Gorenje Trade Show 2010_Materiali za novinarje_slo

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Gorenje Trade Show 2010_Materiali za novinarje_slo"

Transkripcija

1 Gorenje Trade Interior Materiali za novinarje Info:

2 Gorenje Notranja oprema NOVI PROGRAMI KUHINJ GORENJE IN MARLES 10/11 Premierna predstavitev na Gorenje Trade Interior Podjetje Gorenje Notranja oprema, ki proizvaja in trži kuhinje pod priznanima blagovnima znamkama Gorenje in Marles, ima na področju izdelave kuhinj že skoraj šest desetletij dolgo tradicijo. V jubilejnem letu Gorenja na trge vstopa s popolnoma prenovljenim programom kuhinj, ki bodo kupcem na voljo že letošnjega junija dalje, veliko novosti pa je tudi na programih dnevnih sob ter kopalnic in keramike. V Gorenju Notranji opremi so se po temeljiti analizi prodajnega asortimana kuhinj blagovnih znamk Gorenje in Marles odločili repozicionirati obe blagovni znamki.»prevetrili, osvežili in poenotili smo celoten asortiman kuhinj obeh blagovnih znamk, ohranili so nekatere najbolje prodajane kuhinje, ostale pa so opustili in jih zamenjali z izbranimi novimi programi kuhinj. Tako bomo znižali stroške, z jasno prodajno strategijo ter bolj bogatim prodajnim programom pa dosegli večjo prodajo. Z vsemi temi ukrepi želimo dolgoročno postati vodilna blagovna znamka kuhinjskega pohištva na trgih Zahodnega Balkana,«napoveduje Uroš Marolt, član uprave Gorenja, odgovoren za Gorenje Notranjo opremo. Nova generacija kuhinj se ponaša s pestro izbiro materialov, vrhunskim oblikovanjem in visoko funkcionalnimi praktičnimi rešitvami odpiranja, osvetlitev in razporeditve prostora. Oblikovno sledijo najnovejšim modnim smernicam kuhinjskega pohištva, predvsem pa so usklajene z linijami gospodinjskih aparatov Gorenje s čistimi sijajnimi površinami, s posebej oblikovanimi ročaji in zaobljenimi stranicami, ki so prepoznavni znak novih linij gospodinjskih aparatov te blagovne znamke. Tako je Gorenje bolj konkurenčno tudi s ponudbo vgradnih gospodinjskih aparatov, saj potrošnikom ponuja celostno storitev opreme kuhinjskega ambienta. Nove kuhinje premierno predstavljajo na letošnjem hišnem sejmu Gorenje Trade Show@Home Interior v Razstavno-prodajnem salonu Gorenje v Velenju, na katerem v dveh sejemskih dneh pričakujejo več kot 650 poslovnih partnerjev in predstavnikov medijev iz 24 držav. Poleg novih programov kuhinj v prenovljenem Razstavno prodajnem salonu predstavljajo tudi novosti na področju gospodinjskih aparatov, pohištva, kopalnic ter keramike.

3 Nova generacija kuhinj Gorenje in Marles RAVNE LINIJE IN VISOK SIJAJ Nova generacija kuhinj Gorenje in Marles se ponaša s pestro izbiro kakovostnih materialov, vrhunskim oblikovanjem in visoko funkcionalnimi tehnološkimi rešitvami. Širok nabor barv in številne možnosti kombiniranja kuhinjskih elementov omogočajo privlačne postavitve, povsem po meri sodobnega uporabnika, ki želi v svoj dom vnesti več individualizma in drznosti. Priznani blagovni znamki Gorenje in Marles v skupni paleti ponujata prav vse, kar si lahko zaželite. V največjem izboru kuhinj boste zagotovo našli stil, ki se do popolnosti prilega vašemu značaju, naj bo to Modern, Classic ali Rustic. Kar 27 različnih modelov kuhinj v 318 različnih barvah in površinskih obdelavah sestavlja popolno paleto različnih značajev. KUHINJA IN DNEVNA SOBA V ENEM Temeljna značilnost sodobnih kuhinjskih postavitev je v tem, da kuhinja in dnevna soba postajata enoten prostor, ki ju razmejuje in povezuje kuhinjski otok ali polotok. Tako ustvarimo prostor, v katerem se združujeta kulinarična ustvarjalnost in družabnost, trendi v razvoju kuhinjskega pohištva pa se širijo tudi v ostale prostore. Nekateri kuhinjski elementi se modularno povezujejo z elementi dnevnih sob, barve in materiali se skladno dopolnjujejo in ustvarjajo harmoničen prostor, v katerem se je prijetno družiti tako ob kuhinjskem pultu kot za jedilno mizo ali na preprogi dnevne sobe. Pomembna prednost Gorenja je prav v celostni ponudbi, sodobno kuhinjsko pohištvo namreč stilsko dopolnjujejo tudi najsodobnejše linije vgradnih aparatov Gorenje. Dovršeno oblikovani gospodinjski aparati Gorenje designed by Karim Rashid se zlivajo v harmonično celoto z ravnimi linijami in sijajnimi površinami novih kuhinj KIRA ali FORTUNA. Zaobljene linije aparatov so skladne z zaobljenimi zaključnimi elementi kuhinjskega pohištva. Aparati iz linije Gorenje Simplicity se imenitno prilegajo v kuhinjo NOLA ali LIRA, katere prepoznavni element so visoko sijajne površine iz acryla.

4 Novi programi dnevnih sob UŽITEK BIVANJA Dnevni prostor si v zadnjih letih osrednje mesto v hiši ali stanovanju deli s kuhinjo in jedilnico. Prav odprtost in povezovanje v večnamenski prostor je glavna značilnost sodobnega bivanja, temu pa sledi tudi pohištvo, ki je v dnevnih sobah že nekaj let minimalistično. Glavni poudarki pri novostih pohištva za dnevne sobe so ravne linije spodnjih elementov in razgibanost visečih elementov. Viseči elementi so med seboj lahko povezani s policami. TV element ni več klasičen globok element, ampak je v liniji ostalih elementov, nad njim pa je načeloma prazen prostor, da se lahko namesti televizor tudi na steno. VERTIKALNO ALI HORIZONTALNO Ena od sten dnevne sobe se lahko dopolni z elementi, ki imajo možnost obešanja na steno vertikalno ali horizontalno, elementi pa lahko tvorijo zaključeno celoto sestava dnevne sobe v geometrijski obliki kvadrata ali pravokotnika, ki ima na sredini velik odprt prostor za televizor. Med barvami še vedno prevladuje kontrastna beločrna kombinacija v mat izvedbi, popestrena s pastelnimi odtenki olivno zelene, barve kapučina ter vedno aktualna barva lesa, od svetlega hrasta do temnega oreha. Moderno sestavljivo pohištvo ITALO v italijanskem slogu je odlično za opremljanje modernih prostorov, ustvarjenih za čiste oblike in eleganten minimalizem.

