PowerPoint Presentation

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "PowerPoint Presentation"

Transkripcija

1 Uporaba storitve Office 365 v napravi iphone ali ipad Priročnik za hiter začetek dela Ogled e-pošte Nastavite napravo iphone ali ipad tako, da boste lahko pošiljali in prejemali e-pošto iz računa v storitvi Office 365. Ogled koledarja kjer koli Imejte nenehen pregled nad tem, kje morate biti v nekem trenutku, tako da elemente koledarja sinhronizirate s svojo napravo iphone ali ipad. Sinhronizacija stikov Ohranite stike v napravi iphone ali ipad, da boste lažje dajali dokumente v skupno rabo, pošiljali e-pošto ali načrtovali srečanja s sodelavci. Dostop do OneNotovih zvezkov skupine S programom OneNote za iphone ali ipad preprosto dostopajte do OneNotovih zvezkov, ki so shranjeni na SharePointovem mestu skupine ali na vašem mestu storitve OneDrive za podjetja. Pridruževanje srečanju v živo S programom Lync za prenosne naprave se lahko pridružite srečanjem, uporabite neposredno sporočanje ali opravljate videoklice s sodelavci ter ohranite stik, tudi ko ste na poti. Sodelovanje s skupino Dostopajte do spletnih mest skupine in dajte datoteke v skupno rabo ali pa jih uredite. Delo z dokumenti S programom OneDrive za podjetja lahko na spletnem mestu OneDrive za podjetja delate s poljubnimi dokumenti in jih dajete v skupno rabo. Ogled in urejanje dokumentov na poti S programom Office Mobile lahko v napravi iphone neposredno prikažete in urejate dokumente.

2 Uporaba e-pošte Ko v napravi iphone ali ipad nastavite e-poštni račun za Office 365, bo e-poštni račun deloval brezhibno kot ostali računi v vaši napravi. Opravila, ki jih lahko izvedete: Če želite preveriti e-pošto Na začetnem zaslonu tapnite Mail (Pošta). Če želite poslati e-pošto Tapnite Edit (Uredi). Dodajte prejemnike, napišite e-pošto in tapnite Send (Pošlji). Če želite odgovoriti na e-pošto Tapnite Reply (Odgovori). Ko končate, tapnite Send (Pošlji). Če si želite ogledati druge mape Tapnite Folders (Mape). Izberite mapo, ki si jo želite ogledati. Če si želite ogledati vse e-poštne račune v napravi Tapnite Mail (Pošta). (Če ste v mapi Inbox (Prejeto), tapnite ime računa v zgornjem levem kotu.) Tukaj lahko vidite vse račune v napravi. Ogledate si lahko tudi druge mape v drugih računih. V razdelku Account (Račun) tapnite račun z mapo, ki si jo želite ogledati. Tapnite račun Office 365, da prikažete ostale mape računa. Upravljanje koledarja S koledarjem lahko ustvarjate sestanke in jim sledite. Če si želite ogledati element koledarja Tapnite program Koledar. Če želite ustvariti novo srečanje ali dogodek 1. Tapnite program Koledar, nato pa izberite uro in druge podrobnosti srečanja. 2. Na zaslonu Add Event (Dodaj dogodek) tapnite Calendar (Koledar) in izberite koledar v storitvi Office 365. Ko končate, tapnite Done (Dokončaj). Upravljanje stikov Dodajte, uredite stike iz računa Office 365 ali pa jih izbrišite. Dodajanje stika 1. Na začetnem zaslonu tapnite Phone (Telefon) > Contacts (Stiki). 2. Tapnite New (Novo) in vnesite podatke o stiku. Ko končate, tapnite Done (Dokončaj). Urejanje ali brisanje stika 1. Tapnite ime stika in nato še Edit (Uredi). 2. Spremenite podatke in tapnite Done (Dokončaj). Če želite izbrisati stik, podrsajte navzdol in tapnite Delete Contact (Izbriši stik).

3 Sodelovanje in delo z dokumenti na spletnem mestu storitve OneDrive za podjetja ali SharePointovih mestih skupine SharePointovo spletno mesto skupine predstavlja območje za komuniciranje skupine, skupno rabo dokumentov in sodelovanje na različnih projektih. OneDrive za podjetja predstavlja osebno mesto za shranjevanje datotek, ki si jih lahko ogledate le vi, lahko pa jih hitro in enostavno daste v skupno rabo s sodelavci. Do dokumentov lahko dostopate s teh spletnih mest v programu Office Mobile, toda če se želite premakniti na spletno mesto, naredite to v brskalniku Safari v napravi iphone ali ipad. Dostop do storitve OneDrive za podjetja ali SharePointovega spletnega mesta skupine: 1. Odprite brskalnik Safari. 2. V naslovno vrstico brskalnika vnesite spletni naslov mesta. Spletni naslov osebnega spletnega mesta, kot je na primer spletno mesto storitve OneDrive za podjetja, je lahko na primer videti tako: <VašeUporabniškoIme>_contoso_onmicrosoft_com. Naslov za spletno mesto skupine pa bo npr. videti tako: (Besedo»contoso«v spletnem naslovu zamenjajte z imenom domene vašega podjetja.) Opomba Če niste prepričani, kakšen je spletni naslov spletnega mesta, se premaknite nanj v brskalniku računalnika in si zapišite spletni naslov v polju z naslovom ali pa si ga pošljite na e-poštni naslov, tako da ga lahko kopirate in prilepite. 3. Ko se odpre zaslon za vpis v Office 365, vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter tapnite Vpis. Če se mesto odpre v pogledu za prenosne naprave, vi pa želite preklopiti na pogled računalnika, tapnite Nastavitve > Preklopi v pogled računalnika. V pogled za prenosne naprave preklopite nazaj tako, da tapnete Nastavitve > Pogled za prenosne naprave. 4. Če ste v pogledu za prenosne naprave, tapnite Nastavitve > Vsebina mesta, da prikažete seznam celotne vsebine na spletnem mestu, kot so na primer knjižnice dokumentov ali seznamov. Pogled za mobilni telefon Pogled za računalnik Namig Med spletnim mestom storitve OneDrive za podjetja in ostalimi spletnimi mesti skupine preklapljate tako, da v pogledu računalnika v vrstici krmarjenja tapnete OneDrive ali Mesta.

