Poletni glasbeni tečaji Celeia junija do 6. julija 2013 prof. Liza Hawlina Prešiček - flavta prof. Milena Lipovšek - flavta prof. Jože Kotar

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Poletni glasbeni tečaji Celeia junija do 6. julija 2013 prof. Liza Hawlina Prešiček - flavta prof. Milena Lipovšek - flavta prof. Jože Kotar"

Transkripcija

1 Poletni glasbeni tečaji Celeia junija do 6. julija 2013 prof. Liza Hawlina Prešiček - flavta prof. Milena Lipovšek - flavta prof. Jože Kotar - klarinet prof. Dejan Prešiček - saksofon prof. Stanko Arnold - trobenta Zavod Celeia Celje, Glasbena šola Celje in Glasbeno društvo Saksofonija pripravljajo v času od 25. junija do 6. julija 2013 Poletne glasbene tečaje za flavto, klarinet, saksofon in trobento. Namenjeni so začetnikom, ljubiteljem brez starostne omejitve, učencem nižjih in dijakom srednjih glasbenih šol ter študentom. Vsebina tečajev, ki bodo potekali na Glasbeni šoli Celje, je: individualno delo in komorna igra (duo, trio, kvartet, veliki ansambel), študij solistične literature (tudi ob prisotnosti korepetitorja), razvijanje tehnike pravilnega dihanja, nastavka, intonacije, vibrata... V času Poletnih glasbenih tečajev Celeia bo organizirano več nastopov in koncertov v dvoranah Glasbene šole Celje, Celjskega doma in na odprtih prizoriščih (Vodni stolp in Stari grad Celje). Maksimalno število udeležencev na tečajih za saksofon, klarinet in trobento je 8, na tečaju za flavto pa 16. Cena tečaja na udeleženca je 300. Izpolnjeno prijavnico pošljite najkasneje do 14. junija 2013 na naslov: Zavod Celeia Celje, Krekov trg 3, 3000 Celje Vljudno vabljeni!

2 Poletni glasbeni tečaj za saksofon junij do 30. junij 2013 Mentor: prof. Dejan Prešiček Saksofonist Dejan Prešiček je končal študij na glasbeni akademiji v Frankfurtu. Izpopolnjeval se je v mojstrskem razredu Jean-Marie Londeixa v Bordeauxu, kjer je prejel zlato medaljo in častno nagrado mesta Bordeaux za saksofon in komorno igro. Kot solist in komorni glasbenik je igral na mnogih festivalih (Festival Ljubljana, Ludwigsburger Schlossfestspiele, Musica Strasbourg, Ars Nova Mainz, Nova Antiqua Köln, Musika Viva München, Varšavska jesen itd.) in v koncertnih dvoranah širom po Evropi (London, Pariz, Berlin, Dunaj, Lizbona, Beograd, Zagreb idr.) ter v Kanadi, ZDA, Braziliji in na Tajskem. Kot solist je igral z orkestrom Slovenske filharmonije, Tajske filharmonije, Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, Celjskim godalnim orkestrom, Ansamblom Slavko Osterc, Komornim orkestrom UNI RIO in Solisti beograjske Filharmonije. Snemal je za različne radijske in televizijske hiše (BBC London, Bayerischer Rundfunk, Duetschlandradio, SWR Stuttgart, SWR Baden Baden, Radio Lisbona, RTV Srbija, RTV Slovenija ) in sodeloval pri snemanju številnih zgoščenk. Od leta 2001 je soustanovitelj in predsednik glasbenega društva»ansambel Slavko Osterc«. Leta 2003 je z Matjažem Drevenškom in Milkom Lazarjem soustanovil slovensko društvo saksofonistov»saksofonija«. Od leta 2010 je njegov predsednik. Med leti 1995 in 2008 je bil Dejan Prešiček umetniški vodja Glasbenega poletja na gradu Podsreda. Deluje kot direktor Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani, kjer tudi poučuje saksofon in komorno igro. Od leta 2009 je honorarni sodelavec na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Dejan Prešiček je tudi soustanovitelj in član Tria Slavko Osterc in kvarteta saksofonov Ensemble 4saxess.

3 Poletni glasbeni tečaj za flavto junij do 5. julij 2013 Mentorici: prof. Liza Hawlina Prešiček prof. Milena Lipovšek Flavtistka Liza Hawlina Prešiček je končala Akademijo za glasbo v Ljubljani. Kasneje se je izpopolnjevala še na seminarjih pri Davidu Nicholsonu, Emmanuelu Pahudu, Robertu Aitkenu in Stefanu Betu za baročno flavto. Kot solistka je sodelovala s Simfoniki RTV Slovenija, s Celjskim godalnim orkestrom, z Beograjsko filharmonijo, s Tajsko filharmonijo in s komornim orkestrom UNI RIO. Je članica tria Slavko Osterc, s katerim je nastopala na festivalih v Sloveniji, Hrvaški, Madžarski, Franciji, Nemčiji, Avstriji, Poljski, Srbiji, ZDA, Tajski in Braziliji. Sodelovala je pri snemanju štirih plošč za RTV Slovenija. Deluje kot profesorica flavte na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana in je članica žirij, tako državnih kot tudi mednarodnih tekmovanj. Milena Lipovšek je leta 1998 z odliko diplomirala na ljubljanski Akademiji za glasbo v razredu prof. Fedje Rupla, pri katerem je leta 2004, z izvedbo Francaixovega koncerta za flavto in orkester, zaključila tudi podiplomski študij. Izpopolnjevala se je na mojstrskih tečajih pri profesorjih Michaelu Koflerju, Davidu Nicholsonu in Felixu Rengliju. Je dobitnica več prvih nagrad na državnih tekmovanjih mladih glasbenikov. Redno je sodelovala z orkestrom Opere in baleta SNG v Ljubljani, s komornim orkestrom Camerata Labacensis, občasno s komornim orkestrom Mahler Chamber, orkestrom Mariborske filharmonije in z državnim filharmoničnim orkestrom OSESP Sao Paolo. Od leta 1999 je solo-flavtistka v Simfoničnem orkestru RTV Slovenije. Kot solistka je večkrat nastopila s Simfoniki RTV Slovenija in posnela več solističnih in komornih del za arhiv Radia Slovenija. Leta 2006 je izšla njena prva zgoščenka z deli ruskih skladateljev za flavto in klavir. Je članica kvarteta Flavte brez meja in tria Opus 3, redno pa deluje tudi v drugih komornih zasedbah. Krstno je izvedla več del domačih in tujih skladateljev. Nastopila je na več festivalih v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Hrvaški, Belgiji, Angliji, Braziliji in Črni gori. Vodila je tečaje za flavto v Sloveniji (Podsreda, Gornja Radgona), Braziliji, Črni gori in Nemčiji. Poučuje na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, Glasbeni gimnaziji v Celju in glasbenem centru Edgar Willems v Ljubljani.

