OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0) fax: +386 (0) OBČINSKEMU

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0) fax: +386 (0) OBČINSKEMU"

Transkripcija

1 OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0) fax: +386 (0) OBČINSKEMU SVETU OBČINE MENGEŠ ZADEVA: PRAVNA PODLAGA: NAMEN: PREDLAGATELJ: ZAPISNIK 25. SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE MENGEŠ Z DNE člen Poslovnika Občinskega sveta Občine Mengeš - UPB (Uradni vestnik Občine Mengeš, št. 9/17) Obravnava, dopolnitve in potrditev župan Franc Jerič PREDLOG SKLEPA: Sprejme se zapisnik 25. seje z dne z naslednjimi dopolnitvami/popravki. župan Franc Jerič

2 ZAPISNIK 25. SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE MENGEŠ Z DNE Seja je bila ob 17. uri v sejni sobi poročni dvorani. Prisotnost: - prisotni člani občinskega sveta: Matevž Bolta, Peter Gubanc, Franc Hribar, Matej Hribar, Aleš Janežič, Katja Jamšek, Tina Jamšek, Matjaž Loboda, Urška Mehle, Urša Posavec, Bogo Ropotar, Robert Ručigaj, Marija Sitar, Boštjan Skok, Nataša Skok, Tomaž Štebe, Mirjan Trampuž in Jožef Vahtar - odsotnost je opravičila: Urška Tavčar župan: Franc Jerič - člani občinske uprave: Urban Kolar, Marko Kocjan, Ema Rode, Anja Kuret, Irena Kosec - drugi prisotni: Milan Burkeljca in Aleš Koštomaj OŠ Mengeš, Mateja Hribar Sicherl in Neža Pibernik Vrtec Mengeš, Marko Fatur JKP Prodnik, Tina Drolc. Sejo je vodil podžupan Občine Mengeš Bogo Ropotar. Z vabilom je bil vabljenim predlagan naslednji dnevni red: 1. OBRAVNAVA IN SPREJEM ZAPISNIKA 23. SEJE Z DNE IN 24. SEJE Z DNE VOLITVE IN IMENOVANJA - Imenovanje Občinske volilne komisije Občine Mengeš 3. ZAKLJUČNI RAČUN PRORAČUNA OBČINE MENGEŠ ZA LETO 2017 skrajšani postopek 4. ODLOK O SPREMEMBI ODLOKA O PRORAČUNU OBČINE MENGEŠ ZA LETO 2018 skrajšani postopek 5. ODLOK O POKOPALIŠKEM REDU V OBČINI MENGEŠ prva obravnava 6. ODLOK O TURISTIČNI TAKSI V OBČINI MENGEŠ prva obravnava 7. PORABA PRESEŽKA PRIHODKOV NAD ODHODKI IZ LETA 2017 OSNOVNA ŠOLA MENGEŠ 8. PREDLOG NOVE CENE PROGRAMOV ZA PREDŠOLSKO VZGOJO V VRTCU MENGEŠ 9. POROČILA O POSLOVANJU JAVNIH ZAVODOV IN MEDOBČINSKEGA INŠPEKTORATA IN REDARSTVA V LETU POROČILO PREDSTAVNIKOV OBČINE MENGEŠ V SVETIH JAVNIH ZAVODOV 11. POBUDE IN VPRAŠANJA Ker gradivo ni bilo pripravljeno, je bila z dnevnega reda umaknjena točka 2. Volitve in imenovanja. Na predlagani dnevni red so predloge sprememb podali: Matej Hribar, Boštjan Skok, Aleš Janežič, Tomaž Štebe, Marija Sitar, Mirjan Trampuž so predlagali uvrstitev dodatne točke dnevnega reda Sklep o določitvi pravil za izrabo časopisnega prostora glasila Mengšan za predstavitev kandidatov ob predčasnih volitvah v Državni zbor dne Marija Sitar je predlagala umik točke 3. Zaključni račun proračuna Občine Mengeš za leto 2017 skrajšani postopek in točke 4. Odlok o spremembi Odloka o proračunu Občine Mengeš za leto 2018 skrajšani postopek. Tomaž Štebe je predlagal umik točke 4. Odlok o spremembi odloka o proračunu Občine Mengeš za leto 2018 skrajšani postopek. V razpravi o predlaganih spremembah dnevnega reda so sodelovali g. Štebe, g. Jerič, ga. Rode, g. Janežič, ga. Sitar, g. Gubanc, Franc Hribar. Predsedujoči je dal na glasovanje naslednje predloge sklepov:

3 1. Uvrsti se dodatna točka dnevnega reda Sklep o določitvi pravil za izrabo časopisnega prostora glasila Mengšan za predstavitev kandidatov ob predčasnih volitvah v Državni zbor dne ZA: 11 PROTI: 5 Sklep je bil sprejet. 2. Z dnevnega reda se umakne točka 3. Zaključni račun proračuna Občine Mengeš za leto 2017 skrajšani postopek. ZA: 10 PROTI: Sklep je bil sprejet. 3. Z dnevnega reda se umakne točka 4. Odlok o spremembi Odloka o proračunu Občine Mengeš za leto 2018 skrajšani postopek. ZA: 9 PROTI: 9 Sklep ni bil sprejet. Na glasovanje je bil dan naslednji spremenjeni dnevni red: 1. OBRAVNAVA IN SPREJEM ZAPISNIKA 23. SEJE Z DNE IN 24. SEJE Z DNE ODLOK O SPREMEMBI ODLOKA O PRORAČUNU OBČINE MENGEŠ ZA LETO 2018 skrajšani postopek 3. ODLOK O POKOPALIŠKEM REDU V OBČINI MENGEŠ prva obravnava 4. ODLOK O TURISTIČNI TAKSI V OBČINI MENGEŠ prva obravnava 5. PORABA PRESEŽKA PRIHODKOV NAD ODHODKI IZ LETA 2017 OSNOVNA ŠOLA MENGEŠ 6. PREDLOG NOVE CENE PROGRAMOV ZA PREDŠOLSKO VZGOJO V VRTCU MENGEŠ 7. POROČILA O POSLOVANJU JAVNIH ZAVODOV IN MEDOBČINSKEGA INŠPEKTORATA IN REDARSTVA V LETU POROČILO PREDSTAVNIKOV OBČINE MENGEŠ V SVETIH JAVNIH ZAVODOV 9. SKLEP O DOLOČITVI PRAVIL ZA IZRABO ČASOPISNEGA PROSTORA GLASILA MENGŠAN ZA PREDSTAVITEV KANDIDATOV OB PREDČASNIH VOLITVAH V DRŽAVNI ZBOR DNE POSEBNA IZDAJA 10. POBUDE IN VPRAŠANJA Dnevni red je bil sprejet s 15 glasovi za in 1 proti.

