Št. 2-PKS/SS-JN/ Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Predmet: Oddaja naročila blaga po postopku s pogajanji brez predhodne objave za DOBAV

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Št. 2-PKS/SS-JN/ Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Predmet: Oddaja naročila blaga po postopku s pogajanji brez predhodne objave za DOBAV"

Transkripcija

1 Št. 2-PKS/SS-JN/ Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Predmet: Oddaja naročila blaga po postopku s pogajanji brez predhodne objave za DOBAVO ZDRAVIL (druga alineja 1. c točke 46. člena ZJN-3) V s e b i n a : I. Povabilo k oddaji ponudbe II. III. Navodila ponudniku za izdelavo Dokumenti v ponudbeni dokumentaciji

2 I. POVABILO K ODDAJI PONUDBE Skupnost zavodov osnovne zdravstvene dejavnosti celjske regije, Gregorčičeva 3, 3000 Celje po pooblastilu (11. c točka 2. člena ZJN-3, Ur.l.RS št.: 91/2015), naročnika: - Zdravstveni dom Slovenske Konjice, Mestni trg 17, 3210 Slovenske Konjice, na podlagi druge alineje 1.c točke 46. člena ZJN-3 (Ur.l.RS št.: 91/2015), vabi ponudnika, da v skladu z navodili za izdelavo ponudbe izpolni ponudbo za dobavo zdravil. Okvirna ocenjena vrednost za dobavo zdravil (za eno leto), za ZD Slovenske Konjice znaša: ,28 EUR. Naročnik si pridržuje pravico do spremembe količinskega obsega nabav, v kolikor pride do bistvenih sprememb dela glede na dejanske potrebe (pridobljene koncesije zdravnikov in zobozdravnikov itd.). Naročnik zakonsko podlago druge alineje 1.c točke 46. člena ZJN-3 da lahko dobavo blaga (zdravil) zagotovi le določen gospodarski subjekt, da iz»tehničnih razlogov konkurence za predmet naročanja ni«, utemeljuje z naslednjim: Naročnik je na podlagi 9. člena ZJN-3 (Ur.l.RS št. 91/2015), zavezan ravnati po pravilih o javnem naročanju. Glede na to, da ZD ne izpolnjuje pogoja iz 73. člena Zakona o zdravilih, samostojno ne more neposredno kupovati od veledrogeristov. Zaradi tega naročnik z območno lekarno izvede postopek s pogajanji na podlagi 1.c točko 46. člena ZJN-3. Področje cen zdravil je urejeno z Zakonom o zdravilih (Zzdr-2, Uradni list RS, št. 17/14) in s Pravilnikom o določanju cen zdravil za uporabo v humani medicine (Uradni list RS, št. 32/15). Oblikovanje cen zdravil je v pristojnosti Javne agencije za zdravila in medicinske pripomočke (JAZMP). Financiranje zdravil iz javnih sredstev je urejeno z Zakonom o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju ter s Pravilnikom o razvrščanju zdravil in živil za posebne zdravstvene namene na listo in je v pristojnosti Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS). Zaradi zakonske regulacije cen, Vas vabimo, da na podlagi letne ocenjene vrednosti in vrste posameznih zdravil podate ponudbo za ponujen popust na nabavno vrednost zdravil, ki se obračunava enkrat letno za naročeno blago. Pogodbeni stranki se dogovorita, da bo dobavitelj naročniku priznal popust na nabavno vrednost zdravil, ki se obračuna 1X LETNO skladno s tem postopkom pogajanj za obdobje od do Stroški vročitve zdravila in stroški obdelave naročilnice se usklajujejo skladno z veljavnim področnim dogovorom za lekarniško dejavnost.

3 Predložitev ponudbe 1.1. Ponudba se šteje za pravočasno, če je predložena najkasneje do petka do 8.00 ure. Ponudnik odda ponudbo z oznako»ne ODPIRAJ PONUDBA ZA DOBAVO ZDRAVIL«v pisni obliki s priporočeno pošiljko po pošti ali osebno na naslov pooblaščenega naročnika: Skupnost zavodov osnovne zdravstvene dejavnosti celjske regije, Gregorčičeva 3, 3000 Celje. Po pooblastilu Skupnost zavodov OZD Direktorica: Bronja Vilč,univ.dipl.prav.

4 II. NAVODILA PONUDNIKU ZA IZDELAVO PONUDBE 1.1. Pooblaščeni naročnik Skupnost zavodov osnovne zdravstvene dejavnosti celjske regije, Gregorčičeva 3, 3000 Celje, bo javno naročilo izvedel na podlagi druge alineje 1.c točke 46. člena ZJN Predmet javnega naročila Predmet naročila so dobave zdravil in drugih artiklov iz lekarne za naročnike iz I. točke teh navodil in sicer: registriranih zdravil, neregistriranih zdravil, galenskih pripravkov in drugo Razpisna dokumentacija Pojasnila v zvezi z razpisno dokumentacijo sme ponudnik zahtevati pisno po elektronski pošti na naslov: javna.narocila@szozd.si Naročnik bo v najkrajšem roku oz. najkasneje do do ure poslal pisni odgovor Ponudba Jezik Ponudba in ostala dokumentacija, ki se nanaša na ponudbo mora biti napisana v slovenskem jeziku Ponudbe v variantah Variantne ponudbe niso dopustne Oblika ponudbe Ponudba se sestavi tako, da ponudnik vpiše zahtevane podatke v obrazce, ki so sestavni del razpisne dokumentacije oz. posameznih delov le-te. Ponudba mora biti podana na obrazcih iz prilog razpisne dokumentacije ali po vsebini in obliki enakih obrazcih, izdelanih s strani ponudnika. Vsi v ponudbi predloženi obrazci morajo biti v celoti izpolnjeni, podpisani in ožigosani s strani ponudnika. Vsa zahtevana dokazila naj bodo zložena po vrstnem redu, kot so navedena v točki III.

5 Veljavnost ponudbe Ponudba mora biti veljavna do Način, mesto in čas oddaje ponudbe Ponudbo za javno naročilo ponudnik lahko pošlje priporočeno po pošti ali predloži osebno najkasneje do do 8.00 ure na naslov pooblaščenega naročnika: Skupnost zavodov osnovne zdravstvene dejavnosti celjske regije, Gregorčičeva 3, 3000 Celje. Ponudniki morajo oddati ponudbe v zaprti ovojnici na kateri morajo biti vidno in razločno označeni naslednji podatki: -»Ne odpiraj javni razpis«ponudba za dobavo zdravil, - na hrbtni strani mora biti popoln naslov ponudnika Spremembe in umik ponudbe Ponudnik sme umakniti ponudbo, jo dopolniti ali zamenjati do poteka roka za predložitev ponudbe Dopustne dopolnitve ponudbe Naročnik bo ponudnikom dopustil in omogočil dopolnitev ponudb tako, da bo ponudnika, pisno pozval, da v roku 3 dni od prejema poziva dopolni svojo ponudbo. Če pozvani ponudnik v navedenem roku svoje ponudbe ne bo dopolnil, bo naročnik njegovo ponudbo kot nedopustno zavrnil Predmet pogajanj Predmet pogajanj je ponujen popust na nabavno vrednost zdravil v postopku pogajanj za obdobje treh let. Pogodba se sklepa za določen čas in sicer do , pod odložnim pogojem, prekinitve pogodbe ob koncu vsakokratnega letnega izteka pogodbe v primeru spremembe zakonodaje, področnih predpisov ipd Sklenitev pogodbe Pogodbo o sukcesivni dobavi zdravil bo moral ponudnik podpisati v 8 dneh po prejemu pogodbe. Če izbrani ponudnik pogodbe ne podpiše v navedenem roku, se šteje, da je od pogodbe odstopil.

