OSNOVNA FRANCETA SOLA fjevi(atolmin Dijaška 12b 5220 Tolmin TeL: OO Fax.: ~ ZAPISNIK 4.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "OSNOVNA FRANCETA SOLA fjevi(atolmin Dijaška 12b 5220 Tolmin TeL: OO Fax.: ~ ZAPISNIK 4."

Transkripcija

1 OSNOVNA FRANCETA SOLA fjevi(atolmin Dijaška 12b 5220 Tolmin TeL: OO Fax.: ~ ZAPISNIK 4. SEJESVETA STARŠEV, dne 20. junija 2012 ob 19. uri v veliki zbornici OŠ Franceta Bevka Tolmin PRISOTNI: 1.a Metoda Leban, 1.c in 2.c Zvezdana Čarga Šavli, 2.b Ana Makovec, 3.a Alenka Lednik, 3.b Dražen Vukušič, 4.a Barbara Klinkon, 4.b Andrejka Pisk Rutar, 4.c in S.c Vlasta Brešan Črv, 6.a Darja Mrak, 6.b Janez Urbas, 7.a Katja Gaberšček, 7.b Barbara Kutin, 7.c Bruna Benedejčič, 8.a.' Nataša Klobučar Štrancar, 8.b Matjaž Valentinčič, 3.e in S.e Erika Čus.. OPRAViČENO ODSOTNI: 5.a Ingrid Pentek, S.b Edo Kozorog, 9.c Sonja Kragel], 7.h, 8.d in 9.d ~alenti~a Žbogar ODSOTNI: l.b Radovan Bavdek, 2.a Suzana Perič, 2.d in 3.d Metod Leban, 3.c Adoksija Špacapan 9.a Mojca Krofič, 9.b Aleš Bizjak, l.f, 2.f in 4.e Dijana Bevk, 1.g, 2.g in 3.f Mateja Rutar, 1.e in 2.e Tatjana Leban, 3.g, 4.f in 5:f Igor Humar. VABUENI: Vladimir Mavri - ravnatelj, Renata Perinčič - pedagoginja, Alenka Kragelj - pomočnica ravnatelja, Judita Špolad - pomočnica ravnatelja Sejo je vodila namestnica predsednika Sveta staršev ga. Zvezdana čarga Šavli. DNEVNI RED: 1. Potrditev zapisnika 3. seje sveta staršev 2. Uspeh v šolskem letu 2011/2012 in NPZ 3. Poročilo o aktivnostih v zvezi s Podružnična šolo na Kamnem 4. Organizacija pouka v šolskem letu 2012/ Soglasje k izbiri delovnih zvezkov in drugih gradiv za šolsko leto 2012/ Imenovanje članov v pritožbeno komisijo za odločanje o pravicah in dolžnostih učencev 7. Mnenja in predlogi AdI Namestnica predsednika Sveta staršev, ga. Zvezdana Čarga Šavli, je predlagala dopolnitev dnevnega reda, in sicer, da se doda prvo točko: ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda. Opozorila je, da je ta točka izostala že na prejšnji seji in prosila, da se to v nadalje upošteva. Namestnica predsednika Sveta staršev je ugotovila, da je sklepčnost ugotovljena, saj je bilo prisotnih 16 od 30-ih članov Sveta staršev. Člani sveta so z dvigom rok soglasno sprejeli predlagan dnevni red.

2 SPREJET DNEVNI RED: 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 2. Potrditev zapisnika 3. seje sveta staršev 3. Uspeh v šolskem letu 2011/2012 in NPZ 4. Poročilo o aktivnostih v zvezi s Podružnično šolo na Kamnem 5. Organizacija pouka v šolskem letu 2012/ Soglasje k izbiri delovnih zvezkov in drugih gradiv za šolsko leto 2012/ Imenovanje članov v pritožbeno komisijo za odločanje o pravicah in dolžnostih učencev 8. Mnenja in predlogi Ad 2 Namestnico predsednika Sveta staršev, ga. Zvezdano Čarga Šavli, je zanimalo, če so se določene stvari, ki so bile na prejšnji seji dogovorjene, do sedaj že razrešene. Na prejšnji seji so starši pod točko Ad 7 predlagali, da se k jedilniku na spletu doda okno za zbiranje pripomb, pobud in pohval ter da se v prostorih prvega razreda objavi jedilnik za tekoči teden. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je odgovoril, da je sedaj na spletni strani anketa, s pomočjo katere lahko vsak izrazi svoje mnenje o šolski prehrani. V prostorih prvih razredov pa je objavljen jedilnik za tekoči teden. Pod točko Ad 9 so starši sprejeli sklep, da podpirajo prizadevanja vodstva šole, da se v razvojni program občine umesti tudi energetsko sanacijo šolskih objektov in jih je zanimalo, če se v zvezi s tem kaj razrešuje. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je odgovoril, da se ravno sedaj šola skupaj z občino prijavlja na razpis za obnovo fasade. S strani Občine sodeluje v projektu Lidija Manfreda. V načrtu pa je tudi obnova strehe, ki naj bi potekala med počitnicami. Na prejšnji seji so člani Sveta staršev sklenili, da se bodo oni in vodstvo šole pozanimali o možnosti eko delavnic. Ravnatelj, Vladimir Mavri, je povedal, da se je šola prijavila na razpis podjetja Golea in da bo to podjetje razpisalo energetske krožke in eko delavnice v naslednjem šolskem letu. Med šolskim letom pa smo organizirali delavnice v okviru eko dneva. Starše je zanimalo, ali je ravnatelj kaj ukrepal pri učiteljih glede pogovornih ur, kakor je bilo na prejšnji seji dogovorjeno. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je povedal da je po prejšnji seji takoj ukrepal in se pogovoril z učitelji. Učitelji se morajo posvetiti vsakemu staršu, ki je prišel na pogovorne ure. Starši so pripomnili, da si nekateri učitelji za posameznike vzamejo preveč časa in drugi starši predolgo čakajo, da pridejo na vrsto. Predlagali so, da se omeji čas za posameznega starša na pogovornih urah. 9. sklep: Starši se septembra na prvem roditeljskem sestanku z razredničarko dogovorijo o omejitvi časa na pogovornih urah. 10. sklep: Zapisnik 3. seje Sveta staršev je bil z dvigom rok članov Sveta staršev soglasno sprejet.

