Uporabniški priročnik za aplikacije. Interton.com

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Uporabniški priročnik za aplikacije. Interton.com"

Transkripcija

1 Uporabniški priročnik za aplikacije Interton.com

2 Uvod Namen aplikacij Interton je izboljšati vašo slušno izkušnjo, saj vam omogočajo, da bolje izkoristite svoj slušni aparat Interton. Intertonova inovativna tehnologija zvoka in oblika se kažeta v raznovrstnih slušnih aparatih, ki skrbijo za to, da je poslušanje prijetnejša izkušnja. Slušni aparati so na voljo izključno pri avdiologih in strokovnjakih za sluh. Aplikacije Interton vam nudijo nove načine za nadzor, personalizacijo in pomoč pri uporabi ter tako omogočajo, da popolnoma izkoristite svoj slušni aparat Interton. Za več informacij in pomoč pri uporabi aplikacij obiščite spletno stran: Če želite uporabljati tiskano različico tega uporabniškega priročnika, stopite v stik s podporo strankam ali preprosto natisnite ta uporabniški priročnik.

3 Iskanje in namestitev aplikacije Dostop do aplikacij za naprave iphone, ipad in ipod touch prenesite jih iz trgovine App Store tako, da sledite tem korakom: 1. V trgovino App Store vstopite tako, da tapnete ikono trgovine App Store na napravi iphone, ipad ali ipod touch. 2. V trgovini App Store, poiščite "Interton" in ime aplikacije. 3. Če uporabljate napravo ipad, spremenite pogoje iskanja v zgornjem levem kotu na "Samo iphone". 4. Ko ste našli aplikacijo, tapnite "Prenesi". 5. Nato tapnite "Namesti". 6. Vnesite veljaven Apple ID in geslo. 7. Po vnosu gesla se bo začel prenos in namestitev aplikacije Interton. 8. Po prenosu boste aplikacijo našli na zaslonu mobilne naprave; za odpiranje tapnite simbol aplikacije Interton. Dostop do aplikacij za naprave Android prenesite jih iz trgovine Google Play tako, da sledite naslednjim korakom: 1. V trgovino Google Play vstopite tako, da tapnete ikono trgovine Play Store na vašem telefonu Android. 2. V trgovini Google Play poiščite "Interton" in ime aplikacije. 3. Ko ste našli aplikacijo, tapnite "Namesti" in nato "Dovoli", da aplikaciji dovolite, da dostopa do nekaterih funkcij na vašem telefonu, kot je Bluetooth. 4. Po vnosu gesla se bo začel prenos in namestitev aplikacije Interton. 5. Ko je namestitev končana, tapnite "Odpri", da odprete aplikacijo Interton.

4 Aplikacija Interton Sound Aplikacija Interton Sound vam ponuja najvišjo raven prijaznosti do uporabnika z zgolj enim dotikom. Nadzirajte in po meri prilagajajte nastavitve svojega slušnega aparata neposredno z vaše mobilne naprave ter tako prilagodite svojo slušno izkušnjo trenutnemu zvočnemu okolju. Aplikacija Interton Sound je na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Za uporabo aplikacije so potrebne naslednje naprave: Slušni aparati: Interton Ready ali kasnejši. Mobilne naprave: iphone, ipad ali ipod touch. Podprte naprave Android. Obiščite naše spletno mesto za podatke o združljivosti naprav in aktualni seznam združljivih mobilnih naprav:

5 Funkcije aplikacije Interton Sound Glavni zaslon: 1. S pomočjo zgornjega vrtiljaka, spustnega seznama ali podrsljaja izberite svoj slušni aparat, program za pretakanje ali priljubljeno. Tapnite spustni seznam za urejanje programov in priljubljenih. 2. Uporabite hitre gumbe za napredne prilagoditve zvoka z zgolj enim tapom. 3. Prilagodite glasnost ali izklopite zvok. 4. Dostopajte do funkcije Sound Enhancer za prilagajanje visokih/srednjih/nizkih tonov. Dostopajte tudi do funkcije Tinnitus Manager za prilagajanje višine tonov in različice zvoka s funkcijo Generator. 5. Meni za krmarjenje 'Moj' meni: 6. Poiščite svoj izgubljeni slušni aparat. 7. Izvedite več o aplikaciji in njenih funkcijah. 8. Nasveti za uporabo aplikacije in slušnih aparatov Meni Več: 10. Vstop/izhod iz predstavitvenega načina. 11. Omogoči/onemogoči Nasvete. 12. Omogoči/onemogoči samodejen vklop priljubljenih lokacij. 13. Več informacij: Informacije o aplikaciji in blagovni znamki. 14. Pravne informacije: Izvedite več o proizvajalcu, pogojih uporabe in pravilniku zasebnosti. Preglejte, podelite ali umaknite soglasje za obdelavo podatkov. 15. Podpora: Več pomoči za uporabo aplikacije ter dodatne povezave za spletno pomoč in pogosto zastavljena vprašanja. Predvidena uporaba aplikacij za mobilne naprave: Aplikacije za mobilne naprave so namenjene za uporabo z brezžičnimi slušnimi aparati. Aplikacije za mobilne naprave brezžičnim slušnim aparatom pošiljajo in od njih prejemajo signale prek mobilnih naprav, za katere so bile razvite. Interton A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Danska Morebitna vprašanja glede Direktive EU 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih je treba nasloviti na Interton A/S.

6 Aplikacija Interton EasyHearing Aplikacija Interton EasyHearing vam omogoča nadzor nad vašim slušnim aparatom. V uporabi skupaj s Phone Clip 2 vam aplikacija Interton EasyHearing omogoča, da s pomočjo svoje mobilne naprave zlahka pregledujete in oddaljeno nadzirate svoj brezžični slušni aparat Interton in druge brezžične dodatke znamke Interton. Aplikacija Interton EasyHearing je na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Za uporabo aplikacije so potrebne naslednje naprave: Slušni aparati: Brezžični slušni aparati Interton. Brezžični dodatki: Interton Phone Clip 2. Mobilne naprave: iphone, ipad ali ipod touch z operacijskim sistemom ios 7 ali kasnejšim. Naprave Android * z operacijskim sistemom Android OS ali kasnejšim. Works with Android TM Za čim večjo učinkovitost priporočamo, da aplikacijo Interton EasyHearing naenkrat aktivno uporabljate samo na eni mobilni napravi. Za več informacij obiščite * Funkcije preizkušene na izbranih modelih blagovnih znamk HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung in Sony.

7 Funkcije aplikacije Interton EasyHearing 1 1. Prilagajajte glasnost ali izklopite zvok na svojih brezžičnih slušnih aparatih. Prilagajajte glasnost ali izklopite zvok na svojih brezžičnih dodatkih Spreminjajte ročne programe in programe za pretakanje. 2. S pomočjo namenskega zaslona povezave pregledujte povezave med aplikacijo in svojima slušnima aparatoma. 2 Predvidena uporaba aplikacij za mobilne naprave: Aplikacije za mobilne naprave so namenjene za uporabo z brezžičnimi slušnimi aparati. Aplikacije za mobilne naprave brezžičnim slušnim aparatom pošiljajo in od njih prejemajo signale prek mobilnih naprav, za katere so bile razvite. Interton A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Danska Morebitna vprašanja glede Direktive EU 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih je treba nasloviti na Interton A/S.

8 Opozorila in previdnostni ukrepi i Uporaba aplikacij z mobilnimi napravami: Priporočamo vam, da omogočite prejemanje obvestil o posodobitvah aplikacije in namestite vse posodobitve aplikacije in operacijskega sistema, da zagotovite najvišjo možno zaščito pred ranljivostmi. Aplikacija se lahko uporablja samo z napravami Interton, katerim je namenjena. Družba Interton ne sprejema odgovornosti, če aplikacijo uporabljate z drugimi napravami ali če za nadzor naprav Interton uporabljate aplikacije tretjih oseb. i Opozorila in previdnostni ukrepi Če aplikacijo Interton uporabljate s slušnim aparatom, preberite uporabniški priročnik slušnega aparata. Uporabniški priročnik slušnega aparata je bil priložen slušnemu aparatu. Če potrebujete novega, stopite v stik z Intertonovo podporo strankam. Bodite pozorni na informacije, označene s simbolom za opozorilo. i OPOZORILO situacija, ki bi lahko privedla do resnih poškodb. POZOR situacija, ki bi lahko privedla do manjših in zmernih poškodb.