4 Poletni glasbeni tečaj za klarinet junij do 6. julij 2013 Mentor: prof. Jože Kotar Jože Kotar (1970, Trbovlje) je redni profesor na ljubljanski Akademiji za glasbo in od leta 2007 solo klarinetist Simfonikov RTV Slovenija. Pred tem je bil dvanajst let solo klarinetist v Simfoničnem orkestru Slovenske filharmonije. Kot solist, komorni glasbenik in član različnih komornih sestavov nastopa doma in v tujini (Italija, Madžarska, Avstrija, Nemčija, Francija, Češka, Poljska, Rusija, Ukrajina, Španija, Irska, Belgija, Danska, Švica, Švedska, Nizozemska, Izrael, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Makedonija, ZDA, Kanada, Brazilija, Južna Koreja), vodi seminarje za klarinet in komorno igro (Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Italija, Madžarska, Belgija, Izrael, Irska, ZDA, Kanada, Brazilija) in sodeluje v žirijah mednarodnih tekmovanj. Solistično je koncertiral in snemal z različnimi orkestri pod taktirkami Marka Letonje, Uroša Lajovica, Marka Muniha, Antona Kolarja, Milivoja Šurbka, Georga Pehlivaniana, Rogera Boutryja, Tetsuja Honne, Davida Itkina, Benoita Fromangerja, Davida de Villiersa, Pavla Dešpalja, Iva Lipanovića, Tomislava Fačinija in drugih. Kot član Simfonikov RTV Slovenija in Simfoničnega orkestra Slovenske Filharmonije je nastopal s številnimi svetovno znanimi dirigenti, kot so: Carlos Kleiber, Ricardo Mutti, Serge Baudo, Yurij Simonov, Hartmut Haenchen, Milan Horvat, Pavel Kogan, Zoltan Kocsis, Leopold Hager, En Shao, Cristian Mandeal in drugi. Posnel je vrsto zgoščenk, med njimi štiri samostojne solistične. Na Akademiji za glasbo je kot asistent začel delovati leta V tem času je v njegovem razredu diplomiralo 25 študentov, podiplomski študij pa so zaključili 3 študentje. Jože Kotar je bil mentor tudi trem Prešernovim nagrajencem Akademije na glasbo, njegovi študentje so prinesli več kot 20 nagrad z domačih in mednarodnih tekmovanj. Od leta 2008 deluje tudi kot mentor pihal pri Simfoničnem orkestru Akademije za glasbo. Med letoma 2000 in 2004 je poučeval na Visoki školi za glazbenu umjetnost»ino Mirković«v Lovranu na Hrvaškem. Deluje tudi kot profesor klarineta na Konservatoriju za glasbo in balet, njegovi dijaki so prejeli 13 nagrad na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih. Je član, soustanovitelj in umetniški vodja Slovenskega orkestra klarinetov in Slovenskega seksteta klarinetov ter član Pihalnega kvinteta Ariart, s katerim je leta 2007 prejel Bettetovo nagrado, Pihalnega tria Slovenske filharmonije in Ansambla za sodobno glasbo MD7. Od leta 2007 je dirigent in umetniški vodja Delavske godbe Trbovlje.

5 Poletni glasbeni tečaj za trobento - 1. julij do 5. julij 2013 Mentor: prof. Stanko Arnold Stanko Arnold je diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. A.Grčarju, ter že na začetku študija postal trobentač orkestra Slovenske filharmonije. Po uspehu na tekmovanju mladih umetnikov v Zagrebu leta 1976 s prvo nagrado, je nadaljeval študij v Parizu pri prof. Rogerju Delmottu. Leta 1976 je prejel prvo nagrada na mednarodnem tekmovanju v Toulonu, leta 1979 pa drugo nagrado na mednarodnem tekmovanju Marice André v Parizu in posebno nagrado za najboljšo izvedbo Concertina francoskega skladatelja A. Joliveta. V domovini je za svoje umetniške uspehe prejel štiri nagrade: leta 1980 Župančičevo nagrado za solistične nastope, leta 1982 nagrado Prešernovega sklada kot član Slovenskega kvinteta trobil, leta 1985 nagrado Prešernovega sklada za solistične nastope, leta 1987 Župančičevo nagrado kot član Slovenskega kvinteta trobil, leta 2008 pa veliko Prežihovo plaketo občine Ravne na Koroškem. Od 1968 do 1990 je bil solo trobentač v orkestru Slovenske filharmonije, leta 1990 pa je postal redni profesor na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Do sedaj je posnel štiri solistične plošče in štiri plošče s komornimi skupinami, snemal je tudi za različne radijske in TV postaje. Kot komorni glasbenik nastopa že vrsto let v različnih sestavih: Slovenski kvintet trobil,brass trio z R.Vladkovičem in B. Slokarjem, 10 of the Best (Allen Vizzutti, Otto Sauter, James Thompson,...) ter z organisti: Ljerka Očić, Irena Chrybkova, Nicolas Kynaston, W. Neil, Kurt Neuhauser, Klaus Kuchling. V zadnjih letih je vodil več poletnih šol v Sloveniji, Avstriji, Švici, Nemčiji ter na Hrvaškem. Bil je član komisij na domačih in mednarodnih tekmovanjih, kot solist pa je nastopal v Španiji, Franciji, Nemčiji, Avstriji, Češki, Madžarski, Rusiji, ZDA, Hrvaški in Japonski z različnimi simfoničnimi in komornimi orkestri.

Poletni glasbeni tečaji Celeia junija do 5. julija 2014 prof. Liza Hawlina Prešiček - flavta prof. Milena Lipovšek - flavta prof. Jože Kotar

Poletni glasbeni tečaji Celeia junija do 5. julija 2014 prof. Liza Hawlina Prešiček - flavta prof. Milena Lipovšek - flavta prof. Jože Kotar Poletni glasbeni tečaji Celeia 2014 26. junija do 5. julija 2014 prof. Liza Hawlina Prešiček - flavta prof. Milena Lipovšek - flavta prof. Jože Kotar - klarinet prof. Dejan Prešiček - saksofon prof. Stanko

Prikaži več

Microsoft Word - Razpis_Temsig_2020

Microsoft Word - Razpis_Temsig_2020 R A Z P I S Na podlagi 10. člena Pravil tekmovanj mladih slovenskih glasbenikov in baletnih plesalcev Komisija za glasbena in baletna tekmovanja (TEMSIG) In Zveza slovenskih glasbenih šol (ZSGŠ) razpisujeta

