Caddy

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Caddy"

Transkripcija

1 Caddy

2 Caddy Strokovnjak za vsa področja. Caddy. NAJNOVEJŠI MOTORJI. Serijsko z BlueMotion Technology. TGI Učinkovita in udobna vožnja na zemeljski plin (CNG). 2) PREMIŠLJEN ODLAGALNI SISTEM. Do 17 odlagalnih možnosti v celotni notranjosti. Že leta VODILNI NA TRGU v segmentu mestnih dostavnikov. NAJGOSPODARNEJŠI CADDY VSEH ČASOV. Nizki skupni stroški od nakupa do prodaje. Napredni ASISTENČNI SISTEMI. Od avtomatskega uravnavanja razdalje ACC s sistemom za nadzor prometa Front Assist, vklj. z mestno funkcijo zaviranja v sili, prek asistence za ohranjanje smeri Lane Assist in kamere za vzvratno vožnjo Rear View do sistema za prepoznavanje prometnih znakov. 1) Visoko merilo VARNOSTI. Prvi v svojem razredu, ki ima v serijski opremi čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika, stranski varnostni blazini za glavo ter funkcijo večnaletnega zaviranja. Edinstven KONCEPT POGONA. Kombinacija menjalnika z dvojno sklopko DSG in štirikolesnega pogona 4MOTION. 1) VISOKA NOSILNOST. Opcijsko do kg pri modelu Caddy Maxi furgon. 3) EDINI v svojem razredu z opcijskim tovarniško vgrajenim štirikolesnim pogonom 4MOTION. Optimalna vlečna sila, smerna stabilnost in varnost v ovinkih. DOLG TOVORNI PROSTOR. Z opcijskim paketom Fleksi plus do mm pri modelu Caddy Maxi furgon. Maksimalno FUNKCIONALEN IN PRILAGODLJIV. Sovoznikov sedež s poklopnim naslonjalom, široka drsna vrata ter zadnji sedeži, ki se jih lahko podre, poklopi in izgradi. Inovativne mobilne SPLETNE STORITVE. 1) Z moduloma Car-Net App-Connect in Car-Net Guide & Inform. Vožnja s Caddyjem vas bo stala manj kot z marsikaterim drugim dostavnim vozilom. V primerjavi z ostalimi mestnimi dostavniki so pri tem ključni: nizka poraba goriva, dolgi intervali servisiranja in menjave olja, Volkswagnova kakovost, ki ne zahteva veliko popravil, in visoka vrednost rabljenega vozila ob nadaljnji prodaji. Za več informacij se obrnite na izbranega partnerja za Volkswagen Gospodarska vozila. 1) Dodatna oprema za doplačilo. 2) Caddy in Caddy Maxi, motor 1.4 TGI z 81 kw, poraba goriva v kg/100 km (m³/100 km): mestna med 6,1 in 5,7 (9,3 in 8,7), izvenmestna med 4,3 in 3,8 (6,6 in 5,8), kombinirana med 4,9 in 4,6 (7,4 in 7,0). Emisija CO2 v g/km, kombinirana: med 133 in ) Z voznikom. Maksimalna nosilnost za Caddy Maxi furgon brez voznika znaša 945 kg. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

3 Kazalo Caddy Caddy. Mojstrsko reši skoraj vsako nalogo. Vsak nov dan prinese številne izzive, ki pogosto zahtevajo hitre, a vedno profesionalne rešitve. Caddy furgon in Caddy kombi sta dve vozili, ki vam bosta v skoraj vsaki situaciji optimalno stali ob strani. Funkcionalna, prilagodljiva in vsestranska kot še nikoli okretna in kompaktna mestna dostavnika vam nudita vse, kar potrebujete za profesionalen nastop pri svojih strankah. CADDY. 06 Zunanjost. 08 Notranjost. 10 Odlagalni sistem. 12 Rešitve za zadnja vrata. IZBIRA MODELOV. 14 Caddy furgon. 18 Caddy Maxi furgon. 20 Nadgradnje in predelave. 24 Pregled serijske opreme. POGONSKE TEHNOLOGIJE. 26 BlueMotion Technology. 28 Caddy TGI BlueMotion. 30 Štirikolesni pogon 4MOTION. OPREMA. 32 Varnostni sistemi. 34 Asistenčni sistemi. 36 Infotainment. 42 Udobje. 44 Zunanjost. 46 Platišča in pnevmatike. 48 Barve lakov. 50 Sedežne prevleke. 51 Podaljšano jamstvo. CADDY FURGON Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

4 06 07 Caddy Zunanjost Suveren vtis. Pred vsemi strankami. Markanten dizajn. Ni važno, s kakšno dejavnostjo se ukvarjate: Caddy vedno in povsod izžareva maksimalno zanesljivost in zaupanje. Za to skrbijo ostrejše, natančne linije in dinamičen sprednji del ter linearna zasnova zadnjega dela. Zadnja vrata so pri Caddy kombiju serijsko zastekljena z velikim oknom, pri Caddy furgonu pa so v celoti pločevinasta ali po želji zastekljena. Ostali elementi, ki pritegnejo pozornost, so kromirana okrasna letev na mreži hladilnika, elegantni sprednji žarometi opcijsko v biksenonski izvedbi in po želji zatemnjene zadnje luči (sl. 01). 01 Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

5 Notranjost Caddy Udobno v službi. Sproščeno v prostem času. Kakovostno izdelana notranjost. Caddy ne prepriča le s svojo zunanjostjo, ampak tudi s kakovostno izdelano notranjostjo. V vozniški kabini vas pričakata pregledni kombinirani instrument (sl. 01) in ergonomsko oblikovani volan, ki ima raven spodnji del in zato deluje bolj športno. Volan je individualno nastavljiv, zato si vsakdo lahko zagotovi udoben položaj pri sedenju. Raven udobja dodatno zvišujejo še ergonomsko oblikovani sedeži po želji z izrazito trpežnimi sedežnimi prevlekami, velik prostor za glavo in noge ter izboljšana notranja akustika. Poleg tega ima Caddy tudi patentirane vzglavnike s posebno obliko, ki potnikom zagotavlja dodatno mero varnosti. 01 Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

6 ODPRT PREDAL, PO ŽELJI Z 12-VOLTNO ELEKTRIČNO VTIČNICO ODPRT PREDAL 01 Odlagalni sistem Caddy PREDAL V VRATIH PREDAL ZA MOBILNI TELEFON Z 12-VOLTNO ELEKTRIČNO VTIČNICO OPCIJSKI IZVLEČNI PREDAL POD SEDEŽEM DRŽALA ZA PIJAČO V SREDINSKI KONZOLI ODPRT SOVOZNIKOV PREDAL Vse odlično urejeno. Tudi kadar imate veliko opravkov. Premišljen odlagalni sistem. Ko opravljate svoje delo, se trudite, da je vsaka poteza preudarna. Caddy vam pri tem pomaga z odlagalnim sistemom, ki zajema več različno velikih predalov in odlagalnih mest. Tako se na primer neposredno nad voznikom in sovoznikom prek celotne širine vozila razteza stropna galerija (sl. 01). Z zunanje strani ni vidna, nudi pa dovolj prostora za delovne rokavice, zložljivi meter ali malico. V predala v vratih je mogoče odložiti 1,0-litrsko plastenko, sredinska konzola pa je opremljena s štirimi držali za pijačo. Poleg tega sta v armaturni plošči prvič dva odprta predala. Tako bo vedno vse na svojem mestu. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

7 12 13 Caddy Rešitve za zadnja vrata Do 2 drsnih vrat Hitro in enostavno natovarjanje. Z vseh strani. Široka drsna vrata in raznolike izvedbe zadnjih vrat. Vstopanje, izstopanje. Natovarjanje, raztovarjanje. Vrata dostavnega vozila je treba odpreti in zapreti večkrat na dan to pomeni, da so podvržena velikim obremenitvam. Caddy je zato opremljen izključno s tečaji, tekalnimi vodili in ročaji, ki so kos najvišjim zahtevam. A izpostaviti velja tudi nizek spodnji rob tovorne površine in številne izvedbe vrat. Od modela brez stranskih drsnih vrat in z zadnjimi krilnimi vrati brez oken, do izvedbe s popolnoma zastekljenim potniškim prostorom z zatemnjenimi stekli in posebno širokimi drsnimi vrati na obeh straneh Caddy lahko po želji poljubno prilagodite svojim potrebam. Za več udobja: zadnja dvižna vrata so serijsko opremljena s praktično tipko za odpiranje. Zadnja dvižna vrata z oknom za Caddy furgon Zadnja dvižna vrata s pločevinastim okenskim izrezom za Caddy furgon 1) ZADNJA DVIŽNA VRATA Zadnja krilna vrata z oknom (⅔ : ⅓) za Caddy furgon Zadnja krilna vrata (⅔ : ⅓) s plastičnim okenskim izrezom za Caddy furgon 2) ZADNJA KRILNA VRATA Zadnja krilna vrata 180 kot odpiranja in varno blokiranje ) Serijska oprema za Caddy furgon. 2) Plastični elementi so lahko lakirani v barvah candy bela, navadna siva, zrcalno srebrna kovinska in globoko črna biserna. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