9 Izdelano v skladu z Direktivo EU 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih: SL Rev.A Globalni sedež družbe Interton A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup Danska Tel.: interton.com Št. CVR GN Hearing GmbH. Vse pravice pridržane. Interton je blagovna znamka GN Hearing GmbH. Apple, logotip Apple, iphone, ipad in ipod touch so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. Android, Google Play in logotip Google Play so blagovne znamke družbe Google Inc. Robot Android je kopiran ali spremenjen iz dela, ki ga je ustvarila in delila družba Google ter se uporablja v skladu s pogoji, opisanimi v dovoljenju Creative Commons 3.0 Attribution License. Besedna znamka in logotip Bluetooth sta registrirani blagovni znamki v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc.

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com

Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uporabniški priročnik za aplikacije resound.com Uvod Namen aplikacij ReSound je izboljšati vašo slušno izkušnjo, saj vam omogočajo, da bolje izkoristite svoj slušni aparat ReSound. ReSoundova inovativna

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomočjo aplikacije Outlook, katero lahko prenesete s pomočjo trgovine App Store. Ko aplikacijo zaženete se vam pojavi naslednje

Prikaži več

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide Navodila za namestitev kompleta Powerline Nano500 XAVB5101 2012 NETGEAR, Inc. Vse pravice pridržane. Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno reproducirati, prenašati, prepisovati, shranjevati v sistemu

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Uporaba storitve Office 365 v napravi iphone ali ipad Priročnik za hiter začetek dela Ogled e-pošte Nastavite napravo iphone ali ipad tako, da boste lahko pošiljali in prejemali e-pošto iz računa v storitvi

Prikaži več

Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, m

Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, m Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, marec 2019 Vsebina 1 Dostop do aplikacije... 3 1.1 Android...

Prikaži več

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

an-01-sl-Bluetooth_HD_glasbeni_sprejemnik_za_brezzicni_prenos_Belkin_G3A2000.docx

an-01-sl-Bluetooth_HD_glasbeni_sprejemnik_za_brezzicni_prenos_Belkin_G3A2000.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 55 43 34 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth HD glasbeni sprejemnik za brezžični prenos Belkin G3A2000 Kataloška št.: 55 43 34 KAZALO HITRI VODNIK

Prikaži več

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 121 84 31 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Plantronics K100 Bluetooth prostoročni sistem, črn, Bluetooth prostoročni sistem (čas pogovora, 360 ur 83900-05)

Prikaži več

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugimi elektromagnetnimi aparati ne smejo uporabljati tega

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi AC750 Model EX3800 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

CODEKS IP KAMERA

CODEKS IP KAMERA CODEKS IP KAMERA uporabniška navodila Vse pravice pridržane. Noben del uporabniških navodil se ne sme reproducirati v kakršnikoli obliki ali na kakršen koli način - grafični, elektronski ali mehanski,

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Daljinski sprožilec za fotoaparat, iskalec ključev in zaščita

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Daljinski sprožilec za fotoaparat, iskalec ključev in zaščita SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 132 67 52 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Daljinski sprožilec za fotoaparat, iskalec ključev in zaščita pred krajo X4 Life xmarty Kataloška št.: 132 67 52

Prikaži več

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: +386 1 729 6 460 Faks.: +386 1 729 6 466 www.nevtrin.si info@elektrina.si USB RFID READER Navodila za uporabo?

