Microsoft Word - ipa nacionalni park Tara 2019

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Microsoft Word - ipa nacionalni park Tara 2019"

Transkripcija

1 DRINA TARA MOKRA GORA IPA klub Ljubljana v sodelovanju s Kompasom vabim člane IPA in prijatelje na izlet po Srbiji in Bosni. VABIMO VAS NA NEPOZABEN IZLET V SRBIJO IN BIH. OBISKALI BOSTE BAJINO BAŠTO, DRVENGRAD EMIRA KUSTORICE, SE ZAPELJALI PO OZKOTIRNI, ZA TURISTE OBNOVLJENI PROGI S STARIM»ČIROM«IMENOVANI ŠARGANSKA OSMICA, VIDELI SIROGOJNO IN ZLATIBOR, ZAPLULI PO REKI DRINI IN SE ZABAVALI NA PRAVEM SRBSKEM VEČERU V HOTELU, VIDELI BOSTE BIJELJINO IN ETNO VAS STANIŠIĆI, POTOVANJE BOSTE ZAKLJUČILI Z DOBRIM KOSILOM NA SALAŠU. ŽIVLJENJE JE ČUDEŽ ŠARGANSKA OSMICA NACIONALNI PARK TARA KANJON DRINE 4 DNI Odhod: sreda, 5. junij 2019, ob 4.00 Program potovanja 1.dan: V jutranjih urah odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja po avtocesti mimo Zagreba, skozi Hrvaško v Srbijo. Skozi Šabac in Valjevo boste v popoldanskih urah prispeli v Bajino Bašto. Postanek za foto pavzo pri hišici zgrajeni na skali na reki Drini. Sprejem z zakusko v restavraciji na obali Drine. Potem vožnja do destilarne, ogled in degustacija žganja (»BB klekovače«). Prevoz do hotela, nastanitev in večerja v hotelu. BB Klekovača je najbolj znano žganje zahodne Srbije, ki ogreje dušo in telo, obenem tudi ime podjetja v Bajini Bašti, ki jo proizvaja. Hišica na steni je eden najbolj znanih simbolov reke Drine. Stoji na steni v strugi reke od Drina jo je že 7 krat poplavila in jo skušala odnesti, a je še vedno tu.

2 2.dan: Po zajtrku izlet skozi Nacionalni park Tara proti jezeru Perućac, kjer se boste vkrcali na ladjo Grizzly in okoli 9. ure zapluli proti čudovitemu kanjonu reke Drine. Vožnja skozi slikoviti kanjon po dolini Drine v dolžini 52 km do Višegrada. V času plovbe zabava ob akustična glasbi, pred prihodom v Višegrad, kjer vam bodo postregli kosilo. Ladja Grizzly s kapaciteto 140 potnikov, pluje po jezeru Perućac od leta Grizzly je največja ladja na jezeru, opremljena po vseh standardih ima restavracijo, kuhinjo, audio opremo, wc. Kanjon Drine je čudovit kanjon, ki je postal še bolj atraktiven, ko so zgradili HE Peručac z nastankomo akumulacijskega jezera, ki sega skozi ves kanjon, vse do Višegrada. Plovba skozi kanjon je nepozabno doživetje, ki zaposli vsa čutila, še posebej, ko vam postrežejo kosilo, pijačo, ob spremljavi glasbe. Okoli 12:30 prihod v Višegrad. Ogled Andrićevega Kamengrada (Andrićgrada) in znamenitega turškega mostu»na Drini ćuprija«, nato nekaj prostega časa za osvežitev. Okoli 14. ure odhod avtobusa proti Mokri gori. Višegrad v Bosni, mesto, poznano po turškem mostu iz XVI. stoletja, ki velja za enega najlepših mostov v Otomanskem kraljestvu, ki ga v svoji knjigi omenja Ivo Andrić. V neposredni bližini je Emir Kusturica dal zgraditi Kamengrad, kot odgovor na Drvengrad na Mokri gori. Kamengrad ali Andrićgrad je posvečen Ivu Andriću edinem dobitniku Nobelove nagrade s tega področja. To je tudi trdnjava kulture, znanja in fakultetni center. Okoli 14. ure odhod avtobusa proti Mokri Gori. Vožnja do naravnega parka Mokra Gora, ogled Drvengrada Emira Kusturice, nato vožnja z muzejskim vlakom po Šarganski osmici, po delu ozkotirne železnice, ki je nekoč povezovala Beograd s Sarajevom in Dubrovnikom. Na tej progi je tako imenovani "Ćira" zadnjič vozil leta Del proge v obliki osmice od Mokre Gore do postaje Šargan Vitasi so ponovno oživili in muzejski vlak veselo vijuga skozi številne tunele in čez mnoge mostove in na razdalji m, kjer premaga višinsko razliko 300 m. Z vlaka, ter na vmesnih postankih, so odlični razgledi na prekrasno pokrajino. Neizmerno boste uživali! Proti večeru povratek v hotel, večerja, glasbeni program, prenočevanje.

3 Mokra Gora je tipična planinska vas, iz leta Vas na meji z BiH, stisnjena med planine Tara, Zlatibor in Šargan. Čudoviti pejsaži, avtentičen ambient in nekaj zanimivih točk so razlog za obisk velikega števila gostov, ki obiskujejo Drvengrad. Šarganska Osmica, oziroma ozkotirna proga, je bila zgrajena leta 1925 kot del proge Beograd Sarajevo Dubrovnik. Danes se uporablja le za turistične namene. Turiste prepeljejo 15 km skozi planino Šargan. Zaradi vzpona je del proge zgrajen v predorih in na viaduktih in poteka v obliki številke 8, po kateri je proga tudi dobila ime»osmica«. Drvengrad predstavlja tako vas, kot mesto, kot tradicijo in sodobnost, kulturo in uživanje. V sklopu Drvengrada je kinodvorana, galerija, nekaj restavracij, kavarn, slaščičarn, pokriti bazen, športna dvorana, teniška igrišča, prodajalne spominkov, tu najdete tudi sobe za prenočevanje. Mesto kjer na sprehodu lahko srečate Monico Bellucci, Johnna Deepa, Nikito Mihalkova in druge znane osebnosti. 3.dan: Po zajtrku vožnja proti Sirogojnu. Ogled edinega muzeja na prostem v Srbiji muzeja Staro selo. Nato vožnja do bližnjega Užica. Sprehod po mestu, ogled muzeja in nekaj prostega časa za osvežitev. Staro selo je muzej na prostem, v katerem je prikazana arhitektura, notranja ureditev objektov, način pridelave in organizacija družinskega življenja ljudi planinskih in gorskih predelov dinarske regije v 19. stoletju. Staro selo sestavljajo lesene hiše, pekarne, destilarne, delavnice, objekti za prenočevanje gostov, krčme in drugi objekti. Sledi vožnja v bližnje Užice. Sprehod po mestu, ogled mesta in muzeja Užica in nekaj prostega časa za osvežitev. Užice, nekdaj Titovo, je center zahodne Srbije in največje mesto z okoli prebivalci. Prvikrat se omenja v 14. stoletju. Iz tistega časa so ohranjene ruševine starega dela mesta. Mesto je poznano tudi kot prestolnica Užiške republike, pa tudi po proizvodnji orožja in streliva, po tovarni bakra in aluminija. Danes je to pomembno industrijsko mesto Srbije. Popoldne vožnja na Zlatibor, ogled ožjega centra v spremstvu vodnika in prosto.

