PRVENSTVO SLOVENIJE V dvorani za Pionirje in Pionirke, letnik 2005 ŠTARTNA LISTA Šempeter pri Gorici, 22. januar 2017

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "PRVENSTVO SLOVENIJE V dvorani za Pionirje in Pionirke, letnik 2005 ŠTARTNA LISTA Šempeter pri Gorici, 22. januar 2017"

Transkripcija

1 PRVENSTVO SLOVENIJE V dvorani za Pionirje in Pionirke, letnik ŠTARTNA LISTA Šempeter pri Gorici, 22. januar 2017

2 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Vodja tekmovanja: Vodja financ: Oliver Batagelj Marjan Perkman Nives Makovec Sponzorji AK Gorica:

3 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Napovedovalec: Vodja tajništva: Vodja tehnične službe: Vodja prijavnice: Meritve časov in obdelava podatkov: Vodja sodniške službe: Glavni sodnik za teke: Glavni sodnik za skoke: Glavni sodnik v prijavnici: Vodja štarterjev: Vodja sodnikov na stezi: Vodja sodnikov na cilju: Vodja sodnikov za daljino, troskok: Vodja sodnikov za višino: Vodja sodnikov za palico: Vodja nadzora terena: Vodja proglasitev: Vodja zdravstvene službe: Marjan Perkman Marko Lazar, Anja Batič Nives Makovec Andrej Korošec Marina Miklavčič Timing Ljubljana Kristina Škibin Stanislav Kranjc Stanislav Kranjc Stanislav Kranjc Zmago Krivec Arnald Pahor Marjan Devetak Zlatka Karajič Silvana Piculin Umbert Bizjak Arnald Pahor Devetak Marjan Venceslava Batagelj Rok Fortunat Pritožbena komisija: delegat AZS Aleš Bezjak vodja tekmovanja Marjan Perkman vodja sodniške službe Kristina Škibin Delegat AZS: Aleš Bezjak

4 TEHNIČNI SESTANEK TEHNIČNA NAVODILA Tehnični sestanek vodij ekip bo na dan tekmovanja ob 10:30h v prostorih tekmovališča (dvorane). TAJNIŠTVO Na dan tekmovanja prične tajništvo z delom ob 8:00 uri. Tajništvo se nahaja v Hit-ovi stavbi pred vhodom v dvorano in bo ustrezno označeno. Tu prevzamejo vodje ekip štartne številke in tehnična navodila ter uredijo finančne obveznosti. Tekmovanje se odvija po urniku, ki je objavljen v štartni listi. Vodje ekip ali pooblaščenci atletov vlagajo pritožbe na odločitev glavnega sodnika v tajništvu tekmovanja. ŠTARTNINA Štartnina znaša 10eur na štart. Štartnina mora bit plačana na transakcijski račun organizatorja tekmovanja do petka Pri plačilu štartnine na TRR je možen dvig štartnih številk samo z dokazilom o plačilu štartnine na TRR. Transakcijski račun organizatorja je SI odprt pri banki Nova KBM d.d.. GARDEROBE Garderobe so zagotovljene in označene z napisi vzdolž hodnika ob tekmovališču (posebej za moške in ženske tekmovalce). Organizacijski odbor ne jamči za garderobo in osebne predmete atletov v slačilnicah. TERENI ZA OGREVANJE Ogrevanje pred tekmovanjem bo v sosednji dvorani. Prepovedana je uporaba šprinteric. Tehnični del ogrevanja poteka na posameznih tekmovališčih. ŠTARTNE ŠTEVILKE Štartno številko tekmovalci v tekih do 400m nosijo na hrbtu, tekmovalci v daljših tekih in daljinskih skokih pa na prsih. Tekmovalci v skoku v višino in skoku s palico nosijo štartno številko po lastni izbiri na prsih ali na hrbtu. Vsi tekmovalci v štafetnih tekih morajo nositi na prsih kratico svojega društva, na hrbtu pa svojo štartno številko. PRIJAVNICA Prijavnica se nahaja pred vhodom na tekmovališče (dvorano). Tekmovalci se morajo javiti v prijavnici pred nastopom v svoji disciplini: za teke: 20 minut za tehnične discipline: 35 minut za skok s palico: inut Na tekmovališča bodo atleti odpeljani v skupini. Časi odhodov so odvisni od števila nastopajočih in so predvidoma sledeči: za teke: 10 minut pred pričetkom discipline za tehnične discipline: 30 minut pred pričetkom discipline za skok s palico: 50 minut pred pričetkom discipline Na osnovi IAAF pravil bo v prijavnici izveden pregled:

5 Tekmovalnih oblačil Šprinteric Torb Oprema (radio, walkman, mobilni telefon, kamera...) se ne sme vnašati na tekmovališče in bo odvzeta. Obrazec končna prijava štafet vodje ekip oddajo v prijavnici najkasneje eno (1) uro pred začetkom discipline na predpisanem obrazcu. TEKI Napredovanje v finale v tekih: v teku na 60m in 50m ovire se v finale A uvrsti šest (6) atletov iz kvalifikacijskih tekov s časi od mesta, v finale B pa se uvrsti šest (6) atletov iz kvalifikacijskih tekov s časi od mesta. Najprej se izvede B finale, zatem pa še A finale. Atleti B finala se uvrščajo od 7.mesta naprej. V teku na 60m in 50m ovire se izvede finale B samo v primeru deset (10) ali več uvrščenih atletov. Če je več atletov v tekih z enakim rezultatom, doseženim v kvalifikacijah in so uvrščeni na 6. mesto (oziroma 12. mesto), se finalista določi z odčitanjem 1/ 1000 sekunde. Če so časi še vedno enaki ali to ni možno, se finalista določi z žrebom. PIONIRJI IN PIONIRKE LETNIK Na tekmovanju lahko nastopijo samo pionirji /pionirke, letnik. DVIGOVANJE LETVICE Višina pionirji: začetna višina 120 cm, po 5 cm do 145 cm, naprej po 3 cm in zatem po 2 cm; Višina pionirke: začetna višina 100 cm, po 5 cm do 130 cm, naprej po 3 cm in zatem po 2 cm; Palica pionirji: po 10 cm oziroma po 5 cm navzgor; Palica pionirke: po 10 cm oziroma po 5 cm navzgor. Glavni sodnik lahko v soglasju z delegatom AZS spremeni začetno višino pred začetkom Tekmovanja. POSEBNOSTI palica: Dolžina zaleta pri palici za pionirje in pionirke je 12.00m. Dolžina palice za pionirje in pionirke je 3.35m. troskok: Dolžina zaleta v troskoku za pionirje in pionirke je 15.00m. Odrivna deska v troskoku za pionirje je maksimalno 8.00m od jame. Odrivna deska v troskoku za pionirke je maksimalno 7.00m od jame. OMEJITVE Vsak atlet sme nastopiti v dveh disciplinah. Kdor nastopi v teku na 600m, ta dan ne more nastopiti v nobeni drugi disciplini. V teku na 600m lahko v eni skupini nastopi največ pet (5) tekmovalcev.

6 PIONIRJI IN PIONIRKE LETNIK Na tekmovanju lahko nastopijo samo pionirji/pionirke, letnik. DVIGOVANJE LETVICE Višina-pionirji: začetna višina 110 cm, po 5 cm do 135cm, naprej po 3cm in zatem po 2cm Višina-pionirke: začetna višina 100cm, po 5cm do 130cm, naprej po 3cm in zatem po 2cm Glavni sodnik lahko v soglasju z delegatom AZS spremeni začetno višino pred začetkom tekmovanja. DODATNO: Mešana štafeta (3 pionirji in 3 pionirke) - 25m v eno smer, okrog stojala, 25m nazaj okoli svoje ekipe, predaja palice. Zaporedje tekmovalcev v štafeti je odločitev društva. Naenkrat tekmujejo tri (3) štafete. Zadnji tekmovalec v štafeti teče 50m naravnost (v cilj). OMEJITVE: Vsak atlet sme nastopiti v eni (1) individualni disciplini in eni (1) štafeti. Kdor nastopi v teku na 600m, lahko nastopi še v štafeti. V teku na 600m lahko v eni skupini nastopi največ pet (5) tekmovalcev. MERITVE ČASOV Meritve časov bo opravil Timing Ljubljana z napravami za popolno avtomatično merjenje časov. REZULTATI Rezultati bodo objavljeni preko napovedovalca in na posamičnih disciplinah z ročnimi semaforji po vsakem nastopu tekmovalca. Uradni rezultati bodo objavljeni na oglasni deski pred vhodom v tekmovališčem. Bilten z rezultati za vodje ekip in press bo možno prevzeti 30 minut po tekmovanju v tajništvu oziroma bodo objavljeni na spletni strani AZS takoj po končanem tekmovanju. PROGLASITVE Po vsaki disciplini bo takoj po objavi uradnih rezultatov izvedena proglasitev in podelitev medalj. Prvi trije najbolje uvrščeni atleti v posamezni disciplini prejmejo medalje AZS. MEDICINSKA SLUŽBA Medicinska služba je zagotovljena v času tekmovanja na tekmovališču v bližini cilja. Označena bo z rdečim križem na beli podlagi. UGOVORI IN PRITOŽBE Ugovori se posredujejo glavnemu sodniku za teke, skoke ali sodniku v prijavnici. Pritožba se vlaga v tajništvu tekmovanja v skladu z določili 146. člena Pravil za atletska tekmovanja. AKREDITACIJE Predstavniki PRESS-a, predstavniki ekip in ostale službe organizacijskega odbora bodo prejele akreditacijo v prostorih tajništva. Akreditacija opredeljuje možen dostop do posameznih lokacij v dvorani.

7 ŽREBANJE Žrebanje stez in štartnih pozicij je opravljeno v skladu s 166. členom Pravil za atletska tekmovanja. OPOZORILO S prijavo na tekmovanje oziroma s samo udeležbo na tekmovanju nastopajoči atlet, društva, klubi in drugi udeleženci tekmovanja soglašajo, da se lahko vsi podatki iz štartne liste in rezultati tekmovanja objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh organizatorja in drugih socialnih omrežjih organizatorja vključno s fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji..., na katerih so prepoznavni, ne da bi zato potrebovali njihovo posebno dovoljenje. Udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekmovanjem in izjavljajo, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpeli v zvezi z udeležbo na tej prireditvi, ne bodo tožili ali zahtevali nadomestila od organizatorja oziroma od AZS. Organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z sodelovanjem oziroma udeležbo na prireditvi. KONTAKT Za informacije se obrnite na: Organizator: ATLETSKI KLUB GORICA Bazoviška ulica 4, 5000 Nova Gorica Gsm.: , ak-gorica@t-2.net OBVESTILO Vhod v Športni center Hit se odpre ob 8.00 uri.

