OB KONCU LETA 2011 NK ODRANCI

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "OB KONCU LETA 2011 NK ODRANCI"

Transkripcija

1 NK ODRANCI

2 "V vsaki zmagi je poraz, v vsakem porazu zmaga. Vztrajni zmagujejo." (italijanski pregovor) Spoštovani! Izteka se še eno športno koledarsko leto. Za nami je še eno leto, ki je bilo posuto z obilico dogodkov znotraj našega kluba in v okolici. Izteka se leto, ki je v prvi polovici postreglo z veseljem in praznovanjem, v drugi polovici z vztrajnim privajanjem na razmere. Nogometni klub Odranci je tudi letos uspešno izpeljal vsaj tekmovanja v katerih sodeluje. Tudi v tem letu smo uspešno izvedli obe največji prireditvi, kresovanje ob prvem Maju in tradicionalno že 17.ajdovo noč, V Odrancih smo gostili sloviti grški klub A.E.K. iz Aten in druge reprezentance, sodelovali pri čistilni akciji. Skratka izpeljali smo vse, kar smo si na začetku leta 2011 zadali na občnem zboru. Vsekakor pa je tudi letos bila prva domena kluba nogomet. Kronološki pregled skozi leto bomo najprej posvetili članski ekipi našega kluba. ČLANSKA EKIPA Članska ekipa je jesenski del sezone 2010/11 končala na prvem mestu na tretjeligaški razpredelnici. Optimizma v ekipi v zimskem premoru ni manjkalo in motivacija je ekipo spremljala skozi priprave na preostanek sezone. Vodstvo ekipo je bilo popolnoma identično prejšnjemu, trener ekipe je bil še naprej Štefan Škaper, kader ekipe pa je bil enak jesenskemu delu, edina okrepitev je bil le Nikola Oluić na dvojno registracijo iz lendavske Nafte. Ekipa je pred uvodom v spomladanski del sezone v zimskih pripravah odigrala tudi nekaj prijateljskih tekem in dosegla sledeče rezultate: GANČANI ODRANCI 2:5 ALUMINIJ ODRANCI 3:0 ODRANCI NAFTA 0:6 ODRANCI PLITVICA GOJANAC (CRO) 0:2 ODRANCI MURA 05 0:1 ODRANCI IŽAKOVCI 8:2 ODRANCI HOTIZA 8:1 Po prijateljskih srečanjih je bil čas za drugo polovico prvenstva v 3.SNL-vzhod. V uvodnem prvem spomladanskem krogu je v Odrancih gostovala Bistrica, ki nam je v jesenskem delu povzročila nemalo težav. Tokrat je bila boljša naša ekipa, mož odločitve v Odrancih pa je bil prav Nikola Oluić. Že naslednji teden se je igral derbi v Veržeju, kjer naša ekipa prav nič ni prepustila naključju. Zmago nad Veržejem s 0:3 sta zagotovila Zelko z dvema in Erjavec z enim zadetkom.

3 Sledil je derbi vrha razpredelnice. V goste nam je prišel direktni konkurent, celjski Simer Šampion in v Odrancih pokazal, da resna namerava osvojiti naslov prvaka, saj so Celjani zmagali z 2:4, zadetka za našo ekipo pa sta prispevala Zelko in Raduha. Rane po porazu so bile zakrpane teden dni pozneje, ko je bil na Koroškem premagan Dravograd. Zelko, Tkalec in Žerdin so zadeli za našo ekipo, domač poraz je uspel z golom ublažiti Ljubanič. Zelko je doma skoraj sam razbil še Šentjur, za končnih 4:0 je zadel še Gostan. Pravo dramo smo spremljali v Gradu na Goričkem, kjer je dolgo časa kazalo na derbi brez golov. Rezultat 0:1 in zmago naše ekipe je v zaključku tekme zagotovil Jerebic Sandi. V 20.krogu je v Odrancih presentilo Zreče in z zmago 1:2 odščipnilo naši ekipi pomembne točke. Edini gol je dosegel Raduha. Na vselej težkem gostovanju v Malečniku se je končalo z remijem. Gledalci smo videli po gol na vsaki strani, malečnikovega je zadel Zelko. V 22.krogu so Škaperjevi varovanci odigrali skoraj najboljšo tekmo v spomladanskem delu. V derbiju proti Čardi so zmagali z 4:2. Po zaostanku z 0:1 so za našo zmago zadeli Raduha, Ivanič in 2x Zelko. Še bolj so se fantje namučili na gostovanju v Stojncih, kjer se je končalo s 3:3. Strelci so bili Sreš, Ivanič in Gostan. Na srečo je podobne rezultate dosegal tudi Simer in se nikoli ni popolnoma približal naši ekipi. Tik pred zadnjimi odločitvami je v Odrancih gostovala še Paloma in morala priznati premoč z 3:1. Strelca sta bila Zelko in 2x Raduha. In Odranci smo prišli v situacijo, da bo derbi proti Tromejniku odločal o prvaku. Našim fantom je za naslov prvaka zadoščala le točka. In prav tako se je zgodilo. V Odrancih ni bilo golov, slavje po tekmi pa huronsko in šampionsko.

4 Sledilo je le še zadnje dejanje nepozabne sezone. Tekma, ki ni odločala prav o ničemer se je odvijala v Štorah, kjer pa je naša ekipa, kljub nepomembnosti srečanja ugnala še Kovinar z 1:3. Zmago sta z goli potrdila Zelko 2x in Tkalec. Ekipo pa je s tribun bučno podpirala formirana navijaška ekipa odrančarjev, ki so pozneje igralcem in vodstvu ekipe pripravili tudi nepozaben sprejem v Odrancih.

5 OSVOJITEV NASLOVA PRVAKA 3.SNL-vzhod SE JE V ZGODOVINO ODRANSKEGA NOGOMETA ZAPISALA KOT NAJVEČJI KLUBSKI USPEH V NJEGOVI ZGODOVINI!!! Po odlični sezoni 2010/11 je bil čas za poletni premor, ki pa je v naši ekipi prinesel obilico sprememb, katerih odranski navijači že dolgih let niso bili vajeni. Vodstvo kluba se je odločilo, da kljub prvemu mestu v prejšnji sezoni zavrne drugoligaško tekmovanje in se odloči še naprej tekmovati v 3.SNL-vzhod. Pozneje tudi ni našlo skupnega jezika s trenerjem Štefanom Škaperjem. Namesto njega je vodenje odranskega moštva prevzel Milan Koblencer. Prevzel pa je precej spremenjeno ekipo, napram prejšnji sezoni. Klub so v poletnem prestopnem roku zapustili: - Jerebic Aleksander (Nafta) - Sreš Dejan (Nafta) - Zelko Boštjan (Nafta) - Raduha Patrik (Nafta, potekla pogodba o dv.registraciji) - Horvat Denis (Turnišče) - Zlatar Daniel (Agroservis Beltinci) - Erjavec Gorazd (končal aktivno kariero) - Pejnovič Luka (Puconci) Ekipo pa so okrepili: - Duh Tadej (Nafta) - Voroš Patrik (dv.registracija iz nk Nafta) - Voroš Nino (dv.registracija iz nk Nafta) - Dugonjič Denis (Gančani) - Mlinarič Primož (nd Ptuj) - Kocet Robert (Nafta) - Balažic Mario - Duh Jernej - Raduha Danijel (Lipa) - Janev Boris (Mura 05) - Dirnbek Nino (Veržej)