4 Zlatibor je najbolj znana in najbolj obiskana planina v Srbiji, kjer sezona traja vseh 12 mesecev, celo leto. Na Zlatiboru je preko celega leta vse polno dogodkov in prireditev, ogromno je raznorazne ponudbe, od gostinske, trgovske. Veliko je zanimivih in obiskanih točk, na Zlatiboru res vsakdo lahko najde nekaj zase. Adrenalinske aktivnosti, sprehodi, občutek domačnosti, skratka Zlatibor nudi neomejene možnosti uživanja v naravi in danostih, ki jih nudi. Zlatiborska tržnica je kraj, kjer je mogoče najti vse najbolj znane izdelke in proizvode zahodne Srbije: žganje, pršut, sir, kajmak, volnene izdelke, posodo iz gline, sadje in zelenjavo, vse na enem mestu. Domačini se bodo pohvalili, da nudijo najboljše, kar so pridelali in marsikaj boste lahko pri njih tudi poizkusili. Proti večeru povratek u hotel, nato druženje na srbskem večeru, kjer boste lahko uživali v odličnih srbskih specialitetah, dobri narodni glasbi, trubačih, pijači, ržganju pozno v noč. Sledi prenočevanje. Srbski večer program, ki vsakemu gostu dolgo ostane v spominu, je najboljše, kar premore zahodna Srbija odlično hrano, glasbo, folkloro, trubaće in naravno žganje. 4.dan: Po zajtrku odhod iz hotela. Ogled manastira Rača blizu Bajine Bašte. Pot bomo nadaljevali v Bijeljino. Postanek za ogled etno vasi Stanišići, za konec pa odlično kosilo v restavraciji Semberski salaš. Popoldne vožnja skozi Brčko na Hrvaško in po avtocesti proti Sloveniji. Prihod domov je predviden v večernih urah.

5 CENA POTOVANJA: 329 EUR na osebo pri minimalno 55 potnikih v avtobusu 340 EUR na osebo pri minimalno 50 potnikih v avtobusu 352 EUR na osebo pri minimalno 45 potnikih v avtobusu CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu, 1 x nočitev z zajtrkom in 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) v hotelu Omorika 3* na Tari, oglede po programu, zakusko 1. dan, večerjo s folkloro, pijačo in zabavo srbski večer v hotelu z glasbo in trubači, ogled samostana Rača, ogled proizvodnje žganja z degustacijo, vožnjo z ladjo po Drini s kosilom in zabavo, prevoz z ozkotirno železnico, vstopnino v Drvengrad in NP Tara, ogled in vstopnino za staro selo v Sirogojnu in ogled muzeja v Užicu in ogled Zlatibora, ogled etno vasi Stanišići, dobro kosilo v Bijeljini, cestnine in parkirnine, stroške 2 voznikov, lokalnega vodnika na Tari, slovensko vodenje ter stroške organizacije potovanja. Doplačilo: za enoposteljno sobo 38 EUR. TA PROGRAM NUDI VELIKO DOBRE HRANE, PIJAČO, VELIKO LEPIH OGLEDOV IN ODLIČNO ZABAVO NA SRBSKEM VEČERU V HOTELU.

6 A Prijave za izlet Nacionalni park Tara, Srbija, zbiramo do 28. februarja 2019! Prijave zbira Miha Corel, elektronski naslov Informacije na GSM Možno plačilo na štiri obroke ali v enkratnem znesku: Prvi obrok: , 100,00 eur (potrditev prijave) Drugi obrok: , 100,00 eur Tretji obrok: , 100,00 eur Četrti obrok: 31. maj 2019, 29,00 eur (oziroma razliko do polne cene glede na število potnikov) Številko TRR in ostale napotke, boste prejeli naknadno po prejemu prijavnice. Odhod v sredo, 5. junija 2019, je predviden s parkirišča Policijske akademije na Rocenski cesti v Ljubljani, predvidoma ob 4. uri. Prihod je predviden v soboto v večernih urah. Prijavnica: B Številka IPA izkazni ce Ime in priimek Naslov Kontaktni podatki, telefon, elektronski naslov Servo per amikeco!

Microsoft Word - Planina Tara_A_D_So.doc

Microsoft Word - Planina Tara_A_D_So.doc Razpis za izlet na Planino Taro (Srbija), dolina Drine V dneh od 24.8. do 29.8.2016 1 dan ( 24.8.2016): Nova Gorica Višegrad. Odhod iz Nove Gorice v večernih urah, prihod v Višegrad ob cca 10. Uri naslednjega

Prikaži več

Ruska pravljica na reki Volgi 2019

Ruska pravljica na reki Volgi 2019 Navdih nam daje bogata zgodovina, umetnost, raznolika pokrajina, omamna kulinarika, posebnosti skri pokazati svojim sopotnikom. RUSKA PRAVLJICA NA REKI VOLGI 10 dni Moskva ODHOD ZAGOTOVLJEN SLOVENSKO VODENJE

Prikaži več

Individualni podaljški za potovanje Indijski kalejdoskop 11 dni (skupaj 15 dni) Individualni podaljški so možnosti, ki si jih lahko privoščite kot pod

