Muce

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Muce"

Transkripcija

1 PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/2018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici programa v svojem vrtcu. Naziv vrtca: ZASEBNI VRTEC MALI GROF Kraj: SLOVENSKE KONJICE Enota vrtca: / Naslov enote: / Skupina: MUCE Starost otrok: od 3-5 let Izvajalki: vzgojiteljica: Nataša Rožič Ali ste se v tekočem šolskem letu udeležili izobraževanj, ki jih je za program Zdravje v vrtcu pripravil NIJZ OE Ljubljana? - spomladansko izobraževanje - jesensko izobraževanje da pop/49 Če DA vpišite številko potrdila pomočnica vzgojiteljice: Barbara Petek Ali ste se v tekočem šolskem letu udeležili izobraževanj, ki jih je za program Zdravje v vrtcu pripravil NIJZ OE Ljubljana? - spomladansko izobraževanje - jesensko izobraževanje Če DA vpišite številko potrdila Če DA vpišite številko potrdila

2 Zap. št. naloge: 1 Zdrava prehrana Metoda dela: uvod v predstavo, branje knjige : Zelo lačna gosenica, priprava lutkovga odra, mini teatra. Razlaga,(kaj je zdrava in kaj zdrava prehrana). Zunanji izvajalci: Čas trajanja: 4 ure( knjigo sem jim prebrala kajkrat, prav tako kajkrat odigrala predstavo) Predstava se je odvijala skozi ves teden. otroci iz skupi muce zdrave prehra- na palicah Uporablje informacije z naših izobraževanj? lutke v obliki sadja, zelenjave, zdrave in Predstava zelo lačna gosenica Otroci so skozi predstavo spoznali pomen zdrave in zdrave prehra. Predstava je bila zanimiva in poučna, zato so ji z zanimanjem sledili ves teden. V skupini smo imeli skozi ves mesec temo o zdravi in zdravi prehrani, zanimive pa so jim bile gosenice, ki smo jih z zanimanjem opazovali na travniku. O zdravi prehrani smo se tudi pogovarjali skozi šolsko leto, zato sva se z sodelavko odločili, da odigrava predstavo Zelo lačna gosenica. Izdelala sem lutko metulja, lutko gosenico in pripravila še sličice sadja, zelenjave in slaščic. Najprej sem jim prebrala samo knjigo, ki jim je bila nadvse zanimiva, brala sem jo cel teden. Teden kasje, ko so pravljico dodobra poznali in seveda vso vsebino, sem jim predstavo se odigrala pri tem so izmerno uživali. Zelo dobro so si skozi predstavo zapomnili kaj spada pod zdravo prehrano in kaj. Kasje sem jim pripravila iste sličice z zdravo prehrano in zdravo prehrano. Kasje so otroci sortirali sličice v škatlo, ker so razvrstili v eno vse kar je zdravo in v drugo vse kar je zdravo, kot je npr. torta, lizika, kolači.

3 Zap. št. naloge: 2 Metoda dela: Zunanji izvajalci: Čas trajanja: Zobozdravstvena vzgoja pogovora, demonstracije, last aktivnosti medicinska sestra 2 ure otroci iz skupi muce zdrave prehra Uporablje informacije z naših izobraževanj? Pravljica o zobomiški, sličice zdrave in Obisk zob sestre Obiskala nas je zobna sestra. Ob sličicah smo se pogovorili katera prehrana je zdrava za zobke in katera zobkom škoduje. Pokazala nam je kako si pravilno umijemo zobe. To je naredila na pravem velikem modelu zobovja, imela je tudi veliko zobno ščetko, da so otroci videli vse potankosti, kako pravilno ščetkati zobe. Otroci so imeli s sabo tudi svoje zob ščetke in zob paste,. Razdelili smo se v tri skupi in si na stranišču, ko je zobna sestra odšla, smo se igrali spomin na katerih so bile sličice različ hra. Iz vrečke so otroci izžrebali slike in mi povedali ali je hrana, ki je na sliki primerna za zobke ali.

4 Zap. št. naloge: 3 Praznovanje rojstnih dni skozi celo šolsko leto Metoda dela: last aktivnosti, igra Zunanji izvajalci: / Čas trajanja: 2 uri ( šolsko leto 2017/ 2018) otroci iz skupi muce Uporablje informacije z naših izobraževanj? trakovi za ples, cd zgoščenka, radio Praznovanje rojstnih dni, izdelava sadnih krožnikov, rajanje ob različni glasbi Otroci se vedno veselijo, ko v skupini praznujemo rojstni dan, takrat se najprej zberemo v jutranjem krogu, kjer slavljencu ali slavljenki čestitamo, mu povemo zgodbo, kako se je rodil, kolikokrat se je zemlja zavrtela okoli svoje osi, da je praznoval prvi rojstni dan, nato drugi, vse do tistega d, ko je v vrtcu in praznuje svoj rojstni dan s prijatelji. Slavljencu zapojemo, mu čestitamo, slavljec piha tudi svečke na posebni torti izdelani iz stiropora, otrok, ki praznuje dobi tudi darilo, letos je bila ročna lutka muca, izdelana iz odpadga materiala, zelo se razveselijo darila, saj ga odsejo domov in navdušeni so, ko muca odide v njihov dom.. Kasje otroci obrišejo mizo skupaj z vzgojiteljico preverijo čistočo, nato si umijejo roke, dobijo predpasnike, plastič nože, deske in sadje. Sadje narežejo na deski in ga nato razdelijo na krožnike. Slavljec razdeli sadje med prijatelje. Otroci se posladkajo, saj je ta dan vedno poseben, tudi zato, ker sadje potrosimo s kakavom. Kasje narišejo slavljencu risbice. Na koncu pa tudi plešejo in rajajo ob glasbi.

5 Zap. št. naloge: 4 Gibanje Metoda dela: lastni zgled, pohvala, šport dejavnosti Zunanji izvajalci: zunanji športni pedagogi iz Alpske šole Čas trajanja: 1 ura ( enkrat nas teden, šolsko leto 2017/ 2018) otroci iz skupi muce Uporablje informacije z naših izobraževanj? žoge, rutke, poligoni, loparji, vrvi, obroči Navedite naslov aktivnosti, če ste ga imeli Enkrat na teden skozi celo šolsko leto so nas obiskali športni pedagogi iz Alpske šole. Pripravili so različ gibal zaposlitve kot so: poligoni, vaje z različnimi žogami, rutkami, stožci, obroči, vrvmi Otroci so se z veseljem vključevali v šport dejavnosti. S tem so se navajali na pravila, spoznavali nove igre, naučili so se formiranja kolo. najbolj všeč jim je bilo na koncu vadbe zaposlitve, ko smo skupaj podali dlani in jih povzdignili visoko v zrak, ter izgovorili alpska šola. Na koncu šolskega leta je vsak otrok dobil športno priznanje od alpske šole.