6 III. DOKUMENTI V PONUDBENI DOKUMENTACIJI Ponudnik mora za izpolnjevanje pogojev in za pravilnost ponudbe v svoji ponudbi predložiti naslednjo dokumentacijo, ki mora biti izpolnjena, podpisana in žigosana ter zložena po vrstnem redu, kot je navedena: 1.1. Izpolnjen obrazec Podatki o ponudniku Obrazec Izjava ponudnika o izpolnjevanju osnovnih pogojev Krovna izjava- 75. člena ZJN-3. Obrazec Izpolnjena priloga Obrazec 3; (ponudba ponudnika) 1.4. Izjava zaradi zagotovitve transparentnosti posla in preprečitve korupcijskih tveganj Obrazec 4; 1.5. Izpolnjen in podpisan vzorec sukcesivne pogodbe za dobavo blaga - Obrazec Priloga tabele z seznamom zdravil (priloga CD,DVD).

7 Obrazec 1 Datum: Firma oz. ime: PODATKI O PONUDNIKU Zakoniti zastopnik: Davčna številka: Matična številka: TRR: Naslov: Številka telefona: Številka telefaksa: E mail: Kontaktna oseba: Odgovorna oseba za podpis pogodbe: Kraj in datum:. Žig in podpis:

8 Obrazec 2 Krovna izjava, (naziv ponudnika, partnerja v skupni ponudbi) s polno odgovornostjo izjavljamo, da: vse kopije dokumentov, ki so priloženi ponudbi, ustrezajo originalom; v celoti sprejemamo pogoje javnega razpisa in vse pogoje, navedene v razpisni dokumentaciji, pod katerimi dajemo svojo ponudbo, ter soglašamo, da bodo ti pogoji v celoti sestavni del pogodbe. Izjavljamo, da izpolnjujemo naslednje obvezne pogoje skladno z zakonskimi zahtevami in zahtevami naročnika: imamo dovoljenje za opravljanje dejavnosti, ki je predmet javnega naročila, smo vpisani v poklicni oziroma poslovni register v državi sedeža, nismo bili pravnomočno obsojeni zaradi storitve kaznivega dejanja naštetega v prvem odstavku 75. člena ZJN-3, nismo izločeni iz postopkov javnih naročil zaradi uvrstitve v evidenco gospodarskih subjektov z negativnimi referencami, nimamo na dan, ko je bila oddana ponudba, v skladu s predpisi države, v kateri imamo sedež, zapadlih, neplačanih obveznih dajatev in drugih denarnih nedavčnih obveznosti v skladu z zakonom, ki ureja finančno upravo, ki jih pobira davčni organ v skladu s predpisi države, v vrednosti 50 EUR ali več, na dan oddaje ponudbe ali prijave nimamo nepredloženih obračunov davčnih odtegljajev za dohodke iz delovnega razmerja za obdobje zadnjih petih let do dne oddaje ponudbe ali prijave, v zadnjih treh letih pred potekom roka za oddajo ponudb ni bila s pravnomočno odločbo pristojnega organa Republike Slovenije ali druge države članice ali tretje države dvakrat izrečena globa zaradi prekrška v zvezi s plačilom za delo, z drugimi gospodarskimi subjekti nismo sklenili dogovora, katerega cilj ali učinek je preprečevati, omejevati ali izkrivljati konkurenco, nismo bili s pravnomočno sodbo v katerikoli državi obsojeni za prestopek v zvezi s poklicnim ravnanjem,

9 pri dajanju informacij v tem ali predhodnih postopkih, nismo namerno podali zavajajoče razlage ali teh informacij nismo zagotovili, izpolnjujemo vse ostale pogoje za izvedbo naročila, ki jih določa razpisna dokumentacija. S podpisom te izjave izjavljamo, da izpolnjujemo vse pogoje iz razpisne dokumentacije, za katere je navedeno, da se izpolnjevanje izkazuje s podpisom te izjave! Kraj in datum: Ime in priimek:

10 Obrazec 3 PONUDNIK PONUDBA PONUDNIKA št.: Naročnik Ponujen popust na nabavno vrednost zdravil po prilogi CD DOBAVA ZDRAVIL ZA ZDRAVSTVENI DOM SLOVENSKE KONJICE **** Ponudnik za tem obrazcem OBVEZNO priloži: izpolnjen, podpisan, žigosan in natisnjen obrazec Ponudbeni predračun (tabela v.xls formatu) za dobavo zdravil; izpolnjen obrazec Ponudbeni predračun za dobavo zdravil v.xls formatu (MS Excel) na CD/DVD. Kraj in datum:. Žig in podpis:

11 IZJAVA ZARADI ZAGOTOVITVE TRANSPARENTNOSTI POSLA IN PREPREČITVE KORUPCIJSKIH TVEGANJ (OBR-4) V postopku pogajanj brez predhodne objave za dobavo zdravil pooblaščenega naročnika SZOZD, Gregorčičeva 3, 3000 Celje, katerega ponudbena vrednost presega PODAJA Ponudnik / prevzemnik del (polni naziv ponudnika/izvajalca) (sedež in njegova občina) (matična številka) (davčna številka) Skladno z 6. odstavkom 14. člena Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije, pred sklenitvijo pogodbe (oz. izvajalec del pred prevzemom del po naročilnici) IZJAVO Ponudnik je samostojni podjetnik brez lastniške strukture. /ponudnik/izvajalec del obkroži ustrezno trditev/ 1.2. Ponudnik je pravna oseba z naslednjo lastniško strukturo: -Družbenik z deležem.% v osnovnem kapitalu družbe (polni naziv družbenika in njegov sedež) Če je družbenikov več, ponudnik / izvajalec vse naslednje družbenike pripiše na dodatnem listu 2. V lastniški strukturi ponudnika /prevzemnika del/ ponudnik obkroži ustrezno trditev/ 2.1. NE OBSTOJE tihi družbeniki oz OBSTOJE tihi družbeniki in sicer -tihi družbenik z vložkom.. in z deležem..% udeležbe v dobičku družbe Če je tihih družbenikov več, ponudnik / izvajalec vse naslednje družbenike pripiše na dodatnem listu 3. V lastniški strukturi ponudnika /prevzemnika del so naslednji fiduciarni lastniki:../navedba firme ali imena in priimka ter naslova fiduciarnega lastnika/ 3. V zvezi z lastniško strukturo ponudnika /prevzemnika del so sklenjene naslednje terminske ali opcijske pogodbe:./pogodbena stranka /vsebina terminskega posla ali opcije/

12 4. Zavedamo se posledice ničnosti pogodbe v primeru predložitve neresničnih ali nepopolnih podatkov o navedenih dejstvih, oz navedbe lažnih podatkov, ter prevzemamo polno kazensko in materialno odgovornost za nastale posledice, ter izrecno odgovornost za škodo, ki jo ima naročnik zaradi ničnosti pogodbe. Datum: PONUDNIK/PREVZEMNIK DEL Žig

13 VZOREC ZDRAVSTVENI DOM matična št.:.. ID št. za DDV:, ki ga zastopa direktor (v nadaljevanju: naročnik), in, matična št.:, ID št. za DDV:, ki ga zastopa direktor (v nadaljevanju: ponudnik/stranka sporazuma/dobavitelj) skleneta naslednjo SPLOŠNE DOLOČBE POGODBO št. 1. člen Pogodbeni stranki ugotavljata, da je naročnik na podlagi druge alineje 1.c točke 46. člena ZJN-3 (Ur.l.RS št.: 91/2015) izvedel postopek s pogajanji brez predhodne objave št.., katerega predmet je DOBAVA ZDRAVIL ZA ZDRAVSTVENI DOM. Ponudnik je bil izbran v postopku pogajanj št. :..ter obvestila o oddaji št.: z dne Pogodba se sklene za obdobje od. do.. Pogodba se sklepa za določen čas in sicer do , pod odložnim pogojem, prekinitve pogodbe ob koncu vsakokratnega letnega izteka pogodbe v primeru spremembe zakonodaje, področnih predpisov ipd. 2. člen Stranki sporazuma sta seznanjeni in soglašata, da lahko Zavod za blagovne rezerve od javnih zdravstvenih zavodov skladno s sklepom Vlade RS zahteva odkup zdravil pred potekom roka trajanja. Naročnik lahko zato kljub izvedenemu postopku pogajanj in mimo določil te pogodbe, če je k temu zavezan po sklepu, odkupi od Zavoda za blagovne rezerve posamezna zdravila, vendar ne po višji ceni posameznega zdravila, kot velja po tej pogodbi.