Individualni podaljški za potovanje Indijski kalejdoskop 11 dni (skupaj 15 dni) Individualni podaljški so možnosti, ki si jih lahko privoščite kot pod Individualni podaljški za potovanje Indijski kalejdoskop 11 dni (skupaj 15 dni) Individualni podaljški so možnosti, ki si jih lahko privoščite kot podaljške po potovanju Indijski kalejdoskop 11 dni. Podaljški

Prikaži več

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji 26. 11. 30. 11. 2018 1. dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob 15 čez 6 zjutraj, v Kavalo pa smo prispele ob 18.00

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Počitnice na Albanski rivieri Saranda, najlepše Albansko letovišče SARANDA, NAJLEPŠE ALBANSKO LETOVIŠČE ALBANIJA, MEDITERANSKA DEŽELA, KI JI DOMAČINI PRAVIJO SHQIPËRIA, VELJA ZA ENO NAJREVNEJŠIH EVROPSKIH

Prikaži več

RIM, POMPEJI, VEZUV za 1 maj dan četrtek km Vožnja po avtocesti mimo Benetk,proti Firencam. Pozno ponoči parki

RIM, POMPEJI, VEZUV za 1 maj dan četrtek km Vožnja po avtocesti mimo Benetk,proti Firencam. Pozno ponoči parki RIM, POMPEJI, VEZUV za 1 maj 2018 26.4.2018-2.05.2018 1 dan četrtek 26.4.18 81908km Vožnja po avtocesti mimo Benetk,proti Firencam. Pozno ponoči parkiramo malo naprej od Bologne na PZA Marinina, kjer pred

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Samostani zahodne Srbije in Črne gore z dr. Šerbeljem Strokovno vodstvo: dr. Ferdinand Šerbelj Čudovito potovanje, kjer bomo obiskali samostan Mileševa, ki je eno najpomembnejših srbskih duhovnih središč;

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Operni festival Arena di Verona S Padovo, Montagnano in Petrarcinim mestom Arquà Petrarca S Padovo, Montagnano in Petrarcinim mestom Arquà Petrarca Poletni operni festival Arena di Verona vsako leto privabi

Prikaži več

1 2 Planica je eden najbolj odmevnih in najbolje organiziranih zimsko-športnih dogodkov v Evropi in ponuja priložnost za sprostitev z družino, prijate

1 2 Planica je eden najbolj odmevnih in najbolje organiziranih zimsko-športnih dogodkov v Evropi in ponuja priložnost za sprostitev z družino, prijate 1 2 Planica je eden najbolj odmevnih in najbolje organiziranih zimsko-športnih dogodkov v Evropi in ponuja priložnost za sprostitev z družino, prijatelji, sodelavci. Dogodki v Planici omogočajo tudi edinstvene

Prikaži več

INFORMACIJE

INFORMACIJE INFORMACIJE O 10. MLADINSKI POLETNI ŠOLI SLOVENŠČINE Prihod in namestitev Prihod: Dijake, ki boste stanovali v Dijaškem domu Bežigrad, pričakujemo v Ljubljani v nedeljo, 28. junija, od 15.00 naprej. Informativni

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Operni festival Arena di Verona S Padovo, Montagnano in Petrarcinim mestom Arquà Petrarca Poletni operni festival Arena di Verona vsako leto privabi veliko število opernih ljubiteljev, ki se vedno znova

Prikaži več

nyc_

nyc_ New York City Ugriznite v veliko jabolko kot znajo samo Newyorčani. 6 dni / Cena: od 1295 28. 4. do 3. 5. 2020 Različne možnosti podaljšanja z vodenjem na daljavo: Washington ali Toronto z Niagarskimi

Prikaži več

DELTA REKE PAD

DELTA REKE PAD DELTA REKE PAD Opis poti Uživaško kolesarjenje od Gardskega jezera vzdolž Regijskih parkov reke Pad nas popelje skozi izredne naravne danosti in znamenitosti. Te se prepletajo s krajevno zgodovino, običaji,

Prikaži več

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd Za gurmanske užitke Maxi catering, Trg republike 1, 1000 Ljubljana Tel: +386 (0)51 285 336, www.maxi.si/catering Maxi catering V življenju so priložnosti, ob katerih želimo svojim najbližjim, prijateljem,

Prikaži več

Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko konta

Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko konta Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko kontaktiraš na 041 529 631 ali pišeš na masa.lukez@gmail.com)

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Počitnice v Kataloniji Počitnice na priljubljeni španski obali COSTA BRAVA! Pričakuje nas BARCELONA, veličastna prestolnica Katalonije z Gaudijevo arhitekturo, FIGUERES mesto ekscentričnega umetnika Dalíja,

Prikaži več

Erasmus+ v Bragi na Portugalskem Slogan ustanove Braga Mob:»Welcome to Your Professional & Cultural Journey«v celoti povzema to, kar smo Marija Lekše,

Erasmus+ v Bragi na Portugalskem Slogan ustanove Braga Mob:»Welcome to Your Professional & Cultural Journey«v celoti povzema to, kar smo Marija Lekše, Erasmus+ v Bragi na Portugalskem Slogan ustanove Braga Mob:»Welcome to Your Professional & Cultural Journey«v celoti povzema to, kar smo Marija Lekše, Andreja Potrč Petrovič in Jerca Božič Kranjec med

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Albanija Sramežljiva vrtnica, ki se odpira soncu Albanija, mediteranska dežela, ki ji domačini pravijo Shqipëria nas bo presenetila s svojo čudovito naravo, slikovitimi mesteci, po katerih so se sprehajali

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 P R A V I L A OBNAŠANJA ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN DISCIPLINE NA VAROVANEM OBMOČJU TOVARNE TKI HRASTNIK, d.d. na naslovu C. 1. maja 33, Hrastnik. S temi pravili morajo biti seznanjeni in jih upoštevati

Prikaži več

OGLED FAMILYPARKA IN MALO NAOKOLI NEŽIDERSKEGA JEZERA števec : 6602km V popoldanski uri smo se odpeljali izpred doma

