Gospodar d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana Telefon: 01/ , 01/ Fax: 01/ E-pošta: Splet:

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Gospodar d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana Telefon: 01/ , 01/ Fax: 01/ E-pošta: Splet:"

Transkripcija

1 Ljubljana, štev.: 1/19 RAZPISNA DOKUMENTACIJA IN RAZPISNI POGOJI 1. INVESTITOR, NAROČNIK IN KONTAKNI PODATKI Investitor del: Naročnik del: Etažni lastniki večstanovanskega objekta Celovška 287, 1000 Ljubljana, ki jih zastopa predsednik NO Luka Rogelj, v nadaljevanju imenovan investitor GOSPODAR d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, upravnik večstanovanjskega objekta Celovška 287, 1000 Ljubljana, za račun etažnih lastnikov, ki ga zastopa direktor Karlo Česen, v nadaljevanju imenovan naročnik Kontaktni osebi: Darjan Horvat (tel.: 01/ , faks 01/ , mob.: , darko.horvat@gospodar.si) Luka Rogelj (mob.: , NOcelovska287@gmail.com) 2. POVABILO K ODDAJI PONUDBE Investitor in naročnik pozivata potencialne ponudnike, da v predpisanem roku oddajo ponudbo na razpis za izbiro izvajalca. Vsa v nadaljevanju razpoložljiva dokumentacije se nahaja na sedežu naročnika v elektronski obliki. Ponudnik del si je pred oddajo ponudbe dolžan ogledati večstanovanjsko stavbo Celovška 287, Ljubljana, stanje fasade in strehe ter upoštevati razmere na terenu in vremenske pogoje v času izvedbe. V primeru potrebe po podrobnem ogledu se o tem predhodno dogovori z naročnikom.

2 3. PREDMET NAROČILA: IZVEDBA ENERGETSKE SANACIJE VEČSTANOVANJSKE STAVBE CELOVŠKA 287, LJUBLJANA Naročilo se izvaja na podlagi projektne dokumentacije PZI energetska sanacija, ki ga je izdelalo projektantsko podjetje Rap ing d.o.o. in je v Excel formatu v prilogi. Obseg energetske prenove se izvaja na podlagi priloženega popisa, ki pa ne zajema vseh predvidenih posegov iz projektne dokumentacije PZI energetska sanacija. Projektna dokumentacija obsega tehnično poročilo, tehnologijo izvedbe energetske prenove z detajli in popis vseh del. Na voljo je tudi statično poročilo ZRMK, ki pa je tehnično že upoštevano v dokumentaciji PZI. Popis izvedbenih del z pred izmerami in detajli se nahaja v razpisni dokumentaciji, ki je kot priloga sestavni del razpisnih pogojev. DODATNA POJASNILA Pri izdelavi ponudbe morajo ponudniki eventualna vprašanja v zvezi z razpisno dokumentacijo predložiti v pismeni obliki obema kontaktnima osebama pravočasno oziroma najkasneje 10 dni pred potekom roka za oddajo ponudb. Po tem roku vprašanj ni moč več nasloviti na investitorja ali naročnika. Odgovore na vprašanja bodo prejeli vsi potencialni ponudniki v pisni obliki najkasneje v naslednjih petih delovnih dneh, v kolikor bosta kontaktni osebi obveščeni o njihovi nameri za oddajo ponudbe. Po potrebi se bo organiziral tudi sestanek skupaj s projektantom in strokovnjakom gradbene stroke, kjer bodo podana dodatna pojasnila, vezana na pisno zastavljena vprašanja. Investitor razpolaga z EUR lastnih sredstev in subvencije EKO sklada. Po odpiranju ponudb in pred podpisom pogodbe bo investitor natančno opredelil obseg del. 4. NAVODILA PONUDNIKOM ZA IZDELAVO PONUDBE Ponudnik mora izdelati ponudbo po principu» obračuna po vgrajenih količinah «v smislu 34. člena Posebnih gradbenih uzanc. PONUDBENA DOKUMENTACIJA Ponudnik sam navede predviden datum pričetka del, glede na njegovo razpoložljivost. Želena je ponudba za celoten strošek izvedbe toplotne prenove ovoja stavbe. Na nivoju postavk se vnaša cena brez DDV. DDV se avtomatsko izračuna na prvi strani tabele. Ponudnik lahko odda ponudbo samo za posamezni sklop iz popisa ( npr II Fasada, III Streha itd.). V primeru izvedbe po sklopih časovno koordinacijo del vrši izbrani nadzornik. terminski plan izvedbe,

3 dokazila o usposobljenosti ponudnika, referenčna lista primerljivih projektov, način in strošek financiranja razlike do polne cene z upoštevanjem vrednosti mesečnega obroka v znesku 2400 EUR ( z DDV ). Izračun posojila mora vsebovati fiksno obrestno mero, prikazana mora biti tudi enotna obrestna mera ( EOM ). kopija veljavne zavarovalne pogodbe ali police za zavarovanje odgovornosti pri izvajanju del, parafirane in žigosane strani razpisne dokumentacije. PONUDBENA CENA Pogodbena cena obsega tudi vrednost vseh nepredvidenih in presežnih del in izključen je vpliv manjkajočih del na pogodbeno ceno. Investitor bo pri izboru upošteval samo ponudbe s fiksnimi nespremenljivimi cenami od pričetka del do zaključka gradnje. V ponudbi mora ponudnik določiti kvalitativne elemente ponudbe (urne postavke, cene materialov, manipulativne stroške ), navesti, katere materiale bo uporabljal in njihovo ceno FCO gradbišče, ceno opreme in mehanizacije. Natančen znesek potrebnega financiranja se določi po prejetem sklepu subvencije sredstev EKO sklada, kjer se od ponujene vrednosti izvedbe odštejejo lastna sredstva investitorja ter Eko subvencija. Cena financiranja in doba odplačila mora biti prikazana ločeno od cene del po PZI dokumentaciji in pripadajočega popisa. DOKAZILA Zahtevana dokazila ne smejo biti starejša od 30 dni. Lahko so fotokopije, vendar mora biti priložena izjava ponudnika, da jamči o resničnosti podatkov iz zahtevanih dokazil in da v primeru dvoma naročnika v roku 3 dni predloži originalno listino. Dokazila o ekonomsko-finančni sposobnosti in kadrovsko-tehničnih pogojih: mnenje in izkazi bank in drugih specializiranih institucij, ki vodijo plačilni promet ponudnika (ponudnik ne sme imeti blokiranega računa v zadnjih 12 mesecih), o finančni sposobnosti ponudnika zaželena je bonitetna ocena Bisnode ali Ajpesa; popis ponudnikove razpoložljive tehnične opreme za izvedbo naročila (ponudnik mora razpolagati s tehnično opremo za izvedbo naročila ali pa mora navesti način zagotavljanja potrebne opreme); navedba tehničnega osebja ponudnika, ki bo v primeru izbire sodelovalo pri izvedbi, in njihova kvalifikacijska struktura; minimalno število delavcev, dnevno prisotnih na gradbišču za čim hitrejšo izvedbo del; seznam gradenj reference v zadnjih petih letih na podobnih objektih razpisni obrazec 2; kopija veljavne zavarovalne pogodbe ali police za zavarovanje odgovornosti pri izvajanju del.

