Eleganca razvajanja

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Eleganca razvajanja"

Transkripcija

1 Eleganca razvajanja

2

3 Spa Luisa Na obali Blejskega jezera, v intimnem vzdušju nudi prijetno zatočišče za vsakogar, ki si želi sprostitev, mir in zasebnost. V elegantnem okolju, z razgledom na Blejsko kuliso, je vsaka storitev posebno doživetje. Posebnost Spaja Luisa je elegantno termalno kopališče, zgrajeno leta 1925, z izvirom zdravilne termalne vode, ki vsako jutro napolni bazen. Izviru vrelca (22 C) že skoraj dve stoletji pripisujejo zdravilne lastnosti. Učinki termalne vode na telo se kažejo tako po pitju vode kot po kopanju v njej. Kopanje v termalni vodi blagodejno deluje na srce in ožilje, pitje vode pa na želodčne težave. V wellness delu Spaja Luisa smo oblikovali programe, ki so osnovani na termalni vodi, alpskih zeliščih in kozmetiki Heaven, ki v svetu trenutno velja za najboljšo naravno alternativo botoksu. Ponujamo vam masaže za sprostitev in pomiritev, pilinge, anticelulitne programe, depilacije Perron Rigot, manikure, pedikure, kopeli, razvajanje v dvoje in savnanje.

4 Masaže ČAS TRAJANJA Masaža Luisa 80 min 75,00 Posebnost wellnessa je masaža celega telesa, obraza, lasišča in stopal s toplimi aromatičnimi olji, ki zelo blagodejno vplivajo na telo, sproščajo in pomirjajo. Učinek sprostitve se še poveča z ogrevanjem telesa s posebnimi grelnimi blazinicami. Klasična masaža 50 min 54,00 Masaža celega telesa blagodejno vpliva na splošno počutje, izboljša krvni obtok, sprosti mišice, živčevje in sklepe. Klasična masaža z dodatkom toplih zelišč 50 min 56,00 Masaža celega telesa s kombinacijo toplih zeliščnih snopkov, ki dodatno spodbudijo prekrvavitev, zmanjšajo mišično napetost in izboljšajo počutje. Snopki iz zdravilnih zelišč delujejo blagodejno na kožo in s prijetnim vonjem ustvarjajo globoko sprostitev. CENA Delna masaža 20 min 29,00 Masaža hrbta ali nog izboljša prekrvavitev mišic in sprošča napetost. Antistresna masaža 50 min 55,00 Antistresna masaža pomiri fizični in emocionalni stres ter sprošča mišično napetost. Posebej se posvetimo hrbtu, nogam, lasišču, obrazu in stopalom. Čokoladna masaža 50 min 56,00 Masaža s kakavovimi ploščicami z naravnim kakavovim maslom je odlična za sprostitev in razvajanje. Kožo vlaži in nahrani. Lux masaža s toplim voskom 50 min 57,00 Lux masaža je potovanje v svet čustev in dobrega počutja ter prava izbira za razvajanje telesa in duha. Aroma masaža Decleor 75 min 74,00 Masaža z aromatičnimi olji vpliva tako na fizično kot psihično počutje. Razbremeni od vsakdanjega stresa in pripomore k vzpostavitvi ravnovesja in izboljšanju razpoloženja.

5 Ayurvedska masaža 70 min 79,00 Masaža se izvaja s toplimi zeliščnimi olji po načelih indijske medicine in je prilagojena posamezniku. Deluje sprostitveno in antistresno, pripomore k čiščenju telesa, izboljšanju cirkulacije in počutja. Masažni mozaik Luisa 80 min 85,00 Sproščujoča kombinacija masaže obraza, telesa in refleksne masaže stopal. Masažo dopolnjuje ogrevanje telesa s toplimi zelišči in počitek ob izbranih sprostitvenih čajih. Masaža stopal 25 min 29,00 Za popolno sprostitev in ugodje. Telesni pilingi in maske ČAS TRAJANJA CENA Aromatični piling celega telesa Decleor 30 min 34,00 Čokoladni piling celega telesa 20 min 31,00 Dodatne storitve k negi obraza ČAS TRAJANJA CENA Piling in masaža obraza 30 min 31,00 Masaža obraza 20 min 29,00 Oblikovanje obrvi 10,00 Barvanje obrvi 12,00 Barvanje trepalnic 12,00 Barvanje obrvi in trepalnic 20,00

6 Nega obraza s kozmetiko Heaven Privoščite si nego obraza z luksuzno linijo kozmetike za naravno lepoto, ki kožo učvrsti, poveča njeno napetost in je z anti-ageing delovanjem trenutno najboljša naravna alternativa botoksu. Luksuzno linijo kozmetike Heaven je ustvarila Deborah Mitchell. Njena posebnost so izdelki s patentirano anti-ageing formulo z Abeetoxin om oz. čebeljim strupom. Najbolj poznana sestavina čebeljega strupa je melitin protein, ki ima dokazano protivnetno, antibakterijsko in anti-aging delovanje. Po nanosu Abeetoxin a se koža dobro prekrvavi, spodbudi se proizvodnja kolagena, ki učvrsti kožo, in elastina, ki prispeva, da koža ostane elastična. Kolekcija kozmetične linije Heaven je sestavljena iz popolnoma organskih sestavin. Revolucionarne kreme dvignejo, napnejo in učvrstijo obrazne mišice, obenem pa delujejo na globoke izrazne gube in linije. Vsebujejo Abeetoxin, ki danes velja za naravno alternativo botulin toksinu. Za začetno nego priporočamo masko Silver, ki vsebuje strup čebel delavk. Če uporabljate Silver že nekaj časa, lahko preidete na močnejšo verzijo Black. Ta vsebuje tri četrtine strupa čebel delavk in eno četrtino redkega čebeljega strupa, ki jo najdemo v verziji Gold. Najbolj potenten anti-aging izdelek kozmetike Heaven je maska Gold bee venom, ki vsebuje izjemno redek, a potenten strup čebel matic. Na leto jih izdelajo le 500.

7 ČAS TRAJANJA CENA Bee sting Facial 60 min 80,00 Anti-aging nega obraza vključuje izdelke s čebeljim strupom ter patentirane tehnike, ki sproščajo obrazne mišice, jih učvrstijo in dvignejo. Z masažnimi prijemi in pritiskanjem na pomembne točke obraza, vratu in ramen, sprostimo energijo iz hrbtenice. Pri negi se osredotočamo na masažo glave in ramen, kar pomaga pri zmanjševanju oteklosti okoli oči, dvigne dvojno brado in obenem ponuja spiritualno doživetje. * Willow bee facial 60 min 70,00 Nega obraza za osebe z nečisto kožo (mozolji, akne, ogrci), razširjenimi porami, kožnimi pigmentacijami ali poškodovano kožo zaradi pretiranega sončenja. Z organskimi izdelki uravnovesimo ph kože, s posebno masažno tehniko ter globinskim čiščenjem por delujemo proti kožnim nečistočam in posvetlimo pigmentacije. S čebeljim strupom v izdelkih sprostimo obrazne linije, učvrstimo kožo in delujemo proti staranju. Rezultati so vidni že po prvi negi. Pri nečisti koži se priporoča redno izvajanje, in sicer enkrat na mesec.* Bee peel facial 30 min 65,00 Nega za popoln ten kože na obrazu. Osnova je nov izdelek Bee Peel, ki deluje kot intenzivni piling in vlažilna nega hkrati, saj gladi kožo, zmanjšuje površinska vnetja, odstrani nečistoče globoko iz por ter zmanjšuje pigmentacije, ki so nastale zaradi starosti ali izpostavljanja soncu. Z edinstveno formulo spodbuja nastajanje kolagena, ki poveča elastičnost in napetost kože ter jo odebeli v njenih globljih slojih. Rezultati so vidni že po prvi negi. Za optimalne rezultate je potrebno opraviti tri zaporedne nege v razmaku dva do tri dni.* * Vsi trije tretmaji vključujejo tudi masažo stopal. Namesto nje lahko izberete masažo rok.

