2. ponudbe izvlalca it. 1l2O2O z dne in. 3. v skladu z narodnikovimi navodili za izvedbo del.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "2. ponudbe izvlalca it. 1l2O2O z dne in. 3. v skladu z narodnikovimi navodili za izvedbo del."

Transkripcija

1 NAROENIK: Zakoniti zastopnik: Maticna Stevilka: Davcna Stevilka: TRR: MEDOBEINSKA UPRAVA OBEIN BOVEC, KOBARID, TOLMIN IN KANAL OB SOEI, Trg svobode 2,5222 Kobarid Suzana Konec (navedeni TRR je TRR Obdine Kobarid; narocnik je neposredni uporabnik obcinskega proraduna Obcine Kobarid) (v nadaljnjem besedilu: narocnik) tn IZVAJALEC Zakoniti zastopnik: Maticna Stevilka: ld Stevilka za DDV. Stevilka TRR: GOSPODARSKO I NTERESNO ZDRUZENJE RAFTARJ EV DOLI NA SOCE, Mala vas 106,5230 Bovec Adis Hrovat A00 st (Nova KBM d.d.) (v nadaljnjem besedilu: izvajalec) skleneta POGODBO 5t t I. PREDMET POGODBE 1. dlen lzvajalec je bil izbran kot najugodnej5i ponudnik v skladu z dolocili Zakona o javnem narocanju (Uradni list RS, 5t. 91/15 in 14/18; v nadaljevanju ZJN-3), Odloka o doloditvi rezima na reki Soci in na reki Koritnici (Uradni list RS, it , , in 52/2018) - v nadaljnjem besedilu: Odlok) in Pravilnika o nadinu in pogojih vzdzevanja obmocja in upravljanja vstopno izstopnih mest na reki Sodi in na reki Koritnici (Uradni list RS, 5t ) - v nadaljnjem besedilu: Pravilnik) na javnem razpisu, objavljenem na Portalu javnih narodil. Postopek javnega narodila je vodil narocnik. Narocnik s to pogodbo oddaja, izvajalec pa prevzema v izvedbo IZVAJANJE TEHNIINIH NALOG V ZVEZI Z VZDRZEVANJEM PLOVBNEGA OBMoEJA IN UPRAVLJANJEM VSTOPNO IZSTOPNIH MEST NA REKI SOEI IN NA REKI KORITNICI. lzvedba javnega narocila se financira iz postavke proraduna Obdine Kobarid 1355 Vstopno izstopna mesta Soda. Sredstva se v skladu s 17. dlenom Odloka in 22. clenom Pravilnika zagotavljajo iz naslova pristojbine za uporabo vstopno izstopnih mest na reki Sodi in na reki Koritnici. 2. dlen Dela iz 1. elena te pogodbe se bodo izvalala na podlagi: 1. razpisne dokumentacije narocnika z vsemi prilogami, 2. ponudbe izvlalca it. 1l2O2O z dne in 3. v skladu z narodnikovimi navodili za izvedbo del.

2 Celotna razpisna dokumentacija z vsemi prilogami in ponudba izvajalca i;1. 1l2o2ez dne sta sestavni delte pogodbe. II. POGODBENA VREDNOST DEL Pogodbena vrednost znaia: 3. dlen Pogodbena vrednost brez DDV 13g.949,00 EUR DDV ,56 EUR pogodbena vrednost z vkljucenim DDV ,56 EUR III. OBVEZNOSTI IZVAJALCA 4.6len lzvajalec se obvezuje na podlagite pogodbe izvesti naslednja dela: f izvajati redne preglede obmocja in odstranjevati ovire, ki onemogocajo plovbo, pri cemer je dolzan: izvlati preglede obmodja najmanj enkrat tedensko v dasu od do 31' 10. vsakega leta (plovbna sezona), enkrat pred zadetkom plovbne sezone in enkrat po koncani plovbni sezoni, ne glede na prej5njo alinejo izvajati preglede obmocja tudi po vsakem naravnem ali drugem dogodku, ki lahko vpliva na plovbno oomodle (obilno dezevje, kamniti podori ipd.), odstranjevati manj5e ovire na plovbnem obmocju (za potrebe te pogodbe se za manj5e ovire Stejejo ovire, ki lahko vplivajo na plovbo na plovbnem obmodju in jih je mogoce odstraniti brez uporabe orodja ali z ustreznimi delovnimi orod-ji ali ustrezno mehanizacijo, brez uporabe tezke gradbene mehanizacije); v primeru. vecjih ovir (za potrebe te pogodbe se za vedje ovire Stejejo ovire, ki lahko vplivajo na plovbo na plovbnem obmocju in ne izpolnjujejo kriterija za manj5e ovire v skladu s prelsnjo alinejo), o takih ovirah nemudoma obvestiti narocnika; 2' obve5cati uporabnike obmodja o stanju na plovbnem obmocju in vstopno izstopnih mestih, z objavo informacij o stanju na plovbnem obmocju in vstopno izstopnih mestih na spletnem portalu soca-plovba.si. v primeru, ko sb na plovbnem obmocju in vstopno izstopnih mestih pojavi ovira, mora izvajalec informacijo o oviri na spletnem portalu objaviti najkisnele v roku ene ure od trenutka, ko je izvedel za oviro, po odstranitvi ovire pa mora informacije o stanju azurirati tako, da obvestilo o oviri na spletnem portalu ne bo vec vidno. plovbno obmocje ie za potrebe obve56anja o stanju razdeljeno na naslednje odseke: 1. odsek od vstopnega mesta KluZe dolvodno do sotocja Koritnice in Soce; 2' odsek od vstopnega mesta Velika korita dolvodno do vstopno izstopnega mesta Bunkerji; 3. odsek od vstopno izstopnega mesta Bunkerji dolvodno do vstopno izstopnega mesta Kriovec;

3 4. odsek od vstopno izstopnega mesta Kr5ovec dolvodno do vstopno izstopnega mesta Zmuklica; 5. odsek od vstopno izstopnega mesta Zmuklica dolvodno do sotocja Soee in Koritnice; 6. odsek od sotodja Soce in Koritnice dolvodno do vstopno izstopnega mesta Cezsoda; 7. odsek od vstopno izstopnega mesta eezsoda dolvodno do vstopno izstopnega mesta Boka; 8. odsek od vstopno izstopnega mesta Boka dolvodno do vstopno izstopnega mesta Srpenica 1; 9. odsek od vstopno izstopnega mesta izstopnega mesta Srpenica 2; 10. odsek od vstopno izstopnega mesta izstopnega mesta Trnovo 1; Srpenica 1 dolvodno do vstopno Srpenica 2 dolvodno do vstopno 11. odsek od vstopno izstopnega mesta Trnovo 1 dolvodno do izstopnega mesta Trnovo 2: 12. odsek od vstopnega mesta Otona dolvodno do vstopno izstopnega mesta Napoleonov most; 13. odsek od vstopno izstopnega mesta Napoleonov most dolvodno do vstopno izstopnega mesta Kamno; 14. odsek od vstopno izstopnega mesta Kamno dolvodno do vstopno izstopnega mesta Volarje; 15. odsek od vstopno izstopnega mesta Volarje dolvodno do vstopno izstopnega mesta Gabrje, in 16. odsek od vstopno izstopnega mesta Gabrye dolvodno do izstopnega mesta Volcanski most. Obve5canje o stanju na posameznem odseku obmoeja zaiema obve5canje o stanju na vstopno izstopnem mestu neposredno pred zacetkom odseka obmocja, ter o stanju na odseku obmocja do naslednjega vstopno-izstopnega mesta (razen pri 11. in 16. odseku, kjer je vkljuceno tudi obve5danje o stanju na izstopnem mestu). 3. redno vzdrzevati naslednja vstopno izstopna mesta: - v Obcini Bovec Velika korita, Bunkerji, Kr5ovec, Zmuklica, Klu2e, Sotocje - Vodenca, eezsoda, Boka, Srpenica 1, - v Obdini Kobarid Srpenica 2, Trnovo 1, Trnovo 2, Otona, Napoleonov most in - v ObdiniTolmin Kamno, Volarje, Gabrje in Volcanski most, tako da je omogoceno varno vplutje in izplutje plovil ter vkrcanje in izkrcanje oseb, pri 6emer je izvajalec dol2an: ugotavljati stanje na vstopno izstopnih mestih najmanj enkrat tedensko v casu plovbne sezone (od do vsakega leta), enkrat pred zadetkom plovbne sezone in enkrat po koncani plovbni sezoni, redno vzddevati priobalna zemlji5ca na vstopno izstopnih mestih, kar vkljueuje rocno in strojno ko5njo priobalnih zemlji5d ter obrezovanje dreves in grmovnic na nadin, da se v najvecji mozni meriohranja obstojeca zarast in najmanj Stirikrat v plovbni sezoni. Za potrebe javnega razpisa oz. te pogodbe se za priobalna zemlji5da Stejejo zemljisca, ki jih kot priobalna zemlji5da doloca 14. clen Zakona o vodah (Uradni list RS, il.67102, ZZdrlA, ZVO-1, 57toj, 57t12, , 4Ot14 in 56/15) lzvajalec se obvezuje izvesti dela iz prejinjega odstavka v skladu s ponudbo St. 1l2O2O z dne , dolodbami Odloka in Pravilnika ter v skladu s podrobnejiimi navodili narodnika.

