DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 26.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 26."

Transkripcija

1 REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE URAD ZA OPERATIVO Center za obveščanje Republike Slovenije Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: F: E: DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 26. MARCA 2020 Številka: 841-1/ DGZR Datum: EPIDEMIJA COVID PREGLED SITUACIJE Do dne do je bilo opravljenih testiranj (dan prej ) za novi koronavirus (SARS-CoV-2). 577 testov je bilo pozitivnih, gre pa za 562 oseb z novim koronavirusom (SARS-CoV-2) (dan prej 526). Razlika gre na račun oseb, ki so bile testirane dvakrat in oseb, pri katerih je bil test opravljen v tujini. Največ novih primerov je v občinah Šmarje pri Jelšah, Ljubljana, Kamnik in Kranj. Po podatkih iz spletne strani Koronavirus COVID- 19 je hospitaliziranih 98 oseb, od tega jih je 17 v intenzivni negi je zaradi koronavirusa umrla še ena oseba, skupaj šest oseb. Vezano na epidemiološke podatke, zajete ob 24.00, obolele osebe prihajajo iz naslednjih statističnih regij: 196 iz osrednjeslovenske, 106 iz savinjske, 67 iz jugovzhodne Slovenije, 53 iz podravske, 39 iz gorenjske, 22 iz koroške, 21 iz primorsko-notranjske, 17 iz pomurske 13 iz obalno-kraške, deset iz zasavske ter po 7 iz goriške in posavske regije. Štirje oboleli so tuji državljani. Epidemiološka obravnava potrjenih primerov je v teku. Med obolelimi je 288 žensk in 274 moških. Oboleli po starostnih skupinah so predstavljeni v tabeli. Identifikacijska št. za DDV: (SI) , MŠ: , TRR:

2 Prijavljeni primeri COVID-19 po starosti in spolu do do STAROSTNA SKUPINA Moški Ženske SKUPAJ SKUPAJ Ključne zadeve - Šesta smrtna žrtev zaradi koronavirusa. - Ustanovljena je medresorska delovna skupina za sprejetje, pregled in vrednotenje ponudb zaščitne opreme. Skupino vodi državni sekretar Ministrstva za obrambo, v njej pa so predstavniki Uprave RS za zaščito in reševanje, Ministrstva za gospodarski ravzoj in tehnologijo, Ministrstva za zdravje, Ministrstva za notranje zadeve, Ministrstva za zunanje zadeve, Ministrstva za infrastrukturo in Zavoda RS za blagovne rezerve. - URSZR izvaja razdelitev zaščitne opreme iz DLC Roje zdravstvenim organizacijam, domovom starejših občanov, lekarnam in za potrebe evakuacijskih prevozov slovenskih državljanov v domovino, v manjši meri tudi drugim. - Iz Češke republike v DLC Roje je že 25. marca 2020 prispela donacija zaščitnih kirurških mask in 5000 zaščitnih kombinezonov - Kitajski fundaciji Alibaba in Jack Ma sta v Belgijo pripeljali teste za Covid-19, ki so že na poti s tovornim vozilom v Slovenijo - URSZR spremlja in usklajuje aktivnosti svojih izpostav. - URSZR zbira podatke o nastanitvenih kapacitetah za morebitno nastanitev bolnikov, zdravnikov, policistov in vojakov. - Nadaljuje se s postopki za izdelavo začasnih izkaznic pripadnikov CZ in drugih operativnih sestavov. - Potekajo aktivnosti za oskrbo ranljivih skupin. - Zbirajo se tudi potrebe po zaščitni opremi za podjetja, ki izvajajo pogrebne storitve. - URSZR zbira ponudbe za dobavo zaščitne opreme in jih posreduje Zavodu za blagovne rezerve. Zbira se tudi podatke o finančnih in materialnih donacijah podjetij in samostojnih podjetnikov. - Potekajo aktivnosti za zagotavljanje informacijske varnosti v sistemu zaščite in reševanja.

