Številka:

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Številka:"

Transkripcija

1 REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: F: E: DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 26. JULIJA 2014 Številka: 841-1/ DGZR Datum: NEURJA Izpostava Celje Ob je v Libojah v občini Žalec meteorna voda zaradi močnega naliva poplavila lokalno cesto. Posredovali so gasilci PGD Liboje, ki so prečrpali vodo in sprali cestišče. Ob je na Donački gori v občini Rogatec neurje z močnim vetrom razkrilo del ostrešja stanovanjske hiše v prenovi. Posredovali so gasilci PGD Donačka gora, ki so pokrili ostrešje v velikosti okoli 200 kvadratnih metrov s folijo in izčrpali vodo iz stanovanjskih prostorov ter pomagali pri čiščenju. Ob se je na Zlatem polju v Kranju zaradi neurja na osebno vozilo podrlo drevo. Gasilci JZ GRS Kranj so ga razžagali in s pomočjo avtodvigala odstranili z vozila. Ob so v naselju Kropa, občina Radovljica, gasilci PGD Kropa odstranili drevo, ki se je prevrnilo na cestišče. Ob so v Bertoncljevi ulici v Kranju gasilci JZ GRS Kranj odstranili podrto drevo, ki se je podrlo na cestišče. Ob so na Bleiweisovi cesti v Kranju gasilci JZ GRS Kranj odstranili podrto drevo. Okoli je močno deževje z vetrom zajelo območje občine Ljubljane. Tako so gasilci GB Ljubljana in PGD Bizovik ob Slovenski cesti prekrili del strehe objekta, odstranili podrta drevesa na Zaloški cesti, v križišču Selanove in Urške Zatlerjeve ulice, pred vhodom v fužinski grad in v Kosovelovi ulici. V Kersnikovi ulici pa so odstranili večjo vejo, ki je ogrožala mimoidoče. Na Poti do šole so prekrili del strehe na stanovanjski hiši, na Slovenčevi cesti se je prevrnil večji kontejner za smeti, v Kurilniški ulici pa je poplavilo delovno kompresor na gradbišču. Ob je močan veter odkril del strehe na objektu v Triglavski ulici v Domžalah. Na kraj dogodka so odšli gasilci CPV Domžale in streho pričvrstili nazaj. Identifikacijska št. za DDV: (SI) , MŠ: , TRR:

2 Ob je v Sinji gorici v občini Vrhnika meteorna voda zalila kletne prostore objekta. Gasilec PGD Sinja gorica je pomagal izčrpati okoli 3 kubične metre odvečne vode. Izpostava Maribor Ob so posredovali gasilci PGD Bohova in Hoče na Miklavški cesti v Spodnjih Hočah, občina Hoče-Slivnica, kjer je obstalo osebno vozilo v vodi pod viaduktom. Gasilci so potegnili osebno vozilo iz vode in ga predali vlečni službi. Izpostava Nova Gorica Ob je V naselju Polje v občini Tolmin meteorna voda pričela pritekati v stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci PGD Ponikve in nudili pomoč krajanom pri črpanju vode iz prostorov hiše. Izpostava Ptuj Ob je v naselju Sedlašek, občina Podlehnik, zaradi zamašenih odtokov in žlebov meteorna voda zalila podstrešje na stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Podlehnik, ki so odtoke in žlebove odmašili. Ob je v naselju Lancova vas, občina Videm pri Ptuju, močan veter podrl drevo, ki je poškodovalo streho stanovanjske hiše. Gasilci PGD Tržec so prekrili štiri kvadratne metre strehe, iz cestišča ob hiši pa odstranili podrto smreko. Ob je v naselju Dolane, občina Cirkulane, meteorna voda zalila garažo in shrambo v stanovanjski hiši. Gasilci PGD Cirkulane so iz objekta izčrpali okoli 25 kubičnih metrov vode. Ob je v naselju Gorišnica v istoimenski občini meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Gorišnica, ki so manjšo količino vode izčrpali. Izpostava Slovenj Gradec Ob je zaradi močnega deževja meteorna voda v Livarski ulici na Muti zalila prostore delavnice, ogrožala je tudi stanovanjske hiše na Cesti na Sv. Primožu, Šolski in Kovaški ulici ter Cesti ob potoku. Posredovali so gasilci PGD Muta in Vuhred ter odmašili jaške za meteorno vodo in počistili prostore, ogrožene hiše zaščitili s protipoplavnimi vrečami in s potopnimi črpalkami izčrpali vodo iz poplavljenih objektov. Pet delovnih strojev je odpravilo večje nanose količine zemlje in peska iz cest ter ulic na celotnem območju občine. Ob je neurje z dežjem zajelo občino Slovenj Gradec. Posredovali so gasilci PGD Sele- Vrhe, ki so v naselju Vrhe odstranili čez cesto podrto drevo, iz kleti stanovanjske hiše in hleva pa izčrpali meteorno vodo in očistili vodni propust. Ob je močno deževje zajelo občino Dravograd in zalilo cesto v Trbonjah. Posredovali so gasilci PGD Trbonje in v dogovoru s poveljnikom OŠCZ občine Dravograd na kraj napotili delovni stroj, ki je očisti propust, zemljo s ceste in s tem sprostil promet. Ob je neurje z močnim dežjem zajelo občino Radlje ob Dravi. Posredovali so gasilci PGD Radlje ob Dravi, ki so na Pohorski, Mariborski, na Prisoji in Harkovi ulici iz kletnih prostorov objektov črpali meteorno vodo. Ob je na Koroškem Selovcu v občini Ravne na Koroškem meteorna voda zalila lokalno cesto. Posredovali so delavci Komunalnega podjetja LOG.