4 Rok za izvedbo del iz 4. clena te pogodbe je: od podpisa pogodbe do , od A21 do , od do len Rok izvedbe delje dolocen na podlagi 8. clena Odloka ter ob upo5tevanju nalog, ki so predmet javnega narocila. V skladu s prvim odstavkom 6. clena in 1. tocko drugega odstavka 9. clena Pravilnika je potrebno pregledati plovbno obmocje in ugotoviti stanje nl vstopno izstopnih mestih tudi enkrat pred zadetkom plovbne sezone in enkrat po koncani plovbni sezoni. lzvajalec mora izvesti pregled in ugotovitev stanja pred plovbno sezono najkasneje v roku 3 delovnih dni od podpisa pogodbe za plovbno sezono v letu 2020, do za plovbno sezono v letu 2021 in do za plovbno sezono v letu V primeru spremembe dasa, v katerem je dovoljena plovba (s spremembo dolocb Odloka) se ustrezno spremeni tudi rok izvedbe del iz prvega odstavka tega dlena. V tem primeru sprememba pogodbe o izvedbijavnega narodila ni potrebna. lzvajalec mora o opravljenih pregledih plovbne poti in vstopno izstopnih mest voditi ustrezno evidenco ter do 15. dne v mesecu narocniku pisno posredovati podatke o pregledih za pretekli mesec na nacin, da je razvidno, kdaj (datum in cas) je bil opravljen posamezen pregleo, katero vstopno-izstopno mesto je bilo pregledano oz. na katerem odseku plovbne poti sb je opravil preglgg.ter kdo je opravil pregled in kakine so bile ugotovitve ob pregtedu'1v naditjevanju: porocilo). Steje se, da je porocilo pravocasno posredovano, ce je najkasneje 15. dan v meseiu, ki sledi mesecu, za katerega izvajalec posreduje podatke, poslano naro8niku priporoceno ali po elektronski posti. V primeru zamude pri posredovanju porocila iz prel5njega odstavka ali v primeru zamude pri izvedbi pregleda pred plovbno sezono skladno s tretjim odstavkom tega dlena, lahko narocnik izvajalcu zaraduna pogodbeno kazen v vi5ini O,1 o/o (enega promila; skupne pogodbene vrednosti z DDV za vsak dan zamude, vendar najved do visine 10% (deset od'stotkovi skupne pogodbene vrednosti z DDV. Pogodbena kazen se ne zaradunava v dasu veljavnostigl. clena Zakonao interventnih ukrepih za zalezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za drlavljane in gospodarsivo (Uradni list RS, i;t. 49/20; ZIUZEO?). IV. PODIZVAJALCI 6. dlen lzvajalec lahko to pogodbo izvala samo s podizvajalci, kijih je priglasil v svoji ponudbi in za katere je narocnik ugotovil, da izpolnjujejo vse pogoje, ki so bili za podizvalalce dolo6eni v razpisni dokumentaciji. Pogodbeni stranki sta soglasni, da bodo za izvalalca dela izvlali 5e naslednji podizvajalci:

5 NAZIV PODIZVAJALCA BAR SLATENIK, ANDREJ KOMAC S.P. DAVCNA STEVILKA I ld za DDV VRSTA IN VREDNOST DEL brez DDV onemogocajo plovbo na obve5canje uporabnikov obvesdanje uporabnikov o plovbno obmoeje. DATTIS, druzba za aktivni turizem, trgovino in storitve, d.o.o. GALAKSIJA SPORTA, turistidna agencija, Sport in trgovina, d.o.o. st sl Vrednost: 1.500,00 EUR onemogo6ajo plovbo na obve5danje uporabnikov obve5canje uporabnikov o plovbno obmocje; redno onemogocajo plovbo na obvescanje uporabnikov obve5canje uporabnikov o plovbno obmocje; redno mest,

6 SPORTNE DEJAVNOSTI, JERNEJ SKOK S.P ALPE SPONT VANEAR Dru2ba zaturizem in trgovino d.o.o. Bovec st st onemogodajo plovbo na obveicanje uporabnikov obvescanje uporabnikov o plovbno obmocje; redno vrednosl 1.500,00 EUR lzv a1arye rednih preg ledov onemogodajo plovbo na obve5canje uporabnikov plovbnem obmoeju; obve5canje uporabnikov o plovbno obmodje; redno vzdr2ev anje vstopno izstopn ih SPORT MIKS, turizem d.o.o. st onemogocajo plovbo na obveidanje uporabnikov obmoeja o stanju na plovbnem obmocju, obve5danje uporabnikov o plovbno obmocje; redno sl BOVEC RAFTING TEAM Sport, turizem, trgovina d.o.o. Redno vzdr2evanje vstopno izstopnih

7 TOP RAFTI NG, organizacija in izvedba Sportnih in turisticnih aktivnosti, d.o.o. SOCA RAFTTNG Sport, turizem, trgovina d.o.o. AKTIVNI PLANET, agencija za Sport in turizem d.o.o. sl sl st onemogoeajo plovbo na obveicanje uporabnikov obve5eanje uporabnikov o plovbno obmocje; redno vzdrzev arye vstopno izstopn ih onemogoeajo plovbo na obve5eanje uporabnikov obmodja o stanju na obve5canje uporabnikov o plovbno obmoeje; redno onemogo6ajo plovbo na obve5canje uporabnikov obmodja o stanju na obve5canje uporabnikov o plovbno obmocje; redno

8 CANYON 4 Podjetje za gostinstvo, turizem in trgovino d.o.o. BK SPORI, Sportne dejavnosti, d.o.o. X POINT Trgovina, gostinstvo in turizem d.o.o. sl st st onemogocajo plovbo na obve5canje uporabnikov obvescanje uporabnikov o plovbno obmocje in izstopnem mestu iz redno obmodja; onemogocajo plovbo na plovbnem obmocju, obve5canje uporabnikov obveddanje uporabnikov o plovbno obmodje; redno vrednost 1.500,00 EUR onemogodajo plovbo na plovbnem obmodju obve5canje uporabnikov obveicanje uporabnikov o plovbno obmodje; redno vzdr2ev anje vstopno izstopnih

