SoundGate 3. Vodnik za uporabo.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "SoundGate 3. Vodnik za uporabo."

Transkripcija

1 SoundGate 3 Vodnik za uporabo

2

3 Kazalo SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 03 Navodila za uporabo 6 Splošna opozorila in varnostne smernice 7 Uvod 10 Na začetku 13 Indikator baterije 15 Življenjska doba baterije 17 Pritrditev ovratne vrvice 18 Uporaba SoundGate3 naprave 20 Uporaba zaščitnega etuija 21 Mikrofon 22 Upravljanje SoungGate 3 naprave 23 Vklop/izklop SoundGate 3 naprave 24 Prilagajanje glasnosti in nastavitev programov 26 Seznanjanje z mobilnim telefonom ali ostalimi Bluetooth napravami 28 Povezovanje z Bluetooth napravami 29 Uporaba z mobilnim telefonom 31 Uporaba SoundLink aplikacije 36 Uporaba z MP3 predvajalnikom ali osebnim računalnikom 37

4 4 SONIC SOUNDGATE 3 Uporaba telefonske tuljavice 41 Brezžični domet naprave SoundGate 3 43 Pregled opozorilnih lučk 46 Pogoste težave in rešitve 48 Vzdrževanje naprave 56 Mednarodna garancija 57 Skladnost z radio-komunikacijskimi zahtevami ZDA in Kanade 58 Skladnost z evropskimi predpisi 61 Informacije in razlaga simbolov 62 Servis 64

5 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 5 Čestitke ob nakupu naprave SoundGate 3. Vaš SoundGate 3 vam omogoča brezžično povezavo z vašimi slušnimi aparati in širokim naborom avdio naprav z vmesnikom Bluetooth. Ni pomembno ali brezžično komunicirate preko mobilnega telefona ali prenašate zvok televizijskega sprejemnika, osebnega računalnika ali MP3 predvajalnika, vam bo ta vodnik v pomoč na poti do boljšega sluha. Prosimo, da pred uporabo preberete celotno vsebino te knjižice. Vsebuje navodila kako uporabljati in ravnati z napravo SoundGate 3. Prav tako vsebuje pomembne varnostne informacije.

6 6 SONIC SOUNDGATE 3 Navodila za uporabo V teh navodilih je opisan naslednji model: SoundGate 3. SoundGate 3 je namenjen za uporabo kot: 1. daljinski upravljalnik za slušne aparate s katerim nastavljate glasnost in spreminjate programe 2. vmesnik med zunanjimi avdio napravami (npr., mobilnimi telefoni, TV, GPS, itd.) in vašimi slušnimi aparati Napravo SoundGate 3 se lahko priključi na mobilni telefon iphone in na mobilni telefon z Android kar vam nato omogoča nadzor vaših slušnih aparatov preko Sonic SoundLink App. Prosimo, glejte stran 36 za več podrobnosti o združljivosti. "Narejeno za iphone" pomeni, da je elektronska naprava izdelana posebej za priklop na mobilni telefon iphone in je bila potrjena s strani razvijalca, da ustreza standardom podjetja Apple. Podjetje Apple ne odgovarja za delovanje te naprave ali njeno skladnost z varnostnimi standardi in zakonskimi določili. Prosimo, upoštevajte, da lahko uporaba te dodatne opreme z mobilnim telefonom iphone vpliva na delovanje brezžične povezave. Apple, logotip Apple in iphone so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka Apple Inc. Android in Google Play sta blagovni znamki podjetja Google Inc. Android robot se reproducira ali je prirejen iz dela ustvarjenega s strani podjetja Google in se uporablja v skladu s pogoji opisanimi v Creative Commons 3.0 Attribution License.

7 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 7 Splošna opozorila in varnostne smernice Pred uporabo se dobro seznanite z naslednjimi splošnimi opozorili in varnostnimi smernicami. Varnostna opozorila SoundGate 3 ni igrača in ga je treba hraniti izven dosega otrok in ranljivih oseb. Posebna pozornost naj bo namenjena manjšim delcem, da bi preprečili zaužitev ali zadušitev. V primeru, da kakšen delec zaužijete, se nemudoma oglasite pri zdravniku. Nikoli ne izpostavljajte naprave SoundGate 3 visokim temperaturam, kot je na primer postavljanje izdelka v pečico, mikrovalovno pečico, sežiganje ali pa puščanje izdelka v parkiranem avtomobilu na soncu. V teh primerih namreč obstaja tveganje, da bi naprava eksplodirala in povzročila hude poškodbe. Če bi se po nesreči ovratna vrvica med nošenjem ujela oz. zataknila za nek predmet, je izdelana tako, da se samodejno strga. Zato nikoli ne poskušajte skrajšati ali spremeniti ovratne vrvice na nepooblaščen način. Ovratne vrvice ne smejo uporabljati otroci, ki tehtajo manj kot 11 kg.

8 8 SONIC SOUNDGATE 3 Uporaba naprave SoundGate 3 skupaj z mobilnim telefonom med vožnjo je lahko nevarna. Če prometna pravila ali vozne razmere dopuščajo, ustavite ob cesti in parkirajte preden pričnete z uporabo mobilnega telefona. Naprave SoundGate 3 ne uporabljajte v letalih, razen če vam to izrecno dovoli kabinsko osebje. Naprava SoundGate 3 je zasnovana v skladu z najstrožjimi mednarodnimi standardi o elektromagnetni združljivosti. Čeprav malo verjetno, lahko SoundGate 3 povzroča motnje v drugih medicinskih pripomočkih, kot so defibrilatorji in srčni spodbujevalniki. Prosimo kontaktirajte proizvajalca vaših vsadkov za informacije o tveganju glede motenj. Takoj odstranite SoundGate 3, če obstaja sum na motnje. Ne uporabljajte SoundGate 3 in poiščite nasvet. Motnje lahko povzročajo tudi daljnovodi, detektorji kovin na letališčih, elektromagnetna polja drugih medicinskih pripomočkov, radijskih signalov in elektrostatičnih razelektritev.

9 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 9 Varnost uporaba SoundGate 3 naprave z AUX vhodnim kablom je pogojena z zunanjim virom signala. Kadar je vhodni kabel povezan z napravo, mora le-ta naprava ustrezati varnostnim standardom IEC-60065, IEC-60950, IEC ali podobnim varnostnim standardom. Varnost polnilnih baterij z USB priključkom je pogojena z zunanjimi napravami, ki morajo ustrezati varnostnim standardom IEC-60065, IEC-60950, IEC ali podobnim varnostnim standardom. Ne poizkušajte odpreti predala z baterijo, saj lahko s tem dejanjem poškodujete baterijo.

10 10 SONIC SOUNDGATE 3 Uvod Naslednji predmeti so del kompleta SoundGate 3 in bodo opisani v nadaljevanju teh navodil za uporabo: SoundGate 3 Ovratna vrvica 3,5 mm stereo kabel Omrežni polnilec

11 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 11 Polnilna postaja Zaščitni etui SoundGate 3 User Guide USB polnilni kabel Vodnik za uporabo

12 12 SONIC SOUNDGATE 3 Pregled SoundGate 3 1 Vklop/Izklop 2 LED opozorilna lučka 3 Tipka za uravnavanje glasnosti 4 Tipka za AUX vhod 5 Tipka za TV 6 Tipka za telefon 7 Reža mikrofona 8 Vtičnica za ovratno vrvico 9 3,5 mm AUX vhod 10 Micro-USB vhod za polnjenje

13 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 13 Začetek SoundGate 3 ima vgrajeno baterijo za polnjenje Prepričajte se, da je baterija pred uporabo popolnoma napolnjena. Polnjenje baterije Baterijo naprave SoundGate je potrebno polniti vsak dan, da bi zagotovili nemoteno uporabo naprave tekom dnevnega obratovanja naprave. Naprava SoundGate 3 se lahko polni na naslednje načine: Priključite polnilni kabel v režo Micro-USB na napravi SoundGate 3. Nato priključite omrežni polnilnik na električno omrežje. Priključite USB kabel v režo Micro-USB na napravi SoundGate 3. Nato priključite nasprotni del v USB vhod na vašem osebnem računalniku.

