_-_Splosni_pogoji_poslovanja_final

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "_-_Splosni_pogoji_poslovanja_final"

Transkripcija

1 SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA družbe BU Power Sistemi, prodaja in servis motorjev in rezervnih delov, d.o.o. 1. SPLOŠNO Ti splošni pogoji (v nadaljevanju "Pogoji") veljajo za vse dejavnosti družbe BU Power Sistemi, prodaja in servis motorjev in rezervnih delov, d.o.o. (v nadaljevanju "BU Power" ali "Prodajalec"), katere vključujejo prodajo, popravila, servisiranja in ostale dejavnosti v zvezi z motorji in njihovimi rezervnimi deli. Ti Pogoji veljajo tudi, če se na njih posebej ali izrecno ne sklicujemo. Vsi splošni pogoji naših strank, s katerimi poslujemo v sklopu naših dejavnosti (v nadaljevanju "Stranke"), ki delno ali v celoti nasprotujejo tem Pogojem, se izrecno zavračajo in ne bodo vključeni v pogodbo, četudi sprejmemo naročilo, ne da bi jim izrecno nasprotovali. Z izdajo naročilnice in/ali s podpisom dobavnice, se šteje, da je Stranka seznanjena s Pogoji, jih razume in ter z njimi soglaša. Katerikoli dogovor ali izjava, ki bi se razlikovala od teh Pogojev, in kakršnekoli spremembe in dopolnitve teh Pogojev so zavezujoče samo v primeru naše izrecne in pisne potrditve. Posebne določbe Pogojev, ki se nanašajo na Stranko, ki je potrošnik, v skladu z definicijo potrošnika iz Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot, Ur. l. RS, št. 20/1998 s spremembami, v nadaljevanju "ZVPot") veljajo za Stranko, ki je fizična oseba, ki pridobiva ali uporablja naše blago in storitve za namene izven njene poklicne in pridobitne dejavnosti (v nadaljevanju "Potrošnik"). 2. POSTOPEK NAROČANJA Naše ponudbe, predračuni in ponujene cene niso zavezujoči. Stranka lahko izda naročilo za izdelek ali storitev na podlagi naše ponudbe, katera je in ostane nezavezujoča. Če naročilo sprejmemo, ga sprejmemo izključno ob veljavnosti teh Pogojev. Pogodba s Stranko je sklenjena, ko ta prejme naše potrdilo o prejemu naročila. Pogodba je sklenjena tudi, če brez izrecne potrditve naročila naročeno izpolnimo in Stranka izpolnitev sprejme. Potrdilo o naročilu bomo izdali v roku 14 (štirinajstih) dni po prejemu naročila. 3. CENE Če se ne dogovorimo drugače, so naše cene "franko tovarna" (ex factory), kar pomeni, da transport in pakiranje v ceno nista vključena in se obračunata ločeno. Davek na dodano vrednost v naših splošnih cenah ni vključen. Obračuna se na dan izstavitve računa v zakonsko določeni višini in se izkaže ločeno.

2 V primeru izvoza blaga v tujino za vse davščine in pristojbine izključno odgovarja Stranka. S Strankami se lahko dogovorimo za popuste, ki pa se za vsak posamezni primer dogovorijo posebej in v pisni obliki. 4. PLAČILNI POGOJI Računi, ki jih izstavimo Strankam, zapadejo v plačilo v roku 14 (štirinajstih) dni od izstavitve oziroma, v primeru pogodbe o delu, od dneva, ko Stranka prevzame predmetno delo. Od zneskov, ki niso pravočasno plačani, tečejo zakonske zamudne obresti, Stranka pa je dolžna poravnati tudi dodatno škodo, ki bi nastala zaradi njene zamude pri plačilu. Če so za izvedbo naročene storitve potrebna določena predhodna dela, smemo od Stranke zahtevati primerno akontacijo. Stranka lahko v pobot uveljavlja le svoje istovrstne nasprotne terjatve, ki so že zapadle in niso sporne. Enako velja v primeru morebitnih retencijskih pravic Strank. 5. DOBAVA IN DOBAVNI ROKI Pri dogovoru o rokih za izpolnitev pogodbe se predpostavlja, da nam bodo vse potrebne informacije, dovoljenja, odobritve ter kakršnakoli dokumentacija, ki jo mora pripraviti Stranka, izročeni v predvidenih rokih. V kolikor temu ni tako, se naši dobavni roki ustrezno podaljšajo. Kadar je za izpolnitev naše obveznosti dogovorjeno določeno obdobje in ni dogovorjeno, da se obveznost sme izpolniti zgolj na določen dan, lahko svojo obveznost izpolnimo kadarkoli pred potekom dogovorjenega obdobja ali dneva, če Stranko o nameravani izpolnitvi v primernem roku obvestimo. Če med izvajanjem naročila ugotovimo, da bo končna cena za več kot 10% presegla ceno, ki smo jo navedli v predračunu, bomo dela ustavili in Stranko o tem obvestili. Stranka lahko na podlagi obvestila naročilo odpove, vendar imamo pravico, da storitve, ki smo jih opravili do tedaj, obračunamo po ceni iz predračuna. Če po sklenitvi pogodbe brez naše krivde nastopijo okoliščine, ki nam otežujejo ali preprečujejo izpolnitev naše obveznosti (kot na primer: višja sila, stavke v podjetju, motnje v proizvodnji, bolezen osebja, kraja, požar, tehnične motnje, izvozne motnje, električen izpad, izpad računalniškega omrežja, zastoj dostave blaga ipd) imamo pravico do neizpolnitve svojih obveznosti. V primeru, da te okoliščine niso le začasne in trajajo več kot en mesec, smo od pogodbe upravičeni odstopiti. O nastopu teh okoliščin smo v najkrajšem možnem roku dolžni obvestiti Stranko. V primeru zamude z izpolnitvijo, za katero nismo odgovorni (kot na primer, kadar zamuda nastane zaradi okoliščin iz prejšnjega odstavka), Stranka ni upravičena takoj odstopiti od pogodbe, temveč nam mora postaviti primeren dodatni rok za izpolnitev.