4 Dokazila o sposobnosti: izpisek iz sodne ali druge ustrezne evidence o registraciji ponudnika, izpisek iz sodne, upravne ali druge ustrezne evidence o izdanem dovoljenju za opravljanje dejavnosti, ki je predmet naročila, v primeru udeležbe podizvajalca v vrednosti 20 % vrednosti mora podizvajalec za svoj sklop predložiti enaka dokazila o sposobnosti kot glavni ponudnik. REFERENCE Ponudnik mora predložiti podpisane in izpolnjene reference. Minimalne reference iz razpisnega obrazca so obvezne in veljajo tudi kot kadrovsko-tehnični pogoj za ponudnika. VELJAVNOST PONUDBE Veljavnost ponudbe ponudbe morajo biti veljavne 120 dni od roka odpiranja ponudb. V času veljavnosti ponudbe se z izbranim izvajalcem podpiše pogodba v kateri se določi datum pričetka in konca del. VARIANTNE PONUDBE Variantne ponudbe bosta investitor in naročnik obravnavala po svoji presoji. Tovrstne ponudbe se lahko tudi izločijo. PODIZVAJALCI V ponudbi je potrebno navesti podizvajalca in katera dela bo izvajal, v primeru, da pri izvedbi naročila zaupa dela podizvajalcu v višini nad 20 % vrednosti celotnih del. Kljub temu ponudnik v celoti odgovarja za izvedbo prejetega naročila proti naročniku. NAČIN PREDLOŽITVE PONUDBE Predloži se pravilno zapečatene vse dokumente, navedene v tej razpisni dokumentaciji vključno z elektronsko verzijo in izdelano po predloženih predlogah v zaprti kuverti z napisom: Ponudba za energetsko prenovo ovoja stavbe Celovška 287, Ljubljana NE ODPIRAJ. NA KUVERTI S PONUDBO MORA BITI NAVEDEN PONUDNIK. ROK IN MESTO ODDAJE PONUDBE Rok oddaje ponudb je do do 15. ure. Ponudbe se oddajo na sedežu naročnika, navedenem v točki 1.

5 5. ODPIRANJE IN PREVERJANJE USTREZNOSTI PONUDB Odpiranje ponudb bosta izvedla investitor v celotni sestavi NO in naročnik najkasneje v roku 5 dni od datuma za oddajo ponudb. PREVERJANJE USTREZNOSTI PONUDB Ustreznost ponudb bosta preverjala investitor v celotni sestavi NO in naročnik. IZLOČITEV NEUSTREZNIH PONUDB Naročnik in investitor imata na osnovi ocene ustreznosti pravico izločiti oziroma zavrniti ponudbe, kot sledi: - ponudba, ki ni prispela ali ni vročena pravočasno, - ponudba, ki ni pravilno opremljena, - če v ponudbi ni predloženega enega ali več izmed zahtevanih dokazil, predpisanih za priznanje sposobnosti, - če v ponudbi ni dokumentov v obliki in zahtevanih v razpisni dokumentaciji - če je ponudnik dal zavajajoče podatke glede izpolnjevanja ekonomsko-finančnih sposobnosti in kadrovsko-tehničnih pogojev iz razpisne dokumentacije. Ravno tako bo izločena vsaka ponudba, ki ne bo izpolnila vseh ostalih razpisnih pogojev. 6. IZBOR IZVAJALCA MERILA ZA IZBOR IZVAJALCA: ponudbena cena 0 60 točk cena financiranja 0 10 točk rok izvedbe 0 5 točk referenčni objekti in kvaliteta izvedenih del 0 10 točk tehnično osebje ponudnika, ki bo sodelovalo pri gradnji 0 5 točk tehnična opremljenost ponudnika za izvedbo del 0 5 točk ostale ugodnosti ponudnika 0 5 točk POSTOPEK IZBORA: Naročnik lahko od ponudnika zahteva obrazložitev posameznih postavk ponudbe, za katere meni, da so merodajne in ponujene z neobičajno nizko ali visoko ceno.

6 Investitor bo za referenco upošteval veleprodajne cene materiala ali storitev s pripadajočim rabatom glede na predvidene količine direktno pri dobaviteljih in slovenskih trgovcih z gradbenim materialom.( OBNOVA, Fragmat, Webber, Baumit, Rofix ) Cena enote dela bo ovrednotena glede na priporočila obrtne zbornice. Ponudbe bodo ocenjene po zgornjih pogojih, tako da bo pri kvantitativnih merilih najugodnejša ponudba za posamezno postavko prejela vse točke, ostale pa toliko manj točk, kot je razmerje proti najugodnejši. Pri kvalitativnih merilih bodo enakovredne ponudbe prejele enako točk, ostale pa enako kot pri kvantitativnih merilih. Investitor lahko s tremi najprimernejšimi ponudniki opravi dodatni razgovor in se dogovori za eventualno dodatno dopolnitev ponudbe. Ponudnik, ki bo izbran, mora odgovoriti na poziv za podpis pogodbe v roku sedem (7) dni od prejema sklepa o izbiri. Investitor si v smislu spremembe obsega energetske sanacije pridržuje pravico izločanja posameznih postavk v celoti ali dela postavk. Izvajalec je dolžan pred izvedbo zaključnega fasadnega sloja pridobiti pisno potrditev Investitorja glede izbora barve zaključnih slojev fasade., barve obrob in ostalih barvanih delov, znotraj proizvajalčeve standardne barvne lestvice ob nespremenjeni ceni. Neizvedene in delno izločene postavke se v celoti odštejejo. 7. IZVEDBA DEL: Vsa dela morajo biti izvedena v skladu s standardi in pravilniki, in sicer: Zakon o graditvi objektov (ZGO-1) Ur. l. RS št. 110/2002, Pravilnik o učinkoviti rabi energije v stavbah (PURES-2). Ur. l. RS št. 52/2010, tehnična smernica za graditev TSG Učinkovita raba energije, Javni poziv 41 SUB-OBPO-16 (Slovenski okoljski javni sklad EKO SKLAD), fasadni sistem v skladu z ETAG 004, pričetek del v letu Naročnik bo izdelal varnostni načrt v skladu s predpisi v roku 14 dni od podpisa pogodbe in en izvod dostavil izbranemu izvajalcu. Strošek izdelave krije investitor.

