Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu"

Transkripcija

1

2 Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popustilo občutek zadovoljstva, ki bo razblinil vaše predsodke o tem, kaj je lahko avto. Ko se odpeljete v balenu, je to začetek novega, navdušujočega obdobja v vašem življenju. Je dizajn preudaren? Novi dizajn smo želeli vključiti v stil, ne da bi pri tem vozilo izgubilo značaj. Baleno združuje nizko in široko obliko, ki zagotavlja izjemno stabilnost, s karoserijo, ki jo zaznamuje dinamična zaobljenost. Prav ta pozornost, namenjena dizajnu, osvoji srce opazovalca in ne popusti.

3 Gre to na račun prostornosti? Kljub skrbi za dizajn nismo pozabili na prostornost vozila. Baleno ponuja najboljšo potniško kabino* v svojem razredu, z veliko prostora, ki omogoča potnikom udobno vožnjo, hkrati pa ostane dovolj prostora za shranjevanje prtljage. Zaradi občutka udobja in prostornosti je vožnja z balenom vedno užitek. *Suzukijeva definicija»kombilimuzin B segmenta«: kombilimuzina z dolžino mm. Suzukijeva interna raziskava, november Ali vožnja z njim zasvoji? Z združitvijo lahke in toge platforme nove generacije in močnega ter visoko učinkovitega pogona ponuja baleno izjemno zmogljivost in spremeni vožnjo v užitek. Ko se enkrat odpeljete z njim, se nočete več ustaviti.

4 Kabina, ki stimulira Sodobna, uporabniku prijazna armaturna plošča Armaturna plošča balena zasleduje nizko in široko zunanjost vozila in tako pušča v notranjosti veliko prostora. Inovativni dizajn sredine armaturne plošče z enostavnim upravljanjem zvočnega sistema in avtomatskim upravljanjem klimatske naprave dodatno izpostavi kabino. Izpopolnjeni zasloni Ko sedete na voznikov sedež, je prva stvar, ki jo opazite, informacijski zaslon na sredini armaturne plošče, ki daje jasno sliko o stanju vozila. Ta izpopolnjeni multi-informacijski zaslon ima 4,2-palčni barvni prikazovalnik (DELUXE), ki intuitivno posreduje vrsto informacij, med drugim vozne lastnosti in izhodno moč motorja. Multimedijski zaslon z navigacijskim sistemom vključuje velik, 7-palčni zaslon na dotik, ki ga za izjemno operabilnost in enostavno uporabo lahko povežete s pametnim telefonom. Prikazuje učinkovitost porabe goriva med vožnjo in povprečno učinkovitost porabe goriva v preteklosti. Prikaz potovalne g-sile v realnem času. Prikazuje moč in navor v realnem času. Prikazuje povprečno hitrost vozila med vožnjo in povprečno hitrost vozila v preteklosti. Prikaz zgodovine potovalne g-sile ob zaustavitvi vozila. Prikaz pospeševanja in delovanja zavor v realnem času. Povezava pametnega telefona z multimedijskim zaslonom (DELUXE) 7-palčni zaslon na dotik omogoča intuitivno delovanje multimedijskih funkcij, vključno z avtoradiem, prostoročnim telefoniranjem, navigacijo in povezavo s pametnim telefonom. Izbirate lahko med štirimi glavnimi načini delovanja Poslušaj, Kliči, Vozi in Poveži. Povezava pametnega telefona z multimedijskim zaslonom podpira uporabo sistemov Apple CarPlay in MirrorLink. S povezavo kompatibilnega iphona prek USB vmesnika vam Apple CarPlay omogoča opravljanje telefonskih klicev, dostop do glasbe, pošiljanje in sprejemanje tekstovnih sporočil in usmerjanje med vožnjo, in vse to z glasovnim ukazom ali z dotikom multimedijskega zaslona. Sistem MirrorLink pa omogoča prikaz različnih aplikacij pametnega telefona na zaslonu na dotik, tako da med vožnjo v avtomobilu lahko dostopate do funkcij pametnega telefona. SD kartica za navigacijo (SD kartica se v nekaterih evropskih državah prodaja posebej) Dodate lahko uporabniku prijazno 3D navigacijo, vključno s kartografijo. V režo vstavite SD kartico s podatki zemljevidov. *Apple in iphone sta blagovni znamki Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah. *Apple CarPlay je registrirana blagovna znamka Apple Inc. Apple CarPlay je na voljo v državah, ki so naštete na naslednji povezavi: feature-availability/#applecarplayapplecarplay *Apple CarPlay je združljiv z iphone modeli, naštetimi na naslednji povezavi: *MirrorLink je certifikacijska oznaka Car Connectivity Consortium LLC. *Seznam pametnih telefonov, združljivih z MirrorLink,dobite na naslednji povezavi: Avtomatska klimatska naprava (DELUXE) Avtomatska klimatska naprava ima edinstven okrogel prikazovalnik z visokokontrastnim LCD zaslonom za še boljšo vidljivost.

