katalog Mercedes-Benz Razred A kompaktna limuzina

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "katalog Mercedes-Benz Razred A kompaktna limuzina"

Transkripcija

1 Razred A kompaktna limuzina

2 Pozdravljen, Mercedes Vam je to poznano? Da prvič srečate človeka in imate občutek, kot da ga že od nekdaj poznate? Podobno je z razredom A. Šele nekaj dni potujeta skupaj in že pozna vaše posebnosti, vaša razpoloženja, kaj imate najraje in česa sploh ne marate. Skoraj bolje kot vi sami. Z razredom A naenkrat postanete eno. Da ste vedno lahko taki, kot ste.

3

4 Res vam dobro pristaja Linije razreda A sledijo samo eni usmeritvi: naši oblikovalski filozofiji čutne jasnosti. Površine so še bolj puristične, podrobnosti so še bolj markantne. Šik, kajne?

5

6

7 Vas lahko malce razbremenimo? To je namreč namen naših novih storitev povezljivosti. Da bi vam olajšali življenje. Vaš razred A vas bo brez kablov, ključev in predvsem brez napora povezal z vsem, kar je pomembno.

8 Pogovorimo se o zaupanju Vaš razred A vas lahko opozori pri nevarnosti trka, vam pomaga pri zaviranju in izogibanju ter celo samodejno sproži zasilno zaviranje.

9

10 Razred A z

11

12 Varnost in asistenti Zaščitniški nagon, podprt z najnovejšo tehnologijo. Razred A lahko ohranja razdaljo celo pri hitrosti do 210 km/h. S tem pa je še bližje višjemu razredu. Njegovim čutom (da, prav zares jih ima) lahko zaupate kot nikomur drugemu. Tudi pri velikih hitrostih. Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC poskrbi, da vaše vozilo ohranja varno razdaljo do vozila pred vami. Aktivni zavorni asistent lahko v nujnem primeru samostojno zavira. Tako se ves čas počutite varno in v dobrih rokah. Lahko vozilo sploh stori še več za vas?

13 Povezljivost V razredu A se vaš pametni telefon polni tako, da ga odložite v sredinsko konzolo. Povsem preprosto, brez kablov in s standardom Qi. In kar je najboljše: komunikacija s sosednjim poljem (Near Field Communication NFC) omogoča, da se pametni telefon takoj poveže z razredom A brez dodatnih korakov. Tudi pošiljanje kratkih sporočil in brskanje po stikih je povsem preprosto. V razredu A lahko uporabljate svoj pametni telefon, ne da bi ga morali prijeti v roko. Povežete ga lahko prek USB, WLAN ali NFC. Nato lahko z gumbi na dotik na volanu skoraj vse aplikacije in funkcije udobno upravljate prek prikazovalnika multimedijskega sistema. Mimogrede in povsem brez napora. V razredu A boste na nekatere stvari gledali drugače. Denimo na cesto. Posebna kamera predvaja sliko okolice ali statični posnetek na prikazovalniku multimedijskega sistema. In to na inovativen in informativen način. Dopolnjuje navidezne predmete ali oznake in tako denimo olajša iskanje vašega cilja. Zelo intuitivno in neverjetno inteligentno.

14 Občutek objema Notranjost razreda A potnike dobesedno objame. Prehodi med armaturno ploščo, sredinsko konzolo in oblogami vrat so izredno tekoči in dajejo občutek, kot da vas vozilo objema z vseh strani. Ta učinek razreda A je tako edinstven kot izbor okrasnih elementov in ambientne osvetlitve, ki prikaže vse elemente v najboljši luči. Videz širokozaslonskega monitorja En pogled pove več kot tisoč besed. Notranjost razreda A ima popolnoma nov videz in vam omogoča nov pogled. Ne na enem, temveč na dveh prikazovalnikih z visoko ločljivostjo. Serijsko s 17,78-centimetrskim (7-palčnim) prikazovalnikom. Ali na željo z zelo velikim 26-centimetrskim (10,25-palčnim) prikazovalnikom. Oba prikazovalnika pa dajeta videz, kot da lebdita v prostoru. Zelo preprosto je tudi upravljanje na volanu, Touchpadu ali zaslonu na dotik. Slednje je novost, ki je prav gotovo vredna ponovnega ogleda.

