DNEVI TOYOTINE POMLADI Izkoristite ugodnosti za vašo Toyoto od do OSVEŽITEV KLIMATSKE NAPRAVE ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZAŠČITA IN

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "DNEVI TOYOTINE POMLADI Izkoristite ugodnosti za vašo Toyoto od do OSVEŽITEV KLIMATSKE NAPRAVE ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZAŠČITA IN"

Transkripcija

1 DNEVI TOYOTINE POMLADI Izkoristite ugodnosti za vašo Toyoto od do OSVEŽITEV KLIMATSKE NAPRAVE ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZAŠČITA IN NEGA VAŠE TOYOTE

2 VSTOPITE PRIPRAVLJENI V POMLAD IN POLETJE Neprijazna zima se je poslovila in čas je, da svojo Toyoto odpeljete na pregled na pooblaščeni Toyotin servis. V obdobju od do smo vam pripravili raznovrstno ponudbo storitev, originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme po ugodnih cenah. Spoznajte našo privlačno ponudbo. OSVEŽITEV KLIMATSKE NAPRAVE Zrak v notranjosti vaše Toyote bo s pomočjo originalnega zračnega filtra ostal svež kljub zunanjim neprijetnim vplivom. TOYOTIN STANDARDNI FILTER ZRAKA V KABINI Filter zraka, ki je izdelan iz visokokakovostne netkane tkanine, odstrani glavne škodljive snovi, preden prodrejo v vozilo. od 21 TOYOTIN IZBOLJŠAN FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM V KABINI Ta filter iz visokokakovostne netkane tkanine s plastjo aktivnega oglja odstrani 25 % več škodljivih snovi kot standardni filter, vključno z alergeni in izpušnimi plini. od 31 ZAKAJ IZBOLJŠANI FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM: Standarden filter potniške kabine odstrani onesnaževalce zraka. Izboljšani filter pa dodatno odstrani še neprijetne vonjave. Rezultat je čist in svež zrak, ki kroži po potniški kabini. Z rednim in pravilnim vzdrževanjem bo vaša klimatska naprava delovala bolj ekonomično, podaljšala pa se bo tudi njena življenjska doba.

3 PAKET OSVEŽITEV PRO - NOVO TUNAP AIRCO WELL OSVEŽITEV KLIME FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM Gre za nadgradnjo paketa Osvežitev in vključuje napredni sistem za čiščenje klimatske naprave Tunap airco well, ki ga odlikujeta izjemna kakovost in bistveno dolgotrajnejše delovanje. Najpomembnejša značilnost sistema je, da z njim vzrok neprijetnega vonja (alge, plesni, bakterije) ne le prekrijemo, ampak tudi temeljito odpravimo. S tem pa pomembno pripomore k boljšemu razpoloženju voznika in potnikov v vozilu, saj je čist zrak na voljo vsem, tudi alergikom. / redna cena 123 / 99 MED 10-MINUTNO VOŽNJO VDIHNETE PRIBLIŽNO 70 LITROV ZRAKA Vremenske razmere, slog vožnje in uporaba klimatske naprave povzročijo nabiranje umazanije in mikrobov v klimatski napravi. V vozilu je zrak lahko nezdrav, dolgo preden se pojavijo neprijetne vonjave. Zato je treba klimatsko napravo servisirati in očistiti vsaj enkrat letno. 20% POPUSTA PAKET OSVEŽITEV OSVEŽITEV KLIME FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM Paket osvežitev odstrani bakterije in prah, izboljša zmogljivost klimatske naprave in vas zaščiti pred bakerijskimi okužbami. Rezultat je svež in prijeten vonj. 60 NOVOROJENČEK VDIHNE DO 45-KRAT NA MINUTO. SISTEM Tunap airco well POSKRBI ZA ZDRAV ZRAK V VOZILU.

4 BRISALCI UNIBLADE Kakovostne metlice brisalcev so izjemno pomembne za varnost. Zato so Toyotine originalne metlice brisalcev oblikovane in izdelane po najvišjih standardih. Natančno umerjene metlice brisalcev so trpežne, zanesljive in delujejo optimalno skozi celotno življenjsko dobo. S tem Toyotine metlice brisalcev ne zagotavljajo samo varnosti za voznike, ampak povečujejo tudi užitek v vožnji v vseh vremenskih razmerah. VRHUNSKA KAKOVOST NESLIŠNO DELOVANJE VEČJA VARNOST DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA TOYOTA PROTECT Je revolucionaren nov premaz na osnovi silicija, ki je razvit z Nasino pomočjo in nudi visokokakovostno zaščito površin na vozilu. Gre za novo tehnologijo, ki tvori molekulsko vez z lakom vašega avtomobila in na ta način ustvari izjemno odporno zaščito. Z enim nanosom zaščitite lak vozila za naslednjih pet let. PREDNOSTI: Lažje pranje in čiščenje vozila Zadošča že običajno pranje s šamponom, ki ne vsebuje voska Voska ni treba nanašati pet let Ohranja vrednost vašega vozila BRISALCI UNIBLADE AYGO / RC - 35 YARIS / MYC - 26 AURIS TS / MYC - 34 COROLLA SD / MYC - 34 VERSO / MYC - 36 AVENSIS WG / MYC - 32 RAV4 / RC - 36 C-HR / MYC - 58 JAMSTVA NA OBSTOJNOST NANOSA TOYOTA PROTECT ZAŠČITA NOTRANJOSTI 108 ZAŠČITA ZUNANJOSTI 222 ZAŠČITA ALU-PLATIŠČ 69 S TOYOTA PROTECT PRIVARČUJETE DENAR, ČAS IN VODO. *Navedene cene veljajo za prednje brisalce in vključujejo montažo in DDV.

