OBČINA RADENCI OBČINSKI SVET

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "OBČINA RADENCI OBČINSKI SVET"

Transkripcija

1 OBČINA RADENCI OBČINSKI SVET Štev: /2014 Datum: Z A P I S N I K 7. redne seje Občinskega sveta Občine Radenci, ki je potekala v torek, , z začetkom ob uri, v sejni sobi Izvir hotela Radin. PRISOTNI ČLANI OBČINSKEGA SVETA: Dejan BERIĆ, Nikolaj BRUS, Franc HIMELRAJH, Aleš KAUČIČ, Ivan KLOBASA, Kristjan KÜČAN, Vladimir RANTAŠA, Srečko RAUTAR, Miroslav MADON, Zlatko MIR, Simona MLINARIČ, Jožef TOPLAK in Anja TRSTENJAK in Sašo ZIDAR. OPRAVIČENO ODSOTEN: Janez KONRAD in Erik IVANUŠA OSTALI PRISOTNI: Damijan Jaklin, Župan Občine Velika Polana, Simona KALIGARIČ, ZRSVN, Sonja BILY, direktorica ZTIŠ, Aleksandra FIFOLT, predstavnica VVZ Radenci, Mojca MAROVIČ, Jasna DIVJAK, Nataša TOPLAK, Davorin ZAMUDA in Zdenka ŠTEFANEC, vsi OU. NOVINARJI: (TV IDEA)- CaTV Radenci, Marina VRBNJAK, dopisništvo Pomurec, Lidija MAGDIČ CER, Radio Murski val. AD 2 OBRAVNAVA IN SPREJEM ZAPISNIKA 6. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA Predsedujoči je dal predmetni zapisnik v obravnavo. Na zapisnik ni bilo pripomb, zato je predsedujoči dal zapisnik na glasovanje. S 14 glasovi ZA, O glasovi PROTI, od prisotnih 14 svetnikov je bil sprejet naslednji SKLEP št. 84/14 Občinski svet Občine Radenci potrjuje sprejem zapisnika 6. redne seje Občinskega sveta Občine Radenci, ki je bila AD 3 INFORMACIJA O DEJAVNOSTI ŽUPANA MED SEJAMA PREDSEDUJOČI g. Janez RIHTARIČ je članice in člane Občinskega sveta seznanil z dejavnostmi župana med obema sejama. Povedal je; - da smo od Ministrstva za okolje in prostor prejeli sklep o pridobitvi sredstev za sanacijo plazu na Radenskem Vrhu, - da so zaključeni razpisi za dodelitev sredstev za vsa društva, razdeljena sredstva in pripravljene pogodbe, ki se bodo poslale v podpis društvom - opravljena je bila tudi javna razgrnitev OPN - pohvalil je izvedbo prireditve»radenska noč in rekreakcija«

2 AD 4 OBRAVNAVA IN SPREJEM DNEVNEGA REDA S sklicem seje so člani sveta prejeli predlog dnevnega reda 7. redne seje. Pripomb ni bilo, zato je predsedujoči dal dnevi red na glasovanje. S 14 glasovi ZA in 0 glasovi PROTI od prisotnih 14 svetnikov je bil sprejet naslednji DNEVNI RED: 1. Otvoritev seje in ugotovitev sklepčnosti 2. Obravnava in sprejem zapisnika 6. redne seje Občinskega sveta 3. Informacija o dejavnosti župana med sejama 4. Obravnava in sprejem dnevnega reda 5. Vprašanja in pobude svetnic in svetnikov 6. Predstavitev projekta»biosferno območje Mura-Drava v Sloveniji«7. Stališča do pripomb na dopolnjeni osnutek Občinskega prostorskega načrta Občine Radenci (OPN) 8. Predlog spremembe Plana vzdrževanja lokalnih cest in javnih poti za leto Predlog odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o podelitvi koncesije za izvajanje javne službe»pomoč družini na domu«v Občini Radenci- skrajšani postopek 10. Predlog sklepa o soglasju k Statutu javnega zavoda»zavoda za turizem in šport Radenci«11. Predlog sklepa o spremembah in dopolnitvah Sklepa o letnem načrtu pridobivanja nepremičnega premoženja Občine Radenci za leto Predlog sklepa o spremembah in dopolnitvah Sklepa o letnem načrtu razpolaganja z nepremičnim premoženjem Občine Radenci za leto Predlog sklepa o oprostitvi plačila komunalnega prispevka za uporabnike vaškega vodovodnega sistema Vučja vas za del naselja Hrastje Mota(Hrastika) 14. Predlog sklepa o oprostitvi plačila komunalnega prispevka za uporabnike vaškega vodovodnega sistema Rožički Vrh (Smolkov vodovod) za del naselja Zgornji Kocjan 15. Predlog sklep o ugotovitvi javne koristi izgradnja vodovodnega omrežja v naselju Hrašenski Vrh navezava vaškega vodovodnega sistema z objekti na javni vodovod 16. Sistemizacija delovnih mest v vrtcu Radenci- Radenski mehurčki, za šolsko leto Sklep o premestitveni finančni pomoči društvu 18. Predstavitev Poročila OŠ Radenci za leto Predstavitev Poročila ZTIŠ Radenci za leto Odgovori na vprašanja in pobude svetnic in svetnikov AD 5 VPRAŠANJA IN POBUDE SVETNIC IN SVETNIKOV Vprašanja in pobude so podali: G. NIKOLAJ BRUS je podal pohvalo Mladinskemu društvo za izvedbo prireditve Rekreakcija in Radenska noč. G. SREČKO RAUTAR je povedal, da so krajani Okoslavec odločili, da bi obnovili vaško kapelico (saj pušča streha, zamenjati je potrebno okna, popleskati..) Zato sprašuje župana ali je mogoče pridobiti kakšna sredstva s strani občine za obnovo te kapelic. Povedal je tudi, da se tovornjaki izogibajo plačila cestnine, zato se vozijo po lokalni cesti skozi Okoslavce. Zanimalo ga je zakaj več redarska služba ne spremlja vožnje teh tovornjakarjev, ki uničujejo naše ceste.

