DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 24.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 24."

Transkripcija

1 REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: F: E: DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI DOGODKI S PODROČJA SISTEMA VARSTVA PRED NARAVNIMI IN DRUGIMI NESREČAMI DNE 24. JULIJA 2015 Številka: 841-1/ DGZR Datum: NEURJA Izpostava Brežice Ob je zajelo neurje z močnim vetrom in dežjem območje Brežic z okolico. Močan veter je podrl več dreves v krajih Bušeča vas, Cerklje ob Krki, Veliko Mraševo, Bukošek, Dobrava, Bizeljsko, Mostec, Dobova, Jereslavec, Kapele, Rakovec, Bizeljsko, Župelevec, Gabrje, Gazice, Sela pri Dobovi in Mali Obrež. Posredovali so gasilci PGD Župelevec, Rakovec, Mali Obrež in dežurni pri CGP Brežice, ki so odstranili podrta drevesa in počistili cestišča. Ob so gasilci PGD Brežice na Tovarniški cesti v Intermarketu v Brežicah, prečrpali meteorne vode, ki so zalivale poslovni prostor. Ob so delavci CGP Krško in komunalnega podjetja Kostak Krško, na cestah v Brestanici in Gradnjah, občina Krško, odstranili podrta drevesa. Ob se je na cesti Doropolje Planina pri Sevnici, občina Šentjur, pri Kamenški kapeli podrlo drevo na cestišče. Gasilci PGD Planina so s pomočjo domačinov podrto drevo odstranili s cestišča. Ob so delavci cestnega podjetja VOC Celje na cesti Jurklošter Rimske Toplice, občina Laško, s cestišča odstranili podrto drevo. Ob se je v Leskovcu, občina Celje, zaradi vetra nagnil električni drog in je ogrožal stanovanjski objekt. Gasilci PGD Ljubečna so z podporniki podprli električni drog. Obveščene so bile pristojne službe. Izpostava Novo mesto Ob je prišlo do prekinitve oskrbe z električno energijo v občini Črnomelj v krajih Preloka, Zilje, Zapudje, Dragatuš in še nekaterih drugih krajih na tem območju. Napako so odpravili delavci Elaktra Ljubljana. Identifikacijska št. za DDV: (SI) , MŠ: , TRR:

2 Ob je prišlo do prekinitve oskrbe z električno energijo na transformatorski postaji Štefan v občini Trebnje. Brez elektrike so bili kraji, ki se oskrbujejo s te postaje. Napako so dokončno odpravili delavci Elaktra Ljubljana. NESREČE V GORAH Dne ob sta se v Severni triglavski steni v Skalaški smeri zaplezala poljska planinca. Ujela ju je noč, sama nista znala sestopiti. Posredovali so gorski reševalci postaje GRS Mojstrana. Ker nista bila poškodovana, sta v steni bivakirala. Dne je poletel helikopter LPE z dežurno ekipo GRS na Brniku. Planinca so z vitlom dvignili v helikopter in ju prepeljali v dolino. Ob so nad dolino Male Pišnice, občina Kranjska Gora, zaradi slabega vremena oziroma dežja in spolzkega terena zašle planinke in niso našle poti v dolino. Gorski reševalci GRS Kranjska Gora so jih našli in varno pospremili v dolino. NESREČE PRI ŠPORTNIH, REKREATIVNIH IN DRUGIH AKTIVNOSTIH Ob si je pri slapu Kozjak, občina Kobarid, madžarski državljan zlomil nogo. Reševalci Postaje GRS Tolmin so ponesrečenca prenesli do mesta, kjer so ga prevzeli reševalci NMP Tolmin in ga odpeljali v šempetersko bolnišnico. Izpostava Ptuj Ob 7.28 je v Sovičah, občina Videm, padel kolesar. Poškodovanega kolesarja so oskrbeli reševalci NMP Ptuj, ki so ga z reševalnim vozilom prepeljali v SB dr. Jožeta Potrča na Ptuju. Kolesar je ob padcu utrpel težje poškodbe. DELOVNE IN RUDNIŠKE NESREČE Ob se je na Doliški cesti v Vitanju zgodila delovna nesreča. Posredovali so gasilci PGD Vitanje, ki so pomagali reševalcem NMP Slovenske Konjice pri oskrbi poškodovanega ter zavarovali kraj pristanka helikopterja Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP, kateri so poškodovanega prepeljala v UKC Ljubljana. Ob 9.28 se je v naselju Štrukljeva vas, občina Cerknica, voznik traktorja prevrnil in si poškodoval nogo. Posredovali so gasilci PGD Cerknica, ki so na kraju nudili pomoč reševalcem NMP Cerknica, odklopili akumulator na delovnem stroju ter ga stabilizirali. Z vpojnim sredstvom so posuli razlite tekočine. Poškodovan oseba je bila odpeljana v UKC Ljubljana.

