VRTIMO SE NA VRTU

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "VRTIMO SE NA VRTU"

Transkripcija

1 OŠ DOLENJSKE TOPLICE OŠ BOROVJE OŠ FRANA KRSTE FRANKOPANA OSNOVNA ŠOLA DOMŽALE DJEČJI VRTIĆ VARAŽDIN IZ VSEBINE: VRTIMO SE NA VRTU Časopis/Novine etwinning projekta SEJALI SMO NAŠI VTISI IN DEJAVNOSTI POSAMEZNIH ŠOL MIKROZELENJE KAKO RASTE BUČA POZDRAV POMLADI VRTIMO SE LAHKO TUDI PRI DRUGIH PREDMETIH RASTLINSKE ZGODBE IZPOD PERES DRUGOŠOLCEV PRI MATEMATIKI PRI NARAVOSLOVJU SESTAVA VISOKE GREDE DOBILI SMO VISOKO GREDO ČAROBNI VRTOVI MAREC OŽUJAK 2016 ŠTEVILKA 3 Č A S O P I S S O S E S T A V I L I O T R O C I I N M E N T O R J I I N J E Z A I N T E R N O U P O R A B O.

2 SEJALI SMO NAŠI VTISI OŠ DOLENJSKE TOPLICE.. Urška, Nina zemljo smo dali v posodo. Semena solate smo potresli po zemlji. Vse smo zalili in pokrili posodo, da voda ne izhlapi. Vsak dan zapisujemo spremembe. Zapišemo kako velika je rastlina in kakšne so spremembe. Tudi sami smo sejali svoja semena. Opazujemo, kako rastejo rastline Smo posejali paradižnik. Spremembe zapisujemo tudi v dnevnik vrtnarček Smo posejali čebulo in korenje. Ugotovili smo, da ima čebula največje seme. V RAZREDU IMAMO etwinning VRTIČEK.

3 Ker so nam naše sadike propadle zaradi padavice, smo prosili mojega očeta, če nam da mlade sadike. Te smo napikirali in dali na svetel in topel prostor. Upamo, da nam tokrat uspe. Dobili smo sadike solate in smo jih posadili na novo visoko gredo. Našli smo posušen cvet pora, ki smo ga jeseni spravili za pomladno sejanje. Pobrali smo semena in jih dali v zemljo. Zdaj bomo čakali na to, da por vzklije. Tako bomo vedeli, ali smo pravočasno pobrali semena z vrta. Če nimaš priložnosti sejati na vrtu se lotiš MIKROZELENJA... Urška B. se lahko lotiš vzgoje mikrozelenja. Posejali smo vodno krešo v malo posodo za kaljenje semen in vzgojo sadik. Na internetu smo pogledali, za kaj vse je mikrozelenje koristno. Več o tem si lahko preberete na spletni povezavi Minil je teden dni, ko smo ugotovili, da je dovolj zraslo, zato smo pripravili kruh (koruzni) in mlečni namaz. Vsak si je odrezal nekaj zelenja in ga položil na namazan košček. Najprej so bili malo skeptični, so se bali novih okusov. Potem pa je nastala kolona za dodatke (repete). Nova semena že kalijo. Ob priložnosti bomo poskusili tudi druge okuse.

4 OSNOVNA ŠKOLA BOROVJE ZAGREB... Željka Ožujak je obilježilo sijanje sjemena u posude, svakodnevno praćenje klijanja i rasta posijanih biljčica i uočavanje promjena u školskom vrtu. Sijanje u 4.c razredu uz vodstvo učiteljice Neli Učenici vode bilješke i svakodnevno zalijevaju rajčice, paprike, salatu, poriluk... I u 1.a razredu se sijalo. Nicanje prvih rajčica Zahvaljujemo učiteljici Urški i njezinim učenicima koji su nam poslali sjeme!!!

5 Posijali smo razne vrste salate, ali i rajčicu i grah. Nažalost, grah nije niknuo jer su ga brižni učenici pretjerano zalijevali, a sve sa željom da brzo izraste. Salata raste, iako je imala period kada smo pomislili da će uvenuti premjestili smo je na hladnije mjesto i oporavila se. Naučili smo da uzgoj biljaka nije lagan posao! I školski vrt je oživio bojama i mirisima. Prvi cvjetovi, prvi pupovi na krušci, prošlogodišnji celer, sadnice jagoda...svemu se veselimo!

6 U 4.c niknule prve biljčice luk, celer, rajčica...

7 DJEČJI VRTIĆ VARAŽDIN... Andreja Malo smo pretjerali sa vodom! Posijali smo salatu "Četriri godišnja doba" i "Majsku kraljicu" Korina:"Malo mi smrdi zemlja." Dragi naši veliki prijatelji! Mi nismo tako veliki ko svi Vi, ali smo sijanju prionuli jako marljivo! Danas smo se iznenadili kako je naša salata narasla preko vikenda. Zabilježili smo događanja! Ovo su aktivnosti u kojima svi žele sudjelovati. Vrećice od salate su ostale kao oznaka. Salata posijana (danas Slikano) Još nismo sasvim sigurni na koju stranu se piše broj Belježimo promjene

8 Dragi prijatelji! Danas je i mi se javljamo u zadnji čas. Događalo se puno: biljke smo sijali, bilježili, njegovali...a onda je sve propalo!!!! No, mi se ne damo i nastavljamo dalje. Dobili smo veliku pomoć od roditelja koji su nam osigurali dovezli zemlju, a uspjeli smi dobiti i daske za gredicu. O svemu imamo i fotodokumentaciju pa pogledajte: Ovako su izgledale biljke nakon naše njege! Roditelji su onda odlučili da nam pomognu! Nabavili smo daske. Napunili ih zemljom. Djeca su pripremala zemlju za sijanje.

9 OŠ DOMŽALE SEJANJE RAZLIČNIH SEMEN... Urška G. Začeli smo z opazovanj različnih semen. Ugotovili smo, da se razlikujejo po velikosti, barvi in obliki. Razdelili smo se v skupine in vsaka skupina je dobila drugačna semena (solata genitle, paradižnik, fižol, grah, okrasne bučke in sončnice). Vsaka skupina je semena posejala ter zalila. Ob tem smo reševali učne liste ter si vse skrbno zapisovali ter narisali v zvezke. Ob skrbnem zalivanju in opazovanju smo v petih dneh opazili prve spremembe. Prva je na plano pokukala solata. Zelo smo se razveselili prvih zelenih nitk, ki so se trudile pokukati z zemlje. Po enem tednu je solata že pogumno razvila prve listke. Na plano pa je pokukal tudi grah in fižol. Mi pa smo vse pridno opazovali, zapisovali in narisali

10 Po posvetu smo solati dodali zemljo. Vsakodnevno smo preverjali vlažnost zemlje ter jo po potrebi zalivali. Delo in trud sta bila poplačana z zdravimi listi in številnimi pokončnimi listi. Tudi paradižnik nas je razveseljeval z rastjo, medtem ko bučk nismo in nismo dočakali. KAKO RASTE BUČA? Urška

11 OŠ DOMŽALE POZDRAV POMLADI NA ŠOLSKEM EKOVRTU... Katarina Marca Smo že z nestrpnostjo pričakovali prve sončne žarke. Dekleta iz krožka ŠOLSKI EKOVRT so iz gozda prenesle nekaj znanilcev pomladi: zvončke, trobentice, teloh in žafran in polepšale obrobe šolskega vrta. Tudi mlajši učenci NARAVOSLOVNEGA KROŽKA Z EKOLOGIJO pod mentorstvom učiteljice Mojce Kanduscher so na vrtu posadili veliko zvončkov in kronic. Na vrtu smo začeli s pripravo tal. Zemljo smo zrahljali, pobrali ven nekaj kamenja ter ročno odstranili plevel. V četrtek, 17. marca 2016, smo na šolskem ekovrtu in sadovnjaku gostili g. Matjaža Mastnaka, univ. dipl. inž. gozd., strokovnega sodelavca Arboretuma Volčji Potok. Učencem izbirnega predmeta okoljska vzgoja in mlajšim učencem v okviru OPB je razložil, kako je potrebno obrezovati sadno drevje in zanj skrbeti.

12 VRTIMO SE LAHKO TUDI PRI DRUGIH PREDMETIH. Urška, Nina V februarski številki našega časopisa smo dobili posebno nalogo. Opisati, kako bomo vzgojili rastlino. Učiteljica Željka nas je v prejšnji številki nagovorila z idejo o risanju vrta. Učenci 2. Razredov na OŠ Dolenjske Toplice so likovno nalogo povezali z novimi znanji. Raziskovali so dobre sosede na vrtu in jih poskušali pravilno posaditi na risalnem listu. Zelo so se zabavali in pri tem tudi nekaj novega naučili. Najprej smo izrezali sličice in jih prilepiti vpravilno zaporedje. Ob vsaki sličici smo zapisali, kaj naredimo. Nastala so navodila kako posejat rastlino. Navodila smo prilepili na zelen list in dodali naslov. Izdelke smo pospravili v naše mapice projekta. Potem pa smo se pri slovenščini domislili škratjih zgodb. Škrat nam je pomagal pri pisanju. Pri likovnem pouku smo naslikali vrtičke. Danes smo z barvicami narisali škrate, jih izrezali in postavili na slike vrtov. Tako so nam škrati ponagajali in o tem smo zapisali zgodbe. Učiteljica nam pomaga tako, da pokaže primer na tabli. Mi potem vemo, kako nalogo narediti in nadaljujemo sami. Naloga nam je bila všeč zato, ker radi režemo in lepimo.

