Številka:

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Številka:"

Transkripcija

1 REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: F: E: DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 4. JUNIJA 2011 Številka: 841-1/ DGZR Datum: POPLAVE Ob so v Dobriču in Andražu, v občini Polzela, zaradi obilnih padavin gasilci PGD Andraž izčrpali meteorno vodo izpred objekta ter očistili vodne propuste in pesek iz cestišča. Pod cestiščem v Dobriču je nastal manjši zdrs zemlje, ki pa ne ogroža prebivalstva. Pristojne službe so obveščene in bodo po potrebi ukrepale. Ob je v Hofbauerjevi ulici v Mozirju meteorna voda zaradi zamašenega vodnega jaška pričela zalivati stanovanjski objekt. Posredovali so gasilci iz PGD Mozirje in preprečili večjo materialno škodo. Ob je v Voklem, občina Šenčur, zaradi neurja meteorna vod zalila klet enostanovanjske hiše, poleg pa poplavila tudi cesto. Posredovali so gasilci PGD Voklo. Izpostava Maribor Od dalje so na območju Rač In Frama, občina Rače-Fram, zaradi neurja z močnim dežjem, gasilci iz PGD Rače, Fram, Podova in Gorica posredovali na 16 objektih in iz njih izčrpati meteorno vodo. Pretežno je voda zalila kletne prostore stanovanjskih objektov, v OŠ Rače pa je meteorna voda zalila telovadnico. Ob so v Spodnjih Hočah in v Radizelu, občina Hoče-Slivnica, gasilci PGD Hoče in PGD Hotinja vas izčrpali meteorno vodo, ki je zalila kleti v dveh stanovanjskih objektov. Ob so v Vinterjevi ulici v Zgornji Polskavi, občina Slovenska Bistrica, gasilci PGD Polskava izčrpali meteorno vodo, ki je zalila klet objekta. V naselju Ogljenšak so očistiti propuste pod cesto ter izkopali jarek mimo stanovanjskega objekta, da so meteorno vodo preusmerili. Identifikacijska št. za DDV: (SI) , MŠ: , TRR:

2 Izpostava Slovenj Gradec Okoli 14. ure je v občini Dravograd zaradi močnega naliva meteorna voda ogrožala: - stanovanjsko hišo ter njeno okolico v naselju Trbonje. V posredovanje so bili aktivirani gasilci PGD Trbonje ter delovni stroj JKP. - hišo in lokalno cesto v kraju Vrata. Posredovali so gasilci PGD Dravograd. Prekopali so cesto ter z vrečami peska preprečili vdor vode. Cesto bo dokončno saniralo JKP, ki je na kraj dogodka napotilo delovni stroj. V kraju Trbonje je narasli potok odnesel del lokalne ceste Trbonje-Sv. Danijel. Posredovali so gasilci PGD Trbonje in JKP. Gasilci PGD Trbonje ter Dravograd so ob pomoči delovnega stroja JKP preusmerili tok vode ter okoli objekta na Vratih postavili zaščitne vreče. Na lokalnih cestah so očistili prepuste. Okoli ure so bili v občini Slovenj Gradec zaradi močnega naliva zabeleženi naslednji dogodki: - ob je meteorna voda ogrozila stanovanjsko hišo v Strnadovi ulici. Gasilci PGD Slovenj Gradec so preprečili vdor meteorne vode ter uredili odvodnjavanje. - gasilci PGD Stari trg so na Starem trgu preprečili vdor meteorne vode v stanovanjsko hišo. - JKP Slovenj Gradec je očistilo cesto Slovenj Gradec-Stari trg, kamor je voda nanosila grušč in blato. Okoli je na glavno cesto Velenje-Slovenj Gradec, pri Hudi Luknji, občina Mislinja, močan naliv nanesel kamenje in grušč. Cestišče je očistilo Cestno podjetje. Ob je v kraju Dravče, občina Vuzenica meteorna voda zalila kleti šestih stanovanjskih objektov ter gospodarsko poslopje. Gasilci PGD Vuzenica so izčrpali vodo in uredili odvodnjavanje. Ob je v Dravčah, občina Vuzenica, zaradi ponovnega močnega deževja meteorna voda ponovno začela poplavljati spodnje prostore šestih stanovanjskih hiš in prostor enega gospodarskega objekta. Gasilci PGD Vuzenica so v namen preprečitve nadaljnjega poplavljanja naredili umetne nasipe. MOČAN VETER Izpostava Maribor Ob so na Zgornjem Boču, občina Poljčane, gasilci PGD Poljčane razžagali in odstranili drevo, ki je zaradi neurja padlo preko ceste. Ob so s cest v Sladkem vrhu, občina Šentilj, gasilci PGD Paloma očistili blato in vejevje. Izpostava Murska Sobota Ob je na cestišče Lešane-Plitvički vrh, občina Apače, zaradi vetra padlo drevo. Gasilci PGD Lešane so podrto drevo odstranili. UDARI STREL