OGLED FAMILYPARKA IN MALO NAOKOLI NEŽIDERSKEGA JEZERA števec : 6602km V popoldanski uri smo se odpeljali izpred doma OGLED FAMILYPARKA IN MALO NAOKOLI NEŽIDERSKEGA JEZERA 22.6.- 25.6.2012 22.6.2012 števec : 6602km V popoldanski uri 16.30 smo se odpeljali izpred doma proti Mariboru, mimo Gradca (A) in naprej skozi mesto

Prikaži več

PLANINSKO DRUŠTVO KAMNIK M L A D I N S K I O D S E K VABI NA POLETNI TABOR ZA OTROKE V esele Gorice od 4. do 8. avgust 2014 na Jezerskem infor

PLANINSKO DRUŠTVO KAMNIK M L A D I N S K I O D S E K VABI NA POLETNI TABOR ZA OTROKE V esele Gorice od 4. do 8. avgust 2014 na Jezerskem infor 1 8 9 3 PLANINSKO DRUŠTVO KAMNIK M L A D I N S K I O D S E K VABI NA POLETNI TABOR ZA OTROKE V esele Gorice od 4. do 8. avgust 2014 na Jezerskem informacije in prijave na: 041 874 887 (Marko) pdkamnik@siol.net

Prikaži več

(Microsoft Word - ANALIZA ANKET_So\236itje_Kr\232ko)

(Microsoft Word - ANALIZA ANKET_So\236itje_Kr\232ko) Splošno o projektu ANALIZA ANKET Projekt Sožitje za večjo varnost v cestnem prometu se od meseca marca 201 postopoma izvaja po celotni Sloveniji, z namenom, da bi se starejši vozniki in voznice na naših

Prikaži več

Untitled-1

Untitled-1 -$-... 1 100 95 75 25 5 0...... -$- -$web slo prospekt KOLOFON 9. december 2016 18:29:46 Narodna galerija Narodna galerija v Ljubljani, s stoletno tradicijo, utrjuje položaj najodličnejše slovenske kulturne

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Počitnice na Hvaru Očarljiva naselja, vinogradi, oljčni gaji, nasadi sivke... Hvar je eden najatraktivnejših jadranskih otokov. Svojo slavo dolguje lepemu vremenu, saj je po številu sončnih dni na prvem

Prikaži več

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komunalnega gospodarstva - Komunaliada 2019 - bo tokrat

Prikaži več

Cinque Terre in malo okrog za 1 maj dan torek km Popoldan se odpeljemo skozi Sežano mimo Benetk proti Bologni in naprej do kraja M

Cinque Terre in malo okrog za 1 maj dan torek km Popoldan se odpeljemo skozi Sežano mimo Benetk proti Bologni in naprej do kraja M Cinque Terre in malo okrog za 1 maj 2013 1 dan torek 30.4.13 15246km Popoldan se odpeljemo skozi Sežano mimo Benetk proti Bologni in naprej do kraja Modena. Tukaj prenočimo na varovanem PZA. Zelo lepo

Prikaži več

asist. Dr. Urška Bukovnik Program: Terapije Hotel PLESNIK 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski progra

asist. Dr. Urška Bukovnik Program: Terapije Hotel PLESNIK 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski progra 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski program je osnovan na individualni obravnavi posameznika in namenjen vsem ki se spopadajo z izgorelostjo, vsem ki bi

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Počitnice v švicarskih gorah Svet visokih gora in prelepih znamenitosti GORSKI HOTEL 3*, VSE SOBE Z BALKONOM NOTRANJI BAZEN, SAVNA, MASAŽNI BAZEN Z ZOBATO ŽELEZNICO POD ROCHERS DE NAYE (2042 m) ŽENEVA,

Prikaži več

GRČIJA, Atene - julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Urška Vrbinc Čas izmenjave: od 1.7. do Kraj izmenjav

GRČIJA, Atene - julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Urška Vrbinc Čas izmenjave: od 1.7. do Kraj izmenjav GRČIJA, Atene - julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Urška Vrbinc Čas izmenjave: od 1.7. do 31.7.2017 Kraj izmenjave Atene so glavno mesto Grčije in ležijo na polotoku

Prikaži več

BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zg

BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zg BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zgodba kamna in lesa APARTMAJI OAZA NA KORČULI Apartma

Prikaži več

Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013

Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013 Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013 Sava Hoteli Bled Sezona A 03.01.-25.04., 18.10.-20.12. B 25.04.-02.08., 25.08.-18.10., 20.12.-28.12. C 02.08.-25.08., 28.12.2013-01.01.2014 Paketi

Prikaži več

POTEP PO GRČIJI 2018 SEPTEMBER Prišel je čas za potep po Grčiji in ogled njihovih znanih kamnov kot nekateri rečejo. Septembra je manj vroče kot polet

POTEP PO GRČIJI 2018 SEPTEMBER Prišel je čas za potep po Grčiji in ogled njihovih znanih kamnov kot nekateri rečejo. Septembra je manj vroče kot polet POTEP PO GRČIJI 2018 SEPTEMBER Prišel je čas za potep po Grčiji in ogled njihovih znanih kamnov kot nekateri rečejo. Septembra je manj vroče kot poleti in mislim da je idealni čas za obisk tega dela zgodovine.

Prikaži več

Zloženka športni dan 2018_2019.cdr

Zloženka športni dan 2018_2019.cdr zimski športni dan 18 / 19 osnovne in srednje šole Poslovalnice KRANJ AP Bleiweisova 5 00 Kranj tel. 04/ 13 222, 13 2 faks 04/ 13 221 kranj@alpetour.si ŠKOFJA LOKA Kapucinski trg 13 42 Škofja Loka tel.