15 Projekcijski zaslon head-up Projekcijski zaslon head-up razreda A poskrbi, da je vaš pogled vedno usmerjen naprej. Vse pomembne informacije, kot so na primer hitrost, dovoljene največje hitrosti in navigacijski napotki, so projicirane v vaše vidno polje. Virtualno in v barvi. Višino in vsebino lahko prilagodite ter jih shranite s funkcijo Memory. Še nekaj, na kar vam v prihodnje ne bo več treba misliti. Širok nabor tem Razred A in sistem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) omogočata nekoliko več. To poleg prilagajanja ambientne osvetlitve po meri vključuje tudi prilagajanje sloga prikazov na kombiniranem inštrumentu in prikazovalniku multimedijskega sistema: povsem indi vidualno in intuitivno, na primer z gumbi na dotik na volanu.

16 Serijska oprema Zelo velik del razreda A dobite že brez enega samega križca na opcijskem seznamu. Tako se vozilo pri serijski opremi kaže po svoji radodarni plati. Za visok standard varnosti, ki je značilen za znamko, skrbita aktivni zavorni asistent in aktivni asistent za ohranjanje smeri. Želeno temperaturo v vozilu pa uravnava klimatska naprava. Različica opreme Style Z različico opreme Style bo oprema vašega vozila odstopala od serijske. Mladostno sproščen nastop od znotraj in od zunaj. K temu spadajo dodatni elementi, kot so 16-palčna platišča iz lahke kovine in ekskluzivno za to opremo narejeno oblazinjenje ter okrasni šivi v modnih barvah.

17 Različica opreme Progressive Različica opreme Progressive bistveno poveča vrednost vašega vozila. Dodana vrednost, ki jo vidite in občutite. Iz vseh zornih kotov se poveča fascinacija in visokokakovostna tehnologija tega vrhunskega kompaktnega avtomobila. AMG Line Z različico opreme AMG Line tako navzven kot v notranjosti jasno izražate, kako zmogljivo je vaše vozilo. Predvsem paket AMG Styling s posebnimi sprednjimi in zadnjimi spodnjimi ščitniki vozilo optično približa modelom AMG. K voznemu doživetju pa poleg tega prispevata tudi tehnologija spuščenega športnega podvozja in neposredno krmiljenje.

18 DYNAMIC SELECT Prilagodite vožnjo svojemu počutju. DYNAMIC SELECT vam s pritiskom gumba ponuja različne vozne programe, ki vnaprej določajo odzivanje motorja, menjalnika, podvozja ali krmiljenja. Medtem ko program Sport poudarja dinamično vožnjo, ponuja osnovni program Comfort bolj vsestransko udobje. Način ECO po drugi strani stavi na najvišjo učinkovitost ter varčuje z gorivom in denarjem. Vozni program ECO je še posebej uporaben, če želite preprečiti nastajanje CO 2 in škodljivih snovi. Ogrevanje sedežev in klimatska naprava delujeta v tem programu z zmanjšano močjo in tako varčujeta z dragoceno energijo. V programu Individual pa posamezne parametre nastavljate po želji. Tako lahko denimo hkrati nastavite športni pogon in udobno nastavitev podvozja.

19 Komfortno podvozje z možnostjo znižanja Komfortno podvozje vam ponuja izredno dinamičnost. Cestišče naredi še bolj ravno. Za 15 milimetrov spuščeno podvozje deluje s posebej usklajenimi vzmetmi in blažilniki: namensko bolj športno zasnovan kot pri standardnih podvozjih. Uživajte v obljubi zmogljivosti in čustvih že v mirovanju. S skrajšanimi pomiki vzmeti se vozilo optično še bolj približa cestišču.