3 V primeru zamude z izpolnitvijo, za katero smo odgovorni, nam mora Stranka v dogovorjenem roku pisno sporočiti, ali vztraja pri dobavi v primernem dodatnem roku ali od pogodbe odstopa. Če nam svoje odločitve ne sporoči, sme od pogodbe odstopiti le, če dobava ni opravljena niti v primernem dodatnem roku. V takem primeru ima Stranka pravico do odškodnine, ki je omejena v skladu z določili 10. člena Pogojev. 6. KVALITETA, PREVZEM, IZPOLNITEV Podatki, ki so priloženi dobavljenemu izdelku, so podatki o njegovi kvaliteti in ne garancije. Če se ne dogovorimo drugače, naši izdelki ustrezajo predpisom in tehničnim specifikacijam, ki veljajo v Sloveniji. Kadar pa izdelke dobavimo na podlagi dogovorjenih posebnih specifikacij, morajo le-ti izključno ustrezati dogovorjenim specifikacijam. Če ni dogovorjeno drugače, je kraj izpolnitve v naših poslovnih prostorih v Kranju, pri čemer lahko Stranka kupljene izdelke prevzame v naših poslovnih prostorih ali pa jih ji na njene stroške dostavimo. Nevarnost naključnega uničenja med prevozom trpi Stranka, za čas transporta lahko na željo in stroške Stranke izdelke zavarujemo. Brez posebnega dogovora bomo vrsto embalaže in način pošiljanja s potrebno skrbnostjo izbrali sami. Delna izpolnitev je dovoljena, če in v kolikor ustreza potrebam Stranke. Pod istim pogojem so pri izpolnitvi dovoljena tudi običajno dopustna manjša količinska odstopanja. Zaradi nebistvenih pomanjkljivosti in običajnih trgovskih odstopanj Stranka dobavljenega izdelka ne more zavrniti. Svoje pogodbene obveznosti lahko prenesemo na tretje osebe, pri čemer bomo Stranko, ki je Potrošnik, obvestili o izvajalcu in prevzemniku obveznosti. Če Stranka zamuja s prevzemom naročenega, nevarnost naključnega uničenja preide nanjo in nam je dolžna povrniti škodo, ki nastane zaradi njene zamude ali zaradi drugih kršitev njenih pogodbenih obveznosti. 7. MATERIALI IN DOKUMENTACIJA Naše ponudbe, specifikacije, druga dokumentacija ter materiali, ki jih zagotovimo, se lahko uporabljajo le v skladu z dogovorjenim namenom. Pri tem si pridržujemo lastninsko in vse avtorske in sorodne pravice. Razmnoževanje, javna objava in druga uporaba so dovoljeni le z našim predhodnim pisnim soglasjem. Če do sklenitve pogodbe ne pride ali posredovana dokumentacija / materiali za nadaljnje izpolnjevanje pogodbe niso potrebni, nam mora Stranka prejete materiale / dokumentacijo brez nepotrebnega odlašanja vrniti.

4 8. POPRAVILA, SERVISIRANJE IN OSTALE STORITVE Popravila: Popravila opravljamo po posebnem dogovoru s Stranko, v obsegu, ki ga dogovorimo. Stranka nas mora pred sklenitvijo dogovora obvestiti o vseh okoliščinah, ki lahko vplivajo na izpolnitev. Če se izkaže, da je izpolnitev v dogovorjenem obsegu nemogoča, bomo o tem nemudoma obvestili Stranko, ki lahko popravilo odpove ali nam naroči, da z deli v spremenjenem obsegu nadaljujemo. V vsakem primeru smo upravičeni zaračunati dela, ki smo jih do tedaj že opravili. S Stranko se lahko dogovorimo, da določeno stvar Stranke vzamemo v račun, kar pomeni, da nam Stranka predmetno stvar proda. V tem primeru je Stranka odgovorna za napake na stvari v skladu z veljavnimi predpisi. Cena v račun vzete stvari je odvisna od možnosti njenega popravila. Če nekaterih delov ni mogoče popraviti, jih bomo nadomestili in le-to upoštevali pri določitvi cene, zamenjane dele pa Stranki na njeno željo vrnili. Če Stranka naroči posebno tuning predelavo ali obdelavo "old-timer" predmetov, smo obvezani, da dogovorjena dela izvršimo s potrebno skrbnostjo in strokovnostjo, nismo pa zavezani, da pri tem dosežemo določen uspeh, razen če se za to ne posebej dogovorimo. Servisiranje: Servisiranje opravljamo po posebnem dogovoru s Stranko, v obsegu, ki se dogovori. Če Stranka želi, da izvedemo storitve, ki presegajo obseg servisiranja (na primer storitve za podaljšanje življenjske dobe), je tudi to predmet posebnega dogovora. S Stranko se prav tako lahko dogovorimo, da v določenem časovnem obdobju odpravljamo okvare in/ali napake na stvari, pri čemer nam Stranka mora omogočiti dostop do stvari, na katerih je potrebno opraviti dela, in nam dati na razpolago vse potrebno, da se dela opravijo brez težav in/ali zamud. Če Stranka svojih obveznosti ne izpolni, lahko zaradi nastalih težav in/ali zamud zahtevamo povračilo. Svetovanje: O primernosti in uporabnosti naših produktov svetujemo po dogovoru, na podlagi informacij in dokumentov, ki nam jih posreduje Stranka, vendar to svetovanje ne vključuje nadzora nad samo namestitvijo, vgradnjo in/ali montažo predmetnega produkta. Montaža: Montažo opravljamo na podlagi posebnega dogovora. Stranka nam mora na svoje stroške pravočasno omogočiti dostop do mesta montaže, zagotoviti delovni prostor, nas opozoriti na morebitne nevarnosti in posebnosti pri montaži, ter nam dati na razpolago vse potrebno, da se montaža lahko opravi brez nepotrebnih težav in zamud. Če Stranka svojih obveznosti ne izpolni, lahko zaradi nastalih težav in zamud zahtevamo povračilo. 9. ODGOVORNOST ZA STVARNE IN PRAVNE NAPAKE Stvarne napake: Stranka je dolžna izdelek takoj po prevzemu natančno pregledati in nas o morebitnih stvarnih napakah nemudoma obvestiti. To velja tudi, če se izdelek po naročilu Stranke dobavi tretjim osebam. Če napake pri skrbnem pregledu ni mogoče opaziti, teče predmetni rok od trenutka, ko se je skrita napaka pokazala. Če nas Stranka o napaki, ki bi jo bilo ob skrbnem pregledu mogoče odkriti, nemudoma ne obvesti, velja prevzeti izdelek za sprejet.