5 Preproste in čiste linije elementov dnevne sobe MODEM, v kombinaciji s policami in visečimi elementi ustvarijo podobo modernega in funkcionalnega pohištva. Elemente je mogoče zlagati v poljubno kompozicijo, služijo lahko tudi kot praktična predelna stena, ki prostor hkrati ločuje in povezuje. Klasično pohištvo z moderno izvedbo SIX nam omogoča poljubno kompozicijo elementov. Nežne in naravne barve delujejo pomirjujoče in zelo domačno.

6 Keramika za vsak okus OBLAČIMO STENE IN TLA Novost v programih Gorenje keramika je format ploščic 20x40 cm v toplih bež in čokoladno rjavih, belih ali sivih tonih. Navidezno sicer ozka barvna paleta ponuja številne možnosti kombiniranja. Lahko posežete po eni barvi ali pa jih med seboj kombinirate: ljubitelji klasike bodo posegli po dvobarvni kombinaciji, tisti bolj drzni, z eksperimentalnim duhom pa morda celo po tribarvni. V kuhinji navdih prijazne barvitosti, v kopalnici pričakovanje čistosti, na tleh zanesljivost trajanja. Povsod poteze premišljenega oblikovanja, ki se sklada z življenjskim stilom vašega doma. Vzorci in dekorji bodo zadovoljili tako ljubitelje minimalizma kot tiste, ki želijo v svoji kopalnici občutek razkošja in pravljičnosti. Okrasne ploščice in bordure so obdelane z žlahtnimi materiali, kot so zlato, srebro, platina, lister, ki v igri svetlobe ustvarjajo pridih čarobnosti. MINIMALIZEM ALI RAZKOŠJE Dekorji so, na eni strani preprosti in minimalistični s pridihom filigranske obdelave in rahlo reliefnimi površinami, na drugi strani pa razkošni vzorci s stiliziranimi rastlinskimi motivi, dodatno obogateni z zlatimi in srebrnimi nanosi, kar daje metalni efekt. Vse dekorje se lahko tudi medsebojno kombinira, kar še obogati izgled. Serija CITY temelji na enostavnih pravokotnih linijah, ki s komaj opaznim lesketanjem ustvarjajo elegantno, odprto, minimalistično kopalnico.

7 Za serijo KROMA je značilen moden geometričen vzorec. S kombinacijo zlata in smetanovih ter čokoladnih odtenkov ima kopalnica pridih prestiža in topline, hkrati pa deluje moderno in udobno. Serija KUBA z različnimi dekorativnimi elementi omogoča konstruiranje tako minimalistične kot tudi bogate in pravljično razkošne kopalnice.

8 Od kopalnic, predsob do spalnic MODERNE LINIJE JAZZ Funkcionalnost, zaobljene oblike, čiste linije, ki poudarjajo sodobne trende oblikovanja. Program Jazz prav vsak prostor spremeni v svež in modern ambient, od kopalnice do predsobe. MAGIČNA UDOBNOST TAJA Taja predstavlja sodoben dizajn v duhu domišljije detajlov. Ustvarjalne oblike, ki dopolnjujejo prostor. Funkcionalnost in estetiko. V Gorenju združujejo sodobne trende in kakovost, vse do magičnosti prostora, ki ga ustvarijo drobni, a pomembni detajli. Udobno vzglavje v čarobnem soju lučk. Posteljno udobje. Vrata v vaš svet.

9 O skupini Gorenje Skupina Gorenje je največji proizvajalec izdelkov za dom v Jugovzhodni Evropi in med osmimi največjimi evropskimi proizvajalci aparatov za dom s šestdesetletno tradicijo. S tehnološko dovršenimi, vrhunsko oblikovanimi in energetsko učinkovitimi gospodinjskimi aparati pod blagovnimi znamkami Gorenje, Atag, Mora, Pelgrim, Etna, Körting in Sidex izboljšuje kakovost bivanja uporabnikov izdelkov v sedemdesetih državah sveta. Z več kot devetdesetodstotnim deležem izvoza je najbolj mednarodno usmerjeno slovensko podjetje. Poleg aparatov za dom dopolnjuje ponudbo z lastnim proizvodnim programom kuhinjskega in ostalega pohištva ter kopalniške opreme ter s tem uporabnikom ponuja celovito paleto izdelkov za dom. V zadnjih letih svoje aktivnosti krepi tudi v segmentih ekologije, energetike in storitev, ki imajo visok potencial rasti. Skupina Gorenje je v letu 2009 s povprečno zaposlenimi ustvarila 1,2 milijarde evrov prihodkov od prodaje. Gorenje, ki je prisotno na več kot 70-ih trgih sveta, sodi med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov. S svojimi inovativnimi, tehnološko in oblikovno dovršenimi ter okolju prijaznimi aparati nenehno dviguje standarde in uresničuje pričakovanja kupcev. Vizija Gorenja je postati najizvirnejši, v oblikovanje usmerjen ustvarjalec izdelkov za dom na svetu. Gorenje navdihuje. Že 60 let.

HEXA_design_StanovanjeY_2018.cdr

HEXA_design_StanovanjeY_2018.cdr PROJEKT: NOTRANJA OPREMA STANOVANJA LOKACIJA: LJUBLJANA LETO: 2018 PROJEKTNA MAPA WWW.-DESIGN.COM Idejna zasnova Projekt notranje opreme stanovanja v objektu Y Idejna zasnova: marec 2018 Predviden zaključek

Prikaži več

PONEDELJEK, 21. JANUAR 2019 ŠT. 736 VEČER KVADRATI Kaj se gradi v Mariboru in okolici Aktualna ponudba je kar se da pestra, mestu ob Dravi se v prihod

PONEDELJEK, 21. JANUAR 2019 ŠT. 736 VEČER KVADRATI Kaj se gradi v Mariboru in okolici Aktualna ponudba je kar se da pestra, mestu ob Dravi se v prihod PONEDELJEK, 21. JANUAR 2019 ŠT. 736 VEČER KVADRATI Kaj se gradi v Mariboru in okolici Aktualna ponudba je kar se da pestra, mestu ob Dravi se v prihodnjih mesecih obeta razcvet gradbeništva, in kar je

Prikaži več

LEV omare TIPSKA KARTA original.cdr

LEV omare TIPSKA KARTA original.cdr program garderobnih omar S KLASIČNIM ali DRSNIM ODPIRANJEM VRAT LEV LEV Edinstven individulen program garderobnih omar, ki izpolnjuje vse vaše zahteve. Tako glede velikosti, funkcij in izgleda. Na izbiro

Prikaži več

Dobrodošli doma JANUAR/FEBRUAR PON TOR SRE ČET PET PON TOR SRE ČET PET SOB SOB ZAPRTO PON TOR SRE ČET PET SO

Dobrodošli doma JANUAR/FEBRUAR PON TOR SRE ČET PET PON TOR SRE ČET PET SOB SOB ZAPRTO PON TOR SRE ČET PET SO Dobrodošli doma JANUAR/FEBRUAR 14 15 16 17 18 19 20 PON TOR SRE ČET PET PON TOR SRE ČET PET SOB SOB ZAPRTO 21 22 23 24 25 26 27 PON TOR SRE ČET PET SOB ZAPRTO 28 29 30 31 1 2 3 KUHINJE VRHUNSKE - 2) DO

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold.