6 Zap. št. naloge: 5 Ogled lutkovga filma»dobili bomo dojenčka«) Metoda dela: pogovor, uvod v temo, ogled različnih slikanic na temo nosečnost, dojenčki, obisk noseče mamice v skupini Zunanji izvajalci: noseča mamica Čas trajanja: 2 ur otroci iz skupi muce Uporablje informacije z naših izobraževanj? dvd»dobili bomo dojenčka, knjige Navedite naslov aktivnosti, če ste ga imeli V skupini imamo deklico, katere mamica pričakuje dojenčka. Ta deklica je od doma vsako jutro prisla igračo dojenčka s katerim se je kasje igrala v kotičku dom. Nato sem sama pripravila še kaj dojenčkov in vozičkov, ter oblačil za dojenke, da se je igra lepo razvila. Ker je deklica veliko razlagala o tem, da bodo dobili dojenčka, sem mamico prijazno prosila, če pride k nam na obisk. Tako se nam je pridružila v jutranjem krogu, kjer smo se pogovarjali, kaj ima v trebuščku, kakšen je občutek, ko se dojenček premika v trebuščku, kdaj se bo rodil, kaj vse potrebuje dojenček, ko se rodi in podobno. Otroci so z zanimanjem opazovali mamico, jo spraševali različna vprašanja. Naslednji dan so si otroci pogledali postek z naslovom dobili bomo dojenčka. Kasje smo se še enkrat pogovarjali o tem, kako se razvije in rodi dojenček, gledali smo tudi različ knjige različ knjige na to temo, ki smo si jih skupaj sposodili v mestni knjižnici.

7 Zap. št. naloge: 6 Zdrav način življenja Metoda dela: pogovor, opisovanje, last dejavnosti Zunanji izvajalci: / Čas trajanja: 2 ure otroci iz skupi muce Uporablje informacije z naših izobraževanj? jedilna buča, plastični noži, deska Navedite naslov aktivnosti, če ste ga imeli Deklica je v vrtec prisla veliko bučo, postavili smo jo v jutranji krog. Pred tem smo se učili deklamacijo o buči, zato smo okrog buče napravili krog in povedali deklamacijo. Dogovorili smo se, da si bomo pripravili juho. Bučo smo kasje umili. Otroci so dobili krpe s katerimi smo skupaj očistili mize. Kasje so dobili predpasnike, plastič nože, deske, posode. Bučo sem narezala na manjše kose, otroci so jo narezali na koščke. Pogovarjali smo se kako skuhamo juho, kaj vse potrebujemo, kasje smo narezano bučo dostavili do kuhinje, kjer nam jo je prijazen kuhar skuhal v pravo zdravo poslastico. Juho smo kasje imeli za kosilo. Poskusili so jo tudi tisti otroci, ki marajo zelenjave. Naslednji dan smo likovno ustvarjali, otroci so na velike risal liste slikali bučo z vodenimi barvami. Po kosilu, ko so šli počivat, sem jim prebrala pravljico o buči velikanki.

8 Zap. št. naloge: 7 sodelovanje pri projektu mali sonček Metoda dela: motivacija, lasten zgled, pohvala Zunanji izvajalci: / Čas trajanja: šolsko leto 2017/2018 otroci iz skupi muce zaposlitvah/ žogice, vedra, rutke, stožci, vrvi, obroči ) Uporablje informacije z naših izobraževanj? različni rekviziti, ki se uporabljajo pri gibalnih Navedite naslov aktivnosti, če ste ga imeli V vrtcu smo vsako leto vključeni v projekt Mali sonček. Otroci se udeležijo raznih gibalnih iger na prostem, izletov, sprehodov, pohodov v naravo v vsakem letm času. Pohod na stari grad. Vzgojiteljice smo organizirale raz gibal igre na travniku. Otroci so skakali iz obroča v obroč. Nato so imeli vedra polna z žogicami, jaz sem ta vedra spraznila, žogice vrgla po travniku in otroke razdelila v dve skupini. Otroci so tekmovali in pobirali žogice nazaj v vedra, zmagala je tista skupina otrok, ki je napolnila v vedro več žogic. Tretja igra je potekala tako, da so zopet bili razdeljeni v dve skupini, žogice so metali v prazna vedra, ki bo bila otrokom koliko odmaknjena, zmagali so tisti, ki so prvi napolnili vedro. V projektu smo sodelovali tudi tako, da smo odšli na daljše sprehode v gozd, nabirat jesenske plodove, kot so kostanj, želod, žir pa tudi do njive, kjer smo opazovali jesenske pridelke. Večkrat smo odšli na stari grad, otroci ga obožujejo. S sabo vedno vzamemo sadno malico in vodo. Do gradu smo vedno hodili počasi, previdno. Vmes smo se večkrat ustavili, povedali kako zanimivost, o konjiškem zmaju, ki ga je Jurij pregnal iz gore, oziroma poti, ki je vodila mimo gradu, kamor tako radi hodijo domačini.

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017-2018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/2018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/2018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 20172018 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

Microsoft Word - Enota Spodnja Idrija, oddelek medvedki.docx

Microsoft Word - Enota Spodnja Idrija, oddelek medvedki.docx PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

639ff5bf-47b8-4fee-9e32-77a53d6482db.pdf

639ff5bf-47b8-4fee-9e32-77a53d6482db.pdf SEPTEMBER Vrata našega oddelka na Osnovni šoli Alojza Hohkrauta so se odprla 03.09.2018 in že prvi dan smo pričeli s skupnim sodelovanjem z OŠ. V dopoldanskemu času smo skupaj z učenci in učiteljicami

Prikaži več

Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) Fax: (02) w

Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) Fax: (02) w Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) 8055150 Fax: (02) 8055158 o-cresnjevec.mb@guest.arnes.si www.cresnjevec.si projekt ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Vrtec pri OŠ Polhov Gradec Z ROKO V ROKI OTROCI IN ODRASLI JERICA KREFT, NATAŠA PELJHAN POBUDA Na enem od srečanj ravnateljev in koordinatorjev v okviru Mreže vrtcev/šol Korak za korakom, ki ga organizira

Prikaži več

VOZI ME VLAK V DALJAVE

VOZI ME VLAK V DALJAVE VOZI ME VLAK V DALJAVE P R O J E K T D R U Ž I N S K E P I S M E N O S T I M O D E R A T O R K A M A G. H E L E N A K R A M P L N I K A Č N A K L O, M A J 2 0 1 8 VOZI ME VLAK V DALJAVE VOZI ME VLAK V