5 PLATIŠČA Toyotina ponudba alu platišč vsebuje razkošje sodobnih oblik, ki izražajo samosvojost. Sredinski pokrovček je vpadljiv poudarek s Toyotinim logotipom, ki dopolnjuje edinstven značaj vaše Toyote. YARIS 2017/11 - MYC 38,1 CM (15-PALČNA) ALUMINIJASTA PLATIŠČA PODIUM PZ406B067BZG 91 ČISTILO ZA PLATIŠČA Preprost način za čiščenje umazanije in prahu s platišč in dodatkov. Platiščem povrne svež in čist videz. 11 DA BO ČISTO AURIS IN COROLLA 2017/11 - MYC 38,1 CM (15-PALČNA) ALUMINIJASTA PLATIŠČA MARA PZ49PE0670ZQ 40,6 CM (16-PALČNA) ALUMINIJASTA PLATIŠČA ORION PZ49PE0672ZS RAV4 2017/08 - MYC 43,2 CM (17-PALČNA) ALUMINIJASTA PLATIŠČA POSEIDON PZ49MX0670ZS 45,7 CM (18-PALČNA) ALUMINIJASTA PLATIŠČA PITLANE II PZ406X0679BM *Cena velja za eno platišče in ne vključuje pnevmatik, ventilčkov in montaže. V ceni je vključen DDV.

6 ORIGINALNA DODATNA OPREMA Toyotina dodatna oprema je zasnovana in izdelana z enako skrbnostjo, kakovostjo in natančnostjo kot Toyotina vozila. Izdelana je po meri za vašo Toyoto. S pestro izbiro za poseben stil, udobje, zaščito, prevoz in tehnične inovacije lahko svobodno prilagodite vozilo po svojih željah. Za dodatno varnost pa ima vsak kos Toyotine originalne dodatne opreme triletno garancijo in sicer skupaj z vozilom od dneva nakupa. NOSILEC ZA KOLO Nosilec za kolo iz aluminija, ki se enostavno pritrdi na strešne nosilce. NOSILEC ZA KOLO od 99 STREŠNI KOVČEK Idealen za tiste, ki želijo na počitnice vzeti vse. Ima centralno ključavnico in trakove znotraj za pripeti prtljago. Možnost odpiranja iz obeh strani. NOSILEC ZA KOLO Nosilec za kolo je narejen iz trdnega jekla. Omogoča prevoz 2 koles. Nosilec se namesti na snemljivo ali fiksno vlečno kljuko. THULE PACIFIC 200 NOSILEC ZA DVE KOLESI 366 od 265 * Cene vključujejo DDV in montažo.

7 STREŠNI NOSILCI Namestitev in odstranitev aluminijastih strešnih nosilcev z možnostjo zaklepanja je zelo enostavna. Dopolniti jih je mogoče z nosilci za smuči, kolesa in strešnim kovčkom. VLEČNA KLJUKA Toyota nudi pestro izbiro fiksnih, vodoravnih in navpičnih snemljivih vlečnih kljuk. Vse nudijo veliko vlečno zmogljivost, nanje pa je mogoče namestiti zadnji Toyotin nosilec za kolesa. GUMIJASTA ZAŠČITA PRTLJAŽNEGA DNA Iz odporne črne plastike z visokimi robovi za zaščito tepiha v prtljažniku pred vodo, blatom, peskom in umazanijo. PARKIRNA TIPALA Odločite se lahko za parkirna tipala v sprednjem, zadnjem ali obeh odbijačih. Povezana so z opozorilnim zvočnim signalom kateri je slišen v kabino. Na armaturni plošči lahko zvočne signale tudi izključite. Cene veljajo za horizontalne snemljive kljuke. Cene veljajo za vgrajena parkirna tipala v zadnjem odbijaču. model model model model YARIS / MYC 139 YARIS / MYC 557 AYGO / RC 31 AYGO / RC 200 AURIS TS / MYC 157 AURIS TS / MYC 592 YARIS / MYC 37 YARIS / MYC 213 COROLLA SD / MYC 157 VERSO / MYC 665 AURIS TS / MYC 43 AURIS TS / MYC 253 VERSO / MYC 139 AVENSIS WG / MYC 640 COROLLA SD / MYC 43 COROLLA SD / MYC 249 AVENSIS WG / MYC 159 RAV4 / RC 678 VERSO / MYC 49 VERSO / MYC 237 RAV4 / RC 148 C-HR / MYC 631 AVENSIS WG / MYC 49 AVENSIS WG / MYC 271 C-HR / MYC 185 RAV4 / RC 54 RAV4 / RC 257 C-HR / MYC 49 C-HR / MYC 257 * Cene vključujejo DDV in montažo.