8 Prostornina do 3,7 m 3, nosilnost 762 kg in šest pritrdilnih obročkov. Caddy furgon. Furgon Caddy Velik in hkrati kompakten: Caddy furgon osvaja s tovornim prostorom, ki prepriča s prostornostjo in nosilnostjo. Že izvedba s kratko medosno razdaljo se ponaša s tovorno prostornino 3,2 m 3, ki jo je z opcijskim paketom Fleksi plus mogoče povečati na 3,7 m 3. Tovorni prostor ima ravno dno in serijska zadnja dvižna vrata s pločevinastim izrezom, na sovoznikovi strani pa še drsna vrata brez okna, ki segajo do višine strehe. Tovor je na ta način zaščiten pred radovednimi pogledi, kar zmanjšuje verjetnost vloma. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

9 Inteligentne rešitve za varnejši prevoz tovora Funkcionalen brez primere. Tri izvedbe dna v tovornem prostoru. Štiri različne predelne stene. Raznolike možnosti fiksiranja tovora. Caddy furgon se ponaša s prostornim tovornim prostorom, ki ga lahko v celoti prilagodite po svojih željah. Serijsko je opremljen z zaprto predelno steno, v barvi vozila lakiranim rebrastim dnom in šestimi pritrdilnimi obročki, opcijsko pa so vam na voljo še tri druge izvedbe predelne stene in dve trpežni talni oblogi na primer univerzalno dno z nedrsečo površino. Nanje lahko med drugim varno privijete različne regale in delavniške elemente. Caddy furgon se tako enostavno spremeni v popolnoma funkcionalno servisno vozilo za različne serviserje, inštalaterje in mnoge druge izvajalce storitvenih dejavnosti. 01 Modularna sistemska delavnica. 1) V kombinaciji z univerzalnim dnom je mogoče naročiti delavniške omare za levo in desno stran tovornega prostora. Omare so med drugim opremljene s policami s protizdrsnimi podlogami in pločevinastimi pregradami, izvlečnimi predali, shranjevalnimi predali z okencem na čelni strani ter zaprtimi zaboji. Oprema je odvisna od medosne razdalje in razporeditve drsnih vrat. Pri levi omari spada v obseg opreme tudi poklopna delovna miza s primežem. Vsestranska predelitev delavniških omar omogoča odlično urejenost tovornega prostora. Paket Luči in prtljažni prostor (brez slike). Paket vključuje lesonitno stropno oblogo z dvema LED-lučkama, do stropa segajoče lesonitne obloge z integriranimi pritrdilnimi vodili na obeh stranicah, dve plastični oblogi kolesnih ohišij in univerzalno dno. 02 Gumijasta talna obloga. 1) Zaščitna plast iz pralne plastike se natančno prilega obliki rebrastega dna. Poleg tega guma velja za material, ki ima dober izolacijski in protihrupni učinek. Na voljo tudi za Caddy kombi. 03 Univerzalno dno. 1), 2) To je idealna podlaga za naknadno vgradnjo prilagojenih sistemskih omar različnih proizvajalcev. Posebne izrezkane vdolbine v talni oblogi omogočajo poljubno pogosto vgradnjo in izgradnjo sistemskih omar brez lepljenja ali vrtanja. Paket transportne zaščite (brez slike). 1), 2) Paket, ki je na voljo v kombinaciji z univerzalnim dnom, vključuje pritrdilna vodila in do stropa segajoče obloge stranic v tovornem prostoru. Tovorni prostor bo tako optimalno zaščiten pred udrtinami in praskami. 04 Zaprta predelna stena. Do stropa segajoča stena popolnoma ločuje vozniško kabino od tovornega prostora in tako zagotavlja visoko raven pasivne varnosti. Trdno je privita na karoserijo in izpolnjuje zahteve standarda DIN , ki ureja pritrditev tovora v mestnih dostavnikih. 05 Predelna stena z oknoma. 1) Sega do stopa (tako kot zaprta predelna stena) in je dodatno opremljena z dvema velikima oknoma. Tako boste vedno imeli pregled nad tovorom. 06 Zaščitni mreži. 1), 2) Robustni mreži iz črnega jeklenega pletiva ščitita zadnja krilna vrata med prevozom velikega in težkega tovora. Poleg tega varujeta tudi pred vlomom v tovorni prostor. Na voljo tudi za Caddy kombi. Dno z izvlečnimi predali (brez slike). Za tovorni prostor je na voljo 255 mm visoko dno s tremi velikimi integriranimi izvlečnimi predali dva sta v zadku, en pa v predelu drsnih vrat. Nosilnost posameznega predala je maks. 100 kg, odlikujejo pa jih velike vdolbine za odpiranje in dve izjemno robustni teleskopski vodili. 1) Dodatna oprema za doplačilo. 2) Lahko se podaljša dobavni rok. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

10 Furgon Caddy Maxi furgon Caddy Nosilnost 1) do kg 1 sedež 2 sedeža 08 4,2 4,7 m 3 prostornina tovornega prostora 3,2 3,7 m 3 prostornina tovornega prostora mm dolžina vozila pri modelu Caddy 470 mm več pri modelu Caddy Maxi Do 31% več tovornega prostora dolžina tovornega dolžina tovornega prostora2), 3) prostora 3) mm mm (na sovoznikovi strani) (od predelne stene) CADDY FURGON 1 sedež 2 sedeža Predelave za profesionalce. Vozilo z zamrzovalnikom in hladilnikom ali servisno vozilo Caddy se lahko prilagodi vašim individualnim zahtevam. Različne primere predelanega furgona si lahko ogledate od strani 20 naprej ali na spletnem naslovu umbauportal.de. 07 Pritrdilna vodila. 1), 2) Robustna kovinska vodila so montirana na polovični višini na obeh stranicah tovornega prostora. Priloženi so tudi štirje napenjalni pasovi s kavlji. 08 Pritrdilni obročki. Tovorni prostor je opremljen s šestimi poklopnimi pritrdilnimi obročki, ki so fiksno priviti na dno vozila. Caddy Maxi furgon ima še dva pritrdilna obročka več. Tako lahko s trpežnimi napenjalnimi pasovi zanesljivo in pravilno fiksirate orodje in material. Dolg tovorni prostor. Visoka vlečna obremenitev. Optimalna nosilnost. Caddy Maxi furgon. Kdor pogosto prevaža težji ali večji tovor, bo zagotovo znal ceniti veliko nosilnost in veliko tovorno prostornino, s katerima se lahko pohvali Caddy Maxi furgon. V primerjavi z modelom Caddy furgon s kratko medosno razdaljo je prostornina njegovega tovornega prostora večja za 1 m 3 in znaša 4,2 m 3. Z opcijskim paketom Fleksi plus jo je mogoče povečati na kar 4,7 m 3, pri čemer se uporabna dolžina tovornega prostora podaljša na 3,07 m. Ta dodatni prostor med drugim omogoča varen prevoz 3 m dolgih cevi, lesenih desk ali lestev. Tovor je mogoče zanesljivo vpeti v osem pritrdilnih obročkov, ki so integrirani v dno tovornega prostora. Ustrezne napenjalne trakove in varnostne mreže lahko po želji kupite pri pooblaščenih trgovcih za Volkswagen Gospodarska vozila. Če se bo vendarle kdaj zgodilo, da niti 4,7 m 3 ne bo dovolj za vse transportne naloge, lahko na Caddy Maxi furgon priključite prikolico z zavoro. Maksimalna vlečna obremenitev znaša kg. dolžina tovornega dolžina tovornega prostora2), 3) prostora 3) mm mm (na sovoznikovi strani) (od predelne stene) CADDY MAXI FURGON Ostala serijska oprema izvedbe Caddy furgon je navedena na straneh S paketom Fleksi plus lahko prostornino tovornega prostora v nekaj potezah povečate za 0,5 m 3. Sovoznikov sedež v celoti podrete in poravnate s tlemi ter za 90 odprete vrata, ki so integrirana v predelno steno. Na ta način dobite vodoravno tovorno površino za prevoz večjih predmetov, ki pri modelu Caddy furgon v dolžino meri mm, pri modelu Caddy Maxi furgon pa mm. Predelna stena, ki je odprta proti sredinski konzoli, vozniku zagotavlja optimalno zaščito. PAKET FLEKSI PLUS 1) Z voznikom. Maksimalna nosilnost za Caddy Maxi furgon brez voznika znaša 945 kg. 2) Z opcijskim paketom Fleksi plus. 3) Dolžina prtljažnega prostora, izmerjena na višini tal v potniškem/tovornem prostoru, med zadnjo sedežno vrsto in zadnjimi dvižnimi vrati (če so sedeži dvakratno poklopljeni naprej, pa med zadnjo stranjo sedišča in zadnjimi dvižnimi vrati). Upoštevajte, da gre za približne vrednosti in da mere zaradi proizvodnih toleranc lahko odstopajo. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