14 14 SONIC SOUNDGATE 3 Vključite omrežni polnilnik v režo Micro-USB na polnilni postaji. Nato priključite omrežni polnilnik na električno omrežje, napravo SoundGate 3 pa vstavite v polnilno postajo. Kadar uporabljate napravo GoundGate 3 v avtomobilu, lahko priključite USB polnilni kabel v režo Micro-USB na napravi SoundGate 3. Nato priključite nasprotni del v 12V USB avtomobilsko vtičnico ali adapter (ni vključeno v paket).

15 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 15 Indikator baterije LED indikator baterije na vrhu vašega SoundGate 3 vam bo pomagal spremljati stanje napolnjenosti baterije in/ali potek polnjenja. LED indikacija Zelena Status Baterija je polna Rdeča Rdeča (utripa vsake 2 3 sekunde) Baterija je skoraj prazna (preostane okoli 20 min preden se popolnoma izprazni) Raven baterije je kritična (preostane okoli 5 min preden se popolnoma izprazni)

16 16 SONIC SOUNDGATE 3 LED indikacija Zelena (utripa) Status Baterija je priključena na vir energije in se polni Zelena LED indikator ne sveti Baterija je napolnjena (naprava SoundGate 3 je vklopljena) Baterija je napolnjena (naprava SoundGate 3 je izklopljena)

17 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 17 Življenjska doba baterije Življenjska doba baterije vaše SoundGate 3 naprave je odvisna od vrste in trajanja uporabe. Spodnja tabela prikazuje maksimalen čas delovanja popolnoma napolnjene SoundGate 3 baterije, pri različnih načinih uporabe. Način uporabe Stanje pripravljenosti Predvajanje avdio vira brez pritrjene ovratne vrvice Čas polnjenja baterije Maksimalna življenjska doba baterije (v urah) do 60 ur delovanja do 5 ur predvajanja 2 uri Stanje pripravljenosti je stanje v katerem je naprava SoundGate 3 vklopljena ampak ni v aktivni uporabi. Telefonske klice lahko sprejemate, če je naprava pove - zana z Bluetooth vmesnikom preko mobilnega telefona. Opozorilo! Polnilne baterije nikoli ne izpraznite do konca. Vzdrževanje polne baterije podaljša njeno življenjsko dobo. Baterije ne morete zamenjati sami. Prosimo, da napravo izročite vašemu slušnem akustiku, v kolikor je potreben servis.

18 18 SONIC SOUNDGATE 3 Pritrditev ovratne vrvice Priporočljivo je, da med predvajanjem avdio signala preko SoundGate 3 ves čas uporabljate ovratno vrvico. Ovratna vrvica služi kot antena in vam pomaga usmerjati avdio signal v vaše slušne aparate. Vstavite oba konca ovratne vrvice v reži za ovratno vrvico, kot je prikazano na spodnji sliki. Ko je ovratna vrvica pričvrščena se bo zaslišal klik.

19 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 19 Opozorilo! Uporabljanje naprave SoundGate 3 brez ovratne vrvice zahteva več moči. Posledično je skrajšan maksimalni čas uporabe predvajanja na 5 ur.

20 20 SONIC SOUNDGATE 3 Uporaba SoundGate 3 naprave Za različne načine uporabe in nošnje naprave SoundGate 3 se zgledujte po naslednjih smernicah. Prostoročno z ovratno vrvico Priporočena uporaba: Bluetooth predvajanje, žična povezazva z MP3 predvajalnikom ali osebnim računalnikom Ročno ali v žepu Priporočena uporaba Daljinski upravljalnik

21 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 21 Uporaba zaščitnega etuija V vaš komplet je vključen tudi zaščitni etui, ki vam bo pomagal zaščititi vašo SoundGate 3 napravo pred smetmi in vlago. Zaščitni etui se lahko uporablja pri vseh načinih uporabe in nošenja. Za uporabo zaščitnega etuija preprosto vstavite napravo SoundGate 3 v etui, kot je prikazano spodaj. Oozorilo! Očistite vaš etui z milnico in toplo vodo in se prepričajte, da je zaščitni etui popolnoma suh preden znova namestite napravo.

22 22 SONIC SOUNDGATE 3 Mikrofon Mikrofon v napravi SoundGate3 je aktiven le med telefonskimi klici. V vseh ostalih primerih je mikrofon izklopljen. Da bi zagotovili optimalno kvaliteto zvoka za osebo s katero komunicirate preko naprave SoundGate 3 je priporočljivo, da namestite SoundGate 3 mikrofon 30 centimetrov od vaših ust. 30 centimetrov

23 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 23 Upravljanje SoundGate 3 naprave Z vašo napravo SoundGate 3 je mogoče izboljšati komunikacijo na več načinov. NI pomembno ali uporabljate napravo SoundGate 3 kot daljinski upravljalnik za spremembo glasnosti vaših slušnih aparatov ali če predvajate avdio preko Bluetooth naprave vam bodo naslednje strani pomagale, da se bolje seznanite z delovanjem naprave SoundGate 3.

24 24 SONIC SOUNDGATE 3 Vklop/izklop SoundGate 3 naprave Pritisnite tipko za vklop na vaši SoundGate 3 napravi za približno 2 sekundi za vklop ali izklop naprave. LED indikator na vrhu vaše naprave bo obarvan zeleno, ko je naprava vklopljena in je baterija napolnjena. LED indikator bo izklopljen, ko je naprava izklopljena. Če je naprava SoundGate 3 izklopljena in se polni, bo LED indikator utripal zeleno.

25 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 25 LED indikator Status naprave SoundGate 3 Naprava vklopljena s polno baterijo Naprava izklopljena Naprava izklopljena vendar priključena na vir napajanja

26 26 SONIC SOUNDGATE 3 Prilagajanje glasnosti in nastavitev programov Napravo SoundGate 3 lahko uporabljate za prilagajanje glasnosti in nastavitev programov vaših slušnih aparatov. Prilagajanje glasnosti Kratek pritisk tipke za glasnost na napravi SoundGate 3 bo prilagodil glasnost vaših slušnih aparatov.

27 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 27 Menjava programov 2 sek. Če imate nastavljenih več programov za poslušanje v vaših slušnih aparatih, lahko krožite naprej in nazaj med njimi tako, da pritisnite in držite tipko za glasnost 2 sekundi. Opozorilo: Med predvajanjem avdio signala ni mogoče spremeniti programov vaših slušnih aparatov. Najprej je potrebno prenehati s predvajanjem avdio signala.

28 28 SONIC SOUNDGATE 3 Seznanjanje z mobilnim telefonom ali ostalimi Bluetooth napravami Pred predvajanjem avdio signala vašim slušnim aparatom zagotovite povezavo med napravo SoundGate 3 in Bluetooth napravo (npr. mobilni telefon). Prepričajte se, da sta SoundGate 3 in Bluetooth naprava med postopkom seznanjanja v območju enega metra eden od drugega. Priprava Bluetooth naprave za seznanjanje z drugimi napravami Nastavite napravo SoundGate 3 v način seznanjanja Poglejte navodila za uporabo mobilnega telefona ali avdio naprave in pripravite Bluetooth napravo za seznanjanje. Pritisnite in držite tipko za vklop približno 5-6 sekund, da začne LED indikator utripati modro. Način seznanjanja naprav bo aktiven 2 minuti in ga lahko prekličete s pritiskom na tipko za vklop, če jo držite 3 sekunde.

29 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 29 Aktivacija seznanjanja Bluetooth naprav Ko vaša Bluetooth naprava najde in locira SoundGate 3, se bo na zaslonu Bluetooth naprave izpisalo SoundGate 3 Izberite napravo in vnesite PIN kodo Nekatere naprave se ne bodo samodejno povezale, temveč morate izbrati»poveži«na vašem zaslonu. Prosimo, da se obrnete na proizvajalca vaše Bluetooth naprave za natančnejša navodila. Naprava SoundGate 3 omogoča shranjevanje do 8 seznanjenih naprav naenkrat. Ko je ta številka presežena, bo naprava samodejno začela prepisovati najstarejše seznanjene naprave. V kolikor bi želeli izbrisati vse seznanjene naprave, pritisnite in držite skupaj tipko za glasnost gor in tipko za vklop več kot 5 sekund.