8 Lista udeležencev ATLETSKO DRUŠTVO AS (ADAS) VRHOVNIK Žan, Višina ATLETSKO DRUŠTVO PIRAN (ADP) KUZMIN DELGIUSTO Julija SLAPERNIK Taja ATLETSKI KLUB RADOVLJICA (AKR) KOZEL TOMŠE Nik PETERLIN Tjaš PAČNIK Eva ROPIČ BIZJAK Iza VAJS Ana, Troskok Višina ATLETSKI KLUB ASFALT KOVAČ ŠENTJUR (AKŠ) KOLAR Žiga PAVLIČ Jan IPŠEK Špela 50 m ovire (12.00 / / 7.00) RAMŠAK Larisa ATLETSKO DRUŠTVO SLOVENSKA BISTRICA (ASB) LORBEK Vasja MARKOČ Tim MODRIJANČIČ Klemen ASB (M) GOJČIČ Tina TUŠEK Noa 6 x 50 m, 6 x 50 m, 6 x 50 m, 6 x 50 m, 6 x 50 m, 6 x 50 m , 10:30:32 1 / 9

9 Lista udeležencev VEBER Zala, 6 x 50 m OŠ Blanca (Blanc) 19 SINKOVIČ Ana Višina TEKAŠKO DRUŠTVO BOVEC (BOV) ŽAGAR Tia ATLETSKI KLUB BREŽICE (BRE) GLOJNARIČ Anže VAHČIČ Jan JELIČIČ Dora 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva) Višina, Višina OŠ Dobrovo (Dobro) 24 BENEDETIČ Vita Višina ATLETSKI KLUB DOMŽALE (DOM) BERČON Bine BOGOVIČ Izak GABROVEC Alja HASANAGIĆ Eva ISAKOVIĆ Medina LOPATIČ Lana,,, , 10:30:32 2 / 9

10 Lista udeležencev OŠ Domžale (Domža) 31 TRETJAK Zala ŠPORTNO DRUŠTVO DOLENJSKE TOPLICE (DTO) FABIJAN Matevž PELKO Domen BRACOVIČ Zoya Aleksandra CIMERMANČIČ Marija Klara OSTOJIČ Klara VRBINC Lucija VRBINC Petra Višina Troskok, Višina 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva) Višina Troskok, Višina OŠ Frana Erjavca, Nova Gorica (FENGo) 39 DEVETAK Jon OŠ Frana Kranjca, Celje (FKrCe) 40 ZALOŽNIK Eva ATLETSKI KLUB GORICA NOVA GORICA (GO) BIZJAK Filip GLEŠČIČ Nejc 50 m ovire (12.00 / / 7.00) GOLOB Vasja PINTAR Anže CVETREŽNIK Lana MAJSTOROVIĆ Tijana MUROVEC Nina RODMAN Ema Troskok , 10:30:32 3 / 9

11 Lista udeležencev SREBOT Lucija KOROŠKI ATLETSKI KLUB RAVNE NA KOROŠKEM (KAK) POTNIK Lucija ATLETSKO DRUŠTVO KAMNIK (KAM) SPAHIČ Ana ZBIČAJNIK Karolina, ATLETSKO DRUŠTVO KLADIVAR CELJE (KLC) ABBAS Tarik KRAMBERGER Maj JAZBINŠEK Staša KOVAČ Nastja RAMPRE Inja ŠOLMAN Zoja ATLETSKI KLUB KRKA NOVO MESTO (KRKA) BOJANC Matic BUČAR Leon BUTARA Primož HOČEVAR Andrej KAVČNIK NOVINA Tim POVŠE Mark ŠIMEC Lovro TEKSTOR Bor ŽNIDARŠIČ Nace KRKA (M), 6 x 50 m, 6 x 50 m 6 x 50 m, Višina 6 x 50 m, 6 x 50 m BUTALA Nina 50 m ovire (12.00 / / 7.00) DRAGIŠIĆ Taja 50 m ovire (12.00 / / 7.00) ERAZEM Eva FIŠTER Nika , 10:30:32 4 / 9

12 Lista udeležencev GORENC Julija GROBLER Tinkara JERLAH Iza JURŠAK Urška KOTNIK Manca KRAMAR Jana MOLAN Katja NOVAK Anja PEŠEC Lea PETERLE Klara PROSENIK Pika RADOVAN Maša RESNIK Tara ŠMID Martina, 6 x 50 m, 6 x 50 m 6 x 50 m, Višina, Višina 6 x 50 m,, 6 x 50 m, Višina 6 x 50 m, Troskok ATLETSKO DRUŠTVO KRONOS LJUBLJANA (KRO) GLAVAN Svit MIHEVC GRABNAR Matic BATIS Živa BURGER Naja CERLINI Brina ČERNELČ Uršula 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva) 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva), HAM Pika 50 m ovire (12.00 / / 7.00) HLEBEC Numa HORVAT Brina Zoya KLINE Neja KOVAČEVIĆ Sara MUŠIČ Ema PETEH Zoja REMŠKAR Manca ROUS Kristina ZGONC Naja ŽELEZEN Tjaša, 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva) 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva),,,, Višina ATLETSKO DRUŠTVO MASS LJUBLJANA (MASS) ČOP TOMŠIČ Nejc GUSLOV David, Troskok, 6 x 50 m , 10:30:32 5 / 9

13 Lista udeležencev JERŠIN TOMASSINI Sandro JURCA Tim KNEŽEVIĆ Alek Višina, 6 x 50 m, KOGOVŠEK Nik 50 m ovire (12.00 / / 7.00) KOVAČIČ Miha MUHIČ Nalu PAJEK Luka Aljaž PEZDIR Jure POTOČKI Jakob ROTVEJN PAJIČ Blaž SVETINA Luka Svit ŠTULAR Nejc VRHOVNIK Žan ZUPAN Matic MASS (M) ČATER TIMER Marjeta DUHOVNIK Pia Klara FABJAN MRAK Aneja FRANETIČ Živa KEDER Lina KNEZ SILIČ Aneja KOŠAK Lana LAMPRET Nika MARN Jera MAROLT Neža OŽBOLD Saška PERŠIN Sara Ana PIRC Karolina RAVNIKAR Asja STOPAR ŠPRINGER Neža STUDEN Anja VOLAVŠEK Ema, 6 x 50 m, 6 x 50 m, 6 x 50 m Višina,,, Troskok 6 x 50 m, 6 x 50 m, Višina 50 m ovire (12.00 / / 7.00), 6 x 50 m 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva) 6 x 50 m,, 6 x 50 m, Višina,, 6 x 50 m, OŠ Mengeš (Menge) 136 MERŠE Lina 137 PETKIČIČ Elena,, OŠ Milojke Štrukelj, Nova Gorica (MŠtGo) 138 MAČUS Ana, , 10:30:32 6 / 9

14 139 ŠKOLARIS Danaja Lista udeležencev, 140 TRAMPUŽ Kristina, 50 m ovire (12.00 / / 7.00) ATLETSKI KLUB OLIMPIJA LJUBLJANA (OL) VUGA Gregor JANŽELJ Brina 50 m ovire (12.00 / / 7.00) PERPAR Maja 50 m ovire (12.00 / / 7.00) ATLETSKI KLUB PANVITA MURSKA SOBOTA (PAN) MEŠIČ Timon ATLETSKI KLUB POLJANE MARIBOR (PMB) FONOVIČ Staša GAJER Zoja Višina Višina ATLETSKI KLUB POSTOJNA (POS) POLH Neža, ATLETSKO DRUŠTVO POSOČJE TOLMIN (PSČ) LEBAN Miha FORTUNAT Karin KAVČIČ Zarja KUSTERLE Urša 50 m ovire (12.00 / / 7.00) LEBAN Marta Marija SOVDAT Žana , 10:30:32 7 / 9

15 Lista udeležencev ŠPORTNO DRUŠTVO HOPLA SEŽANA (SEŽAN) ŠTREMFEL Jaka ATLETSKO DRUŠTVO ŠTAJERSKA MARIBOR (ŠTA) KLADOŠEK Marin KOBLER Adrian URSINI Erik GORNIK Žana, HERMAN Alina 50 m ovire (12.00 / / 7.00) KLOJČNIK Petja RIBIČ Lara SENEKOVIČ Pia Višina ATLETSKI KLUB TRIGLAV KRANJ (TRK) AŽMAN Matej GASER RAKOVEC Žan MLINAR Jaka MLINAR Jon PUNGERČAR Vid SOKLIČ Maj BAJŽELJ Taja BALTIČ Pia BOŽIČ Sara KOMOVEC Nika KOZJEK Lara KUTNJAK Nika MAJNIK Urška PODPESKAR Tina,,,, SLEVEC Anja, 50 m ovire (12.00 / / 7.00) SODNIK Vesna ŠKULJ Lara TOMIČ Lara UČAKAR Neža URBANEC FORTUN Ramja, , 10:30:32 8 / 9

16 Lista udeležencev ATLETSKI KLUB VELENJE (VEL) GOLOB Gal HROVAT Natan 50 m ovire (12.00 / / 7.00) KOS Aljaž TURINEK Sebastjan MAROVT Hana MIKLAVŽIN Tinkara PROSTOR Tjaša, 50 m ovire (12.00 / / 7.00), Daljina (cona odriva) ŠPORTNO DRUŠTVO VRHNIKA (VRH) ARČON Anžej SKVARČA Žan ŠRAJ Ivan VOGRIN Mark ŽABOT Gal , 10:30:32 9 / 9