7 Območje gradnje mora biti opremljeno v skladu s predpisi s področja gradnje ter varstva in zdravja pri delu. Ponudnik bo za gradnjo izdelal in postavil tudi gradbiščno tablo v skladu s predpisi, kar je upoštevano v ponudbenih cenah oziroma postavki predračuna. Dokumentacija ponudnika, vezana na izvedbo del, mora biti tekoče dnevno vodena in se mora nahajati na gradbišču ter biti kadar koli na voljo nadzorniku in predstavniku naročnika. Pod vodenje dokumentacije se predvsem razume ažurno vodenje gradbenega dnevnika, izdelava gradbene knjige in obračun izvedenih del. Ponudnik mora zagotoviti stalno prisotnost tehničnega kadra in delavcev na gradbišču v času izvajanja del (gradbeni delovodja ali odgovorni vodja del). Minimalno 10 delavcev dnevno. Po dokončanju del je ponudnik dolžan urediti okolico objekta na zemljišču v lasti naročnika v prvotno stanje pred pričetkom izvajanja del. Odgovorni vodja del ponudnika podpiše tudi dokazilo o zanesljivosti objekta. Posnetek izvedenih del se preda naročniku 5 dni pred fizičnim dokončanjem del. Projekt za vzdrževanje in obratovanje objekta zagotovi ponudnik 10 dni po fizičnem dokončanju del, kar se vpiše v gradbeni dnevnik in potrdi s strani nadzornika gradnje. Strošek projekta za vzdrževanje in obratovanje objekta ima ponudnik vsebovan v ponudbenih cenah posameznih postavk. Ker projekt za vzdrževanje in obratovanje objekta lahko izdela ponudnik sam, ga mora potrditi tudi nadzornik gradnje. V primeru uveljavitve nove zakonodaje velja dodatni razpisni pogoj po novi zakonodaji. 8. GARANCIJE: GARANCIJA ZA IZVEDBO POGODBENIH OBVEZNOSTI Izbrani izvajalec bo moral v roku 10 dni po podpisu pogodbe za izvedbo del naročniku predložiti ustrezno bančno garancijo za izvedbo pogodbenih obveznosti v višini 15 % vrednosti ponujenega zneska brez investiranja in z rokom veljavnosti še 30 dni po preteku veljavnosti ponudbe. GARANCIJA ZA ODPRAVO NAPAK V GARANCIJSKEM ROKU Izbrani izvajalec bo moral po zaključku del naročniku predložiti ustrezno bančno garancijo za odpravo napak v višini 10 % vrednosti od pogodbenih del in z rokom veljavnosti 30 dni po preteku garancijske dobe. GARANCIJSKI POGOJI minimalni Za izvedbo del: 10 let Za vgrajeni material: garancija proizvajalca

8 9. SPLOŠNA IN DODATNA NAVODILA: Ponudnik mora na poziv investitorja ali naročnika oddati ustrezno dokumentacijo za pridobitev nepovratne finančne spodbude Eko sklada. Ponudba mora biti izdelana v slovenskem jeziku. Ponudnik sme umakniti ponudbo, jo dopolniti ali zamenjati izključno do poteka roka za predložitev ponudbe. Ponudnik mora v cenah na enoto upoštevati obvezno ravnanje z gradbenimi odpadki v skladu s predpisi oziroma zakonodajo. Za vse uporabljene materiale je potrebno pred izvedbo del priložiti ateste in certifikate v skladu s pravilniki in zakonodajo. V primeru dodatno naročenih del je ponudnik dolžan pred izvedbo izdelati dodatni predračun in ga dati investitorju v potrditev. Nepotrjenih in nenaročenih dodatnih del investitor ne bo priznal. Vsa potrjena in naročena dodatna dela je potrebno evidentirati v gradbenem dnevniku, ki ga potrdi nadzorni organ. Z oddajo parafiranih in žigosanih strani razpisne dokumentacije se smatra, da je ponudnik seznanjen s finančnimi zavarovanji in da ponudnik v primeru izbire kot najugodnejši ponudnik sprejema ta finančna zavarovanja. Ponudnik mora ponudbi priložiti kalkulativne elemente ponudbe oziroma cenike za materiale, delo in stroje za gradbena dela, na podlagi katerih je pripravljen predračun ter se bodo obračunavala ocenjena, režijska, nepredvidena ali dodatna dela. Vsi elementi režijskih, dodatnih in nepredvidenih del ter predračuni eventualno dodatno naročenih del morajo biti izdelani na osnovi teh cenikov. K ponudbi je potrebno priložiti generalni terminski plan izvedbe v gantogramski obliki po sklopih (postavkah) del in lokaciji del (fasada vzhod, jug...). Predvideni termin izvedbe vseh ponudbenih del je do 90 delovnih dni (brez sobot, nedelj in delovnih praznikov). Predlog sprememb posameznih popisov se navede v posebnem dopisu pri ostalih dokumentih v ponudbi, vendar jih investitor ni dolžan upoštevati pri analizi ponudb in kasnejši izvedbi del. Ponudnik je dolžan vestno pregledati razpisno dokumentacijo. V primeru nejasnosti sme in mora poiskati dodatne informacije. Ostale nejasnosti se pojasnjujejo po postopku, predpisanem v razpisni dokumentaciji. Investitor in naročnik razumeta pojme in definicije v pomenu in po razlagi posebnih gradbenih uzanc, v kolikor niso v nasprotju z razpisno dokumentacijo in razpisnimi pogoji. V kolikor ponudnik pri ogledu terena, objekta in proučitvi razpisne dokumentacije ugotovi dejstva, ki po njegovem mnenju lahko vplivajo na samo izvedbo del, pocenijo ali podražijo sanacijo, je dolžan na ugotovljeno opozoriti investitorja in podati oceno stroška.

9 Del, ki v projektni dokumentaciji niso zajeta, vendar so po svoji naravi nujna za normalen potek del, investitor ne priznava za dodatna ali nepredvidena dela, saj izvajalec mora ali bi moral zanje vedeti že pri proučitvi razpisne dokumentacije in jih vključiti v ceno. Spremembe cen storitev in materialov, razen v primeru spremenjenih okoliščin zaradi višje sile, investitor ne priznava. Pod spremenjenimi okoliščinami zaradi višje sile, ki je investitor ne priznava, investitor razume tudi spremembe cen materialov zaradi spremembe davčne zakonodaje, v kolikor se z deli prične v roku, predvidenem v razpisni dokumentaciji. Vsa zavarovanja, ureditev in označitev gradbišča, postavitev cestne signalizacije ter eventualne javne objave morajo biti upoštevane v ponudbenih cenah, v kolikor niso v ponudbenem predračunu navedene kot samostojna ločena postavka. Ravno tako to velja tudi za pridobitev vseh soglasij in dovoljenj za izvedbo del. Nepridobljeni dokaz o kvaliteti izvedenih del (certifikati, atesti materialov, garancijski listi) zadrži končni obračun. Nepridobljen dokaz o kvaliteti izvedenih del je tudi nepodpisano dokazilo o zanesljivosti objekta s strani nadzornika, v kolikor izvajalec za izvedene spremembe izvedenih del ne pridobi soglasja investitorja in nadzornika, če je le-to potrebno po veljavni zakonodaji. Investitor in naročnik nimata nobenih obveznosti proti ponudnikom, katerih ponudba ni bila izbrana. Ponudnik s podpisom teh pogojev izjavlja, da ima zagotovljeno dobavo vseh za razpisana dela potrebnih materialov, razpolaga s potrebno strojno mehanizacijo, delovno silo in strokovnimi kadri. V primeru, da izbrani ponudnik redno ne plačuje opravljenih del svojim podizvajalcem v skladu z zahtevami iz razpisne dokumentacije in zato trpi delo na gradbišču, si investitor jemlje pravico, da prevzame plačila direktno podizvajalcem. Plačila podizvajalcem se pogodbenem izvajalcu odšteje od ponudbene cene, diskontirane za 10 % vrednosti izvedbe. 10 dni pred zaključkom del izvajalec naročniku preda vso dokumentacijo potrebno za izdelavo ENERGETSKE IZKAZNICE objekta, ki dokazuje energetsko učinkovitost objekta in služi lastnikom pri oddajanju oz. prometu z nepremičnino. Z oddajo zavezujoče ponudbe je ponudnik seznanjen s razpisnimi pogoji, ki bodo sestavni del pogodbe o izvedbi del, ne glede na izbrani obseg del. Ljubljana, Pripravili: Nadzorni odbor Celovška 287, GOSPODAR d.o.o Direktor Karlo Česen