5 Udoben in prostoren Udobna kabina in uporabniku prijazen prtljažni prostor za užitek v dolgih vožnjah Nikoli si ne bi predstavljali, kako prostorna je notranjost glede na dolžino vozila 3,995 metra. Zadnji sedeži ponujajo več kot dovolj prostora za noge in ramena, tako da se v avtomobilu udobno vozijo tudi odrasli. Zaradi različnih površin za odlaganje majhnih predmetov in pijač je prostorna notranjost še bolj potnikom prijazna. Žep na senčniku (DELUXE, COMFORT) Predal Sprednja električna in USB vtičnica Sredinska konzola z naslonom za roko (oprema DELUXE) Odlagalne površine (sprednja vrata) Žep na zadnji strani sprednjega sedeža Zadnja električna vtičnica Delno odstranljiv predal Odlagalne površine (sprednja vrata) z držalom za pijačo Držalo za pijačo (zadnja vrata) 355L Z najboljšim prtljažnim prostorom v svojem razredu* je vsak odhod od doma užitek Baleno je tako privlačen tudi zaradi velikega, priročnega prtljažnega prostora, ki zadovoljuje najrazličnejše potrebe, od vsakdanjih nakupov do družinskih izletov. Pregrada za prtljago (DELUXE, COMFORT) omogoča učinkovitejšo izrabo prostora za shranjevanje, prekrivalo prtljažnega prostora (standardno za DELUXE in COMFORT, opcijsko za START) pa skrije prtljago pred radovednimi pogledi. *Za modele s prekrivalom prtljažnega prostora in brez pregrade za prtljago. Kapaciteta prtljažnika pri modelih s prekrivalom prtljažnega prostora in pregrado za prtljago znaša 320 litrov. Suzukijeva definicija»kombilimuzin B segmenta«: kombilimuzina s skupno dolžino mm. Suzukijeva interna raziskava, november 2015.

6 Odlična vozna zmogljivost in učinkovita poraba goriva 2 tipa motorja Pod oblimi linijami pokrova sta dva motorja, zasnovana za doseganje maksimalne energetske učinkovitosti. V težnji po manjših motorjih ima 1.0 BOOSTERJET turbo z direktnim vbrizgom goriva v primerjavi z večjim motorjem manjšo prostornino ter hkrati večjo izhodno moč in navor, rezultat pa je bolj učinkovita poraba goriva in boljša vozna zmogljivost. Drugi motor je novi 1.2 DUALJET z edinstvenim dvojnim vbrizgavanjem, ki izboljšuje učinkovitost zgorevanja goriva in tudi z atmosfersko polnjenim motorjem dosega veliko pogonsko moč. V kombinaciji z novim Suzukijevim delnim hibridnim sistemom SHVS (Smart Hybrid Vehicle) (opcijsko za DELUXE z 1.2 DUALJET 5MT) zagotavlja motor DUALJET bistveno boljši izkoristek goriva. 5-stopenjski ročni menjalnik 6-stopenjski avtomatski menjalnik Brezstopenjski samodejni menjalnik Menjalnik Oba nova motorja, 1.0 BOOSTERJET turbo z direktnim vbrizgom goriva in 1.2 DUALJET z dvojnim vbrizgavanjem, sta na voljo s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom. Novi 6-stopenjski avtomatski menjalnik je na voljo za motor 1.0 BOOSTERJET turbo z direktnim vbrizgom goriva, brezstopenjski samodejni menjalnik pa za motor 1.2 DUALJET.

