SWIFT TE POŽIVI Avtomobil naj bo objekt poželenja, ki razvname tvoja čustva. Novi SWIFT je prav to - ustvarjen z dušo, da zapelje tvoje srce. Njegov i

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "SWIFT TE POŽIVI Avtomobil naj bo objekt poželenja, ki razvname tvoja čustva. Novi SWIFT je prav to - ustvarjen z dušo, da zapelje tvoje srce. Njegov i"

Transkripcija

1

2 SWIFT TE POŽIVI Avtomobil naj bo objekt poželenja, ki razvname tvoja čustva. Novi SWIFT je prav to - ustvarjen z dušo, da zapelje tvoje srce. Njegov izjemen značaj se odraža skozi obliko in barvo. Zelo skladen, a hkrati nebrzdan. Nenehno budi željo, da skočiš za volan in z njim doživiš razburljivo brezmejno izkušnjo. SWIFT te POŽIVI, v vseh pogledih.

3 Lepota je več kot zgolj privlačna zunanjost. Kar šteje, je zmožnost izraziti bistvo SWIFTA, ki je ustvarjen za vožnjo. Njegovo nepogrešljivo prisotnost v prostoru poudarja nizka, kratka in široka drža. SWIFT kar kipi od dinamike in mišičastih linij. Oblika, ki daje občutek gibanja, celo ko vozilo miruje, spodbuja voznikova čustva. Občuti vozniško izkušnjo, ki te bo navdušila. Prenovljena platforma in vzmetenje povzdigneta občutek lahkotne okretnosti in krmiljenja SWIFTA na višjo raven ter krepita sloves, da ne gre zgolj za mestnega malčka. Novi SWIFT preprosto navdušuje voznike po vsem svetu s športno in strast vzbujajočo izkušnjo za njegovim volanom.

4 VOZNE ZMOGLJIVOSTI POŽIVIJO TVOJA ČUSTVA Odzivno in linearno pospeševanje. Odlična lega na cesti in v ovinkih ter ohranjanje smerne stabilnosti. Novi Swift je prerojen s poudarkom na slehernem detajlu pogonskega sklopa in platforme za nadaljnji razvoj optimalnih voznih lastnosti, ki dajejo občutek popolnega nadzora in popolne usklajenosti voznika z avtomobilom. Poleg pogonskega sklopa in platforme na vozno izkušnjo močno vplivajo napredne tehnologije, tudi tiste, ki jih voznik neposredno ne zaznava, zato ni bilo pri njihovem razvoju in implementaciji nič prepuščeno niti najmanjšemu naključju. 1.0 BOOSTERJET 1.2 DUALJET 1.4 BOOSTERJET Napredne tehnologije za razburljiva vozna izkustva in brezkompromisno učinkovitost porabe goriva Trije motorji različnega značaja Mali 1.0 BOOSTERJET turbomotor z neposrednim vbrizgom goriva ustvari iz samo enega litra gibne prostornine navor, primerljiv z navorom 1.8-litrskega neprisilno polnjenega atmosferskega motorja, in zagotavlja odlično učinkovitost pri porabi goriva. Sistem neposrednega vbrizga prispeva hkrati k manjši porabi goriva in znižanju temperature v izgorevalni komori motorja. Še več, turbopolnilnik, ki prisilno napolni motor s svežim stisnjenim zrakom, omogoča visok navor motorja celo v območju nizkih motornih vrtljajev, kar je še posebej prikladno za različne načine vožnje, od umirjene mestne vožnje do bolj športne izvenmestne vožnje. 1.2 DUALJET motor odlikujeta po dve vbrizgalni šobi za gorivo na vsak valj, kar omogoča veliko bolj učinkovito izgorevanje pogonskega goriva. Morebitno pregrevanje in klenkanje motorja preprečujejo različni hladilni sistemi, kot je na primer vodno hlajeni EGR sistem (recirkulacija izpušnega plina), kljub večjemu kompresijskemu razmerju zaradi kompaktne izgorevalne komore. Gre za racionalen motor, ki navdušuje z idealnim razmerjem med optimalno močjo in učinkovito porabo goriva. Novi, kompaktni 1.4 BOOSTERJET turbomotor z neposrednim vbrizgom razvija visok navor. Vmesni hladilnik turbopolnilnika sili zrak pod tlakom v valje in omogoča motorju, da poveča navor do skrajnosti že pri nizkih, tudi 2500 vrtljajih na minuto. Še več, obtočni ventil nadzira turbinsko povečanje tlaka z odpiranjem ali zapiranjem loput, hitrim odzivom na pospeševanje in zmanjšuje porabo goriva. Sistem neposrednega vbrizgavanja dodatno izboljša učinkovitost porabe goriva z optimizacijo nadzora količine, časa in pritiska vbrizganega goriva. Poleg tega sta kratka odprtina sesalnega kolektorja in izpušni kolektor integrirana z glavo valja in omogočata lahko, kompaktno zasnovo motorja in hitrejše pospeške.