3 Povedal je tudi, da imamo v občini zelo pridne učence in učenke, ki so na maturitetnih izpitih dosegli vse točke. Zato ga zanima ali ima župan za takšne učence pripravljen kakšen sprejem. G. JOŽEF TOPLAK je podal pobudo in povedal, da so ga občani in Boračeve opozorili na stalno stoječo vodo pri hiši pri Radenski. Problem se pojavi, ko stoji voda in ko želijo tukaj prečkati cesto invalidi, kolesarji in mamice z vozički. Krajani Boračeve prosijo za sanacijo tega dela vozišča. Pri istem prehodu se pojavi problem, ker se pločnik ne zaključi z asfaltom temveč z robnikom. Spet se pojavi problem prehoda za invalide, kolesarje in mamice z vozički. Povedal je tudi, da se pojavlja problem vožnje invalidov po poti, ki ima majhne kamenče, in gre mimo Kosičevih, čez železnico. Predlaga, da se predmetna pot sanira tako, da se asfaltira in tako invalidom omogoči lažjo dostopnost do centra. Navedel je še, da so ob potrditvi proračuna bila zagotovljena sredstva za izvedbo kanalizacije v Boračevi. Mnenja je, da ne bi smel biti problem, da se gre v pripravo načrtov, kasneje pa v izvedbo. Predlaga, da se potrjen projekt izvede. G. ZLATKO MIR je podal informacijo v zvezi z oskrbo s pitno vodo. Povedal je, da je voda onesnažena, ker je prišlo do vdora mulja (peska) v cevi, kjer so delali priklop - izgradnje sistem C. Voda se je zamulila in prišla po cevovodih tudi do naše občine. Podjetje SIM je takoj pristopilo k sanaciji. Ukrep zaenkrat velja še do jutri, dokler ne dobi podjetje SIM rezultatov o analizi vode iz laboratorija. Podal je še pobudo in povedal, da smo na eni izmed sej sprejemali rebalans, kjer smo namenili cca 20 tisoč za izdelavo projekta za parkovno bazenski kompleks in posledično pristopili k revitalizaciji parka. V denacionalizaciji je bila vložena revizija, tako da se bo zadeva spet zavlekla. Misli, da je možno upravljati z nepremičnino, kljub temu če je v denacionalizaciji. To se lahko zgodi, če nekdo izkaže pravni interes nad zemljiščem letnega kopališča Radenci. Tako bi nas (občino) lahko določili kot skrbnika tega objekta. Županu in OU predlaga, da preveri, če je to možno in ali imamo pravno podlago, da zadevo izpeljemo. Pravni interes se izkazuje tako, da se vrednost tega premoženja naj ne bi manjšala. G. JOŽEF TOPLAK je povedal, da se strinja z g. Mirom, da se ta bazen aktivira. Zanima ga ali še velja določilo 56. člen denacionalizacije, ki govori, da v primeru vlaganj v nepremičnino, ko se ugotovi lastništvo, se ta vložek proračuna. AD 6 PREDSTAVITEV PROJEKTA»BIOSFERNO OBMOČJE MURA-DRAVA V SLOVENIJI«Podrobno obrazložitev sta podala župan občine Velika Polana g. Damijan Jaklin in Simona KALIGARIČ iz Zavoda RS za varstvo narave (ZRSVN- v nadaljevanju). Razpravljal je še župan g. Janez Rihtarič. AD 7 STALIŠČA DO PRIPOMB NA DOPOLNJENI OSNUTEK OBČINSKEGA PROSTORSKEGA NAČRTA OBČINE RADENCI (OPN)

4 Podrobno obrazložitev sta podali ga. Nataša TOPLAK iz Občinske uprave in ga. Alenka ŠUMAK in ZEU-ja. Ob uri je sejo zapustil podžupan g. Aleš KAUČIČ. Ker razprave ni bilo je dal predsedujoči predlog na glasovanje. S K L E P št. 85/14 1. člen Sprejmejo se stališča do pripomb in predlogov iz javne razgrnitve dopolnjenega osnutka občinskega prostorskega načrta (v nadaljevanju OPN) in okoljskega poročila z dodatkom za varovana območja (v nadaljevanju OP) Občine Radenci 2. člen Stališča do pripomb in predlogov iz javne razgrnitve dopolnjenega osnutka OPN in OP Občine Radenci (v nadaljevanju: stališča) so preučili in pripravili: izdelovalec OPN in izdelovalec dela OP, ZEU d.o.o. iz Murske Sobote, ter Občina Radenci, z datumom julij člen Priloga tega sklepa so stališča. Sprejeta stališča se upošteva pri izdelavi predloga OPN za pridobitev drugega mnenja nosilcev urejanja prostora. 4. člen Sklep o sprejetju stališč do pripomb in predlogov iz javne razgrnitve dopolnjenega osnutka OPN in OP Občine Radenci bo objavljen na krajevno običajen način, v Informatorju Občine Radenci in na spletni strani Občine Radenci Ta sklep stopi v veljavo takoj. 5. člen Ad 8 PREDLOG SPREMEMBE PLANA VZDRŽEVANJA LOKALNIH CEST IN JAVNIH POTI ZA LETO 2015 Podrobno obrazložitev je podal g. Davorin ZAMUDA. O predmetnem planu je razpravljal tudi Odbor za varstvo okolja, urejanje prostora in gosp. javne službe, ki se s predlogom strinja. Ker razprave ni bilo je dal predsedujoči predlog plana na glasovanje. S K L E P št. 86/14 Občinski svet Občine Radenci sprejme Spremembo plana vzdrževanja lokalnih cest in javnih poti za leto 2015.

5 Ad 9 PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O PODELITVI KONCESIJE ZA IZVAJANJE JAVNE SLUŽBE»POMOČ DRUŽINI NA DOMU«V OBČINI RADENCI- SKRAJŠANI POSTOPEK Podrobno obrazložitev je podala ga. Jasna DIVJAK. Ker razprave ni bilo je dal predsedujoči predlog odloka na glasovanje. S K L E P št. 87/14 Občinski svet Občine Radenci sprejme Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o podelitvi koncesije za izvajanje javne službe Pomoč družini na domu v Občini Radenci - skrajšani postopek AD 10 PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K STATUTU JAVNEGA ZAVODA»ZAVODA ZA TURIZEM IN ŠPORT RADENCI«Podrobno obrazložitev je podala ga. Sonja BILY. S K L E P št. 88/14 Občinski svet Občine Radenci daje soglasje k Statutu javnega zavoda»zavoda za turizem in šport Radenci«AD 11 PREDLOG SKLEPA O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH SKLEPA O LETNEM NAČRTU PRIDOBIVANJA NEPREMIČNEGA PREMOŽENJA OBČINE RADENCI ZA LETO 2015 Podrobno obrazložitev je podala ga. Nataša Toplak. O predmetnem sklepu je razpravljal tudi Odbor za varstvo okolja, urejanje prostora in gosp. javne službe, ki se s predlogom strinja. S K L E P št. 89/14 Občinski svet Občine Radenci sprejme Sklep o spremembah in dopolnitvah sklepa o letnem načrtu pridobivanja nepremičnega premoženja Občine Radenci

6 za leto 2015, sprejetim na 7. redni seji OS z dne, , pod točko AD 11, v predlagani vsebini, po skrajšanem postopku. S K L E P št. 90/14 Občinski svet Občine Radenci sprejme Sklep o brezplačnem pridobivanju zemljišča s parc.št. 5/6 k.o. Boračeva in zagotovitvi 50% sredstev za asfaltiranje tega zemljišča v proračunu za leto 2016 v predlagani vsebini po skrajšanem postopku. AD 12 PREDLOG SKLEPA O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH SKLEPA O LETNEM NAČRTU RAZPOLAGANJA Z NEPREMIČNIM PREMOŽENJEM OBČINE RADENCI ZA LETO 2015 Podrobno obrazložitev je podala ga. Nataša Toplak. O predmetnem sklepu je razpravljal tudi Odbor za varstvo okolja, urejanje prostora in gosp. javne službe, ki se s predlogom strinja. S K L E P št. 91/14 Občinski svet Občine Radenci sprejme Sklep o spremembah in dopolnitvah sklepa o letnem načrtu razpolaganja z nepremičnim premoženjem Občine Radenci za leto 2015 (z dodanim delom parc. št. 85/1 k. o. Radenci) sprejetim na 7. redni seji OS z dne, , pod točko AD 12, v predlagani vsebini, po skrajšanem postopku. AD 13 PREDLOG SKLEPA O OPROSTITVI PLAČILA KOMUNALNEGA PRISPEVKA ZA UPORABNIKE VAŠKEGA VODOVODNEGA SISTEMA VUČJA VAS ZA DEL NASELJA HRASTJE MOTA(HRASTIKA) Podrobno obrazložitev je podal g. Davorin ZAMUDA. S K L E P št. 92/14 Občinski svet Občine Radenci soglaša z oprostitvijo plačila komunalnega prispevka za vse uporabnike vaškega vodovodnega sistema Hrastje Mota (Hrastika), ki se napaja iz vaškega vodovodnega sistema Vučja vas, pod

