Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo"

Transkripcija

1 Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo

2 Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu- Chek Connect Pregled Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu-Chek Connect (v nadaljevanju: aplikacija) je zasnovana kot pomoč pri: prenosu podatkov iz vašega merilnika ravni glukoze v krvi Accu-Chek; prenosu podatkov v vaš račun spletnega sistema za vodenje sladkorne bolezni Accu-Chek Connect (spletni račun), in če želite, souporabi teh podatkov z vašim zdravstvenim osebjem; prejemanju nasveta za bolus; izvajanju strukturiranega merjenja (3-dnevni profil ali parno merjenje); splošnem vodenju sladkorne bolezni z zapisovanjem kontekstnih podatkov. Za ogled posameznega odseka kliknite na spodnje povezave: Zavrnitev odgovornosti Kontakt Osnovne funkcije aplikacije -Spletni račun -Seznanjanje merilnika -Nasvet za bolus Strukturirano merjenje Druge nastavitve -Zdravstvene podrobnosti -Dodajanje podatkov -Poročanje podatkov -Souporaba podatkov Zavrnitev odgovornosti Uporabniki te programske opreme si morajo rezultate razlagati ob upoštevanju svoje klinične anamneze in simptomov ter ne smejo spreminjati svojega zdravljenja, ne da bi se o tem posvetovali z zdravnikom ali drugim usposobljenim zdravstvenim osebjem. Opustitev merjenja ravni glukoze v krvi lahko pomeni zakasnitev odločitve o zdravljenju, kar lahko privede do resnega bolezenskega počutja. Če se vaše fizično počutje ne ujema z izmerjeno vrednostjo glukoze v krvi, jo poskusite izmeriti še enkrat. Glede pravilnih metod merjenja si oglejte navodila za merilnik. Če si ravni glukoze v krvi ne morete izmeriti, se obrnite na zdravstveno osebje. Če izbrišete aplikacijo, ne da bi naredili varnostno kopijo svojih podatkov, boste izgubili vse pretekle podatke. Pred posodobitvijo aplikacije ali nadgradnjo operacijskega sistema mobilne naprave vedno ustvarite varnostno kopijo svojih podatkov. Z zdravstvenim osebjem se posvetujte o tem, kaj morate storiti, če uporabljate več časovnih porazdelitev in če boste odpotovali v drug časovni pas. Aplikacija je namenjena za enega uporabnika. Aplikacije ne delite z nobenim drugim uporabnikom.

3 Nasvet za bolus Accu Chek je del aplikacije za vodenje sladkorne bolezni Accu Chek Connect in je namenjen za vodenje sladkorne bolezni, saj izračunava odmerek insulina oziroma vnos ogljikovih hidratov na podlagi podatkov, ki jih vnese uporabnik. Preden lahko bolnik, ki uporablja štetje ogljikovih hidratov, začne uporabljati aplikacijo, mora zdravnik ali drugo zdravstveno osebje aktivirati izračunavanje bolusa ter pripraviti individualne ciljne vrednosti glukoze v krvi, razmerje med insulinom in ogljikovimi hidrati ter parametre občutljivosti za insulin, ki se vnesejo v aplikacijo. Preden lahko bolnik, ki uporablja predpisani odmerek ob obroku (velja za starost 22 let ali več), začne uporabljati aplikacijo, mora zdravnik ali drugo zdravstveno osebje aktivirati izračunavanje bolusa ter pripraviti individualne ciljne vrednosti glukoze v krvi, predpisane odmerke insulina ob obroku ter parametre občutljivosti za insulin, ki se vnesejo v aplikacijo. V nekaterih državah mora zdravnik ali drugo zdravstveno osebje predpisati nasvet za bolus Accu-Chek in pripraviti ciljne vrednosti glukoze v krvi za posameznega pacienta, občutljivost za insulin ter razmerje med insulinom in ogljikovimi hidrati (samo nasvet za bolus Štetje ogljikovih hidratov), ki jih je treba programirati v nasvet za bolus Accu-Chek. Kontakt Osnovne funkcije aplikacije Da vam bo aplikacija kar najbolj koristila, najprej nastavite nekaj ključnih funkcij. Te so med drugim: Spletni račun Seznanjanje merilnika Nasvet za bolus Za nastavitev osnovnih funkcij aplikacije v meniju na začetnem zaslonu izberite Nastavitve. Spletni račun Tovarniške nastavitve za svoj spletni račun Accu-Chek Connect lahko nastavite na zaslonu spletnega računa. Spletni račun vam omogoča boljše vodenje sladkorne bolezni z vpogledom v podatke iz vaše mobilne naprave. Če želite ustvariti spletni račun ali posodobiti nastavitve: 1. Izberite meni ( ). 2. Izberite Pošlji v spletni račun. 3. Če že imate spletni račun Accu-Chek Connect, vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter pojdite na korak Če nimate spletnega računa Accu-Chek Connect, izberite povezavo za ustvaritev računa in vnesite podatke za račun v skladu z navodili na zaslonu. 5. Ko končate z vnosom podatkov za račun, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo. V potrditvenem e-poštnem sporočilu izberite mobilno povezavo in dokončajte postopek ustvarjanja računa. Samodejno boste prijavljeni v svoj spletni račun v aplikaciji. Če je bil

4 postopek prekinjen in niste prijavljeni, lahko vnesete svoje uporabniško ime in geslo ter izberete Prijava. 6. Izberite, ali želite, da aplikacija pošilja slike v vaš spletni račun prek vašega mobilnega omrežja ali le, če ste povezani z brezžičnim omrežjem. Seznanjanje merilnika Če si želite ogledati vse združljive naprave, odprite trgovino Google Play ali itunes App Store. Seznanjanje vašega merilnika ravni glukoze v krvi prek brezžične tehnologije Bluetooth vam bo omogočilo, da svoje vrednosti glukoze v krvi prenesete iz merilnika v svojo mobilno napravo. Ko seznanite merilnik z aplikacijo, se podatki iz merilnika ravni glukoze v krvi samodejno prenesejo v aplikacijo. Aplikacija poleg tega še samodejno nastavi čas v vašem merilniku. Za seznanjanje merilnika: 1. Izberite meni ( ). 2. Izberite Nastavitve. 3. Izberite Seznanjanje merilnika. 4. Izberite vrsto merilnika (z več tipkami ali z eno tipko), ki ga želite seznaniti. 5. Sledite navodilom na zaslonu, kako v merilniku vklopite način za seznanjanje. 6. V aplikaciji izberite Naprej. 7. Izberite označbo merilnika (ali»accu-chek«ali»merilnik«, čemur sledi serijska številka, odvisno od merilnika). 8. Vnesite številko PIN merilnika in izberite Končano/V redu. 9. Oglejte si zaslon za potrditev povezave. Prenos podatkov iz merilnika Če želite prenesti podatke iz merilnika ravni glukoze v krvi, merilnik ne sme biti od mobilne naprave oddaljen več kot 2 metra. Prenos podatkov običajno traja do 10 sekund. Samodejni prenos je možen, kadar je v merilniku ravni glukoze v krvi omogočena funkcija Samodejno pošiljanje. Za samodejni prenos rezultatov merjenja: 1. Izmerite raven glukoze v krvi, ko je vaša mobilna naprava vklopljena in od merilnika ravni glukoze v krvi oddaljena največ 2 metra. 2. Rezultatu merjenja ravni glukoze v krvi dodajte dogodek, tako da izberite Oznaka ali Dodaj oznako (odvisno od merilnika, ki ga uporabljate), nato izberite dogodek, ki ga želite dodati, in izberite V redu, da pošljete rezultat merjenja. 3. Če ne želite dodati dogodka, izberite puščico za nazaj, s čimer boste poslali rezultat merjenja. Opomba: Dodajanje oznak ni na voljo pri merilnikih z eno tipko. Pri merilnikih z eno tipko se rezultati takoj prenesejo. Za ročni prenos rezultatov merjenja ravni glukoze v krvi (merilnik z več tipkami): 1. Izmerite raven glukoze v krvi, ko je vaša mobilna naprava vklopljena in od merilnika ravni glukoze v krvi oddaljena največ 2 metra. 2. Izberite ikono menija ( ). 3. Izberite Prenesite iz naprave.

