CLS kupe

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "CLS kupe"

Transkripcija

1 CLS kupe

2

3 Prvo srečanje. In naenkrat je vse drugače. Ne morete odvrniti pogleda. Te elegantne poteze in ikonična oblika. Naenkrat jo začutite: željo po lastništvu. Včasih zadostuje že en sam trenutek, da vas povsem prevzame.

4 Želja po nečem, kar je posebno Očara vas že ob prvem srečanju. Svilnato mehka moč 6-valjnega vrstnega motorja že mnogo let zapeljuje ljubitelje avtomobilov. Vsako pospeševanje postane čutno doživetje in prebudi v vas željo po več.

5 Odločen, da osvaja Izzivalen pogled. Sprednji del se samozavestno nagiba naprej. Opcijski žarometi MULTIBEAM LED z dolgimi lučmi ULTRA RANGE sijejo z vso inovacijsko močjo. Med njimi se svetlika diamantna maska hladilnika, ki s svojo obliko spominja na legendarne dirkalne avtomobile. Odločen, da osvoji cesto in srca pravih ljubiteljev avtomobilov.

6

7 Vtis: plemenit. Skušnjava: velika. Prvi dotik. Mehko usnje, plemenit les in za steklom na videz lebdeči kokpit s širokozaslonskim monitorjem. Vse je tako, kot mora biti. Stimulira vaše čute. In vas hkrati pomirja. Celo prezračevalne šobe navdušujejo z različnimi barvami. Z novim opcijskim krmiljenjem udobja ENERGIZING boste bolj zbrani in imeli boste več energije.

8 Občudovanje narašča po vsakem ovinku Poznate občutek, da ste ravno ob pravem času na pravem mestu? V vozilu CLS boste takšen občutek imeli ves čas. Možnosti za prilagajanje podvozja DYNAMIC BODY CONTROL in AIR BODY CONTROL omogočata, da se optimalno prilagodite vsaki vozni situaciji.

9

10 Najverjetneje ena zadnjih stilskih ikon našega časa

11

12 Ko informacije postanejo prava paša za oči Prikazovalnik instrumentov prinaša popolnoma nove možnosti prikaza informacij za voznika. To je digitalni kombinirani inštrument, ki skupaj s prikazovalnikom multimedijskega sistema tvori kokpit s širokozaslonskim monitorjem. Oba prikazovalnika sta velika 31,2 cm (12,3 palcev) in prikazujeta informacije v visoki ločljivosti. Voznik lahko izbira med tremi slogi prikaza: klasični, športni in napredni. VSE POMEMBNO V VIDNEM POLJU. IN POD BLAZINICAMI PRSTOV Opcijski projekcijski zaslon head-up projicira pribl. 21 x 7 cm veliko virtualno sliko v vidno polje voznika, ki je iz njegove perspektive videti, kot da lebdi okoli dva metra pred njim nad pokrovom motorja. Kot optimalni dodatek omogoča ploščica Touchpad intuitivno upravljanje z enim ali dvema prstoma. Novost so tudi haptične in akustične povratne informacije te še občutneje povečajo udobje upravljanja.

13 Novi asistenčni sistemi: inteligentno samodejni Delno avtomatizirana vožnja po avtocestah, podeželskih cestah in celo v mestu, samodejno zaviranje in aktivna podpora za voznika. Uravnavanje svetlobe glede na trenutno situacijo, tako podnevi kot tudi ponoči. To je Mercedes-Benz Intelligent Drive. Voznika vsestransko razbremeni v skoraj vseh prometnih situacijah in mu omogoča, da prispe na cilj veliko bolj sproščen. IZBRANE OPCIJSKE ODLIKE SISTEMA MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC in aktivni krmilni asistent lahko v mestu, na podeželskih cestah in na avtocestah samodejno drži ustrezno razdaljo do vozil pred vami in jo ohranja v hitrostnem območju do 210 km/h. Prilagoditev hitrosti glede na pot upošteva značilnosti poti pred vami, kot so ovinki, križišča ali krožišča, ter omogoča predhodno prilagajanje hitrosti. Aktivni asistent za omejitev hitrosti prevzame omejitve hitrosti, ki jih zazna kamera ali so shranjene v navigacijskem sistemu, kot novo nastavljeno hitrost aktivnega asistenta za ohranjanje razdalje DISTRONIC. Žarometi MULTIBEAM LED z individualno nadzorovanimi diodami se hitro odzivajo na trenutno dogajanje v prometu. Spremenljive dolge luči zmanjšajo osvetlitev, ko so v prometu prepoznani drugi udeleženci, na prazni ravni cesti pa se vklopijo dolge luči ULTRA RANGE, ki omogočajo trajno široko osvetlitev cestišča.