3 Ad3 Pedagoginja, ga. Renata Perinčič, je podala informacije o uspehu učencev na Nacionalnem preverjanju znanja in o uspehu učencev v drugem redovalnem obdobju. Pripomb na poročilo ni bilo. Ad4 Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je predstavil aktivnosti, ki so potekale glede obstoja Podružnične šole na Kamnem. Na Podružnični šoli na Kamnem bo tudi v naslednjem šolskem letu potekal pouk. Na Podružnični šoli bo tudi četrti razred, tako da bo šolo obiskovalo deset učencev. Poučevali bosta dve strokovni delavki. Pripomb na poročilo ni bilo. Ad 5 Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je podal informacije glede prostorske organizacije pouka v šolskem letu 2012/2013. Ker bo na naši šoli še en oddelek vrtca, bomo premestili peti razred v zgornje prostore in sicer v bivše učilnice gimnazije. Starše je zanimalo, ali bodo imeli učenci petega razreda garderobe še vedno v prostorih nižje stopnje. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je povedal, da bodo imeli učenci petega razreda garderobne omarice skupaj z učenci višje stopnje. Starši so imeli pripombo glede sanitarij na nižnji stopnji, ker so v zelo slabem stanju. Ker bo z naslednjim šolskim letom na šoli še en oddelek vrtca bo stanje še slabše. Starše zanima, kdaj je predvidena obnova sanitarij. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je povedal, da so na Občini že seznanjeni s tem problemom in so si prišli sanitarije tudi pogledat, vendar niso še nič ukrenili. Lahko se starši pritožijo na Občino glede slabega stanja sanitarij. Ad6 Pomočnica ravnatelja, ga. Alenka Kragelj, je predstavila izbor delovnih zvezkov in druga gradiva za šolsko leto 2012/2013. Učitelji glede na način dela predlagajo delovne zvezke in gradiva, ki jih bodo potrebovali pri pouku. Poleg seznama so napisali tudi utemeljitev, zakaj določen delovni zvezek oz. gradivo potrebujejo. Starši lahko kupijo delovne zvezke in gradivo pri kateremkoli ponudniku. Starši učencev, ki bodo drugo šolsko leto obiskovali 6. razred, so imeli pripombo na gradivo in delovni zvezek za predmet tehnika in tehnologija, ker je gradivo precej drago in delovnega zvezka učenci ne izpolnijo. Pomočnica ravnatelja, ga. Alenka Kragelj, je prebrala utemeljitev učitelja, ki poučuje tehniko in tehnologijo in povedala, da gradiva brez delovnega zvezka ni mogoče nikjer naročiti, gradivo pa učenci nujno potrebujejo pri pouku. Starše je zanimalo, kdaj bodo dobili seznam delovnih zvezkov in gradiv.

4 Pomočnica ravnatelja, ga. Alenka Kragelj, je povedala, da bo seznam dostopen takoj, ko bo potrjen S strani Sveta staršev. Zanimalo jo je, ali je dovolj, če objavimo seznam samo na spletni strani šole. 11. sklep: Sezname delovnih zvezkov se v pisni obliki razdeli vsakemu učencu, ker nimajo vsi dostopa do interneta. 12. sklep: Predlog delovnih zvezkov in drugih gradiv za šolsko leto 2012/2013 je bil z dvigom rok Ad7 članov Sveta staršev soglasno potrjen. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je povedal, da mora šola imeti pritožbeno komisijo za odločanje o pravicah in dolžnostih učencev, ki mora biti v naslednji sestavi: šest predstavnikov Osnovne šole Franceta Bevka Tolmin: Alenka Kragelj, Renata Perinčič, Petra Šavli, Judita Špolad, Dragica Močnik in Darja Bajt, dva predstavnika iz drugega VIZ zavoda: Marjan Rodman in Mateja Maretič, dva predstavnika Sveta staršev. Ker je mandate prejšnima predstavnikoma Sveta staršev potekel, moramo izvoliti nova predstavnika. Namestnica predsednika Sveta staršev Zvezdana Čarga Šavli je predlagala za nova dva člana pritožbene komisije gospoda Dražena Vukušiča in gospo Alenko Lednik. Člani Sveta staršev so z dvigom rok potrdili oba člana v pritožbeno komisijo. Ad8 Starše moti, ker roditeljski sestanki niso usklajeni s sestanki Sveta staršev. Predlagajo, da se sklicuje Seje sveta staršev po roditeljskih sestankih, da lahko predstavniki Sveta staršev podajo vprašanja in predloge staršev iz roditeljskih sestankov. Ravnatelj, g.vladimir Mavri, je obljubil, da bo z učitelji uskladil roditeljske sestanke s sestanki Sveta staršev. Starše je zanimalo, kdaj bodo znani razredniki četrtih, petih in šestih razredov. Pedagoginja, ga. Renata perinčič je pojasnila, da bodo razredniki znani po prvi konferenci, to je po 24. avgustu Starše je zanimalo ali v četrtem razredu poučujejo angleški jezik razredne učiteljice ali profesorice angleškega jezika. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je pojasnil, da angleški jezik v četrtem razredu poučujejo profesorice angleškega jezika. Starše je zanimalo ali bo podaljšano bivanje potekalo enako kot letos ali se bo zaradi varčevalnih ukrepov in zmanjšanja števila ur kaj spremenilo. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri, je pojasnil, da so na Ministrstvu sicer priznali manj ur podaljšanega bivanja kot v tem šolskem letu, vendar upa, da bopotek podaljšanega bivanja zaradi tega ne bo moten in bo potekal tako kot v tem šolskem letu.

5 Starše je zanimalo kdo bo po novem zakonu upravičen do subvencionirane prehrane. Ravnatelj, g. Vladimir Mavri 1 je pojasnil, da bo drugo leto pripadala splošna subvencija za malice samo tistim otrokom katerim bo pripadala tudi dodatna subvencija. Letos starši vse za subvencionirano prehrano urejajo preko Centra za socialno delo in nič več na šoli. Sejo smo zaključili ob Zapisničarka: Manca Janež Namest. a p edsetlfilka Sveta Staršev

Datum: Štev.: OŠ HORJUL Šolska ulica 44, 1354 Horjul Telefon: 01/ , GSM: / , GSM Faks: 01/

Datum: Štev.: OŠ HORJUL Šolska ulica 44, 1354 Horjul Telefon: 01/ , GSM: / , GSM Faks: 01/ Datum: 2.10.2018 Štev.: OŠ HORJUL Šolska ulica 44, 1354 Horjul Telefon: 01/ 7500-220, GSM: 051-308-472 01/7500-228, GSM 051-308-471 Faks: 01/ 7500-229 E-pošta:o-horjul.lj@guest.arnes.si ZAPISNIK 1. seje