20 Takojšnja zmogljivost Vsak Mercedes-AMG je edinstvena mojstrovina z razpoznavnim značajem. Kar združuje naše prestižne in športne avtomobile, je njihov neukrotljivi športni duh. Njihova strast za vrhunsko učinkovitost. Ta se razvije, ko se inženirsko znanje sreča s čisto posebno naravnanostjo: stanjem duha AMG. Prepričani smo, da je za doseganje novih ciljev treba presegati meje. Nič ni nemogoče. Meje ustvarjajo ljudje in ljudje so tudi tisti, ki jih presegajo. S tako naravnanostjo ustvarjamo izjemno zmogljivost za avtomobilistični šport pa tudi za cesto. Dobrodošli v svetu AMG.

21

22 Tehnični podatki Dizelski motorji Bencinski motorji A 160 d A 180 d A 200 d A 220 d A 160 A 180 Gibna prostornina (cm 3 ) Nazivna moč 1 (kw [KM] pri 1/min) 70 [95] / [116] / [150] / [190] / [109] / [136] / Pospešek z 0 na 100 km/h (s) 12,4 10,5 8,1 7 10,9 9,2 Največja hitrost, pogojena s konstrukcijo (km/h) Poraba goriva 4 (l/100 km) v naselju 4,7 4,7 4,9 5,3 7,5 7,2 zunaj naselja 3,6 3,6 3,6 3,8 4,6 4,3 kombinirana 4,0 4,0 4,0 4,3 5,7 5,4 Kombinirani izpusti CO 2 4 (g/km) Emisijski razred 5 /razred učinkovitosti 6 Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d ISC Euro 6d ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC A 200 A 220 A 220 4MATIC A 250 A 250 4MATIC Mercedes-AMG A 35 4MATIC Gibna prostornina (cm 3 ) Nazivna moč 1 (kw [KM] pri 1/min) 120 [163] / [190] / [190] / [224] / [224] / [306] / Pospešek z 0 na 100 km/h (s) 8,2 6,9 6,9 6,2 6,2 4,7 Največja hitrost, pogojena s konstrukcijo (km/h) Poraba goriva 4 (l/100 km) v naselju 6,9 8,1 8,7 8,1 8,7 9,3 zunaj naselja 4,4 5,0 5,2 5,1 5,4 6,1 kombinirana 5,4 6,2 6,5 6,2 6,6 7,3 Kombinirani izpusti CO 2 4 (g/km) Emisijski razred 5 /razred učinkovitosti 6 Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC 1 Podatki o nazivni moči po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji. Na voljo za kratek čas. Elektronsko uravnavano. Navedene vrednosti so bile določene po predpisanem postopku merjenja. To so vrednosti CO 2 po protokolu NEDC v povezavi s 1. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO 2 novih osebnih vozil si lahko preberete v Vodniku o porabi goriva, emisijah CO 2 in porabi elektrike novih osebnih vozil, ki ga brezplačno prejmete na vseh prodajnih mestih in pri podjetju Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) na naslovu Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na izbrano 5 6 dodatno opremo. Podatki veljajo samo znotraj Evropske unije. Odstopanja v posameznih državah so mogoča. Izračunano na podlagi izmerjenih izpustov CO 2 ob upoštevanju mase vozila. Veljavno samo v Nemčiji. Za več tehničnih podatkov glejte

23 Mere Vsi podatki so v milimetrih. Prikazane mere so srednje vrednosti. Veljajo za vozilo s serijsko opremo in v nenatovorjenem stanju.