6 V pripravljalnem obdobju je ekipa odigrala tudi nekaj spodaj imenovanih prijateljskih tekem: ODRANCI - A.E.K Atene 0:5 IŽAKOVCI ODRANCI 1:4 BELTINCI ODRANCI 4:1 BOGOJINA ODRANCI 1:2 ODRANCI LIPA 6:1 ODRANCI GRANIČAR Kotoriba 5:1 21.avgusta pa se je tudi začela nova tretjeligaška sezona, v katero je klub stopil z realnimi cilji, jesenski del zaključiti nekje na sredini razpredelnice. Za uvod je v Odrancih gostoval Grad in naša ekipa je sezono začela z zmago s 3:1. Zmago so z goli zagotovili Gostan, Voroš Nino in Tkalec. V drugem krogu na gostovanju v Sl.Bistrici, se je slika obrnila. Igra je bila veliko slabša in posledično je prišel prvi poraz s 3:1. Edini gol za našo ekipo je dosegel Žerdin. V 3.krogu je v Odrancih z 2:3 zmagal še Dravograd, Gostan je z dvema goloma odločil v 4.krogu na gostovanju v Zrečah, Tkalec pa v 5.krogu doma proti Palomi. Potem pa se je začela črna serija. Najprej poraz v 6.krogu proti Kovinarju v gosteh z 3:1, nato doma v derbiju proti Tromejniku z 1:2, in v 8.krogu kljub vzpodbudni igri na gostovanju pri Zavrču z 3:1. V 9.krogu nas je na domačih tleh premagal takrat direktni konkurent na lestvici, Stojnci s 3:1, Sledil je še poraz v Martjancih pri Čardi s 4:3, ki ga ni uspela ublažiti niti menjava trenerja, saj je Milana Koblencerja na klopi zamenjal Jože Rous. Svetel trenutek se je prikazal proti Veržeju, ko je Tkalec z golom odločil prekmursko prleški derbi. Ko smo že mislili, da bo vendarle bolje, smo ponovno doživeli hladen tuš, proti Malečniku, potem, ko smo že vodili s 3:0 in imeli zmago dobesedno v rokah. Na koncu je bilo 3:4. Za konec je ekipa doživela še grenak poraz na gostovanju pri Rakičanu s 3:0 in jesenski del sezone končala na 12.mestu 3.SNL-V.

7 POKALNE TEKME: Tudi v prejšnji sezoni je naša ekipa sodelovala v pokalnih tekmovanjih. Na nivoju pokala MNZ Lendava so fantje igrali v finalu pokala, ki je skupaj z dnevom nogometa tokrat potekal na mestnem štadionu v Lendavi. Kljub vlogi favorita, pa je v finalu bila boljša Hotiza, ki je našo ekipo pred 700 gledalci v Lendavi premagala s 4:1 in osvojila naslov prvaka pokala MNZ Lendava.

8 V novi sezoni je igranje v finalu prejšnjega pokala MNZ Lendava posledično pomenilo sodelovanju v pokalu HERVIS, kjer je v 1.krogu naši ekipi nasproti stal Veržej, ki ga je v Veržeju skorajda sam premagal Žerdin Mitja in s tremi zadetku našo ekipo popeljal v 2.krog, v katerem nam je žreb namenil ljubljanski Bravo1 Interblock, ki se v Odrancih sprehodil do četrtfinala. Bilo je 0:7, kar pa je pomenilo tudi slovo naše ekipe od pokalnega tekmovanja. Bolje nam je šlo v pokalu MNZ Lendava, kjer smo v 3.krogu v gosteh po streljanju enajstmetrovk premagali Virs Bistrico z 7:8. Za nadaljevanje pokala bo potekal žreb. Tekme se bodo igrale spomladi. MLAJŠE SELEKCIJE: Večina vseh selekcij v pogonu mlajših kategorij je tudi v letošnjem iztekajočem se letu sodelovala v ligah znotraj MNZ Lendava. V našem klubu delujejo selekcije mladincev, starejših dečkov do 14 let, mlajših dečkov do 12 let, starejših cicibanov do 10 let in mlajših cicibanov do 8 let, kar pa je tudi najmlajša selekcija v našem klubu. V klubu se lahko pohvalimo s trenutno izredno močno zasedbo mladinske ekipe, ki tekmuje v mladinski ligi MNZ Lendava. V lanski sezoni so mladinci prvenstvo zaključili na 4.mestu med 8 ekipami, a se ekipa lahko pohvali, da je bil Alen Šernek 3.strelec lige s 24 goli. Tako so bili poleg Šerneka pripravam članske ekipe pred novo sezono priključeni še Hozjan Gašper, Kavaš Benjamin, Horvat Patrik Smej Damir. Med njimi je vseeno dominiral Šernek in se izkazal z zadetkom na pripravljalni tekmi v Bogojini, ter igral tudi v začetni enajsterici proti A.E.K.-aju. Zanimanje za te igralce je pozneje pokazala tudi lendavska Nafta, h kateri so se na posojo priključili omenjeni nogometaši, prevsem z namenom, da si nabirajo izkušnje in da sčasoma dobimo podjetne igralce, ki bi lahko zastopali barve članske ekipe. Tako naš klub od teh igralcev v prihodnjih letih pričakuje še veliko znanja in predvsem nogometni zrel mladi domači kader. Tudi letos mladinci po polovici prvenstva držijo 4.mesto z 12 točkami. Med strelci pa sta najboljša Šernek Alen z 13-imi in Horvat Patrik z 11 goli. Pred novo sezono so mladinci dobili tudi novega trenerja, saj je Zver Vladoja na klopi zamenjal Horvat Alojz. Pred novo sezono se je formirala tudi ekipa starejših dečkov do 14 let, ki so v klubu zamenjali kadetsko ekipo. Njeno vodenje je prevzel Zakojč Damjan. V ligi 4 ekip pod okriljem MNZ Lendava je naša ekipa trenutno na zadnjem 4.mestu s 3 točkami. Najboljši strelec ekipe pa je Čurič David z 6-imi goli.

9 Dvanajtletniki so v ligi 8-ih ekip trenutno na 6.mestu. Najboljši strelec ekipe je trenutno Copot David s 16-imi goli. Še mlajši, destletniki trenutno zasedajo 5.mesto v ligi med 7 ekipami. Najboljša strelca ekipa sta Kavaš Vito in Hozjan Blaž s po 6 goli. Selekcijo do 10 let v letošnji sezoni s klopi vodi Smodiš Ivan. Najmlajši v našem klubu pa so osemletniki, ki se svojih prvih nogometnih prvin učijo pod vodstvom Smodiš Ivana. Igrajo pa v turnirskem sistemu lige, kjer se merijo skupaj s svojimi vrstniki. V 7.krogih so 4x remizirali, 2x zmagali in enkrat izgubili, vseeno pa jim je na prvem mestu posnemati nogometne zvezdnike s tv ekranov in se naučiti osnov za nadaljnje nogometno udejstvovanje.

