Tesnilni samolepilni trakovi za okna in vrata različnih profilov

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Tesnilni samolepilni trakovi za okna in vrata različnih profilov"

Transkripcija

1 trakovi za okna in vrata različnih profilov trak za okna in vrata 6m / 9mmtermoplastika Termoplastična votla tesnila so izredno fleksibilna in imajo visoko povratno silo. Tesnilo je odporno na vremenske vplive, UV in ozon. trak nalepimo na čist okenski okvir, z njim prihranimo pri stroških ogrevanja, tesnilo ustavi mraz, vročino, prepih, hrup, insekte in prah ter je primereno za reže od 1 mm do 7 mm. Zaradi prozornega materiala je tesnilo idealno za vse barve okvirjev v oken in vrat. Termoplastika - alternativa silikonu. Termoplastični materiali se uporabljajo tudi na tipkovnicah osebnih računalnikov ali mobilnih telefonov in so izjemno prilagodljivi in trajni. Visoka povratna sila omogoča odpiranje in zapiranje oken (ali vrat) več kot krat. Dodaten bonus za okolje je 100- odstotna možnost recikliranja surovin, kar ne velja za silikon. Termoplastično tesnilo se enostavno očisti s škarjami po čiščenju oken ali vratnih okvirjev. Barva: prozoren.

2 trak E profil 6m / 9mm E profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2 mm - 3,5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: prozoren.

3 trak E profil 10m /9mm E profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2 mm - 3,5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: bela, rjava.

4 trak E profil 18m /9mm E profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2 mm - 3,5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: bela, rjava.

5 trak za vezana okna 10m Montaža: vezano okensko krilo odpremo, trak odrežemo na željeno dolžino, stisnjenega nalepimo na en okvir, zapremo oba krila skupaj in trak se počasi razpre in zatesni spranjo med krili. Barva: bela, rjava.

6 trak E profil 50m /9mm E profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2 mm - 3,5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Tanjši! Barva: bela.

7 trak E profil 100m /9mm E profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2 mm - 3,5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: črna.

8 trak za okna in vrata P profil 6m / 9mm P profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2,5 mm - 5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je hitra, čista in enostavna.

9 trak za okna in vrata P profil 18m / 9mm P profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2,5 mm - 5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je hitra, čista in enostavna. Barva: bela, rjava.

10 trak za okna in vrata P profil 50m / 9mm P profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 2,5 mm - 5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je hitra, čista in enostavna. Barva: rjava.

11 trak za okna in vrata D profil 6m / 9mm P profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 3mm - 5,5mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: bela, rjava.

12 trak za okna in vrata D profil- 18m / 9mm P profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 3mm - 5,5mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: bela, rjava.

13 trak za okna in vrata D profil- 50m / 9mm P profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 3mm - 5,5mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: rjava.

14 trak za okna in vrata D profil- 100m / 9mm P profila (APTK / EPDM) za zapolnijo reže širine 3mm - 5,5mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir. Montaža je Barva: črna.

15 elastičen trak za okna in vrata 6m, 12m in 18m Elastičena samolepilna tesnila za okna in vrata dolžine prihranijo stroške ogrevanja in ustavijo mraz, prepih, hrup in prah. Tesnila so trpežna približno 4 leta in zapolnijo reže širine 1,5 mm - 3,5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir širine 9mm. Montaža je hitra, čista in enostavna. Barva: bela, rjava.

16 trak 6 m in 10m Penasta samolepilna tesnila za okna in vrata dolžine prihranijo stroške ogrevanja in ustavijo mraz, prepih, hrup in prah. Tesnila so trpežna približno 2 leta in zapolnijo reže širine 1 mm - 3,5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir širine 10mm. Montaža je Barva: bela.

17 trak 6 m in 10m Penasta samolepilna tesnila za okna in vrata dolžine prihranijo stroške ogrevanja in ustavijo mraz, prepih, hrup in prah. Tesnila so trpežna približno 2 leta in zapolnijo reže širine 1 mm - 5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir širine 10mm. Montaža je Barva: bela.

18 trak 6 m Penasta samolepilna tesnila za okna in vrata dolžine prihranijo stroške ogrevanja in ustavijo mraz, prepih, hrup in prah. Tesnila so trpežna približno 2 leta in zapolnijo reže širine 1 mm - 5 mm. Ko odstranimo zaščitni papir, trak lepimo na suh, nemasten in čist okenski ali vratni okvir širine 15mm. Montaža je Barva: bela.

19 univerzalni trak 10m Penast trak širine 15 mm in višine 9mm po lepljenu zelo dolgo ostane elastičen, primeren za tesnenje in zapiranje razpok, trak se ne stara in je primeren tudi za zunaj. Ko je stisnjen je neprepusten za tekočine. Uporablja se tudi pri vgradnji in tesnenju keramične grelne plošče. Lepi na suho, nemastno in čisto podlago. Barva: črna.