24 Mercedes-Benz je eden od soustanoviteljev svetovne fundacije Laureus Sport for Good, ustanovljene leta To je najpomembnejša socialna pobuda znamke Mercedes-Benz. Laureus Sport for Good s socialnimi športnimi projekti podpira pomoči potrebne otroke in mladostnike, jim odpira perspektive ter posreduje pomembne vrednote, kot so ekipni duh, spoštovanje in odločnost. Change the Game for Kids je naše vodilo, ki ga želimo deliti z vami. Z nakupom Mercedes-Benza podpirate gibanje Laureus Sport for Good. Informacije o podatkih v tej objavi: po zaključku redakcije, , je morda prišlo do sprememb. Proizvajalec si pridržuje pravico do sprememb konstrukcije in oblike, do odstopanj barvnih odtenkov in do sprememb obsega dobave v dobavnem roku, če so spremembe in odstopanja ob upoštevanju interesov prodajalca za kupca sprejemljive. Če prodajalec ali proizvajalec za označevanje naročila ali naročenega predmeta uporablja znake ali številke, iz tega ne izhajajo nikakršne pravice. Slike lahko prikazujejo tudi pribor in dodatno opremo, ki ne sodita k serijski dobavi. Ta katalog se uporablja mednarodno. Izjave o zakonskih, pravnih in davčnih predpisih ter njihovih učinkih ne veljajo za Slovenijo. Zato se za informacije o zadnjem stanju obrnite na prodajnega partnerja znamke Mercedes-Benz. Daimler AG, dialog@daimler.com,

katalog Mercedes-Benz CLA kupe

katalog Mercedes-Benz CLA kupe Kupe CLA Vse, kar vas dela posebne Popolnoma nov v mestu in pripravljen na to, da bo pustil trajen vtis. S tem oblikovanjem boste zablesteli. Zmogljivost pospešuje vaše življenje. Vmesnik govori vaš jezik.

Prikaži več

Razred E limuzina

Razred E limuzina Razred E limuzina Intuitivno zaznamuje slog Limuzina razreda E uteleša sodoben slog in kultivirano športnost vse to z nenavadno lahkoto. Vsaka linija sledi načelu čutne jasnosti. Poleg serijske opreme

Prikaži več

Razred S kabriolet

Razred S kabriolet Razred S kabriolet Vožnja z odprto streho razvajanje za čute Topel zrak, prijetna sončna svetloba, neverjetno mehko usnje in klavirski lak s sijajem. Čutna jasnost dizajna. Vožnja s kabrioletom razreda

Prikaži več

Razred E karavan

Razred E karavan Razred E karavan Tekoče obvlada govorico oblik Vsaka linija, vsaka površina poteka po načelu otipljive jasnosti. Zaradi dinamičnih razmerij z napeto oblikovanimi linijami deluje karavan razreda E edinstveno

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz GLE suv

katalog Mercedes-Benz GLE suv GLE športno terensko vozilo Videti je kot uspeh. Pomeni pa veliko več. Bolj inteligenten, pozoren in obziren kot kdaj koli prej novi GLE ustvarja novo podobo športnega terenskega vozila. Njegovo podvozje

Prikaži več

GLS športno terensko vozilo

GLS športno terensko vozilo GLS športno terensko vozilo Na vsakem terenu v svojem elementu GLS s številnimi razpoložljivimi možnostmi serijske in dodatne opreme tako na cesti kot na terenu v vseh situacijah uteleša mir in sproščenost.

Prikaži več

Kabriolet razreda E

Kabriolet razreda E Kabriolet razreda E Popolna eleganca Popolna razmerja in puristično oblikovane površine dajejo kabrioletu povsem samosvoj videz, ki vas s strani naravnost prevzame. Pogled: čuten in jasen Organske oblike

Prikaži več

Razred E kupe

Razred E kupe Razred E kupe Odličen primer nove oblikovalske filozofije Mercedes-Benz: odkrijte razburljiv dizajn vozila Uteleša sodoben stil in elegantno športnost. Zahvaljujoč popolnim proporcem in atletskim stilskim

Prikaži več

Razred C T-model

Razred C T-model Razred C T-model Nikoli ni tako dobro, da bi ne moglo biti še boljše Že zunanjost T-modela razreda C jasno izraža željo po napredku. Najsodobnejši žarometi LED svetijo še natančneje, še svetleje in še