5 Kombinacija kompaktnega motorja in pomožne litij-ionske baterije V želji po še bolj učinkoviti porabi goriva je Suzuki razvil nov delno hibridni sistem imenovan HYBRID (serijsko v opremi ELEGANCE s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom in 1.0 BOOSTERJET ali 1.2 DUALJET motorjem). HYBRID sistem pomaga motorju s kompaktnim in lahkim integriranim zaganjalnik-generatorjem (Integrated Starter Generator ISG), ki opravlja funkcijo električnega motorja, in visokozmogljivo litij-ionsko baterijo z odlično zmožnostjo polnjenja in napajanja. To je optimalni hibridni sistem za kompaktne avtomobile z izjemno uravnoteženostjo, ki omogoča racionalen in učinkovit izkoristek goriva in prostora. svinčena baterija litij-ionska baterija Samodejna ustavitev motorja Ob zaustavitvi motorja se aktivira napajanje električnih komponent vozila preko baterije, kar vpliva na varčevanje z gorivom. ISG Ponovni zagon motorja Integrirani zaganjalnik-generator (ISG) skrbi za tih in miren ponovni zagon motorja. Speljevanje in pospeševanje Integrirani zaganjalnik-generator (ISG) pomaga motorju pri speljevanju in pospeševanju ter optimizira učinkovito rabo goriva. Zaviranje Integrirani zaganjalnik-generator (ISG) pretvori energijo, ki nastane pri zaviranju, v električno energijo in skrbi za učinkovito polnjenje baterij. *Delovanje asistenčne funkcije je odvisno od določenih dejavnikov, kot je na primer stanje baterije. ALLGRIP AUTO vam nudi svobodo v vožnji in zagotavlja večjo varnost pri spremenljivih voznih podlagah in vremenskih razmerah. ALLGRIP AUTO je vrhunsko optimiziran sistem štirikolesnega pogona (4WD), ki vozniku pri vsakodnevni vožnji zagotavlja sproščen in varen občutek za volanom, predvsem na spolzkem cestišču ali zasneženi vozni podlagi. Sistem štirikolesnega pogona s pomočjo viskozne sklopke samodejno prenaša navor na zadnji kolesi, ko zazna, da sprednji kolesi izgubljata oprijem s podlago. Vzmetenje za okretno in navdihujočo vožnjo Novo zasnovano vzmetenje, tako spredaj kot zadaj, zagotavlja okretno in razburljivo vozno izkustvo ter omogoča zvezno krmiljenje, po katerem je Swift še posebej dobro znan, in izredno kakovostno vožnjo, ki je čvrsta, a hkrati prožna in udobna. Njegove vozne zmogljivosti in odzivnost na cestišču za boljše požiranje ovinkov ter smerna stabilnost so sedaj še bolj dovršeni za večji užitek v vožnji Swifta. Lahkost in čvrstost za izboljšano zmogljivost Nova izboljšana platforma naslednje generacije»heartect«temelji na izjemno togem okvirju, ki omogoča večjo varnost v primeru trka, njegova zvezna in gladko zaobljena oblika z manj veznimi členi pa učinkovito razprši energijo v primeru trka. Lažja platforma, ki je rezultat manjšega števila potrebnih ojačitvenih elementov in izdatne uporabe lahkega, visokonateznega jekla, učinkovito združuje in izboljšuje ključne zmogljivosti vozila, kot so speljevanje, obračanje, zaustavljanje in ekonomika porabe goriva. Slika je samo ilustrativne narave.

6 KABINA POŽIVI TVOJO STRAST V trenutku, ko se boste usedli na vozniški sedež, boste postali eno z avtomobilom, saj je kabina zasnovana povsem po meri voznika. 5-stopenjski ročni menjalnik Brezstopenjski samodejni menjalnik 6-stopenjski samodejni menjalnik Ko se udobno namestiš, Swift v trenutku prebudi v tebi željo po vožnji, zahvaljujoč skrbno premišljeni oblikovni zasnovi kabine, ki postavlja voznika na prvo mesto. Značaj dirkalnika, volan v obliki črke D, sprednja sedeža s čvrsto oporo in k vozniku zasukana osrednja konzola ustvarjajo športno in visokokakovostno okolje, ki spaja avtomobil in voznika.

7 *Tip vgrajenih merilnikov je odvisen od stopnje opreme vozila: - Barvni LCD zaslon: ELEGANCE - Monokromatski LCD zaslon: PREMIUM in COMFORT Odlična preglednost in stilsko oblikovani merilniki Bleščeči satenasti krom poudarja črno obarvano notranjost vozila in krasi dva glavna analogna merilnika, ki izstopata s svojo stilizirano obliko in rdeče-belimi poudarki. Poleg odlične preglednosti in športnega videza vključujeta glavna merilnika tudi prikazovalnik temperature vode in nivo goriva*, kar vse skupaj kot celota daje videz kronografske ure. Večinformacijski barvni LCD zaslon Napredni večinformacijski 4,2-palčni barvni TFT LCD zaslon, postavljen v središče merilnikov, obvešča voznika z natančnimi in enostavno razumljivimi podatki o stanju in delovanju vozila. Med drugim nudi vozniku grafični prikaz G-sil, moči in navora motorja, pospeševanja in zaviranja. Multimedijska naprava, povezljiva s pametnim telefonom (serijsko v opremi PREMIUM, ELEGANCE in SPORT) 7-palčni zaslon na dotik omogoča intuitivno delovanje multimedijskih funkcij, vključno z avtoradiem, prostoročnim telefoniranjem, navigacijo (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) in povezavo s pametnim telefonom. Izbirate lahko med štirimi glavnimi načini delovanja Poslušaj, Kliči, Vozi in Poveži. Povezava pametnega telefona z multimedijsko napravo podpira uporabo sistemov Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink. S povezavo kompatibilnega iphona prek USB vmesnika vam Apple CarPlay omogoča opravljanje telefonskih klicev, dostop do glasbe, pošiljanje in sprejemanje tekstovnih sporočil in usmerjanje med vožnjo, in vse to z glasovnim ukazom ali z dotikom multimedijskega zaslona. Android Auto omogoča vozniku uporabo Google Maps, Google Search in drugih aplikacij Google na nemoteč način. Sistem MirrorLink omogoča prikaz različnih aplikacij pametnega telefona na zaslonu na dotik, tako da lahko voznik med vožnjo dostopa do funkcij pametnega telefona. SD kartica za navigacijo (SD kartica se v nekaterih evropskih državah prodaja posebej.) Uporabniku prijazno 3D navigacijo je mogoče dodati z vstavitvijo SD kartice s kartografijo v multimedijsko napravo. Prikaz zgodovine G-sil Prikaz trenutne moči in navora motorja Prikaz pospeševanja in zaviranja vozila Prikaz statusa pomoči motorju in toka energije Prikaz nastavljene hitrosti aktivnega tempomata in nastavljene razdalje med vozili Prikaz trenutne in pretekle povprečne porabe goriva Apple CarPlay Android Auto MirrorLink Apple CarPlay je na voljo v državah, navedenih na naslednji povezavi: * Več informacij in podatek o združljivosti iphone mobilnih naprav s sistemom Apple CarPlay najdete tukaj: *Apple, Apple CarPlay in iphone so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. * Android Auto je na voljo v državah, navedenih na naslednji povezavi: * Večina telefonov z Android 5.0+ deluje s sistemom Android Auto: *Android, Android Auto, Google, Google Play so blagovne znamke družbe Google Inc. * MirrorLink je združljiv s pametnimi telefoni, navedenimi na naslednji povezavi: * MirrorLink je registrirana blagovna znamka družbe Car Connectivity Consortium LLC.