7 Tehnologija, ki spreminja pravila igre Pametni hibrid z izjemno uravnoteženostjo Kombinacija kompaktnega motorja in litij-ionske baterije za pomoč motorju V naši težnji po še bolj učinkoviti porabi goriva smo razvili novi delni hibridni sistem, imenovan SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) (opcijsko za DELUXE z motorjem 1.2 DUALJET 5MT). Sistem SHVS pomaga motorju z lahkim, kompaktnim integriranim zaganjalnikomgeneratorjem (Integrated Starter Generator ISG), ki opravlja funkcijo električnega motorja in visokoučinkovite litij-ionske baterije z odlično zmogljivostjo polnjenja in napajanja. To je optimalni hibridni sistem za kompaktne avtomobile, ki ne ponuja samo učinkovite porabe goriva, ampak tudi učinkovito izrabo prostora in uravnoteženost. Samodejna ustavitev motorja Motor se ugasne in električne komponente napajajo baterije, kar pomeni prihranek goriva. Ponovni zagon ISG funkcije za tih in tekoč ponovni zagon motorja. Start /Pospešek ISG pomaga motorju pri zagonu iz mirovanja ali pospeševanju, kar izboljšuje učinkovito porabo goriva. Zaviranje ISG pretvori energijo pri upočasnjevanju v električno energijo, ki se izkoristi za učinkovito polnjenje baterij. Nov vrhunec v vožnji, obračanju in zaviranju Platforma nove generacije, ki zasleduje idealno obliko Pri razvijanju balena je bil dosežen velik napredek pri njegovi platformi. Idealno oblikovana karoserija z gladkimi in neprekinjenimi zaobljenimi linijami razprši energijo in poveča togost, hkrati pa z odstranitvijo vsega nepotrebnega zmanjša težo vozila. Ta platforma nove generacije dviga osnovne funkcije avtomobila, kot so vožnja, obračanje in zaviranje, na višjo raven. Vzmetenje, ki prispeva k odličnemu upravljanju Dovršeno vzmetenje omogoča ohranjanje optimalne linije vožnje v ovinkih in občutek stabilnosti in oprijema na ravnih cestah. Uživajte v neposrednem odzivu in navdušujočem upravljanju.

8 Večja varnost zagotavlja večji užitek v vožnji Izpopolnjene varnostne lastnosti kot pomoč vozniku»za vsak primer«prepričanje, da ste dobro zavarovani, poveča užitek med vožnjo, kljub temu pa najbrž ni voznika, ki ga ne bi spreletel srh, ko voznik pred njim nenadoma pritisne na zavoro ali naredi kaj nepričakovanega. Da bi voznikom prihranili takšne in podobne izkušnje, je baleno opremljen z izpopolnjenimi preventivnimi varnostnimi lastnostmi, kot je radarsko vodeno samodejno zaviranje, skupaj z aktivnim tempomatom za nadzor razdalje med vozili standardno za DELUXE IN COMFORT z avtomatskim menjalnikom (sistem za samodejno zaviranje na voljo tudi opcijsko za doplačilo za COMFORT z ročnim menjalnikom in START). Radarsko vodeno samodejno zaviranje* Med vožnjo uporablja baleno za zaznavanje vozila spredaj milimetrski radar. Ko zazna nevarnost trka, se avtomobil, odvisno od okoliščin, odzove na enega od naslednjih načinov: Opozorilo! 1. Približno 3 sekunde pred trčenjem (odvisno od hitrosti) Opozorilo! Približno 2,2 sekundi pred trčenjem (odvisno od hitrosti) Voznikova zavora Opozorilo! Poveča zavorno silo Približno 1,2 sekundi pred trčenjem (odvisno od hitrosti) Opozorilo! Avtomatsko rahlo zaviranje Avtomatsko zaviranje Približno 1 sekundo pred trčenjem (odvisno od hitrosti) Ko obstaja nevarnost trčenja, opozori voznika. Približno 2,2 sekundi pred trčenjem (odvisno od hitrosti) 2. Opozori voznika z rahlim zaviranjem. 3. Pomaga vozniku pri zaviranju s povečanjem zavorne moči. 4. Avtomatsko zaviranje. *opcijsko za doplačilo pri paketu START in COMFORT z ročnim menjalnikom. Aktivni tempomat za nadzor razdalje med vozili Uporablja radar za merjenje oddaljenosti do vozila spredaj in avtomatsko pospešuje ali upočasni, da bi ohranil prednastavljeno varnostno razdaljo km/h nastavljena hitrost km/h vozilo spredaj 80km/h vozilo spredaj odpelje km/h nastavljena hitrost 80km/h Če vozilo spredaj ne zmanjša hitrosti, ohrani nastavljeno hitrost. 2. Avtomatsko upočasni in ohrani varnostno razdaljo, ko vozilo spredaj zmanjša hitrost. 3. Ko vozila spredaj, ki je vozilo z manjšo hitrostjo, ni več. avtomatsko pospeši do nastavljene hitrosti in ohranja stalno hitrost. Lahka TECT karoserija, ki absorbira udarce, in sistem zračnih blazin za zaščito potnikov Uporablja SRS zračne blazine za voznika in sovoznika, SRS stranske zračne blazine in zračne zavese, ki potnikom v vozilu zagotavljajo izjemno zaščito. V primeru trka je kabina zaščitena s karoserijo, ki na sprednji strani, ob straneh in zadaj učinkovito absorbira in razprši energijo sunkov. Energija ob trku Energija ob trku Energija ob trku Energija ob trku *Zračne blazine so prikazane napihnjene izključno v informacijske namene.

