Številka:

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Številka:"

Transkripcija

1 REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: F: E: DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 31. JANUARJA 2014 Številka: 841-1/ DGZR Datum: VISOK SNEG Izpostava Celje Ob 4.59 se je na cesto Pristova - Črnova v občini Dobrna zaradi snega čez cesto podrlo drevo. Gasilci PGD Dobrna so odstranili podrto drevo s ceste. Ob 6.59 se je na cesto Brezova Vojnik v občini Vojnik podrlo drevo in zaprlo cesto. Posredovali so gasilci PGD Vojnik in občan, ki so drevo odstranili s ceste. Ob 7.45 so na regionalni cesti Dole Šentjur, občina Šentjur, gasilci PGD Lokarje razžagali in odstranili podrto drevo. Ob 9.26 so na relaciji Vojnik Brezova Šmartno v Rožni dolini, občina Celje, gasilci PGD Šmartno v Rožni dolini razžagali in odstranili podrta drevesa. Ob so na relaciji Škale Gaberke, občina Velenje, gasilci PGD Škale razžagali in odstranili podrta drevesa. Ob so na regionalni cesti Ravne Zavodnje-Plešivec, občina Šoštanj, gasilci PGD Šoštanj razžagali in odstranili podrta drevesa. Ob sta se v Ljubiji, občina Mozirje, na objekt porušili dve smreki. Streha objekta je močno poškodovana. Gasilci PGD Mozirje so prekrili 40 kvadratnih metrov ostrešja. Ob so na Prešernovi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s cestišča odstranili večje drevo. Ob so v Grušcah, občina Šentjur, gasilci PGD Dramlje podrli veliko smreko, ki je ogrožala stanovanjsko hišo. Ob so na cesti Šoštanj Zavodnje, občina Šoštanj, gasilci PGD Topolšica odstranili podrto drevo in veje. Ob je v naselju Trnovec, občina Šentjur, sneg polomil tri večje borovce. Gasilci PGD Lokarje so drevesa razžagali in odstranili z vozišča. Ob so pred hotelom Vita v Dobrni, gasilci PGD Dobrna razžagali in odstranili podrto drevo. Identifikacijska št. za DDV: (SI) , MŠ: , TRR:

2 Ob na Prešernovi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje odstranili tri podrta drevesa. Ob so s ceste od Lopate proti Gorici pri Šmartnem gasilci PGD Lopata odstranili eno podrto in pet poškodovanih dreves. Ob so s ceste Celje Šmartinsko jezero gasilci PGD Lokrovec odstranili dve podrti drevesi. Ob so v kraju Vitanje, občina Vitanje, gasilci PGD Vitanje razžagali in odstranili drevo ki je padlo na električni kabel. Ob so s ceste Zreče Gorenje nad Zrečami gasilci PGD Zreče odstranili večje drevo. Ob so v Rožni dolini v kraju Brezova, občina Celje, gasilci PGD Šmartno razžagali in odstranili podrti drevesi iz ceste na relaciji Vojnik Brezova. Ob so na Brnici v občini Žalec gasilci PGD Kasaze-Liboje razžagali in odstranili podrti drevesi. Ob so se nad cestišče v Lopatniku pri Velenju zaradi teže snega povesile veje dreves. Delavci pristojnega cestnega podjetja so očistili sneg s povešenih vej in omogočili normalno prevoznost ceste. Izpostava Kranj Ob 7.51 se je na cesto Tržič Jelendol, občina Tržič, sprožil snežni plaz. Cesta je zaprta. Snežni plaz bodo odstranili delavci cestnega podjetja. Ob je cesta ponovno odprta za ves promet. Ob 9.18 so na cesti Šenčur Hrastje, občina Kranj, gasilci JZ GRS Kranj odstranili smreko, ki se je nagnila nad cesto. Ob 9.58 je potok, ki teče skozi Begunje, občina Radovljica, pričel poplavljati. Gasilci PGD Begunje na Gorenjskem so s potoka odstranili sneg in omogočili normalno odtekanje vode. Ob 9.58 se je v Begunjah na Gorenjskem pod Gradom kamen na cesto sprožil večji snežni plaz. Cesta je neprevozna in je do nadaljnjega zaprta. Ob so na Kolodvorski cesti na Bledu gasilci PGD Bled-Rečica in PGD Bled s strehe stanovanjskega objekta odstranili večjo količino novozapadlega snega. Ob se je v naselju Velesovo, občina Cerklje na Gorenjskem, zamašil potok, ker so občani vanj metali sneg. Voda iz potoka je zalila kurilnico bližnje stanovanjske hiše. Gasilci PGD Velesovo so vodo iz kurilnice odstranili in namestili protipoplavne vreče. Očistili so tudi 500 metrov struge potoka. Ob se je na Glavni cesti v Naklem pred pošto zamašila odtočna cev. Gasilci PGD Naklo so vodo ki je poplavila cestišče prečrpali in očistili odtočno cev zamašeno s snegom. Ob je v Selcah, občina Železniki, zaradi snega bližnji potok pričel poplavljati in ogrožal bližnjo hišo. Gasilci PGD Selca so s potoka odstranili sneg in omogočili normalno odtekanje vode.

3 Ob so na Cesti Maršala Tita, občina Jesenice gasilci GARS Jesenice odstranili drevesi, ki sta ogrožali stanovanjski objekt. Izpostava Ljubljana Ob je na Sončni poti v občini Logatec, zaradi taljenja snega in ledu na večjem balkonu voda stekala v stanovanje in zamakala strop in stene stanovanjske hiše. Gasilci PGD Gorenji Logatec so na objektu preventivno odklopili električno napeljavo. Sneg bodo odstranili stanovalci. Ob je na cesto med Dobrovo in Brezjami, občina Dobrova-Polhov Gradec, padlo večje drevo. Posredovali so gasilci PGD Dobrova, ki so drevo razžagali in sprostili promet. Ob je na Pot na Poljane v občini Log-Dragomer padlo drevo, ki je oviralo promet. Intervenirali so gasilci PGD Dragomer - Lukovica, ki so drevo razžagali in ga odstranili. Ob so v Lipoglavu, občina Ljubljana, gasilci PGD Lipoglav odstranili podrto drevo. Izpostava Maribor Ob 6.25 je bila na območju občine Miklavž na Dravskem polju prekinjena oskrba z električno energijo. Brez elektrike je ostalo 1250 odjemalcev. Do so pristojne službe Elektra Maribor napako odpravile. Od 6.25 je na območju občine Lovrenc na Pohorju izpadla dobava električne energije 1082 odjemalcem. Delavci Elektra napako odpravljajo. Ob 6.25 je na območju občine Slovenska Bistrica ostalo brez elektrike 2013 odjemalcev. Pristojne službe Elektra Maribor so do napako odpravile. Ob 6.41 so gasilci PGD Oplotnica odstranili dve drevesi, ki sta ležali na cesti v naselju Prihova v občini Oplotnica. Ob 6.46 so v naseljih Lovrenc na Pohorju, Ruta, Činžat, Rdeči Breg in Recenjak, občina Lovrenc na Pohorju, gasilci PGD Lovrenc na Pohorju odstranjevali drevesa, ki so padla na ceste in ovirala promet. Skupno so odstranili 38 dreves. Ob 8.09 so iz ceste Dobrovce Dravski dvor, občina Miklavž na Dravskem polju, gasilci PGD Miklavž na Dravskem polju odstranili podrto drevo. Ob 8.45 so na cesti Smolnik Fala, občina Ruše, gasilci PGD Smolnik odstranili štiri drevesa, ki so ovirala promet. Ob so na cesti Smolnik Činžat, občina Ruše, gasilci PGD Smolnik odstranili tri podrta drevesa. Ob 9.20 so v Velikem Tinju in v naselju Ratkovec, občina Slovenska Bistrica, gasilci PGD Tinje odstranili s ceste pet podrtih dreves. Ob so na območju občine Oplotnica gasilci PGD Oplotnica odstranjevali podrta drevesa, ki so se zaradi mokrega snega in ledu podrla na ceste in ovirala promet. V naselju Straža so odstranili dve drevesi, v Pobrežu pet dreves in Dobriški vasi dve drevesi.