8 PROSTORNA NOTRANJOST POŽIVI TVOJO DOMIŠLJIJO Prostor, ki vzbuja igrivost znotraj in te hkrati vabi ven, da lahko storiš več. Kompaktna zunanjost za preprosto manevriranje in prostorna notranjost za potnike in prtljago. Napredek pri razporeditvi prostora omogoča, da Swift zadovolji potrebe voznikov, ki želijo oboje. Užitek v vožnji ostaja na prvem mestu, a hkrati je velik pomen namenjen tudi dodatni prostornosti za potnike in prtljago, da bi lahko tako čim bolje izkoristili svoje hobije in se zabavali. Zapelji s sabo kogar želiš in kar želiš, da razveseliš svoje razigrano srce.

9 Predal za rokavice USB vtičnica in 12V vtičnica Odlagalna površina v sredinski konzoli Dvojno držalo za pijačo spredaj Odlagalni prostor v potniških vratih spredaj Odlagalna površina v potniških vratih zadaj Držalo za pijačo zadaj Držalo za steklenico v potniških vratih zadaj Samodejna klimatska naprava Potniška kabina in prtljažni prostor, ki širita možnosti za tvojo zabavo Izdaten prtljažni prostor novega Swifta omogoča, da lahko na pot vzamete več prtljage, preklopni zadnji sedeži pa nudijo večjo fleksibilnost pri razporeditvi prtljage. Številni prikladni odlagalni prostori so na dosegu roke, nižja pozicija sedenja pa zagotavlja potnikom več prostora v višini glave. Klimatska naprava s preglednim zaslonom in preprostim upravljanjem Nadzorna plošča klimatske naprave v opremi ELEGANCE in SPORT nudi intuitivno upravljanje, visokokontrastni LCD zaslon pa zagotavlja odlično preglednost. Opremi PREMIUM in COMFORT vključujeta ročno klimatsko napravo z enostavnim upravljanjem za preprosto udobje. Notranje oblazinjenje Ročna klimatska naprava

10 VARNOST POŽIVI TVOJO SAMOZAVEST Napredne tehnologije za brezskrbnost in večji užitek v vožnji Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom uporablja milimetrski radar za zaznavo oddaljenosti od vozila spredaj z namenom, da vozniku pomaga preprečiti trk oziroma pomaga zmanjšati posledice trka. Swift je prvi Suzukijev model opremljen s kombinacijo monokularne kamere in laserskega senzorja, ki sta nameščena na sprednje vetrobransko steklo.* Kombinacija monokularne kamere, ki učinkovito zaznava srednje in zelo oddaljene objekte ter pešce, in laserskega senzorja, ki odlično zaznava bližnje objekte in še posebej objekte v temi, omogoča delovanje sistema za zaviranje v sili in preprečevanje trka, sistema za opozarjanje na zapustitev voznega pasu, sistema za samodejno zastiranje dolgih luči in sistema za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu. Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom z uporabo milimetrskega radarja (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) Aktivni tempomat za nadzor razdalje med vozili (ACC) Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom z uporabo kombinacije monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) Sistem za samodejno zaviranje v sili z dvema senzorjema (DSBS) Sistem za opozarjanje na zapustitev voznega pasu Sistem za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu Sistem za samodejno zastiranje dolgih luči Aktivni tempomat za nadzor razdalje med vozili (ACC) Resnična brezskrbnost voznika je ključnega pomena za popoln užitek v vožnji. Prerojeni Swift je prav zato brezkompromisno opremljen z najbolj naprednimi varnostnimi tehnologijami, tudi najnovejšimi, prvič uporabljenimi v vozilih Suzuki. Poleg varnostne učinkovitosti, kjer je v prvi vrsti zagotovljena zaščita potnikov v primeru trka, je velik pomen posvečen tudi izboljšani preventivni varnosti, kjer se skuša s pomočjo naprednih tehnologij preprečiti morebitno nesrečo. *Ko je vozilo opremljeno hkrati z milimetrskim radarjem in kombinacijo monokularne kamere in laserskega senzorja, sta slednja dva namenjena samodejnemu zaviranju v sili in preprečevanju trka, milimetrski radar pa za funkcijo aktivnega tempomata za nadzor razdalje med vozili.