5 Po odkritju napake mora Stranka opustiti ravnanja, ki bi otežila ali onemogočila pregled predmeta, ugotovitev napake, njeno odpravo ali zamenjavo predmeta pogodbe, ter nam brez nepotrebnega odlašanja omogočiti, da med običajnim časom poslovanja napako preiščemo. Če Stranka poda pritožbo, za katero ve ali bi mogla vedeti, da ni utemeljena, nam je dolžna povrniti nastale stroške. Za napake, ki na dobavljenem predmetu nastanejo zaradi nestrokovnega ravnanja Stranke ali tretje osebe (vključno z napakami, ki nastanejo zaradi napačne vgraditve ali montaže), za obrabo, ki je posledica običajne uporabe dobavljenega predmeta, ter za stvarne napake pri prodaji rabljenih predmetov ne odgovarjamo. V primeru stvarne napake bomo Stranki blago po lastni izbiri bodisi zamenjali ali pa napako odpravili (naknadna izpolnitev pogodbe). Stroške, ki v tej zvezi nastanejo, smo dolžni nositi sami. Če Stranki dobavimo drug brezhiben izdelek, nam mora izdelek z napako vrniti nazaj. Če nam napake ne uspe odpraviti v primernem roku ali če nam to ne uspe kljub dvema poizkusoma ali če naknadno izpolnitev zavrnemo, ima Stranka pravico, da po svoji izbiri zahteva znižanje kupnine ali da od pogodbe odstopi. Če gre za manjše in nebistvene napake, je Stranka upravičena zgolj do zmanjšanja kupnine. Od Stranke lahko zahtevamo, da nas v določenem roku obvesti o svoji izbiri; če tega ne stori, lahko od pogodbe odstopi šele po preteku dodatnega primernega roka za izpolnitev. Odgovarjamo izključno za napake, ki se pokažejo v roku šestih mesecev, odkar je bila stvar izročena. Vsi zahtevki in pravice Strank v zvezi s stvarnimi napakami pa ugasnejo po enem letu od dneva, ko je Prodajalcu bilo poslano obvestilo o napaki. Potrošniki: Ne glede na zgoraj navedeno, nas lahko Stranka, ki je Potrošnik, o napaki, ki se pokaže v roku dveh let od prevzema izdelka, obvesti v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Prav tako sme Stranka, ki je Potrošnik, zaradi stvarne napake na blagu vselej zahtevati: da napako na blagu odpravimo ali ji vrnemo del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali izdelek zamenjamo z novim brezhibnim izdelkom ali ji vrnemo celotni plačani znesek. V vsakem primeru sme zahtevati, da ji povrnemo celotno škodo, ki ji je nastala zaradi napake stvari, tudi škodo zaradi uveljavljanja tega zahtevka (na primer stroške pošiljanja stvari z napako nazaj na kraj odpošiljanja). Odgovarjamo izključno za napake, ki se pokažejo v roku dveh let, odkar je bila stvar izročena. Vsi zahtevki in pravice Stranke, ki je Potrošnik, ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil Prodajalca v skladu z zgornjim odstavkom. Pravne napake: Iz naslova odgovornosti za pravne napake ima Stranka pravico do zakonskih zahtevkov. Zgornja določila glede odgovornosti za stvarne napake se smiselno uporabljajo tudi za zahtevke zaradi pravnih napak. 10. ODŠKODNINSKA ODGOVORNOST Odgovornost za hudo malomarnost in naklep: Stranki odgovarjamo za škodo, ki ji je bila povzročena zaradi neizpolnitve ali nepravilne izpolnitve naših obveznosti namerno ali iz hude

6 malomarnosti. Enako velja za povzročeno nematerialno škodo v primeru smrti, telesne poškodbe ali prizadetega zdravja. Omejitev odgovornosti: Za škodo, ki je bila povzročena Stranki zaradi neizpolnitve naših obveznosti iz lažje malomarnosti, ne odgovarjamo. Enako velja v primeru, da naši delavci ali izpolnitveni pomočniki kršijo pogodbene obveznosti in pri tem povzročijo škodo zaradi lažje malomarnosti. Če želi Stranka proti nam uveljavljati zahtevke, ker predmeta ni mogla uporabljati, nas je dolžna o tem obvestiti in nam dati priložnost, da ji v predmetnem časovnem obdobju zagotovimo nadomestek za neuporabljen predmet. V kolikor Stranka to opusti, čeprav bi nam zagotovitev nadomestka bila v danih okoliščinah možna, je odškodnina, za katero Stranki odgovarjamo, omejena na stroške nadomestnega predmeta, ki bi nastali nam. Za naključno nastalo škodo na predmetih, ki pripadajo Stranki ali so bili nam prepuščeni, predvsem v okviru poskusnega obratovanja in/ali poskusne vožnje, ne odgovarjamo. Odgovornost za izdelek: Za škodo, ki nastane, kadar napaka na izdelku povzroči smrt, telesno poškodbo ali okvaro zdravja človeka ali kadar zaradi napake na izdelku nastane škoda na drugi stvari, odgovarjamo v skladu s splošnimi pravili o odgovornosti za škodo, s pravili o odgovornosti proizvajalca stvari z napako in določbami ZVPot, vendar to velja le, če le-ta presega 400 evrov. Naša odgovornost je izključena, če je škoda nastala zaradi krivde Stranke ali tretje osebe, katera izdelka ni uporabljala na običajen ali primeren način in/ali se ni ravnala po navodilih, deklaracijah ali specifikacijah v zvezi z izdelkom in/ali je izdelek namenila za drug namen, kot je tisti, za katerega je bil izdelan. Izključitev odgovornosti: Vsakršna odgovornost Prodajalca, ki presega odškodninsko odgovornost v skladu z določbami tega 10. člena, je izrecno izključena. Omejitve in izključitve odgovornosti v skladu z določbami tega 10. člena, veljajo tudi v razmerju in v korist naših delavcev in izpolnitvenih pomočnikov. 11. ZAVAROVANJE TERJATEV Lastninski pridržek: Dobavljeno blago je do plačila vseh terjatev iz poslovnega razmerja s Stranko, ki so povezane s predmetom dostave, naša last (lastninski pridržek). Če Stranka svojih obveznosti ne poravna pravočasno, smemo od pogodbe odstopiti in dobavljeno blago vzeti nazaj. Stranka je blago dolžna hraniti za nas kot dober gospodar, po potrebi izvesti vzdrževalna dela in nas v primeru, da bi tretje osebe posegle na dobavljeno blago, bodisi z rubežem, bodisi kako drugače, o tem nemudoma pisno obvestiti. V primeru predelave, povezave, prirastka, spojitve, ali pomešanja blaga v smislu Stvarnopravnega Zakonika (SPZ, Ur. l. RS, št. 87/2002 s spremembami), nam je Stranka dolžna na novo nastalih predmetih zagotoviti solastninski delež v višini vrednosti naše terjatve in jih hraniti za nas. Stranka sme z dobavljenim blagom v okviru rednega poslovanja normalno razpolagati, ne sme pa ga zastaviti ali uporabiti kot sredstvo zavarovanja. Nadalje sme blago prodati, vendar le pod