Microsoft Word - ponudba_programski_paket

Microsoft Word - ponudba_programski_paket DIJAŠKI DOM BEŽIGRAD LJUBLJANA Kardeljeva ploščad 28, Ljubljana Tel. 01 53 42 867 e-mail: info@ddb.si Datum:15.8.2012 Naročnik : Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, Kardeljeva ploščad 28, 1000 Ljubljana Ponudnik:

Prikaži več

Naročnik:

Naročnik: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Pleskarska dela v letu 2015 junij 2015 Številka: 439-59/2015 Datum: 11.6.2015 Predmet javnega naročila:»pleskarska dela«vsebina RAZPISNE DOKUMENTACIJE 1. Povabilo k oddaji ponudbe

Prikaži več

Microsoft Word - PRzjn-2.doc

Microsoft Word - PRzjn-2.doc Na podlagi 24. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. l. RS, št. 128/06) (v nadaljevanju ZJN-2), in 33. člena Statuta Občine Vrhnika (Ur. l. RS, št. 99/99, 39/00 36/01 in 77/06) izdajam naslednji P R A V

Prikaži več

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DARS d.d. POGLAVJE 10 SPOSOBNOST za Izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo poslovne stavbe DARS na lokaciji Grič Junij 2018 Opozorilo ponudnikom: Vsi predloženi

Prikaži več

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d.

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d. Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: 04 2083 000 podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: 04 2083 600 električne energije, d. d. Ulica Mirka Vadnova 3a 4000 Kranj www.elektro-gorenjska.si

Prikaži več

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Spremembe v Navodilih ponudnikom za pripravo ponudbe

Prikaži več

Javna_narocila_MV_01

Javna_narocila_MV_01 KNJIŽNICA FRANCA KSAVRA MEŠKA ORMOŽ NOTRANJI PREDPIS O ODDAJI JAVNIH NAROČIL MALE VREDNOSTI Ormož, 2003 Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož, Kolodvorska 9, 2270 Ormož Notranji predpis o oddaji naročil

Prikaži več

KM_C

KM_C VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA NA ZELENICI 8 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1077-19-33 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem vabilu k oddaji zavezujočih ponudb za nakup stanovanja

Prikaži več

JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko

JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur matična številka: 1214438000 davčna

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 49K040717 Javno naročilo Nakup novih diskovnih kapacitet Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer

Prikaži več

KM_C

KM_C POVABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA TRNOVELJSKA CESTA 14 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1073-2466-13 IN GARAŽNEGA MESTA ID 1073-2466-63 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem povabilu

Prikaži več

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Matična številka: 3372421000 Davčna številka: 58270574 Transakcijski

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 52K050717 Javno naročilo Prevzem odpadkov javnega zdravstvenega zavoda Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v

Prikaži več

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV?

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV? Izvedba JN za izdelavo projektnih dokumentacij za potrebe Občine Hoče-Slivnica za obdobje 2016-2018 Dr. Marko Soršak, univ. dipl. gosp. inž. Hoče, januar 2017 PREGLED VSEBINE: Uvod Pravna podlaga za izvedbo

Prikaži več

Microsoft Word - 01_Navodila _Najugodnejša_ _6_

Microsoft Word - 01_Navodila _Najugodnejša_ _6_ PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KAMNIŠKA BISTRICA NAVODILA ZA IZDELAVO PONUDBE I. Navodila ZA IZDELAVO IN ODDAJO PONUDBE NAROČNIK Prostovoljno gasilsko društvo Kamniška Bistrica, Zgornje Stranje 24, 1242

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana T: 01 471 22 11 Številka: 430-65/2018-60 Datum: 24. 04. 2018 F: 01 471 29 78 E: glavna.pisarna@mors.si www.mors.si Na podlagi

Prikaži več

NAVODILO ZA IZDELAVO POPOLNE VLOGE IN MERILA ZA OCENJEVANJE VLOG 1. Postopek odobritve in obravnave vlog Vlagatelji oddajo vlogo v ovojnici, opremljen

NAVODILO ZA IZDELAVO POPOLNE VLOGE IN MERILA ZA OCENJEVANJE VLOG 1. Postopek odobritve in obravnave vlog Vlagatelji oddajo vlogo v ovojnici, opremljen NAVODILO ZA IZDELAVO POPOLNE VLOGE IN MERILA ZA OCENJEVANJE VLOG 1. Postopek odobritve in obravnave vlog Vlagatelji oddajo vlogo v ovojnici, opremljeni kot je opredeljeno v prilogi 7 poglavja 6. Razpisna

Prikaži več

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo)

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) JGZ Brdo Predoslje 39 4000 Kranj Številka: 51-7/2019-110-1 Datum: 5.4.2019 Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) Predoslje 39, 4000 Kranj, skladno z 52. in 78. členom

Prikaži več

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc Ponudnik: OBR-1 OBČINA MIREN-KOSTANJEVICA Miren 129 5291 Miren PODATKI O PONUDNIKU Na podlagi javnega razpisa, objavljenega na Portalu javnih naročil, dne.., pod št. objave..., se prijavljamo na vaš javni

Prikaži več

obrazec 1

obrazec 1 obrazec 1 PONUDNIK: 3. PONUDBENA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA IZBIRO IZVAJALCA GRADENJ POSTOPEK ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI OBJAVLJEN NA PORTALU JAVNIH NAROČIL pod oznako JN005432/2017-W01 PREDMET

Prikaži več

XXXXXX

XXXXXX Družba Slovenske železnice, d. o. o., in družba SŽ Tovorni promet, d. o. o, obe na naslovu Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana, objavljata JAVNO ZBIRANJE PONUDB za prodajo nepremičnin PREDMET PRODAJE

Prikaži več

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mestni občini Maribor (MUV, št. 2/2010, 15/2015, 512016,

Prikaži več

Štev

Štev Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov Republike Slovenije Številka javnega naročila pri naročniku: NMV_14/11-B Datum: 27. 7. 2011 Na podlagi 30. a člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 128/06,