Prikaži več

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Pridržujemo si pravico do sprememb tehničnih podatkov, podatkov o lastnostih izdelkov in njihovi uporabi, ki jih navaja ta priročnik, brez predhodnega obvestila. Različica

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

HTC Desire 630 dual sim

HTC Desire 630 dual sim Uporabniški priročnik za HTC Desire 630 dual sim 2 Vsebina Vsebina Funkcije, v katerih boste uživali Android 6.0 Marshmallow 8 Snemanje 9 Zvok 10 Prilagajanje 11 Posodobitve aplikacij HTC 12 Seznanitev

Prikaži več

Adaptive Sound Technology Dodatek

Adaptive Sound Technology Dodatek Adaptive Sound Technology Dodatek Prva namestitev televizorja Sistem je opremljen s funkcijo Adaptive Pregled prve namestitve Sound Technology, ki omogoča optimalno doživetje zvoka pri postavitvi več zvočnikov,

Prikaži več

Predlog stališča Republike Slovenije

Predlog stališča Republike Slovenije Program cepljenja proti bolezni modrikastega jezika (BTV 4) v letu 2017 Sestanek VA in OU, Ljubljana, 15. november 2016 Vsebina Situacija glede BT v Sloveniji in EU Program cepljenja Tehnična podpora izvedbi

Prikaži več

KATALOG 2002/03

KATALOG 2002/03 KATALOG 2018/19 UP TADO, D.O.O. MOBILINI TELEFONI 2 SPLOŠNE INFORMACIJE IZDAJATELJ: PROIZVODNJA,STORITVE IN TRGOVINA UP TADO, d.o.o. trgovina na debelo in drobno Ekonomska šola Kranj Cesta Staneta Žagarja

Prikaži več

docx

docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 139 55 62 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Full HD akcijska kamera Denver ACT-5040W Kataloška št.: 139 55 62 KAZALO UVOD... 3 SISTEMSKE ZAHTEVE... 3 LASTNOSTI

Prikaži več

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802 ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802 SL8802 Prva izdaja Januar 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano,

Prikaži več

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf Navodila za uporabo MT40X Vsebina 1 1 Glej pregled... 1 Tipka za vklop/izklop... 1 2 2 Odstranite trakove... 2 Pripenjanje novih trakov... 3 3 3... 3... 4 Vklop ure... 4... 4 Jezik... 4 4 5 5 5 6 6 7...

Prikaži več

HTC 10

HTC 10 Uporabniški priročnik za HTC 10 2 Vsebina Vsebina Funkcije, v katerih boste uživali Katere novosti in posebnosti vključuje Fotoaparat 8 Najboljše od HTC-ja in Google Foto 10 Kaj je novega pri zaslonski

Prikaži več

Inspiron Series 2-in-1 Priročnik za servisiranje

Inspiron Series 2-in-1 Priročnik za servisiranje Inspiron 13 5000 Series 2-in-1 Priročnik za servisiranje Model računalnika: Inspiron 13-5368 Regulativni model: P69G Regulativni tip: P69G001 Opombe, svarila in opozorila OPOMBA: OPOMBA označuje pomembne

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation SAFE.SI VODIČ Nastavitve zasebnosti in varnosti na Instagramu 2017/1 Nastavitev zasebnega računa Račun na Instagramu je privzeto nastavljen tako, da lahko objave vidi vsakdo. Zato moramo nastavitve zasebnosti

Prikaži več

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364 E-priročnik SL9364 SL9364 Revidirana izdaja V2 Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000 Podpora Zahvaljujemo se vam za nakup izdelka NETGEAR. Po namestitvi naprave poiščite serijsko številko na nalepki izdelka in jo uporabite za registracijo izdelka na spletni strani https://my.netgear.com.

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 132 63 11 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 63 11 KAZALO UVOD...3 VSEBINA PAKETA...3 SESTAVNI

Prikaži več

innbox_f60_navodila.indd

innbox_f60_navodila.indd Osnovna navodila Komunikacijski prehod Innbox F60 SFP AC Varnostna opozorila Pri uporabi opreme upoštevajte naslednja opozorila in varnostne ukrepe. Da bi v največji meri izkoristili najnovejšo tehnologijo

Prikaži več

VPELJAVA MDM V DRŽAVEM ZBORU MATJAŽ ZADRAVEC

VPELJAVA MDM V DRŽAVEM ZBORU MATJAŽ ZADRAVEC VPELJAVA MDM V DRŽAVEM ZBORU MATJAŽ ZADRAVEC Državni zbor v številkah 90 poslancev 9 + 1 poslanska skupina 150+ mobilnih naprav (OS Android, ios) 500+ internih uporabnikov, 650+ osebnih računalnikov, 1100+