8 ORIGINALNO TOYOTINO MOTORNO OLJE NAJPOMEMBNEJŠA TEKOČINA VAŠEGA VOZILA TOYOTA Tako kot ljudje ne moremo preživeti brez vode in rastline potrebujejo sončno svetlobo, motor vozila potrebuje zaščito motornega olja, da se ne poškoduje in da deluje z optimalno zmogljivostjo. TOYOTA NEGA Toyotini izdelki za nego poudarijo privlačnost, zaščitijo in očistijo vaše vozilo. Ne ohranjajo samo izjemnega videza vašega vozila, temveč ščitijo tudi okolje in vas. Uživajte v vožnji. 2+ DARILO * Originalno Toyotino motorno olje je edina vrsta motornih in menjalniških maziv, ki je razvita posebej za vaše vozilo Toyota. Za razliko od drugih znamk so Toyotina olja temeljito preizkušena v Toyotinih vozilih z namenom zagotoviti najboljše prilagajanje vsem potrebam motorja. ŠAMPON ZA AVTOMOBILE 6 LOŠČILO ZA VOZILO 11 SREDSTVO ZA ČIŠČENJE IN NEGO USNJA 11 ČISTILO ZA STEKLA 8 RAZPRŠILO ZA ARMATURNO PLOŠČO 11 ČISTILO ZA PLATIŠČA 11 ČISTILO ZA OBLAZINJENJE 9 *DARILO: ob nakupu dveh Toyotinih izdelkov za nego avtomobila, vam podarimo Šampon za avtomobile (Shampoo Wax). Originalna Toyotina motorna olja vam zagotavljajo zaščito, moč, zanesljivost, trajnost ter tudi učinkovitejše delovanje motorja in izboljšano ekonomičnost, kar pomeni manjšo porabo in posledično nižji izpust CO₂. Cene vključujejo DDV.

9 TOYOTA STIL MAJICA S KAPUCO TBMC Modni kapucar z zadrgo, kengorujskimi žepi in patenti na rokavih in spodnjem robu. Notranjost kapuce je v kontrastno sivi barvi. Material: 80 % bombaž, 20 %. Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL. 43 SONČNA OČALA TBMC Sodobna sončna očala z odsevnimi stekli in posebno vrečko za shranjevanje. Očala ustrezajo vsem evropskim standardom. Kategorija 3, UV MAJICA S KRATKIMI ROKAVI TBMC Siva majica s kratkimi rokavi in zaščitnim znakom Toyota. Material: 75 % poliester, 25 % bombaž. Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL. 18 KAPA TBMC panelna kapa s šildom je opremljena z odsevnimi detajli in posebnim trakom, s pomočjo katerega jo je možno prilagoditi različnim velikostim glave. Enotna velikost. 13

10 TOYOTA ZAVAROVANJE Sklenite Toyota Zavarovanje in bodite deležni prednosti, ki jih boste uživali kot eden od naših zavarovancev. V sodelovanju s partnerjem, zavarovalnico GENERALI d.d., smo pripravili konkurenčne pakete zavarovanj, ki so pripravljeni posebej za vozila Toyota. Toyota zavarovanje je bilo razvito za zagotavljanje višje vrednosti vozila ter večjih ugodnosti lastnikov. Naša zaveza je zagotoviti tudi kvaliteto in zanesljivost servisa, za katerega se zavedamo, da ga kot lastnik Toyote poznate in cenite. RAZLOGI ZA TOYOTA ZAVAROVANJE * Polovico nižja odbitna franšiza pri škodi (splošni kasko); Nižja premija za zavarovanje kraje vozila; Prvi dve leti možnost zavarovanja na novo vrednost; Daljša uporaba nadomestnega vozila; Vsa popravila pri pooblaščenih Toyotinih servisih z originalnimi nadomestnimi deli; Vračilo 10 % premije kasko (brez prijavljene škode iz naslova kateregakoli kasko produkta (splošni in/ali delni kasko)); Zamrznitev bonusa (velja za zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) in zavarovanje AO-plus). *Navedene so osnovne značilnosti produkta, za katere lahko veljajo dodatni pogoji. Podrobnejši opis je objavljen v zavarovalnih pogojih, ki se nahajajo pri pooblaščenih trgovcih Toyota.

11 NOVA COROLLA Zapelji v novo dobo. Izberi hibridno moč. Nova Corolla je na voljo v karoserijskih izvedbah kombilimuzina, karavan in limuzina. Ponaša se s hibridno tehnologijo naslednje generacije, ki jo odlikuje edinstvena kombinacija zmogljivosti, učinkovitosti in nizke ravni izpustov.