9 Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 175/65R15 + jeklena platišča (polni kolesni pokrovi) Set za popravilo pnevmatik ZUNANJOST Barvana sprednja maska Elektromagnetno odpiranje vrat prtljažnika Strešni spojler VIDLJIVOST Halogenski žarometi (zasenčene in dolge luči) Ročna nastavitev višine svetlobnega snopa Samodejni vklop žarometov Zelena termoizolacijska zateklitev Brisalci spredaj: 2 hitrosti + nastavljiv interval + pranje stekla Brisalec zadaj: 1 hitrost + pranje stekla NOTRANJOST Volanski obroč nastavljiv po višini Servo volan Senzor zunanje temperature, prikazovalnik porabe goriva in predvidenega dosega vozila, prikaz oljnega intervala Prikazovalnik trenutne prestave Zvočno opozorilo na neugasnjene luči Zvočno opozorilo na nepripet varnostni pas (vsi sedeži) FUNKCIONALNA OPREMA Električno odpiranje stekel spredaj Centralno zaklepanje Ročna klimatska naprava Predpriprava za radio z anteno in 4 zvočniki 12 V vtičnica SEDEŽI Po višini nastavljiv voznikov sedež Tekstilno oblazinjenje sedežev VARNOSTNA OPREMA ABS z EBD ESP Zavorna asistenca Nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) Čelni zračni varnostni blazini za voznika in sovoznika Možnost deaktiviranja čelne zračne varnostne blazine na sovoznikovi strani Bočne zračne varnostne blazine spredaj Zračne varnostne zavese Isofix sistem za pritrditev dve otroških sedežev zadaj LED dnevne luči v sprednjem odbijaču radarsko vodeno samodejno zaviranje (opcijsko za doplačilo) Paket serijske opreme COMFORT Dodatno k paketu serijske opreme START: PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 185/55R16 + aluminijasta lita platišča (CVT) ZUNANJOST Barvana sprednja maska s kromiranimi vložki Vratne kljuke v barvi karoserije A in B stebriček v črni barvi Okrasna letev na pokrovu prtljažnika (krom) VIDLJIVOST Funkcija Guide me light Ohišja zunanjih ogledal v barvi karoserije Električno nastavljiva zunanja ogledala Ogrevana zunanja ogledala NOTRANJOST Usnjen 3-kraki volan Upravljanje radija s tipkami na volanu Upravljanje tempomata/omejevalca s tipkami na volanu (CVT) Upravljanje prostoročnega telefoniranja s tipkami na volanu FUNKCIONALNA OPREMA Daljinsko centralno zaklepanje Radio CD + MP3 predvajalnik + Bluetooth * USB in AUX-IN priključek Aktivni tempomat (CVT) Omejilec hitrosti (CVT) SEDEŽI 60:40 deljivo naslonjalo zadnje sedežne klopi PRTLJAŽNI PROSTOR Osvetljen prtljažni prostor Polica nad prtljažnim prostorom VARNOSTNA OPREMA Radarsko vodeno samodejno zaviranje (RBS) za izvedenko z avtomatskim menjalnikom (opcijsko za doplačilo za izvedenko z ročnim menjalnikom) Pomoč za speljevanje v klanec (AT/CVT) Paket serijske opreme DELUXE Dodatno k paketu serijske opreme START in COMFORT: PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 185/55R16 + aluminijasta lita platišča ZUNANJOST Vratne kljuke v kromu Okrasna letev pod stranskimi stekli (krom) VIDLJIVOST HID žarometi LED zasenčene luči Sprednje meglenke Dodatno zatemnjena stekla zadaj Ohišja zunanjih ogledal z vgrajenim smernikom NOTRANJOST Upravljanje tempomata/omejevalca s tipkami na volanu Volanski obroč nastavljiv po višini in globini Obvolanske tipke za prestavljanje (samo pri 6-st. avtomatskem menjalniku AT) Prikazovalnik povprečne hitrosti, G-sile, prikaz pospeševanja in zaviranja SHVS - prikaz pretoka energije FUNKCIONALNA OPREMA Električno odpiranje stekel spredaj in zadaj Sistem zagona motorja brez ključa Avtomatska klimatska naprava Audio zaslon na dotik s povezavo za pametni telefon + NAVIGACIJA + kamera za vzvratno vožnjo Aktivni tempomat Omejilec hitrosti SEDEŽI Sredinski naslon za roko spredaj Ogrevana sprednja sedeža VARNOSTNA OPREMA Radarsko podprto zaviranje (RBS) LED dnevne luči integrirane v žaromet SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) Motor: Auto Stop Start sistem (SHVS)