17 Urnik tekmovanja :00, pionirke - 13 () 11:15, pionirji - 13 () 11:20, pionirke - 12 () 11:30, pionirji - 12 () 11:45 50 m ovire (12.00 / / 7.00), pionirke - 13 () 12:35, pionirke - 13 () / Finale 12:40, pionirji - 13 () / Finale 12:45, pionirke - 12 () / Finale 12:50, pionirji - 12 () / Finale 13:05 50 m ovire (12.00 / / 7.00), pionirke - 13 () / Finale 13:10 50 m ovire (12.00 / / 7.00), pionirji - 13 () / Finale 50 m ovire (12.00 / / 7.00), pionirji - 12 () / Finale 13:15 50 m ovire (12.00 / / 7.00), pionirke - 12 () / Finale 13:25 6 x 50 m, pionirji - 12 () 13:40, pionirke - 13 () 13:50, pionirji - 13 () 13:55, pionirke - 12 () 14:00, pionirji - 12 () 14:30, pionirke - 13 () Višina, pionirke - 13 () Višina, pionirke - 12 () 15:30, pionirke - 12 () 16:30, pionirji - 13 () Višina, pionirji - 13 () Višina, pionirji - 12 () 17:20, pionirji - 12 () 18:00 Troskok, pionirji - 13 () Troskok, pionirke - 13 ()

18 pionirke - 13 (), Skupina: 1 Začetek: , 11: TOMIČ Lara TRK PROSENIK Pika KRKA ČATER TIMER Marjeta MASS 8,98 CERLINI Brina KRO 8,69 LOPATIČ Lana DOM 9,69 ŠKOLARIS Danaja MŠtGo Skupina: RAVNIKAR Asja MASS SPAHIČ Ana KAM 8,23 SLEVEC Anja TRK 9,03 MUŠIČ Ema KRO 9,70 UČAKAR Neža TRK 9,91 Skupina: ŽAGAR Tia BOV PERŠIN Sara Ana MASS 9,09 BAJŽELJ Taja TRK 8,74 ZGONC Naja KRO 9,07 PETKIČIČ Elena Menge Skupina: KOMOVEC Nika TRK RAMŠAK Larisa AKŠ 8,62 FABJAN MRAK Aneja MASS 8,99 JURŠAK Urška KRKA 9,22 MAČUS Ana MŠtGo Skupina: PODPESKAR Tina TRK GORNIK Žana ŠTA 8,82 ŠOLMAN Zoja KLC 8,73 STOPAR ŠPRINGER Neža MASS 9,34 ISAKOVIĆ Medina DOM 10, , 08:59:26 4

19 Skupina: MERŠE Lina Menge REMŠKAR Manca KRO 8,72 BOŽIČ Sara TRK 9,34 HASANAGIĆ Eva DOM 8,96 MAJNIK Urška TRK Skupina: ŠKULJ Lara TRK KOŠAK Lana MASS HLEBEC Numa KRO 9,15 MAROVT Hana VEL 8,53 SLAPERNIK Taja ADP 8,75 TRAMPUŽ Kristina MŠtGo pionirji - 13 (), Skupina: 1 Začetek: , 11: BOGOVIČ Izak DOM 8,83 SVETINA Luka Svit MASS 8,14 MLINAR Jon TRK 9,00 ŠTREMFEL Jaka SEŽAN Skupina: KNEŽEVIĆ Alek MASS MEŠIČ Timon PAN 8,92 VUGA Gregor OL 9,08 VRHOVNIK Žan MASS 8,11 MLINAR Jaka TRK 9,78 Skupina: KOBLER Adrian ŠTA 8,52 ŠTULAR Nejc MASS 8,94 KOS Aljaž VEL 8,58 PUNGERČAR Vid TRK 9, , 08:59:26 5

20 pionirke - 12 (), Skupina: 1 Začetek: , 11: RIBIČ Lara ŠTA 8,99 ZBIČAJNIK Karolina KAM 8,93 VEBER Zala ASB 9,45 POLH Neža POS 9,53 Skupina: BALTIČ Pia TRK POTNIK Lucija KAK 8,56 RAMPRE Inja KLC 9,16 ROUS Kristina KRO 9,12 GOJČIČ Tina ASB Skupina: URBANEC FORTUN Ramja TRK KOVAČ Nastja KLC 9,04 TUŠEK Noa ASB 8,72 ČERNELČ Uršula KRO 9,21 OŽBOLD Saška MASS pionirji - 12 (), Skupina: 1 Začetek: , 11: KRAMBERGER Maj KLC ŽABOT Gal VRH 9,50 GASER RAKOVEC Žan TRK 9,22 ŠRAJ Ivan VRH 8,72 JURCA Tim MASS Skupina: BERČON Bine DOM GUSLOV David MASS 9,55 ABBAS Tarik KLC 8,94 SKVARČA Žan VRH 9,12 MUHIČ Nalu MASS 9, , 08:59:27 6

21 Skupina: KOVAČIČ Miha MASS HOČEVAR Andrej KRKA 8,70 KOLAR Žiga AKŠ 9,46 ARČON Anžej VRH 9,40 BUČAR Leon KRKA pionirke - 13 (), 50 m ovire (12.00 / / 7.00) Skupina: 1 Začetek: , 11: SLEVEC Anja TRK TRAMPUŽ Kristina MŠtGo IPŠEK Špela AKŠ KLINE Neja KRO DRAGIŠIĆ Taja KRKA HAM Pika KRO Skupina: BUTALA Nina KRKA OSTOJIČ Klara DTO HORVAT Brina Zoya KRO LAMPRET Nika MASS MIKLAVŽIN Tinkara VEL HERMAN Alina ŠTA pionirji - 13 (), 50 m ovire (12.00 / / 7.00) Finale Začetek: , 13: MIHEVC GRABNAR Matic KRO KOGOVŠEK Nik MASS GLOJNARIČ Anže BRE GLAVAN Svit KRO GLEŠČIČ Nejc GO pionirji - 12 (), 50 m ovire (12.00 / / 7.00) Finale Začetek: , 13: HROVAT Natan VEL , 08:59:27 7

22 pionirke - 12 (), 50 m ovire (12.00 / / 7.00) Finale Začetek: , 13: JANŽELJ Brina OL DUHOVNIK Pia Klara MASS PERPAR Maja OL KUSTERLE Urša PSČ pionirji - 12 (), 6 x 50 m Začetek: , 13: KRKA MASS ASB KRKA MASS ASB pionirke - 13 (), mešana štafeta 6 x 50 m (3 pionirji in 3 pionirke) Skupina: 1 Začetek: , 13: KNEZ SILIČ Aneja MASS FIŠTER Nika KRKA 2:02,18 PROSTOR Tjaša VEL 1:59,70 ERAZEM Eva KRKA FRANETIČ Živa MASS 1:58,29 PAČNIK Eva AKR 1:56,76 Skupina: KOVAČEVIĆ Sara KRO 1:52,64 CIMERMANČIČ Marija Klara DTO 1:53,91 PETEH Zoja KRO 1:56,29 SOVDAT Žana PSČ 1:51,87 KLOJČNIK Petja ŠTA 1:49,35 pionirji - 13 (), Skupina: 1 Začetek: , 13: URSINI Erik ŠTA AŽMAN Matej TRK 3 39 DEVETAK Jon FENGo PEZDIR Jure MASS , 08:59:27 8

23 Skupina: BUTARA Primož KRKA 1:56,34 LEBAN Miha PSČ 2:04,04 TURINEK Sebastjan VEL 1:44,64 PAVLIČ Jan AKŠ 1:45,72 pionirke - 12 (), Skupina: 1 Začetek: , 13: GORENC Julija KRKA 2 40 ZALOŽNIK Eva FKrCe FORTUNAT Karin PSČ MARN Jera MASS PEŠEC Lea KRKA Skupina: JAZBINŠEK Staša KLC 1:58,22 KEDER Lina MASS 2:03,36 GROBLER Tinkara KRKA 1:56,45 KUZMIN DELGIUSTO Julija ADP 1:53,04 pionirji - 12 (), Začetek: , 14: VOGRIN Mark VRH KLADOŠEK Marin ŠTA 1:53,32 PAJEK Luka Aljaž MASS GOLOB Gal VEL 1:49,95 ŠIMEC Lovro KRKA 1:50, , 08:59:27 9

24 pionirke - 13 (), Skupina: 1 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub Začetek: , 14: PETKIČIČ Elena Menge MUŠIČ Ema KRO MERŠE Lina Menge STUDEN Anja MASS MAJNIK Urška TRK MAJSTOROVIĆ Tijana GO MAČUS Ana MŠtGo SREBOT Lucija GO RAVNIKAR Asja MASS JERLAH Iza KRKA CVETREŽNIK Lana GO PROSENIK Pika KRKA 3,61 ŠKOLARIS Danaja MŠtGo KUTNJAK Nika TRK 3,85 OSTOJIČ Klara DTO ZGONC Naja KRO 3,96 TRETJAK Zala Domža ŠMID Martina KRKA CERLINI Brina KRO 4,14 LOPATIČ Lana DOM 4,01 SODNIK Vesna TRK 4,12 STOPAR ŠPRINGER Neža MASS 4,13 ŽELEZEN Tjaša KRO 4,09 KOZJEK Lara TRK 4,07 HORVAT Brina Zoya KRO 4,14 Skupina: 2 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub KLINE Neja KRO 4,18 PERŠIN Sara Ana MASS 4,20 HLEBEC Numa KRO 4,16 MIKLAVŽIN Tinkara VEL 4,30 BAJŽELJ Taja TRK 4,24 HASANAGIĆ Eva DOM 4,43 UČAKAR Neža TRK 4,19 LAMPRET Nika MASS 4,46 NOVAK Anja KRKA 4,56 REMŠKAR Manca KRO 4,48 JELIČIČ Dora BRE 4,88 KOTNIK Manca KRKA 4,69 SPAHIČ Ana KAM 4,94 2. skupina prične ob 15:30 uri , 08:59:27 10