3 REŠEVANJA OBOLELIH OSEB Ob so v Gregorčičevi ulici v Ajdovščini gasilci GRC Ajdovščina odprli vrata stanovanja in nudili pomoč reševalcem NMP Ajdovščina pri oskrbi obolele osebe. Ob so reševalci NMP Ajdovščina zaprosili za pomoč gasilce GRC Ajdovščina pri prenosu obolele osebe iz drugega nadstropja stanovanjske hiše v Budanjah, občina Ajdovščina. NESREČE NA VODI IN V VODI Izpostava Koper Ob so na plaži v Izoli kopalci iz morja potegnili utopljenca. Kljub oživljanju s strani kopalcev in zdravstvenega osebja prehospitalne enote Obala je oseba umrla. POGREŠANE OSEBE, ŽIVALI IN STVARI Ob se je pod vodstvom policije pričela iskalna akcija za pogrešanim voznikom tovornega vozila v okolici Ivanjega Sela, občina Cerknica. V iskanje so bile vključene enote z vodniki reševalnih psov ZRPS Notranjske, Posavja, Ljubljana in Kinološke zveze Slovenije KZS skupina 2 in KZS skupina 3. Enote, ki so z iskanjem zaključile ob 2.00, pogrešanega voznika niso našle. NESREČE V CESTNEM PROMETU Ob 6.22 je v Trnavi, občina Braslovče, prišlo do naleta treh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGE Celje, PGD Braslovče in Trnava, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter nudili prvo pomoč poškodovanemu do prihoda reševalcev. Reševalci NMP Celje so nato poškodovanega prepeljali v SB Celje. Ob sta v Velenju pri jezeru trčila kolesarja. Posredovali so reševalci NMP Velenje, ki so poškodovanega kolesarja oskrbeli in odpeljali v SB Celje. Ob je na cesti Prebold Marija Reka, občina Prebold, prišlo do trčenja motorista in osebnega vozila. V nesreči se je motorist lažje poškodoval, na kraju nesreče ga je oskrbel zdravnik ZD Žalec. Ob sta v Aškerčevi ulic v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so odklopili akumulatorja na vozilih. Poškodovanih oseb ni bilo. Ob so posredovali gasilci JZ GRS Kranj v naselju Lahovče, občina Cerklje na Gorenjskem, kjer se je zgodila prometna nesreča. Gasilci so zavarovali kraj dogodka. Do

4 prihoda reševalcev NMP so eni poškodovani osebi nudili prvo pomoč. Na osebnih vozilih so odklopili akumulatorje. Ob je na dolenjski avtocesti v predoru Mali vrh, smer proti Grosuplju, občina Grosuplje, voznik z osebnim vozilom zadel robnik. Po drsenju po robniku je vozilo odbilo, oplazilo je drugo vozilo in pristalo na boku. Posredovali so gasilci GB Ljubljana in PGD Grosuplje, ki so kraj proti naletno in protipožarno zavarovali, odklopili akumulator na vozilu ter razlite motorne tekočine posuli z vpojnimi sredstvi. Ob so gasilci JZZPR Maribor posredovali na avtocesti iz smeri Pesnice proti Mariboru, v občini Maribor, kjer se je zgodila prometna nesreča. Gasilci so kraj nesreče zavarovali, na vozilu odklopili akumulator, posipali iztekle tekočine ter pomagali reševalcem NMP Maribor. Eno osebo so reševalci odpeljali v UKC Maribor. Ob je na stranski cesti med Bovcem in Klužami padel mladoleten kolesar in si poškodoval prst na roki. Še pred prihodom gasilcev so očividci z osebnim vozilom lažje poškodovanega kolesarja odpeljali v tolminski zdravstveni dom. Ob sta pred Knežakom iz smeri Šembije, občina Ilirska Bistrica, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Ilirska Bistrica, ki so kraj dogodka zavarovali, odklopili akumulator, razsvetljevali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP ter pomagali pri obračanju in nalaganju prevrnjenega vozila. Poškodovani sta bili dve osebi, ki sta bili odpeljane v UKC Ljubljana. Izpostava Slovenj Gradec Ob 8.25 sta v kraju Mislinjska Dobrava, občina Slovenj Gradec, trčila osebno in tovorno vozilo s cisterno. Pri tem se je cisterna, ki je prevažala kg utekočinjenega naftnega plina prevrnila na bok. Posredovali so gasilci PGD Slovenj Gradec in Golavabuka, ki so zaradi nevarnosti eksplozije zavarovali območje v oddaljenosti 300 metrov, zaprli cesto za ves promet, do prihoda reševalcev ZRCK Ravne na Koroškem nudili pomoč poškodovanim osebam, na vozilih odklopili akumulatorja in vozilo izvlekli na cesto ter očistili cestišče. Tri poškodovane osebe so bile prepeljane v SB Slovenj Gradec. Zaradi daljše popolne zapore ceste, so čakajoče v koloni oskrbeli s pitno vodo predstavniki OZRK Slovenj Gradec, ki so razdelili 150 plastenk vode. NESREČE V ŽELEZNIŠKEM PROMETU Ob je tovorni vlak na progi Kranj Škofja Loka v Kranju zbil krajana, ki je trk preživel, oskrbeli pa so ga reševalci NMP Kranj.

5 POŽARI V OBJEKTIH Izpostava Brežice Ob je v počitniškem kampu Terme Čatež, občina Brežice, udarila strela v elektro omarico. Posredovali so gasilci PGD Brežice in Cerina, ki so omarico pogasili, opravili pregled terena in odstranili podrti drevesi. Ob je v Trubarjevi ulici v Mengšu gorelo v garaži ob stanovanjskem objektu. Gasilci PGD Mengeš, Topole in Loka pri Mengšu so požar pogasili, očistili požarišče, ostale prostore prezračili in jih preventivno pregledali s termo kamero, poškodovani del ostrešja pa zaščitili z ponjavo. POŽARI NA PROMETNIH SREDSTVIH Ob je v gorelo osebno vozilo Zgornjem Gradišču v občini Šentilj. Posredovali so gasilci PGD Velka in PGD Paloma Sladki vrh in ogenj, ki je vozilo uničil, pogasili. Gmotna škoda še ni ocenjena. Izpostava Slovenj Gradec Ob je v koloni pri kraju Šmartno pri Slovenj Gradcu na vlečnem vozilu prišlo do vžiga pnevmatike. Požar so pogasili gasilci PGD Slovenj Gradec in Golavabuka, ki so bili prisotni na kraju dogodka. POŽARI V NARAVI OZIROMA NA PROSTEM Izpostava Koper Ob je zagorela trava na Oljčni Poti v Kopru. Posredovali so gasilci JZ GB Koper in travniški požar pogasili na površini okoli 150 kvadratnih metrov. Ob so gasilcei GARS Jesenice v gozdu nad Razgledno potjo na Jesenicah pogasili manjši ogenj brez nadzora. Ob je gorelo na dveh lokacijah ob Novomeški cesti v Kočevju. Posredovali so gasilci PGD Kočevje, ki so pogasili kup pnevmatik na enem ter tri drevesa na drugem požarišču. Ob je bil opažem dim na travniku na planini Prodi nad Knežkimi Ravnami, občina Tolmin. Gasilci PGD Kneža so pogasili travniški požar v katerem je pogorelo pol hektara trave in podrastja. Zaradi noči so opazovanje požarišča opustili tako da bodo v teku današnjega dne opravili preventivni ogled. Vzrok požara navajajo bi bil lahko udar strele.