7 pogojem, da nam odstopi vse terjatve, ki nastanejo s prodajo, do višine končnega zneska naše terjatve. Praviloma sme Stranka predmetne terjatve izterjati sama, vendar lahko pooblastilo za izterjavo prekličemo in terjatve izterjamo sami, če Stranka ni izpolnila svojih dolžnosti do nas, je v zamudi ali je nad njo začet postopek zaradi insolventnosti. Na zahtevo nam je Stranka dolžna posredovati vse informacije in dokumentacijo, potrebno za uveljavljanje naših pravic. Če naše zavarovanje za več kot 10 (deset) odstotkov presega vrednost naših terjatev, smo na zahtevo Stranke dolžni presežek zavarovanja nad 10 (deset) odstotkov sprostiti, pri čemer po lastni izbiri odločamo o tem, kateri del zavarovanja bomo sprostili. Retencijska in zastavna pravica: Na predmetih, ki nam jih Stranke izročijo v popravilo ali servisiranje, imamo za zavarovanje terjatev iz poslovnega odnosa s Stranko retencijsko in zastavno pravico. Ob zapadlosti terjatev se lahko predmeti prodajo izvensodno. 12. OBDELAVA PODATKOV IN ZAUPNOST S sklenitvijo pogodbe nas Stranka pooblašča, da za namen poslovnega razmerja obdelujemo in uporabljamo od Stranke pridobljene podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004, s spremembami). Vsa pošta, vključno z elektronsko pošto, ki jo izmenjamo s Stranko, velja za zaupno in se mora z njo ravnati kot z zaupnimi podatki. 13. VELJAVNO PRAVO IN SODNA PRISTOJNOST Za vsa pogodbena razmerja, vključno s predpogodbenimi razmerji, in zahtevke, ki izvirajo iz njih, se uporablja slovensko pravo. Uporaba Konvencije Združenih narodov o pogodbah o mednarodni prodaji blaga (CISG) je izrecno izključena. Za reševanje vseh sporov, ki izvirajo iz le-teh, je krajevno pristojno sodišče v Kranju, vendar lahko terjatve zoper Kupca uveljavljamo tudi pred drugim sodiščem, ki je v zadevi splošno krajevno pristojno. 14. KONČNE DOLOČBE Ti Pogoji se začnejo uporabljati in so dostopni od dne dalje v poslovnih prostorih in na spletni strani Prodajalca Če postanejo nekatere določbe teh Pogojev nične, neizvršljive ali neveljavne, ostale določbe teh Pogojev ostanejo nespremenjene in se še naprej uporabljajo. Nične, neizvršljive ali neveljavne določbe se nadomestijo z novimi in veljavnimi določbami, pri čemer se izhaja iz ekonomskega namena, ki se je z nično, neizvršljivo in neveljavno določbo želel doseči. Prodajalec ima kadarkoli pravico do spremembe in posodobitve teh Pogojev, pri čemer spremenjeni in posodobljeni pogoji veljajo od dneva, ko jih je Prodajalec objavil na svoji spletni strani

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družb

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družb SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družbo gumites, d.o.o. (v nadaljevanju Naročnik) in tretjimi

Prikaži več

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI družbe PIKTRONIK d.o.o. PREAMBULA V poslovnih odnosih, v katerih družba PIKTRONIK d.o.o., Cesta k Tamu 17, 2000 Maribor, (v nad

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI družbe PIKTRONIK d.o.o. PREAMBULA V poslovnih odnosih, v katerih družba PIKTRONIK d.o.o., Cesta k Tamu 17, 2000 Maribor, (v nad SPLOŠNI NABAVNI POGOJI družbe PIKTRONIK d.o.o. PREAMBULA V poslovnih odnosih, v katerih družba PIKTRONIK d.o.o., Cesta k Tamu 17, 2000 Maribor, (v nadaljevanju PIKTRONIK) nastopa kot naročnik v razmerju

Prikaži več

Veljavnost: od vključno dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zun

Veljavnost: od vključno dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zun Veljavnost: od vključno 23. 05. 2016 dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zunaj poslovnih prostorov Vsebina Posebnih pogojev prodaje

Prikaži več

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc Znanstveno-raziskovalno središče Koper, s skrajšano firmo ZRS Koper, Garibaldijeva ulica 1, 6000 Koper, ki ga zastopa direktor prof. dr. Rado Pišot, matična številka: 7187416000, ID številka za DDV: SI

Prikaži več

Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: , Davčna šte

Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: , Davčna šte Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: 5138221, Davčna številka: SI90660188 (v nadaljevanju»naročnik«) ter...,

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovalnega centra Košara so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovalnega centra Košara so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovalnega centra Košara so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e- poslovanje. Košara je spletni

Prikaži več

Microsoft Word - Posebni pogoji za uporabo storitev Google _DONE_.doc

Microsoft Word - Posebni pogoji za uporabo storitev Google _DONE_.doc Posebni pogoji za uporabo Google storitev Družba SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d., Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: Si.mobil), je gospodarska družba, ki v okviru svojih

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja Splošni pogoji spletne trgovine Dentalia so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu

Splošni pogoji poslovanja Splošni pogoji spletne trgovine Dentalia so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu Splošni pogoji poslovanja Splošni pogoji spletne trgovine Dentalia so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih

Prikaži več

Vzorec pogodbe

Vzorec pogodbe Adria Turistično podjetje d.o.o., Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran, ID za DDV: SI22221158, ki ga skupno zastopata direktor doc.dr. Aleš Semeja (v nadaljevanju: naročnik) in (v nadaljevanju Izvajalec) Skleneta

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja na spletni strani stinovtujino.com Podatki o podjetju Naslov: BIZNIS ZAME, Tina Grilc s.p., Savinjska cesta 9b, 1420 Trbovlj

Splošni pogoji poslovanja na spletni strani stinovtujino.com Podatki o podjetju Naslov: BIZNIS ZAME, Tina Grilc s.p., Savinjska cesta 9b, 1420 Trbovlj Splošni pogoji poslovanja na spletni strani stinovtujino.com Podatki o podjetju Naslov: BIZNIS ZAME, Tina Grilc s.p., Savinjska cesta 9b, 1420 Trbovlje Davčna številka: 31642730 Matična številka: 7084633000

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanju UO UL) na seji 25. 1. 2018, članica Univerza v Ljubljani,

Prikaži več

Nakup nepremičnine, prodajna pogodba

Nakup nepremičnine, prodajna pogodba PRODAJNA POGODBA»Vzorec prodajne pogodbe poslovnih prostorov/2017«, ki jo dogovorita in skleneta: Prodajalec: Družba za upravljanje terjatev bank, d.d., Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana, ki jo zastopa direktor

Prikaži več

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v nadaljevanju: Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji)

Prikaži več

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena prav

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena prav SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira

Prikaži več

POGODBA O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

POGODBA O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV Priloga k vzdrževalni pogodbi št XXXXX [Polna firma], [naslov], [poštna števila] [pošta], davčna št.: [Sixxxx], matična št.: xxxxxxx, ki jo/ga zastopa [xxx], (v nadaljevanju: upravljavec osebnih podatkov)

Prikaži več

splosni_pogoji_pogodbe_na daljavo_t2_ indd

splosni_pogoji_pogodbe_na daljavo_t2_ indd SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA ZA SKLEPANJE POGODB NA DALJAVO IN POGODB, KI SE SKLEPAJO ZUNAJ POSLOVNIH PROSTOROV KAZALO I. SPLOŠNE DOLOČBE 3 II. NAČINI IN POSTOPEK SKLEPANJA POGODB NA DALJAVO IN POGODB, SKLENJENIH

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 52K050717 Javno naročilo Prevzem odpadkov javnega zdravstvenega zavoda Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v

Prikaži več

Microsoft Word - PRzjn-2.doc

Microsoft Word - PRzjn-2.doc Na podlagi 24. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. l. RS, št. 128/06) (v nadaljevanju ZJN-2), in 33. člena Statuta Občine Vrhnika (Ur. l. RS, št. 99/99, 39/00 36/01 in 77/06) izdajam naslednji P R A V

Prikaži več

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen na

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen na Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Mitsubishi

Prikaži več

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc SI-TSA Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana, Slovenija http://www.si-tsa.si si-tsa@gov.si Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21 1000 Ljubljana Davčna

Prikaži več

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV?