10 Mlajše selekcije pa pred novo sezono čaka najverjetneje precej strukturnih sprememb, tako v trenerskih kadrih, kot tudi sami nogometni šoli, ki bo v prihodnjih letih najverjetneje postala veja zase. Poleg vseh ligaških obveznosti pa se mlajše selekcije udeležujejo tudi številnih pokalov, turnirjev»rad igram nogomet«in udejstvovanja v programu Grassrots. GOSTOVANJE TUJIH KLUBOV IN REPREZENTANC v ODRANCIH: V letu 2011 so v Odrancih ponovno gostovali tuji klubi velikega formata in odransko zelenico izkoristili za priprave na novo prvenstveno sezono. Tako je letos v Odrancih gostoval grški mogotec iz Aten, ekipa A.E.K., ki je naše igrišče izkoristil za priprave na novo sezono grške Super lige in Evropske lige. V Odrancih so se Grki mudili kar 2 tedna in bili nad uspehom priprav navdušeni, saj jim je vodstvo našega kluba in vzdrževalci vseskozi nudilo maksimalno dobre pogoje za dober in dovršen trening. Pripravljalne treninge je vseskozi spremljalo veliko okoliških trenerjev, katerim je grški klub skozi treninge ponujal nove trenerske in taktične zamisli. Sredi priprav je A.E.K. odigral tudi prijateljsko tekmo z našo ekipo, in jo premagal z 0:5. Toda Grki se v prvem delu niso posebej naigrali, saj jim je naša ekipa vseskozi nudila kvaliteten odpor. Do razlike v kvaliteti je prišlo v drugem delu, ko je padla večina zadetkov. Vseeno pa je bilo gostovanje tovrstnega kluba v Odrancih velika promocija za naš šport in želja, v prihodnjih letih pripeljati še koga podobnega.

11 Sredi novembra je bila v Odrancih odigrana še pokalna tekma reprezentanc Slovenije in Srbije v okviru regionalnega pokala. Reprezentanci sta se razšli z remijem 2:2, medtem ko je slovenska reprezentanca odigrala precej oslabljena, saj se je veliko znanih igralcev iz te selekcije mudil v svojih klubih v tujini. PRIREDITVE V OKVIRU NK ODRANCI: Tudi v letu 2011 je Nk Odranci sodeloval in pripravljal tradicionalne prireditve v Občini. Spomladi smo aktivno sodelovali v občinski čistilni akciji, kjer smo skupaj z drugimi društvi, osnovno šolo in prostovoljci čistili našo občini. Konec aprila smo izvedli tradicionalno kresovanje in postavljanje mlaja ob 1.maju, ki ga je nekoliko skalilo deževno in mrzlo vreme.

12 Sredi julija pa smo izvedli tradicionalno, že 17.ajdovo noč, ki je tokrat v primerjavi s prejšnjimi leti potekala nekoliko drugače. V petek, 9.julija smo imeli že tradicionalno druženje za mlade in mlade po srcu. Tokrat smo v goste povabili hrvaške legende PRLJAVO KAZALIŠTE, kot predskupini pa sta nastopili skupini AFTER END in DISSMISED. Petkovo prireditev je obiskalo okoli 2000 obiskovalcev, kar smo tudi nekje pričakovali. Petkov dogodek je v veliki meri uspel, kar nam predstavlja še večje izzive in voljo za prihodnje leto. Sobotno dogajanje smo pričeli ob 13 uri popoldan, tokrat nekoliko drugače kot prejšnja leta. Tradicionalne vaške igre so letos zamenjali srečanje upokojencev in druženje z glasbo, ter kulturnim programom. Za glasbo je v vročem popoldnevu skrbel ansambel PREKMURSKI DEČKI, kulturni program za upokojence pa je pripravila osnovna šola Odranci. Zmes so svojo dejavnost na stojnicah predstavila vsa društva v Občini, pozneje je sledilo še tradicionalno kujanje odranskega bograča, v katerem je sodelovalo 8 ekip, zmagalo je društvo za šport in turizem Neuničljivo upanje Odranci. Seveda že popoldan ni manjkalo prave odranske ajdove kaše in pristne domače kapljice. Sobotno druženje je v večernem programu zaključil ansambel SAŠA AVSENIKA, ki je navdušil s pristnimi Avsenikovimi melodijami in na prireditveni prostor nagnetel 2000 obiskovalcev. Skladno z zabavo je potekal tudi tradicionalni srečelov. Ajdova noč je uspela v vseh pogledih, predvsem sobotni obisk je presegel prvotna pričakovanja organizatorjev. K temu je v veliki meri pripomoglo tudi vreme, ki je bilo v obeh dneh sončno in vroče. Ob koncu leta nogometni klub Odranci čaka še raznos koledarjev ob koncu leta in občni zbor ter zaključek, kateremu danes prisostvujemo. Na njem bomo zaključili misli ob koncu leta, ter pripravili plane za prihodnje leto, v katerem nas čaka še več dela, saj bomo poleg tradicionalnih prireditev praznovali še 40-o obletnico nogometnega kluba Odranci. Tako bo potrebno veliko volje, da bomo kos vsem izzivom tudi v prihodnjem letu.

13 MEDIJSKA PREPOZNAVNOST: Velik napredek je klub naredil tudi v medijih, saj so uspehi kluba bili velikokrat zapisani v raznih virih informacij. Predvsem velika prepoznavnost kluba se izraža v spletni strani NK Odranci, na kateri ljubiteljem odranskega nogometa med sezono vsak teden aktivno v branje ponujamo analize posameznih tekem članske ekipe, aktivno spremljamo rezultate mlajših selekcij in bralcem ponujamo fotogalerije s posameznih tekem, ter aktivno obveščamo o vseh novostih v nogometnem klubu. V podporo nam je tudi inovativni medij Facebook, ki je zaradi velikega spektra članov še bolj inovativen. Prek njega aktivno vabimo gledalce na posamezne tekme in prireditve in podobno kot na spletni strani informiramo bralce. Na njem imajo bralci tudi možnost komentiranja in izražanja mnenj. Predvsem ta dva medija nam v prihodnjem letu predstavljata velik izziv, saj ju bomo še dopolnjevali in nadgrajevali in Vam tako ponudili popoln spekter informacij v sliki in besedi. Predvsem večjo pozornost bomo v prihodnjem letu namenili mlajšim selekcijam. Obenem že več kot leto uspešno sodelujemo z medijskimi partnerji Golgeter.com, ki pokriva nižjeligaški nogomet v vzhodni Sloveniji, pomurskimi mediji kot so: Pomurec.com, Pomurje.si, Sobotainfo.com, Lendavainfo.com, nekateri članki so se pojavili tudi na spletnem portalu nogomania.com. Uspešno sodelujemo tudi s časopisom Pomurski šport, kjer tedensko pripravljamo najrazličnejše analize tekem. In na koncu seveda kot se spodobi smo se dolžni zahvaliti vsem, ki ste nam tudi v letu 2011 pomagali. Zahvaljujemo se vsem našim zvestim pokroviteljem, sponzorjem in donatorjem za izkazano zaupanje, OBČINI ODRANCI za podporo, vsem članom kluba, UO NK Odranci, Vsem igralcem vseh selekcij, njihovim trenerjem in vodstvu, komunalnim delavcem, vsem prostovoljcem in VSEM VAM, dragi naši navijači, gledalci od doma in od drugod, da ste nam tudi letos nudili podporo in nas spremljali. HVALA VSEM!!! V upanju, da se bodo v letu 2012 stvari postavile na svoje mesto, Vas lepo pozdravljamo in Vam kličemo lep športni pozdrav do prihodnjega leta. Pripravil: Dejan Čurič Viri slik: - Lastni arhiv NK Odranci - in facebook NK ODRANCI - Pomurec.com (Voroš Damir) - Sobotainfo.com (Sobočan Aleš) - Lendavainfo.com - Pomurje.si (Erik Kavaš) - Gregor Čiček

