Ime Priimek

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Ime Priimek"

Transkripcija

1 Številka: / Datum: Z A P I S N I K 19. seje Sveta Četrtne skupnosti Šmarna gora, MOL, ki je bila v sredo, ob 18,00 uri, na sedežu Četrtne skupnosti Šmarna gora, Pločanska 8, Ljubljana. Sejo je sklical in vodil predsednik sveta g. Dejan Crnek. Predsedujoči je ugotovil, da je na začetku seje od 13. članov sveta navzočih 13 članov sveta, kar je pomenilo, da je bil svet sklepčen in je lahko pričel z delom. NAVZOČI ČLANI SVETA: Dejan Crnek, Meti Buh Gašparič, Bogdan Groznik, Matjaž Groznik, Jože Ježek, Renata Jernejc, Boštjan Lah, Jelka Lebesmühlbacher, Franci Marolt, Maja Premrl, Marko Ramovž, Alojz Suhoveršnik, Renata Zajc. OSTALI NAVZOČI: Ladka Debevc, Brigita Pavlič strokovni sodelavki Službe za lokalno samoupravo, MU, MOL, Valentin Zavašnik, zunanji član Pododbora za Tacen Seja Sveta se snema na podlagi Sklepa št. 1/2 sprejetega na 2. redni seji dne Predsedujoči je pozdravil vse navzoče in predlagal, DNEVNI RED, ki so ga člani sveta prejeli skupaj z vabilom na sejo. Ker razprave ni bilo, je predsedujoči dal na glasovanje naslednji DNEVNI RED: 1. Pregled in potrditev zapisnika 18. redne seje Sveta Četrtne skupnosti Šmarna gora, Mestne občine Ljubljana 2. Pregled aktivnosti med obema sejama - poročilo o izvedenih delih - prenova spletnih strani 3. Pobude, predlogi in vprašanja članov sveta Za predlagani dnevni red je glasovalo 13 članov sveta. Dnevni red je bil sprejet.

2 AD 1 PREGLED IN POTRDITEV ZAPISNIKA 17. REDNE SEJE IN 7. IZREDNE SEJE SVETA ČETRTNE SKUPNOSTI ŠMARNA GORA, MESTNE OBČINE LJUBLJANA Gradivo za to točko dnevnega reda so člani Sveta prejeli skupaj z vabilom na sejo. G. Lah je na Zapisnik podal naslednje pripombe in dopolnitve: - na zadnji strani se pri drugem odstavku stavek dopolni na Vipotnikovi in na Palcah predstavniki JP VO-KA, ki so si ogledovali potek kanalizacije oz. možnosti zanjo - na zadnji strani se pri osmem odstavku stavek dopolni in podal kot pripombo, da bi se to moralo dati kot možnost novim najemnikom grobov - na zadnji strani se pri osmem odstavku stavek dopolni če bo to potrebno, kot je bil predlog odvetnice MOL Drugih pripomb na zapisnik ni bilo, zato je predsedujoči predlagal naslednji PREDLOG SKLEPA ŠT. 1/19: Svet četrtne skupnosti Šmarna gora sprejema zapisnik 18. redne seje s pripombami in dopolnitvami g. Laha. AD 2 PREGLED AKTIVNOSTI MED OBEMA SEJAMA POROČILO O IZVEDENIH DELIH: Predsedujoči je povedal, da: - je dne potekal terenski ogled z Županom po četrtni skupnosti, vse aktivnosti predvidene v juliju in avgustu so prestavljene na september in oktober G. Suhoveršnik je vprašal, kakšna je rešitev za pot v Zg. Gameljnah, kjer MOL OGDP asfaltiranje pogojuje s soglasjem GPG inžiniring v stečaju? Strokovna sodelavka je povedala, da je bila na elektronski naslov GPG inžiniring v stečaju poslana vloga za soglasje, odgovora ni, telefonske št. pa ne obstajajo. Ga. Premrl je povedala, da bo na sodišču preverila, kdo je stečajni upravitelj in sporočila podatek na četrtno skupnost. Predsedujoči je predlagal naslednji PREDLOG SKLEPA ŠT. 2/19: Člani Sveta naj dodatne pripombe na Projekte MOL v četrtni skupnosti Šmarna gora posredujejo do ponedeljka

3 - je bilo na četrtno skupnost poslano poročilo JP VO-KA o pregledu s kamero zaprtega dela meteornega kanala ob ul. Ivice Pirjevec. Pregled s kamero in čiščenje kanala je bil dogovorjen na sestanku med ARSO, JP VO-KA, MOL OGDP in stanovalci, kjer pregledu nihče ni nasprotoval. Pregleda in čiščenja pa JP VO-KA ni dokončala, saj lastnik zemljišča, kjer kanal poteka ni dovolil pregleda. V razpravi so se člani Sveta strinjali, da se na MOL OGDP in JP VO-KA pošlje dopis s prošnjo, kakšne so še pravne možnosti, da lastnik zemljišča dovoli pregled in čiščenje kanala in s tem sanacijo za rešitev problema, nato pa se z dopisom seznani vse stanovalce ul. Ivice Pirjevec. Po razpravi je predsedujoči predlagal naslednje PREDLOGE SKLEPOV: SKLEP ŠT. 3/19: Na MOL Oddelek za gospodarske dejavnosti in promet se pošlje dopis s prošnjo, naj pojasnijo, kakšne so še pravne možnosti in postopki, da lastnik dovoli pregled in čiščenje kanala na svojem zemljišču. SKLEP ŠT. 4/19: Po pridobitvi odgovora s strani MOL Oddelka za gospodarske dejavnosti in promet in JP VO-KA se stanovalcem ulice Ivice Pirjevec pošlje dopis v katerem se pojasni problematika in možne rešitve. SKLEP ŠT. 5/19: Na četrtni skupnosti se izdela in vodi arhiv nerešenih zadev. PRENOVA SPLETNIH STRANI G. Crnek in ga. Buh Gašparič sta povedala, da:

4 - vsebinsko so zadeve zaključene, razen zgodovine, ki jo pripravlja g. Šilc - tehnična izvedba postavitve je predvidena v roku 30 dni - za dostop do spletnih strani naj četrtna skupnost čimprej posreduje ftp naslov ter uporabniško ime in geslo (strokovna sodelavka je povedala, da gesel na četrtni skupnosti ni) - gre za»odprt sistem«, ki ga bosta urejali strokovni sodelavki G. Lah je povedal, da je še vedno urednik spletnih strani, saj ga je svet četrtne skupnosti s sklepom potrdil, zato ga mora s sklepom tudi razrešiti. Prav tako ni bil sprejet sklep glede postavitve komisije za pripravo novih spletnih strani, podan je bil samo predlog. Člane sveta je večkrat prosil za prispevke, dobil jih je zelo malo, sedem mesecev pa stran tudi ni»ažurirana«. Nasprotuje tudi načinu izbire ponudnika, sam je moral prinesti dve do tri ponudbe. Ftp naslov ter uporabniško ime in geslo ima, posredoval ga bo g. Crneku oziroma na četrtno skupnost. Predsedujoči je povedal, da je pomembno, da se»zadeve premikajo«, pripravljalec spletnih strani je pripravil ponudbo s tremi»variantami«, se je pa strinjal, da je potrebno sedanjega urednika formalno razrešiti in finančno ovrednotiti njegovo delo v letošnjem letu. G. Lahu se opravičuje, ker ni»formalist«, pomembo je, da se»zadeve premikajo«. Predlagal je naslednji PREDLOG SKLEPA ŠT. 6/19: S postavitvijo nove spletne strani, ki naj bi bila aktivirana v roku 30. dni se razreši dosedanjega urednika spletnih strani g. Laha. Za predlagani sklep je glasovalo 12 članov sveta Proti je glasoval 1 član sveta. AD 3 POBUDE, PREDLOGI IN VPRAŠANJA ČLANOV SVETA Predsedujoči je povedal, da je bila svečana otvoritev obnovljenega Doma gasilcev in krajanov v Tacnu, ki se je je udeležil tudi Župan g. Zoran Jankovič. Predlagal je naslednji PREDLOG SKLEPA ŠT. 7/19: Predsedniku PGD Tacen g. Burgarju podeli priznanje za zasluge pri obnovi doma. Predsedujoči je povedal, da je tudi letos predvidena strokovna ekskurzija za člane sveta, datuma sta ali , destinacija pa še ni določena. Predlagal je naslednji PREDLOG SKLEPA ŠT. 8/19: Do ponedeljka naj člani sveta na četrtno skupnost posredujejo predloge za izvedbo ekskurzije.

5 G.Lah je izpostavil problem izpadov električne energije ob slabem vremenu, zadnji poleti je trajal 6 ur in vprašal ali je Elektro Ljubljana na dopis četrtne skupnosti odgovorilo. Člane sveta pa seznanil tudi z okvaro na javni razsvetljavi na Vipotnikovi ulici in Cesti vstaje, popravilo pa je trajalo več dni. Strokovna sodelavka je glede odgovora Elektra Ljubljana povedala, da je četrtna skupnost odgovor prejela in bo po e pošti ponovno poslan vsem članom sveta. G. Ježek je povedal, da na Gustinčičevi ul. v Šmartnem stanovalci nimajo kontejnerjev za papir, predlagal je tudi, da se ekološki otok pred cerkvijo v Šmartnem ukine, zaradi odlaganja odpadkov poleg kontejnerjev, kontejnerje za steklo pa postavi samo pred trgovino. Ga. Buh Gašparič je povedala, da kontejnerji v Šmartnem morajo ostati, saj trgovine ni, vsi stanovalci nimajo kontejnerjev za papir, lahko pa se pokliče na JP Snago, ki naslednji dan odpadke odstranijo. Predlagala je, da se vsem članom sveta posreduje tel. št. JP Snaga, kamor lahko javijo nesnago na ekoloških otokih. G. Lah je povedal, da tudi na Vipotnikovi nimajo kontejnerjev za papir. G. Zavašnik je člane seznanil z deli na hudourniku Pot na goro, Hidrotehnik bo naredil zbirnik in kaskade, ne bodo pa zamenjali poškodovane cevi v zgornjem delu, saj tega dela ni v popisu del. Predlagal je, da se na ARSO takoj pošlje predlog, da se zamenjavo cevi vključi v popis del, oziroma ali bi cevi lahko nabavila četrtna skupnost. Predsedujoči je zato predlagal naslednji PREDLOG SKLEPA ŠT. 9/19: Četrtna skupnost na ARSO pošlje dopis s prošnjo, da zamenjavo cevi v zgornjem delu hudournika Pot na goro naknadno vključijo v popis del in izvedbo. G. Zavašnik je tudi vprašal, ali je že urejen dogovor z Občino Medvode, da se lahko odpadke vozi na njihovo deponijo? Predsedujoči je povedal, da bo predvidoma oktobra na Brodu odprt začasni zbirni center, kamor bo možno voziti odpadke. G. Suhoveršnik je vprašal, ali bo Javna razsvetljava ponovno namestila svetilko v Sp. Gameljnah, ki so jo odstranili delavci Elektra? Povedal je tudi, da je nekaj krajanov Rašice izrazilo željo, da bi zaradi poplavljanja travnikov dokupili manjkajoče cevi cca metrov in vodo speljali drugam. Četrtno skupnost prosijo, da bi poravnala stroške»bagerja«. Pismene vloge s soglasji na četrtni skupnosti še ni. Ga. Buh Gašparič je povedala, da je bil od krajevne table Ljubljana proti Povodju izdelan nov načrt rekonstrukcije, s katerim se lastnica večjega dela zemljišča ne strinja. Ostali Projekti ( PZI so v reviziji in se zaključuje, predsednika prosi, da skuša urediti sestanek na DRSC.

6 Povedala je tudi, da bo ponovno organiziran Novoletni sejem v Šmartnem. G. Crnek je glede Centra četrtne skupnosti povedal, da se izdeluje OPPN, odkup zemljišč pa bo izveden po izdelavi OPPN. Sklican je tudi sestanek, kjer se bo potrdil javni in zasebni del. Dnevni red je bil s tem izčrpan in predsedujoči je sejo zaključil ob 20. uri. Zapisala: Ladka Debevc Predsednik Sveta četrtne skupnosti Šmarna gora Mestne občine Ljubljana Dejan Crnek

Ime Priimek

Ime Priimek Številka:900-128/2018-4 Datum:19.04.2018 Z A P I S N I K 25. seje Sveta Četrtne skupnosti Šmarna gora, ki je bila v sredo, 18. 04. 2018 ob 18.00 uri, v sejni sobi na sedežu ČS, Pločanska 8, Ljubljana.