10 Barvna paleta zunanjosti Premium srebrna kovinska (ZQS) Superiorno bela (26U) Svetleče siva kovinska (ZNZ) Polnočno črna biserna (ZAM) Urbano modra biserno kovinska (ZQT) Žareče modra biserno kovinska (Z9Q) Arktično bela biserno kovinska (ZHJ) Granitno siva kovinska (ZTN) Notranje oblazinjenje Ognjeno rdeča (Z4Q) DELUXE, COMFORT START

11 Tehnične specifikacije MOTOR 1.2 DUALJET 1.2 DUALJET + SHVS 1.0 BOOSTERJET POGON 2WD DIMENZIJE Dolžina (mm) Širina (mm) Višina (mm) Medosna razdalja (mm) Obračalni krog (m) 4,9 5,0 4,9 Kolotek (mm) Spredaj (175/65R15), (185/55R16) Zadaj (175/65R15), (185/55R16) Višina podvozja od tal (mm) ZMOGLJIVOST Število sedežev (osebe) 5 Največja prostornina Prostornina prljažnika (l) Z zloženimi nasloni zadnjih sedežev 756 Z dvignjenimi nasloni zadnjih sedežev 355*2 Prostornina rezervoarja za gorivo 37 MOTOR Tip K12C K10C DITC Število valjev 4 3 Število ventilov Prostornina motorja (cm 3 ) Vrtina/gib (mm) 73.0 x x 79.5 Kompresijsko razmerje 12,5 10,0 Največja moč (kw/om) 66/6,000 82/5,500 Največji navor (Nm/om) 120/4,400 5MT: 170/2,000-3,500 6AT: 160/1,500-4,000 Vrsta polnjenja večtočkovni vbrizg Direktni vbrizg MENJALNIK Vrsta 5-st. ročni CVT 5-st. ročni 5-st. ročni 6-st. avtomatski 1 3,545 3,545 3,545 4, ,904 1,904 1,904 2, ~ ,240 1,240 1,233 1,556 (NIZKO:4.006 ~ 1.001, Prestavno razmerje 4 0,914 0,914 0,885 1,135 VISOKO:2.200 ~ 0.550) 5 0,717 0,717 0,690 0, ,686 Vzvratna 3,272 3,771 3,272 3,250 3,394 Končno prestavno razmerje ,757 4,294 3,944 3,502 ŠASIJA Krmiljenje Rack & Pinion Zavore Spredaj hlajeni diski Zadaj zavorni bobni Vzmetenje Spredaj MacPhersonova prema Zadaj Torzijska prema Pnevmatike 175/65R15, 185/55R16 MASA Masa praznega vozila (kg) Skupna dovoljena masa (kg) HITROST Največja hitrost (km/h) km/h *1 (s) 12,3 11,4 11,0 PORABA IN EMISIJE Emisijski razred Euro 6 Mestna 5,3 5,2 4,7 5,4 6,1 Poraba goriva Izvenmestna 3,6 3,7 3,6 3,9 3,9 (l/100 km) Kombinirana 4,2 4,2 4,0 4,4 4,7 CO2 emisije brez/z Auto Start&Stop sistema (g/km) ,530(175/65R15) 1,520(185/55R16) 1,530(175/65R15) 1,520(185/55R16) 805 2, ,995 Te specifikacije predstavljajo poskusne vrednosti pred homologacijo. * 1 Podatki proizvajalca * 2 Merjeno z metodo VDA 1,470 1,745 mm

