NOVA ŠKODA OCTAVIA

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "NOVA ŠKODA OCTAVIA"

Transkripcija

1 NOVA ŠKODA OCTAVIA

2 UVOD 4 ZUNANJOST 6 NOTRANJOST 14 POVEZLJIVOST 18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBJE 32 VARNOST 38 ZMOGLJIVOST 46 LAURIN & KLEMENT 52 PRILAGODITEV PO MERI 56 ORIGINALNA DOPOLNILNA OPREMA68

3

4 KAJ IMA NOVA OCTAVIA? Prepričani smo, da je vsota posameznih delov tako dobra kot celota. In nikjer to ne drži bolj kot pri novem avtomobilu ŠKODA OCTAVIA. S kristalnimi linijami, ki določajo njegov dizajn, je avtomobil privlačen iz vseh zornih kotov. Raznolike možnosti povezljivosti, varnostni pomočniki in tehnološke poslastice skrbijo za voznika 21. stoletja. OCTAVIA je še en primer naše filozofije izdelovanja čudovito oblikovanih avtomobilov, ki jih je vedno pravi užitek voziti. To je Simply Clever. To je ŠKODA.

5

6 ZUNANJOST

7 7

8 8 GLASBA ZA OČI Vsak detajl na vozilu ŠKODA OCTAVIA je igra brezčasne estetike in sodobne tehnologije, ki ukrade pogled. Če je navdušena vaša strast, je čas, da se navdušijo tudi vaše misli. SPREDNJA STRAN Dvojni žarometi dajejo avtomobilu prepoznaven videz. Njihova izjemna oblika se odlično sklada z ostrimi robovi meglenk. Masivna sprednja maska z izrazito oblikovanim pokrovom motorja vliva spoštovanje in jamči za lastnosti, kot sta varnost in zanesljivost.

9 9 ZADNJA STRAN Na zadku avtomobila lahko odkrijete številne tipične elemente vozila ŠKODA: prepoznaven logotip in ime modela, kristalno oblikovan prostor za registrsko tablico in odsevni mačji očesi za boljšo vidnost vozila. BOČNA STRAN Avtomobil ima gladke površine in ravne kristalne robove, ki mu dajejo drzen videz. Zatemnjena stekla dopolnjujejo zunanji videz in povečujejo udobje potnikov na zadnjih sedežih.

10 Zunanjost 10 PANORAMSKO STREŠNO OKNO Spustite več svetlobe in svežega zraka v notranjost vozila. Električno nastavljivo panoramsko strešno okno je izdelano iz zatemnjenega stekla in omogoča, da ustvarite velik odprt prostor nad sprednjima sedežema.

11 Zunanjost 11 ZUNANJI OGLEDALI Usklajena barva zunanjih ogledal in karoserije poudarja eleganco avtomobila. STREŠNA NOSILCA Atraktivno silhueto različice Combi še poudarjajo strešni nosilci, ki so na voljo v ekskluzivni srebrni ali elegantni črni barvi.

12 12 VSE JE OSVETLJENO Zunanje svetilke ne prepričajo le s svojo uporabnostjo, ampak tudi z estetsko dovršenostjo. Če združite inovativno tehnologijo z izjemnim dizajnom, postane osvetlitev predmet umetnosti, ki bistveno izboljša varnost potnikov. FULL LED-ŽAROMETA Z AFS Za vozilo ŠKODA OCTAVIA sta na voljo dve vrsti glavnih žarometov. V najboljši različici so v celoti izdelani v LED tehnologiji. Full LED žarometa zagotavljata visoko zmogljivost in energijsko učinkovitost. AFS prilagaja intenzivnost svetlobe specifičnim razmeram (npr. vožnja po mestu, avtocesti ali v dežju).

13 Zunanjost 13 ZADNJI LED LUČI Svetlobni podpis avtomobila je izrazit in jasen. Zadnji luči sta na voljo v LED tehnologiji in sicer v dveh različicah.

14

15 NOTRANJOST

16 16 DOBRODOŠLI DOMA Notranjost je udobnejša in bolj domača zaradi mehke ambientalne osvetlitve avtomobila. AMBIENTALNA OSVETLITEV Sami lahko izberete najljubšo barvo in si tako vsak dan popestrite z drugim barvnim odtenkom.izbirate lahko med 10 različnimi barvami. Notranjost Zelena ambientalna osvetlitev. Modra ambientalna osvetlitev. Rdeča ambientalna osvetlitev. OSVETLITEV PROSTORA ZA NOGE Diskretna osvetlitev udoben prostor spremeni v izjemnega. Izkusite neprekosljivo udobje notranje osvetlitve in uživajte na svojem potovanju.

17

18

19 POVEZLJIVOST

20 20 ŠKODA CONNECT: NA POTI S SVETOVNIM SPLETOM LOKACIJA PARKIRNEGA MESTA* Poiščite natančno lokacijo svojega vozila na velikih parkiriščih s svojim mobilnim telefonom skupaj z naslovom, časom in datumom parkiranja. Biti popolnoma in stalno povezan ne pomeni le dostopa do zabave in informacij, ampak tudi morebitno pomoč na poti. ŠKODA CONNECT so vaša vrata v svet neomejenih komunikacijskih možnosti. Povezljivost ŠKODA CONNECT* Izjemni vmesnik ŠKODA CONNECT vključuje dve vrsti storitev. Medtem ko Infotainment Online omogoča navigacijo in informacije v realnem času, je Care Connect namenjen pomoči in varnosti ter omogoča oddaljen dostop in nadzor nad vozilom. PODATKI O VOŽNJI* Na posebnem strežniku se hranijo informacije o potovanju, kot so povprečna poraba goriva, povprečna hitrost vožnje, razdalja in čas potovanja. Prikaz podatkov o vožnji vam omogoča pregled vseh vaših potovanj.

21 21 ONLINE PROMETNE INFORMACIJE* Vedno izberite najboljšo pot: posodobljene informacije vam dajejo odličen pregled za vsako potovanje. Prav tako omogoča, da se odzovete na nove razmere, kot so dela na cesti, prometne nezgode ali prometni zastoji. BENCINSKE ČRPALKE* Dobite lahko informacije o vrsti in oddaljenosti bencinskih črpalk ter o trenutnih cenah goriva. Te informacije se prikazujejo v realnem času. Sistem samodejno zaznava in prikazuje vrsto goriva, ki ga uporablja vozilo. GUMB ZA KLIC V SILI Povezljivost vključuje tudi klic v sili. Sistem za klic v sili se aktivira s pritiskom na gumb na stropu vozila. V primeru hujše prometne nezgode se klic v sili sproži samodejno. VREME* Prejmite zadnje vremensko poročilo o trenutni lokaciji ali želeni destinaciji, vključno s podrobno vremensko napovedjo in opozorili. * Določene storitve delujejo v primeru, da je na voljo ustrezna informacijska infrastruktura. Razpoložljive storitve se od države do države lahko razlikujejo. Povezljivost

22 22 POMEN VAŠEGA DIGITALNEGA PROSTORA Infotainment sistem je skokovito napredoval: Lahko se veselite atraktivno zasnovane platforme in številnih neverjetnih funkcij, medtem ko se OCTAVIA brezhibno sinhronizira z zunanjimi napravami. MY ŠKODA APP Spoznajte Paula, interaktivnega pomočnika aplikacije MyŠKODA App (za operacijske sisteme Android ali ios), ki vam lahko pomaga v številnih vsakodnevnih situacijah. Na primer pri pridobivanju informacij o vašem vozilu ali za celovit opis delovanja posameznih kontrolnikov in kontrolnih lučk itd. Paul lahko spremlja tudi datume v vašem opomniku. Tako vas lahko vedno opozori na bližajoče se sestanke in vam obenem pokaže pot do lokacije sestanka. Povezljivost SMART LINK+ S sistemom SmartLink+ (ŠKODA Connectivity, ki podpira MirrorLink, Apple CarPlay in Android Auto) lahko voznik med vožnjo prek radia varno uporablja mobilni telefon. Poleg tega podpira vse nameščene aplikacije, ki so potrjene kot varne za uporabo v vozilih in delujejo z MirrorLink, Apple CarPlay ali Android Auto. Sistem SmartLink+ vključuje tudi funkcijo SmartGate. Z njo lahko svoj pametni telefon povežete z avtomobilom prek signala WiFi, da imate dostop do zanimivih podatkov o vožnji, na primer o porabi, vozni dinamiki ali servisiranju. VTIČNICA USB/AUX-IN Vtičnica za priključitev zunanjih naprav je na sredinski konzoli, tako da je na dosegu roke voznika ali sovoznika.