7 pogojem, da se vaški vodovod priključi na javno vodovodno omrežje, s tem pa preide v last Občine Radenci. AD 14 PREDLOG SKLEPA O OPROSTITVI PLAČILA KOMUNALNEGA PRISPEVKA ZA UPORABNIKE VAŠKEGA VODOVODNEGA SISTEMA ROŽIČKI VRH (SMOLKOV VODOVOD) ZA DEL NASELJA ZGORNJI KOCJAN Podrobno obrazložitev je podal g. Davorin ZAMUDA. Sejo je ob uri zapustil g. Zlatko MIR. S K L E P št. 93/14 Občinski svet Občine Radenci soglaša z oprostitvijo plačila komunalnega prispevka za vse uporabnike vaškega vodovodnega sistema Zgornji Kocjan Rožički Vrh, ki se napaja iz vaškega vodovodnega sistema Rožički Vrh (Smolkov vodovod), pod pogojem, da se vaški vodovod priključi na javno vodovodno omrežje. AD 15 PREDLOG SKLEP O UGOTOVITVI JAVNE KORISTI IZGRADNJA VODOVODNEGA OMREŽJA V NASELJU HRAŠENSKI VRH NAVEZAVA VAŠKEGA VODOVODNEGA SISTEMA Z OBJEKTI NA JAVNI VODOVOD Podrobno obrazložitev je podala ga. Jasna DIVJAK. S K L E P št. 94/14 Občinski svet Občine Radenci sprejme Sklep o ugotovitvi javne koristi izgradnja vodovodnega omrežja v naselju Hrašenski Vrh navezava vaškega vodovodnega sistema z objekti na javni vodovod. AD 16 SISTEMIZACIJA DELOVNIH MEST V VRTCU RADENCI- RADENSKI MEHURČKI, ZA ŠOLSKO LETO Podrobno obrazložitev je podala ga. Aleksandra FIFOLT, vodja enote.

8 Ker razprave ni bilo je dal predsedujoči predlog sistemizacije na glasovanje. S K L E P št. 94/14 Občinski svet Občine Radenci daje soglasje k sistemizaciji delovnih mest v vrtcu Radenci-Radenski mehurčki, za šolsko leto Ad 17 SKLEP O PREMOSTITVENI FINANČNI POMOČI DRUŠTVU Podrobno obrazložitev je podala g. Jožef VAUPOTIČ. S K L E P št. 95/14 Občinski svet Občine Radenci soglaša z nakazilom zneska v višini 2.006,25 EUR iz PP Tekoča proračunska rezervacija/ Splošna proračunska rezervacija na PP Šport ostalo/ Druge najemnine, zakupnine in licenčnine. Občinski svet Občine Radenci soglaša z nakazilom sredstev v višini 2.006,25 EUR na TRR AMŠD RADENCI, Janžev Vrh 41 a, 9252 Radenci za plačilo računa Sklada kmetijskih zemljišč in gozdov RS, št , z dne (za kritje stroškov najema zemljišča, na katerem leži motokros proga na Janževem Vrhu). AD 18 PREDSTAVITEV POROČILA OSNOVNA ŠOLA RADENCI ZA LETO 2014 Podrobno predstavitev poročila za Osnovno šolo Radenci za leto 2014 je podala ravnateljica ga. Simona GROSMAN. Ker razprave ni bilo je dal predsedujoči predlog poročila na glasovanje. S K L E P št. 96/14 Občinski svet Občine Radenci se je seznanil s poročilo OŠ Radenci za leto AD 19 PREDSTAVITEV POROČILA ZTIŠ RADENCI ZA LETO 2014 Podrobno predstavitev poročila za ZTIŠ Radenci za leto 2014 je podala direktorica ga. Sonja BILY.

9 Ker razprave ni bilo je dal predsedujoči predlog poročila na glasovanje. S K L E P št. 97/14 Občinski svet Občine Radenci se je seznanil s poročilo JZ ZTIŠ za leto AD 20 ODGOVORI NA VPRAŠANJA IN POBUDE SVETNIC IN SVETNIKOV Predsedujoči je dal odgovore na zastavljena vprašanja in povedal: Za obnovo vaške kapelice v Okoslavcih se bodo v naslednjem proračunskem obdobju zagotovilo nekaj sredstev. Prav tako pa je povedal, da se morajo samo vaščani organizirati in le to obnoviti s prispevki, nekaj bo prispevala občina, morajo pa se tudi vaščani organizirati. Davorin ZAMUDA je povedal, da je bilo na zadnjem sestanku na DRSC povedano, da se spreminja pravilnik o prometni signalizaciji. DRSC bo namestila novo prometno signalizacijo, tako da bi tovorni tranzitni promet nova signalizacija omejevala, oz. se ne bi več odvijal. Omejitev bi bila na 3,5 t, nikakor pa ne bo veljalo za lokalni promet. PREDSEDUJOČI je na vprašanje nagrajevanje dijakov, ki dosežejo največje število točk na maturah povedal, da bo občina pripravila pravilnik o nagrajevanju tudi za te dijake. Za ostala vprašanja, ki so bila podana na sami seji se bodo pripravili pisni odgovori do naslednje seje. Seja končana ob uri. ZAPISALA: Zdenka ŠTEFANEC Mojca MAROVIČ Direktorica OU Janez RIHTARIČ ŽUPAN OBČINE RADENCI

Microsoft Word - pregled sklepov.doc

Microsoft Word - pregled sklepov.doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0003/2012 Datum: 22. 03. 2012 P R E G L E D SKLEPOV 11. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29. 02. 2012 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 11.

Prikaži več

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju 2014 2018, ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob 16.30 uri, v dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje.

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA PRORAČUN IN FINANCE www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Datum: 6. 2. 2014 ZAPISNIK 14. seje Odbora za proračun in

Prikaži več

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve]

Zadeva: [Klikni tukaj in natipkaj jasen opis zadeve] OBČINA MENGEŠ Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina@menges.si Številka: 3500-1/2015 Datum: 26.9.2018 ZADEVA : OBRAVNAVA DOPOLNJENEGA

Prikaži več

S V E T

S V E T OBČINSKI S V E T OBČINE VUZENICA Datum: 31.3.2016 Številka: 032-0004/2016-5 Z A P I S N I K 13. seje Občinskega sveta občine Vuzenica, ki je bila 31.3. 2016, ob 18. uri v prostorih sejne sobe občine Vuzenica.

Prikaži več

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so

Številka: 900-5/ Datum: Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, , ob 16. uri, v sejni so Številka: 900-5/2019-4 Datum: 15. 4. 2019 Z A P I S N I K 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, ki je bila v ponedeljek, 15. 4. 2019, ob 16. uri, v sejni sobi Občine Polzela Navzoči člani občinskega sveta: Ivan

Prikaži več

5

5 5 OBČINA KANAL OB SOČI OBČINSKI SVET PREDLOG Na podlagi 1 člena Statuta Občine Kanal ob Soči (Uradno objave Primorskih novic, št. 41/03, 17/06 in Uradni list RS, št. 70/07 in 51/08) in 20. člena Poslovnika

Prikaži več

zapisnik OG -4

zapisnik  OG -4 OBČINA KOBARID Odbor za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja Datum: 23.04.2015 Številka: 011-10/2015 Z A P I S N I K 4. seje Odbora za gospodarstvo, kmetijstvo in varstvo okolja, ki je bila dne 22.