14

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc Pravilnik NZS za futsal V1.0; Na podlagi 27. in 33. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije je Odbor za nujne zadeve na seji dne 29.08.2011 sprejel 2 PRAVILNIK NOGOMETNE ZVEZE SLOVENIJE ZA FUTSAL I. SPLOŠNE

Prikaži več

Microsoft Word - Osnutek zapisnika 7. seje IO MNZ Maribor.doc

Microsoft Word - Osnutek zapisnika 7. seje IO MNZ Maribor.doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99-90 fax: 02/250-99-91 02/250-99-99 fax: 02/250-99-98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

LIONEL MESSI

LIONEL MESSI LIONEL MESSI OSEBNA IZKAZNICA Polno ime: Luis Lionel Andrés Messi Datum rojstva: 24. junij 1987 ( Rosario, Argentina ) Državljanstvo: argentinsko Drugo državljanstvo: špansko Višina: 169 cm Teža: 67 kg

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA ZA POKAL MNZ (ČLANI IN

Prikaži več

Microsoft Word - Razpored tekmovanja 11. memoriala 2013-U13

Microsoft Word - Razpored tekmovanja 11.  memoriala 2013-U13 MEDNARODNI DVORANSKI NOGOMETNI TURNIR 11. MEMORIAL DANILA GOSTENČNIKA RAZPORED TEKMOVANJA U - 13 Dravograd-Dvorana Špic D, 07. DECEMBER 2013 Igralni dan SOBOTA, 07. DECEMBRA 2013 U - 13(2001 in mlajši)

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na Zadeva: Ljubljana, 4. 3. 2019 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Navodila_1819_Regions' Cup

Navodila_1819_Regions' Cup NZS STANDARD Št. / ozn. : NAV_1819_RC Verzija: V1.0 Zadeva: NAVODILA ZA KVALIFIKACIJSKO TEKMOVANJE REPREZENTANC MNZ ZA 11. UEFA POKAL REGIJ 2018/2019 1. ORGANIZACIJA ŠPORTNE PRIREDITVE 1.1. Splošno Nogometne

Prikaži več

499-3 Ljubljana, Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 201

499-3 Ljubljana, Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 201 499-3 Ljubljana, 15. 07. 2013 Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK 2013 20. julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 2013 26. julija - 1. avgusta 2013 UDELEŽENCI EP OSIJEK

Prikaži več

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. SNL V 1.0; 16.08.2017 Na podlagi določil Statuta NZS

Prikaži več

PROGRAM DELA_vsebina_finance_2019

PROGRAM DELA_vsebina_finance_2019 PROGRAM DELA 2019 TEKMOVANJA 2019 ODBOJKA TEKOČA TEKMOVANJA, SEZONA 2018/2019 DRŽAVNO PRVENSTVO IN POKALNO TEKMOVANJE MOŠKI ŽENSKE POKAL SLOVENIJE POKAL SLOVENIJE 1. DOL 1A. DOL 2. DOL 1B. DOL 3. DOL VZHOD

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA MNZ STAREJŠI DEČKI U15

Prikaži več

2. KROG_1SKLML_2015_16

2. KROG_1SKLML_2015_16 1. SLOVENSKA KADETSKA LIGA REZULTATI po odigranem 3. krogu Domači : Gosti Rezultat Kraj Datum Ura Šampion : Interblock 1:2 (1:2) Žalec 15.8.2015 16.00 Maribor : Olimpija Ljubljana 0:4 (0:2) Jarenina 15.8.2015

Prikaži več

Nogometna zveza Slovenije Čerinova 4, p.p. 3986, 1001 Ljubljana tel.: ZAPISNIK 2 seje Registracijske komisije NZS z dne Stran 1/

Nogometna zveza Slovenije Čerinova 4, p.p. 3986, 1001 Ljubljana tel.: ZAPISNIK 2 seje Registracijske komisije NZS z dne Stran 1/ Stran 1/5 Klub: FC Koper - 1 78940 Galešić Goran 11.03.1989 24 Beerschotac (BEL) 105079 Migliorini Andrea 22.03.1988 24 TUJINA 16.02.2013 Klub: ND Gorica - 16 48688 Jerkič Klemen 09.11.1989 17 ND Adria

Prikaži več

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška 25 1000 LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo naslednja moštva: 1. Hk Triglav Kranj 2. Hk Olimpija

Prikaži več

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski sezoni 2015/2016. V ta namen vam pošiljamo gradivo, ki

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na Zadeva: Ljubljana, 6. 3. 2018 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc

NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc NOGOMETNO SRCE Mojca Gubanc Mojca Gubanc Mojca Gubanc I. poglavje Požar se je že tri dni razplamteval po gozdu nad vasjo. Zdelo se je, da bo ogenj dosegel naselje pod hribom. Gasilci iz vasi in okolice

Prikaži več

Microsoft Word - navodila1SMLSKLjesen 09.doc

Microsoft Word - navodila1SMLSKLjesen 09.doc NAVODILA - OPOZORILA za 1. SML in 1. SKL JESEN TL 2009/2010 Klubom, ki so lastniki prostorov (igrišč) ali imajo sklenjeno pisno pogodbo z lastnikom o uporabi in ob upoštevanju še drugega pogoja, da imajo

Prikaži več

Microsoft Word _KOŀARKA_Oŀ_mlajši

Microsoft Word _KOÅ€ARKA_OÅ€_mlajÅ¡i Košarka za učence in učenke, letnik 2005 in mlajši Datum in kraj tekmovanja Šolska tekmovanja: od oktobra 2017 do maja 2018. Občinska tekmovanja: od decembra 2017 do februarja 2018. Področna tekmovanja:

Prikaži več

VPOGLED V DELO AKADEMIJE ATLETICA IN BENFICE Marjetka Orel Foto: Marko Nešić Strokovno delo v športu obsega načrtovanje, organiziranje, izvajanje, spr