6 Ob je pri naselju Gornja Košana, občina Pivka, ob železniški progi gorela trava na dveh lokacijah. Požara na skupni površini okoli 200 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Košana in Pivka. Ob je pri Divači ob železniški progi gorela trava. Gasilci PGD Senožeče, Divača in ZGRS Sežana so požar na površini okoli 2000 kvadratnih metrov pogasili. Izpostava Ptuj Ob je v naselju Prvenci,občina Markovci, zagorelo strnišče. Ogenj, na površini okoli pol hektarja, so pogasili gasilci PGD Prvenci-Strelci. POŽARI V KOMUNALNIH IN DRUGIH ZABOJNIKIH Ob je na Rusjanovem trgu v Ljubljani gorelo v zabojniku za smeti. Gasilci GB Ljubljana so požar pogasili z vodo in očistili požarišče ter preventivno pregledali okolico. NESREČE Z NEVARNIMI SNOVMI Ob 6.12 je zaradi pokvarjenega ventila iztekala solna kislina v lovilno posodo v podjetju Košaki na Oreškem nabrežju v Mariboru. Posredovali so gasilci JZZPR Maribor in pristojne službe podjetja Kemis, ki so solno kislino prečrpali v cisterne in odpeljali na varno. Ob je v Jaskovi ulici v Mariboru iz osebnega vozila iztekalo gorivo. Gasilci JZZPR Maribor so počistili iztekajoče gorivo in posipali madež z vpojnim sredstvom. Ob so pred nakupovalnim centrom Mercator v Bovcu posredovali gasilci PGD Bovec in nevtralizirali oljni madež na parkirišču. NAJDBE NEEKSPLODIRANIH UBOJNIH SREDSTEV Ob je krajan v okolici Mirna, občina Miren - Kostanjevica, naletel na topovski granati, kalibra 75mm, mase 7kg, italijanske izdelave iz obdobja prve svetovne vojne. Posredovala sta pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Severnoprimorske regije in nevarni najdbi odstranila in shranila na varno.

7 TEHNIČNA IN DRUGA POMOČ Izpostava Brežice Ob so posredovali gasilci PGD Šentjanž v Kalu pri Krmelju v občini Sevnica, kjer so na stanovanjski hiši zaščitili 100 kvadratnih metrov poškodovane strehe. Ob so v Kidričevi ulici v Žalcu gasilci s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala mrtva oseba. Ob so posredovali gasilci JZ GRS Kranj v Kranju v Ulici Janka Puclja, kjer so iz zaustavljenega dvigala rešili eno osebo. Ob 7.39 so gasilci JZZPR Maribor posredovali v Dogoški ulici v Mariboru, kjer so s tehničnim posegom vstopili v stanovanje v IV. nadstropju večstanovanjskega bloka in zaprli vodovodni ventil, ker je zaradi okvare na vodovodni napeljavi, iztekala voda. Počistili so izteklo vodo v stanovanju in v stanovanju pod njim. Gmotna škoda še ni ocenjena. II. NAPOVED ZA NASLEDNJE DNI V soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, pogostejše bodo popoldne. Pihal bo jugozahodni veter. Zvečer in ponoči bodo padavine in nevihte zajele vso Slovenijo. Ob nevihtah bo prehodno zapihal okrepljen severni veter, na obali sredi noči tramontana nato pa zmerna burja. V nedeljo zjutraj bodo padavine ponehale, najpozneje v južni Sloveniji. Čez dan bo na Primorskem precej jasno, burja bo slabela. Drugod bo pretežno oblačno, popoldne se bo delno zjasnilo. V ponedeljek in torek bo spremenljivo oblačno, občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte. III. OPOZORILO Zaradi vročega in večinoma suhega vremena je povečana požarna ogroženost naravnega okolja v večjem delu Slovenije, zlasti pa v submediteranskem delu države. Takšno stanje bo predvidoma trajalo še nekaj dni, nato pa se bo zaradi predvidenih ohladitev in dežja požarna ogroženost naravnega okolja nekoliko znižala. Zaradi tega svetujemo veliko previdnost pri uporabi ognja ter predmetov, naprav in izvajanju aktivnosti, ki v naravnem okolju lahko povzročijo požar.