14 3. člen Predmet te pogodbe so stalne dobave zdravil, ki jih naročnik po obsegu in času ne more vnaprej določiti. Vrste blaga, ki so predmet dobav po tej pogodbi, so opredeljene v Ponudbenem predračunu, ki je sestavni del te pogodbe. Naročnik si pri dobavitelju pridružuje pravico naročati tudi druge vrste blaga, ki niso zajete v ponudbenem predračunu, ki jih je vnaprej nemogoče predvideti, jih bo pa v obdobju izvajanja pogodbe potreboval, pod pogojem, da jih je izbrani ponudnik sposoben dobaviti. Dobavitelj za te artikle zaračuna ceno po svojem ceniku, ki ga je izbrani ponudnik na vsakokratno zahtevo naročnika dolžan posredovati v elektronski obliki. 4. člen Cene po ponudbenem predračunu v času trajanja te pogodbe niso fiksne, usklajujejo se z vsakokrat veljavnimi cenami na podlagi veljavne zakonodaje za to področje. Pogodbeni stranki se dogovorita, da bo dobavitelj naročniku priznal popust na nabavno vrednost zdravil, ki je obračunan v postopku pogajanj in sicer: Stroški vročitve zdravila in stroški obdelave naročilnice se usklajujejo skladno z veljavnim področnim dogovorom za lekarniško dejavnost. Cena mora biti izražena v evrih. Končna cena ponudbe je oblikovana po pariteti DDP lokacije naročnika, navedene v naročilnici (stroškovna mesta naročnika razloženo). Vsi stroški so vključeni v ceno. Naročnik ne priznava nobenih dodatnih stroškov za izvedbo tega naročila v podanem obsegu. V primeru sprememb zakona, ki ureja davek na dodano vrednost, s katerim se v času trajanja tega sporazuma spremeni davčna stopnja za pogodbene vrste blaga, opredeljene s ponudbenim predračunom dobavitelja, lahko slednji spremeni cene iz ponudbe izključno v višini nastale zakonske oziroma davčne spremembe. V primeru, da je posamezno zdravilo (ne glede na to ali gre za zdravilo po predračunu ali po veljavnem maloprodajnem ceniku) pri dobavitelju v času veljavnosti tega

15 sporazuma v prodaji po akcijski ceni, dobavitelj za čas trajanja akcije takšno zdravilo obračunava po akcijski ceni. SUKCESIVNO NAROČANJE BLAGA IN DOBAVNI ROK 5. Pogodbeni stranki se dogovorita, da bo naročnik v obdobju veljavnosti pogodbe od dobavitelja kupoval le tiste vrste blaga in po cenah, v skladu z 4. členom tega sporazuma, ter v količinah, ki jih bo dejansko potreboval. Naročnik bo posamezne vrste blaga, ki so predmet dobav v obdobju veljavnosti sporazuma, naročal z izstavitvijo konkretne naročilnice, ki se praviloma pošiljajo po elektronski pošti na dogovorjene e-naslove za sprejem naročil in reklamacij pri dobavitelju in sicer: ZA VSA STROŠKOVNA MESTA NAROČNIKA na e-naslov:, na faks ali na telefon Kontaktna oseba na strani izbranega ponudnika/dobavitelja za: sprejem naročil je reševanje reklamacij: V posamezni izdani naročilnici bo s strani naročnika opredeljeno najmanj naslednje: konkretne vrste (lastniško ali splošno ime zdravila, farmacevtska oblika in jakost zdravila) in količine za dobavo, datum izdaje naročilnice, naziv in naslov izdajatelja naročilnice, morebitni drugi potrebni podatki, vse v skladu z 1. odstavkom 42. člena Pravilnika o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Ur.l. RS, št. 59/03, 114/03 in 86/08). Naročilnica mora biti obvezno podpisana z lastnoročnim podpisom in osebnim žigom zdravnika. V primeru izdaje elektronske naročilnice se lastnoročni podpis nadomesti z varnim elektronskim podpisom zdravnika, overjenim s kvalificiranim potrdilom v skladu z zakonom, ki ureja elektronsko poslovanje in elektronski podpis. V primeru telefonskega naročila, ki se izvaja izjemoma, se naročnik zavezuje dobavitelju v roku 3 dni izdati konkretno naročilnico po redni ali elektronski pošti. Dobavitelj se obvezuje zagotavljali odzivni čas največ 24 ur od prejema naročila s strani naročnika (v tem roku se obvezuje naročnika obvestiti o nemožnosti dobave posameznega artikla v običajnem roku za dobavo; naročnik lahko odstopi od pogodbe

16 in jo sklene z naslednjim najugodnejšim, v kolikor naročenega artikla izvajalec ne more dobaviti najkasneje v roku 30 dni). Običajni rok za dobavo blaga je osem (8) dni od datuma prejema naročila. Rok za dobavo blaga na podlagi naročila z oznako»nujno«je 24 ur. Dostava blaga se vrši praviloma na stroškovno mesto, opredeljeno s konkretno naročilnico razloženo. PREVZEM BLAGA 6. člen Količinski prevzem blaga se opravi takoj po prevzemu blaga. O morebitnih količinskih odstopanjih, ki jih ni bilo mogoče ugotoviti ob prevzemu, naročnik dobavitelju v roku osem (8) dni posreduje pisno reklamacijo. Naročnik je dolžan vse napake in pomanjkljivosti, vezane na količino ali kvaliteto blaga, takoj ko jih odkrije, javiti dobavitelju pisno, po elektronski pošti, telefaksu ali priporočeno po pošti. Dobavitelj se je dolžan na prijavo napake/pomanjkljivosti odzvati takoj, če to ni možno, pa najkasneje v roku 3 dni od dneva prejema obvestila na način, da skupaj z naročnikom ugotovita upravičenost reklamacije. Če dobavitelj nekakovostnega blaga ne zamenja, lahko naročnik zahteva ustrezen pregled blaga po inšpekcijski službi oziroma pristojnem zavodu, ki opravlja kontrolo kakovosti na strošek dobavitelja. Naročnik bo izvajal kontrolo cen in skladnost izdanih dokumentov po prejemu računa, zato lahko izvaja reklamacijo na odstopanja ne glede na čas ugotovitve odstopanja. Blago, za katerega se bo ugotovilo, da kakorkoli odstopa od navedb v razpisni ali ponudbeni dokumentaciji, ali ne izpolnjuje zahtev naročnika glede blaga, bo zavrnjeno, zaradi česar bo dobavitelj prešel v zamudo od dneva naročila. Enako velja, če bo neskladnost ugotovljena za katerikoli dokument, ki bi moral biti blagu priložen. V kolikor dobavitelj ne bo upošteval upravičenih pripomb glede kvalitete blaga bo naročnik uvedel postopek za odstop od pogodbe in odvzem priznanja usposobljenosti in sposobnosti za izvedbo naročila. Praviloma mora dobavitelj dobaviti zdravila, katerih rok trajanja na dan dobave znaša vsaj še tretjino celotnega roka trajanja od datuma izdelave, oziroma še najmanj 4 mesece. Dobavitelj je pred dobavo zdravila s krajšim rokom trajanja na to dolžan opozoriti naročnika, ki lahko še pred dobavo zavrne ali takšno dobavo sprejme.