9 A2SPORT TURIZEM, ATOS MEDVES S.P. MAYA TEAM lzobrazevanja, poslovni in Sportni turizem d.o.o. st sl onemogocajo plovbo na obve5canje uporabnikov obveidanje uporabnikov o plovbno obmocje; redno onemogoeajo plovbo na obveidanje uporabnikov obmodja o stanju na obve5canje uporabnikov o plovbno obmocje in izstopnem mestu iz redno vzdr2evanje vstopno izstopnih Za nominirane podizvajalce, ki neposrednih placil ne zahtevajo, bo izvajalec narocniku najpozneje v 60 dneh od placila kondnega raduna poslal svojo pisno ilavo in pisno i4avo podizvajalca, da je podizvajalec pre.lel pladilo za izvedena dela. ee izvajalec ne ravna skladno s tem dolocilom, bo narocnik Dr2avni revizijski komisiji podal predlog za uvedbo postopka o prekr5ku iz2. beke prvega odstavka 112. Elena ZJN-3. lzbrani ponudnik v razmerju do narocnika v celotiodgovarja zaizvedbo narocila. V kolikor na strani izvajalca nastane potreba po anga2iranju novih podizvajalcev ali zamenjavi podizvajalca, lahko izvajalec angazira nove podizvajalce samo po predhodnem soglasju narodnika, pri cemer mora izvajalec za vsakega novega podizvajalca dokazati, da izpolnjuje vse pogoje, ki so bili za podizvajalce doloceni v razpisni dokumentaciji. Narocnik bo zavrnil vsakega podizvajalca, de zanj obstajajo razlogi za izkljucitev iz prvega, drugega ali cetrtega odstavka 75. ZJN-3 tazen v primeru iz tretjega odstavka 75. ZJN-3, lahko pa zavrne vsakega podizvajalca tudi, de zanj obstajajo razlogi za izkljucitev iz Sestega

10 odstavka 75. ZJN-3. Narodnik lahko zavrne predlog za zamenjavo podizvajalca oziroma vkljucitev novega podizvajalca tudi, de bi to lahko vplivalo na nemoteno izvajanje ali dokondanje del in ce novi podizvajalec ne izpolnjuje pogojev, ki jih je postavil narocnik v dokumentaciji v zvezi z oddajo javnega narocila. Narocnik mora o morebitni zavrnitvi novega podizvajalca obvestiti izvaialca najpozneje v desetih delovnih dneh od prejema predloga. V. OBRAEUN IN PLAEILO IZVEDENIH DEL 7.6len Placilo opravljenih del se izvede v skladu s ponudbo izvairalca it. 112OZO z dne v znesku ,56 EUR z vkljudenim DDV. Placilo iz prej5njega odstavka se izvede v 6 (Sestih) enakih delih, pri demer se v posameznem koledarskem letu izvrii placilo 2 (dveh) delov, in sicer se: najpozneje do 15. junrja vsakega leta izvede pladilo 1/6 (ene Sestine) celotne pogodbene vrednosti in najpozneje do 15. novembra vsakega leta izvede placilo 1/6 (ene Sestine) celotne pogodbene vrednosti. lzvajalec izdla narodniku radune za opravljeno delo v skladu s prejinjim odstavkom. Za pladilo veljajo zakonsko doloeeni roki. Racuni za opravljeno delo se v skladu s 6.a clenom Odloka o ustanovitvi organa skupne obdinske uprave,,medobdinska uprava obcin Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Sodi" (uradni list RS, 5t. 1og/2oog, , 1a42010, 106/2010 in ) in v skladu s 4. dlenom Odloka o spremembah Odloka o ustanovitvi organa skupne obcinske uprave >Medobcinska uprava obcin Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Soii< (Uradni list RS 5t. 50/2017) glasryo na Obdino Kobarid, Trg svobode 2,5222 Kobarid. VII. POOBLASEENI ZASTOPNIKI 8. dlen Pogodbeni stranki imenujeta naslednje poobla5cene zastopnike: o41 Pri tem sta pogodbeni stranki soglasni, da je poobla5ceni zastopnik izvlalc,a odgovoren za izvajanje del po tej pogodbi na terenu. PooblaSceni zastopniki pogodbenih strank sproti resujejo odprta vpraianja v zvezi z izvajanjem te pogodbe in tako omogocajo nemoten potek del po tej pogodbi. lzvajalec se zavezuie, da bo v primeru ugotovitve ovire, ki onemogoda plovbo, poskrbelza opravo pregleda reke in poskrbel za odstranitev ovire skladno s to pogodbo, de je to mogode, v najkrajiemtasu od obvestila oziroma najkasneje v roku 48 ur od obvestila (po telefonu ali e-posii). - V primeru zamude pri izpolnjevanju obveznosti iz prejsnjega odstavka, lahko narocnik izvajalcu zaracuna pogodbeno kazen v visini Q,1 o/o (enega promiia)skupne pogodbene vrednostiz DDV 10

11 za vsak dan zamude, vendar najved do vi5ine 10olo (deset odstotkov) skupne pogodbene vrednosti z DDV. Pogodbena kazen se ne obradunava v casu veljavnosti 91. elena Zakona o interventnih ukrepih za zqezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za dr2avljane in gospodarstvo (Zl UZEOP). V primeru odsotnosti pooblaidenih oseb se za obdobje odsotnosti imenuje druge kontaktne osebe ter o tem ustrezno pisno obvesti nasprotno stranko. Za primerno obvestilo se Steje tudi avtomatieni odgovor (auto-reply) poslan po elektronski po5ti v dasu odsotnosti pooblascene osebe, v katerem so navedeni kontaktni podatki osebe, ki to osebo nadome5ca v casu odsotnosti. Obvestila, ki se bodo poiiljala po tej pogodbi, pricnejo ucinkovati: (1) na dan dostave, de so dostavljena osebno, stranka prejemnica pa je prejem obvestila potrdila; (2) na dan prejema, de so poslana s priporodeno po5to ali preko kurirja; (3) v trenutku prenosa, de so poslana po elektronski po5ti, ob pogoju, da je bilo obvestilo poslano na delovni dan v casu od 8.00 do ali (4) na dan domnevnega prejema, v kolikor prejemnik zavme dostavo obvestila, kije bilo poslano s priporodeno po5to. VIII. ZAVAROVANJE ZA DOBRO IZVEDBO POGODBENIH OBVEZNOSTI 9. dlen lzvajalec je narocniku kot zavarovanje za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti izrocil bianko menico ter menidno izjavo s pooblastilom za izpolnitev in unovcenje menice v znesku 10 odstotkov pogodbene vrednosti (z DDV), to je '16.951,66 EUR. Zavarovanje je veljavno najmanj 5e en mesec po poteku veljavnosti pogodbe o izvedbijavnega naroeila. Narocnik lahko zavarovanje za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti unovdi. - de se bo izkazalo, da izvajalec del iz 4. clena te pogodbe ne opravlja v skladu s to pogodbo, zahtevami razpisne dokumentacije ali drugimi specifikacijami; - ce bo narocnik razdrl pogodbo o izvedbi javnega naro6ila zaradi kr5itev na strani izvai,ala, ali - ee izvajalec ne predlozi dokazila o zavarovanju (sploine) civilne odgovornosti v skladu z 10. elenom te pogodbe. rx. ZAVAROVANJE (SPLOSNE) C V LNE ODGOVORNOSTI 10. 6len lzvajalec je dolzan v 6asu izvajarya te pogodbe, in sicer za plovbno sezono v letu 2020 v roku 8 dni od podpisa pogodbe, za plovbno sezono v letu 2021 nlpozneje do O2O, za plovbno sezono v letu 2022 pa najpozneje do , naroiniku predloziti kopijo police zavarovanja (splo5ne) civilne odgovomosti v vi5ini vsaj ,00 EUR, ki bo zajemala tudi predmet javnega narocila in bo veljavna vsaj do O2O za plovbno sezono v letu 2020, vsaj do za plovbno sezono v letu 2021 in vsaj do za plovbno sezono v letu Zavarovarye mora kriti Skodo zaradi civilno pravnih od5kodninskih zahtevkov, ki 1.1

