Čista energija za vsakdanjo uporabo

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Čista energija za vsakdanjo uporabo"

Transkripcija

1 Novi Renault TRAFIC

2 Čista energija za vsakdanjo uporabo Z novim vozilom Renault TRAFIC robustnega videza in premišljenega dizajna boste odkrili povsem nov način potovanja in dela. Ta pozoren sopotnik na cesti vas bo presenetil s prostornim potniškim prostorom, ki zagotavlja brezkompromisno udobje in prilagodljivost.

3

4

5 Nov pogled, nova mobilnost Novi Renault TRAFIC ima značaj: kromirana prednja rešetka in LED luči v obliki črke C mu dajejo dinamičen pogled in podobo, v kateri se prepletata sodobnost in robustnost. Prostorna in udobna notranjost vsebuje bogato opremo po vzoru osebnih vozil, ki skupaj z 2-litrskim motorjem in avtomatskim menjalnikom poskrbi, da je novi Renault TRAFIC popoln partner na vseh vaših poteh.

6 1. Prefinjenost velikega formata Še številnejše drobne in velike pozornosti poskrbijo, da je vaše dobro počutje v novem TRAFICU več kot zagotovljeno. Novo skrbno izdelano in trpežno oblazinjenje je povsem uglašeno s prefinjenim dizajnom armaturne plošče. Notranje obloge temno sive barve, kromirani okrasni vložki... nič ni prepuščeno naključju: nov ročaj izbirne ročice avtomatskega menjalnika in volan v usnju* sta le elegantna pika na i. Udobno se namestite na sedež, ki vam zagotavlja poseben ergonomski položaj za vožnjo, in se prepustite navodilom vgrajenega navigacijskega sistema. Uživajte v brezskrbni vožnji, za katero poskrbita uglajeno delovanje močnega 2-litrskega motorja ter umirjena in okusno opremljena notranjost. 2. * Usnje živalskega izvora

7

8

9 Soustvarjalec vaših prihodnjih spominov Ne glede na to, ali se odpravljate na družinsko potovanje, izlet s prijatelji ali službeno pot, bodo trenutki v novem Renault TRAFICU zagotovo izjemni. Svetla in udobna notranjost vam zagotavlja edinstveno prostornost in veliko prilagodljivost: možnost namestitve do 9 sedežev in ogromen prostor za prtljago pri zloženih sedežih. Novi TRAFIC, sinonim za nepozabna druženja in skupna doživetja.

10 Čas je za novo vrsto udobja Novi TRAFIC, vaš pozoren vsakdanji sopotnik, vam ponuja novo razsežnost potovanja, v kateri vlada sodobno udobje in vsaka podrobnost pomeni nov užitek v vožnji. Voznikov sedež ponuja odlično oporo in optimizirano sedišče, na dosegu rok pa imate vse upravljalne elemente. V svetlem potniškem prostoru z dovršeno končno dodelavo ni pozabljeno na praktični vidik: številna odlagalna mesta v prednjem delu omogočajo, da potujete v urejenem okolju in se lahko povsem osredotočite na vožnjo, pri čemer vam pomaga odziven in zmogljiv navigacijski sistem.

11

12

13 Vstopite v novo dimenzijo Pojem prostora ima v novem Renault TRAFICU nov pomen: sedeži (za do 9 potnikov) ponujajo veliko prostora in udobja za vas in vaše sopotnike, zahvaljujoč prostornemu prtljažniku pa je dovolj prostora tudi za vso vašo prtljago. Velike steklene površine, drsna vrata, svetel in zračen potniški prostor, številna odlagalna mesta ter prilagodljiva notranja razporeditev skupno prispevajo k občutku udobja. Da bi bilo vaše potovanje še prijetnejše, je novi TRAFIC opremljen z več 12-voltnimi vtičnicami in USB-priključki za pametne telefone, igralne konzole in tablične računalnike.

14 Vozite povezani Ostanite povezani s pomočjo multimedijskih sistemov in storitev Renault Easy Connect novega vozila Renault TRAFIC. Sistema Media Nav Evolution in R-LINK Evolution omogočata prikaz zaslona vašega pametnega telefona, tako da lahko svoje najljubše aplikacije uporabljate na velikem zaslonu na dotik na armaturni plošči. Za upravljanje svojega multimedijskega okolja lahko uporabljate tudi aplikacijo R&Go, ki povezuje vaš pametni telefon ali tablični računalnik z vozilom. Še večji užitek in popolna varnost med vožnjo! Sistem Media Nav Evolution vam omogoča, da je vsa multimedijska oprema na dosegu vaših rok. Novost sta funkciji za prikaz zaslona pametnega telefona Android Auto * in Apple CarPlay ** za stalno razpoložljivost vaših aplikacij. Integrirani tablični računalnik na dotik vam med drugim omogoča dostop do navigacijskega sistema s prometnimi informacijami, prostoročnega telefoniranja, digitalnega radia in pretakanja glasbe. 2. R&Go, aplikacija za integracijo pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Za poslušanje glasbe, upravljanje stikov, natančno navigacijo ali oceno porabe goriva preprosto postavite svoj pametni telefon ali tablični računalnik na predvideni nosilec in sledite navodilom. 3. S sistemom R-LINK Evolution lahko vozilo še bolj prilagodite po svoji meri. Naredite si vožnjo udobnejšo s podatki o vozilu, navigacijskim sistemom TomTom, telefonskimi funkcijami, multimedijsko opremo in aplikacijami, ki jih lahko prenesete iz spletne trgovine R-LINK Store. S pomočjo aplikacije za prikaz zaslona pametnega telefona lahko uporabljate tudi vse podprte aplikacije. 2. * Android Auto je znamka podjetja Google Inc. Aplikacija ni na voljo v vseh državah. ** Apple CarPlay je znamka podjetja Apple Inc. 3.

15

16 Vozite povsem varno 1. Da bi bile vaše zasebne ali službene vožnje preprostejše, varnejše in bolj tekoče, lahko novi Renault TRAFIC opremite z bogato dodatno opremo za pomoč pri vožnji, ki je praktična in hkrati pripomore k večji varnosti. Za lažje manevriranje pri parkiranju uporabite sistem za pomoč pri parkiranju s senzorji na prednjem in zadnjem delu vozila ter kamero za vzvratno vožnjo, ki je vgrajena v zaslon navigacijskega sistema. Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec prepreči premik vozila nazaj in vam omogoči, da brez skrbi speljete navkreber. Luči za dodatno osvetlitev pri zavijanju, združene s prednjimi meglenkami, povečajo vidljivost na ovinkastih cestah. Novi TRAFIC poskrbi za vaše udobje in varnost. 1. Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec: speljite brez skrbi na klancih z več kot 10-odstotnim naklonom zahvaljujoč vašemu novemu vozilu Renault TRAFIC, ki samodejno vključi zavore za 2 sekundi, da lahko pritisnete na pedal plina. 2. Meglenke in luči za dodatno osvetlitev pri zavijanju: meglenke povečajo vidljivost in varnost v neugodnih vremenskih razmerah ter se samodejno prižgejo pri manevrih pri nizki hitrosti, da lažje zvozite ovinke Sistem prednjih in zadnjih parkirnih senzorjev: sistem s senzorji na prednjem in zadnjem delu vozila ter kamera za vzvratno vožnjo olajšajo parkiranje, tako da vas opozarjajo na morebitno prisotnost vidnih ali nevidnih ovir s sliko ali zvočnimi signali, ki s približevanjem oviri postajajo vse pogostejši.