30 30 SONIC SOUNDGATE 3 Povezovanje z Bluetooth napravami Kadar je naprava SoundGate 3 seznanjena in je v območju Bluetooth naprave, se bosta napravi samodejno povezali ena z drugo. Uporabite ustrezno tipko na napravi SoundGate 3 za povezovanje z željeno Bluetooth napravo.

31 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 31 Uporaba z mobilnim telefonom Vaša SoundGate 3 naprava omogoča Bluetooth povezavo med vašimi slušnimi aparati in vašim mobilnim telefonom, tako da se obnaša kot brezžična prostoročna slušalka. Med telefoniranjem je priporočena uporaba SoundGate 3 naprave skupaj z ovratno vrvico. Ko ste seznanili vašo Soundgate 3 napravo z mobilnim telefonom, kakor je opisano zgoraj, bo mobilni telefon samodejno zaznal aktivno Bluetooth napravo, Odhodni klici Ko boste z Bluetooth povezani na napravo SoundGate 3, bodo odhodni klici samodejno preneseni v vaše slušne aparate. Upravljanje z napravo SoundGate 3 ni potrebno.

32 32 SONIC SOUNDGATE 3 Odgovor na dohodni telefonski klic Zaslišali boste zvonjenje v vaših slušnih aparatih, kadar boste prejeli telefonski klic na telefon, ki je povezan z Bluetooth. Tipka za klic na vaši SoundGate 3 napravi bo utripala zeleno. S pritiskom na tipko za klic boste sprejeli dohodni klic. Tipka bo med aktivnim klicem svetila zeleno. Med pogovorom Govorite v mikrofon naprave SoundGate 3 (optimalna razdalja med vašimi usti in napravo je 30 centimetrov).

33 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 33 Prenos klica nazaj v mobilni telefon Med klicem pritisnite in držite tipko za klic 2 3 sekunde, če želite klic prenesti nazaj v vaš mobilni telefon. V kolikor želite klic spet prenesti v vaše slušne aparate, ponovno pritisnite in držite tipko za klic 2 3 sekunde. Takšni prenosi klicev morajo biti omogočeni na mobilnem telefonu. Utišanje mikrofonov slušnih aparatov 2 sek. V kolikor vas moti okoliški hrup med telefonskim klicem, lahko pritisnite in držite tipko za uravnavanje glasnosti 2 3 sekunde in tako izklopite mikrofone vaših slušnih aparatov.

34 34 SONIC SOUNDGATE 3 Zaključek klica Zavrnitev dohodnega klica Če želite končati vaš trenutni dohodni klic na kratko pritisnite tipko za klic. Nadaljeval se bo aktiven slušni program ali predvajanje avdio signala iz druge naprave.prav tako lahko sami zaključite klic na vašem mobilnem telefonu ali pa počakate, da oseba na nasprotni strani prekine klic. Nadaljeval se bo aktiven slušni program ali predvajanje avdio signala iz druge naprave. Kratek pritisk na tipko za uravnavanje glasnosti bo zavrnil dohodni klic in trenutni program ali predvajanje zvoka iz naprav se bo nadaljevalo.

35 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 35 Zadnja klicana številka Glasovno izbiranje Če želite s pomočjo SoundGate 3 naprave poklicati nazadnje klicano številko preko vašega mobilnega telefona pritisnite in držite tipko za klicanje 2 3 sekunde. Kratek pritisk na tipko za klicanje na vaši SoundGate 3 napravi vam omogoča glasovno klicanje preko povezanega mobilnega telefona.

36 36 SONIC SOUNDGATE 3 Uporaba SoundLink aplikacije V kolikor uporabljate iphone ali Android pametni telefon(soundlink App za iphone deluje na iphone 6 Plus, iphone 6, iphone 5S, iphone 5c, iphone 4s in iphone 4 in Android pametnih telefonih), lahko alternativno nadzorujete vaše slušne aparate in še več, preko Sonic SoundLink aplikacije. Aplikacijo lahko prenesete z Apple App Store in Google Play. V iskalnik vpišite Sonic SoundLink in nato namestite brezplačno aplikacijo. Aplikacija SoundLink za IPhone deluje na iphone 6 Plus, iphone 6, iphone 5S, iphone 5c, iphone 4s in iphone 4. Za pravilno delovanje Sonic slušnih aparatov in SoundGate 3 s programsko opremo verzije 3.1 ali novejše. Aplikacija SoundLink za Android pametne telefone potrebuje za pravilno delovanje Sonic slušnih aparatov in SoundGate 3 programsko opremo verzije 3.1 ali novejšo. Opomba! Pred uporabo aplikacije SoundLink zagotovite, da je vzpostavljena Bluetooth povezava med napravo SoundGate 3 in iphone ali Android pametnim telefonom.

37 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 37 Uporaba z MP3 predvajalnikom ali osebnim računalnikom Vašo SoundGate 3 napravo lahko uporabljate za predvajanje avdio vira iz MP3 predvajalnika ali osebnega računalnika: Preko Bluetooth povezave, ali Preko žične povezave Brezžična povezava Če želite poslušati glasbo ali avdio signal brezžično npr. MP3 predvajalnik ali osebni računalnik z vgrajenim Bluetooth, se prepričajte, da so naprave med seboj seznanjene (strani 28 do 30), vključene in da so v dosegu 10 metrov ena od druge.

38 38 SONIC SOUNDGATE 3 Avdio predvajanje vključite s kratkim pritiskom na tipko za AUX vhod. Kadar je avdio predvajanje aktivno bo tipka AUX vhod svetila oranžno. Če želite končati brezžično povezavo avdio signala in nadaljevati prejšnje stanje (program slušnih aparatov ali predvajanje drugega vira), ponovno pritisnite tipko AUX vhod.

39 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 39 Žična povezava SoundGate 3 se lahko uporablja tudi s številnimi zvočnimi napravami preko žične povezave. Priključite en konec 3,5 mm stereo kabla, ki je priložen kompletu, v ustrezen 3,5 mm vhod MP3 predvajalnika, osebnega računalnika ali drugega avdio vira. Drug del 3,5 mm kabla vključite v vašo SoundGate 3 napravo. Zagotovite, da se glasba ali drugi avdio vir predvaja in da zvok ni utišan. Nato pritisnite tipko za AUX vhod za začetek poslušanja. Če želite končati poslušanje preko žičenega vira in nadaljevati prejšnje stanje (program slušnih aparatov ali predvajanje drugega vira), ponovno pritisnite tipko AUX vhod.

40 40 SONIC SOUNDGATE 3 Opozorilo! SoundGate 3 je bil povezan z vašimi slušnimi aparati pri vašem slušnem akustiku. Slušni aparati bodo sprejemali le ukaze naprave SoundGate 3 s katero so povezani. To zagotavlja, da drugi slušni aparati ne morejo prestreči telefonskih klicev ali drugih avdio virov iz vaše SoundGate 3 naprave. Audio predvajanje je enosmerna komunikacija od SoundGate 3 naprave k slušnim aparatom. Ko se avdio predvajanje prekine, naprava SoundGate 3 prekine predvajanje in program slušnih aparatov se nadaljuje.

41 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 41 Uporaba telefonske tuljavice Vaša SoundGate 3 naprava ima vgrajen sprejemnik indukcijske zanke (telefonsko tuljavico), ki vam omogoča boljše poslušanje v zgradbah, ki imajo vgrajeno indukcijsko zanko (cerkve, dvorane, avditoriji, številna druga javna mesta). V kolikor niste prepričani ali je v prostoru vgrajena indukcijska zanka, poiščite tak ali temu podoben simbol. Za vzpostavitev povezave in začetek poslušanja preko indukcijske tuljave, pritisnite in držite tipko AUX vhod 2 3 sekunde.