12 jih tretje osebe uveljavljajo zoper naroenika ali izbraneg a izvajalca v zvezi z izvalanjem del iz 4. clena te pogodbe. V kolikor izvajalec ne ravna v skladu s prej5njim odstavkom, lahko narodnik odstopi od te pogodbe in unovci zavarovanje za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti. X. ODSTOP NAROCNIKA OD POGODBE 11. 6len ee izvajalec narocniku v dasu izvajanja te pogodbe ne predlozi kopije police zavarovanja (splo5ne) civilne odgovornosti v vi5ini vsaj ,00 EUR skladno s prejsnjim dlenom, lahko naroenik odstopi od te pogodbe in unovii zavarovanje za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti len Ne glede na doloebe pre.lsnjega dlena lahko narocnik odstopi od te pogodbe po preteku enega leta od njene sklenitve brez navedbe razloga. V primeru iz prej5njega odstavka je izvajalec upravicen le do placila za storitve, ki jih je opravil na podlagi te pogodbe do prejema narodnikove izjave o odstopu od pogodbe, in sicer v sorazmernem delu od celotne pogodbene vrednosti. Razen zahtevka iz prej5njega odstavka izbrani ponudnik zoper narocnika v primeru iz prvega odstavka tega elena ne more uveljavljati nobenih drugih zahtevkov (npr. od5kodnina iz naslova izgubljenega dobicka ipd.). 13. dlen Ne glede na dolocbe 11. in 12. dlena te pogodbe je narodnik upravicen odstopiti od te pogodbe tudi v drugih zakonsko dolocenih primerih. ee je vzrok za narodnikov odstop od pogodbe v sferi izvajalca, je narocnik upravicen unovciti tudi zavarovanje za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti. lzvajalec je upravicen odstopiti od te pogodbe v primerih, ki jih doloca zakon. XI. RESEVANJE SPOROV 14. dlen Pogodbeni stranki se dogovorita, da bosta vsak spor, ki bo nastal v zvezi s to pogodbo, poskusali re5iti sporazumno. ee spora na ta naein ne bosta uspeli re5iti, je za odloclnje o sporu pristojno stvarno pristojno sodi5ce po sedezu narocnika. XII. KONENE DOLOEBE 15. dlen 1.2

13 Pogodba, pri kateri kdo v imenu ali na radun druge pogodbene stranke, predstavniku ali posredniku organa ali organizacije iz javnega sektorja obljubi, ponudi ali da kak5no nedovoljeno korist za pridobitev posla ali za sklenitev posla pod ugodnej5imi pogoji ali za opustitev dolznega nadzora nad izvajanjem pogodbenih obveznosti ali za drugo ravnanje ali opustitev, s katerim je organu ali organizaciji povzrocena Skoda alije omogoeena pridobitev nedovoljene koristi predstavniku organa, posredniku organa ali organizacrle iz javnega sektorja, drugi pogodbeni stranki ali njenemu predstavniku, zastopniku, posredniku, je ni6na. 16. dlen Ta pogodba je sklenjena pod razveznim pogojem, ki se uresnici v primeru izpolnitve ene od okolisdin iz drugega odstavka 67.a dlena ZJN-3. Razvezni pogoj se uresnidi pod pogojem, da je od seznanitve s kr5itvijo in do izteka veljavnosti pogodbe 5e najmanj Sest mesecev, v primeru nastopanja s podizvajalci pa tudi, de zaradi ugotovljene kr5itve pri podizvajalcu izvajalec ustrezno ne nadomesti ali zamenja tega podizvajalca v roku 30 dni od seznanitve s kriitvijo. V primeru izpolnitve razveznega pogoja se Steje, da je pogodba razvezana z dnem sklenitve nove pogodbe o izvedbi javnega narodila, narocnik pa mora nov postopek oddaje javnega narocila zacetinemudoma, vendar najkasneje v 30 dneh od seznanitve s kr5itvijo. Ce narodnik v tem roku ne zadne novega postopka javnega narodila, se 5teje, da je pogodba razvezana trideseti dan od seznanitve s kr5itvijo. 17. dlen Ta pogodba se lahko spremeni ali dopolni s pisnim aneksom, ki ga sprejmejo in podpi5ejo vse pogodbene stranke, v kolikor so izpolnjeni pogoji iz podrodne zakonodaje. Pogodbeni stranki sta soglasni, da bosta v primeru, ce pride do spremembe Odloka na nadin, da novi ali spremenjeni Odlok o dolocitvi rezima na reki Soci in na reki Koritnici za skrbnika obmodja in oziroma ali za upravljavca vstopno izstopnih mest po tem Odloku dolocidrug subjekt, skupaj z njim kot narocnikom sklenilianeks k tej pogodbi, s katerim bo na mesto narodnika v pogodbo vstopil nov narodnik. Nov narodnik bo prevzel vse pravice in obveznosti iz te pogodbe, pravice in obveznosti izvajalca po tej pogodbi pa bodo ostale nespremenjene. V primeru spremembe narocnika bo moral izvajalec novemu narodniku v treh delovnih dneh po sklenitvi aneksa predlo2iti novo bianko menico ter menieno izjavo s pooblastilom za izpolnitev in unovcenje menice za zavatovanje za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti skladno z 9. clenom te pogodbe, v kateri bo za upravicenca zavarcvanja dolodil novega narocnika. 18. dlen Pogodba pricne veljati, ko jo podpi5eta obe pogodbeni stranki. Pogodba je sklenjena v 5tirih enakih izvodih, od katerih pre1me vsaka pogodbena stranka po dva izvoda. 13

14 Datum: Stevi I ka : 430-OOO3/2 O2O-23 NAROENIK: MEDOBEINSKA UPRAVA OBEI N BOVEC, KOBARID, TOLMIN IN KANAL OB SOEI. ki ga zaslopa Suzana Konec Datum: Z9-oQ Zct Lo Stevilka: IZVAJALEC GOSPODARSKO INTERESNO ZDRUZENJE RAFTARJEV DOLINA SOEE, ki ga zastopa Adis Hrovat raft,a <- 'e6olina Soce D.5.:

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 49K040717 Javno naročilo Nakup novih diskovnih kapacitet Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax O B Č I N A D O B R E P O L J E V i d e m 3 5, 1 3 1 2 V i d e m - D o b r e p o l j e, t e l e f o n : 0 1 7 8 6 7 0 1 0, t e l e f a k s : 0 1 7 8 0 7 9 2 3, e - p o š t a : o b c i n a. d o b r e p

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI MESTA KRŠKO ZA LETO 2016 VSEBINA: I. Vsebina javnega razpisa II. Obrazec za prijavo III. Vzorec pogodbe Številka:

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 52K050717 Javno naročilo Prevzem odpadkov javnega zdravstvenega zavoda Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v

Prikaži več

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc

Microsoft Word - 5RD_ Pogodba.doc Znanstveno-raziskovalno središče Koper, s skrajšano firmo ZRS Koper, Garibaldijeva ulica 1, 6000 Koper, ki ga zastopa direktor prof. dr. Rado Pišot, matična številka: 7187416000, ID številka za DDV: SI

Prikaži več

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133 1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Naročnik: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 1330 Kočevje Na podlagi javnega razpisa za PREVZEM ODPADNE EMBALAŽE podajamo naslednjo ponudbo:

Prikaži več

Vzorec pogodbe

Vzorec pogodbe Adria Turistično podjetje d.o.o., Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran, ID za DDV: SI22221158, ki ga skupno zastopata direktor doc.dr. Aleš Semeja (v nadaljevanju: naročnik) in (v nadaljevanju Izvajalec) Skleneta

Prikaži več

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI PODLOG ZA LETO 2019 Objava: Oglasna deska krajevne

Prikaži več

Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: , Davčna šte

Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: , Davčna šte Vzorec pogodbe Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik, Livarska ulica 1, SI-1241 Kamnik, ki ga zastopa Jože Oblak, Matična številka: 5138221, Davčna številka: SI90660188 (v nadaljevanju»naročnik«) ter...,