Prikaži več

Kadrovski načrt in plan dela 2017

Kadrovski načrt in plan dela 2017 KADROVSKI NAČRT in PLAN DELA za 2017 mag. Tilka Jakob, OŠ Vitanje REDNI ODDELKI ODDELEK 2016/17 ODDELEK 2017/2018 1. razred 1. a 25 1.a 26 2. razred 2. a 18 2.a 25 3. razred 3. a, b 30 3.a 18 4. razred

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA ŽIRI

OSNOVNA ŠOLA ŽIRI OSNOVNA ŠOLA ŽIRI Svet Osnovne šole Žiri in VVE Z A P I S N I K 2. seje Sveta Osnovne šole Žiri in VVE, ki je potekala v ponedeljek, 5. marca 2018, s pričetkom ob 18. uri v zbornici OŠ Žiri. Prisotni:

Prikaži več

(Microsoft Word - zapisnik 1. seje sveta star\232ev )

(Microsoft Word - zapisnik 1. seje sveta star\232ev ) Z A P I S N I K 1. seje sveta staršev OŠ Božidarja Jakca, ki je bila v torek, 2. 10. 2012, ob 16.30 v zbornici šole. PRISOTNI: Vesna Stojanović, Alenka Gačnik, Tjaša Lindtner, Peter Preinfalk, Nina Pirnar,

Prikaži več

(Microsoft Word - Pravila o \232olski prehrani doc)

(Microsoft Word - Pravila o \232olski prehrani doc) PRAVILA O ŠOLSKI PREHRANI Osnovne šole Gornja Radgona OKTOBER 2014 Na osnovi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Uradni list RS, št. 43/2010 z dne 31. 5. 2010), (Uradni list RS, št. 3/13 z dne 11. 1. 2013),

Prikaži več

Osnovna šola Vide Pregarc Bazoviška ulica 1, 1000 Ljubljana Tel.: Faks: Štev.: 499/2014-

Osnovna šola Vide Pregarc Bazoviška ulica 1, 1000 Ljubljana Tel.: Faks: Štev.: 499/2014- Štev.: 499/2014-3 Datum: 26. 8. 2014 Zapisnik 18. sestanka Sveta šole, ki je bil v torek, 26. 8. 2014 ob 17. uri na OŠ Alojzija Šuštarja, Štula 23, Ljubljana Šentvid. Prisotni: Predstavniki ustanovitelja:

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc Številka: 9000-0001/2010-52 Datum: 23.06.2011 ZAPISNIK 8. seje Sveta zavoda, ki je bila v četrtek, 23.06.2011 ob 17.00 uri, v prostorih enote Gobica, Šolska ulica 12, Mengeš. Prisotni člani Sveta zavoda:

Prikaži več

Pravila šolske prehrane

Pravila šolske prehrane Svet šole Osnove šole Tržič je na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani - ZŠolPre-1 (Ur. l. RS, št. 3/2013 in 46/2014) na predlog ravnatelja Stanislava Gruma na seji 29. 9. 2014 sprejel naslednja P

Prikaži več

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so Številka: 900-5/2019-4 Datum: 15. 4. 2019 Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, 15. 4. 2019, ob 16. uri, v sejni sobi Občine Polzela Navzoči člani občinskega sveta: Ivan

Prikaži več

ZAPISNIK 1. sestanka SVETA STARŠEV, ki je bil v torek, , ob 17. uri v predavalnici Osnovne šole Loka Črnomelj. Prisotni člani: Marjetka Špe

ZAPISNIK 1. sestanka SVETA STARŠEV, ki je bil v torek, , ob 17. uri v predavalnici Osnovne šole Loka Črnomelj. Prisotni člani: Marjetka Špe ZAPISNIK 1. sestanka SVETA STARŠEV, ki je bil v torek, 2. 10. 2018, ob 17. uri v predavalnici Osnovne šole Loka Črnomelj. Prisotni člani: Marjetka Špehar, Jani Stepan, Lucija Papež, Tadeja Sopčič, Tanja

Prikaži več

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, 19. 03. 2015 z začetkom ob 18.00 uri v športnem parku Virtus Prisotni (predstavniki članic ŠZ Kamnik-debelo označeni

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA ŽIRI

OSNOVNA ŠOLA ŽIRI OSNOVNA ŠOLA ŽIRI Svet Osnovne šole Žiri in VVE Z A P I S N I K 11. seje Sveta Osnovne šole Žiri in VVE, ki je potekala v sredo, 10. oktobra 2012, s pričetkom ob 18.00 uri v zbornici Vzgojno-varstvene

Prikaži več

5

5 5 OBČINA KANAL OB SOČI OBČINSKI SVET PREDLOG Na podlagi 1 člena Statuta Občine Kanal ob Soči (Uradno objave Primorskih novic, št. 41/03, 17/06 in Uradni list RS, št. 70/07 in 51/08) in 20. člena Poslovnika

Prikaži več

Microsoft Word - SEP, koncnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Microsoft Word - SEP, koncnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Osnovna šola bratov Letonja telefon/fax: (03) 8965300, 8965304 Šmartno ob Paki 117 e-pošta: os-bl-smartno@guest.arnes.si 3327 Šmartno ob Paki spl. stran: www.ossmartno.si SAMOEVALVACIJSKO POROČILO SODELOVANJE

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Samoevalvacija: POČUTJE UČENCEV V ŠOLI IN OCENA RAZLIČNIH ŠOLSKIH DEJAVNOSTI TER POGOJEV ZA DELO Šolsko leto 2018/19 PREDSTAVITEV REZULTATOV ANKETNEGA VPRAŠALNIKA ZA UČENCE OD 4. DO 9. RAZREDA IN UGOTOVITVE

Prikaži več

Termin in lokacija izvedbe Naslov delavnice Ciljna skupina Cilji in/ali kratek opis Izvajalec Kontaktni e-naslov 6. oktober 2018 Gimnazija Franceta Pr

Termin in lokacija izvedbe Naslov delavnice Ciljna skupina Cilji in/ali kratek opis Izvajalec Kontaktni e-naslov 6. oktober 2018 Gimnazija Franceta Pr Termin in lokacija izvedbe Naslov delavnice Ciljna skupina Cilji in/ali kratek opis Izvajalec Kontaktni e-naslov 6. oktober 2018 Gimnazija Franceta Prešerna, Kranj (ponovitev izvedbe 23. oktobra na OE

Prikaži več

(Microsoft Word - Zapisnik _2 sestanek Sveta star\232ev)

(Microsoft Word - Zapisnik _2  sestanek Sveta star\232ev) Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem SVET STARŠEV ZAPISNIK 2. SESTANKA SVETA STARŠEV V ŠOLSKEM LETU 2012/13 20. 2. 2013 ob 18.00 uri v zbornici šole Prisotni člani sveta staršev: priloga lista

Prikaži več

Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. l. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je svet zavoda Osnovne šole Pivka na 4. dopisni seji dne obr

Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. l. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je svet zavoda Osnovne šole Pivka na 4. dopisni seji dne obr Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. l. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je svet zavoda Osnovne šole Pivka na 4. dopisni seji dne 24. 6. 2013 obravnaval in sprejel P R A V I L A ŠOLSKE PREHRANE Osnovne

Prikaži več

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, 19.9.2013 ob 19.00 uri v prostorih KS Leskovec. Predlagani dnevni red: 1. Sprejetje sklepa

Prikaži več

Microsoft Word - pregled sklepov.doc

Microsoft Word - pregled sklepov.doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0003/2012 Datum: 22. 03. 2012 P R E G L E D SKLEPOV 11. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29. 02. 2012 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 11.