Prikaži več

Povracila-stroskov-julij-2011

Povracila-stroskov-julij-2011 POVRAČILA STROŠKOV V ZVEZI Z DELOM IN DRUGI PREJEMKI Povračila stroškov in druge prejemke v dejavnosti trgovine urejajo: Kolektivna pogodba dejavnosti trgovine Slovenije in Tarifna priloga h Kolektivni

Prikaži več

MEDNARODNO KL AVIRSKO TEKMOVANJE BÉLA BARTÓK NOVEMBRA 2019 GRADEC, AVSTRIJA V PROSTORIH

MEDNARODNO KL AVIRSKO TEKMOVANJE BÉLA BARTÓK NOVEMBRA 2019 GRADEC, AVSTRIJA V PROSTORIH www.konservatorium.steiermark.at www.belabartok.at 6. MEDNARODNO KL AVIRSKO TEKMOVANJE BÉLA BARTÓK 11. 17. NOVEMBRA 2019 GRADEC, AVSTRIJA V PROSTORIH KONSERVATORIJA JOHANNA JOSEPHA FUXA DEŽELE ŠTAJERSKE

Prikaži več

untitled

untitled 2. poglavje: Povprečni dosežki po področjih matematike PODPOGLAVJA 2.1 Kakšne so razlike v dosežkih po posameznih področjih matematike? 2.2 Razlike med učenci in učenkami v dosežkih po področjih matematike

Prikaži več

Slovenska glasba v 20. Stoletju

Slovenska glasba v 20. Stoletju Slovenska glasba v 20. Stoletju UVOD Naši glasbeni ustvarjalci so v 20. Stoletju ujeli korak s sodobnimi tokovi v svetovni glasbi. Vemo namreč, da so pred tem slovenski klasicistični in romantični skladatelji

Prikaži več

Microsoft Word - INFORMACIJE NOVEMBER doc

Microsoft Word - INFORMACIJE NOVEMBER doc INFORMACIJE NOVEMBER 2014 Spoštovani! Pošiljamo Vam informacije za november. Vlada pripravlja kup dokaj neugodnih ukrepov za podjetnike (povišan davek na bančne storitve, povišan davek na zavarovalniške

Prikaži več

UČNI NAČRT PREDMETA / COURSE SYLLABUS Predmet: Magistrsko delo-kompozicija in glasbena teorija Course title: Študijski program in stopnja Študijska sm

UČNI NAČRT PREDMETA / COURSE SYLLABUS Predmet: Magistrsko delo-kompozicija in glasbena teorija Course title: Študijski program in stopnja Študijska sm UČNI NAČRT PREDMETA / COURSE SYLLABUS Predmet: Magistrsko delo-kompozicija in glasbena teorija Course title: Študijski program in stopnja Študijska smer Letnik Semester Study programme and level Study

Prikaži več

3 Matematični dosežki v vsebinskih in kognitivnih področjih Kot je opisano v izhodiščih raziskave TIMSS 2007, smo s preizkusi znanja preverjali znanje

3 Matematični dosežki v vsebinskih in kognitivnih področjih Kot je opisano v izhodiščih raziskave TIMSS 2007, smo s preizkusi znanja preverjali znanje 3 Matematični dosežki v vsebinskih in kognitivnih področjih Kot je opisano v izhodiščih raziskave, smo s preizkusi znanja preverjali znanje različnih matematičnih vsebin na več kognitivnih področjih. Naloge

Prikaži več

INFORMACIJE MAREC 2017

INFORMACIJE MAREC 2017 INFORMACIJE MAREC 2017 NOVICE Zakon o pokojninsko invalidskem zavarovanju STATISTIČNI PODATKI Spoštovani! V februarju 2017 ni bilo veliko novosti na področju davkov, financ in računovodstva, na nekaj sprememb

Prikaži več

Microsoft Word - Mojstrski tečaji za študente AG Ljubljana[1].docx

Microsoft Word - Mojstrski tečaji za študente AG Ljubljana[1].docx Najbolj vznemirljivi glasbeniki Evrope v Sloveniji. Ustvarjajte z njimi! Akademija»Branimir Slokar«(mojstrski tečaji za orkestrske instrumente) bo od letošnjega leta nosila ime glasbenika svetovnega formata,

Prikaži več

Zbirka medijskih objav JAVNI SKLAD RS ZA KULTURNE DEJAVNOSTI, Število objav: 6 Tiskani mediji: 0 Splet: 4 Radijske postaje: 2 Televizijsk

Zbirka medijskih objav JAVNI SKLAD RS ZA KULTURNE DEJAVNOSTI, Število objav: 6 Tiskani mediji: 0 Splet: 4 Radijske postaje: 2 Televizijsk Zbirka medijskih objav JAVNI SKLAD RS ZA KULTURNE DEJAVNOSTI, 6. 06. 202 Število objav: 6 Tiskani mediji: 0 Splet: 4 Radijske postaje: 2 Televizijske postaje: 0 Teletekst: 0 Spremljane teme: Javni sklad

Prikaži več

PRILOGA 1 A ZAVEZANEC: Številka izdaje: Priloga 1 B ZADEVA: OBRAZEC B1 ZA IZRAČUN NAJVIŠJE DOVOLJENE CENE ZDRAVILA NA DEBELO Lauer-Taxe (spletni vir ali elektronska izdaja) C ABDA Datenbank D Vidal (spletni

Prikaži več

PRVA SLOVENSKA GLASBENA OLIMPIJADA

PRVA SLOVENSKA GLASBENA OLIMPIJADA DRUGA SLOVENSKA GLASBENA OLIMPIJADA PISNI TEST 1. kategorija ime in priimek tekmovalca/tekmovalke Ljubljana, 10. marec 2013 SPLOŠNI PODATKI SPOL M Ž STAROST ŠOLA SEM ČLAN ŠOLSKEGA PEVSKEGA ZBORA DA NE

Prikaži več

Siddharta je šest članska slovenska rockovska skupina Nastala je leta 1995 Je najuspešnejša in najbolj priljubljena glasbena skupina v Sloveniji. Poim

Siddharta je šest članska slovenska rockovska skupina Nastala je leta 1995 Je najuspešnejša in najbolj priljubljena glasbena skupina v Sloveniji. Poim Siddharta je šest članska slovenska rockovska skupina Nastala je leta 1995 Je najuspešnejša in najbolj priljubljena glasbena skupina v Sloveniji. Poimenovala se je po znanem romanu nemškega pisatelja Hermana

Prikaži več

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo sta skupaj z dvema dijakoma iz Gimnazije Bežigrad in

Prikaži več

(Microsoft Word - Pirls poro\350ilo o raziskavi_lektorirano)