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold. PERFECT CAR INTERIOR Novem Predstavitev podjetja PERFECT CAR INTERIOR 1) Vizija Strategija Vrednote Dejstva in podatki Kupci in reference Ponudba storitev Kariera Naša obljuba Stran 2 Vizija Strategija

Prikaži več

POHIŠTVO IZ MASIVNEGA LESA KO SPANJE IN BIVANJE POSTANETA UŽITEK

POHIŠTVO IZ MASIVNEGA   LESA KO SPANJE IN BIVANJE POSTANETA UŽITEK POHIŠTVO IZ MASIVNEGA www.lip-bled.si LESA KO SPANJE IN BIVANJE POSTANETA UŽITEK 2 4 22 30 4 TARA 22 VIVA+ 30 SANA 36 BELLA 44 MONTANA 46 MAESTRAL 54 XENIA 36 44 46 54 Najvišji estetski in kakovostni standardi

Prikaži več

PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od do gorenje.si

PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od do gorenje.si PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od 3. 5. do 31. 8. 2018 gorenje.si 16 POGRINJKOV HKRATI V IZJEMNO VARČNEM A +++ ENERGIJSKEM RAZREDU GV67260

Prikaži več

Slike, specifikacije in cene se lahko razlikujejo od prvih podatkov. Za napake ne odgovarjamo, točnost podatkov preverite na Stro

Slike, specifikacije in cene se lahko razlikujejo od prvih podatkov. Za napake ne odgovarjamo, točnost podatkov preverite na   Stro Slike, specifikacije in cene se lahko razlikujejo od prvih podatkov. Za napake ne odgovarjamo, točnost podatkov preverite na www.vinskevitrine.si Strokovnjaki za hlajenje vina S pravo temperaturo do popolnega

Prikaži več

Microsoft Word - nagrajenci Excellent SME 2017_tisk

Microsoft Word - nagrajenci Excellent SME 2017_tisk Podelitev nagrad imetnikom certifikata Excellent SME za leto 2017 19. junij 2018, kongresni center Brdo pri Kranju Predstavljamo družbe in podjetnike, ki so v letu 2017 dosegle najvišjo bonitetno oceno

Prikaži več

ZAKAJ BI IZBRALI RAVNO TO REŠITEV? ZAČETEK ČUDOVITEGA PRIJATELJSTVA Genij se rodi tam, kjer se inovacija sreča z natančnostjo in izkušnjami. Zato je E

ZAKAJ BI IZBRALI RAVNO TO REŠITEV? ZAČETEK ČUDOVITEGA PRIJATELJSTVA Genij se rodi tam, kjer se inovacija sreča z natančnostjo in izkušnjami. Zato je E ZAKAJ BI IZBRALI RAVNO TO REŠITEV? ZAČETEK ČUDOVITEGA PRIJATELJSTVA Genij se rodi tam, kjer se inovacija sreča z natančnostjo in izkušnjami. Zato je EUROCOLOR - ugledni proizvajalec oken in vrat razreda

Prikaži več

Vrata. Srce doma Katalog VHODNIH VRAT

Vrata. Srce doma Katalog VHODNIH VRAT Katalog VHODNIH VRAT Elegantna vizitka doma Že na vhodu lahko doživite nove priložnosti. Vrata iz PVC in RAU-FIPRO - harmonija oblik in barv. Si želite, da bi imeli vrata in okna v popolnoma enaki barvi?

Prikaži več

Masivni gotovi parketi Hitrost vgradnje Enostavnost vgradnje Življenjska doba Cenovna ugodnost Talno ogrevanje Obseg programa Možnost obnove Toplina /

Masivni gotovi parketi Hitrost vgradnje Enostavnost vgradnje Življenjska doba Cenovna ugodnost Talno ogrevanje Obseg programa Možnost obnove Toplina / Masivni gotovi parketi Hitrost vgradnje Enostavnost vgradnje Življenjska doba Cenovna ugodnost Talno ogrevanje Obseg programa Možnost obnove Toplina / karakter... so naložba za več generacij, saj so zaradi

Prikaži več

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd Za gurmanske užitke Maxi catering, Trg republike 1, 1000 Ljubljana Tel: +386 (0)51 285 336, www.maxi.si/catering Maxi catering V življenju so priložnosti, ob katerih želimo svojim najbližjim, prijateljem,

Prikaži več

SLO_preview_all_v3

SLO_preview_all_v3 DOMOVANJE S ČUDOVITIM RAZGLEDOM Velike panoramske stene v dom prepuščajo čudovito okoliško naravo in svetlobo, ki preplavlja prostor. Skupni obedi za jedilno mizo Jiff izdelovalca Flexform so na stolih

Prikaži več

Microsoft Word - LIKOVNI_3.doc

Microsoft Word - LIKOVNI_3.doc likovna vzgoja SPLOŠNI razvijajo opazovanje, predstavljivost, likovno mišljenje, likovni spomin in domišljijo razvijajo interes za različne oblike likovne dejavnosti bogate in ohranjajo zmožnost za likovno

Prikaži več

Untitled-1

Untitled-1 -$-... 1 100 95 75 25 5 0...... -$- -$web slo prospekt KOLOFON 9. december 2016 18:29:46 Narodna galerija Narodna galerija v Ljubljani, s stoletno tradicijo, utrjuje položaj najodličnejše slovenske kulturne

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Prevod SIOEN prezentacije

Microsoft PowerPoint - Prevod SIOEN prezentacije ZAŠČITA NA PODLAGI INOVACIJ Kratek pregled fasadnih oblog iz tekstilnih materialov Obrazložitev razlike med fasadnimi materiali in različnimi fasadnimi sistemi: Razlikujemo med sistemi oblog in prezračevanimi

Prikaži več

Porocilo_Sinergija_ _ok.indd

Porocilo_Sinergija_ _ok.indd M r e ž a d r u ž b e n e k o r i s t n o s t i Kaj se dogaja v okviru kampanje Energija si, bodi učinkovit? - Akcija Varčna sijalka v vsak dom se je zaključila (rezultate bomo posredovali kasneje). -

Prikaži več

NASLOVNA STRAN Z OSNOVNIMI PODATKI O NAČRTU NAČRT OPREME IN TEHNIKE GRC POSTOJNA Investitor: OBČINA POSTOJNA, Ljubljanska cesta 4, 6230 Postojna Objek

NASLOVNA STRAN Z OSNOVNIMI PODATKI O NAČRTU NAČRT OPREME IN TEHNIKE GRC POSTOJNA Investitor: OBČINA POSTOJNA, Ljubljanska cesta 4, 6230 Postojna Objek NASLOVNA STRAN Z OSNOVNIMI PODATKI O NAČRTU NAČRT OPREME IN TEHNIKE GRC POSTOJNA Investitor: OBČINA POSTOJNA, Ljubljanska cesta 4, 6230 Postojna Objekt: GASILSKO REŠEVALNI CENTER POSTOJNA GRC POSTOJNA