11 Zvočno opozorilo Sistem za samodejno zaviranje v sili z dvema senzorjema (DSBS) (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) Med vožnjo uporablja Swift dva senzorja monokularno kamero in laserski senzor s pomočjo katerih določa stopnjo tveganja za trk z vozilom spredaj ali pešcem. Ob zaznavanju možnosti trka se vozilo, glede na situacijo, odzove na tri možne načine. Zvočno opozorilo Laserski senzor Monokularna kamera Opozorilo na zapustitev voznega pasu Funkcija opozarjanja na vijuganje po voznem pasu Opozorilo! Lučka Lučka 1. Sistem opozori voznika z zvočnim signalom in s prižgano lučko na armaturni plošči. Zvočno opozorilo Voznikova zavora Povečana zavorna sila 2. Sistem aktivira samodejno zaviranje in poveča silo voznikovega zaviranja, če je tveganje za trk visoko. Ustrezna uporaba dolgega snopa luči Ko sistem zazna nasproti vozeče vozilo ali prehitevajoče vozilo, samodejno preklopi na kratek snop luči. Ko sistem zazna, da nasproti vozeče ali prehitevajoče vozilo ni več prisotno, samodejno preklopi nazaj na dolg snop luči. no opozorilo Zvočno opozorilo Samodejno zaviranje Laserski senzor Monokularna kamera dolg snop luči samodejni preklop nazaj na dolg snop luči lon 3. Sistem sproži močno samodejno zaviranje, če se tveganje za trk še poveča. opozori voznika (doplačilo z zvočnim za opremi signalom COMFORT in s prižgano in PREMIUM) lučko na armaturni plošči. Swift med vožnjo uporablja milimetrski radar za zaznavanje vozila spredaj. Ob zaznavanju nevarnosti trka se avtomobil, glede na okoliščine, Voznikova odzove zavora na štiri možne načine. Povečana zavorna sila aktivira samodejno zaviranje in poveča silo voznikovega zaviranja, če je tveganje za trk 2. visoko. Opozori voznika s samodejnim blagim zaviranjem. Zvočno opozorilo Lučka Lučka Zvočno opozorilo Zvočno opozorilo Lučka sproži močno samodejno zaviranje, če se tveganje za trk še poveča. Zvočno opozorilo Lučka Lučka Radarsko vodeno samodejno zaviranje pred oviro (RBS) Samodejno blago zaviranje Voznikova zavora Povečana zavorna sila Samodejno zaviranje 1. Opozori voznika, da obstaja nevarnost trka. 3. Samodejno poveča obstoječo voznikovo silo zaviranja. 4. Prične samodejno zavirati. Ustrezna uporaba dolgega snopa luči 1. Stalen nadzor hitrosti nastavljena hitrost 100km/h 2. Nadzor zmanjšanja hitrosti 3. Nadzor pospeševanja samodejni preklop na kratek snop luči Ko sistem zazna nasproti vozeče vozilo ali prehitevajoče vozilo, samodejno preklopi na kratek snop luči. dolg snop luči 100km/h 80km/h vozilo spredaj 80km/h nastavljena hitrost 80km/h 100km/h samodejni preklop na kratek snop luči vozilo spredaj se umakne 80km/h Ko sistem zazna, da nasproti vozeče ali prehitevajoče vozilo ni več prisotno, samodejno preklopi nazaj na dolg snop luči. samodejni preklop nazaj na dolg snop luči Lučka Sistem za samodejno zastiranje dolgih luči (High Beam Assist) (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) Sistem pri hitrosti vozila 40 km/h ali več samodejno preklaplja med dolgim in kratkim snopom luči v sprednjih žarometih, odvisno od prisotnosti drugih vozil in osvetlitve okolice. Z

12 Aktivni tempomat za nadzor razdalje med vozili (ACC) (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) Aktivni tempomat uporablja milimetrski radar za določanje razdalje do vozila spredaj in samodejno ohranja izbrano razdaljo med voziloma v skladu z eno izmed treh možnih nastavitev razdalje: dolga, srednja, kratka.* Ko spredaj ni vozila, sistem ohranja hitrost (med 40 km/h in 160 km/h), ki jo je nastavil voznik. *Razdalja med voziloma se spreminja glede na hitrost vozila. 1. Stalen nadzor hitrosti nastavljena hitrost 100km/h 2. Nadzor zmanjšanja hitrosti 100km/h 80km/h vozilo spredaj 80km/h 3. Nadzor pospeševanja nastavljena hitrost 80km/h 100km/h vozilo spredaj se umakne 80km/h Preprečevanje zapuščanja voznega pasu (prvič uporabljeno med modeli Suzuki) (serijsko v opremi SPORT) V primeru, ko kamera prepozna, da vozilo zapušča vozni pas, vozilo samodejno pomaga vozniku pri vrnitvi na vozni pas s krmiljenjem preko EPS (electric power steering system). Sistem deluje od 60 km/h do 160 km/h. Opozorilo na zapustitev voznega pasu Funkcija opozarjanja na vijuganje po voznem pasu Pot vozila s pomočnikom + krmiljenje voznika Pot vozila brez krmiljenja voznika Krmiljenje voznika Pomoč krmilnega mehanizma Opozorilo! Lučka Lučka Sistem za opozarjanje na zapustitev voznega pasu (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) Sistem pri hitrosti 60 km/h ali več spremlja smer vozila in pri nenamerni zapustitvi voznega pasu na to opozori voznika z vklopom opozorilne lučke na armaturni plošči in z vibriranjem volana. Sistem za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu (serijsko v opremi ELEGANCE in SPORT) Sistem pri hitrosti 60 km/h ali več spremlja vzorec vožnje in v primeru vijuganja vozila po voznem pasu sproži opozorilo z zvočnim signalom in prižgano lučko na armaturni plošči.