3 2. POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI - Stalna komunikacija z DLC Roje in MZ - Obveščanje subjektov/prejemnikov MTS/OVO za sprejem pripravljenih sredstev, tudi v koordinaciji z MZ. - Nadaljnje usklajevanje postopka začasne namestitve obolelih oseb. - Nadaljnje usklajevanje postopka oskrbe starejših oseb ali kroničnih bolnikov, ki sami iz objektivnih razlogov ne morejo v trgovino in nimajo svojcev. - Zbiranje kontaktnih podatkov občin za oskrbo onemoglih. - Pregledovanje pobud prostovoljcev za vključitev v aktivnosti CZ in SV in njihovo posredovanje praviloma na lokalno raven. - Usklajevanje izhodišč za protokol nastanitve oseb, ki se po zdravljenju ne morejo vrniti v domače okolje. - Nadaljnje usklajevanje postopka oskrbe starejših oseb ali kroničnih bolnikov, ki sami iz objektivnih razlogov ne morejo v trgovino in nimajo svojcev. - Obdelava prispelih ponudb dobaviteljev zaščitne opreme. - Nadaljnje usklajevanje z Gospodarsko zbornico Slovenije v zvezi z donacijami zaščitne opreme podjetij. - Zagotovitev dodatnega kontejnerja za potrebe Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj, - Organizacija zagotovitve in dostave kontejnerja za porebe pripadnikov RKS za delo v zvezi s kontrolo zdravstvenega stanja potnikov, ki iz Republike Avstrije vstopajo s Slovenijo, na vstopnih točkah območju Šentilja. - Zagotovitev zaščitnih mask za potrebe evakuacijskega leta slovenskih državljanov iz Španije v Slovenijo ter za potrebe avtobusnega prevoza slovenskih državljanov iz Bratislave v Slovenijo. - Sodelovanje pri organizaciji prve psihološke pomoči (na daljavo) v DSO Šmarje pri Jelšah. - Zbirajo se tudi potrebe po zaščitni opremi za podjetja, ki izvajajo pogrebne storitve - V prihodnjih dneh se bo prek občinskih štabov CZ začela razdeljevati informacijska oprema, ki jo je Ministrstvo za šolstvo, izobraževanje in šport zagotovilo za tiste učence, ki za šolo na daljavo nimajo ustrezne opereme. Opremo bodo območne enote Zavoda RS za šolstvo predale regijskim štabom CZ, le-ti pa jo bodo predali občinskim štabom CZ, ki bodo organizirali dostavo učencem, ki to opremo potrebujejo. - Potrditev predloga sprememb in dopolnitev interventnega zakona, in sicer zaradi povišanja letne dopustne meje nadur za javne uslužbence iz 230 na 480 ur, možnosti zaposlitve brez javne objave za določena delovna mesta in plačila dodatkov. - Dogovor o oblikovanju dodatne izmene Službe za podporo Štaba CZRS. - Poveljnik CZ RS je izdal odredbo o aktiviranju enot prve pomoči (za potrebe izvajanja nadozra zdravstvenega stanja potnikov na vstopnih točkah na avstrijsko-slovenski meji). Dne je bilo na vseh ravneh angažiranih 3694 pripadnikov sil za zaščito in reševanje, štabov CZ, občin, podpornih služb, javnih služb in drugih.

4 MOČAN VETER Preko preteklega dne so sunki močnega vetra prizadeli območja občin Ajdovščina, Ankaran, Brda, Divača, Kanal, Koper, Nova Gorica, Postojna, Sevnica in Tolmin. Zabeleženo je bilo 30 dogodkov. Veter je podrl nekaj dreves, poškodoval nekaj ostrešij objektov, prevračal reklamne panoje, poškodoval fasado objekta, prevrnil prikolico s čolnom. V sanacijo posledic so bili aktivirani gasilci iz trinajstih gasilskih enot. DELOVNE IN RUDNIŠKE NESREČE Izpostava Koper Ob se je pri padcu s tovornega vozila poškodoval šofer v koprskem pristanišču. Poškodovanca so reševalci prepeljali v SB Izola. O dogodku so bile obveščene pristojne službe. NESREČE V CESTNEM PROMETU Izpostava Ljubljana Ob 6.26 je v naselju Zgornja Dobrava, občina Moravče, osebno vozilo trčilo v obcestni nasip. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč policistom. Izpostava Slovenj Gradec Ob 5.48 se je na cesti Mežica - Črna na Koroškem v občini Mežica osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in vozilo odmaknili z vozišča. V prometni nesreči ni bilo poškodovanih oseb. POŽARI V OBJEKTIH Izpostava Celje Ob so se v Zgornji Pristavi v občini Slovenske Konjice vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci iz PGD Slovenske Konjice. Pogasili so goreče saje, očistili peč in odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja. Izpostava Kranj Ob so na Pšati, Občina Cerklje na Gorenjskem, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Cerklje in PGD Zgornji Brnik so saje pogasili, očistili dimnik, pregledali okolico dimnika s termo kamero. Ob so v stanovanjskem objektu na Zgornji Lipnici v občini Radovljica zagorele saje v dimniku. Gasilci PGD Lancovo so požar v dimniški cevi pogasili, jo očistili, preverili neposredno okolico in odsvetovali nadaljnje kurjenje do dimnikarskega pregleda. Ob so v Virmašah, občina Škofja Loka, zagorele saje v dimniku objekta. Pogasili so jih gasilci iz PGD Virmaše.