Prikaži več

Ime Priimek

Ime Priimek Številka: 900-24/2014-4 Datum: 29.01.2014 Z A P I S N I K 23. seje Sveta Četrtna skupnosti Šmarna gora, MOL, ki je bila v torek, 28.01.2014 ob 18,00 uri, na sedežu Četrtne skupnosti Šmarna gora, Pločanska

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA

MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNA OBČINA LJUBLJANA ČETRTNA SKUPNOST ŠMARNA GORA Pločanska 8 1133 LJUBLJANA BROD tel. 01/5110-633, e-mail mol.smarna.gora@siol.net Številka: 900-7/2007-2-14211 Datum: 06.09.2007 ZAPISNIK 7. seje Sveta

Prikaži več

Ime Priimek

Ime Priimek Številka: 900-90 /2013-2 Datum: 06.05.2013 Z A P I S N I K 7. izredne seje Sveta Četrtne skupnosti Šmarna gora, s krajani, ki je bila v ponedeljek 06.05.2013 ob 18. uri v jedilnici OŠ Šmartno pod Šmarno

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc Mestna občina Ljubljana ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106; 1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@siol.net Številka: 900-19/2006-2-14206 Datum: 7. December

Prikaži več

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, 19.9.2013 ob 19.00 uri v prostorih KS Leskovec. Predlagani dnevni red: 1. Sprejetje sklepa

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc MESTNA OBČINA LJUBLJANA ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106,1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@ljubljana.si Številka: 900-11/2008-2-15210 Datum: 19.12.2008

Prikaži več

Microsoft Word - pregled sklepov.doc

Microsoft Word - pregled sklepov.doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0003/2012 Datum: 22. 03. 2012 P R E G L E D SKLEPOV 11. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29. 02. 2012 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 11.

Prikaži več

[vsebina sklepa skupaj s predlogi in popravki]

[vsebina sklepa skupaj s predlogi in popravki] OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET KOMISIJA ZA STATUTARNA VPRAŠANJA IN LOKALNO SAMOUPRAVO www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Datum: 22. 9. 2016 Z AP I S NI

Prikaži več

Z A P I S N I K

Z  A  P  I  S  N  I  K Z A P I S N I K 4. redne seje sveta KS Zdole, ki je bila v sredo 01. 04. 2015 ob 19. uri v sejni sobi KS Zdole. PRISOTNI ČLANI SVETA KS: Jože Slivšek, Vinko Planinc, Matjaž Ban, Marjan Zorko, Gričar Marjan,

Prikaži več

S V E T

S V E T OBČINSKI S V E T OBČINE VUZENICA Datum: 31.3.2016 Številka: 032-0004/2016-5 Z A P I S N I K 13. seje Občinskega sveta občine Vuzenica, ki je bila 31.3. 2016, ob 18. uri v prostorih sejne sobe občine Vuzenica.

Prikaži več

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/51-12-305, e-pošta: ks@skofja-loka.si Datum: 11.02.2015 Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki je bila v ponedeljek, 09.02.2015, s pričetkom ob 18.

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1 seje Odbora za druzbene gosp dejav_

Microsoft Word - Zapisnik 1  seje Odbora za druzbene gosp dejav_ Datum: 29. 1. 2015 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 1. seje Odbora za družbene,

Prikaži več

Številka: 900-6/ V Ljubljani, dne ZAPISNIK 12. redne seje Sveta ČS Rudnik, Mestne občine Ljubljana, ki je bila v SREDO, ob

Številka: 900-6/ V Ljubljani, dne ZAPISNIK 12. redne seje Sveta ČS Rudnik, Mestne občine Ljubljana, ki je bila v SREDO, ob Številka: 900-6/2013-3 V Ljubljani, dne 12.3.2013 ZAPISNIK 12. redne seje Sveta ČS Rudnik, Mestne občine Ljubljana, ki je bila v SREDO, 16.01.2013 ob 18.00 uri na sedeţu ČS Rudnik, Pot k ribniku 20 v Ljubljani.

Prikaži več

zapisnik OG -4

zapisnik  OG -4 OBČINA KOBARID Odbor za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja Datum: 23.04.2015 Številka: 011-10/2015 Z A P I S N I K 4. seje Odbora za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja, ki je bila dne 22.

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx Datum: 13. 6. 2019 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA OKOLJE, PROSTOR IN INFRASTRUKTURO www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 3. seje Odbora

Prikaži več

OBČINA MENGEŠ

OBČINA MENGEŠ OBČINA MENGEŠ Številka: 410-29/2018-2 Datum: 25. 2. 2019 Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina.menges@menges.si OBČINSKEMU SVETU OBČINE

Prikaži več

5

5 5 OBČINA KANAL OB SOČI OBČINSKI SVET PREDLOG Na podlagi 1 člena Statuta Občine Kanal ob Soči (Uradno objave Primorskih novic, št. 41/03, 17/06 in Uradni list RS, št. 70/07 in 51/08) in 20. člena Poslovnika

Prikaži več

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3)

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3) SVET KRAJEVNE SKUPNOSTI TURJE GORE Turje 20 1431 Dol pri Hrastniku Turje, 23.09.2015 ZAPISNIK Navzoči člani sveta KS Turje - Gore: Ladislav Železnik, Tina Peklar, Stane Polak, Vojka Grešak Kramžar, Stojan

Prikaži več

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju 2014 2018, ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob 16.30 uri, v dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje.