3 Ob je na Ložnici pri Velenju, strela udarila v stanovanjski objekt. Zaradi udara izpadla dobava električne energije objektu, poškodovan pa je bil tudi dimnik. Posredovali so gasilci iz PGD Šentilj, ki so pregledali prostore hiše. Do požara ni prišlo. NESREČE PRI ŠPORTNIH, REKREATIVNIH IN DRUGIH AKTIVNOSTIH Ob je na cesti za Golnik v naselju Mlaka pri Kranju kolesar padel in se poškodoval. Reševalci NMP Kranj so poškodovanega kolesarja prepeljali v UKC Ljubljana. Ob 9.40 si je občanka med sprehodom na sveto Katarino nad Novo Gorico poškodovala gleženj. Reševalci HRI Nova Gorica so ponesrečenki imobilizirali gleženj in jo prenesli do reševalnega vozila ter jo predali reševalcem NMP Nova Gorica. DELOVNE IN RUDNIŠKE NESREČE Izpostava Koper Ob se je v koprskem tovornem pristanišču poškodoval delavec. Oskrbeli so ga izolski reševalci in ga prepeljali v Splošno bolnišnico Izola. REŠEVANJA OBOLELIH OSEB Ob sta ekipa reševalcev HENMP in posadka s helikopterjem SV opravili prevoz obolele osebe iz Škofje Loke v ljubljanski UKC. Ob 8.10 sta ekipa reševalcev HENMP in posadka s helikopterjem LPE prepeljali obolelo osebo iz Tolmina v ljubljanski UKC. NESREČE V PODZEMSKIH JAMAH IN BREZNIH Ob so na območju občine Logatec, reševalci - jamarji RC JRS Ljubljana in RC JRS Postojna, pričeli z iskalno in reševalno akcijo dveh, od petka 2. junija pogrešanih nemških državljanov, ki sta se spustila v Najdeno jamo. Reševalci so se spustili v jamo in na globini približno 60 metrov naleteli na oba turistična jamarska plezalca, ki sta se zaplezala. Moški je zaradi zdrsa utrpel površinske poškodbe na roki, dekle pa ni bilo poškodovano. Oba sta bila tudi deloma brez primerne jamarske opreme, zato so jima jo posodili reševalci. Pomagali so jima priplezati na prosto. Moškega so prepeljali v ZD Logatec, kjer so mu oskrbeli odrgnine.

4 NESREČE V CESTNEM PROMETU Ob je v Stranicah, na cesti Slovenske Konjice - Celje, občina Zreče, osebno vozilo zapeljalo s ceste na travnik. Ena oseba se je poškodovala. Reševalci NMP Slovenske Konjice so jo prepeljali v celjsko bolnišnico. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj nesreče, urejali promet do prihoda policije, pomagali pri delu reševalcem ter odklopili akumulator na vozilu. Ob sta na Cesti kozjanskega odreda v Šentjurju trčili vozili. Pri tem sta se dve osebi poškodovali. Ena od njih je bila ukleščena in so jo iz vozila rešili celjski poklicni gasilci. Reševalci NMP so ju prepeljali v bolnišnico Celje. Izpostava Koper Ob je v predoru Dekani voznika osebnega vozila obšla slabost pri čemer je nekontrolirano ustavil in oviral promet. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, Prehospitalna enota Obala in policisti. Gasilci so požarno in naletno zavarovali kraj dogodka, reševalci pa so slabotnega bolnika oskrbeli na kraju dogodka. Ob je v gozdu pod Svetim Joštom v Stražišču, v Kranju, na gozdni poti osebno vozilo zapeljalo v jarek. Pri tem se ni nihče poškodoval. Posredovali so gasilci JZ GRS Kranj in vozilo z vitlom izvlekli iz jarka. Ob je v bližini Dornberka, občina Nova Gorica, motorist pri vožnji oplazil peško in padel po vozišču. Pomoč motoristu so nudili reševalci ZD Nova Gorica in gasilci JZ GRD Nova Gorica. Izpostava Ptuj Ob sta v križišču na Potrčevi cesti na Ptuju, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ptuj so pomagali reševalcem NMP pri oskrbi dveh poškodovanih oseb. Na enem od vozil so odklopili akumulator, osvetljevali kraj nesreče ter z vpojnim sredstvom počistili cestišče. Poškodovani osebi so reševalci prepeljali v ptujsko bolnico. POŽARI V OBJEKTIH Ob 0.21 je v Selu pri Žirovnici, občina Žirovnica, gorelo je ostrešje zapuščene stanovanjske hiše in skladovnica drv pred objektom. Gasilci GARS Jesenice, PGD Zabreznica in PGD Smokuč so požar pogasili, preiskali prostore in jih prezračili. Ob so v večstanovanjski hiši v Cigaletovi ulici, v jašku dvigala goreli odpadki in papirčki. Ogenj so pogasili ljubljanski poklicni gasilci.