Prikaži več

Prijetno dopoldan v vrtcu

Prijetno dopoldan v vrtcu DOPOLDANSKO DRUŽENJE TREH GENERACIJ V VRTCU (BRALNA DELAVNICA Z USTVARJANJEM) VRTEC PRI OŠ MILANA MAJCNA ŠENTJANŽ DIPL. VZG. VLADKA ŽAJBER PREDNOSTNO PODROČJE VRTCA V 2018/19 GOVORNO JEZIKOVNO Opažamo,

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU Primer dobre prakse: Izvajanje programa VARNO S SONCEM v vrtcu Apače ČAS IZVEDENE DEJAVNOSTI UDELEŽENCI UPORABLJENO GRADIVO IN DIDAKTIČNI MATERIAL MAJ 28.5. JUNIJ DAN SONCA: Ob plakatu so se otroci seznanili

Prikaži več

DANE ZAJC: NUMIZMATIKI

DANE ZAJC: NUMIZMATIKI OSNOVNA ŠOLA: OŠ BOŠTANJ UČITELJ: MARJANA JAZBINŠEK PREDMET: SLOVENŠČINA RAZRED: 4.a DATUM IN URA: UČNA TEMA: SEZNAMI UČNA ENOTA: JEDILNI LIST CILJI: Berejo javno besedilo v obliki seznama jedilni list.

Prikaži več

OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA

OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA OŠ VODMAT, POTRČEVA 1, 1000 LJUBLJANA UČNA PRIPRAVA ZA URO VZOJE (1. razred) MALI POTEPUH Skladatelj: W. A. Mozart Besedilo: Jože Humer MENTOR: Mateja Petrič PRIPRAVNICA: Urška Zevnik Ljubljana, 24. 1.

Prikaži več

Razred: 1

Razred: 1 Razred: 1. Dan: 49. Predmet: SPO Ura: 30. Datum: Učna enota: NAŠ MALI PROJEKT: Sestavimo druţino Prepoznajo oblike druţinskih skupnosti in razvijajo strpen odnos do njih. Uporabljajo poimenovanja za druţinske

Prikaži več

Q1 Ali redno spremljate, kaj vaš otrok je v šoli? Podvprašanja Enote Navedbe Frekvence Veljavni % - Veljavni Ustrezni % - Ustrezni Frekvence % Q1a DA

Q1 Ali redno spremljate, kaj vaš otrok je v šoli? Podvprašanja Enote Navedbe Frekvence Veljavni % - Veljavni Ustrezni % - Ustrezni Frekvence % Q1a DA Q1 Ali redno spremljate, kaj vaš otrok je v šoli? Podvprašanja Enote Navedbe Frekvence Veljavni % - Veljavni Ustrezni % - Ustrezni Frekvence % Q1a DA 49 93 53% 93 53% 49 53% Q1b NE 7 93 8% 93 8% 7 8% Q1c

Prikaži več

VPRAŠALNIK BRALNE MOTIVACIJE ZA MLAJŠE UČENCE –

VPRAŠALNIK BRALNE MOTIVACIJE ZA MLAJŠE UČENCE – PRAŠALNIK BRALNE MOTIACIJE ZA STAREJŠE UČENCE BM-st Pred teboj je vprašalnik o branju. Prosimo te, da nanj odgovoriš tako, kot velja zate. vprašalniku ni pravilnih oz. napačnih odgovorov. Na posamezne

Prikaži več

Kadrovski načrt in plan dela 2017

Kadrovski načrt in plan dela 2017 KADROVSKI NAČRT in PLAN DELA za 2017 mag. Tilka Jakob, OŠ Vitanje REDNI ODDELKI ODDELEK 2016/17 ODDELEK 2017/2018 1. razred 1. a 25 1.a 26 2. razred 2. a 18 2.a 25 3. razred 3. a, b 30 3.a 18 4. razred

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

MIKS Športna prireditev štirih vrtcev in medgeneracijsko sodelovanje

MIKS Športna prireditev štirih vrtcev in medgeneracijsko sodelovanje MIKS Športna prireditev štirih vrtcev in medgeneracijsko sodelovanje Ivanjkovci; 12. 3. 2019 Milena Školiber, dipl. vzg. ZAKAJ MIKS? Miks so začetnice vseh štirih sodelujočih vrtcev na tej prireditvi.

Prikaži več

Šolski center Rudolfa Maistra, Srednja ekonomska šola, program predšolska vzgoja Medpredmetna povezava Informatika-Igre za otroke-Knjižnica

Šolski center Rudolfa Maistra, Srednja ekonomska šola, program predšolska vzgoja  Medpredmetna povezava Informatika-Igre za otroke-Knjižnica Šolski center Rudolfa Maistra, Srednja ekonomska šola, program Predšolska vzgoja Medpredmetna povezava Informatika-Igre za otroke-knjižnica Vsebinski sklop: Uradno komuniciranje preko elektronske pošte

Prikaži več

11. REGIJSKE IGRE MATP GORENJSKE REGIJE R A Z P I S PRIREDITELJ: Specialna olimpiada Slovenije ORGANIZATOR: OŠ Helene Puhar Kranj KRAJ: OŠ Helene Puha

11. REGIJSKE IGRE MATP GORENJSKE REGIJE R A Z P I S PRIREDITELJ: Specialna olimpiada Slovenije ORGANIZATOR: OŠ Helene Puhar Kranj KRAJ: OŠ Helene Puha 11. REGIJSKE IGRE MATP GORENJSKE REGIJE R A Z P I S PRIREDITELJ: Specialna olimpiada Slovenije ORGANIZATOR: OŠ Helene Puhar Kranj KRAJ: OŠ Helene Puhar Kranj, Kidričeva 51, 4000 Kranj DATUM: 15. 4. 2014

Prikaži več

Šola Piali Ashar Alo

Šola Piali Ashar Alo 1. DOMA V SLOVENIJI... Šola Piali Ashar Alo Poročilo maj-september 2015 Tudi letos smo del svojih poletnih počitnic preživeli v Sloveniji. Mesec maj je bil res poseben in nam bo ostal v zelo lepem spominu,

Prikaži več

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo sta skupaj z dvema dijakoma iz Gimnazije Bežigrad in

Prikaži več

Ustanova - Fundacija za pomoč otrokom

Ustanova - Fundacija za pomoč otrokom UTRINKI IZ AKCIJ http://www.fzpo.org/sl/star_papir.php?id=55 (1 of 5)17.11.2005 11:10:02 http://www.fzpo.org/sl/star_papir.php?id=55 (2 of 5)17.11.2005 11:10:02 Osnovna šola Ljudski vrt Ptuj Župan i eva