13 Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme ELEGANCE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 175/65R15 + jeklena platišča (polni kolesni pokrovi) Set za popravilo pnevmatik ZUNANJOST A in B stebriček v črni barvi Odbijači v barvi vozila Črna sprednja maska Vratne kljuke v barvi karoserije Elektromagnetno odpiranje prtljažnika VIDLJIVOST Halogenski žarometi LED pozicijske luči Funkcija Guide me light Ročna nastavitev višine svetlobnega snopa Samodejni vklop žarometov Zelena termoizolacijska zateklitev Dodatno zatemnjena stekla zadaj Brisalci spredaj: 2 hitrosti + nastavljiv interval + pranje stekla Brisalec zadaj: 1 hitrost + interval + pranje stekla Ohišja zunanjih ogledal v barvi karoserije Električno nastavljiva zunanja ogledala NOTRANJOST Usnjen 3-kraki volan Upravljanje radia s tipkami na volanu Upravljanje prostoročnega telefoniranja s tipkami na volanu Volanski obroč, nastavljiv po višini Servo volan Senzor zunanje temperature, prikazovalnik porabe goriva in predvidenega dosega vozila, prikaz oljnega intervala Prikazovalnik prestave Zvočno opozorilo na neugasnjene luči Zvočno in svetlobno opozorilo na nepripet varnostni pas za voznikov in sovoznikov sedež Dekorativni vložki na sprednjih vratih in armaturi v beli barvi (ELEGANCE biserna bela) FUNKCIONALNA OPREMA Električno odpiranje stekel spredaj Daljinsko centralno zaklepanje Ročna klimatska naprava Radio CD + MP3 predvajalnik + Bluetooth * USB in AUX-IN priključek 12 V vtičnica Paket serijske opreme PREMIUM SEDEŽI Po višini nastavljiv voznikov sedež 60:40 deljivo naslonjalo zadnje sedežne klopi Tekstilno oblazinjenje sedežev PRTLJAŽNI PROSTOR Polica nad prtljažnim prostorom Osvetljen prtljažni prostor VARNOSTNA OPREMA ABS z EBD ESP Zavorna asistenca Nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) Čelni zračni varnostni blazini za voznika in sovoznika Možnost deaktiviranja čelne zračne varnostne blazine na sovoznikovi strani Bočne zračne varnostne blazine spredaj Zračne varnostne zavese Avtomatski umik pedala sklopke in zavore v primeru trka Isofix sistem za pritrditev dveh otroških sedežev zadaj LED dnevne luči v sprednjem odbijaču LED tretja zavorna luč Dodatno k paketu serijske opreme COMFORT: PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 185/55R16 + lita platišča VIDLJIVOST Sprednje meglenke Ogrevana zunanja ogledala FUNKCIONALNA OPREMA Audio zaslon na dotik s povezavo za pametni telefon + Bluetooth * + DAB radio + kamera za vzvratno vožnjo SEDEŽI Ogrevana sprednja sedeža VARNOSTNA OPREMA Pomoč za speljevanje v klanec (CVT) Dodatno k paketu serijske opreme COMFORT in PREMIUM: PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 185/55R16 + polirana lita platišča VIDLJIVOST LED žaromet Avtomatska nastavitev višine svetlobnega snopa Asistenca za avtomatsko vklapljanje dolgih luči Električno poklopna zunanja ogledala Ohišja zunanjih ogledal z vgrajenim smernikom NOTRANJOST Upravljanje aktivnega tempomata/omejevalca s tipkami na volanu Tipke za prestavljanje (samo pri motorju 1.0 BOOSTERJET s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom) Volanski obroč, nastavljiv po višini in globini Prikazovalnik povprečne hitrosti, G-sile, prikaz pospeševanja in zaviranja FUNKCIONALNA OPREMA Električno odpiranje stekel zadaj Sistem zagona motorja brez ključa Avtomatska klimatska naprava Audio zaslon na dotik s povezavo za pametni telefon + Bluetooth * + NAVI + DAB radio + kamera za vzvratno vožnjo Aktivni tempomat Omejilec hitrosti VARNOSTNA OPREMA DSBS - Sistem za zaviranje v sili z dvema senzorjema (kamera + senzor) Pomoč za speljevanje v klanec LED dnevne luči, integrirane v žaromet Motor: Auto Stop Start sistem za vozila s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom HYBRID za vozila s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom Dodatno k paketu serijske opreme COMFORT, PREMIUM in ELEGANCE: PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 195/45R17 + polirana lita platišča ZUNANJOST Dvojne izpušne cevi Razširjen zadnji odbijač Razširjeni pragovi Športna sprednja maska Zadnji strešni spojler NOTRANJOST Dekorativni elementi na sredinski konzoli in vratih Športni sprednji in zadnji sedeži Športne stopalke Športna volan in prestavna ročica VIDLJIVOST LED zadnje luči FUNKCIONALNA OPREMA Kontrastni merilniki Večinformacijski barvni LCD prikazovalnik s podatkom jakosti pospeševanja in temperaturo olja VARNOSTNA OPREMA Motor: Auto Stop Start sistem Preprečevanje zapuščanja voznega pasu

14 Naj te piči Nadzorna plošča K vozniku usmerjena nadzorna plošča zagotavlja izboljšan občutek od trenutka, ko voznik sede v vozilo. Natančno izdelane visoko kakovostne teksture in materiali prinašajo veselje dom vožnje novega Swift Sporta. Dekorativni elementi Nadzorna plošča, sredinska konzola in obloge vrat vsebujejo prvovrstne okrasne elemente. Geometrijski vzorci vlivajo občutek hitrosti. Stopnjevanje od rdeče k črni barvi izraža voznikovo strastno»športno miselnost«. Ultra lahka 970 kg neto teža & 4,2 razmerje navora in teže Užitek v vožnji Delovanje šasije in vzmetenja neposredno vplivata na užitek športne vožnje. Karoserija novega Swift Sporta je zdaj lažja in bolj toga, da voznik ohranja nadzor nad krmiljenjem pri kateri koli hitrosti, pri vsakem manevru. Sistem vzmetenja je bil občutno izboljšan, da zagotovlja jasne povratne informacije o razmerah na cesti in pri pospeševanju. Poleg tega je zavorni sistem na novo izboljšan in okrepljen, da lahko obvlada višjo moč in hitrost. Športni sprednji in zadnji sedeži Sprednji sedeži uporabljajo cevasto strukturo z bočnimi oprijemi tako sedalnega, kot naslonskega oblazinjenega dela. Oblika in trdota notranjih uretanskih blazinic so bile natančno nastavljene, sprednji sedeži pa so prejeli obliko pol-vedra, kar ima izključno različica Swift Sport. Tudi ob vožnji skozi ovinke pri veliki hitrosti držijo sprednji sedeži voznika in sovoznika trdno na položaju. Dodatno vključujejo sedeži posebne tkanine za oblazinjenje z rdečimi šivi in naslonjalo za glavo. Kakovostno oblikovanje se nadaljuje z reliefnim logotipom»sport«, narejenim s posebno obdelavo sintetičnega usnja v vzorcu ogljikovih vlaknen. Tudi zadnji sedeži so oblikovani v skladno s sprednjimi. Športne stopalke Novi Swift Sport ima športne aluminijaste stopalke namenjene stopnjevanju»športne miselnosti«.