5 Ob je v Perkovi ulici na Rodici v Domžalah gorelo na avtobusnem postajališču. Požar so pogasili gasilci CPV. Skoraj novo postajališče je precej poškodovano. Policija išče požigalce. Izpostava Maribor Ob je v naselju Rošpoh, občina Maribor. na zapuščenem objektu zagorelo v elektroomarici. Gasilci PGD Kamnica so ogenj pogasili, delavci Elektro Maribor pa so poskrbeli za odklop električne napetosti. Izpostava Murska Sobota Ob je v naselju Kupšinci, mestna občina Murska Sobota, zagorelo gospodarsko poslopje površine okrog 200 kvadratnih metrov. Požar je v celoti uničil objekt, traktor ter drugo kmetijsko orodje. Ogenj je zajel tudi del stanovanjskega objekta. Požar so pogasili gasilci iz prostovoljnih gasilskih društev Kupšinci, Murska Sobota, Borejci, Rakičan, Černelavci in Veščica. Izpostava Novo mesto Ob se je v naselju Podgozd v občini Žužemberk močno kadilo iz slamnatega ostrešja starejšega nestanovanjskega objekta. Še pred prihodom gasilcev so z gašenjem pričeli krajani. Gasilci iz PGD Dvor, PGD Žužemberk in PGD Reber so del ostrešja razkrili in dokončno pogasili požar. Izpostava Ptuj Ob je v naselju Pleterje, občina Kidričevo, udar strele zanetil požar na gospodarskem poslopju površine okoli 400 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Pleterje, PGD Talum, PGD Lovrenc na Dravskem polju, PGD Šikole, PGD Jablane in PGD Mihovce-Dragonja vas so požar pogasili. Ogenj je uničil ostrešje gospodarskega poslopja, zgorela je skladiščena krma in slama, kot tudi kmetijska mehanizacija (nakladalka, puhalnik, 2 kmečka voza). Na pogorišču je preventivno ostala gasilska straža. POŽARI NA PROMETNIH SREDSTVIH Izpostava Murska Sobota Ob uri je v Razkrižju, občina Razkrižje, na avtobusni postaji zagorel osebni avto. Gasilci PGD Cezanjevci, ki so bili na poti v Razkrižje so goreči avto pogasili z ročnimi gasilnimi aparati. POŽARI V NARAVI OZIROMA NA PROSTEM Ob so v Cerkljah na Gorenjskem gasilci PGD Cerklje in PGD Zgornji Brnik pogasili manjši travniški požar ob gozdu. Izpostava Novo mesto Ob je v bližini vrtca na Čardaku v Črnomlju gorela kartonska embalaža naložena na transportni voziček. Gasilci PGD Črnomelj so požar pogasili.

6 Izpostava Postojna Ob je med Orlekom in Lipico v občini Sežana, poleg državne meje z Italijo zagorelo v naravi. Gasilci ZGRS Sežana in PGD Sežana so na lokaciji na težko prehodnem terenu pogasili okoli 1,2 hektara trave in grmičevja. Ob so ob cesti Planina-Laze, občina Postojna, gorele so stare gume in okoliško grmovje. Gasilci PGD Planina so na lokaciji pogasili goreče gume in okoli 25 kvadratnih metrov trave in grmovja. POŽARI V KOMUNALNIH IN DRUGIH ZABOJNIKIH Izpostava Koper Ob 1.08 so v Pahorjevi ulici v Kopru, gasilci JZ GB Koper, pogasili manjši kup smeti. Ob 0.07 je na Cesti komandanta Staneta v Litiji zagorel zabojnik za papir. Požar so pogasili gasilci PGD Litija. NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI Ob so na cesti Tolmin-Zatolmin gasilci PGD Tolmin nevtralizirali oljni madež. Posledic na okolju ni. NENAČRTNE MOTNJE, OMEJITVE, PREKINITVE, OSKRBE Izpostava Slovenj Gradec Ob 7.56 je na območju občine Slovenj Gradec in sicer v Podgorju, zaradi okvare glavnega vodovoda, ostalo brez oskrbe z vodo okoli sto gospodinjstev. Krajši čas je bila motena tudi oskrba v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. Delavci JKP Slovenj Gradec bodo predvidoma do 12. ure okvaro odpravili. TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ Ob so na Savinjski cesti v Mozirju gasilci iz PGD Mozirje odstranili iz Reke Savinje drevo, ki je ogrožalo bližnji most. Ob je v kletne prostore stanovanjskega bloka na Trgu Prešernove brigade v Kranju iz kanalizacije vdrla voda. Posredovali so gasilci JZ GRS Kranj in KP Kraj.