23 Povezljivost 23 COLUMBUS Tridimenzionalni navigacijski sistem Columbus je opremljen z udobnim 9,2-palčnim zaslonom na dotik. Naprava nudi številne funkcije, med katerimi so Bluetooth, SmartLink+ in WiFi. Na voljo je tudi vgrajeni telefonski modul, ki je združljiv s hitrim internetom LTE. Odlično kakovost zvoka zagotavljajo štirje zvočniki spredaj in štirje zadaj. ZVOČNI SISTEM CANTON Uživajte v popolni čistosti zvoka glasbe ali govora, ki ga zagotavlja zvočni sistem Canton z desetimi zvočniki, vključno z osrednjim zvočnikom in globokotonskim zvočnikom v prtljažniku. PREDAL ZA TELEFON PHONE BOX Ta praktični predal za mobilni telefon, ki je pred prestavno ročico, okrepi signal vašega mobilnega telefona. Obenem med vožnjo brezžično polni vaš mobilni telefon. BOLERO Vrhunski radijski sprejemnik Bolero z 8-palčnim zaslonom, občutljivim na dotik, ponuja priključek USB/Aux-in, režo za kartico SD, povezavo Bluetooth, sistem SmartLink+ in štiri zvočnike. Naprava se lahko uporablja za upravljanje menija vozila.

24 SIMPLY CLEVER

25

26 26 GENIALNOST JE V PODROBNOSTIH Včasih je treba le malo in vse postane veliko lažje. OCTAVIA tako prihaja s funkcijami, ki temeljijo na vaših dejanskih potrebah. Razvaja vas s Simply Clever rešitvami, ki so domiselne in intuitivne hkrati. Simply Clever DRŽALO ZA PARKIRNI LISTEK Ko je treba odložiti parkirni listek na vidno mesto, je rešitev povsem preprosta. Vozilo ima pod vetrobranskim steklom držalo za parkirni listek. MULTIMEDIJSKI NOSILEC Zunanje naprave lahko varno prevažate v multimedijskem nosilcu, ki je nameščen v dvojnem držalu za pijače na sredinski konzoli.

27 Simply Clever 27 STRGALO ZA LED Ta pametni pripomoček je nameščen na pokrovčku rezervoarja za gorivo in ga ni težko namestiti nazaj, ko je mokro. Vozila so opremljena tudi z zaščito proti točenju napačnega goriva. PREDAL ZA DEŽNIK Pozdravite dež z nasmehom. Pod sovoznikovim sedežem boste našli predal z dežnikom ŠKODA.

28 28 PROSTOR NA VSAKEM KORAKU PREDAL ZA SONČNA OČALA Praktičen predal je na voznikovem in sovoznikovem dosegu nad notranjim vzvratnim ogledalom. Predali za shranjevanje bistveno povečujejo praktičnost avtomobila. Omogočajo prevažanje raznolikih predmetov, poskrbijo, da je vozilo urejeno, in zagotovijo, da je pot prijetnejša za vse potnike. Simply Clever PREDAL ZA ROKAVICE V predal pred sovoznikom, ki ga je mogoče ohladiti, lahko med potjo shranite prijetno ohlajene osvežilne pijače. PREDALI V SPREDNJIH VRATIH Tudi za 1,5-litrsko plastenko se bo našlo držalo v prostornem predalu sprednjih vrat. V ta predal lahko namestite tudi koš za odpadke.

29 Simply Clever 29 PREDAL ZA ODSEVNI TELOVNIK Poseben predal za odsevni telovnik je pod voznikovim sedežem. ZLOŽLJIVE MIZICE Zložljiva mizica z držalom za pijačo je vgrajena v naslonjali obeh sedežev in se lahko uporablja za marsikaj, ne le za odlaganje osvežilnih pijač*. NASLONJALO ZA ROKE Udobje potnikov na zadnjih sedežih povečuje zložljivo naslonjalo za roke z dvema držaloma za pijačo. * Na voljo od junija 2017.

30 30 AVTOMOBIL Z NAHRBTNIKOM S prostornino prtljažnika je OCTAVIA povsem v vrhu svojega razreda. Prostor se lahko dodatno poveča s povečanjem praktičnosti. Za to ponujamo številne rešitve Simply Clever, ki jih lahko izberete skladno s svojimi potrebami. KAPACITETA OCTAVIA zagotavlja prtljažni prostor za veliko družino. Različica Combi ponuja 610 litrov prtljažnega prostora ali 1740 litrov, če poklopite zadnje sedeže, limuzinska različica pa 590/1580 litrov. ELEKTRIČNO KRMILJENA PETA VRATA Vrata se odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika, na gumb na sredinski konzoli ali neposredno na gumb na petih vratih. To je še posebej praktično v slabem vremenu. Zgornji končni položaj pokrova prtljažnika lahko nastavite sami glede na svoje potrebe. Simply Clever ZLAGANJE ZADNJIH NASLONJAL Zadnji sedeži se lahko poklopijo s pomočjo ročice, ki je v prtljažniku, kar omogoča še udobnejše nakladanje prtljage.

31 Simply Clever 31 LED-SVETILKA Uporabno, odstranljivo ročno LED-svetilko (ekskluzivno za različico Combi) je mogoče najti na levi strani prtljažnika. Svetilka se samodejno polni, medtem ko motor teče. PRITRDILNI ELEMENTI Za preprečitev neželenega kotaljenja predmetov po prtljažniku sta ta elementa iz umetne snovi s pritrdili Velcro idealna. Kadar ju ne uporabljate, sta shranjena v predalih za zadnjimi koloteki. 12-VOLTNA VTIČNICA Naslednji praktični pripomoček je 12-voltna vtičnica v prtljažniku. SET MREŽ Prtljažne mreže povečujejo prilagodljivost prtljažnega prostora in obenem varujejo predmete. Komplet vključuje eno vodoravno in dve navpični mreži. Lahko dodate še dodatno mrežo pod prtljažno polico.