3 Ob je zaradi neurja prišlo do izpada električne energije na območju Gortine, občina Muta. Delavci Elektro Celja so napako na elektro daljnovodu opravili. Zaradi izpada elektrike je bilo okoli 10 gospodinjstev brez električne energije. OB so se v Meži v občini Dravograd zaradi neurja podrli drevesi. Gasilci PGD Dravograd so drevesi razžagali in jih odstranili. Ob se je v naselju Selovec, občina Dravograd, zamašil vodni propust, voda pa je ogrožala stanovanjske objekte. Gasilci PGD Šentjanž so vodni propust očistili. Ob je na glavno cesto Muta Radlje ob Dravi, zaradi močnega neurja, prišlo do nanosa večje količine zemlje, peska in vej. Cesto so očistili delavci VOC Celje. UDARI STREL Izpostava Slovenj Gradec Ob je močan dež zajel občino Vuzenica ter zalival ceste in kleti stanovanjskih hiš. Posredovali so gasilci PGD Vuzenica, ki so v štirih hišah iz kletnih prostorov izčrpali vodo, s protipoplavnimi vrečami zaščitili nekaj hiš, s pomočjo avtodvigala PGD Radlje ob Dravi pa s folijo zaščitili streho in dimnik večstanovanjske hiše v katerega je udarila strela. Ob so gasilci PGD Radlje ob Dravi v Vuzenici v Sejmarski ulici z avtodvigalom pomagali gasilcem PGD Vuzenica, da so lahko s folijo zaščitili streho in dimnik stanovanjske hiše, v katerega je udarila strela. Izpostava Maribor Ob je v Miklavžu na Dravskem polju strela udarila v ostrešje stanovanjske hiše in razkrila del ostrešja. Gasilci JZZPR Maribor in PGD Miklavž so pregledali objekt in pokrili streho. NESREČE V GORAH Ob je pri sestopu s Storžiča skozi Žrelo, občina Preddvor, spodrsnilo planinki, ki je padla v globel globoko okoli 20 metrov in se poškodovala. Gorski reševalci Postaje GRS Tržič so pričeli s klasičnim reševanjem, sočasno pa je v smeri nesreče poletel tudi helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo za reševanje v gorah, ki pa zaradi megle ni uspel priti do mesta nezgode. Gorski reševalci so poškodovanko oskrbeli in jo prenesli do mesta, kjer jo je lahko prevzel helikopter in prepeljal v UKC Ljubljana. V pripravljenosti so bili tudi gorski reševalci GRS Kranj. REŠEVANJA OBOLELIH OSEB Ob je poletel helikopter Letalske policijske enote v spremstvu dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči v Tržič in prepeljal poškodovano osebo v UKC Ljubljana.

4 NESREČE V CESTNEM PROMETU Izpostava Brežice Ob 1.03 je osebno vozilo zapeljalo s cestišča na cesti Spodnja Pohanca Arnovo selo v občini Brežice. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, počistili razlite motorne tekočine, nudili pomoč reševalcem NMP Brežice ter pomagali pri nalaganju vozila na vozilo vlečne službe. Hudo poškodovanega voznika so reševalci ZD Brežice prepeljali v SB Novo mesto. Ob se je v križišču pri nakupovalnem centru Qlandia v Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen kolesar in osebno vozilo. Gasilci JZ GRS Kranj so tehnično in požarno zavarovali mesto nesreče in pomagali reševalcem NMP Kranj pri oskrbi poškodovanega kolesarja. Ob je na Prešernovi cesti na Bledu osebno vozilo zapeljalo s ceste in se zaletelo v stanovanjski objekt. Gasilci PGD Bled so kraj dogodka zavarovali, na vozilu odklopili akumulator, vozilo dvignili in postavili nazaj na cestišče. V nesreči se ni nihče poškodoval. Ob 7.56 je prišlo do padca kolesarke na cesti od Stare Vrhnike proti Ulovki v občini Vrhnika. Na kraj so odšli reševalci NMP in gasilci PGD Stara Vrhnika, ki so poškodovano kolesarko imobilizirali in pomagali pri prenosu do reševalnega vozila s katerim je bila odpeljana v nadaljnjo oskrbo. Ob sta na razcepu avtoceste Zadobrova v Ljubljani, trčili osebni vozili, eno vozilo pa se je prevrnilo na streho. Intervenirali so gasilci GB Ljubljana in reševalci NMP. Ena oseba je bila poškodovana in bila prepeljana v UKC Ljubljana. Gasilci so prevrnjeno vozilo postavili na kolesa, na vozilih odklopili akumulatorje in zaradi izteka motornih tekočin z vpojnimi sredstvi posuli cestišče. Ob sta v naselju Štalcerji v občini Kočevje trčili osebno vozili. Ena oseba je bila ukleščena v vozilu. Posredovali so gasilci PGD Kočevje, ki so s tehničnim posegom omogočili pristop do težje poškodovane osebe katero so oskrbeli reševalci NMP Kočevje. Odklopili so akumulatorje poškodovanih vozil ter posuli in očistili cestišče. Reševalci so poškodovani osebi odpeljali v UKC Ljubljana. Izpostava Nova Gorica Ob je na hitri cesti Razdrto Vipava v občini Vipava osebno vozilo iz neznanega vzroka zapeljalo na brežino in se prevrnilo. Dva udeleženca sta bila lažje poškodovana. Na kraju so intervenirali reševalci NMP Ajdovščina, gasilci GRC Ajdovščina, PGD Postojna in policija. Ob je na cesti Deskle Plave pri kraju Deskle v občini Kanal osebno vozilo trčilo v grmovje ob cesti. Poškodovanih oseb ni bilo. Gasilci JZ GRD GE Nova Gorica so odklopili akumulator na vozilu ter nudili varovanje kraja dogodka do prihoda policije. Ob je na izhodu iz hitre ceste v Vrtojbi osebno vozilo zletelo iz cestišča ter se prevrnilo. Od dveh oseb je bila poškodovala ena, ki so jo oskrbeli reševalci NMP, obe pa so prepeljali v