7 Ob je v Zgornji Besnici v občini Kranj drevo padlo na daljnovod, kar je povzročilo izpad dobave električne energije. Gasilci PGD Besnica so nudili pomoč delavcem Elektro Gorenjske pri odstranitvi drevesa. Ob so delavci Elektro Gorenjske napako odpravili. Ob je iz stanovanja bloka v Šubičevi ulici iztekala voda. Ljubljanski poklicni gasilci so vstopili v stanovanje in zaprli vodovodni ventil. Ob je v stanovanjski hiši v Sodražici odtrgalo priključno cev pomivalnega stroja. Na pomoč so prišli gasilci PGD Sodražica, ki so zaprli vodo in posesali poplavo. Izpostava Ptuj Ob je v naselju Njiverce, občina Kidričevo, padlo drevo na cestišče. Gasilci PGD Talum so z cestišča odstranili podrto drevo in počistili cesto. II. NAPOVED ZA NASLEDNJE DNI V nedeljo in ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. V ponedeljek bo več padavin na zahodu. V torek in sredo se bo nadaljevalo nestanovitno vreme. Še se bodo pojavljale krajevne padavine, predvsem plohe in nevihte. Več dežja bo v zahodni Sloveniji.

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * LJUBLJANA 1000, ŠMARTINSKA 152 - HALA A Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo leseni obesek HISTORY

Prikaži več

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazovanje in obveščanje o nevarnosti požarov, ter izvajati druge ukrepe za varstvo pred požarom

Prikaži več

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG SLOVENIJE 2019 Web stran projekta: FB stran projekta:

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER Četrtek 8.6.2017 Poveljnik PGD Ljutomer: Dušan HUNJADI Lokacija požara: Eko plastkom je oddaljen od gasilskega doma 1,3 km. Panoga, ki jo opravljajo: - Predelava odpadnih sveč

Prikaži več

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx Seznam pogodb 1. Javna naročila Vrsta posla Datum sklenitve Pogodbeni partner Pogodbena vrednost Pogodba o dobavi pisarniškega materiala Pogodba o dobavi pogrebnega materiala 14.03.2014 BIROPRODAJA d.o.o.,

Prikaži več

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc Mojca Gubanc I. poglavje Požar se je že tri dni razplamteval po gozdu nad vasjo. Zdelo se je, da bo ogenj dosegel naselje pod hribom. Gasilci iz vasi in okolice

Prikaži več

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 3. 6. 1 Močan veter in nalivi med prehodom hladne fronte 11. maja 1 Splošna vremenska slika Dne 11. maja se je nad severozahodnim in deloma osrednjim, severnim

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Rebalans proračuna občine Log-Dragomer za leto 2016 - II NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 4000 OBČINSKA UPRAVA 5.668.446 4.337.623 3.093.547 4.226.294 2.457.821 2.367.536 06 LOKALNA SAMOUPRAVA 94.564

Prikaži več

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Vojkova 1b, 1001 Ljubljana p.p. 2608 tel.: 01 478 40 00 faks.: 01 478 40 52 OBILNE PADAVINE MED 20. IN 22. AVGUSTOM 2005 Ob Sredozemskem ciklonu običajno

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO ŠT. TOČK: / 35 DATUM: PODPIS: OPRAVIL / NI OPRAVIL PODPIS OCENJEVALCA: Navodila: Za reševanje je na voljo 60 min. Po

Prikaži več

33

33 33 33 Center za razvoj knjiţnic SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Ljubljana 2009 SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Podatke zbrala

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / 13. 12. 2017 / Stran 10477 Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPREMIČNINE SAMOUPRAVNA LOKALNA SKUPNOST OKVIRNA VELIKOST

Prikaži več

INTERVENCIJE 2014 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV št. datum vrsta dela (kratek opis) tip vozila vodja 1

INTERVENCIJE 2014 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV št. datum vrsta dela (kratek opis) tip vozila vodja 1 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV 1 1.2.2014 ODSTRANJEVANJE 2 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE 3 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE 4 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE pripl zključk skupj

Prikaži več

Naslov

Naslov Kriminaliteta v mestnih občinah v Republiki Sloveniji KATJA EMAN ROK HACIN 1 Uvod Meško (2016) kriminaliteto zločinstvenost ali hudodelstvo opredeli kot skupek ravnanj, ki napadajo ali ogrožajo tako temeljne

Prikaži več

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero Ribčev Laz 48 Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero

Prikaži več

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN 2016 - NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 1003 ŽUPAN 04 SKUPNE ADMINISTRATIVNE SLUŽBE IN SPLOŠNE JAVNE STORITVE 0403 Druge skupne administrativne