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

CLS kupe

CLS kupe CLS kupe Prvo srečanje. In naenkrat je vse drugače. Ne morete odvrniti pogleda. Te elegantne poteze in ikonična oblika. Naenkrat jo začutite: željo po lastništvu. Včasih zadostuje že en sam trenutek,

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

Katalog Mercedes-Benz razred V

Katalog Mercedes-Benz razred V Velikoprostorska limuzina razreda V Velik kot življenje samo. Vstopite v vozilo razreda V in uživajte na vsakem kilometru poti. Je tako vsestranski kot vaše življenje in tako čudovit kot vaše sanje. Z

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

Uradni list RS - 32/2004, Uredbeni del

Uradni list RS - 32/2004, Uredbeni del PRILOGA VI POTRDILA O SKLADNOSTI (Vzorci vsebine) Stran 1 A) POTRDILO O SKLADNOSTI ZA VOZILO HOMOLOGIRANEGA TIPA POTRDILO O SKLADNOSTI ZA VOZILO HOMOLOGIRANEGA TIPA (1) (številka potrdila o skladnosti:)

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred A kombilimuzina

cenik Mercedes-Benz razred A kombilimuzina Razred A kombilimuzina Cenik veljaven od 28. avgusta 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum

Prikaži več

Ministrstvo za okolje in prostor, ARSO Priročnik - PRILOGA 2 Stran 1 od 7 Seznam modelov novih osebnih avtomobilov s podatki o varčnosti porabe goriva

Ministrstvo za okolje in prostor, ARSO Priročnik - PRILOGA 2 Stran 1 od 7 Seznam modelov novih osebnih avtomobilov s podatki o varčnosti porabe goriva Ministrstvo za okolje in prostor, ARSO Priročnik - PRILOGA 2 Stran 1 od 7 Seznam modelov novih osebnih avtomobilov s podatki o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka,

Prikaži več

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred C - karavan

cenik Mercedes-Benz razred C - karavan Razred C karavan Cenik veljaven od 1. julija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred C - limuzina

cenik Mercedes-Benz razred C - limuzina Razred C limuzina Cenik veljaven od 1. julija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred E - karavan in All-Terrain

cenik Mercedes-Benz razred E - karavan in All-Terrain Razred E karavan Cenik veljaven od 10. julija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO 2 ZA VOZILA HONDA Nasveti voznikom Pravilna uporaba vozila, redno vzdrževanje in način vožnje (izogibanje agresivni vožnji, vožnja pri nižjih hitrostih,

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred X

cenik Mercedes-Benz razred X Razred X Pickup Cenik veljaven od 1. avgusta 2018 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold.

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold. PERFECT CAR INTERIOR Novem Predstavitev podjetja PERFECT CAR INTERIOR 1) Vizija Strategija Vrednote Dejstva in podatki Kupci in reference Ponudba storitev Kariera Naša obljuba Stran 2 Vizija Strategija

Prikaži več

Direktiva Komisije 2014/44/EU z dne 18. marca 2014 o spremembi prilog I, II in III k Direktivi Evropskega parlamenta in Sveta 2003/37/ES o homologacij

Direktiva Komisije 2014/44/EU z dne 18. marca 2014 o spremembi prilog I, II in III k Direktivi Evropskega parlamenta in Sveta 2003/37/ES o homologacij L 82/20 Uradni list Evropske unije 20.3.2014 DIREKTIVA KOMISIJE 2014/44/EU z dne 18. marca 2014 o spremembi prilog I, II in III k Direktivi Evropskega parlamenta in Sveta 2003/37/ES o homologaciji kmetijskih

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz CLA kupe

cenik Mercedes-Benz CLA kupe CLA kupe Cenik veljaven od 25. marca 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam ponudi

Prikaži več

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, C(2019) 1294 final UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne o spremembi Uredbe (EU) 2017/2400 in Direktive 2007/46/