Prikaži več

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna des

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna des Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna deska krajevne skupnosti in spletna stran Občine Krško

Prikaži več

Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: identifikaci

Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: identifikaci Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: 5874025000 identifikacijska številka za DDV: SI67593321 (v nadaljevanju: MOL)

Prikaži več

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 Kranj (v nadaljevanju organizator). POGOJI SODELOVANJA

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax Občina Dobrepolje Videm 35, 1312 Videm-Dobrepolje, tel. 01/786-70-10, fax: 01/780-79-23, e-mail: obcina.dobrepolje@siol.net PODATKI O PONUDNIKU IN PONUDBI Firma oziroma ime:. Zakoniti zastopnik: Identifikacijska

Prikaži več

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc

Microsoft Word - Obrazci_kuhinja.doc Ponudnik: OBR-1 OBČINA MIREN-KOSTANJEVICA Miren 129 5291 Miren PODATKI O PONUDNIKU Na podlagi javnega razpisa, objavljenega na Portalu javnih naročil, dne.., pod št. objave..., se prijavljamo na vaš javni

Prikaži več

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI Tavčarjeva 9 1000 Ljubljana Opr. št. St 1069/2010 Ljubljana, dne 19.3.2018 VABILO K DAJANJU PONUDB (čl. 335. ZFPPIPP) Na podlagi pravnomočnega sklepa Okrožnega sodišča v Ljubljani,

Prikaži več

OBRAZEC ''PRIJAVA''

OBRAZEC ''PRIJAVA'' Obrazec ''Prijava'' PRIJAVA 1 PONUDBA, št. Ponudbo dajemo za javno naročilo, katerega predmet je dobava energijsko učinkovitih prenosnih in tabličnih računalnikov, z oznako SOS_rac-2014 (se označi z X):

Prikaži več

Veljavnost: od vključno dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zun

Veljavnost: od vključno dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zun Veljavnost: od vključno 23. 05. 2016 dalje SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d. Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana Posebni pogoji prodaje zunaj poslovnih prostorov Vsebina Posebnih pogojev prodaje

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DARS d.d. POGLAVJE 10 SPOSOBNOST za Izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo poslovne stavbe DARS na lokaciji Grič Junij 2018 Opozorilo ponudnikom: Vsi predloženi

Prikaži več

Microsoft Word - ponudba_programski_paket

Microsoft Word - ponudba_programski_paket DIJAŠKI DOM BEŽIGRAD LJUBLJANA Kardeljeva ploščad 28, Ljubljana Tel. 01 53 42 867 e-mail: info@ddb.si Datum:15.8.2012 Naročnik : Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, Kardeljeva ploščad 28, 1000 Ljubljana Ponudnik:

Prikaži več

Na podlagi 21., 50.a in 50.b člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 UPB2, 76/08, 79/09 in 15/10), 3. in 17. člena Zakona o prekr

Na podlagi 21., 50.a in 50.b člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 UPB2, 76/08, 79/09 in 15/10), 3. in 17. člena Zakona o prekr Na podlagi 21., 50.a in 50.b člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 UPB2, 76/08, 79/09 in 15/10), 3. in 17. člena Zakona o prekrških (Uradni list RS, št. 3/07 UPB4, 17/08 in 108/09)

Prikaži več

Microsoft Word - PRzjn-2.doc

Microsoft Word - PRzjn-2.doc Na podlagi 24. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. l. RS, št. 128/06) (v nadaljevanju ZJN-2), in 33. člena Statuta Občine Vrhnika (Ur. l. RS, št. 99/99, 39/00 36/01 in 77/06) izdajam naslednji P R A V

Prikaži več

OBČINA ŠKOCJAN Škocjan 67, 8275 Škocjan Tel.: 07/ , Fax.: 07/ Elektronska pošta: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PRIJAV

OBČINA ŠKOCJAN Škocjan 67, 8275 Škocjan Tel.: 07/ , Fax.: 07/ Elektronska pošta: RAZPISNA DOKUMENTACIJA PRIJAV OBČINA ŠKOCJAN Škocjan 67, 8275 Škocjan Tel.: 07/38 46 300, Fax.: 07/38 46 309 Elektronska pošta: info@obcina-skocjan.si RAZPISNA DOKUMENTACIJA PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS O DODELJEVANJU PRORAČUNSKIH SREDSTEV

Prikaži več

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi

Prikaži več

VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vi

VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vi VI. VZOREC POGODBE Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor, ki ga zastopa direktorica mag. Maja Tomanič Vidovič Davčna številka: SI 58045473 Matična številka:

Prikaži več

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Matična številka: 3372421000 Davčna številka: 58270574 Transakcijski

Prikaži več

Številka:

Številka: Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana T: 01 478 83 30 F: 01 478 83 31 E: gp.mnz@gov.si www.mnz.gov.si Številka: IPP 007-1003/2015/22 Ljubljana, 23. marec 2016/16 EVA 2016-3130-0004 GENERALNI SEKRETARIAT VLADE

Prikaži več

Javno podjetje Vodovod – Kanalizacija d

Javno podjetje Vodovod – Kanalizacija d Trg svobode 3 8340 ČRNOMELJ Številka: 430-7/2014 Datum: 04.02.2014 RAZPISNA DOKUMENTACIJA Energetska sanacija Osnovne šole VINICA 1 Javno naročilo po odprtem postopku Operacijo delno financira Evropska

Prikaži več

KM_C

KM_C VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA NA ZELENICI 8 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1077-19-33 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem vabilu k oddaji zavezujočih ponudb za nakup stanovanja

Prikaži več

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Spremembe v Navodilih ponudnikom za pripravo ponudbe

Prikaži več

Štev

Štev Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov Republike Slovenije Številka javnega naročila pri naročniku: NMV_14/11-B Datum: 27. 7. 2011 Na podlagi 30. a člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 128/06,

Prikaži več

KM_C

KM_C POVABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA TRNOVELJSKA CESTA 14 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1073-2466-13 IN GARAŽNEGA MESTA ID 1073-2466-63 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem povabilu

Prikaži več

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki jo zastopata zastopnika

Prikaži več

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc

Microsoft Word - Pogodba-SI-TSA-v7.doc SI-TSA Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana, Slovenija http://www.si-tsa.si si-tsa@gov.si Overitelj na Ministrstvu za javno upravo Tržaška cesta 21 1000 Ljubljana Davčna

Prikaži več

NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI matična številka: 58744

NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI matična številka: 58744 NAROČNIK: in IZVAJALEC: OBČINA KAMNIK, Glavni trg 24, 1240 KAMNIK, ki jo zastopa župan Marjan Šarec ID. št. za DDV: SI28232801 matična številka: 5874483000 direktor ID. št. za DDV: Številka TRR izvajalca:

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA NAVODILA ZA IMENOVANJA RAVNATELJA Svet zavoda imenuje ravnatelja, vršilca dolžnosti ravnatelja, pomočnika ravnatelja na podlagi določb Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 17/91, 55/92, 66/93,

Prikaži več

Microsoft Word - odlok AZIL.doc

Microsoft Word - odlok AZIL.doc Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Na podlagi 17. člena Statuta Občine Miren-Kostanjevica (Uradni list RS št. 112/2007) in na podlagi 27. člena Zakona o zaščiti živali (Uradni list RS, št. 98/99,

Prikaži več

Microsoft Word - P-3_vzorec_pogodbe.doc

Microsoft Word - P-3_vzorec_pogodbe.doc Naziv in sedež NAROČNIK ID št. za DDV 44724535 Matična številka 6462642000 Poslovni račun Telefon 01 244 14 00 Faks 01 244 14 47 E-pošta Skrbnik pogodbe/ nadzornik Podpisnik Nacionalni inštitut za javno

Prikaži več

obrazec 1

obrazec 1 obrazec 1 PONUDNIK: 3. PONUDBENA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA IZBIRO IZVAJALCA DEL ZA NAROČILO MALE VREDNOSTI OBJAVLJEN NA PORTALU JAVNIH NAROČIL pod oznako JN007321/2018-W01 PREDMET JAVNEGA NAROČILA:»LETNO