11 Nadgradnje in predelave Caddy Tu se vse prilega. Do najmanjše podrobnosti. Profesionalne nadgradnje in predelave za Caddy. Ni važno, s kakšno dejavnostjo se ukvarjate: za profesionalno opravljanje svojega dela potrebujete vozilo, ki vam bo vedno stalo ob strani. Zato vam znamka Volkswagen Gospodarska vozila v tesnem sodelovanju z vodilnimi proizvajalci nadgradenj in predelav nudi širok izbor po meri izdelanih avtomobilskih rešitev, zasnovanih na osnovi Caddyja. Obe modelski izvedbi lahko že v tovarni opremimo z opcijskim električnim vmesnikom za priklop zunanjih porabnikov. Za Caddy furgon je na voljo prilagodljiva priprava za predelno steno, ki omogoča hitro montažo individualno izdelanih predelnih sten. Poleg tega lahko v furgon zadaj po želji vgradimo ojačane listnate vzmeti, ki omogočajo stojno višino v vozilih s povečano obremenitvijo na zadnji premi, na primer zaradi trajno vgrajenih fiksnih elementov. Možnosti za nadgradnje in predelave so skoraj neomejene. Zaradi številnih možnosti nadgradenj in predelav je Caddy še bolj funkcionalen. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

12 22 23 Caddy Nadgradnje in predelave Ravno dno tovornega prostora je odlična osnova za veliko specialnih nadgradenj Na streho je mogoče fiksno montirati elemente z maso do 100 kg Caddy kot servisno vozilo. Dva vgradna regala z različnimi izvlečnimi predali, odlagalnimi škatlami in zaboji ter dodatne LED-notranje luči in pritrdilno vodilo s trakom na predelni steni lahko iz Caddy Maxi furgona naredijo popolno servisno vozilo za elektroinštalaterje, servisne službe in druge obrtnike. 02 Caddy z zamrzovalnikom in hladilnikom. Učinkovita izolacija tovornega prostora in v kombinaciji s tovarniško vgrajenim kompresorjem klimatske naprave temu prilagojen integrirani hladilni sistem omogočata optimalne transportne pogoje za temperaturno občutljivo blago pri temperaturi od +2 C do +8 C. Tovorni prostor je že pripravljen za vgradnjo vmesnega dna. Vozilo izpolnjuje zahteve standarda DIN 1815, ATP-razreda "FNAX" in "FRCX" ter HACCP in optimalno ustreza za prevoz lahko pokvarljivih živil ter farmacevtskih izdelkov za ljudi in živali. Prostornina tovornega prostora znaša pri modelu Caddy 20, pri modelu Caddy Maxi pa 32 zabojev E2. 03 Caddy kot nadzorno vozilo. Predelava v gasilsko nadzorno vozilo vključuje vgradnjo posebnega signalnega sistema DBS 4000 za gasilce z modro LED-tehnologijo, vklj. s strešnim elementom, napeljavo za digitalni radio, dve modri LED-utripajoči luči spredaj v mreži hladilnika in premično predelno mrežo v potniškem prostoru. 04 Caddy kot vozilo cestne službe. Caddy Maxi kombi je lakiran v komunalno oranžni barvi in prelepljen z odsevnimi opozorilnimi črtami, poleg tega ima na strehi homologirano utripajočo puščico (LP15/2-LED) in dve LED-utripajoči luči. Vaša želja. Naša rešitev. Še več primerov nadgradenj in predelav na osnovi Caddy furgona in Caddy kombija si lahko ogledate na spletnem naslovu umbauportal.de. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

13 24 25 Caddy Pregled serijske opreme Tako raznolika kot vaše naloge. Serijska oprema. Serijska oprema za Caddy furgon. Zunanjost Halogenski žarometi H4 Zaščitna mreža hladilnika, s hrapavo površino in eno kromirano okrasno letvijo Stranske zaščitne letve, s hrapavo površino Drsna vrata na desni strani, širina 701 mm Zelena termoizolacijska zasteklitev 15-palčna ali 16-palčna jeklena platišča 1) s središčnimi kolesnimi pokrovi Asimetrična zadnja krilna vrata z oknom Izvedba Caddy Maxi furgon 47 cm daljša kot Caddy furgon Notranjost Izboljšana notranja akustika Volan nastavljiv po višini in globini Premišljen odlagalni sistem, vklj. s stropno galerijo Tekstilna talna obloga v vozniški kabini Tekstilne sedežne prevleke Austin Mrežasta predelna stena (polna z oknom za Caddy Maxi) Tovorna prostornina Caddy furgon 3,2 m 3 Tovorna prostornina Caddy Maxi furgon 4,2 m 3 Varnost Funkcija večnaletnega zaviranja Elektronski stabilizacijski program EDS, ABS, ASR Zavorna asistenca Čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo Patentirani vzglavniki s posebno obliko Opozorilnik za nepripet varnosti pas za voznika in sovoznika Servotronic (servokrmiljenje, ki se prilagaja hitrosti vožnje) Dnevne luči Šest pritrdilnih obročkov v Caddy furgonu Osem pritrdilnih obročkov v Caddy Maxi furgonu Caddy Krpan. Dve vrsti sedežev, predelna stena in tovorni prostor omogočajo prevoz petih oseb in tovora. Vozilo se homologira kot tovorno vozilo. Caddy Maxi Krpan. Tudi Caddy Maxi Krpan je tovorno vozilo, ki z dvema vrstama sedežev prav tako omogoča prevoz petih oseb. Vendar je tovorni prostor pri tem modelu daljši za kar 47 cm in tako omogoča tudi prevoz daljših predmetov oz. še več tovora. Za več informacij o ponudbi modelov Caddy Krpan in Caddy Maxi Krpan se obrnite na izbranega partnerja Volkswagen Gospodarska vozila Funkcionalnost Sistem start-stop za motorje z emisijsko stopnjo Euro 6 Elektronska blokada zagona motorja Centralno zaklepanje z radijskim daljinskim upravljanjem Klimatska naprava 12-voltna električna vtičnica v sredinski konzoli Radio Composition Audio Rezervno kolo normalne velikosti (razen 4MOTION) Dvigalka z orodjem (razen 4MOTION) Električno nastavljiva in ogrevana ogledala Električni pomik stekel Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

14 26 27 Caddy BlueMotion Technology Varčujete pametno z BlueMotion Technology. S številnimi ukrepi do občutno manjše porabe goriva. Modeli Volkswagen z oznako BlueMotion Technology sledijo načelu "Think Blue." Vsak Caddy je zato serijsko opremljen s sistemom start-stop, sistemom za regeneracijo zavorne energije, asistenco za speljevanje na klancu in pnevmatikami z izboljšanimi kotalnimi lastnostmi. 01 Sistem start-stop. Sistem v prostem teku izključi motor in vam pomaga pri varčnem načinu vožnje, saj je predvsem v mestnem prometu ali v situacijah, ko sta pogosto potrebna ustavljanje in speljevanje, z njegovo podporo mogoče zmanjšati porabo goriva. Regeneracija zavorne energije (rekuperacija) (brez slike). Pri zaviranju nastaja energija trenja, ki jo generator pretvarja v električno energijo. Ta se shranjuje v avtomobilski akumulator in je na voljo za električne porabnike in za pospeševanje. Pnevmatike z izboljšanimi kotalnimi lastnostmi (brez slike). Izdelane so iz posebne gumene zmesi, ki v največji možni meri zmanjšuje deformacije med vožnjo. Poraba goriva je zaradi tega lahko manjša. 01 Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

15 28 29 Caddy TGI BlueMotion Caddy TGI BlueMotion. Za varno in ekonomično vožnjo na zemeljski plin. TGI Ste tudi vi eden tistih, ki stavijo na varčnost? Potem je idealna izbira za vas gospodarni Caddy TGI BlueMotion 1). Deluje tako na stisnjen zemeljski plin (CNG) 2) kot tudi na bencin; ko so vse jeklenke oz. rezervoarji polni, se vedno zažene v režimu na zemeljski plin, s čimer so zagotovljeni kar najnižji stroški za gorivo. Ko je ves zemeljski plin porabljen, krmilna elektronika motorja med vožnjo avtomatsko preklopi na bencinski pogon. Takšen način delovanja ni le praktičen, temveč tudi učinkovit. Kajti Caddy TGI BlueMotion s povprečno porabo od 4,2 kg CNG na 100 km in emisijo CO 2 od 115 g/km prekaša vsa druga vozila v svojem razredu. 1) Pogon TGI. 1,4-litrski motor z močjo 81 kw 1) in navorom 200 Nm je na voljo tako za Caddy furgon kot za Caddy kombi, bodisi s kratko ali z dolgo medosno razdaljo. Njegova kombinirana poraba znaša samo 4,2 kg CNG na 100 km. VARČNO. VARČNO. VARČNO. Rezervoar za bencin. Vsi modeli TGI imajo 13-litrski rezervoar za bencin, ki v prvi vrsti služi predvsem kot rezerva. 1. Varčujte pri točenju goriva: CNG je v povprečju cenejši od dizelskega goriva ali bencina. 2. Varčujte z učinkovitostjo: CNG ima zelo visoko energijsko vrednost in zgoreva učinkoviteje kot dizelsko gorivo ali bencin. 3. Varčujte z davčnimi ugodnostmi: številne občine in energetske družbe subvencionirajo nakup vozil s pogonom na zemeljski plin mm Caddy Maxi mm Caddy mm Caddy Maxi Jeklenke za zemeljski plin (CNG). Izjemno robustne plinske jeklenke so obstojne proti vročini in opremljene z ventili s trojno varnostno zaščito. S posebnimi elastičnimi trakovi so fiksno pritrjene na dno vozila. V štirih jeklenkah Caddyja TGI BlueMotion je skupno 26 kg, v petih jeklenkah Caddyja Maxi TGI BlueMotion pa 34 kg zemeljskega plina. SKUPNI PRIHRANEK ZNAŠA DO mm Caddy 50% OBRATOVALNIH STROŠKOV mm Caddy mm Caddy Maxi Nezmanjšana tovorna prostornina do 4,2 m 3 kot rezultat tehnike nizkega dna Tehnika nizkega dna. Plinske jeklenke in napeljava za gorivo so fiksno pritrjene na spodnjo stran dna vozila. Zato tovorni prostor ni nič manjši, pri paketih opreme pa ni nobenih omejitev. Prikazane merilne točke so samo primeri in ne predstavljajo dejanskih merilnih točk. Na sliki je prikazan Caddy Maxi kombi z opcijsko predelno mrežo. 1) Caddy in Caddy Maxi, motor 1.4 TGI z 81 kw, poraba goriva v kg/100 km (m³/100 km): mestna med 6,1 in 5,7 (9,3 in 8,7), izvenmestna med 4,3 in 3,8 (6,6 in 5,8), kombinirana med 4,9 in 4,6 (7,4 in 7,0). Emisija CO2 v g/km, kombinirana: med 133 in ) Za pogon vozila je mogoče uporabljati zemeljski plin, zemeljski plin z biometanom in zemeljski plin z metanom iz procesa ekološkega pridobivanja elektrike. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