12 2016 Magyar Suzuki Zrt., Podružnica v Sloveniji. Vse pravice pridržane. Informacije so bile točne v času tiska kataloga. Pridržujemo si pravico do sprememb oblike, opreme, tehničnih specifikacij, barv in cen brez predhodnega obvestila. Ta katalog je informativnega značaja, ni pravno zavezujoči dokument in ne pomeni ponudbe kupcu. Pred nakupom vozila se posvetujte s pooblaščenim trgovcem Suzuki. Seznam vseh pooblaščenih trgovcev Suzuki je na voljo na spletni strani Razmnoževanje tega kataloga ni dovoljeno brez izrecnega dovoljenja družbe Magyar Suzuki Zrt., Podružnica v Sloveniji. Magyar Suzuki Zrt. Podružnica v Sloveniji/Branch office Slovenia Vaš SUZUKI prodajalec

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popustilo občutek zadovoljstva, ki bo razblinil vaše predsodke

Prikaži več

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

PovzdIGNI Svoje cute Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalno

PovzdIGNI Svoje cute Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalno PovzdIGNI Svoje cute Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalnostjo. Linije, ki poudarjajo kompaktnost in lahkotnost,

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

SWIFT TE POŽIVI Avtomobil naj bo objekt poželenja, ki razvname tvoja čustva. Novi SWIFT je prav to - ustvarjen z dušo, da zapelje tvoje srce. Njegov i

SWIFT TE POŽIVI Avtomobil naj bo objekt poželenja, ki razvname tvoja čustva. Novi SWIFT je prav to - ustvarjen z dušo, da zapelje tvoje srce. Njegov i SWIFT TE POŽIVI Avtomobil naj bo objekt poželenja, ki razvname tvoja čustva. Novi SWIFT je prav to - ustvarjen z dušo, da zapelje tvoje srce. Njegov izjemen značaj se odraža skozi obliko in barvo. Zelo

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

OSVOJITE VSAK KOTIČEK SVETA Osvobodite svoja čutila kjerkoli in kadarkoli s pravim pustolovcem. Novi SX4 S-CROSS je utelešenje neomejenih pričakovanj

OSVOJITE VSAK KOTIČEK SVETA Osvobodite svoja čutila kjerkoli in kadarkoli s pravim pustolovcem. Novi SX4 S-CROSS je utelešenje neomejenih pričakovanj OSVOJITE VSAK KOTIČEK SVETA Osvobodite svoja čutila kjerkoli in kadarkoli s pravim pustolovcem. Novi SX4 S-CROSS je utelešenje neomejenih pričakovanj na štirih kolesih. Nudi čisti užitek v vožnji na vseh

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 2.08.2019 Veljavnost cen od: 2.08.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1 Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.04B.0 1368 70/95 149 16.390 4.400 11.990 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS PAKETI FINESSE F SPORT F SPORT PREMIUM LUXURY 23.900 27.600 31.500 33.900 34.500 OPREMA Sistem samodejnega odklepanja - 500 500 o o Navigacijska naprava - 1.900 1.900

Prikaži več

ČAS ZA Projekti, časovni roki, cilji življenje odraslih je prežeto z odgovornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša sila, ki jo v sebi

ČAS ZA Projekti, časovni roki, cilji življenje odraslih je prežeto z odgovornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša sila, ki jo v sebi ČAS ZA Projekti, časovni roki, cilji življenje odraslih je prežeto z odgovornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša sila, ki jo v sebi nosi vsak od nas: notranji otrok, ki je pripravljen,

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje:

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

Eden in edini - Jimny Moje fotografsko popotovanje se je pričelo z raziskovanjem razgibane pokrajine. V naslednjih nekaj tednih je ta prostrana divjin

Eden in edini - Jimny Moje fotografsko popotovanje se je pričelo z raziskovanjem razgibane pokrajine. V naslednjih nekaj tednih je ta prostrana divjin Eden in edini - Jimny Moje fotografsko popotovanje se je pričelo z raziskovanjem razgibane pokrajine. V naslednjih nekaj tednih je ta prostrana divjina postala dom zame, moj fotoaparat in Jimnyja. 2 2

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 Opel Combo 1 Bencin 1.4 ECOTEC 70 kw/95 KM Motor Combo Menjalnik 5stopenjski ročni L2H1 Povečana 15 0 Motor Combo Menjalnik

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) (103 kw/140 KM) Dizel L1H1 L1H1 2700 kg 2900 kg 26 657,00 26 901,00 27 407,00 27 651,00 28 157,00 28 401,00 28 757,00