Prikaži več

639ff5bf-47b8-4fee-9e32-77a53d6482db.pdf

639ff5bf-47b8-4fee-9e32-77a53d6482db.pdf SEPTEMBER Vrata našega oddelka na Osnovni šoli Alojza Hohkrauta so se odprla 03.09.2018 in že prvi dan smo pričeli s skupnim sodelovanjem z OŠ. V dopoldanskemu času smo skupaj z učenci in učiteljicami

Prikaži več

PROJEKTNA NALOGA ORGANIZACIJA TURISTIČNEGA OGLEDA BERLINA mentor: Janez Černilec, prof.. Avtorji: 1. Roman Jenko 2. Irma Vesel 3. Milan Novak Marec 20

PROJEKTNA NALOGA ORGANIZACIJA TURISTIČNEGA OGLEDA BERLINA mentor: Janez Černilec, prof.. Avtorji: 1. Roman Jenko 2. Irma Vesel 3. Milan Novak Marec 20 PROJEKTNA NALOGA ORGANIZACIJA TURISTIČNEGA OGLEDA BERLINA mentor: Janez Černilec, prof.. Avtorji: 1. Roman Jenko 2. Irma Vesel 3. Milan Novak Marec 2011 1. AT KAZALO VSEBINE KAZALO SLIK Komentar [JC1]:

Prikaži več

NO_

NO_ Melodični jug ZDA 11 dni 2.195 18. 4. do 28. 4. 2020 Vrhunci potovanja: Martin Luther King, močvirje delte reke Missisipi, uživanje v poslušanju mojstrov jazz, blues & country glasbe, južnjaška kulinarika,

Prikaži več

Japonska, Matsumoto - september 2015 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Ines Muršič GSM:

Japonska, Matsumoto - september 2015 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Ines Muršič GSM: Japonska, Matsumoto - september 2015 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Ines Muršič (ines.mursics@gmail.com, GSM: 040-470-687) Čas izmenjave: od 31. 8. do 25. 9. 2015 Kraj izmenjave

Prikaži več

Povracila-stroskov-julij-2011

Povracila-stroskov-julij-2011 POVRAČILA STROŠKOV V ZVEZI Z DELOM IN DRUGI PREJEMKI Povračila stroškov in druge prejemke v dejavnosti trgovine urejajo: Kolektivna pogodba dejavnosti trgovine Slovenije in Tarifna priloga h Kolektivni

Prikaži več

ITALIJA-GRČIJA NOVA LINIJA Trst - Igumenitsa - Patras Ankona - Igumenitsa - Patras Brindisi - Igumenitsa - Patras Pirej - Heraklion CENE

ITALIJA-GRČIJA NOVA LINIJA Trst - Igumenitsa - Patras Ankona - Igumenitsa - Patras Brindisi - Igumenitsa - Patras Pirej - Heraklion   CENE ITALIJA-GRČIJA NOVA LINIJA Trst - Igumenitsa - Patras Ankona - Igumenitsa - Patras Brindisi - Igumenitsa - Patras Pirej - Heraklion www.minoan.gr CENE V EVRIH ZGODNJA REZERVACIJA DO 20 % PRIJATELJI IN

Prikaži več

Sporočilo za medije VODENI OGLEDI ZA TURISTE IN DOMAČINE VSAK KONEC TEDNA Znamenitosti, mestne zgodbe in za povrh obisk izbranega urbanega ponudnika (

Sporočilo za medije VODENI OGLEDI ZA TURISTE IN DOMAČINE VSAK KONEC TEDNA Znamenitosti, mestne zgodbe in za povrh obisk izbranega urbanega ponudnika ( Sporočilo za medije VODENI OGLEDI ZA TURISTE IN DOMAČINE VSAK KONEC TEDNA Znamenitosti, mestne zgodbe in za povrh obisk izbranega urbanega ponudnika (Maribor, 31. maj 2017) Zavod za turizem Maribor Pohorje

Prikaži več

TU PONUDBA / REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka reze

TU PONUDBA / REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka reze TU PONUDBA / 1. 6.- 30. 8. 2019 REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka rezervacija vam prinese do 30 vračila -ja na Tuš klub kartico

Prikaži več

nyc_

nyc_ New York City Ugriznite v veliko jabolko kot znajo samo Newyorčani. 6 dni / Cena: od 1195 28. 10. do 2. 11. 2017 / 27. 4. do 2. 5. 2018 / 27. 10. do 1. 11. 2018 Novo leto z vodenjem na daljavo (29. 12.

Prikaži več

_URADNI OBISK PRS V TURČIJI

_URADNI OBISK PRS V TURČIJI Predsednik Republike Slovenije na uradni obisk v Republiko Turčijo Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se bo na povabilo predsednika Republike Turčije Abdullaha Güla 15. in 16. januarja 2014 mudil

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Veterinarska fakulteta 5_Navodil MIŠVF Pferdeklinik am Kottenforst http://www.pferdeklinikkottenforst.de/ Nemčija, zvezna dežela Severno PorenjeVestfalija, Blizu krajev Köln in Bonn ter meje z Belgijo.

Prikaži več

Poročilo o predavanjih in delavnici interpretacije v Bovcu Izvedli smo drugo iz niza treh srečanj, namenjenih razvijanju kompetenc na področ

Poročilo o predavanjih in delavnici interpretacije v Bovcu Izvedli smo drugo iz niza treh srečanj, namenjenih razvijanju kompetenc na področ Poročilo o predavanjih in delavnici interpretacije v Bovcu 16.3.2018 Izvedli smo drugo iz niza treh srečanj, namenjenih razvijanju kompetenc na področju interpretacije dediščine v projektu prenove razstave,

Prikaži več

LAST MINUTE PONUDBE ZA ODHODE V MAJU IN JUNIJU COSTA FORTUNA, ZAHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ GENOVE: GENOVA MARSEILLE TARRAGONA MALLORCA IBIZA OLBIAA O

LAST MINUTE PONUDBE ZA ODHODE V MAJU IN JUNIJU COSTA FORTUNA, ZAHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ GENOVE: GENOVA MARSEILLE TARRAGONA MALLORCA IBIZA OLBIAA O COSTA FORTUNA, ZAHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ GENOVE: GENOVA MARSEILLE TARRAGONA MALLORCA IBIZA OLBIAA ODHOD 31.05.2019, 8 DNI / 7 NOČI: - Garantirana notranja kabina basic: od 549 na osebo - Garantirana

Prikaži več

Cenik_A4_pomlad poletje jesen Rogla_ cdr

Cenik_A4_pomlad poletje jesen Rogla_ cdr SI Cenik POMLD POLETJE JESEN 2019 Izberite svoje mesto za počitnice: lažilni učinki klime na 1517 m ugodno vplivajo na zdravje ter blažijo tegobe z dihali in alergijami. Vpliv klime se poleti še okrepi,

Prikaži več

SMERNICE NA PODROČJU HoReCa in VZPOSTAVITEV ZALEDNE PODPORE pri medpanožnem sodelovanju za trajnostni razvoj v Sloveniji