Prikaži več

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo 4P359542-1N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Domača stran: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Prikaži več

ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815

ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815 ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815 SL8815 Prva izdaja Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno,

Prikaži več

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000

Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Navodila za montažo WC DESKA IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Hitro in preprosto do cilja s kodami QR Ne glede na to, ali potrebujete informacije

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

Linksys PLEK500 User Guide

Linksys PLEK500 User Guide Uporabniški priročnik Linksys PLEK500 Omrežni vmesnik Powerline Vsebina Pregled............... 2 Funkcije..................... 2 Kako deluje omrežje Powerline 3 Primer namestitve 3 Namestitev omrežja Powerline.....

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia E3 D2202/D2203/D2206 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled...6 Sestavljanje...7 Prvi zagon naprave...9 Zakaj potrebujem Google Račun?...9 Polnjenje naprave...10

Prikaži več

Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo

Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu- Chek Connect Pregled Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu-Chek Connect (v nadaljevanju:

Prikaži več

Robot za mokro čiščenje Uporabniški priročnik

Robot za mokro čiščenje Uporabniški priročnik Robot za mokro čiščenje Uporabniški priročnik O robotu za mokro čiščenje Braava jet m6 Pogled od zgoraj Zadnji senzor priključitve na polnilno postajo Kamera Ročaj za preprosto prenašanje Zapah pokrova

Prikaži več

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app Uporabniški račun V aplikacijo se je treba prijaviti z uporabniškim računom. Ob prvem zagonu vas bo aplikacija pozvala k registraciji (sign up) ali prijavi (sign

Prikaži več

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book UPORABNIŠKI PRIROČNIK 2-2016 Vse pravice pridržane Acer Liquid Z6 E Uporabniški priročnik Model: T10 Ta revizija: 12/2016 Registrirajte se za Acer ID in uživajte v odličnih prednostih Na seznamu aplikacij

Prikaži več

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informacije v tem priročniku se lahko spremenijo brez prejšnjega obvestila. Edine garancije za HP-jeve

Prikaži več

SETCCE Uporabniška navodila za namestitev in upravljanje komponente SETCCE proxsign v2.0.5 za MAC OS X [Nova generacija komponent SETCCE proxsign ] Id

SETCCE Uporabniška navodila za namestitev in upravljanje komponente SETCCE proxsign v2.0.5 za MAC OS X [Nova generacija komponent SETCCE proxsign ] Id SETCCE Uporabniška navodila za namestitev in upravljanje komponente SETCCE proxsign v2.0.5 za MAC OS X [Nova generacija komponent SETCCE proxsign ] Identifikacijska oznaka dokumenta: n/a Različica dokumenta:

Prikaži več

Miluma Trader Miluma Trader navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati Miluma Trader. 1. Preverite spletno stran Ta po

Miluma Trader Miluma Trader navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati Miluma Trader. 1. Preverite spletno stran Ta po navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati. 1. Preverite spletno stran Ta posnetek zaslona vam prikazuje, da morate v levem vrhnjem kotu preveriti, če se nahajate na pravi

Prikaži več

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI IZUM, 2015 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Uporaba tiskalnika...

Prikaži več

16. april godine Viva Com cenovnik mobilnih telefona GARANCIJA NA SVE TELEFONE 12 MESECI SAMSUNG M10 2GB/16GB Duos, crni-plavi 143 M10 3GB/32GB

16. april godine Viva Com cenovnik mobilnih telefona GARANCIJA NA SVE TELEFONE 12 MESECI SAMSUNG M10 2GB/16GB Duos, crni-plavi 143 M10 3GB/32GB 16. april 2019. godine Viva Com cenovnik mobilnih telefona GARANCIJA NA SVE TELEFONE 12 MESECI SAMSUNG M10 2GB/16GB Duos, crni-plavi 143 M10 3GB/32GB Duos, plavi 157 M20 3GB/32GB Duos, plavi 187 M20 4GB/64GB

Prikaži več

an-01-Vodoodporna_prenosna_polnilna _postaja_Powerbank_Beltrona_Camouflage_5200_mAh.docx

an-01-Vodoodporna_prenosna_polnilna _postaja_Powerbank_Beltrona_Camouflage_5200_mAh.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 130 76 00 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Vodoodporna prenosna polnilna postaja Powerbank Beltrona Camouflage 5200mAh Kataloška št.: 130 76 00 KAZALO 1.