Prikaži več

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls)

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls) Ljubljana, 28.02.2014/TK SEZNAM TURISTIČNIH PISARN, KI IZDAJAJO MEDNARODNE DOKUMENTE IN PRODAJAJO VINJETE CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska 35 3000 CELJE tel.: 03-42 56 560 mihaela.zunter@amzs.si AMD

Prikaži več

Odobreni projekti 2015

Odobreni projekti 2015 Odobreni projekti 2015 1. PROJEKTI MOBILNOSTI (Ključni ukrep 1) Zap. št. Št. zadeve Organizacija Kraj Skupno št. doseženih točk Odobrena dotacija (v EUR) 1 KA1-SE-10/15 Šolski center Postojna Postojna

Prikaži več

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib Štev.: 1810-1/19-297/013 Ljubljana, 30.7.2019 dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica 1 2000 Maribor Zadeva: Polletno poročilo o delovanju Programa Svit

Prikaži več

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajdovščina Goriška c. 75 5270 AJDOVŠČINA tel.: 05 3644 210 ajdovscina@amzs.si CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska

Prikaži več

Microsoft Word - Predpisi_inšpektorat.docx

Microsoft Word - Predpisi_inÅ¡pektorat.docx SKUPNA OBČINSKA UPRAVA MEDOBČINSKEGA INŠPEKTORATA IN REDARSTVA MESTNE OBČINE NOVO MESTO IN OBČINE STRAŽA I. NADZOR NAD PREDPISI POSAMEZNE OBČINE USTANOVITELJICE SKUPNE OBČINSKE UPRAVE 1. MEDOBČINSKI INŠPEKTORAT

Prikaži več

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx)

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx) Ljubljana, 23. 10. 2015 Hidrološko poročilo o visokih vodah v dneh med 11. in 18. oktobrom 2015 Predhodna velika vodnatost rek, nasičenost tal z vodo in pogoste padavine od 10. do 15. oktobra so povzročile

Prikaži več

Microsoft Word - agrobilten_ doc

Microsoft Word - agrobilten_ doc Dekadni bilten vodnobilančnega stanja v Sloveniji 1. april 3. april 9 OBVESTILO Ob prehodu v drugo polovico aprila so se tla že zelo izsušila. A visoke temperature zraka so popustile in po večini Slovenije

Prikaži več

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc Ljubljana, 10. oktober 2014 Padavine med 15. junijem in 15. septembrom 2014 Poletje 2014 je izstopalo po nadpovprečni višini padavin, še posebej po 15. juniju; pogoste in občasno tudi zelo obilne padavine

Prikaži več

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU www.mass.si polovičke Popust Maryann 09302-20 (št. 36-41) TBS 25491-20 (št.41-46) Še več OBUTVE po polovičnih cenah poiščite v naših prodajalnah. Akcija traja od 7.11. do 27.11.2016 oziroma do razprodaje

Prikaži več

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc ARSO, Državna meteorološka služba Ljubljana, 23. 9. 2010 Poročilo o izjemno obilnih padavinah od 16. do 19. septembra 2010 Opis sinoptične situacije Dne 15. septembra je bilo nad severno Evropo obsežno

Prikaži več

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne www.mass.si Nazaj v šolo! 19677-30 (št. 36-41) Na obutev priznanih blagovnih znamk,, Le Coq Sportif,, Polo,, Lacoste, New Balance, Vans, Reebok, Fred Perry. 196770-30 (št. 41,5-46) Popust DO Akcija traja

Prikaži več

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx SEZNAM STACIONARNIH PROJNIH MEST V SISTEMU IJPP Prevoznik Naziv prodjanega mesta Ulica prodajnega mesta Kraj prodajnega mesta Št. prod. mest Obravn. vlog subvenc. voz. Obratovanje (pon.pet.) Obratovanje

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Proračun občine Kanal ob Soči za leto 2014 - dopolnjen predlog NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2014-2017 30. redna seja občinskega sveta, 30.01.2014 4000 OBČINSKA UPRAVA 7.312.851 3.874.613 3.967.973 1.369.748

Prikaži več

Orientacija2011_1

Orientacija2011_1 Štrekljevec Semi Gorje-Po e-treben e Cerkno Loka pri Mengšu Mengeš Dovže Mislinjske doline Hrušica Jesenice Retje Loški potok Sora Medvode Sti na Ivan na Gorica Kolovrat Zagorje ob Savi Zagorica Trebnje

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * IZOLA 6310, PREŠERNOVA CESTA 51 GRADNIKOVA CESTA, 4240 RADOVLJICA Seznam prodajaln dm, v katerih