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka:

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka: SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 672647-672648 www.conrad.si MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka: 672647-672648 1 NAMEN UPORABE Izdelka sta namenjena za merjenje temperatur

Prikaži več

Microsoft Word - M doc

Microsoft Word - M doc Državni izpitni center *M09255113* LIKOVNA TEORIJA JESENSKI IZPITNI ROK NAVODILA ZA OCENJEVANJE Petek, 28. avgust 2009 SPLOŠNA MATURA RIC 2009 2 M092-551-1-3 Izpitna pola 1 1. NALOGA (15 točk) 1. Wilhelm

Prikaži več

OKNA VRSTE LESENIH OKEN EKO LES Soft večslojno lepljen les vgradna globina 68 mm visoka stabilnost vogalnih spojev standardno vgrajena dva silikonska

OKNA VRSTE LESENIH OKEN EKO LES Soft večslojno lepljen les vgradna globina 68 mm visoka stabilnost vogalnih spojev standardno vgrajena dva silikonska OKNA VRSTE LESENIH OKEN EKO LES Soft večslojno lepljen les vgradna globina 68 mm visoka stabilnost vogalnih spojev zagotavljajo tesnenje tudi pri zelo nizkih temperaturah in močnih nalivih vgrajeno Roto

Prikaži več

Source: Maketa, kolaž in računalniška vizualizacija Edvard Ravnikar required

Source: Maketa, kolaž in računalniška vizualizacija Edvard Ravnikar required Source: http://img.rtvslo.si/_up/aplaud/2013/05/11/64 991249 Maketa, kolaž in računalniška vizualizacija Edvard Ravnikar 4.12.1907 23.8.1993 required age : od 12 do 14 let educational interest Ta lekcija

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - 9_Xella.pptx

Microsoft PowerPoint - 9_Xella.pptx SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE STAVBE V SLOVENIJI Porobeton in BIM na javnih objektih Miloš Kmetič, univ.dipl.inž.grad. Konzorcij pasivna hiša Strokovno izpopolnjevanje za arhitekte, projektante in energetske svetovalce

Prikaži več

PRIPRAVITE SE ZA POČITNICE ugodneje, kot ste mislili več za manj...vsak dan HIT 1 99 EUR KRATKE HLAČE udobne, s potiskom, žepi in vrvico v pasu, na vo

PRIPRAVITE SE ZA POČITNICE ugodneje, kot ste mislili več za manj...vsak dan HIT 1 99 EUR KRATKE HLAČE udobne, s potiskom, žepi in vrvico v pasu, na vo PRIPRAVITE SE ZA POČITNICE ugodneje, kot ste mislili več za manj...vsak dan HIT KRATKE HLAČE udobne, s potiskom, žepi in vrvico v pasu, na voljo različni modeli, za deklice, za dečke: 100% bombaž, velikosti:

Prikaži več

Microsoft Word - Kontrolna tabela za energetski pregled.doc

Microsoft Word - Kontrolna tabela za energetski pregled.doc Kontrolna tabela za energetski pregled HLADILNIK 1. Število hladilnikov (hladilniki in kombinirani hladilniki) na električnem priključku: 2. Poraba posameznega hladilnika: 3. Ocena izvedbe ukrepov: izveden

Prikaži več

Prirocnik2.indd

Prirocnik2.indd Priročnik celostne grafi čne podobe podjetja Kemofarmacija d.d. Uvod Pravilna in dosledna uporaba podobe blagovne znamke je zelo pomembna, saj je le-ta najpomembnejši element vizualne komunikacije. Ob

Prikaži več

Avtor: Nace Rabič Por, 1L Biotehniški center Naklo UČINKOVITA RABA ENERGIJE V GOSPODINJSTVU Avtor: Nace RABIČ POR Program: Strokovna gimnazija Mentori

Avtor: Nace Rabič Por, 1L Biotehniški center Naklo UČINKOVITA RABA ENERGIJE V GOSPODINJSTVU Avtor: Nace RABIČ POR Program: Strokovna gimnazija Mentori Biotehniški center Naklo UČINKOVITA RABA ENERGIJE V GOSPODINJSTVU Avtor: Nace RABIČ POR Mentorica: Bernarda BOŽNAR, prof. geo. in soc. Dovje, december 2017 1 1. UVOD Energetska učinkovitost je svetovno

Prikaži več

PRAVA TEMPERATURA NA PRAVEM MESTU BOLJ SVEŽE NE GRE SAMOSTOJNI HLADILNO/ ZAMRZOVALNI APARATI Ion generation Akcijska ponudba velja od do

PRAVA TEMPERATURA NA PRAVEM MESTU BOLJ SVEŽE NE GRE SAMOSTOJNI HLADILNO/ ZAMRZOVALNI APARATI Ion generation Akcijska ponudba velja od do PRAVA TEMPERATURA NA PRAVEM MESTU BOLJ SVEŽE NE GRE SAMOSTOJNI HLADILNO/ ZAMRZOVALNI APARATI Ion generation Akcijska ponudba velja od 21. 1. do 31. 3. 2019 gorenje.si KOMBINIRANI HLADILNIKI NAJSODOBNEJŠA

Prikaži več

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS SISTEM ZA Cetol Novatech Cetol HLS Plus Cetol Filter 7 Plus Cetol BLX Pro Cetol BLX Pro Top Cetol BL Unitop Cetol Wetterschutzfarbe Cetol Aktiva Rubbol EPS Plus Rubbol Satura Plus Rubbol Primer/Grund Plus

Prikaži več

A5LPKC

A5LPKC V tradicionalni alpski arhitekturi gank zajema funkcijo ozkega balkona, povezovalnega hodnika ter tudi vhodnega podesta. Je lahko prepoznavni arhitekturni element, ki obudi spomine na alpske pokrajine.