4 Uporaba programov za iphone in ipad Namestite programe za napravo iphone ali ipad, ki so oblikovani tako, da delujejo s storitvijo Office 365. Tako lahko še naprej sodelujete s sodelavci tudi takrat, ko ste na poti. Če želite več informacij o tem, kako namestite te programe in se prvič vpišete vanje, glejte Priročnik za hiter začetek dela nastavitev storitve Office 365 v napravi iphone ali ipad: Lync 2013 za iphone ali Lync 2013 za ipad OneDrive za podjetja za naročnike storitve Office 365 OneNote za iphone ali OneNote za ipad Naročniki storitve Office Mobile za Office 365 (za uporabnike naprave iphone) Dodajanje zvoka v neposredno sporočanje Uporaba programa Lync 2013 Če vaša organizacija uporablja Lync, lahko uporabite Microsoft Lync 2013 za iphone ali ipad in ohranite stik tudi na poti. Nastavitev stanja ali izpis Če želite spremeniti stanje, na zaslonu Moje informacije tapnite stanje, izberite novo stanje ali pa tapnite Izpis. Iskanje stika Odprite zaslon Stiki in tapnite Iskanje. V iskalno polje vnesite ime osebe. Rezultati se bodo prikazali pod poljem. Pošiljanje neposrednega sporočila Ko najdete osebo, ki jo iščete, tapnite njeno ime in nato še ikono NS. Vnesite sporočilo in tapnite ikono Pošlji. Opomba Če želite med videoklicem poslati NS, tapnite ikono NS, vnesite sporočilo in nato tapnite ikono Pošlji. Če med neposrednim sporočanjem želite poklicati stik, tapnite ikono Telefon in izberite številko, ki jo želite poklicati. Pridruževanje Srečanju Lync Če se želite pridružiti Srečanju Lync, na zavihku Srečanja izberite srečanje, ki se mu želite pridružiti, in nato še Pridruži se srečanju.

5 Uporaba programa storitve OneDrive za podjetja za naročnike storitve Office 365 Ko ste vpisani, vas OneDrive za podjetja popelje neposredno do vaših datotek in map, tako da si lahko takoj ogledate datoteke in jih začnete urejati. Ogled datotek v storitvi OneDrive za podjetja Tapnite poljuben element, da ga odprete. Če je datoteka na voljo za ogled brez povezave, bo prikazan gumb za prenos. Datoteke si lahko ogledate na tri načine: Na dnu zaslona storitve OneDrive za podjetja naredite nekaj od tega: Tapnite Datoteke, da pokažete datoteke v storitvi OneDrive za podjetja. Tapnite Nedavno, da pokažete datoteke v storitvi OneDrive za podjetja, ki ste jih nedavno odprli. Tapnite Brez povezave, da pokažete datoteke, ki so na voljo za ogled brez povezave. Ogled datotek brez povezave Datoteke v storitvi OneDrive za podjetja prenesite v svojo napravo iphone ali ipad in tako zagotovite njihov ogled brez povezave. 1. Tapnite datoteko, ki jo želite prenesti, da jo odprete. 2. Tapnite gumb za prenos. 3. Ko tapnete možnost Brez povezave, bo datoteka prikazana na seznamu. Različica datoteke za delo brez povezave je le prenesena kopija datoteke. Če uredite to datoteko, se spremembe ne bodo sinhronizirale z različico, shranjeno v storitvi OneDrive za podjetja. Skupna raba datotek 1. Tapnite datoteko, ki jo želite dati v skupno rabo. 2. Odprite datoteko, tapnite gumb za skupno rabo v storitvi OneDrive za podjetja. Če je datoteka že v skupni rabi, boste videli seznam oseb, ki imajo datoteko v skupni rabi. V nasprotnem primeru se prikaže obvestilo»ta element ni v skupni rabi«. 3. Tapnite Dodaj pri vrhu zaslona Skupna raba. 4. Na zaslonu Dodaj osebe tapnite polje Daj v skupno rabo z osebo in vnesite e-poštni naslov osebe, s katero želite dati datoteko v skupno rabo. Lahko pa tapnete Dodaj in izberete ime s seznama stikov. Ta postopek ponovite za vse osebe, s katerimi želite dati datoteko v skupno rabo. 5. Nastavite dovoljenje za skupno rabo za osebo, s katero želite deliti datoteko. Privzeta nastavitev je Prejemniku dovoli urejanje. Če želite, lahko dovoljenja za skupno rabo spremenite pozneje. 6. Tapnite Dodaj. Spreminjanje dovoljenj za skupno rabo 1. Tapnite datoteko, za katero želite spremeniti dovoljenja za skupno rabo. 2. Ko ste odprli datoteko, tapnite gumb za skupno rabo v storitvi OneDrive za podjetja. 3. Tapnite ime osebe, za katero želite spremeniti dovoljenja. 4. Tapnite želeno nastavitev dovoljenj.