13 RASTLINSKE ZGODBE IZPOD PERES DRUGOŠOLCEV.... Nina SEME Z IMENOM MARKO MARKO JE ŽIVEL NA GORJANCIH. MARKO SE JE TAM DOBRO POČUTIL, SAJ JE BIL V VREČKI Z DRUGIMI SEMENI. MARKA SO KMALU PRODALI, ZATO NI BIL VEČ NA GORJANCIH IN MED SEMENI AMPAK ZDAJ JE BIL NA DOLENJSKEM IN TUDI NOVE PRIJATELJE JE DOBIL. NEKE NOČI JE PRIŠEL ROPAR, VDRL V HIŠO IN VZEL MARKA, POTEM GA JE RAZSEKAL IN VIDEL, DA IMA ZLATO SRCE. NEKEGA DNE JE NJEGOV LASTNIK ŠEL NA SPREHOD IN GA JE NAŠEL. POTEM JE NJEGOVO SRCE ZAKOPAL NA VRT. TO NOČ JE DEŽEVALO. NASLEDNJI DAN JE ŠEL POGLEDAT MARKA, AMPAK NIKJER GA NI BILO. POGLEDAL JE DESNO, POGLEDAL JE LEVO, NIKJER. NAZADNJE JE POGLEDAL DOL IN VIDEL, DA JE MARKO ZRASEL V ZLATI PARADIŽNIK. POTEM GA JE PRESADIL V LONČEK IN GA POSTAVIL NA POLICO. POTEM SO SE GA ŠE DOLGO SPOMINJALI. KONEC. MAJ SEME Z IMENOM MARKO MARKO JE VPRAŠL MAMO: LAHKO POSADIM SEME SOLATE? SEVEDA, ODVRNE MAMA. TOREJ, MARKO JE ŠEL POSADITI SEME SOLATE. A RAVNO, KO GA JE HOTEL POSADITI, SE JE PRIKAZAL ŠKRAT IN MARKA ZAČARAL V SEME SOLATE. PRAVO SEME SOLATE JE VZEL S SEBOJ IN IZGINIL. MAMA JE PRIŠLA VEN POKLICATI MARKA NA KOSILO. A KO JE VIDELA, DA MARKA NI, SE JE PRESTRAŠILA INGA ZAČELA ISKATI. PRI SEMENU JE NAŠLA ČAROBN PRAH. MAMA SE JE ŠE BOLJ PRESTRAŠILA. MAMA JE ŽALOSTNA ODŠLA NOTER IN JE ZAČELA JESTI. KO SE JE VRNIL MARKOV OČE, JE VPRAŠAL MAMO: KAJ JE NAROBE? MAMA JE REKLA ŽALOSTNO: MISLIM, DA JE MARKO SEME. OČE JE REKEL: ZAKAJ TAKO MISLIŠ? ZATO, KER SEM NAŠLA SEME IN OB NJEM ČAROBNI PRAH. OČE SE JE PRESTRAŠIL IN REKEL: NO, ZDAJ NE MOREVA NIČ. PONOČI JE DEŽEVALO. MARKO JE ZRASTEL. ZJUTRAJ STA ŠLA POGLEDATI SEME. V EN LONČEK STA DALA MARKA, V DRUG ČAROBNI PRAH. V ČAROBNI PRAH STA DALA VODO IN ZALILA SEME. UPALA STA, DA SE MARKO NAZAJ SPREMENI IN TAKO SE JE TUDI ZGODILO. A PRAV TISTI TRENUTEK SE JE ŽE SPET PRIKAZAL ŠKRAT IN VSE TRI SPREMENIL V SEME. NAŠLA JIH JE BABICA IN JIH ZAKOPALA. ZRASTLI SO IN SO JIH POJEDLI. KLARA SEME Z IMENOM MARKO SEM SEME MARKO. SEM ZELO VESEL, KER ME BO KMET DAVD KMALU POSADIL. NEKE NOČI ME JE ZAKOPAL V ZEMLJO, AMPAK JAZ SEM SE ODKOPAL. ŠEL SEM DOMOV NA VEČERJO K MAMI. KO SEM PRIŠEL, DOMOV, ME JE MAMA VPRAŠALA, KJE SEM SE POTEPAL. POJEDLI SMO VEČERJO IN POTEM ŠLI SPAT. NASLEDNJEGA DNE SEM SE ŠEL SPET VEN POTEPAT. SREČAL SEM SNA OD KMETA. VPRAŠAL SEM GA, KAKO MU JE ME. IME MU JE BILO NEJC. OD ZDAJ NAPREJ SVA Z NEJCEM NAJBOLJŠA PRIJATELJA. ROK

14 PRI MATEMATIKI Urška MOJA RASTLINA: ODGOVORI NA VPRAŠANJA: Koliko dni si opazoval rast rastlin? Kateri dan v letu je bil dan sajenja? Zapiši višino rastline v naslednjih dneh: Koliko dni rastlina ni pokukala na dan? Kateri dan je seme vzklilo? Kateri dan je bila rastlina visoka 5 cm? Koliko dni je rasla do višine 7 cm? Kolikšna je največja višina tvoje rastline? Kdaj je najhitreje rasla? Koliko je zrasla od 10. do 15. dne? Katere pogoje je tvoje seme potrebovalo za rast?

15 PRI NARAVOSLOVJU Katarina Vaja1: PRIMERJAVA ZGRADBE SEMENA EKOKALIČNICE IN DVOKALIČNICE Oglej si semeni FIŽOLA in KORUZE. Seme fižola je bilo namočeno, odstrani mu semensko lupino, seme koruze prereži na pol. Pri obeh poglej, kako je seme zgrajeno in označi na skici. SEME VSEBUJE: ZARODEK je zgrajen iz. Vaja 2: DOKAZ PRISOTNOSTI ŠKROBA Z JODOVICO Jodovica obarva škrob modro. Da se prepričaš, kako to zgleda, kani kapljico jodovice na moko (KONTROLNI VZOREC). Nato kani kapljico jodovice na seme fižola in koruze. Kaj opaziš? Kaj se obarva modro pri koruznem semenu? Kaj se obarva modro pri fižolovem semenu? Na podlagi poskusa primerjaj seme eno in dvokaličnice glede na prisotnost založne hrane. Zakaj meniš, da mora imeti SEME zaloge hrane? REŠITVE:

16 Vaja 3.: POGOJI ZA KALITEV SEMEN problemsko skupinsko eksperimentiranje Vsaka skupina bo raziskovala, kako določen pogoj vpliva na kalitev izbranega semena. Naloga skupine je, da se najprej pogovori in napiše, kako bi nastavila POŠTEN POSKUS, ki bi dokazal, kaj vse vpliva na kalitev izbranega semena. Kaj je POŠTEN POSKUS? OPIS, SKICA EKSPERIMENTA: OPAŽANJA EKSPERIMENTA: VRSTA SEMENA: konstante: spremenljivka: NASTAVITEV: datum: datum: VODA TOPLOTA SVETLOBA PODLAGA ZRAK Z BREZ SOBNA HLAD. (zunaj) SVETLO TEMNO ZEMLJA BREZ Z (NA MOKRI VATI) BREZ (V VODI) datum: datum: Ali izbrani pogoj vpliva na kalitev? (rešitev) NE NE DA NE NE UGOTOVITVE EKSPERIMENTA : REŠITVE:

17 SESTAVA VISOKE GREDE.. Urška ZASTIRKA KOMPOST ZEMLJA LISTJE TRAVNA RUŠA VEJEVJE NALOGA KAKO IZDELAMO VISOKO GREDO KAKO IZDELAMO VISOKO GREDO? Izreži sličice plasti visoke grede. V pravem zaporedju jih nalepi na list. Nariši okvir in okolico za tvojo gredico. Plasti pravilno poimenuj. Nariši, kako na njej uspevajo tvoje najljubše vrste zelenjave. Ne pozabi na dobre sosede!