4 Ob so v Rošpohu in Šobru, občina Maribor, gasilci PGD Kamnica s ceste odstranili sedem podrtih dreves. Ob so v Kozjaku nad Pesnico, občina Kungota, gasilci PGD Zgornja Kungota odstranili tri podrta drevesa. Ob so v Tomšičevi ulici v Mariboru gasilci JZZPR Maribor odstranili odlomljeno vejo z drevesa, ki je ogrožala vozišče. Ob je na cesti v naselju Rošpoh del, občina Maribor, ležalo 5 podrtih dreves in so ovirala promet. Gasilci JZZPR Maribor so drevesa razžagali in jih odstranili s cestišča. Ob so na cesti Oplotnica - Pobrež, občina Oplotnica, tri podrta drevesa ovirala promet. Gasilci PGD Oplotnica so podrta drevesa razžagali in odstranili s ceste. Ob se je v Rošpohu, občina Maribor, preko ceste podrl lesen drog. Gasilci PGD Kamnica so drog odstranili s ceste. Ob so v Korbunovi ulici v Mariboru gasilci JZZPR Maribor s cestišča odstranili podrto drevo. Ob se je na cesto relacije Puščava - Lovrenc na Pohorju podrlo drevo. Gasilci PGD Lovrenc na Pohorju so drevo razžagali in odstranili. Ob je v naselju Plintovec, občina Kungota, padlo drevo na cesto in oviralo promet. Gasilci PGD Zgornja Kungota so drevo razžagali in odstranili s cestišča. Ob je izven naselja Miklavž na Dravskem polju proti Rogozi drevo padlo na cestišče in oviralo promet. Gasilci PGD Miklavž na Dravskem polju so drevo razžagali in odstranili s cestišča. Izpostava Murska Sobota Ob se je v Spodnji Ščavnici, občina Gornja Radgona, zaradi velike količine snega podrla polovica skladiščnega šotora za kmetijsko mehanizacijo. Gasilci PGD Spodnja Ščavnica so sneg odstranili, šotor dvignili in ogrodje podprli. Izpostava Nova Gorica Ob 1.40 je podrto drevo zaprlo cesto med Podnanosom in Razdrtim v občini Vipava. Drevo so odstranili delavci CP Nova Gorica. Cesta je od 2.25 spet prevozna. Ob 1.50 je na območju vasi Avče, občina Kanal, zaradi žledu padlo več dreves. Gasilci PGD Avče in PGD Kanal so nudili cestnemu podjetju pomoč pri odstranjevanju polomljenih dreves. Ob 7.17 se je na cesto Podnanos Razdrto, občina Vipava, podrlo drevo. Cesta je zaprta za ves promet. Ob 8.40 je regionalna cesta Podnanos Razdrto ponovno odprta, vendar je zaradi žleda promet oviran. Ob 6.55 se je preko ceste relacije Plužna - Bovec, občina Bovec, podrlo drevo. Cesta je zaprta za promet.

5 Ob 7.10 je cesta med Logom pod Mangartom in Možnico, občina Bovec, zaprta zaradi snežnega plazu. Ob 9.15 je mejni prehod Predel, občina Bovec, zaprt zaradi snežnih plazov. Izpostava Novo mesto Ob 5.20 je na cesti Semič Jugorje pri odcepu za Maline, občina Semič, podrto drevo oviralo promet. Delavci cestnega podjetja so drevo razžagali in odstranili. Izpostava Postojna Ob 0.04 se je na območju vasi Palčje podrlo več dreves. Posredovali so gasilci PGD Palčje, ki so drevesa odstranili. Ob 3.33 je v Pivki prišlo do poplavljanja cestišča na Postojnski cesti in Prečni ulici. Posredovali so gasilci PGD Pivka. Ob 3.43 se je podrlo drevo na cesto pri tovarni Javor v Pivki. Drevo odstranjujejo gasilci PGD Pivka. Ob 4.06 je prišlo do pretrganja telefonskega kabla na Snežniški cesti v Pivki. Posredovali so delavci Telekoma. Ob 4.25 se je podrlo drevo na cesti med vasjo Palčje in Pivka. Posredovali so gasilci PGD Palčje, ki so drevo odstranili. Ob 5.42 je prišlo do pretrganja koaksialnega kabla v Pivki. Ob 8.09 v Radohovi vasi visi električni kabel čez cesto. Ob 8.51 v kraju Hrastje pred železniškim prehodom nevarno visi kabel. Ob 8.52 se je v Radohovi vasi pretrgal telefonski kabel, ki je padel na cestišče. Ob se je v naselju Zagorje podrlo več drogov. Ob se je v naselju Zagorje porušil električni drog. Ob se je v naselju Parje porušil drog javne razsvetljave. Ob je v naselju Selce smreka padla na električni kabel. Ob je drevo pretrgalo telefonski kabel. Ob je poplavljena lokalna cesta Šmihel Velika Pristava. Ob je v naselju Petelinje padlo drevo na električne kable. Ob je čez cesto Klenik Palčje padel električni kabel. Ob se je na Vilharjevi ulici v Pivki nevarno nagnil drog električne napeljave. Ob se je na cesto Postojna - Pivka v naselju Prestranek podrlo drevo, Ob se je na cesto Prestranek - Pivka pri tovarni Javor, odlomila veja. Ob 5.01 se je pod težo snega podrli drevo na Pivški ulici v Postojni, posredovalo je podjetje Kompost. Ob 5.22 sta se na Vojkovi ulici v Postojni podrli dve drevesi. Posredovalo je podjetje Kompost. Ob 6.13 podrti drevesi Na Gradu 9, Prestranek. Posredovalo je podjetje CPK. Ob 6.23 je prišlo do pretrganja električnega kabla zaradi podrtega drevesa. Obveščeno je elektro podjetje. Ob 6.53 poplavljena Titova cesta v Postojni. Posredovali so delavci CPK. Ob 7.10 na cesti Hruševje Orehek, podrto drevo na cesti. Posredovali so delavci CPK. Ob 7.25 na cesti Postojna Studeno, podrto drevo na cesti. Posredovali so delavci CPK. Ob 8.31 se je v naselju Rakulik podrlo več dreves. Ob se je v Planini pri Rakeku podrlo drevo pri kulturnem domu. Ob 9.04 se je na Kidričevi ulici v Postojni podrlo drevo na cestišče. Ob 9.09 se je na Ljubljanski cesti v Postojni na cestišče podrl oreh. Ob 9.27 se je v naselju Hrašče drevo podrlo na električni vod. Ob 9.34 se je na cesto Grčarevec Postojna podrlo drevo. Ob 9.42 na Planini zaradi zamašenih jaškov voda ogroža objekte. Ob 9.59 se je za Epicom utrgal električni kabel.