Prikaži več

OP-G NavodilaZaPripravoPonudbe

OP-G NavodilaZaPripravoPonudbe OBČINA LOGATEC ŽUPAN www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 NAVODILA ZA PRIPRAVO PONUDBE Predmet naročila: Rekonstrukcija občinske

Prikaži več

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax O B Č I N A D O B R E P O L J E V i d e m 3 5, 1 3 1 2 V i d e m - D o b r e p o l j e, t e l e f o n : 0 1 7 8 6 7 0 1 0, t e l e f a k s : 0 1 7 8 0 7 9 2 3, e - p o š t a : o b c i n a. d o b r e p

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in 31/2014) in Odloka o proračunu Občine za leto 2016 (Uradno

Prikaži več

Številka:

Številka: Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana T: 01 478 83 30 F: 01 478 83 31 E: gp.mnz@gov.si www.mnz.gov.si Številka: IPP 007-1003/2015/22 Ljubljana, 23. marec 2016/16 EVA 2016-3130-0004 GENERALNI SEKRETARIAT VLADE

Prikaži več

Microsoft Word - RD_Kanalizacija_Lasec_Breg.doc

Microsoft Word - RD_Kanalizacija_Lasec_Breg.doc Javno naročilo gradnje odprti postopek»kanalizacija IN VODOVOD NA LASCU IN BREGU«(Razpisna dokumentacija) Junij 2011 1 JAVNO NAROČILO Predmet javnega naročila:»kanalizacija IN VODOVOD NA LASCU IN BREGU«Vrsta

Prikaži več

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133 1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Naročnik: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 1330 Kočevje Na podlagi javnega razpisa za PREVZEM ODPADNE EMBALAŽE podajamo naslednjo ponudbo:

Prikaži več

Microsoft Word - RD_Kanalizacija_Opatje_selo_2

Microsoft Word - RD_Kanalizacija_Opatje_selo_2 Javno naročilo gradnje odprti postopek (ponovna objava)»ureditev odvajanja odpadnih voda naselja Opatje selo I. in II. Faza Projekt ISO-PA«Razpisna dokumentacija Oktober 2013 1 JAVNO NAROČILO Predmet javnega

Prikaži več

Microsoft Word - odlok AZIL.doc

Microsoft Word - odlok AZIL.doc Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Na podlagi 17. člena Statuta Občine Miren-Kostanjevica (Uradni list RS št. 112/2007) in na podlagi 27. člena Zakona o zaščiti živali (Uradni list RS, št. 98/99,

Prikaži več

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v nadaljevanju: Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji)

Prikaži več

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d.

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d. Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: 04 2083 000 podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: 04 2083 600 električne energije, d. d. Ulica Mirka Vadnova 3a 4000 Kranj www.elektro-gorenjska.si

Prikaži več

obrazec 1

obrazec 1 obrazec 1 PONUDNIK: 3. PONUDBENA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA IZBIRO IZVAJALCA DEL ZA NAROČILO MALE VREDNOSTI OBJAVLJEN NA PORTALU JAVNIH NAROČIL pod oznako JN007321/2018-W01 PREDMET JAVNEGA NAROČILA:»LETNO

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax Občina Dobrepolje Videm 35, 1312 Videm-Dobrepolje, tel. 01/786-70-10, fax: 01/780-79-23, e-mail: obcina.dobrepolje@siol.net PODATKI O PONUDNIKU IN PONUDBI Firma oziroma ime:. Zakoniti zastopnik: Identifikacijska

Prikaži več

OBRAZEC ''PRIJAVA''

OBRAZEC ''PRIJAVA'' Obrazec ''Prijava'' PRIJAVA 1 PONUDBA, št. Ponudbo dajemo za javno naročilo, katerega predmet je dobava energijsko učinkovitih prenosnih in tabličnih računalnikov, z oznako SOS_rac-2014 (se označi z X):

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - Objava v Ur. l. RS dne doc

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - Objava v Ur.  l.  RS dne doc MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNA UPRAVA Oddelek za zdravje in socialno varstvo Cigaletova ulica 5 1000 Ljubljana JAVNEGA RAZPISA za podelitev koncesije za opravljanje javne službe na področju lekarniške

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/13) in

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/13) in Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/13) in Odloka o proračunu Občine za leto 2014 (Uradno glasilo slovenskih

Prikaži več

MESTNA OBČINA MARIBOR Ulica heroja Staneta Maribor POROČILO O IZVAJANJU Projekta»KC Pekarna - Hladilnica«Pripravljeno skladno s 15. členom Ured

MESTNA OBČINA MARIBOR Ulica heroja Staneta Maribor POROČILO O IZVAJANJU Projekta»KC Pekarna - Hladilnica«Pripravljeno skladno s 15. členom Ured MESTNA OBČINA MARIBOR Ulica heroja Staneta 1 2000 Maribor POROČILO O IZVAJANJU Projekta»KC Pekarna - Hladilnica«Pripravljeno skladno s 15. členom Uredbe o enotni metodologiji za pripravo in obravnavo investicijske

Prikaži več

1

1 Šmartno ob Paki 69, 3327 Šmartno ob Paki RAZPISNA DOKUMENTACIJA za oddajo javnega naročila gradnje po odprtem postopku Št. spisa: 430-0003/2014 Naročnik: Šmartno ob Paki 69 3327 Šmartno ob Paki Predmet

Prikaži več

VZOREC POGODBE NAROČNIK: OBČINA TOLMIN, Ulica padlih borcev 2, 5220 Tolmin zakoniti zastopnik: Uroš Brežan, župan matična številka: davčna

VZOREC POGODBE NAROČNIK: OBČINA TOLMIN, Ulica padlih borcev 2, 5220 Tolmin zakoniti zastopnik: Uroš Brežan, župan matična številka: davčna VZOREC POGODBE NAROČNIK: OBČINA TOLMIN, Ulica padlih borcev 2, 5220 Tolmin zakoniti zastopnik: Uroš Brežan, župan matična številka: 5881455000 davčna številka: SI19588976 številka TRR: SI56 0132 8010 0014

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI Tavčarjeva 9 1000 Ljubljana Opr. št. St 1069/2010 Ljubljana, dne 19.3.2018 VABILO K DAJANJU PONUDB (čl. 335. ZFPPIPP) Na podlagi pravnomočnega sklepa Okrožnega sodišča v Ljubljani,

Prikaži več

Razpis - podiplomski študij

Razpis - podiplomski študij RAZPIS ZA VPIS V DOKTORSKA ŠTUDIJSKA PROGRAMA 3. STOPNJE UNIVERZE NA PRIMORSKEM PEDAGOŠKE FAKULTETE V ŠTUDIJSKEM LETU 2016/2017 Za vpis v podiplomske doktorske študijske programe 3. stopnje v študijskem

Prikaži več

(Microsoft Word - RD PLAZ POD M.NJIV\310EM IN ZAPLAVNA PREGRADA.doc)