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV? Izvedba JN za izdelavo projektnih dokumentacij za potrebe Občine Hoče-Slivnica za obdobje 2016-2018 Dr. Marko Soršak, univ. dipl. gosp. inž. Hoče, januar 2017 PREGLED VSEBINE: Uvod Pravna podlaga za izvedbo

Prikaži več

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 Kranj (v nadaljevanju organizator). POGOJI SODELOVANJA

Prikaži več

Microsoft Word - GIS - pravilnik o uporabi sluzbenih mobitelov - koncna verzija doc

Microsoft Word - GIS - pravilnik o uporabi sluzbenih mobitelov - koncna verzija doc Na podlagi 31. člena Statuta Gozdarskega inštituta Slovenije je upravni odbor Gozdarskega inštituta Slovenije na svoji 3. redni seji z dne 29.05.2007 sprejel naslednji PRAVILNIK O UPORABI SLUŽBENIH MOBILNIH

Prikaži več

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki jo zastopata zastopnika

Prikaži več

PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanj

PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanj PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanju: hranilnica) je na podlagi 318. člena Zakona o bančništvu

Prikaži več

KM_C

KM_C VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA NA ZELENICI 8 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1077-19-33 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem vabilu k oddaji zavezujočih ponudb za nakup stanovanja

Prikaži več

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljev

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre Brezplačne vstopnice za 20 let (v nadaljev Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljevanju: igra) je družba A1 Slovenija, d. d., Šmartinska

Prikaži več

Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0;

Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0; Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0; 18.06.2015 Na podlagi 27. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije, z dne 10.12.2009, spremenjenega dne 26.02.2010 ter dne 19.04.2012, je Izvršni odbor Nogometne

Prikaži več

KM_C

KM_C POVABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA TRNOVELJSKA CESTA 14 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1073-2466-13 IN GARAŽNEGA MESTA ID 1073-2466-63 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem povabilu

Prikaži več

In 95/2003 (pristop: I 866/2006) ODREDBA O PRODAJI Okrajno sodišče v Črnomlju po okrožni sodnici Tatjani Plut, v izvršilni zadevi In 95/2003 upnika: N

In 95/2003 (pristop: I 866/2006) ODREDBA O PRODAJI Okrajno sodišče v Črnomlju po okrožni sodnici Tatjani Plut, v izvršilni zadevi In 95/2003 upnika: N In 95/2003 (pristop: I 866/2006) ODREDBA O PRODAJI Okrajno sodišče v Črnomlju po okrožni sodnici Tatjani Plut, v izvršilni zadevi In 95/2003 upnika: NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D. LJUBLJANA, Trg republike

Prikaži več

(Microsoft Word - Pravilnik o osnovah in merilih za dolocanje visine narocnine clanom GS1 Slovenija - \310istopis )

(Microsoft Word - Pravilnik o osnovah in merilih za dolocanje visine narocnine clanom GS1 Slovenija - \310istopis ) Prečiščeno besedilo vsebuje Pravilnik o osnovah in merilih za določanje višine naročnine, ki jo kolektivni člani letno plačujejo za uporabo dodeljenih številk GS1, ki ga na podlagi določil 19., 54. in

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja Podatki o podjetju, ki upravlja spletno trgovino K-PRINT, sedež podjetja: K-PRINT d.o.o., Srednja vas pri Šenčurju 5, 4208 Š

Splošni pogoji poslovanja Podatki o podjetju, ki upravlja spletno trgovino K-PRINT, sedež podjetja: K-PRINT d.o.o., Srednja vas pri Šenčurju 5, 4208 Š Splošni pogoji poslovanja Podatki o podjetju, ki upravlja spletno trgovino K-PRINT, sedež podjetja: K-PRINT d.o.o., Srednja vas pri Šenčurju 5, 4208 Šenčur DDV ID številka: SI97624284 Zavezanec za DDV:

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 49K040717 Javno naročilo Nakup novih diskovnih kapacitet Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer

Prikaži več

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE»S PRINGLESOM DO EUR«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelo

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE»S PRINGLESOM DO EUR«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelo SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE»S PRINGLESOM DO 1.000 EUR«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira Poslovni

Prikaži več

DELEGIRANA UREDBA KOMISIJE (EU) 2016/ z dne 2. junija o dopolnitvi Uredbe (EU) št. 600/ Evropskega parlamenta i

DELEGIRANA  UREDBA  KOMISIJE  (EU)  2016/ z dne  2.  junija o dopolnitvi  Uredbe  (EU)  št.  600/ Evropskega  parlamenta  i L 313/6 DELEGIRANA UREDBA KOMISIJE (EU) 2016/2021 z dne 2. junija 2016 o dopolnitvi Uredbe (EU) št. 600/2014 Evropskega parlamenta in Sveta o trgih finančnih instrumentov v zvezi z regulativnimi tehničnimi

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "NOVI CHIO ČIPS" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»novi Chi

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri NOVI CHIO ČIPS 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»novi Chi Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "NOVI CHIO ČIPS" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»novi Chio čips«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri Marcus & Martinus 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcus & Martinus«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI NAJ PRIHRANEK 1. Uvodne določbe Organizator nagradne igre je podjetje Energija plus, d. o. o., Vetrinjsk

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI NAJ PRIHRANEK 1. Uvodne določbe Organizator nagradne igre je podjetje Energija plus, d. o. o., Vetrinjsk PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI NAJ PRIHRANEK 1. Uvodne določbe Organizator nagradne igre je podjetje Energija plus, d. o. o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, Slovenija, ID za DDV: 88157598

Prikaži več

Spoštovani

Spoštovani Eventus sistemi d.o.o. POSLOVNIK Poslovnik predstavlja osnovne cilje in načela poslovanja družbe Eventus sistemi d.o.o. Vsebuje predstavitev operativnega načina dela v družbi in utemeljuje sodelovanje

Prikaži več

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133 1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Naročnik: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 1330 Kočevje Na podlagi javnega razpisa za PREVZEM ODPADNE EMBALAŽE podajamo naslednjo ponudbo:

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja Optiprint d.o.o. Splošni pogoji poslovanja spletne strani Optiprint.si (v nadaljevanju: splošni pogoji poslovanja) so sestav