6 Ob se je za gasilskim domom Postojna odtrgal telefonski kabel. Ob je na cesto Postojna Belsko, občina Postojna, padlo več dreves na cestišče. Ob se je v Rakuliku podrlo več dreves. Ob se je v Hraščah pretrgal električni daljnovod. Ob so v naselju Pot k Pivki v Postojni na cestišče padli električni kabli. Ob na Kolodvorski ulici v Postojni vejevje ogroža električni kabel. Ob na ulici Pod Javorniki voda zaliva klet objekta. Ob je v naselju Slavina proti lovski koči podrtih več dreves. Ob je v naselju Fara več podrtih dreves na cestišču. Ob so se v Postojni pobesile žice daljnovoda. Ob v naselju Žeje visijo veje na električnih vodih. Ob se je v naselju Koče čez cesto nagnil drog telefonske napeljave. Ob v naselju Koče visijo veje na električnih vodih. Ob na Kajuhovi ulici v Postojni zamaka objekt zaradi poškodovane kritine. Ob v Hruševju pri cerkvi visi električni kabel čez cesto. Ob se je na cesto Postojna Planina podrlo drevo. Posreduje CPK Postojna. Ob se je pretrgal električni kabel pri Zalogu. Ob so pri Gozdarski šoli v Postojni pretrgale električne žice. Ob se je v naselju Koče porušil drog telefonske napeljave. Ob so se v naselju Žeje močno pobesili električni kabli. Ob je v kraju Planina smreka padla na električni kabel in ga pretrgala. Ob v naselju Hrašče voda poplavlja stanovanjsko hišo. Ob se je v naselju Žeje podrt drog električne napeljave. Ob se je na Kraigherjeva cesti v Postojni smreka nevarno nagnila. Ob je bila v naselju Sajevče prekinjena oskrba z električno energijo. Ob je med krajema Landol Bukovje drevo padlo čez cesto. Ob je cesta Postojna Rakek zelo slabo prevozna. Ob je v kraju Studeno voda zalila klet stanovanjskega objekta. Ob je na cesto Hruševje Postojna padlo več vej. Ob je na cesto Planina Postojna padlo drevo. Ob je pri avtocestnem uvozu v Postojni tovornjak pretrgal električne žice. Ob podjetje Kovod Postojna d.o.o. je s starni Elektra Primorska pridobil agregat s katerim omogoča nemoteno oskrbo s pitno vodo za prebivalce občin Postojna in Pivka Ob podjetje Elektro Primorska obvešča, da so odpravili znane okvare, vendar so se pojavile nove in jih bodo reševali v soboto. Izven omrežja je ostalo 220 transformatorskih postaj, oziroma odjemnih mest. Ob 4.40 je na poti iz vasi Bač pod težo snega padlo več dreves, promet je onemogočen. Ob 8.20 so na cesti Janeževo Brdo Prelože padle veje in drevesa. Ob 9.13 na Vojkovem drevoredu in na Vilharjevi cesti v Ilirski Bistrici meteorna voda ogroža objekta. Ob 9.26 je na Vojkovem drevoredu v Ilirski Bistrici voda poplavila cestišče. Ob je v naselju Koseze voda zalila klet stanovanjskega objekta. Ob je v Knežakih drevo padlo na kable. Ob je v Knežakih na cesto padel električni drog. Ob v naselju Koseze poplavlja meteorna voda. Ob v Levstikovi ulici poplavlja meteorna voda. Ob na Tomšičevi ulici meteorna voda poplavlja klet stanovanjskega bloka. Ob je voda poplavila podvoz pri nakupovalnem centru Mikoza. Ob je v naselju Topolc velika nevarnost poplav. Ob v naselju Vrbovo voda poplavlja garažo. Ob v Ilirski Bistrici voda poplavlja cesto pred mostom čez reko Reko. Ob PGD Knežak nudi podporo z agregatom v osnovni šoli Knežak.

7 Ob 8.53 je med Ložem in Starim trgom poplavljena cesta. Ob je v Babnem polju pretrgan električni kabel. Ob so na cesti med Bloško polico in Starim trgom polomljena drevesa. Ob Stari trg pri Ložu je brez električne energije, Ob se je na cesto Podskrajnik Rakek podrlo drevo Ob se je podrlo drevo na Rakeku nad progo pri železniški postaji. Ob se je na cesto Unec Postojna porušila smreka. Ob je na cesto Unec proti Postojni padlo drevo. Ob je med Podskrajnikom in Rakekom po cestišču padlo vejevje. Ob je na cesto Unec Rakek padlo večje število vej. Ob je na Rakeku žled potrgal žice elektrovoda. Ob na Rakeku voda poplavlja hišo za servisom Urbas. Ob Na cesti med Bloško polico in Ložem so podrta drevesa. Ob Veja na cesti med Uncem in Rakekom. Ob Podrto drevo na cesti med Bloško polico in Glino Na cesti med Bloško polico in Ložom so ponovno podrta drevesa Posredujejo gasilci PGD Rakek, PGD Begunje in PGD Unec. Ob se je od naselja Glina proti Bloški polici podrlo več dreves. Ob je na cesto Studeno Loški potok padlo več dreves. Ob je na cesto Runarsko Podklanec padlo več dreves. Ob podrta drevesa med Velikimi Blokami in Ravnikom. Izpostava Ptuj Ob 9.56 je na cesto Sestrže Mostečno v občini Majšperk zaradi žleda padlo drevo. Gasilci PGD Medvedce so drevo razžagali in odstranili. Izpostava Slovenj Gradec Ob 5.25 se je pri trgovini Nama Nova v Slovenj Gradcu na cesto podrlo drevo. Gasilci PGD Slovenj Gradec so drevo razžagali in odstranili s cestišča. Ob 8.07 se je v naselju Šmiklavž v občini Slovenj Gradec podrlo drevo na cesto. Posredovali so gasilci PGD Podgorje, ki so drevo odstranili in očistili cestišče. Ob 8.47 se je na relaciji Dravograd Maribor v občini Muta podrlo drevo na cestišče. Promet je bil oviran. Drevo so odstranili gasilci PGD Muta. Ob so v občini Muta, gasilci PGD Muta odstranili več podrtih dreves. Ob 9.35 se je na območju Kotelj, občina Ravne na Koroškem, zaradi težkega snega na ceste podrlo okoli 80 dreves. Gasilci PGD Kotlje so odstranjevali drevesa v naseljih Čečovje Ivarčko jezero, Podgora Podkraj, Brdinje, Kotlje in Preški vrh. Na cesti Podgora proti Smučarski koči so vozniku, ki je z vozilom zdrsnil s cestišča, vozilo izvlekli na cesto. Ob 9.42 se je pri Gostišču Duler v naselju Sele, občina Ravne na Koroškem, čez cesto podrlo drevo. Posredovali so dežurni delavci cestnega podjetja VOC Celje in gasilci PGD Sele-Vrhe, ki so drevo razžagali, odstranili s cestišča in sprostili promet. Ob sta se v Ravnah na Koroškem podrli dve drevesi na cestišče. Posredovala sta gasilca KGZ Ravne na Koroškem, ki sta drevesi razžagala ter očistila cestišče.