VPOGLED V DELO AKADEMIJE ATLETICA IN BENFICE Marjetka Orel Foto: Marko Nešić Strokovno delo v športu obsega načrtovanje, organiziranje, izvajanje, spr VPOGLED V DELO AKADEMIJE ATLETICA IN BENFICE Marjetka Orel Foto: Marko Nešić Strokovno delo v športu obsega načrtovanje, organiziranje, izvajanje, spremljanje in vrednotenje športnih aktivnosti. Pri tem

Prikaži več

Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v ko

Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v ko Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v kolikor tekmovalna komisija na podlagi prijav ne odloči

Prikaži več

Z A P I S N I K 23. SEJE IZVRŠNEGA ODBORA NTZS, dne , ob uri, sejna soba Varnost Maribor, Šmartinska 106, Ljubljana. Prisotni člani IO

Z A P I S N I K 23. SEJE IZVRŠNEGA ODBORA NTZS, dne , ob uri, sejna soba Varnost Maribor, Šmartinska 106, Ljubljana. Prisotni člani IO Z A P I S N I K 23. SEJE IZVRŠNEGA ODBORA NTZS, dne 03.09.2013, ob 16.00 uri, sejna soba Varnost Maribor, Šmartinska 106, Ljubljana. Prisotni člani IO: Marjan Hribar, Robert Smodiš, Božo Šetina, Danijel

Prikaži več

Microsoft Word - Delac_napad Union Olimpije v sezoni 2005_06.doc

Microsoft Word - Delac_napad Union Olimpije v sezoni 2005_06.doc Teddy DELAČ Napadalne kombinacije KK UNION OLIMPIJA proti osebni obrambi na začetku sezone 2005/06 Uvod V tekmovalni sezoni 2005/06 je prišlo v člansko ekipo KK Union Olimpije veliko novih igralcev, zato

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

Sezona 2018/2019» 3.SNL-V 2018/19» 25. kolo» Zapisniki ODRANCI - POLANA 3 : 2 (1 : 2) Datum: ob Domači: Gostje: Kraj : Odranci Polana G

Sezona 2018/2019» 3.SNL-V 2018/19» 25. kolo» Zapisniki ODRANCI - POLANA 3 : 2 (1 : 2) Datum: ob Domači: Gostje: Kraj : Odranci Polana G Sezona 2018/2019» 3.SNL-V 2018/19» 25. kolo» Zapisniki ODRANCI - POLANA 3 : 2 (1 : 2) Odranci Polana Gledalcev: 500 Odranci Rezultat: 3 : 2 (1 : 2) Gl. sodnik: Šorli Armando (Maribor ) 1. pomočnik: Perger

Prikaži več

Microsoft Word - Kolaric_napad krozeci prst.doc

Microsoft Word - Kolaric_napad krozeci prst.doc Marko KOLARIČ ZNAČILNOSTI NAPADA»KROŽEČI PRST«ČLANSKE EKIPE KK PARKLJI BEŽIGRAD 1 UVOD V članku bom predstavil enega izmed napadov, ki jih je članska ekipa KK Parklji Bežigrad najpogosteje uporabljala

Prikaži več

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof.

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. Predstavitev šole 3 Zgodovina košarke v Rogaški Slatini Moška

Prikaži več

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL čl

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL čl HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška 25 1000 LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL članov bodo nastopala moštva naslednjih klubov: 1. SKHL

Prikaži več

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator:

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: O projektu Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013, je nadaljevanje uspešne zgodbe, ki smo jo pričeli graditi v letu 2011.

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 11 NK Radomlje/Slovenija Sobota, 13. april 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče NK DREN VRHNIKA : NK OLIMPIJA BELI Igrišče 1 ND BILJE : NK ŠAMPION Igrišče 2 9:00 NK BARTOG

Prikaži več

40 let ŠPORTNO DRUŠTVO VELIKA POLANA

40 let ŠPORTNO DRUŠTVO VELIKA POLANA 40 let 1977 2017 ŠPORTNO DRUŠTVO VELIKA POLANA 2 Kazalo NK POLANA. Štirideset let nogometa v Veliki Polani.... 3 Žiga Kotnjek Obeležujemo 40 let športa.... 5 mag. Damijan Jaklin Ob 40-letnici NK Polana....

Prikaži več

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komunalnega gospodarstva - Komunaliada 2019 - bo tokrat

Prikaži več

I. mladinci I. dečki I. članice II. zahod II. sever II. center I. zahod I. vzhod super liga I. mla I. d I. čla II. z II. s II. c I. za I. vz supe DRŽA

I. mladinci I. dečki I. članice II. zahod II. sever II. center I. zahod I. vzhod super liga I. mla I. d I. čla II. z II. s II. c I. za I. vz supe DRŽA II. sever II. center I. zahod I. vzhod I. mla I. d I. čla II. z II. s II. c I. za I. vz supe DRŽAVE LIGE, RVEVA I V LEU 2019 datum dan državno prvenstvo kategorija kraj kraj tekmovnja 1 1.jan 2 2.jan 3

Prikaži več

TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: za

TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: za TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: zabava in učenje osnovnih veščin baseballa: odbijanje

Prikaži več

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM:

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM: NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA 2018 2019 komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: 01 520 10 15 GSM: 031 878 805 e-mail: gorazd.trontelj@kzs.si 1. DEKLETA U13 1.

Prikaži več

Na podlagi 149

Na podlagi 149 4. /redna/ seja občinskega sveta Marec 2019 PREDLOG IMENOVANJA ČLANOV SVETOV JAVNIH ZAVODOV, PROGRAMSKIH SVETOV JAVNIH ZAVODOV IN SVETOV JAVNIH SKLADOV GRADIVO PRIPRAVILA: Občinska uprava PREDLAGATELJ:

Prikaži več

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5,

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, 2241 Spodnji Duplek) Prijave tekmovalcev: od 8. do

Prikaži več

Intervju: Kristijan »Kristi« Švab - Bajta | Tri doline v eni Bajti | Koroški spletni časopis

Intervju: Kristijan »Kristi« Švab - Bajta | Tri doline v eni Bajti | Koroški spletni časopis Kristijan Švab, večna sedemnajstica NK Korotan, je svojo nogometno kariero namenil prevaljskemu prvoligašu. Z občasnimi premori je za Korotan igral vse od malih nog, v 2. slovenski nogometni ligi, skupaj

Prikaži več

14. ŠPORTNE IGRE PSS

14. ŠPORTNE IGRE PSS Organizacija iger Mitja Tavčer 041 464 998 Anton Vodopivec 051 325 100 Aleš Pribožič 070 710 361 Tuji gostje Aleksander Žnidarko 031 704 501 Damjan Stopar 041 491 481 Medijska podpora in nastanitve Klemen

Prikaži več

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc 1 FINANČNI NAČRT ŠTUDENTSKEGA SVETA UNIVERZE V LJUBLJANI ZA LETO 2009, ki ga je Študentski svet Univerze v Ljubljani sprejel na seji dne 14. 1. 2009 in ga pošilja Upravnemu odboru Univerze v Ljubljani

Prikaži več

Pravila o tekmovanjih –

Pravila o tekmovanjih – IZVRŠNI ODBOR BALINARSKE ZVEZE SLOVENIJE Pravila o tekmovanjih Ljubljana, 21.03.2016 1 Na osnovi določil 52. člena Statuta Balinarske zveze Slovenije je Izvršni odbor BZS na svoji seji dne, 21. marca 2016