Prikaži več

LANSIRAMO NOVE IDEJE OHLAJENE CENE NOVI MODELI SIDE BY SIDE HLADILNO / ZAMRZOVALNI APARATI Akcijska ponudba velja od do gorenje.si

LANSIRAMO NOVE IDEJE OHLAJENE CENE NOVI MODELI SIDE BY SIDE HLADILNO / ZAMRZOVALNI APARATI Akcijska ponudba velja od do gorenje.si LANSIRAMO NOVE IDEJE OHLAJENE CENE NOVI MODELI SIDE BY SIDE HLADILNO / ZAMRZOVALNI APARATI Akcijska ponudba velja od 1. 4. do 31. 5. 2019 gorenje.si HLADILNO/ZAMRZOVALNI APARATI HLADILNO/ZAMRZOVALNI APARATI

Prikaži več

Strešni sistemi Cenik 2019 Cenik velja od

Strešni sistemi Cenik 2019 Cenik velja od Strešni sistemi Cenik 2019 Cenik velja od 11. 2. 2019 Kazalo strani Kategorije proizvodov...3 Barve...4 Modern line Saturn...5 Figaro...6 Figaro Deluxe... 7 Bobrovec...8 Bobrovec ravno rezan... 10 Bobrovec

Prikaži več

DTV izobrazevalna julij_mail

DTV izobrazevalna julij_mail Julij 2013 Preklopite na digitalno. Brezplačno. Na digitalni smo gledalci gospodarji. Gledamo točno to, kar želimo, in točno takrat, ko imamo čas. Preklop na digitalno pomeni, da izberete enega izmed paketov

Prikaži več

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah s potiskom in napisom, za deklice, za dečke, HIT 1 29 Oferta PONUDBA ważna w VELJA dniach 00.00-00.00 25.7.- 31.7. 2019 OZIROMA lub

Prikaži več

Priloga k pravilniku o ocenjevanju za predmet LIKOVNA UMETNOST. Ocenjujemo v skladu s Pravilnikom o preverjanju in ocenjevanju znanja v srednjih šolah

Priloga k pravilniku o ocenjevanju za predmet LIKOVNA UMETNOST. Ocenjujemo v skladu s Pravilnikom o preverjanju in ocenjevanju znanja v srednjih šolah Priloga k pravilniku o ocenjevanju za predmet LIKOVNA UMETNOST. Ocenjujemo v skladu s Pravilnikom o preverjanju in ocenjevanju znanja v srednjih šolah in Pravili ocenjevanja Gimnazije Novo mesto, veljavnim

Prikaži več

DMS-Valicon

DMS-Valicon Maja Makovec Brenčič Predsednica Društva za marketing Slovenije in Ekonomska fakuleta Andraž Zorko Partner, Valicon Trženjski monitor je nov kazalnik na slovenskem trgu, ki je nastal v okviru Društva za

Prikaži več

POLICIJSKO VETERANSKO DRUŠTVO SEVER - SPECIALNA ENOTA 1000 Ljubljana, Podutiška 88, telefon: , Številka: 2-6/2015 D

POLICIJSKO VETERANSKO DRUŠTVO SEVER - SPECIALNA ENOTA 1000 Ljubljana, Podutiška 88, telefon: ,   Številka: 2-6/2015 D POLICIJSKO VETERANSKO DRUŠTVO SEVER - SPECIALNA ENOTA 1000 Ljubljana, Podutiška 88, telefon:01 583 38 00, e-mail: info@pvds-se.si Številka: 2-6/2015 Datum: 02. 03. 2015 PRAVILNIK O PRIZNANJIH DRUŠTVA -

Prikaži več

JUNIOR 01/ pomlad /poletje 2017 predstavljamo najnovejše trende ZA OTROŠKO RAZIGRANE KOR AKE

JUNIOR 01/ pomlad /poletje 2017 predstavljamo najnovejše trende ZA OTROŠKO RAZIGRANE KOR AKE JUNIOR 01/ pomlad /poletje 2017 predstavljamo najnovejše trende ZA OTROŠKO RAZIGRANE KOR AKE Pomladna igra Končno so pred nami dnevi, ki nam obljubljajo obilo sonca, kar lahko pomeni zgolj eno: otroška

Prikaži več

Novogradnje.si Naselje Rakovnik Naselje Rakovnik LJ-okolica Medvode Naselje pametnih, energijsko varčnih hiš. Lokacija vam nudi neposreden stik z nara

Novogradnje.si Naselje Rakovnik Naselje Rakovnik LJ-okolica Medvode Naselje pametnih, energijsko varčnih hiš. Lokacija vam nudi neposreden stik z nara LJ-okolica Medvode Naselje pametnih, energijsko varčnih hiš. Lokacija vam nudi neposreden stik z naravo in hkrati hiter dostop do vse pomembne infrastrukture. NOVE HIŠE 2. FAZE ŽE V PRODAJI!, Medvode je

Prikaži več

POROKA V RIMSKIH TERMAH

POROKA V RIMSKIH TERMAH POROKA V RIMSKIH TERMAH VAŠA POROKA, VAŠI SPOMINI, NEPOZABNA CELOTA Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino, je kot naročen za začetek skupne prihodnosti Poročni dan ostaja v spominu in daje intonacijo

Prikaži več

Title slide heading 32pt Arial bold, with 48pt line spacing

Title slide heading 32pt Arial bold, with 48pt line spacing Z nadgradnjo programa do novih kupcev, novih trgov Globalne izkušnje Knauf Insulation Jure Šumi Business Development Director O čem bo tekla beseda 1. Korporacija in segmenti/izdelki 2. S spremembami v

Prikaži več

01 Keramicni str_naslovka

01 Keramicni str_naslovka Keramični strešniki BRAAS RECI STREHI PREPROSTO BRAMAC BRAMAC SOLAR BETONSKI STREŠNIKI ORIGINALNI DODATNI ELEMENTI KERAMIČNI STREŠNIKI IZOLACIJA INTELIGENTNI STREŠNI SISTEM SERVIS Part of the MONIER GROUP

Prikaži več

Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od * od 915 *

Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od * od 915 * Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od 1.264 * od 915 * Garažna sekcijska vrata RenoMatic vklj. s pogonom

Prikaži več

IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in

IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in elegantne bele perunike iz Sredozemlja. Kolekcija La

Prikaži več

URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA

URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA VIENNA BUDAPEST VENICE LJUBLJANA AGREB VRSAR BELGRADE SARAJEVO Urbana vila Romana se nahaja na mirni lokaciji v marini v neposredni bližini morja in plaže. Stanovanja

Prikaži več

Pravila za merjenje izdelkov

Pravila za merjenje izdelkov Pravila za merjenje izdelkov Zakaj so pomembna pravila merjenja? Kadar partnerji v poslovnem procesu uporabljajo vsak svoja pravila merjenja, se lahko zgodi, da bodo bistveni podatki o prodajni enoti napačni.

Prikaži več

Cesta "D" Legenda Opečni zid Armiran beton Izolacija Cesta "B"

Cesta D Legenda Opečni zid Armiran beton Izolacija Cesta B Cesta "D" 2.35 15 955 5 Cesta "B" 341 51 32 51 32 51 32 51 32 51 32 51 32 519 1 2 3 4 5 6 7 197,19m 2 191,31m 2 191,31m 2 191,31m 2 191,31m 2 191,31m 2 192,35m 2 51 3 3 3 3 3 39 Cesta "E" Cesta "A" 9 1

Prikaži več

SLO wintherwax

SLO wintherwax O projektu Naslov projekta: WINTHERWAX Celoten naslov projekta: WINdow based on THERmally modified wood with high performance WAX coating Številka projekta: 666206 Razpis: H2020-SMEINST-2-2014 Datum začetka

Prikaži več

Cesta "D" Legenda Opečni zid Armiran beton Izolacija Cesta "B"

Cesta D Legenda Opečni zid Armiran beton Izolacija Cesta B Cesta "D" 2.35 15 955 5 Cesta "B" 341 51 32 51 32 51 32 51 32 51 32 51 32 519 1 2 3 4 5 6 7 197,19m 2 191,31m 2 191,31m 2 191,31m 2 191,31m 2 191,31m 2 192,35m 2 851 83 83 83 83 83 839 Cesta "E" Cesta

Prikaži več

Obvestilo št

Obvestilo št VSEM KNJIGARNAM IN PAPIRNICAM NOVOSTI BLAGOVNE ZNAMKE AKTA Spoštovani! 1. Novi papirnati organizatorji AKTA - linija EGO z bogatejšo vsebino 13,335 Papirnati organizator Akta Ornament KOS &!83III4-chaagj!