18 DOBILI SMO VISOKO GREDO Urška, Nina, Katja, Nadja Gašperjev očka nam je naredil nov okvir za visoko gredo. Izkoristili smo sonček in topel petek in uredili šolski vrt ter postavili visoko gredo. Naši močni fantje so okvir prinesli do gredice. Natančno merjenje je privedlo do natančne postavitve grede. Tu so imele veliko vlogo tudi dekleta z navodili. Nato smo najprej v okvir prinesli spodnjo plast veje. Našli smo jih v gozdu in v neposredni bližini, ko smo čistili okolico šole in našo učno pot. Imamo posebno pesem Kdo ne skače, ni Slovenc, hej, hej, hej, ki je prišla prav pri tlačenju vejic. Pa še listje in veselica za dekleta in učiteljice.

19 Ker pa je vrt učna točka na šolski Topličkovi učni poti, smo hkrati s postavitvijo nove visoke grede popravili tudi prikaz sestave visoke grede v našem učnem kvadru. Na koncu smo jo napolnili še z zemljo. Zdaj naš vrt zgleda takole, pripravljen na sajenje. NAŠI ČAROBNI VRTOVI. Katja V podaljšanem bivanju so učenci izdelali načrt za svoje čarobne vrtove, na katerih raste njihova domišljija. Naš vrt se imenuje Čarobni vrt. Na njem raste rdeča pesa, sladoled, solata, korenje. Na eni gredici rastejo pojoče rože ter robčki. Rastejo tudi bomboni in lune ter zvezdice. Nad vrtom je mavrica, za njo oblački. Iz mavrice padajo mavrični bombončki. TJAŠA, ANA, NINA Najin vrt se imenuje Sladki vrt. Na njem raste sladoled, sladek korenček. Rastejo tudi smrdljive nogavice, mašnjice, češnje. Rastejo bomboni v oblik likov in srčkov. Okrog vrta je okvir, vrt pazijo punčke in minoni in zlobni sončki. PINA Š., PINA L.

20 Vrt sta naredila Alen in Anja. Zato se imenuje posebni vrt. Na njem je čebelnjak. Na sredini je gredica, na kateri rastejo sladke reči, borovnice,jagode in zelo posebna lizika. Spodaj stoji drevesni sladoled, zgoraj je sladoled, ki se nikoli ne stopi in ga lahko cele večnost ližeš. Potem je velika gredica. Na njej rastejo sladkarije (lizika, čokolada, bomboni) in zelenjava (korenje, redkvica, paradižnik, poseben zvonček, meso, piščanec in klobasa) Naslov vrta je zelenjavni vrt. Na njem raste pšenica in paradižnik ter buče,čebula krompir,koruza,solata, korenje,motovilec,fižol in jajčevec. LEV, ANEJ, JAŠA Vrt se imenuje Karera. Na njem so piškoti, bomboni in kokice. Na drugi strani so lizike, čips in svinčniki. Spodaj rastejo žvečilni gumi, sladkorna pena, sladoled. Je zelo sladek vrt. TJAŠA, MATIC, MIHA Naš vrt se imenuje Vse vrt. Na njem rastejo: zombi, ki pazi na vrt, kolesa, avtomobili in denar. Snežinke, listi, sonce rastejo na gredici vreme. Najdeš tudi travo in vodo ter sladke jagode, gobe in korenček. DARIS, TIM, NEJC

OS Podgora

OS Podgora Vzgoja sadik paradižnika, feferonov, paprike, jajčevcev, zelene S kmetijskim krožkom smo začeli že januarja 2010. Ker pozimi ni dela na vrtu, smo vzgajali sadike (135 kom) na okenskih policah šole. Nekaj

Prikaži več

PESMI O POMLADI * * * *»Kaj je pomlad?«se sprašujemo vsi. To so trije meseci topli in svetli. Marec, april, maj so ti najlepši, vsaj posebej je zapisa

PESMI O POMLADI * * * *»Kaj je pomlad?«se sprašujemo vsi. To so trije meseci topli in svetli. Marec, april, maj so ti najlepši, vsaj posebej je zapisa PESMI O POMLADI»Kaj je pomlad?«se sprašujemo vsi. To so trije meseci topli in svetli. Marec, april, maj so ti najlepši, vsaj posebej je zapisan in v koledarju s posebno sličico narisan. Ko pomlad se prebudi,

Prikaži več

OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA

OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA UČNA PRIPRAVA ZA URO VZOJE (1. razred) MALI POTEPUH Skladatelj: W. A. Mozart Besedilo: Jože Humer MENTOR: Mateja Petrič PRIPRAVNICA: Urška Zevnik Ljubljana, 24. 1.

Prikaži več

JEDILNIK Zajtrk Kosilo Popoldanska malica Ponedeljek Torek Sreda Četrtek *mlečni gris iz pire v domačem mleku, čokoladni/cimetov posip, jagod

JEDILNIK Zajtrk Kosilo Popoldanska malica Ponedeljek Torek Sreda Četrtek *mlečni gris iz pire v domačem mleku, čokoladni/cimetov posip, jagod Popoldanska malica 1.6.2017 *mlečni gris iz pire v domačem mleku, posip, jagode. goveja juha, pire krompir, kuhana eko govedina, kmečke kumare v smetanovi omaki marelični žepki, 100% pomarančni sok 2.6.2017

Prikaži več

Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) Fax: (02) w

Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) Fax: (02) w Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) 8055150 Fax: (02) 8055158 o-cresnjevec.mb@guest.arnes.si www.cresnjevec.si projekt ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O

Prikaži več

VRTEC PIKAPOLONICA PRI OŠ CERKLJE OB KRKI

VRTEC PIKAPOLONICA PRI OŠ CERKLJE OB KRKI januar "LJUDJE SMO VEČINOMA TOLIKO SREČNI, KOLIKOR HOČEMO BITI." OGLEDALI SMO SI MOJCO POKRAJCULJO V ponedeljek, 03.01.2011, so v našo telovadnico prišle prostovoljke Zveze Prijateljev Mladine Krško in

Prikaži več

Razred: 1

Razred: 1 Razred: 1. Dan: 59. Predmet: SLJ Ura: 71. Datum: Učitelj/vzgojitelj: Sklop: MOJA DRUŽINA Učna enota: Pesem: JAKEC - BRAT RIŠEM ČRTE predopismenjevalne vaje Cilji: Doživljajo interpretativno prebrano pesem.

Prikaži več

DATUM

DATUM DATUM ZAJTRK MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA mlečna prosena kaša nesladka - obara z mesom, ajdova palačinka (gluten, kivi, polnoznata štručka 29. 4. 2019 (gluten, soja, mleko, jajca,, polbel kruh (gluten,

Prikaži več

Zavod sv. Stanislava Škofijska klasična gimnazija VPLIV KISLEGA DEŽJA NA RASTLINE poskus pri predmetu biologija

Zavod sv. Stanislava Škofijska klasična gimnazija VPLIV KISLEGA DEŽJA NA RASTLINE poskus pri predmetu biologija Zavod sv. Stanislava Škofijska klasična gimnazija VPLIV KISLEGA DEŽJA NA RASTLINE poskus pri predmetu biologija KAZALO: 1 UVOD...3 2 MATERIAL...4 POSTOPEK...4 3 SKICA NASTAVITVE POSKUSA...5 4 REZULTATI...6

Prikaži več

DATUM

DATUM DATUM ZAJTRK MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA mlečna prosena kaša nesladka - obara s kunčjim mesom, ajdova palačinka kivi, polnoznata štručka 30. 4. 2018 (gluten, soja, mleko, jajca,, polbel kruh (gluten,

Prikaži več

PPT Izvoz

PPT Izvoz ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI - UČENCI Kateri razred obiskuješ? (n = 205) 4. razred: 52% 7. razred 48% Kako si v splošnem zadovoljen/a s šolsko prehrano? (n = 205) Zelo zadovoljen/a 25% Zadovoljen/a 65% Nezadovoljen/a

Prikaži več

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji 26. 11. 30. 11. 2018 1. dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob 15 čez 6 zjutraj, v Kavalo pa smo prispele ob 18.00

Prikaži več

639ff5bf-47b8-4fee-9e32-77a53d6482db.pdf

639ff5bf-47b8-4fee-9e32-77a53d6482db.pdf SEPTEMBER Vrata našega oddelka na Osnovni šoli Alojza Hohkrauta so se odprla 03.09.2018 in že prvi dan smo pričeli s skupnim sodelovanjem z OŠ. V dopoldanskemu času smo skupaj z učenci in učiteljicami

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA: OŠ BOŠTANJ

OSNOVNA ŠOLA: OŠ BOŠTANJ OSNOVNA ŠOLA: OŠ BOŠTANJ UČITELJ: TANJA DOBNIK PREDMET: LIKOVNA VZGOJA RAZRED: 1.a DATUM IN URA: 2 šolski uri (ali projekt) LIKOVNO PODROČJE: slikanje (rezanka, lepljenka) LIKOVNA TEHNIKA: kolaž LIKOVNA