8 Ob so v občini Ravne na Koroškem gasilci KGZ Ravne na Koroškem odstranili več dreves, ki so padla na ceste. Ob se je na relaciji Poljana Holmec v občini Prevalje podrlo drevo na cestišče. Posredovali so delavci VOC Celje, ki so drevo razžagali in odstranili s cestišča. Ob se je na cesto Brezno proti Rešniku v občini Podvelka podrlo več dreves. Gasilci PGD Brezno-Podvelka so drevesa razžagali, odstranili s cestišča in sprostili promet. Ob se je v naselju Podkraj, občina Ravne na Koroškem, na daljnovod podrlo drevo. Brez električne energije je ostalo približno 300 odjemalcev. Okvaro so odpravili dežurni delavci Elektra Celje. Ob se je v naselju Gmajna v občini Slovenj Gradec podrlo drevo na cestišče. Posredovali so gasilci PGD Stari trg, ki so drevo razžagali in očistili cestišče. Ob so na območju Gmajne v občini Slovenj Gradec gasilci PGD Stari trg odstranili več podrtih dreves. Ob so gasilci PGD Prevalje odstranjevali podrto drevje na območju Dolgih Brd v občini Prevalje. Ob so na Tolstem vrhu in v parku pri Gimnaziji v občini Ravne na Koroškem gasilci PGD Ravne na Koroškem odstranili podrta drevesa. Ob so na Navrškem vrhu, občina ravne na Koroškem, gasilci PGD Ravne na Koroškem razžagali več dreves, ki so padla na cestišče. Ob so v naseljih Breznica in Brinjeva gora Stražišče, občina Prevalje, gasilci PGD Prevalje odstranjevali podrto drevje in vejevje. Ob so na območju Holmeca in Belšaka v občini Prevalje gasilci PGD Prevalje odstranjevali podrto drevje. Ob so na cesti Pameče Sv. Ana-Trbonje, občina Slovenj Gradec, gasilci PGD Pameče odstranili polomljena drevesa in sprostili promet. Ob se je v občini Vuzenica na železniške tire v bližini železniške postaje podrlo drevo. O dogodku so bile obveščene pristojne službe Slovenskih železnic. Ob se je na Vrhah v občini Slovenj Gradec podrlo drevo na cestišče. Gasilci PGD Sele Vrhe so drevo razžagali in očistili cestišče. Preventivno so razžagali še nekaj vej, ki so visele na cesto. Ob so na cesti v naselju Otiški vrh, občina Dravograd, gasilci PGD Šentjanž odstranili dve podrti drevesi. Ob je bila na območju Vurmata, Javnika in Podvelke v občini Podvelka zaradi okvare na daljnovodu prekinjena oskrba z električno energijo. Brez elektrike je ostalo 438 odjemalcev. Dežurni delavci Elektra Maribor so okvaro odpravili ob uri. Ob so na glavni cesti Dravograd- Radlje ob Dravi v naselju Sv. Duh, občina Dravograd, gasilci PGD Dravograd odstranili podrto drevo, ki je oviralo promet. Obveščene so bile vse pristojne službe.

9 Ob so na cesti Preški vrh- Kotlje v občini Ravne na Koroškem gasilci PGD Kotlje odstranili dve podrti drevesi, ki sta ovirali promet. Izpostava Trbovlje Ob se je na regionalno cesti Izlake Moravče, občina Zagorje ob Savi, podrlo več dreves. Cesta je do nadaljnjega zaprta za ves promet. O dogodku je bilo obveščeno cestno podjetje. VISOKO PLIMOVANJE MORJA Izpostava Koper Ob 7.34 je v Piranu zaradi visokega plimovanja, morje poplavilo nižje dele obale. Ob 9.03 je v Izoli zaradi visokega plimovanja, morje poplavilo nižje dele obale. PLAZOVI Izpostava Koper Ob 7.52 se je v Črnem Kalu, občina Koper, na povezovalno cesto sprožil manjši zemeljski plaz. Posredovali so gasilci JZ GB Koper in delavci DARS-a, ki so cestišče zavarovali. Plaz bodo dokončno odstranili v prihodnjih dneh. ŽLED Izpostava Nova Gorica Ob 9.14 so na regionalni cesti Most na Soči Bača pri Modreju, občina Tolmin, gasilci PGD Tolmin razžagali in odstranili polomljena drevesa. NESREČE PRI ŠPORTNIH, REKREATIVNIH IN DRUGIH AKTIVNOSTIH Izpostava Slovenj Gradec Ob se je na smučišču Kope, občina Ribnica na Pohorju, smučar zaletel v zaščitno ograjo in si poškodoval glavo. Reševalec na smučišču ga je oskrbel do prihoda reševalcev NMP. Prepeljali so ga v bolnišnico Slovenj Gradec. NESREČE V CESTNEM PROMETU Izpostava Koper Ob so med Šmarjami in Dragonjo, občina Koper, gasilci JZ GB Koper počistili 40 metrov cestišča, ki je bilo onesnaženo z zemljo in peskom, kot posledica prometne nesreče. Izpostava Ljubljana

10 Ob 6.37 se je na Gorenjski cesti v Mengšu tovornemu vozilu odpela stranica, ki je zadela mimovozeče osebno vozilo. V nesreči je bil huje poškodovan voznik osebnega vozila, katerega so reševalcem ZD Domžale pomagali oskrbeti gasilci PGD Kamnik in Mengeš. Gasilci so tudi zavarovali kraj prometne nesreče. Izpostava Maribor Ob 7.27 je na avtocesti med Slovensko Bistrico in Tepanjem voznica z osebnim vozilom trčila v obcestno varovalno ograjo. Posredovali so gasilci PGD Slovenska Bistrica, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator in vozilo prepeljali do parkirišča. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Izpostava Nova Gorica Ob sta v kraju Doblar, občina Kanal, trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci GE JZGRD Nova Gorica so zavarovali kraj nesreče, na poškodovanih vozilih opravili protipožarno zaščito in poskrbeli za manjšo količino razlitih motornih tekočin na vozišču. Ena oseba, ki je bila udeležena v prometni nesreči je sama poiskala pomoč v ZD Tolmin zaradi bolečine v ramenu. Izpostava Postojna Ob se je na cesti Dolenjski potok Veliko Brdo, občina Ilirska Bistrica, zgodila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Poškodovali sta se dve osebi. Gasilci PGD Ilirska Bistrica so odklopili akumulatorja na vozilih, nudili pomoč reševalcem NMP Ilirska Bistrica, varovali kraj nesreče in z vpojnimi sredstvi počistili razlite motorne tekočine. POŽARI V OBJEKTIH Izpostava Brežice Ob 5.16 so v naselju Jesenice na Dolenjskem, občina Brežice, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Obrežje in Velika Dolina, ki so goreče saje in smolo pogasili, dimnik pa delno očistili. Obveščene so bile ustrezne službe, vključno z dimnikarsko. Izpostava Koper Ob se je v ulici Emilia Driolia v Izoli kadilo iz stanovanja najvišjega nadstropja stanovanjskega bloka. Aktivirani so bili gasilci JZ GB Koper ter PGD Izola. Požar, v katerem so zgoreli omara in nekaj oblačil so gasilci pogasili in stanovanje prezračili. Izpostava Kranj Ob so se na Planini pod Golico, občina Jesenice vžale saje v dimniku objekta. Posredovali so gasilci GARS Jesenice ter PGD Planina pod Golico, ki so dimnik pogasili ter pregledali prostore. Izpostava Murska Sobota Ob je v Glavni ulici v Lendavi zagorelo v dimniku objekta. Gasilci PGD Lendava so požar pogasili in pregledali okolico dimnika.