Prikaži več

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf Stran 12170 / Št. 93 / 18. 11. 2011 Tolmin kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE ter F in G. 12. Izpitni center Postojna obsega območje upravnih enot Cerknica, Idrija, Ilirska Bistrica, Kočevje,

Prikaži več

OBČINA GORJE

OBČINA GORJE Številka: Datum: OCENA IZVAJANJA SKUPNEGA OBČINSKEGA PROGRAMA VARNOSTI ZA OBMOČJE OBČINE TOLMIN ZA LETO 2018 Lokalna skupnost je z uveljavitvijo Zakona o občinskem redarstvu (UR. l. RS, št. 139/06 in 9/17,

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 13 NK Radomlje/Slovenija Nedelja, 12. maj 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče 9:00 NK RADOMLJE OSE : MNK IZOLA Igrišče 1 NK OLIMPIJA : NK SAVA KRANJ Igrišče 2 NK TRAVNIK :

Prikaži več

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol maloprodajna zimske pnevmatike za osebna vozila 13 80 155/80R13 79T INF-049 221000121 101826 E C 71 2 38,60 28,10 70 155/70R13 75T INF-049 221000090 93601 E C 71 2 38,30 28,00 165/70R13 79T INF-049 221000226

Prikaži več

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJANA Litija Nova Gorica Idrija Krško Trebnje Novo mesto Postojna

Prikaži več

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana,. 1. 1 Zelo milo vreme od. decembra 13 do 3. januarja 1 Splošna vremenska slika Od konca decembra do sredine januarja je nad našimi kraji prevladoval južni do

Prikaži več

URADNO PREČIŠČENO BESEDILO Na podlagi 17. člena Statuta Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 23/2007 in 49/2010) ter 88. člena Poslovnika

URADNO PREČIŠČENO BESEDILO Na podlagi 17. člena Statuta Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 23/2007 in 49/2010) ter 88. člena Poslovnika URADNO PREČIŠČENO BESEDILO Na podlagi 17. člena Statuta Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 23/2007 in 49/2010) ter 88. člena Poslovnika Mestnega sveta Mestne občine Murska Sobota (Uradni

Prikaži več

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini Nova Gorica obsega: Odlok o splošnih prost

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini Nova Gorica obsega: Odlok o splošnih prost Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini Nova Gorica obsega: Odlok o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini

Prikaži več

Poročilo

Poročilo Močan veter od 16. do 19. januarja 17 Splošna vremenska slika Že v petek, 13. januarja, je hladen in vlažen polarni zrak iznad severnega Atlantika preplavil zahodno Evropo, hladna fronta pa je popoldne

Prikaži več

(Regijsko_poročilo_SVIT)

(Regijsko_poročilo_SVIT) ODZIVNOST V PROGRAM SVIT V ZDRAVSTVENI REGIJI NOVO MESTO V LETU 2016 Rak na debelem črevesu in danki je zelo resen zdravstveni problem, ker je v Sloveniji to druga najpogosteje odkrita oblika raka. Pomembno

Prikaži več

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx LETO 2013 OBČINA SVET TOMAŽ, Izdelava elaborata kontrole katastrskega in lastniškega stanja zemljišč, preko katerih potekajo kategorizirane občinske ceste v občini Sveti Tomaž MESTNA OBČINA PTUJ, VBCP

Prikaži več

(Microsoft Word - Napovednik za mesec JANUAR Swatycomet zre\350e.doc)

(Microsoft Word - Napovednik za mesec JANUAR Swatycomet zre\350e.doc) Napovednik 2. DEL državnega prvenstva: Sobota; 07.01.2017 4. krog Državno prvenstvo mini odbojka Celjsko Savinjska regija; ŠD Mozirje 10.00 uri: Mozirje SIP Šempeter 10.00 uri: Braslovče I. : Čebelice

Prikaži več

Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do SLOVENIJA: Od 1.1. do je bilo v program povabljenih 30

Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do SLOVENIJA: Od 1.1. do je bilo v program povabljenih 30 Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do 31.12.2018 SLOVENIJA: Od 1.1. do 31.12.2018 je bilo v program povabljenih 309.008 oseb in 307.701 osebi je bilo vabilo tudi vročeno.

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 13 NK Radomlje/Slovenija Nedelja, 12. maj 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče 9:00 NK RADOMLJE OSE : MNK IZOLA 0:1 Igrišče 1 NK OLIMPIJA : NK SAVA KRANJ 0:0 Igrišče 2 NK TRAVNIK

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INFORMATIKA Tečaj za višjega gasilca OGZ PTUJ 2017 PRIPRAVIL: ANTON KUHAR BOMBEK, GČ VSEBINA TEORETIČNA PREDAVANJA INFORMACIJSKI SISTEMI SISTEM OSEBNIH GESEL IN HIERARHIJA PRISTOJNOSTI PRAKTIČNE VAJE ISKANJE

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_3_obisk_29_in_30_3_2012.doc

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_3_obisk_29_in_30_3_2012.doc EKOmisija 3. obisk ZAPISNIK 29. 3. 2012 Jesenice in Radovljica: Srednja šola Jesenice, Gimnazija Jesenice, Ekon. gimnazija in srednja šola Radovljica, Srednja gostinska in turistična šola Radovljica 30.