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (70 kw/95 KM) (85 kw/115 KM) (92 kw/125 KM) (103 kw/140 KM) (107 kw/145 KM) Dizel L1H1 2700 kg 26 657,00 26 957,00 27 957,00 27 407,00 27 857,00 28 157,00 29 157,00

Prikaži več

Mondeo MCA MY CENIK xls

Mondeo MCA MY CENIK xls MPC Popust 4 vrata 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.200 5.300 15.900 5 vrat 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.850 5.300 16.550 Karavan 1.6 Ti-VCT 88 kw (120

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

EMEA Import 150

EMEA Import 150 150.164.3 150.164.3 150.165.3 150.165.3 150.168.3 150.168.3 150.564.3 150.564.3 150.565.3 150.565.3 150.568.3 150.568.3 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx MPC ( ) Popust Akcijska cena ( ) Enojna kabina 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x2, 6-stopenjski ročni menjalnik 24.300 2.100 22.200 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x4, 6-stopenjski ročni menjalnik Podaljšana kabina

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Urban 330.14P.7 1368 70/95 154 13.890 13.890 1.4 16v Cross 330.16P.7 1368 70/95

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB 5 VRATNI ZUNANJI DIZAJN Nesporno drugačen, nedvomno eleganten in športen. Sodoben dizajn Civic-a je edinstvena mešanica dramatičnih kiparskih linij in gladke športne krivulje. Avto, ki je zasnovan tako,

Prikaži več

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 9.09.2019 Veljavnost cen od: 9.09.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Serijska oprema: ESP Klimatska naprava Radio s CD/MP3 predvajalnikom 4 zračne blazine Električni pomik sprednjih stekel Centralno zaklepanje Motorji Motor, menjalnik, elektrika

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Verzija Teža (85 kw/115 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21 473,00 21 923,00 22 373,00 22 673,00 22 973,00 23 273,00 Dizel L1H1 2900 kg 21 417,00 21 717,00 22 167,00 22 617,00 22

Prikaži več

Hyundai novi TUCSON

Hyundai novi TUCSON Hyundai novi Tucson Cenik in oprema (15.05.2019) Cenik Modeli z bencinskim motorjem 2-kolesni pogon 1.6 GDI Model Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Cena v Promocijski prihranek v Promocijska cena

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Verzija Teža (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21 473,00 21 923,00 22 673,00 22 973,00 23 273,00 Dizel L1H1 2900 kg 21 417,00 21 717,00 22 167,00 22 917,00

Prikaži več

Hyundai i30

Hyundai i30 CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Cenik in oprema, 25.03.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem MPI 100 T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 95 SmartStream 116 SmartStream 136 Prostornina

Prikaži več

OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poo

OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poo OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

Renault MEGANE GrandCoupé LIMITED Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 115 FAP 85 (115) Dizels

Renault MEGANE GrandCoupé LIMITED Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 115 FAP 85 (115) Dizels Renault MEGANE GrandCoupé Cenik vozil 01.09.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP TCe 115 FAP 85 (115) 136-152 15.990 Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP Blue dci 95 70 (95) 115-125 16.690

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz CLA kupe

katalog Mercedes-Benz CLA kupe Kupe CLA Vse, kar vas dela posebne Popolnoma nov v mestu in pripravljen na to, da bo pustil trajen vtis. S tem oblikovanjem boste zablesteli. Zmogljivost pospešuje vaše življenje. Vmesnik govori vaš jezik.

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža 1.6 CDTI (66 kw/90 KM) 1.6 CDTI (85 kw/115 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (88 kw/120 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21

Prikaži več

Renault MEGANE LIMITED Berline & Grandtour Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 100 FAP 75 (100)

Renault MEGANE LIMITED Berline & Grandtour Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 100 FAP 75 (100) Berline & Grandtour Cenik vozil 01.04.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP TCe 100 FAP 75 (100) 138-152 15.240 TCe 115 FAP 85 (115) 136-152 15.840 Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP Blue

Prikaži več

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Fastback Cenik in oprema, 24.05.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 136 Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Promocijski

Prikaži več

MPC C-MAX MY xlsx

MPC C-MAX MY xlsx STYLE Maloprodajna cena Popust Akcijska cena bencin 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 6-stopenjski, ročni menjalnik, Start/Stop sistem 20.430 500 19.930 dizel 1.5 TDCi 70 kw (95 KM) 6-stopenjski, ročni menjalnik,