32 UDOBJE

33

34 34 SLOG VOŽNJE: UDOBNO Vožnja mora biti užitek in ne napor. Ne glede na to, ali ste na službeni poti ali na počitnicah, je zaradi številnih praktičnih pripomočkov in genialnih podrobnosti vožnja še udobnejša. OGREVANJE VOLANA Večfunkcijski usnjeni volan, s katerim lahko upravljate radio, telefon in alternativno tudi menjalnik DSG (Direct Shift Gearbox), lahko vključuje tudi funkcijo ogrevanja, ki jo upravljate z infotainment sistemom. NASTAVITVE PO MERI Infotainment sistem različnim voznikom omogoča, da si sisteme v vozilu nastavijo po meri. Nastavitve po meri vključujejo način vožnje, električno nastavljiv voznikov sedež, klimatsko napravo, radio in navigacijski sistem. Po meri nastavljeno vozilo ima tri ključe. Ko s ključem odklenete vozilo, se funkcije samodejno nastavijo skladno z vašimi shranjenimi nastavitvami. KESSY Vozila s sistemom KESSY (Keyless Entry, Start and exit System) so na volanskem drogu opremljena s tipko Start-Stop, ki omogoča zagon in izklop motorja brez ključa. Udobje

35 Udobje 35 DVOPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA Dvopodročna klimatska naprava Climatronic z elektronskim uravnavanjem je opremljena s senzorjem za vlago, kar zmanjšuje rosenje vetrobranskega stekla. TEMPOMAT Poleg ohranjanja predhodno izbrane hitrosti vožnje lahko s tempomatom tudi povečate ali zmanjšate hitrost, ne da bi pritisnili na pedalo za plin oz. zavoro. VOZNIKOV SEDEŽ S POMNILNO FUNKCIJO Električno nastavljiv voznikov sedež s pomnilno funkcijo omogoča shranjevanje do treh različnih položajev sedeža in položajev zunanjih vzvratnih ogledal. HRBTNA STRAN JUMBO BOX Na hrbtni strani Jumbo Box sta lahko 230-voltna vtičnica in dva USB priključka za polnjenje elektronskih naprav.

36 Udobje 36 ZLOŽLJIVI OGLEDALI Zunanji vzvratni ogledali se samodejno poklopita, ko zaklenete vozilo. VSTOPNI LED SVETILKI Vstopni svetilki, ki sta namenjeni osvetlitvi predela okrog vrat, sta nameščeni na zunanjih ogledalih. PRANJE ŽAROMETOV Vgrajene teleskopske šobe za čiščenje žarometov preprosto odstranijo prah in umazanijo.

37 Udobje 37 PANORAMSKO STREŠNO OKNO Z električno pomičnim panoramskim strešnim oknom, ki je izdelano iz zatemnjenega stekla in zagotavlja manjšo prepustnost svetlobe in toplote, boste neizmerno uživali v občutku svobode. Lahko ga dvignete ali pomaknete nazaj ter tako ustvarite odprt prostor nad prednjima sedežema.

38 VARNOST

39

40 40 NIKOLI NISTE SAMI Različni aktivni in pasivni asistenčni sistemi zagotavljajo, da je vsaka vožnja z vozilom ŠKODA OCTAVIA varna in povsem brez težav. Ti asistenčni sistemi omogočajo, da se nemudoma odzovete na najrazličnejše razmere na cesti. Varnost FRONT ASSIST Z INTUITIVNO ZAŠČITO PEŠCEV Sistem Front Assist deluje s pomočjo radarske naprave v sprednji maski in je zasnovan za vzdrževanje varne razdalje do spredaj vozečih vozil, vključno s samodejnim upočasnjevanjem in zaviranjem. Nova OCTAVIA je opremljena s Front Assist, ki ga dopolnjuje intuitivna zaščita pešcev, ki voznika opozori na pešce z zvočnim/optičnim signalom in blagim zaviranjem. AKTIVNI TEMPOMAT Deluje s pomočjo radarske naprave v sprednji rešetki in poleg svoje osnovne funkcije nadzora hitrosti vožnje vzdržuje varno razdaljo do spredaj vozečih vozil.

41 Varnost 41 PARKIRNA ASISTENCA Olajšajte si zapleteno parkiranje vozila v ozke parkirne prostore s sistemom parkirne asistence. Ta samodejno izbere ustrezno parkirno mesto med vzdolžno ali prečno parkiranimi vozili. Za vzporedno parkiranje potrebuje prostor, ki je le 60 cm daljši od vozila. KAMERA ZA POMOČ PRI VZVRATNI VOŽNJI Uživajte v lažjem parkiranju s pomočjo kamere za vzvratno vožnjo, nameščene v ročaju prtljažnih vrat. Zaznava prostor za avtomobilom in glede na širino vozila nakazuje vozne pasove. Vgrajeni čistilci poskrbijo, da kamera vedno dobro deluje. SAMODEJNO UPRAVLJANJE LUČI (AUTO LIGHT ASSIST) Sistem Light Assist samodejno vklopi in izklopi nezasenčene žaromete in s tem poveča udobje in varnost v prometu.

42 Varnost 42 POMOČ V PRIMERU UTRUJENOSTI VOZNIKA (DRIVER ALERT) Ta pametni sistem ovrednoti podatke senzorjev servokrmiljenja in tako zazna voznikovo utrujenost. Na zaslonu Maxi DOT se takoj pojavi opozorilno sporočilo, ki predlaga počitek. POMOČ PRI VOŽNJI S PRIKOLICO (TRAILER ASSIST) Morate parkirati vozilo s prikolico? S pomočjo sistema Trailer Assist je manevriranje s prikolico lažje in varnejše. Sistem nadzira vozilo pri počasni vzvratni vožnji.

43 Varnost 43 ZAZNAVANJE VOZIL V MRTVEM KOTU (BLIND SPOT DETECT) Sistem zaznavanja mrtvih kotov deluje s pomočjo radarskih senzorjev v zadnjem odbijaču in nadzoruje očem skrita območja ob vozilu ali za njim. Sistem upošteva hitrost in oddaljenost vozil v okolici in z optičnimi ali zvočnimi signali po potrebi ustrezno opozori voznika. POMOČ PRI PREPREČEVANJU NENADZOROVANE MENJAVE VOZNEGA PASU (LANE ASSIST) Sistem preprečuje nenadzorovane nenadne menjave voznega pasu, ki so lahko posledica utrujenosti in so pogost vzrok hudih prometnih nesreč. Sistem se prikazuje na zaslonu Maxi DOT. POMOČ PRI VOŽNJI (TRAVEL ASSIST) Ta sistem povezuje funkcije večfunkcijske kamere in navigacijskega sistema za prepoznavanje in prikaz določenih prometnih znakov na zaslonu Maxi DOT in zaslonu za navigacijo.

44 44 VARNOST SE ZGODI V morebitnih nevarnih položajih, pri katerih voznik ne more vplivati na izid, vzamejo stvari v roke sistemi za zagotavljanje pasivne varnosti, kot so varnostne blazine. Svoj avtomobil lahko opremite z devetimi varnostnimi blazinami. Varnost SPREDNJA VOZNIKOVA IN SOVOZNIKOVA VARNOSTNA BLAZINA Medtem ko je voznikova varnostna blazina nameščena v sredini volana, je varnostna blazina pred sopotnikom vgrajena v armaturno ploščo. To je po potrebi mogoče deaktivirati, če na sopotnikov sedež namestite otroški sedež. VARNOSTNA BLAZINA ZA ZAŠČITO KOLEN Ta varnostna blazina, ki je nameščena pod volanskim drogom, zaščiti voznikova kolena in goleni.

45 Varnost 45 VARNOSTNE BLAZINE ZA ZAŠČITO GLAVE Ob aktiviranju varnostne blazine za zaščito glave oblikujejo steno, ki varuje potnike spredaj in zadaj pred poškodbami glave. STRANSKE VARNOSTNE BLAZINE SPREDAJ IN ZADAJ Stranske varnostne blazine spredaj in zadaj varujejo medenico in prsni koš voznika ter drugih potnikov ob bočnem trku.