5 bolnišnico na preventivni pregled. Gasilci JZ GRD GE Nova Gorica so na kraju nesreče odklopili akumulator na vozilu, nudili varovanje kraja dogodka ter nevtralizirali iztekle tekočine iz vozila po cestišču. Izpostava Novo mesto Ob se je na cesti Hrušica Veliki Orehek, občina Novo mesto, pri padcu z motorja poškodoval motorist. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Ob se je na cesti v križišču Ragovska ulica v Ulico Marjana Kozine v Novem mestu pri padcu s kolesa poškodoval kolesar. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Izpostava Postojna Ob se je v naselju Ponikve, občina Sežana, osebno vozilo zaletelo v obcestni zid. V nesreči so bile tri osebe telesno poškodovane. Gasilci ZGRS Sežana so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in pomagali reševalcem NMP pri oskrbi ponesrečencev. Prepeljani so bili v bolnišnico. Izpostava Ptuj Ob sta v naselju Zagorci, občina Juršinci, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj dogodka, na vozilih odklopili akumulatorja, pomagali reševalcem NMP pri oskrbi dveh poškodovanih osebah in počistili razlite motorne tekočine s cestišča. Eno vozilo, ki je pristalo na boku so postavili nazaj na cestišče. Poškodovani osebi so prepeljali v SB Ptuj. POŽARI V OBJEKTIH Izpostava Celje Ob je v Ljubiji v občini Mozirje zagorelo v proizvodnem objektu v podjetju za predelavo lesa. Ogenj je objekt in stroje v njem uničil. Požar so omejili in pogasili gasilci PGD Mozirje, Paška vas, Šmartno ob Paki, Velenje, Letuš, Braslovče, Šoštanj-mesto, Nazarje, Lokovica in Pobrežje ob Savinji. Ogenj se je razširil še na objekt za proizvodnjo in sušilnico lesa v neposredni bližini, ki sta poškodovani. Višina materialne škode ni znana, je pa velika. Vzrok požara preiskuje policija. Izpostava Koper Ob je zagorelo v večstanovanjski hiši na Staničevem trgu v Kopru. Požar je zajel stopnišče v pritličju in se razširil po hodniku do 3. nadstropja. Gasilci JZ GB Koper in PGD Pobegi-Čežarji so iz objekta rešili dve osebi, ki nista utrpeli poškodb. Pogasili so požar na 90 kvadratnih metrov površine in s pogorišča skupaj s komunalnimi delavci odstranili nesnago. O dogodku so bile obveščene vse pristojne službe. Ob se je iz stanovanja na cesti Jaka Platiše v Kranju kadilo in smrdelo po žgoči hrani. Gasilci JZ GRS Kranj so vstopili v stanovanje, žgočo hrano odstranili iz štedilnika in prezračili stanovanje.

6 Ob je prišlo do požara v stanovanjski hiši na Malem vrhu pri Šmarju v občini Grosuplje. Na kraj so odšli gasilci PGD Grosuplje in Šmarje-Sap, ki so ugotovili, da se je na štedilniku zažgala hrana. Pregledali so stanovanje in ugotovili, da ni več nevarnosti za požar. Ob je v Tomišlju v občini Ig prišlo do požara v transformatorski postaji. Na kraj so odšli dežurni delavec Elektro Ljubljana in gasilci PGD Tomišelj, ki so zavarovali kraj dogodka, dežurni delavec Elektra pa je odpravil napako. Izpostava Postojna Ob se je v naselju Majcni, občina Sežana, pregreval kamin v stanovanjski hiši. Gasilci ZGRS Sežana so opravili strokovni ogled kamina in dimniških naprav, posledic ni bilo. POŽARI NA PROMETNIH SREDSTVIH Ob 9.41 je na izvozu iz avtoceste za Vrhniko prišlo do požara na osebnem vozilu. Posredovali so gasilci PGD Verd, Vrhnika in Stara Vrhnika. Ob prihodu na kraj, je bil požar s strani ostalih udeležencev v prometu že pogašen. Gasilci so odklopili akumulator na vozilu ter pregledali in zavarovali kraj dogodka. POŽARI V NARAVI OZIROMA NA PROSTEM Izpostava Maribor Ob so zagoreli odpadki na smetišču v Industrijski ulici v Lenartu. Gasilci PGD Lenart so ogenj v velikosti okoli 50 x 50 metrov pogasili. POŽARI V KOMUNALNIH IN DRUGIH ZABOJNIKIH Izpostava Nova Gorica Ob so pri osnovni šoli v Šempetru pri Gorici, občina Šempeter-Vrtojba tleli odpadki v komunalnem zabojniku. Posredovali so gasilci PGD Šempeter in pogasili tleče odpadke. SPROŠČANJA NEVARNIH PLINOV Ob so na Blejski Dobravi na Jesenicah zaznali vonj po plinu. Posredovali so gasilci GARS Jesenice in ugotovili, da se v bližnjem objektu plinska peč ni hotela vklopiti, zato se je širil vonj po plinu skozi dimnik za prisilni vlek v okolico. Gasilci so peč izklopili in zaprli dovod plina ter opravili meritev.