Prikaži več

print SLO Cenik Novi Clio Renault Sport

print SLO Cenik Novi Clio Renault Sport NOVI CLIO RENAULT SPORT N 03 CENIK VOZIL Datum: 21.05.2013 Verzije z bencinskim motorjem Koda kw (KM) Izpust CO2 (g/km) Mešana poraba (l/100km) Cena brez DDV v EUR GT 120 EDC G T 12NAE5 88 (120) 120 5,2

Prikaži več

SL 87J - Outdoor+Iconic

SL 87J - Outdoor+Iconic Renault CAPTUR OUTDOOR & ICONIC Cenik vozil 01.11.2016 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) Outdoor Iconic Energy TCe 90 66 (90) 121 17.790 18.190 Energy TCe 120 88 (120) 125 18.590 18.990 Energy TCe 120

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema T-Roc Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto 2020. 1 2 Motor Menjalnik Koda REFERENCE STYLE BEATS BEATS PLUS XCELLENCE FR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena

Prikaži več

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect TOURNEO CONNECT AMBIENTE TREND TITANIUM POPUST AMBIENTE TREND TITANIUM MPC MPC MPC MPC Akcijska cena Akcijska cena Akcijska cena 1.0 EcoBoost 74 kw (100 KM), M6 22.720 23.760 26.700 4.300 18.420 19.460

Prikaži več

DIZELSKI BENCINSKI MALOPRODAJNI CENIK MOTOR OPREMA (OCN KODA) MENJALNIK POG ON 1.6 GDi 97 kw (132 KM) 1.6 T-GDi 130 kw (177 KM) 1.7 CRDi 85 kw (115 KM

DIZELSKI BENCINSKI MALOPRODAJNI CENIK MOTOR OPREMA (OCN KODA) MENJALNIK POG ON 1.6 GDi 97 kw (132 KM) 1.6 T-GDi 130 kw (177 KM) 1.7 CRDi 85 kw (115 KM DIZELSKI BENCINSKI MALOPRODAJNI CENIK MOTOR OPREMA (OCN KODA) MENJALNIK POG ON 1.6 GDi 97 kw (132 KM) 1.6 T-GDi 130 kw (177 KM) 1.7 CRDi 85 kw (115 KM) 100 kw (136 KM) 136 kw (185 KM) Redna MPC z DDV AKCIJSKI

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (88 kw/120 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (103 kw/140 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (103 kw/140 KM) L1H1 2700 kg 21

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi MY _ xlsx

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi MY _ xlsx FWD - POGON NA PREDNJA KOLESA AMBIENTE TREND POPUST AMBIENTE TREND MPC MPC Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+8 L1 H1 310 28.910 30.930 4.500 24.410 26.430

Prikaži več

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s OPEL Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim standardom Euro 6dTEMP. Cenik ne vključuje akcijskih popustov.

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500X Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.0 T3 SGE

Telefon: (01) Cenik FIAT 500X Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.0 T3 SGE Cenik FIAT 500X Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.0 T3 SGE Urban 334.212.3 999 88/120 131 17.590 17.590 1.0 T3 SGE Cross R 334.812.3

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Sportsvan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko

Prikaži več

Maloprodajni cenik in kalkulacija S-MAX MY _ xls

Maloprodajni cenik in kalkulacija S-MAX MY _ xls MPC Popust Akcijska cena 1.6 EcoBoost 118kW (160KM) 26.300 4.500 21.800 1.335 20.465 1.6 TDCi 85kW (115KM) DPF 27.450 4.500 22.950 27.830 4.500 23.330 1.000 22.330 31.060 4.500 26.560 MPC Popust Akcijska

Prikaži več

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2 PRIROČNIK O VARČNI PORAI GORIVA IN EMISIJAH CO2 Seznam novih modelov Suzuki v Sloveniji Nasveti voznikom za varčno vožnjo Seznam vseh novih modelov osebnih vozil znamke Suzuki, ki so v tekočem letu naprodaj

Prikaži več

Tarraco Cenik veljaven od

Tarraco Cenik veljaven od Tarraco Cenik veljaven od 28.3.2019 Izvedba kw (KM) Menjalnik Koda MPC* v EUR 1.5 Eco TSI EVO 110 (150) KN22OXW5 28.065 2.0 TDI 110 (150) KN22PXW5 30.241 2.0 TDI DSG 4DRIVE 110 (150) 7-st. DSG KN22PSW5

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touareg Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več