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 PRAVLJICE UČENCEV 4. c RAZREDA NAROBE PRAVLJICE SREČANJE S PEPELKO NAROBE PRAVLJICA Nekoč, pred davnimi časi, je živel kraljevič. Imel je dve sestri, Pepelko in Trnuljčico. Prirejal je zabavo za dvajseti

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc PRAVILNIK O PODELJEVANJU POHVAL, PRIZNANJ IN NAGRAD UČENCEM NA OŠ III MURSKA SOBOTA Dopolnjen dne: 10. 06. 2011 Ravnateljica: Dominika Sraka Na podlagi 58. člena Zakona o osnovni šoli (Ur. l. RS št. 12/96,

Prikaži več

Microsoft Word - polensek-1.doc

Microsoft Word - polensek-1.doc Spletna učilnica športne vzgoje res deluje? Janja Polenšek OŠ Dobje janja.polensek@gmail.com Povzetek S pospešenim uvajanjem informacijsko-komunikacijske tehnologije v proces izobraževanja na OŠ Slivnica

Prikaži več

UČNA PRIPRAVA - ŠPORTNA VZGOJA Kandidatki: L. P., D. V. Didaktik: mag. Č.M. Učitelj: prof. B. V. Datum: Šola: OŠ Franca Rozmana Staneta Ra

UČNA PRIPRAVA - ŠPORTNA VZGOJA Kandidatki: L. P., D. V. Didaktik: mag. Č.M. Učitelj: prof. B. V. Datum: Šola: OŠ Franca Rozmana Staneta Ra UČNA PRIPRAVA - ŠPORTNA VZGOJA Kandidatki: L. P., D. V. Didaktik: mag. Č.M. Učitelj: prof. B. V. Datum: 19. 4. 2013 Šola: OŠ Franca Rozmana Staneta Razred: 2. a Zap. Št. ure: Predmet: Športna vzgoja Tematski

Prikaži več

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Šolsko leto: 2019/2020 preverila komisija za sprejem otrok v vrtec pri upravljavcih zbirk osebnih podatkov, ki Datum oddaje vloge: / jih vodijo v skladu z zakonom.

Prikaži več

BYOB Žogica v vesolju Besedilo naloge Glavna ideja igre je paziti, da žoga ne pade na tla igralne površine, pri tem pa zbrati čim več točk. Podobno ig

BYOB Žogica v vesolju Besedilo naloge Glavna ideja igre je paziti, da žoga ne pade na tla igralne površine, pri tem pa zbrati čim več točk. Podobno ig BYOB Žogica v vesolju Besedilo naloge Glavna ideja igre je paziti, da žoga ne pade na tla igralne površe, pri tem pa zbrati čim več točk. Podobno igro najdemo tudi v knjigi Scratch (Lajovic, 2011), vendar

Prikaži več

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard December je čas veselja in obdarovanja. To je tisti mesec, ki kljub nizkim temperaturam prinaša na lica tople nasmehe. K čimer seveda pripomorejo

Prikaži več

Vrtec pri Osnovni šoli Deskle Srebrničeva Deskle Zaključno poročilo projekta ZDRAVJE V VRTCU Koordinatorica: Lea Saksida, dipl. vzgojitelj pre

Vrtec pri Osnovni šoli Deskle Srebrničeva Deskle Zaključno poročilo projekta ZDRAVJE V VRTCU Koordinatorica: Lea Saksida, dipl. vzgojitelj pre Vrtec pri Osnovni šoli Deskle Srebrničeva 10 5210 Deskle Zaključno poročilo projekta ZDRAVJE V VRTCU Koordinatorica: Lea Saksida, dipl. vzgojitelj predšolskih otrok Deskle, 26. junij 2018 Kazalo 1 Uvod

Prikaži več

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji

PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojitelji PROGRAM ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O IZVEDENIH AKTIVNOSTIH ZA KREPITEV ZDRAVJA V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 Navodilo: Izpolni vsak tim izvajalk (vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice) - ter posreduje koordinatorici

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Samoevalvacija: POČUTJE UČENCEV V ŠOLI IN OCENA RAZLIČNIH ŠOLSKIH DEJAVNOSTI TER POGOJEV ZA DELO Šolsko leto 2018/19 PREDSTAVITEV REZULTATOV ANKETNEGA VPRAŠALNIKA ZA UČENCE OD 4. DO 9. RAZREDA IN UGOTOVITVE

Prikaži več

v v studio VTV STUDIO, d.o.o. Žarova cesta 10, 3320 Velenje ID: SI , MŠ: TRR: tel.: (03) , /fax: (03)

v v studio VTV STUDIO, d.o.o. Žarova cesta 10, 3320 Velenje ID: SI , MŠ: TRR: tel.: (03) , /fax: (03) v v studio VTV STUDIO, d.o.o. Žarova cesta 10, 3320 Velenje ID: SI 57097259, MŠ: 5495016 TRR: 24302-9003866089 tel.: (03) 898 60 00, /fax: (03) 898 60 20 E-mail: vtv.studio@siol.net, http://www.vtvstudio.com

Prikaži več

JAVNI RAZPIS-SLAČILNICE-TŠC Trate 2016-RAZPISNA DOKUMENTACIJA

JAVNI RAZPIS-SLAČILNICE-TŠC Trate 2016-RAZPISNA DOKUMENTACIJA OBČINA GORNJA RADGONA Partizanska c. 13, 9250 Gornja Radgona Tel: 02/564-38-38, Fax: 02/564-38-14 http://www.gor-radgona.si e-pošta: tajnistvo.zupana@gor-radgona.si RAZPISNA DOKUMENTACIJA za prijavo na

Prikaži več

ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA STARŠE: Zbirnik besednih odgovorov (Opomba: Številčni prikaz z grafi je v drugi priponki.) Zbirnik besednih odgovorov po v

ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA STARŠE: Zbirnik besednih odgovorov (Opomba: Številčni prikaz z grafi je v drugi priponki.) Zbirnik besednih odgovorov po v ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI ZA STARŠE: Zbirnik besednih odgovorov (Opomba: Številčni prikaz z grafi je v drugi priponki.) Zbirnik besednih odgovorov po vrstnem redu vprašanj 3. Ali je vašemu otroku všeč šolska

Prikaži več

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Šolsko leto: / preverila komisija za sprejem otrok v vrtec pri upravljavcih zbirk osebnih podatkov, ki Datum oddaje vloge: / jih vodijo v skladu z zakonom. Šifra

Prikaži več

ORFFOV JESENSKI SEMINAR 2015 Plesna delavnica Tadeja Mraz Novak 1. Ritmično ogrevanje Prostor: večji odprti prostor Pripomočki: Ročni boben ali drug t