Prikaži več

VZOREC POGODBE NAROČNIK: OBČINA TOLMIN, Ulica padlih borcev 2, 5220 Tolmin zakoniti zastopnik: Uroš Brežan, župan matična številka: davčna

VZOREC POGODBE NAROČNIK: OBČINA TOLMIN, Ulica padlih borcev 2, 5220 Tolmin zakoniti zastopnik: Uroš Brežan, župan matična številka: davčna VZOREC POGODBE NAROČNIK: OBČINA TOLMIN, Ulica padlih borcev 2, 5220 Tolmin zakoniti zastopnik: Uroš Brežan, župan matična številka: 5881455000 davčna številka: SI19588976 številka TRR: SI56 0132 8010 0014

Prikaži več

Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L

Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L Naročnik: CEROP d.o.o. Vaneča 81 B, 9201 Puconci RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA JAVNO NAROČILO SUKCESIVNA DOBAVA DIZELSKEGA GORIVA P O N U D B E N I D E L Javni razpis je objavljen na Portalu javnih naročil

Prikaži več

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica naslednji P RAVILNIK o izvajanju videonadzora I. SPLOŠNE

Prikaži več

PRILOGA ŠT. 3 POOBLASTILO ZA PRIDOBITEV POTRDILA IZ KAZENSKE EVIDENCE PRAVNIH OSEB Projekt: Oddaja javnega naročila Naročnik Javni stanovanjski sklad

PRILOGA ŠT. 3 POOBLASTILO ZA PRIDOBITEV POTRDILA IZ KAZENSKE EVIDENCE PRAVNIH OSEB Projekt: Oddaja javnega naročila Naročnik Javni stanovanjski sklad PRILOGA ŠT. 3 POOBLASTILO ZA PRIDOBITEV POTRDILA IZ KAZENSKE EVIDENCE PRAVNIH OSEB Projekt: Oddaja javnega naročila Naročnik Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, 1104 Ljubljana

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - SANACIJA PLAZU NA LC ZAPLANINA

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - SANACIJA PLAZU NA LC ZAPLANINA OBČINA VRANSKO Vransko 59, 3305 Vransko R A Z P I S N A D O K U M E N T A C I J A PREDMET JAVNEGA NAROČILA»SANACIJA PLAZU NA LC ZAPLANINA«Vrsta postopka: ODPRTI POSTOPEK Številka: 4301-02/2014-03 Datum:

Prikaži več

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV?

KAJ PRINAŠAJO NOVE POGODBE O FINANCIRANJU DRUŠTEV? Izvedba JN za izdelavo projektnih dokumentacij za potrebe Občine Hoče-Slivnica za obdobje 2016-2018 Dr. Marko Soršak, univ. dipl. gosp. inž. Hoče, januar 2017 PREGLED VSEBINE: Uvod Pravna podlaga za izvedbo

Prikaži več

Microsoft Word - 01_Navodila _Najugodnejša_ _6_

Microsoft Word - 01_Navodila _Najugodnejša_ _6_ PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KAMNIŠKA BISTRICA NAVODILA ZA IZDELAVO PONUDBE I. Navodila ZA IZDELAVO IN ODDAJO PONUDBE NAROČNIK Prostovoljno gasilsko društvo Kamniška Bistrica, Zgornje Stranje 24, 1242

Prikaži več

Tel: Fax: II. PONUDBENI DEL Obvezna vsebina ponudbe: 1. Podatki ponudnika (OBR-1) 2. Ponudb

Tel: Fax: II. PONUDBENI DEL Obvezna vsebina ponudbe: 1. Podatki ponudnika (OBR-1) 2. Ponudb II. PONUDBENI DEL Obvezna vsebina ponudbe: 1. Podatki ponudnika (OBR-1) 2. Ponudbeni predračun (OBR-2) 3. Vzorec pogodbe (OBR-3) 4. Izjave (OBR-4, OBR-X) 5. Ovojnica Ponudniki morajo predložiti in zaradi

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanju UO UL) na seji 25. 1. 2018, članica Univerza v Ljubljani,

Prikaži več

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Predlog V skladu z 49. a členom Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 uradno prečiščeno besedilo, št. 76/08 in št. 79/09) in na podlagi 16. in 56.

Prikaži več

Naročnik: Naziv: Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik Skrajšani naziv: Klinika Golnik Naslov: Golnik 36, 4204 Golnik Interna oz

Naročnik: Naziv: Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik Skrajšani naziv: Klinika Golnik Naslov: Golnik 36, 4204 Golnik Interna oz Naročnik: Naziv: Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik Skrajšani naziv: Klinika Golnik Naslov: Golnik 36, 4204 Golnik Interna oznaka javnega naročila: NMV 10/2019 MOBILNA TELEFONIJA

Prikaži več

Naročnik:

Naročnik: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Pleskarska dela v letu 2015 junij 2015 Številka: 439-59/2015 Datum: 11.6.2015 Predmet javnega naročila:»pleskarska dela«vsebina RAZPISNE DOKUMENTACIJE 1. Povabilo k oddaji ponudbe

Prikaži več

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana T: 01 369 59 00 F: 01 369 59 01 E: gp.mk@gov.si www.mk.gov.si Številka: 1004-42/2018/6 Ljubljana, 22. 6. 2018 EVA (če se akt objavi v Uradnem listu RS) GENERALNI SEKRETARIAT

Prikaži več

splosni_pogoji_pogodbe_na daljavo_t2_ indd

splosni_pogoji_pogodbe_na daljavo_t2_ indd SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA ZA SKLEPANJE POGODB NA DALJAVO IN POGODB, KI SE SKLEPAJO ZUNAJ POSLOVNIH PROSTOROV KAZALO I. SPLOŠNE DOLOČBE 3 II. NAČINI IN POSTOPEK SKLEPANJA POGODB NA DALJAVO IN POGODB, SKLENJENIH

Prikaži več

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v nadaljevanju: Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji)

Prikaži več

Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d

Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d Na podlagi akta o ustanovitvi družbe NLB Skladi, upravljanje premoženja, d.o.o., uprava družbe sprejema Pravila vodenja poddepoja družbe NLB Skladi, d.o.o. 3. različica, 28. 5. 2019 Kazalo 1. Uvodne določbe...

Prikaži več

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, C(2019) 2962 final IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne o zagotavljanju nemotenega delovanja elektron

EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, C(2019) 2962 final IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne o zagotavljanju nemotenega delovanja elektron EVROPSKA KOMISIJA Bruselj, 25.4.2019 C(2019) 2962 final IZVEDBENA UREDBA KOMISIJE (EU) / z dne 25.4.2019 o zagotavljanju nemotenega delovanja elektronske evidence kvot za dajanje fluoriranih ogljikovodikov

Prikaži več

SMERNICE O PRITOŽBENIH POSTOPKIH GLEDE DOMNEVNIH KRŠITEV DIREKTIVE (EU) 2015/2366 EBA/GL/2017/13 05/12/2017 Smernice o pritožbenih postopkih glede dom

SMERNICE O PRITOŽBENIH POSTOPKIH GLEDE DOMNEVNIH KRŠITEV DIREKTIVE (EU) 2015/2366 EBA/GL/2017/13 05/12/2017 Smernice o pritožbenih postopkih glede dom EBA/GL/2017/13 05/12/2017 Smernice o pritožbenih postopkih glede domnevnih kršitev revidirane direktive o plačilnih storitvah 1. Obveznosti glede skladnosti in poročanja Vloga teh smernic 1. Dokument vsebuje

Prikaži več

Politike in postopki razvrščanja strank

Politike in postopki razvrščanja strank Na podlagi prvega odstavka 160. člena Zakona o investicijskih skladih in družbah za upravljanje (Uradni list RS, št. 77/11, 10/12 - ZPre-1C in 55/12; ZISDU-2) v povezavi z določbo 210. člena Zakona o trgu