8 Nebeški tretmaji s termalno vodo in kozmetiko Heaven Skupaj s kozmetično linijo Heaven smo v Spaju Luisa združili navdih, ki ga prinaša to čudovito okolje Bleda, zdravilne lastnosti termalne vode in znanje kozmetične blagovne znamke Heaven o negi kože, ter ustvarili novo, inovativno kolekcijo luksuznih nebeških tretmajev, ki zdravijo in pomirjajo telo, um in duha. Nebeški tretmaji so oblikovani kot ritual, ki pozitivno vpliva na vaše počutje, notranjo in zunanjo lepoto. So izredno prijetni, sproščujoči in prilagojeni samo vam. Med tretmajem naše terapevtke uporabljajo posebno t. i. Sanjsko kremo Heaven, eterična olja glede na vaše počutje in termalno vodo iz lastnega izvira. To kremo vam po tretmaju tudi podarimo, da boste lahko v okolju svojega doma nadaljevali ritual. Med tretmajem se boste lahko osvežili s kozarcem termalne vode iz našega lastnega vrelca. Na ta način boste izkusili zdravilno moč termalne vode, ki obnavlja vaše celice. Pred tretmajem ali po njem priporočamo kopanje v termalni vodi, ki blagodejno vpliva na telo, duha in um. Učinek rituala lahko podaljšate ob nebeškem smutiju oz. napitku, hkrati pa uživate v najlepšem razgledu na Blejsko jezero. Naše prostore boste zapustili poživljeni od znotraj in zunaj. Obljubljamo vam nebeško potovanje! Izbirate lahko med nebeškimi tretmaji za obraz ali kombinacijo obraz in celotno telo. Naše terapevtke vam bodo glede na vaše potrebe, počutje in želje svetovale najboljšo terapijo za vas. Pri vsaki terapiji je močen poudarek na zunanji in notranji lepoti, negi telesa in duha ter dobrem počutju.

9

10 ČAS TRAJANJA CENA Nebeški tretmaji za obraz 60 min 100,00 Nebeški tretmaji za obraz in telo 90 min 125,00 Nebeška sprostitev S pomirjajočo zeleno meto, grenivko in oljem geranije vam pomaga, da pozabite na težave, ki vas pestijo, se sprostite in umirite. Nebeški dvig imunskega sistema Z ingverjem, poprovo meto, rdečo grenivko in geranijo prispeva k obnavljanju belih krvničk in odpira prsni koš ter tako prispeva k boljšemu delovanju imunskega sistema. Nebeška stimulacija možgančkov Vsebuje olja rožmarina, ciprese, limonske trave in sivke, ki spodbujajo nastanek adrenalina, ta pa krepi zmožnost možganov za pomnjenje in razumevanje. Nebeška obnovitev Vsebuje posebej izbrana dišeča olja pomaranče, mandarine in nerolija, ki pomagajo pri pozitivnem pogledu na življenjske spremembe Nebeški ljubezenski napoj Spodbuja ljubezen do samega sebe, saj vsebuje razkošni jasmin, ylang ylang, vrtnico, geranijo in sivko.

11

12 Anticelulitni programi ČAS TRAJANJA Fat Burning Tretma 60 min 56,00 Tretma za zmanjševanje maščobnih blazinic v podkožju vključuje piling, povijanje in nanos anticelulitnega losjona. Anticelulitna masaža 45 min 54,00 Masaža problematičnih delov telesa izboljša tonus kože ter cirkulacijo in odpravlja celulit. Obloga iz zdravilnega blata 40 min 43,00 Obloga pomaga pri cirkulaciji, kožo poživi, tonira in razstruplja. Obloga iz alg 40 min 43,00 Alge vsebujejo naravne materiale in vitamine, ki pronicajo v telo. Obloga iz alg deluje razstrupljevalno, izboljšuje presnovo ter čisti kožo. Ta je po tretmaju bolj napeta in elastična. Anticelulitni dan 95,00 Poleg anticelulitne nege - pilinga telesa, 20 min, anticelulitne masaže, 45 min, in obloge iz alg, lahko ves dan koristite bazene in savne v Studiu Luisa. Depilacija Perron Rigot Depilacija celih nog 30,00 Depilacija nog - delna 20,00 Depilacija bikini 17,00 Depilacija brazilska 29,00 Depilacija rok 15,00 Depilacija pazduh 12,00 Depilacija nad ustnico 10,00 Depilacija obraza 14,00 Depilacija hrbta ali prsi (pri moških) 37,00 CENA CENA

13 Nega dlani in stopal ČAS TRAJANJA Klasična manikira 50 min 35,00 SPA manikira Luisa 85 min 45,00 Klasična manikira, piling dlani, lakiranje nohtov, masaža dlani s pomlajevalno kremo, razkošna maska za dlani. Gel lakiranje z ureditvijo obnohtne kožice 50 min 34,00 Odstranjevanje gel laka 45 min 12,00 Lakiranje nohtov (klasično) 20 min 12,00 Parafinska obloga dlani 20 min 19,00 Kožo globinsko očisti, navlaži ter nahrani. Klasična pedikura 50 min 39,00 Medicinska pedikura 60 min 49,00 SPA pedikura Luisa 85 min 61,00 Klasična pedikura, piling stopal, lakiranje nohtov, masaža stopal s hranilno kremo, ki kožo neguje ter ji daje žameten in mehak občutek. CENA

14 Rituali ČAS TRAJANJA Luisin vrelec lepote zanjo 90 min 105,00 Za dame, ki se zavedajo, da sta sprostitev in posvečanje sebi ključ do lepega in svežega videza. Mlečna kopel z dodatkom medu za povečanje elastičnosti kože, sprostitvena masaža celega telesa, nega telesa s čvrstilnim in protistarostnim učinkom, masaža obraza in lepotna maska prilagojena potrebam kože (vlažilna ali pomlajevalna). Luisin eliksir energije zanj 90 min 90,00 Za gospode, ki cenijo moč narave in njenih najboljših sestavin ter pozitivne energije, ki se podarja z dotikom človeških dlani. Aromatična masažna kopel za revitalizacijo telesa, sprostitvena masaža celega telesa s posebnim poudarkom na masaži hrbta in ramenskega obroča, masaža stopal. V sladkem objemu čokolade 90 min 95,00 Moč naravnih sestavin v eksotičen obredu izbriše sledi utrujenosti in stresa. Čokoladni piling celega telesa, masaža celega telesa s kakavovimi ploščicami, počitek v topli čokoladni maski za popolno sprostitev. Aromatični paket Luisa 120 min 127,00 Luksuzna nega za popolno revitalizacijo kože z aromami, ki poživijo telo in duha. Aromatični kremni piling, aroma masaža Decleor, učvrstitvena pomlajevalna aromatična maska, nega z razkošno kremo s pomlajevalnim učinkom. CENA