4 AD 1/ OBRAVNAVA IN SPREJEM ZAPISNIKA 23. SEJE Z DNE IN 24. SEJE Z DNE Razpravljal je Matej Hribar. Na glasovanje sta bila podana naslednja predloga sklepov: 1. Sprejme se zapisnik 23. seje z dne Sklep je bil sprejet soglasno. 2. Sprejme se zapisnik 24. seje z dne Sklep je bil sprejet soglasno. AD 2/ ODLOK O SPREMEMBI ODLOKA O PRORAČUNU OBČINE MENGEŠ ZA LETO 2018 skrajšani postopek Obrazložitev sta podala Franc Jerič in Ema Rode. K predlogu so mnenja podali Odbor za statutarno-pravne zadeva, Odbor za okolje in prostor, Odbor za družbene in društvene dejavnosti. K predlogu je amandmaje posredoval g. Štebe: 1. Dopolnilo Letnega programa pridobivanja in razpolaganja nepremičnin za leti 2017 in 2018: Iz Letnega programa pridobivanja in razpolaganja nepremičnin za leti 2017 in 2018 se umakne prodaja nepremičnine 'Zajčeva vila' objekt 1188 in parcele 261/12 k.o Mengeš. Dopolnilo PR2018 rebalans 25. seja št. 01: V predlaganem rebalansu PR2018 se v A. Bilanca odhodkov postavka Telovadnica / Športna dvorana se predlog rebalansa zmanjšanje za ,00, ne upošteva. Znesek ,00 se zmanjša za ,00 in se prenese na novo postavko programa Oskrba z vodo 'Povečanje kapacitet in modernizacija Dopolnila CIM na predlogi dopolnil reb.i PR2018, NRP seja dne Medobčinskega vodooskrbnega sistema Krvavec' novelacija projekta in nujna takojšnja vzpostavitev podrte povezave od vodohrana Mlake do vodohrana Gobavica. Ustrezno se dopolni NRP. Dopolnilo PR2018 rebalans 25. seja št. 02: V predlaganem rebalansu PR2018 se v A. Bilanca odhodkov postavka Telovadnica / Športna dvorana se predlog rebalansa zmanjšanje za ,00, ne upošteva. Znesek ,00 se zmanjša za ,00 in se prenese na novo postavko programa Oskrba z vodo aktiviranje vrtine M-2 Zaloke. Ustrezno se dopolni NRP. Dopolnilo PR2018 rebalans 25. seja št. 03: V predlaganem rebalansu PR2018 se v A. Bilanca odhodkov postavka Telovadnica / Športna dvorana se predlog rebalansa zmanjšanje za ,00, ne upošteva. Znesek ,00 se zmanjša za ,00 in se prenese na novo postavko Programi športa Ureditev in modernizacija zunanjega igrišča ter ureditev in nadgradnja garderob TVD Partizan Mengeš.

5 Dopolnilo PR2018 rebalans 25. seja št. 04: V predlaganem rebalansu PR2018 se v A. Bilanca odhodkov postavka Telovadnica / Športna dvorana se predlog rebalansa zmanjšanje za ,00, ne upošteva. Znesek ,00 se zmanjša na ,00 za namen projektiranja Športne dvorane za Osnovno šolo in nujnih potreb Osnovne šole Mengeš na lokaciji sedanje telovadnice. V razpravi so sodelovali g. Janežič, g. Gubanc, g. Štebe, Franc Hribar, g. Bolta, ga. Rode, ga. Sitar, g. Trampuž, Matej Hribar, g. Ropotar, g. Ručigaj. Pred glasovanjem je g. Štebe umaknil vložene amandmaje. Na glasovanje je bil dan naslednji predlog sklepa: Občinski svet Občine Mengeš sprejme Odlok o spremembi Odloka o proračunu Občine Mengeš za leto 2018 s prilogami. ZA: 9 PROTI: 8 Sklep je bil sprejet. AD 3/ ODLOK O POKOPALIŠKEM REDU V OBČINI MENGEŠ prva obravnava Obrazložitev sta podala Urban Kolar in Marko Fatur. K predlogu sta mnenja podala Odbor za statutarno-pravne zadeve in Odbor za okolje in prostor. V razpravi so sodelovali Matej Hribar, g. Bolta, g. Vahtar, g. Trampuž, g. Štebe, ga. Sitar, g. Fatur, g. Kolar. Na glasovanje je bil dan naslednji predlog sklepa: Občinski svet občine Mengeš sprejme Odlok o pokopališkem redu v Občini Mengeš v prvi obravnavi. Sklep je bil sprejet soglasno. AD 4/ ODLOK O TURISTIČNI TAKSI V OBČINI MENGEŠ prva obravnava Obrazložitev je podal Marko Kocjan. K predlogu sta mnenje podala Odbor za statutarno-pravne zadeve in Odbor za gospodarstvo, finance in proračun. V razpravi sta sodelovala Matej Hribar in g. Štebe. Na glasovanje je bil dan naslednji predlog sklepa: Občinski svet Občine Mengeš sprejme Odlok o turistični taksi v občini Mengeš v prvi obravnavi. Sklep je bil sprejet soglasno.

6 AD 5/ PORABA PRESEŽKA PRIHODKOV NAD ODHODKI IZ LETA 2017 OSNOVNA ŠOLA MENGEŠ Obrazložitev je podal g. Burkeljca. K predlogu so mnenja podali Odbor za statutarno-pravne zadeve, Odbor za gospodarstvo, finance in proračun, Odbor za družbene in društvene dejavnosti. Razprave ni bilo. Na glasovanje je bil dan naslednji predlog sklepa, ki je bil sprejet soglasno: Občinski svet Občine Mengeš sprejme Sklep o porabi presežka prihodkov nad odhodki iz leta 2017 v Osnovni šoli Mengeš v predloženem besedilu. AD 6/ PREDLOG NOVE CENE PROGRAMOV ZA PREDŠOLSKO VZGOJO V VRTCU MENGEŠ Obrazložitev je podala Neža Pibernik. K predlogu so mnenja podali Odbor za statutarno-pravne zadeve, Odbor za gospodarstvo, finance in proračun, Odbor za družbene in društvene dejavnosti. V razpravi sta sodelovala g. Štebe in g. Bolta. Na glasovanje je bil dan naslednji predlog sklepa, ki je bil sprejet soglasno: Občinski svet Občine Mengeš sprejme Sklep o določitvi cen programov za predšolsko vzgojo v Vrtcu Mengeš v predloženem besedilu. AD 7/ POROČILA O POSLOVANJU JAVNIH ZAVODOV IN MEDOBČINSKEGA INŠPEKTORATA IN REDARSTVA V LETU 2017 Poročilo je podal predstavnik Odbora za družbene in društvene dejavnosti Matevž Bolta. Soglasno je bil sprejet naslednji predlog sklepa: Občinski svet Občine Mengeš se je seznanil s poročilom Odbora za družbene in društvene dejavnosti o pregledu poročil o poslovanju javnih zavodov in medobčinskega inšpektorata in redarstva v letu AD 8/ POROČILO PREDSTAVNIKOV OBČINE MENGEŠ V SVETIH JAVNIH ZAVODOV Poročilo je podal predstavnik Odbora za družbene in društvene dejavnosti Matevž Bolta. Soglasno je bil sprejet naslednji predlog sklepa:

7 Občinski svet Občine Mengeš se je seznanil s poročilom Odbora za družbene in društvene dejavnosti o poročilih predstavnikov Občine Mengeš v svetih javnih zavodov. AD 9/ SKLEP O DOLOČITVI PRAVIL ZA IZRABO ČASOPISNEGA PROSTORA GLASILA MENGŠAN ZA PREDSTAVITEV KANDIDATOV OB PREDČASNIH VOLITVAH V DRŽAVNI ZBOR DNE Ga. Kosec je podala mnenje k predlogu. Na glasovanje je bil dan naslednji predlog sklepa: Občinski svet Občine Mengeš sprejme Sklep o določitvi pravil za izrabo časopisnega prostora glasila Mengšan za predstavitev kandidatov ob predčasnih volitvah v Državni zbor dne posebna izdaja. ZA: 2 PROTI: 6 Sklep ni bil sprejet. AD 10/ POBUDE IN VPRAŠANJA Pobude in vprašanja Tomaža Štebeta 1. Zaradi večje varnosti kolesarjev na cesti naj se še v tem mandatu označijo ceste z rdečimi oznakami na cestišču, ki bodo opozarjale na udeležbo kolesarjev na cestah. 2. Zaradi koridorja letalskega prometa nad Mengšem bi Občina Mengeš lahko zahtevala odškodnino zaradi prekomernega hrupa, ki ga povzročajo letala. Senzorji za merjenje hrupa bi morali biti že nameščeni. Ob vsakokratni prekoračitvi bi lahko prejeli odškodnino. 3. Še vedno ni prejel vseh odgovorov na posredovana pisna vprašanja s 24. seje. Pobude in vprašanja Matevža Bolte 1. Uredi naj se sprehajalna pot na obeh straneh potoka Pšate, tako ob razbremenilniku kot ob stari strugi. Odgovor župana: Projekt je dokaj kompleksen in bo predmet naslednjega proračuna Občine Mengeš. Pred leti je bil že v dogovorih s projektantom, s katerim si je traso že ogledal. 2. Daje pobudo županu, naj sklicuje posvete vodij svetniških skupin. Odgovor župana: Predlog bo akceptiral. Pobude in vprašanja Mirjana Trampuža 1. Regionalna kolesarska povezava Kamnik Mengeš Trzin Ljubljana Na 24. seji občinskega sveta smo obravnavali predlog kolesarske povezave Kamnik Ljubljana. Svoje ugotovitve sem podal na sami seji v pisni obliki. Načrtovana kolesarska pot iz Kamnika se pred Mengšem prelevi v kolesarske steze, pasove in skupne površine in taka ostaja do Trzinske železniške postaje Mlake, nato zopet preide v kolesarsko pot. Skupna dolžina kolesarske povezave je 19,19 km. Dolžina kolesarskih stez, pasov in skupnih površin skozi Mengeš in Trzin je 7,53 km. Ponovno poudarjam, da predložena rešitev ne omogoča izpolnjevanje v gradivu predstavljenih namenskih ciljev. Med njimi, da na kolesa preusmerimo veliko število ljudi in jim omogočimo ustrezno varnost, hitrost in udobnost. Čep skozi Mengeš in Trzin bo odvrnil ljudi od namere, da s kolesi dostopajo na delovno mesto in v šolo, saj bo

8 hitrost nizka, izguba časa prevelika. Poleg tega bodo na tem delu povezave tudi drugi udeleženci v prometu in prometna varnost bo trpela. Stres še pred nastopom dela tudi ni dobra rešitev. Predložena rešitev tudi ni skladna z osnutkom strokovnih podlag ureditve središča Mengša, s katerim se želi urediti center mesta, ki bi bil prijeten za srečavanje in druženje meščanov. S predlagano rešitvijo tranzitni motorni promet zamenjamo za tranzitni kolesarski promet. Razumem predlagatelja, da želi izkoristiti sredstva Evropskega sklada za regionalni razvoj. Zato sem na seji občinskega sveta tudi odstopil od svojega predloga sklepa. Vendar še vedno mislim, da bi morala biti celotna povezava izvedena v obliki kolesarske poti. Zato dajem pobudo: 1. Kolesarska pot naj se načrtuje dvofazno. 2. V prvi fazi se kolesarska povezava v Mengšu med severnim in južnim krožiščem zariše po obstoječih ulicah brez gradbenih posegov in gradbenih stroškov. Med južnim krožiščem in mejo s Trzinom se zgradi kot kolesarska pot. V Trzinu se od meje z Mengšem do postaje železniške postaje Mlake, kot je predvideno, zariše po obstoječih ulicah. 3. V drugi fazi se v Mengšu zgradi kolesarska pot od severnega do južnega krožišča ob obvoznici na njeni vzhodni strani. Že zarisane kolesarke steze, pasovi in skupne površine v mestu ostanejo kot lokalne kolesarske povezave. V Trzinu se zgradi kolesarska pot od meje z Mengšem na vzhodni strani naselja, prečka regionalno cesto Ljubljana Celje in železniško progo ter se na postaji Mlake priključi na že zgrajeno kolesarsko pot. 4. Dokument identifikacija investicijskega projekta se ustrezno spremeni in že v tej fazi načrtovanja dopolni z drugo fazo ter v celoti vključi v dokumente projekta kolesarskih stez. 2. Plavalni bazen Plavanje je ena od najbolj zdravih telesnih aktivnosti. V bližini, v Domžalah in v Kamniku, imamo dva letna plavalna bazena. Zimskega bazena ni. Otroci se na tečaj plavanja vozijo v Kranj. Aktivni prebivalci se drenjajo v Ljubljani, upokojenci so doma, ker je Ljubljana prenatrpana in predaleč. Za občane Mengša in sosednjih občin bi bil nov zimski bazen, ki omogoča izrabo vsaj 10 mesecev na leto velika pridobitev. Pobuda: Občina Mengeš naj prevzame pobudo z zgraditev pokritega 25 metrskega zimskega plavalnega bazena. V projekt naj pritegne občine Domžale, Trzin, Lukovica, Komenda in Kamnik. Bazen se postavi na območje bivše tovarne Induplati. Za toplo vodo se dogovori s papirnico Količevo in tako koristno izkoristi odpadno toploto. 3. Pokopališče Večkrat sem na seji občinskega sveta podal pobudo, da se prostor pokopališča uporablja bolj racionalno. Pojasnilo, da je za to odgovorna družba Prodnik me ne zadovoljuje. Pogled na druga pokopališča kaže, da vsa vedno bolj stremijo k racionalni rabi prostora. V Mengšu pa so ob Pšati dvojni grobovi z zelo širokimi potmi med njimi. Tudi drugod so poti preširoke, število enojnih grobov veliko. Občani so večinoma enakega mišljenja, a ob pokopu svojcev objektivno ne morejo razmišljati racionalno in seveda želijo za svojce najboljše (največje). Zato morata racionalni razmislek zagotoviti Občina in Občinski svet. Dajem naslednjo pobudo: Občina zagotovi izdelavo in uveljavitev novega načrta razporeditve grobnih prostorov, ki bo upošteval prostor za raztros pepela, žarne niše v trinadstropnih žarnih blokih, žarne grobove velikosti največ 1 m 2 in izjemoma gobove za pokop z rakvijo velikosti 1 x 2 m. Poti med grobovi naj bodo najmanjše možne mere, ki še omogočajo strojni izkop. Dvojni grobovi se opustijo. Občina spremeni lestvico plačil za grobno mesto tako, da bo cena progresivna in bo večji grob bistveno bolj obremenjen kot manjši.