Prikaži več

Microsoft Word - Sklepi DS doc

Microsoft Word - Sklepi DS doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99 90 fax: 02/250 99 91 02/250-99 99 fax: 02/250 99 98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec

MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec 3. mesto na evropskem prvenstvu 2 x 1. mesto na svetovnem

Prikaži več

Zapisnik o tekmi Ljutomer - ŠRC Ljutomer ob Avto Rajh Ljutomer : Grad 3. SLOVENSKA NOGOMETNA LIGA VZH. T.L.15/16 8. krog Glavni sodni

Zapisnik o tekmi Ljutomer - ŠRC Ljutomer ob Avto Rajh Ljutomer : Grad 3. SLOVENSKA NOGOMETNA LIGA VZH. T.L.15/16 8. krog Glavni sodni Ljutomer - ŠRC Ljutomer 10.10.2015 ob 15.30 Avto Rajh Ljutomer : Grad Glavni sodnik: Bukovec Miran Lendava - Lendva Delegat: Žalik Danijel Turnišče Prvi pomočnik: Kranjc Tomaž Murska Sobota Drugi pomočnik:

Prikaži več

Zapisnik o tekmi KUZMA - KUZMA ob SLOVENSKA NOGOMETNA LIGA VZH. T.L.14/ krog Tromejnik G-Sukič : Avto Rajh Ljutomer Glavni s

Zapisnik o tekmi KUZMA - KUZMA ob SLOVENSKA NOGOMETNA LIGA VZH. T.L.14/ krog Tromejnik G-Sukič : Avto Rajh Ljutomer Glavni s KUZMA - KUZMA Tromejnik G-Sukič : Avto Rajh Ljutomer Glavni sodnik: Gergič Nejc Maribor Delegat: Hozjan Avgust Lendava - Lendva Prvi pomočnik: Cotič Urban Lovrenc na Pohorju Drugi pomočnik: Četrti sodnik:

Prikaži več

(Microsoft Word - Letno poro\350ilo NKR 2017_final)

(Microsoft Word - Letno poro\350ilo NKR 2017_final) NOGOMETNI KLUB RIBNICA LETNO POROČILO 2017 Ribnica, marec 2018 VSEBINA 1. PISMO PREDSEDNICE KLUBA... 4 2. OSNOVNI PODATKI... 7 3. ORGANI UPRAVLJANJA... 8 3.1. UPRAVNI ODBOR... 8 3.2. NADZORNI ODBOR...

Prikaži več

Microsoft Word - tp streljanju.doc

Microsoft Word - tp streljanju.doc Štev: PJ/JO-112-19.02/15 Na podlagi 32. člena Splošnega pravilnika za izvedbo tekmovanj v Zvezi za šport invalidov Slovenije-Paraolimpijskem komiteju (v nadaljnjem besedilu ZŠIS-POK) je Komisija za tekmovalni

Prikaži več

STORYLINE PROJEKT – OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - KrašnjA)

STORYLINE PROJEKT – OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - KrašnjA) STORYLINE PROJEKT OPB (Podružnična šola OS JANKA KERSNIKA BRDO - Krašnja) ULICA S TRGOVINAMI Tekst: Marta Per, vodja projekta, učenci v OPB Krašnja, gospa Brigita Rožič Foto: Helena Urbanija, Katarina

Prikaži več

Okrožnica 40/12 Ljubljana, Št.: 40/12 Ozn.: GP EČ/AZ Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS 2012/2013 Spoštovani, obveščamo vas,

Okrožnica 40/12 Ljubljana, Št.: 40/12 Ozn.: GP EČ/AZ Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS 2012/2013 Spoštovani, obveščamo vas, Okrožnica 4/ Ljubljana,.. Št.: 4/ Ozn.: GP Č/Z Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS / Spoštovani, obveščamo vas, da je Izvršni odbor NZS zaradi sprememb sistema kvalifikacijskega tekmovanja

Prikaži več

U 11 Qualifikationsturnier

U 11 Qualifikationsturnier Razpored tekem kategorija U 11 NK Radomlje/Slovenija Sobota, 11. maj 2019 Ura Ekipa Ekipa Rezultat Igrišče NK DOL : NK BARTOG TREBNJE 1:1 Igrišče 1 NK RADOMLJE U10A : NK ŠAMPION 0:2 Igrišče 2 9:00 NK KOMENDA

Prikaži več

ZAPISNIK 4

ZAPISNIK 4 REGISTER SKLEPOV UPRAVNEGA ODBORA TZS 219 Predsednik: Mitja Tašler Člani UO: Miro Kregar, Sandi Ivančič, Uroš Medvedec, Matjaž Zupan, Matjaž Merhar, Bojan Trojar, Urška Ganc, Ana Seliškar Sekretar: Tomaž

Prikaži več

PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/ člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pra

PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/ člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pra PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/2020 1. člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pravil odbojkarske igre (FIVB), Pravilnika o tekmovanju

Prikaži več

Nogometna zveza Slovenije Predoslje 40a, 4000 Kranj ZAPISNIK 7. seje Registracijske komisije Nogometna zveza Slovenije z dne Klub: DNŠ Mura

Nogometna zveza Slovenije Predoslje 40a, 4000 Kranj ZAPISNIK 7. seje Registracijske komisije Nogometna zveza Slovenije z dne Klub: DNŠ Mura ZAPISNIK 7. seje Registracijske komisije z dne 15.02.2018 Klub: DNŠ Mura (984) 85548 Vuksanović Nikola 26.04.2002 16 NK Maribor Branik Klub: DNŠ Prevalje (806) 42717 Gec Jernej 03.09.1985 16 NK Akumulator

Prikaži več

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport STROKOVNI SVET ZA ŠPORT PRI JZR Železniki, 6.12.2011 Zapisnik 5. redne seje Strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki je potekala v pisarni direktorja JZR, v torek 6.12.2011, s pričetkom

Prikaži več

Poklicali ste brezplačno telefonsko linijo Kluba upokojencev Premogovnika Velenje

Poklicali ste brezplačno telefonsko linijo Kluba upokojencev Premogovnika Velenje AKTUALNA OBVESTILA št. 62 10. marec 2014 OBČNI ZBOR bo v ponedeljek, 31. marca ob 16. uri v Domu kulture Velenje NOGOMETNI KLUB RUDAR Uprava nogometnega kluba Rudar obvešča člane kluba upokojencev, da

Prikaži več

PDF generator

PDF generator RadoSt 22.03.2016 Objave v poročilu vsebujejo naslednja gesla: RADO STOJAVNOVIČ FESTIVAL KULINARIKE Press CLIPPING d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 5, 2000 Maribor, Slovenija, tel.: +386 2 25 040 10, fax:

Prikaži več

PROJEKTNO DELO

PROJEKTNO DELO DOBRODELNI PROJEKT ŽIVLJENJE JE KOŠARKA ZA RAZVOJ DRŽAVLJANSKE IN DOMOVINSKE KULTURE IN ETIKE. Pred vami je dokument, ki opredeljuje poslanstvo, strategijo in vizijo košarke v drugačni obliki. V osemletnem