SMERNICE NA PODROČJU HoReCa  in VZPOSTAVITEV ZALEDNE PODPORE  pri medpanožnem sodelovanju za trajnostni razvoj v Sloveniji SMERNICE NA PODROČJU HoReCa in VZPOSTAVITEV ZALEDNE PODPORE pri medpanožnem sodelovanju za trajnostni razvoj v Sloveniji Klavdija PERGER, direktorica TGZ Slovenije in koordinatorka SRIP trajnostni turizem

Prikaži več

Opis poti

Opis poti Portugalska Dežela slastnega portovca in nostalgičnega Fada! PORTUGALSKA, DEŽELA SLAVNIH POMORŠČAKOV, RIBIŠKIH VASIC IN PISANIH ČOLNOV, DEŽELA SLASTNEGA PORTOVCA, PA TUDI DEŽELA NOSTALGIČNEGA FADA! PORTO

Prikaži več

POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO ŠENTJERNEJ ZA LETO

POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO ŠENTJERNEJ ZA LETO POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO ŠENTJERNEJ ZA LETO 2018 2 1. POROČILO O IZVAJANJU KNJIŽNIČNE DEJAVNOSTI ZA OBČINO ŠENTJERNEJ ZA LETO 2018 POTUJOČA KNJIŽNICA Novi in aktivni člani V

Prikaži več

Največ popustov na enem mestu Sicer smo že globoko v pomladi, ampak nam vreme še vedno malo nagaja. Vendar, kot pravijo, vsako slabo je za nekaj dobro

Največ popustov na enem mestu Sicer smo že globoko v pomladi, ampak nam vreme še vedno malo nagaja. Vendar, kot pravijo, vsako slabo je za nekaj dobro Največ popustov na enem mestu Sicer smo že globoko v pomladi, ampak nam vreme še vedno malo nagaja. Vendar, kot pravijo, vsako slabo je za nekaj dobro in zato je takšno muhasto vreme pravi čas za obisk

Prikaži več

POROKA V RIMSKIH TERMAH

POROKA V RIMSKIH TERMAH POROKA V RIMSKIH TERMAH VAŠA POROKA, VAŠI SPOMINI, NEPOZABNA CELOTA Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino, je kot naročen za začetek skupne prihodnosti Poročni dan ostaja v spominu in daje intonacijo

Prikaži več

ŠTEVILKA 68, APRIL 2015 INFORMATIVNO GLASILO OBMOČNE OBRTNO-PODJETNIŠKE ZBORNICE KOPER Tečaj Varjenje s TIG postopkom Redno usposabljanje voznikov Avt

ŠTEVILKA 68, APRIL 2015 INFORMATIVNO GLASILO OBMOČNE OBRTNO-PODJETNIŠKE ZBORNICE KOPER Tečaj Varjenje s TIG postopkom Redno usposabljanje voznikov Avt ŠTEVILKA 68, APRIL 2015 INFORMATIVNO GLASILO OBMOČNE OBRTNO-PODJETNIŠKE ZBORNICE KOPER Tečaj Varjenje s TIG postopkom Redno usposabljanje voznikov Avtoserviserji Seminar in ogled sejma Izlet za člane Šarganska

Prikaži več

DNEVI IDE/OIV: Opomba: dijaki, ki so naročeni na malico, jo dobijo na enodnevni ekskurziji in pri dejavnostih na šoli, na športni dan

DNEVI IDE/OIV: Opomba: dijaki, ki so naročeni na malico, jo dobijo na enodnevni ekskurziji in pri dejavnostih na šoli, na športni dan DNEVI IDE/OIV: 24. 28. 9. 208 Opomba: dijaki, ki so naročeni na malico, jo dobijo na enodnevni ekskurziji in pri dejavnostih na šoli, na športni dan pa prinesejo svojo. Ponedeljek, 24. 9. 208 Dnevi IDE:.

Prikaži več

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri VSEBINA Sklic Skupščine Planinske zveze Slovenije 3 Program praznovanja 120-letnice organiziranega planinstva v

Prikaži več

(IZVLEČEK ZA VLAGATELJE)

(IZVLEČEK ZA VLAGATELJE) Langusova ulica 4, 1535 Ljubljana T: 01 478 82 72 F: 01 478 87 54 E: gp.mzp@gov.si Izvleček pravnih podlag zakona in pravilnika, ki vplivajo na uveljavljanje pravic do subvencioniranega prevoza dijakov

Prikaži več

Sopotnik - MOL - Predstavitev - Razvoj alternativnih goriv

Sopotnik - MOL - Predstavitev - Razvoj alternativnih goriv Dosežki Mestne občine Ljubljana na področju trajnostne mobilnosti Matic Sopotnik Mestna občina Ljubljana Kako zagotoviti polnilno infrastrukturo za alternativna goriva na jedrnem TEN-T omrežju in urbanih

Prikaži več

PROJEKT SOŽITJE ZA VEČJO VARNOST V CESTNEM PROMETU Velenje, april 2015 ANALIZA ANKET Splošno o projektu Projekt Sožitje za večjo varnost v cestnem pro

PROJEKT SOŽITJE ZA VEČJO VARNOST V CESTNEM PROMETU Velenje, april 2015 ANALIZA ANKET Splošno o projektu Projekt Sožitje za večjo varnost v cestnem pro ANALIZA ANKET Splošno o projektu Projekt Sožitje za večjo varnost v cestnem prometu se od meseca marca 2015 postopoma izvaja po celotni Sloveniji, z namenom, da bi se starejši vozniki in voznice na naših

Prikaži več

IZBOR KRAJŠIH PRVOMAJSKIH POČITNIC ID do 5 dni ID 5691 SLOVENIJA - STRUNJAN OTROK OTROK SLOVENIJA - IZOLA do 10. leta BREZPLAČNO do 6. leta BREZ

IZBOR KRAJŠIH PRVOMAJSKIH POČITNIC ID do 5 dni ID 5691 SLOVENIJA - STRUNJAN OTROK OTROK SLOVENIJA - IZOLA do 10. leta BREZPLAČNO do 6. leta BREZ IZBOR KRAJŠIH PRVOMAJSKIH POČITNIC ID 22222 do 5 dni ID 5691 SLOVENIJA - STRUNJAN SLOVENIJA - IZOLA do 10. leta do 6. leta hotel SALINERA 3* hotel DELFIN 3* v sobi 1/2 TWC T SAT TV - standard v sobi 1/2