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

Untitled-3

Untitled-3 OKNA IZ REHAU BRILLIANT-DESIGN UČINKOVITA TOPLOTNA IZOLACIJA IN OBLIKOVNA RAZNOLIKOST ZA BOLJŠO GRADNJO www.rehau.com ŽIVETI S STILOM IN UDOBJEM Z OKNI IZ REHAU BRILLIANT-DESIGN Okna so investicija za

Prikaži več

PRIRO»NIK O UPORABI CELOSTNE GRAFI»NE PODOBE LJUBLJANSKIH MLEKARN

PRIRO»NIK O UPORABI CELOSTNE GRAFI»NE PODOBE LJUBLJANSKIH MLEKARN PRIRO»NIK O UPORABI CELOSTNE GRAFI»NE PODOBE LJUBLJANSKIH MLEKARN 1.5 Simbol - razliëice RazliËic simbola Ljubljanskih mlekarn je πest, in so pripravljene tako, da zajemajo vse moæne variante uporabe simbola.

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev CATERING MARIPOSA CATERING SPECIALTY COFFEE KAJ POČNEMO Posebnost kavnega cateringa je v tem, da prinaša vašemu dogodku brezkompromisno najvišjo kakovost. Naši prenosni espresso bar dovoljuje našim profesionalnim

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

2017 Seven CORPORATE_IZVOZNI FOCUS_slo

2017 Seven CORPORATE_IZVOZNI FOCUS_slo Izvozni focus 2017 Seven Refractories je podjetje, ki proizvaja materijale za ognjeodporno keramiko. Ustanovljeno je bilo maja 31.maja 2010. Izgraditev hale in postavitev dveh proizvodnih linij smo zaključili

Prikaži več

Podatkovni list o okoljski trajnosti Sto-Turbofix Mini Enokomponentna lepilna pena za lepljenje izolacijskih plošč Za opis izdelka glejte tehnični lis

Podatkovni list o okoljski trajnosti Sto-Turbofix Mini Enokomponentna lepilna pena za lepljenje izolacijskih plošč Za opis izdelka glejte tehnični lis Enokomponentna lepilna pena za lepljenje izolacijskih plošč Za opis izdelka glejte tehnični list (če je ta na voljo) Podatki za certificiranje zgradb po DGNB (različica 2012) Stopnja kakovosti (ENV 1.2)

Prikaži več

DODATKI 138 ŠKARPNIK BOTANIKO 139 ŠKARPNIK FLORA 139 ŠKARPNIK CVETLIČNI 140 HUMUSNIK 140 MULDA IN KANALETA 141 LINIJSKI POŽIRALNIK 141 BETONSKA PLOHA

DODATKI 138 ŠKARPNIK BOTANIKO 139 ŠKARPNIK FLORA 139 ŠKARPNIK CVETLIČNI 140 HUMUSNIK 140 MULDA IN KANALETA 141 LINIJSKI POŽIRALNIK 141 BETONSKA PLOHA 138 139 FLORA 139 140 HUMUSNIK 140 141 141 BETONSKA PLOHA IN TEMELJ 142 ZIDAK BETONSKI 143 PESEK IN AGREGATI 143 DROBLJENA STREŠNA OPEKA 143 ZEMLJA 143 ELEMENTI 143 NEGA IN VZDRŽEVANJE 143 PLEMENITENJE

Prikaži več

INFORMACIJSKO KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ŠTUDIJ INFORMACIJSKO KOMUNIKACIJSKIH TEHNOLOGIJ

INFORMACIJSKO KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ŠTUDIJ INFORMACIJSKO KOMUNIKACIJSKIH TEHNOLOGIJ INFORMACIJSKO KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ŠTUDIJ INFORMACIJSKO KOMUNIKACIJSKIH TEHNOLOGIJ Border Memorial: Frontera de los Muertos, avtor John Craig Freeman, javno umetniško delo obogatene resničnosti,

Prikaži več

šifra H15A21 slovenska hiša za 21. stoletje natečajni projekt

šifra H15A21 slovenska hiša za 21. stoletje natečajni projekt slovenska hiša za 21. stoletje natečajni projekt vsebina projekta analiza stanja textualni del koncept situacija I zunanja ureditev tloris kleti tloris pritličja tloris mansarde tloris strehe prerez aa

Prikaži več

Na podlagi 19. člena Statuta (čistopis z dne 21. decembra 2011) je Upravni odbor Evropske pravne fakulteta dne 30. maja 2014 sprejel naslednji ETIČNI

Na podlagi 19. člena Statuta (čistopis z dne 21. decembra 2011) je Upravni odbor Evropske pravne fakulteta dne 30. maja 2014 sprejel naslednji ETIČNI Na podlagi 19. člena Statuta (čistopis z dne 21. decembra 2011) je Upravni odbor Evropske pravne fakulteta dne 30. maja 2014 sprejel naslednji ETIČNI KODEKS EVROPSKE PRAVNE FAKULTETE PREAMBULA Ta kodeks

Prikaži več

dipo.si Moj stil - moj dom Moj stil - moj dom 1.099,- * 599,- 5 ob nakupu v vrednosti nad 20 1a) 0 *pppppp#---x-,* 1a) Akcija velja pri nakupu svetilk

dipo.si Moj stil - moj dom Moj stil - moj dom 1.099,- * 599,- 5 ob nakupu v vrednosti nad 20 1a) 0 *pppppp#---x-,* 1a) Akcija velja pri nakupu svetilk dipo.si Moj stil - moj Moj stil - moj 1.099,- * 599,- 5 ob nakupu v vrednosti nad 20 1a) 0 *pppppp#---x-,* 1a) kcija velja pri nakupu svetilk, tekstila za gospodinjstvo, preprog, talnih oblog, baby artiklov,

Prikaži več

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniš

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniš RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina v enotah: 1. TRIS Kanižarica,

Prikaži več

Dolgoročna zanesljivost.