5 4. Prepričajte se, da je merilnik v načinu za prenos podatkov (Izberi moje podatke, Prenos podatkov, Brezžično). Za ročni prenos rezultatov merjenja ravni glukoze v krvi (merilnik z eno tipko): 1. Pritisnite tipko ob strani merilnika (ne pridržite). 2. Merilnik bo poskušal prenesti podatke, ko se zaslon vklopi. Začetna nastavitev nasveta za bolus Accu-Chek Nasvet za bolus (ali nasvet) izračuna odmerek insulina glede na čas v dnevu, vašo raven glukoze v krvi, vaše obroke in druge dogodke. Za uporabo nasveta morate od zdravstvenega osebja prejeti parametre za začetno nastavitev ter usposabljanje. Ko zaključite z začetno nastavitvijo nasveta, lahko te in druge nastavitve posodobite tako, da v meniju Nastavitve izberete nasvet za bolus. Predpisani odmerek ob obroku Za spremembo vrednosti insulina za vsak predpisani odmerek ob obroku izberite Obrok. Ta možnost je na voljo samo, kadar uporabljate predpisani odmerek ob obroku. Za dodajanje nove časovne porazdelitve: 1. Izberite Časovne porazdelitve, Ciljna območja, Ogljikohidratno razmerje in Občutljivost za insulin. 2. S tipko + odprite novo časovno porazdelitev, posodobite začetni čas in izberite Nastavi. 3. Po potrebi posodobite vrednosti za Ciljno območje, Ogljikohidratno razmerje in Občutljivost za insulin ter izberite Shrani. Opomba: Ogljikohidratno razmerje je prisotno le, če štejete ogljikove hidrate. Porast po obroku Porast po obroku je porast ravni glukoze v krvi med obroki ali po njih in v določenem obsegu sprejemljiva, čeprav ste prejeli bolusni odmerek. Za posodobitev nastavitve porasta po obroku: 1. Izberite Porast po obroku in velikost prigrizka ali predpisani odmerek ob obroku in Porast po obroku, če uporabljate predpisani odmerek ob obroku. 2. Izberite polje za vnos besedila pri porastu po obroku in posodobite količino, za katero raven glukoze v krvi običajno poraste po obroku. 3. Izberite polje za vnos besedila pri velikosti prigrizka in posodobite količino ogljikovih hidratov, ki bo sprožila Porast po obroku. Opomba: Velikost prigrizka je prisotna le, če štejete ogljikove hidrate. 4. Izberite Končano. Podrobnosti o insulinu Podrobnosti o insulinu vključujejo ime/vrsto bolusnega insulina, maks. bolus, časovni zamik, čas delovanja in insulinski korak. Za posodobitev podrobnosti o insulinu:

6 1. Izberite Podrobnosti o insulinu. 2. Izberite polje za vnos besedila pri maks. bolusu, s tipkovnico aplikacije vnesite zahtevan maksimalni odmerek in izberite Končano. 3. Izberite polje za vnos besedila pri časovnem zamiku, vnesite zamik, s katerim insulin, ki ste ga določili, začne zniževati raven glukoze v krvi, in izberite Nastavi. 4. Izberite polje za vnos besedila pri času delovanja, vnesite obdobje od začetka bolusa do pričakovane vrnitve ravni glukoze v krvi na ciljno raven in izberite Nastavi. 5. Izberite primeren insulinski korak. 6. S spustnega seznama izberite hitro- ali kratkodelujoči insulin in nato izberite primeren insulin. 7. Izberite Shrani. Opomba: Pred dovajanjem večjih odmerkov insulina se posvetujte z zdravstvenim osebjem. Telesna dejavnost Telesna dejavnost vključuje prednastavljene telesne dejavnosti in telesne dejavnosti po meri, ki jih lahko uporabite pri priporočilih nasveta za bolus. Za posodobitev telesnih dejavnosti: 1. Izberite Telesne dejavnosti. 2. Izberite polje za vnos besedila za telesno dejavnost, ki jo želite posodobiti, spremenite odstotek, v katerem telesna dejavnost vpliva na količino insulina, ki ga potrebujete, in izberite Nastavi. 3. Ponavljajte postopek, dokler ne posodobite vseh telesnih dejavnosti, ki jih želite spremeniti. 4. Ko posodobite vse telesne dejavnosti, izberite Shrani. Za dodajanje novih telesnih dejavnosti: 1. Izberite + Dodaj telesno dejavnost. 2. Izberite polje za vnos imena, vnesite ime telesne dejavnosti in izberite Končano. 3. Izberite Povečanje za (+) ali Zmanjšanje za (-), kot želite. 4. Posodobite odstotek, v katerem telesna dejavnost vpliva na potrebno količino insulina. 5. Ko vnesete vse podatke, izberite Nastavi. Posebni dogodki Posebni dogodki vključujejo prednastavljene posebne dogodke in posebne dogodke po meri, ki jih lahko uporabite pri priporočilih nasveta za bolus Za posodobitev posebnih dogodkov: 1. Izberite Posebni dogodki. 2. Izberite posebni dogodek, ki ga želite urediti, posodobite odstotek, v katerem posebni dogodek vpliva na potrebno količino insulina, in izberite Nastavi. Za dodajanje novih posebnih dogodkov: 1. Izberi + Dodaj posebni dogodek 2. Vnesite ime posebnega dogodka in izberite Končano/Nastavi. 3. Posodobite odstotek, v katerem posebni dogodek vpliva na količino insulina, ki jo potrebujete, in izberite Nastavi. 4. Izberite Shrani.