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, C(2019) 1294 final UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne o spremembi Uredbe (EU) 2017/2400 in Direktive 2007/46/ EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, 19.2.2019 C(2019) 1294 final UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne 19.2.2019 o spremembi Uredbe (EU) 2017/2400 in Direktive 2007/46/ES Evropskega parlamenta in Sveta glede določitve emisij

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

Cenik razreda C limuzina Veljaven od 4. aprila 2011

Cenik razreda C limuzina Veljaven od 4. aprila 2011 Cenik razreda C limuzina Veljaven od 4. aprila 2011 Predgovor Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Veseli nas, da vas zanima vozilo z zvezdo. Zvezda namreč ne pooseblja zgolj kakovosti, zanesljivosti, varnosti

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz GLC - SUV in kupe

cenik Mercedes-Benz GLC - SUV in kupe GLC in kupe Cenik veljaven od 6. maja 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam ponudi

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2

PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO2 PRIROČNIK O VARČNI PORAI GORIVA IN EMISIJAH CO2 Seznam novih modelov Suzuki v Sloveniji Nasveti voznikom za varčno vožnjo Seznam vseh novih modelov osebnih vozil znamke Suzuki, ki so v tekočem letu naprodaj

Prikaži več

Dolgoročna zanesljivost.

Dolgoročna zanesljivost. Dolgoročna zanesljivost. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS: IVECO nudi celovito ponudbo rabljenih vozil najboljših blagovnih znamk skupaj z vseobsegajočimi storitvami in poslovnimi rešitvami. O nas OK TRUCKS

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred C - kupe in kabriolet

cenik Mercedes-Benz razred C - kupe in kabriolet Razred C kupe in kabriolet Cenik veljaven od 28. junija 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš

Prikaži več

Priročnik o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka osebnih vozil smart

Priročnik o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka osebnih vozil smart Priročnik o varčnosti porabe goriva, emisijah CO 2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka osebnih vozil smart. Izdaja: oktober 2018 www.smart.com smart znamka Daimlerja Poraba goriva, emisije CO 2 in

Prikaži več

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB 5 VRATNI ZUNANJI DIZAJN Nesporno drugačen, nedvomno eleganten in športen. Sodoben dizajn Civic-a je edinstvena mešanica dramatičnih kiparskih linij in gladke športne krivulje. Avto, ki je zasnovan tako,

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 PRIROČNIK O VARČNI PORABI GORIVA IN EMISIJAH CO 2 ZA VOZILA MITSUBSIHI Nasveti voznikom Pravilna uporaba vozila, redno vzdrževanje in način vožnje (izogibanje agresivni vožnji, vožnja pri nižjih hitrostih,

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 67 80 13 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 80 13 KAZALO VSEBINA PAKETA...3 NAMESTITEV IN UPORABA...3

Prikaži več

cenik Mercedes-Benz razred V - facelift

cenik Mercedes-Benz razred V - facelift Razred V Cenik veljaven od 25. marca 2019 Dobrodošli v svetu Mercedes-Benza Vsako posamezno vozilo z zvezdo se izdela prav posebej za vas, da hkrati navduši vaše srce in prepriča vaš razum da vam ponudi

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

FOR SMARTER PEOPLE TAKO SE VLOMI PREPREČUJEJO DANES REHAU Smart Guard System plus preventivna protivlomna zaščita WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE.