42 42 SONIC SOUNDGATE 3 Če želite zaključiti poslušanje preko telefonske tuljavice in nadaljevati prejšnje stanje (program slušnih aparatov ali predvajanje drugega vira), ponovno pritisnite in držite tipko AUX vhod 2 3 sekunde.

43 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 43 Brezžični domet naprave SoundGate 3 Zunanja avdio naprava in SoundGate 3 (Bluetooth ) Vaša SoundGate 3 naprava ima vgrajen Bluetooth sprejemnik, ki se uporablja za sprejem avdio signala iz zunanjih komunikacijskih naprav, ki prav tako uporabljajo Bluetooth. Mobilni telefoni, brezžične naprave in prenosni računalniki so le nekateri primeri takšnih naprav. Glejte strani 28 do 30 tega vodnika za navodila, kako seznaniti napravo SoundGate 3 z drugimi napravami, ki vsebujejo Bluetooth sprejemnik. Da bi seznanili in posledično predvajali avdio signal preko zunanjega Bluetooth sprejemnika, je priporočljivo, da se vaša SoundGate 3 naprava nahaja v dosegu 10 metrov. Na doseg lahko vplivajo različni predmeti na poti signala med napravo SoundGate 3 in povezanim Bluetooth virom. Na doseg prav tako lahko vpliva kakovost antene druge naprave.

44 44 SONIC SOUNDGATE 3 Doseg slušnih aparatov preko naprave SoundGate 3 Naprava SoundGate 3 ima vgrajen brezžični oddajnik, ki oddaja avdio signal vašim slušnim aparatom. Da bi zagotovili nemoteno avdio povezavo je priporočljivo, da se vaša SoundGate 3 naprava nahaja v dosegu 1 metra od vaših slušnih aparatov. Ta razdalja se lahko zmanjša zaradi kovinskih predmetov ali močnih magnetnih polj.

45 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 45 Vedno nosite ovratno vrvico z vgrajeno anteno, kadar predvajate avdio signal preko SoundGate3 naprave.

46 46 SONIC SOUNDGATE 3 Svetlobni indikatorji Opozorilna lučka Dejanje Status Tipka za klicanje Utripa zeleno Sveti zeleno Brez lučke Dohodni klic Aktiven klic v teku Telefonska zveza ni vzpostavljena TV tipka Utripa oranžno Seznanjanje s TV adapterjem Tipka za AUX vhod Sveti oranžno Brez lučke Bledo oranžno Sveti oranžno Brez lučke Predvajanje signala iz TV adapterja Brez predvajanja signala TV adapterja AUX signal na voljo Predvajanje AUX signala, telefonske tuljavice Brez predvajanja AUX signala, telefonske tuljavice

47 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 47 Opozorilna lučka LED svetlobni indikator Dejanje Utripa modro Sveti zeleno Utripa zeleno Sveti rdeče Utripa rdeče Brez lučke Status Način seznanjanja Bluetooth Baterija je polna Baterija se polni Baterija je prazna Raven napolnjenosti baterije je kritična Naprava SoundGate 3 je izklopljena

48 48 SONIC SOUNDGATE 3 Pogoste težave in rešitve Seznanjanje naprav Težava Naprava SoundGate 3 Naprava SoundGate 3 ne preide v Bluetooth je izklopljena. način seznanjanja. Raven napolnjenosti baterije naprave SoundGate 3 je kritična. Moja Bluetooth naprava ne locira naprave SoundGate 3. Seznanjanje naprav je bilo neuspešno. Naprava SoundGate 3 je izven dosega. Naprava SoundGate 3 je že povezana s kakšno drugo Bluetooth napravo. Naprava SoundGate 3 ali/in Bluetooth naprava ni v načinu seznanjanja. Vneseno je bilo napačno geslo.

49 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 49 Rešitev Vklopite vašo SoundGate 3 napravo. Napolnite baterijo SoundGate 3 naprave. Zagotovite, da sta naprava SoundGate 3 in Bluetooth naprava v dosegu delovanja (10 metrov). Izklopite vse Bluetooth naprave, ki so bile seznanjene z napravo SoundGate 3. Zagotovite, da sta naprava SoundGate 3 in Bluetooth naprava v načinu seznanjanja, preden začnete proces seznanjanja. Pritisnite in držite tipko za vklop na napravi SoudnGate 3 približno 5 6 sekund, dokler LED indikator ne začne utripati modro. Način seznanjanja naprave SoundGate 3 je aktiven 2 minuti. Ponovite proces seznanjanja naprav in vnesite geslo: 0000 (štiri ničle) v vašo Bluetooth napravo.

50 50 SONIC SOUNDGATE 3 Mobilni telefon Tipka za telefon naprave SoundGate 3 ne utripa med zvonjenjem telefona, prav tako ni zvonjenja v slušnih aparatih. Tipka za telefon naprave SoundGate 3 utripa med zvonjenjem telefona, ni pa slišati zvonjenja v slušnih aparatih. Zvok v slušnih aparatih izginja. Težava Naprava SoundGate 3 in telefon nista seznanjena. Bluetooth funkcija in/ali napajanje naprave SoundGate 3 sta izklopljeni Raven napolnjenosti baterije naprave SoundGate 3 je kritična. Naprava SoundGate 3 je izven dosega. Naprava SoundGate 3 je izven dosega Bluetooth signala. Ovratna vrvica z vgrajeno anteno ni pritrjena na napravo SoundGate 3.

51 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 51 Rešitev Seznanite napravo SoundGate 3 in izbrano Bluetooth napravo (glejte strani) 28 to 30). Zagotovite, da sta naprava SoundGate 3 in mobilni telefon z vmesnikom Bluetooth vklopljena. Preglejte navodila za uporabo mobilnega telefona, kako zagotoviti aktivno Bluetooth povezavo. Napolnite baterijo SoundGate 3 naprave. Zagotovite, da je naprava Soundgate 3 v dosegu delovanja slušnih aparatov (1 meter). Za optimalno delovanje, vedno priključite ovratno vrvico z vgrajeno anteno. Zagotovite, da sta naprava SoundGate 3 in Bluetooth naprava v dosegu delovanja (10 metrov). Da bi zmanjšali prekinitve zvoka med predvajanjem, je priporočljivo uporabljati ovratno vrvico z vgrajeno anteno.

52 52 SONIC SOUNDGATE 3 Mobilni telefon Oseba na drugi strani telefonskega pogovora nas slabo sliši. Imam težave pri razumevanju osebe na drugi strani klica kadar sem v glasnem okolju. Težava Mikrofon naprave SoundGate 3 ne zaznava vašega glasu. Okoliški hrup moti razumevanje govora. Slišim piske v slušnih aparatih med upravljanjem mobilnega telefona. Raven glasnosti je prenizka. Na vašem mobilnem telefonu je nastavljena funkcija»ton ob dotiku tipke«.

53 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 53 Rešitev Zagotovite, da je mikrofon naprave SoundGate 3 oddaljen največ 30 cm od vaših ust med telefonskim pogovorom. Pritisnite in držite tipko za glasnost 2 3 sekunde za utišanje mikrofonov vaših slušnih aparatov. Opomba! Nikoli ne utišajte vaših slušnih aparatov v situacijah, ki od vas zahtevajo boljši sluh, npr. v prometu. Prilagodite glasnost vaše SoundGate 3 naprave na raven, ki omogoča boljše razumevanje. Preberite navodila za uporabo vašega mobilnega telefona in izklopite funkcijo ton ob dotiku tipke.

54 54 SONIC SOUNDGATE 3 Avdio preko kabla Ni zvoka v slušnih aparatih. Težava Vir avdio signala mora biti vklopljen in povezan na napravo SoundGate 3. Raven glasnosti je previsoka. Glasnost mora biti prilagojena na priklopljeni napravi. Polnjenje Naprava SoundGate 3 ne deluje niti med polnjenjem. Težava Baterija je popolnoma prazna.