(Microsoft Word - RD PLAZ POD M.NJIV\310EM IN ZAPLAVNA PREGRADA.doc) OBČINA CERKNO BEVKOVA 9 5282 CERKNO RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO JAVNEGA NAROČILA GRADNJE PO ODPRTEM POSTOPKU PREDMET JAVNEGA NAROČILA: SANACIJA PLAZU ZA MALIM NJIVČEM IN ZAPLAVNA PREGRADA NA ČERINŠČICI

Prikaži več

Energetika Celje, javno podjetje d.o.o., Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje, ki ga zastopa Zakona o varstvu UPB, 49/06 ZMetD, 66/06 odl. US, 33/07 ZFO-1A

Energetika Celje, javno podjetje d.o.o., Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje, ki ga zastopa Zakona o varstvu UPB, 49/06 ZMetD, 66/06 odl. US, 33/07 ZFO-1A Energetika Celje, javno podjetje d.o.o., Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje, ki ga zastopa Zakona o varstvu UPB, 49/06 ZMetD, 66/06 odl. US, 33/07 ZFO1A, 70/08, 108/09, 108/09 A, 48/12, 57/12, 92/13, 56/15

Prikaži več

Naročnik: Gimnazija Moste, Zaloška cesta 49, 1000 Ljubljana RAZPISNA DOKUMENTACIJA za predmet javnega naročila»prilagojen PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANI

Naročnik: Gimnazija Moste, Zaloška cesta 49, 1000 Ljubljana RAZPISNA DOKUMENTACIJA za predmet javnega naročila»prilagojen PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANI Naročnik: Gimnazija Moste, Zaloška cesta 49, 1000 Ljubljana RAZPISNA DOKUMENTACIJA za predmet javnega naročila»prilagojen PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANIH DIJAKOV«1. Povabilo k oddaji ponudbe 2. Navodilo

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA za izvedbo postopka javnega naročanja Naročnik Soinvestitor Interna številka Št. objave na Portalu JN Občina Tolmin Ulica padli

RAZPISNA DOKUMENTACIJA za izvedbo postopka javnega naročanja Naročnik Soinvestitor Interna številka Št. objave na Portalu JN Občina Tolmin Ulica padli RAZPISNA DOKUMENTACIJA za izvedbo postopka javnega naročanja Naročnik Soinvestitor Interna številka Št. objave na Portalu JN Občina Tolmin Ulica padlih borcev 2 5220 Tolmin ELEKTRO PRIMORSKA d.d. Erjavčeva

Prikaži več

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc SI-TSA Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana, Slovenija http://www.si-tsa.si si-tsa@gov.si Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21 1000 Ljubljana Davčna

Prikaži več

Javno podjetje Vodovod – Kanalizacija d

Javno podjetje Vodovod – Kanalizacija d Trg svobode 3 8340 ČRNOMELJ Številka: 430-7/2014 Datum: 04.02.2014 RAZPISNA DOKUMENTACIJA Energetska sanacija Osnovne šole VINICA 1 Javno naročilo po odprtem postopku Operacijo delno financira Evropska

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI MESTA KRŠKO ZA LETO 2016 VSEBINA: I. Vsebina javnega razpisa II. Obrazec za prijavo III. Vzorec pogodbe Številka:

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNA UPRAVA Služba za javna naročila Dalmatinova 1, 1000 Ljubljana tel: , fax: MESTNA OBČINA LJUBLJANA JN

MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNA UPRAVA Služba za javna naročila Dalmatinova 1, 1000 Ljubljana tel: , fax: MESTNA OBČINA LJUBLJANA JN MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNA UPRAVA Služba za javna naročila Dalmatinova 1, 1000 Ljubljana tel: 306 44 02, fax: 306 44 07 MESTNA OBČINA LJUBLJANA JN 09/322955 1/48 1. INFORMACIJE O NAROČILU IN NAVODILA

Prikaži več

Razpisna dokumnetacija

Razpisna dokumnetacija Številka: 430-0001/2015 Datum: 29.05.2015 Objava: Portal javnih naročil, št. objave NMV 3112/2015 z dne 29.05.2015. RAZPISNA DOKUMENTACIJA»SANACIJA CESTE DOLENJI NOVAKI RAZPOTJE PRI BREJCU JAZC«Javno naročilo

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

RAZPISNA DOKUMENTACIJA Aškerčeva cesta 6 1000 Ljubljana, Slovenia phone 00386 1 47 71 200 fax 00386 1 25 18 567 dekanat@fs.uni-lj.si RAZPISNA DOKUMENTACIJA Investitor, naročnik in upravnik: UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC 1

PRIJAVNI OBRAZEC 1 OBČINA LOGATEC OBČINSKA UPRAVA www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 VLOGA - UKREP 3 VRSTA POMOČI: UKREP 3: Pomoč za izobraževanje

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU UKREPI DE MINIMIS V SKLADU Z UREDBO KOMISIJE

Prikaži več

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in s

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in s Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št.

Prikaži več

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STA

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STA Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci 71 2255 Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STANOVANJSKEGA OBJEKTA VITOMARCI«PO POSTOPKU KONKURENČNEGA

Prikaži več

Občina Moravče na podlagi 8. člena Pravilnika o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Moravče za programsko obdobje 2015

Občina Moravče na podlagi 8. člena Pravilnika o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Moravče za programsko obdobje 2015 Občina Moravče na podlagi 8. člena Pravilnika o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Moravče za programsko obdobje 2015 2020 (Uradni vestnik Občine Moravče, št. 3/15, 6/15

Prikaži več

1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Urad

1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Urad 1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37a Statuta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 1/2016 - uradno prečiščeno besedilo)

Prikaži več

N-1 Navodila uporabnikom NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 S

N-1 Navodila uporabnikom NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 S NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 Sofinanciranje projekta NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE Trubarjeva cesta

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA Mestna občina Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana, na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lok

MESTNA OBČINA LJUBLJANA Mestna občina Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana, na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lok MESTNA OBČINA LJUBLJANA Mestna občina Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana, na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/2010, 75/2012,

Prikaži več

JSS Številka: / Datum: NAROČNIK : JAVNI STANOVANJSKI SKLAD MESTNE OBČINE LJUBLJANA Zarnikova 3, 1000 Ljubljana

JSS Številka: / Datum: NAROČNIK : JAVNI STANOVANJSKI SKLAD MESTNE OBČINE LJUBLJANA Zarnikova 3, 1000 Ljubljana JSS18080977 Številka: 430-149/2018-3 4300 Datum: 04. 12. 2018 NAROČNIK : JAVNI STANOVANJSKI SKLAD MESTNE OBČINE LJUBLJANA Zarnikova 3, 1000 Ljubljana PREDMET JAVNEGA RAZPISA: STROKOVNI NADZOR PRI IZVEDBI

Prikaži več

Microsoft Word - 5_22_no koncno porocilo kompostarna.doc

Microsoft Word - 5_22_no koncno porocilo kompostarna.doc PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALCI: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Nadzorni odbor občine Končno poročilo o opravljenem nadzoru nad pravilnostjo in smotrnostjo porabe

Prikaži več

Številka: JN 15/14 Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PO POSTOPKU ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI Z OZNAKO JN 15/14 DOBAVA POSOD IN ZABOJNIKOV ZA