(Microsoft Word - Pirls poro\350ilo o raziskavi_lektorirano) 78 5. Šolski viri za poučevanje branja Šola je prostor, kjer opismenjevanje poteka sistematično in kjer poučujejo formalno usposobljeni strokovnjaki učiteljice in učitelji. Učenec ne more vsega v zvezi

Prikaži več

Brexit_Delakorda_UMAR

Brexit_Delakorda_UMAR MAKROEKONOMSKI IZGLEDI ZA EU IN SLOVENIJO KAKŠNA JE / BO VLOGA BREXITA? Aleš Delakorda, UMAR C F A S l o v e n i j a, 1 7. 1 0. 2 0 1 6 M A K R O E K O N O M S K I P O L O Ž A J I N I Z G L E D I Z A E

Prikaži več

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija 2 1. januar NEDELJA, Bravo orkester!: Klasične uspešnice s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija Kultu

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija 2 1. januar NEDELJA, Bravo orkester!: Klasične uspešnice s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija Kultu 1. januar NEDELJA, 1. 1. 8.00 Bravo orkester!: Klasične uspešnice s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija Kulturni vrhovi Mali volkodlak nizozemski film 18:00 Vse je mogoče na silvestrovo Z glasbo in plesom

Prikaži več

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija Maj PETEK, SOBOTA, NEDELJA, :00 Infokanal Infokanal Otroški program To

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija Maj PETEK, SOBOTA, NEDELJA, :00 Infokanal Infokanal Otroški program To Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija 2 1. - 3. Maj PETEK, 1. 5. SOBOTA, 2. 5. NEDELJA, 3. 5. 50 let Glasbene mladine ljubljanske Sveto in svet Slovenski utrinki Osmi dan Razkrivanje preteklosti izobraževalno

Prikaži več

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija februar PETEK, SOBOTA, NEDELJA, :00 Kultura, Odmevi Kultura, Odmevi Tedenski izbor

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija februar PETEK, SOBOTA, NEDELJA, :00 Kultura, Odmevi Kultura, Odmevi Tedenski izbor 1. - 3. februar PETEK, 1. 2. SOBOTA, 2. 2. NEDELJA, 3. 2. 6:00 Kultura, Odmevi Kultura, Odmevi Tedenski izbor Prenos nedeljske maše Od blizu, pogovorna Mladi virtuozi redni blok 11:30 (4,8 EUR) redni blok

Prikaži več

SI057 OK KAPITAL Period SI057 NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D. (NLB d.d.) Kapitalska pozicija upoštevaje pravila CRD 3 A) Navadni lastnišk

SI057 OK KAPITAL Period SI057 NOVA LJUBLJANSKA BANKA D.D. (NLB d.d.) Kapitalska pozicija upoštevaje pravila CRD 3 A) Navadni lastnišk SI57 OK 1. KAPITAL Period SI57 Kapitalska pozicija upoštevaje pravila CRD 3 A) Navadni lastniški kapital pred odbitnimi postavkami (Temeljni kapital brez hibridnih instrumentov in državnih ukrepov pomoči,

Prikaži več

Uradni list RS - 14/99, Uredbeni del

Uradni list RS - 14/99, Uredbeni del Uradni list Republike Slovenije Internet: http://www.uradni-list.si e-mail: info@uradni-list.si Št. 14 Ljubljana, petek 12. 3. 1999 Cena 1120 SIT ISSN 1318-0576 Leto IX DRŽAVNI SVET 681. Spremembe in dopolnitve

Prikaži več

Kodeks EFPIA o javni objavi Javne objave 2016 Shire Pharmaceuticals (vključno z družbo Baxalta US Inc.) 1

Kodeks EFPIA o javni objavi Javne objave 2016 Shire Pharmaceuticals (vključno z družbo Baxalta US Inc.) 1 Kodeks EFPIA o javni objavi Javne objave 2016 Shire Pharmaceuticals (vključno z družbo Baxalta US Inc.) 1 Razdelek 1: Pristop poročanja za podatke iz leta 2016 Družba Shire je 3. junija 2016 prevzela družbo

Prikaži več

kog dnevi katalog indd

kog dnevi katalog indd PROSVETNO DRUŠTVO SOČA KANAL KOGOJEVI DNEVI 2011 KANAL GORICA (ITALIJA) NOVA GORICA DESKLE BARDO (ITALIJA), TRST (ITALIJA). 2.9. - 22.10. 2011 PD Soča Kanal Kogojevi dnevi 2011 MEDNARODNI FESTIVAL SODOBNE

Prikaži več

KONCERTNA SEZONA 2012/13

KONCERTNA SEZONA 2012/13 KONCERTNA SEZONA 2012/13 Spoštovani, slovenski skladatelji vam predstavljamo novo koncertno sezono. Ta bo še posebej bogata, saj bomo na petindvajsetih dogodkih prisluhnili ne le glasbi, temveč tudi pogovorom

Prikaži več

15. junij 2019 Cenik SKB za poslovanje s finančnimi instrumenti in investicijskimi skladi za pravne osebe (izvleček Cenika storitev SKB) vrsta storitv

15. junij 2019 Cenik SKB za poslovanje s finančnimi instrumenti in investicijskimi skladi za pravne osebe (izvleček Cenika storitev SKB) vrsta storitv Cenik SKB za poslovanje s finančnimi instrumenti in investicijskimi skladi za pravne osebe (izvleček Cenika storitev SKB) 1. Trgovanje s finančnimi instrumenti 1.1 Opravljanje investicijskih storitev in

Prikaži več

1

1 Vsebina je nastala v okviru dejavnosti projekta Evalvacija in spremljanje kakovosti vzgojno-izobraževalnega sistema s pomočjo mednarodnih raziskav in študij, ki ga omogoča sofinanciranje Evropskega socialnega

Prikaži več

Microsoft Word - N Moderirana navodila.docx

Microsoft Word - N Moderirana navodila.docx Državni izpitni center *N12157132* REDNI ROK 3. obdobje GLASBENA VZGOJA Četrtek, 10. maj 2012 NAVODILA ZA VREDNOTENJE NACIONALNO PREVERJANJE ZNANJA ob koncu 3. obdobja RIC 2012 2 N121-571-3-2 Navodila

Prikaži več

ADSL trojcek brosura_mail

ADSL trojcek brosura_mail Julij 2013 ADSL TROJČKI Telemachovi trojčki tudi pri vas doma! Vse tri storitve v enem paketu. Da bi vam zagotovili paketno storitev, ki vam je prek lastnega omrežja do sedaj nismo mogli, smo oblikovali

Prikaži več

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija junij SOBOTA, NEDELJA, :00 Kultura, Odmevi Infokanal 7.00 Otroške oddaje Živ žav blok po