5 Izpostava Ljubljana Ob 8.40 so v Velikem Lipoglavu, občina Ljubljana, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Posredovali so gasilci PGD Lipoglav, ki so požar pogasili, očistili kurišče, ter počakali na prihod dimnikarske službe. Ob so v Stari Vrhniki, občina Vrhnika, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Posredovali so gasilci PGD Stara Vrhnika, ki so požar pogasili, iznesli žerjavico, očistili dimnik ter opravili pregled z termovizijsko kamero. Prepovedali so kurjenje do prihoda dimnikarske službe. Ob je ob Litostrojski cesti v Ljubljani gorela vrtna lopa velikosti 4 x 4 metre. Požar so pogasili gasilci GB Ljubljana. Lopa je v celoti pogorela. Izpostava Maribor Ob so zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše na Dravinjski ulici v Mariboru. Gasilci GB Maribor in PGD Brezje so varovali objekt, dokler saje niso zgorele. Obveščena je bila pristojna tudi dimnikarska služba. Izpostava Nova Gorica Ob 9.20 je zagorela stanovanjska hiše v kraju Lokavec v občini Ajdovščina. Po prvih podatkih naj bi ogenj preko dimnika zajel ostrešje objekta. Požar so gasili gasilci GRC Ajdovščina, PGD Ajdovščina in PGD Selo. Nastala je precejšnja materialna škoda, ogenj pa je je objekt uničil. Gašenje je zelo oteževala močna burja. Ob so gasilci PGD Most na Soči posredovali v Modreju v občini Tolmin, kjer so pogasili goreče saje v dimniku stanovanjske hiše. Ob je v objektu na Mestnem trgu v Idriji stanovalki zaradi prižgane sveče zagorela zavesa. Ogenj je pogasila sama. Gasilci PGD Idrija so prostore preventivno pregledali s termovizijsko kamero in jih prezračili. Eno osebo so reševalci NMP Idrija prepeljali v ZD Idrija zaradi vdihavanja dima. Izpostava Postojna Ob so na Baču, občina Ilirska Bistrica, gorele saje v dimniku. Gasilci PGD Knežak so požar pogasili, očistili kurišče in dimno tuljavo ter pregledali okolico. Lastniku so odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe. POŽARI V NARAVI OZIROMA NA PROSTEM Izpostava Kranj Ob se je na Cesti na Rupo, občina Kranj, kadilo iz kupa sekancev. Posredujejo gasilci GARS Kranj. Izpostava Nova Gorica Ob so v Ročinju, občina Kanal, gasilci PGD Kanal, pogasili manjši požar v naravi.

6 Izpostava Postojna Ob je v naselju Klanec pri Kozini, občina Hrpelje - Kozina, zagorelo v naravi. Gasilci ZGRS Sežana in PGD Materija so pogasili požar na površini deset kvadratnih metrov. NAJDBE NEEKSPLODIRANIH UBOJNIH SREDSTEV Izpostava Nova Gorica Ob sta v bližini Čiginja, občina Tolmin, pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS odstranila na varno najdeno topovsko granato kalibra 150 mm, mase 31 kg. Najdba je ostanek obdobja prve svetovne vojne. Ob so v bližini Zapučk, občina Šempeter-Vrtojba pripadniki DE NUS pri detekciji našli neeksplodirana ubojna sredstva v skupni teži 97 Kg. Sredstva katera niso primerna za transport bodo jutri uničili na najbližjem varnem kraju. TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ Izpostava Celje Ob so v Prušnikovi ulici, občina Vojnik, gasilci PGE Celje, odprli vrata stanovanja in nudili pomoč reševalcem pri prenosu osebe. Izpostava Kranj Ob so na Cesti Revolucije na Jesenicah, gasilci GARS Jesenice, s pomočjo avtolestve vstopili v stanovanje, kjer so našli preminulo osebo. Izpostava Ljubljana Ob so na Jakopičevi ulici v Ljubljani, gasilci GB Ljubljana, s tehničnim posegom ob prisotnosti policistov odprli vrata stanovanja, ter omogočili vstop policistom in reševalcem. Reševalci RP Ljubljana so eno osebo prepeljali v bolnišnico. Izpostava Maribor Ob so v Trubarjevi ulici v Mariboru poklicni gasilci GB Maribor razžagali in odstranili večje drevo, ki je padlo ob cesti. Izpostava Ptuj Ob so na Zadružnem trgu na Ptuju, gasilci PGD Ptuj nudili pomoč gibalno ovirani osebi, ki je padla.