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 18. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 18. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo

OBČINSKI SVET SKLEPI 18. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 18. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo I.1. točke dnevnega reda: PREGLED IN POTRDITEV ZAPISNIKA 17. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 19.4.2017 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 17. redne seje Občinskega sveta Občine

Prikaži več

premoženjske - brez op

premoženjske - brez op RAVNANJE Z NEPREMIČNIM PREMOŽENJEM - RAZPOLAGANJE IN PRIDOBIVANJE NEPREMIČNIN- PREDLAGATELJ: Darko Zevnik, župan Občine Metlika PRIPRAVILA: Jasna Brus Rožman PREDMET: Nepremičnine A.) - parc. št. 2766/6

Prikaži več

Občina Ivančna Gorica

Občina Ivančna Gorica Točka 1 Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU T +386 0 1 7812 100, F +386 0 1 7812 120 E obc.ivancna.gorica@siol.net, W ivancna-gorica.si Številka: 900-0025/2015-5

Prikaži več

Številka projekta: 19/2011 Spremembe in dopolnitve odloka o PUP za centralna naselja Vrsta mape: stališča do pripomb Stran 1 od PROSTORSKO UREDI

Številka projekta: 19/2011 Spremembe in dopolnitve odloka o PUP za centralna naselja Vrsta mape: stališča do pripomb Stran 1 od PROSTORSKO UREDI Stran 1 od 10 1. PROSTORSKO UREDITVENI POGOJI - naslovna stran IBIS, d.o.o. Slovenska Bistrica inženiring biro, investicijsko svetovanje Trg Alfonza Šarha 1, Slov. Bistrica Št. projekta: 19/2011 Datum:

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc

Microsoft Word - Zapisnik 12. seje Sveta.doc MESTNA OBČINA LJUBLJANA ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106,1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@ljubljana.si Številka: 900-11/2008-2-15210 Datum: 19.12.2008

Prikaži več

[vsebina sklepa skupaj s predlogi in popravki]

[vsebina sklepa skupaj s predlogi in popravki] OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET KOMISIJA ZA STATUTARNA VPRAŠANJA IN LOKALNO SAMOUPRAVO www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Datum: 22. 9. 2016 Z AP I S NI

Prikaži več

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2)

OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, (2) (2) OBČINA RUŠE OBČINSKI SVET ODBOR ZA GOSPODARSTVO IN FINANCE Trg vstaje 11, 2342 Ruše Ruše, 28. 01. 2015 00 386 (2) 669 06 49 00 386 (2) 669 0654 www.ruse.si S K R A J Š A N Z A P I S 1. redne seje Odbora

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx

Microsoft Word - Zapisnik 3 seje OOPKI_ docx Datum: 13. 6. 2019 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA OKOLJE, PROSTOR IN INFRASTRUKTURO www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 3. seje Odbora

Prikaži več

PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLA

PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLA PREDLOG ODLOKA O TAKSI ZA OBRAVNAVANJE POBUD ZA SPREMEMBE NAMENSKE RABE PROSTORA IN NADOMESTILU STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE V OBČINI ŠENTILJ PREDLAGATELJ: Župan Občine Šentilj GRADIVO PRIPRAVIL: Občinska

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas,

OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 5. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas, OBČINSKI SVET SKLEPI 5. REDNA SEJA 1a. točke dnevnega reda: POTRDITEV ZAPISNIKA 4. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 10.4.2019 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 4. redne seje

Prikaži več

\376\377\000d\000o\000p\000i\000s\000 \000c\000r\000n\000a\000 \000o\000p\000n

\376\377\000d\000o\000p\000i\000s\000 \000c\000r\000n\000a\000 \000o\000p\000n AREA ARS d.o.o. Trg mladosti 6 3320 VELENJE Velenje, 2013-09-20 št.: area ars/d62/2013-opn/sp OBČINA ČRNA NA KOROŠKEM Center 101 2393 ČRNA NA KOROŠKEM PREDMET: OPN ČRNA NA KOROŠKEM DOPOLNITEV POROČILA

Prikaži več

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, 19.9.2013 ob 19.00 uri v prostorih KS Leskovec. Predlagani dnevni red: 1. Sprejetje sklepa

Prikaži več

OBČINSKI SVET SKLEPI 4. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 4. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas,

OBČINSKI SVET SKLEPI 4. REDNA SEJA Številka: / Datum: ZADEVA: SKLEPI 4. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE Obveščamo Vas, OBČINSKI SVET SKLEPI 4. REDNA SEJA I. 1. točke dnevnega reda: POTRDITEV ZAPISNIKA 3. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA OBČINE GORJE, Z DNE 20.2.2019 1. Občinski svet Občine Gorje potrjuje zapisnik 3. redne seje

Prikaži več

OBČINA ČRNOMELJ K točki 13 OBČINSKI SVET Gradivo za sejo Občinskega sveta občine Črnomelj v maju

OBČINA ČRNOMELJ K točki 13 OBČINSKI SVET Gradivo za sejo Občinskega sveta občine Črnomelj v maju OBČINA ČRNOMELJ K točki 13 OBČINSKI SVET Gradivo za sejo Občinskega sveta občine Črnomelj v maju 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prikaži več

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc)

(Microsoft Word - zapisnik 5.seje NO \350istopis.doc) OBČINA KRANJSKA GORA NADZORNI ODBOR OBČINE KRANJSKA GORA Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.n.c. 04-5809 800, fax. 04-5809 824 direktni telefon 04-5809 818 http://www.kranjska-gora.si/ e-mail: obcina@kranjska-gora.si

Prikaži več

PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve

PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve PRISTOJNOST: PREDLAGATELJ: POROČEVALEC: OBČINSKI SVET OBČINE KRANJSKA GORA ŽUPAN OBČINE KRANJSKA GORA Služba za splošne in premoženjsko pravne zadeve 1. (prve) SPREMEMBE IN DOPOLNITVE NAČRTA RAVNANJA Z

Prikaži več

ŽUPAN Številka: 032-3/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Med

ŽUPAN Številka: 032-3/ Datum: OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Med ŽUPAN Številka: 032-3/2018-11 Datum: 1.6.2018 OBČINSKI SVET OBČINE MEDVODE ZADEVA: Predlog za uvrstitev na dnevni red seje Občinskega sveta Občine Medvode NASLOV: Osnutek Odloka o določitvi stroškov lokacijske

Prikaži več

OBČINA RADLJE OB DRAVI OBČINSKI SVET Številka: / Datum: Z A P I S N I K 15. seje Občinskega sveta Občine Radlje ob Dravi, ki

OBČINA RADLJE OB DRAVI OBČINSKI SVET Številka: / Datum: Z A P I S N I K 15. seje Občinskega sveta Občine Radlje ob Dravi, ki OBČINA RADLJE OB DRAVI OBČINSKI SVET Številka: 013-0001/2014-02 Datum: 24.10.2016 Z A P I S N I K 15. seje Občinskega sveta Občine Radlje ob Dravi, ki je bila v ponedeljek, 24.10.2016 ob 18.00 uri, v prostorih

Prikaži več

OBRAZLOŽITEV PREDLOGA ODLOKA O DOLOČITVI STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE IN DOLOČITVI TAKSE ZA OBRAVNAVANJE ZASEBNIH POBUD ZA SPREMEMBO NAMENSKE RABE P

OBRAZLOŽITEV PREDLOGA ODLOKA O DOLOČITVI STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE IN DOLOČITVI TAKSE ZA OBRAVNAVANJE ZASEBNIH POBUD ZA SPREMEMBO NAMENSKE RABE P OBRAZLOŽITEV PREDLOGA ODLOKA O DOLOČITVI STROŠKOV LOKACIJSKE PREVERITVE IN DOLOČITVI TAKSE ZA OBRAVNAVANJE ZASEBNIH POBUD ZA SPREMEMBO NAMENSKE RABE PROSTORA V OBČINI RADLJE OB DRAVI: 1. RAZLOGI ZA SPREJEM,

Prikaži več

Ime Priimek

Ime Priimek Številka:900-128/2018-4 Datum:19.04.2018 Z A P I S N I K 25. seje Sveta Četrtne skupnosti Šmarna gora, ki je bila v sredo, 18. 04. 2018 ob 18.00 uri, v sejni sobi na sedežu ČS, Pločanska 8, Ljubljana.