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija junij SOBOTA, NEDELJA, :00 Kultura, Odmevi Infokanal 7.00 Otroške oddaje Živ žav blok po 1. - 2. junij SOBOTA, 1. 6. NEDELJA, 2. 6. 6:00 Kultura, Odmevi 9.00 11.00 glasbeno- Mladi virtuozi NaGlas! redni blok 12:50 (6,0 EUR) redni blok 12:50 (6,0 EUR) 13:00 Prvi dnevnik Prvi dnevnik blok pred

Prikaži več

Joseph Haydn Kazalo Uvod...2 Življenjepis...2,3 Zaključek...4 Joseph Haydn

Joseph Haydn Kazalo Uvod...2 Življenjepis...2,3 Zaključek...4 Joseph Haydn Kazalo Uvod...2 Življenjepis...2,3 Zaključek...4 Uvod V tem referatu vam bom predstavil, avstrijskega skladatelja Joseph-a Haydn-a. O njem boste izvedeli, kako in kje je živel, v katerem obdobju je deloval,

Prikaži več

Zasebni neprofitni radijski program: Radio Ognjišče A. H., M. Š., J. Š. in J. B.

Zasebni neprofitni radijski program: Radio Ognjišče A. H., M. Š., J. Š. in J. B. Zasebni neprofitni radijski program: Radio Ognjišče A. H., M. Š., J. Š. in J. B. ZASEBNI NEPROFITNI RADIJSKI PROGRAM Pokritost Poglavitne značilnosti Javni servis nacionalna S svojimi programi zagotavlja

Prikaži več

Predmetnik 1. semester Kontaktne ure Klinične Druge obl. š. vaje Sam. delo študen ta Zap. št. Učna enota Nosilec Pred. Sem. Vaje Ure skupaj ECTS 1. Os

Predmetnik 1. semester Kontaktne ure Klinične Druge obl. š. vaje Sam. delo študen ta Zap. št. Učna enota Nosilec Pred. Sem. Vaje Ure skupaj ECTS 1. Os Predmetnik 1. semester študen ta skupaj ECTS 1. Osnove solfeggia Tomaž Svete 30 30 120 180 6 2. Osnove dirigiranja Tadeja Vulc 30 30 15 105 180 6 3. Elementi glasbenega stavka Tomaž Svete 45 15 120 180

Prikaži več

Šolsko leto 2018/19 1

Šolsko leto 2018/19 1 Šolsko leto 2018/19 1 DRAGI UČENCI, SPOŠTOVANI STARŠI! Pred vami je publikacija Glasbene šole Zagorje za šolsko leto 2018/19, v katero smo zapisali vse osnovne informacije o programih, vsebini in poteku

Prikaži več

Microsoft Word - N M-mod.docx

Microsoft Word - N M-mod.docx Državni izpitni center *N18157132M* 9. razred GLASBENA UMETNOST Sreda, 9. maj 2018 NAVODILA ZA VREDNOTENJE NACIONALNO PREVERJANJE ZNANJA v 9. razredu Državni izpitni center Vse pravice pridržane. 2 N181-571-3-2M

Prikaži več

PROGRAM DELA_vsebina_finance_2019

PROGRAM DELA_vsebina_finance_2019 PROGRAM DELA 2019 TEKMOVANJA 2019 ODBOJKA TEKOČA TEKMOVANJA, SEZONA 2018/2019 DRŽAVNO PRVENSTVO IN POKALNO TEKMOVANJE MOŠKI ŽENSKE POKAL SLOVENIJE POKAL SLOVENIJE 1. DOL 1A. DOL 2. DOL 1B. DOL 3. DOL VZHOD

Prikaži več

drzavno indd

drzavno indd 48. TEKMOVANJE MLADIH GLASBENIKOV REPUBLIKE SLOVENIJE KLAVIR, FLAVTA, KLJUNASTA FLAVTA, OBOA, SAKSOFON, KLARINET, FAGOT, PETJE, DIATONICNA HARMONIKA, KOMORNE SKUPINE S TROBILI, KOMORNE SKUPINE JAZZ. DOMŽALE,

Prikaži več

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija 1 1. oktober NEDELJA, :00 Tedenski izbor Živ žav blok po oddaji (7,2 EUR) Džamila in Ala

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija 1 1. oktober NEDELJA, :00 Tedenski izbor Živ žav blok po oddaji (7,2 EUR) Džamila in Ala 1. oktober NEDELJA, 1. 10 6:00 Tedenski izbor Na obisku 12.00 redni blok 12:50 (7,2 EUR) 13:00 Prvi dnevnik blok pred šport 13:20 blok pred vreme 13:25 14:00 Ptuj 2017 3. del Zabava redni blok 16:55 (9,6

Prikaži več

MIX OSO Pivka_mail

MIX OSO Pivka_mail Paketi D3i OŠO MIX Pivka Že od 31,90 EUR/mesec November 2013 Najboljša izkušnja pred televizorjem. Več kot 120 TV programov Več kot 50 radijskih programov Najboljši nabor športnih lig Programi v visoki

Prikaži več

Koncertna SEZONA 2016

Koncertna SEZONA 2016 Koncertna SEZONA 2016 Koncertna SEZONA 2016 V koncertni sezoni 2016 z nami sodelujejo: Slovenska filharmonija Radiotelevizija Slovenija Slovensko narodno gledališče Opera in balet Ljubljana Slovensko

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * LJUBLJANA 1000, ŠMARTINSKA 152 - HALA A Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo leseni obesek HISTORY

Prikaži več

ERASMUS IZMENJAVA (NIZOZEMSKA) Pripravil: Aljoša Polajžar

ERASMUS IZMENJAVA (NIZOZEMSKA) Pripravil: Aljoša Polajžar ERASMUS IZMENJAVA (NIZOZEMSKA) Pripravil: Aljoša Polajžar Si želite? 1. Študirati v neposredni bližini pomembnejših mest in pravnih prestolnic v EU? (Bruselj 90min vožnje; Pariz 6 ur Flixbus; Amsterdam

Prikaži več

Publikacija Glasbene šole Kočevje za šolsko leto 2012/2013 PUBLIKACIJA GLASBENE ŠOLE KOČEVJE ZA ŠOLSKO LETO 2012/2013 Spoštovani starši, dragi učenci!