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc PRAVILNIK O PODELJEVANJU POHVAL, PRIZNANJ IN NAGRAD UČENCEM NA OŠ III MURSKA SOBOTA Dopolnjen dne: 10. 06. 2011 Ravnateljica: Dominika Sraka Na podlagi 58. člena Zakona o osnovni šoli (Ur. l. RS št. 12/96,

Prikaži več

PRAVILNIK O ŠOLSKI PREHRANI

PRAVILNIK O ŠOLSKI PREHRANI OSNOVNA ŠOLA KUNGOTA, Plintovec 10/c, 2201 ZG. KUNGOTA Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. I. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je Svet zavoda Osnovne šole Kungota na seji, dne obravnaval in sprejel

Prikaži več

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju 2014 2018, ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob 16.30 uri, v dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje.

Prikaži več

Nosilna razvojna agencija / Status nosilca spodbujanja razvoja na regionalni ravni: RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3,

Nosilna razvojna agencija / Status nosilca spodbujanja razvoja na regionalni ravni: RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3, novembra 2012, v okviru 1. točke dnevnega reda:»ugotovitev sklepčnosti in določitev zapisnikarja«sprejel naslednja sklepa: SKLEPA: 1. Na 52. seji Sveta regije Severne Primorske (Goriške statistične) regije,

Prikaži več

zapisnik 6 sej-potrjen

zapisnik 6 sej-potrjen Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik tel: (02) 577 68 80, fax: (02) 577 68 87, e-mail: obcina.dobrovnik@siol.net zakladniški račun:01356-0100013598, ID za DDV: SI72637706, Matična številka: 1332198 Občinski svet

Prikaži več

17. tek Sotočja Tolmin, 14,04,2018 Podatki o tekmi Organizator: AD Posočje, Tolmin Vodja tekmovanja: Matej Gaberšček Obdelava rezultatov: AD Posočje D

17. tek Sotočja Tolmin, 14,04,2018 Podatki o tekmi Organizator: AD Posočje, Tolmin Vodja tekmovanja: Matej Gaberšček Obdelava rezultatov: AD Posočje D 17. tek Sotočja Tolmin, 14,04,2018 Podatki o tekmi Organizator: AD Posočje, Tolmin Vodja tekmovanja: Matej Gaberšček Obdelava rezultatov: AD Posočje Dolžine prog: 400, 700, 1000, 1800 m Št. prijavljenih:

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik diploma_1.doc

Microsoft Word - pravilnik diploma_1.doc Na podlagi Statuta Univerze v Ljubljani in 42. člena Pravil o organiziranosti in delovanju Visoke šole za zdravstvo je senat Univerze v Ljubljani Visoke šole za zdravstvo na 38. redni seji dne 16. 10.

Prikaži več

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dijaka s statusom športnika je odvisno od njegove obremenitve

Prikaži več

ZAPISNIK 2. SESTANKA SVETA STARŠEV, ki je bil dne ob v učilnici 25, OŠ Zalog, Cerutova 7 Prisotni člani sveta: priloga zapisnika - s

ZAPISNIK 2. SESTANKA SVETA STARŠEV, ki je bil dne ob v učilnici 25, OŠ Zalog, Cerutova 7 Prisotni člani sveta: priloga zapisnika - s ZAPISNIK 2. SESTANKA SVETA STARŠEV, ki je bil dne 17. 2. 2015 ob 17.30 v učilnici 25, OŠ Zalog, Cerutova 7 Prisotni člani sveta: priloga zapisnika - seznam Odsotni: S. K., M. P. Opravičeno odsotni: I.

Prikaži več

Z A P I S N I K

Z A P I S N I K Cesta 2. grupe odredov 40, 1295 Ivančna Gorica tel: 01 7887 260, faks: 01 7887 265 e-mail:osticnalj@guest.arnes.si Z A P I S N I K 2. seje Sveta staršev Osnovne šole Stična v šolskem letu 2011/12, ki je

Prikaži več

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc)

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc) OBČINA KRANJSKA GORA NADZORNI ODBOR OBČINE KRANJSKA GORA Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.n.c. 04-5809 800, fax. 04-5809 824 direktni telefon 04-5809 818 http://www.kranjska-gora.si/ e-mail: obcina@kranjska-gora.si

Prikaži več

S V E T

S V E T OBČINSKI S V E T OBČINE VUZENICA Datum: 31.3.2016 Številka: 032-0004/2016-5 Z A P I S N I K 13. seje Občinskega sveta občine Vuzenica, ki je bila 31.3. 2016, ob 18. uri v prostorih sejne sobe občine Vuzenica.

Prikaži več

Microsoft Word - PRAVILA O SOLKSI PREHRANI nova-2.doc

Microsoft Word - PRAVILA O SOLKSI PREHRANI nova-2.doc Na osnovi Zakona o šolski prehrani in njegovih spremembah (Uradni list RS št. 43/2010, 62/2010, 27/2012, 40/2012, 3/2013) je Svet zavoda OŠ Dramlje na seji dne, 3. 10. 2013 sprejel 1. SPLOŠNE DOLOČBE PRAVILA

Prikaži več

SPISEK UČENCEV

SPISEK UČENCEV Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik DELA SVETA STARŠEV Kamnik, september 2012 SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Ta poslovnik ureja delo Sveta staršev Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Osnovnošolsko izobraževanje Dr. Maja Makovec Brenčič, ministrica Osnovnošolsko izobraževanje 2017/2018 Vzgojno izobraževalni zavodi Osnovne šole Osnovne šole s prilagojenim programom Glasbene šole Zavodi

Prikaži več

7_1_dopisna seja sklic

7_1_dopisna seja sklic OBČINA KRANJSKA GORA OBČINSKI SVET 1. DOPISNA SEJA 24.12.2018 03.01.2019 1 O B Č I N A KRANJSKA GORA OBČINSKI SVET Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.: (04) 580 98 08, fax.: (04) 580 98 24 http://obcina.kranjska-gora.si/