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo

NAVODILA IN UKREPI VARSTVA PRED POŽAROM Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazo Občina je ob razglašeni veliki ali zelo veliki požarni ogroženosti na svojem območju dolžna organizirati opazovanje in obveščanje o nevarnosti požarov, ter izvajati druge ukrepe za varstvo pred požarom

Prikaži več

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc

Microsoft Word - veter&nalivi_11maj2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 3. 6. 1 Močan veter in nalivi med prehodom hladne fronte 11. maja 1 Splošna vremenska slika Dne 11. maja se je nad severozahodnim in deloma osrednjim, severnim

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2017 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI

Prikaži več

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG

OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG OPIS IN PREDSTAVITEV PROJEKTA Uradni naziv projekta: ŠPORTNO-DOBRODELNI PROJEKT OKROG SLOVENIJE 2019 za male viteze Krajša oblika zapisa naziva: OKROG SLOVENIJE 2019 Web stran projekta: FB stran projekta:

Prikaži več

Poročilo

Poročilo Močan veter od 16. do 19. januarja 17 Splošna vremenska slika Že v petek, 13. januarja, je hladen in vlažen polarni zrak iznad severnega Atlantika preplavil zahodno Evropo, hladna fronta pa je popoldne

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona

Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona Analiza cen toplote iz distribucijskih sistemov toplote za leto 2016 Agencija za energijo v skladu s tretjim odstavkom 311. člena Energetskega zakona (EZ-1) (Uradni list RS, 17/14, 81/15) objavlja analizo

Prikaži več

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk

SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI Bohinjsk SEZNAM JAVNIH POLNILNIH POSTAJ GREMO NA ELEKTRIKO UPRAVLJALCA ELEKTRO LJUBLJANA Polnilna postaja Oznaka Kraj Ulica Hišna št. Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero Ribčev Laz 48 Bohinj SI0340008 Bohinjsko jezero

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * Aktivnost poteka od do L Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo epilator BRAUN Silk Epil7 iz kataloga DECEMBER označen z * LJUBLJANA 1000, ŠMARTINSKA 152 - HALA A Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo leseni obesek HISTORY

Prikaži več

OBČINA GORJE

OBČINA GORJE Številka: Datum: OCENA IZVAJANJA SKUPNEGA OBČINSKEGA PROGRAMA VARNOSTI ZA OBMOČJE OBČINE TOLMIN ZA LETO 2018 Lokalna skupnost je z uveljavitvijo Zakona o občinskem redarstvu (UR. l. RS, št. 139/06 in 9/17,

Prikaži več

Orientacija2011_1

Orientacija2011_1 Štrekljevec Semi Gorje-Po e-treben e Cerkno Loka pri Mengšu Mengeš Dovže Mislinjske doline Hrušica Jesenice Retje Loški potok Sora Medvode Sti na Ivan na Gorica Kolovrat Zagorje ob Savi Zagorica Trebnje

Prikaži več

33

33 33 33 Center za razvoj knjiţnic SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Ljubljana 2009 SLOVENSKE KNJIŢNICE V ŠTEVILKAH SPLOŠNE KNJIŢNICE Poročilo za leto 2008 Podatke zbrala

Prikaži več

Osnovna šola dr. Jožeta Toporišiča Dobova Kapelska cesta Dobova 07/ / Davčna številka: 166

Osnovna šola dr. Jožeta Toporišiča Dobova Kapelska cesta Dobova 07/ / Davčna številka: 166 Osnovna šola dr. Jožeta Toporišiča Dobova Kapelska cesta 25 8257 Dobova 07/45 22 203 07/45 22 207 e-mail: oskkdo2s@guest.arnes.si Davčna številka: 16691059 -- Nismo davčni zavezanec -- Matična številka:

Prikaži več

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc

Microsoft Word - padavine_16-19sep10.doc ARSO, Državna meteorološka služba Ljubljana, 23. 9. 2010 Poročilo o izjemno obilnih padavinah od 16. do 19. septembra 2010 Opis sinoptične situacije Dne 15. septembra je bilo nad severno Evropo obsežno

Prikaži več

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER

POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER POŽAR EKO PLASTKOM LJUTOMER Četrtek 8.6.2017 Poveljnik PGD Ljutomer: Dušan HUNJADI Lokacija požara: Eko plastkom je oddaljen od gasilskega doma 1,3 km. Panoga, ki jo opravljajo: - Predelava odpadnih sveč

Prikaži več

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc

Microsoft Word - OBILNE_PADAVINE_20-22_avgust.doc REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Vojkova 1b, 1001 Ljubljana p.p. 2608 tel.: 01 478 40 00 faks.: 01 478 40 52 OBILNE PADAVINE MED 20. IN 22. AVGUSTOM 2005 Ob Sredozemskem ciklonu običajno

Prikaži več

pregled merodajnih nagibov in uporov

pregled merodajnih nagibov in uporov KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 20 LJUBLJANA JESENICE D.M.... 1 PROGA 21 LJUBLJANA ŠIŠKA KAMNIK GRABEN... 1 PROGA 30 ZIDANI MOST ŠENTILJ D.M.... 1 PROGA 31 CELJE VELENJE... 2 PROGA 32

Prikaži več

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne

Nazaj v šolo! (št ) Na obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Le Coq Sportif, Converse, Polo, Skechers, Lacoste, Ne www.mass.si Nazaj v šolo! 19677-30 (št. 36-41) Na obutev priznanih blagovnih znamk,, Le Coq Sportif,, Polo,, Lacoste, New Balance, Vans, Reebok, Fred Perry. 196770-30 (št. 41,5-46) Popust DO Akcija traja

Prikaži več

Microsoft Word - agrobilten_ doc

Microsoft Word - agrobilten_ doc Dekadni bilten vodnobilančnega stanja v Sloveniji 1. april 3. april 9 OBVESTILO Ob prehodu v drugo polovico aprila so se tla že zelo izsušila. A visoke temperature zraka so popustile in po večini Slovenije

Prikaži več

(Regijsko_poročilo_SVIT)