15 Kopel za eno ali dve osebi ČAS TRAJANJA Kopel na biserih sprostitve 40 min 62,00 Masažna kopel v romantičnem soju sveč ob kozarcu penine. Sproščujoče občutje kopeli nadgrajuje moč eteričnih olj in morskih mineralov, ki učinkujejo na telo in dušo z močjo aromaterapije. S prvobitno močjo narave 40 min 55,00 Zeliščna kopel z individualno pripravljenim svežim prevretkom izbranih zelišč napolni telo z lahkotnostjo zdravja in dobrega počutja CENA Razvajanje v dvoje* CENA Paket Duet Luisa za dva 165,00 Sprostitvena kopel v dvoje (40 min), masaža Luisa (80 min). Paket Romanca za dva 155,00 Kopel z oljem vrtnice ob kozarcu penine (40 min), masaža celega telesa s toplimi olji (50 min), uporaba bazena in savn. Zeliščni sprostitveni paket 152,00 Zeliščna kopel za sprostitev celega telesa (40 min), masaža s toplimi zeliščnimi snopki (50 min), uporaba bazena in savn. * Hotelski gostje imajo na razvajanje v dvoje 10 % popust.

16 Kopališče in savne CENA Kopanje in obisk savn 22,00 Kopanje, dnevna vstopnica za otroke do 14 let 6,00 Doplačilo za zunanje kopališče 10,00 Izposoja kopalnega plašča 5,00 Izposoja kopalne brisače 2,50 Dnevna vstopnica 25,00 za zunanje letno kopališče z uporabo kopalne brisače, senčnika, ležalnika in pijačo dobrodošlice

17

18 Spa Luisa Obratovalni čas Wellness Ponedeljek nedelja: Savne in bazen Ponedeljek nedelja: Svetujemo Da boste sproščeni pripravljeni na doživetje, vas pričakujemo 10 minut pred terapijo. Priporočamo, da pred terapijo ne uživate večjih obrokov in alkohola. Terapevta pred začetkom postopka opozorite na posebna zdravstvena stanja. Rezervacije Svetujemo, da želeno storitev predhodno rezervirate po telefonu +386 (0) ali u Odpovedi Če želite naročeno storitev odpovedati, vas prosimo, da to storite dan pred rezerviranim terminom. V nasprotnem primeru vam bomo morali zaračunati 50 odstotkov vrednosti naročene storitve. DARILNI BONI Želite razveseliti svoje najdražje? Podarite božansko sprostitev. Informacije dobite na recepciji Spaja Luisa.

19

20 Sava Turizem d.d. Grand Hotel Toplice, Cesta svobode 12, 4260 Bled, Slovenija T: +386 (0) , E:

SLO CENIK WELLNESS STORITEV RAZVAJANJE V KRANJSKI GORI

SLO CENIK WELLNESS STORITEV RAZVAJANJE V KRANJSKI GORI SLO CENIK WELLNESS STORITEV RAZVAJANJE V KRANJSKI GORI PAKETI IN RITUALI VITA Za vas smo izbrali nepozabna doživetja. V vsakem paketu in ritualu je že vključena storitev, ki vam jo podarjamo. PAKETI VITA

Prikaži več

LUCIJA_2018 november CENIK.cdr

LUCIJA_2018 november CENIK.cdr C E N I K Prvi pregled pri specialistu - estetika 45 (v kolikor se odločite za poseg, je pregled brezplačen) POMLAJEVANJE S TROMBOCITNO PLAZMO PRP 1 PRP terapija 450 GLAJENJE GUB 1 PRP terapija + microneedling

Prikaži več

CENIK STORITEV Masaže in aromaterapije cena Klasična masaža (30 min) 25 Klasična masaža (50 min) 40 Masaža Alaria (kombinacija masaž) (100 min) 80 Lim

CENIK STORITEV Masaže in aromaterapije cena Klasična masaža (30 min) 25 Klasična masaža (50 min) 40 Masaža Alaria (kombinacija masaž) (100 min) 80 Lim CENIK STORITEV Masaže in aromaterapije cena Klasična masaža (30 min) 25 Klasična masaža (50 min) 40 Masaža Alaria (kombinacija masaž) (100 min) 80 Limfna drenaža (30 min) 25 Limfna drenaža (50 min) 40

Prikaži več

TreTmani s potpisom Terma Tuhelj Tretmaji s podpisom Term Tuhelj Masaža termalnim blatom spaevita Masaža s termalnim blatom SPAeVITA Masaža KalMa Masa

TreTmani s potpisom Terma Tuhelj Tretmaji s podpisom Term Tuhelj Masaža termalnim blatom spaevita Masaža s termalnim blatom SPAeVITA Masaža KalMa Masa TreTmani s potpisom Terma Tuhelj Tretmaji s podpisom Term Tuhelj Masaža termalnim blatom spaevita Masaža s termalnim blatom SPAeVITA Masaža KalMa Masaža Kalma refleksna Masaža stopala Hod Po oblacima Refleksna

Prikaži več

Cenik_A4_pomlad poletje jesen Rogla_ cdr

Cenik_A4_pomlad poletje jesen Rogla_ cdr SI Cenik POMLD POLETJE JESEN 2019 Izberite svoje mesto za počitnice: lažilni učinki klime na 1517 m ugodno vplivajo na zdravje ter blažijo tegobe z dihali in alergijami. Vpliv klime se poleti še okrepi,

Prikaži več

Marwell Wellness Cenik storitev

Marwell Wellness Cenik storitev Marwell Wellness Cenik storitev Poseben pridih Istre Nege z lokalnimi ekološkimi izdelki, ki jih je za vas ustvarila naša spa ekipa. Uporabljamo posebno lokalno kozmetiko za nego telesa 45 Degrees, navdihnjeno

Prikaži več

LiveActive

LiveActive Oblikujte svoje roke s temi 5 vajami brez obiska fitnesa! Dvig noge in nasprotne roke na veliki žogi 1 Vaja Y na telovadni žogi 2 z 8-12 ponovitvami na vsaki strani s 15-20 ponovitvami Dotik roke in nasprotne

Prikaži več

2017

2017 2017 www.ghdonat.com info@ghdonat.com +386 (0)3 811 30 00 Poslopje GH Donat je bilo grajeno l. 1973, kot produkt vzora umeščanja moderne arhitekture v naravno okolje. Leta 2001 je hotel prešel v last

Prikaži več

za 150 točk Prihranim več kot 400! 01/

za 150 točk Prihranim več kot 400! 01/ za 150 točk Prihranim več kot 400! 01/02 2016 Spoštovani, pred vami je nova knjižica ugodnosti za januar in februar, vse bone pa lahko unovčite do 15. marca 2016. V njej najdete številne izdelke dekorative,

Prikaži več

Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni

Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni www.dm-drogeriemarkt.si www.facebook.com/dmslovenija V S O D E LOVA N J U S za 50 60% popust akademija licenja Naučite se konture kot profesionalke