ORFFOV JESENSKI SEMINAR 2015 Plesna delavnica Tadeja Mraz Novak 1. Ritmično ogrevanje Prostor: večji odprti prostor Pripomočki: Ročni boben ali drug t 1. Ritmično ogrevanje Pripomočki: Ročni boben ali drug tolkalni inštrument za podporo ritma Hodimo prosto po prostoru na vsako 8. dobo = PLOSK Hodimo, na 4. dobo = TLESK + na vsako 8. dobo = PLOSK Preštejemo

Prikaži več

KAJ MI POMENI PUM? V PUM hodim z veseljem in žal mi je, ker gremo narazen. MARSIKAJ SMO SKUPAJ doživeli. PUM je zakon!!! Miran PUM rada obiskujem, se

KAJ MI POMENI PUM? V PUM hodim z veseljem in žal mi je, ker gremo narazen. MARSIKAJ SMO SKUPAJ doživeli. PUM je zakon!!! Miran PUM rada obiskujem, se KAJ MI POMENI PUM? V PUM hodim z veseljem in žal mi je, ker gremo narazen. MARSIKAJ SMO SKUPAJ doživeli. PUM je zakon!!! Miran PUM rada obiskujem, se družimo, si pomagamo, izdelujemo izdelke, se veselimo

Prikaži več

Zadovoljstvo dijakov s šolsko prehrano

Zadovoljstvo dijakov s šolsko prehrano ZADOVOLJSTVO DIJAKOV S ŠOLSKO PREHRANO Primerjava šolskih let 2015/16, 2016/17, 2017/18 Vzorec Poklicni program (SPI) Strokovni program (SSI) Gimnazija (GIM) Skupaj 2015/16 0 190 40 230 2016/17 50 115

Prikaži več

Microsoft Word - Brosura neobvezni IP

Microsoft Word - Brosura  neobvezni IP Osnovna šola dr. Aleš Bebler - Primož Hrvatini NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Drage učenke in učenci, spoštovani starši! Neobvezni izbirni predmeti so novost, ki se postopoma uvršča

Prikaži več

PPT Izvoz

PPT Izvoz ANKETA O ŠOLSKI PREHRANI - UČENCI Kateri razred obiskuješ? (n = 205) 4. razred: 52% 7. razred 48% Kako si v splošnem zadovoljen/a s šolsko prehrano? (n = 205) Zelo zadovoljen/a 25% Zadovoljen/a 65% Nezadovoljen/a

Prikaži več

Microsoft Word - Brosura neobvezni IP 2018

Microsoft Word - Brosura  neobvezni IP 2018 Drage učenke in učenci, spoštovani starši! Po 20. a člen ZOoš šola ponuja za učence 1.razreda, 4. 9. razreda neobvezne izbirne predmete. Šola bo za učence 1. razreda izvajala pouk prvega tujega jezika

Prikaži več

VRTEC ČEPOVAN

VRTEC ČEPOVAN VRTEC ČEPOVAN SPOŠTOVANI STARŠI, zahtevajte od svojih otrok najboljše, kar zmorejo. Zahtevajte, da so v odnosu do vas, sovrstnikov, zaposlenih v vrtcu in v šoli in ostalih ljudi spoštljivi. Pomagajte jim

Prikaži več

Microsoft Word - SEP, koncnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Microsoft Word - SEP, koncnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Osnovna šola bratov Letonja telefon/fax: (03) 8965300, 8965304 Šmartno ob Paki 117 e-pošta: os-bl-smartno@guest.arnes.si 3327 Šmartno ob Paki spl. stran: www.ossmartno.si SAMOEVALVACIJSKO POROČILO SODELOVANJE

Prikaži več

več za manj...vsak dan MODNA POLETNA pustolovščina HIT 2 49 EUR MAJICA S KRATKIMI ROKAVI 100 % BOMBAŽ za ženske, v španskem stilu, enobarvna, na voljo

več za manj...vsak dan MODNA POLETNA pustolovščina HIT 2 49 EUR MAJICA S KRATKIMI ROKAVI 100 % BOMBAŽ za ženske, v španskem stilu, enobarvna, na voljo več za manj...vsak dan MODNA POLETNA pustolovščina HIT MAJICA S KRATKIMI ROKAVI za ženske, v španskem stilu, enobarvna, na voljo v barvah: ali na voljo dva modela, PONUDBA VELJA 6.6. 12.6. 2019 OZIROMA

Prikaži več

Microsoft Word - DELAVNICE_2010 vrtci

Microsoft Word - DELAVNICE_2010 vrtci DELAVNICE»PRIHODNOST JE V NAŠIH ROKAH«ZA VRTCE V spodnjem besedilu je nekaj predlogov za izvedbo delavnic ter nekaj predlogov za izdelavo izdelkov iz odpadnih materialov. Izdelujete lahko tudi karkoli

Prikaži več

VRTEC POBREŽJE MARIBOR Cesta XIV. div. 14 a, Maribor, Tel: Fax:

VRTEC POBREŽJE MARIBOR Cesta XIV. div. 14 a, Maribor, Tel: Fax: VRTEC POBREŽJE MARIBOR Cesta XIV. div. 14 a, Maribor, Tel: 330-48-53 Fax: 330-48-52 mail:info.vrtec.pobrezje@siol.net,vrtec.pobrezje@siol.net http://www.vrtecpobrezje.si 1. FIT VADBENA URA CILJI 1. Otrokom

Prikaži več

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji 26. 11. 30. 11. 2018 1. dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob 15 čez 6 zjutraj, v Kavalo pa smo prispele ob 18.00

Prikaži več

Analiza anket o šolski prehrani Učenci Analiza anket o šolski prehrani OŠ Medvode za učence 3. Ali doma zajtrkuješ? Razred DA, vsak dan NE, nikoli OBČ

Analiza anket o šolski prehrani Učenci Analiza anket o šolski prehrani OŠ Medvode za učence 3. Ali doma zajtrkuješ? Razred DA, vsak dan NE, nikoli OBČ Učenci OŠ Medvode za učence 3. Ali doma zajtrkuješ? Razred DA, vsak dan NE, nikoli OBČASNO Skupaj %DA, vsak %NE, %OBČAS dan nikoli NO 1 r 22 5 11 38 57,9% 13,2% 28,9% 2 r 23 5 18 46 5 10,9% 39,1% 3 r 7

Prikaži več

Slide 1

Slide 1 Opolnomočenje učencev z izboljšanjem bralne pismenosti in dostopa do znanja PREDSTAVITEV ZA STARŠE ŠOLSKO LETO 2011/12 Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo

Prikaži več

OS Podgora

OS Podgora Vzgoja sadik paradižnika, feferonov, paprike, jajčevcev, zelene S kmetijskim krožkom smo začeli že januarja 2010. Ker pozimi ni dela na vrtu, smo vzgajali sadike (135 kom) na okenskih policah šole. Nekaj

Prikaži več

Razred: 1

Razred: 1 Razred: 1. Dan: 59. Predmet: SLJ Ura: 71. Datum: Učitelj/vzgojitelj: Sklop: MOJA DRUŽINA Učna enota: Pesem: JAKEC - BRAT RIŠEM ČRTE predopismenjevalne vaje Cilji: Doživljajo interpretativno prebrano pesem.