7 Uporaba nasveta za bolus Accu-Chek Opomba: Ob prvi uporabi ali po vnovični namestitvi aplikacije aktivni insulin morda ne bo točen zaradi pomanjkljivih preteklih podatkov o insulinu. Poskrbite, da vnesete vse bolusne odmerke insulina, ki jih prejmete, skupaj z uro in datumom. To vključuje tudi odmerke, ki niso vključeni v nasvet. Popolni podatki o insulinu so potrebni za zagotavljanje točnosti nasveta za bolus. Po tem, ko izmerite raven glukoze v krvi in prenesete podatke, na začetnem zaslonu vidite novo vrednost. Odčitek je zdravstveno veljaven kot nasvet za bolus za največ 15 minut (časovnik vam kaže, koliko časa še preostane). 1. Izberite tipko nasvet. 2. Po želji lahko dodate ogljikove hidrate in druge podatke, primerne za vaš nasvet za bolus, in izberete Naprej. 3. Prikazano bo priporočilo za insulin. Vnesite, kolikšen bolusni odmerek insulina si boste dejansko injicirali. 4. Za potrditev izberite Shrani. Opomba: Aplikacija ne poda nasveta za bolus za vzorec visoke GK. Če prejmete vzorec visoke GK, ponovno izmerite GK, preverite ketone in insulin ter se posvetujte z zdravstvenim osebjem. Če je vaša raven glukoze v krvi pod mejo za hipoglikemijo (tovarniško nastavitev lahko spremenite v nastavitvah za glukozo v krvi), ne boste prejeli nasveta za bolus. Namesto tega boste prejeli nasvet, da zaužijte hitrodelujoče ogljikove hidrate, in če štejete ogljikove hidrate, tudi izračunano količino ogljikovih hidratov, ki jih zaužijte, da boste zvišali svojo glukozo v krvi do ciljnega območja. Prikazan bo nasvet»zaužijte ogljikove hidrate«. Vnesite količino ogljikovih hidratov, ki jih boste res zaužili. Za potrditev izberite Shrani. Opomba: Uporabniki nasveta za bolus za predpisani odmerek ob obroku bodo prejeli samo sporočilo, naj zaužijejo hitrodelujoče ogljikove hidrate. Če želite vnesti hitrodelujoče ogljikove hidrate, odprite zaslon Dodaj in vnesite te podatke v območje za obrok. Opomba: Aplikacija ne poda nasveta na podlagi NIZ odčitkov. Če prejmete NIZ odčitek, ponovno izmerite GK. Obrnite se na zdravstveno osebje. Opomba: Posvetujte se z zdravstvenim osebjem o tem, kaj storiti za nasvet za bolus, če aplikacija ni na voljo (denimo če se izprazni baterija vaše mobilne naprave). Strukturirano merjenje 3-dnevni profil 3-dnevni profil (3DP) je preprost in priročen način za zapisovanje in spremljanje rezultatov merjenja pred obroki in po njih ter pred spanjem tri dni zapored; vidite lahko, kako obroki in dejavnost vplivajo na vašo raven glukoze v krvi. Za dopolnitev dneva potrebujete vsaj pet od sedmih vnosov glukoze v krvi (v 24 urah). Preskočite lahko enega ali dva dneva; za dopolnitev 3DP potrebujete torej tri dni od petih. Za začetek novega 3DP: 1. Izberite meni.

8 2. Izberite Strukturirana merjenja. 3. Izberite Določi termin za novo merjenje ter po želji posodobite podatke ob obroku in pred spanjem. 4. Izberite začetni datum, nastavite začetni datum in izberite Končano. 5. Če želite posodobiti nastavitve opomnika ali spremeniti ciljna območja za 3DP, izberite Več nastavitev. Opomba: Ciljno območje za 3DP je privzeto nastavljeno tako, da je enako ciljnemu območju, ki se uporablja za druga poročila. Če preklopite na dvojna ciljna območja, bodo uporabljena le v poročilu za 3DP. Za uporabo 3DP sledite nadaljnjim navodilom: Izvedite merjenje glukoze v krvi na podlagi opomnikov. Čas merjenja pred obrokom je lahko v časovnem razponu od 2 uri pred predvidenim časom merjenja do 2 uri po predvidenem času merjenja. Čas merjenja po obroku je lahko od 1 do 3 ur po dejansko opravljenem merjenju pred obrokom. Dodajte podatke o glukozi v krvi, obrokih in druge podatke. Oglejte si trende za glukozo v krvi na začetnem zaslonu in v poročilih. Za zaustavitev 3DP sledite nadaljnjim navodilom: 3DP se bo končal 24 ur po začetku zadnjega dokončanega dne. Če želite končati prej, pritisnite in pridržite aktivni 3DP. Opomba: Če je 3DP v teku in ste prijavljeni v spletni račun, se vsi podatki samodejno pošljejo le na koncu vsakega dokončanega dne (po 24 urah ali ko začnete z novim dnem). Parno merjenje (PM) Parno merjenje (PM) je preprosto orodje, s katerim lahko vidite spremembe svoje glukoze v krvi pred dogodkem in po njem. PM lahko uporabljate 7 dni in se tako osredotočite na to, kako en del vaših vsakodnevnih navad vpliva na raven glukoze v krvi. Na primer: Kako neka hrana ali pijača vpliva na raven glukoze v krvi? Kako izbrana telesna dejavnost vpliva na raven glukoze v krvi? Za začetek PM sledite nadaljnjim navodilom:

9 1. Izberite meni. 2. Izberite Strukturirana merjenja. 3. Izberite zavihek PM. 4. Izberite Začni novo merjenje. 5. Izberite Parno merjenje. 6. Izberite dogodek, za katerega želite opraviti merjenje, in izberite Nastavi. Za uporabo PM sledite nadaljnjim navodilom: Izmerite glukozo v krvi pred dogodkem in nejm. Čas merjenja pred obrokom je lahko v časovnem razponu od 2 uri pred predvidenim časom merjenja do 2 uri po predvidenem času merjenja. Čas merjenja po obroku je lahko od 1 do 3 ur po dejansko opravljenem merjenju pred obrokom. Dodajte podatke o glukozi v krvi, obrokih in dogodkih. Spremembe glukoze v krvi bodo prikazane na začetnem zaslonu in v poročilih. Za zaustavitev PM sledite nadaljnjim navodilom: PM se bo končal 24 ur po zadnjem paru. Če ga želite končati prej, izberite in pridržite aktivni PM. Opomba: Če je PM v teku in ste prijavljeni v spletni račun, se vsi podatki samodejno pošljejo le na koncu vsakega dokončanega para (po 24 urah ali ko začnete z novim parom). Druge nastavitve Opomniki Opomniki so zvočni signali in vibracije, ki vas opomnijo, da morate izvesti neko opravilo (npr. zaužiti zdravilo ali prejeti insulin). Obstajata dve potrditveni polji: za vklop in ponavljanje opomnika. Merske enote Privzete merske enote, ki jih uporablja vaša aplikacija, so prilagojene vaši državi nakupa merilnika, lahko pa jih tudi spremenite. Izberete lahko prilagodljive merske enote po meri za: merska enota za glukozo v krvi,* enota za kalorije, enota za ogljikove hidrate,* enota za težo, enota za krvni tlak.