16 30 31 Caddy Štirikolesni pogon 4MOTION Več vlečne sile. V vsakem vremenu. Edini v svojem razredu s tovarniško vgrajenim pogonom 4MOTION. Caddy z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION odlično opravlja svoje delo celo v ekstremnih vremenskih razmerah. Prednosti stalnega štirikolesnega pogona še posebej dobro pridejo do izraza na mokrih in zasneženih cestah ter na poškodovanih cestiščih (sl. 01). V teh primerih sklopka štirikolesnega pogona preusmeri pogonsko moč na kolesa z boljšim oprijemom (sl. 02). S tem zagotavlja občutno bolj umirjeno vožnjo, večjo varnost v ovinkih in natančnejše vodenje. V kombinaciji z aluminijastim ščitnikom podvozja za motor in menjalnik je karoserijo mogoče dvigniti za 15 mm spredaj in 5 mm zadaj. Tako se dodatno poveča manevrski prostor na gozdnih in poljskih poteh. 01 Svoje prednosti pa stalni štirikolesni pogon razkrije tudi pri vleki prikolice na primer v kombinaciji z zmogljivim turbodizelskim motorjem z 90 kw. Vsi, ki si med vožnjo želijo še več udobja, se lahko odločijo za 2,0-litrski motor TDI (110 kw) ter skupaj z njim naročijo menjalnik z dvojno sklopko DSG in štirikolesni pogon 4MOTION. To kombinacijo v segmentu kompaktnih mestnih dostavnikov ponuja samo Caddy DSG Edinstvena kombinacija: motor TDI + menjalnik z dvojno sklopko DSG + štirikolesni pogon 4MOTION Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

17 32 33 Caddy Varnostni sistemi Varnost pri vožnji. Tudi v kritičnih situacijah. Varnostni sistemi. Da bi se vsaka vožnja končala tako sproščeno, kot se začne, je Caddy opremljen s številnimi varnostnimi sistemi, ki lahko preventivno posežejo v kritične situacije. Vsa vozila so serijsko opremljena s funkcijo večnaletnega zaviranja, ki v primeru naleta vozilo sunkoma upočasni do hitrosti 10 km/h, da ne bi prišlo do posledičnih trčenj. Če pa se trčenju vendarle ni več mogoče izogniti, so tu čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika, stranski varnostni blazini za glavo in patentirani vzglavniki s posebno obliko, ki potnikom nudijo optimalno zaščito. S tem Caddy furgon na področju varnosti v svojem razredu postavlja standarde. Elektronski stabilizacijski program.* Z načrtnim zaviranjem posameznih koles preprečuje podkrmiljenje ali prekrmiljenje. Antiblokirni sistem (ABS).* Prepreči blokiranje koles in ohrani vodljivost vozila. Regulacija zdrsa pogonskih koles (ASR).* Preprečuje, da bi katero od koles izgubilo stik s podlago. Opozorilnik za nepripet varnostni pas. Opozorilnik za nepripet varnostni pas po zagonu motorja z optičnim in akustičnim signalom po potrebi pozove voznika in sovoznika, naj se pripneta z varnostnim pasom. Varnostne blazine. Čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo potnikoma na sprednjih sedežih nudijo optimalno zaščito v primeru čelnega ali bočnega trčenja. Sovoznikovo čelno varnostno blazino je mogoče deaktivirati z avtomobilskim ključem. Funkcija večnaletnega zaviranja.* Če pride do naleta, sproži postopek zaviranja, da v idealnem primeru prepreči posledična trčenja. Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor. Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan * V okviru sistemskih omejitev. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

18 34 35 Caddy Asistenčni sistemi Udobje na delovnem mestu. Na to se spoznamo. Asistenčni sistemi. Caddy je po želji mogoče opremiti s številnimi inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki stalno analizirajo vožnjo, da bi po potrebi lahko posegli v delovanje vozila. 1) Tako bo vam in vašim sodelavcem pri vožnji še bolj udobno. 01 Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika. 1) Z optičnimi in akustičnimi signali vozniku priporoči postanek, takoj ko med vožnjo zazna znake, ki nakazujejo voznikovo utrujenost. Zavorna asistenca. Zaznava, s kolikšno hitrostjo voznik pritisne na zavorni pedal. Pri nenadnem refleksnem zaviranju ali zaviranju v sili hitreje vzpostavi maksimalni zavorni tlak. 02 Dnevne luči. Dnevne luči se avtomatsko vključijo ob vklopu kontakta in med vožnjo podnevi zmanjšujejo nevarnost nezgode. 01 ParkPilot. 1) Med postopkom parkiranja voznika z akustičnimi signali opozarja na zaznane ovire za vozilom in na zaslonu tudi optično prikazuje oddaljenost od ovir. 2) 02 Kamera za vzvratno vožnjo Rear View. 1) Pomaga pri parkiranju, s tem da snema območje za vozilom in sliko predvaja na zaslonu radijskega ali radijsko-navigacijskega sistema 2). Pri tem se na zaslonu dodatno izrišejo še statične pomožne črte. Kamera za vzvratno vožnjo je lahko vgrajena samo v kombinaciji z zadnjimi dvižnimi vrati. Prikaz prenizkega tlaka pnevmatik. 1) Pri padcu tlaka v pnevmatikah voznika pozove, naj čim prej preveri tlak v pnevmatikah. Tempomat z omejevalnikom hitrosti. 1), 3) Od 30 km/h naprej ne glede na vzpon ali spust ohranja želeno hitrost vožnje oz. omejuje najvišjo hitrost na individualno nastavljeno vrednost. Sistem za prepoznavanje prometnih znakov. 1), 4) Zaznava prometne znake v mestnem prometu in seznanja voznika s trenutno prometno situacijo. Asistenca za speljevanje na klancu. Na strmini z dvosekundnim ohranjanjem zavornega tlaka preprečuje, da bi vozilo ušlo navzdol. S tem zagotavlja udobno upravljanje vozila pri speljevanju. Avtomatsko uravnavanje razdalje ACC. 1) Samodejno prilagaja hitrost spredaj vozečemu vozilu in pri tem vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik. Pri tem ne prekorači nastavljene hitrostne omejitve. ACC vključuje tudi sistem za nadzor prometa Front Assist. Sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili 5). 1) Z radarskim sistemom prepozna kritično zmanjšanje varnostne razdalje in pomaga skrajšati zavorno pot. Voznika na nevarno situacijo najprej opozori z optičnimi opozorili in zvočnimi signali, nato pa še z zavornim sunkom. Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist. 1), 6), 7) Če voznik nehote zapelje z voznega pasu, korigira zasuk volana ter obenem voznika opozori z zvočnim signalom in s prikazom opozorila v večfunkcijskem prikazovalniku. Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist. 1) Omogoča samodejno parkiranje na bočna in prečna parkirna mesta, pri čemer vključuje funkcijo večkratnega korigiranja. Ko voznik prestavi v vzvratno prestavo, sistem prevzame nalogo vrtenja volana. Voznik mora le še upravljati sklopko, dodajati plin in zavirati. Avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist. Avtomatsko zasenči svetlobni snop dolgih luči, ko zazna nasproti ali spredaj vozeča vozila, da ne zaslepi voznikov. Če je sistem aktiviran, se pri hitrosti nad 60 km/h in v popolni temi dolge luči vključijo samodejno. Avtomatski vklop/izklop dolgih luči je mogoč samo v kombinaciji s paketom Luči & vidljivost ter večfunkcijskim prikazovalnikom Plus. Sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih luči. 8) Tudi v slabih vremenskih razmerah omogočata optimalno vidljivost. Ko zavijate, se vklopi sprednja meglenka na notranji strani ovinka in s funkcijo smerno prilagodljive luči osvetli rob cestišča. Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan 1) V okviru sistemskih omejitev. 2) Odvisno od izvedbe radijskega ali radijsko-navigacijskega sistema. Na voljo od radijskega sistema Composition Colour naprej. 3) Serijska oprema za Caddy furgon in za motorje z močjo nad 80 kw. 4) Na voljo samo v kombinaciji z radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media, večfunkcijskim prikazovalnikom Premium, paketom Luči & vidljivost in avtomatskim vklopom/izklopom dolgih luči Light Assist. 5) Do hitrosti 30 km/h. 6) Na voljo samo v kombinaciji z večfunkcijskim volanom, večfunkcijskim prikazovalnikom Premium in paketom Luči & vidljivost. 7) Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila. 8) Za Caddy furgon in Caddy kombi sta sprednji meglenki na voljo le v kombinaciji z opcijskimi dvojnimi halogenskimi žarometi H7 z dnevnimi LED-lučmi. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