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1 seje Odbora za druzbene gosp dejav_

Microsoft Word - Zapisnik 1  seje Odbora za druzbene gosp dejav_ Datum: 29. 1. 2015 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 1. seje Odbora za družbene,

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc MESTNA OBČINA LJUBLJANA ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106,1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@ljubljana.si Številka: 900-11/2008-2-15210 Datum: 19.12.2008

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU

OSNOVNA ŠOLA MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU OSNOVNA ŠOLA MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU VRTEC Vrtiljak in Ciciban Cesta v Dobrovce 21 2204 Miklavž na Dravskem polju 02/629-02-55; 02/629-02-55 Miklavž na Dravskem polju, 18.9.2015 ZAPISNIK 1. REDNE SEJE

Prikaži več

(Microsoft Word - ldn0607_Seno\236eti.doc)

(Microsoft Word - ldn0607_Seno\236eti.doc) OSNOVNA ŠOLA DOL PRI LJUBLJANI PODRUŽNIČNA ŠOLA SENOŽETI LETNI DELOVNI NAČRT ZA ŠOLSKO LETO 2006 / 2007 AVGUST 2006 ORGANIZACIJA POUKA Šolski okoliš PŠ Senožeti je območje vasi Senožeti. Šolo obiskuje

Prikaži več

ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA UČENCI Šolsko leto 2014/15 OSNOVNI PODATKI ŠTEVILO UČENCEV, ki so rešili vprašalnik: 93 (število vseh učencev 4. 9. razreda je 114), torej 81,6 % učencev in učenk je rešilo

Prikaži več

POROČILO O DELU KOMISIJE ZA KAKOVOST NA ŠCV

POROČILO O DELU KOMISIJE ZA KAKOVOST NA ŠCV POROČILO O DELU KOMISIJE ZA KAKOVOST NA ŠCV, RUDARSKI ŠOLI V ŠOLSKEM LETU 2011/2012 1. Predstavitev šole V šolskem letu 2011/2012 so bili na Rudarsko šolo vpisani 204 dijaki. Razporejeni so bili v 6 oddelkov

Prikaži več

Z leto?njim ?olskim letom smo prvi? izdali knji?ico objav v kateri imate na voljo vse najnujnej?e podatke iz ?ivljenja na na?i ?oli. Nekatere strani s

Z leto?njim ?olskim letom smo prvi? izdali knji?ico objav v kateri imate na voljo vse najnujnej?e podatke iz ?ivljenja na na?i ?oli. Nekatere strani s Ime in priimek: Naslov: Tel. doma: Tel. staršev: Obiskujem: razred 1 K A Z A L O Beseda ravnatelja.... Ustanovitelj... Šolski okoliš. Šolski prostor Šolski zvonec... Kadrovska zasedba šole... Število oddelkov

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc Mestna občina Ljubljana ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106; 1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@siol.net Številka: 900-19/2006-2-14206 Datum: 7. December

Prikaži več

O B Č I N A SLOVENSKA BISTRICA O b č i n s k i s v e t 18. redna seja Občinskega sveta dne 19. oktobra 2017 Gradivo za 16. točko dnevnega reda Predlag

O B Č I N A SLOVENSKA BISTRICA O b č i n s k i s v e t 18. redna seja Občinskega sveta dne 19. oktobra 2017 Gradivo za 16. točko dnevnega reda Predlag O B Č I N A SLOVENSKA BISTRICA O b č i n s k i s v e t 18. redna seja Občinskega sveta dne 19. oktobra 2017 Gradivo za 16. točko dnevnega reda Predlagatelj: ZADEVA: Kadrovske zadeve: - soglasje k imenovanju

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 3. seje osnutek.doc

Microsoft Word - Zapisnik 3. seje osnutek.doc Številka: 900-3/2018/19 Datum: 9.5.2019 Z A P I S N I K 3. seje Sveta staršev OŠ Miren, ki je bila v četrtek 9. maja 2019, ob 16.45 v OŠ Miren, v učilnici št. 6 in 8. Seja je potekala najprej v učilnici

Prikaži več

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREME

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREME OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O USTANOVITVI JAVNEGA VZGOJNO

Prikaži več

(Microsoft Word - PRAVILA \212OLSKEGA REDA2_11.docx)

(Microsoft Word - PRAVILA \212OLSKEGA REDA2_11.docx) PRAVILA ŠOLSKEGA REDA Osnovna šola Pohorskega odreda Slovenska Bistrica Podružnična šola Zgornja Ložnica Slovenska Bistrica, september 2011 Kazalo PRAVICE, DOLŽNOSTI IN ODGOVORNOSTI UČENCA...3 PRAVICE,

Prikaži več

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto 2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto   2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018 Osnovni podatki o seji SKLIC Poročilo o glasovanju seje. redne seje Občinskega sveta Mestne občine Novo mesto, v četrtek, 7. januarja 9, ob 6. uri v sejni dvorani Mestne občine Novo mesto, Novo mesto,

Prikaži več

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ ,

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ , OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/845-09-00, faks.: 02/845-09-09, e-mail: obcina.oplotnica@siol.net 1. NAZIV GRADIVA ZA TOČKO DNEVNEGA REDA NA OBČINSKEM

Prikaži več

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3)

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3) SVET KRAJEVNE SKUPNOSTI TURJE GORE Turje 20 1431 Dol pri Hrastniku Turje, 23.09.2015 ZAPISNIK Navzoči člani sveta KS Turje - Gore: Ladislav Železnik, Tina Peklar, Stane Polak, Vojka Grešak Kramžar, Stojan

Prikaži več

PRAVILNIK O TUTORSKEM SISTEMU NA FILOZOFSKI FAKULTETI

PRAVILNIK O TUTORSKEM SISTEMU NA FILOZOFSKI FAKULTETI PRAVILNIK O TUTORSKEM SISTEMU NA FILOZOFSKI FAKULTETI 1. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen S tem pravilnikom je urejeno organiziranje in delovanje tutorskega sistema na Filozofski fakulteti v Ljubljani (v nadaljevanju:

Prikaži več

OSNUTEK ZAPISA 2. sestanka Sveta staršev OŠ Sostro v šolskem letu 2018/2019, ki je bil , ob 18:00, v prostorih OŠ Sostro. PRISOTNI: Predsta

OSNUTEK ZAPISA 2. sestanka Sveta staršev OŠ Sostro v šolskem letu 2018/2019, ki je bil , ob 18:00, v prostorih OŠ Sostro. PRISOTNI: Predsta OSNUTEK ZAPISA 2. sestanka Sveta staršev OŠ Sostro v šolskem letu 2018/2019, ki je bil 20. 2. 2019, ob 18:00, v prostorih OŠ Sostro. PRISOTNI: Predstavniki staršev 1. B Sandra Belič, 1. C Valerija Obu,