Prikaži več

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komunalnega gospodarstva - Komunaliada 2019 - bo tokrat

Prikaži več

STORYLINE PROJEKT – OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - KrašnjA)

STORYLINE PROJEKT – OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - KrašnjA) STORYLINE PROJEKT OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - Krašnja) ULICA S TRGOVINAMI Tekst: Marta Per, vodja projekta, učenci v OPB Krašnja, gospa Brigita Rožič Foto: Helena Urbanija, Katarina

Prikaži več

PDF generator

PDF generator Poročilo medijskih objav OVERNET D.O.O. Pripravljeno: Pojavnost: 11.09.2017 TISKANI 1 Ključne besede v poročilu: AKCIJA USTAVI.SE 1 USTAVI.SE 1 Press CLIPPING d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor, Slovenija,

Prikaži več

DZS, d. d. Spoštovani, pred vami je vzorčno poglavje dnevnih priprav. Priprave so uporabnikom na voljo v celoti in v obliki, ki omogoča urejanje in pr

DZS, d. d. Spoštovani, pred vami je vzorčno poglavje dnevnih priprav. Priprave so uporabnikom na voljo v celoti in v obliki, ki omogoča urejanje in pr DZS, d. d. Spoštovani, pred vami je vzorčno poglavje dnevnih priprav. Priprave so uporabnikom na voljo v celoti in v obliki, ki omogoča urejanje in prilagajanje. Komplet sestavljajo: učbenik in delovni

Prikaži več

Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] Google Forms Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] QUESTIONS RESPONSES 332

Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] Google Forms Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 2016/2017] QUESTIONS RESPONSES 332 Vprašalnik o šol. preh. za učence [š.l. 216/217] QUESTIONS RESPONSES 332 SUMMARY INDIVIDUAL Accepting responses Insights Average.7/7 points Median /7 points Range -6 points Total points distribution No.

Prikaži več

eko projet in ostali za spletno stran

eko projet in ostali za spletno stran VODA KOT ŽIVLJENJSKA VREDNOTA N Rozina Kramar Daniela Huber Tkalec, Gizela Vidak Cilji: -razumevanje pomena vode za živa bitja, -spodbujati otroke k razmišljanju o pomenu vode, -iskati izvirne ideje za

Prikaži več

BIZELJSKI AJDOV KOLAČ, poročilo

BIZELJSKI AJDOV KOLAČ, poročilo Izpostava Brežice Cesta prvih borcev 41 8250 Brežice tel, fax: (07) 49 61 165 E-mail: marija.levak@siol.net DRUŠTVO KMETIC BREŽICE BIZELJSKO www.kmetijskizavod-nm.si Iz ajde pripravljamo številne jedi,

Prikaži več

Zbirka medijskih objav OBČINA ŽIROVNICA, Število objav: 3 Tiskani mediji: 0 Splet: 1 Radijske postaje: 2 Televizijske postaje: 0 Teleteks

Zbirka medijskih objav OBČINA ŽIROVNICA, Število objav: 3 Tiskani mediji: 0 Splet: 1 Radijske postaje: 2 Televizijske postaje: 0 Teleteks Zbirka medijskih objav OBČINA ŽIROVNICA, 01. 07. 2014 Število objav: 3 Tiskani mediji: 0 Splet: 1 Radijske postaje: 2 Televizijske postaje: 0 Teletekst: 0 Spremljane teme: Leopold Pogačar Občina Žirovnica

Prikaži več

Največ popustov na enem mestu Sicer smo že globoko v pomladi, ampak nam vreme še vedno malo nagaja. Vendar, kot pravijo, vsako slabo je za nekaj dobro

Največ popustov na enem mestu Sicer smo že globoko v pomladi, ampak nam vreme še vedno malo nagaja. Vendar, kot pravijo, vsako slabo je za nekaj dobro Največ popustov na enem mestu Sicer smo že globoko v pomladi, ampak nam vreme še vedno malo nagaja. Vendar, kot pravijo, vsako slabo je za nekaj dobro in zato je takšno muhasto vreme pravi čas za obisk

Prikaži več

PRIROČNIK JEZIKOVNIH IZZIVOV ZA TAJNE AGENTE SL

PRIROČNIK JEZIKOVNIH IZZIVOV ZA TAJNE AGENTE SL PRIROČNIK JEZIKOVNIH IZZIVOV ZA TAJNE AGENTE SL DRAGI TAJNI AGENTI, SOOČITE SE S 50+1 JEZIKOVNIM IZZIVOM IN POSTANITE NAJBOLJŠI MED TAJNIMI AGENTI kot mednarodni tajni agenti boste obiskali veliko novih

Prikaži več

VRTEC PIKAPOLONICA PRI OŠ CERKLJE OB KRKI

VRTEC PIKAPOLONICA PRI OŠ CERKLJE OB KRKI januar "LJUDJE SMO VEČINOMA TOLIKO SREČNI, KOLIKOR HOČEMO BITI." OGLEDALI SMO SI MOJCO POKRAJCULJO V ponedeljek, 03.01.2011, so v našo telovadnico prišle prostovoljke Zveze Prijateljev Mladine Krško in

Prikaži več

KOMISIJA ZA LOGIKO 32. TEKMOVANJE IZ ZNANJA LOGIKE DRŽAVNO TEKMOVANJE, in 2. letnik Šifra: NALOGA MOŽNE TOČKE DOSEŽENE TOČKE

KOMISIJA ZA LOGIKO 32. TEKMOVANJE IZ ZNANJA LOGIKE DRŽAVNO TEKMOVANJE, in 2. letnik Šifra: NALOGA MOŽNE TOČKE DOSEŽENE TOČKE KOMISIJA ZA LOGIKO 32. TEKMOVANJE IZ ZNANJA LOGIKE DRŽAVNO TEKMOVANJE, 11. 11. 2017 1. in 2. letnik Šifra: NALOGA MOŽNE TOČKE DOSEŽENE TOČKE 1. 20 2. 17 3. 20 4. 20 Skupaj 77 Opombe: pri 1. nalogi se tabela