(Regijsko_poročilo_SVIT) ODZIVNOST V PROGRAM SVIT V ZDRAVSTVENI REGIJI NOVO MESTO V LETU 2016 Rak na debelem črevesu in danki je zelo resen zdravstveni problem, ker je v Sloveniji to druga najpogosteje odkrita oblika raka. Pomembno

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO CENTER ZA OBVEŠČANJE Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana T: 01 471 33 22 F: 01 431 81 17 E: gp.dgzr@urszr.si www.sos112.si DNEVNI INFORMATIVNI BILTEN I. POMEMBNEJŠI

Prikaži več

tehnični podatki o progah

tehnični podatki o progah Slovenske železnice Infrastruktura,d.o.o. Program omrežja 019 PRILOGA 3A TEHNIČNI PODATKI O PROGAH KAZALO PROGA 10 D.M. DOBOVA LJUBLJANA... 1 PROGA 0 LJUBLJANA JESENICE D.M.... PROGA 1 LJUBLJANA ŠIŠKA

Prikaži več

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ

Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Bistrica Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJ Gornja Radgona Murska Sobota Slovenj Gradec Maribor Lendava Ljutomer Jesenice Velenje Slovenska Ptuj Ormož Tolmin Kranj Celje Trbovlje LJUBLJANA Litija Nova Gorica Idrija Krško Trebnje Novo mesto Postojna

Prikaži več

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA

BC Naklo Strahinj Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA BC Naklo Strahinj 99 4292 Strahinj POROČILO PRI PREDMETU GEOGRAFIJA OPAZOVANJE VREMENA Datum meritve Lokacija meritve Merjenje temperatur 19.2.2014 20.2.2014 21.2.2014 22.2.2014 23.2.2014 46.292418 SGŠ

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE

Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / / Stran Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPRE Uradni list Republike Slovenije Št. 71 / 13. 12. 2017 / Stran 10477 Preglednica 1: Načrt pridobivanja nepremičnega premoženja za leto 2018 VRSTA NEPREMIČNINE SAMOUPRAVNA LOKALNA SKUPNOST OKVIRNA VELIKOST

Prikaži več

Delitev na področju D3 za leto programi interesne športne vzgoje otrok in

Delitev na področju D3 za leto programi interesne športne vzgoje otrok in Delitev na področju športa za vse za leto 2019 NAZIV IZVAJALCA NAZIV PROGRAMA VIŠINA DODELJENIH SREDSTEV (v eur) Cheerleading zveza Slovenije cheerleading delavnice 3.400 Cheerleading zveza Slovenije cheerleading

Prikaži več

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx)

(Microsoft Word - Hidrolo\232ko porocilo.docx) Ljubljana, 23. 10. 2015 Hidrološko poročilo o visokih vodah v dneh med 11. in 18. oktobrom 2015 Predhodna velika vodnatost rek, nasičenost tal z vodo in pogoste padavine od 10. do 15. oktobra so povzročile

Prikaži več

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU

polovičke Popust - 50% Maryann 29,99 EUR - 50% 59,99 EUR (št ) TBS 44,99 EUR - 50% 89,99 EUR (št.41-46) Še več OBU www.mass.si polovičke Popust Maryann 09302-20 (št. 36-41) TBS 25491-20 (št.41-46) Še več OBUTVE po polovičnih cenah poiščite v naših prodajalnah. Akcija traja od 7.11. do 27.11.2016 oziroma do razprodaje

Prikaži več

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx

Microsoft Word - Stacion_prodajna_mesta_v_sistemu_IJPP_SUB.docx SEZNAM STACIONARNIH PROJNIH MEST V SISTEMU IJPP Prevoznik Naziv prodjanega mesta Ulica prodajnega mesta Kraj prodajnega mesta Št. prod. mest Obravn. vlog subvenc. voz. Obratovanje (pon.pet.) Obratovanje

Prikaži več

INTERVENCIJE 2014 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV št. datum vrsta dela (kratek opis) tip vozila vodja 1

INTERVENCIJE 2014 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV št. datum vrsta dela (kratek opis) tip vozila vodja 1 REGIJA OBČINA PGD LJUBLJANA III KOMENDA KOMENDA EVIDENCA PRIJAVLJENIH DOGODKOV 1 1.2.2014 ODSTRANJEVANJE 2 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE 3 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE 4 2.2.2014 ODSTRANJEVANJE pripl zključk skupj

Prikaži več

Microsoft Word - neurja_22okt2014.doc

Microsoft Word - neurja_22okt2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana, 24.. 14 Neurja v noči z 21. na 22. oktober 14 Splošna vremenska slika V dneh med 9. in 21. oktobrom 14 smo v Sloveniji beležili eno najtoplejših obdobij za sredino

Prikaži več

PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM

PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM PREIZKUS ZNANJA IZ VARSTVA PRED POŽAROM NORMATIVNA UREDITEV VARSTVA PRED POŽAROM Kakšne pogoje mora izpolnjevati pooblaščena oseba za izvajanje ukrepov varstva pred požarom v večstanovanjskih hišah? Kako

Prikaži več

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc Mojca Gubanc I. poglavje Požar se je že tri dni razplamteval po gozdu nad vasjo. Zdelo se je, da bo ogenj dosegel naselje pod hribom. Gasilci iz vasi in okolice

Prikaži več

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM:

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM: NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA 2018 2019 komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: 01 520 10 15 GSM: 031 878 805 e-mail: gorazd.trontelj@kzs.si 1. DEKLETA U13 1.