Prikaži več

1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Urad

1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Urad 1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37a Statuta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 1/2016 - uradno prečiščeno besedilo)

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc

Microsoft Word - Zapisnik 8. seje Sveta zavoda doc Številka: 9000-0001/2010-52 Datum: 23.06.2011 ZAPISNIK 8. seje Sveta zavoda, ki je bila v četrtek, 23.06.2011 ob 17.00 uri, v prostorih enote Gobica, Šolska ulica 12, Mengeš. Prisotni člani Sveta zavoda:

Prikaži več

V skladu z 11. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10, 75/12, 47/13 ZDU-1G, 50/14, 9

V skladu z 11. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10, 75/12, 47/13 ZDU-1G, 50/14, 9 V skladu z 11. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/10, 75/12, 47/13 ZDU-1G, 50/14, 90/14 ZDU-1I, 14/15 ZUUJFO in 76/15), 7. členom Uredbe

Prikaži več

OBRAZLOŽITEV TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT

OBRAZLOŽITEV  TOČKE DNEVNEGA REDA OBRAZEC ŠT 8. /redna/ seja občinskega sveta Januar 2016 PRORAČUN OBČINE LENDAVA ZA LETO 2016 /1. obravnava/ GRADIVO PRIPRAVILA: Urad župana Župan občine PREDLAGATELJ: Župan - Polgármester OBRAZEC ŠT. 01/2014 OBRAZLOŽITEV

Prikaži več

Na podlagi 96. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokaln

Na podlagi 96. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokaln Na podlagi 96. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/18 in 78/18) in

Prikaži več

zapisnik 6 sej-potrjen

zapisnik 6 sej-potrjen Dobrovnik 297, 9223 Dobrovnik tel: (02) 577 68 80, fax: (02) 577 68 87, e-mail: obcina.dobrovnik@siol.net zakladniški račun:01356-0100013598, ID za DDV: SI72637706, Matična številka: 1332198 Občinski svet

Prikaži več

Program dela NO za leto 2009

Program dela NO za leto 2009 Na podlagi 41. člena statuta občine Mirna Peč ter 12. in 13. člena Poslovnika nadzornega odbora občine Mirna Peč, je Nadzorni odbor občine Mirna Peč na svoji 9. seji, dne 15.12.2008 in 3. korespondenčni

Prikaži več

Datum: 21

Datum: 21 Datum: 20.2.2019 ČLANOM OBČINSKEGA SVETA OBČINE BOROVNICA ZADEVA: LETNI PROGRAM ŠPORTA V OBČINI BOROVNICA ZA LETO 2019 PRAVNA PODLAGA: Zakon o športu ((ZŠpo-1, Ur. l. RS, št. 29/17) Resolucija o Nacionalnem

Prikaži več

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto seja Občinskega sveta MONM v mandatu

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto seja Občinskega sveta MONM v mandatu Osnovni podatki o seji 26. seja Občinskega sveta Mestne občine Novo mesto, četrtek, 19. december ob 16. uri sejna dvorana Mestne občine Novo mesto, Novo mesto, Glavni trg 7 (Rotovž). Poročilo o glasovanju

Prikaži več

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj

Številka: /2019 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranj Številka: 9000-0005/2019 Datum: 22. 5. 2019 OBČINSKI SVET OBČINE KANAL OB SOČI ZADEVA: Obravnava predloga Odredbe o uvedbi časovno omejenega parkiranja na javnih parkiriščih v Občini Kanal ob Soči - predlog

Prikaži več

zapisnik 21. seje finance

zapisnik 21. seje finance OBČINA JESENICE OBČINSKI SVET Odbor za proračun in finance Številka: 032-18/2012 Datum: 16.11.2012 SKRAJŠAN ZAPIS 21. REDNE SEJE ODBORA ZA PRORAČUN IN FINANCE, KI JE BILA V ČETRTEK, 15.11.2012, OB 17.30

Prikaži več

Microsoft Word - 12_seja_redna.doc

Microsoft Word - 12_seja_redna.doc OBČINA PREDDVOR OBČINSKI SVET Datum: 5. 3. 2012 Številka: 10-os-12 Z A P I S N I K 12. (redne) seje Občinskega sveta Občine Preddvor, z dne 29. 2. 2012, s pričetkom ob 18. uri Prisotni člani OS: Opravičeno

Prikaži več

ŽUPAN OBČINA LOGATEC e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201

ŽUPAN OBČINA LOGATEC   e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: 013-1/201 ŽUPAN OBČINA LOGATEC www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka: 013-1/2019-80 Datum: 4. 3. 2019 OBČINSKI SVET POROČILO O IZVRŠEVANJU

Prikaži več

OBČINA MENGEŠ

OBČINA MENGEŠ OBČINA MENGEŠ Številka: 410-29/2018-2 Datum: 25. 2. 2019 Slovenska cesta 30 1234 Mengeš, SLOVENIJA tel.: +386 (0)1 723 70 81 fax: +386 (0)1 723 89 81 e-mail: obcina.menges@menges.si OBČINSKEMU SVETU OBČINE

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc Mestna občina Ljubljana ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106; 1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@siol.net Številka: 900-19/2006-2-14206 Datum: 7. December

Prikaži več

Ţupan Številka: 007-5/ Datum: OBČINA MIREN-KOSTANJEVICA OBČINSKI SVET ZADEVA: Predlog za obravnavo na 22. seji Občinskega sveta Obč

Ţupan Številka: 007-5/ Datum: OBČINA MIREN-KOSTANJEVICA OBČINSKI SVET ZADEVA: Predlog za obravnavo na 22. seji Občinskega sveta Obč Ţupan Številka: 007-5/2013-1 Datum: 14. 01. 2013 OBČINA MIREN-KOSTANJEVICA OBČINSKI SVET ZADEVA: Predlog za obravnavo na 22. seji Občinskega sveta Občine Miren Kostanjevica PRIPRAVIL/A: Občinska uprava

Prikaži več

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 14. redne seje Občinskega sveta (v nadaljevanju OS) Občine Gorje, ki je bila v sredo, 9. n

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 14. redne seje Občinskega sveta (v nadaljevanju OS) Občine Gorje, ki je bila v sredo, 9. n Številka: 9000-0005/2016-8 Datum: 9.11.2016 Z A P I S N I K 14. redne seje Občinskega sveta (v nadaljevanju OS) Občine Gorje, ki je bila v sredo, 9. novembra 2016, ob 17.00 uri, v sejni sobi Občine Gorje.