10 *Opomba: Enote za glukozo v krvi in enote za ogljikove hidrate ne morete spremeniti, če je vklopljen nasvet. Čas obrokov Časi obrokov, shranjeni v aplikaciji, označujejo, kdaj običajno zaužijete kakšen obrok. Ti časi so privzete vrednosti za parno merjenje in merjenje 3DP. Spremeni zaporedje podatkov Zaporedje, v katerem se podatki, kot so raven energije, telesna dejavnost, insulin in posebni dogodki, pojavijo na zaslonu za dodajanje, lahko prilagodite tako, da bodo elementi, ki jih uporabljate najpogosteje, prikazani na vrhu seznama. Nastavljeno zaporedje bo uporabljeno tudi za podatke, ki jih vidite v dnevniku in na začetnem zaslonu (glukoza v krvi in naslednja dva izbrana elementa so prikazani v standardnem pogledu). Opomba: Kadar je omogočen nasvet, sta ves čas prikazana glukoza v krvi in insulin. Vrednost predpisanega odmerka ob obroku ali ogljikovi hidrati so tudi stalno prikazani, odvisno od vrste uporabljenega nasveta za bolus. Osebni podatki Za souporabo poročil o trendih, 3DP in PM potrebujemo vaše ime in priimek ter datum rojstva. Registracija Z registracijo merilnika ravni glukoze prek aplikacije nam omogočite, da vas lahko obveščamo o pomembnih garancijskih podatkih, posodobitvah in podpori. Zdravstvene podrobnosti Nastavitve glukoze v krvi Ciljno območje glukoze v krvi in nastavitve za hipoglikemijo se uporabljajo za določitev, kako so podatki predstavljeni v poročilih in na začetnem zaslonu. Zelena na primer pomeni, da je vrednost znotraj ciljnega območja, modra, da je nad njim, rdeča pa, da je pod mejo za hipoglikemijo. Rumena barva je uporabljena, če obstaja razlika med spodnjo mejo ciljnega območja in mejo za hipoglikemijo. Insulin Za lažji vnos podatkov lahko nastavite do tri privzete vrste insulina za uporabo v aplikaciji. Vrste insulina lahko nastavite za: Insulin 1: bolusni (hitro- ali kratkodelujoči) insulin. Insulin 2: bazalni (dolgodelujoči) insulin. Insulin 3: drug inslulin ali katera koli od obeh zgornjih kategorij. Opomba: Možnost INS 3 je odstranjena, če je omogočen nasvet za bolus. Dodajanje podatkov Svoje rezultate merjenja ravni glukoze v krvi, raven energije, telesno dejavnost in druge podatke lahko ročno vnesete v aplikacijo. 1. Izberite + Dodaj z začetnega zaslona. 2. Vnesite podatke o merjenju glukoze v krvi, raven energije, oznako dogodka, velikost obroka, ogljikove hidrate, insulin, opombe in druge podatke ter izberite Shrani. Dodajanje slik Vnosom podatkov lahko dodate slike, ki so vizualni opomnik in dodajo podobo vašim dnevniškim

11 vnosom. Za dodajanje slik: 1. Pomaknite se na dno zaslona»dodaj nov vnos«. 2. Izberite sliko iz galerije v svoji mobilni napravi ali zajemite fotografijo s fotoaparatom. Opomba: Za posamezen dnevniški vnos je dovoljenih največ 6 slik. Varovanje podatkov Osebni podatki v vaši mobilni napravi so varno shranjeni v šifrirani datoteki. Za dostop do svoje mobilne naprave vedno uporabite zelo varno geslo. Pri prenosu vaših podatkov bo morda uporabljena nešifrirana e-pošta, sporočila SMS in/ali programska oprema v vaši mobilni napravi, podatki pa bodo preneseni prek omrežij, ki jih družba Roche ne nadzoruje. Če se uporabnik odloči za prenos podatkov na ta način, družba Roche ne prevzema nikakršne odgovornosti za varnost ali zanesljivost prenosa. Poročanje podatkov Poročila o trendih Poročila o trendih prikazujejo trende glukoze v krvi, in to po podatkih iz dnevnika. Za prikaz poročila o trendih: 1. Izberite meni. 2. Izberite Trend. 3. Nastavite časovno obdobje za poročilo o trendih. 4. Izberite želeni prikaz podatkov. 5. Za souporabo podatkov izberite Souporaba. Souporaba omogoča pošiljanje (e-pošta/sporočilo SMS), tiskanje ali shranjevanje različice PDF poročila o trendih. Dnevnik Dnevniški vnosi se samodejno shranjujejo v časovnem zaporedju, pri čemer so najprej prikazani najnovejši zapisi. Za urejanje dnevniškega vnosa: 1. Na začetnem zaslonu izberite Dnevnik. 2. Izberite dnevniški vnos, ki ga želite urediti, in izberite Uredi. 3. Ko končate z urejanjem, izberite Končano, Shrani in Zapri. Souporaba podatkov Aplikacija vam omogoča, da podatke delite prek SMS-a ali z uporabo spletnega računa Accu-Chek Connect. Za souporabo zapisov o glukozi v krvi prek SMS-a: 1. Izberite Nastavitve. 2. Izberite SMS o glukozi v krvi. 3. Izberite Souporaba zapisane GK prek SMS-a in/ali Vnesite tudi ime in datum rojstva v sporočilu.