14 Žarometi MULTIBEAM LED. Veliko inženirskega znanja. Prave male umetnine. Novi žarometi MULTIBEAM LED, ki so na voljo kot dodatna oprema, omogočajo izjemno hitro in natančno prilagajanje luči na trenutno dogajanje v prometu. Več kot 84 individualno nastavljivih svetlečih diod omogoča, da je svetloba točno tam, kjer jo potrebujete. Štirje krmilniki 100-krat na sekundo izračunavajo idealno osvetlitev in pri tem uporabljajo informacije kamere, ki je nameščena za vetrobranskim steklom. Vpadljive LED-luči na zadku so že skoraj prave male umetnine. Tehnologija Edge Light poudarja globinski učinek in kakovosten videz. Krmiljenje udobja ENERGIZING za več energije in boljšo zbranost Na željo je na voljo krmiljenje udobja ENERGIZING, ki povezuje različne sisteme udobja v vozilu z natančno določenimi programi. Ta se lahko aktivira v monotonih voznih situacijah ali skrbi za dobro počutje. Sistem vključuje klimatizacijo, odišavljenje/ioniziranje, glasbo/ video pa tudi masažo, gretje in prezračevanje sedežev. Bistveni sestavni del je tudi serijska ambientna osvetlitev. Ta omogoča spektakularno osvetlitev notranjosti, denimo z osvetljenimi prezračevalnimi šobami, ki celo spreminjajo barvo glede na nastavitev temperature.

15 Aktivni sedeži za nastavitev več položajev. Udobno sedenje po meri. Opcijski aktivni sedeži za nastavitev več položajev s funkcijo vozne dinamike in masažno funkcijo ENERGIZING skrbijo z napihljivimi zračnimi prekati za vrhunsko udobno sedenje in izvrstno bočno oporo. Masažna funkcija ENERGIZING po želji stimulira ali sprošča hrbtne mišice s 14 zračnimi prekati v sedežnem naslonjalu in štirimi zračnimi prekati v vzglavniku ter osmimi programi z dvema stopnjama delovanja. Tako funkcija prispeva k temu, da ostanete dobro pripravljeni tudi na dolgih razdaljah. Še posebej učinkovita je kombinacija nežnega pritiska in pomirjujoče toplote. Sistem High-End za 3D prostorski zvok Burmester. Vrhunski glasbeni užitki. Opcijski sistem High-End za 3D prostorski zvok Burmester bo zadovoljil tudi najzahtevnejša ušesa. Za to bo poskrbelo 25 posebno oblikovanih izjemno zmogljivih zvočnikov, 25-kanalni ojačevalnik s sistemsko močjo do 1450 W in posebej za to vozilo razvite tehnologije. Kombinacija analognih in digitalnih elementov omogoča edinstven, izjemno prodoren in očarljiv prostorski zvok poznan tudi kot zvok za dobro počutje znamke Burmester. S pomočjo 3D-prostorskega zvoka bodo voznik in sovozniki lahko doživeli mono-, stereo- in zvočne signale 5.1 v treh dimenzijah.

16 Izstopajoče posebna: serijska oprema Že standardna oprema je dokaz elegance in športnosti. Oprema med drugim vključuje za kupe tipično rešetko z diamantno masko hladilnika, 45,7-centimetrska (18-palčna) platišča iz lahke kovine z različnimi pnevmatikami in dvodelni zadnji odbijač z dvema kromiranima okvirjema izpušnih cevi. Tudi visokokakovostna notranjost sije v polnem blišču s 3-krakim večfunkcijskim športnim volanom, okrasnimi elementi v svetlem aluminiju in oblazinjenjem sedežev v imitaciji usnja ARTICO/črni tkanini. Vznemirljiva dinamika: AMG Line Paket AMG Styling in platišča iz lahke kovine AMG dajeta vozilu povsem svojevrsten športni videz. Oprema poleg tega vključuje tudi diamantno masko hladilnika s pokromanimi konicami in športno dimenzioniran zavorni sistem s perforiranimi zavornimi koluti. Značilnosti, tipične za AMG, poudarjajo športnost in ekskluzivnost opreme AMG Line za notranjost: spodaj sploščeni večfunkcijski športni volan, športni sedežni sistem posebnega videza, športni pedali in predpražniki AMG.