Dolgoročna zanesljivost. Dolgoročna zanesljivost. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS: IVECO nudi celovito ponudbo rabljenih vozil najboljših blagovnih znamk skupaj z vseobsegajočimi storitvami in poslovnimi rešitvami. O nas OK TRUCKS

Prikaži več

Letnik XXIV, oktober 2018 EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA Podjetja v iskanju svežih moči Izvozna pričakovanja visoka

Letnik XXIV, oktober 2018 EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA Podjetja v iskanju svežih moči Izvozna pričakovanja visoka Letnik XXIV, oktober 2018 EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA Podjetja v iskanju svežih moči Izvozna pričakovanja visoka stran 2 Pričakovanja podjetij glede na velikost stran

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

Princip oskrbovalnega kroga ALENKA KNEZ Design Manager

Princip oskrbovalnega kroga ALENKA KNEZ Design Manager Princip oskrbovalnega kroga ALENKA KNEZ Design Manager Skupina DS Smith 26,000 zaposlenih v 36 državah OBRATUJEMO PO CELEM SVETU naše divizije EMBALAŽA, ODPADNI PAPIR, PAPIR, PLASTIKA North America Plastic

Prikaži več

A3: 297x420 A: m² VIDEM_Poz-ZAHOD.dwg Os Z2 stena v nadstropju Os Z2 stena v nadstropju Stena v nadstropju - zahod Foto 7 Fot

A3: 297x420 A: m² VIDEM_Poz-ZAHOD.dwg Os Z2 stena v nadstropju Os Z2 stena v nadstropju Stena v nadstropju - zahod Foto 7 Fot Os Z stena v nadstropju Os Z stena v nadstropju Stena v nadstropju - zahod Foto 7 Foto Zahodna fasada stena na osi Z - nadstropje in del zahodne fasade v nadstropju od osi Z proti Z Okna v nadstropju v

Prikaži več

Microsoft Word - furlan-nika.doc

Microsoft Word - furlan-nika.doc UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE Nika Furlan Vloga svetlobe pri opremi prodajnih mest Diplomsko delo Ljubljana, 2008 UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE Nika Furlan Mentor: doc.

Prikaži več

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi Akcije jesen 2018. september-december 2018. Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materialov. Kerr Endodontija Na zamudite aparata za strojno

Prikaži več

PGD-Trboje _ -1. Story

PGD-Trboje _ -1. Story 11,85 50 1,35 40 2,70 40 3,10 40 2,50 50 10 30 10 1,35 10 20 10 2,70 10 20 10 3,10 10 20 10 2,50 10 30 10 6,80 30 1,20 30 2,20 30 2,20 30 5,30 30 2,20 30 2,20 30 ET, Ø150, l=1,00m, 2% 7,50 50 3,95 50 2,05

Prikaži več

SMERNICE NA PODROČJU HoReCa in VZPOSTAVITEV ZALEDNE PODPORE pri medpanožnem sodelovanju za trajnostni razvoj v Sloveniji

SMERNICE NA PODROČJU HoReCa  in VZPOSTAVITEV ZALEDNE PODPORE  pri medpanožnem sodelovanju za trajnostni razvoj v Sloveniji SMERNICE NA PODROČJU HoReCa in VZPOSTAVITEV ZALEDNE PODPORE pri medpanožnem sodelovanju za trajnostni razvoj v Sloveniji Klavdija PERGER, direktorica TGZ Slovenije in koordinatorka SRIP trajnostni turizem

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Ornitološka opazovalnica Tomaž Jančar, DOPPS Posvet ZRSVN: Objekti za obiskovalce varovane narave Ljubljana, 21. november 2018 Ornitološka opazovalnica Kakšna je dobra opazovalnica Kako priti do dobre

Prikaži več

Nova paleta izdelkov za profesionalce!

Nova paleta izdelkov za profesionalce! Nova paleta izdelkov za profesionalce! Popravilo barvanih površin AUTOSOL COMPOUND AUTOSOL POLISH AUTOSOL FINISH AUTOSOL NANO WAX Predstavitev osnove Zakaj se polirne paste uporabljajo? Kakšne poškodbe

Prikaži več

Podatkovni list o okoljski trajnosti Sto-Vorlegeband Keramik Tračni profil za izoblikovanje fug na polietilenski osnovi Za opis izdelka glejte tehničn

Podatkovni list o okoljski trajnosti Sto-Vorlegeband Keramik Tračni profil za izoblikovanje fug na polietilenski osnovi Za opis izdelka glejte tehničn Tračni profil za izoblikovanje fug na polietilenski osnovi Za opis izdelka glejte tehnični list (če je ta na voljo) Podatki za certificiranje zgradb po DGNB (različica 2012) Stopnja kakovosti (ENV 1.2)

Prikaži več

DELO IN DOM nov2012 svetila

DELO IN DOM nov2012 svetila 15 Tema meseca: svetloba Beli minimalizem nasproti toplemu lesu 16 Tema meseca svetlobatema meseca svetloba Elegantna, bela, črna, minimalistična so nova svetila, ki so jih v zadnjem času poslali na trg

Prikaži več

FOR SMARTER PEOPLE TAKO SE VLOMI PREPREČUJEJO DANES REHAU Smart Guard System plus preventivna protivlomna zaščita WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE.

FOR SMARTER PEOPLE TAKO SE VLOMI PREPREČUJEJO DANES REHAU Smart Guard System plus preventivna protivlomna zaščita WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE. FOR SMARTER PEOPLE TAKO SE VLOMI PREPREČUJEJO DANES REHAU Smart Guard System plus preventivna protivlomna zaščita WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE. NA NOVO ZASNOVANA OKNA Za današnje življenje Naše

Prikaži več

ANALIZA_delavnice in ankete_mala

ANALIZA_delavnice in ankete_mala PRVA ZADRUGATORJEVA DELAVNICA PARTICIPATORNE ARHITEKTURE Kakšne dejavnosti so predlagali mladi in kakšne starejši? Zadrugator v sodelovanju s profesorico Anjo Paninšček izvaja delavnice participatorne

Prikaži več

Podatkovni list o okoljski trajnosti Sto-Weichfaserplatte M 042 Nut + Feder Toplotnoizolacijska plošča iz mehkih lesnih vlaken po EN Za opis izd

Podatkovni list o okoljski trajnosti Sto-Weichfaserplatte M 042 Nut + Feder Toplotnoizolacijska plošča iz mehkih lesnih vlaken po EN Za opis izd Toplotnoizolacijska plošča iz mehkih lesnih vlaken po EN 13171 Za opis izdelka glejte tehnični list (če je ta na voljo) Podatki za certificiranje zgradb po DGNB (različica 2012) Stopnja kakovosti (ENV

Prikaži več

Microsoft Word - Brosura neobvezni IP

Microsoft Word - Brosura  neobvezni IP Osnovna šola dr. Aleš Bebler - Primož Hrvatini NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Drage učenke in učenci, spoštovani starši! Neobvezni izbirni predmeti so novost, ki se postopoma uvršča

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

Folie 1

Folie 1 S&TLabs Innovations mag. Damjan Kosec, S&T Slovenija d.d. marec 2013 S&TLabs Laboratorij za inovacije in razvoj spletnih in mobilnih informacijskih rešitev Kako boste spremenili svoj poslovni model na

Prikaži več

100% IZMENJAVA ZRAKA PRI ZAPRTIH OKNIH, OHRANJANJE ENERGIJE, ENERGETSKI PRIHRANKI LOKALNI PREZRAČEVALNI SISTEM Z REKUPERACIJO MIKrovent Rekuperacija/o