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 P R A V I L A OBNAŠANJA ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN DISCIPLINE NA VAROVANEM OBMOČJU TOVARNE TKI HRASTNIK, d.d. na naslovu C. 1. maja 33, Hrastnik. S temi pravili morajo biti seznanjeni in jih upoštevati

Prikaži več

Številka: 62-4/2014

Številka: 62-4/2014 OE NOVO MESTO Muzejska 5 SI-8000 Novo mesto t +386 7 39 34 195 f +386 7 39 34 101 www.nijz.si info@nijz.si ID DDV: SI 44724535 TRR: 011006000043188 ODZIVNOST V PROGRAM SVIT V ZDRAVSTVENI REGIJI NOVO MESTO

Prikaži več

Močan veter in obilne padavine nov. 2013

Močan veter in obilne padavine nov. 2013 Obilne padavine in močan veter od 5. do 7. novembra 216 Splošna vremenska slika V petek, 4. novembra, je iznad Britanskega otočja začela vdirati višinska dolina s hladnim zrakom proti Pirenejskemu polotoku

Prikaži več

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š

Prostovoljno gasilsko društvo RAKEK Gasilska ulica Rakek ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO Š ZAKLJUČNI TEST IZ TEORIJE za gasilske pripravnike v PGD Rakek IME, PRIIMEK: DOSEŽENO ŠT. TOČK: / 35 DATUM: PODPIS: OPRAVIL / NI OPRAVIL PODPIS OCENJEVALCA: Navodila: Za reševanje je na voljo 60 min. Po

Prikaži več

Močan veter od 2. do 4. januarja

Močan veter od 2. do 4. januarja Močan veter od 2. do 4. januarja 2019 1 Splošna vremenska slika Nad severovzhodno Evropo je bilo 2. januarja globoko ciklonsko območje, nad zahodno Evropo pa je vztrajalo obsežno območje visokega zračnega

Prikaži več

BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar

BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar BILTEN ZEVS avgust 2018 Fotografija na naslovnici: Velika planina ponoči. Foto: Matic Cankar Kazalo Uvodnik... 3 Vremenski pregled meseca avgusta... 4 Vremenska statistika meseca avgusta 2018... 38 Zemljevid

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan

MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijan MLADINSKA KOMISIJA REGIJSKO GASILSKO TEKMOVANJE Selo pri Bledu, 14.6.2008 MLAJŠE PIONIRKE EKIPA GASILSKA ZŠT. ČAS V 1.KT 2.KT 3.KT 4.KT. SKUPAJ Zbijanje tarčvezanje vozlprenos žogic Testi TOČKE PGD ZVEZA

Prikaži več

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol

Cenik zimskih pnevmatik Infinity Kliknite za nakup! Serija Dimenzije Indeks nosilnosti/ hitrosti Opis Koda proizvajalca Blagovna št. Petrol maloprodajna zimske pnevmatike za osebna vozila 13 80 155/80R13 79T INF-049 221000121 101826 E C 71 2 38,60 28,10 70 155/70R13 75T INF-049 221000090 93601 E C 71 2 38,30 28,00 165/70R13 79T INF-049 221000226

Prikaži več

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna

J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna J A V N A O B J A V A I. Na podlagi 24. člena Zakona o volitvah predsednika republike (Uradni list RS, št. 39/92 in 73/03 odločba US) Državna volilna komisija objavlja seznam kandidatov na ponovnem glasovanju

Prikaži več

Številka:

Številka: apple REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR Dunajska cesta 47, 1000 Ljubljana T: 01 478 74 00 F: 01 478 74 25 E: gp.mop@gov.si www.mop.gov.si Številka: 004-2/2015/77 Ljubljana, 14.7.2015

Prikaži več

KOPOP - REDNO TERMINI IN LOKACIJE - SPLETNA STRAN.pdf

KOPOP - REDNO TERMINI IN LOKACIJE - SPLETNA STRAN.pdf za leto 2016 Vsi upravičenci, ki ste se vključili v ukrep Kmetijsko-okoljska podnebna plačila (KOPOP) iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, se morate vsako leto trajanja

Prikaži več

Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih

Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih Zdravstveni statistični letopis 2002 Prebivalstvo 1. PREBIVALSTVO / POPULATION 1-0 Uvod Introduction 1-1 Prebivalci Republike Slovenije po starostnih skupinah in spolu, 30. junij 2002 Population of the

Prikaži več

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls)

(TURISTI\310NE PISARNE brez zaporednih \232tevilk.xls) Ljubljana, 28.02.2014/TK SEZNAM TURISTIČNIH PISARN, KI IZDAJAJO MEDNARODNE DOKUMENTE IN PRODAJAJO VINJETE CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska 35 3000 CELJE tel.: 03-42 56 560 mihaela.zunter@amzs.si AMD

Prikaži več

Terminski plan praznjenja obstoječih greznic in malih komunalnih čistilnih naprav (za obdobje )

Terminski plan praznjenja obstoječih greznic in malih komunalnih čistilnih naprav (za obdobje ) Terminski plan praznjenja obstoječih greznic in malih komunalnih čistilnih naprav (za obdobje 2017-2020) PLAN PRAZNJENJA ZA LETO 2017 OBČINA KRŠKO BREZOVSKA GORA 27 marec VELIKO MRAŠEVO 44 marec ROŽNO

Prikaži več

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx

IJZ METKA - seznam pogodb in izplačil.xlsx Seznam pogodb 1. Javna naročila Vrsta posla Datum sklenitve Pogodbeni partner Pogodbena vrednost Pogodba o dobavi pisarniškega materiala Pogodba o dobavi pogrebnega materiala 14.03.2014 BIROPRODAJA d.o.o.,

Prikaži več

Na podlagi 11. člena Pravilnika o preizkušanju hidrantnih omrežij (Uradni list RS, št. 22/95) Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za za

Na podlagi 11. člena Pravilnika o preizkušanju hidrantnih omrežij (Uradni list RS, št. 22/95) Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za za Na podlagi 11. člena Pravilnika o preizkušanju hidrantnih omrežij (Uradni list RS, št. 22/95) Ministrstvo za obrambo, Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, objavlja S E Z N A M pooblaščenih

Prikaži več

VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ŠTAB CIVILNE ZAŠČITE ZA ZAHODNO ŠTAJERSKO R E G I J S K I N A Č R T ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB ŽELEZNIŠKI NESREČI Verzija 2.0.

VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ŠTAB CIVILNE ZAŠČITE ZA ZAHODNO ŠTAJERSKO R E G I J S K I N A Č R T ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB ŽELEZNIŠKI NESREČI Verzija 2.0. VLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ŠTAB CIVILNE ZAŠČITE ZA ZAHODNO ŠTAJERSKO R E G I J S K I N A Č R T ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB ŽELEZNIŠKI NESREČI Verzija 2.0. V S E B I N A Stran 1 ŽELEZNIŠKA NESREČA...1 1.1 Uvod...1

Prikaži več

01. OPREDELITEV NESREČE

01. OPREDELITEV NESREČE Zap. št. Vsebina Stran 1. NESREČA V PREDORU 4 1.1. Uvod 4 1.2. Podatki o avtocestnem odseku državna meja-hrušica 5 1.3. Podatki o državni cesti Podtabor državna meja z Avstrijo G2-101 5 1.4. Podatki o

Prikaži več

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd

SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET PE AMZS D.D., AMD/AMTK DELOVNI ČAS MVD DVTV SLO A CH CZ ECO AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajd SEZNAM IZDAJNIH MEST MEDNARODNIH DOKUMENTOV IN PRODAJE VINJET AJDOVŠČINA AMZS d.d., PE Ajdovščina Goriška c. 75 5270 AJDOVŠČINA tel.: 05 3644 210 ajdovscina@amzs.si CELJE AMZS d.d., PE Celje Ljubljanska

Prikaži več

Neurja 11. junija

Neurja 11. junija Neurja 11. junija 2019 1 Splošna vremenska slika Enajstega junija je na sprednji strani odcepljene višinske doline z vremensko fronto, ki je vztrajala nad zahodno Evropo, v višinah k nam iznad Sredozemlja

Prikaži več

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do

OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV PU\ PPP\ GPR\ PPJ\ VIR\ PP\ Naziv v EUR do OBČINA BOVEC Trg golobarskih žrtev 8, Bovec III. ZAKLJUČNI RAČUN 2016 - NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 1003 ŽUPAN 04 SKUPNE ADMINISTRATIVNE SLUŽBE IN SPLOŠNE JAVNE STORITVE 0403 Druge skupne administrativne

Prikaži več

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z

Cenik letnih pnevmatik 2019 Fulda Kliknite za nakup! Premer Dimenzije/Opis Sap koda Blagovna št. Petrol Izkoristek goriva Zaviranje na mokri podlagi Z maloprodajna letne pnevmatike za osebna vozila Serija 80 13 155/80R13 79T ECOCONTROL 542960 79004 E C 65 ) 54,30 33,10 14 175/80R14 88T ECOCONTROL 533458 146146 E C 68 )) 72,00 43,90 Serija 70 13 155/70R13

Prikaži več

Dinamika požara v prostoru 21. predavanje Vsebina gorenje v prostoru in na prostem dinamika gorenja v prostoru faze, splošno kvantitativno T

Dinamika požara v prostoru 21. predavanje Vsebina gorenje v prostoru in na prostem dinamika gorenja v prostoru faze, splošno kvantitativno T Dinamika požara v prostoru 21. predavanje Vsebina gorenje v prostoru in na prostem dinamika gorenja v prostoru faze, splošno kvantitativno T pred požarnim preskokom Q FO za požarni preskok polnorazviti

Prikaži več

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc

Microsoft Word - zelo-milo-vreme_dec-jan2014.doc ARSO Državna meteorološka služba Ljubljana,. 1. 1 Zelo milo vreme od. decembra 13 do 3. januarja 1 Splošna vremenska slika Od konca decembra do sredine januarja je nad našimi kraji prevladoval južni do

Prikaži več

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx

Microsoft Word - Osebne_reference_ docx LETO 2013 OBČINA SVET TOMAŽ, Izdelava elaborata kontrole katastrskega in lastniškega stanja zemljišč, preko katerih potekajo kategorizirane občinske ceste v občini Sveti Tomaž MESTNA OBČINA PTUJ, VBCP

Prikaži več

PLANINSKO DRUŠTVO KAMNIK M L A D I N S K I O D S E K VABI NA POLETNI TABOR ZA OTROKE V esele Gorice od 4. do 8. avgust 2014 na Jezerskem infor

PLANINSKO DRUŠTVO KAMNIK M L A D I N S K I O D S E K VABI NA POLETNI TABOR ZA OTROKE V esele Gorice od 4. do 8. avgust 2014 na Jezerskem infor 1 8 9 3 PLANINSKO DRUŠTVO KAMNIK M L A D I N S K I O D S E K VABI NA POLETNI TABOR ZA OTROKE V esele Gorice od 4. do 8. avgust 2014 na Jezerskem informacije in prijave na: 041 874 887 (Marko) pdkamnik@siol.net

Prikaži več

Lokacije.xlsx

Lokacije.xlsx POLICIJSKA UPRAVA ENOTA VRSTA CESTA (V / IZVEN ) IME NASELJA RELACIJA NAČRTOVANA URA NADZORA PU KRANJ PP TRŽIČ LOKALNA CESTA V NASELJU TRŽIČ, pri bivši izpostavi FURS TRŽIČ BISTRICA 06.00 06.50 PU KRANJ