12 NAJ VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA Servisiranje pri pooblaščenem Toyotinem servisu prinaša najvišjo kakovost storitve in poznavanje vozila. Z uporabo originalnih nadomestnih delov in rednega servisiranja pri pooblaščenem servisu ohranjate varnost in zanesljivost vašega vozila. UDOBJE KAKOVOST TRANSPARENTNOST NAJBOLJŠA VREDNOST ZA Pri vsakem servisu se v prvi vrsti posvečamo našim strankam, zato da se lahko hitro in varno vrnejo Vozila Toyota poznamo bolje kot kdor koli drug in vedno namestimo samo originalne Toyotine Zaupanje strank želimo pridobiti s preglednimi informacijami, dokazanim strokovnim znanjem VAŠ DENAR Vzdržujemo vrednost vašega vozila. Redno vzdrževano vozilo pri na cesto. nadomestne dele, ki so zasnovani ter vrhunsko kakovostjo izdelkov pooblaščenem serviserju Toyota za Toyotina vozila. in storitev. bolje ohranja vrednost skozi čas. POOBLAŠČENI SERVISI TOYOTA AC LOVŠE Jarška c. 11, Domžale (01) AH FURMAN Rogaška cesta 11 a, Ptuj (02) AVTO CENTER POMURJE Kroška ulica 58, Murska Sobota (02) TOYOTA CENTER LJUBLJANA BTC - Leskoškova 1, Ljubljana (01) AC LOVŠE, PE KRANJ Cesta Staneta Žagarja 65 b, Kranj (04) CENTER JEREB Polje 9 b, Izola (05) ŠTAJERSKI AVTO DOM Tržaška cesta 38, Maribor (02) TOYOTA CENTER LJUBLJANA VIČ - Tržaška cesta 132, Ljubljana (01) AC FRI - MOBIL Dečkova cesta 43, Celje (03) A-COSMOS, LJUBLJANA PE NOVA GORICA, Industrijska cesta 9, Kromberk, Nova Gorica, (05) TPV AVTO Kandijska cesta 60, Novo mesto (07) TOYOTA.SI Slike v brošuri so simbolne. Ponudba velja od do oz. do razprodaje zalog. Navedene cene veljajo samo za artikle, ki so vključeni v akcijo. Vse cene so maloprodajne in vključujejo DDV, vendar ne vključujejo montaže (razen kjer je navedeno, da je cena z montažo). Za napake v tisku ne odgovarjamo.

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

Velja od: do preklica DODATNA OPREMA

Velja od: do preklica DODATNA OPREMA Velja od: 1. 12. 2018 do preklica DODATNA OPREMA FORD KA + MALOPRODAJNI CENIK DODATNE OPREME - MODELNO LETO OD 2016.00 FORD KA + MALOPRODAJNI CENIK DODATNE OPREME - MODELNO LETO OD 2016.00 Gumijasti tepihi,

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

- 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT

- 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT - 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT 7 LET STARO VOZILO VAM PRINAŠA - 25 % 5 LET - 30 %

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Prevod SIOEN prezentacije

Microsoft PowerPoint - Prevod SIOEN prezentacije ZAŠČITA NA PODLAGI INOVACIJ Kratek pregled fasadnih oblog iz tekstilnih materialov Obrazložitev razlike med fasadnimi materiali in različnimi fasadnimi sistemi: Razlikujemo med sistemi oblog in prezračevanimi

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

Varčevalni paketi Porsche Izbrani varčevalni paketi za vozila Porsche, stara od štiri do sedem let

Varčevalni paketi Porsche Izbrani varčevalni paketi za vozila Porsche, stara od štiri do sedem let Varčevalni paketi Porsche Izbrani varčevalni paketi za vozila Porsche, stara od štiri do sedem let Prednosti varčevalnih paketov Porsche Porsche Service Varčevalni paketi za vozila Porsche, stara od štiri

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od do gorenje.si

PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od do gorenje.si PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od 3. 5. do 31. 8. 2018 gorenje.si 16 POGRINJKOV HKRATI V IZJEMNO VARČNEM A +++ ENERGIJSKEM RAZREDU GV67260

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

PRIPRAVITE SE ZA POČITNICE ugodneje, kot ste mislili več za manj...vsak dan HIT 1 99 EUR KRATKE HLAČE udobne, s potiskom, žepi in vrvico v pasu, na vo

PRIPRAVITE SE ZA POČITNICE ugodneje, kot ste mislili več za manj...vsak dan HIT 1 99 EUR KRATKE HLAČE udobne, s potiskom, žepi in vrvico v pasu, na vo PRIPRAVITE SE ZA POČITNICE ugodneje, kot ste mislili več za manj...vsak dan HIT KRATKE HLAČE udobne, s potiskom, žepi in vrvico v pasu, na voljo različni modeli, za deklice, za dečke: 100% bombaž, velikosti:

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah s potiskom in napisom, za deklice, za dečke, HIT 1 29 Oferta PONUDBA ważna w VELJA dniach 00.00-00.00 25.7.- 31.7. 2019 OZIROMA lub

Prikaži več

Overview

Overview SMETARSKA VOZILA ROS ROCA Olympus nadgradnja na dvoosnem vozilu Olympus nadgradnja na triosnem vozilu Olympus Nova zasnova smetarskega vozila od Januarja 2010 Opravljen trpežnosti test je ekvivalenten

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - 7-Morfoloþka analiza

Microsoft PowerPoint - 7-Morfoloþka analiza MORFOLOŠKA ANALIZA ENOSTAVNA TEHNIKA ZA KREATIVNI PROCES 1/18 ORODJA MI SMO TUKAJ! TEHNIKE FAZE 0 Predispozicija Usposabljanje za kreativnost 1 Eksterna analiza veriga vrednosti 2 Interna analiza SWOT

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

ZAVAROVALNA HIŠA LUIČ D.O.O.

ZAVAROVALNA HIŠA LUIČ D.O.O. POVZETEK POROČILA ZA POSLOVNO LETO 2012 ČRNOMELJ 2012 KAZALO 1. OSEBNA IZKAZNICA ZAVAROVALNE HIŠE LUIČ D.O.O 2. PREDSTAVITEV DRUŽBE 3. ZAVAROVANJA 4. DEJAVNOSTI 5. POROČILO O POSLOVANJU ZA POSLOVNO LETO

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne www.mass.si Nazaj v šolo! 19677-30 (št. 36-41) Na obutev priznanih blagovnih znamk,, Le Coq Sportif,, Polo,, Lacoste, New Balance, Vans, Reebok, Fred Perry. 196770-30 (št. 41,5-46) Popust DO Akcija traja

Prikaži več

več za manj...vsak dan MODNA POLETNA pustolovščina HIT 2 49 EUR MAJICA S KRATKIMI ROKAVI 100 % BOMBAŽ za ženske, v španskem stilu, enobarvna, na voljo

več za manj...vsak dan MODNA POLETNA pustolovščina HIT 2 49 EUR MAJICA S KRATKIMI ROKAVI 100 % BOMBAŽ za ženske, v španskem stilu, enobarvna, na voljo več za manj...vsak dan MODNA POLETNA pustolovščina HIT MAJICA S KRATKIMI ROKAVI za ženske, v španskem stilu, enobarvna, na voljo v barvah: ali na voljo dva modela, PONUDBA VELJA 6.6. 12.6. 2019 OZIROMA

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

VODIČ ZA POTROŠNIKE

VODIČ ZA POTROŠNIKE VODIČ ZA POTROŠNIKE BRIGGS & STRATTON Briggs & Stratton je največji proizvajalec zračno hlajenih bencinskih motorjev za stroje na svetu. Oblikujemo, izdelujemo, tržimo in serviseramo motorje za proizvajalce

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS SISTEM ZA Cetol Novatech Cetol HLS Plus Cetol Filter 7 Plus Cetol BLX Pro Cetol BLX Pro Top Cetol BL Unitop Cetol Wetterschutzfarbe Cetol Aktiva Rubbol EPS Plus Rubbol Satura Plus Rubbol Primer/Grund Plus

Prikaži več

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

INO WinterAktion Flyer EXCLUSIV SI-1 bc.cdr

INO WinterAktion Flyer EXCLUSIV SI-1 bc.cdr EXCLUSIV VHODNA VRATA PROGRAM 2019 / 2020 Vhodna vrata iz aluminija z obojestransko prekrivnim polnilom in faktorjem toplotne izolativnosti 2 W/m K. Ustvarjena z občutkom za varnost, estetiko in ugodje.

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

Dolgoročna zanesljivost.

Dolgoročna zanesljivost. Dolgoročna zanesljivost. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS: IVECO nudi celovito ponudbo rabljenih vozil najboljših blagovnih znamk skupaj z vseobsegajočimi storitvami in poslovnimi rešitvami. O nas OK TRUCKS

Prikaži več

KATALOG IZDELKOV

KATALOG IZDELKOV KATALOG IZDELKOV 2019 www.mix.si STREŠNA OKNA AVX AVX STREŠNO OKNO V javnih in stanovanjskih objektih V ogrevanih bivalnih prostorih Vgradnja v strehe z naklonom med 15 in 90 Primerna za vse tipe strešnih

Prikaži več

lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina

lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina Pred začetkom uporabe kontaktnih leč Sentina vam svetujemo, da si preberete naslednja navodila. Četudi kontaktne leče uporabljate že dlje časa, je dobro

Prikaži več

Presentation‘s Main Title

Presentation‘s Main Title JUBIZOL Izvedba detajlov fasade načrtovanje in pregled izvedbe v praksi 1 Aleš Kovač d.i.g. JUB d.o.o. ; ales.kovac@jub.eu Obdelava COKLA Slaba praksa Direktno stikovanje z asfaltom? VROČINA!! 2 Obdelava