46

47 ZMOGLJIVOST

48 48 MOČ MOTORJEV Vsaka družina ima z drugimi nekaj skupnega in nekaj, po čemer se od drugih razlikuje. Enako je z našimi vozili. Vsa imajo enako zanesljivost in skrb za okolje. Vendar ima vsak motor, odvisno od tipa in zmogljivosti, svoj značaj, zato da lahko izberete tistega, ki natanko izpolnjuje vaše zahteve in pričakovanja. DINAMIČNO URAVNAVANJE PODVOZJA (DYNAMIC CHASSIS CONTROL) Sistem dinamičnega uravnavanja podvozja nenehno ocenjuje in se odziva na različne vozne situacije (zaviranje, pospeševanje, zavijanje) ter ustrezno prilagaja vzmetenje in krmiljenje. Kot del menija infotainment sistema omogoča izbiro ene od petih nastavitev načina vožnje glede na vaše zahteve: Normal, Comfort, Eco, Sport ali Individual. Zmogljivost

49 Zmogljivost 49 MENJALNIK Glede na različico motorja je vozilo lahko opremljeno s 5 ali 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali s 6-stopenjskim ter 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG (Direct Shift Gearbox). MOTORJI Vsi bencinski motorji imajo tehnologijo TSI, ki jim da dinamičen značaj. Ta serija vključuje tudi 81-kilovatni motor G-TEC, ki ga poganja bencin ali zemeljski plin (CNG Compressed Natural Gas), ki predstavlja zeleno alternativo konvencionalnim vrstam goriv. Celotna serija dizelskih motorjev, opremljenih z vbrizgavanjem goriva po skupnem vodu, zagotavlja miren tek in izjemno nizko porabo goriva.

50 Zmogljivost 50 DSG IN 4 X 4 Kombinacija 6 ali 7-stopenjskega samodejnega menjalnika DSG (Direct Shift Gearbox) in štirikolesnega pogona zagotavlja izjemno doživetje vožnje. ŠTIRIKOLESNI POGON Model s štirikolesnim pogonom je najboljša izbira za športne družine z aktivnim življenjskim slogom. Sklopka zadnje preme je avtomatska, tako da lahko v normalnih razmerah vozilo izkoristi prednosti pogona na sprednji kolesi, v ekstremnih razmerah pa odličen oprijem s štirikolesnim pogonom. ORIGINALNI LOGOTIP Logotip 4x4 najdete na zadnjem delu avtomobila s štirikolesnim pogonom.

51 Zmogljivost 51 POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC (HILL HOLD CONTROL) S to asistenco boste v klanec z lahkoto speljali brez uporabe ročne zavore.

52

53 LAURIN & KLEMENT

54 54 PRESTIŽ JE ZNAK ODLIČNOSTI Laurin & Klement pooseblja preteklost, sedanjost in prihodnost blagovne znamke ŠKODA. Kot najbolj razkošna izvedba vozila ŠKODA OCTAVIA ponuja različica Laurin & Klement največjo mero stila, prefinjenosti in tehnologije. LOGOTIP V naslonjala usnjenih sedežev vtisnjeni logotipi Laurin & Klement dodajo pečat ekskluzivnosti. Laurin & Klement NOTRANJOST Elegantno notranje oblazinjenje Alcantara /usnje krasijo dekorativni elementi Piano Black. Volan, prestavna ročica ter ročica ročne zavore so oblečeni v črno usnje.

55 Laurin & Klement 55 ORIGINALNI LOGOTIP Logotip Laurin & Klement na obeh bokih vozila ohranja spomin na ustanovitelja naše družbe. To je simbol za najvišjo raven izdelave in oseben pristop, ki je dediščina naših prednikov. PLATIŠČA Privlačnost vozila še dodatno povečujejo 18-palčna platišča Turbine. OKRASNE LETVICE PRAGOV Okrasne letvice pragov so nameščene spredaj in vključujejo napis Laurin & Klement.

56 PRILAGODITEV PO MERI

57

58 58 ACTIVE ACTIVE ČRNA/ČRNA NOTRANJOST Okrasni elementi: siva, kovinska Oblazinjenje: črna tkanina ACTIVE ČRNA/ČRNA NOTRANJOST Okrasni elementi: siva, kovinska Oblazinjenje: črna tkanina Prilagoditev po meri

59 AMBITION 59 AMBITION ČRNA/RJAVA NOTRANJOST Okrasni elementi: Cool Brushed Oblazinjenje: rjava tkanina AMBITION ČRNA/ČRNA NOTRANJOST Okrasni elementi: Cool Brushed Oblazinjenje: črna tkanina/usnje AMBITION ČRNA/RJAVA NOTRANJOST Okrasni elementi: Cool Brushed Oblazinjenje: rjava tkanina AMBITION ČRNA/ČRNA NOTRANJOST Okrasni elementi: Cool Brushed Oblazinjenje: črna tkanina Prilagoditev po meri

60 60 STYLE STYLE ČRNA/BEŽ NOTRANJOST Okrasni elementi: Dark Brushed Oblazinjenje: bež Alcantara STYLE ČRNA/ČRNA NOTRANJOST Okrasni elementi: Dark Brushed Oblazinjenje: črna Alcantara STYLE ČRNA/BEŽ NOTRANJOST Okrasni elementi: Dark Brushed Oblazinjenje: bež Alcantara Prilagoditev po meri STYLE ČRNA/ČRNA NOTRANJOST Okrasni elementi: Dark Brushed Oblazinjenje: črno usnje

61 LAURIN & KLEMENT 61 L&K ČRNA/RJAVA NOTRANJOST Okrasni elementi: Piano Black Oblazinjenje: rjava Alcantara L&K ČRNA/RJAVA NOTRANJOST Okrasni elementi: Piano Black Oblazinjenje: rjava Alcantara Prilagoditev po meri

62 62 OBLAZINJENJE Ambition rjava (tkanina) Prilagoditev po meri Active Ullu siva (tkanina) Ambition/Style sivi športni sedeži Style črna (tkanina) Ambition črna (tkanina) Ambition/Style sivi športni sedeži Ambition/Style črna (tkanina/usnje)

63 Prilagoditev po meri 63 L&K naravno rjava (Alcantara ) Style bež (tkanina) Style bež (usnje) Style črna (usnje) Style bež (tkanina/usnje) Style bež (Alcantara ) Style črna (Alcantara )

64 64 BARVE Prilagoditev po meri LASERSKO BELA, UNI MESEČNO BELA, KOVINSKA BRILJANTNO SREBRNA, KOVINSKA CANDY BELA, UNI KAPUČINO BEŽ, KOVINSKA GRAFITNO SIVA, KOVINSKA

65 65 JAVORJEVO RJAVA, KOVINSKA* DIRKAŠKO MODRA, KOVINSKA MAGIČNO ČRNA, KOVINSKA BIKOBORSKO RDEČA, UNI RIO RDEČA, KOVINSKA DENIM MODRA, KOVINSKA PACIFIŠKO MODRA, UNI Prilagoditev po meri * Na voljo od junija 2017.

66 66 PLATIŠČA Aluminijasta platišča, DENOM, 17" Aluminijasta platišča, HAWK, srebrna, 17"* Aluminijasta platišča, HAWK, antracitna, 17"* Aluminijasta platišča, ALARIS, 18" Kolesni pokrovi, SIDUS, 15" Kolesni pokrovi, TEKTON, 16" Aluminijasta platišča, ILIAS, 16" Aluminijasta platišča, VELORUM, 16" Prilagoditev po meri

67 Prilagoditev po meri 67 Aluminijasta platišča, GOLUS, 18" Aluminijasta platišča, PICTORIS, 18" Aluminijasta platišča, TURBINE, srebrna, 18"* Aluminijasta platišča, TURBINE, abtracitna, 18"* Aluminijasta platišča, TUNGA, 16" Aluminijasta platišča, ALCATRAS, 16" Aluminijasta platišča, TRIUS, srebrna, 17" Aluminijasta platišča, TRIUS, črna, 17" * Ekskluzivno na voljo za različico L&K.