55 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 55 Rešitev Zagotovite, da je avdio vir vklopljen in da je stereo kabel pravilno povezan z izbrano napravo in napravo SoundGate 3. Obrnite se na stran 39 tega vodnika za žično povezovanje naprav. Prilagodite glasnost zvočnega vira na raven, ki je primerna za vas. Rešitev Baterija naprave SoundGate 3 se mora polniti najmanj 20 minut, preden lahko naprava začne delovati. Za optimalno delovanje se poskušajte izogniti popolni izpraznitvi baterije naprave.

56 56 SONIC SOUNDGATE 3 Vzdrževanje Da bi zagotovili nemoteno delovanje vaše SoundGate 3 naprave morate napravo redno vzdrževati. Vsakodnevno obrišite napravo s suho ali malo vlažno krpo in s tem odstranite umazanijo, ki se je medtem nabrala na površini. Odprtini za mikrofon in avdio vhodi morajo biti ves čas brez umazanije. Za čiščenje teh odprtin lahko uporabite majhno krtačko, ki ste jo dobili poleg vaših slušnih aparatov. Nikoli ne potapljajte vaše naprave ali ovratne vrvice v vodo ali kakšno drugo tekočino. Naprava SoundGate 3 je zapečatena in je nikoli ne poizkušajte odpreti. V kolikor se pojavijo težave, katerih ne morete razrešiti sami s pomočjo tega vodnika za uporabo, se posvetujte z vašim slušnim akustikom.

57 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 57 Mednarodna garancija Naprava Sonic SoundGate 3 ima morda omejeno garancijo, ki krije napake v izdelavi in popravila. Garancija pokriva napravo SoundGate 3, ne pokriva pa dodatkov kot npr. polnilnik, kabli itd. Garancija preneha veljati, če pride do poškodb iz malomarnosti ali nepravilne rabe. Garancija prav tako ne velja, če je napravo servisiral nepooblaščen serviser. Prosimo, da se o garanciji pozanimate pri vašem slušnem akustiku in preverite ali je vaša garancija izpolnjena pravilno. Dodatek k Bluetooth tehnologiji. SoundGate 3 naprava vsebuje radijski oddajnik in uporablja tehnologijo magnetne indukcije na kratki razdalji, ki deluje pri 3,84 MHz. Moč magnetnega polja oddajnika je < m. Elektromagnetne emisije naprave SoundGate 3 so veliko nižje od mednarodnih mej za izpostavljenost ljudi. Če primerjamo, je elektromagnetno sevanje vaše naprave nižje od elektromagnetnega sevanja hišnih naprav, kot so na primer sušilci za lase, električni brivniki in podobno. Naprava SoundGate 3 je v skladu z mednarodnimi standardi elektromagnetne združljivosti.

58 58 SONIC SOUNDGATE 3 Skladnost z radio-komunikacijskimi zahtevami ZDA in Kanade Sonic Innovations, Inc. SoundGate 3 FCC ID ZTOSGATE2 IC: 9799A-SGATE 2 Statement of compliance: This device complies with part 15 of the FCC Rules and RSS-210 of Industry Canada. Operation is subject to the following two conditions: 1. This device may not cause harmful interference, and 2. This device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation. This Class B digital apparatus complies with Canadian ICES-003.

59 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 59 Note: This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates uses and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications. However, there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user is encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures: Reorient or relocate the receiving antenna Increase the separation between the equipment and receiver Connect the equipment into an outlet on a circuit different from that to which the receiver is connected Consult the dealer or an experienced radio/tv technician for help

60 60 SONIC SOUNDGATE 3 Opomba! Spremembe ali modifikacije, ki niso odobrene s strani podjetja Sonic, lahko kršijo uporabnikovo pravico do uporabe naprave.

61 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 61 Skladnost z evropskimi predpisi Ta naprava je v skladu z zahtevami odloka 93/42/EEC sveta evropske skupnosti glede medicinskih naprav, MDD. Prav tako je ta naprava v skladu z osnovnimi zahtevami odloka 1999/5/EC Evropskega parlamenta glede radijske in telekomunikacijske opreme. Deklaracije o skladnosti so na voljo: Proizvajalec Sonic Innovations, Inc Cottontail Lane Somerset, NJ USA

62 62 SONIC SOUNDGATE 3 Informacije in razlaga simbolov Oznaka o skladnosti CE potrjuje skladost z vsemi povezanimi evropskimi direktivami. Simbol opozarja uporabnika, da naj natančno prebere in upošteva ta navodila za uporabo. Ta simbol označuje pomembne varnostne smernice, katere je treba upoštevati v izogib nevarnostim. Pomembna informacija o rokovanju in varnosti izdelka. Prekrižan smetnjak označuje, da velja evropska direktiva o odlaganju elektronske opreme. Nalepka EMC in radio komunikacijska skladnost za Avstralijo.

63 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 63 Pogoji uporabe Pogoji prenašanja in shranjevanja Naprava je zasnovana tako, da deluje brez težav ali omejitev, če je ta uporabljena v skladu z navodili. SoundGate 3 uporabljati v temperaturnem območju od C. Med prenašanjem ali shrambo naj temperature ne presegajo meja 25 /60 C.

64 64 SONIC SOUNDGATE 3 Servis V primeru, da vam napotki in nasveti tega vodnika o uporabi naprave SoundGate 3 niso pomagali pri rešitvi vaših težav, se obrnite na vašega dobavitelja ali vašega slušnega akustika. Ne poizkušajte naprave SoundGate 3 popraviti sami, saj boste tako izgubili garancijo. Vaš dobavitelj: AUDIO BM d.o.o.

65 SOUNDGATE 3 VODNIK ZA UPORABO 65 Beležke

66 66 SONIC SOUNDGATE 3 Beležke SI

67 < > 8,15 mm < > 9.0 mm Prostor za oznako FSC < 15 mm > < 19 mm >

68 Sonic Innovations, Inc Cottontail Lane Somerset, NJ USA World Headquarters Sonic Innovations, Inc Cottontail Lane Somerset, NJ USA Sonic AG Morgenstrasse 131B 3018 Bern, Switzerland International Sonic AG Morgenstrasse 131B 3018 Bern, Switzerland N SI

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 132 63 11 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 63 11 KAZALO UVOD...3 VSEBINA PAKETA...3 SESTAVNI

Prikaži več

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 121 84 31 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Plantronics K100 Bluetooth prostoročni sistem, črn, Bluetooth prostoročni sistem (čas pogovora, 360 ur 83900-05)

Prikaži več

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Pridržujemo si pravico do sprememb tehničnih podatkov, podatkov o lastnostih izdelkov in njihovi uporabi, ki jih navaja ta priročnik, brez predhodnega obvestila. Različica

Prikaži več

innbox_f60_navodila.indd

innbox_f60_navodila.indd Osnovna navodila Komunikacijski prehod Innbox F60 SFP AC Varnostna opozorila Pri uporabi opreme upoštevajte naslednja opozorila in varnostne ukrepe. Da bi v največji meri izkoristili najnovejšo tehnologijo

Prikaži več

VHF1-VHF2

VHF1-VHF2 VHF BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET VHF1: 1 CHANNEL VHF2: 2 CHANNELS NAVODILA ZA UPORABO SLO Hvala, ker ste izbrali naš BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET IBIZA SOUND. Za vašo lastno varnost, preberite ta navodila

Prikaži več

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 91 60 80 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO USB digitalni zvočniki Logitech S-150 Kataloška št.: 91 60 80 KAZALO 1. VARNOSTNI NAPOTKI... 3 2. NASTAVITEV VAŠIH

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA MONTAŽO IN UPORABO : št. art. : 90 79 14 www.conrad.si Zvočniki Hercules XPS 2,1 20 Gloss Št. izdelka: 90 79 14 Navodila za uporabo so sestavni del izdelka. Vsebujejo pomembne napotke

Prikaži več

Navodila za uporabo polnilnega podstavka A Sonova brand

Navodila za uporabo polnilnega podstavka A Sonova brand Navodila za uporabo polnilnega podstavka A Sonova brand Hvala Hvala, ker ste izbrali to rešitev za polnjenje baterij. V našem podjetju si močno prizadevamo pomagati ljudem z okvaro sluha. Tesno sodelujemo

Prikaži več

BDV-N890W/BDV-N790W

BDV-N890W/BDV-N790W Sistem za domači kino s predvajalnikom Blu-ray Disc /DVD BDV-N890W BDV-N790W SI Začnite tukaj Kratka navodila za postavitev in uporabo BDV-N790W BDV-N890W 1 Vsebina embalaže/nastavitev zvočnikov BDV-N890W

Prikaži več

an-01-Vodoodporna_prenosna_polnilna _postaja_Powerbank_Beltrona_Camouflage_5200_mAh.docx

an-01-Vodoodporna_prenosna_polnilna _postaja_Powerbank_Beltrona_Camouflage_5200_mAh.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 130 76 00 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Vodoodporna prenosna polnilna postaja Powerbank Beltrona Camouflage 5200mAh Kataloška št.: 130 76 00 KAZALO 1.