Prikaži več

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc)

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc) OBČINA KRANJSKA GORA NADZORNI ODBOR OBČINE KRANJSKA GORA Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.n.c. 04-5809 800, fax. 04-5809 824 direktni telefon 04-5809 818 http://www.kranjska-gora.si/ e-mail: obcina@kranjska-gora.si

Prikaži več

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2)

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2) OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, 28. 01. 2015 00 386 (2) 669 06 49 00 386 (2) 669 0654 www.ruse.si S K R A J Š A N Z A P I S 1. redne seje Odbora

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA PRORAČUN IN FINANCE www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Datum: 6. 2. 2014 ZAPISNIK 14. seje Odbora za proračun in

Prikaži več

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12 Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12. člena Pravilnika o organiziranosti vodnikov Planinske zveze Slovenije, dne 29. 11. 2003 sprejel in 21. 11. 2008 potrdil spremembe ter Zbor predstavnikov

Prikaži več

zapisnik 21. seje finance

zapisnik 21. seje finance OBČINA JESENICE OBČINSKI SVET Odbor za proračun in finance Številka: 032-18/2012 Datum: 16.11.2012 SKRAJŠAN ZAPIS 21. REDNE SEJE ODBORA ZA PRORAČUN IN FINANCE, KI JE BILA V ČETRTEK, 15.11.2012, OB 17.30

Prikaži več

Klasifikacijski znak 037

Klasifikacijski znak 037 Klasifikacijski znak 037 Maribor, 28.11.2018 Z A P I S N I K Konstitutivne seje ŠTUDENTSKEGA SVETA Fakultete za strojništvo UM, ki je potekala v torek, 28. novembra 2018, ob 18.00 uri v prostoru B-202.

Prikaži več

SPISEK UČENCEV

SPISEK UČENCEV Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik DELA SVETA STARŠEV Kamnik, september 2012 SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Ta poslovnik ureja delo Sveta staršev Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik

Prikaži več

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so Številka: 900-5/2019-4 Datum: 15. 4. 2019 Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, 15. 4. 2019, ob 16. uri, v sejni sobi Občine Polzela Navzoči člani občinskega sveta: Ivan

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc Na podlagi Zakona o sistemu plač v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 108/09 UPB 3, 13/10, 59/10, 85/10, 107/10), Zakona za uravnoteženje javnih financ (Uradni list RS, št. 40/12 in 105/12), Zakona o

Prikaži več

Osnovna šola Vide Pregarc Bazoviška ulica 1, 1000 Ljubljana Tel.: Faks: Štev.: 499/2014-

Osnovna šola Vide Pregarc Bazoviška ulica 1, 1000 Ljubljana Tel.: Faks: Štev.: 499/2014- Štev.: 499/2014-3 Datum: 26. 8. 2014 Zapisnik 18. sestanka Sveta šole, ki je bil v torek, 26. 8. 2014 ob 17. uri na OŠ Alojzija Šuštarja, Štula 23, Ljubljana Šentvid. Prisotni: Predstavniki ustanovitelja:

Prikaži več

O B Č I N A

O B Č I  N A PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve ZADEVA: UKINITEV STATUSA JAVNEGA DOBRA IN DOPOLNITEV

Prikaži več

LOKALNE VOLITVE 1998

LOKALNE VOLITVE 1998 LOKALNE VOLITVE 2018 Obrazec KS2B Z A P I S N I K o delu organa politične stranke, ki je določil kandidaturo(e) za člana sveta krajevne skupnosti Pojasnilo: 1. Zapisnik, ki ga pripravi organ politične

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc Številka: 9000-0001/2010-52 Datum: 23.06.2011 ZAPISNIK 8. seje Sveta zavoda, ki je bila v četrtek, 23.06.2011 ob 17.00 uri, v prostorih enote Gobica, Šolska ulica 12, Mengeš. Prisotni člani Sveta zavoda:

Prikaži več

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ ,

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ , OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/845-09-00, faks.: 02/845-09-09, e-mail: obcina.oplotnica@siol.net 1. NAZIV GRADIVA ZA TOČKO DNEVNEGA REDA NA OBČINSKEM

Prikaži več

POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE

POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE KAZALO I. SPLOŠNO... 3 II. UDELEŽENCI... 3 III. POTEK SKUPŠČINE... 4 IV. SKLEPČNOST IN ODLOČANJE... 4 V. VOLITVE ORGANOV ZVEZE... 5 VI. KONČNE DOLOČBE... 7 POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE

Prikaži več

Microsoft Word - 4. redna seja osnutek zapisnika

Microsoft Word - 4. redna seja osnutek zapisnika Mestna občina Koper Krajevna skupnost Škofije Svet KS Škofije Z A P I S N I K 4. redna seja Sveta Krajevne skupnosti Škofije, ki je bila 15.5.2019, ob 19. uri v sejni sobi Krajevne skupnosti Škofije UGOTOVITEV

Prikaži več

23. seja – KSWiki

23. seja – KSWiki 1 od 6 07.03.2017 8:23 23. seja 17. 11. 2016 Iz KSWiki Krajevna skupnost Bitnje Svet krajevne skupnosti Bitnje ' Zgornje Bitnje 33, 4209 Žabnica tel.: 041 759-104 Številka: Zap/23/2016 Datum: 17. 11. 2016

Prikaži več

PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLA

PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLA PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLAGATELJ: Župan Občine Šentilj GRADIVO PRIPRAVIL: Občinska

Prikaži več

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov:

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov: OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: 01 781 03 70 fax: 01 781 03 65 e-pošta: obcina.velike-lasce@siol.net Levstikov trg 1 1315 Velike Lašče e-naslov: http://www.velike-lasce.si Z A P I S N I K 4. redne seje Občinskega

Prikaži več

7_1_dopisna seja sklic

7_1_dopisna seja sklic OBČINA KRANJSKA GORA OBČINSKI SVET 1. DOPISNA SEJA 24.12.2018 03.01.2019 1 O B Č I N A KRANJSKA GORA OBČINSKI SVET Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.: (04) 580 98 08, fax.: (04) 580 98 24 http://obcina.kranjska-gora.si/

Prikaži več

LOKALNE VOLITVE 2014 Instruktivni obrazec LV-10 Zapisnik-večinske volitve (Svet krajevne skupnosti) ZAPISNIK O DELU ORGANA POLITIČNE STRANKE, KI JE DO

LOKALNE VOLITVE 2014 Instruktivni obrazec LV-10 Zapisnik-večinske volitve (Svet krajevne skupnosti) ZAPISNIK O DELU ORGANA POLITIČNE STRANKE, KI JE DO LOKALNE VOLITVE 2014 Instruktivni obrazec LV-10 Zapisnik-večinske volitve (Svet krajevne skupnosti) ZAPISNIK O DELU ORGANA POLITIČNE STRANKE, KI JE DOLOČIL KANDIDATURO(E) ZA ČLANE SVETA KRAJEVNE SKUPNOSTI

Prikaži več

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, 13. 11. 2018 Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučarske zveze Slovenije, ki je potekala v torek, 13. 11.