12 4. Naslovnike lahko dodate ročno ali jih izberete s seznama stikov. Pošiljanje podatkov v spletni račun Accu-Chek Connect Podatki se pošljejo samodejno, kadar se prijavite. Če dalj časa niste uporabljali interneta, se lahko prepričate, da so bili podatki res poslani. Za pošiljanje podatkov: 1. Izberite meni ( ). 2. Izberite Pošlji v spletni račun. Opomba: Kadar izvajate strukturirano merjenje, se podatki pošljejo samodejno le na koncu vsakega dokončanega dne (ali para). Varnostna kopija Z varnostno kopijo lahko pošljete e-poštno sporočilo s kopijo svojih podatkov na izbrani e-poštni naslov. 1. Izberite Nastavitve. 2. Izberite Souporaba podatkov. 3. Izberite Varnostna kopija. 4. Izberite E-pošta za varnostno kopijo. 5. Vnesite e-poštni naslov naslovnika. 6. Izberite Pošlji. Za obnovitev podatkov v vaši mobilni napravi: Razlaga simbolov 1. Uporabite možnost varnostne kopije in pošljite kopijo podatkov na svoj e-poštni naslov. 2. Odprite e-poštno sporočilo z varnostno kopijo podatkov v svoji mobilni napravi ter odprite pripeto datoteko z varnostno kopijo v aplikaciji in uvozite podatke. 3. Če ste varnostno kopijo podatkov ustvarili med izvajanjem strukturiranega merjenja, bodo podatki merjenja shranjeni, strukturirano merjenje v datoteki z varnostno kopijo pa bo onemogočeno in ga ne boste mogli ponovno začeti z lokacije varnostne kopije. V navodilih za uporabo boste morda naleteli na naslednje simbole, ki so tukaj prikazani s svojim pomenom. Proizvajalec

13 Razlaga simbolov V navodilih za uporabo sta dva simbola, ki so tukaj prikazani s svojim pomenom. Proizvajalec Izdelek izpolnjuje zahteve evropske direktive 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih.

14 2017 Roche Diabetes Care ACCU-CHEK in ACCU-CHEK CONNECT sta blagovni znamki družbe Roche. Simbol in logotipi za Bluetooth so registrirane blagovne znamke družbe Bluetooth SIG, Inc., družba Roche pa jih uporablja na podlagi licence. Vsa druga imena izdelkov in blagovnih znamk so last svojih lastnikov.

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INTRANET - DETEKTIV Detektivska zbornica Republike Slovenije Pozdravljeni, v kratki predstaviti in navodilih za delo z intranet sistemom Detektiv. Intranet članom Detektivske zbornice RS omogoča, da: -

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

MT40X Kratka navodila

MT40X Kratka navodila MT40X Kratka navodila Spoznajte svojo uro Kamera Mikro vrata USB Tipka za vklop/ izklop Reža kartice SIM 2 Tipka za vklop/izklop Pritisnite in zadržite 3 sekunde za vklop. Pritisnite in zadržite 3 sekunde,

Prikaži več

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide Navodila za namestitev kompleta Powerline Nano500 XAVB5101 2012 NETGEAR, Inc. Vse pravice pridržane. Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno reproducirati, prenašati, prepisovati, shranjevati v sistemu

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi AC750 Model EX3800 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje:

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje: Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje: 17.07.2013 Ver. 2.9.1.2 Spletni portal članov uporabniška navodila

Prikaži več

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uvod Namen aplikacij ReSound je izboljšati vašo slušno izkušnjo, saj vam omogočajo, da bolje izkoristite svoj slušni aparat ReSound. ReSoundova inovativna

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Uporaba storitve Office 365 v napravi iphone ali ipad Priročnik za hiter začetek dela Ogled e-pošte Nastavite napravo iphone ali ipad tako, da boste lahko pošiljali in prejemali e-pošto iz računa v storitvi

Prikaži več

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

ovitek FIT-1

ovitek FIT-1 Funkcionalna inzulinska terapija Dnevnik vodenja FIT 1 Vaš diabetes v novi luči Sistem za merjenje glukoze v krvi 12:24 Moje vrednosti SRE TOR PET Danes, petek, 21. oktober 5.2 mmol L 12:23 Moj teden (Zadnjih

Prikaži več

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI IZUM, 2015 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Uporaba tiskalnika...

Prikaži več

Linksys PLEK500 User Guide

Linksys PLEK500 User Guide Uporabniški priročnik Linksys PLEK500 Omrežni vmesnik Powerline Vsebina Pregled............... 2 Funkcije..................... 2 Kako deluje omrežje Powerline 3 Primer namestitve 3 Namestitev omrežja Powerline.....

Prikaži več

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov Gospodarski subjekti Definicija: V skladu z 2. členom Izvedbene uredbe Komisije (EU) 2018/574

Prikaži več

Microsoft Word - SportGuard_PIC_18years_SLO V1.0_02Jun2014_clean.docx

Microsoft Word - SportGuard_PIC_18years_SLO V1.0_02Jun2014_clean.docx POJASNILO ZA BOLNIKA Z OBRAZCEM PRIVOLITVE ZA MLADOSTNIKA NAD 18 LET OBRAZEC PRIVOLITVE ZA SODELOVANJE V KLINIČNI ŠTUDIJI»Študija SportGuard«Preprečevanje hipoglikemije z prekinitvijo dovajanja insulina

Prikaži več

Navodilo Telemach

Navodilo Telemach Nastavitve za: MOJ TELEMACH Registracija: Na spletni strani Moj Telemach (http://moj.telemach.si) se pomaknite na spodnji del strani in pritisnite gumb REGISTRIRAJ SE. 1. korak Odpre se novo okence, kamor

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ZAPRTA ZANKA LETO KASNEJE ATTD po ATTD-ju Darja Šmigoc Schweiger Ljubljana, 16. marec 2017 MiniMed 670G Prva hibridna zaprta zanka odobrena s strani FDA (september 2016) Sistem hibridne zaprte zanke MiniMed

Prikaži več

Adaptive Sound Technology Dodatek

Adaptive Sound Technology Dodatek Adaptive Sound Technology Dodatek Prva namestitev televizorja Sistem je opremljen s funkcijo Adaptive Pregled prve namestitve Sound Technology, ki omogoča optimalno doživetje zvoka pri postavitvi več zvočnikov,

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 132 63 11 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 63 11 KAZALO UVOD...3 VSEBINA PAKETA...3 SESTAVNI

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.:

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 75 31 33 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: 75 31 33 KAZALO 1. PRIKLOP STROJNE OPREME...3 2. KONFIGURACIJA

Prikaži več

CD190/195 Slovenian Quick start guide

CD190/195 Slovenian Quick start guide Registrirajte izdelek in pridobite podporo na www.philips.com/welcome CD190 CD195 Vodnik za hiter začetek 1 Povezava z drugimi napravami 2 Začetek uporabe 3 Uporaba Pomembna varnostna navodila Uporabljajte

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 101353 www.conrad.si TFA LT-102 VBODNI TERMOMETER Št. izdelka: 101353 1 KAZALO 1 LASTNOSTI...3 2 LCD ZASLON...3 3 ZAČETEK OBRATOVANJA...3 4 UPRAVLJANJE...4

Prikaži več

CODEKS IP KAMERA

CODEKS IP KAMERA CODEKS IP KAMERA uporabniška navodila Vse pravice pridržane. Noben del uporabniških navodil se ne sme reproducirati v kakršnikoli obliki ali na kakršen koli način - grafični, elektronski ali mehanski,

Prikaži več

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf Navodila za uporabo MT40X Vsebina 1 1 Glej pregled... 1 Tipka za vklop/izklop... 1 2 2 Odstranite trakove... 2 Pripenjanje novih trakov... 3 3 3... 3... 4 Vklop ure... 4... 4 Jezik... 4 4 5 5 5 6 6 7...