25 pionirke - 13 (), Višina Začetek: , 14:30 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub VRBINC Petra DTO ŽELEZEN Tjaša KRO JELIČIČ Dora BRE ČATER TIMER Marjeta MASS 1,20 ROPIČ BIZJAK Iza AKR BRACOVIČ Zoya Aleksandra DTO 1,20 SENEKOVIČ Pia ŠTA 1,30 PIRC Karolina MASS 1,35 SINKOVIČ Ana Blanc 1,41 BENEDETIČ Vita Dobro 1,36 NOVAK Anja KRKA 1,35 pionirke - 12 (), Višina Začetek: , 14:30 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub MOLAN Katja KRKA 1,13 GAJER Zoja PMB 1,10 VRBINC Lucija DTO FONOVIČ Staša PMB 1,25 RADOVAN Maša KRKA 1,26 pionirke - 12 (), Začetek: , 15:30 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub KRAMAR Jana KRKA POLH Neža POS 3,78 KAVČIČ Zarja PSČ GABROVEC Alja DOM LEBAN Marta Marija PSČ 3,84 PETERLE Klara KRKA VOLAVŠEK Ema MASS 4,08 VAJS Ana AKR 4,34 MAROLT Neža MASS 4,12 BURGER Naja KRO 4,34 MUROVEC Nina GO 3,89 BATIS Živa KRO 4, , 08:59:27 11

26 pionirji - 13 (), Začetek: , 16:30 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub MIHEVC GRABNAR Matic KRO 4,19 PUNGERČAR Vid TRK 4,17 BIZJAK Filip GO 3,92 BOJANC Matic KRKA KNEŽEVIĆ Alek MASS BOGOVIČ Izak DOM 4,25 POTOČKI Jakob MASS 4,10 PINTAR Anže GO ŠTULAR Nejc MASS 4,00 VRHOVNIK Žan ADAS 4,84 ČOP TOMŠIČ Nejc MASS 4,64 MLINAR Jon TRK 4,58 KOBLER Adrian ŠTA 4,59 PETERLIN Tjaš AKR 4,65 GLAVAN Svit KRO 4,47 ŽNIDARŠIČ Nace KRKA 4,78 SVETINA Luka Svit MASS 4,42 GLOJNARIČ Anže BRE 4,80 KOS Aljaž VEL 4,82 pionirji - 13 (), Višina Začetek: , 16:30 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub ROTVEJN PAJIČ Blaž MASS POVŠE Mark KRKA 1,30 JERŠIN TOMASSINI Sandro MASS 1,60 VRHOVNIK Žan ADAS 1,55 pionirji - 12 (), Višina Začetek: , 16:30 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub VAHČIČ Jan BRE FABIJAN Matevž DTO , 08:59:27 12

27 pionirji - 12 (), Začetek: , 17:20 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub MARKOČ Tim ASB TEKSTOR Bor KRKA SOKLIČ Maj TRK LORBEK Vasja ASB GOLOB Vasja GO KAVČNIK NOVINA Tim KRKA 3,80 KOZEL TOMŠE Nik AKR 4,40 ZUPAN Matic MASS 4,18 PELKO Domen DTO 3,70 MODRIJANČIČ Klemen ASB 4,63 pionirji - 13 (), Troskok Začetek: , 18:00 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub VRHOVNIK Žan MASS PETERLIN Tjaš AKR ČOP TOMŠIČ Nejc MASS pionirke - 13 (), Troskok Začetek: , 18:00 Zap.št. Št.št. Št.AZS Priimek in ime Letnik Klub ŠMID Martina KRKA VRBINC Petra DTO RODMAN Ema GO BRACOVIČ Zoya Aleksandra DTO , 08:59:28 13

28 KLUBSKI DRESI (ob izdaji Priročnika) 1. AD BLED, Bled BLED M+Ž bela rdeča 2. TD BOVEC, Bovec BOV M+Ž turkizno modra 3. AK BREŽICE, Brežice BRE M+Ž črno modra 4. AD KLADIVAR, Celje KLC M+Ž rumena modra bela 5. AK CERKLJE, Cerklje na Gorenjskem AKC M+Ž modra bela 6. AK BELA KRAJINA, Črnomelj BKR M Ž rdeča črna roza črna 7. ŠD DOLENJSKE TOPLICE, AS Dol. Toplice DTO M Ž črna ali rdeča črna modra rdeča bela 8. AD AS, Domžale ADAS M+Ž modra 9. AK DOMŽALE, Domžale DOM M+Ž oranžna 10. AK ŠPELA, Grosuplje ŠPELA M+Ž modro rdeča 11. TD BISTRC, Ilirska Bistrica TDB M+Ž rumena modra 12. ŠD JESENICE, AK Jesenice JES M+Ž svetlo modra 13. AD KAMNIK, Kamnik KAM M+Ž svetlo modra bela 14. KGT PAPEŽ, Kamnik PAPEŽ M+Ž rumeno siva 15. TK KOBARID, Kobarid KOB M+Ž modro rumena 16. AK MARATON, Kočevje KOČ M+Ž modro bela 17. AK KOPER, Koper KP M+Ž raznobarvni z logotipom 18. AD NOVA AURORA, Koper NAK M+Ž rdeča bela 19. AK AS, Kranj ASKR M+Ž črno belo rdeča 20. AK KRANJ, Kranj AKK M+Ž modra 21. AK TRIGLAV, Kranj TRK M+Ž raznobarvni z logotipom 22. AD OLIMPIK, Kropa OLK M+Ž svetlo modra bela 23. AK LENDAVA, Lendava LDA M+Ž rumeno modra 24. AD KRONOS, Ljubljana KRO M+Ž črno rumena rdeča bela 25. AD MASS, Ljubljana MASS M+Ž bela modra oranžna 26. AK OLIMPIJA, Ljubljana OL M+Ž zelena bela črna 27. AAD SLOVAN, Ljubljana AAD M+Ž bela oranžna črna 28. VAD LJUBLJANA, Ljubljana VAD M+Ž * ni podatka 29. KGT GRMADA, Ljubljana GTG M+Ž modra 30. TK ŠMARNOGORSKA NAVEZA, Ljubljana NAV M+Ž modra 31. ŠD TEK JE LEK, Logatec TJL M+Ž modra in bela 32. AK POLJANE, Maribor PMB M+Ž rdeča bela črna siva 33. AD ŠTAJERSKA, Maribor ŠTA M+Ž svetlo modra bela zelena 34. AK MEDVODE, Medvode MED M+Ž modra bela 35. AK VEŽBA, Mokronog VŽB M+Ž zelena bela siva 36. AK PANVITA, Murska Sobota PAN M+Ž modra rumena 37. ŠD NAKLO, Naklo ŠDN M+Ž rumena modra 38. AK GORICA, Nova Gorica GO M+Ž belo modra 39. AK KRKA, Novo mesto KRKA M+Ž sivo zelena bela 40. AK ORMOŽ, Ormož ORM M Ž rumeno črna črna 41. AD PIRAN, Piran ADP M+Ž raznobarvni 42. ŠD PIRAN, Piran PI M+Ž raznobarvni 43. AK PIVKA, Pivka PIV M+Ž modra oranžna bela

29 44. ŠD NANOS, Podnanos NANOS M+Ž bela modra rumena 45. AK POSTOJNA, Postojna POS M+Ž modro bela črna 46. AK PTUJ, Ptuj PT M+Ž črno rumena 47. AK RADEČE, Radeče RAD M+Ž modra 48. AK RADOVLJICA, Radovljica AKR M+Ž turkizna v kombinaciji oranžne 49. KAK RAVNE, Ravne KAK M+Ž rdeče bela 50. AK SEVNICA, Sevnica SEV M+Ž vijoličasta 51. ŠD HOPLA SEŽANA, Sežana SEŽAN M+Ž rumena črna 52. AK SLOVENJ GRADEC, Slovenj Gradec SLG M+Ž belo modra 53. AD SLOVENSKA BISTRICA, Slovenska Bistrica ASB M+Ž bela modra 54. DRUŠTVO KONJIŠKA ALETSKA ŠOLA KAŠ, Slovenske Konjice KAŠ M+Ž rumena bela črna 55. AK ŠENTJERNEJ, Šentjernej ŠEN M+Ž črno rdeča 56. AK ŠENTJUR, Šentjur AKŠ M+Ž rdeča zelena bela 57. AK ŠKOFJA LOKA, Škofja Loka ŠL M+Ž raznobarvni z logotipom 58. ŠD NEŽA&6AK, Škofja Loka N&6AK M+Ž črno bela 59. AD POSOČJE, Tolmin PSČ M+Ž turkizno modra 60. AK KRIŽE TRŽIČ, Tržič AKKT M+Ž raznobarvni 61. AK VELENJE, Velenje VEL M+Ž rdeča bela črna; bela črna; modro bela črna 62. ŠD VRHNIKA, Atletska sekcija VRH M+Ž modra bela rumena 63. AK ŽALEC, Žalec ŽALEC M+Ž zelena rumena oranžna 64. TD SAVINJČAN, Žalec TDS M+Ž zelena črna 65. AD ŽELEZNIKI, Železniki ŽEL M+Ž temno modra rdeča 66. ŠD TABOR, Žiri ŽIR M+Ž modra rdeča rumena

30 PIONIRJI (U14) / BITEŽNIK Miha-94 GO Šempeter pri Gorici ov. (12.00/0.762/7.00) 9.50 LIPOVEC Nejc-02 MASS Ljubljana Daljina (cona) 5.84 CELEC Nino-97 PAN Slovenska Bistrica Višina 1.65 MARKIČ Jernej-93 GO Šempeter pri Gorici PIONIRKE (U14) / TROŠT Eva-94 KRO Slovenska Bistrica ov. (12.00/0.762/7.00) 9.19 ŠEPETAVC Manca-95 MASS Ljubljana Daljina (cona) 5.59 BOŽIČ Tina-97 ASB Slovenska Bistrica Višina 1.72 GLOJNARIČ Leja-02 BRE Novi Sad

PRVENSTVO SLOVENIJE V dvorani za Pionirje in Pionirke, letnik 2004 ŠTARTNA LISTA Šempeter pri Gorici, 22. januar 2017

PRVENSTVO SLOVENIJE V dvorani za Pionirje in Pionirke, letnik 2004 ŠTARTNA LISTA Šempeter pri Gorici, 22. januar 2017 PRVENSTVO SLOVENIJE V dvorani za Pionirje in Pionirke, letnik ŠTARTNA LISTA Šempeter pri Gorici, 22. januar 2017 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Vodja tekmovanja: Vodja financ: Oliver Batagelj Marjan

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Napovedovalec: Vodja tajništva: Vodja tehnične službe: Vodja prijavnice: Meritve