Prikaži več

jedilnik

jedilnik JEDILNIK 4.9. 8.9.2017 Ponedeljek 4.9. BIO SADNI KEFIR, SEZAMOVA PLETENICA, PREŽGANKA, RIŽOTA S PURANJIM MESOM IN ZELENJAVO, PARADIŽNIK V SADNI KROŽNIK Torek 5.9. MORAVSKI KRUH, SKUTNI NAMAZ Z ZELIŠČI,

Prikaži več

DZS, d. d. Spoštovani, pred vami je vzorčno poglavje dnevnih priprav. Priprave so uporabnikom na voljo v celoti in v obliki, ki omogoča urejanje in pr

DZS, d. d. Spoštovani, pred vami je vzorčno poglavje dnevnih priprav. Priprave so uporabnikom na voljo v celoti in v obliki, ki omogoča urejanje in pr DZS, d. d. Spoštovani, pred vami je vzorčno poglavje dnevnih priprav. Priprave so uporabnikom na voljo v celoti in v obliki, ki omogoča urejanje in prilagajanje. Komplet sestavljajo: učbenik in delovni

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

M

M Š i f r a k a n d i d a t a : Državni izpitni center *M17154111* PSIHOLOGIJA Izpitna pola 1 SPOMLADANSKI IZPITNI ROK Strukturirane naloge Torek, 30. maj 2017 / 90 minut Dovoljeno gradivo in pripomočki:

Prikaži več

DATUM

DATUM 3. 6. DATUM ZAJTRK MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA Jagode čokolešnik s toplim mlekom kakav (mleko, oreščki), topljeni kostna juha z rezanci (gluten, jabolčni žepek (gluten, soja, (gluten, soja, mleko,

Prikaži več

JEDILNIK ZA MESEC NOVEMBER 2008 – ŠOLA KIDRIČEVO

JEDILNIK ZA MESEC NOVEMBER 2008 – ŠOLA  KIDRIČEVO JEDILNIK ZA MESEC OKTOBER 2016 3. 10. 2016 2. starostno obdobje rženi kruh (vsebuje alergene: gluten, sezam, soja), maslo (vsebuje alergene: laktoza), med, mleko milijon juha (vsebuje alergene: gluten,

Prikaži več

PONEDELJEK, TOREK, SREDA, ČETRTEK, PETEK, ZAJTRK GRAHAM KRUH(1,6,11), KREM MASLO(7) BELA ŽITNA

PONEDELJEK, TOREK, SREDA, ČETRTEK, PETEK, ZAJTRK GRAHAM KRUH(1,6,11), KREM MASLO(7) BELA ŽITNA 1. 1. 2018 2. 1. 2018 3. 1. 2018 4. 1. 2018 5. 1. 2018 KRUH(1,6,11), KREM MASLO(7) BELA ŽITNA KAVA(1,6,7) MAKOVA ŠTRUČKA(1,6), POLENTA,, KRUH(1,6,11) MANDARINE JABOLKA ANANAS PRAZNIK PRAZNIK KRUH(1,6,11),

Prikaži več

PREIZKUS ZNANJA BIOLOGIJA 8.a razred

PREIZKUS ZNANJA   BIOLOGIJA 			8.a razred JEDILNIK 17. 4. 21. 4. 2017 MALICA MALICA ZA PODALJŠANO BIVANJE po 15.uri 17. 4. 18. 4. PAŠTETA, BELI KRUH, PAPRIKA, ČAJ, JABOLKO JUHA Z REZANCI, MAKARONOVO MESO, KUMARICE S PARADIŽNIKOM V SOLATI SENDVIČ,

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Samoevalvacija: POČUTJE UČENCEV V ŠOLI IN OCENA RAZLIČNIH ŠOLSKIH DEJAVNOSTI TER POGOJEV ZA DELO Šolsko leto 2018/19 PREDSTAVITEV REZULTATOV ANKETNEGA VPRAŠALNIKA ZA UČENCE OD 4. DO 9. RAZREDA IN UGOTOVITVE

Prikaži več

jedilnik

jedilnik JEDILNIK 9. 10. 13. 10. 2017 Ponedeljek 9. 10. KAJZARICA, PIŠČANČJA PRSA V OVITKU, REZINA SIRA, KUMARICA, ČAJ SEGEDIN, BISKVIT Z JABOLKI KRUH S PAŠTETO, SOK Torek 10. 10. KORUZNI KOSMIČI,, SOBOŠKI KRUH

Prikaži več

LABORATORIJSKE VAJE IZ FIZIKE

LABORATORIJSKE VAJE IZ FIZIKE UVOD LABORATORIJSKE VAJE IZ FIZIKE V tem šolskem letu ste se odločili za fiziko kot izbirni predmet. Laboratorijske vaje boste opravljali med poukom od začetka oktobra do konca aprila. Zunanji kandidati

Prikaži več

JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE ZA MESEC SEPTEMBER 2019 DATUM DOPOLDANSKA MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA PON, koruzni kosmiči 1, 7, navadni jogurt, n

JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE ZA MESEC SEPTEMBER 2019 DATUM DOPOLDANSKA MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA PON, koruzni kosmiči 1, 7, navadni jogurt, n JEDILNIK ŠOLSKE PREHRANE ZA MESEC SEPTEMBER 2019 PON, 2. 9. koruzni kosmiči 1, 7, navadni jogurt, nektarina bučkina juha, krompirjeva solata s svežimi kumaricami, piščančja nabodala, lubenica, sirova štručka,

Prikaži več

JEDILNIK OD 3.1. DO PONEDELJEK PRAZNIK TOREK PRAZNIK SREDA MALICA: ovseni kruh (1), namaz s čičeriko (7), čaj z medom, jabolko KOSILO: telečj

JEDILNIK OD 3.1. DO PONEDELJEK PRAZNIK TOREK PRAZNIK SREDA MALICA: ovseni kruh (1), namaz s čičeriko (7), čaj z medom, jabolko KOSILO: telečj JEDILNIK OD 3.1. DO 5.1.2018 PRAZNIK PRAZNIK MALICA: ovseni kruh (1), namaz s čičeriko (7), čaj z medom, jabolko KOSILO: telečja obara (1,3), rižev narastek (3,7), eko sok MALICA 1. star. obd.: rozine

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 PRAVLJICE UČENCEV 4. c RAZREDA NAROBE PRAVLJICE SREČANJE S PEPELKO NAROBE PRAVLJICA Nekoč, pred davnimi časi, je živel kraljevič. Imel je dve sestri, Pepelko in Trnuljčico. Prirejal je zabavo za dvajseti

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev RAZISKOVANJE PRI MATEMATIKI V 1. VZGOJNOIZOBRAŽEVALNEM OBDOBJU Barbara Oder Leonida Novak Izhodišče1: - Kako učinkovito utrjevati osnovne postopke /računske operacije?? Izhodišče 2 Pouk matematike bi moral

Prikaži več

ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? -

ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? - ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? - Kakšnega izvora je hrana ki jo jemo: živalskega, rastlinskega

Prikaži več

JEDILNIK MINI VRTEC ( ) ZAJTRK MALICA KOSILO MALICA PON PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK TOR PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK SRE Koruzni ko

JEDILNIK MINI VRTEC ( ) ZAJTRK MALICA KOSILO MALICA PON PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK TOR PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK SRE Koruzni ko JEDILNIK MINI VRTEC (1.5.-2.5.2017) PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK PRAZNIK Koruzni kosmiči (3), jogurt (1) Grahova juha s kroglicami (1,2,3), polnozrnati špageti (3) z bolonjsko

Prikaži več

Ponedeljek Torek Sreda Zajtrk Eko prosena kaša v Kruh s semeni, kisla domačem mleku, smetana, džem, sadni čaj čokoladni/

Ponedeljek Torek Sreda Zajtrk Eko prosena kaša v Kruh s semeni, kisla domačem mleku, smetana, džem, sadni čaj čokoladni/ 2.01.2017 3.01.2017 4.01.2017 Eko prosena kaša v Kruh s semeni, kisla domačem mleku, smetana, džem, sadni čaj posip, lešniki. PRAZNIK Segedin golaž, polenta. Čufti, pire, paradižnikova omaka, banana. Sirova

Prikaži več

Stolpec1 Stolpec2 Stolpec3 JEDILNIK mesec maj Datum Malica Kosilo Popoldanska malica Sreda PRAZNIK PRAZNIK Četrtek PRAZNIK PRAZNIK

Stolpec1 Stolpec2 Stolpec3 JEDILNIK mesec maj Datum Malica Kosilo Popoldanska malica Sreda PRAZNIK PRAZNIK Četrtek PRAZNIK PRAZNIK Sreda PRAZNIK PRAZNIK 01.05.2019 Četrtek PRAZNIK PRAZNIK 02.05.2019 Petek POUKA PROST DAN POUKA PROST DAN 03.05.2019 Ponedeljek mleko in sadje (ŠS) cvetačna juha jabolčni krhlji makaronovo meso 06.05.2019