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - seminar_ pptx

Microsoft PowerPoint - seminar_ pptx Leatalske informacije in ARO Slovenia Control Igor Čučnik, ARO Aleš Omahne, NOTAM Uroš Grošelj, AIP Brnik, 12.5.2018 Letalske informacije AIP AIP AMDT AIP SUP AIC NOTAM Serija A, B in C VFR karta Spletna

Prikaži več

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011 ta Veleprodaja Maloprodaja Storitve Računovodstvo Proizvodnja Gostinstvo Turizem Hotelirstvo Ticketing CRM Internetna trgovina Izdelava internetnih strani Grafično oblikovanje NOVOSTI IN NASVETI ZA DELO

Prikaži več

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd 10028194 10029391 CS Timer 6 Spoštovani kupci, Čestitamo Vam za nakup. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi in uporabi, da bi ste izognili tehničnim poškodbam. Za

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 973911 www.conrad.si OJAČEVALNIK SIGNALA NETGEAR WN2000RPT Št. izdelka: 973911 1 KAZALO 1 OBSEG DOBAVE... 3 2 LED PRIKAZI OJAČEVALNIKA SIGNALA... 3 3

Prikaži več

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo

Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo Opombe, svarila in opozorila OPOMBA: OPOMBA označuje pomembne informacije, s katerimi lahko izboljšate učinkovitost izdelka. POZOR: PREVIDNO označuje

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, 12.11.2018 Verzija 1.0 KAZALO 1 REGISTRACIJA... 3 1.1 Katere podatke potrebujem za registracijo/kreiranje

Prikaži več

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski naslov: podpora@coks.si

Prikaži več

an-01-sl-Temperaturni_zapisovalnik_podatkov_Tempmate.-S1.docx

an-01-sl-Temperaturni_zapisovalnik_podatkov_Tempmate.-S1.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 14 24 835 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Temperaturni zapisovalnik podatkov Tempmate. S1 Kataloška št.: 14 24 835 KAZALO 1. OPIS PROGRAMSKE OPREME ZA NAPRAVO...

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1,

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1, TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, 14. 03. 2019 KAZALO 1 Namen...3 2 Registracija...4 3 Vnos gesla in aktivacija računa...6 4 Prijava...7

Prikaži več

IJS EDS IJS Elektronski Dokumentni Sistem Osnovna uporaba sistema uporabniška navodila Institut "Jožef Stefan" Ljubljana

IJS EDS IJS Elektronski Dokumentni Sistem Osnovna uporaba sistema uporabniška navodila Institut Jožef Stefan Ljubljana IJS Elektronski Dokumentni Sistem Osnovna uporaba sistema uporabniška navodila Institut "Jožef Stefan" Ljubljana Projekt: (RD JN19 16) Naročnik projekta: Institut "Jožef Stefan" Izvajalec projekta: BuyITC

Prikaži več

Sistem za merjenje glukoze v krvi Predstavljamo vam pametni merilnik CONTOUR NEXT ONE, s katerim vstopamo v novo dobo vodenja sladkorne bolezni. Meril

Sistem za merjenje glukoze v krvi Predstavljamo vam pametni merilnik CONTOUR NEXT ONE, s katerim vstopamo v novo dobo vodenja sladkorne bolezni. Meril Sistem za merjenje glukoze v krvi Predstavljamo vam pametni merilnik CONTOUR NEXT ONE, s katerim vstopamo v novo dobo vodenja sladkorne bolezni. Merilnik omogoča izredno točne meritve glukoze v krvi. Edinstvena

Prikaži več

Release Notes for F-Secure Product [Name]

Release Notes for F-Secure Product [Name] Amis Backup Priročnik za uporabo Kazalo vsebine 2(18) Uvod... 4 Kaj je Amis Backup?... 4 Kako izdelek deluje?... 4 Prva uporaba izdelka... 5 Aktiviranje preiskusne različice izdelka... 5 Trajno aktiviranje

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugimi elektromagnetnimi aparati ne smejo uporabljati tega

Prikaži več

Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte

Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija 2.2.3 Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski

Prikaži več

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: +386 1 729 6 460 Faks.: +386 1 729 6 466 www.nevtrin.si info@elektrina.si USB RFID READER Navodila za uporabo?

Prikaži več

Mojtelemach brosura_junij 2015_mail

Mojtelemach brosura_junij 2015_mail Naročniški portal MOJ TELEMACH. Junij 2015 Uredite naročilo, ne da bi vstali iz naslanjača. Za preprostejši pregled naročenih storitev, računov in opravljenih klicev ter naročanje dodatnih storitev ipd.

Prikaži več

Predlog stališča Republike Slovenije

Predlog stališča Republike Slovenije Program cepljenja proti bolezni modrikastega jezika (BTV 4) v letu 2017 Sestanek VA in OU, Ljubljana, 15. november 2016 Vsebina Situacija glede BT v Sloveniji in EU Program cepljenja Tehnična podpora izvedbi

Prikaži več

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI Bluetooth Dongle Artikel: CN-BTU4 NAVODILA v1.0 Sistemske zahteve Zahteve za PC: - Proc.: Intel Pentium III 500MHz or above. - Ram: 256MB ali več. - Disk: vsaj 50MB. - OS: Windows 98SE/Me/2000/XP - Prost

Prikaži več

POMOČ PREDSTAVITEV EKOSKLADOVNICE UPORABLJENA TERMINOLOGIJA REGISTRACIJA V EKOSKLADOVNICO PRIJAVA V EKOSKLADOVNICO OBJAVA PRISPEVKA ISKANJE PRISPEVKOV

POMOČ PREDSTAVITEV EKOSKLADOVNICE UPORABLJENA TERMINOLOGIJA REGISTRACIJA V EKOSKLADOVNICO PRIJAVA V EKOSKLADOVNICO OBJAVA PRISPEVKA ISKANJE PRISPEVKOV POMOČ PREDSTAVITEV EKOSKLADOVNICE UPORABLJENA TERMINOLOGIJA REGISTRACIJA V EKOSKLADOVNICO PRIJAVA V EKOSKLADOVNICO OBJAVA PRISPEVKA ISKANJE PRISPEVKOV OCENJEVANJE PRISPEVKOV KOMENTIRANJE PRISPEVKOV KONTAKT

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000 Podpora Zahvaljujemo se vam za nakup izdelka NETGEAR. Po namestitvi naprave poiščite serijsko številko na nalepki izdelka in jo uporabite za registracijo izdelka na spletni strani https://my.netgear.com.

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja.