Prikaži več

INFORMACIJE

INFORMACIJE INFORMACIJE O 10. MLADINSKI POLETNI ŠOLI SLOVENŠČINE Prihod in namestitev Prihod: Dijake, ki boste stanovali v Dijaškem domu Bežigrad, pričakujemo v Ljubljani v nedeljo, 28. junija, od 15.00 naprej. Informativni

Prikaži več

Microsoft Word - 3.športni dan, maj OKROŽNICA.docx

Microsoft Word - 3.športni dan, maj OKROŽNICA.docx 3. ŠPORTNI DAN ponedeljek, 21. 05. 2018 1. WOOP TRAMPOLIN PARK (Leskoškova cesta 2 BTC za Tuš centrom ) VSI RAZREDI ZBOR: ob 8.45 pred recepcijo TRAJANJE: 9.00 12.00 SPREMSTVO: prof. BABIČ-VREČAR (vodja),

Prikaži več

PESMI O POMLADI * * * *»Kaj je pomlad?«se sprašujemo vsi. To so trije meseci topli in svetli. Marec, april, maj so ti najlepši, vsaj posebej je zapisa

PESMI O POMLADI * * * *»Kaj je pomlad?«se sprašujemo vsi. To so trije meseci topli in svetli. Marec, april, maj so ti najlepši, vsaj posebej je zapisa PESMI O POMLADI»Kaj je pomlad?«se sprašujemo vsi. To so trije meseci topli in svetli. Marec, april, maj so ti najlepši, vsaj posebej je zapisan in v koledarju s posebno sličico narisan. Ko pomlad se prebudi,

Prikaži več

POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO STRAŽA ZA LETO

POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO STRAŽA ZA LETO POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO STRAŽA ZA LETO 2018 2 1. POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO STRAŽA ZA LETO 2018 POTUJOČA KNJIŽNICA Novi in aktivni člani V letu 2018

Prikaži več

Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje

Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje podatkov je obvezno. Vprašalnik za statistično raziskovanje

Prikaži več

Microsoft Word - KAZALNIK ZADOVOLJSTVA S PREHRANO 2017

Microsoft Word - KAZALNIK ZADOVOLJSTVA S PREHRANO 2017 Neobvezni kazalnik kakovosti KAZALNIK ZADOVOLJSTVO S PREHRANO V PSIHIATRIČNI BOLNIŠNICI IDRIJA ZA LETO 2017 Kazalnik pripravila Andreja Gruden, dipl. m. s., Hvala Nataša, dipl. m. s. 1. POIMENOVANJE KAZALNIKA

Prikaži več

Osnovna šola Braslovče Rakovlje 15b, 3314 Braslovče, OE VRTEC BRASLOVČE PREDNOSTNE NALOGE Z načrtovanjem prednostnih nal

Osnovna šola Braslovče Rakovlje 15b, 3314 Braslovče, OE VRTEC BRASLOVČE PREDNOSTNE NALOGE Z načrtovanjem prednostnih nal OE VRTEC BRASLOVČE PREDNOSTNE NALOGE Z načrtovanjem prednostnih nalog, z izbiro različnih metod dela, skrbimo za kakovostnejše doživljanje izkušenj, v okviru vseh dejavnosti otrok v vrtcu, vključno s pripravo

Prikaži več

VRTEC NA OBISKU... Iz pravljice: Zajčkova hišica. V KNJIŽNICI Predstavitev bibliopedagoških dejavnosti za vrtce

VRTEC NA OBISKU... Iz pravljice: Zajčkova hišica. V KNJIŽNICI Predstavitev bibliopedagoških dejavnosti za vrtce VRTEC NA OBISKU... Iz pravljice: Zajčkova hišica. V KNJIŽNICI Predstavitev bibliopedagoških dejavnosti za vrtce OBISK KNJIŽNICE IN IZPOSOJA GRADIVA Za tak obisk knjižnice se skupini iz vrtca ni potrebno

Prikaži več

Generating report ....

Generating report .... Poročilo medijskih objav LIONS KLUB 03.05.2010 Objave v poročilu vsebujejo naslednja gesla: LEO KLUB LIONS KLUB 3 11 1 Press CLIPPING d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 5, 2000 Maribor, Slovenija, tel.: +386

Prikaži več

(Microsoft Word - \310istilna akcija_2013_analiza vpra\232alnika)

(Microsoft Word - \310istilna akcija_2013_analiza vpra\232alnika) ANALIZA VPRAŠALNIKA (OPAZOVALNE NALOGE) - OČISTIMO SVOJO VAS TEHNIŠKI DAN 7. RAZRED (medpredmetna povezava matematike in naravoslovja) Število udeležencev: učitelji, učenci, starši, stari starši, ostali

Prikaži več

Microsoft Word - Dnevi dejavnosti na razredni stopnji

Microsoft Word - Dnevi dejavnosti na razredni stopnji Dnevi dejavnosti na razredni stopnji 1. Simfonična matineja Simona Trtnik april Baletna predstava Klara Jerina februar Obisk knjižnice Simona Trtnik oktober Lutkovna predstava Mojca Avbelj december Tabor

Prikaži več

Predupokojitvene aktivnosti za zdravo starost

Predupokojitvene aktivnosti za zdravo starost Predupokojitvene aktivnosti za zdravo starost strokovnih delavcev v VIZ mag. Andrej Sotošek Andragoški Center Slovenije Struktura predstavitve Viri in strokovne podlage Namen in ključni cilji projektne

Prikaži več

1

1 1. razred Minimalni učni smotri Razumevanje in izvajanje ustno danih navodil Poimenovanje in prepoznavanje barv, števil, družinskih članov, stanovanjskih prostorov, šolskih potrebščin Predstavitev samega

Prikaži več

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah s potiskom in napisom, za deklice, za dečke, HIT 1 29 Oferta PONUDBA ważna w VELJA dniach 00.00-00.00 25.7.- 31.7. 2019 OZIROMA lub

Prikaži več

PUBLIKACIJA 2016/2017 VRTEC BRESTANICA

PUBLIKACIJA 2016/2017 VRTEC BRESTANICA PUBLIKACIJA 2016/2017 VRTEC BRESTANICA Na osnovi 32. člena Zakona o osnovni šoli (Ur. list RS, št. 70/05 in 102/07) in 11. člena Zakona o vrtcih (Ur. list RS, št. 12/96, 44/00, 78/03, 72/05 100/05, 25/08