11 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ Izpostava Koper Ob 5.22 je na objektu v Luciji, občina Piran, obstajala nevarnost porušitve gradbenega odra. Gasilci so odstranili zgornjo petino sedemnadstropnega odra. Dokončno odstranitev bo opravil občinski štab CZ občine Piran. Ob 8.31 je v stari Šalari, občina Koper, sunek vetra odnesel trampolin na streho stanovanjske hiše. Gasilci JZ GB Koper so pomočjo lestev trampolin odstranili s strehe. Izpostava Kranj Ob se je na avtocesti iz smeri Hrušica proti Lipcam, občina Jesenice, kombinirano vozilo prevrnilo na bok. Gasilci GARS Jesenice so s pomočjo avtodvigala vozilo postavili nazaj na kolesa. Poškodovanih ni bilo. Izpostava Ljubljana Ob 7.26 so na Plešičevi ulici v Ljubljani gasilci GB Ljubljana odprli vrata stanovanja v katerem so našli starejšo onemoglo osebo. Zdravniško pomoč so ji nudili reševalci NMP Ljubljana. Ob je v Kresnicah v občini Litija zaradi okvare na ventilu vodovodne cevi voda poplavljala stanovanje. Gasilci PGD Kresnice so zaprli glavni ventil vodovoda in preprečili nadaljnje iztekanje vode. Izpostava Maribor Ob so na Trgu Dušana Kvedra v Mariboru gasilci JZZPR Maribor s tehničnih posegom odprli stanovanje, v katerem je bila mrtva oseba. Izpostava Nova Gorica Ob 8.11 so v Bazoviški ulici v Novi Gorici gasilci JZGRD Nova Gorica s tehničnim posegom odprli protivlomna vrata stanovanja v katerem so bile zaklenjene tri osebe. Izpostava Novo mesto Ob je v ulici Trg svobode v Črnomlju led na strehi ogrožal poslovno stavbo, ledene sveče pa pešce. Gasilci PGD Črnomelj so ledene sveče in led razbili ter očistili žleb in odtok. Izpostava Postojna Ob 5.13 je na Cesti v Staro Vas, občina Postojna zamakala voda iz stanovanja večstanovanjske stavbe. Posredovali so gasilci PGD Postojna ter zaprli ventile za vodo v dveh stanovanjih. Izpostava Slovenj Gradec Ob so v naselju Št. Janž v Radljah ob Dravi gasilci PGD Radlje ob Dravi zaradi visokega snega pomagali reševalcem pri prenosu obolele osebe.

12 II. NAPOVED ZA NASLEDNJE DNI V soboto bo oblačno s padavinami, ki bodo močnejše v zahodni Sloveniji, v vzhodnih krajih pa jih bo do večera zelo malo. Snežilo bo ponekod na severozahodu države, drugod bo deževalo. Ponekod bo še možna poledica. Ob morju bo pihal jugo, tam lahko tudi zagrmi. Zvečer in ponoči se bodo padavine pogosteje pojavljale tudi v vzhodni Sloveniji. Predvsem na Štajerskem in v Prekmurju bo možna poledica. V nedeljo bo na Primorskem deževalo. Drugod bo dež prehajal v sneg. Padavine bodo na severovzhodu spet oslabele, pa tudi v zahodnih krajih ne bodo več obilne. Jugo ob morju bo oslabel, na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja. Temperature bodo večinoma malo nižje od današnjih. V ponedeljek dopoldne bodo padavine povsod ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. V torek bo pretežno oblačno in povečini suho. III. OPOZORILA Po podatkih Agencije RS za okolje je zaradi obilnega sneženja, ki se bo na severozahodu države še nadaljevalo do ponedeljka, na širšem območju Julijskih Alp močno povečana nevarnost snežnih plazov. Tam je v zadnjih 24 urah zapadlo od 50 do 100 cm snega, do nedelje zjutraj lahko pade še dodatnih 50 do 100 cm snega oziroma na Primorskem od 50 do 100 l/m2 padavin. V notranjosti države, najbolj pa na prehodu med Notranjsko in Primorsko, je danes in del noči na nedeljo še velika nevarnost poledice in žleda. Po podatkih oddelka za hidrološko prognozo, Agencije RS za okolje bo v soboto dopoldan med 9. in 12. uro morje poplavljalo nižje dele obale. Višina morja na mareografski postaji v Kopru lahko doseže 320 cm. Morje lahko ponovno poplavi v času večerne plime okoli polnoči, prav tako pa tudi v nedeljo dopoldan med 9:30 in 12:30 uro. Reka Reka upada, poplavljene površine so se zmanjšale. V soboto čez dan in noči na nedeljo lahko Reka ponovno naraste, prav tako tudi manjši vodotoki v porečju Reke in ponovno poplavijo, predvidoma v manjšem obsegu. V soboto popoldan in v noči na nedeljo bo naraščala Vipava in manjši vodotoki na širšem Goriškem območju. V nedeljo čez dan lahko Vipava s pritoki poplavi predvidoma v območju pogostih poplav. Ob intenzivnejšem dežju obstaja možnost za porast manjših hudourniških vodotokov zlasti na območju spodnjega Posočja. V nedeljo čez dan bo poplavila Ljubljanica na Ljubljanskem barju v območju pogostih poplav. Ob taljenju snega in žleda na območju Notranjske bo lahko v soboto prišlo do zastajanja vode na tleh, lahko se ponovno povečajo ojezerjene površine na kraških poljih, zlasti na območju Loške doline in Pivškega podolja.

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Orientacija2011_1

Orientacija2011_1 Štrekljevec Semi Gorje-Po e-treben e Cerkno Loka pri Mengšu Mengeš Dovže Mislinjske doline Hrušica Jesenice Retje Loški potok Sora Medvode Sti na Ivan na Gorica Kolovrat Zagorje ob Savi Zagorica Trebnje

Prikaži več

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 3. 6. 1 Močan veter in nalivi med prehodom hladne fronte 11. maja 1 Splošna vremenska slika Dne 11. maja se je nad severozahodnim in deloma osrednjim, severnim

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx)

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx) Ljubljana, 23. 10. 2015 Hidrološko poročilo o visokih vodah v dneh med 11. in 18. oktobrom 2015 Predhodna velika vodnatost rek, nasičenost tal z vodo in pogoste padavine od 10. do 15. oktobra so povzročile

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG SLOVENIJE 2019 Web stran projekta: FB stran projekta:

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Visoke vode in poplave rek od 1. do 5. februarja

Visoke vode in poplave rek od 1. do 5. februarja Visoke vode in poplave rek od 1. do 5. februarja 2019 1 POROČILO O POPLAVAH Visoke vode in poplave rek od 1. do 5. februarja 2019 POVZETEK V petek, 1. februarja zjutraj je bila vodnatost rek po državi

Prikaži več

Poročilo

Poročilo Močan veter od 16. do 19. januarja 17 Splošna vremenska slika Že v petek, 13. januarja, je hladen in vlažen polarni zrak iznad severnega Atlantika preplavil zahodno Evropo, hladna fronta pa je popoldne

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / 13. 12. 2017 / Stran 10477 Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPREMIČNINE SAMOUPRAVNA LOKALNA SKUPNOST OKVIRNA VELIKOST

Prikaži več

pregled merodajnih nagibov in uporov

pregled merodajnih nagibov in uporov KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 20 LJUBLJANA JESENICE D.M.... 1 PROGA 21 LJUBLJANA ŠIŠKA KAMNIK GRABEN... 1 PROGA 30 ZIDANI MOST ŠENTILJ D.M.... 1 PROGA 31 CELJE VELENJE... 2 PROGA 32

Prikaži več

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero Ribčev Laz 48 Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero

Prikaži več

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc Ljubljana, 10. oktober 2014 Padavine med 15. junijem in 15. septembrom 2014 Poletje 2014 je izstopalo po nadpovprečni višini padavin, še posebej po 15. juniju; pogoste in občasno tudi zelo obilne padavine