68 ORIGINALNA DOPOLNILNA

69 OPREMA

70 70 OBLIKUJTE SI AVTO PO SVOJI MERI Avtomobil pogosto spreminja različne vloge: družinski prijatelj, duhoviti spremljevalec, neutrudni pomočnik itd. Da je uspešen v vseh pogledih, mora njegova oprema ustrezati vašim individualnim potrebam. Najboljša rešitev je originalna dopolnilna oprema ŠKODA, ki lahko izboljša varnost, praktičnost in šarm vašega vozila. Celovito ponudbo si lahko ogledate pri najbližjem pooblaščenem partnerju ŠKODA. PRENOSNI APARAT ZA KAVO Imate radi kavo? S prenosnim aparatom za kavo lahko uživate v skodelici s sladkim vonjem kjer koli in kadar koli. VARNOSTNI PAS ZA PSA Če vas v vozilu pogosto spremlja pes, vam priporočamo, da svoje vozilo opremite s posebnim varnostnim pasom. Originalna dopolnilna oprema PLASTIČNO KORITO ZA PRTLJAŽNIK Če pogosto prevažate predmete, ki utegnejo umazati prtljažni prostor, vam bo prav prišlo plastično korito, ki ga lahko z lahkoto odstranite in operete. Opremljeno je z dvignjenimi robovi in aluminijasto pregrado, ki omogoča pregraditev glede na potrebe.

71 Splošne informacije 71 Splošne informacije SERVIS ŠKODA Obstaja cela vrsta razlogov, zakaj je najbolje, da svoje vozilo zaupate pooblaščenemu servisu za vozila ŠKODA. Zagotavljamo najboljšo kakovost. Za strokovno vzdrževanje vašega vozila je potrebna najsodobnejša tehnologija. Vsi pooblaščeni servisi za vozila ŠKODA imajo na voljo specialno orodje in vrhunske diagnostične sisteme. Samo tako lahko ob upoštevanju tehničnih postopkov, ki jih predpisuje proizvajalec, zagotavljata brezhibno delovanje in zanesljivost vašega vozila. Naši sodelavci se izpopolnjujejo po programih proizvajalca. Ker imajo nova vozila vse več zahtevne tehnologije, je tudi nivo znanja, ki ga morajo imeti zaposleni na pooblaščenem servisu, ustrezno višji. Prav zato se redno izpopolnjujejo po programih, ki jih predpisuje proizvajalec, tako da so stalno seznanjeni z aktualnimi informacijami, ki so pomembne za njihovo delo. Filozofija družbe ŠKODA: pošten in transparenten odnos do strank. Že pri pripravi delovnega naloga je strokovno in prijazno svetovanje stranki enako pomembno kot skrbnost in natančnost, s katero opravimo servisna dela. Interno stalno preverjamo kakovost opravljenih storitev. Obsežna ponudba servisnih storitev: Servisni pregledi Da bi zagotovili dolgoročno brezhibno delovanje svojega vozila in ohranili veljavnost jamstev in Asistence ŠKODA, morate na pooblaščenem servisu ŠKODA opravljati redne servisne preglede. Karoserijska in ličarska dela Poškodbe na karoseriji in barvni prevleki, ki so nastale pri prometni nesreči, bodo na vašem pooblaščenem servisu za vozila ŠKODA z uporabo Originalnih delov ŠKODA odpravili na strokoven način v skladu z znanjem in izkušnjami, ki jih je posredoval proizvajalec. To ni pomembno le zaradi vaše varnosti, temveč je bistvenega pomena tudi za brezhibno delovanje in ohranjanje vrednosti vašega vozila. Nadomestno vozilo Na pooblaščenem servisu za vozila ŠKODA se lahko za čas popravila ali vzdrževanja dogovorite za uporabo nadomestnega vozila. Prevzem in predaja vozila pri stranki Če svojega vozila ne morete sami pripeljati na servis, se z izbranim pooblaščenim servisom ŠKODA dogovorite, da bodo vozilo prevzeli na domu in vam ga po opravljenem delu tudi pripeljali nazaj. Naštete možnosti so le del široke ponudbe servisnih storitev za vozila ŠKODA, ki pa se po posameznih državah razlikujejo. Za podrobne informacije o obsegu in pogojih servisnih storitev se obrnite na izbrani pooblaščeni servis ŠKODA. ORIGINALNA DOPOLNILNA OPREMA ŠKODA Ponudba Originalne dopolnilne opreme ŠKODA obsega varne otroške sedeže, strešne nosilce, aluminijasta platišča, svetlobne zastore in še veliko drugega. Za podrobnejše informacije o celotni izbiri Originalne dopolnilne opreme ŠKODA se obrnite na pooblaščeni servis za vozila ŠKODA. ORIGINALNI DELI ŠKODA Varnost Originalni deli ŠKODA so identični delom, ki jih uporabljajo pri serijski proizvodnji vozil. Uporaba vrhunskih materialov in tehnologij zagotavlja varno in brezskrbno vožnjo. Redna oskrba z deli ŠKODA Auto vključuje obsežno ponudbo avtomobilskih delov in opreme, ki se uporabljajo pri serijski izdelavi vozil. Oskrba z originalnimi deli ŠKODA je zagotovljena tudi po zaključku serijske proizvodnje nekega modela. Dolga življenjska doba Vrhunski materiali in najsodobnejša tehnologija pri proizvodnji Originalnih delov ŠKODA so zagotovilo za maksimalno zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Ohranjanje okolja Ponudba Originalnih delov ŠKODA prav tako vključuje nadomestne dele, ki imajo manjši vpliv na onesnaževanje okolja glede izpustov CO 2, odvečne toplote in onesnaževanja vode. SPLETNA STRAN S pomočjo natančnih opisov in fotografij vseh naših modelov se boste na spletni strani lažje odločili za vozilo, ki vam najbolj ustreza. ASISTENCA PORSCHE SLOVENIJA - ŠKODA ASISTENCA PORSCHE SLOVENIJA - ŠKODA vam zagotavlja hitro in zanesljivo pomoč na cesti, štiriindvajset ur na dan in v vseh evropskih državah. Manjša popravila bomo opravili kar na kraju samem, tako da bo vaša ŠKODA za vožnjo pripravljena v najkrajšem času. V primeru večjih popravil vam bomo nadaljevanje poti omogočili z nadomestnim vozilom ali javnim prevozom. Tako boste ostali mobilni tudi takrat, ko bomo skrbeli za vaše vozilo ŠKODA. ASISTENCA PORSCHE SLOVENIJA - ŠKODA velja za celo življenjsko dobo vašega vozila, saj se podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu ŠKODA v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in Servisno knjižico. ŠKODA FINANČNE STORITVE Nakup vozila ŠKODA je preprostejši, kot si predstavljate. Za vas smo pripravili različne možnosti financiranja v obliki kredita ali leasinga, nudimo pa tudi avtomobilska zavarovanja. Pri tem ni pomembno, ali boste svojo ŠKODO uporabljali v privatne ali v službene namene: v obeh primerih vam lahko ponudimo finančni načrt po meri. Finančni partner avtomobilske znamke ŠKODA v Sloveniji je skupina Porsche Finance Group Slovenia. Naj vam pooblaščeni partner ŠKODA predstavi neobvezujoče možnosti financiranja in zavarovanja na enem mestu. Pripravil vam bo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti. STORITEV VOZNI PARK ŠKODA Storitve trgovanja med podjetji B2B fleet oz. vozni park ŠKODA so namenjene strankam z različnimi potrebami. Našo ugodno ponudbo predstavljajo avtomobili ŠKODA, ki jih odlikujejo neprekosljiva prostornost, dolgotrajna kakovost, varnost ter minimalni celotni stroški lastništva. Več informacij o naših izdelkih in storitvah najdete na spletni strani