Prikaži več

4_apr 2019_slo.cdr

4_apr 2019_slo.cdr April Animacijski program, 1.4. 5. 5. 2019 Vsak dan, od 8. do 22. ure: Sladica dneva po promocijski ceni @ Okrepčevalnica Slaščičarna Urška Vsako sredo, od 18. ure dalje: Kulinarično potovanje po regijah

Prikaži več

asist. Dr. Urška Bukovnik Program: Terapije Hotel PLESNIK 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski progra

asist. Dr. Urška Bukovnik Program: Terapije Hotel PLESNIK 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski progra 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski program je osnovan na individualni obravnavi posameznika in namenjen vsem ki se spopadajo z izgorelostjo, vsem ki bi

Prikaži več

IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in

IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in elegantne bele perunike iz Sredozemlja. Kolekcija La

Prikaži več

SOS POMOČ NA DOMU S TKIVNIMI SOLMI Človeško telo sestavlja 12 osnovnih mineralih soli. Anorganske snovi (minerali) so bistvenega pomena za življenje,

SOS POMOČ NA DOMU S TKIVNIMI SOLMI Človeško telo sestavlja 12 osnovnih mineralih soli. Anorganske snovi (minerali) so bistvenega pomena za življenje, SOS POMOČ NA DOMU S TKIVNIMI SOLMI Človeško telo sestavlja 12 osnovnih mineralih soli. Anorganske snovi (minerali) so bistvenega pomena za življenje, saj skupaj z organskimi snovmi tvorijo celice iz katerih

Prikaži več

Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013

Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013 Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013 Sava Hoteli Bled Sezona A 03.01.-25.04., 18.10.-20.12. B 25.04.-02.08., 25.08.-18.10., 20.12.-28.12. C 02.08.-25.08., 28.12.2013-01.01.2014 Paketi

Prikaži več

POROKA V RIMSKIH TERMAH

POROKA V RIMSKIH TERMAH POROKA V RIMSKIH TERMAH VAŠA POROKA, VAŠI SPOMINI, NEPOZABNA CELOTA Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino, je kot naročen za začetek skupne prihodnosti Poročni dan ostaja v spominu in daje intonacijo

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEW 2018 Remisens Hotel Lucija Remisens Hotel Lucija (3*) se nahaja ob glavni promenadi v neposredni bližini plaže in športnega centra ter je idealen kraj za nepozaben družinski dopust. ODDALJENOS LOKACIJA

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Presentation1

Microsoft PowerPoint - Presentation1 Drža telesa čelno proti tlom»klop«vzdrževati ravno linijo telesa. Opora je na podlahteh in prstih nog. Stisnite trebušne mišice in postavite medenico v nevtralni položaj (t.j. poteg popka noter in stisk

Prikaži več

depilacija katalog za splet

depilacija katalog za splet popolna ponudba izdelkov za profesionalno depilacijo high quality o podjetju Maystar postane vodilno svetovno podjetje v sistemih za profesionalno o voskih Starpil ENA IZMED VODILNIH BLAGOVNIH ZNAMK NA

Prikaži več

Catalogo Just AUS 2018

Catalogo Just AUS 2018 Splošni katalog Naravna tradicija, način in modrost Že več kot 85 let se na tisoče družin po vsem svetu odloča svoje dobro počutje zaupati Justu. Naše znanje in izkušnje temeljijo na trdnih načelih: visoka

Prikaži več

REFLEKSOTERAPIJA

REFLEKSOTERAPIJA REFLEKSNOCONSKA MASAŽA STOPAL Maja VRHUNC, univ. dipl. prav., psihoterapevtka, refleksoterapevtka MAJ-CHI 1 KAJ JE REFLEKSOTERAPIJA V modernem času je refleksoterapija postala umetnost dotika, zelo učinkovita

Prikaži več

lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina

lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina Pred začetkom uporabe kontaktnih leč Sentina vam svetujemo, da si preberete naslednja navodila. Četudi kontaktne leče uporabljate že dlje časa, je dobro

Prikaži več

Zdrav način življenja

Zdrav način življenja o o o o Zdrav način življenja vodi k boljšemu počutju in ohranjanju dobrega zdravja, Biti zdrav ni le naša pravica, temveč tudi dolžnost, Človeški organizem za nemoteno delovanje potrebuje ravnovesje,

Prikaži več

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard December je čas veselja in obdarovanja. To je tisti mesec, ki kljub nizkim temperaturam prinaša na lica tople nasmehe. K čimer seveda pripomorejo

Prikaži več

Pred nočno izmeno grem spat v trajanju:

Pred nočno izmeno grem spat v trajanju: Vpliv nočnega dela na počutje in zdravje zaposlenih v DARS in v policiji Helena Pleslič Srečanje promotorjev zdravja Slovenije 9. december 2016 Cirkadiani ritem pri človeku 00.00 (polnoč) 2.00 najgloblji

Prikaži več

PREDLOGI NASLOVOV ZA IZDELAVO DIPLOMSKIH DEL PROGRAM VELNES 2018/2019 PREDAVATELJICA: mag. Darja Radić UVOD V TURIZEM IN DESTINACIJSKI MANAGEMENT (UTD

PREDLOGI NASLOVOV ZA IZDELAVO DIPLOMSKIH DEL PROGRAM VELNES 2018/2019 PREDAVATELJICA: mag. Darja Radić UVOD V TURIZEM IN DESTINACIJSKI MANAGEMENT (UTD PREDLOGI NASLOVOV ZA IZDELAVO DIPLOMSKIH DEL PROGRAM VELNES 2018/2019 PREDAVATELJICA: mag. Darja Radić UVOD V TURIZEM IN DESTINACIJSKI MANAGEMENT (UTD) 1. Oblikovanje doživetij v izbrani turističnih destinaciji

Prikaži več

INFORMACIJE

INFORMACIJE INFORMACIJE O 10. MLADINSKI POLETNI ŠOLI SLOVENŠČINE Prihod in namestitev Prihod: Dijake, ki boste stanovali v Dijaškem domu Bežigrad, pričakujemo v Ljubljani v nedeljo, 28. junija, od 15.00 naprej. Informativni

Prikaži več

Zlozenka A6 Promocija zdravja na delovnem mestu.indd

Zlozenka A6 Promocija zdravja na delovnem mestu.indd PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU V Zdravstvenem domu Ljubljana izvajamo program Promocija zdravja na delovnem mestu, ki je namenjen ozaveščanju delavcev in delodajalcev o zdravem življenjskem slogu

Prikaži več

TU PONUDBA / REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka reze

TU PONUDBA / REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka reze TU PONUDBA / 1. 6.- 30. 8. 2019 REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka rezervacija vam prinese do 30 vračila -ja na Tuš klub kartico

Prikaži več

SLO TERME V OSRČJU KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP

SLO TERME V OSRČJU KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP SLO TERME V OSRČJU KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP DOBRODOŠLI Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno

Prikaži več

Bernarda Jurgec Klemen Gorenčič Nina Jurgec Nuša Borko Samanta Gašparič Nina Žvegla Tjaša Koletnik Kidrič Valentina Mesarec Patricija Korpar Dobrodošl