7 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ Izpostava Celje Ob 6.11 je na Šlandrovem trgu v Žalcu zaradi okvare na stroju za pomivanje posode voda poplavila prodajno proizvodne prostore. Posredovali so gasilci PGD Žalec, ki so zaprli ventil in vodo izčrpali. Izpostava Koper Ob se je v Šmarjah, občina Koper, vdrla streha na stanovanjski hiši. Gasilci JZ GB Koper so s ponjavo prekrili okoli petnajst kvadratnih metrov strehe. Poškodovanih oseb ni bilo. Ob 8.35 je v stanovanju na naslovu Hradeckega cesta v Ljubljani, prišlo do izlitja vode v stanovanju, ki se je iztekala v spodnje stanovanje. Intervenirali so gasilci GB Ljubljana, ki so ugotovili, da je prišlo do iztekanja vode pri merilniku za vodo. Zaprli so glavni ventil dovoda v stanovanju in s tem preprečili povzročitev večje materialne škode. Ob je v stanovanju v Levčevi ulici v Mengšu, zaradi okvare vodovodne pipe na balkonu, prišlo do iztekanja vode v drugo stanovanje pod njim. Intervenirali so gasilci PGD Mengeš, ki so v prisotnosti policistov vstopili v stanovanje, popravili pipo in preprečili nadaljnje iztekanje vode. Materialna škoda ni nastala. Izpostava Ptuj Ob je v naselju Cerovec Stanka Vraza, občina Ormož, krajan pri spravilu slame v gospodarskem poslopju padel z višine dveh metrov in se poškodoval. Reševalci NMP Ormož so poškodovanca prepeljali v ptujsko bolnico. Gasilci PGD Ivanjkovci in Žerovinci so nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe in zavarovali kraj nesreče. II. NAPOVED ZA NASLEDNJE DNI V nedeljo bo pretežno oblačno. Občasno se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma plohe in popoldne tudi posamezne nevihte. V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Dopoldne bo lahko rahlo deževalo predvsem ponekod v vzhodni Sloveniji, popoldne pa se bodo tudi drugod po državi pojavljale posamezne plohe in nevihte. V torek bo na zahodu pretežno oblačno z občasnimi padavinami, v vzhodni Sloveniji pa bo večji del dneva še suho. V sredo bo oblačno, padavine se bodo prehodno razširile nad večji del Slovenije. Vmes bodo tudi nevihte.

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG SLOVENIJE 2019 Web stran projekta: FB stran projekta:

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazovanje in obveščanje o nevarnosti požarov, ter izvajati druge ukrepe za varstvo pred požarom

Prikaži več

Orientacija2011_1

Orientacija2011_1 Štrekljevec Semi Gorje-Po e-treben e Cerkno Loka pri Mengšu Mengeš Dovže Mislinjske doline Hrušica Jesenice Retje Loški potok Sora Medvode Sti na Ivan na Gorica Kolovrat Zagorje ob Savi Zagorica Trebnje

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * LJUBLJANA 1000, ŠMARTINSKA 152 - HALA A Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo leseni obesek HISTORY

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / 13. 12. 2017 / Stran 10477 Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPREMIČNINE SAMOUPRAVNA LOKALNA SKUPNOST OKVIRNA VELIKOST

Prikaži več

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajdovščina Goriška c. 75 5270 AJDOVŠČINA tel.: 05 3644 210 ajdovscina@amzs.si CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska

Prikaži več

pregled merodajnih nagibov in uporov

pregled merodajnih nagibov in uporov KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 20 LJUBLJANA JESENICE D.M.... 1 PROGA 21 LJUBLJANA ŠIŠKA KAMNIK GRABEN... 1 PROGA 30 ZIDANI MOST ŠENTILJ D.M.... 1 PROGA 31 CELJE VELENJE... 2 PROGA 32

Prikaži več

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA BC Naklo Strahinj 99 4292 Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA Datum meritve Lokacija meritve Merjenje temperatur 19.2.2014 20.2.2014 21.2.2014 22.2.2014 23.2.2014 46.292418 SGŠ

Prikaži več

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx LETO 2013 OBČINA SVET TOMAŽ, Izdelava elaborata kontrole katastrskega in lastniškega stanja zemljišč, preko katerih potekajo kategorizirane občinske ceste v občini Sveti Tomaž MESTNA OBČINA PTUJ, VBCP

Prikaži več

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 3. 6. 1 Močan veter in nalivi med prehodom hladne fronte 11. maja 1 Splošna vremenska slika Dne 11. maja se je nad severozahodnim in deloma osrednjim, severnim

Prikaži več

Mesečno POROČILO O OBRATOVANJU EES 1/5 1. junij junij VI J U N I J I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC JUNIJ 2009 Realizacija porabe, proizv

Mesečno POROČILO O OBRATOVANJU EES 1/5 1. junij junij VI J U N I J I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC JUNIJ 2009 Realizacija porabe, proizv 1/5 1. junij - 30. junij J U N I J I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC JUNIJ 2009 Realizacija porabe, proizvodnje in izmenjave električne energije v mesecu juniju 2009 je razvidna iz priložene tabele

Prikaži več

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls)