17 Naročnik se obvezuje prevzeti naročeno blago v celoti na podlagi dobavnice. Izvajalec se obvezuje izdobaviti celoten obseg naročenih artiklov po konkretni naročilnici. Izjemoma je dobava artiklov lahko izvedena z različno časovno dinamiko, pri čemer bo na spremnih listinah (dobavnice, računi) zagotovljena sledljivost (označena številka naročilnice). Dobavitelj bo v času trajanja sporazuma zagotavljal dogovorjene vrste blaga in naročene s konkretno naročilnico. Vsako spremembo v kvaliteti ali proizvajalcu se dobavitelj pred dobavo zaveže najaviti naročniku in pridobiti soglasje k zamenjavi. Naročnik je dolžan blago in embalažo ob prevzemu na običajen laičen način pregledati. Vse napake in pomanjkljivosti, vezane na količino ali kvaliteto blaga, mora naročnik dobavitelju javiti pisno takoj ko jih odkrije, po elektronski pošti, telefaksu ali priporočeno po pošti. Dobavitelj se je dolžan na prijavo napake/pomanjkljivosti odzvati takoj, če to ni možno, pa najkasneje v roku 3 dni od dneva prejema obvestila na način, da skupaj s kupcem ugotovita upravičenost reklamacije. Naročnik bo izvajal kontrolo cen in skladnost izdanih dokumentov po prejemu računa, zato lahko izvaja reklamacijo na odstopanja ne glede na čas ugotovitve odstopanja. Blago, za katerega se bo ugotovilo, da kakorkoli odstopa od navedb v razpisni ali ponudbeni dokumentaciji, ali ni skladno z določili tega sporazuma, bo zavrnjeno, zaradi česar bo izvajalec prešel v zamudo od dneva naročila. Enako velja, če bo neskladnost ugotovljena za katerikoli dokument, ki bi moral biti blagu priložen. PLAČILNI POGOJI 7. člen Naročnik bo poravnal znesek za dobavljeno blago v 30 dneh od datuma uradnega prejema in pravilne izstavitve računa na transakcijski račun dobavitelja št., odprt pri. V primeru zamude pri plačilu lahko dobavitelj zaračuna zakonite zamudne obresti v skladu z veljavnimi predpisi. Dobavitelj se zavezuje, v skladu z Zakonom o opravljanju plačilnih storitev za proračunske uporabnike (ZOPSPU-A, Ur.l. RS, št. 59/10 in 111/13), vse račune za izvedene dobave pošiljali izključno v elektronski obliki (e-račun). Dobavitelj izstavlja račune 1x mesečno zbirno in po stroškovnih mestih za vse dobave blaga preteklega meseca; za posamezno stroškovno mesto morajo biti iz računa razvidni najmanj naslednji podatki: naziv SM, številka konkretne naročilnice; številka dobavnice, datum dobave, šifra in naziv dobavljenega blaga; datum izstavitve računa ne sme biti starejši od datuma prejema blaga na strani naročnika.

18 Naročnik bo spremljal pravilno izvajanje pogodbe in za vsa ugotovljena cenovna neskladnja od dobavitelja zahteval uskladitev oziroma spoštovanje pogodbe. ZAVAROVANJE POSLA IN POGODBENE KAZNI 8. člen Naročnik lahko v primeru zamude pri dobavi, ki ni posledica višje sile oziroma razlogov na strani naročnika, zaračuna dobavitelju pogodbeno kazen v višini 0,3 % od vrednosti posameznega naročila, za vsak zamujeni dan, vendar ne več kot 10 % vrednosti naročila za katerega je dobavitelj v zamudi. Pogodbena kazen se lahko zaračuna v primeru, da je dobavitelj v zamudi z dobavo več kot en delovni dan od roka dobave, ki ga določa ta sporazum. Naročnik lahko znesek pogodbene kazni odtegne od zneskov, ki jih mora plačati dobavitelju. Pod višjo silo se razumejo vsi nepredvideni in nepričakovani dogodki, ki nastopijo neodvisno od volje pogodbenih strank in ki jih pogodbene stranke niso mogle predvideti ob sklepanju sporazuma ter kakorkoli vplivajo na izvedbo pogodbene obveznosti. Dobavitelj je dolžan pismeno obvestiti naročnika o nastanku višje sile v dveh (2) delovnih dneh po nastanku le-te. Naročnik in dobavitelj soglašata, da pravica zaračunati pogodbeno kazen ni pogojena z nastankom škode naročniku. Povračilo tako nastale škode bo naročnik uveljavljal po načelih odškodninske odgovornosti, neodvisno od uveljavljanja pogodbene kazni. Naročnik brez obveznosti do dobavitelja odstopa od naročila, če le-ta pri dobavi preide v takšno zamudo, da naročnik nima več interesa za izpolnitev sporazuma. Dobavitelj bo naročniku ob podpisu pogodbe kot jamstvo za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti izročil bianco menico in menično izjavo, ki jo naročnik v primeru neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti lahko unovči do višine 10 % pogodbene vrednosti.

19 VAROVANJE PODATKOV, PROTIKORUPCIJSKO DOLOČILO 9. člen Pogodbeni stranki bosta vse medsebojne dogovore, podatke in dokumentacijo, ki so predmet tega sporazuma in bodo označeni za zaupne ali bo iz vsebine mogoče sklepati, da gre za podatke zaupne narave, varovali kot poslovno skrivnost ves čas trajanja sporazuma in jih ne bosta neupravičeno uporabljali v svojo korist oziroma komercialno izkoriščali ali posredovali tretjim osebam izven organizacij, ki niso vključene v izvajanje nalog predmeta tega sporazuma. Skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/07- UPB-1) stranki soglašata, da morebitnih osebnih podatkov ne bosta uporabljali v nasprotju z določili tega zakona. Stranki bosta zagotavljali pogoje in ukrepe za zagotovitev varstva osebnih podatkov in preprečevale morebitne zlorabe v smislu določil navedenega zakona. PROTIKORUPCIJSKA KLAVZULA 10. člen Upoštevaje določbe 14. člena Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK, Uradni list RS, št. 69/11-UPB2) je ničen vsak sporazum, pri katerem kdo v imenu ali na račun druge pogodbene stranke, predstavniku ali posredniku organa ali organizacije iz javnega sektorja obljubi, ponudi ali da kakšno nedovoljeno korist za: pridobitev posla ali za sklenitev posla pod ugodnejšimi pogoji ali za opustitev dolžnega nadzora nad izvajanjem pogodbenih obveznosti ali za drugo ravnanje ali opustitev, s katerim je organu ali organizaciji iz javnega sektorja povzročena škoda ali je omogočena pridobitev nedovoljene koristi predstavniku organa, posredniku organa ali organizacije iz javnega sektorja, drugi pogodbeni stranki ali njenemu predstavniku, zastopniku, posredniku. 11. člen SOCIALNA KLAVZULA Pogodba, preneha veljati, če je naročnik seznanjen, da je pristojni državni organ ali sodišče s pravnomočno odločitvijo ugotovilo kršitev delovne, okoljske ali socialne zakonodaje s strani izvajalca pogodbe o poizvedbi javnega naročila ali njegovega podizvajalca.