Publikacija Glasbene šole Kočevje za šolsko leto 2012/2013 PUBLIKACIJA GLASBENE ŠOLE KOČEVJE ZA ŠOLSKO LETO 2012/2013 Spoštovani starši, dragi učenci! PUBLIKACIJA GLASBENE ŠOLE KOČEVJE ZA ŠOLSKO LETO 2012/2013 Spoštovani starši, dragi učenci! Pred vami je publikacija, s katero vam predstavljamo našo glasbeno dejavnost. Želimo, da lažje začutite naš utrip,

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska HLADILNA TEHNIKA MILAN KUMER s.p. Izdano dne 18.6.2018

Prikaži več

LOGO

LOGO DAVČNE IDENTIFIKACIJSKE ŠTEVILKE (TIN) Davčna številka po vsebini: 1. AT Avstrija https://www.bmf.gv.at/steuern/_start.htm ni na voljo 2. BE Belgija http://www.ibz.rrn.fgov.be/fr/registre-national/ https://www.checkdoc.be/checkdoc/homepage.do

Prikaži več

OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA

OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA UČNA PRIPRAVA ZA URO VZOJE (1. razred) MALI POTEPUH Skladatelj: W. A. Mozart Besedilo: Jože Humer MENTOR: Mateja Petrič PRIPRAVNICA: Urška Zevnik Ljubljana, 24. 1.

Prikaži več

Kodeks EFPIA o javni objavi Javne objave 2017 Shire Pharmaceuticals (vključno z družbo Baxalta US Inc.) 1

Kodeks EFPIA o javni objavi Javne objave 2017 Shire Pharmaceuticals (vključno z družbo Baxalta US Inc.) 1 Kodeks EFPIA o javni objavi Javne objave 2017 Shire Pharmaceuticals (vključno z družbo Baxalta US Inc.) 1 Razdelek 1: Pristop za poročanje o podatkih iz leta 2017 Družba Shire je 3. junija 2016 prevzela

Prikaži več

DRUŠTVO KOMORNI GODALNI ORKESTER SLOVENSKE FILHARMONIJE Mestni trg Ljubljana Matična številka: Podatki iz bilance stanja na dan 31.

DRUŠTVO KOMORNI GODALNI ORKESTER SLOVENSKE FILHARMONIJE Mestni trg Ljubljana Matična številka: Podatki iz bilance stanja na dan 31. DRUŠTVO KOMORNI GODALNI ORKESTER SLOVENSKE FILHARMONIJE Mestni trg 17 1000 Ljubljana Matična številka: 1207024000 Podatki iz bilance stanja na dan 31.12.2015 Podatki so v EUR 2015 2014 SREDSTVA 42.800

Prikaži več

Avtomatsko generirano poročilo Izmenjave študentov in zaposlenih Univerze v Ljubljani od 2012/2013 do 2015/2016 Ljubljana, 16. april 2017 Avtor: Luka

Avtomatsko generirano poročilo Izmenjave študentov in zaposlenih Univerze v Ljubljani od 2012/2013 do 2015/2016 Ljubljana, 16. april 2017 Avtor: Luka Avtomatsko generirano poročilo Izmenjave študentov in zaposlenih Univerze v Ljubljani od /3 do 5/6 Ljubljana, 6. april 7 Avtor: Luka Kronegger Kazalo Tabele 3 Slike 5 Uvod 7 Odhajajoči mobilni študenti.

Prikaži več

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija junij ČETRTEK, PETEK, SOBOTA, NEDELJA, :00 Tedenski izbor Tedenski izbor Ted

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija junij ČETRTEK, PETEK, SOBOTA, NEDELJA, :00 Tedenski izbor Tedenski izbor Ted 1. - 4. junij ČETRTEK, 1. 6. PETEK, 2. 6. SOBOTA, 3. 6. NEDELJA, 4. 6. 6:00 Tedenski izbor Tedenski izbor Tedenski izbor Tedenski izbor 11.00 Vina sveta Na obisku redni blok 12:20 (6,0 EUR) redni blok

Prikaži več

Junij2018

Junij2018 ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 30. junija 2018 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 3.427 ilegalnih prehodov državne meje. Lani so obravnavali

Prikaži več

UČENCI oš Cirkovce smo posvojili folkloro v Cirkovcah

UČENCI oš Cirkovce  smo posvojili folkloro v Cirkovcah POSVOJENI SPOMENIK FOLKLORA Spoznavanje naravne in kulturne dediščine domačega kraja je eden od sestavnih delov vzgojno-izobraževalnega procesa. Z učenci smo se zato odločili, da v projektu Mladi posvojijo

Prikaži več

Microsoft Word - Document1

Microsoft Word - Document1 FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO, 17. 3. 2016 KLIKNITE IN SI OGLEJTE CELOTNO ZBIRKO OBJAV SEZNAM OBJAV V ZBIRKI 24ur.com Doseg: 810.459, Avtor: Svet... Ljubljana, 16.03.2016, 19:05 SVET Na Fakulteti za elektrotehniko

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska RCM špedicija, gostinstvo, trgovina in proizvodnja

Prikaži več

Šolski center Velenje

Šolski center Velenje Šolski center Velenje, Gimnazija Velenje in Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje INFORMACIJE ZA VPIS V PROGRAM UMETNIŠKE GIMNAZIJE za šolsko leto 2017/2018 1 Na Gimnaziji Velenje izvajamo program

Prikaži več

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 31. maja 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 4.

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 31. maja 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 4. ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 31. maja 219 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 4.313 (2.59) ilegalnih prehodov državne meje. Število

Prikaži več

Priloga 1: Informativni pregled neposrednih stroškov Poleg nadomestil NLB, ki izhajajo iz Tarife NLB Borzno posredovanje, se pri opravljanju storitev

Priloga 1: Informativni pregled neposrednih stroškov Poleg nadomestil NLB, ki izhajajo iz Tarife NLB Borzno posredovanje, se pri opravljanju storitev Priloga 1: Informativni pregled neposrednih stroškov Poleg nadomestil NLB, ki izhajajo iz Tarife NLB Borzno posredovanje, se pri opravljanju storitev dodatno obračunajo tudi vsakokratni neposredni stroški

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska LIBELA ORODJA, Izdelovanje orodij in perforiranje

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice,

Prikaži več

Strategija_IO_priloge

Strategija_IO_priloge PRILOGE KAZALO PRILOG Priloga 1: Število osvojenih medalj na svetovnih prvenstvih v moški športni gimnastiki med letoma 2005 in 2009 in primerjava z drugimi državami... 1 Priloga 2: Število osvojenih

Prikaži več

ADOLF ( ) REFERAT HITLER

ADOLF ( ) REFERAT HITLER ADOLF (1889-1945) REFERAT HITLER Adolf Hitler se je rodil 20. aprila 1889 v mestu Braunau am Inn v deželi Zgornja Avstrija (tedanja Avstro- Ogrska). Oče Alois Hitler je bil carinski uradnik, mati je bila