15 Kontrastni merilniki Kontrastna shema rdečega merilnika vrtljajev in temno srebrnega merilnika hitrosti ustvari poseben vtis. Večinformacijski barvni LCD prikazovalnik Swift Sport poleg ostalih informacij prikazuje tudi jakost pospeševanja in temperaturo olja. S tem poudarja občutek športnosti. 17-palčna polirana aluminijasta platišča Razširjeni pragovi Zadnji strešni spojler Dvojne izpušne cevi Športna volan in prestavna ročica Novi Swift Sport odlikuje prvovrsten volan z jamicami v usnju za zanesljiv oprijem rok. Volan s satenastim izgledom in vložki v klavirsko črni barvi, ter šivi v rdeči barvi se lapo sklada z ostalimi elementi v vozilu. Prestavna manšeto odlikujejo rdeči dvojni šivi, medtem ko ima prestavna glava kromiran dodatek. Celoten izgled izraža visoko kakovost in občutek špotnosti. Swift sport ima lahko 6-stopenjskem ročni ali 6-stopenjskei samodejni menjalnik.

16 1.530 (175/65R15), (185/55R16) 2WD (ELEGANCE): (175/65R15), (185/55R16) 2WD (COMFORT, PREMIUM): (175/65R15), (185/55R16) 4WD: (175/65R15), (185/55R16) WD: WD: mm Tehnične specifikacije MOTOR Bencinski 1.2 DUALJET Bencinski 1.2 DUALJET + HYBRID 1.0 BOOSTERJET POGON 2WD 4WD 2WD 4WD 2WD 1.0 BOOSTERJET + HYBRID 1.4 BOOSTERJET DIMENZIJE Dolžina (mm) Širina (mm) Višina (mm) Medosna razdalja (mm) Spredaj 175/65R Spredaj 185/55R Kolotek Zadaj 175/65R Zadaj 185/65R (z bobni) (z diski) (z bobni) (z diski) (z bobni) (z diski) Obračalni radij (m) 4,8 5,1 Višina podvozja od tal (mm) 120 ZMOGLJIVOST Število sedežev (osebe) 5 Največja prostornina 947 Prostornina prljažnika (l) Zložena naslona zadnjih sedežev (VDA metoda) Dvignjena naslona zadnjih sedežev (VDA metoda) Prostornina rezervoarja za gorivo (l) 37 MOTOR Tip motorja K12C K10C DITC K14C Število valjev Število ventilov Prostornina motorja (cm 3 ) Vrtina/gib (mm) 73.0 x x x 82.0 Kompresijsko razmerje 12,5 10,0 9,9 Največja moč (kw/om) 66/ / /5,500 Največji navor (Nm/om) 120/ / (5MT) 160/ (6AT) 230/2,500-3,500 Vrsta polnjenja Večtočkovni vbrizg Direktni vbrizg MENJALNIK Vrsta 5-st. ročni CVT 5-st. ročni 5-st. ročni 5-st. ročni 5-st. ročni 6-st. avtomatski 5-st. ročni 6-st. ročni 1 3,545 3,545 3,545 3,545 3,545 4,666 3,545 3, ,904 4,006 ~ 0,550 1,904 1,904 1,904 1,904 2,533 1,904 1, ,240 (nizko: 1,258 1,240 1,258 1,233 1,555 1,233 1,276 4,006 ~ 1,001, Prestavno razmerje 4 0,914 visoko: 0,911 0,914 0,911 0,885 1,135 0,885 0, ,717 2,200 ~ 0,550) 0,725 0,717 0,725 0,690 0,859 0,690 0, ,685-0,674 Vzvratna 3,272 3,771 3,250 3,272 3,250 3,250 3,393 3,250 3,

17 Bencinski 1.2 DUALJET + HYBRID 1.0 BOOSTERJET + HYBRID MOTOR Bencinski 1.2 DUALJET 1.0 BOOSTERJET 1.4 BOOSTERJET POGON 2WD 4WD 2WD 4WD 2WD Končno prestavno razmerje 4,294 3,757 4,388 4,294 4,388 3,944 3,501 3,944 ŠASIJA Zavore Spredaj Hlajeni diski Zadaj Zavorni bobni Diski 1,510 Vzmetenje Spredaj MacPhersonova prema Zadaj Torzijska prema Pnevmatike 175/65R15, 185/55R16 195/45R17 MASA Masa praznega vozila (kg) 840 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Skupna dovoljena masa (kg) Vleka prikolice (kg) Z zavoro Brez zavore 400 1,515 HITROST Največja hitrost (km/h) km/h (s) 11,9 11,0 12,6 11,9 12,6 10,6 10,0 10,6 8,1 PORABA IN EMISIJE Emisijski razred Euro6 Poraba goriva (l/100 km) (NEDC) *1 kombinirana 4,6 4,8 4,9 4,1 4,4 4,8 5,3 4,3 5,6 Poraba goriva (l/100 km) (WLTP) *2 kombinirana 5,1 5,7 5,8 5,0 5,7 5,5 6,0 5,4 6,0 CO2 emisije (g/km) (NEDC) *1 1,510 1,515 2, ,890 CO2 emisije (g/km) (WLTP) * ,495 1,735 1,495 1,510 1,515 2,450 3,890 mm *1 Novi evropski vozni cikel (New European Driving Cycle) *2 Svetovno harmonizirana procedura testiranja za lahka motorna vozila (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure)

18 Barvna paleta zunanjosti - enobarvne različice * Ni na voljo z opremo Sport Žareče rdeča biserna (ZWP) Dirkaško modra kovinska (ZWG) Bela biserna (ZVR) Premium srebrna kovinska (ZNC) Mineralno siva kovinska (ZMW) Črna biserna (ZMV) Goreče rdeča (ZNB)* Zmagovalna rumena (ZFT)