Bernarda Jurgec Klemen Gorenčič Nina Jurgec Nuša Borko Samanta Gašparič Nina Žvegla Tjaša Koletnik Kidrič Valentina Mesarec Patricija Korpar Dobrodošl Bernarda Jurgec Klemen Gorenčič Nina Jurgec Nuša Borko Samanta Gašparič Nina Žvegla Tjaša Koletnik Kidrič Valentina Mesarec Patricija Korpar Dobrodošli med nami, dobrodošli med Rimljani. Urška Kojc, Samanta

Prikaži več

untitled

untitled SLOVENIJA www.farmasi.si april 2019. Znižano! MR. WIPES SPOMLADANSKA AKCIJA 50 % Bodi tudi ti eco-friendly Mr.Wipes ohranja naravo in misli na prihodnje generacije MR. WIPES BIOHOME / PROMO NOVO! SPECIAL

Prikaži več

Tekaški program in vaje za prijeten 10 km tek

Tekaški program in vaje za prijeten 10 km tek Tekaški program in vaje za prijeten 10 km tek Tekaški program za tek na 10 km (1. 7. - 7. 7.) Intervalni trening 5 x 400 m (200 m hoje med ovitvami) Tekaški program za tek na 10 km (8. 7. 14. 7.) Fartlek

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev CATERING MARIPOSA CATERING SPECIALTY COFFEE KAJ POČNEMO Posebnost kavnega cateringa je v tem, da prinaša vašemu dogodku brezkompromisno najvišjo kakovost. Naši prenosni espresso bar dovoljuje našim profesionalnim

Prikaži več



 STATIČNE RAZTEZNE VAJE (»STREČING«) NEKAJ PRAVIL O RAZTEZANJU PRED RAZTEZANJEM SE VEDNO OGREJ, NAJBOLJE, DA NAREDIŠ VAJE PO TUŠIRANJU, KO SI ŠE OGRET OD TRENINGA PREDEN ZAČNEŠ, SPIJ KOZAREC ALI DVA VODE

Prikaži več

NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN ANTI-AGING

NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN ANTI-AGING NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN ANTI-AGING NAVODILA ZA UPORABO UVOD Čestitamo vam na prvem koraku do brezhibno lepe kože, ki jo boste dosegli z uporabo naprave LUNA TM go T- Sonic TM za čiščenje obraza in anti-aginig.

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

BOLEZNI KOSTI

BOLEZNI KOSTI BOLEZNI KOSTI Glavni vzroki za osteoporozo so: družinska nagnjenost k osteoporozi, pomanjkanje kalcija v prehrani, pomanjkanje gibanja, kajenje, pretirano pitje alkohola in zgodnja menopavza. Zdravljenje:

Prikaži več

OBRAVNAVA OSNOVNI VZROK Naravne resitve za zdravo in opolnomočeno življenje Ali potrebujete varne, učinkovite in cenovno ugodne rešitve za zdravje? IM

OBRAVNAVA OSNOVNI VZROK Naravne resitve za zdravo in opolnomočeno življenje Ali potrebujete varne, učinkovite in cenovno ugodne rešitve za zdravje? IM OBRAVNAVA OSNOVNI VZROK Naravne resitve za zdravo in opolnomočeno življenje Ali potrebujete varne, učinkovite in cenovno ugodne rešitve za zdravje? IMATE MOŽNOST IZBIRE Sodoben pristop Zasnovan za obvladovanje

Prikaži več

B elek Turč ija Belek je novejše turistično središče s prvovrstnimi hotelskimi naselji, ki jih obdajajo pinijevi in evkaliptusovi gaji, ob lepo urejen

B elek Turč ija Belek je novejše turistično središče s prvovrstnimi hotelskimi naselji, ki jih obdajajo pinijevi in evkaliptusovi gaji, ob lepo urejen B elek Turč ija Belek je novejše turistično središče s prvovrstnimi hotelskimi naselji, ki jih obdajajo pinijevi in evkaliptusovi gaji, ob lepo urejenih prostranih peščenih plažah. Hotelska naselja so

Prikaži več

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd Za gurmanske užitke Maxi catering, Trg republike 1, 1000 Ljubljana Tel: +386 (0)51 285 336, www.maxi.si/catering Maxi catering V življenju so priložnosti, ob katerih želimo svojim najbližjim, prijateljem,

Prikaži več

Lepotni vodnik

Lepotni vodnik Lepotni vodnik Znanstvene metode in strokovni standardi za kozmetiko, ki temelji na naravnih sestavinah in daje varen občutek, da ste izbrali najboljše. Izdelano v Nemčiji. DR. GRANDEL kozmetika Dotik

Prikaži več

URNIK PREDAVANJ IN VAJ ŠTUDIJSKEM LETU 2013/2014

URNIK PREDAVANJ IN VAJ ŠTUDIJSKEM LETU 2013/2014 KOZMETIKA - 1. LETNIK (K1) URNIK PREDAVANJ, VAJ IN DRUGIH AKTIVNOSTI ŠTUDENTOV V ŠTUDIJSKEM LETU 2016/2017 POSLOVNA KOMUNIKACIJA IN VODENJE (PKV) Ustni izpit: 05. 01. 2017 (ČET) ob 15:30 11.10.2016 (TOR-5)

Prikaži več

ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? -

ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? - ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? - Kakšnega izvora je hrana ki jo jemo: živalskega, rastlinskega

Prikaži več

JEDILNIK OD IN SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN

JEDILNIK OD IN SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN OD 1.9.2016 IN 2.9.2016 SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN TER SLEDI OREŠKOV IN SEZAMA! ZLATE MISLI O POGUMU: Naša pot

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 ZAHTEVE TENIŠKE IGRE V tej predstavitvi bomo... Analizirali teniško igro z vidika fizioloških procesov Predstavili energijske procese, ki potekajo pri športni aktivnosti Kako nam poznavanje energijskih

Prikaži več

KATALOG IZDELKOV

KATALOG IZDELKOV KATALOG IZDELKOV Matija Šega Fruktus Matija Šega s.p. GSM: 040 504 245 MAIL: info@fruktus.si Kazalo Knjiga o aloe arborescens... 3 Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens... 3 Podnaslov: Za uspešen

Prikaži več

ASPIRIN*

ASPIRIN* Navodilo za uporabo Canespor 10 mg/g krema bifonazol Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri uporabi tega zdravila natančno upoštevajte napotke

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev MOŽNOSTI ZDRAVLJEN DIETA PRI LEDVIČNI BOLEZNI Razumeti ledvično bolezen, njen potek in vedeti za možnosti zdravljenja KAJ DELAJO LEDVICE čistijo kri in odstranjujejo odvečno vodo iz telesa odstranjujejo

Prikaži več

KATALOG 2018/19 FRIZERSKI, MANIKURNI MATERIAL IN PRIPOMOČKI

KATALOG 2018/19 FRIZERSKI, MANIKURNI MATERIAL IN PRIPOMOČKI KATALOG 2018/19 FRIZERSKI, MANIKURNI MATERIAL IN PRIPOMOČKI 2 SPLOŠNE INFORMACIJE IZDAJATELJ: UP TADO, d.o.o. Proizvodnja, storitve in trgovina Cesta Staneta Žagarja 33 4000 Kranj Tel: 059 093 913 E-pošta:

Prikaži več

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi Akcije jesen 2018. september-december 2018. Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materialov. Kerr Endodontija Na zamudite aparata za strojno