Prikaži več

ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 08. in 09. september 2018

ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 08. in 09. september 2018 ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 08. in 09. september 2018 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Podpredsednik: Vodja tekmovanja: Vodja pressa: Vodja financ: Oliver Batagelj Marjan Devetak

Prikaži več

APRILSKI MITING BREŽICE ŠTARTNA LISTA Brežice,

APRILSKI MITING BREŽICE ŠTARTNA LISTA Brežice, APRILSKI MITING BREŽICE Brežice, 23.4.2016 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Ivan Kostevc Podpredsednik: Franc Krošelj VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Iztok Glojnarič Pomočnik vodje tekmovanja: Vladka

Prikaži več

ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI IN MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4,

ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI IN MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4, ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4, Domžale ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI in MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI

Prikaži več

ŠTARTNA LISTA ŽALEC, 2. Junij 2018

ŠTARTNA LISTA ŽALEC, 2. Junij 2018 ŠTARTNA LISTA ŽALEC, 2. Junij 2018 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Boris Podpečan Ozvočenje: Žan Videc Napovedovalec: Aleš Kramaršek Vodja tehnične službe: Tomo Željkovič Meritve časov in obdelava

Prikaži več

Rezultati

Rezultati REZULTATI ORGANIZATOR ATLETSKI KLUB DOMŽALE, Domžale člani, 10.000 m 19.2014, 17:15 9. 10. 1 1 1 1 73 15635 78 15883 76 3453 60 16077 29 2644 16 1198 30 3114 79 1922 71 16901 65 1349 62 42 616 7 17033

Prikaži več

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja:

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: sobota, 7. september 2019 ob 15.30 uri, nedelja, 8.

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 Ljubljana, 31. maj 2018 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema, tekmovalkama v vsaki disciplini in štafeto. Točke

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 RAZPIS MESTNEGA PRVENSTVA OŠ LJUBLJANE V ATLETIKI Ljubljana, 27. maj 2015 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema,

Prikaži več

Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) Fax: +386 (01) Z A P I S N I K 2. sej

Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) Fax: +386 (01) Z A P I S N I K 2. sej Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) 520-69-12 Fax: +386 (01) 520-69-16 e-mail: info@atletska-zveza.si Z A P I S N I K 2. seje Tehnično tekmovalne komisije AZS (v nadaljevanju:

Prikaži več

17. tek Sotočja Tolmin, 14,04,2018 Podatki o tekmi Organizator: AD Posočje, Tolmin Vodja tekmovanja: Matej Gaberšček Obdelava rezultatov: AD Posočje D

17. tek Sotočja Tolmin, 14,04,2018 Podatki o tekmi Organizator: AD Posočje, Tolmin Vodja tekmovanja: Matej Gaberšček Obdelava rezultatov: AD Posočje D 17. tek Sotočja Tolmin, 14,04,2018 Podatki o tekmi Organizator: AD Posočje, Tolmin Vodja tekmovanja: Matej Gaberšček Obdelava rezultatov: AD Posočje Dolžine prog: 400, 700, 1000, 1800 m Št. prijavljenih:

Prikaži več

SD ŽELEZNIKI REGIJSKO PRVENSTVO 2014 ŠKOFJA LOKA,

SD ŽELEZNIKI REGIJSKO PRVENSTVO 2014 ŠKOFJA LOKA, SD ŽELEZNIKI REGIJSKO PRVENSTVO 2014 ŠKOFJA LOKA, 8.3.2014 ŠKOFJA LOKA, 8.3.2014 POROČILO Tekmovanje je potekalo, po pravilih ISSF in SZS, na 12. mestnem strelišču v Škofji Loki. FUNKCIONARJI NA REGIJSKO

Prikaži več

tekmovalci_kat

tekmovalci_kat kategorija: Mulčki 1 13 Urh Luznar 2008 100 100 100 100 90 100 100 100 100 90 90 0 1070 2 12 Vid Šolar 2008 90 90 80 80 100 80 90 90 70 100 80 0 950 3 11 Miha Lušina 2008 60 80 90 90 70 90 80 80 40 70

Prikaži več

DPSt.lista in rezultatiABCSTEZA14.xls

DPSt.lista in rezultatiABCSTEZA14.xls KATEGORIJA: dečki C REZULTATI - Vožnja na razdaljo (scratch race ) 1 5 SLO20020216 COLNAR Aljaž KK ADRIA MOBIL 2 40 SLO20020528 VANDUR Gaber TANIN SEVNICA 3 6 SLO20020501 GLIVAR Gal KK ADRIA MOBIL 4 24

Prikaži več

Microsoft Word - Tehnična navodila.docx

Microsoft Word - Tehnična navodila.docx ATLETSKI POKAL SLOVENIJE V MNOGOBOJIH ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 6. in 7. oktober 2018 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Podpredsednik: Vodja tekmovanja: Vodja pressa: Vojko Orel Vodja financ: Oliver Batagelj

Prikaži več

Certificates

Certificates 0,9km - (Ml. deklice, Ml. dečki) 1. 1027 Timotej Krašovec 2007 0:04:15 -- 2. 115 Luka Trček 2007 Šd Tabor Žiri 0:04:22 +00:07 3. 117 Leon Pešovski 2007 Klub gorskih tekačev Papež 0:04:32 +00:17 1. 116

Prikaži več

K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do

K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do 19.2.2017 VODSTVO REPREZENTANCE Dr. Igor ZELINKA Predsednik KZS Vlado BOŠNJAK Josip MAKOVEC Bor DEREANI

Prikaži več

Certificates

Certificates 0,9km - (Ml. deklice, Ml. dečki) U12 (mlajše deklice) 1. 116 Nina Rotar 2007 TK Šmarnogorska naveza 0:04:37 -- 2. 120 Sara Bilban 2007 TK Šmarnogorska naveza 0:04:45 +00:08 3. 119 Eliza Gorenčič 2007 TK

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V ATLETIKI ZA UČENKE IN UČENCE OSNOVNIH ŠOL Tehnični bilten Velenje,

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V ATLETIKI ZA UČENKE IN UČENCE OSNOVNIH ŠOL Tehnični bilten Velenje, EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V ATLETIKI ZA UČENKE IN UČENCE OSNOVNIH ŠOL Tehnični bilten Velenje, 12. 10. 2017 UVODNE BESEDE organizatorja Spoštovane učenke in učenci, spoštovani mentorji in ostali udeleženci

Prikaži več

Skupni

Skupni PIKIN MITING MLADIH REZULTATI mlajši mladinci, Krogla-5 kg 20.2017, 16:30 124 5723 119 4719 LAH Luka 2001 VEL 12,34 JUHART Gašper 2002 VEL 8,25 poskus poskus poskus poskus LAH Luka 11,87 X X 12,34 JUHART

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA PIONIRJE in PIONIRKE U16 ŠTARTNA LISTA Koper,

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA PIONIRJE in PIONIRKE U16 ŠTARTNA LISTA Koper, EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA PIONIRJE in PIONIRKE U16 ŠTARTNA LISTA Koper, 16. 06. 2018 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Podpredsednik: Vodja tekmovanja: Klavdij Frankovič Andrej Grzentič Andrej Grzentič

Prikaži več

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta:   KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: sd_skofjaloka@siol.net www.sd-skofjaloka.si KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prvenstvo osnovnih in srednjih šol v streljanju z serijsko

Prikaži več

ŠOLSKI PREVOZI 2019/20 (I. verzija, ) JP KOMUNALA RADEČE d.o.o. Titova RADEČE Radeče, URE PREVOZOV OTROK - KOMBI I. DO

ŠOLSKI PREVOZI 2019/20 (I. verzija, ) JP KOMUNALA RADEČE d.o.o. Titova RADEČE Radeče, URE PREVOZOV OTROK - KOMBI I. DO URE PREVOZOV OTROK - KOMBI I. DOPOLDAN Kraj odhoda Čas odhoda Vozači ČIMERNO - JELOVO Katja Ahlin, 2 - Čimerno 6.25 Matic Novak, 6 - Odcep Čeč (Čimerno) 6.30 LEJA KREŽE, 2 6.38 Špela Čeč, 7 - Odcep Rogel

Prikaži več

Rezultati MO 2016

Rezultati MO 2016 PK TERME PTUJ Potrčeva cesta 42 2250 Ptuj Na Ptuju, 14.6.2016 URADNI REZULTATI 19. MEDOBČINSKEGA PRVENSTVA OSNOVNIH ŠOL V PLAVANJU 2016 50 m PROSTO DEČKI 1. r. 1. Raj Luka OM 1:23.15 50 m PROSTO DEKLICE

Prikaži več

PRIPRAVE ATLETSKE ZVEZE SLOVENIJE V skladu s sklepom Strokovnega sveta Atletske zveze Slovenije vabimo atlete na skupne priprave. S r e d n j e i n d

PRIPRAVE ATLETSKE ZVEZE SLOVENIJE V skladu s sklepom Strokovnega sveta Atletske zveze Slovenije vabimo atlete na skupne priprave. S r e d n j e i n d PRIPRAVE ATLETSKE ZVEZE SLOVENIJE V skladu s sklepom Strokovnega sveta Atletske zveze Slovenije vabimo atlete na skupne priprave. S r e d n j e i n d o l g e p r o g e LOKACIJA: Medulin, hotel Park Plaza

Prikaži več

OTVORITVENI ATLETSKI MITING ŠTARTNA LISTA Bled, 13. april 2019 Organizator: ATLETSKO DRUŠTVO BLED Kraj tekmovanja: Stadion BLED Pričetek tekmovanja: s

OTVORITVENI ATLETSKI MITING ŠTARTNA LISTA Bled, 13. april 2019 Organizator: ATLETSKO DRUŠTVO BLED Kraj tekmovanja: Stadion BLED Pričetek tekmovanja: s OTVORITVENI ATLETSKI MITING ŠTARTNA LISTA Bled, 13. april 2019 Organizator: ATLETSKO DRUŠTVO BLED Kraj tekmovanja: Stadion BLED Pričetek tekmovanja: sobota, 13. april 2019 ob 10.00 Prijave: do četrtka,

Prikaži več

ŠPORTNI ZNAKI za 2017: 1 MARJAN ŽALAR šp. znak JOŽE LAMPE MONIKA PODLOGAR EP v kegljanju za slepe in slabovidne, Apatin, Srbija