Prikaži več

LETNO POROČILO 2014 Poročilo o delovanju NZS v letu 2014 Ljubljana, marec 2015

LETNO POROČILO 2014 Poročilo o delovanju NZS v letu 2014 Ljubljana, marec 2015 LETNO POROČILO 2014 Poročilo o delovanju NZS v letu 2014 Ljubljana, marec 2015 Široka paleta aktivnosti, s katerimi NZS izpolnjuje svoje poslanstvo za razvoj slovenskega nogometa, je poskrbela, da je bilo

Prikaži več

Po 6

Po 6 Po 21 členu Statuta Zveze nogometnih trenerjev Slovenije je Skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije na zasedanju dne 31. marca 2014 sprejela Disciplinski pravilnik Zveze nogometnih trenerjev Slovenije

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva

Prikaži več

RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI

RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI DEL (20 minut) 1. NAVAJANJE NA ŽOGO (12 minut) S klobučki

Prikaži več

Zapisnik o tekmi Ljutomer - ŠRC Ljutomer ob Avto Rajh Ljutomer : ND Lušt Beltinci 3. SLOVENSKA NOGOMETNA LIGA VZH. T.L.15/ krog

Zapisnik o tekmi Ljutomer - ŠRC Ljutomer ob Avto Rajh Ljutomer : ND Lušt Beltinci 3. SLOVENSKA NOGOMETNA LIGA VZH. T.L.15/ krog Ljutomer - ŠRC Ljutomer 07.11.2015 ob 14.00 Avto Rajh Ljutomer : ND Lušt Beltinci Glavni sodnik: Bukovec Miran Lendava - Lendva Delegat: Mauko Igor Ruše Prvi pomočnik: Perger Primož Maribor Drugi pomočnik:

Prikaži več

BIZELJSKI AJDOV KOLAČ, poročilo

BIZELJSKI AJDOV KOLAČ, poročilo Izpostava Brežice Cesta prvih borcev 41 8250 Brežice tel, fax: (07) 49 61 165 E-mail: marija.levak@siol.net DRUŠTVO KMETIC BREŽICE BIZELJSKO www.kmetijskizavod-nm.si Iz ajde pripravljamo številne jedi,

Prikaži več

15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE

15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE 15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE Lokacija prireditve: Ledna dvorana Športni objekti Maribor Koresova 7, 2000 Maribor Otvoritev 13. športnih iger PSS bo potekala v dvorani Tabor. Po otvoritvi

Prikaži več

5. Regionalna nepremičninska poslovna konferenca v Ljubljani, dne Spoštovani udeleženci 5. regionalne nepremičninske konference! Iskreno se

5. Regionalna nepremičninska poslovna konferenca v Ljubljani, dne Spoštovani udeleženci 5. regionalne nepremičninske konference! Iskreno se 5. Regionalna nepremičninska poslovna konferenca v Ljubljani, dne 22.10.2015 Spoštovani udeleženci 5. regionalne nepremičninske konference! Iskreno se vam zahvaljujemo, da ste s svojim obiskom, predavanji

Prikaži več

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem jahališču Hipodroma Lipica. Splošne informacije: Tekmovanje

Prikaži več

Ljubljana, VSEBINSKO IN FINANČNO POROČILO PANOGE ZA DESKANJE NA SNEGU ZA SEZONO 2018/ Uvod Sezona 2018/19 se je začela dokaj neorg

Ljubljana, VSEBINSKO IN FINANČNO POROČILO PANOGE ZA DESKANJE NA SNEGU ZA SEZONO 2018/ Uvod Sezona 2018/19 se je začela dokaj neorg Ljubljana, 05. 06. 2019 VSEBINSKO IN FINANČNO POROČILO PANOGE ZA DESKANJE NA SNEGU ZA SEZONO 2018/2019 1. Uvod Sezona 2018/19 se je začela dokaj neorganizirano, saj so bile številne aktivnosti, ki bi morale

Prikaži več

(Microsoft Word - O\212T - Koledar prireditev \(1\) \(2\))

(Microsoft Word - O\212T - Koledar prireditev \(1\) \(2\)) Občina KOLEDAR PRIREDITEV 2014 / informacije JANUAR Novoletni pohod Pohod - Vinji vrh Predstavitev v Promocija Qulandiji v Novem mestu Sejem 002014 Športno turistično Novo mesto 18.02014 Turistično Predstavitev

Prikaži več

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DOLOČBE 1. člen Ta navodila urejajo prilagajanje študijskih

Prikaži več

(MDPSJL 2019 bulletin 1 \226 SLO)

(MDPSJL 2019 bulletin 1 \226 SLO) MLADINSKO DRŽAVNO PRVENSTVO SLOVENIJE V JADRALNEM LETENJU 2019 in MEDNARODNO ODPRTO PRVENSTVO ZA POKAL SPONZORJA Organizator Aeroklub Ptuj in Jadralna komisija pri LZS Bilten št.1 Januar 2019 Aeroklub

Prikaži več

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja:

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: sobota, 7. september 2019 ob 15.30 uri, nedelja, 8.

Prikaži več

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc PROPOZICIJE ZA EKIPNA ČLANSKA LIGAŠKA TEKMOVANJA OZ. EKIPNO ČLANSKO DRŽAVNO PRVENSTVO KEGLJAŠKE ZVEZE SLOVENIJE V SEZONI 2012/2013 1. člen Vsa ekipna ligaška tekmovanja bodo v sezoni 2012/2013 potekala

Prikaži več

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi Športno društvo TABLA Bresterniška graba 9 2354 Bresternica tel 041 655 561 e-mail : boris.majer@kzs.si BILTEN št. 01 STAREJŠI UČENCI I N UČENKE PRVENSTVA OSNOVNIH ŠOL ŠOLSKO LETO 2014/2015 Maribor,18.11.2014

Prikaži več

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne 30. 9. 2013 Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v skladu z Nacionalnim programom športa v Republiki Sloveniji

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2017 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa na mivki za leto 2017. Na turnirjih prejmejo prve

Prikaži več

(Microsoft Word - Letno poro\350ilo NKR 2018_final)

(Microsoft Word - Letno poro\350ilo NKR 2018_final) NOGOMETNI KLUB RIBNICA LETNO POROČILO 2018 Ribnica, marec 2019 VSEBINA 1. PISMO PREDSEDNICE KLUBA... 4 2. OSNOVNI PODATKI... 7 3. ORGANI UPRAVLJANJA... 8 3.1. UPRAVNI ODBOR... 8 3.2. NADZORNI ODBOR...