19 Infotainment Caddy S pisarno na poti. Kjerkoli že ste. Odlična povezljivost najsodobnejši infotainment sistemi. Gospodarsko vozilo mora danes nuditi veliko več, kot je bilo običajno še pred nekaj leti. Sicer mora še vedno za čim ugodnejšo ceno omogočati prevoz materiala in delovne sile ter zagotavljati udoben prostor za odmore med delom. Čedalje pogosteje pa ga uporabljamo tudi kot pisarno na štirih kolesih. Zato se Caddy ponaša s številnimi možnostmi inteligentne povezljivosti. Tako boste lahko tudi med potjo sprejemali naročila oziroma se boste vedno po najhitrejši poti pripeljali do strank. Po uspešni aktivaciji mobilnih spletnih storitev Car-Net Guide & Inform 1) in Car-Net App-Connect 2) vam bo na voljo še veliko drugih praktičnih rešitev. Izčrpen opis storitev najdete na spletni strani 1) Samo v kombinaciji z radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Uporaba je od četrtega leta naprej plačljiva. Uporabnik za vzpostavitev internetne povezave potrebuje lasten prenosni WLAN-usmerjevalnik (npr. pametni telefon s funkcijo za vzpostavitev dostopne točke) ali primeren USB-ključ za UMTS (npr. Volkswagen CarStick LTE) ter lastno SIM-kartico z opcijo za internetni prenos podatkov. 2) Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Zajema tehnologije MirrorLink, CarPlay in Android Auto. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva z vmesnikom Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno prek vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta. Dodatne informacije si lahko ogledate na spletni strani Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

20 38 39 Caddy Car-Net Car-Net Guide & Inform. Z vmesnikom Car-Net Guide & Inform 1) boste radijsko-navigacijski sistem razširili z dodatnimi informacijskimi storitvami v vozilu. Tako boste med vožnjo še bolje obveščeni o trenutni prometni situaciji, prostih parkirnih mestih in bencinskih servisih z ugodnimi cenami goriva. Skupno vam je na voljo enajst storitev, ki jih prva tri leta lahko uporabljate brezplačno. 2) Več informacij poiščite na spletni strani Car-Net App-Connect. Z vmesnikom Car-Net App-Connect 4) lahko med vožnjo uporabljate številne funkcije pametnega telefona s sistemom ios ali Android povsem udobno in varno prek zaslona na dotik vašega infotainment sistema. Z USB-kablom pametni telefon enostavno povežete s sistemom. Nato Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink vse združljive aplikacije prezrcalijo na zaslon. Več informacij in storitev poiščite na spletni strani Siri in Google Assistant. Apple CarPlay TM med vožnjo omogoča uporabo glasovne digitalne pomočnice Siri. Siri med drugim pomaga pri telefoniranju in prebere prejeta SMS-sporočila. Imetnikom pametnega telefona z operacijskim sistemom Android je na voljo Google Assistant. 02 Novice. Ta funkcija besedilna sporočila, ki so poslana na pametni telefon z operacijskim sistemom Android ali ios, v dobro čitljivi obliki prenese na zaslon infotainment sistema. Na zaslonu se prikažejo tudi sporočila iz aplikacije WhatsApp. 01 Spletne prometne informacije. S spremljanjem aktualne prometne situacije in z dinamičnim prilagajanjem poti se izognite prometnim zastojem. 03 Parkirišča. Prihranite si čas z optimiziranim iskanjem parkirišč. Storitev omogoča prikaz prostih parkirnih mest, vključno s cenami in odpiralnimi časi. 3) 02 Spletno iskanje posebnih ciljev. V radijsko-navigacijskem sistemu lahko z iskalnikom Google poiščete svoj cilj, tudi če ne veste točnega naslova, vključno z najrazličnejšimi dodatnimi informacijami. 04 Bencinske črpalke. Poiščite bencinske servise z najugodnejšimi cenami goriva v vaši okolici in njihove odpiralne čase. Sistem avtomatsko prepozna, katero vrsto goriva uporablja vaše vozilo. 1) Uporaba storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča le z opcijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN, ali Volkswagen CarStick LTE s plačljivo SIM-kartico poljubnega mobilnega operaterja. Storitve Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi možne količine podatkov, ki se prenašajo pri storitvah Car-Net, priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www. volkswagen-car-net.com/portal registrira svoje vozilo. Po 90. dnevu se brezplačna razpoložljivost skrajša. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja. 2) Brezplačna triletna razpoložljivost prične teči takoj, ko se uporabnik registrira na portalu Car-Net, najkasneje pa 90 dni po prevzemu vozila. 3) Na voljo za parkirišča z ustrezno tehnično infrastrukturo. Informacije o višini uvozov v posamezne parkirne hiše zaenkrat še niso na voljo. 4) Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva s tehnologijami MirrorLink, CarPlay in Android Auto, ki jih vključuje vmesnik Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno prek vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta. Več informacij poiščite na spletni strani Car-Net Guide & Inform in Car-Net App-Connect sta na voljo opcijsko.

21 40 41 Caddy Infotainment Infotainment Radijsko-navigacijski sistem Discover Media. Sistem, ki podpira Car-Net Guide & Inform in App-Connect, ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov, vhod AUX-IN, v sovoznikovem predalu vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iphone, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom, dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala, dve reži za SD-kartice in SD-kartico s kartografijo za zahodno ali vzhodno Evropo. Nameščeno kartografijo lahko brezplačno posodabljate s storitvijo Volkswagen MapCare, do katere lahko dostopate prek Volkswagnove domače strani. Dodatni vhod USB (brez slike). Prek drugega vhoda USB lahko priključite zunanje podatkovne nosilce, na primer MP3-predvajalnik (tudi ipod, iphone, ipad in naprave, združljive z Apple CarPlay TM ). 02 Radijski sistem Composition Media. Sistem, ki podpira Car-Net App-Connect, ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni TFT-zaslon, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov, vhod AUX-IN, v sovoznikovem predalu vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iphone, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom ter dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala. Paket Connectivity (brez slike). Prek serijskega vhoda USB lahko priključite zunanje podatkovne nosilce, na primer MP3-predvajalnik. Poleg tega vmesnik za mobilni telefon omogoča Bluetooth funkcijo prostoročnega telefoniranja. Če se odločite za radijski sistem Composition Media ali za radijsko-navigacijski sistem Discover Media, je paket Connectivity vključen že v serijsko opremo. 03 Radijski sistem Composition Colour. Sistem ima 12,7 cm (5 palcev) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov, režo za SD-kartice, vhod AUX-IN in vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iphone, vmesnik Bluetooth za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem. Volkswagen Media Control (brez slike). 1) Vaš pametni telefon ali tablični računalnik lahko postane daljinski upravljalnik za radijsko-navigacijski sistem Discover Media. Tako lahko na primer z zadnjih sedežev prek WLANpovezave upravljate funkcije avdio sistema. Ali pa navigacijsko pot, ki ste jo našli s pomočjo storitve Google Maps, prenesete na barvni zaslon TFT in iz druge ali tretje sedežne vrste zaženete funkcijo navigiranja. 04 Radijski sistem Composition Audio. Sistem ima monokromatski zaslon TFT, izhodno moč 2 x 20 W, dva zvočnika, režo za SD-kartice, vtičnico AUX-IN in vhod USB. 05 Vmesnik za mobilni telefon Comfort. 2) Predal za mobilni telefon vzpostavi brezžično povezavo z zunanjo anteno in tako zagotavlja optimalno sprejemanje in oddajanje signala mobilne telefonije. Tudi polnjenje je povsem enostavno: uporabnik mora le priključiti telefon na USB-vmesnik, ki je prav tako integriran v predalu. Glasovno upravljanje (brez slike). 3) Sistem glasovnega upravljanja zagotavlja višjo raven udobja in varnosti: voznik lahko telefonske, navigacijske in avdio funkcije upravlja, ne da bi roke odmikal z volana. Poleg tega je z glasovnimi ukazi na zaslon radijskega ali radijsko-navigacijskega sistema mogoče priklicati domala vse menije in prikaze. Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan 1) Aplikacija je združljiva z operacijskima sistemoma ios in Android. Voznik funkcij aplikacije Volkswagen Media Control ne sme uporabljati med vožnjo, saj bi s tem kršil prometne predpise. 2) Na voljo v kombinaciji z radijskima sistemoma Composition Colour in Composition Media ter radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. 3) Na voljo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media.