Prikaži več

Dopolni stavek iz Svetega pisma: Glejte, zdaj je tisti milostni čas! *********** Glejte, zdaj je dan rešitve! Dopolni stavek iz Svetega pisma: Nosíte

Dopolni stavek iz Svetega pisma: Glejte, zdaj je tisti milostni čas! *********** Glejte, zdaj je dan rešitve! Dopolni stavek iz Svetega pisma: Nosíte Glejte, zdaj je tisti milostni čas! Glejte, zdaj je dan rešitve! Nosíte bremena drug drugemu... in tako boste izpolnili Kristusovo postavo. Tistemu, ki te udari po enem licu,... nastavi še drugo. Kar koli

Prikaži več

VRTEC MARJETICA Ljubljanska cesta 6, 1354 Horjul Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Zajtrk Zajtrk Zajtrk Zajtrk Zajtrk Malica Kosilo Malica Malica K

VRTEC MARJETICA Ljubljanska cesta 6, 1354 Horjul Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Zajtrk Zajtrk Zajtrk Zajtrk Zajtrk Malica Kosilo Malica Malica K 31. julij 4. avgust 2017 1. st. sk. Probiotični napitek(7), bio kakavovo pecivo(1) 2. st. sk. Probiotični napitek(7), bio kakavovo pecivo(1) Nektarina Piščančja obara(1), žganci(1), sadna kupa s smetano(7)

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

JEDILNIK ZA MAJ ZAJTRK ŠOLA IN VRTEC MALICA ŠOLA MALICA VRTEC KOSILO VRTEC IN ŠOLA POP. MALICA VRTEC PONEDELJEK Jajčna

JEDILNIK ZA MAJ ZAJTRK ŠOLA IN VRTEC MALICA ŠOLA MALICA VRTEC KOSILO VRTEC IN ŠOLA POP. MALICA VRTEC PONEDELJEK Jajčna 06.05.2019-10.05.2019 IN POP. 6.5.2019 Jajčna omleta, Koruzni kosmiči, jabolko Kostna juha, sirovi tortelini v smetanovi omaki, s paradižnikom Koruzni kosmiči, jabolko Jajca, Mleko, jajca Mleko, Bograč

Prikaži več

1. SEPTEMBER 2018

1. SEPTEMBER 2018 3. 9. Zajtrka ni. Sirova štručka (1, 3, 7), ledeni metin čaj Bučkina kremna juha (1, 3, 7, 9), pirini široki rezanci v smetanovi omaki (1, 3, 7), solata po izbiri, 4. 9. Pica kruhki (1*, 7), lipov čaj

Prikaži več

Računalniški praktikum Projektna naloga - Izdelava spletne strani Avtor: Matej Tekavčič Skupina: Matej Tekavčič - koordinator Simon Vrhovnik Tine Kavč

Računalniški praktikum Projektna naloga - Izdelava spletne strani Avtor: Matej Tekavčič Skupina: Matej Tekavčič - koordinator Simon Vrhovnik Tine Kavč Računalniški praktikum Projektna naloga - Izdelava spletne strani Avtor: Matej Tekavčič Skupina: Matej Tekavčič - koordinator Simon Vrhovnik Tine Kavčič Matjaž Jerman 8. februar 2006 Kazalo 1 Uvod 2 2

Prikaži več

Album OBHAJILO notranjost.indd

Album OBHAJILO notranjost.indd V spomin na prvo sveto obhajilo Pridi, ljubi Jezus, pridi mi v srce, težko te že čakam, veselim se že! Tukaj nalepi svojo najljubšo fotografi jo z dne, ko si prvič prejel/a sveto obhajilo. Moje ime in

Prikaži več

JEDILNIK ZA TEDEN VRTEC ZAJTRK MALICA KOSILO MALICA PONEDELJEK Črn kruh, ribji namaz, svež paradižnik, sadje sadje Zelenjavna j

JEDILNIK ZA TEDEN VRTEC ZAJTRK MALICA KOSILO MALICA PONEDELJEK Črn kruh, ribji namaz, svež paradižnik, sadje sadje Zelenjavna j 1. 8. 5. 8. 2016 1. 8. ribji namaz, svež paradižnik, Zelenjavna juha z rižkom, telečji zrezek v omaki, kuskus, zelnata solata s korenčkom Polnozrnati grisini, sadni 2. 8. Žganci,, Goveja juha z rezanci,

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA LIMBUŠ

OSNOVNA ŠOLA  RADA ROBIČA LIMBUŠ 1. TEDEN od 31. 12. - 4. 1. 19 31. 12. 2019 1. 1. 2019 2. 1. 2019 3. 1. 2019 4. 1. 2019 LETNE POČITNICE Koruzni kruh, različni namazi, otroški Čokolešnik, mleko LETNE POČITNICE Mlečni kruh, tamar namaz,

Prikaži več

DAN MALICA KOSILO Torek Sreda Četrtek mleko (7) kvašen flancat (1, 3, 7) jabolka EKO sadni čaj ovsena žemlja (1, 3, 7

DAN MALICA KOSILO Torek Sreda Četrtek mleko (7) kvašen flancat (1, 3, 7) jabolka EKO sadni čaj ovsena žemlja (1, 3, 7 3. 5. 2016 4. 5. 2016 5. 5. 2016 mleko (7) kvašen flancat (1, 3, 7) jabolka EKO ovsena žemlja (1, 3, 7) poli salama paradižnik mlečni zdrob (lokalno) (1, 7) čokoladni posip (6) suho sadje porova juha (1,

Prikaži več

ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA UČENCE: Zbirnik besednih odgovorov ŠT. VPRAŠANJA VPRAŠANJE ODGOVORI 6. Katero sadje ješ vsak dan? Jabolka 12x, banane 9x,

ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA UČENCE: Zbirnik besednih odgovorov ŠT. VPRAŠANJA VPRAŠANJE ODGOVORI 6. Katero sadje ješ vsak dan? Jabolka 12x, banane 9x, ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA UČENCE: Zbirnik besednih odgovorov ODGOVORI 6. Katero sadje ješ vsak dan? Jabolka 12x, banane 9x, jagode 5x, marelice 4x, hruške 4x, lubenica 4x, češnje 4x, breskve 3x, maline

Prikaži več

PETEK ČETRTEK SREDA TOREK PONEDELJEK VRTEC HRASTNIK 1430 Hrastnik, Novi log 11A Tel: ZA 1. IN 2. STAROSTNO OBDOBJE DAN ZAJTRK KOSILO POP.

PETEK ČETRTEK SREDA TOREK PONEDELJEK VRTEC HRASTNIK 1430 Hrastnik, Novi log 11A Tel: ZA 1. IN 2. STAROSTNO OBDOBJE DAN ZAJTRK KOSILO POP. BUHTELJ, KAKAV iz mleka lokalnega izvora ZELENJAVNA JUHA, ZAPEČENE TESTENINE S ŠUNKO, ZELENA SOLATA Z RADIČEM PREPEČENEC,* KRUH POLBELI KRUH, KUHAN PRŠUT, KISLA KUMARICA, BROKOLIJEVA KREMNA JUHA Z ZVEZDICAMI,

Prikaži več

JEDILNIK SEPTEMBER 2004

JEDILNIK SEPTEMBER 2004 1.8.2019 ajdov kruh meden namaz (čebelarstvo Ivan Bračko) rezine melone rezine šunke /rezine sira rezine svežega paradižnika z bučnim oljem brokoli kremna juha lazanja z govedino kumarična solata s čebulo

Prikaži več

Microsoft Word - Jedilniki za APRIL 2014-najmlajsi

Microsoft Word - Jedilniki za APRIL 2014-najmlajsi Šegova ulica 22, 8000 OD 01.04.2014 DO 04.04.2014 TOREK, 1.4.2014 Zajtrk: Obložen sirov kruhek (sir Gauda, ovseni kruh, rezina sveže rdeče paprike), čaj/ mleko Mesno-zelenjavna enolončnica, domači čokoladni

Prikaži več

Zajtrk Ponedeljek Torek Sreda kruh s semeni, kisla smetana, džem, sadni čaj Šolska malica PRAZNIK PRAZNIK pletena štr

Zajtrk Ponedeljek Torek Sreda kruh s semeni, kisla smetana, džem, sadni čaj Šolska malica PRAZNIK PRAZNIK pletena štr 1. 1. 2018 2. 1. 2018 3. 1. 2018 kruh s semeni, kisla smetana, džem, sadni PRAZNIK PRAZNIK pletena štručka, napitek, mleko (SŠH) 4. 1. 2018 ajdovi žganci, mleko, ocvirki polbeli kruh, hrenovka, ajvar,

Prikaži več

JEDILNIK ZA MESEC

JEDILNIK ZA MESEC ŽITA KI VSEBUJEJO GLUTEN RAKCI IN SOJA IN NJE 2 6 Legenda alergenov: PŠENICA 1 RŽ 1A JEČMEN 1B OVES 1C PIRA 1D JAJCA IN MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI KI VSEBUJEJO LAKTOZO LEŠNIKI 8B OREHI 8C LISTNA ZELENA