Prikaži več

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah O opozorilih OPOZORILO: OPOZORILO označuje možnost poškodb lastnine, telesnih poškodb ali smrti. Dell Vostro 430 List s tehničnimi informacijami o nastavitvi in funkcijah Pogled s sprednje in zadnje strani

Prikaži več

MT40X Kratka navodila

MT40X Kratka navodila MT40X Kratka navodila Spoznajte svojo uro Kamera Mikro vrata USB Tipka za vklop/ izklop Reža kartice SIM 2 Tipka za vklop/izklop Pritisnite in zadržite 3 sekunde za vklop. Pritisnite in zadržite 3 sekunde,

Prikaži več

BDV-N890W/BDV-N790W

BDV-N890W/BDV-N790W Sistem za domači kino s predvajalnikom Blu-ray Disc /DVD BDV-N890W BDV-N790W SI Začnite tukaj Kratka navodila za postavitev in uporabo BDV-N790W BDV-N890W 1 Vsebina embalaže/nastavitev zvočnikov BDV-N890W

Prikaži več

VHF1-VHF2

VHF1-VHF2 VHF BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET VHF1: 1 CHANNEL VHF2: 2 CHANNELS NAVODILA ZA UPORABO SLO Hvala, ker ste izbrali naš BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET IBIZA SOUND. Za vašo lastno varnost, preberite ta navodila

Prikaži več

PowerApps

PowerApps ko tehnologija postane brezmejna strast Microsoft PowerApps Uporabniška navodila Avtorji Brina Gomboc, Lucija Kos, Damjana Krampač Mentorici dr. Simona Sternad Zabukovšek Sara Cokan, mag. ekon. in posl.

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia Z3 D6603/D6653 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled...6 Sestavljanje...7 Prvi zagon naprave...9 Zakaj potrebujem Google Račun?...10 Polnjenje naprave...10 Osnove...12

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia XA1 G3121/G3123/G3125 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled... 6 Sestavljanje... 7 Zaščita zaslona... 8 Prvi zagon naprave...9 Zakaj potrebujem Google Račun?...9

Prikaži več

Sistem za domači kino Navodila za uporabo HT-RT4/HT-RT40

Sistem za domači kino Navodila za uporabo HT-RT4/HT-RT40 Sistem za domači kino Navodila za uporabo HT-RT4/HT-RT40 OPOZORILO Zmanjšajte nevarnost požara, tako da prezračevalnih rež naprave ne prekrivate s predmeti, kot so časopisi, prti, zavese ipd. Naprave ne

Prikaži več

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8492

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8492 ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8492 SL8492 Prva izdaja November 2013 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano,

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INTRANET - DETEKTIV Detektivska zbornica Republike Slovenije Pozdravljeni, v kratki predstaviti in navodilih za delo z intranet sistemom Detektiv. Intranet članom Detektivske zbornice RS omogoča, da: -

Prikaži več

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd 10028194 10029391 CS Timer 6 Spoštovani kupci, Čestitamo Vam za nakup. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi in uporabi, da bi ste izognili tehničnim poškodbam. Za

Prikaži več

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika Gimnazija Bežigrad Peričeva 4 1000 Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika KAZALO 1. Uvod...3 2. Predstavitev programa Windows 98...5 3. Raziskovanje računalnika...5 4. Raziskovanje Interneta...6

Prikaži več

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 8 Zadrževanje vode in odpornost na prah 9 Vsebina paketa

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia L1 G3311/G3313 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled... 6 Sestavljanje... 7 Zaščita zaslona... 8 Prvi zagon naprave...8 Zakaj potrebujem Google Račun?...9 Varnost