Prikaži več

3 Foto: Janez Kotar Spoštovani ljubitelji glasbe, prepričan sem, da Slovenci močno potrebujemo glasbo. Glasba nas je skozi zgodovino vedno bodrila in

3 Foto: Janez Kotar Spoštovani ljubitelji glasbe, prepričan sem, da Slovenci močno potrebujemo glasbo. Glasba nas je skozi zgodovino vedno bodrila in 3 Foto: Janez Kotar Spoštovani ljubitelji glasbe, prepričan sem, da Slovenci močno potrebujemo glasbo. Glasba nas je skozi zgodovino vedno bodrila in povezovala ter spremljala ob hudih preizkušnjah, pa

Prikaži več

ENV2:

ENV2: . Kazalo. KAZALO.... UVOD... 3. ANALIZA POPULACIJE DRŽAV EU...5 4. VSEBINSKE UGOTOVITVE...8 5. LITERATURA... . Uvod Vir podatkov za izdelavo statistične naloge je Eurostat ali Statistični urad Evropske

Prikaži več

Poročilo o delu Glasbene šole Ljubljana Moste – Polje za šolsko leto 2011/12

Poročilo o delu Glasbene šole Ljubljana Moste – Polje za šolsko leto 2011/12 POROČILO O DELU GLASBENE ŠOLE LJUBLJANA MOSTE - POLJE Obravnavano na sestanku sveta staršev dne 26. septembra 2018. Obravnavano in sprejeto na sestanku sveta šole dne 26. septembra 2018. 1 1. KAKOVOST

Prikaži več

1 GLASBENI PROGRAM

1 GLASBENI PROGRAM Program in finančni načrt Cankarjevega doma za leto 2010 Ljubljana, januar 2010 1 2 UVOD... 4 I KULTURNO-UMETNIŠKI PROGRAM CANKARJEVEGA DOMA... 4 1 RESNA GLASBA, OPERA... 7 1. 1 SIMFONIČNA GLASBA...8 1.

Prikaži več

Novo, certificirano izobraževanje "Fit for Export" Strateško in ciljno vstopiti na nemško govoreče trge regije DACH! Nič ni bolj razburljivo, kot spoz

Novo, certificirano izobraževanje Fit for Export Strateško in ciljno vstopiti na nemško govoreče trge regije DACH! Nič ni bolj razburljivo, kot spoz Novo, certificirano izobraževanje "Fit for Export" Strateško in ciljno vstopiti na nemško govoreče trge regije DACH! Nič ni bolj razburljivo, kot spoznavanje sebe: na začetku izobraževanja boste najprej

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska MULTILINGUAL PRO prevajalska agencija d.o.o. Izdano

Prikaži več

MARIE SKŁODOWSKA CURIE ( )

MARIE SKŁODOWSKA CURIE ( ) MARIE SKŁODOWSKA CURIE (1867-1934) OTROŠTVO Rodila se je v Varšavi 7. 11. 1867 kot Marya Salomee Skłodowska, kot peti otrok v družini učiteljev Imela je neverjeten spomin, pri petih letih je znala brati

Prikaži več

KULTURNI DNEVNIK

KULTURNI DNEVNIK KULTURNI DNEVNIK ŠOLSKO LETO 2016/2017 Že deveto leto izvedbe! Zakaj je zaživel KULTURNI DNEVNIK, kulturno izobraževalni abonma za učence OŠ? Ideja in nastanek: - leto 2007, - priprava elaborata za EPK

Prikaži več

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 30. aprila 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 30. aprila 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 3. aprila 219 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 3.43 (1.35) ilegalnih prehodov državne meje. Število

Prikaži več

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA Strahinj 99, 4202 Naklo Tel.: Faks: E naslov: RAZPIS ZA SOFINA

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA Strahinj 99, 4202 Naklo Tel.: Faks: E naslov:   RAZPIS ZA SOFINA VIŠJA STROKOVNA ŠOLA Strahinj 99, 4202 Naklo Tel.: +386 4 277 21 45 Faks: +386 4 277 21 18 E naslov: info@bc-naklo.si www.bc-naklo.si RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MOBILNOSTI ŠTUDENTOV Z NAMENOM PRAKSE V TUJINI

Prikaži več

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 28. februarja 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnava

ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 28. februarja 2019 so policisti na območju Republike Slovenije obravnava ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 28. februarja 19 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 611 (453) ilegalnih prehodov državne meje. Število

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska JELE KITT proizvodno podjetje d.o.o. Izdano dne

Prikaži več

Območne izpostave JSKD SLOVENJ GRADEC JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za

Območne izpostave JSKD SLOVENJ GRADEC JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za Območne izpostave JSKD SLOVENJ GRADEC JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za aktivno ustvarjalnost, razvoj ustvarjalnih kapacitet

Prikaži več

Microsoft Word MMPF - Propozicije in prijavnica.doc

Microsoft Word MMPF - Propozicije in prijavnica.doc Krekov trg 3 SI - 3000 Celje Tel. 03 / 4287930, 4287936 Faks: 03 / 4287931 Email: tic@celje.si, nenad.first@celje.si www.celeia.info 30. MEDNARODNI MLADINSKI PEVSKI FESTIVAL Celje, 10. 14. april 2013 Tekmovanje

Prikaži več

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija september SOBOTA, NEDELJA, :00 Kultura Tedenski izbor 7.00 Živ žav blok

Ponudba za oglaševanje na TV Slovenija september SOBOTA, NEDELJA, :00 Kultura Tedenski izbor 7.00 Živ žav blok 1. - 2. september SOBOTA, 1. 9. NEDELJA, 2. 9. 6:00 Kultura Tedenski izbor Osvežilna fronta mladinska dokumentarna serija Z Mišo... Nedeljska maša 12.00 redni blok 12:50 (6,0 EUR) redni blok 12:50 (6,0

Prikaži več

(Microsoft Word - razpis \232tudij v tujini v letnem semestru doc)

(Microsoft Word - razpis \232tudij v tujini v letnem semestru doc) RAZPIS ERASMUS+ (PROGRAMSKO LETO 2016) Program Erasmus +, KA1 - mobilnost študentov z namenom opravljanja študija v tujini v letnem semestru študijskega leta 2016/17 (brez ERASMUS+ finančne dotacije) Zakaj

Prikaži več

Nedelja, 24. marec 2019, ob Gallusova dvorana Cankarjevega doma Ljubljana»Barve zelenega smaragda«spomin na trpljenje Ljudska simfonična pesnite

Nedelja, 24. marec 2019, ob Gallusova dvorana Cankarjevega doma Ljubljana»Barve zelenega smaragda«spomin na trpljenje Ljudska simfonična pesnite Nedelja, 24. marec 2019, ob 17.00 Gallusova dvorana Cankarjevega doma Ljubljana»Barve zelenega smaragda«spomin na trpljenje Ljudska simfonična pesnitev ob obletnici prve svetovne vojne in soške fronte