17 3.

18

19 Doživite enkratno izkušnjo Potniški prostor s paketom dodatne opreme Escapade novega vozila Renault TRAFIC SpaceClass se prilagaja vašim željam. Je prava mobilna dnevna soba (vrtljivi posamični sedeži, sedežne klopi na vodilih, nastavljiva naslonjala in nasloni za roke, drsna in zložljiva mizica), ki lahko postane udobna spalnica (sedežno klop je mogoče spremeniti v ravno 1,95 metra dolgo ležišče). To okolje, ki vabi k pustolovščinam z družino ali prijatelji, lahko dopolnite z bogato dodatno opremo, kot so ločene diodne bralne lučke ali vtičnice 220 V in 12 V ter USB-priključki.

20 Izbor barv Ledeniško bela (369) (1) Siva Urban (KPW) (1) Siva Platina (D69) (2) Rdeča Magma (NNS) (1) Modra Panorama (J43) (2) Siva Cassiopée (KNG) (2) Bakreno Rjava (CNH) (2) Pepelnata bež (HNK) (2) Črna Midnight (D68) (2) (1) Navadna barva s prozornim lakom. (2) Kovinska barva. Slike so simbolične in nezavezujoče.

21 Ustvarjalna delavnica Confort Dizajn LED sprednji žarometi z LED dnevnimi lučmi s svetlobnim podpisom v obliki črke C (C-Shape) Nov nosilec simbola znamke s kromirano letvijo Nova prednja rešetka s kromirano spodnjo obrobo Nov ročaj prestavne ročice Armaturna plošča cela v temno sivi barvi Novo oblazinjenje Kompo v blagu Dvobarvni odbijač Kromirana obroba merilnika Oprema Zložljiv ključ s 3 gumbi Protiprašni filter 12-voltna vtičnica na osrednji konzoli in v 2. vrsti sedežev Po višini nastavljiv voznikov sedež Nov avtoradio 1DIN (USB-priključek, povezava Bluetooth, upravljalna stikala na volanu) Voznikov sedež z nastavitvijo po višini in v ledvenem delu ter z naslonom za roko Slika z opcijskim sistemom R-Link Dynamique (dodatno k opremi Confort) Dizajn Dodatni kromirani vložki na prednji rešetki Kromirani okrasni elementi na upravljalnih gumbih klimatske naprave, zračnikih, drsnikih na armaturni plošči itd. Prednji in zadnji odbijač, sklop zadnjih luči, pokrovi vodil in zunanja ogledala v barvi karoserije Oblazinjenje Java v blagu Zatemnjena stekla Oprema Klimatska naprava Parkirni senzorji zadaj Platišča iz lahke litine 43 cm (17") Avtomatski brisalniki s senzorjem za dež Prednji meglenki

22 Ustvarjalna delavnica Slika z opcijskim sistemom R-Link SpaceClass (dodatno k opremi Dynamique) Dizajn Stilski dodatki v sijaj črni barvi 43 cm (17") lita platišča Cyclade Kovinska barva Zatemnjena zadnja stekla Dark Privacy (90-odstotna neprepustnost) Oprema Drsna bočna vrata na levi in desni strani 6 ločenih diodnih bralnih lučk + diodna bralna lučka brez časovne nastavitve v 3. vrsti sedežev Avtomatska klimatska naprava Ročna nastavitev pospešenega hlajenja in ogrevanja v zadnjih vrstah sedežev Vtičnica 220 V/300 W in 2 USB-priključka (3. vrsta sedežev) Zaščitne preproge spredaj in talna obloga zadaj z aluminijastimi vodili Volan v usnju* z vložkom v barvi nesvetlečega kroma * Usnje živalskega izvora

23 Oblazinjenje in platišča Prosti tek Varčnejša vožnja Novi TRAFIC ima odslej nov 2-litrski dizelski motor dci s turbopolnilnikom z variabilno geometrijo, ki ustreza standardu Euro 6d-Temp, s čimer se uvršča na višje mesto na lestvici. Motor 5. generacije z močjo od 120 do 170 KM razvije večjo moč (+ 25 KM) in zagotavlja večji navor (+ 40 Nm), pri čemer je tudi čedalje prijaznejši do okolja. Z njim tako pridobite občutno večji užitek v vožnji in manjšo dejansko porabo goriva. Oblazinjenje Kompo Oblazinjenje Java Kolesni pokrovi in platišča Nov 6-stopenjski avtomatski menjalnik EDC z dvojno sklopko združuje udobje avtomatskega menjalnika z odzivnostjo in zmerno porabo goriva ročnega menjalnika. Na voljo je v kombinaciji z dvema močnejšima motorjema (145 in 170 KM) ter zagotavlja prožnost, dinamiko in nadzorovano porabo goriva. kw 140 dci 145 dci 120 Nm kw 140 Nm vrt/min vrt/min 41 cm (16") mini okrasni pokrov 41 cm (16") velik okrasni pokrov 43 cm (17") lito platišče Cyclade kw 140 dci 170 Nm Kolesa in pnevmatike VRSTE Letne Zimsko - letne Velikost pnevmatik/koles 215/65 R16 215/60 R17 215/65 R16 Znamka Goodyear Goodyear Continental Efficientgrip Cargo Efficientgrip Cargo Vanco Four Seasons Razred učinkovitosti glede porabe goriva B B C Razred oprijema na mokri podlagi A A A Zunanji hrup (db) Moč Navor vrt/min