Prikaži več

Microsoft Word - letni načrt pridob. rebalans za 2012 brez imen.doc

Microsoft Word - letni načrt pridob. rebalans za 2012 brez imen.doc Na podlagi 19. člena Statuta Mestne občine Nova Gorica (Uradne objave, št. 6/2002, 25/2002 in Uradni list RS št. 38/2005, 24/2006), 11. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih

Prikaži več

1017

1017 Št. spisa: 3505-0007/2007-182 Odlok o Občinskem prostorskem načrtu Mestne občine Murska Sobota - II. obravnava O B R A Z L O Ž I T E V MESTNE UPRAVE PRAVNA PODLAGA Podlaga za izdelavo Občinskega prostorskega

Prikaži več

10. /korespondenčna /seja občinskega sveta Maj 2018 PREDLOG SKLEPA O SPREMEMBI SKLEPA O OBRAVNAVI PREDLOGA ODLOKA O POKOPALIŠKEM REDU V OBČINI LENDAVA

10. /korespondenčna /seja občinskega sveta Maj 2018 PREDLOG SKLEPA O SPREMEMBI SKLEPA O OBRAVNAVI PREDLOGA ODLOKA O POKOPALIŠKEM REDU V OBČINI LENDAVA 10. /korespondenčna /seja občinskega sveta Maj 2018 PREDLOG SKLEPA O SPREMEMBI SKLEPA O OBRAVNAVI PREDLOGA ODLOKA O POKOPALIŠKEM REDU V OBČINI LENDAVA 1. OBRAVNAVA GRADIVO PRIPRAVIL: Jasna Bračič-Szabó

Prikaži več

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto 2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018

Mestna občina Novo mesto Seidlova cesta 1, Novo mesto   2. redna seja Občinskega sveta MO NM v mandatu 2018 Osnovni podatki o seji SKLIC Poročilo o glasovanju seje. redne seje Občinskega sveta Mestne občine Novo mesto, v četrtek, 7. januarja 9, ob 6. uri v sejni dvorani Mestne občine Novo mesto, Novo mesto,

Prikaži več

Z A P I S N I K osnutek 12. seje Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica /v nadaljnjem besedilu: Občinskega sveta/, 1. ki je bila ob u

Z A P I S N I K osnutek 12. seje Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica /v nadaljnjem besedilu: Občinskega sveta/, 1. ki je bila ob u Z A P I S N I K osnutek 12. seje Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica /v nadaljnjem besedilu: Občinskega sveta/, 1. ki je bila 20.12.2011 ob 17.00 uri v prostorih sejne sobe Občine Ivančna Gorica. Na

Prikaži več

Naročnik: Občina Horjul Občinski trg Horjul Naloga: OBRAZLOŽITEV IN UTEMELJITEV SPREMEMB IN DOPOLNITEV ODLOKA O OBČINSKEM PROSTORSKEM NAČRTU OB

Naročnik: Občina Horjul Občinski trg Horjul Naloga: OBRAZLOŽITEV IN UTEMELJITEV SPREMEMB IN DOPOLNITEV ODLOKA O OBČINSKEM PROSTORSKEM NAČRTU OB Naročnik: Občina Horjul Občinski trg 1 1354 Horjul Naloga: OBRAZLOŽITEV IN UTEMELJITEV SPREMEMB IN DOPOLNITEV ODLOKA O OBČINSKEM PROSTORSKEM NAČRTU OBČINE HORJUL št. 4 (predlog) Projektna skupina: Odgovorni

Prikaži več

V

V 3. /redna/ seja občinskega sveta Januar 2015 PREDLOG OKVIRNEGA INFORAMTIVNEGA PROGRAMA DELA OBČINSKEGA SVETA OBČINE LENDAVA V LETU 2015 GRADIVO PRIPRAVIL: mag. Anton BALAŽEK, Župan Polgármester PREDLAGATELJ:

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1 seje Odbora za druzbene gosp dejav_

Microsoft Word - Zapisnik 1  seje Odbora za druzbene gosp dejav_ Datum: 29. 1. 2015 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 ZAPISNIK 1. seje Odbora za družbene,

Prikaži več

Microsoft Word - Pregled in potrditev zapisnika in sklepov 26. redne seje, doc

Microsoft Word - Pregled in potrditev zapisnika in sklepov 26. redne seje, doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0001/2014 Datum: 14.2.2014 P R E G L E D SKLEPOV 26. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29.1.2014 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 26. redne

Prikaži več

(Microsoft Word - na\350rt ravnanja 2014-)

(Microsoft Word - na\350rt ravnanja 2014-) OBČINA SVETI TOMAŽ OBČINSKI SVET Na podlagi 11. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 86/2010, 75/12) in 6. člena Uredbe o stvarnem premoženju

Prikaži več

Z A P I S N I K

Z  A  P  I  S  N  I  K Z A P I S N I K 4. redne seje sveta KS Zdole, ki je bila v sredo 01. 04. 2015 ob 19. uri v sejni sobi KS Zdole. PRISOTNI ČLANI SVETA KS: Jože Slivšek, Vinko Planinc, Matjaž Ban, Marjan Zorko, Gričar Marjan,

Prikaži več

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg 24 1240 Kamnik Številka: 007-23/07 Datum: 18. 11. 2014 OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH ODLOKA O USTANOVITVI JAVNEGA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA

Prikaži več

28premoz

28premoz OBČINA ŽALEC Župan Ul. Savinjske čete 5, 3310 Žalec : (03) 713 64 20 Fax: (03) 713 64 64 E-pošta: mojca.firer@zalec.si Datum: 23.03.2006 OBČINSKEMU SVETU ODBORU ZA FINANCE, PRORAČUN IN PREMOŽENJE ZADEVA:

Prikaži več

Microsoft Word - pregled sklepov-2.docx

Microsoft Word - pregled sklepov-2.docx OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0001/2016 Datum: 5.10.2016 P R E G L E D SKLEPOV 16. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 21.9.2016 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 16. redne

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA ŽUPANJA Mestni trg 1, p.p. 25, 1001 Ljubljana , MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNI SVET Šifra: / D

MESTNA OBČINA LJUBLJANA ŽUPANJA Mestni trg 1, p.p. 25, 1001 Ljubljana , MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNI SVET Šifra: / D MESTNA OBČINA LJUBLJANA ŽUPANJA Mestni trg 1, p.p. 25, 1001 Ljubljana 306-10-10, 306-12-14 MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNI SVET Šifra: 4780-20/2006-2 Datum: ZADEVA: Predlog za obravnavo na seji Mestnega

Prikaži več

Osnovna šola Vide Pregarc Bazoviška ulica 1, 1000 Ljubljana Tel.: Faks: Štev.: 499/2014-

Osnovna šola Vide Pregarc Bazoviška ulica 1, 1000 Ljubljana Tel.: Faks: Štev.: 499/2014- Štev.: 499/2014-3 Datum: 26. 8. 2014 Zapisnik 18. sestanka Sveta šole, ki je bil v torek, 26. 8. 2014 ob 17. uri na OŠ Alojzija Šuštarja, Štula 23, Ljubljana Šentvid. Prisotni: Predstavniki ustanovitelja:

Prikaži več

Microsoft Word redna seja, doc

Microsoft Word redna seja, doc OBĆINA SVETI TOMAŽ OBČINSKI SVET Datum: 5.3.2009 Številka: 032-0001/2008 Z a p i s n i k 20. redne seje Občinskega sveta Občine Sveti Tomaž, ki je bila v četrtek, 5. marca 2009 ob 18.00 uri v sejni sobi

Prikaži več

URADNI VESTNIK OBČINE MENGEŠ Št. 7/2011, 11. november 2011 URADNI VESTNIK Na podlagi 29. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07

URADNI VESTNIK OBČINE MENGEŠ Št. 7/2011, 11. november 2011 URADNI VESTNIK Na podlagi 29. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 URADNI VESTNIK Na podlagi 29. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 uradno prečiščeno besedilo 2 in naslednji), Zakona o financiranju občin (Uradni list RS, št. 80/94 in naslednji),