7 II. NAPOVED ZA NASLEDNJE DNI V petek bo povečini pretežno oblačno, rahle padavine bodo postopno ponehale. Čez dan se bo predvsem na Primorskem delno razjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja, ki bo čez dan slabela. Ponoči se bo jasnilo, po nekaterih nižinah lahko nastane kratkotrajna megla. V soboto bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo. V nedeljo bo sprva deloma jasno, popoldne pa bo oblačnost postopoma naraščala, možne bodo popoldanske plohe. V ponedeljek kaže na oblačno vreme z občasnimi padavinami. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Znova se bo občutno ohladilo. III. OPOZORILO Po podatkih Agencije RS za okolje bodo na Primorskem v petek zjutraj in dopoldne najmočnejši sunki burje še presegali hitrost 100 km/h. IV. RAZMERE V GORAH Po podatkih Agencije RS za okolje je nevarnost snežnih plazov trenutno nad nadmorsko višino okoli 1800 metrov ZMERNA, 2. stopnje, nižje pa MAJHNA, 1. stopnje po evropski petstopenjski lestvici nevarnosti proženja snežnih plazov. Snežni plaz lahko sprožite ob večji obremenitvi snežne odeje na mestih z napihanim snegom. Zaradi močnega vzhodnega vetra so ta večinoma nastala na južnih in zahodnih pobočjih. V petek popoldne se bo ob otoplitvi in postopni razjasnitvi snežna odeja ojužila. Predvsem na mestih z napihanim snegom lahko ob manjši obremenitvi lahko sprožite manjše plazove mokrega snega. V zadnjih dveh dneh je občasno rahlo snežilo. Zapadlo je od 5 do 20 centimetrov suhega snega na večinoma trdo podlago, več snega je padlo v vzhodnih in južnih gorstvih ter hribovjih. Ob sneženju je pihal severovzhodni do jugovzhodni veter. Večina napihanega snega je na južnih in zahodnih straneh grebenov in sedel. Vetru izpostavljene lege so ponekod poledenele, zlasti to velja za grebene. V petek bo sprva še oblačno in megleno, popoldne pa se bo zlasti v visokogorju jasnilo. Rahlo sneženje bo popoldne ponehalo. Zjutraj in dopoldne bo še pihal bo zmeren do močan vzhodni veter, ki bo popoldne slabel. Temperatura na 1500 metrov bo okoli -1, na 2500 metrov pa okoli - 4 C. Jutri bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo. Pihal bo šibak veter vzhodnih smeri, proti večeru pa bo zapihal šibak veter severnih smeri. Temperatura na 1500 metrov bo okoli 3, na 2500 metrov pa okoli -4 C. V nedeljo bo sprva deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo, čez dan bo oblačnost naraščala. Sredi dneva in popoldne se bodo začele pojavljati plohe. Meja sneženja bo sprva nad 1500 metrov. V noči na ponedeljek bo snežilo, občutno se bo ohladilo. Vetrovno bo. V soboto in deloma tudi v nedeljo se bodo zaradi občutne otoplitve na osončenih, strmejših pobočjih lahko prožili posamezni plazovi mokrega snega, predvsem na mestih z napihanim snegom. Nad okoli 1800 metrov bo nevarnost snežnih plazov ostala ZMERNA, 2. stopnje, nižje pa majhna 1. stopnje. V visokogorju bo še vedno tudi nevarnost zdrsov. V noči na ponedeljek bo predvidoma snežilo, vendar so količine padavin še negotove. Ob morebitni večji količini snega, se bo nevarnost snežnih plazov POVEČALA.

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Poročilo

Poročilo Močan veter od 16. do 19. januarja 17 Splošna vremenska slika Že v petek, 13. januarja, je hladen in vlažen polarni zrak iznad severnega Atlantika preplavil zahodno Evropo, hladna fronta pa je popoldne

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 3. 6. 1 Močan veter in nalivi med prehodom hladne fronte 11. maja 1 Splošna vremenska slika Dne 11. maja se je nad severozahodnim in deloma osrednjim, severnim

Prikaži več

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazovanje in obveščanje o nevarnosti požarov, ter izvajati druge ukrepe za varstvo pred požarom

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Microsoft Word - agrobilten_ doc

Microsoft Word - agrobilten_ doc Dekadni bilten vodnobilančnega stanja v Sloveniji 1. april 3. april 9 OBVESTILO Ob prehodu v drugo polovico aprila so se tla že zelo izsušila. A visoke temperature zraka so popustile in po večini Slovenije

Prikaži več

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG SLOVENIJE 2019 Web stran projekta: FB stran projekta:

Prikaži več

Močan veter od 2. do 4. januarja

Močan veter od 2. do 4. januarja Močan veter od 2. do 4. januarja 2019 1 Splošna vremenska slika Nad severovzhodno Evropo je bilo 2. januarja globoko ciklonsko območje, nad zahodno Evropo pa je vztrajalo obsežno območje visokega zračnega

Prikaži več

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc ARSO, Državna meteorološka služba Ljubljana, 23. 9. 2010 Poročilo o izjemno obilnih padavinah od 16. do 19. septembra 2010 Opis sinoptične situacije Dne 15. septembra je bilo nad severno Evropo obsežno

Prikaži več

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA BC Naklo Strahinj 99 4292 Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA Datum meritve Lokacija meritve Merjenje temperatur 19.2.2014 20.2.2014 21.2.2014 22.2.2014 23.2.2014 46.292418 SGŠ

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / 13. 12. 2017 / Stran 10477 Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPREMIČNINE SAMOUPRAVNA LOKALNA SKUPNOST OKVIRNA VELIKOST

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER Četrtek 8.6.2017 Poveljnik PGD Ljutomer: Dušan HUNJADI Lokacija požara: Eko plastkom je oddaljen od gasilskega doma 1,3 km. Panoga, ki jo opravljajo: - Predelava odpadnih sveč

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

INFORMATIKA TEČAJ ZA VIŠJEGA GASILCA

INFORMATIKA TEČAJ ZA VIŠJEGA GASILCA INFORMATIKA TEČAJ ZA VIŠJEGA GASILCA Damjan Munda, GČ, II.st. VSEBINA PREDMETA INFORMACIJSKI SISTEMI SISTEM OSEBNIH GESEL IN HIERARHIJA PRISTOJNOSTI GASILSKI INFORMACIJSKI SISTEM KAJ JE INFORMATIKA? Informatika