24 Dimenzije Kombi L1H1 Kombi L2H1 TEŽE IN OBREMENITVE (kg) Kombi L1H1 L2H1 Skupna dovoljena masa* Teža praznega vozila, pripravljenega za vožnjo* Največja dovoljena obremenitev (nosilnost)* Največja teža prikolice (z zavorami/brez zavor) ročni menjalnik 2 000/ /750 Največja teža prikolice (z zavorami/brez zavor) EDC menjalnik / /750 * Glede na motor UPORABNA PROSTORNINA* (m 3 ) L1H1 L2H1 Izvedenka z 8-9 sedeži 1 1,8 Izvedenka z 8-9 sedeži/zložena klop v 3. vrsti 2,5 3,4 Izvedenka s 5-6 sedeži 3,2 4,1 Izvedenka s 5-6 sedeži/zložena klop v 2. vrsti (kombi N1)** 4,7 5,7 Izvedenka s 2-3 sedeži (Kombi N1) 5,2 6 * Metoda VDA: prostornina je izmerjena z litrskimi posodami dimenzij 200 x 100 x 50 mm. Prostornina prtljažnika z mrežo za zadrževanje prtljage (za doplačilo). ** Na voljo naknadno. DIMENZIJE (mm) L1H1 L2H1 Zunanje dimenzije Celotna dolžina vozila Celotna širina vozila/z zunanjimi ogledali 1 956/ /2 283 Višina praznega vozila Medosna razdalja Previs spredaj Previs zadaj Notranje dimenzije Dolžina prtljažnega prostora* pri izvedenki z 8-9 sedeži pri izvedenki z 8-9 sedeži/zložena klop v 3. vrsti pri izvedenki s 5-6 sedeži pri izvedenki s 5-6 sedeži/zložena klop v 2. vrsti** pri izvedenki z 2-3 sedeži Največja notranja širina Širina med blatniškimi koši Uporabna višina Drsna bočna vrata Širina odprtine drsnih bočnih vrat na višini 600 mm od poda Širina odprtine drsnih bočnih vrat na višini 100 mm od poda Višina odprtine drsnih bočnih vrat Zadnja vrata Širina odprtine na višini 70 mm od poda Višina odprtine pri krilnih vratih 180 /dvižnih prtljažnih vratih 1 320/ /1 295 Višina nakladalnega praga Oddaljenost vozila od tal * Dolžina tovornega prostora na podu pri dvižnih prtljažnih vratih. ** Na voljo naknadno.

25 Opcijska oprema 1. Kartica za prostoročno upravljanje. Renaultova kartica za prostoročno upravljanje omogoča zaklepanje in odklepanje vozila ter zagon motorja brez upravljanja na kartici, in sicer samo s pritiskom na gumbe na vratih ali gumba za zagon motorja. 2. Sistem varnostnih blazin. Vključuje varnostno blazino za voznika in prednjega sopotnika s programiranim delovanjem, vzglavnike in tritočkovne varnostne pasove z zategovalnikom in omejevalnikom zatezne sile. Varnostno blazino za prednjega sopotnika je mogoče izklopiti, s čimer se omogoči namestitev otroškega sedeža, obrnjenega s hrbtiščem v smeri vožnje (v skladu s predpisi). Sistem vključuje tudi stranske varnostne zavese za potnike na prednjih sedežih, ki so v primeru samostojnega sedeža za prednjega sopotnika kombinirane z varnostno blazino za zaščito prsnega koša. 3. Senzorski sistem za vzvratno vožnjo (4 senzorji). Olajša manevre pri parkiranju in ga lahko izklopite s stikalom na armaturni plošči. Sistem za pomoč pri parkiranju vas s pomočjo zvočnih signalov (ki so z zmanjševanjem razdalje vedno pogostejši) opozarja na morebitne ovire za vozilom. Tako se zmanjša nevarnost nezgode in poškodb na vozilu. 4. Volan v usnju*. To je edinstven proizvod ekskluzivnega in premišljenega dizajna. Je prijeten na dotik in zagotavlja optimalno ergonomijo. Je iz pravega usnja*, zato vašemu vozilu prinaša končno dodelavo brez primere. Regulator-omejevalnik hitrosti. Omogoča izbiro stalne potovalne hitrosti (funkcija regulatorja) ali določitev najvišje hitrosti (funkcija omejevalnika). Z upravljalnikom na volanu lahko prilagajate izbrano hitrost. 1. * Usnje živalskega izvora

26 Dodatna oprema 1. Nosilec za kolesa in zložljiva vlečna kljuka. Omogoča enostaven prevoz (brez posebnih nastavitev) koles vseh družinskih članov na povsem varen način. 2. Strešni nosilci Quickfix. Namestijo se hitro in preprosto brez kakršnega koli orodja s pomočjo inovativnega pritrdilnega sistema QuickFix; primerni so za namestitev nosilca za kolesa, nosilca za smuči ali strešnega kovčka in tako povečajo zmogljivost prevoza prtljage. 3. Strešni kovček na strešnih nosilcih. Povečajte nakladalno zmogljivost svojega vozila in se podajte na pot brez kompromisov. Je praktičen, trpežen in lepega videza, kar zagotavlja trojno zadovoljstvo. Opremljen je tudi s ključavnico, zato so vaši predmeti v njem na varnem. 4. Tekstilne preproge. Zagotavljajo dodatno zaščito vašemu vozilu. Izdelane so po meri in prilagojene vozilu ter se hitro pritrdijo s predvidenimi varovalnimi sponkami. Prestale so zelo zahtevne teste in zagotavljajo najvišjo stopnjo kakovosti, varnosti in trajnosti Otroški sedež Kidfix Isofix, skupina 2 3. Obvezna oprema za zagotavljanje optimalne zaščite in varnosti otrok med vožnjo. Je izjemno udoben po zaslugi treh možnih nagibov, med katerimi je tudi položaj za spanje, nastavljivega vzglavnika in objemajočega naslonjala ter zagotavlja povsem varno namestitev otroka

27 Storitve Pogodbe o vzdrževanju Renault Bi radi prihranili čas in se znebili skrbi? Odločite se za načrtovano vzdrževanje. Vaše vozilo Renault ob določenem času in v določenih razmikih zahteva posebno pozornost: redni servisni pregledi, dolivanje tekočin, pregled obrabnih delov in po potrebi njihova zamenjava v skladu s proizvajalčevimi priporočili. Zagotovljena brezskrbnost: - strokovnost mreže Renault in kakovost originalnih delov Renault; - večja vrednost vozila ob odprodaji; - vzdrževanje vašega vozila po ugodni ceni. Pogodbe o podaljšani garanciji Pri Renaultu v obdobju, ki sledi nakupu vašega novega ali rabljenega vozila, poskrbimo za vsa popravila in zamenjavo poškodovanih mehanskih, električnih in elektronskih delov. S podaljšano garancijo boste prednosti iz proizvajalčeve garancije uživali dlje. Zagotovite si še več brezskrbnosti. Spletne storitve Sistem Renault R-LINK Evolution, ki je priznan kot najboljši evropski multimedijski sistem*, vam omogoča, da lahko spletne storitve uporabljate tudi v svojem avtomobilu. Te inovativne in intuitivne storitve zagotavljajo danes nepogrešljive funkcije: ostanite povezani z zunanjim svetom, razpolagajte s sistemi pomoči pri vožnji za lažje potovanje in prejemajte ena od najučinkovitejših varnostnih opozoril. Samo najboljše - Navigacijski sistem: v vozilo so predhodno nameščeni zemljevidi z brezplačnimi posodobitvami v prvih treh letih uporabe. Naročnino za prejemanje posodobitev v nadaljnjih mesecih podaljšate s preprostim prenosom iz trgovine R-LINK Store. - Prometne informacije: spremljajte prometne razmere na svoji poti. - Katalog aplikacij: vsak trenutek na poti kar najbolje izkoristite s prenosom novih aplikacij iz trgovine R-Link Store. *Vir: raziskava SBD 2014.