22 42 43 Caddy Udobje Udobje Ogrevanje vetrobranskega stekla. Električne grelne žičke, integrirane v steklo, tudi v hladnem in vlažnem vremenu zagotavljajo dobro vidljivost ob pogledu skozi vetrobransko steklo. Ogrevanje vetrobranskega stekla je na voljo samo v kombinaciji s paketom Luči & vidljivost. 02 Ogrevanje sedežev. Sistem ogrevanja je integriran v sedišče in naslonjalo sprednjih sedežev. Voznik in sovoznik lahko nastavitve izbirata ločeno. Po vklopu kontakta so na voljo tri stopnje ogrevanja voltna električna vtičnica v predalu spredaj. Za električne porabnike, kot so na primer mobilni telefoni in prenosni računalniki, je v odprtem predalu na zgornji strani armaturne plošče integrirana 12-voltna električna vtičnica voltna električna vtičnica v tovornem prostoru. Nadvse praktična rešitev za polnjenje prenosnih hladilnih torb, polnilnikov za baterijske izvijače in drugih 12-voltnih naprav je 12-voltna električna vtičnica, ki je vgrajena v tovornem prostoru. 230-voltna električna vtičnica spredaj (brez slike). Za polnjenje mobilnega telefona, navigacijske naprave ali prenosnega računalnika je v odprtem ali zaprtem sovoznikovem predalu integrirana 230-voltna notranja električna vtičnica. 12-voltna električna vtičnica v sredinski konzoli (brez slike). Ta vtičnica je integrirana v sprednjem delu sredinske konzole, kjer je zlahka dosegljiva. 12-voltna električna vtičnica v sredinskem naslonu za roke (brez slike). Na zadnjem delu sredinskega naslona za roke je integrirana 12-voltna električna vtičnica, ki je namenjena potnikom v drugi sedežni vrsti. KR 05 Sovoznikov predal s ključavnico. V predalu s ključavnico so dokumenti in vrednejši predmeti dobro skriti pred radovednimi pogledi. Predal je opremljen z lučko, v kombinaciji z opcijsko klimatsko napravo pa je lahko tudi hlajen. Shranjevalni paket (brez slike). Vključuje sovoznikov predal s ključavnico, zaprt predal s pokrovom, predala pod obema sprednjima sedežema in prtljažne mreže pod stropom. KR 06 Električni pomik stekel. Stikala so vgrajena v naslonih za roke na notranji strani vrat, kjer so zlahka dosegljiva. Opremljena so s funkcijo komfortnega delovanja in funkcijo omejitve sile zapiranja. Skupaj z električno nastavljivima in ogrevanima zunanjima ogledaloma so sestavni del paketa Elektrika. 07 LED-osvetlitev tovornega prostora. Zagotavlja še svetlejšo osvetlitev tovornega prostora. LED-lučke se vklopijo prek kontaktnih stikal v vratih; če vrata pustite odprta, se izklopijo šele po 60 minutah. 08 Lučke na notranji strani zadnjih dvižnih vrat. 1) LED-lučke na notranji strani zadnjih dvižnih vrat zagotavljajo dobro osvetlitev površine pod odprtimi vrati ter s tem olajšujejo natovarjanje in raztovarjanje. Tipka za odpiranje zadnjih dvižnih vrat (brez slike). Na spodnji strani nosilca, v katerem so lučke za osvetlitev registrske tablice, je vgrajena tipka, ki poenostavlja odpiranje zadnjih dvižnih vrat. Paket Luči & vidljivost (brez slike). Kadar žarometi zadaj vozečega vozila svetijo premočno, senzorji zatemnijo notranje vzvratno ogledalo. Poleg tega v dežju uravnavajo intervale delovanja brisalcev. Ko se začne temniti, avtomatski vklop zasenčenih luči s funkcijo dnevnih luči samodejno vključi žaromete. Del paketa sta nadalje še funkcija Leaving Home in mehanska funkcija Coming Home. Obloge kolesnih ohišij (brez slike). Na obeh kolesnih ohišjih so robustni plastični pokrovi, ki ščitijo lak pred poškodbami. 09 Večfunkcijski usnjeni volan. Ta izvedba volana omogoča dober oprijem in enostavno uporabo različnih funkcij. S tipkami lahko npr. upravljate radijski oz. navigacijski sistem, mobilni telefon ali tempomat. Večfunkcijski usnjeni volan s prestavnima tipkama (brez slike). 2) Pri vozilih z menjalnikom z dvojno sklopko DSG prestavni tipki po želji omogočata bolj športno ročno menjavanje prestav. 10 Večfunkcijski prikazovalnik Plus. Poleg funkcij osnovnega večfunkcijskega prikazovalnika zajema tudi uravnavanje opcijskega dodatnega vodnega grelnika in izbiranje nastavitev za opcijski paket Luči & vidljivost. Poleg tega v kombinaciji z navigacijskim sistemom omogoča udobno navigacijo z usmerjevalnimi puščicami. 11 Večfunkcijski prikazovalnik Premium. Poleg funkcij večfunkcijskega prikazovalnika Plus vključuje tudi barvni zaslon s 3D-prikazom in animirano vodenje po menijih. Večfunkcijski prikazovalnik (brez slike). Na njegovem zaslonu je mogoče spremljati aktualne informacije, med drugim akcijski radij, zunanjo temperaturo, povprečno porabo goriva in priporočeno prestavo za varčnejši način vožnje. 12 Klimatska naprava. Polavtomatska klimatska naprava z brezstopenjskim uravnavanjem ves čas skrbi za prijetno temperaturo v notranjosti vozila. 13 Klimatska naprava Climatronic. Ta sistem omogoča dvoconsko uravnavanje temperature za voznikov in sovoznikov del kabine ter mehansko funkcijo zaprtega kroženja zraka. Klimatska naprava glede na zunanjo temperaturo in vpadni kot sončnih žarkov v vozilo dovaja bolj ali manj ohlajen zrak. FU Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan 1) Lahko pride do podaljšanja dobavnega roka. 2) Ni na voljo za vse motorne izvedbe.

23 44 45 Caddy Zunanjost Zunanjost Priprava za vlečno kljuko (brez slike). Krmilnik za zaznavanje prikolice in ustrezna kabelska napeljava olajšujeta naknadno vgradnjo vlečne kljuke. 01 Vlečna naprava s fiksno kljuko. Zasnovana je za vlečno obremenitev od 660 kg (prikolica brez zavore) do kg (prikolica z zavoro) in je opremljena s funkcijo stabiliziranja prikolice. 02 Snemljiva vlečna kljuka. Vlečno kljuko, ki je opremljena s ključavnico, lahko po želji preprosto odstranite. Manevriranje, npr. na ozkih parkirnih mestih, bo tako bistveno enostavnejše. KR 03 Opozorilna označevalna folija. 1), 2) Rdeče-bele opozorilne črte na sprednjem in zadnjem delu vozila odbijajo sončne žarke in svetlobo žarometov ter s tem zvišujejo opaznost vozila tako podnevi kot tudi ponoči. Optični paket (brez slike). Odbijača, stranske vratne kljuke in ohišji zunanjih ogledal so lakirani v barvi vozila. FU Optični paket Plus (brez slike). Ta paket vključuje naslednje dele, lakirane v barvi vozila: odbijača, stranske vratne kljuke, ohišji zunanjih ogledal, stranske zaščitne letve in prekrivni element drsnih vrat. FU Lakirana odbijača (brez slike). Odbijača sta lakirana v barvi vozila. KR 04 Strešne letve. Na voljo so v črni in srebrni barvi. Z njimi dovršena zasnova vozila postane še izrazitejša, služijo pa kot idealna osnova za nadgradnje, na primer prečne strešne nosilce in nosilce za lestve. Strešne letve je dovoljeno obremeniti z največ 100 kg. 05 Strešna loputa za prevoz lestev. Omogoča enostaven prevoz dolgih in velikih predmetov. Odpiranje in zapiranje olajšujeta dva plinska blažilnika. Loputo in zadnja krilna vrata se lahko blokira s prečnim nosilcem, ki ga je po uporabi mogoče enostavno sprostiti in poklopiti navzdol. Strešna loputa za prevoz lestev je na voljo samo za Caddy s kratko medosno razdaljo. Zaščita spodnjega roba prtljažnika (brez slike). 1) Letev, ki je izdelana iz robustne plastične mase, med natovarjanjem in raztovarjanjem ščiti lakirani zadnji odbijač pred poškodbami. Na voljo je v črni barvi ali v videzu legiranega jekla. 06 Električno poklopni zunanji ogledali. Za model Caddy lahko naročite ogledala, ki so po želji poklopna. 3) 07 Biksenonski žarometi. Služijo za zasenčene in dolge luči ter zagotavljajo bistveno boljšo osvetlitev cestišča kot klasični halogenski žarometi, poleg tega pa porabijo manj energije in imajo daljšo življenjsko dobo. Na voljo samo v kombinaciji z zatemnjenimi zadnjimi lučmi. 08 Električni zunanji ogledali. Voznik ju lahko z vrtljivim gumbom udobno nastavlja s svojega sedeža. Po potrebi lahko vključi tudi ogrevanje. S tem je vedno zagotovljen optimalen pregled nad območjem za vozilom. Električni zunanji ogledali sta skupaj z električnim pomikom stekel sestavni del opcijskega paketa Elektrika. 09 Sprednji meglenki. 4) V gosti megli, sneženju ali močnem dežju osvetljujeta cesto z izrazito širokim svetlobnim snopom in s tem zagotavljata varnejšo vožnjo. Meglenki sta na voljo tudi z integriranimi statičnimi smerno prilagodljivimi lučmi. Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan 1) Lahko se podaljša dobavni rok. 2) Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od enega do treh let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že prej kot v enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo. 3) Na sliki je prikazano zunanje ogledalo za osebno vozilo z opcijskim paketom zunanjih elementov. 4) Za Caddy furgon in Caddy kombi sta sprednji meglenki na voljo le v kombinaciji z opcijskimi dvojnimi halogenskimi žarometi H7.