6 Uporaba OneNota za prenosne naprave Sinhronizacija zvezkov v storitvi Office 365 Če imate zvezke, ki jih pogosto uporabljate na SharePointovih mestih v storitvi Office 365, jih lahko sinhronizirate z napravo iphone ali ipad tako, da dodate račun za Office 365, potem ko ste se vpisali z Microsoftovim računom. Poskrbite, da so delovni zvezki, ki jih želite odpreti, tisti, ki ste jih nedavno odprli v računalniku ali drugi napravi. Zvezki, ki jih niste odprli že dalj časa, se ne bodo sinhronizirali pri vpisu. 1. Če ste odprli zvezek, tapnite Zvezki. 2. Tapnite Nastavitve. 3. Tapnite Računi > Dodaj storitev > Office 365 SharePoint. 4. Vnesite e-poštni naslov in geslo, nato pa tapnite Vpis, da dodate račun storitve Office Zaprite OneNotove nastavitve. 6. Na zaslonu Zvezki tapnite Več zvezkov. Vaši zvezki so zdaj prikazani v razdelku Nedavno. Delo brez povezave Najprej sinhronizirajte delovni zvezek s storitvijo OneDrive za podjetja, nato pa bo OneNote samodejno sproti sinhroniziral opravljene spremembe. Če izgubite internetno povezavo ali pa jo izklopite, se bodo spremembe na čakanju sinhronizirale takoj, ko boste znova vzpostavili povezavo. Skupna raba opomb Posamezne strani lahko pošljete po e-pošti ali pa dajte zvezek v skupno rabo. Pošiljanje strani prek e-pošte 1. Odprite stran, ki jo želite poslati, nato pa tapnite puščico v zgornjem desnem kotu. 2. Tapnite Pošlji stran po e-pošti. Pošiljanje povezave do zvezka 1. Tapnite Zvezki. 2. Tapnite puščico pri vrhu. 3. V zvezku, ki ga želite dati v skupno rabo, tapnite desno puščico. 4. Izberite, ali lahko prejemnik zvezek odpre ali ga ureja. Prikaže se e-poštno sporočilo s povezavo do zvezka. 5. Vnesite e-poštni naslov in pošljite sporočilo.

7 Uporaba programa Office Mobile Pridobivanje dokumentov v napravi iphone Dokumente iz storitve Office 365 lahko v napravo iphone najlažje prenesete tako, da jih shranite v spletu na mestih, kot sta storitev OneDrive za podjetja ali SharePointova mesta skupine. Pozneje si jih lahko ogledate v napravi iphone. 1. Če še niste povezani z dokumenti v storitvi Office 365 in želite vzpostaviti povezavo s storitvijo OneDrive za podjetja ali s SharePointom, tapnite mapo Odpri. 2. Na zaslonu Mesta tapnite Dodaj mesto in se vpišite z uporabniškim imenom in geslom za Office 365. Če imate odprto podmapo, tapnite gumb Nazaj in odprite zaslon, na katerem je prikazana možnost Dodaj mesto. 3. Tapnite storitev, kjer je shranjen dokument, nato pa ga tapnite, da ga odprete. Skupna raba dokumentov Dokumente lahko daste v skupno rabo tako, da jih dodate v e-pošto kot prilogo. 1. Odprite dokument, ki ga želite dati v skupno rabo. 2. Tapnite Datoteka. 3. Tapnite Skupna raba. 4. Vnesite sporočilo in tapnite Pošlji. Delo brez povezave Z Officeovim dokumentom lahko še naprej delate, ko nimate vzpostavljene povezave. Ko želite spremembe shraniti v strežnik, se prepričajte, da imate vzpostavljeno povezavo z internetom, nato tapnite Datoteka > Shrani. Opravila, ki jih lahko izvajate v Wordu Odpiranje teh vrst datotek: doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm Urejanje teh vrst datotek:.docx,.dotx Dodajanje, brisanje in prikaz pripomb Opravila, ki jih lahko izvajate v Excelu Odpiranje teh vrst datotek:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm Urejanje teh vrst datotek:.xlsx,.xltx Pomikanje po listih v orisnem pogledu Uporaba filtra Ogled vsote, povprečja ipd. obsega s funkcijo AutoSum Dodajanje, brisanje in prikaz pripomb Skupna raba datotek po e-pošti Iskanje besedila Oblikovanje besedila Iskanje besedila v delovnem zvezku Razvrščanje izbranih podatkov Oblikovanje celic Brisanje celic Opravila, ki jih lahko izvajate v PowerPointu Odpiranje teh vrst datotek:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm Urejanje teh vrst datotek:.pptx,.pptm Dodajanje in urejanje opomb za diapozitiv Razveljavitev/uveljavitev dejanja Skupna raba datotek po e-pošti Pomikanje po diapozitivih v pogledu sličic Skupna raba predstavitve po e-pošti

Spoznajmo PowerPoint 2013

Spoznajmo PowerPoint 2013 Spoznajmo PowerPoint 2013 13 Nova predstavitev Besedilo v predstavitvi Besedilo, ki se pojavlja v predstavitvah lahko premaknemo kamorkoli v diapozitivu. Kadar izdelamo diapozitiv z že ustvarjenimi okvirji

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INTRANET - DETEKTIV Detektivska zbornica Republike Slovenije Pozdravljeni, v kratki predstaviti in navodilih za delo z intranet sistemom Detektiv. Intranet članom Detektivske zbornice RS omogoča, da: -

Prikaži več

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje:

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje: Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje: 17.07.2013 Ver. 2.9.1.2 Spletni portal članov uporabniška navodila

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

PowerApps

PowerApps ko tehnologija postane brezmejna strast Microsoft PowerApps Uporabniška navodila Avtorji Brina Gomboc, Lucija Kos, Damjana Krampač Mentorici dr. Simona Sternad Zabukovšek Sara Cokan, mag. ekon. in posl.