Prikaži več

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z maloprodajna letne pnevmatike za osebna vozila Serija 80 13 155/80R13 79T ECOCONTROL 542960 79004 E C 65 ) 54,30 33,10 14 175/80R14 88T ECOCONTROL 533458 146146 E C 68 )) 72,00 43,90 Serija 70 13 155/70R13

Prikaži več

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. SNL V 1.0; 16.08.2017 Na podlagi določil Statuta NZS

Prikaži več

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA BC Naklo Strahinj 99 4292 Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA Datum meritve Lokacija meritve Merjenje temperatur 19.2.2014 20.2.2014 21.2.2014 22.2.2014 23.2.2014 46.292418 SGŠ

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_1_obisk_18_in_21_11_2011.doc

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_1_obisk_18_in_21_11_2011.doc EKOmisija 1. obisk ZAPISNIK 18. 11. 2011 Kranj in Škofja Loka: TŠC Kranj (strokovna gimnazija in strokovna in poklicna šola), Gimnazija Kranj, ŠC Škofja Loka (Srednja šola za lesarstvo in Srednja šola

Prikaži več

Na podlagi 180. člena Statuta Mestne občine Koper (Uradne objave, št. 40/00 in 30/01) R A Z G L A Š A M O D L O K O AVTO TAKSI PREVOZIH Številka:K1053

Na podlagi 180. člena Statuta Mestne občine Koper (Uradne objave, št. 40/00 in 30/01) R A Z G L A Š A M O D L O K O AVTO TAKSI PREVOZIH Številka:K1053 Na podlagi 180. člena Statuta Mestne občine Koper (Uradne objave, št. 40/00 in 30/01) R A Z G L A Š A M O D L O K O AVTO TAKSI PREVOZIH Številka:K1053-4/2002 Datum: 13. junija 2003 ŽUPAN Boris Popovič

Prikaži več

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d.

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Predstavitev podjetja Elektro Gorenjska, d. d., je podjetje za distribucijo električne energije, ki uporabnikom distribucijskega omrežja dnevno

Prikaži več

Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri

Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri ne energije v hidroelektrarnah do 10 MW Št. Površinska

Prikaži več

01. OPREDELITEV NESREČE

01. OPREDELITEV NESREČE Zap. št. Vsebina Stran 1. NESREČA V PREDORU 4 1.1. Uvod 4 1.2. Podatki o avtocestnem odseku državna meja-hrušica 5 1.3. Podatki o državni cesti Podtabor državna meja z Avstrijo G2-101 5 1.4. Podatki o

Prikaži več

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3)

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3) SVET KRAJEVNE SKUPNOSTI TURJE GORE Turje 20 1431 Dol pri Hrastniku Turje, 23.09.2015 ZAPISNIK Navzoči člani sveta KS Turje - Gore: Ladislav Železnik, Tina Peklar, Stane Polak, Vojka Grešak Kramžar, Stojan

Prikaži več

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, 14.6.2008 MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijanje tarčvezanje vozlprenos žogic Testi TOČKE PGD ZVEZA

Prikaži več

Številka:

Številka: apple REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Dunajska cesta 47, 1000 Ljubljana T: 01 478 74 00 F: 01 478 74 25 E: gp.mop@gov.si www.mop.gov.si Številka: 004-2/2015/77 Ljubljana, 14.7.2015

Prikaži več

OBČINA CERKLJE na Gorenjskem Trg Davorina Jenka 13, 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM telefon: 04/ fax: 04/ OCENA

OBČINA CERKLJE na Gorenjskem Trg Davorina Jenka 13, 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM telefon: 04/ fax: 04/ OCENA OBČINA CERKLJE na Gorenjskem Trg Davorina Jenka 13, 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM obcinacerklje@siol.net telefon: 04/ 28 15 800 fax: 04/ 28 15 820 OCENA IZVAJANJA OBČINSKEGA PROGRAMA VARNOSTI V LETU 2017

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

1. VELIKA NAGRADA IZOLE BUTAN PLINA Nedelja 23. februar 2014 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Organizator 1. Velike nagrade Izole Butan plina je

1. VELIKA NAGRADA IZOLE BUTAN PLINA Nedelja 23. februar 2014 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Organizator 1. Velike nagrade Izole Butan plina je 1. VELIKA NAGRADA IZOLE BUTAN PLINA Nedelja 23. februar 2014 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Organizator 1. Velike nagrade Izole Butan plina je: Kolesarska zveza Slovenije, Celovška cesta 25, 1000