Prikaži več

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide Navodila za namestitev kompleta Powerline Nano500 XAVB5101 2012 NETGEAR, Inc. Vse pravice pridržane. Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno reproducirati, prenašati, prepisovati, shranjevati v sistemu

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini snemalnik

Navodila za uporabo Mini snemalnik Navodila za uporabo Mini snemalnik www.spyshop.eu Pred vami so navodila za pravilno uporabo mini snemalnika in opis funkcionalnosti. Lastnosti snemalnika: Naziv Mere Teža Kapaciteta spomina Snemanje Format

Prikaži več

CD190/195 Slovenian Quick start guide

CD190/195 Slovenian Quick start guide Registrirajte izdelek in pridobite podporo na www.philips.com/welcome CD190 CD195 Vodnik za hiter začetek 1 Povezava z drugimi napravami 2 Začetek uporabe 3 Uporaba Pomembna varnostna navodila Uporabljajte

Prikaži več

an-01-sl-Bluetooth_HD_glasbeni_sprejemnik_za_brezzicni_prenos_Belkin_G3A2000.docx

an-01-sl-Bluetooth_HD_glasbeni_sprejemnik_za_brezzicni_prenos_Belkin_G3A2000.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 55 43 34 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth HD glasbeni sprejemnik za brezžični prenos Belkin G3A2000 Kataloška št.: 55 43 34 KAZALO HITRI VODNIK

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi AC750 Model EX3800 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 44 84 98 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth naprava za prostoročno telefoniranje Jabra Drive Kataloška št.: 44 84 98 KAZALO Najlepša hvala... 2 Vaša

Prikaži več

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uvod Namen aplikacij ReSound je izboljšati vašo slušno izkušnjo, saj vam omogočajo, da bolje izkoristite svoj slušni aparat ReSound. ReSoundova inovativna

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 67 80 13 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 80 13 KAZALO VSEBINA PAKETA...3 NAMESTITEV IN UPORABA...3

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugimi elektromagnetnimi aparati ne smejo uporabljati tega

Prikaži več

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 101353 www.conrad.si TFA LT-102 VBODNI TERMOMETER Št. izdelka: 101353 1 KAZALO 1 LASTNOSTI...3 2 LCD ZASLON...3 3 ZAČETEK OBRATOVANJA...3 4 UPRAVLJANJE...4

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO 2 delni komplet PMR radijskih postaj Midland M48 S Kataloška

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO 2 delni komplet PMR radijskih postaj Midland M48 S Kataloška SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 121 41 10 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO 2 delni komplet PMR radijskih postaj Midland M48 S Kataloška št.: 121 41 10 KAZALO GLAVNE ZNAČILNOSTI...3 VSEBINA

Prikaži več

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah O opozorilih OPOZORILO: OPOZORILO označuje možnost poškodb lastnine, telesnih poškodb ali smrti. Dell Vostro 430 List s tehničnimi informacijami o nastavitvi in funkcijah Pogled s sprednje in zadnje strani

Prikaži več

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd 10028194 10029391 CS Timer 6 Spoštovani kupci, Čestitamo Vam za nakup. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi in uporabi, da bi ste izognili tehničnim poškodbam. Za

Prikaži več

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364 E-priročnik SL9364 SL9364 Revidirana izdaja V2 Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom www.spyshop.eu Izdelku so priložena navodila v angleščini, ki poleg teksta prikazujejo tudi slikovni prikaz sestave in delovanja izdelka. Lastnosti

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI Canyon multimedijski MP3 predvajalnik Artikel: CNR-MPV2 Opozorilo: Pred uporabo pozorno preberite navodila za uporabo. Podrobna navodila se nahajajo na priloženem CD mediju. Opozorilo: Pred uporabo napolnite

Prikaži več

an-01-Racunalniski_zvocniki_Hercules_XPS_2.1_Bassboost.docx

an-01-Racunalniski_zvocniki_Hercules_XPS_2.1_Bassboost.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 28 43 00 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Računalniški zvočniki Hercules XPS 2.1 Bassboost Kataloška št.: 28 43 00 KAZALO 1. PREDSTAVITEV... 3 1.1 VSEBINA

Prikaži več

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 3

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 3 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 12 33 32 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Laserliner tester napetosti AC tive Finder Kataloška št.: 12 33 32 KAZALO 1. FUNKCIJE / UPORABA... 3 2. VARNOSTNI

Prikaži več

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo 4P359542-1N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Domača stran: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Prikaži več

Safety and Regulatory Information

Safety and Regulatory Information WayteQ GPS Navigacija X980BT Navodila za uporabo Slovenska verzija Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje z uporabo WAYTEQ izdelkov! WAYTEQ si pridružuje pravico do končne verzije navodil za uporabo.

Prikaži več

docx

docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 139 55 62 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Full HD akcijska kamera Denver ACT-5040W Kataloška št.: 139 55 62 KAZALO UVOD... 3 SISTEMSKE ZAHTEVE... 3 LASTNOSTI

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Merilnik ogljikovega monoksida Testo Kataloška št.: 10 1

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Merilnik ogljikovega monoksida Testo Kataloška št.: 10 1 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 10 16 57 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Merilnik ogljikovega monoksida Testo 317 3 Kataloška št.: 10 16 57 KAZALO NAMEN UPORABE...3 TEHNIČNI PODATKI...3

Prikaži več

SL

SL SL SL B1.4 NAVODILA ZA VARNO IN UČINKOVITO UPORABO Čestitamo za nakup Nolanovega N-Com izdelka. Sistem N-Com B1.4 je izdelan po najnovejših tehnologijah in z najboljšimi materiali. Z dolgotrajnimi testi

Prikaži več

Vodnik za zaušesni slušni aparat (BTE) Moxi Fit

Vodnik za zaušesni slušni aparat (BTE) Moxi Fit Vodnik za zaušesni slušni aparat (BTE) Moxi Fit Hvala Zahvaljujemo se vam, ker ste izbrali slušne aparate Unitron. V podjetju Unitron si močno prizadevamo premagovati težave naglušnih ljudi. Tesno sodelujemo

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.:

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 75 31 33 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: 75 31 33 KAZALO 1. PRIKLOP STROJNE OPREME...3 2. KONFIGURACIJA

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 943577 www.conrad.si SISTEM BREZŽIČNEGA VIDEO PRENOSA PHILIPS SLV4200 Št. izdelka: 943577 1 KAZALO 1 POMEMBNE INFORMACIJE... 3 1.1 Priključitev na električno

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška š

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška š SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 86 83 42 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška št.: 86 83 42 KAZALO 1. UVOD...3 2. OPOZORILO! POMEMBNI

Prikaži več

MT40X Kratka navodila

MT40X Kratka navodila MT40X Kratka navodila Spoznajte svojo uro Kamera Mikro vrata USB Tipka za vklop/ izklop Reža kartice SIM 2 Tipka za vklop/izklop Pritisnite in zadržite 3 sekunde za vklop. Pritisnite in zadržite 3 sekunde,

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka:

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka: SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 860750 www.conrad.si HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka: 860750 1 AKCIJSKA KAMERA XTC 200 Zahvaljujemo se vam za nakup akcijske kamere

Prikaži več

AKTIVNI PRENOSNI SISTEM Z BATERIJO HYBRID12VHF-BT ( ) 12" / 30cm 500W HYBRID15VHF-BT ( ) 15" / 38cm 700W Navodila za uporabo

AKTIVNI PRENOSNI SISTEM Z BATERIJO HYBRID12VHF-BT ( ) 12 / 30cm 500W HYBRID15VHF-BT ( ) 15 / 38cm 700W Navodila za uporabo AKTIVNI PRENOSNI SISTEM Z BATERIJO HYBRID12VHF-BT (15-6048) 12" / 30cm 500W HYBRID15VHF-BT (15-6049) 15" / 38cm 700W Navodila za uporabo GB Razlaga znakov SLO Trikotnik, ki vsebuje simbol strele se uporablja

Prikaži več

an-01-sl-Neprava_nadzorna_kamera_z_utripajoco_LED.docx

an-01-sl-Neprava_nadzorna_kamera_z_utripajoco_LED.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 11 75 222 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Neprava nadzorna kamera z utripajočo LED Kataloška št.: 11 75 222 KAZALO PRAVILNA UPORABA... 3 VSEBINA PAKETA...