Prikaži več

OSEBNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN MASAŽO OBRAZA IN PREPREČEVANJE STARANJA

OSEBNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN MASAŽO OBRAZA IN PREPREČEVANJE STARANJA OSEBNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN MASAŽO OBRAZA IN PREPREČEVANJE STARANJA CELOTEN UPORABNIŠKI PRIROČNIK ZAČETEK UPORABE Čestitamo vam ob prvem koraku proti brezhibno lepi koži z nakupom sistema za čiščenje

Prikaži več

PROGRAM SPROSTITVE IN REGENERACIJE SRI LANKA! samo 12 oseb Vodeni ogledi in spoznavanje Sri Lanke po vaši želji SLOVENSKO vodenje in slovenska organiz

PROGRAM SPROSTITVE IN REGENERACIJE SRI LANKA! samo 12 oseb Vodeni ogledi in spoznavanje Sri Lanke po vaši želji SLOVENSKO vodenje in slovenska organiz PROGRAM SPROSTITVE IN REGENERACIJE SRI LANKA! samo 12 oseb Vodeni ogledi in spoznavanje Sri Lanke po vaši želji SLOVENSKO vodenje in slovenska organizacija! Super program, ugodna cena, majhna skupina Sveže

Prikaži več

NAVODILO ZA UPORABO Canesten3 200 mg vaginalne tablete klotrimazol Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Zdravilo je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate

Prikaži več

K A Z A L O

K A Z A L O Objekti Zveze delovnih invalidov Slovenije za izvajanje programa ''Ohranjevanje zdravja'' Ljubljana, 2018 K A Z A L O IZOLA APARTMAJI V SIMONOVEM ZALIVU... 4 ČATEŽ HIŠICE V TERMAH ČATEŽ... 14 ROGAŠKA

Prikaži več

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni v Ljubljani na Tržaški cesti ob izvozu Brezovica 15% POPUST NA NAKUP *

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni v Ljubljani na Tržaški cesti ob izvozu Brezovica 15% POPUST NA NAKUP * OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM 2. 4. 2019 v novi dm prodajalni v Ljubljani na Tržaški cesti ob izvozu Brezovica 15% POPUST NA NAKUP * *Popust velja zgolj 2. 4. 2019 v prodajalni dm, v Ljubljani

Prikaži več

AZ_sredstva_katalog_140306

AZ_sredstva_katalog_140306 Sredstva za zaščito vseh vrst ogrevalnih Najboljša zmogljivost v ogrevalnih sistemih in zagotovitev popolne varnosti za uporabnika in okolje Praktični napotki za uporabo AZ sredstev Ogrevalni sistemi radiatorji

Prikaži več

NAVODILO ZA UPORABO

NAVODILO ZA UPORABO 166 Navodilo za uporabo EXODERIL 10 mg/g krema naftifinijev klorid pri glivičnih okužbah stopal, dimelj ali neporaščene kože Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas

Prikaži več

DETOX PROGRAM pozabljeni okusi narave Gurmama detox program je visokokakovosten program čiščenja namenjen zaposlenim ljudem. Vsako jutro med 8 in 10 u

DETOX PROGRAM pozabljeni okusi narave Gurmama detox program je visokokakovosten program čiščenja namenjen zaposlenim ljudem. Vsako jutro med 8 in 10 u DETOX PROGRAM pozabljeni okusi narave Gurmama detox program je visokokakovosten program čiščenja namenjen zaposlenim ljudem. Vsako jutro med 8 in 10 uro vam bomo na vrata vašega doma ali pisarne pripeljali

Prikaži več

Album OBHAJILO notranjost.indd

Album OBHAJILO notranjost.indd V spomin na prvo sveto obhajilo Pridi, ljubi Jezus, pridi mi v srce, težko te že čakam, veselim se že! Tukaj nalepi svojo najljubšo fotografi jo z dne, ko si prvič prejel/a sveto obhajilo. Moje ime in

Prikaži več

DODATEK I

DODATEK I Navodilo za uporabo IBUBEL COMBO 50 mg/30 mg v 1 g gel ibuprofen/levomentol Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri uporabi tega zdravila natančno

Prikaži več

OS Podgora

OS Podgora Vzgoja sadik paradižnika, feferonov, paprike, jajčevcev, zelene S kmetijskim krožkom smo začeli že januarja 2010. Ker pozimi ni dela na vrtu, smo vzgajali sadike (135 kom) na okenskih policah šole. Nekaj

Prikaži več

Canespor - navodilo za uporabo - lekarnanaklik.si

Canespor - navodilo za uporabo - lekarnanaklik.si Canespor 10 mg/g krema bifonazol Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Zdravilo je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo in skrbno, da

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

(Microsoft PowerPoint - Prepre\350evanje mi\232i\350no-kostnih obolenj_ dop ABJ.pptx)

(Microsoft PowerPoint - Prepre\350evanje mi\232i\350no-kostnih obolenj_ dop ABJ.pptx) Preprečevanje mišično-kostnih obolenj Usposabljanje za razvoj pedagoškega dela s poudarkom na učitelju kot temeljnemu nosilcu sprememb pri razvoju kompetenc 21. stoletja 23.4.2019, GZS & NIJZ PREDAVATELJICA

Prikaži več

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva

Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah BODI ZA DOJENČKE 100 % BOMBAŽ s potiskom in napisom, za deklice, na voljo v barva Nova kolekcija za otroke več za manj...vsak dan po neverjetnih cenah s potiskom in napisom, za deklice, za dečke, HIT 1 29 Oferta PONUDBA ważna w VELJA dniach 00.00-00.00 25.7.- 31.7. 2019 OZIROMA lub

Prikaži več

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni na Koroški cesti v Radljah ob Dravi 15% POPUST av Dr i. *P op u NA NAK

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni na Koroški cesti v Radljah ob Dravi 15% POPUST av Dr i. *P op u NA NAK OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM 11. 4. 2019 v novi dm prodajalni na Koroški cesti v Radljah ob Dravi 15% POPUST av Dr i. *P op u NA NAKUP* st vel ja zgo lj 1 1. 4. 2 0 a,vr 19 v prodajalni

Prikaži več

Nova paleta izdelkov za profesionalce!

Nova paleta izdelkov za profesionalce! Nova paleta izdelkov za profesionalce! Popravilo barvanih površin AUTOSOL COMPOUND AUTOSOL POLISH AUTOSOL FINISH AUTOSOL NANO WAX Predstavitev osnove Zakaj se polirne paste uporabljajo? Kakšne poškodbe

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Kaj lahko naredimo za zdravo sedenje na delovnem mestu? izr. prof. dr. Jadranka Stričević Tvoje telo je tvoja biografija 2 Naslov Vsebina delavnice Kako je bilo včasih? Kako živimo danes? Kakšno je nepravilno

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev MOŽNOSTI ZDRAVLJEN HEMODIALIZA Razumeti ledvično bolezen, njen potek in vedeti za možnosti zdravljenja KAJ DELAJO LEDVICE čistijo kri in odstranjujejo odvečno vodo iz telesa odstranjujejo presnovke vzdržujejo

Prikaži več

Microsoft Word - standard_slo.doc

Microsoft Word - standard_slo.doc 16.02.2011/EN FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL) SECRETARIAT GENERAL: 13, Place Albert 1 er B 6530 Thuin (Belgique) FCI-Standard N 209 TIBETANSKI TERIER Slika ne predstavlja nujno idealnega