9 4. Telovadnica / športna dvorana Mengeš Večkrat sem na seji občinskega sveta pojasnil moje stališče, da umestitev telovadnice na večnamensko ploščad ni dobra, ker uniči mesto zbirališča mladih. Mesto, kjer biva duša Mengša. Nova ploščad, stisnjena med novim objektom in teniškimi igrišči ne more nadomestiti sproščenosti in svobode. Tudi ne pogleda, ki sedaj zajame vse od Cerkve do gradu. Športni park, že sedaj natrpan, bo postal pozidano zemljišče. Promet bo pregost. Doseganje ciljev ureditve mestnega središča vprašljiva. Povprečno število učencev v osnovni šoli je 232, v naši šoli več kot štirikrat več. Šola je prenatrpana, promet do nje pregost, življenjski prostor ji jemljejo tudi ograde športnih igrišč. Boljša umestitev telovadnice je na lokacijo obstoječe telovadnice. Pa tudi to ni rešitev. Mengeš se širi na južnem delu, stanovanja v objektu Merkator bodo v kratkem naprodaj. Število učencev bo naraslo preko številke To pa je za prostor pod Gobavico preveč. Rešitev je v zgraditvi novega vzgojno izobraževalnega središča v Loki. To središče bi moralo imeti sodobno projektirano osnovno šolo, vrtec, telovadnico, večnamensko ploščad, knjižnico, prostore za kulturna in športna društva, dovoz in parkirišče pod nivojem zemlje, pa še kaj. Prevzelo bi lahko predšolske in šolske otroke južnega dela Mengša, Loke in Dobena. Polovico otrok iz občine. Osnovna šola Mengeš pa se s tem razbremeni. Prostora bi bilo dovolj, da se vanjo vseli tudi del otrok iz vrtcev, ki sedaj gostujejo po zasebnih domovih. Tudi obstoječa telovadnica, z nekaterimi dograditvami med njo in šolo, bi bila dovolj velika. Slej ko prej bo omenjeno središče v Loki treba zgraditi. Prej začnemo, prej pridemo do dobre rešitve in manj napak naredimo. Zavedam se, da je za takšno radikalno spremembo treba imeti veliko hrabrosti. Še posebej, če je bila telovadnica volilna obljuba občanom. Vendar sem prepričan, da bodo ti dobro obrazložen predlog razumeli in sprejeli. Strah, da tako obsežnega projekta ni možno izpeljati, je odveč. Mengšani bodo zadovoljni, da se razbremeni šola in uredi vrtec. Ločani bodo zadovoljni, saj jim s tem nudimo celovito vzgojno, izobraževalno, kulturno in športno infrastrukturo. Predvolilni čas je zelo primeren za pridobitev podpore za tak projekt. Še je čas. Ključna napaka še ni bila narejena. Vse je odvisno od volje in od hrabrosti. Ob koncu je župan Franc Jerič prisotne seznanil o projektu dokončanja obvoznice Mengeš. Seja je bila zaključena ob Zapisala: Irena Kosec podžupan Občine Mengeš Bogo Ropotar

OBČINA MENGEŠ

OBČINA MENGEŠ OBČINA MENGEŠ Številka: 410-29/2018-2 Datum: 25. 2. 2019 Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina.menges@menges.si OBČINSKEMU SVETU OBČINE

Prikaži več

5

5 5 OBČINA KANAL OB SOČI OBČINSKI SVET PREDLOG Na podlagi 1 člena Statuta Občine Kanal ob Soči (Uradno objave Primorskih novic, št. 41/03, 17/06 in Uradni list RS, št. 70/07 in 51/08) in 20. člena Poslovnika

Prikaži več

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2)

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2) OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, 28. 01. 2015 00 386 (2) 669 06 49 00 386 (2) 669 0654 www.ruse.si S K R A J Š A N Z A P I S 1. redne seje Odbora

Prikaži več

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve]

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve] OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina@menges.si Številka: 3500-1/2015 Datum: 26.9.2018 ZADEVA : OBRAVNAVA DOPOLNJENEGA

Prikaži več

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju 2014 2018, ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob 16.30 uri, v dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje.

Prikaži več

Microsoft Word - OS-spd. odlokov OŠ 12.doc

Microsoft Word - OS-spd. odlokov OŠ 12.doc Številka: 600-8/202(502) Datum: 4. 2. 202 OBČINSKI SVET MESTNE OBČINE NOVO MESTO ZADEVA: Predlogi odlokov o spremembah in dopolnitvah odlokov o ustanovitvi javnih vzgojno-izobraževalnih zavodov v Mestni

Prikaži več

ŽUPAN OBČINA LOGATEC e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201

ŽUPAN OBČINA LOGATEC   e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201 ŽUPAN OBČINA LOGATEC www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka: 013-1/2019-80 Datum: 4. 3. 2019 OBČINSKI SVET POROČILO O IZVRŠEVANJU

Prikaži več

Program dela NO za leto 2009

Program dela NO za leto 2009 Na podlagi 41. člena statuta občine Mirna Peč ter 12. in 13. člena Poslovnika nadzornega odbora občine Mirna Peč, je Nadzorni odbor občine Mirna Peč na svoji 9. seji, dne 15.12.2008 in 3. korespondenčni

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA PRORAČUN IN FINANCE www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Datum: 6. 2. 2014 ZAPISNIK 14. seje Odbora za proračun in

Prikaži več

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREME

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREME OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O USTANOVITVI JAVNEGA VZGOJNO

Prikaži več

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc)

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc) OBČINA KRANJSKA GORA NADZORNI ODBOR OBČINE KRANJSKA GORA Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.n.c. 04-5809 800, fax. 04-5809 824 direktni telefon 04-5809 818 http://www.kranjska-gora.si/ e-mail: obcina@kranjska-gora.si

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1 seje Odbora za druzbene gosp dejav_

Microsoft Word - Zapisnik 1  seje Odbora za druzbene gosp dejav_ Datum: 29. 1. 2015 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 1. seje Odbora za družbene,

Prikaži več

V

V 3. /redna/ seja občinskega sveta Januar 2015 PREDLOG OKVIRNEGA INFORAMTIVNEGA PROGRAMA DELA OBČINSKEGA SVETA OBČINE LENDAVA V LETU 2015 GRADIVO PRIPRAVIL: mag. Anton BALAŽEK, Župan Polgármester PREDLAGATELJ:

Prikaži več

OBRAZLOŽITEV TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT

OBRAZLOŽITEV  TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT 8. /redna/ seja občinskega sveta Januar 2016 PRORAČUN OBČINE LENDAVA ZA LETO 2016 /1. obravnava/ GRADIVO PRIPRAVILA: Urad župana Župan občine PREDLAGATELJ: Župan - Polgármester OBRAZEC ŠT. 01/2014 OBRAZLOŽITEV

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - lj_obroc_predstavitev_tiskovna_mar_2019_02AM.pptx

Microsoft PowerPoint - lj_obroc_predstavitev_tiskovna_mar_2019_02AM.pptx IZHODIŠČA UREJANJA LJUBLJANSKEGA AVTOCESTNEGA OBROČA IN VPADNIH AVTOCEST Predstavitev pobude za državno prostorsko načrtovanje za ureditev ljubljanskega avtocestnega obroča in vpadnih cest ter predloga

Prikaži več

PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve

PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve 1. (prve) SPREMEMBE IN DOPOLNITVE NAČRTA RAVNANJA Z

Prikaži več

Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta Zagorje ob Savi tel.: fax:

Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta Zagorje ob Savi tel.: fax: Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta 5 1410 Zagorje ob Savi tel.: 03 56 55 700 fax: 03 56 64 011 www.zagorje.si obcina.zagorje@zagorje.si ŽUPAN Številka: 900-5/2018 Datum: 08. 03.