100% IZMENJAVA ZRAKA PRI ZAPRTIH OKNIH, OHRANJANJE ENERGIJE, ENERGETSKI PRIHRANKI LOKALNI PREZRAČEVALNI SISTEM Z REKUPERACIJO MIKrovent Rekuperacija/o 100% IZMENJAVA ZRAKA PRI ZAPRTIH OKNIH, OHRANJANJE ENERGIJE, ENERGETSKI PRIHRANKI LOKALNI PREZRAČEVALNI SISTEM Z REKUPERACIJO MIKrovent Rekuperacija/ohranjanje toplote do 95 % pri 100 % izmenjavi zraka

Prikaži več

Maloprodajni cenik LES - Zeleni zajec v delu.xls

Maloprodajni cenik LES - Zeleni zajec v delu.xls Zeleni zajec, naravni materiali, d.o.o. Janševa ulica 16 1000 Ljubljana www.zelenizajec.com zz@zelenizajec.com t: 0590 39 610 f: 0590 39 611 Sibirski macesen, smreka, bor Velja od 1.4.2011 Maloprodajni

Prikaži več

E-novice EXPEDIRE # 4 / 2018 Raziskava v okviru projekta EXPEDIRE

E-novice EXPEDIRE # 4 / 2018 Raziskava v okviru projekta EXPEDIRE E-novice EXPEDIRE # 4 / 2018 Raziskava v okviru projekta EXPEDIRE V okviru projekta EXPEDIRE je bila izvedena raziskava, v kateri so bile podrobno analizirane izvozne dejavnosti, prisotnost na tujih trgih

Prikaži več

Zlato, Vaša zaščita pred inflacijo! Pred inflacijo ni varna nobena valuta! Z inflacijo se srečujemo na vsakem koraku: pri peku, v trgovini ali na kino

Zlato, Vaša zaščita pred inflacijo! Pred inflacijo ni varna nobena valuta! Z inflacijo se srečujemo na vsakem koraku: pri peku, v trgovini ali na kino Zlato, Vaša zaščita pred inflacijo! Pred inflacijo ni varna nobena valuta! Z inflacijo se srečujemo na vsakem koraku: pri peku, v trgovini ali na kino blagajni. Cene blaga in storitev se stalno višajo.

Prikaži več

VILLA ROŽNA DOLINA LUKSUZNA OSKRBOVANA STANOVANJA in nova prilagojena stanovanja za vse generacije

VILLA ROŽNA DOLINA LUKSUZNA OSKRBOVANA STANOVANJA in nova prilagojena stanovanja za vse generacije VILLA ROŽNA DOLINA LUKSUZNA OSKRBOVANA STANOVANJA in nova prilagojena stanovanja za vse generacije Zagotovite si varna aktivna in brezskrbna najlepša leta svojega življenja. 03 04 05 ROŽNA DOLINA Med Rožnikom

Prikaži več

VINSKI SVETOVALEC SOMMELIER SLOVENIJE Pripravil: Edvard Kužner

VINSKI SVETOVALEC SOMMELIER SLOVENIJE Pripravil: Edvard Kužner VINSKI SVETOVALEC SOMMELIER SLOVENIJE Pripravil: Edvard Kužner ETIKA IN MORALA SOMMELIERSKEGA POKLICA Pojem etika in morala uporabljajo v strokovni literaturi dokaj nedosledno. Za uporabo v našem primeru

Prikaži več

Stoli

Stoli Stoli Pridržujemo si pravico oblikovnih in konstrukcijskih sprememb brez predhodnega obvestila! Cenik velja od 01.01.2019 do preklica ali izdaje novega cenika. Moby Link Elvis Erik Robin Harry Felix Cene

Prikaži več

PEDAGOŠKO VODENJE, kot ena od nalog

PEDAGOŠKO  VODENJE, kot ena od nalog Osebni pogled, refleksija in ključne ugotovitve ob koncu leta 2014/2015 Maja Koretič, pomočnica ravnatelja in pedagoška vodja MOJA VLOGA V ENOTI VRTCA Dela in naloge pomočnice ravnatelja za vrtec glede

Prikaži več

2018 FXCruiser SVHO®

2018 FXCruiser SVHO® Vaša vstopnica za križarjenje z izjemno hitrostjo Vsestranska zmogljivost našega vodilnega vodnega skuterja WaveRunner je presenetljiva. Je udoben in hiter skuter, primeren za dolga potovanja, poln inovacij

Prikaži več

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne www.mass.si Nazaj v šolo! 19677-30 (št. 36-41) Na obutev priznanih blagovnih znamk,, Le Coq Sportif,, Polo,, Lacoste, New Balance, Vans, Reebok, Fred Perry. 196770-30 (št. 41,5-46) Popust DO Akcija traja

Prikaži več

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Pridržujemo si pravico do sprememb tehničnih podatkov, podatkov o lastnostih izdelkov in njihovi uporabi, ki jih navaja ta priročnik, brez predhodnega obvestila. Različica

Prikaži več

Ponudba velja od 18. februarja do 23. marca 2019 ZA MALE IN VELIKE MOJSTRE Odenite kopalnico v barvo leta 2019* OUTFIT 39,90 m 2 TREND STENSKA KERAMIK

Ponudba velja od 18. februarja do 23. marca 2019 ZA MALE IN VELIKE MOJSTRE Odenite kopalnico v barvo leta 2019* OUTFIT 39,90 m 2 TREND STENSKA KERAMIK Ponudba velja od 18. februarja do 23. marca 2019 ZA MALE IN VELIKE MOJSTRE Odenite kopalnico v barvo leta 2019* OUTFIT 39,90 m 2 TREND STENSKA KERAMIKA 29,90 m 2 Izdelek po naročilu. DEKOR IVORY JACQUARD

Prikaži več

PH in NEH - dobra praksa

PH in NEH - dobra praksa Strokovno izpopolnjevanje, UL-FA, 5.4.2019 SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE JAVNE STAVBE V SLOVENIJI Pravočasno in celovito načrtovanje ter zagotavljanje kakovosti pri gradnji sodobnih opečnih javnih skoraj nič-energijskih

Prikaži več

innbox_f60_navodila.indd

innbox_f60_navodila.indd Osnovna navodila Komunikacijski prehod Innbox F60 SFP AC Varnostna opozorila Pri uporabi opreme upoštevajte naslednja opozorila in varnostne ukrepe. Da bi v največji meri izkoristili najnovejšo tehnologijo

Prikaži več

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI IZUM, 2015 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Uporaba tiskalnika...

Prikaži več

Arial 26 pt, bold

Arial 26 pt, bold 3 G MATEMATIKA Milan Černel Osnovna šola Brežice POUČEVANJE MATEMATIKE temeljni in zahtevnejši šolski predmet, pomembna pri razvoju celovite osebnosti učenca, prilagajanje oblik in metod poučevanja učencem

Prikaži več