Prikaži več

CENIK SAMOPLAČNIŠKIH STORITEV MAGNETNA RESONANCA DVOREC LANOVŽ MAGNETNA RESONANCA (MR) Cena MR GLAVE IN VRATU MR glave 230,00 MR glave + TOF angiograf

CENIK SAMOPLAČNIŠKIH STORITEV MAGNETNA RESONANCA DVOREC LANOVŽ MAGNETNA RESONANCA (MR) Cena MR GLAVE IN VRATU MR glave 230,00 MR glave + TOF angiograf MAGNETNA RESONANCA DVOREC LANOVŽ MAGNETNA RESONANCA (MR) MR GLAVE IN VRATU MR glave 230,00 MR glave + TOF angiografija možganskih žil 270,00 MR glave multipla skleroza 250,00 Kontrola za multiplo sklerozo

Prikaži več

JOGA IN TEK Joga za tekače in tek za jogije

JOGA IN TEK Joga za tekače in tek za jogije JOGA IN TEK Joga za tekače in tek za jogije JOGA IN TEK Joga za tekače in tek za jogije Besedilo in fotografije: Maja Miklič, www.yogasachi.com Lektoriranje: Anja Miklavčič, www.lektoriranjebesedil.net

Prikaži več

ŠOLSKI CENTER VELENJE SPLOŠNA IN STROKOVNA GIMNAZIJA VELENJE Trg mladosti 3, 3320 Velenje MLADI RAZISKOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE RAZISKOVALNA NAL

ŠOLSKI CENTER VELENJE SPLOŠNA IN STROKOVNA GIMNAZIJA VELENJE Trg mladosti 3, 3320 Velenje MLADI RAZISKOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE RAZISKOVALNA NAL ŠOLSKI CENTER VELENJE SPLOŠNA IN STROKOVNA GIMNAZIJA VELENJE Trg mladosti 3, 3320 Velenje MLADI RAZISKOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE RAZISKOVALNA NALOGA UGOTAVLJANJE VPLIVA IZVLEČKA BRAZILSKE KREŠE (Acmella

Prikaži več

17 HVALA Beseda mala. Vsemu, kar si, kar želiš biti, krono ti hvala bo dala. Kdor življenje lepo ljubi, v besedo hvala se zaljubi. Sporočilo njeno vsa

17 HVALA Beseda mala. Vsemu, kar si, kar želiš biti, krono ti hvala bo dala. Kdor življenje lepo ljubi, v besedo hvala se zaljubi. Sporočilo njeno vsa 17 HVALA Beseda mala. Vsemu, kar si, kar želiš biti, krono ti hvala bo dala. Kdor življenje lepo ljubi, v besedo hvala se zaljubi. Sporočilo njeno vsak doume, čeprav jezika morda ne razume. Beseda sama

Prikaži več

KAV A

KAV A KAV A SPLOŠNO Kava je napitek iz prevretih zmletih zrn rastline kavovca. Je tradicionalno poživilo. V Evropo so kavo prvi prinesli beneški trgovci v 17. stoletju Uspeva v Afriki, Ameriki, Indoneziji in

Prikaži več

Nataša Sinovec Tegobe sedečega dela in kako se jim izogniti 33 Že desetletja se z ergonomskim pristopom k oblikovanju delovnega mes

Nataša Sinovec Tegobe sedečega dela in kako se jim izogniti 33 Že desetletja se z ergonomskim pristopom k oblikovanju delovnega mes Nataša Sinovec info@vivalavida.si Tegobe sedečega dela in kako se jim izogniti 33 Že desetletja se z ergonomskim pristopom k oblikovanju delovnega mesta strokovnjaki trudijo sedeče pisarniško delo narediti

Prikaži več

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS SISTEM ZA Cetol Novatech Cetol HLS Plus Cetol Filter 7 Plus Cetol BLX Pro Cetol BLX Pro Top Cetol BL Unitop Cetol Wetterschutzfarbe Cetol Aktiva Rubbol EPS Plus Rubbol Satura Plus Rubbol Primer/Grund Plus

Prikaži več

Leposana 28.11_piotr A4.indd

Leposana 28.11_piotr A4.indd Name: Name Info Amount PONUDBA VELJA OD 1. 2. DO 19. 2. 2O17 specializirana trgovina z zdravili brez recepta N BREZPLAČNO PREDAVANJE z naslovom SUHA KOŽA Predavateljica: doc. dr. Liljana Mervic dr. med.

Prikaži več

Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) Fax: (02) w

Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) Fax: (02) w Osnovna šola dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec Črešnjevec 47, 2310 Slovenska Bistrica Tel: (02) 8055150 Fax: (02) 8055158 o-cresnjevec.mb@guest.arnes.si www.cresnjevec.si projekt ZDRAVJE V VRTCU POROČILO O

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - 02 TPO laiki 2015 gas pripr ( )

Microsoft PowerPoint - 02 TPO laiki 2015 gas pripr ( ) TEMELJNI POSTOPKI OŽIVLJANJA za prostovoljne gasilce PRIPRAVNIKE smernice povzete po SMERNICE 2015 ZGODOVINA OŽIVLJANJA že v antičnih časih (vpihovanje življenja) 1956 opisana prva prekinitev fibrilacije

Prikaži več

BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zg

BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zg BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zgodba kamna in lesa APARTMAJI OAZA NA KORČULI Apartma

Prikaži več

Nebo je zgoraj, zemlja je spodaj, kar biva zgoraj, biva tudi spodaj, kakor je znotraj, je tudi zunaj. To je skrivnost nad skrivnostmi, Vrh nad vrhi. T

Nebo je zgoraj, zemlja je spodaj, kar biva zgoraj, biva tudi spodaj, kakor je znotraj, je tudi zunaj. To je skrivnost nad skrivnostmi, Vrh nad vrhi. T Nebo je zgoraj, zemlja je spodaj, kar biva zgoraj, biva tudi spodaj, kakor je znotraj, je tudi zunaj. To je skrivnost nad skrivnostmi, Vrh nad vrhi. Tako pravi Trismigistus, Mag nad magi. (Hermes Trismigistus

Prikaži več

ZDRAVSTVENOVZGOJNI NASTOP

ZDRAVSTVENOVZGOJNI NASTOP Strokovno srečanje Programa Svit SVITOV DAN 2016 Ocenjevanje bolečine pri kolonoskopiji 13. december 2016 Austria Trend Hotel Ljubljana Avtorji: Viki Kotar dipl.zn., Maja Košele dipl. ms., Zoran Georgiev

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

MATEJA TUTA prof. športne v PLJUČA Poskrbite za zdrava NAVODILA K VIDEO POSNETKU MATEJA TUTA prof. športne vzgoje

MATEJA TUTA prof. športne v PLJUČA Poskrbite za zdrava NAVODILA K VIDEO POSNETKU MATEJA TUTA prof. športne vzgoje MATEJA TUTA prof. športne v PLJUČA Poskrbite za zdrava NAVODILA K VIDEO POSNETKU MATEJA TUTA prof. športne vzgoje Prsni koš je del telesnega ogrodja, ki ga sestavljajo rebra, prsna vretenca in prsnica.