Prikaži več

Obilne padavine in močan veter od 1. do 3. februarja

Obilne padavine in močan veter od 1. do 3. februarja Obilne padavine in močan veter od 1. do 3. februarja 219 1 Splošna vremenska slika Nad vzhodnim Atlantikom se je 31. januarja iznad južne Grenlandije proti Irski poglobila izrazita višinska dolina hladnega

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INFORMATIKA Tečaj za višjega gasilca OGZ PTUJ 2017 PRIPRAVIL: ANTON KUHAR BOMBEK, GČ VSEBINA TEORETIČNA PREDAVANJA INFORMACIJSKI SISTEMI SISTEM OSEBNIH GESEL IN HIERARHIJA PRISTOJNOSTI PRAKTIČNE VAJE ISKANJE

Prikaži več

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Vojkova 1b, 1001 Ljubljana p.p. 2608 tel.: 01 478 40 00 faks.: 01 478 40 52 OBILNE PADAVINE MED 20. IN 22. AVGUSTOM 2005 Ob Sredozemskem ciklonu običajno

Prikaži več

33

33 33 33 Center za razvoj knjiţnic SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Ljubljana 2009 SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Podatke zbrala

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM

PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM NORMATIVNA UREDITEV VARSTVA PRED POŽAROM Kakšne pogoje mora izpolnjevati pooblaščena oseba za izvajanje ukrepov varstva pred požarom v večstanovanjskih hišah? Kako

Prikaži več

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc Ljubljana, 10. oktober 2014 Padavine med 15. junijem in 15. septembrom 2014 Poletje 2014 je izstopalo po nadpovprečni višini padavin, še posebej po 15. juniju; pogoste in občasno tudi zelo obilne padavine

Prikaži več

OBČINA GORJE

OBČINA GORJE Številka: Datum: OCENA IZVAJANJA SKUPNEGA OBČINSKEGA PROGRAMA VARNOSTI ZA OBMOČJE OBČINE TOLMIN ZA LETO 2018 Lokalna skupnost je z uveljavitvijo Zakona o občinskem redarstvu (UR. l. RS, št. 139/06 in 9/17,

Prikaži več

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana,. 1. 1 Zelo milo vreme od. decembra 13 do 3. januarja 1 Splošna vremenska slika Od konca decembra do sredine januarja je nad našimi kraji prevladoval južni do

Prikaži več

Močan veter in obilne padavine nov. 2013

Močan veter in obilne padavine nov. 2013 Obilne padavine in močan veter od 5. do 7. novembra 216 Splošna vremenska slika V petek, 4. novembra, je iznad Britanskega otočja začela vdirati višinska dolina s hladnim zrakom proti Pirenejskemu polotoku

Prikaži več

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajdovščina Goriška c. 75 5270 AJDOVŠČINA tel.: 05 3644 210 ajdovscina@amzs.si CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska

Prikaži več

Orientacija2011_1

Orientacija2011_1 Štrekljevec Semi Gorje-Po e-treben e Cerkno Loka pri Mengšu Mengeš Dovže Mislinjske doline Hrušica Jesenice Retje Loški potok Sora Medvode Sti na Ivan na Gorica Kolovrat Zagorje ob Savi Zagorica Trebnje

Prikaži več

BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar

BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar Kazalo Uvodnik... 3 Vremenski pregled meseca avgusta... 4 Vremenska statistika meseca avgusta 2018... 38 Zemljevid

Prikaži več

SPLOSNICELPDF

SPLOSNICELPDF OBČINA RADOVLJICA ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB NARAVNI ALI DRUGI NESREČI Izvod št. 1 Naziv organa Datum Odgov. oseba Podpis Pripravil Občina Radovljica Občinska uprava Objava osnutka na oglasni deski 15.10.2006

Prikaži več

Junij2018

Junij2018 ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 30. junija 2018 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 3.427 ilegalnih prehodov državne meje. Lani so obravnavali

Prikaži več

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, 14.6.2008 MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijanje tarčvezanje vozlprenos žogic Testi TOČKE PGD ZVEZA

Prikaži več

Datum: 24

Datum:  24 ZADEVA: OBJAVA UGOTOVITEV - ANKETA SSRS 2016 2017 Spoštovani, obveščamo vas, da smo zaključili obdelavo zbranih podatkov Ankete SSRS 2016 2017 o ugotavljanju potreb po vrstah stanovanjskega fonda v občinah

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Microsoft Word - podnebne razmere slovenije71_00_internet.doc

Microsoft Word - podnebne razmere slovenije71_00_internet.doc PODNEBNE RAZMERE V SLOVENIJI (OBDOBJE -2) 2 1 21 3 2 1 - -1 Ljubljana, november 26 1 PODNEBJE SLOVENIJE Podnebje v Sloveniji določajo številni dejavniki, najpomembnejši so njena geografska lega, razgiban

Prikaži več

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN 2016 - NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 1003 ŽUPAN 04 SKUPNE ADMINISTRATIVNE SLUŽBE IN SPLOŠNE JAVNE STORITVE 0403 Druge skupne administrativne