17 Izrazito športen: nočni paket Črne poteze opcijskega nočnega paketa dajejo notranjosti še bolj izrazit in športen videz. Oprema vsebuje lamelo na diamantni maski hladilnika, ohišje zunanjih ogledal, okrasno letvico na robu karoserije in okenski okvir v svetleče se črni barvi. V črni izvedbi so tudi spolirana platišča iz lahke kovine. Še ena značilnost opreme je toplotnoizolacijsko zatemnjeno steklo za bočna okna v zadnjem delu vozila in zadnje steklo. Elegantno razkošje: designo Opcijski barvni koncepti designo v macchiato bež/tizianovo rdeči in črno/titanovo sivi Pearl barvi dajejo notranjosti luksuzen rokodelski značaj. Med glavne značilnosti spadajo športni sedeži z oblazinjenjem v napa usnju designo z rombasto strukturo in perforacijo sedežnih površin. Piko na i pa dajejo konceptu notranjosti okrasni elementi, zgornji del armaturne plošče v napa usnju ter strop in predpražniki z napisom designo.

18 DYNAMIC BODY CONTROL: pritisk tipke, ki spremeni vse Opcijsko podvozje z nastavljivim prilagodljivim blaženjem DYNAMIC BODY CONTROL za sprednjo in zadnjo premo omogoča individualno nastavljanje blaženja, ki za razliko od sistema zračnega vzmetenja AIR BODY CONTROL temelji na serijskem komfortnem podvozju. S pritiskom stikala za sistem DYNAMIC SELECT v sredinski konzoli lahko voznik značilnosti podvozja povsem prilagaja lastnim željam, slogu vožnje ter značilnostim in stanju vozišča. Stabilizacija nihanja okrog prečne in vzdolžne osi samodejno zmanjšuje gibanje karoserije. V stopnjah Sport in Sport+ je učinek blažilnikov izboljšan, kar dvigne okretnost vozila na raven športnega avtomobila. NEPOSREDNO KRMILJENJE Udobje servovolana, odvisnega od hitrosti, dopolnjuje neposredno krmiljenje s spremenljivim prestavnim razmerjem, odvisnim od kota zasuka volana. To omogoča boljši odziv vozila npr. na ovinkastih cestah in stabilnejše ohranjanje smeri pri vožnji naravnost.

19 AIR BODY CONTROL nenehno prilagajanje, ki zagotavlja edinstveno udobje Opcijski večkomorni sistem zračnega vzmetenja AIR BODY CONTROL skrbi v kombinaciji z zveznim blaženjem za udobje in vozno dinamiko na zelo visoki ravni. Blaženje se na vsakem kolesu prilagaja vozni situaciji in stanju cestišča. To poteka hitro in natančno prek ventilov v blažilnikih, ločenih za smer stiskanja in raztezanja. Potniki uživajo v mehkem osnovnem vzmetenju in pri naraščajoči hitrosti v dobrem občutku izjemne stabilnosti. Bolj toga vzmetna karakteristika npr. v ovinkih in pri zaviranju učinkovito zmanjšuje nagibanje vozila okoli vzdolžne osi. S sistemom DYNAMIC SELECT je mogoče AIR BODY CONTROL nastaviti udobneje ali bolj športno v treh stopnjah: Comfort, Sport in Sport+. Pnevmatska regulacija nivoja podvozja omogoča variabilno spreminjanje nivoja, ki ni odvisno od nosilnosti. Pri hitrostih nad 138 km/h se vozilo spusti za dodatnih 15 mm, da se zmanjša zračni upor in izboljša stabilnost. KOMFORTNO PODVOZJE Z MOŽNOSTJO ZNIŽANJA Serijsko komfortno podvozje s selektivnim pasivnim blažilnim sistemom skrbi za uravnoteženo vozno udobje tako, da optimizira premikanje, blaženje in stabilizacijo glede na stanje cestišča. Možnost znižanja zniža težišče za 15 cm, kar še posebej v ovinkih izboljša stabilnost vožnje in daje vozilu športen videz.