Prikaži več

Microsoft Word - PRISTAVEC_Porocilo ekipe za prosti slog 2016.docx

Microsoft Word - PRISTAVEC_Porocilo ekipe za prosti slog 2016.docx POROČILO DELA EKIPE ZA PROSTI SLOG Pripravil: Matevž Pristavec Datum: April 2016 Kraj: Polje Sestava Ekip Ekipa A 1. Tim-Kevin Ravnjak, 2. Tit Štante, 3. Aljoša Krivec, 4. Max Kralj Kos, 5. Urška Pribošič

Prikaži več

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prvenstvo OŠ Ljubljane v krosu (skupina B) 1. mesto Žiga

Prikaži več

Nogometna zveza Slovenije Predoslje 40a, 4000 Kranj ZAPISNIK 57. seje Registracijske komisije Nogometna zveza Slovenije z dne Klub: FC Kope

Nogometna zveza Slovenije Predoslje 40a, 4000 Kranj ZAPISNIK 57. seje Registracijske komisije Nogometna zveza Slovenije z dne Klub: FC Kope ZAPISNIK 57. seje Registracijske komisije z dne 08.08.2017 Klub: FC Koper (1) 88211 Kerezovič Aleks 20.04.2001 16 NK Portorož Piran Klub: KNK Fužinar, socialno pjetje (247) 70047 Stachel Tadej 30.04.1998

Prikaži več

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA SKRAJŠANI DISCIPLINSKI PRAVILNIK KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE ZA PARKL 1. LIGA PARKL 2. LIGA PARKL DISCIPLINSKI PRAVILNIK 1 1. SPLOŠNE DOLOČBE 3 2. DISCIPLINSKI

Prikaži več

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc TEKMOVALNI PRAVILNIK ZA UMETNOSTNO DRSANJE I. SPLOŠNA PRAVILA 1. člen Tekmovalni pravilnik ZDŠS je v razmerju do pravilnika mednarodne drsalne zveze ISU poseben pravilnik in ni v nasprotju z odločitvami

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 RAZPIS MESTNEGA PRVENSTVA OŠ LJUBLJANE V ATLETIKI Ljubljana, 27. maj 2015 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema,

Prikaži več

Navodila 1920_PLTS

Navodila 1920_PLTS Navodila za tekmovanje v 1. SNL za tekmovalno leto 2019/2020 V1.0; 01.07.2019 2 Kazalo vsebine I. NAVODILA ZA TEKMOVANJE V 1. SNL... 4 ORGANIZACIJA ŠPORTNE PRIREDITVE... 4 Splošno... 4 Prijava športne

Prikaži več

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev Na podlagi 10., 11., 13. in 28. člena Statuta Judo zveze Slovenije je Izvršilni odbor Judo zveze Slovenije (IO) na svoji 22. redni seji, 14. 4. 2016 sprejel: P R A V I L N I K o registraciji članic Judo

Prikaži več

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta:   KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: sd_skofjaloka@siol.net www.sd-skofjaloka.si KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prvenstvo osnovnih in srednjih šol v streljanju z serijsko

Prikaži več

PRAVILNIK Osveženo:

PRAVILNIK Osveženo: PRAVILNIK Osveženo: 29.6.2016 RED BULL 400 WORLD CHAMPIONSHIPS 2016 PLANICA OSNOVNI PODATKI Red Bull 400 letos ponovno vabi tekače, gorske tekače, kolesarje, pohodnike in ostale adrenalina željne športnike

Prikaži več

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri VSEBINA Sklic Skupščine Planinske zveze Slovenije 3 Program praznovanja 120-letnice organiziranega planinstva v

Prikaži več

21-11_Futsal_Priloga 1_koledar_ xls

21-11_Futsal_Priloga 1_koledar_ xls esec, datum. SFL. SFL 8 5 3 Pokal ep. ep. - ep. 9 azno F reprez. azno F klubsko Sreda Četrtek 3 Petek 4 Sobota 5 Nedelja 6 Ponedeljek 7 Torek 8 Sreda N 9 Četrtek Petek I Sobota Nedelja 3 Ponedeljek 4 Torek

Prikaži več

Zbirka medijskih objav JAVNI SKLAD RS ZA KULTURNE DEJAVNOSTI, Število objav: 6 Tiskani mediji: 0 Splet: 4 Radijske postaje: 2 Televizijsk

Zbirka medijskih objav JAVNI SKLAD RS ZA KULTURNE DEJAVNOSTI, Število objav: 6 Tiskani mediji: 0 Splet: 4 Radijske postaje: 2 Televizijsk Zbirka medijskih objav JAVNI SKLAD RS ZA KULTURNE DEJAVNOSTI, 6. 06. 202 Število objav: 6 Tiskani mediji: 0 Splet: 4 Radijske postaje: 2 Televizijske postaje: 0 Teletekst: 0 Spremljane teme: Javni sklad

Prikaži več

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne 20. februarja 2018 sprejel dopolnjeni PRAVILNIK O LICENCAH I. Splošno 1. člen Ta pravilnik podrobneje določa vrste licenc,

Prikaži več

Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce Trzin Šolsko leto PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do

Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce Trzin Šolsko leto PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce 9 1230 Trzin Šolsko leto 2015-2016 PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: zabava in učenje

Prikaži več

VOZI ME VLAK V DALJAVE

VOZI ME VLAK V DALJAVE VOZI ME VLAK V DALJAVE P R O J E K T D R U Ž I N S K E P I S M E N O S T I M O D E R A T O R K A M A G. H E L E N A K R A M P L N I K A Č N A K L O, M A J 2 0 1 8 VOZI ME VLAK V DALJAVE VOZI ME VLAK V

Prikaži več

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11 ŠPORTNA ZVEZA OBČINE GORIŠNICA GORIŠNICA 83 2272 GORIŠNICA gor.sport@gmail.com Na podlagi 5., 6., 9., 15., 18. in 29. člena statuta Športne zveze občine Gorišnica so predstavniki društev in klubov na 7.

Prikaži več

POVOD

POVOD RAZPIS 21. VAŠKA OLIMPIJADA OBČINE GORIŠNICA Športna zveza občine Gorišnica prireja 21. vaško olimpijado, ki bo v soboto, 13. julija 2019 s pričetkom ob 8.30 uri v Športnem parku Gorišnica TEKMOVANJA Tekmovanja

Prikaži več

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info:

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: http://www.vknautilus.si http://regate.veslanje.si 1. VABILO:

Prikaži več

I

I 1. stran od 6 NAPOVEDNIK DOGODKOV V OBČINI GORNJA RADGONA Več informacij PETEK, 04. 09. 2015 MISLIM OKROGLO V petek, 4. septembra 2015, ob 18. uri v galeriji Doma kulture Gornja Radgona odpiramo razstavo

Prikaži več

PDF generator

PDF generator Poročilo medijskih objav OVERNET D.O.O. Pripravljeno: Pojavnost: 11.09.2017 TISKANI 1 Ključne besede v poročilu: AKCIJA USTAVI.SE 1 USTAVI.SE 1 Press CLIPPING d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor, Slovenija,

Prikaži več

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, 10. 7. 2018 NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom o športu in opravljenih pogovorih v okviru Direktorata

Prikaži več

TEHNIČNO NAVODILO

TEHNIČNO NAVODILO 48. VELIKA NAGRADA KRANJA MEMORIAL FILIPA MAJCNA NEDELJA, 31. julij 2016 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Kolesarsko dirko za 48. Veliko nagrado Kranja Memorial Filipa Majcna organizira: Kolesarski

Prikaži več