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. www.samsungmobile.com Printed in Korea Code No.:GH68-27763A

Prikaži več

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011 ta Veleprodaja Maloprodaja Storitve Računovodstvo Proizvodnja Gostinstvo Turizem Hotelirstvo Ticketing CRM Internetna trgovina Izdelava internetnih strani Grafično oblikovanje NOVOSTI IN NASVETI ZA DELO

Prikaži več

SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0

SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0 SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Preberi najprej Uvod 6 Vsebina paketa 7 Postavitev naprave 9 Uporaba kartice SIM ali USIM in baterije 15 Uporaba

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, 14. 03.2019 Verzija 1.1 KAZALO 1 NAMEN...3 2 REGISTRACIJA...4 3 VNOS GESLA IN AKTIVACIJA RAČUNA...6

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 122383 www.conrad.si ROČNI OSCILOSKOP VELLEMAN HPS140 Št. izdelka: 122383 1 KAZALO 1 MED UPORABO... 3 2 LASTNOSTI IN TEHNIČNI PODATKI... 3 3 OPIS SPREDNJE

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik CNR-BTU3 Bluetooth vmesnik A. Vsebina pakiranja Bluetooth USB Adapter Bluetooth programska oprema in CD z gonilniki Navodila za uporabo in CD 1. Namestitev Bluetooth programske opreme za Windowse 1. Vstavite

Prikaži več

N

N Državni izpitni center *N19141132* 9. razred FIZIKA Ponedeljek, 13. maj 2019 NAVODILA ZA VREDNOTENJE NACIONALNO PREVERJANJE ZNANJA v 9. razredu Državni izpitni center Vse pravice pridržane. 2 N191-411-3-2

Prikaži več

docx

docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 139 55 62 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Full HD akcijska kamera Denver ACT-5040W Kataloška št.: 139 55 62 KAZALO UVOD... 3 SISTEMSKE ZAHTEVE... 3 LASTNOSTI

Prikaži več

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informacije v tem priročniku se lahko spremenijo brez prejšnjega obvestila. Edine garancije za HP-jeve

Prikaži več

Navodila za študente

Navodila za študente Moodle UM Verzija 3.5.1 Navodila za študente RCUM, Služba za IS Maribor, 2019 Kazalo 1 Prijava v Moodle UM... 3 2 Odjava iz Moodla UM... 3 3 Seznam učnih enot... 4 4 Navigacijski trak... 4 5 Bloki... 5

Prikaži več

OSNOVE FUNKCIONALNE INSULINSKE TERAPIJE

OSNOVE FUNKCIONALNE INSULINSKE TERAPIJE OSNOVE FUNKCIONALNE INSULINSKE TERAPIJE Sistem za merjenje glukoze v krvi Rezultat označen z barvno lučko Osvetlitev zaslona in odprtine za testni listič Aplikacija z elektronskim dnevnikom Aplikacija

Prikaži več

Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, m

Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, m Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, marec 2019 Vsebina 1 Dostop do aplikacije... 3 1.1 Android...

Prikaži več

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika Gimnazija Bežigrad Peričeva 4 1000 Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika KAZALO 1. Uvod...3 2. Predstavitev programa Windows 98...5 3. Raziskovanje računalnika...5 4. Raziskovanje Interneta...6

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: , NAVODILA ZA UPORABO Temperaturni regulator Voltcraft ETC 100+ Kataloška š

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: , NAVODILA ZA UPORABO Temperaturni regulator Voltcraft ETC 100+ Kataloška š SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.:19 69 79, 19 69 94 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Temperaturni regulator Voltcraft ETC 100+ Kataloška št.: 19 69 79 in 19 69 94 KAZALO 1. NAMEN UPORABE...3

Prikaži več

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364 E-priročnik SL9364 SL9364 Revidirana izdaja V2 Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomočjo aplikacije Outlook, katero lahko prenesete s pomočjo trgovine App Store. Ko aplikacijo zaženete se vam pojavi naslednje

Prikaži več

Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefo

Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefo Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefonih. Obstaja precej različic, sam pa sem sestavil meni

Prikaži več

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app Uporabniški račun V aplikacijo se je treba prijaviti z uporabniškim računom. Ob prvem zagonu vas bo aplikacija pozvala k registraciji (sign up) ali prijavi (sign

Prikaži več

Spoznajmo PowerPoint 2013

Spoznajmo PowerPoint 2013 Spoznajmo PowerPoint 2013 13 Nova predstavitev Besedilo v predstavitvi Besedilo, ki se pojavlja v predstavitvah lahko premaknemo kamorkoli v diapozitivu. Kadar izdelamo diapozitiv z že ustvarjenimi okvirji

Prikaži več

NAVODILA ZA POSLOVANJE Z MONETO TELEFONSKA PRODAJA

NAVODILA ZA POSLOVANJE Z MONETO TELEFONSKA PRODAJA NAVODILA ZA POSLOVANJE Z MONETO V TELEFONSKI PRODAJI Ljubljana, julij 2013 KAZALO KAZALO... 2 1 UVOD... 3 2 PRIPRAVA PODATKOV ZA SISTEM MONETA... 3 2.1 PRODAJNA MESTA... 3 2.2 SLIKI GLAVE IN NOGE RAČUNA

Prikaži več

Priročnik za uporabnika SLO _09

Priročnik za uporabnika SLO _09 24849802-04_09 KAZALO SPLOŠNE INFORMACIJE................................................................. Pag. 4 Tehnične značilnosti.................................................................................

Prikaži več

Codeks TA KIT

Codeks TA KIT Dodatek Codeks edovolilnice za programsko opremo Codeks različice 10.0.16.11645 in novejše Uporabniška navodila za dodatek edovolilnice 2019 Jantar d.o.o. Vse pravice so pridržane. Prepovedano je reproduciranje

Prikaži več

Programska sprememba oddelka šole

Programska sprememba oddelka šole Pomoč uporabnikom Programska sprememba oddelka šole -NA-SI-355, V1.0 IZUM, 2018 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Navodila... 1 2 Postopek...

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 58 86 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Spajkalna postaja digitalna 80 W Ersa i- CON pico +150 do +450 C Kataloška št.: 58 86 58 Kazalo 1. Dodatki. 2 2.

Prikaži več

Navodila za namestitev DEVIreg Touch Inteligentni elektronski termostat

Navodila za namestitev DEVIreg Touch Inteligentni elektronski termostat Navodila za namestitev Inteligentni elektronski termostat www.devi.com Vsebina 1 Uvod................... 3 1.1 Tehnični podatki......... 4 1.2 Varnostna navodila....... 7 2 Navodila za montažo.........