Prikaži več

Z A P I S N I K

Z  A  P  I  S  N  I  K Z A P I S N I K 4. redne seje sveta KS Zdole, ki je bila v sredo 01. 04. 2015 ob 19. uri v sejni sobi KS Zdole. PRISOTNI ČLANI SVETA KS: Jože Slivšek, Vinko Planinc, Matjaž Ban, Marjan Zorko, Gričar Marjan,

Prikaži več

OBRAZLOŽITEV PREDLOGA ODLOKA O DOLOČITVI STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE IN DOLOČITVI TAKSE ZA OBRAVNAVANJE ZASEBNIH POBUD ZA SPREMEMBO NAMENSKE RABE P

OBRAZLOŽITEV PREDLOGA ODLOKA O DOLOČITVI STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE IN DOLOČITVI TAKSE ZA OBRAVNAVANJE ZASEBNIH POBUD ZA SPREMEMBO NAMENSKE RABE P OBRAZLOŽITEV PREDLOGA ODLOKA O DOLOČITVI STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE IN DOLOČITVI TAKSE ZA OBRAVNAVANJE ZASEBNIH POBUD ZA SPREMEMBO NAMENSKE RABE PROSTORA V OBČINI RADLJE OB DRAVI: 1. RAZLOGI ZA SPREJEM,

Prikaži več

Microsoft Word - pregled sklepov.doc

Microsoft Word - pregled sklepov.doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0003/2012 Datum: 22. 03. 2012 P R E G L E D SKLEPOV 11. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29. 02. 2012 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 11.

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc Številka: 9000-0001/2010-52 Datum: 23.06.2011 ZAPISNIK 8. seje Sveta zavoda, ki je bila v četrtek, 23.06.2011 ob 17.00 uri, v prostorih enote Gobica, Šolska ulica 12, Mengeš. Prisotni člani Sveta zavoda:

Prikaži več

zapisnik OG -4

zapisnik  OG -4 OBČINA KOBARID Odbor za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja Datum: 23.04.2015 Številka: 011-10/2015 Z A P I S N I K 4. seje Odbora za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja, ki je bila dne 22.

Prikaži več

zapisnik 6 sej-potrjen

zapisnik 6 sej-potrjen Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik tel: (02) 577 68 80, fax: (02) 577 68 87, e-mail: obcina.dobrovnik@siol.net zakladniški račun:01356-0100013598, ID za DDV: SI72637706, Matična številka: 1332198 Občinski svet

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc Na podlagi Zakona o sistemu plač v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 108/09 UPB 3, 13/10, 59/10, 85/10, 107/10), Zakona za uravnoteženje javnih financ (Uradni list RS, št. 40/12 in 105/12), Zakona o

Prikaži več

PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLA

PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLA PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLAGATELJ: Župan Občine Šentilj GRADIVO PRIPRAVIL: Občinska

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas,

OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas, OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA 1a. točke dnevnega reda: POTRDITEV ZAPISNIKA 4. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 10.4.2019 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 4. redne seje

Prikaži več

Pravilnik sejnine

Pravilnik sejnine OBČINSKI SVET www.sezana.si obcina@sezana.si Partizanska cesta 4, 6210 Sežana Tel.: 05 73 10 100, Fax: 05 73 10 123 Številka: 032-1/2011-11 Datum: 28. 2. 2011 Na podlagi sedmega odstavka 34.a člena Zakona

Prikaži več

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, 19. 03. 2015 z začetkom ob 18.00 uri v športnem parku Virtus Prisotni (predstavniki članic ŠZ Kamnik-debelo označeni

Prikaži več

Številka:

Številka: Številka: 900-4/2017 Datum: 14.09.2017 OBČINA MAKOLE OBČINSKI SVET 17. redna seja občinskega sveta 28. september 2017 Gradivo za 5. točko dnevnega reda - dodatno Predlagatelj: župan Franc Majcen ZADEVA:

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 4. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 4. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas,

OBČINSKI SVET SKLEPI 4. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 4. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas, OBČINSKI SVET SKLEPI 4. REDNA SEJA I. 1. točke dnevnega reda: POTRDITEV ZAPISNIKA 3. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 20.2.2019 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 3. redne seje

Prikaži več

URADNO GLASILO OBČINE LJUTOMER ŠTEVILKA: 6/2011 LJUTOMER, 26. september 2011 VSEBINA URADNEGA GLASILA: 44. ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O

URADNO GLASILO OBČINE LJUTOMER ŠTEVILKA: 6/2011 LJUTOMER, 26. september 2011 VSEBINA URADNEGA GLASILA: 44. ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O URADNO GLASILO OBČINE LJUTOMER ŠTEVILKA: 6/2011 LJUTOMER, 26. september 2011 VSEBINA URADNEGA GLASILA: 44. ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O PROGRAMU OPREMLJANJA IN MERILIH ZA ODMERO KOMUNALNEGA

Prikaži več

Microsoft Word - LetniNacrtPridobivanjaNepremcnegaPremozenjaRebalans2009.doc

Microsoft Word - LetniNacrtPridobivanjaNepremcnegaPremozenjaRebalans2009.doc 259 MESTNA OBČINA KRANJ ŽUPAN Slovenski trg 1, 4000 Kranj tel. 04/ 237 31 00, fax. 04/ 237 31 06 Datum: 15.05.2009 SVET MESTNE OBČINE KRANJ PREDMET: LETNI NAČRT PRIDOBIVANJA NEPREMIČNEGA PREMOŽENJA MESTNE

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx Datum: 13. 6. 2019 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA OKOLJE, PROSTOR IN INFRASTRUKTURO www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 3. seje Odbora

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc MESTNA OBČINA LJUBLJANA ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106,1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@ljubljana.si Številka: 900-11/2008-2-15210 Datum: 19.12.2008

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Rebalans proračuna občine Log-Dragomer za leto 2016 - II NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 4000 OBČINSKA UPRAVA 5.668.446 4.337.623 3.093.547 4.226.294 2.457.821 2.367.536 06 LOKALNA SAMOUPRAVA 94.564

Prikaži več

ŽUPAN Številka: 032-3/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Med

ŽUPAN Številka: 032-3/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Med ŽUPAN Številka: 032-3/2018-11 Datum: 1.6.2018 OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Medvode NASLOV: Osnutek Odloka o določitvi stroškov lokacijske

Prikaži več

SCs V Portorož 3 Skupščina - vabilo s sklepi

SCs V Portorož 3 Skupščina  - vabilo s sklepi Številka: SCs_170511_Portorož_V_1_Skupščina_170412 Datum: 12.4.2017 Člani združenja Občine - ustanoviteljice športnih centrov, zavodov, podjetij in agencij Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport,

Prikaži več

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg 24 1240 Kamnik Številka: 007-23/07 Datum: 18. 11. 2014 OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH ODLOKA O USTANOVITVI JAVNEGA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA

Prikaži več

[vsebina sklepa skupaj s predlogi in popravki]

[vsebina sklepa skupaj s predlogi in popravki] OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET KOMISIJA ZA STATUTARNA VPRAŠANJA IN LOKALNO SAMOUPRAVO www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Datum: 22. 9. 2016 Z AP I S NI

Prikaži več

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana T: 01 369 59 00 F: 01 369 59 01 E: gp.mk@gov.si www.mk.gov.si Številka: 1004-42/2018/6 Ljubljana, 22. 6. 2018 EVA (če se akt objavi v Uradnem listu RS) GENERALNI SEKRETARIAT

Prikaži več

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj Številka: 9000-0005/2019 Datum: 22. 5. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranja na javnih parkiriščih v Občini Kanal ob Soči - predlog

Prikaži več

(Microsoft Word - na\350rt ravnanja 2014-)

(Microsoft Word - na\350rt ravnanja 2014-) OBČINA SVETI TOMAŽ OBČINSKI SVET Na podlagi 11. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/2010, 75/12) in 6. člena Uredbe o stvarnem premoženju

Prikaži več

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg 24 1240 Kamnik Številka: 007-23/07 Datum: 18. 11. 2014 OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH ODLOKA O USTANOVITVI JAVNEGA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA

Prikaži več

OBČINA KRIŽEVCI

OBČINA KRIŽEVCI OBČINA KRIŢEVCI OBČINSKI SVET Z A P I S N I K 1. ( konstitutivne ) seje občinskega sveta občine Kriţevci, ki je bila v ponedeljek, 08. novembra 2010 ob 18.00 uri v sejni sobi SKZ» KLAS» Kriţevci. Na seji

Prikaži več

S V E T

S V E T OBČINSKI S V E T OBČINE VUZENICA Datum: 31.3.2016 Številka: 032-0004/2016-5 Z A P I S N I K 13. seje Občinskega sveta občine Vuzenica, ki je bila 31.3. 2016, ob 18. uri v prostorih sejne sobe občine Vuzenica.