FOR SMARTER PEOPLE TAKO SE VLOMI PREPREČUJEJO DANES REHAU Smart Guard System plus preventivna protivlomna zaščita WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE. FOR SMARTER PEOPLE TAKO SE VLOMI PREPREČUJEJO DANES REHAU Smart Guard System plus preventivna protivlomna zaščita WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE. NA NOVO ZASNOVANA OKNA Za današnje življenje Naše

Prikaži več

Priročnik o varčnosti porabe goriva, emisijah CO in emisijah onesnaževal 2 zunanjega zraka s podatki za vse modele novih osebnih avtomobilov

Priročnik o varčnosti porabe goriva, emisijah CO in emisijah onesnaževal 2 zunanjega zraka s podatki za vse modele novih osebnih avtomobilov Priročnik o varčnosti porabe goriva, emisijah CO in emisijah onesnaževal 2 zunanjega zraka s podatki za vse modele novih osebnih avtomobilov Seznam novih modelov Suzuki v Sloveniji Nasveti voznikom za

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij With the support of the Lifel

PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij With the support of the Lifel PRIMER DOBRE PRAKSE Projekt MESA- Mechatronics in energy saving applications, projekt Leonardo da Vinci, Prenos inovacij This project has been funded with support from the European Commission. 1 Pri predelavi

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema T-Roc Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Tehnologija poročena z obliko. Grelnik je končno postal oblikovalski predmet in postaja junak novega domačega okolja. SELECTION 2016

Tehnologija poročena z obliko. Grelnik je končno postal oblikovalski predmet in postaja junak novega domačega okolja. SELECTION 2016 Tehnologija poročena z obliko. Grelnik je končno postal oblikovalski predmet in postaja junak novega domačega okolja. SELECTION 2016 Osa S vsebuje vse v 18 centimetrih. barva vašega stila Sprednje plošče

Prikaži več

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popustilo občutek zadovoljstva, ki bo razblinil vaše predsodke

Prikaži več

an-01-sl-Bluetooth_HD_glasbeni_sprejemnik_za_brezzicni_prenos_Belkin_G3A2000.docx

an-01-sl-Bluetooth_HD_glasbeni_sprejemnik_za_brezzicni_prenos_Belkin_G3A2000.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 55 43 34 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth HD glasbeni sprejemnik za brezžični prenos Belkin G3A2000 Kataloška št.: 55 43 34 KAZALO HITRI VODNIK

Prikaži več

- 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT

- 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT - 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT 7 LET STARO VOZILO VAM PRINAŠA - 25 % 5 LET - 30 %

Prikaži več

CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard

CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard Zaupanja vredna tehnologija ploščatih ključev za širok spekter uporabe Patentirani obojestranski ključ CY110 nudi podobne prednosti, kot sistemi

Prikaži več

an-01-Stikalo_za_luc_za_na_stopnisce_Zamel_ASP-01.docx

an-01-Stikalo_za_luc_za_na_stopnisce_Zamel_ASP-01.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 146 29 41 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Časovno stikalo za luč za na stopnišče Zamel ASP-01 Kataloška št.: 146 29 41 KAZALO OPIS NAPRAVE... 3 LASTNOSTI...

Prikaži več

Tarraco Cenik veljaven od

Tarraco Cenik veljaven od Tarraco Cenik veljaven od 28.3.2019 Izvedba kw (KM) Menjalnik Koda MPC* v EUR 1.5 Eco TSI EVO 110 (150) KN22OXW5 28.065 2.0 TDI 110 (150) KN22PXW5 30.241 2.0 TDI DSG 4DRIVE 110 (150) 7-st. DSG KN22PSW5

Prikaži več

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, XXX [ ](2013) XXX draft DIREKTIVA KOMISIJE.../ /EU z dne XXX o spremembi prilog I, II in III k Direktivi 2000/25/ES Evropsk

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, XXX [ ](2013) XXX draft DIREKTIVA KOMISIJE.../ /EU z dne XXX o spremembi prilog I, II in III k Direktivi 2000/25/ES Evropsk EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, XXX [ ](2013) XXX draft DIREKTIVA KOMISIJE.../ /EU z dne XXX o spremembi prilog I, II in III k Direktivi 2000/25/ES Evropskega parlamenta in Sveta o ukrepih, ki jih je treba

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

IR termometer testo 830 testo 830 hiter, za brezkontaktno merjenje površinske temperature Merjenje z laserskim pointerjem za natančno merjenje tudi na