72 TEHNIČNE SPECIFIKACIJE OCTAVIA 1.0 TSI/85 kw 1.5 TSI/110 kw 2.0 TSI/140 kw 4 X TDI/85 kw 2.0 TDI/110 kw 2.0 TDI/135 kw 4 X 4 Tehnični podatki MOTOR Turbobencinski motor Turbobencinski motor Turbobencinski motor Turbodizelski motor Turbodizelski motor Turbodizelski motor Število valjev/prostornina (cm3) 3/999 4/ / / / /1.968 Največja moč/št. vrtljajev (kw/min-1) 85/ / / / / / Največji navor/št. vrtljajev (Nm/min-1) 200/ / / / / / Uredba o onesnaževanju zraka EU6DG EU6DG EU6DG EU6DG EU6DG EU6DG Gorivo Bencin, RON min. 95 Bencin, RON min. 95 Bencin, RON min. 95 Dizel Dizel Dizel ZMOGLJIVOSTI Največja hitrost (km/h) (221) 229 Pospešek km/h (s) 9,9 8,7 6,7 10,3 8,5 (8,9) 7,5 Poraba goriva (l/100 km) mestna vožnja 8,5 4,7-4,8 5,3-5,4 (5,0-5,1) 5,9 izven mesta 5,4 3,7-3,9 3,6-3,7 (3,7-3,8) 4,5 kombinirana 6,5 4,1-4,2 4,2-4,3 (4,2-4,3) 5,0-5,1 Izpusti CO 2 (g/km) kombinirana vožnja ( ) 133 Poraba goriva po WLTP (l/100 km) nizka 10,597-11,670 5,139-6,394 6,203-6,880 (6,790-7,248) 7,615-8,910 srednja 7,647-8,852 4,138-5,411 4,789-5,634 (5,002-5,685) 5,864-7,035 visoka 6,239-7,425 3,834-5,001 4,058-5,006 (4,224-5,025) 4,946-6,292 zelo visoka 6,931-8,486 4,517-6,216 4,555-6,013 (4,776-5,881) 5,347-7,004 kombinirana 7,352-8,658 4,312-5,701 4,669-5,741 (4,920-5,759) 5,631-7,045 Izpusti CO 2 po WLTP (g/km) nizka 240,03-264,35 134,81-167,80 162,49-180,25 (178,03-190,03) 199,64-233,63 srednja 173,01-200,32 108,54-141,98 125,44-147,59 (131,13-149,06) 153,71-184,46 visoka 141,01-167,89 100,54-131,22 106,28-131,16 (110,75-131,75) 129,64-164,95 zelo visoka 156,73-192,00 118,48-163,12 119,32-157,52 (125,23-154,19) 140,16-183,63 kombinirana 166,30 195,90 113,10-149,60 122,30-150,40 (129,00-151,00) 147,60-184,70 PRENOS MOČI Vrsta Pogon na sprednji kolesi Pogon na sprednji kolesi 4x4 Pogon na sprednji kolesi Pogon na sprednji kolesi 4x4 Sklopka Menjalnik Hidravlična enolamelna sklopka 6-stopenjski ročni Hidravlična enolamelna sklopka (dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična) Dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična Hidravlična enolamelna sklopka 6-stopenjski ročni (7-stopenjski samodejni DSG) 7-stopenjski samodejni DSG 5-stopenjski ročni Hidravlična enolamelna sklopka (dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična) 6-stopenjski ročni (7-stopenjski samodejni DSG) MASA Masa praznega vozila pri standardnem modelu s 75 kg težkim voznikom (kg) (1.295) (1.395) Največja dovoljena obremenitev vključno z voznikom in dodatno opremo (kg) ( ) Skupna masa (kg) (1.845) (1.926) Priklopna obremenitev prikolica brez zavor (maks. kg) (690) 750 Priklopna obremenitev, prikolica z zavorami 12 % (maks. kg) X Podatki v času izdaje niso bili razpoložljivi. ( ) Velja za različice z samodejnim menjalnikom. * Vozilo je mogoče opremiti s pnevmatikami za vse letne čase Za več informacij se obrnite na svojega pooblaščenega partnerja ŠKODA. Vsi dizelski motorji uporabljajo selektivno katalitično redukcijo. Ta sistem vbrizgava AdBlue za zmanjšanje izpustov dušikovih oksidov (NO x ). Prostornina rezervoarja za AdBlue znaša 13 l, poraba pa je odvisna od načina vožnje. Dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična 7-stopenjski samodejni DSG

73 12.1 DODATNE SPECIFIKACIJE Karoserija Zunanje dimenzije Vrsta 5 sedežev, 5 vrat, 2 predelka Dolžina/širina (mm) 4.670/1.814 Količnik zračnega upora CW 0,270-0,301 odvisno od različice motorja Višina (mm) Premer obračalnega kroga (m) 10,6 Medosna razdalja (mm) odvisno od različice motorja 2.686; Podvozje Kolotek spredaj/zadaj (mm) glede na različico motorja 1,549/1,540; 1,543/1,542; 1,543/1,534; 1,549/1,548 Sprednja os Vzmetenje McPherson s spodnjima trikotnima vodiloma in stabilizatorjem Odmik od tal (mm) 141; 4x4: 138 Zadnja prema Prostorsko vodena prema/4x4: večvodilna prema z vzdolžnimi in prečnimi vodili ter torzijskim stabilizatorjem Notranje dimenzije Zavorni sistem Hidravlični dvokrožni diagonalni zavorni sistem z elektrohidravličnim krmiljenjem Bočna razdalja spredaj/zadaj (mm) 1.454/1.449 zavore spredaj Kolutne zavore z notranjim hlajenjem, enim batom in plavajočimi čeljustmi Razpoložljiva višina spredaj/zadaj (mm) 983/980 zavore zadaj Kolutne zavore Prostornina prtljažnika (maks. l) Brez rezervne pnevmatike, s položenimi naslonjali Krmiljenje Neposredno krmiljenje z zobato letvijo in elektromehansko servopodporo zadnjih sedežev Platišča 6.0J x 15"; 6.5J x 16" pokonci/položeni 590/1.580 Pnevmatike* 195/65 R15; 205/55 R16 Prostornina rezervoarja (l) 50; 4x4 55 1, l 1, ,549 2, ,686 1,094 4,670 1,454 1,449 1,010 1,540 1,814 Tehnični podatki