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 18. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 18. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo

OBČINSKI SVET SKLEPI 18. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 18. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo I.1. točke dnevnega reda: PREGLED IN POTRDITEV ZAPISNIKA 17. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 19.4.2017 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 17. redne seje Občinskega sveta Občine

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc Mestna občina Ljubljana ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106; 1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@siol.net Številka: 900-19/2006-2-14206 Datum: 7. December

Prikaži več

ŽUPAN Številka: 032-5/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine M

ŽUPAN Številka: 032-5/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine M ŽUPAN Številka: 032-5/2019-8 Datum: 12. 3. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Medvode VSEBINA: Predlog Poslovnika Občinskega sveta

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Proračun občine Kanal ob Soči za leto 2014 - dopolnjen predlog NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2014-2017 30. redna seja občinskega sveta, 30.01.2014 4000 OBČINSKA UPRAVA 7.312.851 3.874.613 3.967.973 1.369.748

Prikaži več

Številka:

Številka: OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina.menges@menges.si Številka: 410-22/2019-1 Datum: 3. 6. 2019 OBČINSKEMU SVETU OBČINE

Prikaži več

Datum: 21

Datum: 21 Datum: 20.2.2019 ČLANOM OBČINSKEGA SVETA OBČINE BOROVNICA ZADEVA: LETNI PROGRAM ŠPORTA V OBČINI BOROVNICA ZA LETO 2019 PRAVNA PODLAGA: Zakon o športu ((ZŠpo-1, Ur. l. RS, št. 29/17) Resolucija o Nacionalnem

Prikaži več

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto seja Občinskega sveta MONM v mandatu

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto seja Občinskega sveta MONM v mandatu Osnovni podatki o seji 26. seja Občinskega sveta Mestne občine Novo mesto, četrtek, 19. december ob 16. uri sejna dvorana Mestne občine Novo mesto, Novo mesto, Glavni trg 7 (Rotovž). Poročilo o glasovanju

Prikaži več

Na podlagi 109. člena Poslovnika Sveta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 15/06 - uradno prečiščeno besedilo, 22/08, 4/15 in 1/16)

Na podlagi 109. člena Poslovnika Sveta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 15/06 - uradno prečiščeno besedilo, 22/08, 4/15 in 1/16) Na podlagi 109. člena Poslovnika Sveta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 15/06 - uradno prečiščeno besedilo, 22/08, 4/15 in 1/16) je Svet Mestne občine Velenje na 12. seji dne 22. 3.

Prikaži več

O B R A Z L O Ž I T V E

O  B  R  A  Z  L  O  Ž  I  T  V  E O B R A Z L O Ž I T V E K TOČKAM DNEVNEGA REDA IN PREDLOGI SKLEPOV ZA OBRAVNAVO NA 17. REDNI SEJI OBČINSKEGA SVETA, KI BO 5. 10. 2017 Ob pregledu zapisnika 16. redne seje občinskega sveta Občine Gorenja

Prikaži več

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 2. redne seje Občinskega sveta občine Borovnica, ki je bila v četrtek, ob 18.

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 2. redne seje Občinskega sveta občine Borovnica, ki je bila v četrtek, ob 18. Številka: 900-0001/2019-2 Datum: 31. 1. 2019 Z A P I S N I K 2. redne seje Občinskega sveta občine Borovnica, ki je bila v četrtek, 31. 1. 2019 ob 18. uri v sejni sobi Občine Borovnica. Sejo občinskega

Prikaži več

Masarykova cesta Ljubljana Slovenija e-naslov: Številka: /2018/ 6 Ljubljana, GENERALNI SEKRETARIAT VLADE REPU

Masarykova cesta Ljubljana Slovenija e-naslov: Številka: /2018/ 6 Ljubljana, GENERALNI SEKRETARIAT VLADE REPU Masarykova cesta 16 1000 Ljubljana Slovenija e-naslov: gp.mizs@gov.si Številka: 478-922018 6 Ljubljana, 4. 10. 2018 GERALNI SEKRETARIAT VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE Gp.gs@gov.si ZADEVA: Uvrstitev novega projekta

Prikaži več

Načrtovanje in gradnja regionalnih kolesarskih povezav Kamnik - Mengeš - Trzin - MO Ljubljana Dokument identifikacije investicijskega projekta (DIIP)

Načrtovanje in gradnja regionalnih kolesarskih povezav Kamnik - Mengeš - Trzin - MO Ljubljana Dokument identifikacije investicijskega projekta (DIIP) Načrtovanje in gradnja regionalnih kolesarskih povezav Kamnik - Mengeš - Trzin - MO Ljubljana Dokument identifikacije investicijskega projekta (DIIP) Januar 2018 Naziv projekta: Načrtovanje in gradnja

Prikaži več

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto 2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto   2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018 Osnovni podatki o seji SKLIC Poročilo o glasovanju seje. redne seje Občinskega sveta Mestne občine Novo mesto, v četrtek, 7. januarja 9, ob 6. uri v sejni dvorani Mestne občine Novo mesto, Novo mesto,

Prikaži več

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ ,

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ , OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/845-09-00, faks.: 02/845-09-09, e-mail: obcina.oplotnica@siol.net 1. NAZIV GRADIVA ZA TOČKO DNEVNEGA REDA NA OBČINSKEM

Prikaži več

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so Številka: 900-5/2019-4 Datum: 15. 4. 2019 Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, 15. 4. 2019, ob 16. uri, v sejni sobi Občine Polzela Navzoči člani občinskega sveta: Ivan

Prikaži več

OBČINA POLJČANE Občinski svet 11. redna seja Občinskega sveta, 20. december 2007 Gradivo za 5. točko dnevnega reda Predlagatelj: Stane Kovačič, župan

OBČINA POLJČANE Občinski svet 11. redna seja Občinskega sveta, 20. december 2007 Gradivo za 5. točko dnevnega reda Predlagatelj: Stane Kovačič, župan Občinski svet 11. redna seja Občinskega sveta, 20. december 2007 Gradivo za 5. točko dnevnega reda Predlagatelj: Stane Kovačič, župan ZADEVA: Odlok o izločitvi organizacijske enote Lekarna Poljčane iz

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev MESTNO KOLESARSKO OMREŽJE Vsebina 1. Mestno kolesarsko omrežje VZHOD 2. Mestno kolesarsko omrežje CENTER 3. Mestno kolesarsko omrežje ZAHOD Skupna vrednost projekta: 4.295.153 EUR Projektiranje: Andrejc,