20 KONČNE DOLOČBE 12. člen Vsaka stranka lahko enostransko odpove okvirni sporazum, zlasti: v primeru bistvenih kršitev njenih določb, zaradi krivdnega ravnanja ene od pogodbenih strank. Odpovedni rok je 60 dni in začne teči od dneva prejema pisne odpovedi nasprotne stranke. Odpoved se podaja pisno s povratnico. Bistvene kršitve tega sporazuma so predvsem: dobava nekvalitetnega blaga, ki ne ustreza dogovorjeni vrsti in kakovosti, neupoštevanje reklamacij, neupoštevanje dogovorjenih ceni in roka dobave, neupravičeno povečanje cen v nasprotju z določili sporazuma, drugi utemeljeni razlogi. Naročnik lahko odstopi od tega sporazuma brez odpovednega roka, zgolj s pisnim obvestilom: zaradi ponavljajočih bistvenih kršitev pogodbe ali nezmožnosti sodelovanja; sporazum preneha z dnem prejema obvestila o prenehanju na strani dobavitelja, če izvede novo javno naročilo z istovrstnega področja, pri čemer sporazum preneha veljati z dnem prejema obvestila na strani dobavitelja. 13. člen Stranki se obvezujeta, da bosta morebitne spore iz tega sporazuma reševali sporazumno. Morebitne spore iz tega sporazuma, ki jih stranki ne bi mogli rešiti sporazumno, rešuje stvarno pristojno sodišče na sedežu naročnika.

21 14. člen Skrbnik te pogodbe s strani naročnika je: Skrbnik te pogodbe s strani dobavitelja je: 15. člen Kakršnekoli spremembe tega sporazuma so možne le v enaki, t.j. pisni obliki, in le izjemoma, vedno pa ob soglasju obeh pogodbenih strank, pri čemer le-te ne morejo biti v nasprotju z določili ZJN in OZ. 16. člen Sporazum je sestavljen in podpisan v štirih (4) enakih izvodih, od katerih prejme vsaka od pogodbenih strank po dva (2) izvoda. Št. pogodbe: Datum: DOBAVITELJ: Zakoniti zastopnik: Datum: NAROČNIK: ZDRAVSTVENI DOM SLOVENSKE KONJICE Direktor: Darko Ratajc,univ.dipl.ekon. Priloge: Priloga 1: Ponudbeni predračun (specifikacija ponudbe s cenami) Priloga 2: Seznam stroškovnih mest pri naročniku (ta se v obdobju trajanja sporazuma lahko spremeni)

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax Občina Dobrepolje Videm 35, 1312 Videm-Dobrepolje, tel. 01/786-70-10, fax: 01/780-79-23, e-mail: obcina.dobrepolje@siol.net PODATKI O PONUDNIKU IN PONUDBI Firma oziroma ime:. Zakoniti zastopnik: Identifikacijska

Prikaži več

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc Znanstveno-raziskovalno središče Koper, s skrajšano firmo ZRS Koper, Garibaldijeva ulica 1, 6000 Koper, ki ga zastopa direktor prof. dr. Rado Pišot, matična številka: 7187416000, ID številka za DDV: SI

Prikaži več

Microsoft Word - ponudba_programski_paket

Microsoft Word - ponudba_programski_paket DIJAŠKI DOM BEŽIGRAD LJUBLJANA Kardeljeva ploščad 28, Ljubljana Tel. 01 53 42 867 e-mail: info@ddb.si Datum:15.8.2012 Naročnik : Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, Kardeljeva ploščad 28, 1000 Ljubljana Ponudnik:

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 52K050717 Javno naročilo Prevzem odpadkov javnega zdravstvenega zavoda Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v

Prikaži več

Naročnik:

Naročnik: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Pleskarska dela v letu 2015 junij 2015 Številka: 439-59/2015 Datum: 11.6.2015 Predmet javnega naročila:»pleskarska dela«vsebina RAZPISNE DOKUMENTACIJE 1. Povabilo k oddaji ponudbe

Prikaži več

Vzorec pogodbe

Vzorec pogodbe Adria Turistično podjetje d.o.o., Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran, ID za DDV: SI22221158, ki ga skupno zastopata direktor doc.dr. Aleš Semeja (v nadaljevanju: naročnik) in (v nadaljevanju Izvajalec) Skleneta

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 49K040717 Javno naročilo Nakup novih diskovnih kapacitet Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer

Prikaži več

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133 1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Naročnik: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 1330 Kočevje Na podlagi javnega razpisa za PREVZEM ODPADNE EMBALAŽE podajamo naslednjo ponudbo:

Prikaži več

Microsoft Word - PRzjn-2.doc

Microsoft Word - PRzjn-2.doc Na podlagi 24. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. l. RS, št. 128/06) (v nadaljevanju ZJN-2), in 33. člena Statuta Občine Vrhnika (Ur. l. RS, št. 99/99, 39/00 36/01 in 77/06) izdajam naslednji P R A V

Prikaži več

Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: , Davčna šte

Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: , Davčna šte Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: 5138221, Davčna številka: SI90660188 (v nadaljevanju»naročnik«) ter...,

Prikaži več

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Matična številka: 3372421000 Davčna številka: 58270574 Transakcijski

Prikaži več

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d.

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d. Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: 04 2083 000 podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: 04 2083 600 električne energije, d. d. Ulica Mirka Vadnova 3a 4000 Kranj www.elektro-gorenjska.si

Prikaži več

Javna_narocila_MV_01

Javna_narocila_MV_01 KNJIŽNICA FRANCA KSAVRA MEŠKA ORMOŽ NOTRANJI PREDPIS O ODDAJI JAVNIH NAROČIL MALE VREDNOSTI Ormož, 2003 Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož, Kolodvorska 9, 2270 Ormož Notranji predpis o oddaji naročil

Prikaži več

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc SI-TSA Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana, Slovenija http://www.si-tsa.si si-tsa@gov.si Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21 1000 Ljubljana Davčna

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax O B Č I N A D O B R E P O L J E V i d e m 3 5, 1 3 1 2 V i d e m - D o b r e p o l j e, t e l e f o n : 0 1 7 8 6 7 0 1 0, t e l e f a k s : 0 1 7 8 0 7 9 2 3, e - p o š t a : o b c i n a. d o b r e p

Prikaži več

Tel: Fax: II. PONUDBENI DEL Obvezna vsebina ponudbe: 1. Podatki ponudnika (OBR-1) 2. Ponudb

Tel: Fax: II. PONUDBENI DEL Obvezna vsebina ponudbe: 1. Podatki ponudnika (OBR-1) 2. Ponudb II. PONUDBENI DEL Obvezna vsebina ponudbe: 1. Podatki ponudnika (OBR-1) 2. Ponudbeni predračun (OBR-2) 3. Vzorec pogodbe (OBR-3) 4. Izjave (OBR-4, OBR-X) 5. Ovojnica Ponudniki morajo predložiti in zaradi

Prikaži več

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi

Prikaži več

KM_C

KM_C VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA NA ZELENICI 8 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1077-19-33 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem vabilu k oddaji zavezujočih ponudb za nakup stanovanja

Prikaži več

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DARS d.d. POGLAVJE 10 SPOSOBNOST za Izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo poslovne stavbe DARS na lokaciji Grič Junij 2018 Opozorilo ponudnikom: Vsi predloženi

Prikaži več

KM_C

KM_C POVABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA TRNOVELJSKA CESTA 14 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1073-2466-13 IN GARAŽNEGA MESTA ID 1073-2466-63 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem povabilu

Prikaži več

Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L

Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L Javni razpis je objavljen na Portalu javnih naročil

Prikaži več

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc Ponudnik: OBR-1 OBČINA MIREN-KOSTANJEVICA Miren 129 5291 Miren PODATKI O PONUDNIKU Na podlagi javnega razpisa, objavljenega na Portalu javnih naročil, dne.., pod št. objave..., se prijavljamo na vaš javni

Prikaži več

Štev

Štev Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov Republike Slovenije Številka javnega naročila pri naročniku: NMV_14/11-B Datum: 27. 7. 2011 Na podlagi 30. a člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 128/06,