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls) Ljubljana, 28.02.2014/TK SEZNAM TURISTIČNIH PISARN, KI IZDAJAJO MEDNARODNE DOKUMENTE IN PRODAJAJO VINJETE CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska 35 3000 CELJE tel.: 03-42 56 560 mihaela.zunter@amzs.si AMD

Prikaži več

OBČINA GORJE

OBČINA GORJE Številka: Datum: OCENA IZVAJANJA SKUPNEGA OBČINSKEGA PROGRAMA VARNOSTI ZA OBMOČJE OBČINE TOLMIN ZA LETO 2018 Lokalna skupnost je z uveljavitvijo Zakona o občinskem redarstvu (UR. l. RS, št. 139/06 in 9/17,

Prikaži več

Lokacije.xlsx

Lokacije.xlsx POLICIJSKA UPRAVA ENOTA VRSTA CESTA (V / IZVEN ) IME NASELJA RELACIJA NAČRTOVANA URA NADZORA PU KRANJ PP TRŽIČ LOKALNA CESTA V NASELJU TRŽIČ, pri bivši izpostavi FURS TRŽIČ BISTRICA 06.00 06.50 PU KRANJ

Prikaži več

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO ŠT. TOČK: / 35 DATUM: PODPIS: OPRAVIL / NI OPRAVIL PODPIS OCENJEVALCA: Navodila: Za reševanje je na voljo 60 min. Po

Prikaži več

33

33 33 33 Center za razvoj knjiţnic SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Ljubljana 2009 SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Podatke zbrala

Prikaži več

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER Četrtek 8.6.2017 Poveljnik PGD Ljutomer: Dušan HUNJADI Lokacija požara: Eko plastkom je oddaljen od gasilskega doma 1,3 km. Panoga, ki jo opravljajo: - Predelava odpadnih sveč

Prikaži več

TEK ČLANI IN VETERANI GZ ŠD 16 REZULTATI Kategorija: Člani A Spol: M Vaja z motorno brizgalno Štafeta na 400m z ovirami za člane in članice Vaja razvr

TEK ČLANI IN VETERANI GZ ŠD 16 REZULTATI Kategorija: Člani A Spol: M Vaja z motorno brizgalno Štafeta na 400m z ovirami za člane in članice Vaja razvr Kategorija: Člani A Spol: M 1 LOKOVICA 69 9 312 38,20 0 38,20 57,22 0 57,22 0,00 0 0,00 500 404,58 2 VELENJE 68 9 212 49,80 0 49,80 57,70 0 57,70 0,00 0 0,00 500 392,50 3 PAŠKA VAS 1 70 9 274 53,30 5 58,30

Prikaži več

Številka:

Številka: apple REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Dunajska cesta 47, 1000 Ljubljana T: 01 478 74 00 F: 01 478 74 25 E: gp.mop@gov.si www.mop.gov.si Številka: 004-2/2015/77 Ljubljana, 14.7.2015

Prikaži več

tehnični podatki o progah

tehnični podatki o progah Slovenske železnice Infrastruktura,d.o.o. Program omrežja 019 PRILOGA 3A TEHNIČNI PODATKI O PROGAH KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 0 LJUBLJANA JESENICE D.M.... PROGA 1 LJUBLJANA ŠIŠKA

Prikaži več

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna komisija objavlja seznam kandidatov na ponovnem glasovanju

Prikaži več

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJANA Litija Nova Gorica Idrija Krško Trebnje Novo mesto Postojna

Prikaži več

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx)

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx) Ljubljana, 23. 10. 2015 Hidrološko poročilo o visokih vodah v dneh med 11. in 18. oktobrom 2015 Predhodna velika vodnatost rek, nasičenost tal z vodo in pogoste padavine od 10. do 15. oktobra so povzročile

Prikaži več

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Vojkova 1b, 1001 Ljubljana p.p. 2608 tel.: 01 478 40 00 faks.: 01 478 40 52 OBILNE PADAVINE MED 20. IN 22. AVGUSTOM 2005 Ob Sredozemskem ciklonu običajno

Prikaži več

A1, investicijsko upravljanje, d

A1, investicijsko upravljanje, d GPG Inženiring d.d., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, matična številka: 2273152000, ki jo zastopa direktor Janko Jazbinšek, na podlagi 109. čl. Stvamopravnega zakonika (Ur. list RS št. 87/2002) in

Prikaži več

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib

Štev.: /19-297/013 Ljubljana, dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica Marib Štev.: 1810-1/19-297/013 Ljubljana, 30.7.2019 dr. Olivera Stanojević Jerković, dr. med. spec. NIJZ OBMOČNA ENOTA MARIBOR Prvomajska ulica 1 2000 Maribor Zadeva: Polletno poročilo o delovanju Programa Svit

Prikaži več

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf Stran 12170 / Št. 93 / 18. 11. 2011 Tolmin kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE ter F in G. 12. Izpitni center Postojna obsega območje upravnih enot Cerknica, Idrija, Ilirska Bistrica, Kočevje,

Prikaži več

01. OPREDELITEV NESREČE

01. OPREDELITEV NESREČE Zap. št. Vsebina Stran 1. NESREČA V PREDORU 4 1.1. Uvod 4 1.2. Podatki o avtocestnem odseku državna meja-hrušica 5 1.3. Podatki o državni cesti Podtabor državna meja z Avstrijo G2-101 5 1.4. Podatki o

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Rebalans proračuna občine Log-Dragomer za leto 2016 - II NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 4000 OBČINSKA UPRAVA 5.668.446 4.337.623 3.093.547 4.226.294 2.457.821 2.367.536 06 LOKALNA SAMOUPRAVA 94.564