Prikaži več

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov:

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov: OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: 01 781 03 70 fax: 01 781 03 65 e-pošta: obcina.velike-lasce@siol.net Levstikov trg 1 1315 Velike Lašče e-naslov: http://www.velike-lasce.si Z A P I S N I K 6. redne seje Občinskega

Prikaži več

1 Mestna občina Koper Krajevna skupnost Škofije Svet KS Škofije Z A P I S N I K 21. redne seje Sveta Krajevne skupnosti Škofije, ki je bila

1 Mestna občina Koper Krajevna skupnost Škofije Svet KS Škofije Z A P I S N I K 21. redne seje Sveta Krajevne skupnosti Škofije, ki je bila 1 Mestna občina Koper Krajevna skupnost Škofije Svet KS Škofije Z A P I S N I K 21. redne seje Sveta Krajevne skupnosti Škofije, ki je bila 16.11.2016, ob 18.00 uri v sejni sobi Krajevne skupnosti Škofije

Prikaži več

PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve

PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve 1. (prve) SPREMEMBE IN DOPOLNITVE NAČRTA RAVNANJA Z

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 24. redne seje doc

Microsoft Word - Zapisnik 24. redne seje doc Številka: 013-0002/2014 ZAPISNIK 24. redne seje Sveta Krajevne skupnosti Boštanj, ki je bila dne 23. januarja 2014, ob 18.00 uri, v sejni sobi Gasilskega doma Boštanj. Prisotni člani sveta: Androjna Boris,

Prikaži več

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, 19. 03. 2015 z začetkom ob 18.00 uri v športnem parku Virtus Prisotni (predstavniki članic ŠZ Kamnik-debelo označeni

Prikaži več

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj Številka: 9000-0005/2019 Datum: 22. 5. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranja na javnih parkiriščih v Občini Kanal ob Soči - predlog

Prikaži več

Številka projekta: 19/2011 Spremembe in dopolnitve odloka o PUP za centralna naselja Vrsta mape: stališča do pripomb Stran 1 od PROSTORSKO UREDI

Številka projekta: 19/2011 Spremembe in dopolnitve odloka o PUP za centralna naselja Vrsta mape: stališča do pripomb Stran 1 od PROSTORSKO UREDI Stran 1 od 10 1. PROSTORSKO UREDITVENI POGOJI - naslovna stran IBIS, d.o.o. Slovenska Bistrica inženiring biro, investicijsko svetovanje Trg Alfonza Šarha 1, Slov. Bistrica Št. projekta: 19/2011 Datum:

Prikaži več

OBRAZLOŽITEV TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT

OBRAZLOŽITEV  TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT 8. /redna/ seja občinskega sveta Januar 2016 PRORAČUN OBČINE LENDAVA ZA LETO 2016 /1. obravnava/ GRADIVO PRIPRAVILA: Urad župana Župan občine PREDLAGATELJ: Župan - Polgármester OBRAZEC ŠT. 01/2014 OBRAZLOŽITEV

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Proračun občine Kanal ob Soči za leto 2014 - dopolnjen predlog NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2014-2017 30. redna seja občinskega sveta, 30.01.2014 4000 OBČINSKA UPRAVA 7.312.851 3.874.613 3.967.973 1.369.748

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 18. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 18. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo

OBČINSKI SVET SKLEPI 18. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 18. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo I.1. točke dnevnega reda: PREGLED IN POTRDITEV ZAPISNIKA 17. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 19.4.2017 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 17. redne seje Občinskega sveta Občine

Prikaži več

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto seja Občinskega sveta MONM v mandatu

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto seja Občinskega sveta MONM v mandatu Osnovni podatki o seji 26. seja Občinskega sveta Mestne občine Novo mesto, četrtek, 19. december ob 16. uri sejna dvorana Mestne občine Novo mesto, Novo mesto, Glavni trg 7 (Rotovž). Poročilo o glasovanju

Prikaži več

Številka: / Datum: POROČILO O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017

Številka: / Datum: POROČILO O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017 Številka: 00700-1/2017-1 Datum: 31. 03. 2017 O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017 I. UVOD Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih

Prikaži več

ZAPISNIK 18. redne seje

ZAPISNIK  18. redne seje Številka: 032-3/2010-19 ZAPISNIK 18. redne seje Občinskega sveta občine Rogašovci, ki je bila v četrtek, 31. 1 2013, ob 18. uri v prostorih kulturne dvorane v Svetem Juriju 13 b. Sejo je vodil župan občine,

Prikaži več

13. SKUPŠČINA ZA OBJAVO NA INTERNETU.doc

13. SKUPŠČINA ZA OBJAVO NA INTERNETU.doc Cestno podjetje Nova Gorica, Družba za vzdrževanje in gradnjo cest, d.d. 13. skupščina delniške družbe CPG, d.d. torek, 15. junij 2010 Nova Gorica, maj 2010 Na podlagi 6.3. točke Statuta delniške družbe

Prikaži več

Na podlagi 1. odstavka 37. člena Statuta PZS, je MDO PD Ljubljane, na svoji seji dne pravilnik sprejel. UO PZS je podal soglasje na podlag

Na podlagi 1. odstavka 37. člena Statuta PZS, je MDO PD Ljubljane, na svoji seji dne pravilnik sprejel. UO PZS je podal soglasje na podlag Na podlagi 1. odstavka 37. člena Statuta PZS, je MDO PD Ljubljane, na svoji seji dne 19. 3. 2014 pravilnik sprejel. UO PZS je podal soglasje na podlagi n) točke prvega odstavka 32. člena Statuta PZS na

Prikaži več

premoženjske - brez op

premoženjske - brez op RAVNANJE Z NEPREMIČNIM PREMOŽENJEM - RAZPOLAGANJE IN PRIDOBIVANJE NEPREMIČNIN- PREDLAGATELJ: Darko Zevnik, župan Občine Metlika PRIPRAVILA: Jasna Brus Rožman PREDMET: Nepremičnine A.) - parc. št. 2766/6