Prikaži več

Excel 2016

Excel 2016 PRIDOBIVANJE TEMELJN IH IN POKLICNIH KOMPETENC OD 2019 DO 2022 HIPERPOVEZAVA Gradivo za interno uporabo AVTOR: Belinda Lovrenčič Gradivo ni lektorirano V Maj 2019 Operacijo sofinancira Evropska unija,

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, 12.11.2018 Verzija 1.0 KAZALO 1 REGISTRACIJA... 3 1.1 Katere podatke potrebujem za registracijo/kreiranje

Prikaži več

Elektronska pošta

Elektronska pošta Elektronska pošta ZGODOVINA Prvo sporočilo je bilo poslano leta 1971. Besedilo, ki ga je vsebovalo, je bilo QWERTYUIOP. Pošiljatelj je bil Ray Tomlinson, računalnika med katerima je bilo sporočilo poslano

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation SAFE.SI VODIČ Nastavitve zasebnosti in varnosti na Instagramu 2017/1 Nastavitev zasebnega računa Račun na Instagramu je privzeto nastavljen tako, da lahko objave vidi vsakdo. Zato moramo nastavitve zasebnosti

Prikaži več

Flow

Flow ko tehnologija postane brezmejna strast Microsoft Flow Uporabniška navodila Avtorji Brina Gomboc, Damjana Krampač, Lucija Kos Mentorici dr. Simona Sternad Zabukovšek Sara Cokan, mag. ekon. in posl. ved

Prikaži več

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov Gospodarski subjekti Definicija: V skladu z 2. členom Izvedbene uredbe Komisije (EU) 2018/574

Prikaži več

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski naslov: podpora@coks.si

Prikaži več

(Microsoft Word - MSDN AA Navodila za \232tudente FS.doc)

(Microsoft Word - MSDN AA Navodila za \232tudente FS.doc) 1. Pogoji uporabe programske opreme Pred uporabo programske opreme iz programa MSDNAA morate prebrati in se strinjati s pogoji in določili Licenčne pogodbe za končnega uporabnika programske opreme MSDN

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia E3 D2202/D2203/D2206 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled...6 Sestavljanje...7 Prvi zagon naprave...9 Zakaj potrebujem Google Račun?...9 Polnjenje naprave...10

Prikaži več

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia Z3 D6603/D6653 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled...6 Sestavljanje...7 Prvi zagon naprave...9 Zakaj potrebujem Google Račun?...10 Polnjenje naprave...10 Osnove...12

Prikaži več

IJS EDS IJS Elektronski Dokumentni Sistem Osnovna uporaba sistema uporabniška navodila Institut "Jožef Stefan" Ljubljana

IJS EDS IJS Elektronski Dokumentni Sistem Osnovna uporaba sistema uporabniška navodila Institut Jožef Stefan Ljubljana IJS Elektronski Dokumentni Sistem Osnovna uporaba sistema uporabniška navodila Institut "Jožef Stefan" Ljubljana Projekt: (RD JN19 16) Naročnik projekta: Institut "Jožef Stefan" Izvajalec projekta: BuyITC

Prikaži več

Navodilo Telemach

Navodilo Telemach Nastavitve za: MOJ TELEMACH Registracija: Na spletni strani Moj Telemach (http://moj.telemach.si) se pomaknite na spodnji del strani in pritisnite gumb REGISTRIRAJ SE. 1. korak Odpre se novo okence, kamor

Prikaži več

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika Gimnazija Bežigrad Peričeva 4 1000 Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika KAZALO 1. Uvod...3 2. Predstavitev programa Windows 98...5 3. Raziskovanje računalnika...5 4. Raziskovanje Interneta...6

Prikaži več

Orodje za izvoz podatkov

Orodje za izvoz podatkov Pomoč uporabnikom -NA-SI-200, V6.13-00 IZUM, 2018 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Predstavitev orodja za izvoz podatkov...

Prikaži več

Generic

Generic GD Finance 8. november 2016 E-JAVNA NAROČILA ECB ODDAJA ODGOVORA V POSTOPKU JAVNEGA NAROČANJA (»RFX«) Če v postopku javnega naročanja želite oddati odgovor (npr. (popravljeno) ponudbo/predlog, prijavo

Prikaži več

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uvod Namen aplikacij ReSound je izboljšati vašo slušno izkušnjo, saj vam omogočajo, da bolje izkoristite svoj slušni aparat ReSound. ReSoundova inovativna

Prikaži več

Nokia Lumia Priročnik za uporabo

Nokia Lumia Priročnik za uporabo Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 4.0. Izdaja SL Ššš... Ta priročnik še ni vse... V telefonu najdete priročnik za uporabo vedno z vami in na voljo, ko ga potrebujete. Na začetnem zaslonu odrinite v