Splošni pogoji poslovanja Optiprint d.o.o. Splošni pogoji poslovanja spletne strani Optiprint.si (v nadaljevanju: splošni pogoji poslovanja) so sestav Splošni pogoji poslovanja Optiprint d.o.o. Splošni pogoji poslovanja spletne strani Optiprint.si (v nadaljevanju: splošni pogoji poslovanja) so sestavljeni v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije

Prikaži več

ABANKA D

ABANKA D SPLOŠNI POGOJI ZA POSLOVANJE S PLEMENITIMI KOVINAMI SPLOŠNI DEL UVODNE DOLOČBE 1. člen Izdajatelj teh splošnih pogojev je ABANKA d.d., Slovenska cesta 58, 1517 Ljubljana, registrirana pri Okrožnem sodišču

Prikaži več

POLITIKA IZVRŠEVANJA NAROČIL STRANK ILIRIKA borzno posredniška hiša d.d., Ljubljana, Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana TEL: 01/ , FAX: 01/23

POLITIKA IZVRŠEVANJA NAROČIL STRANK ILIRIKA borzno posredniška hiša d.d., Ljubljana, Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana TEL: 01/ , FAX: 01/23 POLITIKA IZVRŠEVANJA NAROČIL STRANK ILIRIKA borzno posredniška hiša d.d., Ljubljana, Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana TEL: 01/300 22 50, FAX: 01/234 33 57, WWW.ILIRIKA.SI, INFO@ILIRIKA.SI 2 / 6 ILIRIKA

Prikaži več

Javna_narocila_MV_01

Javna_narocila_MV_01 KNJIŽNICA FRANCA KSAVRA MEŠKA ORMOŽ NOTRANJI PREDPIS O ODDAJI JAVNIH NAROČIL MALE VREDNOSTI Ormož, 2003 Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož, Kolodvorska 9, 2270 Ormož Notranji predpis o oddaji naročil

Prikaži več

Pravilnik spletne Facebook nagradne igre»ql NOVO MESTO«1. člen: ORGANIZATOR Organizator nagradne igre je Qlandia marketing d.o.o., Šmartinska cesta 53

Pravilnik spletne Facebook nagradne igre»ql NOVO MESTO«1. člen: ORGANIZATOR Organizator nagradne igre je Qlandia marketing d.o.o., Šmartinska cesta 53 Pravilnik spletne Facebook nagradne igre»ql NOVO MESTO«1. člen: ORGANIZATOR Organizator nagradne igre je Qlandia marketing d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator). 2. člen:

Prikaži več

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v soglasju z ministrom za javno upravo,

Prikaži več

Splošni pogoji spletne trgovine Eltus.si so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanj

Splošni pogoji spletne trgovine Eltus.si so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanj Splošni pogoji spletne trgovine Eltus.si so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino Eltus.si upravlja podjetje Eltus

Prikaži več

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV) Posebni pogoji uporabe storitve moj bob

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV)   Posebni pogoji uporabe storitve moj bob bob p. p. 415 1001 Ljubljana Tel.: 090 068 068 (cena klica na minuto je 1 z DDV) www.bob.si Posebni pogoji uporabe storitve moj bob Kazalo Uvod 5 Opredelitve 5 Registracija in uporaba Storitve moj bob

Prikaži več

0442 I 147/2018 in pristopna I 82/2019 I 143/2019 O D R E D B A Z A J A V N O D R A Ž B O Okrajno sodišče v Brežicah v izvršilni zadevi upnika: BKS BA

0442 I 147/2018 in pristopna I 82/2019 I 143/2019 O D R E D B A Z A J A V N O D R A Ž B O Okrajno sodišče v Brežicah v izvršilni zadevi upnika: BKS BA 0442 I 147/2018 in pristopna I 82/2019 I 143/2019 O D R E D B A Z A J A V N O D R A Ž B O Okrajno sodišče v Brežicah v izvršilni zadevi upnika: BKS BANK AG, ki ga zastopa RANGUS BORUT - ODVETNIK, proti

Prikaži več

ROK FELICIJAN PRISTOVŠEK, S.P. Matična št.: ; Davčna št.: SI UPRAVITELJ ROK FELICIJAN PRISTOVŠEK Hacquetova ulica 8, 1000 Ljubljana

ROK FELICIJAN PRISTOVŠEK, S.P. Matična št.: ; Davčna št.: SI UPRAVITELJ ROK FELICIJAN PRISTOVŠEK Hacquetova ulica 8, 1000 Ljubljana ROK FELICIJAN PRISTOVŠEK, S.P. Matična št.: 6762905000; Davčna št.: SI45405387 UPRAVITELJ ROK FELICIJAN PRISTOVŠEK Hacquetova ulica 8, 1000 Ljubljana p.p. 2023 tel.: 031/359-569 e-pošta: upravitelj@rfp.si

Prikaži več

Microsoft Word - Objava _ zavezujoče zbiranje ponudb _oprema

Microsoft Word - Objava _ zavezujoče zbiranje ponudb _oprema Upravitelj v postopkih prisilne poravnave, stečaja in likvidacije : Rok SODIN Poslovno in insolventno svetovanje, Rok Sodin s.p., Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice Stečajni postopek nad: WK PROFIL

Prikaži več

(IZVLEČEK ZA VLAGATELJE)

(IZVLEČEK ZA VLAGATELJE) Langusova ulica 4, 1535 Ljubljana T: 01 478 82 72 F: 01 478 87 54 E: gp.mzp@gov.si Izvleček pravnih podlag zakona in pravilnika, ki vplivajo na uveljavljanje pravic do subvencioniranega prevoza dijakov

Prikaži več

Microsoft Word - ponudba_programski_paket

Microsoft Word - ponudba_programski_paket DIJAŠKI DOM BEŽIGRAD LJUBLJANA Kardeljeva ploščad 28, Ljubljana Tel. 01 53 42 867 e-mail: info@ddb.si Datum:15.8.2012 Naročnik : Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, Kardeljeva ploščad 28, 1000 Ljubljana Ponudnik:

Prikaži več

Microsoft Word - P-3_vzorec_pogodbe.doc

Microsoft Word - P-3_vzorec_pogodbe.doc Naziv in sedež NAROČNIK ID št. za DDV 44724535 Matična številka 6462642000 Poslovni račun Telefon 01 244 14 00 Faks 01 244 14 47 E-pošta Skrbnik pogodbe/ nadzornik Podpisnik Nacionalni inštitut za javno

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA Mestna občina Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana, na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lok

MESTNA OBČINA LJUBLJANA Mestna občina Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana, na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lok MESTNA OBČINA LJUBLJANA Mestna občina Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana, na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/2010, 75/2012,

Prikaži več

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo)

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) JGZ Brdo Predoslje 39 4000 Kranj Številka: 51-7/2019-110-1 Datum: 5.4.2019 Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) Predoslje 39, 4000 Kranj, skladno z 52. in 78. členom