Prikaži več

tehnični podatki o progah

tehnični podatki o progah Slovenske železnice Infrastruktura,d.o.o. Program omrežja 019 PRILOGA 3A TEHNIČNI PODATKI O PROGAH KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 0 LJUBLJANA JESENICE D.M.... PROGA 1 LJUBLJANA ŠIŠKA

Prikaži več

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR AGENCIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OKOLJE SPREMLJANJE HIDROLOŠKIH RAZMER Pot do hidroloških opozoril

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR AGENCIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OKOLJE SPREMLJANJE HIDROLOŠKIH RAZMER Pot do hidroloških opozoril SPREMLJANJE HIDROLOŠKIH RAZMER Pot do hidroloških opozoril ARSO Oddelek za hidrološke prognoze Dravograd, 3. december 2015 Vsebina Kako lahko sami spremljate meteorološke in hidrološke razmere ter kako

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * LJUBLJANA 1000, ŠMARTINSKA 152 - HALA A Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo leseni obesek HISTORY

Prikaži več

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Vojkova 1b, 1001 Ljubljana p.p. 2608 tel.: 01 478 40 00 faks.: 01 478 40 52 OBILNE PADAVINE MED 20. IN 22. AVGUSTOM 2005 Ob Sredozemskem ciklonu običajno

Prikaži več

Microsoft Word - agrobilten_ doc

Microsoft Word - agrobilten_ doc Dekadni bilten vodnobilančnega stanja v Sloveniji 1. april 3. april 9 OBVESTILO Ob prehodu v drugo polovico aprila so se tla že zelo izsušila. A visoke temperature zraka so popustile in po večini Slovenije

Prikaži več

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx SEZNAM STACIONARNIH PROJNIH MEST V SISTEMU IJPP Prevoznik Naziv prodjanega mesta Ulica prodajnega mesta Kraj prodajnega mesta Št. prod. mest Obravn. vlog subvenc. voz. Obratovanje (pon.pet.) Obratovanje

Prikaži več

Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do SLOVENIJA: Od 1.1. do je bilo v program povabljenih 30

Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do SLOVENIJA: Od 1.1. do je bilo v program povabljenih 30 Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do 31.12.2018 SLOVENIJA: Od 1.1. do 31.12.2018 je bilo v program povabljenih 309.008 oseb in 307.701 osebi je bilo vabilo tudi vročeno.

Prikaži več

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx Seznam pogodb 1. Javna naročila Vrsta posla Datum sklenitve Pogodbeni partner Pogodbena vrednost Pogodba o dobavi pisarniškega materiala Pogodba o dobavi pogrebnega materiala 14.03.2014 BIROPRODAJA d.o.o.,

Prikaži več

Microsoft Word - Program regijskega obiska vlade_osnutek.docx

Microsoft Word - Program regijskega obiska vlade_osnutek.docx Program obiska Vlade Republike Slovenije v Primorsko-notranjski regiji 3. junij 2015 SKUPNI DOGODKI 8.00 10.00 Delovni posvet Vlade Republike Slovenije Lokacija: Pristave pri gradu Snežnik, Kozarišče 69,

Prikaži več

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx LETO 2013 OBČINA SVET TOMAŽ, Izdelava elaborata kontrole katastrskega in lastniškega stanja zemljišč, preko katerih potekajo kategorizirane občinske ceste v občini Sveti Tomaž MESTNA OBČINA PTUJ, VBCP

Prikaži več

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazovanje in obveščanje o nevarnosti požarov, ter izvajati druge ukrepe za varstvo pred požarom

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol maloprodajna zimske pnevmatike za osebna vozila 13 80 155/80R13 79T INF-049 221000121 101826 E C 71 2 38,60 28,10 70 155/70R13 75T INF-049 221000090 93601 E C 71 2 38,30 28,00 165/70R13 79T INF-049 221000226

Prikaži več

33

33 33 33 Center za razvoj knjiţnic SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Ljubljana 2009 SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Podatke zbrala

Prikaži več

Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih

Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih skupinah in spolu, 30. junij 2002 Population of the

Prikaži več

Močan veter in obilne padavine nov. 2013

Močan veter in obilne padavine nov. 2013 Obilne padavine in močan veter od 5. do 7. novembra 216 Splošna vremenska slika V petek, 4. novembra, je iznad Britanskega otočja začela vdirati višinska dolina s hladnim zrakom proti Pirenejskemu polotoku

Prikaži več

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf Stran 12170 / Št. 93 / 18. 11. 2011 Tolmin kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE ter F in G. 12. Izpitni center Postojna obsega območje upravnih enot Cerknica, Idrija, Ilirska Bistrica, Kočevje,

Prikaži več

Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri

Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri ne energije v hidroelektrarnah do 10 MW Št. Površinska

Prikaži več

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc ARSO, Državna meteorološka služba Ljubljana, 23. 9. 2010 Poročilo o izjemno obilnih padavinah od 16. do 19. septembra 2010 Opis sinoptične situacije Dne 15. septembra je bilo nad severno Evropo obsežno

Prikaži več

Odobreni projekti 2015

Odobreni projekti 2015 Odobreni projekti 2015 1. PROJEKTI MOBILNOSTI (Ključni ukrep 1) Zap. št. Št. zadeve Organizacija Kraj Skupno št. doseženih točk Odobrena dotacija (v EUR) 1 KA1-SE-10/15 Šolski center Postojna Postojna

Prikaži več

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajdovščina Goriška c. 75 5270 AJDOVŠČINA tel.: 05 3644 210 ajdovscina@amzs.si CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska

Prikaži več

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z maloprodajna letne pnevmatike za osebna vozila Serija 80 13 155/80R13 79T ECOCONTROL 542960 79004 E C 65 ) 54,30 33,10 14 175/80R14 88T ECOCONTROL 533458 146146 E C 68 )) 72,00 43,90 Serija 70 13 155/70R13

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Rebalans proračuna občine Log-Dragomer za leto 2016 - II NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 4000 OBČINSKA UPRAVA 5.668.446 4.337.623 3.093.547 4.226.294 2.457.821 2.367.536 06 LOKALNA SAMOUPRAVA 94.564

Prikaži več

Številka:

Številka: apple REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Dunajska cesta 47, 1000 Ljubljana T: 01 478 74 00 F: 01 478 74 25 E: gp.mop@gov.si www.mop.gov.si Številka: 004-2/2015/77 Ljubljana, 14.7.2015

Prikaži več

KOPOP - REDNO TERMINI IN LOKACIJE - SPLETNA STRAN.pdf

KOPOP - REDNO TERMINI IN LOKACIJE - SPLETNA STRAN.pdf za leto 2016 Vsi upravičenci, ki ste se vključili v ukrep Kmetijsko-okoljska podnebna plačila (KOPOP) iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, se morate vsako leto trajanja

Prikaži več

Microsoft Word - neurja_22okt2014.doc

Microsoft Word - neurja_22okt2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 24.. 14 Neurja v noči z 21. na 22. oktober 14 Splošna vremenska slika V dneh med 9. in 21. oktobrom 14 smo v Sloveniji beležili eno najtoplejših obdobij za sredino

Prikaži več

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna komisija objavlja seznam kandidatov na ponovnem glasovanju

Prikaži več

Microsoft Word - bilten doc

Microsoft Word - bilten doc Dekadni bilten stanja vodne bilance kmetijskih tal v Sloveniji 11. do 20. avgusta 2011 OBVESTILO Spet je nastopila vročina. Vremenske razmere so idealne za dozorevanje zgodnjih sort hrušk in jablan, ki