Prikaži več

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls)

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls) Ljubljana, 28.02.2014/TK SEZNAM TURISTIČNIH PISARN, KI IZDAJAJO MEDNARODNE DOKUMENTE IN PRODAJAJO VINJETE CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska 35 3000 CELJE tel.: 03-42 56 560 mihaela.zunter@amzs.si AMD

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

01. OPREDELITEV NESREČE

01. OPREDELITEV NESREČE Zap. št. Vsebina Stran 1. NESREČA V PREDORU 4 1.1. Uvod 4 1.2. Podatki o avtocestnem odseku državna meja-hrušica 5 1.3. Podatki o državni cesti Podtabor državna meja z Avstrijo G2-101 5 1.4. Podatki o

Prikaži več

(Regijsko_poročilo_SVIT)

(Regijsko_poročilo_SVIT) ODZIVNOST V PROGRAM SVIT V ZDRAVSTVENI REGIJI NOVO MESTO V LETU 2016 Rak na debelem črevesu in danki je zelo resen zdravstveni problem, ker je v Sloveniji to druga najpogosteje odkrita oblika raka. Pomembno

Prikaži več

Številka: 62-4/2014

Številka: 62-4/2014 OE NOVO MESTO Muzejska 5 SI-8000 Novo mesto t +386 7 39 34 195 f +386 7 39 34 101 www.nijz.si info@nijz.si ID DDV: SI 44724535 TRR: 011006000043188 ODZIVNOST V PROGRAM SVIT V ZDRAVSTVENI REGIJI NOVO MESTO

Prikaži več

NaĊrt ZiR ob poplavah v POMURJU

NaĊrt ZiR ob poplavah v POMURJU VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ŠTAB CIVILNE ZAŠČITE ZA POMURJE R E G I J S K I N A Č R T ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB P O T R E S U V POMURJU Verzija 2.0 Organ Datum Podpis odgovorne osebe Izdelal Obravnaval Sprejel

Prikaži več

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj Številka: 9000-0005/2019 Datum: 22. 5. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranja na javnih parkiriščih v Občini Kanal ob Soči - predlog

Prikaži več

Microsoft Word - neurja_22okt2014.doc

Microsoft Word - neurja_22okt2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 24.. 14 Neurja v noči z 21. na 22. oktober 14 Splošna vremenska slika V dneh med 9. in 21. oktobrom 14 smo v Sloveniji beležili eno najtoplejših obdobij za sredino

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Proračun občine Kanal ob Soči za leto 2014 - dopolnjen predlog NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2014-2017 30. redna seja občinskega sveta, 30.01.2014 4000 OBČINSKA UPRAVA 7.312.851 3.874.613 3.967.973 1.369.748

Prikaži več

5

5 5 OBČINA KANAL OB SOČI OBČINSKI SVET PREDLOG Na podlagi 1 člena Statuta Občine Kanal ob Soči (Uradno objave Primorskih novic, št. 41/03, 17/06 in Uradni list RS, št. 70/07 in 51/08) in 20. člena Poslovnika

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Slovensko združenje paliativne in hospic oskrbe, NA STIČIŠČU: PALIATIVNA OSKRBA IN ONKOLOGIJA 9.10.2018, Onkološki inštitut Ljubljana Vloga Internistične prve pomoči pri oskrbi bolnikov z rakom v paliativni

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - lj_obroc_predstavitev_tiskovna_mar_2019_02AM.pptx

Microsoft PowerPoint - lj_obroc_predstavitev_tiskovna_mar_2019_02AM.pptx IZHODIŠČA UREJANJA LJUBLJANSKEGA AVTOCESTNEGA OBROČA IN VPADNIH AVTOCEST Predstavitev pobude za državno prostorsko načrtovanje za ureditev ljubljanskega avtocestnega obroča in vpadnih cest ter predloga

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * LJUBLJANA 1000, ŠMARTINSKA 152 - HALA A Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo leseni obesek HISTORY

Prikaži več

Obrazec RZOP

Obrazec RZOP Antona Globočnika C.na Kremenco 2 Tel.: 05 7000 300 Fax.: 05 726 18 10 Matična številka: 5496829000 Davčna številka: SI 44439407 Datum : 2.3.2006 Štev. : 64/3/2006 Štev. zbirke 1. Evidenca o poškodbah

Prikaži več

Microsoft Word - NAČRT ZiR OB LETALSKI NESREČI KONČNI_1.doc

Microsoft Word - NAČRT ZiR OB LETALSKI NESREČI KONČNI_1.doc REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA RS ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE IZPOSTAVA KOPER Ferrarska 5/b, 6000 Koper REGIJSKI NAČRT ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB LETALSKI NESREČI Verzija 1.0 KAZALO 1. LETALSKA

Prikaži več

Generating report ....