Prikaži več

Poročilo

Poročilo Močan veter od 16. do 19. januarja 17 Splošna vremenska slika Že v petek, 13. januarja, je hladen in vlažen polarni zrak iznad severnega Atlantika preplavil zahodno Evropo, hladna fronta pa je popoldne

Prikaži več

A1, investicijsko upravljanje, d

A1, investicijsko upravljanje, d itn 11 k2s2 IJbtA šakale r o m B w t e > GPG Inženiring d.d., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, matična številka: 2273152000, ki jo zastopa direktor Janko Jazbinšek, na podlagi 109. čl. Stvamopravnega

Prikaži več

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini Nova Gorica obsega: Odlok o splošnih prost

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini Nova Gorica obsega: Odlok o splošnih prost Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini Nova Gorica obsega: Odlok o splošnih prostorskih ureditvenih pogojih za posege v prostor v občini

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

INTERVENCIJE 2014 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV št. datum vrsta dela (kratek opis) tip vozila vodja 1

INTERVENCIJE 2014 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV št. datum vrsta dela (kratek opis) tip vozila vodja 1 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV 1 1.2.2014 ODSTRANJEVANJE 2 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE 3 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE 4 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE pripl zključk skupj

Prikaži več

Informacija o poslovanju samostojnih podjetnikov posameznikov v Osrednjeslovenski regiji v letu 2014 i NFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV

Informacija o poslovanju samostojnih podjetnikov posameznikov v Osrednjeslovenski regiji v letu 2014 i NFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV i NFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V OSREDNJESLOVENSKI REGIJI V LETU 2014 Agencija RS za javnopravne evidence in storitve, Izpostava Ljubljana, maj 2015 T: 01/ 583 33 00, F:

Prikaži več

dezis geodetske storitve Goriška cesta 12 SI Ajdovščina T: F: Predhodni elaborat etažne las

dezis geodetske storitve Goriška cesta 12 SI Ajdovščina T: F: Predhodni elaborat etažne las dezis geodetske storitve Goriška cesta 12 SI- 5270 Ajdovščina T: 05 92 11 656 F: 05 92 11 657 info@dezis.si www.dezis.si Predhodni elaborat etažne lastnine Poslovno-stanovanjski objekt»vilavi«storitve

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * IZOLA 6310, PREŠERNOVA CESTA 51 GRADNIKOVA CESTA, 4240 RADOVLJICA Seznam prodajaln dm, v katerih

Prikaži več

Microsoft Word - Kontrolna tabela za energetski pregled.doc

Microsoft Word - Kontrolna tabela za energetski pregled.doc Kontrolna tabela za energetski pregled HLADILNIK 1. Število hladilnikov (hladilniki in kombinirani hladilniki) na električnem priključku: 2. Poraba posameznega hladilnika: 3. Ocena izvedbe ukrepov: izveden

Prikaži več

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, 14.6.2008 MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijanje tarčvezanje vozlprenos žogic Testi TOČKE PGD ZVEZA

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 P R A V I L A OBNAŠANJA ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN DISCIPLINE NA VAROVANEM OBMOČJU TOVARNE TKI HRASTNIK, d.d. na naslovu C. 1. maja 33, Hrastnik. S temi pravili morajo biti seznanjeni in jih upoštevati

Prikaži več

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx SEZNAM STACIONARNIH PROJNIH MEST V SISTEMU IJPP Prevoznik Naziv prodjanega mesta Ulica prodajnega mesta Kraj prodajnega mesta Št. prod. mest Obravn. vlog subvenc. voz. Obratovanje (pon.pet.) Obratovanje

Prikaži več

KOPOP - REDNO TERMINI IN LOKACIJE - SPLETNA STRAN.pdf

KOPOP - REDNO TERMINI IN LOKACIJE - SPLETNA STRAN.pdf za leto 2016 Vsi upravičenci, ki ste se vključili v ukrep Kmetijsko-okoljska podnebna plačila (KOPOP) iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, se morate vsako leto trajanja

Prikaži več

Microsoft Word - RAZISKAVA_II._del.doc

Microsoft Word - RAZISKAVA_II._del.doc DEJAVNIKI VARNOSTI CESTNEGA PROMETA V SLOVENIJI Raziskava II. del Inštitut za kriminologijo pri Pravni fakulteti v Ljubljani Ljubljana, avgusta 2010 Vodja raziskave: dr. Dragan Petrovec Izvajalci in avtorji:

Prikaži več

Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih

Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih skupinah in spolu, 30. junij 2002 Population of the

Prikaži več

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx Seznam pogodb 1. Javna naročila Vrsta posla Datum sklenitve Pogodbeni partner Pogodbena vrednost Pogodba o dobavi pisarniškega materiala Pogodba o dobavi pogrebnega materiala 14.03.2014 BIROPRODAJA d.o.o.,

Prikaži več

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol maloprodajna zimske pnevmatike za osebna vozila 13 80 155/80R13 79T INF-049 221000121 101826 E C 71 2 38,60 28,10 70 155/70R13 75T INF-049 221000090 93601 E C 71 2 38,30 28,00 165/70R13 79T INF-049 221000226

Prikaži več

Layout 1

Layout 1 Utekočinjeni naftni plin Vsebina in lastnosti UNP v jeklenki je mešanica utekočinjenih naftnih plinov (BUTAN C 4 H 10 PROPAN C 3 H 8 ). Mešanica je nestrupen, gorljiv plin, težji od zraka, ki pa je v določenem

Prikaži več

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z maloprodajna letne pnevmatike za osebna vozila Serija 80 13 155/80R13 79T ECOCONTROL 542960 79004 E C 65 ) 54,30 33,10 14 175/80R14 88T ECOCONTROL 533458 146146 E C 68 )) 72,00 43,90 Serija 70 13 155/70R13

Prikaži več

A5LPKC

A5LPKC V tradicionalni alpski arhitekturi gank zajema funkcijo ozkega balkona, povezovalnega hodnika ter tudi vhodnega podesta. Je lahko prepoznavni arhitekturni element, ki obudi spomine na alpske pokrajine.