Prikaži več

Osnovna šola

Osnovna šola Osnovna šola Vodice Pravila šolske prehrane Zakonske podlage: Zakon o šolski prehrani (Ur. l. RS, št. 3/2013 in 46/2014; v nadaljnjem besedilu: ZŠolPre-1) Zakon o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx Datum: 13. 6. 2019 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA OKOLJE, PROSTOR IN INFRASTRUKTURO www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 3. seje Odbora

Prikaži več

13. SKUPŠČINA ZA OBJAVO NA INTERNETU.doc

13. SKUPŠČINA ZA OBJAVO NA INTERNETU.doc Cestno podjetje Nova Gorica, Družba za vzdrževanje in gradnjo cest, d.d. 13. skupščina delniške družbe CPG, d.d. torek, 15. junij 2010 Nova Gorica, maj 2010 Na podlagi 6.3. točke Statuta delniške družbe

Prikaži več

I. osnovna šola Celje PRAVILA ŠOLSKE PREHRANE V Celju, februar 2013

I. osnovna šola Celje PRAVILA ŠOLSKE PREHRANE V Celju, februar 2013 I. osnovna šola Celje PRAVILA ŠOLSKE PREHRANE V Celju, februar 2013 Kazalo vsebine 1. UVODNE DOLOČBE... 1-2 2. ORGANIZACIJA ŠOLSKE PREHRANE... 2-2 2.1. Vrsta šolske prehrane... 2-2 2.2. Organizacija prehrane...

Prikaži več

zapisnik OG -4

zapisnik  OG -4 OBČINA KOBARID Odbor za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja Datum: 23.04.2015 Številka: 011-10/2015 Z A P I S N I K 4. seje Odbora za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja, ki je bila dne 22.

Prikaži več

Poročilo - april 2019 Banka: Delavska hranilnica d.d Komitent: Društvo UP-ornik, Ruška cesta 11, 2000 Maribor Promet za obdobje:

Poročilo - april 2019 Banka: Delavska hranilnica d.d Komitent: Društvo UP-ornik, Ruška cesta 11, 2000 Maribor Promet za obdobje: Banka: Delavska hranilnica d.d Komitent: Društvo UP-ornik, Ruška cesta 11, 2000 Maribor Promet za obdobje: 1. 4. 2019 30. 4. 2019 Račun: SI56 6100 0001 3621 087 Začetno stanje: 15.776,91 EUR Breme: 12.345,49

Prikaži več

Predsedstvo ZOSS 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva

Predsedstvo ZOSS 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva ZOSS je bila 24.09.2013 v prostorih OZS/ZOSS Seja se je začela ob 18.10

Prikaži več

PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV za leto 2012 RAZPISNA DOKUMENTACIJA HELIOS Domžale, d.d. in OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE - ZDRUŽENJE ŠPORTNIH ZVEZ raz

PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV za leto 2012 RAZPISNA DOKUMENTACIJA HELIOS Domžale, d.d. in OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE - ZDRUŽENJE ŠPORTNIH ZVEZ raz PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV za leto 2012 RAZPISNA DOKUMENTACIJA HELIOS Domžale, d.d. in OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE - ZDRUŽENJE ŠPORTNIH ZVEZ razpisujeta PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV V SLOVENIJI»Uredite

Prikaži več

Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] Google Forms Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] QUESTIONS RESPONSES 332

Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] Google Forms Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] QUESTIONS RESPONSES 332 Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 216/217] QUESTIONS RESPONSES 332 SUMMARY INDIVIDUAL Accepting responses Insights Average.7/7 points Median /7 points Range -6 points Total points distribution No.

Prikaži več

\376\377\000d\000o\000p\000i\000s\000 \000c\000r\000n\000a\000 \000o\000p\000n

\376\377\000d\000o\000p\000i\000s\000 \000c\000r\000n\000a\000 \000o\000p\000n AREA ARS d.o.o. Trg mladosti 6 3320 VELENJE Velenje, 2013-09-20 št.: area ars/d62/2013-opn/sp OBČINA ČRNA NA KOROŠKEM Center 101 2393 ČRNA NA KOROŠKEM PREDMET: OPN ČRNA NA KOROŠKEM DOPOLNITEV POROČILA

Prikaži več

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, 13. 11. 2018 Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučarske zveze Slovenije, ki je potekala v torek, 13. 11.

Prikaži več

PRAVILA ŠolPreh

PRAVILA ŠolPreh ŠOLSKA PRAVILA PREHRANA Svet šole sprejel dne: 11. 10 2017 Svet staršev obravnaval dne: 10. 10. 2017 Skupnost dijakov obravnavala dne: 5. 10. 2017 Učiteljski zbor obravnaval dne: 6. 10. 2017 VSEBINA I.

Prikaži več

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/51-12-305, e-pošta: ks@skofja-loka.si Datum: 11.02.2015 Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki je bila v ponedeljek, 09.02.2015, s pričetkom ob 18.

Prikaži več

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2)

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2) OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, 28. 01. 2015 00 386 (2) 669 06 49 00 386 (2) 669 0654 www.ruse.si S K R A J Š A N Z A P I S 1. redne seje Odbora

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc REPUBLIKA SLOVENIJA RAČUNSKO SODIŠČE Prežihova 4, 61000 LJUBLJANA Telefon: 178 58 88 Telefax: 178 58 91 Ljubljana, 5. 4. 1996 Številka: 1215-1/96-7 Računsko sodišče Republike Slovenije izdaja na podlagi

Prikaži več

2DRAVSTVENI DOM TOLMIN Presernova 6 a 5220 TOLMIN Datum: Na podlagi 16. Ciena Statuta javnega zavoda ZD Tolmin skllcujem in predlagom ncsle

2DRAVSTVENI DOM TOLMIN Presernova 6 a 5220 TOLMIN Datum: Na podlagi 16. Ciena Statuta javnega zavoda ZD Tolmin skllcujem in predlagom ncsle 2DRAVSTVENI DOM TOLMIN Presernova 6 a 5220 TOLMIN Datum: 18.11.2015 Na podlagi 16. Ciena Statuta javnega zavoda ZD Tolmin skllcujem in predlagom ncslednjl 1. sejo sveta zavoda ZD Tolmin, kl bo vtorek,

Prikaži več

OBČINA BRDA

OBČINA BRDA OBČINA BRDA Trg 25. maja 2 5212 Dobrovo Številka: 900-18/2013 Datum: 5.3.2013 Z a p i s n i k 18. redne seje Občinskega sveta Občine Brda, ki je bila dne 5.3.2013 ob 18.00 uri v sejni dvorani občine Brda