28 Doživite poglobljeno izkušnjo Renault Trafic na Sestavni del kataloga je tudi cenik z vsemi podatki o varčnosti porabe goriva, emisijah CO 2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka v skladu določili Uredbe o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih s prilogami. Cenik je na voljo tudi na spletni strani Storili smo vse, kar je v naši moči, da bi bila vsebina te tiskovine ob tiskanju točna in bi vsebovala zadnje spremembe. Izdelana je bila na osnovi predserijskih vozil ali prototipov. Renault si v okviru politike nenehnega izpopolnjevanja proizvodov pridržuje pravico, da kadar koli spremeni predstavljene specifikacije, vozila in dodatno opremo. Pooblaščeni Renaultovi trgovci so o teh spremembah obveščeni v najkrajšem možnem času. Izvedenke se lahko razlikujejo glede na posamezna tržišča, določena oprema pa morda ni povsod na voljo (serijska, doplačilna ali dodatna). Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega trgovca. Zaradi tehničnih omejitev pri tiskanju lahko barve v tej tiskovini nekoliko odstopajo od resničnih barv karoserije ali materialov notranjih oblog. Vse pravice so pridržane. Razmnoževanje te tiskovine v kakršni koli obliki ali na kakršen koli način, v celoti ali delno, je brez predhodnega pisnega soglasja družbe Renault prepovedano. Avtorji fotografij: T. Motta - Renault Marketing 3D-Commerce RENAULT NISSAN SLOVENIJA, d.o.o., Dunajska 22, 1511 Ljubljana januar Renault priporoča

29 Renault TRAFIC PASSENGER Cenik vozil PASSENGER dolžina vozila L1-5 m Dizelski motor kw (KM) Confort Dynamique SpaceClass dci (120) Energy dci (146) Energy dci 145 EDC 107 (146) Energy dci 170 EDC 125 (170) GRAND PASSENGER dolžina vozila L2-5,4 m Dizelski motor kw (KM) Confort Dynamique SpaceClass dci (120) Energy dci (146) Energy dci 145 EDC 107 (146) Energy dci 170 EDC 125 (170) Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Cenik velja do preklica oz. novega cenika. Renault Slovenija si pridržuje pravico do morebitnih sprememb informacij, ki so podane v ceniku. Za podrobnejše informacije se obrnite na pooblaščenega prodajalca Renault. Vse navedene cene so maloprodajne v EUR z vključenim 22% DDV: RENAULT NISSAN SLOVENIJA, d.o.o., DIREKCIJA MARKETING

30 Renault TRAFIC PASSENGER Serijska oprema Serijska oprema CONFORT število sedišč 8+1 Varnost Udobje ABS - elektronska porazdelitev zavorne sile Ročna klimatska naprava spredaj ESP - sistem za nadzor stabilnosti vozila Tonirana stekla Hill Start Assist - sistem za pomoč pri speljevanju v klanec Električni pomik stekel - impulzno pri vozniku Trailor swing assist - sistem za pomoč pri zanašanju prikolice Električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali s Extended Grip - sistem za boljši oprijem na neutrjenih terenih senzorjem temperature Ključ s tremi gumbi - možnost ločenega odklepanja zadnjih vrat Voznikov sedež nastavljiv po dolžini, naklonu, višini in Čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika v ledvenem delu Tretja zavorna luč Naslon za roko na voznikovem sedežu Tritočkovni varnostni pasovi spredaj in zadaj Klop za dva sopotnika spredaj Omejevalniki zatezne sile varnostnih pasov spredaj Odlagalno mesto pod sovoznikovo klopjo Po višini nastavljiva prednja varnostna pasova Polica prtljažnega prostora (na zunanjih straneh) (enodelna pri L1 in dvodelna pri L2) Vzglavniki spredaj in zadaj nastavljivi po višini Centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem 2 ISOFIX pritrdišči na stranskih sedežih 2. vrste Držala za pijačo na armaturni plošči Indikator tlaka v pnevmatikah Desna drsna vrata s steklom Elektronska blokada zagona motorja Stranska stekla z možnostjo odpiranja v 2. vrsti FULL LED sprednji žarometi z LED dnevnimi lučmi C shape Variabilni servo volan, nastavljiv po višini in globini Indikator prestavnega razmerja Dodatki Dizajn Gumijasti tepih v prtljažnem prostoru Odbijači, stranske letve, vzvratna ogledala in obrobe Zasteklena dvokrilna vrata zadaj z odpiranjem 180 zadnjih luči v črni barvi Ogrevano zadnje steklo Jeklena platišča 16" Brisalec zadnjega stekla Pokrovi platišč Rezervoar 80 l Potovalni računalnik Multimedija Selektivna katalitična redukcija (SCR) Radio MP3 z AUX, USB in Bluetooth, velikosti 1 DIN, Stranske plastične obloge do polovice v prtljažnem prostoru z dvojnim mikrofonom in z upravljalnikom ob volanu +DAB Rezervno kolo normalnih dimenzij Serijska oprema DYNAMIQUE število sedišč 8+1 Dodatno na opremo CONFORT Varnost Prednji meglenki Parkirni senzorji zadaj Avtomatski brisalniki s senzorjem za dež Dizajn Prednji odbijači v barvi karoserije Zadnja vogalna stebrička v barvi karoserije Zaščita vodila drsnih vrat v barvi karoserije Vzvratna ogledala v barvi karoserije Kromirane letvice prednje maske Plastika okoli Loga črne barve Platišča iz lahke litine 43 cm (17 ") Udobje Tempomat Ročna klimatska naprava spredaj in zadaj Zatemnjena stranska stekla Nasloni za roke v zadnjih dveh vrstah Volanski obroč in prestavna ročica oblečena v usnje Dodatki Zastekljena dvižna vrata zadaj Serijska oprema SpaceClass število sedišč 7+1 Dodatno na opremo Dynamique Udobje Dodatki Avtomatska klimatska naprava spredaj in ročna klimatska naprava zadaj Kartica za prostoročno upravljanje Dodatno ogrevanje z upravljanjem zadaj Oblazinjeni stebrički do stropa 12V in 220V priključek v 2 vrsti Dizajn 2 USB polnilca v drugi vrsti SpaceClass paket barve karoserije Klop z dvema sedežema in enim individualnim sedežem v 2. in 3. vrsti Zunanji Style paket kovinske barve karoserije s sijaj črnimi dodatki Samostojen sovoznikov sedež Kovinska barva Dodatno zatemnjena stekla v 2. in 3. vrsti