IR termometer testo 830 testo 830 hiter, za brezkontaktno merjenje površinske temperature Merjenje z laserskim pointerjem za natančno merjenje tudi na IR termometer testo 830 testo 830 hiter, za brezkontaktno merjenje površinske temperature Merjenje z laserskim pointerjem za natančno merjenje tudi na večjih razdaljah Hitro shranjevanje odčitkov (2 odčitka

Prikaži več

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) 2018/ z dne 16. julija o spremembi Izvedbene uredbe (EU) 2017/ za razjasnitev in

IZVEDBENA  UREDBA  KOMISIJE  (EU)  2018/ z dne  16. julija o spremembi  Izvedbene  uredbe  (EU)  2017/ za  razjasnitev  in L 180/10 17.7.2018 IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) 2018/1002 z dne 16. julija 2018 o spremembi Izvedbene uredbe (EU) 2017/1153 za razjasnitev in poenostavitev postopka korelacije ter njegovo prilagoditev

Prikaži več

2018 FXCruiser SVHO®

2018 FXCruiser SVHO® Vaša vstopnica za križarjenje z izjemno hitrostjo Vsestranska zmogljivost našega vodilnega vodnega skuterja WaveRunner je presenetljiva. Je udoben in hiter skuter, primeren za dolga potovanja, poln inovacij

Prikaži več

Novogradnje.si Naselje Rakovnik Naselje Rakovnik LJ-okolica Medvode Naselje pametnih, energijsko varčnih hiš. Lokacija vam nudi neposreden stik z nara

Novogradnje.si Naselje Rakovnik Naselje Rakovnik LJ-okolica Medvode Naselje pametnih, energijsko varčnih hiš. Lokacija vam nudi neposreden stik z nara LJ-okolica Medvode Naselje pametnih, energijsko varčnih hiš. Lokacija vam nudi neposreden stik z naravo in hkrati hiter dostop do vse pomembne infrastrukture. NOVE HIŠE 2. FAZE ŽE V PRODAJI!, Medvode je

Prikaži več

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Hitro in preprosto do cilja s kodami QR Ne glede na to, ali potrebujete informacije

Prikaži več

BMW Group PressClub

BMW Group PressClub Stran 1 Novi serije 7. Vsebina. 1. Novi serije 7: Športna samozavest in luksuzno udobje v popolnem ravnovesju. (Kratka različica).... 2 2. Oblika: Stilna drža, edinstveni elementi opreme, nepozabno premagovanje

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

Podatkovna kartica v skladu z direktivo 1060/2010 PRODUKTNA INFORMACIJA Uredba (EU) št.1060/2010 Proizvajalec Blagovna Znamka Model aparata Electrolux

Podatkovna kartica v skladu z direktivo 1060/2010 PRODUKTNA INFORMACIJA Uredba (EU) št.1060/2010 Proizvajalec Blagovna Znamka Model aparata Electrolux Podatkovna kartica v skladu z direktivo 1060/2010 PRODUKTNA INFORMACIJA Uredba (EU) št.1060/2010 Proizvajalec Blagovna Znamka Model aparata Electrolux Zanussi ZRT18100WA Razred hladilne naprave Hladilnik-zamrzovalnik

Prikaži več

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija

Prikaži več

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Touareg_ML_2020.xls

Touareg_ML_2020.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Touareg Veljaven od 19.06.2019 Modeli Touareg Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 91 60 80 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO USB digitalni zvočniki Logitech S-150 Kataloška št.: 91 60 80 KAZALO 1. VARNOSTNI NAPOTKI... 3 2. NASTAVITEV VAŠIH

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Sportsvan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko

Prikaži več

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah O opozorilih OPOZORILO: OPOZORILO označuje možnost poškodb lastnine, telesnih poškodb ali smrti. Dell Vostro 430 List s tehničnimi informacijami o nastavitvi in funkcijah Pogled s sprednje in zadnje strani

Prikaži več