Prikaži več

PRAVILA NAGRADNE IGRE»VESELE TOČKE«

PRAVILA NAGRADNE IGRE»VESELE TOČKE« PRAVILA NAGRADNE IGRE»VESELE TOČKE« 1 UVODNE DOLOČBE 1. člen S temi pravili in splošnimi pogoji nagradne igre»vesele Točke«so urejena pravila in pogoji sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira

Prikaži več

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI 1. KAJ SO IZREDNI ROKI? KOLIKO JIH JE? KOMU PRIPADAJO? POSTOPEK. Pravilnik o študiju 202. člen Izredni izpitni roki so izpitni roki zunaj izpitnih obdobij in v času

Prikaži več

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI GEN-IJ KVIZ NA RADIU 1 1. člen (splošne določbe) (1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre GEN-IJ kviz na Radiu 1 (v nadaljevanju: nagradna igra), ki se

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Uredbe o postopku

Prikaži več

Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L

Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L Javni razpis je objavljen na Portalu javnih naročil

Prikaži več

Miha Mušič s.p. stečajni upravitelj Ob grabnu 16, 1217 Vodice +386 (0) Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu Kidričeva

Miha Mušič s.p. stečajni upravitelj Ob grabnu 16, 1217 Vodice +386 (0) Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu Kidričeva Miha Mušič s.p. stečajni upravitelj Ob grabnu 16, 1217 Vodice stecaji@palmar.si +386 (0)1 514 07 90 Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu Kidričeva 1 2380 Slovenj Gradec Ljubljana, 30.06.2017 RAZPIS PRVE JAVNE

Prikaži več

28premoz

28premoz OBČINA ŽALEC Župan Ul. Savinjske čete 5, 3310 Žalec : (03) 713 64 20 Fax: (03) 713 64 64 E-pošta: mojca.firer@zalec.si Datum: 23.03.2006 OBČINSKEMU SVETU ODBORU ZA FINANCE, PRORAČUN IN PREMOŽENJE ZADEVA:

Prikaži več

LETNO POROČILO O IZVAJANJU ZAKONA O DOSTOPU DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA V LETU ______

LETNO POROČILO O IZVAJANJU ZAKONA O DOSTOPU DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA V LETU ______ LETNO POROČILO O IZVAJANJU ZAKONA O DOSTOPU DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA 1 V LETU 2010 Organ: OBČINA RADLJE OB DRAVI Sedež organa: MARIBORSKA CESTA 7, 2360 RADLJE OB DRAVI Spletni naslov kataloga www.radlje.si

Prikaži več

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in s

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in s Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št.

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc Na podlagi Zakona o sistemu plač v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 108/09 UPB 3, 13/10, 59/10, 85/10, 107/10), Zakona za uravnoteženje javnih financ (Uradni list RS, št. 40/12 in 105/12), Zakona o

Prikaži več

Kako dolgo čakati na dolžnika, preden ga damo v izterjavo 14.06.2016 22:30 Finance 114/2016 0 Intervju: Leon Zalar, direktor družbe za izterjavo Pro Kolekt Vedno se trudimo prevaliti strošek izterjave

Prikaži več

Telefaxnachricht

Telefaxnachricht SPLOŠNI POGOJI ZA STORITEV Z DVIŽNIMI PLOŠČADMI, VILIČARJI IN DRUGIMI SAMOHODNIMI NAPRAVAMI BREZ UPRAVLJALCEV (April 2014) I. Splošne določbe 1. Prangl oddaja v najem opremo brez upravljalcev v skladu

Prikaži več

Pravila nagradne igre»osvojite pol leta brezplačne Petrol Elektrike Knobleharjevo 2018«1. člen (nagradna igra) Pravila v tem dokumentu (v nadaljevanju

Pravila nagradne igre»osvojite pol leta brezplačne Petrol Elektrike Knobleharjevo 2018«1. člen (nagradna igra) Pravila v tem dokumentu (v nadaljevanju Pravila nagradne igre»osvojite pol leta brezplačne Petrol Elektrike Knobleharjevo 2018«1. člen (nagradna igra) Pravila v tem dokumentu (v nadaljevanju: pravila) urejajo potek nagradne igre z naslovom»osvojite

Prikaži več

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE UGOVORA ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE Če davčni zavezanec ugotovi, da so podatki v informativnem izračunu nepravilni

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE UGOVORA ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE Če davčni zavezanec ugotovi, da so podatki v informativnem izračunu nepravilni NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE UGOVORA ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE Če davčni zavezanec ugotovi, da so podatki v informativnem izračunu nepravilni ali nepopolni, v 15 dneh od vročitve informativnega

Prikaži več

ČETRTA POT, d.o.o., KRANJ Planina Kranj Slovenija Telefon: Fax: Politika zasebnost

ČETRTA POT, d.o.o., KRANJ Planina Kranj Slovenija Telefon: Fax: Politika zasebnost Politika zasebnosti V tej politiki zasebnosti podjetje Četrta pot, avtomatska identifikacija, računalništvo in informatika, d.o.o., Planina 3, 4000 Kranj (v nadaljevanju»četrta pot«), naročnikom, uporabnikom

Prikaži več

I. UVODNE DOLOČBE Splošni pogoji za izvajanje SMS storitve za dvosmerno komunikacijo 2Mobile d. o. o., matična številka , Glinškova ploščad

I. UVODNE DOLOČBE Splošni pogoji za izvajanje SMS storitve za dvosmerno komunikacijo 2Mobile d. o. o., matična številka , Glinškova ploščad I. UVODNE DOLOČBE Splošni pogoji za izvajanje SMS storitve za dvosmerno komunikacijo 2Mobile d. o. o., matična številka 6125123000, Glinškova ploščad 18, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: Izvajalec) sprejema

Prikaži več

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d.

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d. Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: 04 2083 000 podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: 04 2083 600 električne energije, d. d. Ulica Mirka Vadnova 3a 4000 Kranj www.elektro-gorenjska.si

Prikaži več

(14)

(14) Podpisnik:Stojan Laik tzjatelj:sigov.ca St. certifikata 52.9999610000000056799966 Podpisano:13:03, 1207.2916 REPUBLIKA SLOVENIJA OKRAJNO SODIŠČE V KOPRU 0284 I 296/20 SKLEP Okrajno sodišče v Kopru je v

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

Microsoft Word - Splošni pogoji in pravila za sodelovanje na nagradnem tekmovanju_2019_final.docx

Microsoft Word - Splošni pogoji in pravila za sodelovanje na nagradnem tekmovanju_2019_final.docx Splošni pogoji in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Z VSO E-NERGIJO" OBVESTILO: udeleženec nagradne igre potrjuje, da je seznanjen z vsemi določbami Splošnih pogojev za udeležbo v nagradni igri in

Prikaži več

Številka:

Številka: Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana T: 01 478 83 30 F: 01 478 83 31 E: gp.mnz@gov.si www.mnz.gov.si Številka: IPP 007-1003/2015/22 Ljubljana, 23. marec 2016/16 EVA 2016-3130-0004 GENERALNI SEKRETARIAT VLADE

Prikaži več

Microsoft Word - Dokument1

Microsoft Word - Dokument1 LETNO POROČILO O IZVAJANJU ZAKONA O DOSTOPU DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA 1 V LETU 2010 Organ: OBČINA PIVKA Sedež organa: KOLODVORSKA CESTA 5, 6257 PIVKA Spletni naslov kataloga http://www.pivka.si/podrocje.aspx?id=161

Prikaži več

Če nam ne zagotovite vseh potrebnih informacij, ne morete oddati svojega naročila. Pogoji nakupa POGOJI NAKUPA IN UPORABE SPLETNE STRANI PULL&BEAR SLO

Če nam ne zagotovite vseh potrebnih informacij, ne morete oddati svojega naročila. Pogoji nakupa POGOJI NAKUPA IN UPORABE SPLETNE STRANI PULL&BEAR SLO Če nam ne zagotovite vseh potrebnih informacij, ne morete oddati svojega naročila. Pogoji nakupa POGOJI NAKUPA IN UPORABE SPLETNE STRANI PULL&BEAR SLOVENIJA 1. UVOD Ta dokument (skupaj z dokumenti, omenjenimi

Prikaži več

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI IŠČEMO NAJ PIKNIK PLAC 1. člen (splošne določbe) (1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre IŠČEMO NAJ PIKNIK PLAC (v nadaljevanju: nagradna igra), ki se

Prikaži več

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI S KRKO POD TUŠ 1. člen (Splošne določbe) 1.1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»s Krko pod tuš«.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI S KRKO POD TUŠ 1. člen (Splošne določbe) 1.1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»s Krko pod tuš«. PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI S KRKO POD TUŠ 1. člen (Splošne določbe) 1.1. Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»s Krko pod tuš«. 1.2. Izvajalec nagradne igre je Radio Krka, d.o.o.

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax O B Č I N A D O B R E P O L J E V i d e m 3 5, 1 3 1 2 V i d e m - D o b r e p o l j e, t e l e f o n : 0 1 7 8 6 7 0 1 0, t e l e f a k s : 0 1 7 8 0 7 9 2 3, e - p o š t a : o b c i n a. d o b r e p

Prikaži več

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DARS d.d. POGLAVJE 10 SPOSOBNOST za Izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo poslovne stavbe DARS na lokaciji Grič Junij 2018 Opozorilo ponudnikom: Vsi predloženi

Prikaži več

[Partner] [Partner: Naslov] [Partner: Hišna št.] [Proizvodna naprava: Naziv] [Partner: Poštna št.] [Partner: Pošta] Naš znak: PE-CP [Številka pogodbe]

[Partner] [Partner: Naslov] [Partner: Hišna št.] [Proizvodna naprava: Naziv] [Partner: Poštna št.] [Partner: Pošta] Naš znak: PE-CP [Številka pogodbe] [Partner] [Partner: Naslov] [Partner: Hišna št.] [Proizvodna naprava: Naziv] [Partner: Poštna št.] [Partner: Pošta] Naš znak: PE-CP [Številka pogodbe] Ljubljana, [Datum dokumenta] Podpis PE-CP pogodbe

Prikaži več

SPP 17/2018 Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana tel.: SPLOŠNI POGODBENI POG

SPP 17/2018 Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana tel.: SPLOŠNI POGODBENI POG SPLOŠNI POGODBENI POGOJI O SAMOOSKRBI I. UVODNE UGOTOVITVNE Stranki uvodoma ugotavljata, da 1. člen a) je dne 15. januarja 2016 stopila v veljavo Uredba o samooskrbi z električno energijo iz obnovljivih

Prikaži več

20. /redna/ seja občinskega sveta April 2018 PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K POGODBI ZA USTANOVITEV BREZPLAČNE STAVBNE PRAVICE ZA IZGRADNJO ŠPORTNE INFRAS

20. /redna/ seja občinskega sveta April 2018 PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K POGODBI ZA USTANOVITEV BREZPLAČNE STAVBNE PRAVICE ZA IZGRADNJO ŠPORTNE INFRAS 20. /redna/ seja občinskega sveta April 2018 PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K POGODBI ZA USTANOVITEV BREZPLAČNE STAVBNE PRAVICE ZA IZGRADNJO ŠPORTNE INFRASTURKTURE V OBČINI LENDAVA GRADIVO PRIPRAVILI: Aleš

Prikaži več

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc Ponudnik: OBR-1 OBČINA MIREN-KOSTANJEVICA Miren 129 5291 Miren PODATKI O PONUDNIKU Na podlagi javnega razpisa, objavljenega na Portalu javnih naročil, dne.., pod št. objave..., se prijavljamo na vaš javni

Prikaži več

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE BABOLAT DECIMA 1. člen Organizator nagradne igre je družba AP ŠPORT d.o.o., Sternadova ulica 5, 1000 Ljubljana (v nada

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE BABOLAT DECIMA 1. člen Organizator nagradne igre je družba AP ŠPORT d.o.o., Sternadova ulica 5, 1000 Ljubljana (v nada PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE BABOLAT DECIMA 1. člen Organizator nagradne igre je družba AP ŠPORT d.o.o., Sternadova ulica 5, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator). Soorganizator nagradne igre

Prikaži več

VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vi

VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vi VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vidovič Davčna številka: SI 58045473 Matična številka:

Prikaži več

SPLOŠNI POGOJI

SPLOŠNI POGOJI SPLOŠNI POGOJI OPOZORILO: Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih Splošnih pogojih uporabe plačljivih in brezplačnih spletnih vsebin/storitev 24ur.com. Vsakič,

Prikaži več

Pravilnik nagradne igre»ql modna želja«1. člen: Organizator nagradne igre Organizator nagradne igre»ql modna želja«je Qlandia marketing d.o.o., Šmarti

Pravilnik nagradne igre»ql modna želja«1. člen: Organizator nagradne igre Organizator nagradne igre»ql modna želja«je Qlandia marketing d.o.o., Šmarti Pravilnik nagradne igre»ql modna želja«1. člen: Organizator nagradne igre Organizator nagradne igre»ql modna želja«je Qlandia marketing d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

Prikaži več

Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d

Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d.o.o. 3. različica, 28. 5. 2019 Kazalo 1. Uvodne določbe...

Prikaži več

Predloga za oblikovanje navadnih dokumentov

Predloga za oblikovanje navadnih dokumentov Politika izvrševanja naročil strank NLB d.d. 1. Namen 1.1 Zakon o trgu finančnih instrumentov (v nadaljevanju: ZTFI-1) od Nove Ljubljanske banke d.d., Ljubljana (v nadaljevanju: Banka), zahteva, da vzpostavi

Prikaži več