31 Renault TRAFIC PASSENGER Cenik opcij Confort Dynamique SpaceClass VARNOST Paket VIDLJIVOST - Meglenki spredaj - Brisalniki s senzorjem za dež Paket PARKIRNI SENZORJI - Tempomat - Parkirni senzorji zadaj Paket VARNOST - Protivlomno centralno zaklepanje - Protivlomen pokrov rezervnega kolesa Parkirni senzorji spredaj in zadaj + kamera za vzvratno vožnjo (zaslon MediaNav/R-Link/vzvratno ogledalo) (14) PKLE S S PKCLS1 350 S S PKCMM RDAR Parkirni senzorji zadaj + kamera za vzvratno vožnjo (zaslon MediaNav/ R-Link/vzvratno ogledalo) RDAR Stranski varnostni zavesi in bočni varnostni blazini spredaj (8) ABLAVI Predoprema za alarm PREALA Mreža za prtljago MREZA UDOBJE Usnjeno oblazinjenje (voznikov sedež, sovoznikov sedež, 2. in 3. vrsta) (10) CUIR Usnjeno oblazinjenje za paket Escapade (10, 13) CUI Klop za dva sopotnika spredaj (12) BQFIXR S S 50 Volanski obroč oblečen v usnje (1) VLCUIR 50 S S Ročna klimatska naprava spredaj in zadaj CA S - Dodatni grelec za hitrejši dvig temperature motorja CA Dodatni grelec za hitrejši dvig temperature motorja (SpaceClass) CAREG Dodatno ogrevanje z upravljanjem zadaj GRETJE S Kartica za prostoročno upravljanje SOP03C S Nasloni za roke v zadnjih dveh vrstah ACCAR 200 S S Ogrevana prednja sedeža (2, 6) OGSED Tempomat RH 150 S S Paket za kadilce AVCACF MULTIMEDIJA Multimedijski sistem R-link Evolution + DAB (1) - Vgrajen zaslon na dotik 18 cm (7") - Navigacijska naprava Carminat TomTom - Radio MP3, USB, Bluetooth, DAB - Spletna povezava - Kartografija Evrope - Funkcija povezljivosti z Android Auto PKSP Multimedijski sistem MediaNav Evolution + DAB Vgrajen zaslon na dotik 18 cm (7") - Navigacijska naprava Carminat TomTom - Radio MP3, USB, Bluetooth, DAB PKCL Kartografija vzhodne Evrope - Funkcija povezljivosti z aplikacijo Android Auto in Apple CarPlay Nosilec za pametni telefon PRETEL Nosilec za tablični računalnik (3) TABPDB Brez radia SRADIO 0 0 -

32 Renault TRAFIC PASSENGER Cenik opcij DIZAJN Paket Luxe (4) - Polni paket v barvi karoserije - Platišča iz lahke litine 43 cm (17") - Zatemnjena stekla Polni paket v barvi karoserije (4) - Prednji odbijači v barvi karoserije - Zadnja vogalna stebrička v barvi karoserije - Zaščita vodila drsnih vrat v barvi karoserije - Vzvratna ogledala v barvi karoserije - Kromirane letvice prednje maske Delni paket v barvi karoserije - Zadnja vogalna stebrička v barvi karoserije - Zaščita vodila drsnih vrat v barvi karoserije Paket Signature (10, 11, 13) - 2 vrtljiva sedeža v 2. vrsti - Usnjeno oblazinjenje (doplačilo) - Prilagodljiva mizica Paket Escapade - 2 vrtljiva sedeža v 2. vrsti - Klop s tremi sedeži v 3. vrsti, zložljivo v ležišče - Prilagodljiva mizica - Bralna luč Confort Dynamique SpaceClass PKCMM ACCTC5 250 S - ACCTC PKSIGN PKESCA Oblazinjenje JAVA DRAP S S Platišča iz lahke litine 43 cm (17") Diamond RDIF Veliki pokrovi platišč ENJO02 S Jeklena platišča 41 cm (16") (9, 15) RTOL16 S -240,01-240,01 Enoslojna barva Enoslojna barva - Siva Urban KPW QPA$KPW Kovinska barva QPA$MV S Brez oznak na zadnjem delu vozila SSIDCO Zatemnjena stekla VSTLAR 150 S - DODATKI Ojačan akumulator 800A BATREF Dodatni ključ CLESUP Volumetrični alarm ALAR Konektor za dostop do parametrov vozila (BAC) BOIADP Vlečna kljuka (16) KLJUKA Samostojen sovoznikov sedež PARHAC 1 1 S Leva drsna vrata s steklom z možnostjo odpiranja LDVSTE Zastekljena dvižna vrata zadaj STEK 1 S S Zastekljena dvokrilna vrata zadaj z odpiranjem 180 PARV18 S (1) Obvezno v kombinaciji s tempomatom (2) Obvezno v kombinaciji s stranskimi varnostnimi zavesami in bočnimi varnostnimi blazinami spredaj (3) Obvezno v kombinaciji s radiem dimenzije 1 DIN (4) Obvezno v kombinaciji s prednjimi meglenkami (5) Ni možno v kombinaciji z navigacijsko napravo ali radiem dimenzije 2 DIN (6) Obvezno v kombinaciji s samostojim sovoznikovim sedežem spredaj (7) Ni možno v kombinaciji s paketom Parkirni Senzorji (8) V kombinaciji s sovoznikovo klopjo je na sovoznikovi strani samo zavesa (9) Obvezno z ENJO02 (10) Obvezno v kombinaciji z ABLAVI (11) Ni možno v kombinaciji z opcijo BQFIXR & RTOL16 (12) Ni možno v kombinaciji z opcijo CUIR01 (13) Obvezno v kombinaciji z opcijo CUIR01 (14) Obvezno v kombinaciji s Paketom VIDLJIVOST (15) Obvezno s paketom Escapade. (16) Ni možno na verziji Grand SpaceClass L2 z motorjem dci 145

33 Renault TRAFIC PASSENGER Dizajn Confort Dynamique SpaceClass NOTRANJOST Notranjost TEMNA CARBON HARM03 S S S OBLAZINJENJE Oblazinjenje KOMPO DRAP11 S - - Oblazinjenje JAVA DRAP03 O S S Oblazinjenje USNJE CUIR O BARVE KAROSERIJE ENOSLOJNA BARVA LEDENIŠKO BELA (369) 369 O O - RDEČA MAGMA (NNS)* NNS O O - SIVA URBAN (KPW) KPW O O - KOVINSKA BARVA ČRNA MIDNIGHT (D68) D68 O O O MODRA PANORAMA (J43) J43 O O O SIVA PLATINA (D69) D69 O O O SIVA COMETE (KNA) KNA - - O *= Pri izbiri barve je sprednji odbijač v črni barvi S = Serija O = Opcija - = Ni na voljo