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Slovensko združenje paliativne in hospic oskrbe, NA STIČIŠČU: PALIATIVNA OSKRBA IN ONKOLOGIJA 9.10.2018, Onkološki inštitut Ljubljana Vloga Internistične prve pomoči pri oskrbi bolnikov z rakom v paliativni

Prikaži več

Microsoft Word - bilten doc

Microsoft Word - bilten doc Dekadni bilten vodnobilančnega stanja kmetijskih tal v Sloveniji 11. 20. avgust 2010 OBVESTILO Drugo dekado avgusta so zaznamovali pogosti intenzivni nalivi. Skupno je v teh dneh padlo največ dežja v zahodni

Prikaži več

Microsoft Word - letni načrt pridob. rebalans za 2012 brez imen.doc

Microsoft Word - letni načrt pridob. rebalans za 2012 brez imen.doc Na podlagi 19. člena Statuta Mestne občine Nova Gorica (Uradne objave, št. 6/2002, 25/2002 in Uradni list RS št. 38/2005, 24/2006), 11. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih

Prikaži več

Anketa o prometu v Občini Škofja Loka Spoštovani! Občina Škofja Loka izdeluje Celostno prometno strategijo Občine Škofja Loka (CPS). Da bo CPS Občine Škofja Loka čim bolj prilagojena zahtevam in željam

Prikaži več

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve]

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve] OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina@menges.si Številka: 3500-1/2015 Datum: 26.9.2018 ZADEVA : OBRAVNAVA DOPOLNJENEGA

Prikaži več

INFORMATIKA TEČAJ ZA VIŠJEGA GASILCA

INFORMATIKA TEČAJ ZA VIŠJEGA GASILCA INFORMATIKA TEČAJ ZA VIŠJEGA GASILCA Damjan Munda, GČ, II.st. VSEBINA PREDMETA INFORMACIJSKI SISTEMI SISTEM OSEBNIH GESEL IN HIERARHIJA PRISTOJNOSTI GASILSKI INFORMACIJSKI SISTEM KAJ JE INFORMATIKA? Informatika

Prikaži več

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna komisija objavlja seznam kandidatov na ponovnem glasovanju

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 P R A V I L A OBNAŠANJA ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN DISCIPLINE NA VAROVANEM OBMOČJU TOVARNE TKI HRASTNIK, d.d. na naslovu C. 1. maja 33, Hrastnik. S temi pravili morajo biti seznanjeni in jih upoštevati

Prikaži več

letno poročilo o delu doc

letno poročilo o delu doc POROČILO O DELU JAVNEGA KOMUNALNEGA PODJETJA KOMUNALA RIBNICA D.O.O. za leto 2005 Javno komunalno podjetje Komunala Ribnica d.o.o. Goriča vas 11 a, 1310 Ribnica tel.,fax., 01/83-61-138 e-naslov: komunala.ribnica@siol.net

Prikaži več

Petrol

Petrol PETROLOV Program za zagotavljanje prihrankov energije pri končnih odjemalcih 2 Zakonski okvir Sredstva iz Petrolovega programa se podeljujejo v skladu s pravili za podeljevanje Državne pomoči (javni pozivi)

Prikaži več

pregled merodajnih nagibov in uporov

pregled merodajnih nagibov in uporov KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 20 LJUBLJANA JESENICE D.M.... 1 PROGA 21 LJUBLJANA ŠIŠKA KAMNIK GRABEN... 1 PROGA 30 ZIDANI MOST ŠENTILJ D.M.... 1 PROGA 31 CELJE VELENJE... 2 PROGA 32

Prikaži več

(Izpis - Na\350rt razvojnih programov)

(Izpis - Na\350rt razvojnih programov) NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2010-2013 04 SKUPNE ADMINISTRATIVNE SLUŽBE IN SPLOŠNE JAVNE STORITVE 1.351.130 308.700 310.000 310.000 0 0 0403 Druge skupne administrativne službe 1.351.130 308.700 310.000 310.000

Prikaži več

Knjižica Hiša nepremičnine.cdr

Knjižica Hiša nepremičnine.cdr HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. VAŠ OSEBNI SVETOVALEC Delujemo učinkovito s poštenim in odkritim pristopom v najvišje dobro vseh. Pri prodaji ali nakupu nepremičnin so največkrat skupne želje, interesi in potrebe

Prikaži več

tehnični podatki o progah

tehnični podatki o progah Slovenske železnice Infrastruktura,d.o.o. Program omrežja 019 PRILOGA 3A TEHNIČNI PODATKI O PROGAH KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 0 LJUBLJANA JESENICE D.M.... PROGA 1 LJUBLJANA ŠIŠKA

Prikaži več