Generating report .... Poročilo medijskih objav LIONS KLUB 03.05.2010 Objave v poročilu vsebujejo naslednja gesla: LEO KLUB LIONS KLUB 3 11 1 Press CLIPPING d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 5, 2000 Maribor, Slovenija, tel.: +386

Prikaži več

VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ŠTAB CIVILNE ZAŠČITE ZA POMURJE R E G I J S K I N A Č R T ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB NESREČI ZRAKOPLOVA V POMURJU Verzija 3.1 O

VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ŠTAB CIVILNE ZAŠČITE ZA POMURJE R E G I J S K I N A Č R T ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB NESREČI ZRAKOPLOVA V POMURJU Verzija 3.1 O VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ŠTAB CIVILNE ZAŠČITE ZA POMURJE R E G I J S K I N A Č R T ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB NESREČI ZRAKOPLOVA V POMURJU Verzija 3.1 Organ Datum Podpis odgovorne osebe Izdelal Obravnaval

Prikaži več

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf Stran 12170 / Št. 93 / 18. 11. 2011 Tolmin kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE ter F in G. 12. Izpitni center Postojna obsega območje upravnih enot Cerknica, Idrija, Ilirska Bistrica, Kočevje,

Prikaži več

untitled

untitled VSEBINA STROKOVNE PODLAGE UREJANJA JAVNEGA PROMETA V REGIJI Vizija in cilji Načrt v LUR Regijsko regulatorno telo Usmeritve Trzin, 4. 6. 9 David Krivec david.krivec@omegaconsult.si VIZIJA IN CILJI Vizija

Prikaži več

Zloženka športni dan 2018_2019.cdr

Zloženka športni dan 2018_2019.cdr zimski športni dan 18 / 19 osnovne in srednje šole Poslovalnice KRANJ AP Bleiweisova 5 00 Kranj tel. 04/ 13 222, 13 2 faks 04/ 13 221 kranj@alpetour.si ŠKOFJA LOKA Kapucinski trg 13 42 Škofja Loka tel.

Prikaži več

Microsoft Word - Fen 16. februarja 2012.doc

Microsoft Word - Fen 16. februarja 2012.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 20. 2. 2012 Močan karavanški fen 16. februarja 2012 Uvod Po prehodu vremenske fronte 15. februarja zvečer je naslednje jutro ponekod na Gorenjskem zapihal močan

Prikaži več

REGIJE V ŠTEVILKAH Statistični portret slovenskih regij

REGIJE V ŠTEVILKAH Statistični portret slovenskih regij REGIJE V ŠTEVILKAH Statistični portret slovenskih regij 2018 www.stat.si Regije v številkah - Statistični portret slovenskih regij 2018 ISSN 2463-0026 Informacije: www.stat.si T: (01) 241 64 04 E: info.stat@gov.si

Prikaži več

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 31. maja 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 4.

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 31. maja 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 4. ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 31. maja 219 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 4.313 (2.59) ilegalnih prehodov državne meje. Število

Prikaži več

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 30. aprila 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 30. aprila 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 3. aprila 219 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 3.43 (1.35) ilegalnih prehodov državne meje. Število

Prikaži več

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve]

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve] OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina@menges.si Številka: 3500-1/2015 Datum: 26.9.2018 ZADEVA : OBRAVNAVA DOPOLNJENEGA

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Čezmejno sodelovanje Mestne občine Nova Gorica na področju trajnostne mobilnosti Vanda Mezgec, Aleksandra Torbica Mestna občina Nova Gorica Ljubljana, 2.6.2016 NOVA GORICA GORICA GORICA Kolesarska steza

Prikaži več

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z maloprodajna letne pnevmatike za osebna vozila Serija 80 13 155/80R13 79T ECOCONTROL 542960 79004 E C 65 ) 54,30 33,10 14 175/80R14 88T ECOCONTROL 533458 146146 E C 68 )) 72,00 43,90 Serija 70 13 155/70R13

Prikaži več

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU www.mass.si polovičke Popust Maryann 09302-20 (št. 36-41) TBS 25491-20 (št.41-46) Še več OBUTVE po polovičnih cenah poiščite v naših prodajalnah. Akcija traja od 7.11. do 27.11.2016 oziroma do razprodaje

Prikaži več

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO ŠT. TOČK: / 35 DATUM: PODPIS: OPRAVIL / NI OPRAVIL PODPIS OCENJEVALCA: Navodila: Za reševanje je na voljo 60 min. Po

Prikaži več

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Predlog V skladu z 49. a členom Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 uradno prečiščeno besedilo, št. 76/08 in št. 79/09) in na podlagi 16. in 56.

Prikaži več

Sezana_porocilo okt2013

Sezana_porocilo okt2013 Občani Sežane o aktualnih vprašanjih telefonska raziskava Izvajalec: Ninamedia d.o.o. Ljubljana, oktober 2013 1. POVZETEK Zaposlitvene možnosti so trenutno največji problem, ki ga zaznavajo anketiranci.