34 Renault TRAFIC PASSENGER Tehnične karakteristike TIP MOTORJA Komercijalni naziv Emisijski standard Gorivo MOTOR prostornina (cm3) vrtina x gib (mm) število valjev / število ventilov kompresija max močkw - (KM) / pri obratih (obr/min) max navor (Nm) / pri obratih (obr/min) vrsta vbrizga turbo puhalo ESM+S&S pogon odmične gredi katalizator / filter trdih delcev MENJALNIK način prestavljanja / število prestav dci 120 dci 145 dci 145 EDC dci 170 EDC Euro 6 Dtemp Euro 6 Dtemp Euro 6 Dtemp Euro 6 Dtemp Dizel Dizel Dizel Dizel x x x x 88 4/16 4/16 4/16 4/16 15,4 : 1 15,4 : 1 * * 88 (120KM) / (146 KM) / (146 KM) / (170 KM) / / / / /1500 Skupni vod Skupni vod Skupni vod Skupni vod TGV : Turbo z variabilno geometrijo / VNT : Variablna šoba turbine da da da da veriga veriga veriga veriga Serijsko / Serijsko Serijsko / Serijsko Serijsko / Serijsko Serijsko / Serijsko Ročni / 6 Ročni / 6 Avtomatski Avtomatski hitrost pri 1000obr/min ( z referenčnimi pnevmatikami 205/65R16 ) 1. prestava 2. prestava 3. prestava 4. prestava 5. prestava 6. prestava PORABA IN IZPUSTI NEDC-BT 7,17 14,24 23,23 33,72 43,51 54,60 7,17 14,24 23,23 33,72 43,51 54,60 7,25 12,88 20,95 32,88 43,07 51,44 7,25 12,88 20,95 32,88 43,07 51,44 norma CEE n 93/116 v l/100km Comfort & Dyn. SpaceClass Comfort & Dyn. SpaceClass Dynamique SpaceClass mestna izven mestna kombinirana CO² (g/km) kombinirana (Best Case - Worst Case) PORABA IN IZPUSTI WLTP 6 5,6 5, ,7 5, ,9 6,1 6, ,9 5,9 6, * 5,9* 6,3* 166* 7 5,8 6, ,1* 5,8* 6,3* 166* kombinirana CO² (g/km) kombinirana PLATIŠČA IN PNEVMATIKE 6,772-7, ,825-7, ,922-7, ,608-8, velikost platišča (odvisno od nivoja opreme) R16 215/65 R17 215/60 R16 215/65 R17 215/60 R16 215/65 R17 215/60 R16 215/65 R17 215/60 KRMILNI MEHANIZEM servo obračalni krog med pločniki (L1/L2) premer sprednjih stabilizatorjev (mm) premer zadnjih stabilizatorjev (mm) ZAVORE A.B.S. servo zavor: enojni (S), dvojni (D) - Ø (") spredaj: hlajen disk (DV) Ø (mm) zadaj: navaden disk (DP), Ø (mm) KAPACITETA GORIVA Serijsko 11,84 / 13,17 Ø 22 Ø 41,2 Serijsko S 11" DV: Ø 296x28 - en valj Ø 60 DP: Ø 280x12 - en valj Ø 41 Serijsko 11,84 / 13,17 Ø 22 Ø 41,2 Serijsko S 11" DV: Ø 296x28 - en valj Ø 60 DP: Ø 280x12 - en valj Ø 41 Serijsko 11,84 / 13,17 * * Serijsko * DV: Ø 296x28 - en valj Ø 60 DP: Ø 280x12 - en valj Ø 41 Serijsko 11,84 / 13,17 * * Serijsko * DV: Ø 296x28 - en valj Ø 60 DP: Ø 280x12 - en valj Ø 41 kapaciteta rezervoarja (l) kapaciteta AdBlue (l) 80 24,7 ZMOGLJIVOSTI Max hitrost (km/h) TEŽE (1) Komercialna nosilnost (kg) za tip motorja dci 120 dci 145 dci 145 EDC dci 170 EDC za tip karoserije Passenger Grand passenger Passenger Grand Grand Grand Grand Grand Grand SpaceClass Passenger SpaceClass Passenger SpaceClass passenger SpaceClass passenger SpaceClass passenger SpaceClass število sedišč (prednja vrsta / skupaj) 3/9 3/9 3/9 2/8 3/9 2/8 3/9 2/8 Teže (kg) Prazen, pripravljen za vožnjo (min opcije) Prazen, pripravljen za vožnjo (spredaj) Prazen, pripravljen za vožnjo (zadaj) Max skupna teža (M.M.A.C.) Max teža skupine Največja teža prikolice z zavorami Največja teža prikolice brez zavor Max teža na strehi (1) Opcijska oprema in verzija vozila vplivata na težo in nosilnost vozila. * Teh. podatki so v fazi homolagacije ** Z jesenjo 2019 je preizkusni postopek za merjenje porabe goriva NEDC zamenjal postopek WLTP oziroma globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna in lahka gospodarska vozila (angl. Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Slednji v primerjavi s protokolom NEDC ob bolj dinamičnih parametrih preizkusa omogoča bolj realistične podatke o porabi goriva. Hitrosti so pri protokolu WLTP med preskusom višje, temperaturno območje je širše, upošteva pa se vsa oprema vozila. To zagotavlja rezultate, ki veliko bolj ustrezajo emisijam pri vsakodnevni vožnji. Čeprav ti bolj realistični pogoji preskušanja pokažejo večjo porabo goriva in emisije, to v bistvu ne vpliva na dejansko porabo goriva. Gre samo za to, da novi protokol bolje izraža dejanske vozne scenarije in je kot tak bolj verodostojen od starega standarda NEDC, ki je bil uveden v 80. letih prejšnjega stoletja. Povedano drugače: standard WLTP v resnici ne spremeni dejanske učinkovitosti ali porabe. Več o standardu WLTP si lahko preberete na spletni strani

35 Renault TRAFIC Passenger

36 Renault TRAFIC PASSENGER Cenik dodatne opreme Kataloška številka Oprema Maloprodajna cena z DDV COUNTRY PAKET H1 aluminijasti prečni strešni nosilci 106, H2 aluminijasti prečni strešni nosilci 120, L1H1 aluminijasta galerija 785 TECHNO PAKET Oprema za prostorčno telefoniranje Supertooth Crystal 48, Nosilec za pametne telefone 15,51 EASY PAKET Prednje kolesne zavesice 34, Senzorji za parkiranje - zadnji 116, Senzorji za parkiranje - prednji 151, Korito za dno prtljažnika (osebno vozilo L1, 9 sedežev) 120, Pregradna mreža z ločilno pregrado (osebno vozilo) 298,15

Renault TRAFIC PASSENGER Cenik vozil PASSENGER dolžina vozila L1-5 m Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) Confort Dynamique SpaceClass dci 12

Renault TRAFIC PASSENGER Cenik vozil PASSENGER dolžina vozila L1-5 m Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) Confort Dynamique SpaceClass dci 12 Cenik vozil 01.09.2019 PASSENGER dolžina vozila L1-5 m Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) dci 120 88 (120) 149-152 27.190 28.690 -- Energy dci 145 107 (146) 150-161 27.990 29.490 33.390 Energy dci 145

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

Renault Novi MASTER PASSENGER Cenik vozil Informativni cenik MASTER - Kombi - 8+1sedežev Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) L1 H1 P1 L2 H2 P3 Energy d

Renault Novi MASTER PASSENGER Cenik vozil Informativni cenik MASTER - Kombi - 8+1sedežev Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) L1 H1 P1 L2 H2 P3 Energy d Renault Novi MASTER PASSENGER Cenik vozil Informativni cenik MASTER - - 8+1sedežev Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) L1 H1 P1 L2 H2 P3 Energy dci 150 110 (150) 30.480 33.410 Energy dci 180 EDC 132 (180)