Številka: JN 15/14 Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PO POSTOPKU ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI Z OZNAKO JN 15/14 DOBAVA POSOD IN ZABOJNIKOV ZA Številka: JN 15/14 Datum: 03.12.2014 RAZPISNA DOKUMENTACIJA PO POSTOPKU ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI Z OZNAKO JN 15/14 DOBAVA POSOD IN ZABOJNIKOV ZA LOČENO ZBRANE ODPADKE Objava na Portalu javnih naročil

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA Naročnik: SODO sistemski operater distribucijskega omrežja z električno energijo, d. o. o., Minařikova ulica 5, Maribor Predmet

RAZPISNA DOKUMENTACIJA Naročnik: SODO sistemski operater distribucijskega omrežja z električno energijo, d. o. o., Minařikova ulica 5, Maribor Predmet RAZPISNA DOKUMENTACIJA Naročnik: SODO sistemski operater distribucijskega omrežja z električno energijo, d. o. o., Minařikova ulica 5, Maribor Predmet javnega naročila: Blago: Dobava 8 (osmih) energetskih

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA NAVODILA ZA IMENOVANJA RAVNATELJA Svet zavoda imenuje ravnatelja, vršilca dolžnosti ravnatelja, pomočnika ravnatelja na podlagi določb Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 17/91, 55/92, 66/93,

Prikaži več

JN Obnova Obrtne ceste LC in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: / Datum: 17.

JN Obnova Obrtne ceste LC in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: / Datum: 17. JN Obnova Obrtne ceste LC034111 in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: 3300-0001/2018-3 Datum: 17. 5. 2018 DOKUMENTACIJA V ZVEZI Z ODDAJO JAVNEGA NAROČILA

Prikaži več

Microsoft Word - 3-poglavje 1 RD-navodila ponudnikom_PHOENIX-popravek.doc

Microsoft Word - 3-poglavje 1 RD-navodila ponudnikom_PHOENIX-popravek.doc POGLAVJE 1 NAVODILA PONUDNIKOM ZA IZDELAVO PONUDBE Podpoglavje 1.1 Navodila ponudnikom za izdelavo ponudbe Podpoglavje 1.2 Pogoji, ki jih mora izpolnjevati ponudnik Podpoglavje 1.3 Merila za izbor najugodnejše

Prikaži več

(Razpisna_dokumentacija_traktor_s_prikljuèki.pdf)

(Razpisna_dokumentacija_traktor_s_prikljuèki.pdf) RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO JAVNEGA NAROČILA MALE VREDNOSTI PO ODPRTEM POSTOPKU Predmet javnega naročila: NAKUP IN DOBAVA KOMUNALNEGA TRAKTORJA S PRIKLJUČKI Interna številka postopka: JN-1/2017 Datum:

Prikaži več

(Microsoft Word RAZPISNA DOKUMENTACIJA-pohi\232tvo.docx)

(Microsoft Word RAZPISNA DOKUMENTACIJA-pohi\232tvo.docx) RAZPISNA DOKUMENTACIJA Naročnik: UL, BIOTEHNIŠKA FAKULTETA Jamnikarjeva 101 1000 LJUBLJANA Predmet javnega naročila: Nakup, dobava in montaža opreme za UL, Biotehniška fakulteta Zaporedna številka javnega

Prikaži več

Microsoft Word - navodila_k_ceniku_2005_06_cistopis-1.doc

Microsoft Word - navodila_k_ceniku_2005_06_cistopis-1.doc NAVODILA K CENIKU ZA ŠTUDIJSKO LETO 2005/2006 UL FAKULTETE ZA POMORSTVO IN PROMET Šolnine in prispevke za študijsko leto 2005/2006 je določil Upravni odbor Fakultete za pomorstvo in promet na svoji 22.

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA PREDLOŽITEV KONČNE PONUDBE V OKVIRU JAVNEGA RAZPISA ZA PODELITEV KONCESIJE ZA»PROJEKT ENERGETSKEGA POGODBENIŠTVA NA OBJEKTU»

RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA PREDLOŽITEV KONČNE PONUDBE V OKVIRU JAVNEGA RAZPISA ZA PODELITEV KONCESIJE ZA»PROJEKT ENERGETSKEGA POGODBENIŠTVA NA OBJEKTU» RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA PREDLOŽITEV KONČNE PONUDBE V OKVIRU JAVNEGA RAZPISA ZA PODELITEV KONCESIJE ZA»PROJEKT ENERGETSKEGA POGODBENIŠTVA NA OBJEKTU»VELEBLAGOVNICA TIMA«Operacija je sofinancirana v okviru»operativnega

Prikaži več

Cesta na Ostrožno 152, 3000 Celje - Slovenija PE RITS - Kidričeva 25 Tel.: Fax: NAČRT IN ŠTEVILČNA OZNAKA NAČRTA: Načrt el

Cesta na Ostrožno 152, 3000 Celje - Slovenija PE RITS - Kidričeva 25 Tel.: Fax: NAČRT IN ŠTEVILČNA OZNAKA NAČRTA: Načrt el - Slovenija PE RITS - Kidričeva 25 Tel.: 03 492 93 10 - Fax: 03 492 93 11 NAČRT IN ŠTEVILČNA OZNAKA NAČRTA: Načrt električnih instalacij in električne opreme, št. 691-2/14, mapa 4 NAROČNIK: OBČINA ŽALEC

Prikaži več

JN Obnova Obrtne ceste LC in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: / Datum: 8. 8

JN Obnova Obrtne ceste LC in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: / Datum: 8. 8 JN Obnova Obrtne ceste LC034111 in izgradnja ter obnova komunalne infrastrukture I-faza - številka: JNGD06/2016 Številka: 3322-0003/2019-3 Datum: 8. 8. 2019 DOKUMENTACIJA V ZVEZI Z ODDAJO JAVNEGA NAROČILA

Prikaži več

XXXXXX

XXXXXX Družba Slovenske železnice, d. o. o., Kolodvorska ulica 11, 1506 Ljubljana objavlja JAVNO ZBIRANJE PONUDB za prodajo nepremičnin PREDMET PRODAJE SO NASLEDNJE NEPREMIČNINE: A. STANOVANJA OBREMENJENA Z NAJEMNIM

Prikaži več

Naročnik: Naziv: Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik Skrajšani naziv: Klinika Golnik Naslov: Golnik 36, 4204 Golnik Interna oz

Naročnik: Naziv: Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik Skrajšani naziv: Klinika Golnik Naslov: Golnik 36, 4204 Golnik Interna oz Naročnik: Naziv: Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik Skrajšani naziv: Klinika Golnik Naslov: Golnik 36, 4204 Golnik Interna oznaka javnega naročila: NMV 10/2019 MOBILNA TELEFONIJA

Prikaži več

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI PODLOG ZA LETO 2019 Objava: Oglasna deska krajevne

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana T: 01 478 83 30 F: 01 478 83 31 E: gp.mju@gov.si www.mju.gov.si Številka: 093-10/2017 Datum: 5. 1. 2018 Odbor Republike