Prikaži več

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mestni občini Maribor (MUV, št. 2/2010, 15/2015, 512016,

Prikaži več

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV) Posebni pogoji uporabe storitve moj bob

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV)   Posebni pogoji uporabe storitve moj bob bob p. p. 415 1001 Ljubljana Tel.: 090 068 068 (cena klica na minuto je 1 z DDV) www.bob.si Posebni pogoji uporabe storitve moj bob Kazalo Uvod 5 Opredelitve 5 Registracija in uporaba Storitve moj bob

Prikaži več

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STA

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STA Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah Vitomarci 71 2255 Vitomarci RAZPISNA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA»IZBIRO IZVAJALCA ZA IZGRADNJO POSLOVNO STANOVANJSKEGA OBJEKTA VITOMARCI«PO POSTOPKU KONKURENČNEGA

Prikaži več

Republika Slovenija, Ministrstvo za zdravje, Ljubljana, Štefanova 5, DŠ , ki ga zastopa minister dr

Republika Slovenija, Ministrstvo za zdravje, Ljubljana, Štefanova 5, DŠ , ki ga zastopa minister dr REPUBLIKA SLOVENIJA, MINISTRSTVO ZA IZOBRAŽEVANJE, ZNANOST IN ŠPORT, Masarykova cesta 16, Ljubljana; zastopa ga minister dr. Jernej Pikalo ID za DDV: SI14246821 Matična številka: 2399300 (v nadaljevanju:

Prikaži več

Smernice in priporočila Smernice in priporočila o področju uporabe uredbe CRA 17. junij i 2013 ESMA/2013/720. Datum: 17. junij 2013 ESMA/2013/720 Kazalo I. Področje uporabe 4 II. Namen 4 III. Skladnost

Prikaži več

Ime Priimek

Ime Priimek Številka: 430-1093/2010-2 Datum: 9. 9. 2010 Oznaka: JN 10/210151 RAZPISNA DOKUMENTACIJA IZBIRA IZVAJALCA ZA TISK IN RAZNOS GLASILA LJUBLJANA ZA LETO 2010 Ljubljana, september 2010 2 1. NAVODILA PONUDNIKOM

Prikaži več

JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko

JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko JAVNI RAZPIS ZA PRILAGOJENI PREVOZ TEŽKO GIBALNO OVIRANE DIJAKINJE V ŠOLO ZA ŠOLSKO LETO 2018/2019 Naročnik: ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur matična številka: 1214438000 davčna

Prikaži več

Gramiz d.d._vabilo_Dol_

Gramiz d.d._vabilo_Dol_ GRAMIZ Gradbeno podjetje d.d. Kočevje v stečaju, Kočevje Ob mahovniški cesti 11, 1330 Kočevje MŠ: 5129702000, DŠ: 49311506 Okrožno sodišče v Ljubljani Tavčarjeva 9 1000 Ljubljana Dne, 8.10.2014 Opr.št.:

Prikaži več

RAZPISNA DOKUMENTACIJA PREVZEM, PREVOZ IN ODDAJA LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ ZA OBDOBJE ENEGA LETA Naročnik: KOMUNALA TOLMIN, javno podjetje d.o.o. Poljubi

RAZPISNA DOKUMENTACIJA PREVZEM, PREVOZ IN ODDAJA LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ ZA OBDOBJE ENEGA LETA Naročnik: KOMUNALA TOLMIN, javno podjetje d.o.o. Poljubi RAZPISNA DOKUMENTACIJA PREVZEM, PREVOZ IN ODDAJA LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ ZA OBDOBJE ENEGA LETA Naročnik: KOMUNALA TOLMIN, javno podjetje d.o.o. Poljubinj 89h, Tolmin tel.: 05 38 19 300 e-mail: info@komunala-tolmin.si

Prikaži več

OP-G NavodilaZaPripravoPonudbe

OP-G NavodilaZaPripravoPonudbe OBČINA LOGATEC ŽUPAN www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 NAVODILA ZA PRIPRAVO PONUDBE Predmet naročila: Rekonstrukcija občinske

Prikaži več

Razpisna dokumentacija VDC 2015

Razpisna dokumentacija  VDC 2015 VARSTVENO DELOVNI CENTER KRANJ Kidričeva cesta 51 4000 KRANJ RAZPISNA DOKUMENTACIJA za STORITEV PREVOZA UPORABNIKOV Interna oznaka javnega naročila naročnika: JN PR 1/2014 Predmet: Oddaja javnega naročila

Prikaži več

Microsoft Word - JN81-15 PIS. MAT. RD.POP.3.docx

Microsoft Word - JN81-15 PIS. MAT. RD.POP.3.docx UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA STROJNIŠTVO AŠKERČEVA 6, 1000 LJUBLJANA RAZPISNA DOKUMENTACIJA ZA ODDAJO JAVNEGA NAROČILA PO ODPRTEM POSTOPKU Predmet javnega naročila: DOBAVA PISARNIŠKEGA MATERIALA Javno

Prikaži več

Microsoft Word - Objava _ zavezujoče zbiranje ponudb _oprema

Microsoft Word - Objava _ zavezujoče zbiranje ponudb _oprema Upravitelj v postopkih prisilne poravnave, stečaja in likvidacije : Rok SODIN Poslovno in insolventno svetovanje, Rok Sodin s.p., Mestni trg 18, 3210 Slovenske Konjice Stečajni postopek nad: WK PROFIL

Prikaži več

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d.

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d. Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: 04 2083 000 podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: 04 2083 600 električne energije, d. d. Ulica Mirka Vadnova 3a 4000 Kranj www.elektro-gorenjska.si

Prikaži več

(Microsoft Word - NAMERA O USTANOVITVI STVARNE SLU\216NOSTI - son\350ne elektrarne.docx)

(Microsoft Word - NAMERA O USTANOVITVI STVARNE SLU\216NOSTI - son\350ne elektrarne.docx) Številka: 35281-0004/2012 Datum: 10. 10. 2012 N A M E R A ZA USTANOVITEV SLUŽNOSTNIH PRAVIC ZA POSTAVITEV SONČNIH ELEKTRARN NA OBJEKTIH V LASTI OBČINE SEVNICA PREDMET JAVNE OBJAVE: - Ustanovitev služnostnih

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja na spletni strani stinovtujino.com Podatki o podjetju Naslov: BIZNIS ZAME, Tina Grilc s.p., Savinjska cesta 9b, 1420 Trbovlj

Splošni pogoji poslovanja na spletni strani stinovtujino.com Podatki o podjetju Naslov: BIZNIS ZAME, Tina Grilc s.p., Savinjska cesta 9b, 1420 Trbovlj Splošni pogoji poslovanja na spletni strani stinovtujino.com Podatki o podjetju Naslov: BIZNIS ZAME, Tina Grilc s.p., Savinjska cesta 9b, 1420 Trbovlje Davčna številka: 31642730 Matična številka: 7084633000

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC ZA SOFINANCIRANJE UKREPOV OHRANJANJA IN SPODBUJANJA RAZVOJA KMETIJSTVA IN PODEŽELJA V OBČINI KAMNIK ZA LETO 2018 Zagotavljanje tehnič

PRIJAVNI OBRAZEC ZA SOFINANCIRANJE UKREPOV OHRANJANJA IN SPODBUJANJA RAZVOJA KMETIJSTVA IN PODEŽELJA V OBČINI KAMNIK ZA LETO 2018 Zagotavljanje tehnič PRIJAVNI OBRAZEC ZA SOFINANCIRANJE UKREPOV OHRANJANJA IN SPODBUJANJA RAZVOJA KMETIJSTVA IN PODEŽELJA V OBČINI KAMNIK ZA LETO 2018 Zagotavljanje tehnične podpore v kmetijstvu 1. PODATKI O VLAGATELJU (podatke

Prikaži več

PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanj

PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanj PRAVILNIK O INTERNEM PRITOŽBENEM POSTOPKU IN IZVENSODNEM REŠEVANJU SPOROV I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Delavska hranilnica d.d. Ljubljana (v nadaljevanju: hranilnica) je na podlagi 318. člena Zakona o bančništvu

Prikaži več

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in s

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in s Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana, Zarnikova ulica 3, Ljubljana, objavlja na podlagi 21. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št.