19 Barvna paleta zunanjosti - dvobarvne različice (na voljo le v kombinaciji s Premium oz. Elegance opremo) Dirkaško modra kovinska + Premium srebrna kovinska (CWC) Mineralno siva kovinska + Črna biserna (CWD) Premium srebrna kovinska + Črna biserna (CA3) Črna biserna + Premium srebrna kovinska (CWE)

20 2018 Magyar Suzuki Zrt., Podružnica v Sloveniji. Vse pravice pridržane. Informacije so bile točne v času tiska kataloga. Pridržujemo si pravico do sprememb oblike, opreme, tehničnih specifikacij, barv in cen brez predhodnega obvestila. Ta katalog je informativnega značaja, ni pravno zavezujoč dokument in ne pomeni ponudbe kupcu. Pred nakupom vozila se posvetujte s pooblaščenim trgovcem Suzuki. Seznam vseh pooblaščenih trgovcev Suzuki je na voljo na spletni strani Razmnoževanje tega kataloga ni dovoljeno brez izrecnega dovoljenja družbe Magyar Suzuki Zrt., Podružnica v Sloveniji. Magyar Suzuki Zrt. Podružnica v Sloveniji/Branch office Slovenia Vaš SUZUKI prodajalec

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

PovzdIGNI Svoje cute Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalno

PovzdIGNI Svoje cute Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalno PovzdIGNI Svoje cute Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalnostjo. Linije, ki poudarjajo kompaktnost in lahkotnost,

Prikaži več

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popustilo občutek zadovoljstva, ki bo razblinil vaše predsodke

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popustilo občutek zadovoljstva, ki bo razblinil vaše predsodke

Prikaži več

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

Eden in edini - Jimny Moje fotografsko popotovanje se je pričelo z raziskovanjem razgibane pokrajine. V naslednjih nekaj tednih je ta prostrana divjin

Eden in edini - Jimny Moje fotografsko popotovanje se je pričelo z raziskovanjem razgibane pokrajine. V naslednjih nekaj tednih je ta prostrana divjin Eden in edini - Jimny Moje fotografsko popotovanje se je pričelo z raziskovanjem razgibane pokrajine. V naslednjih nekaj tednih je ta prostrana divjina postala dom zame, moj fotoaparat in Jimnyja. 2 2

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

ČAS ZA Projekti, časovni roki, cilji življenje odraslih je prežeto z odgovornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša sila, ki jo v sebi

ČAS ZA Projekti, časovni roki, cilji življenje odraslih je prežeto z odgovornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša sila, ki jo v sebi ČAS ZA Projekti, časovni roki, cilji življenje odraslih je prežeto z odgovornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša sila, ki jo v sebi nosi vsak od nas: notranji otrok, ki je pripravljen,

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1 Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.04B.0 1368 70/95 149 16.390 4.400 11.990 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

OSVOJITE VSAK KOTIČEK SVETA Osvobodite svoja čutila kjerkoli in kadarkoli s pravim pustolovcem. Novi SX4 S-CROSS je utelešenje neomejenih pričakovanj

OSVOJITE VSAK KOTIČEK SVETA Osvobodite svoja čutila kjerkoli in kadarkoli s pravim pustolovcem. Novi SX4 S-CROSS je utelešenje neomejenih pričakovanj OSVOJITE VSAK KOTIČEK SVETA Osvobodite svoja čutila kjerkoli in kadarkoli s pravim pustolovcem. Novi SX4 S-CROSS je utelešenje neomejenih pričakovanj na štirih kolesih. Nudi čisti užitek v vožnji na vseh

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS PAKETI FINESSE F SPORT F SPORT PREMIUM LUXURY 23.900 27.600 31.500 33.900 34.500 OPREMA Sistem samodejnega odklepanja - 500 500 o o Navigacijska naprava - 1.900 1.900

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 2.08.2019 Veljavnost cen od: 2.08.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 9.09.2019 Veljavnost cen od: 9.09.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

Mondeo MCA MY CENIK xls

Mondeo MCA MY CENIK xls MPC Popust 4 vrata 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.200 5.300 15.900 5 vrat 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.850 5.300 16.550 Karavan 1.6 Ti-VCT 88 kw (120

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Urban 330.14P.7 1368 70/95 154 13.890 13.890 1.4 16v Cross 330.16P.7 1368 70/95

Prikaži več

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB 5 VRATNI ZUNANJI DIZAJN Nesporno drugačen, nedvomno eleganten in športen. Sodoben dizajn Civic-a je edinstvena mešanica dramatičnih kiparskih linij in gladke športne krivulje. Avto, ki je zasnovan tako,

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx MPC ( ) Popust Akcijska cena ( ) Enojna kabina 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x2, 6-stopenjski ročni menjalnik 24.300 2.100 22.200 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x4, 6-stopenjski ročni menjalnik Podaljšana kabina

Prikaži več

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje:

Prikaži več

Hyundai i30

Hyundai i30 CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Cenik in oprema, 25.03.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem MPI 100 T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 95 SmartStream 116 SmartStream 136 Prostornina

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touareg Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Hyundai novi TUCSON

Hyundai novi TUCSON Hyundai novi Tucson Cenik in oprema (15.05.2019) Cenik Modeli z bencinskim motorjem 2-kolesni pogon 1.6 GDI Model Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Cena v Promocijski prihranek v Promocijska cena

Prikaži več

EMEA Import 150

EMEA Import 150 150.164.3 150.164.3 150.165.3 150.165.3 150.168.3 150.168.3 150.564.3 150.564.3 150.565.3 150.565.3 150.568.3 150.568.3 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 Opel Combo 1 Bencin 1.4 ECOTEC 70 kw/95 KM Motor Combo Menjalnik 5stopenjski ročni L2H1 Povečana 15 0 Motor Combo Menjalnik