Prikaži več

Obilne padavine in močan veter od 1. do 3. februarja

Obilne padavine in močan veter od 1. do 3. februarja Obilne padavine in močan veter od 1. do 3. februarja 219 1 Splošna vremenska slika Nad vzhodnim Atlantikom se je 31. januarja iznad južne Grenlandije proti Irski poglobila izrazita višinska dolina hladnega

Prikaži več

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana,. 1. 1 Zelo milo vreme od. decembra 13 do 3. januarja 1 Splošna vremenska slika Od konca decembra do sredine januarja je nad našimi kraji prevladoval južni do

Prikaži več

Lokacije.xlsx

Lokacije.xlsx POLICIJSKA UPRAVA ENOTA VRSTA CESTA (V / IZVEN ) IME NASELJA RELACIJA NAČRTOVANA URA NADZORA PU KRANJ PP TRŽIČ LOKALNA CESTA V NASELJU TRŽIČ, pri bivši izpostavi FURS TRŽIČ BISTRICA 06.00 06.50 PU KRANJ

Prikaži več

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls)

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls) Ljubljana, 28.02.2014/TK SEZNAM TURISTIČNIH PISARN, KI IZDAJAJO MEDNARODNE DOKUMENTE IN PRODAJAJO VINJETE CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska 35 3000 CELJE tel.: 03-42 56 560 mihaela.zunter@amzs.si AMD

Prikaži več

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJANA Litija Nova Gorica Idrija Krško Trebnje Novo mesto Postojna

Prikaži več

Močan veter od 2. do 4. januarja

Močan veter od 2. do 4. januarja Močan veter od 2. do 4. januarja 2019 1 Splošna vremenska slika Nad severovzhodno Evropo je bilo 2. januarja globoko ciklonsko območje, nad zahodno Evropo pa je vztrajalo obsežno območje visokega zračnega

Prikaži več

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, 14.6.2008 MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijanje tarčvezanje vozlprenos žogic Testi TOČKE PGD ZVEZA

Prikaži več

Microsoft Word - podnebne razmere slovenije71_00_internet.doc

Microsoft Word - podnebne razmere slovenije71_00_internet.doc PODNEBNE RAZMERE V SLOVENIJI (OBDOBJE -2) 2 1 21 3 2 1 - -1 Ljubljana, november 26 1 PODNEBJE SLOVENIJE Podnebje v Sloveniji določajo številni dejavniki, najpomembnejši so njena geografska lega, razgiban

Prikaži več

PODNEBNE RAZMERE V SLOVENIJI LETA 2005 Climate in Slovenia in 2005 Tanja Cegnar* UDK (497.4) 2005 Povzetek Povprečna temperatura v letu 2005, z

PODNEBNE RAZMERE V SLOVENIJI LETA 2005 Climate in Slovenia in 2005 Tanja Cegnar* UDK (497.4) 2005 Povzetek Povprečna temperatura v letu 2005, z PODNEBNE RAZMERE V SLOVENIJI LETA Climate in Slovenia in Tanja Cegnar* UDK 551.582(497.4) Povzetek Povprečna temperatura v letu, z izjemo Ljubljane, ni odstopala od dolgoletnega povprečja navzgor ali navzdol

Prikaži več

Petrol

Petrol PETROLOV Program za zagotavljanje prihrankov energije pri končnih odjemalcih 2 Zakonski okvir Sredstva iz Petrolovega programa se podeljujejo v skladu s pravili za podeljevanje Državne pomoči (javni pozivi)

Prikaži več

1. NAGRADA / 1 st PRIZE Opis / Description:»V OBLAKIH«/»IN THE CLOUDS«Inženirski objekt / Engineering Structure: VIADUKT ČRNI KAL / ČRNI KAL VIADUCT A

1. NAGRADA / 1 st PRIZE Opis / Description:»V OBLAKIH«/»IN THE CLOUDS«Inženirski objekt / Engineering Structure: VIADUKT ČRNI KAL / ČRNI KAL VIADUCT A 1. NAGRADA / 1 st PRIZE Opis / Description:»V OBLAKIH«/»IN THE CLOUDS«Inženirski objekt / Engineering Structure: VIADUKT ČRNI KAL / ČRNI KAL VIADUCT Avtor fotografije / Photographer: Marko KOROŠEC 2. NAGRADA

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * IZOLA 6310, PREŠERNOVA CESTA 51 GRADNIKOVA CESTA, 4240 RADOVLJICA Seznam prodajaln dm, v katerih

Prikaži več

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER Četrtek 8.6.2017 Poveljnik PGD Ljutomer: Dušan HUNJADI Lokacija požara: Eko plastkom je oddaljen od gasilskega doma 1,3 km. Panoga, ki jo opravljajo: - Predelava odpadnih sveč

Prikaži več

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA BC Naklo Strahinj 99 4292 Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA Datum meritve Lokacija meritve Merjenje temperatur 19.2.2014 20.2.2014 21.2.2014 22.2.2014 23.2.2014 46.292418 SGŠ

Prikaži več

OBČINA LOGATEC ŽUPAN e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 355-4/201

OBČINA LOGATEC ŽUPAN   e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 355-4/201 OBČINA LOGATEC ŽUPAN www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka: 355-4/2012-70 Datum: 25. 7. 2013 OBČINSKI SVET OBČINE LOGATEC

Prikaži več

Načrt izvedbe izgradnje WLAN omrežij v letu 2019 Terminski plan za sklop 4 bo objavljen, ko se zaključi ponovitev javnega naročila. Več informacij o l

Načrt izvedbe izgradnje WLAN omrežij v letu 2019 Terminski plan za sklop 4 bo objavljen, ko se zaključi ponovitev javnega naročila. Več informacij o l Načrt izvedbe izgradnje WLAN omrežij v letu 2019 Terminski plan za sklop 4 bo objavljen, ko se zaključi ponovitev javnega naročila. Več informacij o letu izgradnje omrežja na organizaciji najdete na Edo

Prikaži več

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN 2016 - NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 1003 ŽUPAN 04 SKUPNE ADMINISTRATIVNE SLUŽBE IN SPLOŠNE JAVNE STORITVE 0403 Druge skupne administrativne

Prikaži več

Microsoft Word _2018-koncne uvrstitve ekip.docx

Microsoft Word _2018-koncne uvrstitve ekip.docx 42 ČLANI - DOL 54 ČLANICE - DOL 1. ACH Volley Ljubljana 1. Nova KBM Branik 2. Calcit Volley 2. Calcit Volley 3. Salonit Anhovo 3. Formula Formis 4. Panvita Pomgrad 4. Aliansa Šempeter 5. Maribor 5. 6.