Prikaži več

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo)

JGZ Brdo Predoslje Kranj Številka: 51-7/ Datum: Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) JGZ Brdo Predoslje 39 4000 Kranj Številka: 51-7/2019-110-1 Datum: 5.4.2019 Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (v nadaljevanju: JGZ Brdo) Predoslje 39, 4000 Kranj, skladno z 52. in 78. členom

Prikaži več

GOZDARSKI INŠTITUT SLOVENIJE Večna pot LJUBLJANA Splet: Št.: JN0009/ Datum: RAZP

GOZDARSKI INŠTITUT SLOVENIJE Večna pot LJUBLJANA Splet:     Št.: JN0009/ Datum: RAZP Št.: JN0009/2017-0003 Datum: 09.10.2017 RAZPISNA DOKUMENTACIJA IZVAJANJE AKTIVNOSTI V SKLOPU PROJEKTA FORBIOENERGY Zaporedna številka: JN0009/2017 Vrsta postopka: postopek oddaje naročila male vrednosti

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU UKREPI DE MINIMIS V SKLADU Z UREDBO KOMISIJE

Prikaži več

POGODBA O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

POGODBA O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV Priloga k vzdrževalni pogodbi št XXXXX [Polna firma], [naslov], [poštna števila] [pošta], davčna št.: [Sixxxx], matična št.: xxxxxxx, ki jo/ga zastopa [xxx], (v nadaljevanju: upravljavec osebnih podatkov)

Prikaži več

obrazec 1

obrazec 1 obrazec 1 PONUDNIK: 3. PONUDBENA DOKUMENTACIJA JAVNI RAZPIS ZA IZBIRO IZVAJALCA GRADENJ POSTOPEK ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI OBJAVLJEN NA PORTALU JAVNIH NAROČIL pod oznako JN005432/2017-W01 PREDMET

Prikaži več

Lokalna akcijska skupina Gorenjska košarica, Cesta Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj, ki jo zastopa podpredsednik Franc Čebulj (v nadaljevanju LAS GK) in

Lokalna akcijska skupina Gorenjska košarica, Cesta Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj, ki jo zastopa podpredsednik Franc Čebulj (v nadaljevanju LAS GK) in Lokalna akcijska skupina Gorenjska košarica, Cesta Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj, ki jo zastopa podpredsednik Franc Čebulj (v nadaljevanju LAS GK) in Registrirano ime/firma vodilnega partnerja operacije

Prikaži več

PRAVILA IN POSTOPKI ZA ZAMENJAVO BANKE Informacije za stranke Ljubljana, februar

PRAVILA IN POSTOPKI ZA ZAMENJAVO BANKE Informacije za stranke Ljubljana, februar PRAVILA IN POSTOPKI ZA ZAMENJAVO BANKE Informacije za stranke Ljubljana, februar 2013 1 I. Uvodno pojasnilo Članice Združenja bank Slovenije so leta 2007 na pobudo Zveze potrošnikov Slovenije opredelile

Prikaži več

20. /redna/ seja občinskega sveta April 2018 PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K POGODBI ZA USTANOVITEV BREZPLAČNE STAVBNE PRAVICE ZA IZGRADNJO ŠPORTNE INFRAS

20. /redna/ seja občinskega sveta April 2018 PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K POGODBI ZA USTANOVITEV BREZPLAČNE STAVBNE PRAVICE ZA IZGRADNJO ŠPORTNE INFRAS 20. /redna/ seja občinskega sveta April 2018 PREDLOG SKLEPA O SOGLASJU K POGODBI ZA USTANOVITEV BREZPLAČNE STAVBNE PRAVICE ZA IZGRADNJO ŠPORTNE INFRASTURKTURE V OBČINI LENDAVA GRADIVO PRIPRAVILI: Aleš

Prikaži več

N-1 Navodila uporabnikom NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 S

N-1 Navodila uporabnikom NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 S NAVODILA PONUDNIKOM 1. PODATKI O NAROČNIKU IN POSTOPKU Naročnik Oznaka javnega naročila Ime posla Postopek Podlaga po ZJN-3 Sofinanciranje projekta NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE Trubarjeva cesta

Prikaži več

Tel: Fax: Naročnik: Eko-park d.o.o. Lendava Öko-park Kft Lendva, Glavna ulica 109, 9220 Len

Tel: Fax: Naročnik: Eko-park d.o.o. Lendava Öko-park Kft Lendva, Glavna ulica 109, 9220 Len Naročnik: Eko-park d.o.o. Lendava Öko-park Kft Lendva, Glavna ulica 109, 9220 Lendava Interna številka: JNMV 8-2016 Datum: 14. 6. 2016 Objavljeno na Portalu javnih naročil dne, številka objave DOKUMENTACIJA

Prikaži več

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v soglasju z ministrom za javno upravo,

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA OBRAMBO Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana T: 01 471 22 11 Številka: 430-65/2018-60 Datum: 24. 04. 2018 F: 01 471 29 78 E: glavna.pisarna@mors.si www.mors.si Na podlagi

Prikaži več

DELEGIRANA UREDBA KOMISIJE (EU) 2016/ z dne 2. junija o dopolnitvi Uredbe (EU) št. 600/ Evropskega parlamenta i

DELEGIRANA  UREDBA  KOMISIJE  (EU)  2016/ z dne  2.  junija o dopolnitvi  Uredbe  (EU)  št.  600/ Evropskega  parlamenta  i L 313/6 DELEGIRANA UREDBA KOMISIJE (EU) 2016/2021 z dne 2. junija 2016 o dopolnitvi Uredbe (EU) št. 600/2014 Evropskega parlamenta in Sveta o trgih finančnih instrumentov v zvezi z regulativnimi tehničnimi

Prikaži več

MergedFile

MergedFile OBČINA KRANJSKA GORA OBČINSKA UPRAVA Služba za gospodarske javne službe in investicije Kolodvorska 1b, 4280 Kranjska Gora tel.: (04) 5809-800, fax.: (04) 5809-824 http://www.kranjska-gora.si/ e-mail:obcina@kranjska-gora.si

Prikaži več

Priloga II Modul A: Izjava o skladnosti na podlagi notranje kontrole proizvodnje 1. Izjava o skladnosti na podlagi notranje kontrole proizvodnje je po

Priloga II Modul A: Izjava o skladnosti na podlagi notranje kontrole proizvodnje 1. Izjava o skladnosti na podlagi notranje kontrole proizvodnje je po Priloga II Modul A: Izjava o skladnosti na podlagi notranje kontrole proizvodnje 1. Izjava o skladnosti na podlagi notranje kontrole proizvodnje je postopek ugotavljanja skladnosti, s katerim proizvajalec

Prikaži več

Banka Slovenije

Banka Slovenije POSTOPEK ODDAJE NAROČILA MALE VREDNOSTI "DOBAVA ELEKTRIČNE ENERGIJE Z DELEŽEM ELEKTRIČNE ENERGIJE IZ OBNOVLJENIH VIROV ENERGIJE IN /ALI SOPROIZVODNJE ELEKTRIČNE ENERGIJE Z VISOKIM IZKORISTKOM" z oznako

Prikaži več

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družb

SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družb SPLOŠNI NABAVNI POGOJI GOSPODARSKE DRUŽBE GUMITES, d.o.o. Splošni Nabavni Pogoji (v nadaljevanju SNP) urejajo pogodbeno razmerje med gospodarsko družbo gumites, d.o.o. (v nadaljevanju Naročnik) in tretjimi

Prikaži več

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne 22. 12. 2011 sklenili Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez, ministrstvo, pristojno

Prikaži več