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI MESTA KRŠKO ZA LETO 2016 VSEBINA: I. Vsebina javnega razpisa II. Obrazec za prijavo III. Vzorec pogodbe Številka:

Prikaži več

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družb

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družb SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družbo gumites, d.o.o. (v nadaljevanju Naročnik) in tretjimi

Prikaži več

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI Tavčarjeva 9 1000 Ljubljana Opr. št. St 1069/2010 Ljubljana, dne 19.3.2018 VABILO K DAJANJU PONUDB (čl. 335. ZFPPIPP) Na podlagi pravnomočnega sklepa Okrožnega sodišča v Ljubljani,

Prikaži več

OBRAZEC ''PRIJAVA''

OBRAZEC ''PRIJAVA'' Obrazec ''Prijava'' PRIJAVA 1 PONUDBA, št. Ponudbo dajemo za javno naročilo, katerega predmet je dobava energijsko učinkovitih prenosnih in tabličnih računalnikov, z oznako SOS_rac-2014 (se označi z X):

Prikaži več

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI PODLOG ZA LETO 2019 Objava: Oglasna deska krajevne

Prikaži več

RD_DSO LJ Bežigrad_saniteta

RD_DSO LJ Bežigrad_saniteta DOM STAREJŠIH OBČANOV LJUBLJANA-BEŽIGRAD Komanova ulica 1 1000 Ljubljana RAZPISNA DOKUMENTACIJA po postopku oddaje naročila male vrednosti v skladu s 30a. členom Zakona o javnem naročanju (Uradni list

Prikaži več

Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: identifikaci

Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: identifikaci Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: 5874025000 identifikacijska številka za DDV: SI67593321 (v nadaljevanju: MOL)

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STA

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STA Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci 71 2255 Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STANOVANJSKEGA OBJEKTA VITOMARCI«PO POSTOPKU KONKURENČNEGA

Prikaži več

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v nadaljevanju: Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji)

Prikaži več

Tel: Fax: Naročnik: Eko-park d.o.o. Lendava Öko-park Kft Lendva, Glavna ulica 109, 9220 Len

Tel: Fax: Naročnik: Eko-park d.o.o. Lendava Öko-park Kft Lendva, Glavna ulica 109, 9220 Len Naročnik: Eko-park d.o.o. Lendava Öko-park Kft Lendva, Glavna ulica 109, 9220 Lendava Interna številka: JNMV 8-2016 Datum: 14. 6. 2016 Objavljeno na Portalu javnih naročil dne, številka objave DOKUMENTACIJA

Prikaži več

Microsoft Word - JN81-15 PIS. MAT. RD.POP.3.docx

Microsoft Word - JN81-15 PIS. MAT. RD.POP.3.docx UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO AŠKERČEVA 6, 1000 LJUBLJANA RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO JAVNEGA NAROČILA PO ODPRTEM POSTOPKU Predmet javnega naročila: DOBAVA PISARNIŠKEGA MATERIALA Javno

Prikaži več

OBČINA ŠKOCJAN Škocjan 67, 8275 Škocjan Tel.: 07/ , Fax.: 07/ Elektronska pošta: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PRIJAV

OBČINA ŠKOCJAN Škocjan 67, 8275 Škocjan Tel.: 07/ , Fax.: 07/ Elektronska pošta: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PRIJAV OBČINA ŠKOCJAN Škocjan 67, 8275 Škocjan Tel.: 07/38 46 300, Fax.: 07/38 46 309 Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si RAZPISNA DOKUMENTACIJA PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS O DODELJEVANJU PRORAČUNSKIH SREDSTEV

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

RAZPISNA  DOKUMENTACIJA Zdravstveni dom Dr. Božidarja Lavriča - Cerknica Cesta 4. maja 17 1380 CERKNICA (Kratek naziv ZD Cerknica) : 01/70 50 100 fax: 01/ 70 50 118 e-mail: info@zd-cerknica.si POVABILO K ODDAJI PONUDBE za Naročnik

Prikaži več

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Spremembe v Navodilih ponudnikom za pripravo ponudbe

Prikaži več

JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko

JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur matična številka: 1214438000 davčna

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - SANACIJA PLAZU NA LC ZAPLANINA

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - SANACIJA PLAZU NA LC ZAPLANINA OBČINA VRANSKO Vransko 59, 3305 Vransko R A Z P I S N A D O K U M E N T A C I J A PREDMET JAVNEGA NAROČILA»SANACIJA PLAZU NA LC ZAPLANINA«Vrsta postopka: ODPRTI POSTOPEK Številka: 4301-02/2014-03 Datum:

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanju UO UL) na seji 25. 1. 2018, članica Univerza v Ljubljani,

Prikaži več

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna des

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna des Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna deska krajevne skupnosti in spletna stran Občine Krško

Prikaži več

Microsoft Word - 01_Navodila _Najugodnejša_ _6_

Microsoft Word - 01_Navodila _Najugodnejša_ _6_ PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KAMNIŠKA BISTRICA NAVODILA ZA IZDELAVO PONUDBE I. Navodila ZA IZDELAVO IN ODDAJO PONUDBE NAROČNIK Prostovoljno gasilsko društvo Kamniška Bistrica, Zgornje Stranje 24, 1242

Prikaži več

obrazec 1

obrazec 1 obrazec 1 PONUDNIK: 3. PONUDBENA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA IZBIRO IZVAJALCA GRADENJ POSTOPEK ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI OBJAVLJEN NA PORTALU JAVNIH NAROČIL pod oznako JN005432/2017-W01 PREDMET

Prikaži več

Številka:

Številka: Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana T: 01 478 83 30 F: 01 478 83 31 E: gp.mnz@gov.si www.mnz.gov.si Številka: IPP 007-1003/2015/22 Ljubljana, 23. marec 2016/16 EVA 2016-3130-0004 GENERALNI SEKRETARIAT VLADE

Prikaži več

Veljavnost: od vključno dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zun

Veljavnost: od vključno dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zun Veljavnost: od vključno 23. 05. 2016 dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zunaj poslovnih prostorov Vsebina Posebnih pogojev prodaje

Prikaži več

Microsoft Word - Objava _ zavezujoče zbiranje ponudb _oprema

Microsoft Word - Objava _ zavezujoče zbiranje ponudb _oprema Upravitelj v postopkih prisilne poravnave, stečaja in likvidacije : Rok SODIN Poslovno in insolventno svetovanje, Rok Sodin s.p., Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice Stečajni postopek nad: WK PROFIL

Prikaži več

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mestni občini Maribor (MUV, št. 2/2010, 15/2015, 512016,

Prikaži več

VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vi

VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vi VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vidovič Davčna številka: SI 58045473 Matična številka:

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA NAVODILA ZA IMENOVANJA RAVNATELJA Svet zavoda imenuje ravnatelja, vršilca dolžnosti ravnatelja, pomočnika ravnatelja na podlagi določb Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 17/91, 55/92, 66/93,

Prikaži več

Microsoft Word - odlok AZIL.doc

Microsoft Word - odlok AZIL.doc Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Na podlagi 17. člena Statuta Občine Miren-Kostanjevica (Uradni list RS št. 112/2007) in na podlagi 27. člena Zakona o zaščiti živali (Uradni list RS, št. 98/99,

Prikaži več

Uradni list RS - 102/2015, Uredbeni del

Uradni list RS - 102/2015, Uredbeni del PRILOGA 6 NAPOVED ZA ODMERO DOHODNINE OD OBRESTI ZA LETO (razen od obresti na denarne depozite pri bankah in hranilnicah, ustanovljenih v Republiki Sloveniji ter v drugih državah članicah EU) OZNAKA STATUSA

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

(Microsoft Word - Pravilnik o osnovah in merilih za dolocanje visine narocnine clanom GS1 Slovenija - \310istopis )