Prikaži več

Dosedanji_zmagovalci_2012[1]

Dosedanji_zmagovalci_2012[1] DOSEDANJI ZMAGOVALCI 1. turnir - december 1999 Letnik 89 1. RK Ormož 2. RK Dol TKI Hrastnik 3. Rokometna šola Aleš Praznik Ljubljana Letnik 90 1. Rokometna šola Aleš Praznik Ljubljana 2. RK Dol TKI Hrastnik

Prikaži več

(Regijsko_poročilo_SVIT)

(Regijsko_poročilo_SVIT) ODZIVNOST V PROGRAM SVIT V ZDRAVSTVENI REGIJI NOVO MESTO V LETU 2016 Rak na debelem črevesu in danki je zelo resen zdravstveni problem, ker je v Sloveniji to druga najpogosteje odkrita oblika raka. Pomembno

Prikaži več

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero Ribčev Laz 48 Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero

Prikaži več

URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA

URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA URBANA VILA ROMANA VRSAR, CROATIA VIENNA BUDAPEST VENICE LJUBLJANA AGREB VRSAR BELGRADE SARAJEVO Urbana vila Romana se nahaja na mirni lokaciji v marini v neposredni bližini morja in plaže. Stanovanja

Prikaži več

Mesečno POROČILO O OBRATOVANJU EES 1/5 1. februar februar II F E B R U A R I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC FEBRUAR 2009 Realizacija pora

Mesečno POROČILO O OBRATOVANJU EES 1/5 1. februar februar II F E B R U A R I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC FEBRUAR 2009 Realizacija pora 15 1. februar - 28. februar F E B R U A R I. ELEKTROENERGETSKA SITUACIJA ZA MESEC FEBRUAR 2009 Realizacija porabe, proizvodnje in izmenjave električne energije v mesecu februarju 2009 je razvidna iz priložene

Prikaži več

Slide 1

Slide 1 ZAKLJUČEK PROJEKTA»ODVAJANJE IN ČIŠČENJE ODPADNE VODE V POREČJU DRAVE ZGORNJA DRAVA«IN PRIČETEK REDNEGA OBRATOVANJA V PETIH OBČINAH DRAVSKE DOLINE Z OBLIKOVANJEM CEN JAVNE GOSPODARSKE SLUŽBE ODVAJANJA

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 13 NK Radomlje/Slovenija Nedelja, 12. maj 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče 9:00 NK RADOMLJE OSE : MNK IZOLA Igrišče 1 NK OLIMPIJA : NK SAVA KRANJ Igrišče 2 NK TRAVNIK :

Prikaži več

Obisk fatimske Marije Romarice v Sloveniji 2016 POSTOJNA (31. julij 5. avgust) sobota Postojna nedelja Postojna pone

Obisk fatimske Marije Romarice v Sloveniji 2016 POSTOJNA (31. julij 5. avgust) sobota Postojna nedelja Postojna pone Obisk fatimske Marije Romarice v Sloveniji POSTOJNA (31. julij 5. avgust) 30.7. sobota Postojna 31. 7. nedelja Postojna 1.08. ponedeljek Postojna 2. 8. torek Postojna 3. 8. sreda Postojna 4. 8. Postojna

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Proračun občine Kanal ob Soči za leto 2014 - dopolnjen predlog NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2014-2017 30. redna seja občinskega sveta, 30.01.2014 4000 OBČINSKA UPRAVA 7.312.851 3.874.613 3.967.973 1.369.748

Prikaži več

Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do SLOVENIJA: Od 1.1. do je bilo v program povabljenih 30

Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do SLOVENIJA: Od 1.1. do je bilo v program povabljenih 30 Priloga 1: Letno poročilo o delovanju Programa Svit za obdobje od 1.1. do 31.12.2018 SLOVENIJA: Od 1.1. do 31.12.2018 je bilo v program povabljenih 309.008 oseb in 307.701 osebi je bilo vabilo tudi vročeno.

Prikaži več

Na podlagi 41

Na podlagi 41 Na podlagi 41. in 81. člena Odloka o odvajanju in čiščenju komunalne in padavinske odpadne vode na območju Občine Kriţevci (Uradni list RS, št. 18/2010, 53/2010) ter 17. člena Odloka o ustanovitvi Javnega

Prikaži več

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne www.mass.si Nazaj v šolo! 19677-30 (št. 36-41) Na obutev priznanih blagovnih znamk,, Le Coq Sportif,, Polo,, Lacoste, New Balance, Vans, Reebok, Fred Perry. 196770-30 (št. 41,5-46) Popust DO Akcija traja

Prikaži več

Brosura-CINDI-ReciteCigaretiNe-dec indd

Brosura-CINDI-ReciteCigaretiNe-dec indd V spodbudo vsem, ki želijo prenehati kaditi V Sloveniji je med dejavniki tveganja kajenje tobaka najpomembnejši preprečljivi dejavnik tveganja za smrt in izgubljena zdrava leta življenja zaradi prezgodnje