Prikaži več

Aktiv svetov staršev zgornje severnoprimorskih osnovnih šol (ASSZSpOŠ): Svet staršev osnovne šole Bovec (SSOŠB), Svet staršev osnovne šole Cerkno (SSO

Aktiv svetov staršev zgornje severnoprimorskih osnovnih šol (ASSZSpOŠ): Svet staršev osnovne šole Bovec (SSOŠB), Svet staršev osnovne šole Cerkno (SSO Aktiv svetov staršev zgornje severnoprimorskih osnovnih šol (ASSZSpOŠ): Svet staršev osnovne šole Bovec (SSOŠB), Svet staršev osnovne šole Cerkno (SSOŠC), Svet staršev osnovne šole Čepovan (SSOŠČ), Svet

Prikaži več

Microsoft Word - Publikacija SM 001

Microsoft Word - Publikacija SM 001 IV HIŠNI RED V skladu z Zakonom o osnovni šoli je ravnateljica šole sprejela naslednji HIŠNI RED za Osnovno šolo Slave Klavore Maribor Osnovna šola Slave Klavore Maribor določa s hišnim redom vprašanja,

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA F. S. FINŽGARJA LESCE Begunjska cesta 7, 4248 Lesce, 04/ , Na podlagi 60. e člena Zakona o osnovn

OSNOVNA ŠOLA F. S. FINŽGARJA LESCE Begunjska cesta 7, 4248 Lesce, 04/ ,   Na podlagi 60. e člena Zakona o osnovn OSNOVNA ŠOLA F. S. FINŽGARJA LESCE Begunjska cesta 7, 4248 Lesce, 04/53 37 600, info@oslesce.si, www.oslesce.si Na podlagi 60. e člena Zakona o osnovni šoli (Uradni list RS, št. 81/06) je svet Osnovne

Prikaži več

Klasifikacijski znak 037

Klasifikacijski znak 037 Klasifikacijski znak 037 Maribor, 28.11.2018 Z A P I S N I K Konstitutivne seje ŠTUDENTSKEGA SVETA Fakultete za strojništvo UM, ki je potekala v torek, 28. novembra 2018, ob 18.00 uri v prostoru B-202.

Prikaži več

Poročilo - maj 2019 Banka: Delavska hranilnica d.d Komitent: Društvo UP-ornik, Ruška cesta 11, 2000 Maribor Promet za obdobje:

Poročilo - maj 2019 Banka: Delavska hranilnica d.d Komitent: Društvo UP-ornik, Ruška cesta 11, 2000 Maribor Promet za obdobje: Banka: Delavska hranilnica d.d Komitent: Društvo UP-ornik, Ruška cesta 11, 2000 Maribor Promet za obdobje: 1. 5. 2019 31. 5. 2019 Račun: SI56 6100 0001 3621 087 Začetno stanje: 16.089,09 EUR Breme: 13.842,03

Prikaži več

KRAJEVNA SKUPNOST

KRAJEVNA SKUPNOST Mestna občina Koper Krajevna skupnost Hrvatini Svet KS Hrvatini Z A P I S N I K 1. REDNE SEJE SVETA KS HRVATINI dne 11. OKTOBRA 2016 ob 19.00 uri, v sejni sobi KS Hrvatini UGOTOVITEV SKLEPČNOSTI: Prisotni

Prikaži več

Microsoft Word - KAZALNIK ZADOVOLJSTVA S PREHRANO 2017

Microsoft Word - KAZALNIK ZADOVOLJSTVA S PREHRANO 2017 Neobvezni kazalnik kakovosti KAZALNIK ZADOVOLJSTVO S PREHRANO V PSIHIATRIČNI BOLNIŠNICI IDRIJA ZA LETO 2017 Kazalnik pripravila Andreja Gruden, dipl. m. s., Hvala Nataša, dipl. m. s. 1. POIMENOVANJE KAZALNIKA

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. skupne seje docx

Microsoft Word - Zapisnik 1. skupne seje docx Številka: 011-0010/2013-16 011-0011/2013-7 Datum: 15.4.2013 Z A P I S N I K 1. skupne seje Odbora za gospodarstvo in Odbora za kmetijstvo, ki je bila v ponedeljek, 8.4.2013, ob 15.00 uri v sejni sobi Občine

Prikaži več

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Številka: 4/14-3 Datum: 24. 4. 2014 Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Sodni svet Republike Slovenije na 34. seji dne 24.

Prikaži več

Agencija za trg vrednostnih papirjev

Agencija za trg vrednostnih papirjev GRADIVO za skupščino delničarjev družbe ALTA Skupina d.d. KAZALO 1. Gradivo k prvi točki dnevnega reda 2. Gradivo k drugi točki dnevnega reda 3. Gradivo k tretji točki dnevnega reda 4. Gradivo k četrti

Prikaži več

Š olska pravila ocenjevanja znanja Gimnazije Vic Pravilnik o ocenjevanju znanja v srednjih šolah (Uradni list RS, št. 30/2018) v 12. členu določa, da

Š olska pravila ocenjevanja znanja Gimnazije Vic Pravilnik o ocenjevanju znanja v srednjih šolah (Uradni list RS, št. 30/2018) v 12. členu določa, da Š olska pravila ocenjevanja znanja Gimnazije Vic Pravilnik o ocenjevanju znanja v srednjih šolah (Uradni list RS, št. 30/2018) v 12. členu določa, da posamezne elemente iz procesa ocenjevanja določajo

Prikaži več

Microsoft Word - 021_01_13_Pravilnik_o_zakljucnem delu

Microsoft Word - 021_01_13_Pravilnik_o_zakljucnem delu Na podlagi 64. člena Pravil o organizaciji in delovanju Fakultete za humanistične študije, št. 011-01/13 z dne 27. 6. 2013, je Senat Univerze na Primorskem Fakultete za humanistične študije na svoji 4.