20 Učinkovitost v slogu Vsak Mercedes-AMG je edinstvena mojstrovina z razpoznavnim značajem. Kar združuje naše prestižne in športne avtomobile, je njihov neukrotljiv športni duh. Njihova strast za vrhunsko učinkovitost. Ta se razvije, ko se inženirsko znanje sreča s čisto posebno naravnanostjo: stanjem duha AMG. Prepričani smo, da je za doseganje novih ciljev treba presegati meje. Nič ni nemogoče. Meje ustvarjajo ljudje in ljudje so tudi tisti, ki jih presegajo. S tako naravnanostjo ustvarjamo izjemno zmogljivost za avtomobilistični šport pa tudi za cesto. Dobrodošli v svetu AMG.

21

22 Tehnični podatki Dizelski motorji CLS 350 d CLS 350 d 4MATIC CLS 400 d 4MATIC Gibna prostornina (cm 3 ) Nazivna moč 1 (kw [KM] pri 1/min) 210 [286] / [286] / [340] / Pospešek z 0 na 100 km/h (s) 5,8 5,7 5 Največja hitrost (km/h) Poraba goriva 4 (l/100 km) v naselju zunaj naselja kombinirana 6,4 4,9 5,5 6,8 5,1 5,8 6,8 5,1 5,8 Kombinirani izpusti CO 2 4 (g/km) Emisijski razred 5 /razred učinkovitosti 6 Euro 6d-TEMP Euro 6d-TEMP Euro 6d-TEMP Bencinski motorji CLS 350 CLS 450 4MATIC Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Gibna prostornina (cm 3 ) Nazivna moč 1 (kw [KM] pri 1/min) 220 [299] / [367] / [435] / Pospešek z 0 na 100 km/h (s) 6 4,8 4,5 Največja hitrost (km/h) Poraba goriva 4 (l/100 km) v naselju zunaj naselja kombinirana 9,3 5,6 6,9 10,2 6,4 7,8 11,5 7,1 8,7 Kombinirani izpusti CO 2 4 (g/km) Emisijski razred 5 /razred učinkovitosti 6 Euro 6d-TEMP Euro 6d-TEMP Euro 6d-TEMP 1 Podatki o nazivni moči po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji. 2 Na voljo le za kratek čas. 3 Elektronsko uravnavano. 4 Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so vrednosti CO 2 po protokolu NEDC v povezavi s 1. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO 2 novih osebnih vozil si lahko preberete v Vodniku o porabi goriva, emisijah CO 2 in porabi elektrike novih osebnih vozil, ki ga brezplačno prejmete na vseh prodajnih mestih in pri podjetju Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) na naslovu Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na izbrano dodatno opremo. 5 Podatek velja samo znotraj Evropske unije. Odstopanja v posameznih državah so mogoča. 6 Izračunano na podlagi izmerjenih izpustov CO 2 ob upoštevanju mase vozila. Veljavno samo v Nemčiji. Za več tehničnih podatkov glejte

23 Mere Vsi podatki so v milimetrih. Prikazane mere so srednje vrednosti. Veljajo za vozilo z osnovno opremo in v nenatovorjenem stanju.

24 Mercedes-Benz je eden od ustanoviteljev sklada Laureus Sport for Good Foundation. Od ustanovitve sklada leta 2000 Mercedes-Benz podpira in se zavzema za cilje in vrednote tega svetovnega splošnokoristnega programa: s socialnimi športnimi projekti izboljšati življenje prikrajšanih ali bolnih otrok in mladostnikov. Laureus je postal temeljni sestavni del družbene odgovornosti Mercedes-Benza. Vsak novi mercedes je zato glasnik teh vrednot. Z nakupom mercedesa podprete sklad Laureus Sport for Good Foundation. Informacije o podatkih v tej objavi: po zaključku redakcije, , je morda prišlo do sprememb. Proizvajalec si pridržuje pravico do sprememb konstrukcije in oblike, do odstopanj barvnih odtenkov in do sprememb obsega dobave v dobavnem roku, če so spremembe in odstopanja ob upoštevanju interesov prodajalca za kupca sprejemljive. Če prodajalec ali proizvajalec za označevanje naročila ali naročenega predmeta uporablja znake ali številke, iz tega ne izhajajo nikakršne pravice. Slike lahko prikazujejo tudi pribor in dodatno opremo, ki ne sodita k serijski dobavi. Ta katalog se uporablja mednarodno. Izjave o zakonskih, pravnih in davčnih predpisih ter njihovih učinkih ne veljajo za Slovenijo. O obvezujočem zadnjem stanju se pozanimajte pri svojem trgovcu Mercedes-Benz. Daimler AG, dialog@daimler.com,