ŠPORTNI ZNAKI za 2017: 1 MARJAN ŽALAR šp. znak JOŽE LAMPE MONIKA PODLOGAR EP v kegljanju za slepe in slabovidne, Apatin, Srbija 1 MARJAN ŽALAR šp. znak 1977 2 JOŽE LAMPE 1959 3 MONIKA PODLOGAR 1998 17. EP v kegljanju za slepe in slabovidne, Apatin, Srbija, 29.5.- 4.6.2017: 2x 1.m. (posamično, kombinacija; evropski rekord 791 in

Prikaži več

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prvenstvo OŠ Ljubljane v krosu (skupina B) 1. mesto Žiga

Prikaži več

ŠPORTNI CENTER ŽALEC

ŠPORTNI CENTER ŽALEC ŠPORTNI CENTER ŽALEC Žalec Prva omemba mesta Žalec je iz leta 1182, dandanes pa je Žalec mesto z živahnim utripom. Žalcu in okolici dajejo pečat nasadi hmelja, po katerem dolino imenujejo tudi dolina zelenega

Prikaži več

Rezultati reg. tekm. z dne xls

Rezultati reg. tekm. z dne xls Mestna strelska zveza Ljubljana Regijsko prvenstvo Osrednje regije v streljanju z zračnim orožjem za vse kategorije Ljubljana, dne 18. 3.2012 Regijsko prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem Ljubljana,

Prikaži več

Nogometna zveza Slovenije Predoslje 40a, 4000 Kranj ZAPISNIK 33. seje Registracijske komisije Nogometna zveza Slovenije z dne Klub: DNŠ Mur

Nogometna zveza Slovenije Predoslje 40a, 4000 Kranj ZAPISNIK 33. seje Registracijske komisije Nogometna zveza Slovenije z dne Klub: DNŠ Mur ZAPISNIK 33. seje Registracijske komisije z dne 11.07.2019 Klub: DNŠ Mura (984) 82213 Bočkor Domen 17.07.2003 7 ŠD NK Veržej 85129 Novak Alen 29.05.2003 7 ŠD NK Veržej Klub: DTV Partizan Fram (66) 55907

Prikaži več

Bilten 4 - I ČLANSKE LIGE ZAHOD ZA LETO 2018_docx

Bilten 4 - I ČLANSKE LIGE ZAHOD ZA LETO 2018_docx 19. OSREDNJA SLOVENSKA LIGA 2018 SUPER LIGA Komenda: 13.9.2018 25.10.2018 Pripravil in razmnožil: Franc Poglajen I. REZULTATI Rezultati 5. kola 1. 5.5/2 ŠK TRZIN BUSCOTRADE (3) 2:2 (8) ŠK VIŠNJA GORA-STIČNA

Prikaži več

PRAVILNIK Osveženo:

PRAVILNIK Osveženo: PRAVILNIK Osveženo: 29.6.2016 RED BULL 400 WORLD CHAMPIONSHIPS 2016 PLANICA OSNOVNI PODATKI Red Bull 400 letos ponovno vabi tekače, gorske tekače, kolesarje, pohodnike in ostale adrenalina željne športnike

Prikaži več

Bilten LJUBLJANSKA LIGA I LIGA_docx

Bilten LJUBLJANSKA LIGA I LIGA_docx 72. LJUBLJANSKA LIGA 2019 SUPER LIGA Komenda:, 10. 1. 2019-11. 4. 2019 Pripravil in razmnožil: Franc Poglajen I. REZULTATI Rezultati 4. kola 1. 6/2 ŠD DOMŽALE TAJFUN (8) 3:1 (6) ŠK IG 4/2 1/2 Plaskan Jure

Prikaži več

2. KROG_1SKLML_2015_16

2. KROG_1SKLML_2015_16 1. SLOVENSKA KADETSKA LIGA REZULTATI po odigranem 3. krogu Domači : Gosti Rezultat Kraj Datum Ura Šampion : Interblock 1:2 (1:2) Žalec 15.8.2015 16.00 Maribor : Olimpija Ljubljana 0:4 (0:2) Jarenina 15.8.2015

Prikaži več

17. ATLETSKI MITING JERNEJEVO 2017 in MEMORIAL POLDETA BUČARJA ŠTARTNA LISTA Šentjernej,

17. ATLETSKI MITING JERNEJEVO 2017 in MEMORIAL POLDETA BUČARJA ŠTARTNA LISTA Šentjernej, 17. ATLETSKI MITING JERNEJEVO 2017 in MEMORIAL POLDETA BUČARJA ŠTARTNA LISTA ernej, 23.8.2017 ORGANIZACIJSKI ODBOR Organizator : Predsednik : Podpredsednik : Vodja tekmovanja : Pomočnik vodje tekmovanja

Prikaži več

Zapisnik_25_seja_27_09_2012

Zapisnik_25_seja_27_09_2012 STROKOVNI ODBOR ATLETSKIH SODNIKOV SLOVENIJE Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) 520 69 14 Fax: +386 (01) 520 69 16 e-pošta: info@atletska-zveza.si http://www.atletska-zveza.si

Prikaži več

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc ORGANIZIRA XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA POKROVITELJ TRIJE KRALJI, 3. 3. 2017 XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA pod pokroviteljem TENZOR d. o. o., Mariborska cesta 13, 2250 PTUJ in organizatorjem SMUČARSKI

Prikaži več

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občins

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta:   KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občins ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: strelci.skofjaloka@gmail.com www.sd-skofjaloka.si KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prvenstvo osnovnih in srednjih šol v streljanju

Prikaži več

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info:

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: http://www.vknautilus.si http://regate.veslanje.si 1. VABILO:

Prikaži več

DRŽAVNO PRVENSTVO V KAJAKU SPRINT Tekma št. 1 Ml. dečki K m štart ob 9:00 Q1 Proga Ime in priimek Klub Čas 1 Rok Štefič KKK Orka 5:32:

DRŽAVNO PRVENSTVO V KAJAKU SPRINT Tekma št. 1 Ml. dečki K m štart ob 9:00 Q1 Proga Ime in priimek Klub Čas 1 Rok Štefič KKK Orka 5:32: Tekma št. 1 Ml. dečki K-20 1000m štart ob :00 Q1 1 Rok Štefič KKK Orka :32: 1. Rihard Colja KKK Orka ::33 2. Miha Hajduk BD Ranca Ptuj ::33 3. 2 Darjan Vezovnik KKK Ankaran DNS 3 David Franca KKK Žusterna

Prikaži več

MEDNARODNI ATLETSKI MITING REZULTATI Radovljica,

MEDNARODNI ATLETSKI MITING REZULTATI Radovljica, MEDNARODNI ATLETSKI MITING REZULTATI člani, Hoja 5000 m 2017, 09:00 123 5648 126 81 117 6669 RUZZIER Fabio 1953 KP 33:36,36 KREFT Vanja 1947 FRA 34:44,22 STRIEDER Hermann 1941 AUT 36:08,61 STEPIŠNIK Martin

Prikaži več

Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) Fax: +386 (01) Z A P I S N I K 4. sej

Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) Fax: +386 (01) Z A P I S N I K 4. sej Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) 520-69-12 Fax: +386 (01) 520-69-16 e-mail: info@atletska-zveza.si Z A P I S N I K 4. seje Tehnično tekmovalne komisije AZS (v nadaljevanju:

Prikaži več

Glasbena šola Risto Savin Žalec Keblič Maja, :59:23 Skupina Ura: 13:00 Prostor: Žalec IZPIT Čembalo, Harmonika, Klavi

Glasbena šola Risto Savin Žalec Keblič Maja, :59:23 Skupina Ura: 13:00 Prostor: Žalec IZPIT Čembalo, Harmonika, Klavi Skupina 1-12. 6. 2019 IZPIT Čembalo, Harmonika, Klavir 1. Arh Nika Klavir, 2. razred Avšič Damijana 2. Bogataj Larisa Klavir, 2. razred Avšič Damijana 3. Lobanova Ekaterina Klavir, 2. razred Gorišek Regoršek

Prikaži več

PRVENSTVO SLOVENIJE za mlajše mladince in mlajše mladinke ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 29. in 30. junij 2019

PRVENSTVO SLOVENIJE za mlajše mladince in mlajše mladinke ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 29. in 30. junij 2019 PRVENSTVO SLOVENIJE za mlajše mladince in mlajše mladinke ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 29. in 30. junij 2019 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Podpredsednik: Vodja tekmovanja: Vodja pressa: Vodja financ:

Prikaži več

Slovenska atletika 2014

Slovenska atletika 2014 SLOVENSKA ATLETIKA V LETU 2014 Izhodišča Plan sredstev za priprave športnikov znaša 180.000,00 EUR (lani 153.000,00 EUR). Plan sredstev za nagrade na mednarodnih tekmovanjih znaša 30.000,00 EUR (lani 16.000,00

Prikaži več

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG SLOVENIJE 2019 Web stran projekta: FB stran projekta:

Prikaži več

Bakovski tek m Baby Dečki BABY (baby tek) Priimek Ime Letnik Klub Start.št. Uvrstitev Cas Točke -katetočke -konkurenca 1 ČERNJAVIČ TINE

Bakovski tek m Baby Dečki BABY (baby tek) Priimek Ime Letnik Klub Start.št. Uvrstitev Cas Točke -katetočke -konkurenca 1 ČERNJAVIČ TINE 100 m Baby Dečki BABY (baby tek) 1 ČERNJAVIČ TINE 2011 VRTEC KRTEK 39 1 0:00:21 0 0 2 DUDEK NEVEN 2011 43 2 0:00:22 0 0 3 FRAS ŽIGA 2011 BAKOVCI 60 3 0:00:23 0 0 4 PERKIČ ROK 2012 VRTEC MS 62 4 0:00:24

Prikaži več

Zapisnik_23_seje_27_06_2012

Zapisnik_23_seje_27_06_2012 STROKOVNI ODBOR ATLETSKIH SODNIKOV SLOVENIJE Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) 520 69 14 Fax: +386 (01) 520 69 16 e-pošta: info@atletska-zveza.si http://www.atletska-zveza.si

Prikaži več

Nogometna zveza Slovenije Čerinova 4, p.p. 3986, 1001 Ljubljana tel.: ZAPISNIK 2 seje Registracijske komisije NZS z dne Stran 1/

Nogometna zveza Slovenije Čerinova 4, p.p. 3986, 1001 Ljubljana tel.: ZAPISNIK 2 seje Registracijske komisije NZS z dne Stran 1/ Stran 1/5 Klub: FC Koper - 1 78940 Galešić Goran 11.03.1989 24 Beerschotac (BEL) 105079 Migliorini Andrea 22.03.1988 24 TUJINA 16.02.2013 Klub: ND Gorica - 16 48688 Jerkič Klemen 09.11.1989 17 ND Adria

Prikaži več

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem jahališču Hipodroma Lipica. Splošne informacije: Tekmovanje

Prikaži več

Bilten - Zaključni turnir ciklusa turnirjev mladih _docx

Bilten - Zaključni turnir ciklusa turnirjev mladih _docx ZAKLJUČNI turnir MLADIH 2017/2018 Komenda; 15. 6. 2018 Pripravil in razmnožil: Franc Poglajen I. PRAVILNIK 1. Šahovski klub Komenda organizira CIKLUS ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH. 2. Ciklus šahovskih turnirjev

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALN

OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALN OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA MLAJŠE UČENCE 2018/19 53.