Prikaži več

Veljavno od do MAKSI OBLEKA vel. XS - XL 9 99 Od naprej velja običajna cena: 1999 Prihranek = 50% VSE SPROŠČENO? VEDNO

Veljavno od do MAKSI OBLEKA vel. XS - XL 9 99 Od naprej velja običajna cena: 1999 Prihranek = 50% VSE SPROŠČENO? VEDNO Veljavno od.. do.. 20 MAKSI OBLEKA vel. XS - XL Od 8.. 20 naprej velja običajna cena: Prihranek = 50% VSE SPROŠČENO? VEDNO T KKO. OBLEKA vel. XS - XL Od 8.. 20 naprej velja običajna cena: vel. XS - XL

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

FABER 2012-stran4

FABER 2012-stran4 4 SIL-K: THE SILENCE KEY Sil-K ACT, ACTIVE NOISE REDUCTION FABER je prvo podjetje, med proizvajalci kuhinjskih nap, ki je razvilo tehnologijo aktivnega zmanjšanja hrupa na svojih aparatih. Razvit je bil

Prikaži več

Nova paleta izdelkov za profesionalce!

Nova paleta izdelkov za profesionalce! Nova paleta izdelkov za profesionalce! Popravilo barvanih površin AUTOSOL COMPOUND AUTOSOL POLISH AUTOSOL FINISH AUTOSOL NANO WAX Predstavitev osnove Zakaj se polirne paste uporabljajo? Kakšne poškodbe

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

ČAS ZA KRATKE ROKAVE in privlačne cene več za manj...vsak dan HIT 1 49 EUR MAJICA S KRATKIMI ROKAVI za dojenčke, s potiskom, za deklice, z volančki na

ČAS ZA KRATKE ROKAVE in privlačne cene več za manj...vsak dan HIT 1 49 EUR MAJICA S KRATKIMI ROKAVI za dojenčke, s potiskom, za deklice, z volančki na ČAS ZA KRATKE ROKAVE in privlačne cene več za manj...vsak dan HIT 1 49 KRATKIMI ROKAVI za dojenčke, s potiskom, za deklice, z volančki na rokavih, za dečke, 74-98 cm ali s potiskom, za deklice, na voljo

Prikaži več

Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od * od 915 *

Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od * od 915 * Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od 1.264 * od 915 * Garažna sekcijska vrata RenoMatic vklj. s pogonom

Prikaži več

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx MPC ( ) Popust Akcijska cena ( ) Enojna kabina 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x2, 6-stopenjski ročni menjalnik 24.300 2.100 22.200 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x4, 6-stopenjski ročni menjalnik Podaljšana kabina

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka:

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka: SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 672647-672648 www.conrad.si MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka: 672647-672648 1 NAMEN UPORABE Izdelka sta namenjena za merjenje temperatur

Prikaži več

Mondeo MCA MY CENIK xls

Mondeo MCA MY CENIK xls MPC Popust 4 vrata 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.200 5.300 15.900 5 vrat 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.850 5.300 16.550 Karavan 1.6 Ti-VCT 88 kw (120

Prikaži več

AZ_sredstva_katalog_140306

AZ_sredstva_katalog_140306 Sredstva za zaščito vseh vrst ogrevalnih Najboljša zmogljivost v ogrevalnih sistemih in zagotovitev popolne varnosti za uporabnika in okolje Praktični napotki za uporabo AZ sredstev Ogrevalni sistemi radiatorji

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 44 / / Stran 6325 PRILOGA II Del A NAJVEČJE MERE IN MASE VOZIL 1 NAJVEČJE DOVOLJENE MERE 1.1 Največja

Uradni list Republike Slovenije Št. 44 / / Stran 6325 PRILOGA II Del A NAJVEČJE MERE IN MASE VOZIL 1 NAJVEČJE DOVOLJENE MERE 1.1 Največja Uradni list Republike Slovenije Št. 44 / 18. 8. 2017 / Stran 6325 PRILOGA II Del A NAJVEČJE MERE IN MASE VOZIL 1 NAJVEČJE DOVOLJENE MERE 1.1 Največja dolžina: - motorno vozilo razen avtobusa 12,00 m -

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

Amarok_ML20_06_v delu.xlsx

Amarok_ML20_06_v delu.xlsx Informativni cenik - modelsko leto 2019 Dvojna kabina moč menjalnik koda MPC kw ( KM ) (št. prestav) vozila AMAROK 3,0 4M 150 (204) 6 S6BB64W6 39.474 AMAROK 3,0 4M Aut. 150 (204) 8 S6BB6AW6 41.656 AMAROK

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

II-RIS-Primer Seminarske Naloge Redni-LJ

II-RIS-Primer Seminarske Naloge Redni-LJ UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA UPRAVO Študijski program: Visokošolski strokovni program Uprava Prva stopnja (bolonjski) Način študija: redni ČIŠČENJE VOZIL V AVTOPRALNICI Seminarska naloga Predmet:

Prikaži več

Uradni list RS - 32/2004, Uredbeni del

Uradni list RS - 32/2004, Uredbeni del PRILOGA VI POTRDILA O SKLADNOSTI (Vzorci vsebine) Stran 1 A) POTRDILO O SKLADNOSTI ZA VOZILO HOMOLOGIRANEGA TIPA POTRDILO O SKLADNOSTI ZA VOZILO HOMOLOGIRANEGA TIPA (1) (številka potrdila o skladnosti:)

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Univerzalni zračni kompresor Bruder Mannesmann 097 T Kataloška

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Univerzalni zračni kompresor Bruder Mannesmann 097 T Kataloška SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 48 29 72 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Univerzalni zračni kompresor Bruder Mannesmann 097 T Kataloška št.: 48 29 72 KAZALO SESTAVNI DELI NAPRAVE...3 NAMEN

Prikaži več

Rešitve za muzeje jekleni del vašega podjetja

Rešitve za muzeje jekleni del vašega podjetja Kovinski regali za muzeje Sistem TERRA Izvlečne mreže za varno in pregledno shranjevanje muzejskih predmetov Najpomembnejše pri zasnovi depojskega prostora je zaščita muzejskih predmetov. Še več, predmeti

Prikaži več

Kovinska protipoplavna KD vrata Življenje je kot reka, včasih mirna, drugič deroča a vedno polna presenečenj. Če vas v življenju p

Kovinska protipoplavna KD vrata Življenje je kot reka, včasih mirna, drugič deroča a vedno polna presenečenj. Če vas v življenju p Kovinska protipoplavna KD vrata Življenje je kot reka, včasih mirna, drugič deroča a vedno polna presenečenj. Če vas v življenju ponese deroča voda, se lahko zaščitite, dokler se voda ne umiri. JUNIJ 2015

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška š

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška š SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 86 83 42 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška št.: 86 83 42 KAZALO 1. UVOD...3 2. OPOZORILO! POMEMBNI

Prikaži več

IR termometer testo 830 testo 830 hiter, za brezkontaktno merjenje površinske temperature Merjenje z laserskim pointerjem za natančno merjenje tudi na

IR termometer testo 830 testo 830 hiter, za brezkontaktno merjenje površinske temperature Merjenje z laserskim pointerjem za natančno merjenje tudi na IR termometer testo 830 testo 830 hiter, za brezkontaktno merjenje površinske temperature Merjenje z laserskim pointerjem za natančno merjenje tudi na večjih razdaljah Hitro shranjevanje odčitkov (2 odčitka

Prikaži več

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard December je čas veselja in obdarovanja. To je tisti mesec, ki kljub nizkim temperaturam prinaša na lica tople nasmehe. K čimer seveda pripomorejo

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij With the support of the Lifel

PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij With the support of the Lifel PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij This project has been funded with support from the European Commission. 1 Pri predelavi

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold.

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold. PERFECT CAR INTERIOR Novem Predstavitev podjetja PERFECT CAR INTERIOR 1) Vizija Strategija Vrednote Dejstva in podatki Kupci in reference Ponudba storitev Kariera Naša obljuba Stran 2 Vizija Strategija

Prikaži več

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU www.mass.si polovičke Popust Maryann 09302-20 (št. 36-41) TBS 25491-20 (št.41-46) Še več OBUTVE po polovičnih cenah poiščite v naših prodajalnah. Akcija traja od 7.11. do 27.11.2016 oziroma do razprodaje

Prikaži več

Microsoft Word - NOVA DELOVNA OBLEKA - KAPA_KONCNI-3.doc

Microsoft Word - NOVA DELOVNA OBLEKA - KAPA_KONCNI-3.doc GASILSKA ZVEZA SLOVENIJE GASILSKA DELOVNA OBLEKA KAPA Standard kakovosti :GZS-DO-K-2013-1A Datum:24.09. 2013 1. PREDMET STANDARDA Ta standard se nanaša na kapo, ki je sestavni del gasilske delovne obleke.

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Urban 330.14P.7 1368 70/95 154 13.890 13.890 1.4 16v Cross 330.16P.7 1368 70/95

Prikaži več

CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard

CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard Zaupanja vredna tehnologija ploščatih ključev za širok spekter uporabe Patentirani obojestranski ključ CY110 nudi podobne prednosti, kot sistemi

Prikaži več

1 EKSPERIMENTALNI DEL 1.1 Tkanina Pri pranju smo uporabili pet tkanin, od katerih je bila ena bela bombažna tkanina (B), preostale tkanine (E101, E111

1 EKSPERIMENTALNI DEL 1.1 Tkanina Pri pranju smo uporabili pet tkanin, od katerih je bila ena bela bombažna tkanina (B), preostale tkanine (E101, E111 1 EKSPERIMENTALNI DEL 1.1 Tkanina Pri pranju smo uporabili pet tkanin, od katerih je bila ena bela bombažna tkanina (B), preostale (E101, E111, E114 in E160) pa so bile zamazane z različnimi umazanijami

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi Akcije jesen 2018. september-december 2018. Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materialov. Kerr Endodontija Na zamudite aparata za strojno

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

Ali je varno kupovati ponarejeno blago?