Prikaži več

BIO tehnologija S-ALFA Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO akti

BIO tehnologija S-ALFA Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO akti Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO aktivna. To pomeni da S- ALFA vpiše dodatke v zdravila, ki omogočajo uporabo proti

Prikaži več

1 EKSPERIMENTALNI DEL 1.1 Tkanina Pri pranju smo uporabili pet tkanin, od katerih je bila ena bela bombažna tkanina (B), preostale tkanine (E101, E111

1 EKSPERIMENTALNI DEL 1.1 Tkanina Pri pranju smo uporabili pet tkanin, od katerih je bila ena bela bombažna tkanina (B), preostale tkanine (E101, E111 1 EKSPERIMENTALNI DEL 1.1 Tkanina Pri pranju smo uporabili pet tkanin, od katerih je bila ena bela bombažna tkanina (B), preostale (E101, E111, E114 in E160) pa so bile zamazane z različnimi umazanijami

Prikaži več

Microsoft Word - SI_PIL_Voltaren_Emulgel_11,6 mgg_

Microsoft Word - SI_PIL_Voltaren_Emulgel_11,6 mgg_ NAVODILO ZA UPORABO dietilamonijev diklofenakat Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Zdravilo je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo

Prikaži več

Oddelek za anesteziologijo, intenzivno terapijo in terapijo bolečin UKC Maribor Katedra za anesteziologijo in reanimatologijo Center za medicinsko teh

Oddelek za anesteziologijo, intenzivno terapijo in terapijo bolečin UKC Maribor Katedra za anesteziologijo in reanimatologijo Center za medicinsko teh Oddelek za anesteziologijo, intenzivno terapijo in terapijo bolečin UKC Maribor Katedra za anesteziologijo in reanimatologijo Center za medicinsko tehnologijo Medicinska fakulteta Maribor, MF Univerze

Prikaži več

telefon počitnice v sredozemlju izleti, potovanja križarjenja prvomajski družinski klub Cenik marec december 2013 oddih v m

telefon počitnice v sredozemlju izleti, potovanja križarjenja prvomajski družinski klub Cenik marec december 2013 oddih v m telefon 080 2 080 počitnice v sredozemlju izleti, potovanja križarjenja prvomajski družinski klub Cenik marec december 2013 oddih v mobilnih hišicah počitnice v termah v sloveniji in na hrvaškem počitnice

Prikaži več

JEDILNI LIST 9

JEDILNI LIST    9 JEDILNI LIST 11. 12. - 15. 12. 2017 Zajtrk Dopoldanska malica Kosilo Popoldanska malica Conflakes/čokoladne /kroglice/čokolino/, čokolada Mleko/ Sadje Pirina mehka žemljica/ Piščančji medaljončki/jajca,,

Prikaži več

ŠOLSKI CENTER NOVO MESTO Šegova ulica 112, 8000 Novo mesto Višja strokovna šola Datum: Razpis za imenovanje predavateljev Zadeva: Razpis za

ŠOLSKI CENTER NOVO MESTO Šegova ulica 112, 8000 Novo mesto Višja strokovna šola Datum: Razpis za imenovanje predavateljev Zadeva: Razpis za ŠOLSKI CENTER NOVO MESTO Šegova ulica 112, 8000 Novo mesto Višja strokovna šola Datum: 7. 7. 2015 Razpis za imenovanje predavateljev Zadeva: Razpis za imenovanje predavateljev Višje strokovne šole Šolskega

Prikaži več

Microsoft Word - kastelic-bruno.doc

Microsoft Word - kastelic-bruno.doc UNIVERZA V MARIBORU EKONOMSKO - POSLOVNA FAKULTETA MARIBOR DIPLOMSKO DELO ZASNOVA OGLAŠEVALSKE AKCIJE ZA MORSKI PARK - LAGUNA BERNARDIN Kandidat: Bruno Kastelic Študent izrednega študija Številka indeksa:

Prikaži več

JEDILNIK Dan Zajtrk Dopoldanska malica Kosilo Popoldanska malica Ponedeljek Mleko/ laktoza Čokolino/ čokoladne kroglice/ mus

JEDILNIK Dan Zajtrk Dopoldanska malica Kosilo Popoldanska malica Ponedeljek Mleko/ laktoza Čokolino/ čokoladne kroglice/ mus JEDILNIK 22.1. Dan Zajtrk Dopoldanska malica Kosilo Popoldanska malica Mleko/ laktoza Čokolino/ čokoladne kroglice/ mussli /gluten Sirova štručka/ laktoza, gluten Mortadela/gorčično seme Brokolijeva kremna

Prikaži več

PETEK ČETRTEK SREDA TOREK PONEDELJEK VRTEC HRASTNIK 1430 Hrastnik, Novi log 11A Tel: ZA 1. IN 2. STAROSTNO OBDOBJE DAN ZAJTRK KOSILO POP.

PETEK ČETRTEK SREDA TOREK PONEDELJEK VRTEC HRASTNIK 1430 Hrastnik, Novi log 11A Tel: ZA 1. IN 2. STAROSTNO OBDOBJE DAN ZAJTRK KOSILO POP. BUHTELJ, KAKAV iz mleka lokalnega izvora ZELENJAVNA JUHA, ZAPEČENE TESTENINE S ŠUNKO, ZELENA SOLATA Z RADIČEM PREPEČENEC,* KRUH POLBELI KRUH, KUHAN PRŠUT, KISLA KUMARICA, BROKOLIJEVA KREMNA JUHA Z ZVEZDICAMI,

Prikaži več

HEXA_design_StanovanjeY_2018.cdr

HEXA_design_StanovanjeY_2018.cdr PROJEKT: NOTRANJA OPREMA STANOVANJA LOKACIJA: LJUBLJANA LETO: 2018 PROJEKTNA MAPA WWW.-DESIGN.COM Idejna zasnova Projekt notranje opreme stanovanja v objektu Y Idejna zasnova: marec 2018 Predviden zaključek

Prikaži več

Microsoft Word - PLES_valcek1_TS.doc

Microsoft Word - PLES_valcek1_TS.doc POČASNI VALČEK 1. URA Študent: Tjaša Šuštaršič Razred: 4. razred Mentor: Uroš Govc Čas: 11.35 Šola: OŠ Domžale Spol učencev: 10 deklic, 11 dečkov Datum: 25.5.2005 Prostor: Telovadnica Glavni cilj ure:

Prikaži več

KAJ JE VZDRŽLJIVOST

KAJ JE VZDRŽLJIVOST 10. 12. 2011 VZDRŽLJIVOST S TEKOM Seminarska naloga KAZALO 1. UVOD... 3 2. KAJ JE VZDRŽLJIVOST... 4 3. METODE ZA RAZVOJ VZDRŽLJIVOSTI... 4 4. TEHNIKA DOLGOTRAJNEGA TEKA... 5 5. GIBALNE (MOTORIČNE) SPOSOBNOSTI...

Prikaži več

Einsatzgrenzendiagramm

Einsatzgrenzendiagramm Tehnični podatki LA 6ASR Informacije o napravi LA 6ASR Izvedba - Izvor toplote Zunanji zrak - Različica - Reguliranje - Mesto postavitve Zunanje - Stopnje moči Meje uporabe - Min. temperatura vode / Maks.

Prikaži več