Prikaži več

Microsoft Word - Podnebje_februar_2014-koncna.doc

Microsoft Word - Podnebje_februar_2014-koncna.doc KRATEK PREGLED PODNEBNIH RAZMER ISSN 2350-5729 Glavne značilnosti po svetu Arktični in antarktični led Nekaj izbranih dogodkov po svetu Podnebne razmere pri nas in v naši okolici februar 2014 Mojca Dolinar

Prikaži več

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne www.mass.si Nazaj v šolo! 19677-30 (št. 36-41) Na obutev priznanih blagovnih znamk,, Le Coq Sportif,, Polo,, Lacoste, New Balance, Vans, Reebok, Fred Perry. 196770-30 (št. 41,5-46) Popust DO Akcija traja

Prikaži več

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU www.mass.si polovičke Popust Maryann 09302-20 (št. 36-41) TBS 25491-20 (št.41-46) Še več OBUTVE po polovičnih cenah poiščite v naših prodajalnah. Akcija traja od 7.11. do 27.11.2016 oziroma do razprodaje

Prikaži več

Microsoft Word - bilten doc

Microsoft Word - bilten doc Dekadni bilten vodnobilančnega stanja kmetijskih tal v Sloveniji 11. 20. avgust 2010 OBVESTILO Drugo dekado avgusta so zaznamovali pogosti intenzivni nalivi. Skupno je v teh dneh padlo največ dežja v zahodni

Prikaži več

OBČINA GORJE

OBČINA GORJE Številka: Datum: OCENA IZVAJANJA SKUPNEGA OBČINSKEGA PROGRAMA VARNOSTI ZA OBMOČJE OBČINE TOLMIN ZA LETO 2018 Lokalna skupnost je z uveljavitvijo Zakona o občinskem redarstvu (UR. l. RS, št. 139/06 in 9/17,

Prikaži več

BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar

BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar Kazalo Uvodnik... 3 Vremenski pregled meseca avgusta... 4 Vremenska statistika meseca avgusta 2018... 38 Zemljevid

Prikaži več

(Microsoft Word - Napovednik za mesec JANUAR Swatycomet zre\350e.doc)

(Microsoft Word - Napovednik za mesec JANUAR Swatycomet zre\350e.doc) Napovednik 2. DEL državnega prvenstva: Sobota; 07.01.2017 4. krog Državno prvenstvo mini odbojka Celjsko Savinjska regija; ŠD Mozirje 10.00 uri: Mozirje SIP Šempeter 10.00 uri: Braslovče I. : Čebelice

Prikaži več

SPONZORSTVA IN DONACIJE V LETU 2017 (11. odstavek 10.a člena ZDIJZ) VRSTA POSLA DATUM SKLENITVE POGODBENI PARTNER (ime, naslov, TRR) ATLETSKA ZVEZA SL

SPONZORSTVA IN DONACIJE V LETU 2017 (11. odstavek 10.a člena ZDIJZ) VRSTA POSLA DATUM SKLENITVE POGODBENI PARTNER (ime, naslov, TRR) ATLETSKA ZVEZA SL SPONZORSTVA IN DONACIJE V LETU 2017 (11. odstavek 10.a člena ZDIJZ) ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE VREDNOST v EUR IZPLAČILA TRAJANJE POSLA sponzorstvo 3. 1. 2017 LETALIŠKA CESTA 33/C 7.500,00 10. 3. 2017 leto

Prikaži več

Informacija o poslovanju samostojnih podjetnikov posameznikov v Osrednjeslovenski regiji v letu 2014 i NFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV

Informacija o poslovanju samostojnih podjetnikov posameznikov v Osrednjeslovenski regiji v letu 2014 i NFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV i NFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V OSREDNJESLOVENSKI REGIJI V LETU 2014 Agencija RS za javnopravne evidence in storitve, Izpostava Ljubljana, maj 2015 T: 01/ 583 33 00, F:

Prikaži več

01. OPREDELITEV NESREČE

01. OPREDELITEV NESREČE Zap. št. Vsebina Stran 1. NESREČA V PREDORU 4 1.1. Uvod 4 1.2. Podatki o avtocestnem odseku državna meja-hrušica 5 1.3. Podatki o državni cesti Podtabor državna meja z Avstrijo G2-101 5 1.4. Podatki o

Prikaži več

Načrt izvedbe izgradnje WLAN omrežij v letu 2019 Če vaše organizacije ne najdete na seznamu izvajalec še ni predstavil letnega načrta. Terminski načrt

Načrt izvedbe izgradnje WLAN omrežij v letu 2019 Če vaše organizacije ne najdete na seznamu izvajalec še ni predstavil letnega načrta. Terminski načrt Načrt izvedbe izgradnje WLAN omrežij v letu 2019 Če vaše organizacije ne najdete na seznamu izvajalec še ni predstavil letnega načrta. Terminski načrt za ostale sklope bo objavljen v prihodnjih dneh. Izjema

Prikaži več

A1, investicijsko upravljanje, d

A1, investicijsko upravljanje, d GPG Inženiring d.d., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, matična številka: 2273152000, ki jo zastopa direktor Janko Jazbinšek, na podlagi 109. čl. Stvamopravnega zakonika (Ur. list RS št. 87/2002) in

Prikaži več

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d.

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Predstavitev podjetja Elektro Gorenjska, d. d., je podjetje za distribucijo električne energije, ki uporabnikom distribucijskega omrežja dnevno

Prikaži več

OBRAZLOŽITEV TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT

OBRAZLOŽITEV  TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT 12./redna/seja občinskega sveta December 2016 OCENA POŽARNE OGROŽENOSTI V OBČINI LENDAVA GRADIVO PRIPRAVILI: BALVEPT d.o.o. in NOE za medobčinsko upravo, inšpektorat in redarstvo PREDLAGATELJ: Župan -

Prikaži več

untitled

untitled VSEBINA STROKOVNE PODLAGE UREJANJA JAVNEGA PROMETA V REGIJI Vizija in cilji Načrt v LUR Regijsko regulatorno telo Usmeritve Trzin, 4. 6. 9 David Krivec david.krivec@omegaconsult.si VIZIJA IN CILJI Vizija

Prikaži več

Mesečno POROČILO O OBRATOVANJU EES 1/5 1. februar februar II F E B R U A R I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC FEBRUAR 2009 Realizacija pora

Mesečno POROČILO O OBRATOVANJU EES 1/5 1. februar februar II F E B R U A R I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC FEBRUAR 2009 Realizacija pora 15 1. februar - 28. februar F E B R U A R I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC FEBRUAR 2009 Realizacija porabe, proizvodnje in izmenjave električne energije v mesecu februarju 2009 je razvidna iz priložene

Prikaži več

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib Štev.: 1810-1/19-297/013 Ljubljana, 30.7.2019 dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica 1 2000 Maribor Zadeva: Polletno poročilo o delovanju Programa Svit

Prikaži več

Anketa o prometu v Občini Škofja Loka Spoštovani! Občina Škofja Loka izdeluje Celostno prometno strategijo Občine Škofja Loka (CPS). Da bo CPS Občine Škofja Loka čim bolj prilagojena zahtevam in željam

Prikaži več

SEZNAM EKIP ZA 14. LETNE IGRE SKEI SLOVENIJE - GORENJSKA, NOGOMET ODBOJKJA M ODBOJKA Ž PIKADO M PIKADO Ž NAM. TENIS M NAM. TENIS Ž VLEČ. VRV

SEZNAM EKIP ZA 14. LETNE IGRE SKEI SLOVENIJE - GORENJSKA, NOGOMET ODBOJKJA M ODBOJKA Ž PIKADO M PIKADO Ž NAM. TENIS M NAM. TENIS Ž VLEČ. VRV SEZNAM EKIP ZA 14. LETNE IGRE SKEI SLOVENIJE - GORENJSKA, 10.6.2017 NOGOMET ODBOJKJA M ODBOJKA Ž PIKADO M PIKADO Ž NAM. TENIS M NAM. TENIS Ž VLEČ. VRVI M VLEČ. VRVI Ž MET KAMNA Koroška Koroška Koroška

Prikaži več

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj Številka: 9000-0005/2019 Datum: 22. 5. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranja na javnih parkiriščih v Občini Kanal ob Soči - predlog

Prikaži več