Prikaži več

VABILO IN GRADIVO ZA LOČENO ZASEDANJE IN GLASOVANJE IMETNIKOV PREDNOSTNIH DELNIC RAZREDA A NA 32. SKUPŠČINI DRUŽBE HRANILNICE LON, D.D., KRANJ V Kranj

VABILO IN GRADIVO ZA LOČENO ZASEDANJE IN GLASOVANJE IMETNIKOV PREDNOSTNIH DELNIC RAZREDA A NA 32. SKUPŠČINI DRUŽBE HRANILNICE LON, D.D., KRANJ V Kranj VABILO IN GRADIVO ZA LOČENO ZASEDANJE IN GLASOVANJE IMETNIKOV PREDNOSTNIH DELNIC RAZREDA A NA 32. SKUPŠČINI DRUŽBE HRANILNICE LON, D.D., KRANJ V Kranju, dne 10. novembra 2017 Uprava Hranilnice LON d.d.,

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA NAVODILA ZA IMENOVANJA RAVNATELJA Svet zavoda imenuje ravnatelja, vršilca dolžnosti ravnatelja, pomočnika ravnatelja na podlagi določb Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 17/91, 55/92, 66/93,

Prikaži več

\376\377\000d\000o\000p\000i\000s\000 \000c\000r\000n\000a\000 \000o\000p\000n

\376\377\000d\000o\000p\000i\000s\000 \000c\000r\000n\000a\000 \000o\000p\000n AREA ARS d.o.o. Trg mladosti 6 3320 VELENJE Velenje, 2013-09-20 št.: area ars/d62/2013-opn/sp OBČINA ČRNA NA KOROŠKEM Center 101 2393 ČRNA NA KOROŠKEM PREDMET: OPN ČRNA NA KOROŠKEM DOPOLNITEV POROČILA

Prikaži več

ŽUPAN Številka: 032-5/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine M

ŽUPAN Številka: 032-5/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine M ŽUPAN Številka: 032-5/2019-8 Datum: 12. 3. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Medvode VSEBINA: Predlog Poslovnika Občinskega sveta

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. skupne seje docx

Microsoft Word - Zapisnik 1. skupne seje docx Številka: 011-0010/2013-16 011-0011/2013-7 Datum: 15.4.2013 Z A P I S N I K 1. skupne seje Odbora za gospodarstvo in Odbora za kmetijstvo, ki je bila v ponedeljek, 8.4.2013, ob 15.00 uri v sejni sobi Občine

Prikaži več

Program dela NO za leto 2009

Program dela NO za leto 2009 Na podlagi 41. člena statuta občine Mirna Peč ter 12. in 13. člena Poslovnika nadzornega odbora občine Mirna Peč, je Nadzorni odbor občine Mirna Peč na svoji 9. seji, dne 15.12.2008 in 3. korespondenčni

Prikaži več

zapisnik 6 sej-potrjen

zapisnik 6 sej-potrjen Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik tel: (02) 577 68 80, fax: (02) 577 68 87, e-mail: obcina.dobrovnik@siol.net zakladniški račun:01356-0100013598, ID za DDV: SI72637706, Matična številka: 1332198 Občinski svet

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas,

OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas, OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA 1a. točke dnevnega reda: POTRDITEV ZAPISNIKA 4. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 10.4.2019 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 4. redne seje

Prikaži več

REDNA LETNA SKUPŠČINA ŠD DREN Prostori nove zgradbe ŠD dren, , pričetek ob 19. uri PREDLAGAN DNEVNI RED: 1. PREGLED IN PODAJA POROČIL O DEL

REDNA LETNA SKUPŠČINA ŠD DREN Prostori nove zgradbe ŠD dren, , pričetek ob 19. uri PREDLAGAN DNEVNI RED: 1. PREGLED IN PODAJA POROČIL O DEL REDNA LETNA SKUPŠČINA ŠD DREN Prostori nove zgradbe ŠD dren, 21. 5. 2017, pričetek ob 19. uri PREDLAGAN DNEVNI RED: 1. PREGLED IN PODAJA POROČIL O DELU ŠD DREN V LETU 2016 2. POROČILO NO 3. RAZPRAVA O

Prikaži več

ŽUPAN OBČINA LOGATEC e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201

ŽUPAN OBČINA LOGATEC   e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201 ŽUPAN OBČINA LOGATEC www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka: 013-1/2019-80 Datum: 4. 3. 2019 OBČINSKI SVET POROČILO O IZVRŠEVANJU

Prikaži več

Datum: Štev.: OŠ HORJUL Šolska ulica 44, 1354 Horjul Telefon: 01/ , GSM: / , GSM Faks: 01/

Datum: Štev.: OŠ HORJUL Šolska ulica 44, 1354 Horjul Telefon: 01/ , GSM: / , GSM Faks: 01/ Datum: 2.10.2018 Štev.: OŠ HORJUL Šolska ulica 44, 1354 Horjul Telefon: 01/ 7500-220, GSM: 051-308-472 01/7500-228, GSM 051-308-471 Faks: 01/ 7500-229 E-pošta:o-horjul.lj@guest.arnes.si ZAPISNIK 1. seje

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax O B Č I N A D O B R E P O L J E Videm 35, 1312 Videm -Dobrepolje, telefon: 01 786 70 10, telefaks: 01 780 79 23, e -pošta: obcina.dobrepolje@siol.net Številka: 032-0008/2018 Datum: 16. 10. 2018 Z A P I

Prikaži več

Microsoft Word - 12_seja_redna.doc

Microsoft Word - 12_seja_redna.doc OBČINA PREDDVOR OBČINSKI SVET Datum: 5. 3. 2012 Številka: 10-os-12 Z A P I S N I K 12. (redne) seje Občinskega sveta Občine Preddvor, z dne 29. 2. 2012, s pričetkom ob 18. uri Prisotni člani OS: Opravičeno

Prikaži več

PUP VELENJE HOLDING d

PUP VELENJE HOLDING d ZAPISNIK Zapisnik 19. seje KO Gomilsko z dne 16.5.2017 ob 20:07 uri. Prisotni člani KO Gomilsko: g. Marjan Mak, g. Bogomir Andoljšek, ga. Božena Kosu, g. Karel Vovk, g. Boštjan Šalamon, g. Boštjan Brišnik,