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

IZBRANA POTOVANJA Z Rusko dačo po prostranstvih Rusije, starodavne svilene ceste, po deželah pravljic iz 1001 noči, po starodavnih poteh, kjer so se r

IZBRANA POTOVANJA Z Rusko dačo po prostranstvih Rusije, starodavne svilene ceste, po deželah pravljic iz 1001 noči, po starodavnih poteh, kjer so se r IZBRANA POTOVANJA Z Rusko dačo po prostranstvih Rusije, starodavne svilene ceste, po deželah pravljic iz 1001 noči, po starodavnih poteh, kjer so se rojevale civilizacije. Navdih nam daje bogata zgodovina,

Prikaži več

BRAZILIJA, BARRETOS - avgust 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Maruša Borovšak, 6. letnik ČAS IZMENJAV

BRAZILIJA, BARRETOS - avgust 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Maruša Borovšak, 6. letnik ČAS IZMENJAV BRAZILIJA, BARRETOS - avgust 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Maruša Borovšak, 6. letnik (borovsak.marusa@gmail.com) ČAS IZMENJAVE: 1.8.2017-31.8.2017 KRAJ IZMENJAVE: Barretos je mesto

Prikaži več

15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE

15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE 15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE Lokacija prireditve: Ledna dvorana Športni objekti Maribor Koresova 7, 2000 Maribor Otvoritev 13. športnih iger PSS bo potekala v dvorani Tabor. Po otvoritvi

Prikaži več

[Vnesite besedilo] INFORMACIJSKI PAKET Živa knjižnica je posebna inovativna metoda, ki skozi aktivni dialog ozavešča in izobražuje o človeških vrednot

[Vnesite besedilo] INFORMACIJSKI PAKET Živa knjižnica je posebna inovativna metoda, ki skozi aktivni dialog ozavešča in izobražuje o človeških vrednot [Vnesite besedilo] INFORMACIJSKI PAKET Živa knjižnica je posebna inovativna metoda, ki skozi aktivni dialog ozavešča in izobražuje o človeških vrednotah in človekovih pravicah, spodbuja razpravo o predsodkih

Prikaži več

D3GO brosura julij_mail

D3GO brosura julij_mail BREZPLAČNO Julij 2013 Televizija na prenosniku, tablici ali pametnem telefonu. Ob kavi v najljubšem baru si oglejte tekmo kar prek tablice. Seznam barov s povezavo WiFi Telemach najdete na www.d3go.si

Prikaži več

STORYLINE PROJEKT – OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - KrašnjA)

STORYLINE PROJEKT – OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - KrašnjA) STORYLINE PROJEKT OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - Krašnja) ULICA S TRGOVINAMI Tekst: Marta Per, vodja projekta, učenci v OPB Krašnja, gospa Brigita Rožič Foto: Helena Urbanija, Katarina

Prikaži več

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc ORGANIZIRA XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA POKROVITELJ TRIJE KRALJI, 3. 3. 2017 XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA pod pokroviteljem TENZOR d. o. o., Mariborska cesta 13, 2250 PTUJ in organizatorjem SMUČARSKI

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation BUTIČNA SLOVENIJA K A K O B U T I Č N O S T R A Z U M E T R G & A L I S M O P R I P R A V L J E N I N A R E A L I Z A C I J O N A Š E O B L J U B E Z E L E N E B U T I Č N E S L O V E N I J E Miša Novak,

Prikaži več

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN RUN na 200 in 500 m ORGANIZATOR: Hoteli in kampi Aminess

Prikaži več

1

1 2 PRIKAZ STANJA PROSTORA 2.1 OPIS OBSTOJEČEGA STANJA 2.1.1 MAKROLOKACIJA Območje OPPN PSC Mačkovec-2 v velikosti cca 4,5 ha je del gospodarske cone GC Mačkovec in se nahaja na skrajnem SV delu Novega mesta

Prikaži več

smucanje_regijsko_2012

smucanje_regijsko_2012 REGIJA LJUBLJANA I. MLADINSKA KOMISIJA Datum: 25. januar 2012 GASILSKIM ZVEZAM Regija Ljubljana I. v skladu s programom dela Mladinske komisije RAZPISUJE 7. REGIJSKO TEKMOVANJE GASILSKE MLADINE V SMUČANJU

Prikaži več

DANSKA, AALBORG julij 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Špela Stražišar, 5. Letnik Čas izmenjave: od 1.

DANSKA, AALBORG julij 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Špela Stražišar, 5. Letnik Čas izmenjave: od 1. DANSKA, AALBORG julij 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Špela Stražišar, 5. Letnik strazisar.spela@gmail.com Čas izmenjave: od 1. 7. do 28. 7. 2018 SPLOŠNO: Država in kraj izmenjave

Prikaži več

KOLESARJENJE OB DONAVI 6. DEL NOVGRAD (BG) JURILOVCA (ČRNO MORJE) (RO), 620 km DAN, PONEDELJEK, , MARIBOR (SLO) GURGULYAT (B

KOLESARJENJE OB DONAVI 6. DEL NOVGRAD (BG) JURILOVCA (ČRNO MORJE) (RO), 620 km DAN, PONEDELJEK, , MARIBOR (SLO) GURGULYAT (B KOLESARJENJE OB DONAVI 6. DEL NOVGRAD (BG) JURILOVCA (ČRNO MORJE) (RO), 620 km 29.5. 7.6.2017 1.DAN, PONEDELJEK, 29.5.2017, MARIBOR (SLO) GURGULYAT (BG), 868 km Ob 5.00 uri zjutraj se zberemo na parkirišču

Prikaži več

Sporočilo za javnost! Kranjska Gora se že intenzivno pripravlja na največji slovenski športni dogodek Planica 2019, finale svetovnega pokala v smučars

Sporočilo za javnost! Kranjska Gora se že intenzivno pripravlja na največji slovenski športni dogodek Planica 2019, finale svetovnega pokala v smučars Sporočilo za javnost! Kranjska Gora se že intenzivno pripravlja na največji slovenski športni dogodek Planica 2019, finale svetovnega pokala v smučarskih skokih (21.03.2019 24.03.2019). Kranjska Gora bo