katalog Mercedes-Benz CLA kupe

katalog Mercedes-Benz CLA kupe Kupe CLA Vse, kar vas dela posebne Popolnoma nov v mestu in pripravljen na to, da bo pustil trajen vtis. S tem oblikovanjem boste zablesteli. Zmogljivost pospešuje vaše življenje. Vmesnik govori vaš jezik.

Prikaži več

Razred E karavan

Razred E karavan Razred E karavan Tekoče obvlada govorico oblik Vsaka linija, vsaka površina poteka po načelu otipljive jasnosti. Zaradi dinamičnih razmerij z napeto oblikovanimi linijami deluje karavan razreda E edinstveno

Prikaži več

Razred E limuzina

Razred E limuzina Razred E limuzina Intuitivno zaznamuje slog Limuzina razreda E uteleša sodoben slog in kultivirano športnost vse to z nenavadno lahkoto. Vsaka linija sledi načelu čutne jasnosti. Poleg serijske opreme

Prikaži več

Kabriolet razreda E

Kabriolet razreda E Kabriolet razreda E Popolna eleganca Popolna razmerja in puristično oblikovane površine dajejo kabrioletu povsem samosvoj videz, ki vas s strani naravnost prevzame. Pogled: čuten in jasen Organske oblike

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz Razred A kompaktna limuzina

katalog Mercedes-Benz Razred A kompaktna limuzina Razred A kompaktna limuzina Pozdravljen, Mercedes Vam je to poznano? Da prvič srečate človeka in imate občutek, kot da ga že od nekdaj poznate? Podobno je z razredom A. Šele nekaj dni potujeta skupaj in

Prikaži več

Razred E kupe

Razred E kupe Razred E kupe Odličen primer nove oblikovalske filozofije Mercedes-Benz: odkrijte razburljiv dizajn vozila Uteleša sodoben stil in elegantno športnost. Zahvaljujoč popolnim proporcem in atletskim stilskim

Prikaži več

Razred S kabriolet

Razred S kabriolet Razred S kabriolet Vožnja z odprto streho razvajanje za čute Topel zrak, prijetna sončna svetloba, neverjetno mehko usnje in klavirski lak s sijajem. Čutna jasnost dizajna. Vožnja s kabrioletom razreda

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz GLE suv

katalog Mercedes-Benz GLE suv GLE športno terensko vozilo Videti je kot uspeh. Pomeni pa veliko več. Bolj inteligenten, pozoren in obziren kot kdaj koli prej novi GLE ustvarja novo podobo športnega terenskega vozila. Njegovo podvozje

Prikaži več

GLS športno terensko vozilo

GLS športno terensko vozilo GLS športno terensko vozilo Na vsakem terenu v svojem elementu GLS s številnimi razpoložljivimi možnostmi serijske in dodatne opreme tako na cesti kot na terenu v vseh situacijah uteleša mir in sproščenost.

Prikaži več

Razred C T-model

Razred C T-model Razred C T-model Nikoli ni tako dobro, da bi ne moglo biti še boljše Že zunanjost T-modela razreda C jasno izraža željo po napredku. Najsodobnejši žarometi LED svetijo še natančneje, še svetleje in še

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

Katalog Mercedes-Benz razred V

Katalog Mercedes-Benz razred V Velikoprostorska limuzina razreda V Velik kot življenje samo. Vstopite v vozilo razreda V in uživajte na vsakem kilometru poti. Je tako vsestranski kot vaše življenje in tako čudovit kot vaše sanje. Z