Prikaži več

številka: 4970/2015 ime pregleda: Popis spisa parametri izdelave: / datum izdelave pregleda: :16: št. datum

številka: 4970/2015 ime pregleda: Popis spisa parametri izdelave: / datum izdelave pregleda: :16: št. datum številka: 4970201 ime pregleda: Popis spisa parametri izdelave: izdelave pregleda:.9.2019 22:1:18 1 2 3 23.10.201 2.10.201 27.10.201 4 9.11.201 7 8 9 10 11 12 13 12.11.201 13.11.201 tip opis dat. dodatni

Prikaži več

IZBRANI PRIMERI JAVNO-ZASEBNIH PARTNERSTEV V SLOVENIJI doc. dr. Boštjan Ferk Inštitut za javno-zasebno partnerstvo

IZBRANI PRIMERI JAVNO-ZASEBNIH PARTNERSTEV V SLOVENIJI doc. dr. Boštjan Ferk Inštitut za javno-zasebno partnerstvo IZBRANI PRIMERI JAVNO-ZASEBNIH PARTNERSTEV V SLOVENIJI doc. dr. Boštjan Ferk Inštitut za javno-zasebno partnerstvo ŠPORTNI PARK STOŽICE: ŠPORTNA DVORANA IN NOGOMETNI STADION, LJUBLJANA PROJEKT (IME, LOKACIJA)

Prikaži več

SPOŠTOVANI DELNIČARJI GORENJA, v petek, , bo ob 9. uri devetnajsto zasedanje skupščine delničarjev družbe Gorenje, d.d., v veliki dvorani Hote

SPOŠTOVANI DELNIČARJI GORENJA, v petek, , bo ob 9. uri devetnajsto zasedanje skupščine delničarjev družbe Gorenje, d.d., v veliki dvorani Hote SPOŠTOVANI DELNIČARJI GORENJA, v petek, 5.7.2013, bo ob 9. uri devetnajsto zasedanje skupščine delničarjev družbe Gorenje, d.d., v veliki dvorani Hotela Paka, Rudarska ul. 1, Velenje. Dnevni red zasedanja

Prikaži več

Predsedstvo ZOSS 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva

Predsedstvo ZOSS 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva ZOSS je bila 24.09.2013 v prostorih OZS/ZOSS Seja se je začela ob 18.10

Prikaži več

Nosilna razvojna agencija / Status nosilca spodbujanja razvoja na regionalni ravni: RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3,

Nosilna razvojna agencija / Status nosilca spodbujanja razvoja na regionalni ravni: RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3, novembra 2012, v okviru 1. točke dnevnega reda:»ugotovitev sklepčnosti in določitev zapisnikarja«sprejel naslednja sklepa: SKLEPA: 1. Na 52. seji Sveta regije Severne Primorske (Goriške statistične) regije,

Prikaži več

Microsoft Word - A AM MSWORD

Microsoft Word - A AM MSWORD 1.7.2015 A8-0215/2 2 Uvodna izjava 21 a (novo) ob upoštevanju peticije Stop Food Waste in Europe! (Ustavimo nastajanje živilskih odpadkov v Evropi!); 1.7.2015 A8-0215/3 3 Uvodna izjava N N. ker je Parlament

Prikaži več

OBČINA KRIŽEVCI

OBČINA KRIŽEVCI OBČINA KRIŢEVCI OBČINSKI SVET Z A P I S N I K 1. ( konstitutivne ) seje občinskega sveta občine Kriţevci, ki je bila v ponedeljek, 08. novembra 2010 ob 18.00 uri v sejni sobi SKZ» KLAS» Kriţevci. Na seji

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU

OSNOVNA ŠOLA MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU OSNOVNA ŠOLA MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU VRTEC Vrtiljak in Ciciban Cesta v Dobrovce 21 2204 Miklavž na Dravskem polju 02/629-02-55; 02/629-02-55 Miklavž na Dravskem polju, 18.9.2015 ZAPISNIK 1. REDNE SEJE

Prikaži več

Microsoft Word - Pregled in potrditev zapisnika in sklepov 26. redne seje, doc

Microsoft Word - Pregled in potrditev zapisnika in sklepov 26. redne seje, doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0001/2014 Datum: 14.2.2014 P R E G L E D SKLEPOV 26. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29.1.2014 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 26. redne

Prikaži več

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 2. redne seje Občinskega sveta občine Borovnica, ki je bila v četrtek, ob 18.

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 2. redne seje Občinskega sveta občine Borovnica, ki je bila v četrtek, ob 18. Številka: 900-0001/2019-2 Datum: 31. 1. 2019 Z A P I S N I K 2. redne seje Občinskega sveta občine Borovnica, ki je bila v četrtek, 31. 1. 2019 ob 18. uri v sejni sobi Občine Borovnica. Sejo občinskega

Prikaži več

Usmerjevalna skupina 2018 pripravljalni dokumenti Zadeva: Sklepi organov in strokovnih teles - ZSA Uvodna opomba: uvrščamo sklepe, ki se nanašajo na p

Usmerjevalna skupina 2018 pripravljalni dokumenti Zadeva: Sklepi organov in strokovnih teles - ZSA Uvodna opomba: uvrščamo sklepe, ki se nanašajo na p Usmerjevalna skupina 2018 pripravljalni dokumenti Zadeva: Sklepi organov in strokovnih teles - ZSA Uvodna opomba: uvrščamo sklepe, ki se nanašajo na predloge sprememb ali pripombe na veljavne akte agencije.