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 3

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 3 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 12 33 32 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 33 32 KAZALO 1. FUNKCIJE / UPORABA... 3 2. VARNOSTNI

Prikaži več

EB-Therm 205 SL PRIROČNIK ZA EB-Therm 205

EB-Therm 205 SL PRIROČNIK ZA EB-Therm 205 EB-Therm 205 SL PRIROČNIK ZA EB-Therm 205 Kaj je EB-Therm 205 EB-Therm 205 je termostat z mikroprocesorjem in zaslonom LCD. Zaslon ima zatemnjeno ozadje, ki se v celoti osvetli, ko pritisnete enega od

Prikaži več

Miluma Trader Miluma Trader navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati Miluma Trader. 1. Preverite spletno stran Ta po

Miluma Trader Miluma Trader navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati Miluma Trader. 1. Preverite spletno stran Ta po navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati. 1. Preverite spletno stran Ta posnetek zaslona vam prikazuje, da morate v levem vrhnjem kotu preveriti, če se nahajate na pravi

Prikaži več

GT-E2550 Navodila za uporabo

GT-E2550 Navodila za uporabo GT-E2550 Navodila za uporabo Uporaba priročnika Ta uporabniški priročnik je izdelan tako, da vas vodi skozi funkcije in možnosti vašega mobilnega telefona. Za hiter začetek preberite»predstavitev mobilnega

Prikaži več

KRMILNA OMARICA KO-0

KRMILNA OMARICA KO-0 KOTLOVSKA REGULACIJA Z ENIM OGREVALNIM KROGOM Siop Elektronika d.o.o., Dobro Polje 11b, 4243 Brezje, tel.: +386 4 53 09 150, fax: +386 4 53 09 151, gsm:+386 41 630 089 e-mail: info@siopelektronika.si,

Prikaži več

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 8 Zadrževanje vode in odpornost na prah 9 Vsebina paketa

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx NAVODILA ZA UPORABO VODILO CCM-18A/N-E (K02-MODBUS) Hvala ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shranite za prihodnjo rabo. Vsebina

Prikaži več

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 1.0. Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 Vsebina Varnost 4 Hitri začetek 5 Tipke in deli 5 Tipke za pomik nazaj, zagon in iskanje 5 Predeli z antenami 6

Prikaži več

SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0

SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0 SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Vsebina paketa 6 Postavitev naprave 8 Kartica SIM ali USIM 10 Baterija 15 Vklop ali izklop naprave

Prikaži več

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book UPORABNIŠKI PRIROČNIK 2-2016 Vse pravice pridržane Acer Liquid Z6 E Uporabniški priročnik Model: T10 Ta revizija: 12/2016 Registrirajte se za Acer ID in uživajte v odličnih prednostih Na seznamu aplikacij

Prikaži več

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica naslednji P RAVILNIK o izvajanju videonadzora I. SPLOŠNE

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini snemalnik

Navodila za uporabo Mini snemalnik Navodila za uporabo Mini snemalnik www.spyshop.eu Pred vami so navodila za pravilno uporabo mini snemalnika in opis funkcionalnosti. Lastnosti snemalnika: Naziv Mere Teža Kapaciteta spomina Snemanje Format

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation SAFE.SI VODIČ Nastavitve zasebnosti in varnosti na Instagramu 2017/1 Nastavitev zasebnega računa Račun na Instagramu je privzeto nastavljen tako, da lahko objave vidi vsakdo. Zato moramo nastavitve zasebnosti

Prikaži več

(Microsoft Word - Nakupovalni vodi\350 po angle\232kih spletnih trgovinah - IzAnglije)

(Microsoft Word - Nakupovalni vodi\350 po angle\232kih spletnih trgovinah - IzAnglije) Nakupovalni vodič po angleških spletnih trgovinah Vedno več ljudi se odloča za nakupe preko spleta. Cene na spletu so pogosto ugodnejše, izbira bolj široka, nakupovanje pa je enostavno in udobno. Dandanes

Prikaži več

1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatk

1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatk 1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatkov in njihov prenos med spletnimi mesti. Obrazec v

Prikaži več

GT-S6310 Navodila za uporabo

GT-S6310 Navodila za uporabo GT-S6310 Navodila za uporabo www.samsung.com Več o teh navodilih Ta naprava ponuja visoko kakovostno mobilno komunikacijo in zabavo s pomočjo visokih standardov in tehnološkega znanja družbe Samsung. Ta

Prikaži več

SETCCE Uporabniška navodila za namestitev in upravljanje komponente SETCCE proxsign v2.0.5 za MAC OS X [Nova generacija komponent SETCCE proxsign ] Id

SETCCE Uporabniška navodila za namestitev in upravljanje komponente SETCCE proxsign v2.0.5 za MAC OS X [Nova generacija komponent SETCCE proxsign ] Id SETCCE Uporabniška navodila za namestitev in upravljanje komponente SETCCE proxsign v2.0.5 za MAC OS X [Nova generacija komponent SETCCE proxsign ] Identifikacijska oznaka dokumenta: n/a Različica dokumenta:

Prikaži več

Generic

Generic GD Finance 8. november 2016 E-JAVNA NAROČILA ECB ODDAJA ODGOVORA V POSTOPKU JAVNEGA NAROČANJA (»RFX«) Če v postopku javnega naročanja želite oddati odgovor (npr. (popravljeno) ponudbo/predlog, prijavo

Prikaži več

ISOFT , računalniški inženiring

ISOFT , računalniški inženiring ISOFT, računalniški inženiring Marko Kastelic s.p. Sad 2, 1296 Šentvid pri stični Spletna stran podjetja:http://www.isoft.si podjetja ISOFT Spletna stran sistema sledenja vozil track.si: http://www.track.si

Prikaži več

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo 4P359542-1N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Domača stran: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Prikaži več

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 625 1.0. Izdaja SL Ššš... Ta priročnik še ni vse... V telefonu najdete priročnik za uporabo vedno z vami in na voljo, ko ga potrebujete. Na začetnem zaslonu odrinite v

Prikaži več

B5310-SL.book

B5310-SL.book Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. World Wide Web http://www.samsungmobile.com Printed

Prikaži več

Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike

Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike Avtorske pravice 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je v ZDA zaščitena blagovna znamka družbe Microsoft Corporation. Informacije v

Prikaži več

ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo

ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo Vsebina embalaže Izgled 1. Objektiv 2. Vklop/Način tipka 3. LED indikator 4. Sprožilec/Izbor tipka 5. USB vtičnica 6. Reža za Mikro SD kartico 7. Mikro

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Merilnik ogljikovega monoksida Testo Kataloška št.: 10 1

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Merilnik ogljikovega monoksida Testo Kataloška št.: 10 1 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 10 16 57 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Merilnik ogljikovega monoksida Testo 317 3 Kataloška št.: 10 16 57 KAZALO NAMEN UPORABE...3 TEHNIČNI PODATKI...3

Prikaži več

Installation manual

Installation manual EKRTR EKRTETS 1 2 1 2 3 60 87 170 161 ±1.5 m >0.2 m 3 5 4 34 125 4 5 28 50 EKRTR EKRTETS Vsebina Pred zagonom naprave pozorno preberite ta priročnik. Ne zavrzite ga. Spravite ga na varno mesto, ker ga

Prikaži več