Prikaži več

ALPE-ADRIA 2013 file://c:\users\altdortn.europe\appdata\local\microsoft\windows\temporary Inte... Page 1 of SSD Stol Koda tekme

ALPE-ADRIA 2013 file://c:\users\altdortn.europe\appdata\local\microsoft\windows\temporary Inte... Page 1 of SSD Stol Koda tekme 1201390101 Glenca HS10 K = 8, 1 = točke : sončno Cicibani do 7 let prij.: 15, štart.: 12, zaklj.: 12 klubov 8 1 16 REPINC Aljaž SSK Bohinj (2006) 2 2 LUŽNIK Doen (2006) 3 15 VAČOVNIK KOTNIK Ožbej SD Vizore

Prikaži več

DRŽAVNO PRVENSTVO KAJAK SPRINT BLED 2014 Tekma št. 1 K-1 U23 Finale 200m štart ob 12:00 Uvrstitev Proga Ime in priimek Klub Čas Zaostanek 1. 7 Vid Deb

DRŽAVNO PRVENSTVO KAJAK SPRINT BLED 2014 Tekma št. 1 K-1 U23 Finale 200m štart ob 12:00 Uvrstitev Proga Ime in priimek Klub Čas Zaostanek 1. 7 Vid Deb Tekma št. 1 K-1 U23 Finale 200m štart ob 12:00 1. 7 Vid Debeljak KKK Tacen 0:36,30 2. 6 Rok Šmit KKK Bohinj 0:37,13 +0,83 3. 2 Malin Titorič KKK Orka 0:38,72 +2,42 4. 5 Matija Odar KKK Bohinj 0:44,38 +8,08

Prikaži več

Dokument1

Dokument1 XII. SLOVENSKE LETNE IGRE ŠOLARJEV R E Z U L T A T N A L I S T A OPOMBA: Rezultati ne bodo upoštevani v tablicah Atletske zveze Slovenije, ker niso bila spoštovana Pravila za atletska tekmovanja. Rezultati

Prikaži več

REZULTATI reg. tekmovanja z zr.orožjem_ pdf

REZULTATI reg. tekmovanja z zr.orožjem_ pdf Mestna strelska zveza Ljubljana Dolenjska cesta 11 1000 Ljubljana Regijskega tekmovanja v streljanju Osrednja regija Sezona 2016 / 2017 Člani - puška posamezno 3. 4. 5. 6. 1 DEBEVEC Rajmond Olimpija 100,4

Prikaži več

CIKLOKROS PETANJCI Državno prvenstvo Slovenije v Ciklokrosu, REZULTATI / RESULTS Dol. proge / distance: 45min+1krog KATEGORIJA / CATEGORY:

CIKLOKROS PETANJCI Državno prvenstvo Slovenije v Ciklokrosu, REZULTATI / RESULTS Dol. proge / distance: 45min+1krog KATEGORIJA / CATEGORY: CIKLOKROS PETANJCI Državno prvenstvo Slovenije v Ciklokrosu, 10.01.2016 REZULTATI / RESULTS Dol. proge / distance: 45min+1krog KATEGORIJA / CATEGORY: MOŠKI od 19 do 40let Mesto Štart.št. Št.licence UCI

Prikaži več

Microsoft Word - propozicije_mnogoboj.doc

Microsoft Word - propozicije_mnogoboj.doc SPLOŠNE PROPOZICIJE ATLETSKI MNOGOBOJ UČENCI TEKMUJETE V ATLETSKEM MNOGOBOJU, KAR POMENI, DA TEKMUJETE IZ VEČIH ATLETSKIH DISCIPLIN, REZULTATI PA SE VAM SEŠTEVAJO. TEKMUJE SE V ŠTIRIH KATEGORIJAH: - STAREJŠI

Prikaži več

STRELSKA ZVEZA SLOVENIJE SHOOTING UNION OF SLOVENIA 1000 Ljubljana, Dolenjska cesta 11, SLOVENIJA Obnovljeno ZAPIS REKORDOV V SZS Na podlag

STRELSKA ZVEZA SLOVENIJE SHOOTING UNION OF SLOVENIA 1000 Ljubljana, Dolenjska cesta 11, SLOVENIJA Obnovljeno ZAPIS REKORDOV V SZS Na podlag STRELSKA ZVEZA SLOVENIJE SHOOTING UNION OF SLOVENIA 1000 Ljubljana, Dolenjska cesta 11, SLOVENIJA Obnovljeno 24.05.2019 ZAPIS REKORDOV V SZS Na podlagi Pravilnika o državnih rekordih št. 1045-7 z dne 12.10.2017

Prikaži več

Tehnicni_bilten_SS_

Tehnicni_bilten_SS_ FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ATLETIKI za dijakinje in dijake (Domžale, 20. 5. 2015) Tehnični bilten Uvodne besede Spoštovani dijakinje, dijaki, vodje ekip in trenerji! Veseli nas, da vas lahko v letošnjem

Prikaži več

Ekipno osnovnošolsko prvenstvo F12 Ljubljana, Bilten/Bulletin 7 List of teams: Ekipno osnovnošolsko prvenstvo F12 Ljubljana, OŠ J

Ekipno osnovnošolsko prvenstvo F12 Ljubljana, Bilten/Bulletin 7 List of teams: Ekipno osnovnošolsko prvenstvo F12 Ljubljana, OŠ J Bilten/Bulletin 7 List of teams: 1. OŠ Janka Modra - Dol pri 1051 1681.8 1. Zidar, Jernej IV 1205 1862 14629585 1015978 2. Kosem, Anton BK 1723 14614839 1015491 3. Hojnik, Andraž BK 1587 1015967 4. Maver,

Prikaži več

WWC SPRINT ECA CUP 2 Seniors & Juniors SPRINT Official results Rank Bib. Name Club Run 1 Rank Run 2 Rank Time Gap MC-1 Juniors Maj OŠTRBENK KKK

WWC SPRINT ECA CUP 2 Seniors & Juniors SPRINT Official results Rank Bib. Name Club Run 1 Rank Run 2 Rank Time Gap MC-1 Juniors Maj OŠTRBENK KKK MC-1 Juniors 1 205 Maj OŠTRBENK KKK ČATEŽ 53.14 (1) 53.14 2 204 Nejc GRADIŠEK KK SIMON 54.60 (2) 57.47 (1) 54.60 1.46 3 202 Martin GALE KK SIMON 56.81 (3) 58.29 (2) 56.81 3.67 4 203 Maks SMADILO KK KONČAR

Prikaži več

Skupni rezultati

Skupni rezultati i dijaki, 2.000 m 1. 59 PANKER JULIEN 1997 GIM. MURSKA SOBOTA MS 6:48,25 2. 58 KAVAŠ ŽAN 1998 SŠGT RADENCI MS 6:49,45 dijaki, višina 1. JURJEVČIČ IZAK 1999 EKONOMSKA MS MS 1,65 2. GREGORINČIČ PATRIK 1998

Prikaži več

ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 09. in 10. september 2017

ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 09. in 10. september 2017 ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 09. in 10. september 2017 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Podpredsednik: Vodja tekmovanja: Vodja pressa: Vodja financ: Oliver Batagelj Marjan Devetak

Prikaži več

TEHNIČNO NAVODILO

TEHNIČNO NAVODILO 48. VELIKA NAGRADA KRANJA MEMORIAL FILIPA MAJCNA NEDELJA, 31. julij 2016 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Kolesarsko dirko za 48. Veliko nagrado Kranja Memorial Filipa Majcna organizira: Kolesarski

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN RUN na 200 in 500 m ORGANIZATOR: Hoteli in kampi Aminess

Prikaži več

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri VSEBINA Sklic Skupščine Planinske zveze Slovenije 3 Program praznovanja 120-letnice organiziranega planinstva v

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani Športna panoga: ODBOJKA Starostna kategorija in spol: DIJAKINJE Stopnja

MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani   Športna panoga: ODBOJKA Starostna kategorija in spol: DIJAKINJE Stopnja MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani www.sportmladih.net Športna panoga ODBOJKA Starostna kategorija in spol DIJAKINJE Stopnja tekmovanja POLFINALE DP Kraj in datum tekmovanja JESENICE

Prikaži več

IME PRIIMEK LETNIK KLUB 60 M TOČKE DALJINA TOČKE D/KOČK SEŠT. TOČK Skupaj 2 najb MESTO deklice U10 INJA SODIN 2008 KAŠ 10, ,

IME PRIIMEK LETNIK KLUB 60 M TOČKE DALJINA TOČKE D/KOČK SEŠT. TOČK Skupaj 2 najb MESTO deklice U10 INJA SODIN 2008 KAŠ 10, , IME PRIIMEK LETNIK KLUB 60 M TOČKE DALJINA TOČKE D/KOČK SEŠT. TOČK Skupaj 2 najb MESTO deklice U10 INJA SODIN 2008 KAŠ 10,62 499 3,15 588 0 1087 1087 # 1 LANA OGRINC 2008 AK POLJANE 10,38 535 2,96 542

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

TEHNIČNO NAVODILO

TEHNIČNO NAVODILO 50. VELIKA NAGRADA KRANJA MEMORIAL FILIPA MAJCNA NEDELJA, 29. julij 2018 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Kolesarsko dirko za 50. Veliko nagrado Kranja Memorial Filipa Majcna organizira: Kolesarski

Prikaži več

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU www.mass.si polovičke Popust Maryann 09302-20 (št. 36-41) TBS 25491-20 (št.41-46) Še več OBUTVE po polovičnih cenah poiščite v naših prodajalnah. Akcija traja od 7.11. do 27.11.2016 oziroma do razprodaje

Prikaži več

Ciklus turnirjev mladih Kranj 2017/18 3. turnir Bilten Šenčur,

Ciklus turnirjev mladih Kranj 2017/18 3. turnir Bilten Šenčur, Ciklus turnirjev mladih Kranj 2017/18 3. turnir Bilten Šenčur, 10.11.2017 Lista igralcev Ime Kat ELO LRat Fed. Klub 1. Jeler Lan III 1934 SLO OŠ Šenčur 2. Perme Martin 1007 1749 SLO OŠ Komenda Moste 3.