Ali je varno kupovati ponarejeno blago? Ali je varno kupovati ponarejeno blago? Nakup ponarejenega blaga predstavlja tveganja za vašo varnost, zdravje in denarnico. Zato tega raje ne storite! Ste v dvomih? Vprašajte se naslednje: Ali ponaredek

Prikaži več

SKF Technical Bulletin

SKF Technical Bulletin SKF Tehnični bilten Rešitve za zamenjavo in popravilo vodnih črpalk VKMC 01278, / VKMC 01278-1, Motorji VAG: 1.6 TDI, 2.0 TDI (EA288 motor) SKF Rešitve za zamenjavo in popravilo z navodili za vgradnjo

Prikaži več

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2 PRIROČNIK O VARČNI PORAI GORIVA IN EMISIJAH CO2 Seznam novih modelov Suzuki v Sloveniji Nasveti voznikom za varčno vožnjo Seznam vseh novih modelov osebnih vozil znamke Suzuki, ki so v tekočem letu naprodaj

Prikaži več

1. Distributivni elementi.indd

1. Distributivni elementi.indd Kompaktna klimatska naprava SMRTY / 119 Tehnični list Namestitev: Stanovanja, Stanovanjske hiše, Vile, Pasivne hiše Prezračevalna naprava za stanovanjske hiše Smarty X z EPP ohišjem je sinonim za najvišjo

Prikaži več

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o avtotaksi prevozih, ki obsega: - Odlok o avtotaksi prevozih (Uradni list RS, št. 33/08 z dne ), - Odlo

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o avtotaksi prevozih, ki obsega: - Odlok o avtotaksi prevozih (Uradni list RS, št. 33/08 z dne ), - Odlo Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o avtotaksi prevozih, ki obsega: - Odlok o avtotaksi prevozih (Uradni list RS, št. 33/08 z dne 4. 4. 2008), - Odlok o spremembi in dopolnitvi Odloka o avtotaksi prevozih

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana T: 01 471 22 11 Številka: 430-65/2018-60 Datum: 24. 04. 2018 F: 01 471 29 78 E: glavna.pisarna@mors.si www.mors.si Na podlagi

Prikaži več

Pepco SLO-P34-Leaflet-200x290-web.pdf

Pepco SLO-P34-Leaflet-200x290-web.pdf več za manj...vsak dan DIŠEČA PUNČKA VILA SPARKLE GIRLZ na voljo različni modeli, višina: 30 cm IGRAČA Z MILNIMI MEHURČKI v obliki kosilnice, velikost: 26 x 26 x 50 cm PONUDBA VELJA 23.5. 5.6. 2019 OZIROMA

Prikaži več

Termostatska glava Halo Termostatske glave Z vgrajenim tipalom

Termostatska glava Halo Termostatske glave Z vgrajenim tipalom Termostatska glava Halo Termostatske glave Z vgrajenim tipalom IMI HEIMEIER / Termostatske glave in radiatorski ventili / Termostatska glava Halo Termostatska glava Halo Termostatska glava Halo se uporablja

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) (103 kw/140 KM) Dizel L1H1 L1H1 2700 kg 2900 kg 26 657,00 26 901,00 27 407,00 27 651,00 28 157,00 28 401,00 28 757,00

Prikaži več

O Č E S N I C E N T E R ODPRAVA DIOPTRIJE ŽIVLJENJE BREZ OČAL IN KONTAKTNIH LEČ

O Č E S N I C E N T E R ODPRAVA DIOPTRIJE ŽIVLJENJE BREZ OČAL IN KONTAKTNIH LEČ O Č E S N I C E N T E R ODPRAVA DIOPTRIJE ŽIVLJENJE BREZ OČAL IN KONTAKTNIH LEČ LASERSKA ODPRAVA DIOPTRIJE Kaj je laserska korekcija dioptrije? Laserska operacija oči je postopek, s katerim se trajno odpravi

Prikaži več

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Hitro in preprosto do cilja s kodami QR Ne glede na to, ali potrebujete informacije

Prikaži več

Dobrodošli v programu podaljšanega jamstva NISSAN …

Dobrodošli v programu  podaljšanega jamstva   NISSAN … KNJIŽICA PODALJŠANEGA JAMSTVA Dobrodošli v programu podaljšanega jamstva RENAULT NISSAN kritje PJ 04! Čestitamo! Izbira za podaljšano jamstvo RENAULT NISSAN je premišljena in pametna odločitev, saj boste

Prikaži več

EMEA Import 150

EMEA Import 150 150.164.3 150.164.3 150.165.3 150.165.3 150.168.3 150.168.3 150.564.3 150.564.3 150.565.3 150.565.3 150.568.3 150.568.3 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več