Prikaži več

ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL9713 Revidirana izdaja / September 2014

ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL9713 Revidirana izdaja / September 2014 ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL9713 Revidirana izdaja / September 2014 Polnjenje naprave Če boste računalnik dalj časa uporabljali v načinu baterije, se prepričajte, da je baterija tabličnega računalnika

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 58 86 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Spajkalna postaja digitalna 80 W Ersa i- CON pico +150 do +450 C Kataloška št.: 58 86 58 Kazalo 1. Dodatki. 2 2.

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 973911 www.conrad.si OJAČEVALNIK SIGNALA NETGEAR WN2000RPT Št. izdelka: 973911 1 KAZALO 1 OBSEG DOBAVE... 3 2 LED PRIKAZI OJAČEVALNIKA SIGNALA... 3 3

Prikaži več

PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnos

PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnos PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X5.2015 / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnosti predmet sprememb! 1 Predstavitev Zahvaljujemo se

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

Linksys PLEK500 User Guide

Linksys PLEK500 User Guide Uporabniški priročnik Linksys PLEK500 Omrežni vmesnik Powerline Vsebina Pregled............... 2 Funkcije..................... 2 Kako deluje omrežje Powerline 3 Primer namestitve 3 Namestitev omrežja Powerline.....

Prikaži več

ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo

ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo Vsebina embalaže Izgled 1. Objektiv 2. Vklop/Način tipka 3. LED indikator 4. Sprožilec/Izbor tipka 5. USB vtičnica 6. Reža za Mikro SD kartico 7. Mikro

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 343712 www.conrad.si RADIO BUDILKA SANGEAN RCR-3 Št. izdelka: 343712 1 KAZALO 1 POMEMBNI VARNOSTNI NAPOTKI...3 2 UPRAVLJALNI ELEMENTI...4 3 LCD ZASLON...6

Prikaži več

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf Navodila za uporabo MT40X Vsebina 1 1 Glej pregled... 1 Tipka za vklop/izklop... 1 2 2 Odstranite trakove... 2 Pripenjanje novih trakov... 3 3 3... 3... 4 Vklop ure... 4... 4 Jezik... 4 4 5 5 5 6 6 7...

Prikaži več

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app Uporabniški račun V aplikacijo se je treba prijaviti z uporabniškim računom. Ob prvem zagonu vas bo aplikacija pozvala k registraciji (sign up) ali prijavi (sign

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 10 00 143 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Skrita nadzorna kamera v kemičnem svinčniku Technaxx Kataloška št.: 10 00 143 Kazalo Izjava o skladnosti... 2

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik CNR-BTU3 Bluetooth vmesnik A. Vsebina pakiranja Bluetooth USB Adapter Bluetooth programska oprema in CD z gonilniki Navodila za uporabo in CD 1. Namestitev Bluetooth programske opreme za Windowse 1. Vstavite

Prikaži več

Robot za mokro čiščenje Uporabniški priročnik

Robot za mokro čiščenje Uporabniški priročnik Robot za mokro čiščenje Uporabniški priročnik O robotu za mokro čiščenje Braava jet m6 Pogled od zgoraj Zadnji senzor priključitve na polnilno postajo Kamera Ročaj za preprosto prenašanje Zapah pokrova

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000 Podpora Zahvaljujemo se vam za nakup izdelka NETGEAR. Po namestitvi naprave poiščite serijsko številko na nalepki izdelka in jo uporabite za registracijo izdelka na spletni strani https://my.netgear.com.

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Tonski generator IDEAL Electrical PRO Kataloška št.:

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Tonski generator IDEAL Electrical PRO Kataloška št.: SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 61 90 90 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Tonski generator IDEAL Electrical PRO Kataloška št.: 61 90 90 KAZALO LASTNOSTI NAPRAVE...3 SESTAVNI DELI NAPRAVE...3

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 202600 www.conrad.si UNIVERZALNI POLNILNIK P600-LCD Št. izdelka: 202600 1 KAZALO 1 NAMEN UPORABE...3 2 OBSEG DOBAVE...3 3 VARNOSTNI NAPOTKI...4 4 UPRAVLJALNI

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA MONTAŽO IN UPORABO Št. art. : 512375 www.conrad.si DC-AC RAZSMERNIK PI 75-12 Št. artikla: 512375 1 KAZALO VSEBINE 1 NAMEN UPORABE... 3 2 RAZLAGA SIMBOLOV... 3 3 VARNOSTNA OPOZORILA...

Prikaži več

Adaptive Sound Technology Dodatek

Adaptive Sound Technology Dodatek Adaptive Sound Technology Dodatek Prva namestitev televizorja Sistem je opremljen s funkcijo Adaptive Pregled prve namestitve Sound Technology, ki omogoča optimalno doživetje zvoka pri postavitvi več zvočnikov,

Prikaži več

an-01-Stikalo_za_luc_za_na_stopnisce_Zamel_ASP-01.docx

an-01-Stikalo_za_luc_za_na_stopnisce_Zamel_ASP-01.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 146 29 41 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Časovno stikalo za luč za na stopnišče Zamel ASP-01 Kataloška št.: 146 29 41 KAZALO OPIS NAPRAVE... 3 LASTNOSTI...

Prikaži več

_ _BDA_Eisbereiter_Klarstein.indd

_ _BDA_Eisbereiter_Klarstein.indd Zitruspresse orange ICE6 Icemeister 10028097 10028098 Dragi Nakupovalec / Draga Nakupovalka, Čestitamo Vam za nakup Klarstein opreme. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Daljinski sprožilec za fotoaparat, iskalec ključev in zaščita

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Daljinski sprožilec za fotoaparat, iskalec ključev in zaščita SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 132 67 52 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Daljinski sprožilec za fotoaparat, iskalec ključev in zaščita pred krajo X4 Life xmarty Kataloška št.: 132 67 52

Prikaži več

English

English Copyright 2009Huawei Technologies Co., Ltd. Vse pravice pridržane Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno razmnoževati ali posredovati v kakršnikoli obliki ali na kakršenkoli način brez predhodnega pisnega

Prikaži več

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L KRATKA NAVODILA ZA UPORABO VSEBINA PAKETA HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L NAPAJALNI ADAPTER ADAPTER ETHERNET KABEL (CAT5 UTP) MED POSTAVITVIJO,

Prikaži več

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informacije v tem priročniku se lahko spremenijo brez prejšnjega obvestila. Edine garancije za HP-jeve

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 646217 www.conrad.si BREZŽIČNI MERILNIK TEMPERATURE IN ZRAČNE VLAGE Št. izdelka: 646217 1 KAZALO VSEBINE 1 NAMEN UPORABE... 3 2 NAVODILA ZA VARNOST...

Prikaži več

an-01-sl-Polnilnik_za_baterije_Ansmann_Powerline_8

an-01-sl-Polnilnik_za_baterije_Ansmann_Powerline_8 SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 75 96 95 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Polnilnik za baterije Ansmann Powerline 8 Kataloška št.: 75 96 95 KAZALO Slika... 2 Uvod... 2 Varnostni napotki...