24 Platišča in pnevmatike. ROBUSTNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE za vse vrste potreb. Samozatesnilne pnevmatike. Te opcijske 15-palčne oz. 16-palčne posebne pnevmatike imajo na notranji strani tekalne površine polimerni vložek, ki onemogoča predrtje pnevmatike zaradi manjših tujkov, na primer žebljev. Če se pnevmatika kljub vsemu poškoduje, se luknjica po odstranitvi tujka zapolni z viskozno tesnilno maso. S tem se prepreči izguba tlaka v pnevmatiki. 15" 16" 17" Pnevmatike z izboljšanimi kotalnimi lastnostmi. Vsi modeli Caddy z motorji iz aktualne generacije so že serijsko opremljeni z letnimi pnevmatikami, ki zagotavljajo manjšo porabo goriva. Te pnevmatike se od običajnih razlikujejo po zgradbi, vrsti gumene zmesi in profilu. Platišča in pnevmatike Caddy Jeklena platišča z okrasnimi kolesnimi pokrovi* 6 J x 15. S pnevmatikami 195/65 R Aluminijasta platišča Caloundra 6 J x 15. S pnevmatikami 195/65 R Jeklena platišča z okrasnimi kolesnimi pokrovi* 6 J x 16. S pnevmatikami 205/55 R Aluminijasta platišča Bendigo 6 J x 16. S pnevmatikami 205/55 R Aluminijasta platišča Fortaleza 6 J x 16. S pnevmatikami 205/55 R Aluminijasta platišča Rockhampton 6 J x 17. S pnevmatikami 205/50 R 17. FU 07 Aluminijasta platišča Canyon 6 J x 17 v antracitni barvi. S pnevmatikami 205/50 R 17. FU 08 Aluminijasta platišča Canyon 6 J x 17 v črni barvi. S pnevmatikami 205/50 R 17. FU Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan * Odvisno od opreme modela.

25 Barve lakov Caddy Barve lakov. Univerzalni laki Kovinski laki Candy bela univerzalni lak Navadna siva univerzalni lak Češnjevo rdeča univerzalni lak Svetleče oranžna univerzalni lak Zrcalno srebrna kovinski lak Black berry kovinski lak Strupeno zelena kovinski lak Indijevo siva kovinski lak Biserni lak Kostanjevo rjava kovinski lak Peščeno rumena kovinski lak Bambusovo zelena kovinski lak Zvezdno modra kovinski lak Acapulco modra kovinski lak Fortana rdeča kovinski lak Mojave bež kovinski lak Globoko črna biserni lak Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan Slike na teh straneh naj služijo le za orientacijo, saj tiskarski postopki ne omogočajo reprodukcije dejanskega videza barv lakov. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

26 Sedežne prevleke Caddy Sedežne prevleke. Splošne informacije. Robustne tekstilne prevleke Marathon 1) titanovo črna Tekstilne prevleke Austin titanovo črna Tekstilne prevleke Pilion 2) titanovo črna FU Vračilo in recikliranje izrabljenih vozil Volkswagen se spoprijema z izzivi sodobne družbe in jih upošteva pri snovanju vseh novih proizvodov blagovne znamke Volkswagen. To seveda velja tudi za varovanje okolja in naravnih virov. Zato je vsa nova vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila mogoče reciklirati na okolju prijazen način. Podrobnejše informacije lahko dobite pri partnerjih za Volkswagen Gospodarska vozila. DSG, 4MOTION, BlueMotion in TDI so zaščitene blagovne znamke v lasti družbe Volkswagen AG in drugih podjetij koncerna Volkswagen v Nemčiji in drugih državah. Dejstvo, da določeno ime v katalogu ni označeno z, ne pomeni, da to ime ni zaščitena blagovna znamka in/ali da je njegova uporaba dovoljena brez predhodnega pisnega soglasja družbe Volkswagen AG. Nekatera vozila iz tega kataloga so opremljena z dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Na slikah prikazani dekorativni izdelki niso predmet ponudbe. Za nekatere opcije iz ponudbe dodatne in specialne opreme veljajo določene obvezne kombinacije in/ali jih med seboj ni mogoče kombinirati oziroma so vezane na določene pravne predpise. Volkswagen izrecno ne prevzema jamstva za nepravilno uporabo te opreme. Naročilo določenih komponent iz ponudbe dodatne in specialne opreme (npr. Business Unit za specialna vozila) je lahko razlog za daljši dobavni rok vozila. Za pravilnost in popolnost podatkov ter zahtevane obvezne kombinacije so merodajni izključno Volkswagnovi obstoječi sistemi za naročanje vozil. Serijske in dodatne opreme v tem katalogu ni mogoče predstaviti v polnem obsegu. Zajamčena kakovost Volkswagen poleg zakonsko predpisane garancije zagotavlja tudi 2-letno jamstvo za novo vozilo, 3-letno jamstvo za lak in 12-letno jamstvo proti prerjavenju karoserije. Vsi podatki o garanciji in jamstvih veljajo le za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila skladno s trenutno veljavno ponudbo za Slovenijo. Podatki o obsegu in vrsti opreme, videzu, tehničnih podatkih in stroških obratovanja vozil ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Informacije glede opreme in tehničnih podatkov izhajajo iz ponudbe za slovenski trg. Podrobnejše informacije lahko dobite pri partnerjih za Volkswagen Gospodarska vozila. Pridržujemo si pravico do sprememb. Trenutno je še obvezno navajanje vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Pri novih vozilih, ki so homologirana po postopku WLTP, se vrednosti NEVC izpeljejo iz vrednosti, pridobljenih med preizkusnim postopkom WLTP. Dodatna navedba vrednosti iz postopka WLTP je do obvezne uporabe prostovoljna. Če so vrednosti NEVC navedene v razponu, se ne navezujejo na eno samo, individualno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjene zgolj primerjavi med različnimi tipi vozil. Dodatna in dopolnilna oprema (montažni deli, pnevmatike drugih velikosti itd.) lahko spremenita relevantne parametre vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, ter poleg vremenskih pogojev, prometnih razmer in individualnega načina vožnje vplivata na porabo goriva, porabo električne energije, emisije CO₂ in vozne zmogljivosti vozila. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani V avtomobilskem razredu N1 se uporablja hladilna tekočina R134a. Caddy, ki se uvršča v avtomobilski razred M1, ima v kombinaciji s klimatsko napravo hladilno tekočino R1234yf. Vrednost GWP uporabljene hladilne tekočine znaša (hladilna tekočina R134a) in 4 (hladilna tekočina R1234yf). Količine so odvisne od kompresorja klimatske naprave in se gibljejo med 460 in 500 g. Podaljšano jamstvo Porshe Slovenija Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija. Volkswagen veliko pozornosti posveča udobju in dobremu počutju svojih kupcev. Poleg osnovne 2-letne garancije za novo vozilo, 3-letnega jamstva za lak in karoserijo ter 12-letnega jamstva proti prerjavenju karoserije vam kot vozniku vozila Volkswagen nudimo Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s katerimi boste v vožnji lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vozila ali do prevoženih kilometrov, odvisno od tega, kaj nastopi prej. Ponudba velja brez doplačila za vsa nova vozila Volkswagen, ki so prodana v pooblaščeni mreži Volkswagen v Sloveniji. Porsche Slovenija d.o.o. opcijsko in za doplačilo nudi podaljšano jamstvo tudi za peto leto ali do prevoženih kilometrov in šesto leto ali do prevoženih kilometrov, odvisno od tega, kaj nastopi prej. Jamstveni pogoji in vse ostalo so predstavljeni v knjižici Porsche Slovenija - Vrhunska mobilnost. Prevleke iz umetnega usnja Mesh titanovo črna Prevleke iz mikrovelurja ArtVelours 3) titanovo črna FU Navedene vrednosti porabe in emisij so bile izmerjene skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. Po 1. septembru 2017 je bil pri določenih novih vozilih homologacijski postopek že opravljen skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (angl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), ki omogoča realnejši prikaz porabe goriva in emisij CO₂. Od 1. septembra 2018 naprej velja, da bo postopek WLTP postopoma povsem nadomestil preizkusni postopek, imenovan Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Podrobnejše informacije o razlikah med WLTP in NEVC lahko najdete na spletni strani Serijska oprema Dodatna oprema FU furgon KR Krpan 1) Pri modelu Caddy kombi so sedeži v potniškem prostoru oblečeni v prevleke iz umetnega usnja Mesh. 2) Na voljo samo za Caddy furgon Trendline. 3) Prevleke iz mikrovelurja ArtVelours so na voljo le v kombinaciji s komfortnimi sedeži. Na sliki je prikazan sedež osebnega vozila Caddy. Slike na teh straneh naj služijo le za orientacijo, saj tiskarski postopki ne omogočajo reprodukcije dejanskega videza sedežnih prevlek in dekorativnih elementov.