Prikaži več

OE NOVO MESTO Muzejska ulica Novo mesto t f ID DDV: SI TRR: P

OE NOVO MESTO Muzejska ulica Novo mesto t f ID DDV: SI TRR: P OE NOVO MESTO Muzejska ulica 5 8000 Novo mesto t +386 7 3934 191 f +386 7 3934 101 www.nijz.si info@nijz.si ID DDV: SI 44724535 TRR: 011006000043188 POROČILO O SISTEMATIČNIH PREGLEDIH USTNE VOTLINE ZA

Prikaži več

Microsoft Word - M doc

Microsoft Word - M doc Š i f r a k a n d i d a t a : ržavni izpitni center *M09254121* PSIHOLOGIJ Izpitna pola 1 JESENSKI IZPITNI ROK Petek, 28. avgust 2009 / 20 minut ovoljeno gradivo in pripomočki: Kandidat prinese nalivno

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_1_obisk_18_in_21_11_2011.doc

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_1_obisk_18_in_21_11_2011.doc EKOmisija 1. obisk ZAPISNIK 18. 11. 2011 Kranj in Škofja Loka: TŠC Kranj (strokovna gimnazija in strokovna in poklicna šola), Gimnazija Kranj, ŠC Škofja Loka (Srednja šola za lesarstvo in Srednja šola

Prikaži več

NAROČILNICA-ZA-ROJSTNI-DAN-MINICITY6

NAROČILNICA-ZA-ROJSTNI-DAN-MINICITY6 NAROČILNICA ZA ROJSTNI DAN MINICITY Da bo praznovanje potekalo gladko in po vaših željah, vas prosimo, da izpolnite spodnje podatke. 1) Podatki o naročniku Ime in priimek: Naslov: Pošta: Kraj: Telefon:

Prikaži več

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Hitro in preprosto do cilja s kodami QR Ne glede na to, ali potrebujete informacije

Prikaži več

univerzitetni klinični center ljubljana University Medical Centre Ljubljana PEDIATRIČNA KLINIKA Klinični oddelek za neonatologijo Bohoričeva L

univerzitetni klinični center ljubljana University Medical Centre Ljubljana PEDIATRIČNA KLINIKA Klinični oddelek za neonatologijo Bohoričeva L univerzitetni klinični center ljubljana University Medical Centre Ljubljana PEDIATRIČNA KLINIKA Klinični oddelek za neonatologijo Bohoričeva 20 1000 Ljubljana, Slovenija Tel.: (01) 522 34 01 Fax.: (01)

Prikaži več

Microsoft Word - Vloga za vpis doc

Microsoft Word - Vloga za vpis doc Maistrova ulica 2/a, 2380 Slovenj Gradec, tel.:+386 2 62 09 550, faks +386 2 88 42 085; Šifra otroka: /2016 Evidenčna št.: 6021-3/2016- - Datum prejema vpisnice: Datum vključitve v vrtec: (izpolni vrtec)

Prikaži več

SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA - besedila DRAGI JEZUS, NAŠ PRIJATELJ, K TEBI DANES PRIŠLI SMO, DA TE V SVOJA SRCA MALA PRVIČ VREDNO PREJMEMO. DANE

SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA - besedila DRAGI JEZUS, NAŠ PRIJATELJ, K TEBI DANES PRIŠLI SMO, DA TE V SVOJA SRCA MALA PRVIČ VREDNO PREJMEMO. DANE SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA - besedila DRAGI JEZUS, NAŠ PRIJATELJ, K TEBI DANES PRIŠLI SMO, DA TE V SVOJA SRCA MALA PRVIČ VREDNO PREJMEMO. DANES SE V ŽIVLJENJU NAŠEM NEKAJ NOVEGA GODI, KO SMO PRVIČ

Prikaži več

UČENCI oš Cirkovce smo posvojili folkloro v Cirkovcah

UČENCI oš Cirkovce  smo posvojili folkloro v Cirkovcah POSVOJENI SPOMENIK FOLKLORA Spoznavanje naravne in kulturne dediščine domačega kraja je eden od sestavnih delov vzgojno-izobraževalnega procesa. Z učenci smo se zato odločili, da v projektu Mladi posvojijo

Prikaži več

Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko konta

Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko konta Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko kontaktiraš na 041 529 631 ali pišeš na masa.lukez@gmail.com)

Prikaži več

PEDAGOŠKO VODENJE, kot ena od nalog

PEDAGOŠKO  VODENJE, kot ena od nalog Osebni pogled, refleksija in ključne ugotovitve ob koncu leta 2014/2015 Maja Koretič, pomočnica ravnatelja in pedagoška vodja MOJA VLOGA V ENOTI VRTCA Dela in naloge pomočnice ravnatelja za vrtec glede

Prikaži več

SREDNJA ŠOLA SLOVENSKA BISTRICA Teden dejavnosti (od do ) za dijake 1. letnikov (obvezne izbirne vsebine/oiv in interesne dejavnosti

SREDNJA ŠOLA SLOVENSKA BISTRICA Teden dejavnosti (od do ) za dijake 1. letnikov (obvezne izbirne vsebine/oiv in interesne dejavnosti Teden dejavnosti (od 18. 9. do 22. 9. 2017) za dijake 1. letnikov (obvezne izbirne vsebine/oiv in interesne dejavnosti/id) 1. a 1. b ** Sistematski zdravstveni preg. 1. skupina: 7.50 9.30 2. skupina: 10.30

Prikaži več

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne 30. 9. 2013 Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v skladu z Nacionalnim programom športa v Republiki Sloveniji

Prikaži več

OŠ DOMŽALE ANKETA O ZADOVOLJSTVU S ŠOLSKO PREHRANO ANALIZA ANKETE ZA STARŠE Domžale, junij 2014 Analizo pripravila: DAŠA SOJER

OŠ DOMŽALE ANKETA O ZADOVOLJSTVU S ŠOLSKO PREHRANO ANALIZA ANKETE ZA STARŠE Domžale, junij 2014 Analizo pripravila: DAŠA SOJER OŠ DOMŽALE ANKETA O ZADOVOLJSTVU S ŠOLSKO PREHRANO ANALIZA ANKETE ZA STARŠE Domžale, junij 14 Analizo pripravila: ŠA SOJER % % vrnjenih anket Anketo je pripravila skupina za prehrano. Izvedena je bila

Prikaži več

Janežovski Vrh 45, 2253 Destrnik

Janežovski Vrh 45, 2253 Destrnik Janežovski Vrh 45, 2253 Destrnik Vrtec pri OŠ Destrnik in PŠ Trnovska vas LETNO POROČILO VRTCA PRI OŠ DESTRNIK-TRNOVSKA VAS ZA ŠOL. LETO 2014/15 V sklopu JVIZ OŠ Destrnik-Trnovska vas delujeta na dveh

Prikaži več