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

Renault MEGANE GrandCoupé LIMITED Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 115 FAP 85 (115) Dizels

Renault MEGANE GrandCoupé LIMITED Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 115 FAP 85 (115) Dizels Renault MEGANE GrandCoupé Cenik vozil 01.09.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP TCe 115 FAP 85 (115) 136-152 15.990 Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP Blue dci 95 70 (95) 115-125 16.690

Prikaži več

Renault MEGANE LIMITED Berline & Grandtour Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 100 FAP 75 (100)

Renault MEGANE LIMITED Berline & Grandtour Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP LIMITED TCe 100 FAP 75 (100) Berline & Grandtour Cenik vozil 01.04.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP TCe 100 FAP 75 (100) 138-152 15.240 TCe 115 FAP 85 (115) 136-152 15.840 Dizelski motor kw (KM) CO 2 (g/km) - WLTP Blue

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) (103 kw/140 KM) Dizel L1H1 L1H1 2700 kg 2900 kg 26 657,00 26 901,00 27 407,00 27 651,00 28 157,00 28 401,00 28 757,00

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (70 kw/95 KM) (85 kw/115 KM) (92 kw/125 KM) (103 kw/140 KM) (107 kw/145 KM) Dizel L1H1 2700 kg 26 657,00 26 957,00 27 957,00 27 407,00 27 857,00 28 157,00 29 157,00

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1 Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.04B.0 1368 70/95 149 16.390 4.400 11.990 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

SL 87J - Outdoor+Iconic

SL 87J - Outdoor+Iconic Renault CAPTUR OUTDOOR & ICONIC Cenik vozil 01.11.2016 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) Outdoor Iconic Energy TCe 90 66 (90) 121 17.790 18.190 Energy TCe 120 88 (120) 125 18.590 18.990 Energy TCe 120

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

Novi Renault CLIO Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe (75)

Novi Renault CLIO Cenik vozil Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe (75) Cenik vozil 12.08.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) LIFE ZEN INTENS EDITION ONE SCe 75 56 (75) -- 10.990 11.990 13.590 -- -- INITIALE PARIS TCe 100 74 (100) 116-130 -- 12.990 14.590 15.790 17.390

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

untitled

untitled Dacia Izbor dodatne opreme DIZAJN Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201456216 64,81 Platiša Pokrovek pesta v sivi barvi 403156671R 21,63 Pokrovek pesta v sivi barvi 403156758R 13,82 Pokrovek

Prikaži več

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI

CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO IN GRAND C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI CITROËN C4 PICASSO TEHNIČNI PODATKI Oktober 2015 PureTech 130 THP 165 S&S EAT6 BlueHDi 100 S&S BVM MOTOR Administrativna uvrstitev (CV) 7 9 5 Tip

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje:

Prikaži več

SL 2W

SL 2W Cenik vozil 01.06.2019 Bencinski motor kw (KM) CO 2 (g/km) Life Zen Intens SCe 75 54 (75) 117-124 9.390 10.890 12.190 TCe 95 68 (93) 123-128 -- -- 13.090 TCe 95 EDC 68 (93) 127-137 -- -- 14.390 Podaljšano

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

OPEL Vivaro Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Vivaro Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Vivaro Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 7.

Prikaži več

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016

OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 OPEL Combo Cenik velja za vozila modelskega leta 16.5 Datum izdaje: 13. april 2016 Opel Combo 1 Bencin 1.4 ECOTEC 70 kw/95 KM Motor Combo Menjalnik 5stopenjski ročni L2H1 Povečana 15 0 Motor Combo Menjalnik

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Verzija Teža (85 kw/115 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21 473,00 21 923,00 22 373,00 22 673,00 22 973,00 23 273,00 Dizel L1H1 2900 kg 21 417,00 21 717,00 22 167,00 22 617,00 22

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (88 kw/120 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (103 kw/140 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI (103 kw/140 KM) L1H1 2700 kg 21

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Verzija Teža (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21 473,00 21 923,00 22 673,00 22 973,00 23 273,00 Dizel L1H1 2900 kg 21 417,00 21 717,00 22 167,00 22 917,00

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Urban 330.14P.7 1368 70/95 154 13.890 13.890 1.4 16v Cross 330.16P.7 1368 70/95

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža 1.6 CDTI (66 kw/90 KM) 1.6 CDTI (85 kw/115 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (88 kw/120 KM) 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21

Prikaži več

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS PAKETI FINESSE F SPORT F SPORT PREMIUM LUXURY 23.900 27.600 31.500 33.900 34.500 OPREMA Sistem samodejnega odklepanja - 500 500 o o Navigacijska naprava - 1.900 1.900

Prikaži več

print SLO Cenik Novi Clio Renault Sport

print SLO Cenik Novi Clio Renault Sport NOVI CLIO RENAULT SPORT N 03 CENIK VOZIL Datum: 21.05.2013 Verzije z bencinskim motorjem Koda kw (KM) Izpust CO2 (g/km) Mešana poraba (l/100km) Cena brez DDV v EUR GT 120 EDC G T 12NAE5 88 (120) 120 5,2

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več

Katalog_CLIO_5_SLO.indd

Katalog_CLIO_5_SLO.indd Novi Renault CLIO Zapeljivost na vsakem koraku Čutne linije, dinamičen profil, izklesani boki in razpoznaven videz Novi CLIO vas bo že ob prvem srečanju zapeljal s svojim živahnim in očarljivim slogom.

Prikaži več

2018 FJR1300A

2018 FJR1300A Neskončni zavoji S tem izjemno zmogljivim motornim kolesom je v zadnjem desetletju več tisoč voznikov izkusilo neverjetno udobno vožnjo na ravni razreda Supersport. Model športno-potovalnega motornega

Prikaži več

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 2.08.2019 Veljavnost cen od: 2.08.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

2017 D'elight 125

2017 D'elight 125 Nizka poraba goriva, številne možnosti Eleganten novi model D'elight je oblikovan tako, da so potovanja enostavnejša in hitrejša ter bistveno udobnejša. Ključni lastnosti, ki poskrbita za izredno udobno

Prikaži več

NOVI RENAULT CLIO & CLIO GRANDTOUR N 10 CENIK VOZIL Datum: Model: CL4&CK4 Verzije z bencinskim motorjem Koda kw (KM) Izpust CO2 (g/km) Meša

NOVI RENAULT CLIO & CLIO GRANDTOUR N 10 CENIK VOZIL Datum: Model: CL4&CK4 Verzije z bencinskim motorjem Koda kw (KM) Izpust CO2 (g/km) Meša CENIK VOZIL Datum: 01.01.2014 Model: CL4&CK4 Verzije z bencinskim motorjem Koda kw (KM) Izpust CO2 (g/km) Mešana poraba (l/100km) 1.2 16v AUT 12C E5 54 (75) 127 5,5 9.254 11.290 1.2 16v EXP 12C E5 54 (75)

Prikaži več

EMEA Import 150

EMEA Import 150 150.164.3 150.164.3 150.165.3 150.165.3 150.168.3 150.168.3 150.564.3 150.564.3 150.565.3 150.565.3 150.568.3 150.568.3 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

Mondeo MCA MY CENIK xls

Mondeo MCA MY CENIK xls MPC Popust 4 vrata 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.200 5.300 15.900 5 vrat 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.850 5.300 16.550 Karavan 1.6 Ti-VCT 88 kw (120

Prikaži več

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB

CIVIC 5 DOOR PROSPEKT 210x260 WEB 5 VRATNI ZUNANJI DIZAJN Nesporno drugačen, nedvomno eleganten in športen. Sodoben dizajn Civic-a je edinstvena mešanica dramatičnih kiparskih linij in gladke športne krivulje. Avto, ki je zasnovan tako,

Prikaži več

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 9.09.2019 Veljavnost cen od: 9.09.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s

OPEL Zafira Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim s OPEL Cenik velja za vozila modelskega leta 19.5 Cene veljajo za nova vozila modelskega leta 19.5 opremljena z motorji, skladnimi z emisijskim standardom Euro 6dTEMP. Cenik ne vključuje akcijskih popustov.