27 Caddy Tiskano v Sloveniji. Pridržujemo si pravico do sprememb Izdaja: december 2018 Internet: Vaš partner za Volkswagen Gospodarska vozila:

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 2.08.2019 Veljavnost cen od: 2.08.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

Amarok_ML20_06_v delu.xlsx

Amarok_ML20_06_v delu.xlsx Informativni cenik - modelsko leto 2019 Dvojna kabina moč menjalnik koda MPC kw ( KM ) (št. prestav) vozila AMAROK 3,0 4M 150 (204) 6 S6BB64W6 39.474 AMAROK 3,0 4M Aut. 150 (204) 8 S6BB6AW6 41.656 AMAROK

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 9.09.2019 Veljavnost cen od: 9.09.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema T-Roc Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Sportsvan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

Novi Sharan - ML2011.xls

Novi Sharan - ML2011.xls Cenik Novi Sharan Veljaven od 01.09.2010 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Novi Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Variant Serijska oprema: Parkirni sistem ParkPilot Klimatska naprava Naprava za prostoročno telefoniranje Bluetooth 7 varnostnih blazin Električni pomik stekel Funkcija

Prikaži več

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

Sharan_ML_2020.xls

Sharan_ML_2020.xls Cenik Sharan Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje:

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1 Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.04B.0 1368 70/95 149 16.390 4.400 11.990 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Mondeo MCA MY CENIK xls

Mondeo MCA MY CENIK xls MPC Popust 4 vrata 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.200 5.300 15.900 5 vrat 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.850 5.300 16.550 Karavan 1.6 Ti-VCT 88 kw (120

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touareg Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (70 kw/95 KM) (85 kw/115 KM) (92 kw/125 KM) (103 kw/140 KM) (107 kw/145 KM) Dizel L1H1 2700 kg 26 657,00 26 957,00 27 957,00 27 407,00 27 857,00 28 157,00 29 157,00

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) (103 kw/140 KM) Dizel L1H1 L1H1 2700 kg 2900 kg 26 657,00 26 901,00 27 407,00 27 651,00 28 157,00 28 401,00 28 757,00

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Tiguan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 96 kw (131 KM) TSI 1,5/1498 110 kw (150 KM) TSI ACT 1,5/1498 140 kw (190 KM) TSI 4MOTION 2,0/1984

Prikaži več

Tarraco Cenik veljaven od

Tarraco Cenik veljaven od Tarraco Cenik veljaven od 28.3.2019 Izvedba kw (KM) Menjalnik Koda MPC* v EUR 1.5 Eco TSI EVO 110 (150) KN22OXW5 28.065 2.0 TDI 110 (150) KN22PXW5 30.241 2.0 TDI DSG 4DRIVE 110 (150) 7-st. DSG KN22PSW5

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 Opel Combo 1 Bencin 1.4 ECOTEC 70 kw/95 KM Motor Combo Menjalnik 5stopenjski ročni L2H1 Povečana 15 0 Motor Combo Menjalnik

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Serijska oprema: ESP Klimatska naprava Radio s CD/MP3 predvajalnikom 4 zračne blazine Električni pomik sprednjih stekel Centralno zaklepanje Motorji Motor, menjalnik, elektrika

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja 110 kw (150 KM) TSI BlueMotion Technology 4-valjni bencinski 1,5/1498 74,5/80 110 (150)/5000 6000 250/1500 3500 10,0

Prikaži več

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx MPC ( ) Popust Akcijska cena ( ) Enojna kabina 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x2, 6-stopenjski ročni menjalnik 24.300 2.100 22.200 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x4, 6-stopenjski ročni menjalnik Podaljšana kabina

Prikaži več

Cenik T-Cross Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik T-Cross Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 23.01.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija

Prikaži več

Multivan_ML19_04_priprava.xlsx

Multivan_ML19_04_priprava.xlsx Informativni cenik - modelsko leto 2019 moč menjalnik Izpust koda MPC kw ( KM ) (št. prestav) CO2 (g/km) vozila Multivan 2.0 TDI 75 (102) 5 178 SGFBE2WA 36.418 Multivan 2.0 TDI 110 (150) 6 185 SGFBF1WA

Prikaži več

Arteon_ML_2020.xls

Arteon_ML_2020.xls Cenik Novi Arteon Veljaven od 19.06.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Novi Arteon Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

Multivan.' Gospodarska vozila Edinstven in originalen: Multivan. NIZKA PORABA GORIVA. Z najsodobnejšo tehnologijo motorjev. UČINKOVITI PAKET BLUEMOTIO

Multivan.' Gospodarska vozila Edinstven in originalen: Multivan. NIZKA PORABA GORIVA. Z najsodobnejšo tehnologijo motorjev. UČINKOVITI PAKET BLUEMOTIO Multivan.' Gospodarska vozila Edinstven in originalen: Multivan. NIZKA PORABA GORIVA. Z najsodobnejšo tehnologijo motorjev. UČINKOVITI PAKET BLUEMOTION TECHNOLOGY. Serijsko za vse motorje. -- --- - EDINSTVEN

Prikaži več

Touran_ML_2020.xls

Touran_ML_2020.xls Cenik Touran Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Touran Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

Touareg_ML_2020.xls

Touareg_ML_2020.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Touareg Veljaven od 19.06.2019 Modeli Touareg Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS PAKETI FINESSE F SPORT F SPORT PREMIUM LUXURY 23.900 27.600 31.500 33.900 34.500 OPREMA Sistem samodejnega odklepanja - 500 500 o o Navigacijska naprava - 1.900 1.900

Prikaži več

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto 2020. 1 2 Motor Menjalnik Koda REFERENCE STYLE BEATS BEATS PLUS XCELLENCE FR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena

Prikaži več

Overview

Overview SMETARSKA VOZILA ROS ROCA Olympus nadgradnja na dvoosnem vozilu Olympus nadgradnja na triosnem vozilu Olympus Nova zasnova smetarskega vozila od Januarja 2010 Opravljen trpežnosti test je ekvivalenten

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Verzija Teža (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21 473,00 21 923,00 22 673,00 22 973,00 23 273,00 Dizel L1H1 2900 kg 21 417,00 21 717,00 22 167,00 22 917,00

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža 1.6 CDTI (66 kw/90 KM) 1.6 CDTI (85 kw/115 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (88 kw/120 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

Amarok_ML13_13_01.xlsx

Amarok_ML13_13_01.xlsx Informativni cenik - modelsko leto 2013 moč menjalnik koda MPC kw ( KM ) (št. prestav) vozila Enojna kabina EK 2.0 TDI 103 (140) 6 2HAA43N6 23.683 EK 2.0 TDI 4M 103 (140) 6 2HAA44N6 25.654 EK 2.0 TDI 132

Prikaži več

Sharan_ML_2013.xls

Sharan_ML_2013.xls Cenik Sharan Veljaven od 22.05.2012 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Akcijski modeli Sharan Sky Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

Golf_ML_2015_ xlsx

Golf_ML_2015_ xlsx Cenik Golf Veljaven od 01.01.2015 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Akcijski modeli Golf 40 let Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Verzija Teža (85 kw/115 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21 473,00 21 923,00 22 373,00 22 673,00 22 973,00 23 273,00 Dizel L1H1 2900 kg 21 417,00 21 717,00 22 167,00 22 617,00 22

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz CLA kupe

katalog Mercedes-Benz CLA kupe Kupe CLA Vse, kar vas dela posebne Popolnoma nov v mestu in pripravljen na to, da bo pustil trajen vtis. S tem oblikovanjem boste zablesteli. Zmogljivost pospešuje vaše življenje. Vmesnik govori vaš jezik.

Prikaži več

innbox_f60_navodila.indd

innbox_f60_navodila.indd Osnovna navodila Komunikacijski prehod Innbox F60 SFP AC Varnostna opozorila Pri uporabi opreme upoštevajte naslednja opozorila in varnostne ukrepe. Da bi v največji meri izkoristili najnovejšo tehnologijo

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

Rešitve za muzeje jekleni del vašega podjetja

Rešitve za muzeje jekleni del vašega podjetja Kovinski regali za muzeje Sistem TERRA Izvlečne mreže za varno in pregledno shranjevanje muzejskih predmetov Najpomembnejše pri zasnovi depojskega prostora je zaščita muzejskih predmetov. Še več, predmeti

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (88 kw/120 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (103 kw/140 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (103 kw/140 KM) L1H1 2700 kg 21

Prikaži več

Polo_ML_2013.xls

Polo_ML_2013.xls Cenik Polo Veljaven od 22.05.2012 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Akcijski modeli Polo Bunny Modeli z bencinskim motorjem: 1.2 51 (70)

Prikaži več

Hyundai i30

Hyundai i30 CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Cenik in oprema, 25.03.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem MPI 100 T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 95 SmartStream 116 SmartStream 136 Prostornina

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

Touareg_ML_2019.xls

Touareg_ML_2019.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 09.05.2018 Modeli Modeli: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija CO 2 Koda Elegance Atmosphere

Prikaži več