74 Tehnični podatki TEHNIČNE SPECIFIKACIJE OCTAVIA COMBI MOTOR 1.0 TSI/85 kw 1.5 CNG/96 kw 1.5 TSI/110 kw Turbobencinski motor Turbobencinski/CNG motor Turbobencinski motor 2.0 TSI/140 kw 4 X 4 Turbobencinski motor 1.6 TDI/85 kw 2.0 TDI/110 kw Turbodizelski motor, Turbodizelski motor, Število valjev/prostornina (cm3) 3/999 4/ / / / / / TDI/135 kw 4 X 4 Turbodizelski motor, Največja moč/št. vrtljajev (kw/min-1) 85/ / / / / / / Največji navor/št. vrtljajev (Nm/min-1) 200/ / / / / / / Uredba o onesnaževanju zraka EU6DG EU6DG EU6DG EU6DG EU6DG EU6DG EU6DG Gorivo Bencin, RON min. 95 ZMOGLJIVOSTI Bencin, RON min. 95/ CNG Bencin, RON min. 95 Bencin, RON min. 95 Dizel Dizel Dizel Največja hitrost (km/h) (214) (213) 221 Pospešek km/h (s) 10,1 10,0 8,8 6,8 10,4 8,6 (9,0) 7,6 Poraba goriva (l/100 km) CNG: mestna vožnja 6,8 m 3 /100 km 8,5 4,7-4,8 5,4 (5,2-5,3) 5,9 izven mesta 4,6 m 3 /100 km 5,5 3,8-3,9 3,7-3,8 (3,9-4,0) 4,6 kombinirana 5,4 m 3 /100 km 6,6 4,1-4,3 4,3-4,4 (4,4-4,5) 5,1 Izpusti CO 2 (g/km) kombinirana vožnja ( ) 135 Poraba goriva po WLTP (l/100 km) CNG: nizka 8,770 9,545 m 3 /100 km 10,597-11,670 5,139-6,394 6,203-6,880 (6,790-7,248) 7,615-8,910 srednja 6,016-6,918 m 3 /100 km 7,647-8,852 4,138-5,411 4,789-5,634 (5,002-5,685) 5,864-7,035 visoka 5,099-6,005 m 3 /100 km 6,239-7,425 3,834-5,001 4,058-5,006 (4,224-5,025) 4,946-6,292 zelo visoka 5,488-6,896 m 3 /100 km 6,931-8,486 4,517-6,216 4,555-6,013 (4,776-5,881) 5,347-7,004 kombinirana 5,913-6,979 m 3 /100 km 7,352-8,658 4,312-5,701 4,669-5,741 (4,920-5,759) 5,631-7,045 Izpusti CO 2 po WLTP (g/km) nizka 157,04-170,92 240,03-264,35 134,81-167,80 162,49-180,25 (178,03-190,03) 199,64-233,63 srednja 107,66-123,82 173,01-200,32 108,54-141,98 125,44-147,59 (131,13-149,06) 153,71-184,46 visoka 91,21-107,45 141,01-167,89 100,54-131,22 106,28-131,16 (110,75-131,75) 129,64-164,95 zelo visoka 98,18-123,41 156,73-192,00 118,48-163,12 119,32-157,52 (125,23-154,19) 140,16-183,63 kombinirana 105, ,90 166,30 195,90 113,10-149,60 122,30-150,40 (129,00-151,00) 147,60-184,70 PRENOS MOČI Vrsta Sklopka Menjalnik Pogon na sprednji kolesi Pogon na sprednji kolesi Pogon na sprednji kolesi 4x4 Hidravlična enolamelna sklopka 6-stopenjski ročni Dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična 7-stopenjski samodejni DSG Hidravlična enolamelna sklopka (dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična) 6-stopenjski ročni (7-stopenjski samodejni DSG) Dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična 7-stopenjski samodejni DSG Pogon na sprednji kolesi Pogon na sprednji kolesi 4x4 Hidravlična enolamelna sklopka 5-stopenjski ročni Hidravlična enolamelna sklopka (dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična) 6-stopenjski ročni (7-stopenjski samodejni DSG) MASA Masa praznega vozila pri standardnem modelu s 75 kg težkim voznikom (kg) (1.317) (1.417) Največja dovoljena obremenitev vključno z voznikom in dodatno opremo (kg) ( ) Skupna masa (kg) (1.887) (1.926) Priklopna obremenitev prikolica brez zavor (maks. kg) (700) 750 Priklopna obremenitev, prikolica z zavorami 12 % (maks. kg) X Podatki v času izdaje niso bili razpoložljivi. ( ) Velja za različice z samodejnim menjalnikom. * Velja za vozila z vlečno napravo. ** Vozilo je mogoče opremiti s kompletom pnevmatik za vse letne čase. Za več informacij se obrnite na svojega pooblaščenega partnerja ŠKODA. Vsi dizelski motorji uporabljajo selektivno katalitično redukcijo. Ta sistem vbrizgava AdBlue za zmanjšanje izpustov dušikovih oksidov (NO x ). Prostornina rezervoarja za AdBlue znaša 13 l, poraba pa je odvisna od načina vožnje. Dvojna koaksialna sklopka, elektrohidravlična 7-stopenjski samodejni DSG

75 12.4 DODATNE SPECIFIKACIJE Karoserija Zunanje dimenzije Vrsta 5 sedežev, 5 vrat, 2 predelka Dolžina/širina (mm) 4.667/1.814 Količnik zračnega upora CW 0,311-0,332 odvisno od različice motorja Višina (mm) Premer obračalnega kroga (m) 10,6 Medosna razdalja (mm) odvisno od različice motorja 2.686/2.680; Podvozje Kolotek spredaj/zadaj (mm) glede na različico motorja 1,549/1,540; 1,543/1,542; 1,543/1,534; 1,549/1,548 Sprednja os Vzmetenje McPherson s spodnjima trikotnima vodiloma in stabilizatorjem Odmik od tal (mm) 141; 4x4: 139; G-TEC: 142 Zadnja prema Ročična os s sestavljenimi vodili/4x4: večvodilna os z vzdolžnimi in prečnimi vodili in s torzijskim stabilizatorjem Notranje dimenzije Zavorni sistem Hidravlični dvokrožni diagonalni zavorni sistem z elektrohidravličnim krmiljenjem Bočna razdalja spredaj/zadaj (mm) 1.454/1.449 zavore spredaj Kolutne zavore z notranjim hlajenjem, enim batom in plavajočimi čeljustmi Razpoložljiva višina spredaj/zadaj (mm) 983/995 zavore zadaj Kolutne zavore Prostornina prtljažnika (maks. l) Krmiljenje Neposredno krmiljenje z zobato letvijo in elektromehansko servopodporo Brez rezervne pnevmatike, s položenimi naslonjali zadnjih sedežev Platišča 6.0J x 15"; 6.5J x 16" pokonci/položeni 610/1.740 Pnevmatike*** 195/65 R15; 205/55 R16 Prostornina rezervoarja (l) 50; 4x4: 55; G-TEC: 11, kg CNG 1, l 1, ,549 2, ,686 1,091 4,667 1,454 1,449 1,010 1,540 1,814 Tehnični podatki

76 ČE STE UŽIVALI V BRANJU, BOSTE V VOŽNJI ŠE BOLJ. POKLIČITE NAS IN SE DOGOVORITE ZA TESTNO VOŽNJO OPOZORILO: Dne se je začel uporabljati nov postopek merjenja vrednosti porabe goriva, emisij CO 2 in emisij onesnaževal, ti. globalni usklajeni preskusni postopek za lahka vozila (WLTP). Zaradi prehoda na nov postopek WLTP, so informacije o porabi goriva, emisijah CO 2 in onesnaževal zraka za vozila v tem katalogu zgolj informativne narave, saj so izmerjene po starem standardu in zato lahko vrednosti odstopajo od vrednosti, kot bodo izmerjene po postopku WLTP. Več informacij najdete na spletni strani oz. pri pooblaščenih trgovcih z vozili ŠKODA. Vaš partner ŠKODA: OCT0217 Nekateri modeli v tem katalogu so prikazani z dodatno opremo, ki ni nujno vključena med standardno opremo. Vse tehnične specifikacije, podrobnosti o zasnovi, opremi, materialih, garancijah in videzu so bile točne ob tisku publikacije. Kljub temu si proizvajalec pridržuje pravico, da vnese spremembe brez predhodnega obvestila. Informacije v tem katalogu služijo samo kot vodilo. Zaradi omejitev tehnologije tiskanja se lahko barve oziroma materiali v tem katalogu po barvi razlikujejo od tistih v resničnosti. Za dodatne in najnovejše informacije o standardni in izbirni opremi, trenutnih cenah in dostavnih časih se obrnite na pooblaščenega partnerja znamke ŠKODA. Katalog je bil natisnjen na celulozo, ki je bila pobeljena brez klora. Papir je mogoče 100-odstotno reciklirati. ŠKODA Slovenija