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_1_obisk_18_in_21_11_2011.doc

Microsoft Word - Zapisnik_EKOmisije_1_obisk_18_in_21_11_2011.doc EKOmisija 1. obisk ZAPISNIK 18. 11. 2011 Kranj in Škofja Loka: TŠC Kranj (strokovna gimnazija in strokovna in poklicna šola), Gimnazija Kranj, ŠC Škofja Loka (Srednja šola za lesarstvo in Srednja šola

Prikaži več

OBČINA CERKLJE na Gorenjskem Trg Davorina Jenka 13, 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM telefon: 04/ fax: 04/ OCENA

OBČINA CERKLJE na Gorenjskem Trg Davorina Jenka 13, 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM telefon: 04/ fax: 04/ OCENA OBČINA CERKLJE na Gorenjskem Trg Davorina Jenka 13, 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM obcinacerklje@siol.net telefon: 04/ 28 15 800 fax: 04/ 28 15 820 OCENA IZVAJANJA OBČINSKEGA PROGRAMA VARNOSTI V LETU 2017

Prikaži več

Microsoft Word - Povezovalni_kanal_VG_IG_K-3_2011_PZI.doc

Microsoft Word - Povezovalni_kanal_VG_IG_K-3_2011_PZI.doc .1 NASLOVNA STRAN O - VODILNA MAPA INVESTITOR: OBČINA IVANČNA GORICA Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica OBJEKT: POVEZOVALNI KANAL VIŠNJA GORA IVANČNA GORICA VRSTA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE: PZI ZA GRADNJO:

Prikaži več

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM:

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM: NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA 2018 2019 komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: 01 520 10 15 GSM: 031 878 805 e-mail: gorazd.trontelj@kzs.si 1. DEKLETA U13 1.

Prikaži več

1

1 2 PRIKAZ STANJA PROSTORA 2.1 OPIS OBSTOJEČEGA STANJA 2.1.1 MAKROLOKACIJA Območje OPPN PSC Mačkovec-2 v velikosti cca 4,5 ha je del gospodarske cone GC Mačkovec in se nahaja na skrajnem SV delu Novega mesta

Prikaži več

PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM

PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM NORMATIVNA UREDITEV VARSTVA PRED POŽAROM Kakšne pogoje mora izpolnjevati pooblaščena oseba za izvajanje ukrepov varstva pred požarom v večstanovanjskih hišah? Kako

Prikaži več

(PVZ KNJI\216NICA_Cerknica_1.pdf)

(PVZ KNJI\216NICA_Cerknica_1.pdf) IZKAZ POŽARNE VARNOSTI STAVBE št.: 08516-ZPV Podatki o stavbi Naziv objekta: Klasifikacija objekta: Lokacija objekta: Investitor: Projektant: ŠIRITEV PROSTORISKIH KAPACITET KNJIŽNICE JOŽETA UDOVIČA CERKNICA

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 13 NK Radomlje/Slovenija Nedelja, 12. maj 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče 9:00 NK RADOMLJE OSE : MNK IZOLA 0:1 Igrišče 1 NK OLIMPIJA : NK SAVA KRANJ 0:0 Igrišče 2 NK TRAVNIK

Prikaži več

Ob Suhi 11a, 2390 Ravne na Koroškem, Zdravstveno reševalni center Koroške Ob Suhi 11a, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 02

Ob Suhi 11a, 2390 Ravne na Koroškem,   Zdravstveno reševalni center Koroške Ob Suhi 11a, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 02 Datum: 4. 1. 2016 Številka: 4-1/2016-KKMD Slovenski reanimacijski svet slo.reanim.svet@gmail.com ZADEVA: koncept zgodnje zunajbolnišnične defibrilacije na Koroškem Slovenskemu reanimacijskemu svetu želimo

Prikaži več

Microsoft Word - agrobilten_ doc

Microsoft Word - agrobilten_ doc Dekadni bilten vodnobilančnega stanja v Sloveniji 1. april 3. april 9 OBVESTILO Ob prehodu v drugo polovico aprila so se tla že zelo izsušila. A visoke temperature zraka so popustile in po večini Slovenije

Prikaži več

OBČINSKEMU SVETU

OBČINSKEMU SVETU OBČINSKEMU SVETU OBČINE KRIŽEVCI ZADEVA: Predlog sprememb»spremembe tehničnega pravilnika o zbiranju komunalnih odpadkov ter prevozu komunalnih odpadkov na območju občine Križevci«PRAVNA PODLAGA: - Zakon

Prikaži več

(Microsoft Word - Napovednik za mesec JANUAR Swatycomet zre\350e.doc)

(Microsoft Word - Napovednik za mesec JANUAR Swatycomet zre\350e.doc) Napovednik 2. DEL državnega prvenstva: Sobota; 07.01.2017 4. krog Državno prvenstvo mini odbojka Celjsko Savinjska regija; ŠD Mozirje 10.00 uri: Mozirje SIP Šempeter 10.00 uri: Braslovče I. : Čebelice

Prikaži več

Odobreni projekti 2015

Odobreni projekti 2015 Odobreni projekti 2015 1. PROJEKTI MOBILNOSTI (Ključni ukrep 1) Zap. št. Št. zadeve Organizacija Kraj Skupno št. doseženih točk Odobrena dotacija (v EUR) 1 KA1-SE-10/15 Šolski center Postojna Postojna

Prikaži več