Prikaži več

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc 1 FINANČNI NAČRT ŠTUDENTSKEGA SVETA UNIVERZE V LJUBLJANI ZA LETO 2009, ki ga je Študentski svet Univerze v Ljubljani sprejel na seji dne 14. 1. 2009 in ga pošilja Upravnemu odboru Univerze v Ljubljani

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

11. REGIJSKE IGRE MATP GORENJSKE REGIJE R A Z P I S PRIREDITELJ: Specialna olimpiada Slovenije ORGANIZATOR: OŠ Helene Puhar Kranj KRAJ: OŠ Helene Puha

11. REGIJSKE IGRE MATP GORENJSKE REGIJE R A Z P I S PRIREDITELJ: Specialna olimpiada Slovenije ORGANIZATOR: OŠ Helene Puhar Kranj KRAJ: OŠ Helene Puha 11. REGIJSKE IGRE MATP GORENJSKE REGIJE R A Z P I S PRIREDITELJ: Specialna olimpiada Slovenije ORGANIZATOR: OŠ Helene Puhar Kranj KRAJ: OŠ Helene Puhar Kranj, Kidričeva 51, 4000 Kranj DATUM: 15. 4. 2014

Prikaži več

Braslovški NOVIČNIK Maj 20183

Braslovški NOVIČNIK Maj 20183 Braslovški NOVIČNIK Maj 20183 VABILO NA OTVORITEV na prireditvenem prostoru v Braslovčah, v soboto, 19. 5., ob 18. uri Skupn plac bo z majem odprl svoja»vrata«pod kozolcem s pestro vsebino za vse generacije,

Prikaži več

Microsoft Word - M doc

Microsoft Word - M doc Š i f r a k a n d i d a t a : Državni izpitni center *M07250122* JESENSKI ROK GEOGRAFIJA Izpitna pola 2 Petek, 31. avgust 2007 / 80 minut Dovoljeno dodatno gradivo in pripomočki: Kandidat prinese s seboj

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEW 2018 Remisens Hotel Lucija Remisens Hotel Lucija (3*) se nahaja ob glavni promenadi v neposredni bližini plaže in športnega centra ter je idealen kraj za nepozaben družinski dopust. ODDALJENOS LOKACIJA

Prikaži več

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE YUGO POKAL 2015 DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2015 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a

Prikaži več

POKAL YUGO 2011

POKAL YUGO 2011 AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2018 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a 5263 Dobravlje

Prikaži več

MIX OSO Pivka_mail

MIX OSO Pivka_mail Paketi D3i OŠO MIX Pivka Že od 31,90 EUR/mesec November 2013 Najboljša izkušnja pred televizorjem. Več kot 120 TV programov Več kot 50 radijskih programov Najboljši nabor športnih lig Programi v visoki

Prikaži več

Na podlagi 270. člena zakona o zračni plovbi (Uradni list SFRJ, št. 45/86), v zvezi s 4. členom ustavnega zakona za izvedbo temeljne ustavne listine o

Na podlagi 270. člena zakona o zračni plovbi (Uradni list SFRJ, št. 45/86), v zvezi s 4. členom ustavnega zakona za izvedbo temeljne ustavne listine o Na podlagi 270. člena zakona o zračni plovbi (Uradni list SFRJ, št. 45/86), v zvezi s 4. členom ustavnega zakona za izvedbo temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije

Prikaži več

ZahodUSA_

ZahodUSA_ ZAHODNA OBALA ZDA 16 dni / Cena: od 2095 5. 10. do 20. 10. 2019 / 8. 5. do 23. 5. 2020 MISTER MATIK Zahodna obala ZDA je ljubezen na prvi, drugi in tretji pogled. Ekipa Mister Matika je zaljubljena že

Prikaži več

Microsoft Word - 3.športni dan, maj OKROŽNICA.docx

Microsoft Word - 3.športni dan, maj OKROŽNICA.docx 3. ŠPORTNI DAN ponedeljek, 21. 05. 2018 1. WOOP TRAMPOLIN PARK (Leskoškova cesta 2 BTC za Tuš centrom ) VSI RAZREDI ZBOR: ob 8.45 pred recepcijo TRAJANJE: 9.00 12.00 SPREMSTVO: prof. BABIČ-VREČAR (vodja),

Prikaži več

Peru_22_05_2019_

Peru_22_05_2019_ Skrivnostni Peru 17 dni Cena 2890 EUR 16. 11. do 2. 12. 2019 MISTER MATIK KONTAKT: KONTAKT: www.mistermatik.com www.mistermatik.com info@mistermatik.com info@mistermatik.com 070 070 /156-960 /156-960 Vrhunci

Prikaži več

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo sta skupaj z dvema dijakoma iz Gimnazije Bežigrad in

Prikaži več

Junij2018

Junij2018 ILEGALNE MIGRACIJE NA OBMOČJU REPUBLIKE SLOVENIJE V obdobju od 1. januarja do 30. junija 2018 so policisti na območju Republike Slovenije obravnavali 3.427 ilegalnih prehodov državne meje. Lani so obravnavali

Prikaži več

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator:

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: O projektu Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013, je nadaljevanje uspešne zgodbe, ki smo jo pričeli graditi v letu 2011.

Prikaži več

mehika_13_02_2019_akcija

mehika_13_02_2019_akcija Vse barve Mehike Piramide, templji in zapuščina Majev, podzemni vodni svet Cenote, hacienda, pisan rastlinski (džungla) in živalski svet (krokodili, flamingoti, želve, ptice, ribe), pokušina lokalne hrane

Prikaži več

kuba_13_05_2019

kuba_13_05_2019 Strastna Kuba 15 dni Cena: od 2345 24. 10. do 7. 11. 2020 Vrhunci potovanja: odkrivanje Havane v oldtimerjih, obisk plantaže tobaka, tečaj salse, spoznavanje vsakdanjika domačinov pod komunizmom, mojito,

Prikaži več

PDF generator

PDF generator RadoSt 22.03.2016 Objave v poročilu vsebujejo naslednja gesla: RADO STOJAVNOVIČ FESTIVAL KULINARIKE Press CLIPPING d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 5, 2000 Maribor, Slovenija, tel.: +386 2 25 040 10, fax:

Prikaži več