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) (103 kw/140 KM) Dizel L1H1 L1H1 2700 kg 2900 kg 26 657,00 26 901,00 27 407,00 27 651,00 28 157,00 28 401,00 28 757,00

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema T-Roc Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Fastback Cenik in oprema, 24.05.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 136 Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Promocijski

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (70 kw/95 KM) (85 kw/115 KM) (92 kw/125 KM) (103 kw/140 KM) (107 kw/145 KM) Dizel L1H1 2700 kg 26 657,00 26 957,00 27 957,00 27 407,00 27 857,00 28 157,00 29 157,00

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz CLA kupe

katalog Mercedes-Benz CLA kupe Kupe CLA Vse, kar vas dela posebne Popolnoma nov v mestu in pripravljen na to, da bo pustil trajen vtis. S tem oblikovanjem boste zablesteli. Zmogljivost pospešuje vaše življenje. Vmesnik govori vaš jezik.

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

2018 WR250F

2018 WR250F Nenavadno dober Pri Yamahi vedno radi počnemo stvari po svoje mi narekujemo, ne posnemamo. In če si ogledate tehnološko dovršen "nazaj obrnjen" agregat pri modelu, boste videli, da je tisto, kar se nekaterim

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Serijska oprema: ESP Klimatska naprava Radio s CD/MP3 predvajalnikom 4 zračne blazine Električni pomik sprednjih stekel Centralno zaklepanje Motorji Motor, menjalnik, elektrika

Prikaži več

Renault MEGANE LIMITED Berline & Grandtour Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 100 FAP 75 (100)

Renault MEGANE LIMITED Berline & Grandtour Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 100 FAP 75 (100) Berline & Grandtour Cenik vozil 01.04.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP TCe 100 FAP 75 (100) 138-152 15.240 TCe 115 FAP 85 (115) 136-152 15.840 Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP Blue

Prikaži več

Novi Renault CLIO Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe (75)

Novi Renault CLIO Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe (75) Cenik vozil 12.08.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe 75 56 (75) -- 10.990 11.990 13.590 -- -- INITIALE PARIS TCe 100 74 (100) 116-130 -- 12.990 14.590 15.790 17.390

Prikaži več

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s OPEL Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim standardom Euro 6dTEMP. Cenik ne vključuje akcijskih popustov.

Prikaži več

Renault MEGANE GrandCoupé LIMITED Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 115 FAP 85 (115) Dizels

Renault MEGANE GrandCoupé LIMITED Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 115 FAP 85 (115) Dizels Renault MEGANE GrandCoupé Cenik vozil 01.09.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP TCe 115 FAP 85 (115) 136-152 15.990 Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP Blue dci 95 70 (95) 115-125 16.690

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2 PRIROČNIK O VARČNI PORAI GORIVA IN EMISIJAH CO2 Seznam novih modelov Suzuki v Sloveniji Nasveti voznikom za varčno vožnjo Seznam vseh novih modelov osebnih vozil znamke Suzuki, ki so v tekočem letu naprodaj

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi MY _ xlsx

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi MY _ xlsx FWD - POGON NA PREDNJA KOLESA AMBIENTE TREND POPUST AMBIENTE TREND MPC MPC Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+8 L1 H1 310 28.910 30.930 4.500 24.410 26.430

Prikaži več

Maloprodajni cenik in kalkulacija S-MAX MY _ xls

Maloprodajni cenik in kalkulacija S-MAX MY _ xls MPC Popust Akcijska cena 1.6 EcoBoost 118kW (160KM) 26.300 4.500 21.800 1.335 20.465 1.6 TDCi 85kW (115KM) DPF 27.450 4.500 22.950 27.830 4.500 23.330 1.000 22.330 31.060 4.500 26.560 MPC Popust Akcijska

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500X Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.0 T3 SGE

Telefon: (01) Cenik FIAT 500X Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.0 T3 SGE Cenik FIAT 500X Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.0 T3 SGE Urban 334.212.3 999 88/120 131 17.590 17.590 1.0 T3 SGE Cross R 334.812.3

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

MPC C-MAX MY xlsx

MPC C-MAX MY xlsx STYLE Maloprodajna cena Popust Akcijska cena bencin 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 6-stopenjski, ročni menjalnik, Start/Stop sistem 20.430 500 19.930 dizel 1.5 TDCi 70 kw (95 KM) 6-stopenjski, ročni menjalnik,

Prikaži več

Maloprodajni cenik EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik EcoSport MY _ xlsx TREND Maloprodajna Akcija Akcijska cena cena 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik, Start/Stop sistem 17.790 1.800 15.990 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM), 6-stopenjski samodejni menjalnik,

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Sportsvan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko

Prikaži več

OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poo

OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poo OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Variant Serijska oprema: Parkirni sistem ParkPilot Klimatska naprava Naprava za prostoročno telefoniranje Bluetooth 7 varnostnih blazin Električni pomik stekel Funkcija

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi Furgon MY veljaven s – RED.xlsx

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi Furgon MY veljaven s – RED.xlsx KRATKA MEDOSNA RAZDALJA POPUST MPC MPC Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+5 L1 H1 320 28.800 31.040 4.300 24.500 26.740 2.0 TDCi 96 kw (130 KM), 6-stopenjski

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Custom Furgon MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Transit Custom Furgon MY veljaven z xlsx KRATKA MEDOSNA RAZDALJA AMBIENTE TREND SPORT AMBIENTE TREND SPORT MPC MPC MPC POPUST Akcijska cena Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+2 L1 H1 280 23.720

Prikaži več

print SLO Cenik Novi Clio Renault Sport

print SLO Cenik Novi Clio Renault Sport NOVI CLIO RENAULT SPORT N 03 CENIK VOZIL Datum: 21.05.2013 Verzije z bencinskim motorjem Koda kw (KM) Izpust CO2 (g/km) Mešana poraba (l/100km) Cena brez DDV v EUR GT 120 EDC G T 12NAE5 88 (120) 120 5,2

Prikaži več