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Mocnik.pptx

Microsoft PowerPoint - Mocnik.pptx MATEMATIČNA PISMENOST IN MATEMATIČNI PROBLEMI Metoda Močnik in Alenka Podbrežnik KAJ NAS JE ZANIMALO? ugotoviti, v kolikšni meri so učenci uspešni pri samostojnem, nevodenemreševanju matematičnih besedilnih,

Prikaži več

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport STROKOVNI SVET ZA ŠPORT PRI JZR Železniki, 6.12.2011 Zapisnik 5. redne seje Strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki je potekala v pisarni direktorja JZR, v torek 6.12.2011, s pričetkom

Prikaži več

SVET STARŠEV Datum: Z A P I S N I K 1. seje sveta staršev Osnovne šole Brežice, ki je bila 30. septembra 2014 ob 17. uri v zbornici Osnovn

SVET STARŠEV Datum: Z A P I S N I K 1. seje sveta staršev Osnovne šole Brežice, ki je bila 30. septembra 2014 ob 17. uri v zbornici Osnovn SVET STARŠEV Datum: 30. 9. 2014 Z A P I S N I K 1. seje sveta staršev Osnovne šole Brežice, ki je bila 30. septembra 2014 ob 17. uri v zbornici Osnovne šole Brežice. PRISOTNI: Peter Bašič (1. a), Klavdija

Prikaži več

Pravilnik sejnine

Pravilnik sejnine OBČINSKI SVET www.sezana.si obcina@sezana.si Partizanska cesta 4, 6210 Sežana Tel.: 05 73 10 100, Fax: 05 73 10 123 Številka: 032-1/2011-11 Datum: 28. 2. 2011 Na podlagi sedmega odstavka 34.a člena Zakona

Prikaži več

Zadovoljstvo dijakov s šolsko prehrano

Zadovoljstvo dijakov s šolsko prehrano ZADOVOLJSTVO DIJAKOV S ŠOLSKO PREHRANO Primerjava šolskih let 2015/16, 2016/17, 2017/18 Vzorec Poklicni program (SPI) Strokovni program (SSI) Gimnazija (GIM) Skupaj 2015/16 0 190 40 230 2016/17 50 115

Prikaži več

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 22. redne seje Izvršilnega odbora Smučarsk

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 22. redne seje Izvršilnega odbora Smučarsk Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, 15. 4. 2019 Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 22. redne seje Izvršilnega odbora Smučarske zveze Slovenije, ki je potekala v ponedeljek, 15.

Prikaži več

Občina Ivančna Gorica

Občina Ivančna Gorica Točka 1 Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU T +386 0 1 7812 100, F +386 0 1 7812 120 E obc.ivancna.gorica@siol.net, W ivancna-gorica.si Številka: 900-0025/2015-5

Prikaži več

Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom

Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij, ustanove (opr. št. notarskega

Prikaži več

SCs V Portorož 3 Skupščina - vabilo s sklepi

SCs V Portorož 3 Skupščina  - vabilo s sklepi Številka: SCs_170511_Portorož_V_1_Skupščina_170412 Datum: 12.4.2017 Člani združenja Občine - ustanoviteljice športnih centrov, zavodov, podjetij in agencij Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport,

Prikaži več

Stran1 POROČILO KOMISIJE ZA KAKOVOST ZA LETO 2010/2011 Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šol

Stran1 POROČILO KOMISIJE ZA KAKOVOST ZA LETO 2010/2011 Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šol Stran1 POROČILO KOMISIJE ZA KAKOVOST ZA LETO 2010/2011 Stran2 Kazalo 1. MATERIALNI POGOJI ŠOLE 2. KADROVSKA ZASEDBA. 3. RAZREDI.. 4. REALIZACIJA UČNEGA PROGRAMA. 4.1. SODELOVANJE S STARŠI. 5. KOMISIJA

Prikaži več

Vrtec Antona Medveda Kamnik Novi trg 26b 1241 Kamnik telefon telefaks e-pošta: e-naslov:

Vrtec Antona Medveda Kamnik Novi trg 26b 1241 Kamnik telefon telefaks e-pošta: e-naslov: Vrtec Antona Medveda Kamnik Novi trg 26b 1241 Kamnik telefon 01 830 33 30 telefaks 01 839 13 27 e-pošta: info@vrtec-kamnik.si e-naslov: www.vrtec-kamnik.si Zapisnik 21. seje Sveta vrtca, ki je bila 23.

Prikaži več

Urbanistično-planerska delavnica Sevnica 2011/12

Urbanistično-planerska delavnica Sevnica 2011/12 Energetska sanacija večstanovanjskih stavb - PRIMERI DOBRIH PRAKS - Roman Perčič, Občina Sevnica En.občina 016 12. oktober 2016 Sevnica v 80. letih Foto: Ljubo Motore Sevnica v 80. letih Foto: Ljubo Motore

Prikaži več

ŽUPAN OBČINA LOGATEC e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201

ŽUPAN OBČINA LOGATEC   e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201 ŽUPAN OBČINA LOGATEC www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka: 013-1/2019-80 Datum: 4. 3. 2019 OBČINSKI SVET POROČILO O IZVRŠEVANJU

Prikaži več

CERUTOVA ULICA 6, 1000 LJUBLJANA, TEL.: 01 / , FAX: 01 / , Datum: ZAPISNIK

CERUTOVA ULICA 6, 1000 LJUBLJANA, TEL.: 01 / , FAX: 01 / ,   Datum: ZAPISNIK CERUTOVA ULICA 6, 1000 LJUBLJANA, TEL.: 01 / 5492 614, 5492 615 FAX: 01 / 5281 803, E-mail: Vrtec.pedenjped@guest.arnes.si Datum: 30.09.2011 ZAPISNIK 1. SEJE SVETA STARŠEV Seja je bila dne 27.09.2011,

Prikaži več

KOALICIJSKI DOGOVOR med delavskimi predstavništvi pri uresničevanju interesov zaposlenih

KOALICIJSKI DOGOVOR med delavskimi predstavništvi pri uresničevanju interesov zaposlenih Svet delavcev podjetja - družbe TERME MARIBOR turizem, zdravstvo, rekreacija d.d.,s sedežem Ulica heroja Šlandra 10, Maribor, ki ga zastopa predsednica Sveta delavcev Anamarija Černčec in Sindikat delavcev

Prikaži več

OBČINA KRIŽEVCI

OBČINA KRIŽEVCI OBČINA KRIŢEVCI OBČINSKI SVET Z A P I S N I K 1. ( konstitutivne ) seje občinskega sveta občine Kriţevci, ki je bila v ponedeljek, 08. novembra 2010 ob 18.00 uri v sejni sobi SKZ» KLAS» Kriţevci. Na seji

Prikaži več

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve]

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve] OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina@menges.si Številka: 3500-1/2015 Datum: 26.9.2018 ZADEVA : OBRAVNAVA DOPOLNJENEGA

Prikaži več

OBČINSKI SVET

OBČINSKI SVET Občina Bovec Trg golobarskih ţrtev 8 5230 Bovec Telefon : SI (386) 05/384-19-00,02 Telefax : SI (386) 05/384-19-15 E-pošta : obcina.tajnistvo@bovec.si O B Č I N S K I S V E T Datum : 29.3.2019 Številka

Prikaži več