Prikaži več

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /07 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg 24 1240 Kamnik Številka: 007-23/07 Datum: 18. 11. 2014 OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLOG ODLOKA O SPREMEMBAH ODLOKA O USTANOVITVI JAVNEGA VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA

Prikaži več

Številka:

Številka: Številka: 900-4/2017 Datum: 14.09.2017 OBČINA MAKOLE OBČINSKI SVET 17. redna seja občinskega sveta 28. september 2017 Gradivo za 5. točko dnevnega reda - dodatno Predlagatelj: župan Franc Majcen ZADEVA:

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. skupne seje docx

Microsoft Word - Zapisnik 1. skupne seje docx Številka: 011-0010/2013-16 011-0011/2013-7 Datum: 15.4.2013 Z A P I S N I K 1. skupne seje Odbora za gospodarstvo in Odbora za kmetijstvo, ki je bila v ponedeljek, 8.4.2013, ob 15.00 uri v sejni sobi Občine

Prikaži več

Številka:

Številka: OBČINSKI SVET MESTNE OBČINE NOVO MESTO Številka: 47810-3/2017-36 (625) Datum: 23. 1. 2018 ZADEVA: NAMEN: PRAVNA PODLAGA: POROČEVALCA: OBRAZLOŽITEV: PREDLOG SKLEPA: Ukinitev statusa javnega dobra na nepremičninah:

Prikaži več

(Na\350rt razvojnih programov)

(Na\350rt razvojnih programov) Proračun občine Kanal ob Soči za leto 2014 - dopolnjen predlog NAČRT RAZVOJNIH PROGRAMOV 2014-2017 30. redna seja občinskega sveta, 30.01.2014 4000 OBČINSKA UPRAVA 7.312.851 3.874.613 3.967.973 1.369.748

Prikaži več

O B R A Z L O Ž I T V E

O  B  R  A  Z  L  O  Ž  I  T  V  E O B R A Z L O Ž I T V E K TOČKAM DNEVNEGA REDA IN PREDLOGI SKLEPOV ZA OBRAVNAVO NA 17. REDNI SEJI OBČINSKEGA SVETA, KI BO 5. 10. 2017 Ob pregledu zapisnika 16. redne seje občinskega sveta Občine Gorenja

Prikaži več

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3)

Microsoft Word - zapisnik_4_seje _ (3) SVET KRAJEVNE SKUPNOSTI TURJE GORE Turje 20 1431 Dol pri Hrastniku Turje, 23.09.2015 ZAPISNIK Navzoči člani sveta KS Turje - Gore: Ladislav Železnik, Tina Peklar, Stane Polak, Vojka Grešak Kramžar, Stojan

Prikaži več

Na podlagi 8. in 59. člena zakona o gospodarskih javnih službah (Uradni list RS, št. 32/93) ter 12. člena statuta Občine Štore (Uradni list RS, št. 49

Na podlagi 8. in 59. člena zakona o gospodarskih javnih službah (Uradni list RS, št. 32/93) ter 12. člena statuta Občine Štore (Uradni list RS, št. 49 Na podlagi 8. in 59. člena zakona o gospodarskih javnih službah (Uradni list RS, št. 32/93) ter 1a statuta Občine Štore (Uradni list RS, št. 49/95) je Občinski svet občine Štore na seji dne 30. 4. 1996

Prikaži več

Občina Ivančna Gorica Točka 1 Občina Ivančna Gorica Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU T , F

Občina Ivančna Gorica Točka 1 Občina Ivančna Gorica Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU T , F Točka 1 Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU T +386 0 1 7812 100, F +386 0 1 7812 120 E obc.ivancna.gorica@siol.net, W ivancna-gorica.si Datum: 23. 5. 2019 Številka:

Prikaži več

Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta Zagorje ob Savi tel.: fax:

Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta Zagorje ob Savi tel.: fax: Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta 5 1410 Zagorje ob Savi tel.: 03 56 55 700 fax: 03 56 64 011 www.zagorje.si obcina.zagorje@zagorje.si ŽUPAN Številka: 900-5/2018 Datum: 08. 03.

Prikaži več

Microsoft Word - Uradne objave Občine Vransko št. 69, sept. 2017

Microsoft Word - Uradne objave Občine Vransko št. 69, sept. 2017 URADNE OBJAVE Občine Vransko Vransko, 29. september 2017 Številka 69/2017 AKTI V S E B I N A LETNI PROGRAM kulture v občini Vransko za leto 2018 LETNI PROGRAM kulture v občini Vransko za leto 2019 LETNI

Prikaži več

OBČINA ŠMARJEŠKE TOPLICE

OBČINA ŠMARJEŠKE TOPLICE OBČINA ŠMARJEŠKE TOPLICE O b č i n s k i s v e t Z A P I S N I K 18. redne seje Občinskega sveta Občine Šmarješke Toplice, ki je bila v torek, 28. oktobra 2008, ob 18.00 uri v dvorani Družbenega doma Občine

Prikaži več

Microsoft Word - LetniNacrtPridobivanjaNepremcnegaPremozenjaRebalans2009.doc

Microsoft Word - LetniNacrtPridobivanjaNepremcnegaPremozenjaRebalans2009.doc 259 MESTNA OBČINA KRANJ ŽUPAN Slovenski trg 1, 4000 Kranj tel. 04/ 237 31 00, fax. 04/ 237 31 06 Datum: 15.05.2009 SVET MESTNE OBČINE KRANJ PREDMET: LETNI NAČRT PRIDOBIVANJA NEPREMIČNEGA PREMOŽENJA MESTNE

Prikaži več

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j

Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/ , e-pošta: Datum: Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki j Mestni trg 15, 4220 Škofja Loka, tel.04/51-12-305, e-pošta: ks@skofja-loka.si Datum: 11.02.2015 Z A P I S N I K 3. redne seje Sveta KS Kamnitnik, ki je bila v ponedeljek, 09.02.2015, s pričetkom ob 18.

Prikaži več

Microsoft Word IZHODISCA_OPPN_SPAR2019_poprK.docx

Microsoft Word IZHODISCA_OPPN_SPAR2019_poprK.docx Občina LOGATEC IZHODIŠČA ZA PRIPRAVO sprememb in dopolnitev OPPN za Centralne dejavnosti Brod - vzhodni del 1 Izdelal: URBANIA D.O.O. Koseška cesta 8 1000 Ljubljana Vodja projekta: Peter Lovšin, spec.arh.urb.,

Prikaži več

SMERNICE ZA PRIPRAVO PROGRAMA DELA IN FINANČNEGA NAČRTA REŽIJSKEGA OBRATA ZA GOSPODARJENJE S STAVBNIMI ZEMLJIŠČI V MESTNI OBČINI MURSKA SOBOTA ZA LETO

SMERNICE ZA PRIPRAVO PROGRAMA DELA IN FINANČNEGA NAČRTA REŽIJSKEGA OBRATA ZA GOSPODARJENJE S STAVBNIMI ZEMLJIŠČI V MESTNI OBČINI MURSKA SOBOTA ZA LETO Na podlagi 5. člena Odloka o gospodarjenju s stavbnimi zemljišči v Mestni občini Murska Sobota (Uradni list RS, št. 1/98) in 17. člena Statuta Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 23/2007-

Prikaži več

Številka: / Datum: POROČILO O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017

Številka: / Datum: POROČILO O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017 Številka: 00700-1/2017-1 Datum: 31. 03. 2017 O REALIZACIJI NAČRTOV RAVNANJA S STVARNIM PREMOŽENJEM OBČINE STRAŽA ZA LETO 2016 marec 2017 I. UVOD Zakon o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih

Prikaži več

ZAPISNIK 18. redne seje

ZAPISNIK  18. redne seje Številka: 032-3/2010-19 ZAPISNIK 18. redne seje Občinskega sveta občine Rogašovci, ki je bila v četrtek, 31. 1 2013, ob 18. uri v prostorih kulturne dvorane v Svetem Juriju 13 b. Sejo je vodil župan občine,

Prikaži več

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREME

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREME OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 28. redna seja 2009 DNE: 2. november 2009 Naslov: Vsebina: ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O USTANOVITVI JAVNEGA VZGOJNO

Prikaži več

Na podlagi četrtega odstavka 15

Na podlagi četrtega odstavka 15 PREDLOG Oktober 2013 Na podlagi četrtega odstavka 11 člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št 86/10, 75/12 in 47/13 ZDU-1G) in 17 člena Statuta Občine

Prikaži več

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov:

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov: OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: 01 781 03 70 fax: 01 781 03 65 e-pošta: obcina.velike-lasce@siol.net Levstikov trg 1 1315 Velike Lašče e-naslov: http://www.velike-lasce.si Z A P I S N I K 12. redne seje Občinskega

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 4. redne seje _ _.doc

Microsoft Word - Zapisnik 4. redne seje _ _.doc OBČINA CERKLJE NA GORENJSKEM URAD ŽUPANA Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje e-mail:obcinacerklje@siol.net 04/28 15 820 04/ 28 15 800 Številka: 032-11/2006-04 Datum: 20. 06. 2007 Z A P I S N I K 4. redne

Prikaži več

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 13. redne seje Občinskega sveta (v nadaljevanju OS) Občine Gorje, ki je bila v sredo, 5.

Številka: / Datum: Z A P I S N I K 13. redne seje Občinskega sveta (v nadaljevanju OS) Občine Gorje, ki je bila v sredo, 5. Številka: 9000-0004/2016-12 Datum: 20.4.2016 Z A P I S N I K 13. redne seje Občinskega sveta (v nadaljevanju OS) Občine Gorje, ki je bila v sredo, 5. oktobra 2016, ob 17.00 uri, v sejni sobi Občine Gorje.

Prikaži več

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, 19. 03. 2015 z začetkom ob 18.00 uri v športnem parku Virtus Prisotni (predstavniki članic ŠZ Kamnik-debelo označeni

Prikaži več

Ministrstvo za kulturo RS

Ministrstvo za kulturo RS ROKOMETNI KLUB GROSUPLJE Ljubljanska cesta 40A 1290 GROSUPLJE PRAVILNIK O FINANČNO MATERIALNEM POSLOVANJU DRUŠTVA ROKOMETNI KLUB GROSUPLJE Občni zbor društva Rokometni klub Grosuplje je na podlagi 29.

Prikaži več

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ ,

OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/ , faks.: 02/ , OBČINA OPLOTNICA O b č i n s k a u p r a v a Goriška cesta 4, 2317 OPLOTNICA tel.: 02/845-09-00, faks.: 02/845-09-09, e-mail: obcina.oplotnica@siol.net 1. NAZIV GRADIVA ZA TOČKO DNEVNEGA REDA NA OBČINSKEM

Prikaži več

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, 13. 11. 2018 Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučarske zveze Slovenije, ki je potekala v torek, 13. 11.

Prikaži več

Nosilna razvojna agencija / Status nosilca spodbujanja razvoja na regionalni ravni: RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3,

Nosilna razvojna agencija / Status nosilca spodbujanja razvoja na regionalni ravni: RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 3, novembra 2012, v okviru 1. točke dnevnega reda:»ugotovitev sklepčnosti in določitev zapisnikarja«sprejel naslednja sklepa: SKLEPA: 1. Na 52. seji Sveta regije Severne Primorske (Goriške statistične) regije,

Prikaži več

predlog_zapisnika_30_redne_seje.doc

predlog_zapisnika_30_redne_seje.doc OBČINSKI SVET OBČINE TRBOVLJE Številka: 901 14/2013 1 Datum: 23. 1 2013 Z PREDLOG SKRAJŠANEGA ZAPISNIKA 23. redne seje Občinskega sveta Občine Trbovlje, ki je bila v ponedeljek, 16. 1 2013 ob 18.00 uri

Prikaži več

1 Mestna občina Koper Krajevna skupnost Škofije Svet KS Škofije Z A P I S N I K 21. redne seje Sveta Krajevne skupnosti Škofije, ki je bila

1 Mestna občina Koper Krajevna skupnost Škofije Svet KS Škofije Z A P I S N I K 21. redne seje Sveta Krajevne skupnosti Škofije, ki je bila 1 Mestna občina Koper Krajevna skupnost Škofije Svet KS Škofije Z A P I S N I K 21. redne seje Sveta Krajevne skupnosti Škofije, ki je bila 16.11.2016, ob 18.00 uri v sejni sobi Krajevne skupnosti Škofije

Prikaži več

Microsoft Word - Vloga_pobuda za spremembo OPN Vodice.docx

Microsoft Word - Vloga_pobuda za spremembo OPN Vodice.docx OBČINA VODICE Kopitarjev trg 1, 1217 Vodice tel: 01/833-26-10 fax: 01/833-26-30 www.vodice.si obcina@vodice.si 1. OZNAKA POBUDE (izpolni občina): 2. PODATKI O VLAGATELJU: 2.1. Vlagatelj je lastnik: Ime

Prikaži več

Microsoft Word - OS-spd. odlokov OŠ 12.doc

Microsoft Word - OS-spd. odlokov OŠ 12.doc Številka: 600-8/202(502) Datum: 4. 2. 202 OBČINSKI SVET MESTNE OBČINE NOVO MESTO ZADEVA: Predlogi odlokov o spremembah in dopolnitvah odlokov o ustanovitvi javnih vzgojno-izobraževalnih zavodov v Mestni

Prikaži več

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov:

OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: fax: e-pošta: Levstikov trg Velike Lašče e-naslov: OBČINA VELIKE LAŠČE tel.: 01 781 03 70 fax: 01 781 03 65 e-pošta: obcina.velike-lasce@siol.net Levstikov trg 1 1315 Velike Lašče e-naslov: http://www.velike-lasce.si Z A P I S N I K 4. redne seje Občinskega

Prikaži več

OBČINA KRIŽEVCI

OBČINA KRIŽEVCI OBČINA KRIŢEVCI OBČINSKI SVET Z A P I S N I K 1. ( konstitutivne ) seje občinskega sveta občine Kriţevci, ki je bila v ponedeljek, 08. novembra 2010 ob 18.00 uri v sejni sobi SKZ» KLAS» Kriţevci. Na seji

Prikaži več

LETNI NAČRT PRIDOBIVANJA NEPREMIČNEGA PREMOŽENJA OBČINE TREBNJE ZA LETO 2009

LETNI NAČRT PRIDOBIVANJA NEPREMIČNEGA PREMOŽENJA OBČINE TREBNJE ZA LETO 2009 OBČINA TREBNJE ŽUPAN www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Številka: 478-2/2015 Datum: 18.5.2015 Na podlagi 11. člena Zakona o stvarnem premoženju države

Prikaži več

zap13

zap13 OBČINA ŽALEC OBČINSKI SV ET Ul. Savinjs ke č ete 5, 3310 Žalec : (03) 713 64 00 Fax: (03) 713 64 612 Števil ka: 062-01 0002/2008 Datum: 31/3-2008 ZAPISNIK 13. REDNE SEJE OBČINSKEGA SV ETA, KI JE BILA V

Prikaži več