Prikaži več

ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL8989 Prva izdaja / Avgust 2014

ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL8989 Prva izdaja / Avgust 2014 ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL8989 Prva izdaja / Avgust 2014 Polnjenje naprave Če boste računalnik dalj časa uporabljali v načinu baterije, se prepričajte, da je baterija tabličnega računalnika ASUS

Prikaži več

Microsoft Word - LIFELINE2-navodila uporabniku.doc

Microsoft Word - LIFELINE2-navodila uporabniku.doc TUNSTALL TELECOM Whitley Lodge Whitley Bridge Yorkshire DN14 0HR, UK NAVODILA ZA UPORABO TELEFONA Lifeline 2 Plus VAŠ TELEFON Lifeline 2 Plus KAJ STORITI V SILI V VLOGI NAVADNEGA TELEFONSKEGA APARATA DODATKI

Prikaži več

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL ZDA Št. gradiva U9NT8460 Operativni dokument Dodatne informacije Informacije o skladnosti s pre

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL ZDA Št. gradiva U9NT8460 Operativni dokument Dodatne informacije Informacije o skladnosti s pre Operativni dokument Dodatne informacije Informacije o skladnosti s predpisi Za sestavne dele sistema GRADE 1 Kazalo vsebine stran Varnostni znaki in oznake... 3 Varnostna sporočila... 4 Druge nalepke...

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 134 09 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO APA hitro-zaganjalni-sistem 16558 zaganjalna napetost (12 V)=600 A Kataloška št.: 134 09 58 Kazalo 1. Varnostna

Prikaži več

Microsoft Word Navodila za povezavo naprave v oblak_SLO

Microsoft Word Navodila za povezavo naprave v oblak_SLO Navodila za povezavo naprave v oblak Navodila naj se predajo končnemu uporabniku. SLO Id.: 17-16-14-2968-03 5.2017 Navodila za povezavo naprave v oblak Id.: 17-16-14-2968-03 5.2017 Natisnjeno v Sloveniji,

Prikaži več

Vedno smo vam pripravljeni pomagati Registrirajte izdelek in pridobite podporo na Imate vprašanje? Obrnite se na Philips XL490

Vedno smo vam pripravljeni pomagati Registrirajte izdelek in pridobite podporo na   Imate vprašanje? Obrnite se na Philips XL490 Vedno smo vam pripravljeni pomagati Registrirajte izdelek in pridobite podporo na www.philips.com/support Imate vprašanje? Obrnite se na Philips XL490 XL495 Uporabniški priročnik Vsebina 1 Pomembna varnostna

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA MONTAŽO IN UPORABO Št. art. : 750963 www.conrad.si KOMPLET ZA VIDEO NADZOR Z BARVNO KAMERO Št. artikla: 750963 Ta navodila za uporabo so priložena izdelku, kateremu so namenjena. Vsebujejo

Prikaži več

AN-3DG20 Operation-Manual SI

AN-3DG20 Operation-Manual SI MODEL AN-3DG20 3D-OČALA ZA 3D-TELEVIZOR SHARP AQUOS PRIROČNIK ZA UPORABO Ta 3D-očala (AN-3DG20) so namenjena samo za 3D-televizorje SHARP AQUOS LCD. Za podrobnosti o nastavitvah 3D-funkcij in uživanje

Prikaži več

Kazalne naprave in tipkovnica Uporabniški priročnik

Kazalne naprave in tipkovnica Uporabniški priročnik Kazalne naprave in tipkovnica Uporabniški priročnik Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je zaščitena blagovna znamka družbe Microsoft Corporation v ZDA. Opomba o izdelku V

Prikaži več

ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL8456

ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL8456 ASUS Tablet Priročnik za uporabo SL8456 Polnjenje naprave Če boste računalnik dalj časa uporabljali v načinu baterije, se prepričajte, da je baterija tabličnega računalnika ASUS povsem napolnjena. Ne pozabite,

Prikaži več

SLO NAVODILO ZA MONTAŽO IN UPORABO : št. art Alarm za odprta okna/vrata Stabo Št. izdelka: Navodila za uporabo so ses

SLO NAVODILO ZA MONTAŽO IN UPORABO : št. art Alarm za odprta okna/vrata Stabo Št. izdelka: Navodila za uporabo so ses SLO NAVODILO ZA MONTAŽO IN UPORABO : št. art. 75 43 18 www.conrad.si Alarm za odprta okna/vrata Stabo Št. izdelka: 75 43 18 Navodila za uporabo so sestavni del izdelka. Vsebujejo pomembne napotke za pripravo

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 191097 www.conrad.si LED PREMIČNA SVETILKA Z JAVLJALNIKOM GIBANJA Št. izdelka: 191097 1 KAZALO 1 NAMEN UPORABE...3 2 VARNOSTNI IN NEVARNOSTNI NAPOTKI...3

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 1

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 1 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 105 06 50 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 105 06 50 KAZALO 1. VSEBINA PAKETA...3 2. SESTAVNI DELI

Prikaži več

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI IZUM, 2015 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Uporaba tiskalnika...

Prikaži več

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Hitro in preprosto do cilja s kodami QR Ne glede na to, ali potrebujete informacije

Prikaži več

SL

SL SL SL B1 NAVODILA ZA VARNO IN UČINKOVITO UPORABO Čestitamo za nakup Nolanovega N-Com izdelka. Sistem N-Com B1 je izdelan po najnovejših tehnologijah in z najboljšimi materiali. Z dolgotrajnimi testi in

Prikaži več

Navodila za uporabo PROSTOSTOJEČE GARDEROBNO STOJALO IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000

Navodila za uporabo PROSTOSTOJEČE GARDEROBNO STOJALO IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Navodila za uporabo PROSTOSTOJEČE GARDEROBNO STOJALO IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Hitro in preprosto do cilja s kodami QR Ne glede na

Prikaži več

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomočjo aplikacije Outlook, katero lahko prenesete s pomočjo trgovine App Store. Ko aplikacijo zaženete se vam pojavi naslednje

Prikaži več

Priročnik za uporabnika SLO _09

Priročnik za uporabnika SLO _09 24849802-04_09 KAZALO SPLOŠNE INFORMACIJE................................................................. Pag. 4 Tehnične značilnosti.................................................................................

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 884008 www.conrad.si SKENER CONRAD MOBILE SCAN COMFORT, 2 GB Št. izdelka: 884008 1 KAZALO 1 NAMEN UPORABE... 3 2 OBSEG DOBAVE... 3 3 VARNOSTNI NAPOTKI...

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 59 56 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Mini prenosni zvočnik Technaxx MusicMan Giant Soundstation Kataloška št.: 59 56 58 Izjavo o skladnosti te naprave

Prikaži več

_ _ _BDA_Glasheizung_Klarstein_Update.indd

_ _ _BDA_Glasheizung_Klarstein_Update.indd KONVEKCIJSKI GRELEC 10006588 10006589 10011265 Spoštovani kupci, Čestitamo Vam za nakup. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi in uporabi, da bi ste izognili tehničnim

Prikaži več

untitled

untitled MP3 predvajalnik Navodila za uporabo in garancija Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 60783HB43XI Dragi kupec! Vaš novi, majhen in barvit MP3 predvajalnik lahko, zahvaljujoč integrirani zaponki, pri - trdite skoraj

Prikaži več

SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0

SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0 SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Vsebina paketa 6 Postavitev naprave 8 Kartica SIM ali USIM 10 Baterija 15 Vklop ali izklop naprave

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 19 14 56 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Univerzalni širokopasovni predojačevalnik Kemo B073, komplet za sestavljanje Kataloška št.: 19 14 56 Kazalo Slike...

Prikaži več

SL

SL SL SL B1 NAVODILA ZA VARNO IN UČINKOVITO UPORABO Čestitamo za nakup Nolanovega N-Com izdelka. Sistem N-Com B1 je izdelan po najnovejših tehnologijah in z najboljšimi materiali. Z dolgotrajnimi testi in

Prikaži več