Prikaži več

Kratek pregled vsebine Delovne skupne za izobraževanje odraslih Ema Perme, članica delovne skupine za izobraževanje odraslih pri Evropski komisiji (20

Kratek pregled vsebine Delovne skupne za izobraževanje odraslih Ema Perme, članica delovne skupine za izobraževanje odraslih pri Evropski komisiji (20 Kratek pregled vsebine Delovne skupne za izobraževanje Ema Perme, članica delovne skupine za izobraževanje pri Evropski komisiji (2014-2015) Ljubljana, 3. december 2014, Strokovni seminar PIAAC Podlage

Prikaži več

Glasbena šola v Zavodu sv

Glasbena šola v Zavodu sv 5Glasbena šola v Zavodu sv. Stanislava Poročilo o delu glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava v šolskem letu2014/15 Zasebna glasbena šola v Zavodu sv. Stanislava deluje po splošnoveljavnem učnem programu.

Prikaži več

RTV KOPER-CAPODISTRIA

RTV KOPER-CAPODISTRIA RTV KOPER-CAPODISTRIA KONTAKTI Regionalni RTV Center Koper Capodistria Služba za trženje Ulica OF 15 6000 Koper Capodistria KP.OGLASI@RTVSLO.SI VODJA Dominga Medoš Dominga.Medos@rtvslo.si +386 (0)5 668

Prikaži več

10108-Bench-mark-brochure-6pg.indd

10108-Bench-mark-brochure-6pg.indd Unikatna konstrukcija mostu Kompaktna izvedba O podjetju Perceptron: Temperaturna kompenzacija stroja in merjenca (opcijsko) X in Y osi na isti stopnji za povečano togost Perceptron (NASDAQ: PRCP) zagotavlja

Prikaži več

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator:

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: O projektu Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013, je nadaljevanje uspešne zgodbe, ki smo jo pričeli graditi v letu 2011.

Prikaži več

Četrtletno naložbeno poročilo Skupnega pokojninskega sklad

Četrtletno naložbeno poročilo Skupnega pokojninskega sklad Ljubljana, 31. december 2016 1 DELNIŠKI SKUPNI POKOJNINSKI SKLAD... 3 2 MEŠANI SKUPNI POKOJNINSKI SKLAD... 5 3 OBVEZNIŠKI SKUPNI POKOJNINSKI SKLAD Z ZAJAMČENIM DONOSOM... 6 ČETRTLETNO NALOŽBENO POROČILO

Prikaži več

Sezona Season

Sezona Season Sezona 2017 2018 Season 4 6 18 30 43 Uvodnik / Introduction Orkestrski cikel / Orchestral Series Komorni cikel / Chamber Music Series Cikel za mlade / Youth Series Cenik / Price list Dragi ljubitelji

Prikaži več

(Microsoft PowerPoint - \310as je za delavske pla\350e.pptx)

(Microsoft PowerPoint - \310as je za delavske pla\350e.pptx) ČAS JE ZA NAŠE PLAČE Mag. Andreja Poje, izvršna sekretarka Ljubljana, 16. 2. 217 KRIZE JE ZA NEKATERE KONEC RastBDP, rastzaposlenosti, izboljšujese poslovanjegd, netočistidobički, povečuje se pruktivnost,

Prikaži več

MergedFile

MergedFile CENIK TRGOVALNE PLATFORME OPTIMTRADER PREMIUM PAKET PREMIUM paket je določen glede na mesečni obseg trgovanja.. Pri trgovanju preko platforme OptimTrader veljajo splošni pogoji poslovanja podjetja CM-Equity.

Prikaži več

Območne izpostave JSKD POSTOJNA JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za aktivn

Območne izpostave JSKD POSTOJNA JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za aktivn Območne izpostave JSKD POSTOJNA JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih i. Skrbi tudi za aktivno ustvarjalnost, razvoj ustvarjalnih kapacitet in strokovnih

Prikaži več

Priloga 4

Priloga 4 1. splošni podatki o študijskem programu: PRVOSTOPENJSKI UNIVERZITETNI ŠTUDIJSKI PROGRAM GLASBENA UMETNOST UNIVERZA V LJUBLJANI, AKADEMIJA ZA GLASBO ime programa: prvostopenjski univerzitetni študijski

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 OŠ Cirila Kosmača Piran Piran, 4. julij 2011 1. steber: Učiti se, da bi znali živeti skupaj Učiti se, da bi vedeli 4 steber: Učiti se biti ŠTIRJE DELORSOVI STEBRI IZOBR. 2. steber: Učiti se, da bi znali

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - ERA IP prijavitelji 2013a

Microsoft PowerPoint - ERA IP prijavitelji 2013a Erasmus Intenzivni Programi Delavnica za prijavitelje 2013 mag. Robert Marinšek Program VŽU kje najdemo projekte IP 2/ 28 Namen IP Učinkovito, večnacionalno poučevanje, teme, ki se sicer ne poučujejo,

Prikaži več

Microsoft Word - Okvirni plan dela JZS za leto 2018

Microsoft Word - Okvirni plan dela JZS za leto 2018 Okvirni program dela JADRALNE ZVEZE SLOVENIJE za leto 2018 1. Vizija 2. Temeljni cilji 3. Politika financiranja 4. Politika izobraževanj 5. Politika nastopanja v javnosti 6. Plan reprezentančnih nastopov

Prikaži več

Microsoft Word - posast201112

Microsoft Word - posast201112 MATHEMA ZAVOD ZA POPULARIZACIJO MATEMATIKE R A Z P I S šolsko leto 2011/12 10. TEKMOVANJE ZA LOGIČNO POŠAST (dopolnjena verzija z dne 24. 8.2011) MATHEMA 1 ZGODOVINA TEKMOVANJA Tekmovanje je do sedaj (9

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska KARBON, čiste tehnologije d.o.o. Velenje Izdano

Prikaži več

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA Strahinj 99, 4202 Naklo Tel.: Faks: E naslov: RAZPIS ZA MOBILN

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA Strahinj 99, 4202 Naklo Tel.: Faks: E naslov:   RAZPIS ZA MOBILN VIŠJA STROKOVNA ŠOLA Strahinj 99, 4202 Naklo Tel.: +386 4 277 21 45 Faks: +386 4 277 21 18 E naslov: info@bc-naklo.si www.bc-naklo.si RAZPIS ZA MOBILNOST ŠTUDENTOV Z NAMENOM PRAKSE V TUJINI V OKVIRU PROGRAMA

Prikaži več