Prikaži več

1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatk

1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatk 1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatkov in njihov prenos med spletnimi mesti. Obrazec v

Prikaži več

Zadeva: Ponudba

Zadeva: Ponudba Navodila za urejanje Spletne strani CTEK.si 1. Dodajanje novega polnilnika Za dodajanje novega polnilnika nikoli ne prepisujte že objavljenih vsebin, ampak sledite tem navodilom. Ta so zagotovilo, da bodo

Prikaži več

Navodila Trgovina iCenter

Navodila Trgovina iCenter Napredovanja v plačne razrede javnih uslužbencev 2019 S pomočjo SAOP programa Kadrovska evidenca lahko ob dokupljeni kodi vodimo napredovanja javnih uslužbencev. Za napredovanja v letu 2019 je potrebno

Prikaži več

COBISS3/Medknjižnična izposoja

COBISS3/Medknjižnična izposoja 3/Medknjižnična izposoja 2.2 KATALOG Katalog nam omogoča: iskanje gradiva prikaz izbranih bibliografskih zapisov ali pripadajočih podatkov o zalogi iz lokalne baze podatkov v formatu COMARC vpogled v stanje

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia L1 G3311/G3313 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled... 6 Sestavljanje... 7 Zaščita zaslona... 8 Prvi zagon naprave...8 Zakaj potrebujem Google Račun?...9 Varnost

Prikaži več

CT_SLO_White Paper_ENG

CT_SLO_White Paper_ENG UPORABNIŠKI PRIROČNIK //COMTRADE/ UPORABNIŠKI PRIROČNIK ZA PORTAL IN VARNOSTNO SHEMO MIZKŠ Priročnik za ravnatelje Priročnik pokriva glavne akcije, ki jih ravnatelji opravljajo v Varnostni shemi: upravljanje

Prikaži več

Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo

Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo Opombe, svarila in opozorila OPOMBA: OPOMBA označuje pomembne informacije, s katerimi lahko izboljšate učinkovitost izdelka. POZOR: PREVIDNO označuje

Prikaži več

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomočjo aplikacije Outlook, katero lahko prenesete s pomočjo trgovine App Store. Ko aplikacijo zaženete se vam pojavi naslednje

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000 Podpora Zahvaljujemo se vam za nakup izdelka NETGEAR. Po namestitvi naprave poiščite serijsko številko na nalepki izdelka in jo uporabite za registracijo izdelka na spletni strani https://my.netgear.com.

Prikaži več

MT40X Kratka navodila

MT40X Kratka navodila MT40X Kratka navodila Spoznajte svojo uro Kamera Mikro vrata USB Tipka za vklop/ izklop Reža kartice SIM 2 Tipka za vklop/izklop Pritisnite in zadržite 3 sekunde za vklop. Pritisnite in zadržite 3 sekunde,

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book UPORABNIŠKI PRIROČNIK 2-2016 Vse pravice pridržane Acer Liquid Z6 E Uporabniški priročnik Model: T10 Ta revizija: 12/2016 Registrirajte se za Acer ID in uživajte v odličnih prednostih Na seznamu aplikacij

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi AC750 Model EX3800 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011 ta Veleprodaja Maloprodaja Storitve Računovodstvo Proizvodnja Gostinstvo Turizem Hotelirstvo Ticketing CRM Internetna trgovina Izdelava internetnih strani Grafično oblikovanje NOVOSTI IN NASVETI ZA DELO

Prikaži več

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802 ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802 SL8802 Prva izdaja Januar 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano,

Prikaži več

TomTom VIA

TomTom VIA TomTom VIA Uporabniški priročnik 17.1 Contents Pozdravljeni v navigaciji s TomTomom 7 Kaj je novega 8 Novo v tej izdaji... 8 Videodelavnice... 9 Začetek uporabe 10 Namestitev v avtomobil...10 Postavitev

Prikaži več

(Microsoft Word - Nakupovalni vodi\350 po angle\232kih spletnih trgovinah - IzAnglije)

(Microsoft Word - Nakupovalni vodi\350 po angle\232kih spletnih trgovinah - IzAnglije) Nakupovalni vodič po angleških spletnih trgovinah Vedno več ljudi se odloča za nakupe preko spleta. Cene na spletu so pogosto ugodnejše, izbira bolj široka, nakupovanje pa je enostavno in udobno. Dandanes

Prikaži več

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI Bluetooth Dongle Artikel: CN-BTU4 NAVODILA v1.0 Sistemske zahteve Zahteve za PC: - Proc.: Intel Pentium III 500MHz or above. - Ram: 256MB ali več. - Disk: vsaj 50MB. - OS: Windows 98SE/Me/2000/XP - Prost

Prikaži več

SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0

SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0 SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Preberi najprej Uvod 6 Vsebina paketa 7 Postavitev naprave 9 Uporaba kartice SIM ali USIM in baterije 15 Uporaba

Prikaži več

Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike

Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike Avtorske pravice 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je v ZDA zaščitena blagovna znamka družbe Microsoft Corporation. Informacije v

Prikaži več

Navodila za študente

Navodila za študente Moodle UM Verzija 3.5.1 Navodila za študente RCUM, Služba za IS Maribor, 2019 Kazalo 1 Prijava v Moodle UM... 3 2 Odjava iz Moodla UM... 3 3 Seznam učnih enot... 4 4 Navigacijski trak... 4 5 Bloki... 5

Prikaži več

Release Notes for F-Secure Product [Name]

Release Notes for F-Secure Product [Name] Amis Backup Priročnik za uporabo Kazalo vsebine 2(18) Uvod... 4 Kaj je Amis Backup?... 4 Kako izdelek deluje?... 4 Prva uporaba izdelka... 5 Aktiviranje preiskusne različice izdelka... 5 Trajno aktiviranje

Prikaži več

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: +386 1 729 6 460 Faks.: +386 1 729 6 466 www.nevtrin.si info@elektrina.si USB RFID READER Navodila za uporabo?