Prikaži več

Novi Renault TWINGO Dodatna oprema

Novi Renault TWINGO Dodatna oprema Novi Renault TWINGO Dodatna oprema Za zahtevne s stilom Novi Renault Twingo in vi, ljubezen na prvi pogled, ki bo trajala dolga leta. Zato skrbno izberite njegov zunanji in notranji videz. Modna oprema,

Prikaži več

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx MPC ( ) Popust Akcijska cena ( ) Enojna kabina 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x2, 6-stopenjski ročni menjalnik 24.300 2.100 22.200 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x4, 6-stopenjski ročni menjalnik Podaljšana kabina

Prikaži več

OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poo

OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poo OPEL Astra Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi MY _ xlsx

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi MY _ xlsx FWD - POGON NA PREDNJA KOLESA AMBIENTE TREND POPUST AMBIENTE TREND MPC MPC Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+8 L1 H1 310 28.910 30.930 4.500 24.410 26.430

Prikaži več

2017 TMAX SX

2017 TMAX SX . Postavite nova pravila MAX Poleg glavnih značilnosti modela TMAX, ki jih je mogoče najti na standardni različici, je športni opremljen s številnimi namenskimi funkcijami. Sistem D-MODE omogoča izbiro

Prikaži več

Hyundai i30

Hyundai i30 CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Cenik in oprema, 25.03.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem MPI 100 T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 95 SmartStream 116 SmartStream 136 Prostornina

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

2017 TMAX DX

2017 TMAX DX . Postavite nova pravila MAX Prestižni se lahko pohvali z najbogatejšo opremo, ki jo lahko najdete na kateremkoli modelu TMAX. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz na delo ali za zabavne daljše

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

untitled

untitled Novi Renault KADJAR Ustvarjen za pustolovščino Atletski videz Novi Renault KADJAR z videzom športnega terenca v vsaki potezi ponosno razkazuje svoj pustolovski značaj in privlačen dizajn. Dovršenost njegove

Prikaži več

STORITEV CITROEN NOVI CITROËN SPACETOURER_03_10_2016

STORITEV CITROEN NOVI CITROËN SPACETOURER_03_10_2016 NOVI CITROËN SPACETOURER CENIK VOZIL Veljavnost od : 04.10.2016 Proizvodnja : Od oktober 2016 Proizvajalec : Automobiles Citroën, Francija - Generalni uvoznik in distributer : C Automobil Import d.o.o.-

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Furgon MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Transit Furgon MY veljaven z xlsx FWD - POGON NA PREDNJA KOLESA MPC MPC Popust Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+2 L2 H2 290 24.760 1.500 23.260 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni

Prikaži več

NOVI RENAULT GRAND SCENIC N 01 CENIK VOZIL Model: S3L Verzija: 5 sedežev Verzije z bencinskim motorjem Koda 5 sedežev Koda 7 sedežev kw (KM) Izpust CO

NOVI RENAULT GRAND SCENIC N 01 CENIK VOZIL Model: S3L Verzija: 5 sedežev Verzije z bencinskim motorjem Koda 5 sedežev Koda 7 sedežev kw (KM) Izpust CO N 01 CENIK VZIL Model: S3L Verzija: 5 sedežev Verzije z bencinskim motorjem Koda 5 sedežev Koda 7 sedežev kw (KM) Izpust C2 (g/km) Mešana poraba (l/100km) Cena brez DDV Datum: 02.01.2014 Expression 1.6

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi Furgon MY veljaven s – RED.xlsx

Maloprodajni cenik Transit Custom Kombi Furgon MY veljaven s – RED.xlsx KRATKA MEDOSNA RAZDALJA POPUST MPC MPC Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+5 L1 H1 320 28.800 31.040 4.300 24.500 26.740 2.0 TDCi 96 kw (130 KM), 6-stopenjski

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 18 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poob

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 18 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem poob OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 18 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 10. oktober

Prikaži več

_Maloprodajni cenik in kalkulacija S-MAX (CD 539E) MY _ xlsx

_Maloprodajni cenik in kalkulacija S-MAX (CD 539E) MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) EcoBoost 1.5 EcoBoost 118 kw (160 KM) FWD 27.670 1.800 25.870 TDCi 2. 0TDCi 88kW

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

Velja od: do preklica DODATNA OPREMA

Velja od: do preklica DODATNA OPREMA Velja od: 1. 12. 2018 do preklica DODATNA OPREMA FORD KA + MALOPRODAJNI CENIK DODATNE OPREME - MODELNO LETO OD 2016.00 FORD KA + MALOPRODAJNI CENIK DODATNE OPREME - MODELNO LETO OD 2016.00 Gumijasti tepihi,

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touareg Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Hyundai novi TUCSON

Hyundai novi TUCSON Hyundai novi Tucson Cenik in oprema (15.05.2019) Cenik Modeli z bencinskim motorjem 2-kolesni pogon 1.6 GDI Model Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Cena v Promocijski prihranek v Promocijska cena

Prikaži več

Maloprodajni cenik Transit Custom Furgon MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Transit Custom Furgon MY veljaven z xlsx KRATKA MEDOSNA RAZDALJA AMBIENTE TREND SPORT AMBIENTE TREND SPORT MPC MPC MPC POPUST Akcijska cena Akcijska cena Akcijska cena 2.0 TDCi 77 kw (105 KM), 6-stopenjski ročni menjalnik 1+2 L1 H1 280 23.720

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

Sharan_ML_2020.xls

Sharan_ML_2020.xls Cenik Sharan Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

Cenik in cenik opcij 208 GTi _ (1_2015)

Cenik in cenik opcij 208 GTi _ (1_2015) PEUGEOT NOVI 208 GTi CENIK VOZIL, OPCIJSKE OPREME IN TEHNIČNE LASTNOSTI Veljavnost od 01.06.2015 V1.0 Proizvajalec: Automobiles Peugeot, Francija. Generalni uvoznik in distributer : Peugeot Slovenija,

Prikaži več

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Fastback Cenik in oprema, 24.05.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 136 Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Promocijski

Prikaži več