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred C - karavan

cenik Mercedes-Benz razred C - karavan Razred C karavan Cenik veljaven od 1. julija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred C - limuzina

cenik Mercedes-Benz razred C - limuzina Razred C limuzina Cenik veljaven od 1. julija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred E - karavan in All-Terrain

cenik Mercedes-Benz razred E - karavan in All-Terrain Razred E karavan Cenik veljaven od 10. julija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred A kombilimuzina

cenik Mercedes-Benz razred A kombilimuzina Razred A kombilimuzina Cenik veljaven od 28. avgusta 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred C - kupe in kabriolet

cenik Mercedes-Benz razred C - kupe in kabriolet Razred C kupe in kabriolet Cenik veljaven od 28. junija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz GLC - SUV in kupe

cenik Mercedes-Benz GLC - SUV in kupe GLC in kupe Cenik veljaven od 6. maja 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam ponudi

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

Uradni list RS - 32/2004, Uredbeni del

Uradni list RS - 32/2004, Uredbeni del PRILOGA VI POTRDILA O SKLADNOSTI (Vzorci vsebine) Stran 1 A) POTRDILO O SKLADNOSTI ZA VOZILO HOMOLOGIRANEGA TIPA POTRDILO O SKLADNOSTI ZA VOZILO HOMOLOGIRANEGA TIPA (1) (številka potrdila o skladnosti:)

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

MB_brochures_a4-210x297

MB_brochures_a4-210x297 Razred E karavan in All-Terrain Cenik veljaven od 14. julija 2017 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

Cenik razreda C limuzina Veljaven od 4. aprila 2011

Cenik razreda C limuzina Veljaven od 4. aprila 2011 Cenik razreda C limuzina Veljaven od 4. aprila 2011 Predgovor Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Veseli nas, da vas zanima vozilo z zvezdo. Zvezda namreč ne pooseblja zgolj kakovosti, zanesljivosti, varnosti

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz CLA kupe

cenik Mercedes-Benz CLA kupe CLA kupe Cenik veljaven od 25. marca 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam ponudi

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1 Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.04B.0 1368 70/95 149 16.390 4.400 11.990 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred X

cenik Mercedes-Benz razred X Razred X Pickup Cenik veljaven od 1. avgusta 2018 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

EMEA Import 150

EMEA Import 150 150.164.3 150.164.3 150.165.3 150.165.3 150.168.3 150.168.3 150.564.3 150.564.3 150.565.3 150.565.3 150.568.3 150.568.3 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred V - facelift

cenik Mercedes-Benz razred V - facelift Razred V Cenik veljaven od 25. marca 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam ponudi

Prikaži več

Touareg_ML_2019.xls

Touareg_ML_2019.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 09.05.2018 Modeli Modeli: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija CO 2 Koda Elegance Atmosphere

Prikaži več

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 9.09.2019 Veljavnost cen od: 9.09.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

BMW Group PressClub

BMW Group PressClub Stran 1 Novi serije 5 Limuzina. Vsebina. 1. Popolna simbioza estetske oblike in dinamičnih voznih lastnosti: novi serije 5 Limuzina.... 2 2. Kratka predstavitev.... 5 3. Oblika: eleganca po meri in športna

Prikaži več

BMW Group PressClub

BMW Group PressClub Stran 1 Novi serije 7. Vsebina. 1. Novi serije 7: Športna samozavest in luksuzno udobje v popolnem ravnovesju. (Kratka različica).... 2 2. Oblika: Stilna drža, edinstveni elementi opreme, nepozabno premagovanje

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO 2 ZA VOZILA HONDA Nasveti voznikom Pravilna uporaba vozila, redno vzdrževanje in način vožnje (izogibanje agresivni vožnji, vožnja pri nižjih hitrostih,

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Serijska oprema: ESP Klimatska naprava Radio s CD/MP3 predvajalnikom 4 zračne blazine Električni pomik sprednjih stekel Centralno zaklepanje Motorji Motor, menjalnik, elektrika

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema T-Roc Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Hier steht der Titel einer Präsentation

Hier steht der Titel einer Präsentation 27.03.2013 MAN Truck & Bus AG GB Product Information Management PAM 08.2012 < 1 > Predstavitev 24/7 Zgodovina Koncept avtobusa Design Različne možnosti opreme Pogonski sklop Varnostni in asistenčni sistemi