Prikaži več

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne www.mass.si Nazaj v šolo! 19677-30 (št. 36-41) Na obutev priznanih blagovnih znamk,, Le Coq Sportif,, Polo,, Lacoste, New Balance, Vans, Reebok, Fred Perry. 196770-30 (št. 41,5-46) Popust DO Akcija traja

Prikaži več

Microsoft Word - bilten doc

Microsoft Word - bilten doc Dekadni bilten stanja vodne bilance kmetijskih tal v Sloveniji 11. do 20. avgusta 2011 OBVESTILO Spet je nastopila vročina. Vremenske razmere so idealne za dozorevanje zgodnjih sort hrušk in jablan, ki

Prikaži več

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol maloprodajna zimske pnevmatike za osebna vozila 13 80 155/80R13 79T INF-049 221000121 101826 E C 71 2 38,60 28,10 70 155/70R13 75T INF-049 221000090 93601 E C 71 2 38,30 28,00 165/70R13 79T INF-049 221000226

Prikaži več

Telekom Slovenije

Telekom Slovenije NAČRT VAROVANJA VARNOSTNEGA OBMOČJA BGP KRANJ SOP 010-066 Verzija: 2 VODSTVO Velja od: 1.2.2018 Naročnik storitve: BOLNIŠNICA ZA GINEKOLOGIJO IN PORODNIŠTVO KRANJ, (krajše: BGP Kranj) Naslov: Kidričeva

Prikaži več

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx LETO 2013 OBČINA SVET TOMAŽ, Izdelava elaborata kontrole katastrskega in lastniškega stanja zemljišč, preko katerih potekajo kategorizirane občinske ceste v občini Sveti Tomaž MESTNA OBČINA PTUJ, VBCP

Prikaži več

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR AGENCIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OKOLJE SPREMLJANJE HIDROLOŠKIH RAZMER Pot do hidroloških opozoril

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR AGENCIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OKOLJE SPREMLJANJE HIDROLOŠKIH RAZMER Pot do hidroloških opozoril SPREMLJANJE HIDROLOŠKIH RAZMER Pot do hidroloških opozoril ARSO Oddelek za hidrološke prognoze Dravograd, 3. december 2015 Vsebina Kako lahko sami spremljate meteorološke in hidrološke razmere ter kako

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Rebalans proračuna občine Log-Dragomer za leto 2016 - II NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 4000 OBČINSKA UPRAVA 5.668.446 4.337.623 3.093.547 4.226.294 2.457.821 2.367.536 06 LOKALNA SAMOUPRAVA 94.564

Prikaži več

29. REDNA SEJA VLADE RS Ljubljana, Vlada RS se je na svoji 29. redni seji med drugim izdala Uredbo o načinu izvajanja gospodarske javne

29. REDNA SEJA VLADE RS Ljubljana, Vlada RS se je na svoji 29. redni seji med drugim izdala Uredbo o načinu izvajanja gospodarske javne 29. REDNA SEJA VLADE RS Ljubljana, 25. 4. 2019 - Vlada RS se je na svoji 29. redni seji med drugim izdala Uredbo o načinu izvajanja gospodarske javne službe javni linijski prevoz potnikov v notranjem cestnem

Prikaži več

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero Ribčev Laz 48 Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero

Prikaži več

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib Štev.: 1810-1/19-297/013 Ljubljana, 30.7.2019 dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica 1 2000 Maribor Zadeva: Polletno poročilo o delovanju Programa Svit

Prikaži več

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc Mojca Gubanc I. poglavje Požar se je že tri dni razplamteval po gozdu nad vasjo. Zdelo se je, da bo ogenj dosegel naselje pod hribom. Gasilci iz vasi in okolice

Prikaži več

PRILOGA Zaščitni ukrep EVAKUACIJA Priporočilo oktober 2017

PRILOGA Zaščitni ukrep EVAKUACIJA Priporočilo oktober 2017 PRILOGA Zaščitni ukrep EVAKUACIJA Priporočilo ZAŠČITNI UKREP EVAKUACIJA PRIPOROČILO 2 KAZALO 1. UVOD... 3 1.1 Pregled in revizija načrtovanja zaščitnega ukrepa evakuacija... 3 2. NAMEN... 4 3. PRAVNA PODLAGA

Prikaži več

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx Seznam pogodb 1. Javna naročila Vrsta posla Datum sklenitve Pogodbeni partner Pogodbena vrednost Pogodba o dobavi pisarniškega materiala Pogodba o dobavi pogrebnega materiala 14.03.2014 BIROPRODAJA d.o.o.,

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc MESTNA OBČINA NOVA GORICA Na podlagi 4. člena Zakona o javnih skladih (Ur. list RS, št. 22/00) in svojih statutov so občine sprejele: na podlagi 11. člena statuta mestni svet Mestne občine Nova Gorica

Prikaži več

Microsoft Word - Podnebje_februar_2014-koncna.doc

Microsoft Word - Podnebje_februar_2014-koncna.doc KRATEK PREGLED PODNEBNIH RAZMER ISSN 2350-5729 Glavne značilnosti po svetu Arktični in antarktični led Nekaj izbranih dogodkov po svetu Podnebne razmere pri nas in v naši okolici februar 2014 Mojca Dolinar

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation V pomurski regiji bliže k izboljšanju razumevanja motenj razpoloženja Novinarska konferenca, 14. maj 2019 Partnerja programa: Sofinancer programa: Novinarsko konferenco so organizirali: Znanstvenoraziskovalni

Prikaži več