Prikaži več

OD IN MALICA KOSILO PONEDELJEK / ALERGENI TOREK / ALERGENI SREDA POLNOZRNATA BOMBETKA, PIŠČANČJA POSEBNA SALAMA, POLMASTNI SIR, K

OD IN MALICA KOSILO PONEDELJEK / ALERGENI TOREK / ALERGENI SREDA POLNOZRNATA BOMBETKA, PIŠČANČJA POSEBNA SALAMA, POLMASTNI SIR, K OD 01. 01. IN 05. 01. 2018 PONEDELJEK / ALERGENI / ALERGENI POLNOZRNATA BOMBETKA, PIŠČANČJA POSEBNA SALAMA, POLMASTNI SIR, KISLE KUMARE, PLANINSKI ČAJ Z MEDOM SEGEDIN GOLAŽ, KORUZNA POLENTA, PUDING S SMETANO

Prikaži več

Microsoft Word Okolju prijazno vrtnarstvo

Microsoft Word Okolju prijazno vrtnarstvo Naziv programske enote Okolju prijazno vrtnarstvo Program Vrtnarstvo Področje KMETIJSTVO SPLOŠNI DEL Utemeljenost Program usposabljanja za odrasle osebe s področja Vrtnarstva je zasnovan na podlagi povpraševanja

Prikaži več

JEDILNIK OD IN SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN

JEDILNIK OD IN SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN OD 1.9.2016 IN 2.9.2016 SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN TER SLEDI OREŠKOV IN SEZAMA! ZLATE MISLI O POGUMU: Naša pot

Prikaži več

Šolske potrebščine

Šolske potrebščine Seznam šolskih potrebščin za šol. leto 2019/20 1. RAZRED 2 velika brezčrtna zvezka, velik zvezek (veliki karo), mali zvezek s črtami (široke črte - 11mm), suhe barvice, svinčnik, radirka, šilček, malo

Prikaži več

O S N O V N A Š O L A C I R K O V C E,Cirkovce 47, 2326 Cirkovce, DŠ: Telefon: (02) , telefaks: (02) ,

O S N O V N A Š O L A C I R K O V C E,Cirkovce 47, 2326 Cirkovce, DŠ: Telefon: (02) , telefaks: (02) , PONEDELJEK, 5. 11. 2018 MALICA Mlečna juha(1,4),banana, čaj Piščančja obara z žličniki(1,2,3,8), rženi kruh(1,2,3), palačinke z marmelado(1,2,3) TOREK, 6. 11. 2018 MALICA Francoski rogljiček(1,2,3,4),

Prikaži več

JEDILNIK ZA MESEC JUNIJ starostno obdobje Ponedeljek, ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA I. meni mlečni pšenični zdrob (vsebuje alerg

JEDILNIK ZA MESEC JUNIJ starostno obdobje Ponedeljek, ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA I. meni mlečni pšenični zdrob (vsebuje alerg JEDILNIK ZA MESEC JUNIJ 2019 1. starostno obdobje 3. 6. 2019 POP. I. meni mlečni pšenični zdrob (vsebuje alergene: laktoza, gluten), II. meni pizza (vsebuje alergene: gluten, soja, sezam), planinski čaj

Prikaži več

JEDILNIK ZA MESEC SEPTEMBER starostno obdobje Petek ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA hobi štručka (vsebuje alergene: gluten, laktoz

JEDILNIK ZA MESEC SEPTEMBER starostno obdobje Petek ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA hobi štručka (vsebuje alergene: gluten, laktoz JEDILNIK ZA MESEC SEPTEMBER 2017 2. starostno obdobje 1. 9. 2017 POP. hobi štručka (vsebuje alergene: gluten, laktoza, jajce), hrenovka (vsebuje alergene: soja), gorčica, planinski čaj kruh (vsebuje alergene:

Prikaži več

Osnovna šola Gabrovka - Dole

Osnovna šola Gabrovka - Dole Jedilnik za 49. teden od 1. avgusta do 5. avgusta 2011 1.8. topljeni sir planinski čaj z limono krompirjev golaž čokoladni puding s smetano polnozrnati piškoti nektarina 2.8. sadni musli navadni jogurt

Prikaži več

MALICA oktober 2015 Preglednica učencev po razredih in število izpolnjenih anketnih vprašalnikov. Razred Učenci Št. odgovorov 4.a b a

MALICA oktober 2015 Preglednica učencev po razredih in število izpolnjenih anketnih vprašalnikov. Razred Učenci Št. odgovorov 4.a b a MALICA oktober 2015 Preglednica učencev po razredih in število izpolnjenih anketnih vprašalnikov. Razred Učenci odgovorov 4.a 20 20 4.b 19 18 5.a 2 22 6.a 17 17 6.b 17 17 7.a 14 1 7.b 16 15 8.a 20 20 8.b

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Mocnik.pptx

Microsoft PowerPoint - Mocnik.pptx MATEMATIČNA PISMENOST IN MATEMATIČNI PROBLEMI Metoda Močnik in Alenka Podbrežnik KAJ NAS JE ZANIMALO? ugotoviti, v kolikšni meri so učenci uspešni pri samostojnem, nevodenemreševanju matematičnih besedilnih,

Prikaži več

Priloga II-Izhodišča-EKO

Priloga II-Izhodišča-EKO Hacquetova ulica 17, SI-1000 Ljubljana Slovenija/Slovenia T +386 (0)1 280 52 62 F +386 (0)1 280 52 55 E info@kis.si www.kis.si Izhodišča izdelave modelnih izračunov za določitev višine plačil za ukrep

Prikaži več

JEDILNIK MINI VRTEC ( ) ČET Ribana kaša na mleku (1,2,3), jabolko, čaj Sadni krožnik Pašta fižol, rezina kruha (3), ajdove palačinke z EKO

JEDILNIK MINI VRTEC ( ) ČET Ribana kaša na mleku (1,2,3), jabolko, čaj Sadni krožnik Pašta fižol, rezina kruha (3), ajdove palačinke z EKO JEDILNIK MINI VRTEC (1.3. 2.3.2017) Ribana kaša na mleku (1,2,3), Pašta fižol, rezina kruha (3), ajdove palačinke z EKO skuto (1,2,3), kompot Grisini (3), zmešanček Črn kruh (3), maslo (1), marmelada,

Prikaži več

GSJ 6 DZ 2011 Notranjost.indd

GSJ 6 DZ 2011 Notranjost.indd Nana Cajhen, Nevenka Drusany, Dragica Kapko, Martina Križaj Ortar in Marja Bešter Turk Gradim slovenski jezik 6 knjigarna.com swis721 Nana Cajhen, Nevenka Drusany, Dragica Kapko, dr. Martina Križaj Ortar

Prikaži več

Prijetno dopoldan v vrtcu

Prijetno dopoldan v vrtcu DOPOLDANSKO DRUŽENJE TREH GENERACIJ V VRTCU (BRALNA DELAVNICA Z USTVARJANJEM) VRTEC PRI OŠ MILANA MAJCNA ŠENTJANŽ DIPL. VZG. VLADKA ŽAJBER PREDNOSTNO PODROČJE VRTCA V 2018/19 GOVORNO JEZIKOVNO Opažamo,

Prikaži več

ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA UČENCI Šolsko leto 2014/15 OSNOVNI PODATKI ŠTEVILO UČENCEV, ki so rešili vprašalnik: 93 (število vseh učencev 4. 9. razreda je 114), torej 81,6 % učencev in učenk je rešilo

Prikaži več

ŠOLSKE POTREBŠČINE 1. RAZRED Spoštovani starši! Učiteljice so za naslednje šolsko leto izbrale spodaj naštete potrebščine, ki jih bodo učenci potrebov

ŠOLSKE POTREBŠČINE 1. RAZRED Spoštovani starši! Učiteljice so za naslednje šolsko leto izbrale spodaj naštete potrebščine, ki jih bodo učenci potrebov ŠOLSKE POTREBŠČINE 1. RAZRED Spoštovani starši! Učiteljice so za naslednje šolsko leto izbrale spodaj naštete potrebščine, ki jih bodo učenci potrebovali pri pouku. Prosimo, da pri izbiri v naročilnicah

Prikaži več

Jedilni list - Enota Kolezija od do TOREK Zajtrk: Salama, kruh, napitek Kosilo: jota, skutino pecivo z višnjami, komp

Jedilni list - Enota Kolezija od do TOREK Zajtrk: Salama, kruh, napitek Kosilo: jota, skutino pecivo z višnjami, komp Jedilni list - Enota Kolezija od 30.9. 2014 do 6.10. 2014 TOREK Zajtrk: Salama, kruh, napitek 30.9. 2014 Kosilo: jota, skutino pecivo z višnjami, kompot- kefir Večerja: Bela rižota, solata, čaj ali mlečno-