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Direktiva Komisije 2014/44/EU z dne 18. marca 2014 o spremembi prilog I, II in III k Direktivi Evropskega parlamenta in Sveta 2003/37/ES o homologacij

Direktiva Komisije 2014/44/EU z dne 18. marca 2014 o spremembi prilog I, II in III k Direktivi Evropskega parlamenta in Sveta 2003/37/ES o homologacij L 82/20 Uradni list Evropske unije 20.3.2014 DIREKTIVA KOMISIJE 2014/44/EU z dne 18. marca 2014 o spremembi prilog I, II in III k Direktivi Evropskega parlamenta in Sveta 2003/37/ES o homologaciji kmetijskih

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Variant Serijska oprema: Parkirni sistem ParkPilot Klimatska naprava Naprava za prostoročno telefoniranje Bluetooth 7 varnostnih blazin Električni pomik stekel Funkcija

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Sportsvan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko

Prikaži več

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS PAKETI FINESSE F SPORT F SPORT PREMIUM LUXURY 23.900 27.600 31.500 33.900 34.500 OPREMA Sistem samodejnega odklepanja - 500 500 o o Navigacijska naprava - 1.900 1.900

Prikaži več

Touareg_ML_2020.xls

Touareg_ML_2020.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Touareg Veljaven od 19.06.2019 Modeli Touareg Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Urban 330.14P.7 1368 70/95 154 13.890 13.890 1.4 16v Cross 330.16P.7 1368 70/95

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 44 / / Stran 6325 PRILOGA II Del A NAJVEČJE MERE IN MASE VOZIL 1 NAJVEČJE DOVOLJENE MERE 1.1 Največja

Uradni list Republike Slovenije Št. 44 / / Stran 6325 PRILOGA II Del A NAJVEČJE MERE IN MASE VOZIL 1 NAJVEČJE DOVOLJENE MERE 1.1 Največja Uradni list Republike Slovenije Št. 44 / 18. 8. 2017 / Stran 6325 PRILOGA II Del A NAJVEČJE MERE IN MASE VOZIL 1 NAJVEČJE DOVOLJENE MERE 1.1 Največja dolžina: - motorno vozilo razen avtobusa 12,00 m -

Prikaži več

Hyundai i30

Hyundai i30 CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Cenik in oprema, 25.03.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem MPI 100 T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 95 SmartStream 116 SmartStream 136 Prostornina

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touareg Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Novi Sharan - ML2011.xls

Novi Sharan - ML2011.xls Cenik Novi Sharan Veljaven od 01.09.2010 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Novi Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

Novi Renault CLIO Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe (75)

Novi Renault CLIO Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe (75) Cenik vozil 12.08.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe 75 56 (75) -- 10.990 11.990 13.590 -- -- INITIALE PARIS TCe 100 74 (100) 116-130 -- 12.990 14.590 15.790 17.390

Prikaži več

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB 5 VRATNI ZUNANJI DIZAJN Nesporno drugačen, nedvomno eleganten in športen. Sodoben dizajn Civic-a je edinstvena mešanica dramatičnih kiparskih linij in gladke športne krivulje. Avto, ki je zasnovan tako,

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja 110 kw (150 KM) TSI BlueMotion Technology 4-valjni bencinski 1,5/1498 74,5/80 110 (150)/5000 6000 250/1500 3500 10,0

Prikaži več

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold.

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold. PERFECT CAR INTERIOR Novem Predstavitev podjetja PERFECT CAR INTERIOR 1) Vizija Strategija Vrednote Dejstva in podatki Kupci in reference Ponudba storitev Kariera Naša obljuba Stran 2 Vizija Strategija

Prikaži več

BMW Group PressClub

BMW Group PressClub Stran 1 Novi serije 2 Active Tourer. Vsebina. 1. Novi serije 2 Active Tourer. Povzetek.... 2 2. Koncept: Kompakten odgovor na izzive urbane mobilnosti.... 6 3. Oblika: Jasna prepoznavnost blagovne znamke....

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz Marco Polo

cenik Mercedes-Benz Marco Polo Marco Polo Cenik veljaven od 10. junija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam ponudi

Prikaži več

PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij With the support of the Lifel

PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij With the support of the Lifel PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij This project has been funded with support from the European Commission. 1 Pri predelavi

Prikaži več