Prikaži več

Skupni

Skupni PRVENSTVO SLOVENIJE ZA MLAJŠE MLADINCE IN MLAJŠE MLADINKE REZULTATI mlajši mladinci, Palica 29.02019 29.02019, 15:15 * 7. 23 6835 27 6569 45 6914 150 258 1073 24 16649 75 7278 GRIČAR VINTAR Peter 2002

Prikaži več

Štev

Štev Agencija za šport Novo mesto, Kettejev drevored 2, 8000 Novo mesto Tel.: 07 393 29 30, Fax.: 07 393 29 39, SI 44436513, www.as-nm.si Novo mesto, 28. 9. 2013 ŽENSKE DELAVSKE ŠPORTNE IGRE 2013 - KOLESARJENJE

Prikaži več

STROKOVNI PROGRAM SLOVENSKE ATLETIKE V LETU 2019 ATLETIKA 2019 Dokument»Atletika 2019«nadaljuje program podpore programov atletom v sezoni Je te

STROKOVNI PROGRAM SLOVENSKE ATLETIKE V LETU 2019 ATLETIKA 2019 Dokument»Atletika 2019«nadaljuje program podpore programov atletom v sezoni Je te ATLETIKA 2019 Dokument»Atletika 2019«nadaljuje program podpore programov atletom v sezoni 2018. Je temeljni dokument, ki vsebinsko in finančno opredeljuje strokovno dejavnost v letu 2019. Letošnje leto

Prikaži več

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. SNL V 1.0; 16.08.2017 Na podlagi določil Statuta NZS

Prikaži več

Certificates

Certificates 13. Straški teki Straža pri Novem mestu, 27.5.2018 Tek na 10km Člani A do 19 let 1. 164 Žan Vozelj 2002 0:41:59 -- 2. 217 Žiga Šenica 1999 0:42:52 +00:53 3. 137 Jan Perme 2000 0:48:59 +07:00 4. 144 Nik

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA MLADINCE IN MLADINKE ŠTARTNA LISTA Velenje,

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA MLADINCE IN MLADINKE ŠTARTNA LISTA Velenje, EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA MLADINCE IN MLADINKE ŠTARTNA LISTA Velenje, 19.5.2018 ČASTNI ODBOR Marjan Hudej Luka Steiner Bogdan Plaznik Darjo Pungartnik ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Marjan Hudej

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 11 NK Radomlje/Slovenija Sobota, 13. april 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče NK DREN VRHNIKA : NK OLIMPIJA BELI Igrišče 1 ND BILJE : NK ŠAMPION Igrišče 2 9:00 NK BARTOG

Prikaži več

Uradni rezultati ALPE ADRIA Cicibani do 7 let SMUARSKI SKOKI SOLO Skakalnica Sebenje HS12 K = 10 m, 1m = 6,0 toke Datum: Koda tekme

Uradni rezultati ALPE ADRIA Cicibani do 7 let SMUARSKI SKOKI SOLO Skakalnica Sebenje HS12 K = 10 m, 1m = 6,0 toke Datum: Koda tekme Cicibani do 7 let Sebenje HS12 K = 10, 1 = 6,0 e 1201490101 : - Trajanje tekovanja: od 10:00 do 12:00 T zraka: 22 C Število tekovalcev: prij.: 17, štart.: 14, zaklj.: 14 T snega: 0 C Število klubov: 7

Prikaži več

1. OT SV Regije I. SKUPINA 1/A skupina igralec skor točke mesto Smodiš Jure (Puconci) : 3 3 : 0 3 : 1 8 : Cafuta

1. OT SV Regije I. SKUPINA 1/A skupina igralec skor točke mesto Smodiš Jure (Puconci) : 3 3 : 0 3 : 1 8 : Cafuta I. SKUPINA 1/A skupina igralec skor točke mesto Smodiš Jure (Puconci) 0 2 2 2 : 3 3 : 0 3 : 1 8 : 4 4 2 Cafuta Tina (Muta) 2 2 2 3 : 2 3 : 0 3 : 1 9 : 3 6 1 Kapun Rok (Ljutomer) 0 0 0 4 Vovk Petrovski

Prikaži več

Certificates

Certificates SKUPNO TOČKOVANJE Uvrst. Ime Priimek Klub 1. tek 2. tek 3. tek Skupaj Kros tek 6000m Člani A 1 Martin Pintar Atletski klub BC 95 100-195 2 Vito Kunstek AD Štajerska 84 95-179 3 Blaž Orešnik AK Ormož 87

Prikaži več

51. KROS OBČINSKIH REPREZENTANC Ravne na Koroškem, 14. OKTOBER 2017 OBČINA RAVNE NA KOROŠKEM Na gradu 6, 2390 RAVNE NA KORŠKEM Tel: ; fax:

51. KROS OBČINSKIH REPREZENTANC Ravne na Koroškem, 14. OKTOBER 2017 OBČINA RAVNE NA KOROŠKEM Na gradu 6, 2390 RAVNE NA KORŠKEM Tel: ; fax: 51. KROS OBČINSKIH REPREZENTANC Ravne na Koroškem, 14. OKTOBER 2017 OBČINA RAVNE NA KOROŠKEM Na gradu 6, 2390 RAVNE NA KORŠKEM Tel: 041 609 860; fax: 02 88 41 211; 02 821 54 13; el.pošta: info@zsdravne.si;

Prikaži več

DRŽAVNO PRVENSTVO V KAJAK SPRINTU REZULTATI: 3. dan 28. do 30. avgust Ptuj 2015 Tekma št.: 1 ST. DEČKI / ČLAN C-1 200m F Mesto Proga Ime in priimek Kl

DRŽAVNO PRVENSTVO V KAJAK SPRINTU REZULTATI: 3. dan 28. do 30. avgust Ptuj 2015 Tekma št.: 1 ST. DEČKI / ČLAN C-1 200m F Mesto Proga Ime in priimek Kl DRŽAVNO PRVENSTVO V KAJAK SPRINTU REZULTATI: dan. do 0. avgust Ptuj 0 Tekma št.: ST. DEČKI / ČLAN C- SIMON POŽEK 00:, VID OŠTERBENK 0:0, MATEJ MADRUŠA 0:, RICHARD COLJA 0:,0. KLEMEN GORUP 0:,0 MAJ OŠTERBENK

Prikaži več

XIII. ATLETSKI MITING Š E N T J U R 2016 ŠTARTNA LISTA Šentjur,

XIII. ATLETSKI MITING Š E N T J U R 2016 ŠTARTNA LISTA Šentjur, XIII. ATLETSKI MITING Š E N T J U R 01 ŠTARTNA LISTA Šentjur, 1.. 01 Sponzorji: VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Rok Novak Pomočnik vodje tekmovanja: Jože Artnak Napovedovalec: Vlado Artnak, Alijana

Prikaži več

Microsoft Word - Bilten - XVIII odprto prvenstvo Komenda pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - Bilten - XVIII odprto prvenstvo Komenda pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! ŠK KOMENDA XVIII. ODPRTO PRVENSTVO KOMENDE 2004 Komenda: 23. 27. 8. 2004 Pripravil in razmnožil: Franc Poglajen Franc BILTEN Stran 24 od 24 1. PRAVILNIK 1. XVIII. ODPRTO PRVENSTVO KOMENDE prireja Šahovski

Prikaži več

tmp

tmp PRVENSTVO SLOVENIJE V KROSU VELENJE, 18.3.2017 Z1 - Pionirke U12, letnik 2006-2008 (dolžina 500m, začetek 12:00) 1 30 1091 Miklavžin Ina 2006 VEL 0:01:24.5 2 36 2586 Slapšak Živa 2006 SEV 0:01:27.4 3 23

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * LJUBLJANA 1000, ŠMARTINSKA 152 - HALA A Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo leseni obesek HISTORY

Prikaži več

tmp

tmp M1 - Mlajši pionirji A - letnik 2005 1 21 GOLOB Gal 2005 Velenje 0:03:30.9 2 4 KLADOŠEK Marin 2005 Maribor 0:03:31.6 3 12 AŽNOH Miha 2005 Ravne na Koroškem 0:03:37.3 4 15 FEUŽER Nik 2005 Slovenske Konjice

Prikaži več

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, 14.6.2008 MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijanje tarčvezanje vozlprenos žogic Testi TOČKE PGD ZVEZA

Prikaži več

Zahodna liga 2012 Hitrost - Rezultati-Mlajše cicibanke Kategorija: Mlajše Cicibanke Postavljalec: Tjaša Kosič, Jaka Kobal Glavni sodnik: Jože Kosič So

Zahodna liga 2012 Hitrost - Rezultati-Mlajše cicibanke Kategorija: Mlajše Cicibanke Postavljalec: Tjaša Kosič, Jaka Kobal Glavni sodnik: Jože Kosič So Zahodna liga 2012 Hitrost - Rezultati-Mlajše cicibanke Kategorija: Mlajše Cicibanke 1 DOMINIKA KODRA ŠPO KAMNIK 2 LETIJA FAJFAR AO KRANJ 3 ALJA STANONIK GŠD BRICALP 4 TARA DROBNJAK GŠD BRICALP 5 KAROLINA

Prikaži več