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik CNR-BTU3 Bluetooth vmesnik A. Vsebina pakiranja Bluetooth USB Adapter Bluetooth programska oprema in CD z gonilniki Navodila za uporabo in CD 1. Namestitev Bluetooth programske opreme za Windowse 1. Vstavite

Prikaži več

Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo

Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu- Chek Connect Pregled Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu-Chek Connect (v nadaljevanju:

Prikaži več

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE OBRAZCA

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE OBRAZCA NAVODILO ZA UPORABO PRIPOMOČKA ZA PRIPRAVO STROŠKOVNEGA NAČRTA PROJEKTA»Piano finanziario Stroskovni nacrt«dokument»piano finanziario Stroskovni nacrt«v Microsoft Excel obliki lahko uporabite kot pripomoček

Prikaži več

Microsoft Word - DGSF - Preverjanje veljavnosti ZPIZ e-dokumentov - V.1.0

Microsoft Word - DGSF - Preverjanje veljavnosti ZPIZ e-dokumentov - V.1.0 Upravljanje z dokumentarnim gradivom (DGSF) Zgodovina dokumenta Verzije # Oznaka verzije Spremembe Avtorji Datum 1.0 Osnovni dokument Upravljanje z dokumentarnim gradivom (DGSF) Stran 2 od 13 Kazalo 1

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Dostopnost elektronskih virov za slepe, slabovidne in druge osebe z motnjami branja Kristina Janc ZSSML - 27. Seja TIFLO sekcije 22.3.2012 Možnost izkoriščanja elektronskih virov za slepe, slabovidne in

Prikaži več

ISOFT , računalniški inženiring

ISOFT , računalniški inženiring ISOFT, računalniški inženiring Marko Kastelic s.p. Sad 2, 1296 Šentvid pri stični Spletna stran podjetja:http://www.isoft.si podjetja ISOFT Spletna stran sistema sledenja vozil track.si: http://www.track.si

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev TIK terminal nima povezave s strežnikom Ob vpisu v TIK Admin se pojavi napis ni povezave s strežnikom Na terminalu je ikona 1. preverimo ali je pravilno nastavljen IP strežnika 1. Preverimo datoteko TIKSAdmin.INI

Prikaži več

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app Uporabniški račun V aplikacijo se je treba prijaviti z uporabniškim računom. Ob prvem zagonu vas bo aplikacija pozvala k registraciji (sign up) ali prijavi (sign

Prikaži več

Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje

Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX 3.5 1. Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje 2. Kopiranje Win2003 strežnika in registracija na

Prikaži več

Linksys PLEK500 User Guide

Linksys PLEK500 User Guide Uporabniški priročnik Linksys PLEK500 Omrežni vmesnik Powerline Vsebina Pregled............... 2 Funkcije..................... 2 Kako deluje omrežje Powerline 3 Primer namestitve 3 Namestitev omrežja Powerline.....

Prikaži več

ASUS Tablet e-priročnik

ASUS Tablet e-priročnik ASUS Tablet e-priročnik SL10044 Januar 2015 Prva izdaja INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

Microsoft Word - Navodila za uporabo 1.1.doc

Microsoft Word - Navodila za uporabo 1.1.doc PhotoOrder Navodila za uporabo 1 Kazalo 1 Kazalo... 2 2 Kazalo slik... 3 3 PhotoOrder... 4 4 Nameščanje programa... 5 4.1 Internet Explorer... 5 4.1.1 "Save" ("Shrani")... 5 4.1.2 "Run" ("Odpri")... 6

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia XA1 G3121/G3123/G3125 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled... 6 Sestavljanje... 7 Zaščita zaslona... 8 Prvi zagon naprave...9 Zakaj potrebujem Google Račun?...9

Prikaži več

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011 ta Veleprodaja Maloprodaja Storitve Računovodstvo Proizvodnja Gostinstvo Turizem Hotelirstvo Ticketing CRM Internetna trgovina Izdelava internetnih strani Grafično oblikovanje NOVOSTI IN NASVETI ZA DELO

Prikaži več

UNIVERZA V MARIBORU FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO, RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO Tadej Gumzar PRIMERJAVA OBLAČNIH STORITEV ZA SHRANJEVANJE PODATKOV Diplo

UNIVERZA V MARIBORU FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO, RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO Tadej Gumzar PRIMERJAVA OBLAČNIH STORITEV ZA SHRANJEVANJE PODATKOV Diplo UNIVERZA V MARIBORU FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO, RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKO Tadej Gumzar PRIMERJAVA OBLAČNIH STORITEV ZA SHRANJEVANJE PODATKOV Diplomsko delo Maribor, september 2016 PRIMERJAVA OBLAČNIH

Prikaži več

ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815

ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815 ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815 SL8815 Prva izdaja Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno,

Prikaži več

Programska sprememba oddelka šole

Programska sprememba oddelka šole Pomoč uporabnikom Programska sprememba oddelka šole -NA-SI-355, V1.0 IZUM, 2018 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Navodila... 1 2 Postopek...