Prikaži več

JEDILNIKI MAJ teden Dan Malica Kosilo Druga malica Četrtek, 3.5. Pirin kruh (1,6), piščančja prsa, sir (7), paprika, sok Bistra zelenjavna juh

JEDILNIKI MAJ teden Dan Malica Kosilo Druga malica Četrtek, 3.5. Pirin kruh (1,6), piščančja prsa, sir (7), paprika, sok Bistra zelenjavna juh 1. teden Četrtek, 3.5. Pirin kruh (1,6), piščančja prsa, sir (7), paprika, sok Bistra zelenjavna juha z zakuho (1,3), piščančji paprikaš (1,7), pirini svedri (1), zelena solata Skuta s sadjem (7), pisan

Prikaži več

Microsoft Word - januar2019 VRTEC.doc

Microsoft Word - januar2019  VRTEC.doc 31. 12. 2018 1. 1. 2019 2. 1. 2019 3. 1. 2019 kruh s semeni, kisla smetana, džem, sadni čaj 4. 1. 2019 polnozrnata štručka, trdo kuhana jajčka, rdeča paprika, otroški čaj gobova juha, pečen file osliča,

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA LIMBUŠ

OSNOVNA ŠOLA  RADA ROBIČA LIMBUŠ 1. TEDEN od 30. 4. - 4. 5. 18 30. 4. 2018 1. 5. 2018 2. 5. 2018 3. 5. 2018 4. 5. 2018 Turist kruh, umešana jajčka, otroški čaj Štručka z zeliščnim maslom, kakav z domačim mlekom Makaronovo meso z zelenjavo,

Prikaži več

DELOVNI LIST ZA UČENCA

DELOVNI LIST ZA UČENCA ZRCALA - UVOD 1. polprepustno zrcalo 2. ploščice različnih barv ( risalni žebljički), svinčnik 3. ravnilo Na bel papir postavi polprepustno zrcalo in označi njegovo lego. Pred zrcalo postavi risalni žebljiček.

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA RADA ROBIČA LIMBUŠ

OSNOVNA ŠOLA  RADA ROBIČA LIMBUŠ 1. TEDEN od 31. 12. - 4. 1. 19 31. 12. 2019 1. 1. 2019 2. 1. 2019 3. 1. 2019 4. 1. 2019 Koruzni kruh, različni namazi, otroški Čokolešnik, mleko Sirova štručka, z domačim mlekom Mlečni kruh, tamar namaz

Prikaži več

Razred: 1

Razred: 1 Razred: 1. Dan: 49. Predmet: SPO Ura: 30. Datum: Učna enota: NAŠ MALI PROJEKT: Sestavimo druţino Prepoznajo oblike druţinskih skupnosti in razvijajo strpen odnos do njih. Uporabljajo poimenovanja za druţinske

Prikaži več

DATUM ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA Ponedeljek, 28.avgust POLETNE POČITNICE Torek, 29.avgust POLETNE POČITNICE Sreda, 30.avgust POLETNE POČITNICE Č

DATUM ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA Ponedeljek, 28.avgust POLETNE POČITNICE Torek, 29.avgust POLETNE POČITNICE Sreda, 30.avgust POLETNE POČITNICE Č 28.avgust 29.avgust 30.avgust 31. avgust 1.september Polbeli kruh, pečena jajčka,, soja, jajce Štručka s sirom, sadni nektar, sladoled Cvetačna juha, rižota s piščančjim mesom in gobicami, solata,, oreščki,

Prikaži več

DANE ZAJC: NUMIZMATIKI

DANE ZAJC: NUMIZMATIKI OSNOVNA ŠOLA: OŠ BOŠTANJ UČITELJ: MARJANA JAZBINŠEK PREDMET: SLOVENŠČINA RAZRED: 4.a DATUM IN URA: UČNA TEMA: SEZNAMI UČNA ENOTA: JEDILNI LIST CILJI: Berejo javno besedilo v obliki seznama jedilni list.

Prikaži več

SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA - besedila DRAGI JEZUS, NAŠ PRIJATELJ, K TEBI DANES PRIŠLI SMO, DA TE V SVOJA SRCA MALA PRVIČ VREDNO PREJMEMO. DANE

SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA - besedila DRAGI JEZUS, NAŠ PRIJATELJ, K TEBI DANES PRIŠLI SMO, DA TE V SVOJA SRCA MALA PRVIČ VREDNO PREJMEMO. DANE SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA - besedila DRAGI JEZUS, NAŠ PRIJATELJ, K TEBI DANES PRIŠLI SMO, DA TE V SVOJA SRCA MALA PRVIČ VREDNO PREJMEMO. DANES SE V ŽIVLJENJU NAŠEM NEKAJ NOVEGA GODI, KO SMO PRVIČ

Prikaži več

NAJRAJE SE DRUŽIM S SVIČNIKOM, SAJ LAHKO VADIM ČRTE IN KRIVULJE, PA VELIKE TISKANE ČRKE IN ŠTEVILKE DO 20. Preizkusite znanje vaših otrok in natisnite

NAJRAJE SE DRUŽIM S SVIČNIKOM, SAJ LAHKO VADIM ČRTE IN KRIVULJE, PA VELIKE TISKANE ČRKE IN ŠTEVILKE DO 20. Preizkusite znanje vaših otrok in natisnite NAJRAJE SE DRUŽIM S SVIČNIKOM, SAJ LAHKO VADIM ČRTE IN KRIVULJE, PA VELIKE TISKANE ČRKE IN ŠTEVILKE DO 20. Preizkusite znanje vaših otrok in natisnite vzorčne strani iz DELOVNIH LISTOV 1 v štirih delih

Prikaži več

JEDILNIK maj 2019 DAN MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek,

JEDILNIK maj 2019 DAN MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, ponedeljek, 6. 5. 2019 torek, 7.5. 2019 sreda, 8. 5. 2019 četrtek, 9. 5. 2019 petek, 10. 5. 2019 vrtanek, šunkin namaz, list zelene solate, 100%sok štručka z zeliščnim maslom, sadni tekoči jogurt MU juha

Prikaži več

Strokovni izobraževalni center Ljubljana, Srednja poklicna in strokovna šola Bežigrad PRIPRAVE NA PISNI DEL IZPITA IZ MATEMATIKE 2. letnik nižjega pok

Strokovni izobraževalni center Ljubljana, Srednja poklicna in strokovna šola Bežigrad PRIPRAVE NA PISNI DEL IZPITA IZ MATEMATIKE 2. letnik nižjega pok Strokovni izobraževalni center Ljubljana, Srednja poklicna in strokovna šola Bežigrad PRIPRAVE NA PISNI DEL IZPITA IZ MATEMATIKE 2. letnik nižjega poklicnega izobraževanja NAVODILA: Izpit iz matematike

Prikaži več

NAVODILA AVTORJEM PRISPEVKOV

NAVODILA AVTORJEM PRISPEVKOV Predmetna komisija za nižji izobrazbeni standard matematika Opisi dosežkov učencev 6. razreda na nacionalnem preverjanju znanja Slika: Porazdelitev točk pri matematiki (NIS), 6. razred 1 ZELENO OBMOČJE

Prikaži več

Delovni zvezek / matematika za 8 izrazi POENOSTAVLJANJE IZRAZOV 3. skupina 2. Izra~unaj, koliko stane izdelava `i~nega modela, ~e meri rob

Delovni zvezek / matematika za 8 izrazi POENOSTAVLJANJE IZRAZOV 3. skupina 2. Izra~unaj, koliko stane izdelava `i~nega modela, ~e meri rob izrazi POENOSTAVLJANJE IZRAZOV 2. Izra~unaj, koliko stane izdelava `i~nega modela, ~e meri rob a = 10 dm in b = 20 dm. 1 m `ice stane 1,6. Mojster pa za izdelavo modela ra~una toliko, kot smo pla~ali za

Prikaži več

Microsoft Word - M docx

Microsoft Word - M docx Š i f r a k a n d i d a t a : Državni izpitni center *M15245112* JESENSKI IZPITNI ROK Izpitna pola 2 / 90 minut Dovoljeno gradivo in pripomočki: Kandidat prinese nalivno pero ali kemični svinčnik in računalo.