Prikaži več

Komisija za Čopove diplome in priznanja pri ZBDS je na svoji seji dne 5

Komisija za Čopove diplome in priznanja pri ZBDS je na svoji seji dne 5 Na podlagi določil 33., 98. in 120. člena Statuta Zveze bibliotekarskih društev Slovenije (v nadaljevanju Zveza) je Občni zbor Zveze na svoji redni seji dne 10. 5. 2011 sprejel PRAVILNIK O PODELJEVANJU

Prikaži več

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto 2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto   2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018 Osnovni podatki o seji SKLIC Poročilo o glasovanju seje. redne seje Občinskega sveta Mestne občine Novo mesto, v četrtek, 7. januarja 9, ob 6. uri v sejni dvorani Mestne občine Novo mesto, Novo mesto,

Prikaži več

PDF generator

PDF generator Poročilo medijskih objav ZBORNICA ZA POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI Pripravljeno: Pojavnost: 19.02.2016 TISKANI 1 Ključne besede v poročilu: NAJEMNIK 1 Press CLIPPING d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 5, 2000

Prikaži več

številka: 4920/2016 ime pregleda: Popis spisa parametri izdelave: / datum izdelave pregleda: :31: št. procesno dejanje s

številka: 4920/2016 ime pregleda: Popis spisa parametri izdelave: / datum izdelave pregleda: :31: št. procesno dejanje s številka: 4920201 ime pregleda: Popis spisa parametri izdelave: izdelave pregleda: 30..2019 07:31:43 1 2 3 4 5 7 dodatni opis tip opis 1.11.201 predlog za začetek dolžnik 30.11.201 sklep o začetku dano

Prikaži več

OBČINA ŠMARJEŠKE TOPLICE

OBČINA ŠMARJEŠKE TOPLICE OBČINA ŠMARJEŠKE TOPLICE O b č i n s k i s v e t Z A P I S N I K 18. redne seje Občinskega sveta Občine Šmarješke Toplice, ki je bila v torek, 28. oktobra 2008, ob 18.00 uri v dvorani Družbenega doma Občine

Prikaži več

OBČINA ŽUŽEMBERK

OBČINA ŽUŽEMBERK OBČINA ŽUŽEMBERK OBČINSKI SVET 1 Z A P I S N I K 2. seje Občinskega sveta Občine Žužemberk, ki je bila 24. 1. 2019, ob 19. uri, v sejni sobi Občine Žužemberk. Prisotni člani sveta: g. Franc Štravs, ga.

Prikaži več

Microsoft Word - letni načrt pridob. rebalans za 2012 brez imen.doc

Microsoft Word - letni načrt pridob. rebalans za 2012 brez imen.doc Na podlagi 19. člena Statuta Mestne občine Nova Gorica (Uradne objave, št. 6/2002, 25/2002 in Uradni list RS št. 38/2005, 24/2006), 11. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih

Prikaži več

Microsoft Word - zapisnik 7. seje.doc popravljen.doc

Microsoft Word - zapisnik 7. seje.doc popravljen.doc KRAJEVNA SKUPNOST KRMELJ Z A P I S N I K 7. redne seje Sveta KS Krmelj, ki je bila dne 20.11. 2011 ob 09. uri v prostorih sejne sobe KS Krmelj Prisotni člani Sveta: Slavica Mirt, Drago Berk, Andrej Kranjc,

Prikaži več

URADNO GLASILO OBČINE LJUTOMER ŠTEVILKA: 6/2011 LJUTOMER, 26. september 2011 VSEBINA URADNEGA GLASILA: 44. ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O

URADNO GLASILO OBČINE LJUTOMER ŠTEVILKA: 6/2011 LJUTOMER, 26. september 2011 VSEBINA URADNEGA GLASILA: 44. ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O URADNO GLASILO OBČINE LJUTOMER ŠTEVILKA: 6/2011 LJUTOMER, 26. september 2011 VSEBINA URADNEGA GLASILA: 44. ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O PROGRAMU OPREMLJANJA IN MERILIH ZA ODMERO KOMUNALNEGA

Prikaži več

Microsoft Word - zapisnik 6. redne seje OS

Microsoft Word - zapisnik 6. redne seje OS Datum: 20.10.2011 ZAPISNIK 6. redne seje Občinskega sveta Občine Kobilje, ki se je pričela dne 28.09.2011 ob 17.00 uri v sejni sobi Občine Kobilje PRISOTNI ČLANI OBČINSKEGA SVETA: Fras Saša, Ferencek Tomaž,

Prikaži več

SCs V Portorož 3 Skupščina - vabilo s sklepi

SCs V Portorož 3 Skupščina  - vabilo s sklepi Številka: SCs_170511_Portorož_V_1_Skupščina_170412 Datum: 12.4.2017 Člani združenja Občine - ustanoviteljice športnih centrov, zavodov, podjetij in agencij Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport,

Prikaži več

Občina Ivančna Gorica

Občina Ivančna Gorica Točka 1 Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU T +386 0 1 7812 100, F +386 0 1 7812 120 E obc.ivancna.gorica@siol.net, W ivancna-gorica.si Številka: 900-0025/2015-5

Prikaži več

Številka:

Številka: OBČINSKI SVET MESTNE OBČINE NOVO MESTO Številka: 47810-3/2017-36 (625) Datum: 23. 1. 2018 ZADEVA: NAMEN: PRAVNA PODLAGA: POROČEVALCA: OBRAZLOŽITEV: PREDLOG SKLEPA: Ukinitev statusa javnega dobra na nepremičninah:

Prikaži več

zap13

zap13 OBČINA ŽALEC OBČINSKI SV ET Ul. Savinjs ke č ete 5, 3310 Žalec : (03) 713 64 00 Fax: (03) 713 64 612 Števil ka: 062-01 0002/2008 Datum: 31/3-2008 ZAPISNIK 13. REDNE SEJE OBČINSKEGA SV ETA, KI JE BILA V

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

KRAJEVNA SKUPNOST

KRAJEVNA SKUPNOST Mestna občina Koper Krajevna skupnost Hrvatini Svet KS Hrvatini Z A P I S N I K 1. REDNE SEJE SVETA KS HRVATINI dne 11. OKTOBRA 2016 ob 19.00 uri, v sejni sobi KS Hrvatini UGOTOVITEV SKLEPČNOSTI: Prisotni

Prikaži več

Microsoft Word - TEKST PZI STOPORKO.doc

Microsoft Word - TEKST PZI  STOPORKO.doc ProBiro Božo GAJŠEK s.p. Maribor stran 1/3 tel. 02/2521-025, E-mail: bozo.gajsek@triera.net 4.1.) NASLOVNA STRAN NAČRTA NAČRT ELEKTRIČNIH INSTALACIJ IN ELEKTRIČNE OPREME MAPA 4 INVESTITOR : OBJEKT: OBČINA

Prikaži več