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informacije v tem priročniku se lahko spremenijo brez prejšnjega obvestila. Edine garancije za HP-jeve

Prikaži več

GT-P7500 Navodila za uporabo

GT-P7500 Navodila za uporabo GT-P7500 Navodila za uporabo Uporaba tega priročnika Čestitamo vam za nakup tabličnega računalnika Samsung P7500. Ta zmogljiva naprava, ki jo lahko vzamete povsod s seboj, vam z nepotratno, zelo prilagodljivo

Prikaži več

Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte

Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija 2.2.3 Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski

Prikaži več

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L KRATKA NAVODILA ZA UPORABO VSEBINA PAKETA HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L NAPAJALNI ADAPTER ADAPTER ETHERNET KABEL (CAT5 UTP) MED POSTAVITVIJO,

Prikaži več

Navodilo za urejanje zavarovanj po šifri podlage za zavarovanje 033 prek portala e-vem Ljubljana, oktober 2015

Navodilo za urejanje zavarovanj po šifri podlage za zavarovanje 033 prek portala e-vem Ljubljana, oktober 2015 Navodilo za urejanje zavarovanj po šifri podlage za zavarovanje 033 prek portala e-vem Ljubljana, oktober 2015 Kazalo vsebine 1. Pooblastilo za izvajanje postopkov prek portala e-vem... 4 2. Prijava v

Prikaži več

CODEKS IP KAMERA

CODEKS IP KAMERA CODEKS IP KAMERA uporabniška navodila Vse pravice pridržane. Noben del uporabniških navodil se ne sme reproducirati v kakršnikoli obliki ali na kakršen koli način - grafični, elektronski ali mehanski,

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - seminar_ pptx

Microsoft PowerPoint - seminar_ pptx Leatalske informacije in ARO Slovenia Control Igor Čučnik, ARO Aleš Omahne, NOTAM Uroš Grošelj, AIP Brnik, 12.5.2018 Letalske informacije AIP AIP AMDT AIP SUP AIC NOTAM Serija A, B in C VFR karta Spletna

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.:

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 75 31 33 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: 75 31 33 KAZALO 1. PRIKLOP STROJNE OPREME...3 2. KONFIGURACIJA

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1,

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1, TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, 14. 03. 2019 KAZALO 1 Namen...3 2 Registracija...4 3 Vnos gesla in aktivacija računa...6 4 Prijava...7

Prikaži več

Vaja 2 Virtualizacija fizičnih strežnikov in virtualni PC A. Strežnik Vmware ESX Namestitev strežnika VMware ESX 3.5 na fizični strežnik 2. Nas

Vaja 2 Virtualizacija fizičnih strežnikov in virtualni PC A. Strežnik Vmware ESX Namestitev strežnika VMware ESX 3.5 na fizični strežnik 2. Nas Vaja 2 Virtualizacija fizičnih strežnikov in virtualni PC A. Strežnik Vmware ESX 3.5 1. Namestitev strežnika VMware ESX 3.5 na fizični strežnik 2. Nastavitve strežnika ESX 3. Namestitev in nastavitve VM

Prikaži več

Uporabniški priročnik

Uporabniški priročnik Uporabniški priročnik Vsebina Razburljive funkcije Nova naprava Poteze in delovanje Začetni zaslon VoLTE: Istočasno izvajajte klic in uporabljajte podatke 1 Očistite pomnilnik za hitrejše delovanje 1 Konfiguracija

Prikaži več

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 8 Zadrževanje vode in odpornost na prah 9 Vsebina paketa

Prikaži več

Sledilna ploščica in tipkovnica Uporabniški priročnik

Sledilna ploščica in tipkovnica Uporabniški priročnik Sledilna ploščica in tipkovnica Uporabniški priročnik Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je zaščitena blagovna znamka družbe Microsoft Corporation v ZDA. Informacije v tem

Prikaži več

Microsoft Word KR navodila za CMS.doc

Microsoft Word KR navodila za CMS.doc Navodila za objavo vsebin s CMS sistemom Izvajalec: Gooya IT, interaktivni mediji, d.o.o., Ljubljana, julij 2011 stran 1 od 31 Vsebina Navodila vsebujejo informacije, ki jih potrebujejo uredniki spletnega

Prikaži več

POMOČ PREDSTAVITEV EKOSKLADOVNICE UPORABLJENA TERMINOLOGIJA REGISTRACIJA V EKOSKLADOVNICO PRIJAVA V EKOSKLADOVNICO OBJAVA PRISPEVKA ISKANJE PRISPEVKOV

POMOČ PREDSTAVITEV EKOSKLADOVNICE UPORABLJENA TERMINOLOGIJA REGISTRACIJA V EKOSKLADOVNICO PRIJAVA V EKOSKLADOVNICO OBJAVA PRISPEVKA ISKANJE PRISPEVKOV POMOČ PREDSTAVITEV EKOSKLADOVNICE UPORABLJENA TERMINOLOGIJA REGISTRACIJA V EKOSKLADOVNICO PRIJAVA V EKOSKLADOVNICO OBJAVA PRISPEVKA ISKANJE PRISPEVKOV OCENJEVANJE PRISPEVKOV KOMENTIRANJE PRISPEVKOV KONTAKT

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Nameščanje programa Kies (PC Sync) 1. Prenesite najnovejšo

Prikaži več

EndNote Basic Online navodila za uporabo Vsebina 1 Kaj je EndNote Online? Dostop in prijava Ustvarjanje računa Uporaba