Prikaži več

Jedilniki na Osnovni šoli Janeza Kuharja Razkrižje, julij, avgust 2018 Kaj bomo jedli ta Kaj bomo jedli ta teden? teden? ( ) (

Jedilniki na Osnovni šoli Janeza Kuharja Razkrižje, julij, avgust 2018 Kaj bomo jedli ta Kaj bomo jedli ta teden? teden? ( ) ( (2. - 6. 7. ) (11. 15. 6. ) 2. 7. Mlečni pirin griz, čokoladni Paradižnikova juha, ovsena posip, breskev* kaša z zelenjavo, telečje meso v naravni omaki, 100% sok razredčen z vodo Bombetka, maslo, zelenjava*

Prikaži več

JEDILNIK ZA MESEC SEPTEMBER starostno obdobje Ponedeljek Torek Sreda ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA ZAJTRK

JEDILNIK ZA MESEC SEPTEMBER starostno obdobje Ponedeljek Torek Sreda ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA ZAJTRK JEDILNIK ZA MESEC SEPTEMBER 2019 2. starostno obdobje 2. 9. 2019 3. 9. 2019 4. 9. 2019 POP. POP. POP. črna ali bela žemlja (vsebuje alergene: gluten, soja, sezam), salama (vsebuje alergene: laktoza, riba),

Prikaži več

JEDILNIK SEPTEMBER 2004

JEDILNIK SEPTEMBER 2004 1.7.2019 rahli ovseni kosmiči na nehomogenizirano mleko / rezine temnega kruha rezine banane piščančji paprikaš s svežo papriko koruzna polenta solata iz mladega zelja ½ sezamove štručke 2.7.2019 ovsen

Prikaži več

Jedilniki na Osnovni šoli Janeza Kuharja Razkrižje, julij, avgust 2019 Kaj bomo jedli ta teden? ( ) DATUM/ DAN DOPOLDANSKA MALICA KOSILO

Jedilniki na Osnovni šoli Janeza Kuharja Razkrižje, julij, avgust 2019 Kaj bomo jedli ta teden? ( ) DATUM/ DAN DOPOLDANSKA MALICA KOSILO (1. - 5. 7. 2019) 1. 7. Mlečni pirin griz, čokoladni Juha z rezanci, telečje meso v posip, breskev* naravni omaki, polnozrnate testenine, zeljeva solata, 100% sok razredčen z vodo Bombetka, maslo, zelenjava*

Prikaži več

JEDILNIK ZA MESEC JULIJ starostno obdobje Ponedeljek, Torek, ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA ZAJTRK MALICA KOSILO POP.

JEDILNIK ZA MESEC JULIJ starostno obdobje Ponedeljek, Torek, ZAJTRK MALICA KOSILO POP. MALICA ZAJTRK MALICA KOSILO POP. JEDILNIK ZA MESEC JULIJ 2018 1. starostno obdobje 2. 7. 2018 3. 7. 2018 POP. POP. I. meni mlečni pšenični zdrob (vsebuje alergene: gluten, II. meni kruh (vsebuje alergene: gluten, sezam, soja), maslo (vsebuje

Prikaži več

Datum: IZBOR DELOVNIH ZVEZKOV IN DRUGIH ŠOLSKIH POTREBŠČIN V PRVEM RAZREDU ZA ŠOLSKO LETO 2016/ RAZRED naziv M. Kramarič, M. Kern,

Datum: IZBOR DELOVNIH ZVEZKOV IN DRUGIH ŠOLSKIH POTREBŠČIN V PRVEM RAZREDU ZA ŠOLSKO LETO 2016/ RAZRED naziv M. Kramarič, M. Kern, IZBOR DELOVNIH ZVEZKOV IN DRUGIH ŠOLSKIH POTREBŠČIN V PRVEM RAZREDU ZA ŠOLSKO LETO 2016/2017 1. RAZRED M. Kramarič, M. Kern, et al.: LILI IN BINE, zvezek za opismenjevanje v dveh delih, prenova 2013 založba:rokus-klett,

Prikaži več

OŠ DOMŽALE ANKETA O ZADOVOLJSTVU S ŠOLSKO PREHRANO ANALIZA ANKETE ZA STARŠE Domžale, junij 2014 Analizo pripravila: DAŠA SOJER

OŠ DOMŽALE ANKETA O ZADOVOLJSTVU S ŠOLSKO PREHRANO ANALIZA ANKETE ZA STARŠE Domžale, junij 2014 Analizo pripravila: DAŠA SOJER OŠ DOMŽALE ANKETA O ZADOVOLJSTVU S ŠOLSKO PREHRANO ANALIZA ANKETE ZA STARŠE Domžale, junij 14 Analizo pripravila: ŠA SOJER % % vrnjenih anket Anketo je pripravila skupina za prehrano. Izvedena je bila

Prikaži več

1. RAZRED 1 x A4 črtan zvezek 11 mm razmik med vrsticami (tip: tako lahko) - SLJ 1 x A4 brezčrtni zvezek (tip: tako lahko) - SPO 1 x A5 brezčrtni zvez

1. RAZRED 1 x A4 črtan zvezek 11 mm razmik med vrsticami (tip: tako lahko) - SLJ 1 x A4 brezčrtni zvezek (tip: tako lahko) - SPO 1 x A5 brezčrtni zvez 1. RAZRED 1 x A4 črtan zvezek 11 mm razmik med vrsticami (tip: tako lahko) - SLJ 1 x A4 brezčrtni zvezek (tip: tako lahko) - SPO 1 x A5 brezčrtni zvezek (tip: tako lahko) GUM (glasbena umetnost) 1 x A5

Prikaži več

JEDILNIK: let OBROKI PONEDELJEK, TOREK, SREDA, ČETRTEK, PETEK, Zajtrk Prosena kaša s pos

JEDILNIK: let OBROKI PONEDELJEK, TOREK, SREDA, ČETRTEK, PETEK, Zajtrk Prosena kaša s pos JEDILNIK: 29. 10. 2. 11. 2018 OBROKI PONEDELJEK, 29. 10. TOREK, 30. 10. SREDA, 31. 10. ČETRTEK, 1. 11. PETEK, 2. 11. Zajtrk Prosena kaša s posipom iz mletih lešnikov, rjavega Pšenični polbeli kruh, maslo,

Prikaži več

1. izbirni test za MMO 2018 Ljubljana, 16. december Naj bo n naravno število. Na mizi imamo n 2 okraskov n različnih barv in ni nujno, da imam

1. izbirni test za MMO 2018 Ljubljana, 16. december Naj bo n naravno število. Na mizi imamo n 2 okraskov n različnih barv in ni nujno, da imam 1. izbirni test za MMO 018 Ljubljana, 16. december 017 1. Naj bo n naravno število. Na mizi imamo n okraskov n različnih barv in ni nujno, da imamo enako število okraskov vsake barve. Dokaži, da se okraske

Prikaži več

ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA STARŠE: Zbirnik besednih odgovorov (Opomba: Številčni prikaz z grafi je v drugi priponki.) Zbirnik besednih odgovorov po v

ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA STARŠE: Zbirnik besednih odgovorov (Opomba: Številčni prikaz z grafi je v drugi priponki.) Zbirnik besednih odgovorov po v ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA STARŠE: Zbirnik besednih odgovorov (Opomba: Številčni prikaz z grafi je v drugi priponki.) Zbirnik besednih odgovorov po vrstnem redu vprašanj 3. Ali je vašemu otroku všeč šolska

Prikaži več

Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefo

Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefo Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefonih. Obstaja precej različic, sam pa sem sestavil meni

Prikaži več

(Microsoft Word - \310istilna akcija_2013_analiza vpra\232alnika)

(Microsoft Word - \310istilna akcija_2013_analiza vpra\232alnika) ANALIZA VPRAŠALNIKA (OPAZOVALNE NALOGE) - OČISTIMO SVOJO VAS TEHNIŠKI DAN 7. RAZRED (medpredmetna povezava matematike in naravoslovja) Število udeležencev: učitelji, učenci, starši, stari starši, ostali

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/2018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/2018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 20172018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PONEDELJEK, TOREK, SREDA, ČETRTEK, PETEK, ZAJTRK POLENTA(1), BELA KAVA(1,7) POLBELI KRUH

PONEDELJEK, TOREK, SREDA, ČETRTEK, PETEK, ZAJTRK POLENTA(1), BELA KAVA(1,7) POLBELI KRUH 30. 10. 2017 31. 10. 2017 1. 11. 2017 2. 11. 2017 3. 11. 2017 POLENTA(1), BELA KAVA(1,7) POLBELI KRUH( 1,7), SATARAŠ( 3), ČRNI KRUH(1), KREM MASLO(7), SVEŽA PAPRIKA, MELONA MANDARINE JUHA S KROGLICAMI(1,3),

Prikaži več

Microsoft Word - Seštevamo stotice.doc

Microsoft Word - Seštevamo stotice.doc UČNA PRIPRAVA: MATEMATIKA UČNI SKLOP: Računske operacije UČNA TEMA: Seštevamo in odštevamo stotice Seštevamo stotice UČNE METODE: razlaga, prikazovanje, demonstracija, grafično in pisno delo UČNE OBLIKE:

Prikaži več

DATUM

DATUM DATUM ZAJTRK MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA mlečna prosena kaša (gluten, - obara brez jajc z mesom, jagodni cmok kivi, polžek brez jajc 29. 4. 2019 soja, mleko, jajca, sezam), polbel kruh (gluten, soja,,

Prikaži več