Prikaži več

OBRAZLOŽITEV TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT

OBRAZLOŽITEV  TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT 12./redna/seja občinskega sveta December 2016 OCENA POŽARNE OGROŽENOSTI V OBČINI LENDAVA GRADIVO PRIPRAVILI: BALVEPT d.o.o. in NOE za medobčinsko upravo, inšpektorat in redarstvo PREDLAGATELJ: Župan -

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INFORMATIKA Tečaj za višjega gasilca OGZ PTUJ 2017 PRIPRAVIL: ANTON KUHAR BOMBEK, GČ VSEBINA TEORETIČNA PREDAVANJA INFORMACIJSKI SISTEMI SISTEM OSEBNIH GESEL IN HIERARHIJA PRISTOJNOSTI PRAKTIČNE VAJE ISKANJE

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 11 NK Radomlje/Slovenija Sobota, 13. april 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče NK DREN VRHNIKA : NK OLIMPIJA BELI Igrišče 1 ND BILJE : NK ŠAMPION Igrišče 2 9:00 NK BARTOG

Prikaži več

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc

Microsoft Word - padavine med1506in i.doc Ljubljana, 10. oktober 2014 Padavine med 15. junijem in 15. septembrom 2014 Poletje 2014 je izstopalo po nadpovprečni višini padavin, še posebej po 15. juniju; pogoste in občasno tudi zelo obilne padavine

Prikaži več

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do

Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * Aktivnost poteka od do Seznam prodajaln dm, v katerih je na voljo Zala gazirna pijača limona-limeta iz kataloga AVGUST označena z * IZOLA 6310, PREŠERNOVA CESTA 51 GRADNIKOVA CESTA, 4240 RADOVLJICA Seznam prodajaln dm, v katerih

Prikaži več

Petrol

Petrol PETROLOV Program za zagotavljanje prihrankov energije pri končnih odjemalcih 2 Zakonski okvir Sredstva iz Petrolovega programa se podeljujejo v skladu s pravili za podeljevanje Državne pomoči (javni pozivi)

Prikaži več

KAZALO

KAZALO MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO SLUŽBA ZA PREISKOVANJE LETALSKIH NESREČ IN INCIDENTOV Langusova ulica 4, 1535 Ljubljana T: 01 478 84 28 E: mzp.splni@gov.si www.mzi.gov.si UVODNO POROČILO O PREISKAVI LETALSKE

Prikaži več

Uradni list Republike Slovenije Št. 53 / / Stran 6021 Tabela 1: Lastniški deleži v lasti Republike Slovenije, SDH, KAD, PDP in DUTB na dan

Uradni list Republike Slovenije Št. 53 / / Stran 6021 Tabela 1: Lastniški deleži v lasti Republike Slovenije, SDH, KAD, PDP in DUTB na dan Uradni list Republike Slovenije Št. 53 / 17. 7. 2015 / Stran 6021 Tabela 1: Lastniški deleži v lasti Republike Slovenije, SDH, KAD, PDP in DUTB na dan 28. februarja 2015 ter knjigovodske vrednosti na dan

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Rebalans proračuna občine Log-Dragomer za leto 2016 - II NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2016-2019 4000 OBČINSKA UPRAVA 5.668.446 4.337.623 3.093.547 4.226.294 2.457.821 2.367.536 06 LOKALNA SAMOUPRAVA 94.564

Prikaži več

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d.

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Predstavitev podjetja Elektro Gorenjska, d. d., je podjetje za distribucijo električne energije, ki uporabnikom distribucijskega omrežja dnevno

Prikaži več

(PVZ KNJI\216NICA_Cerknica_1.pdf)

(PVZ KNJI\216NICA_Cerknica_1.pdf) IZKAZ POŽARNE VARNOSTI STAVBE št.: 08516-ZPV Podatki o stavbi Naziv objekta: Klasifikacija objekta: Lokacija objekta: Investitor: Projektant: ŠIRITEV PROSTORISKIH KAPACITET KNJIŽNICE JOŽETA UDOVIČA CERKNICA

Prikaži več

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf

Pravilnik o spremembah in dop...avilnika o uniformah_2011.pdf Stran 12170 / Št. 93 / 18. 11. 2011 Tolmin kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE ter F in G. 12. Izpitni center Postojna obsega območje upravnih enot Cerknica, Idrija, Ilirska Bistrica, Kočevje,

Prikaži več

Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri

Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri Priloga Deli vodnih teles površinskih voda, na katerih se vodna pravica iz vodnogospodarskega dovoljenja spreminja v koncesijo za proizvodnjo elektri ne energije v hidroelektrarnah do 10 MW Št. Površinska

Prikaži več

A1, investicijsko upravljanje, d

A1, investicijsko upravljanje, d GPG Inženiring d.d., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, matična številka: 2273152000, ki jo zastopa direktor Janko Jazbinšek, na podlagi 109. čl. Stvamopravnega zakonika (Ur. list RS št. 87/2002) in

Prikaži več

Microsoft Word - Program regijskega obiska vlade_osnutek.docx

Microsoft Word - Program regijskega obiska vlade_osnutek.docx Program obiska Vlade Republike Slovenije v Primorsko-notranjski regiji 3. junij 2015 SKUPNI DOGODKI 8.00 10.00 Delovni posvet Vlade Republike Slovenije Lokacija: Pristave pri gradu Snežnik, Kozarišče 69,

Prikaži več

Microsoft Word - bilten doc

Microsoft Word - bilten doc Dekadni bilten stanja vodne bilance kmetijskih tal v Sloveniji 11. do 20. avgusta 2011 OBVESTILO Spet je nastopila vročina. Vremenske razmere so idealne za dozorevanje zgodnjih sort hrušk in jablan, ki

Prikaži več