Prikaži več

NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI matična številka: 58744

NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI matična številka: 58744 NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI28232801 matična številka: 5874483000 direktor ID. št. za DDV: Številka TRR izvajalca:

Prikaži več

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc Znanstveno-raziskovalno središče Koper, s skrajšano firmo ZRS Koper, Garibaldijeva ulica 1, 6000 Koper, ki ga zastopa direktor prof. dr. Rado Pišot, matična številka: 7187416000, ID številka za DDV: SI

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

TEHNIČNA DOKUMENTACIJA

TEHNIČNA DOKUMENTACIJA TEHNIČNA DOKUMENTACIJA za OBNOVO EVIDENCE DEJANSKE RABE KMETIJSKIH IN GOZDNIH ZEMLJIŠČ (območje V in Z del SLO) Verzija 1.0 Ljubljana, marec 2016 KAZALO 1 UVOD... 3 1.1 OBMOČJE PROJEKTA... 4 1.2 ČASOVNICA

Prikaži več

Microsoft Word - Poziv za vpis v evidenco subjektov 2009_koncna.doc

Microsoft Word - Poziv za vpis v evidenco subjektov 2009_koncna.doc JAVNI POZIV K VPISU SUBJEKTOV INOVATIVNEGA OKOLJA V EVIDENCO SUBJEKTOV INOVATIVNEGA OKOLJA Ljubljana, februar 2009 KAZALO 1. PREDMET JAVNEGA POZIVA 3 2. NAMEN IN NAČIN VPISA V EVIDENCO 3 3. PODATKI O SUBJEKTU

Prikaži več

PowerPoint-Präsentation

PowerPoint-Präsentation 1 Modul III: Glavne stopnje projektov EPC: Razpisni postopki in sklepanje pogodb za EPC Razpisni postopki in sklepanje pogodb EPC. Odločitev za implementacijo EPC Podpis pogodbe Izvedba dodatnih ukrepov

Prikaži več

Številka: 430-4/ Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Obnova cest, izgradnja pločnika in avtobusnih postaj Javno naročilo po postopku naroč

Številka: 430-4/ Datum: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Obnova cest, izgradnja pločnika in avtobusnih postaj Javno naročilo po postopku naroč Številka: 430-4/2019-2 Datum: 29. 5. 2019 RAZPISNA DOKUMENTACIJA Obnova cest, izgradnja pločnika in avtobusnih postaj Javno naročilo po postopku naročila male vrednosti 1 / 53 VSEBINA RAZPISNE DOKUMENTACIJE

Prikaži več

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Šolsko leto: 2019/2020 preverila komisija za sprejem otrok v vrtec pri upravljavcih zbirk osebnih podatkov, ki Datum oddaje vloge: / jih vodijo v skladu z zakonom.

Prikaži več

Banka Slovenije

Banka Slovenije POSTOPEK ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI "DOBAVA ELEKTRIČNE ENERGIJE Z DELEŽEM ELEKTRIČNE ENERGIJE IZ OBNOVLJENIH VIROV ENERGIJE IN /ALI SOPROIZVODNJE ELEKTRIČNE ENERGIJE Z VISOKIM IZKORISTKOM" z oznako

Prikaži več

SSIS-GIC

SSIS-GIC ŽUPAN IL SINDACO Številka: 351-321/2019 Številka javnega naročila: JN-G-6/2019 Datum: 3. 6. 2019 DOKUMENTACIJA V ZVEZI Z ODDAJO JAVNEGA NAROČILA oddaja javnega naročila po postopku naročila male vrednosti

Prikaži več

Uradni list RS, št. 17/2019 z dne Ob-1711/19, Stran 578 Na podlagi 16. člena Akta o ustanovitvi Stanovanjskega sklada Republike Slovenije ko

Uradni list RS, št. 17/2019 z dne Ob-1711/19, Stran 578 Na podlagi 16. člena Akta o ustanovitvi Stanovanjskega sklada Republike Slovenije ko Uradni list RS, št. 17/2019 z dne 22.3.2019 Ob-1711/19, Stran 578 Na podlagi 16. člena Akta o ustanovitvi Stanovanjskega sklada Republike Slovenije kot javnega sklada (Uradni list RS, št. 6/11, 60/17,

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 21K160318 Javno naročilo Vzdrževanje portala zvem Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer ne gre

Prikaži več

(Microsoft Word - NAMERA O USTANOVITVI STVARNE SLU\216NOSTI - son\350ne elektrarne.docx)

(Microsoft Word - NAMERA O USTANOVITVI STVARNE SLU\216NOSTI - son\350ne elektrarne.docx) Številka: 35281-0004/2012 Datum: 10. 10. 2012 N A M E R A ZA USTANOVITEV SLUŽNOSTNIH PRAVIC ZA POSTAVITEV SONČNIH ELEKTRARN NA OBJEKTIH V LASTI OBČINE SEVNICA PREDMET JAVNE OBJAVE: - Ustanovitev služnostnih

Prikaži več

(Microsoft Word - razpisna dokumentacija - tehni\350na podpora.doc)

(Microsoft Word - razpisna dokumentacija - tehni\350na podpora.doc) PRIJAVNI OBRAZEC DRUŠTVA ZA DODELITEV POMOČI ZA OHRANJANJE, SPODBUJANJE IN RAZVOJ PODEŽELJA V OBČINI ŠKOFLJICA ZA LETO 2008 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V PRIMARNEM KMETIJSTVU 1. PODATKI O VLAGATELJU

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri Marcus & Martinus 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcus & Martinus«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki jo zastopata zastopnika

Prikaži več

SKLEP ZA ZAČETEK POSTOPKA ODDAJE JAVNEGA NAROČILA Z ZBIRANJEM PONUDB

SKLEP ZA ZAČETEK POSTOPKA ODDAJE JAVNEGA NAROČILA Z ZBIRANJEM PONUDB Jamnikarjeva 101 1000 Ljubljana, Slovenija telefon: 01 423 11 61 faks: 01 256 57 82 Številka: 4001-18/2014-2 Datum: 20.11.2014 POVABILO K ODDAJI PONUDBE Na Portalu javnih naročil je bilo dne 20.11.2014

Prikaži več

NAVODILO PONUDNIKOM ZA PRIPRAVO PONUDBE V POSTOPKU ODDAJE JAVNEGA NAROČILA MALE VREDNOSTI Predmet javnega naročila: Pomoč pri izvedbi projekta Stimula

NAVODILO PONUDNIKOM ZA PRIPRAVO PONUDBE V POSTOPKU ODDAJE JAVNEGA NAROČILA MALE VREDNOSTI Predmet javnega naročila: Pomoč pri izvedbi projekta Stimula NAVODILO PONUDNIKOM ZA PRIPRAVO PONUDBE V POSTOPKU ODDAJE JAVNEGA NAROČILA MALE VREDNOSTI Predmet javnega naročila: Pomoč pri izvedbi projekta Stimulart Oznaka naročila: 510-0007/2017 --------------------------------------------------------------------------------------------

Prikaži več