Prikaži več

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov Gospodarski subjekti Definicija: V skladu z 2. členom Izvedbene uredbe Komisije (EU) 2018/574

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx NAVODILA ZA UPORABO VODILO CCM-18A/N-E (K02-MODBUS) Hvala ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shranite za prihodnjo rabo. Vsebina

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 973911 www.conrad.si OJAČEVALNIK SIGNALA NETGEAR WN2000RPT Št. izdelka: 973911 1 KAZALO 1 OBSEG DOBAVE... 3 2 LED PRIKAZI OJAČEVALNIKA SIGNALA... 3 3

Prikaži več

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI Bluetooth Dongle Artikel: CN-BTU4 NAVODILA v1.0 Sistemske zahteve Zahteve za PC: - Proc.: Intel Pentium III 500MHz or above. - Ram: 256MB ali več. - Disk: vsaj 50MB. - OS: Windows 98SE/Me/2000/XP - Prost

Prikaži več

Navodila za uporabo PROSTOSTOJEČE GARDEROBNO STOJALO IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000

Navodila za uporabo PROSTOSTOJEČE GARDEROBNO STOJALO IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Navodila za uporabo PROSTOSTOJEČE GARDEROBNO STOJALO IZDELANO V NEMČIJI myhansecontrol.com myhansecontrol.com Uporabniku prijazna navodila ID: #05000 Hitro in preprosto do cilja s kodami QR Ne glede na

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik CNR-BTU3 Bluetooth vmesnik A. Vsebina pakiranja Bluetooth USB Adapter Bluetooth programska oprema in CD z gonilniki Navodila za uporabo in CD 1. Namestitev Bluetooth programske opreme za Windowse 1. Vstavite

Prikaži več

GTK-XB5

GTK-XB5 Domači zvočni sistem Navodila za uporabo Uvod Nastavitev zvoka Drugi postopki Dodatne informacije GTK-XB5 OPOZORILO Če želite zmanjšati nevarnost požara, ne prekrivajte prezračevalne reže naprave s predmeti,

Prikaži več

ASUS Tablet e-priročnik

ASUS Tablet e-priročnik ASUS Tablet e-priročnik SL10044 Januar 2015 Prva izdaja INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL ZDA Št. gradiva U9NT8460 Operativni dokument Dodatne informacije Informacije o skladnosti s pre

Caterpillar Inc. 100 NE Adams Street, Peoria, IL ZDA Št. gradiva U9NT8460 Operativni dokument Dodatne informacije Informacije o skladnosti s pre Operativni dokument Dodatne informacije Informacije o skladnosti s predpisi Za sestavne dele sistema GRADE 1 Kazalo vsebine stran Varnostni znaki in oznake... 3 Varnostna sporočila... 4 Druge nalepke...

Prikaži več

CD190/195 Slovenian Quick start guide

CD190/195 Slovenian Quick start guide Registrirajte izdelek in pridobite podporo na www.philips.com/welcome CD190 CD195 Vodnik za hiter začetek 1 Povezava z drugimi napravami 2 Začetek uporabe 3 Uporaba Pomembna varnostna navodila Uporabljajte

Prikaži več

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L KRATKA NAVODILA ZA UPORABO VSEBINA PAKETA HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L NAPAJALNI ADAPTER ADAPTER ETHERNET KABEL (CAT5 UTP) MED POSTAVITVIJO,

Prikaži več

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski naslov: podpora@coks.si

Prikaži več

Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo

Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo Okolje SupportAssist OS Recovery Navodila za uporabo Opombe, svarila in opozorila OPOMBA: OPOMBA označuje pomembne informacije, s katerimi lahko izboljšate učinkovitost izdelka. POZOR: PREVIDNO označuje

Prikaži več

D3GO brosura julij_mail

D3GO brosura julij_mail BREZPLAČNO Julij 2013 Televizija na prenosniku, tablici ali pametnem telefonu. Ob kavi v najljubšem baru si oglejte tekmo kar prek tablice. Seznam barov s povezavo WiFi Telemach najdete na www.d3go.si