(Microsoft Word - Pravilnik o osnovah in merilih za dolocanje visine narocnine clanom GS1 Slovenija - \310istopis ) Prečiščeno besedilo vsebuje Pravilnik o osnovah in merilih za določanje višine naročnine, ki jo kolektivni člani letno plačujejo za uporabo dodeljenih številk GS1, ki ga na podlagi določil 19., 54. in

Prikaži več

(Razpisna_dokumentacija_traktor_s_prikljuèki.pdf)

(Razpisna_dokumentacija_traktor_s_prikljuèki.pdf) RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO JAVNEGA NAROČILA MALE VREDNOSTI PO ODPRTEM POSTOPKU Predmet javnega naročila: NAKUP IN DOBAVA KOMUNALNEGA TRAKTORJA S PRIKLJUČKI Interna številka postopka: JN-1/2017 Datum:

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

RAZPISNA DOKUMENTACIJA RAZPISNA DOKUMENTACIJA Naročnik: UL, BIOTEHNIŠKA FAKULTETA Jamnikarjeva 101 1000 LJUBLJANA Predmet javnega naročila: Čiščenje poslovnih in laboratorijskih prostorov Zaporedna številka javnega naročila:

Prikaži več

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljev

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre Brezplačne vstopnice za 20 let (v nadaljev Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljevanju: igra) je družba A1 Slovenija, d. d., Šmartinska

Prikaži več

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v soglasju z ministrom za javno upravo,

Prikaži več

Microsoft Word - GIS - pravilnik o uporabi sluzbenih mobitelov - koncna verzija doc

Microsoft Word - GIS - pravilnik o uporabi sluzbenih mobitelov - koncna verzija doc Na podlagi 31. člena Statuta Gozdarskega inštituta Slovenije je upravni odbor Gozdarskega inštituta Slovenije na svoji 3. redni seji z dne 29.05.2007 sprejel naslednji PRAVILNIK O UPORABI SLUŽBENIH MOBILNIH

Prikaži več

(Microsoft Word - Postopek eviden\350nega naro\350ila za izvajanje sanitetnih in nenujnih re\232evalnih prevozov s spremljevalcem 2019.d)

(Microsoft Word - Postopek eviden\350nega naro\350ila za izvajanje  sanitetnih in nenujnih re\232evalnih prevozov s spremljevalcem 2019.d) Številka: EN 1/2019 PREDMET EVIDENČNEGA NAROČILA:»IZVAJANJE SANITETNIH PREVOZOV IN NENUJNIH REŠEVALNIH PREVOZOV S SPREMLJEVALCEM«, 1 1. POVABILO K ODDAJI PONUDBE Skladno z določili 21. člena Zakona o javnem

Prikaži več

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 Kranj (v nadaljevanju organizator). POGOJI SODELOVANJA

Prikaži več

Microsoft Word - P-3_vzorec_pogodbe.doc

Microsoft Word - P-3_vzorec_pogodbe.doc Naziv in sedež NAROČNIK ID št. za DDV 44724535 Matična številka 6462642000 Poslovni račun Telefon 01 244 14 00 Faks 01 244 14 47 E-pošta Skrbnik pogodbe/ nadzornik Podpisnik Nacionalni inštitut za javno

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri Marcus & Martinus 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcus & Martinus«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

splosni_pogoji_pogodbe_na daljavo_t2_ indd

splosni_pogoji_pogodbe_na daljavo_t2_ indd SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA ZA SKLEPANJE POGODB NA DALJAVO IN POGODB, KI SE SKLEPAJO ZUNAJ POSLOVNIH PROSTOROV KAZALO I. SPLOŠNE DOLOČBE 3 II. NAČINI IN POSTOPEK SKLEPANJA POGODB NA DALJAVO IN POGODB, SKLENJENIH

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - Objava v Ur. l. RS dne doc

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - Objava v Ur.  l.  RS dne doc MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNA UPRAVA Oddelek za zdravje in socialno varstvo Cigaletova ulica 5 1000 Ljubljana JAVNEGA RAZPISA za podelitev koncesije za opravljanje javne službe na področju lekarniške

Prikaži več

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo)

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) JGZ Brdo Predoslje 39 4000 Kranj Številka: 51-7/2019-110-1 Datum: 5.4.2019 Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) Predoslje 39, 4000 Kranj, skladno z 52. in 78. členom

Prikaži več

XXXXXX

XXXXXX Družba Slovenske železnice, d. o. o., in družba SŽ Tovorni promet, d. o. o, obe na naslovu Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana, objavljata JAVNO ZBIRANJE PONUDB za prodajo nepremičnin PREDMET PRODAJE

Prikaži več

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV?

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV? Izvedba JN za izdelavo projektnih dokumentacij za potrebe Občine Hoče-Slivnica za obdobje 2016-2018 Dr. Marko Soršak, univ. dipl. gosp. inž. Hoče, januar 2017 PREGLED VSEBINE: Uvod Pravna podlaga za izvedbo

Prikaži več

(Microsoft Word RAZPISNA DOKUMENTACIJA-pohi\232tvo.docx)

(Microsoft Word RAZPISNA DOKUMENTACIJA-pohi\232tvo.docx) RAZPISNA DOKUMENTACIJA Naročnik: UL, BIOTEHNIŠKA FAKULTETA Jamnikarjeva 101 1000 LJUBLJANA Predmet javnega naročila: Nakup, dobava in montaža opreme za UL, Biotehniška fakulteta Zaporedna številka javnega

Prikaži več

Kotnikova 19a 1000 Ljubljana Slovenija telefon: telefaks: Na podlagi Zakona o stvarnem premoženju držav

Kotnikova 19a 1000 Ljubljana Slovenija telefon: telefaks: Na podlagi Zakona o stvarnem premoženju držav Kotnikova 19a 1000 Ljubljana Slovenija telefon: 01 400 89 61 telefaks: 01 400 89 68 http://www.avp-rs.si Na podlagi Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. l. RS št.

Prikaži več

Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d

Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d.o.o. 3. različica, 28. 5. 2019 Kazalo 1. Uvodne določbe...

Prikaži več

Številka: JN 15/14 Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PO POSTOPKU ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI Z OZNAKO JN 15/14 DOBAVA POSOD IN ZABOJNIKOV ZA

Številka: JN 15/14 Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PO POSTOPKU ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI Z OZNAKO JN 15/14 DOBAVA POSOD IN ZABOJNIKOV ZA Številka: JN 15/14 Datum: 03.12.2014 RAZPISNA DOKUMENTACIJA PO POSTOPKU ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI Z OZNAKO JN 15/14 DOBAVA POSOD IN ZABOJNIKOV ZA LOČENO ZBRANE ODPADKE Objava na Portalu javnih naročil

Prikaži več

SKLEP ZA ZAČETEK POSTOPKA ODDAJE JAVNEGA NAROČILA Z ZBIRANJEM PONUDB

SKLEP ZA ZAČETEK POSTOPKA ODDAJE JAVNEGA NAROČILA Z ZBIRANJEM PONUDB Jamnikarjeva 101 1000 Ljubljana, Slovenija telefon: 01 423 11 61 faks: 01 256 57 82 Številka: 4001-18/2014-2 Datum: 20.11.2014 POVABILO K ODDAJI PONUDBE Na Portalu javnih naročil je bilo dne 20.11.2014

Prikaži več

NAROČNIK:

NAROČNIK: NAROČNIK: Občina Starše Starše 93 2205 Starše RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO:»STORITEV DEL IN NALOG KOORDINATORJA ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU ZA INVESTICIJE OBČINE STARŠE V

Prikaži več

Politike in postopki razvrščanja strank

Politike in postopki razvrščanja strank Na podlagi prvega odstavka 160. člena Zakona o investicijskih skladih in družbah za upravljanje (Uradni list RS, št. 77/11, 10/12 - ZPre-1C in 55/12; ZISDU-2) v povezavi z določbo 210. člena Zakona o trgu