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 2.08.2019 Veljavnost cen od: 2.08.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 9.09.2019 Veljavnost cen od: 9.09.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1 Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.04B.0 1368 70/95 149 16.390 4.400 11.990 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

Hyundai novi TUCSON

Hyundai novi TUCSON Hyundai novi Tucson Cenik in oprema (15.05.2019) Cenik Modeli z bencinskim motorjem 2-kolesni pogon 1.6 GDI Model Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Cena v Promocijski prihranek v Promocijska cena

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema T-Roc Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touareg Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Sportsvan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje:

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Fastback Cenik in oprema, 24.05.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 136 Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Promocijski

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Urban 330.14P.7 1368 70/95 154 13.890 13.890 1.4 16v Cross 330.16P.7 1368 70/95

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Variant Serijska oprema: Parkirni sistem ParkPilot Klimatska naprava Naprava za prostoročno telefoniranje Bluetooth 7 varnostnih blazin Električni pomik stekel Funkcija

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (70 kw/95 KM) (85 kw/115 KM) (92 kw/125 KM) (103 kw/140 KM) (107 kw/145 KM) Dizel L1H1 2700 kg 26 657,00 26 957,00 27 957,00 27 407,00 27 857,00 28 157,00 29 157,00

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) (103 kw/140 KM) Dizel L1H1 L1H1 2700 kg 2900 kg 26 657,00 26 901,00 27 407,00 27 651,00 28 157,00 28 401,00 28 757,00

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Serijska oprema: ESP Klimatska naprava Radio s CD/MP3 predvajalnikom 4 zračne blazine Električni pomik sprednjih stekel Centralno zaklepanje Motorji Motor, menjalnik, elektrika

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

Tarraco Cenik veljaven od

Tarraco Cenik veljaven od Tarraco Cenik veljaven od 28.3.2019 Izvedba kw (KM) Menjalnik Koda MPC* v EUR 1.5 Eco TSI EVO 110 (150) KN22OXW5 28.065 2.0 TDI 110 (150) KN22PXW5 30.241 2.0 TDI DSG 4DRIVE 110 (150) 7-st. DSG KN22PSW5

Prikaži več

Hyundai i30

Hyundai i30 CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Cenik in oprema, 25.03.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem MPI 100 T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 95 SmartStream 116 SmartStream 136 Prostornina

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

EMEA Import 150

EMEA Import 150 150.164.3 150.164.3 150.165.3 150.165.3 150.168.3 150.168.3 150.564.3 150.564.3 150.565.3 150.565.3 150.568.3 150.568.3 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Tiguan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 96 kw (131 KM) TSI 1,5/1498 110 kw (150 KM) TSI ACT 1,5/1498 140 kw (190 KM) TSI 4MOTION 2,0/1984

Prikaži več

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 Opel Combo 1 Bencin 1.4 ECOTEC 70 kw/95 KM Motor Combo Menjalnik 5stopenjski ročni L2H1 Povečana 15 0 Motor Combo Menjalnik

Prikaži več

Novi Sharan - ML2011.xls

Novi Sharan - ML2011.xls Cenik Novi Sharan Veljaven od 01.09.2010 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Novi Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS PAKETI FINESSE F SPORT F SPORT PREMIUM LUXURY 23.900 27.600 31.500 33.900 34.500 OPREMA Sistem samodejnega odklepanja - 500 500 o o Navigacijska naprava - 1.900 1.900

Prikaži več

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB 5 VRATNI ZUNANJI DIZAJN Nesporno drugačen, nedvomno eleganten in športen. Sodoben dizajn Civic-a je edinstvena mešanica dramatičnih kiparskih linij in gladke športne krivulje. Avto, ki je zasnovan tako,

Prikaži več

Mondeo MCA MY CENIK xls

Mondeo MCA MY CENIK xls MPC Popust 4 vrata 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.200 5.300 15.900 5 vrat 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.850 5.300 16.550 Karavan 1.6 Ti-VCT 88 kw (120

Prikaži več

U S T VA R I S V O J O P O T CENIK Š t / 0 2. M o d e l s ko l e t o Ve l j a v n o s t : o d A T E C A

U S T VA R I S V O J O P O T CENIK Š t / 0 2. M o d e l s ko l e t o Ve l j a v n o s t : o d A T E C A U S T VA R I S V O J O P O T CENIK Š t. 2 0 1 9 / 0 2. M o d e l s ko l e t o 2 0 2 0. Ve l j a v n o s t : o d 1. 4. 2 0 1 9. A T E C A M O T O R J I BENCINSKI MOTOR MOČ (kw / KM) MENJALNIK POGON KODA

Prikaži več

Dolgoročna zanesljivost.

Dolgoročna zanesljivost. Dolgoročna zanesljivost. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS: IVECO nudi celovito ponudbo rabljenih vozil najboljših blagovnih znamk skupaj z vseobsegajočimi storitvami in poslovnimi rešitvami. O nas OK TRUCKS

Prikaži več

Sharan_ML_2020.xls

Sharan_ML_2020.xls Cenik Sharan Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

Arteon_ML_2020.xls

Arteon_ML_2020.xls Cenik Novi Arteon Veljaven od 19.06.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Novi Arteon Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

Touareg_ML_2020.xls

Touareg_ML_2020.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Touareg Veljaven od 19.06.2019 Modeli Touareg Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja 110 kw (150 KM) TSI BlueMotion Technology 4-valjni bencinski 1,5/1498 74,5/80 110 (150)/5000 6000 250/1500 3500 10,0

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

Cenik T-Cross Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik T-Cross Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 23.01.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija

Prikaži več

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija

Prikaži več

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto 2020. 1 2 Motor Menjalnik Koda REFERENCE STYLE BEATS BEATS PLUS XCELLENCE FR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena

Prikaži več

OPEL Vivaro Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Vivaro Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Vivaro Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 7.

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz CLA kupe

katalog Mercedes-Benz CLA kupe Kupe CLA Vse, kar vas dela posebne Popolnoma nov v mestu in pripravljen na to, da bo pustil trajen vtis. S tem oblikovanjem boste zablesteli. Zmogljivost pospešuje vaše življenje. Vmesnik govori vaš jezik.

Prikaži več

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s OPEL Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim standardom Euro 6dTEMP. Cenik ne vključuje akcijskih popustov.

Prikaži več

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu

Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popu Pozabite na predsodke Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo vznemirjenje, ki ne bo popustilo občutek zadovoljstva, ki bo razblinil vaše predsodke

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 3

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 3 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 12 33 32 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 33 32 KAZALO 1. FUNKCIJE / UPORABA... 3 2. VARNOSTNI

Prikaži več

Golf Variant _ML2019_september 2019.xlsx

Golf Variant _ML2019_september 2019.xlsx Golf Variant Veljaven od 02.09.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx MPC ( ) Popust Akcijska cena ( ) Enojna kabina 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x2, 6-stopenjski ročni menjalnik 24.300 2.100 22.200 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x4, 6-stopenjski ročni menjalnik Podaljšana kabina

Prikaži več