Prikaži več

Predlagatelj: TADEJ BEOČANIN ŽUPAN OBČINE AJDOVŠČINA Datum: OBČINSKI SVET ZADEVA: GRADIVO PRIPRAVIL: PRISTOJNO DELOVNO TELO OBČINSKEGA SVET

Predlagatelj: TADEJ BEOČANIN ŽUPAN OBČINE AJDOVŠČINA Datum: OBČINSKI SVET ZADEVA: GRADIVO PRIPRAVIL: PRISTOJNO DELOVNO TELO OBČINSKEGA SVET Predlagatelj: TADEJ BEOČANIN ŽUPAN OBČINE AJDOVŠČINA Datum: 10.10.2017 OBČINSKI SVET ZADEVA: GRADIVO PRIPRAVIL: PRISTOJNO DELOVNO TELO OBČINSKEGA SVETA: SKLEP O UKINITVI JAVNEGA DOBRA V K.O. PLANINA Oddelek

Prikaži več

Na podlagi 96. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokaln

Na podlagi 96. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokaln Na podlagi 96. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/18 in 78/18) in

Prikaži več

Na podlagi 65. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 61/17; ZUreP-2) izdaja minister za okolje in prostor P R A V I L N I K o elaborat

Na podlagi 65. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 61/17; ZUreP-2) izdaja minister za okolje in prostor P R A V I L N I K o elaborat Na podlagi 65. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 61/17; ZUreP-2) izdaja minister za okolje in prostor P R A V I L N I K o elaboratu ekonomike I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (vsebina) Ta

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o ustanovitvi javnega socialno varstvenega zavoda Center

Prikaži več

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12 Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12. člena Pravilnika o organiziranosti vodnikov Planinske zveze Slovenije, dne 29. 11. 2003 sprejel in 21. 11. 2008 potrdil spremembe ter Zbor predstavnikov

Prikaži več

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/51-12-305, e-pošta: ks@skofja-loka.si Datum: 11.02.2015 Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki je bila v ponedeljek, 09.02.2015, s pričetkom ob 18.

Prikaži več

Ime Priimek

Ime Priimek Številka:900-128/2018-4 Datum:19.04.2018 Z A P I S N I K 25. seje Sveta Četrtne skupnosti Šmarna gora, ki je bila v sredo, 18. 04. 2018 ob 18.00 uri, v sejni sobi na sedežu ČS, Pločanska 8, Ljubljana.

Prikaži več

zapisnik 21. seje finance

zapisnik 21. seje finance OBČINA JESENICE OBČINSKI SVET Odbor za proračun in finance Številka: 032-18/2012 Datum: 16.11.2012 SKRAJŠAN ZAPIS 21. REDNE SEJE ODBORA ZA PRORAČUN IN FINANCE, KI JE BILA V ČETRTEK, 15.11.2012, OB 17.30

Prikaži več

O B Č I N A

O B Č I  N A PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve ZADEVA: UKINITEV STATUSA JAVNEGA DOBRA IN DOPOLNITEV

Prikaži več

S C E N A R I J

S C E N A R I J OBČINA KAMNIK OBČINSKI SVET Številka: 0322-0002/2014 Datum: 5. 2. 2014 ZAPISNIK 28. seje Občinskega sveta z dne 5. februarja 2014 UGOTOVITEV SKLEPČNOSTI Od 29 članov Občinskega sveta je na seji prisotnih

Prikaži več

Občina Ivančna Gorica

Občina Ivančna Gorica Točka 1 Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU T +386 0 1 7812 100, F +386 0 1 7812 120 E obc.ivancna.gorica@siol.net, W ivancna-gorica.si Številka: 900-0025/2015-5

Prikaži več

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne 30. 9. 2013 Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v skladu z Nacionalnim programom športa v Republiki Sloveniji

Prikaži več

Številka projekta: 19/2011 Spremembe in dopolnitve odloka o PUP za centralna naselja Vrsta mape: stališča do pripomb Stran 1 od PROSTORSKO UREDI

Številka projekta: 19/2011 Spremembe in dopolnitve odloka o PUP za centralna naselja Vrsta mape: stališča do pripomb Stran 1 od PROSTORSKO UREDI Stran 1 od 10 1. PROSTORSKO UREDITVENI POGOJI - naslovna stran IBIS, d.o.o. Slovenska Bistrica inženiring biro, investicijsko svetovanje Trg Alfonza Šarha 1, Slov. Bistrica Št. projekta: 19/2011 Datum:

Prikaži več

zap13

zap13 OBČINA ŽALEC OBČINSKI SV ET Ul. Savinjs ke č ete 5, 3310 Žalec : (03) 713 64 00 Fax: (03) 713 64 612 Števil ka: 062-01 0002/2008 Datum: 31/3-2008 ZAPISNIK 13. REDNE SEJE OBČINSKEGA SV ETA, KI JE BILA V

Prikaži več

7_1_dopisna seja sklic

7_1_dopisna seja sklic OBČINA KRANJSKA GORA OBČINSKI SVET 1. DOPISNA SEJA 24.12.2018 03.01.2019 1 O B Č I N A KRANJSKA GORA OBČINSKI SVET Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.: (04) 580 98 08, fax.: (04) 580 98 24 http://obcina.kranjska-gora.si/

Prikaži več

OBČINA LOGATEC ŢUPAN e: Trţaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka:007-31/201

OBČINA LOGATEC ŢUPAN   e: Trţaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka:007-31/201 OBČINA LOGATEC ŢUPAN www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Trţaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka:007-31/2011-1 Datum: 18. 10. 2011 Zadeva: Odlok o programu opremljanja

Prikaži več

KRAJEVNA SKUPNOST

KRAJEVNA SKUPNOST Mestna občina Koper Krajevna skupnost Hrvatini Svet KS Hrvatini Z A P I S N I K 1. REDNE SEJE SVETA KS HRVATINI dne 11. OKTOBRA 2016 ob 19.00 uri, v sejni sobi KS Hrvatini UGOTOVITEV SKLEPČNOSTI: Prisotni

Prikaži več

V skladu z 11. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10, 75/12, 47/13 ZDU-1G, 50/14, 9

V skladu z 11. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10, 75/12, 47/13 ZDU-1G, 50/14, 9 V skladu z 11. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10, 75/12, 47/13 ZDU-1G, 50/14, 90/14 ZDU-1I, 14/15 ZUUJFO in 76/15), 7. členom Uredbe

Prikaži več

OBČINA MORAVČE Občinska uprava Tel. 01/ , fax 01/ Vegova ulica 9, 1251 Moravče Številka: /

OBČINA MORAVČE Občinska uprava Tel. 01/ , fax 01/ Vegova ulica 9, 1251 Moravče   Številka: / OBČINA MORAVČE Občinska uprava Tel. 01/724-714-0, fax 01/723-10-35 Vegova ulica 9, 1251 Moravče E-mail: obcina@moravce.si Številka: 9000-0002/2019-10 Datum: 21.2.2019 Občina Moravče OBČINSKI SVET K TOČKI:

Prikaži več

OBČINA CERKLJE NA GORENJSKEM Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje 04/ / Številka: / Da

OBČINA CERKLJE NA GORENJSKEM Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje 04/ / Številka: / Da OBČINA CERKLJE NA GORENJSKEM Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje e-mail:obcinacerklje@siol.net 04/28 15 820 04/ 28 15 800 Številka: 032-04/2014-426 Datum: 10. 4. 2018 OBČINSKI SVET OBČINE CERKLJE NA GORENJSKEM