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU UKREPI DE MINIMIS V SKLADU Z UREDBO KOMISIJE

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DRŽAVNOZBORSKE VOLITVE Ljubljana, 3. 5. OGLAŠEVANJE MED INFORMATIVNIM PROGRAMOM 1 Naročnik: Stranka Ime akcije: Datum ponudbe: maj Časovni pas Št. 15'' oglasov Cena POP TV Med 24ur Popoldne 17h 10 Med

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA PREVZEM, PREVOZ IN ODDAJA LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ ZA OBDOBJE ENEGA LETA Naročnik: KOMUNALA TOLMIN, javno podjetje d.o.o. Poljubi

RAZPISNA DOKUMENTACIJA PREVZEM, PREVOZ IN ODDAJA LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ ZA OBDOBJE ENEGA LETA Naročnik: KOMUNALA TOLMIN, javno podjetje d.o.o. Poljubi RAZPISNA DOKUMENTACIJA PREVZEM, PREVOZ IN ODDAJA LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ ZA OBDOBJE ENEGA LETA Naročnik: KOMUNALA TOLMIN, javno podjetje d.o.o. Poljubinj 89h, Tolmin tel.: 05 38 19 300 e-mail: info@komunala-tolmin.si

Prikaži več

PRILOGA VPRAŠALNIK K ZAHTEVI ZA IZDAJO DOVOLJENJA ZA OPRAVLJANJE FUNKCIJE: 1. člana uprave družbe za upravljanje v dvotirnem sistemu upravljanja 2. iz

PRILOGA VPRAŠALNIK K ZAHTEVI ZA IZDAJO DOVOLJENJA ZA OPRAVLJANJE FUNKCIJE: 1. člana uprave družbe za upravljanje v dvotirnem sistemu upravljanja 2. iz PRILOGA VPRAŠALNIK K ZAHTEVI ZA IZJO DOVOLJENJA ZA OPRAVLJANJE FUNKCIJE: 1. člana uprave družbe za upravljanje v dvotirnem sistemu upravljanja 2. izvršnega direktorja družbe za upravljanje v enotirnem

Prikaži več

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV) Posebni pogoji uporabe storitve moj bob

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV)   Posebni pogoji uporabe storitve moj bob bob p. p. 415 1001 Ljubljana Tel.: 090 068 068 (cena klica na minuto je 1 z DDV) www.bob.si Posebni pogoji uporabe storitve moj bob Kazalo Uvod 5 Opredelitve 5 Registracija in uporaba Storitve moj bob

Prikaži več

JN Obnova Obrtne ceste LC in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: / Datum: 17.

JN Obnova Obrtne ceste LC in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: / Datum: 17. JN Obnova Obrtne ceste LC034111 in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: 3300-0001/2018-3 Datum: 17. 5. 2018 DOKUMENTACIJA V ZVEZI Z ODDAJO JAVNEGA NAROČILA

Prikaži več

Banka Slovenije

Banka Slovenije POSTOPEK ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI "DOBAVA ELEKTRIČNE ENERGIJE Z DELEŽEM ELEKTRIČNE ENERGIJE IZ OBNOVLJENIH VIROV ENERGIJE IN /ALI SOPROIZVODNJE ELEKTRIČNE ENERGIJE Z VISOKIM IZKORISTKOM" z oznako

Prikaži več

Naročnik: Gimnazija Moste, Zaloška cesta 49, 1000 Ljubljana RAZPISNA DOKUMENTACIJA za predmet javnega naročila»prilagojen PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANI

Naročnik: Gimnazija Moste, Zaloška cesta 49, 1000 Ljubljana RAZPISNA DOKUMENTACIJA za predmet javnega naročila»prilagojen PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANI Naročnik: Gimnazija Moste, Zaloška cesta 49, 1000 Ljubljana RAZPISNA DOKUMENTACIJA za predmet javnega naročila»prilagojen PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANIH DIJAKOV«1. Povabilo k oddaji ponudbe 2. Navodilo

Prikaži več

PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanj

PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanj PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanju: hranilnica) je na podlagi 318. člena Zakona o bančništvu

Prikaži več

Številka: /2017 Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Predmet: IZBIRA IZVAJALCA ZA OBNOVO STANOVANJ NA RAZLIČNIH LOKACIJAH, UPOŠTEVAJE OKOLJS

Številka: /2017 Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Predmet: IZBIRA IZVAJALCA ZA OBNOVO STANOVANJ NA RAZLIČNIH LOKACIJAH, UPOŠTEVAJE OKOLJS Številka: 2010-78/2017 Datum: 13.7.2017 RAZPISNA DOKUMENTACIJA Predmet: IZBIRA IZVAJALCA ZA OBNOVO STANOVANJ NA RAZLIČNIH LOKACIJAH, UPOŠTEVAJE OKOLJSKE ZAHTEVE Postopek oddaje naročila male vrednosti

Prikaži več

Razpisna dokumentacija VDC 2015

Razpisna dokumentacija  VDC 2015 VARSTVENO DELOVNI CENTER KRANJ Kidričeva cesta 51 4000 KRANJ RAZPISNA DOKUMENTACIJA za STORITEV PREVOZA UPORABNIKOV Interna oznaka javnega naročila naročnika: JN PR 1/2014 Predmet: Oddaja javnega naročila

Prikaži več

My Title

My Title Številka: JNV-0001/17-S-POG Datum: 12. 7. 2017 DOKUMENTACIJA V ZVEZI Z ODDAJO JAVNEGA NAROČILA Predmet javnega naročila: Zbiranje in prevoz ločenih frakcij Javno naročilo po odprtem postopku je bilo objavljeno

Prikaži več

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A)

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A) ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A) Poglavitni cilji sprememb ZUTD: doseganje večje fleksibilnosti na trgu dela zmanjšanje pasti brezposelnosti za brezposelne osebe odprava

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 21K160318 Javno naročilo Vzdrževanje portala zvem Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer ne gre

Prikaži več

NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI matična številka: 58744

NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI matična številka: 58744 NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI28232801 matična številka: 5874483000 direktor ID. št. za DDV: Številka TRR izvajalca:

Prikaži več

obrazec 1

obrazec 1 obrazec 1 PONUDNIK: 3. PONUDBENA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA IZBIRO IZVAJALCA DEL ZA NAROČILO MALE VREDNOSTI OBJAVLJEN NA PORTALU JAVNIH NAROČIL pod oznako JN007321/2018-W01 PREDMET JAVNEGA NAROČILA:»LETNO

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in 31/2014) in Odloka o proračunu Občine za leto 2016 (Uradno

Prikaži več

N-1 Navodila uporabnikom NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 S

N-1 Navodila uporabnikom NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 S NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 Sofinanciranje projekta NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE Trubarjeva cesta

Prikaži več

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubrika 2 Registrska številka... 3 Rubrika 3 Matična številka

Prikaži več

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI GEN-IJ KVIZ NA RADIU 1 1. člen (splošne določbe) (1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre GEN-IJ kviz na Radiu 1 (v nadaljevanju: nagradna igra), ki se

Prikaži več

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, C(2019) 2962 final IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne o zagotavljanju nemotenega delovanja elektron

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, C(2019) 2962 final IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne o zagotavljanju nemotenega delovanja elektron EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, 25.4.2019 C(2019) 2962 final IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne 25.4.2019 o zagotavljanju nemotenega delovanja elektronske evidence kvot za dajanje fluoriranih ogljikovodikov

Prikaži več

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Šolsko leto: 2019/2020 preverila komisija za sprejem otrok v vrtec pri upravljavcih zbirk osebnih podatkov, ki Datum oddaje vloge: / jih vodijo v skladu z zakonom.

Prikaži več