EndNote Basic Online navodila za uporabo Vsebina 1 Kaj je EndNote Online? Dostop in prijava Ustvarjanje računa Uporaba EndNote Basic Online navodila za uporabo Vsebina 1 Kaj je EndNote Online?... 2 2 Dostop in prijava... 3 2.1 Ustvarjanje računa... 3 3 Uporaba... 5 3.1 Dodajanje referenc... 5 3.2 Navodila za pripravo in

Prikaži več

Microsoft Word - Trust-CDsize-12052_12579_14070-al-cp_v5.0.doc

Microsoft Word - Trust-CDsize-12052_12579_14070-al-cp_v5.0.doc PRIROČNIK ZA UPORABO manual Version 5.0 SI TABLET TB-1100 / TB2100 TABLET TB-3100 / TB-4200 1 A B TABLET TB-2100-3100-4200 2 3 4 5 A 6 7 B 8 9 10 11 B A C D 12 A B 13 14 C 15 16 17 18 PRIROČNIK ZA UPORABO

Prikaži več

Microsoft Word - IPIN slovenska navodila za pridobitev

Microsoft Word - IPIN slovenska navodila za pridobitev IPIN MEDNARODNA IDENTIFIKACIJSKA ŠTEVILKA IGRALCA Spoštovani igralec tenisa! Vsak, ki želi igrati na tekmovanjih pod okriljem mednarodne teniške zveze (ITF), mora pridobiti mednarodno identifikacijsko

Prikaži več

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364 E-priročnik SL9364 SL9364 Revidirana izdaja V2 Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom www.spyshop.eu Izdelku so priložena navodila v angleščini, ki poleg teksta prikazujejo tudi slikovni prikaz sestave in delovanja izdelka. Lastnosti

Prikaži več

Mojtelemach brosura_junij 2015_mail

Mojtelemach brosura_junij 2015_mail Naročniški portal MOJ TELEMACH. Junij 2015 Uredite naročilo, ne da bi vstali iz naslanjača. Za preprostejši pregled naročenih storitev, računov in opravljenih klicev ter naročanje dodatnih storitev ipd.

Prikaži več

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 1.0. Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 Vsebina Varnost 4 Hitri začetek 5 Tipke in deli 5 Tipke za pomik nazaj, zagon in iskanje 5 Predeli z antenami 6

Prikaži več

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf Navodila za uporabo MT40X Vsebina 1 1 Glej pregled... 1 Tipka za vklop/izklop... 1 2 2 Odstranite trakove... 2 Pripenjanje novih trakov... 3 3 3... 3... 4 Vklop ure... 4... 4 Jezik... 4 4 5 5 5 6 6 7...

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini snemalnik

Navodila za uporabo Mini snemalnik Navodila za uporabo Mini snemalnik www.spyshop.eu Pred vami so navodila za pravilno uporabo mini snemalnika in opis funkcionalnosti. Lastnosti snemalnika: Naziv Mere Teža Kapaciteta spomina Snemanje Format

Prikaži več

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI IZUM, 2015 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Uporaba tiskalnika...

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, 14. 03.2019 Verzija 1.1 KAZALO 1 NAMEN...3 2 REGISTRACIJA...4 3 VNOS GESLA IN AKTIVACIJA RAČUNA...6

Prikaži več

Razlika med Office 365 in Office 2019

Razlika med Office 365 in Office 2019 ko tehnologija postane brezmejna strast Microsoft Razlika med Office 365 in Office 2019 Uporabniška navodila Avtorji Lara Cigler, Alja Polner, Gregor Bukovac, Nike Vrecl Mentorici dr. Simona Sternad Zabukovšek

Prikaži več

GT-I8150 Navodila za uporabo

GT-I8150 Navodila za uporabo GT-I850 Navodila za uporabo Uporaba priročnika Zahvaljujemo se vam za nakup mobilne naprave Samsung. Telefon vam ponuja visokokakovostno mobilno komunikacijo in zabavo na podlagi izjemne tehnologije in

Prikaži več

SPLETNA PRIJAVA NA IZPITE ZA DIJAKE Dijaki se na izpite prijavite na novem portalu novi.lopolis.si z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ga upora

SPLETNA PRIJAVA NA IZPITE ZA DIJAKE Dijaki se na izpite prijavite na novem portalu novi.lopolis.si z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ga upora SPLETNA PRIJAVA NA IZPITE ZA DIJAKE Dijaki se na izpite prijavite na novem portalu novi.lopolis.si z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ga uporabljate tudi za portal Lo.Polis (www.lopolis.si), kjer

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja.

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. www.samsungmobile.com Printed in Korea Code No.:GH68-27763A

Prikaži več

Poročanje izdanih računov pri gotovinskem poslovanju

Poročanje izdanih računov pri gotovinskem poslovanju Poročanje izdanih računov pri gotovinskem poslovanju Vrsta dokumenta: Uporabniška navodila Pripravil/i: Za: Naviservice +386 1 548 3999 naviservice@adacta.si Adacta d.o.o. Verovškova 55a, 1000 Ljubljana

Prikaži več

an-01-Mobilni_telefon_z_velikimi_tipkami_za_starejse_Primo_by_Doro_405.docx

an-01-Mobilni_telefon_z_velikimi_tipkami_za_starejse_Primo_by_Doro_405.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 120 91 71 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Mobilni telefon z velikimi tipkami za starejše Primo by Doro 405 Kataloška št.: 120 91 71 KAZALO SESTAVNI DELI

Prikaži več