Prikaži več

PREDLOG

PREDLOG DOPOLNJEN PREDLOG MAREC 2019 Na podlagi 29. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 - uradno prečiščeno besedilo, 27/08 - odl. US, 76/08, 79/09, 51/10, 84/10 - odl. US, 40/12 ZUJF,

Prikaži več

premoženjske - brez op

premoženjske - brez op RAVNANJE Z NEPREMIČNIM PREMOŽENJEM - RAZPOLAGANJE IN PRIDOBIVANJE NEPREMIČNIN- PREDLAGATELJ: Darko Zevnik, župan Občine Metlika PRIPRAVILA: Jasna Brus Rožman PREDMET: Nepremičnine A.) - parc. št. 2766/6

Prikaži več

Microsoft Word - 12_seja_redna.doc

Microsoft Word - 12_seja_redna.doc OBČINA PREDDVOR OBČINSKI SVET Datum: 5. 3. 2012 Številka: 10-os-12 Z A P I S N I K 12. (redne) seje Občinskega sveta Občine Preddvor, z dne 29. 2. 2012, s pričetkom ob 18. uri Prisotni člani OS: Opravičeno

Prikaži več

OBČINA KAMNIK

OBČINA KAMNIK OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg 24 1240 Kamnik Številka: 410-9/2019-4/1 Datum: 17. 6. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ZA RAZŠIRITEV DNEVNEGA REDA 6. SEJE OBČINSKEGA SVETA S TOČKO»PREDLOG

Prikaži več

15. januar 2019 Številka: 1/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Ura

15. januar 2019 Številka: 1/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Ura 15. januar 2019 Številka: 1/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37a Statuta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 1/2016 - uradno prečiščeno besedilo)

Prikaži več

OBČINA DUPLEK

OBČINA DUPLEK OBČINA DUPLEK OBČINSKI SVET TOČKA 6 IMENOVANJE A NADZORNEGA SVETA JMSS MARIBOR Predlagatelj gradiva: Mitja Horvat, župan Pripravljavec gradiva: občinska uprava, JMSS Maribor Poročevalec na seji: Dušanka

Prikaži več

Microsoft Word - Pregled in potrditev zapisnika in sklepov 26. redne seje, doc

Microsoft Word - Pregled in potrditev zapisnika in sklepov 26. redne seje, doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0001/2014 Datum: 14.2.2014 P R E G L E D SKLEPOV 26. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29.1.2014 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 26. redne

Prikaži več

Številka: / Datum: POROČILO O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017

Številka: / Datum: POROČILO O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017 Številka: 00700-1/2017-1 Datum: 31. 03. 2017 O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017 I. UVOD Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih

Prikaži več

(Microsoft Word - Obrazlo\236itev poseb. dela rebalansa 2015)

(Microsoft Word - Obrazlo\236itev poseb. dela rebalansa 2015) Obrazložitev posebnega dela rebalansa proračuna 2015 V nadaljevanju so obrazloženi predlogi sprememb in dopolnitev po posameznih proračunskih postavkah: 011017 Delovanje svetniške skupine SD Predlagamo

Prikaži več

Z A P I S N I K osnutek 12. seje Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica /v nadaljnjem besedilu: Občinskega sveta/, 1. ki je bila ob u

Z A P I S N I K osnutek 12. seje Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica /v nadaljnjem besedilu: Občinskega sveta/, 1. ki je bila ob u Z A P I S N I K osnutek 12. seje Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica /v nadaljnjem besedilu: Občinskega sveta/, 1. ki je bila 20.12.2011 ob 17.00 uri v prostorih sejne sobe Občine Ivančna Gorica. Na

Prikaži več

I Datum: OBČINA RADOVLJICA OBČINSKI SVET Gorenjska cesta 19, 4240 Radovljica, tel.: , faks: e-na

I Datum: OBČINA RADOVLJICA OBČINSKI SVET Gorenjska cesta 19, 4240 Radovljica, tel.: , faks: e-na I Datum: 24.1.2018 OBČINA RADOVLJICA OBČINSKI SVET Gorenjska cesta 19, 4240 Radovljica, tel.: 04 537 23 00, faks: 04 531 46 84 www.radovljica.si, e-naslov: obcina.radovljica@radovljica.si Z A P I S N I

Prikaži več

NAROČNIK: OBČINA MENGEŠ SLOVENSKA CESTA MENGEŠ Projekt št. 63 Izdelava ločenega programa opremljanja stavbnih zemljišč za območje "Testenova u

NAROČNIK: OBČINA MENGEŠ SLOVENSKA CESTA MENGEŠ Projekt št. 63 Izdelava ločenega programa opremljanja stavbnih zemljišč za območje Testenova u NAROČNIK: OBČINA MENGEŠ SLOVENSKA CESTA 30 1234 MENGEŠ Projekt št. 63 Izdelava ločenega programa opremljanja stavbnih zemljišč za območje "Testenova ulica - Trzin" ter zaključeno območje "Rašiška cesta"

Prikaži več

POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE

POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE KAZALO I. SPLOŠNO... 3 II. UDELEŽENCI... 3 III. POTEK SKUPŠČINE... 4 IV. SKLEPČNOST IN ODLOČANJE... 4 V. VOLITVE ORGANOV ZVEZE... 5 VI. KONČNE DOLOČBE... 7 POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE

Prikaži več

ZAPISNIK

ZAPISNIK LETNI NAČRT RAVNANJA Z NEPREMIČNIM PREMOŽENJEM ZA LETO 2018 1. Občinski svet Občine Bled sprejme letni načrt pridobivanja nepremičnega premoženja Občine Bled za leto 2018. 2. Občinski svet Občine Bled

Prikaži več

SPISEK UČENCEV

SPISEK UČENCEV Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik DELA SVETA STARŠEV Kamnik, september 2012 SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Ta poslovnik ureja delo Sveta staršev Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik

Prikaži več

Klasifikacijski znak 037

Klasifikacijski znak 037 Klasifikacijski znak 037 Maribor, 28.11.2018 Z A P I S N I K Konstitutivne seje ŠTUDENTSKEGA SVETA Fakultete za strojništvo UM, ki je potekala v torek, 28. novembra 2018, ob 18.00 uri v prostoru B-202.

Prikaži več

OBČINA ČRNOMELJ K točki 13 OBČINSKI SVET Gradivo za sejo Občinskega sveta občine Črnomelj v maju

OBČINA ČRNOMELJ K točki 13 OBČINSKI SVET Gradivo za sejo Občinskega sveta občine Črnomelj v maju OBČINA ČRNOMELJ K točki 13 OBČINSKI SVET Gradivo za sejo Občinskega sveta občine Črnomelj v maju 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prikaži več

Naročnik: Občina Horjul Občinski trg Horjul Naloga: OBRAZLOŽITEV IN UTEMELJITEV SPREMEMB IN DOPOLNITEV ODLOKA O OBČINSKEM PROSTORSKEM NAČRTU OB

Naročnik: Občina Horjul Občinski trg Horjul Naloga: OBRAZLOŽITEV IN UTEMELJITEV SPREMEMB IN DOPOLNITEV ODLOKA O OBČINSKEM PROSTORSKEM NAČRTU OB Naročnik: Občina Horjul Občinski trg 1 1354 Horjul Naloga: OBRAZLOŽITEV IN UTEMELJITEV SPREMEMB IN DOPOLNITEV ODLOKA O OBČINSKEM PROSTORSKEM NAČRTU OBČINE HORJUL št. 4 (predlog) Projektna skupina: Odgovorni

Prikaži več