Prikaži več

S1035X SI Hofer RC2 Content 5.0.indd

S1035X SI Hofer RC2 Content 5.0.indd TABLET-PC Navodila za uporabo Kazalo Kazalo O teh navodilih za uporabo...5 Simboli in opozorilne besede, uporabljene v navodilih... 5 Pravilna uporaba...7 Informacije o skladnosti... 8 Varnostna obvestila...9

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, 12.11.2018 Verzija 1.0 KAZALO 1 REGISTRACIJA... 3 1.1 Katere podatke potrebujem za registracijo/kreiranje

Prikaži več

an-01-Racunalniski_zvocniki_Hercules_XPS_2.1_Bassboost.docx

an-01-Racunalniski_zvocniki_Hercules_XPS_2.1_Bassboost.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 28 43 00 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Računalniški zvočniki Hercules XPS 2.1 Bassboost Kataloška št.: 28 43 00 KAZALO 1. PREDSTAVITEV... 3 1.1 VSEBINA

Prikaži več

Enota za samodejno odlaganje umazanije Clean Base Za robotske sesalnike Roomba serije s Uporabniški priročnik

Enota za samodejno odlaganje umazanije Clean Base Za robotske sesalnike Roomba serije s Uporabniški priročnik Enota za samodejno odlaganje umazanije Clean Base Za robotske sesalnike Roomba serije s Uporabniški priročnik Varnostne informacije Pomembne varnostne informacije V tem uporabniškem priročniku so informacije

Prikaži več

Vodnik za pomoč Digital Music Player DMP-Z1 Ta priročnik uporabite, kadar pride do težav ali kadar potrebujete informacije o uporabi predvajalnika. Vs

Vodnik za pomoč Digital Music Player DMP-Z1 Ta priročnik uporabite, kadar pride do težav ali kadar potrebujete informacije o uporabi predvajalnika. Vs Ta priročnik uporabite, kadar pride do težav ali kadar potrebujete informacije o uporabi predvajalnika. Ta je bil preveden s strojnim prevajalnikom. Kako začeti Spletne strani za registracijo kupcev Pred

Prikaži več

English

English Copyright 2009Huawei Technologies Co., Ltd. Vse pravice pridržane Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno razmnoževati ali posredovati v kakršnikoli obliki ali na kakršenkoli način brez predhodnega pisnega

Prikaži več

ASUS Tablet e-priročnik

ASUS Tablet e-priročnik ASUS Tablet e-priročnik SL9541 Avgust 2014 Druga izdaja 2 Kazalo Konvencije, uporabljene v tem priročniku...9 Vzdrževanje in varnost... 10 Navodila...10 Pravilno odlaganje...11 1 Pripravite svoj tablični

Prikaži več

Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje

Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX 3.5 1. Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje 2. Kopiranje Win2003 strežnika in registracija na

Prikaži več

WAT24460BY PDF

WAT24460BY PDF BOSCH WAT24460BY Redna cena: 642,78 Spletna cena: 487,16 Slike 1 Kratek opis Prostostoječi pralni stroj BOSCH WAT24460BY z vgrajenim tihim invertnim elektromotorjem se ponaša z odličnim energijskim razredom

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI Canyon multimedijski MP3 predvajalnik Artikel: CNR-MPV2 Opozorilo: Pred uporabo pozorno preberite navodila za uporabo. Podrobna navodila se nahajajo na priloženem CD mediju. Opozorilo: Pred uporabo napolnite

Prikaži več

Nokia Lumia Priročnik za uporabo

Nokia Lumia Priročnik za uporabo Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 4.0. Izdaja SL Ššš... Ta priročnik še ni vse... V telefonu najdete priročnik za uporabo vedno z vami in na voljo, ko ga potrebujete. Na začetnem zaslonu odrinite v

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Nameščanje programa Kies (PC Sync) 1. Prenesite najnovejšo

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Nameščanje programa Samsung Kies (PC Sync) 1. S spletnega

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 58 86 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Spajkalna postaja digitalna 80 W Ersa i- CON pico +150 do +450 C Kataloška št.: 58 86 58 Kazalo 1. Dodatki. 2 2.

Prikaži več

ISOFT , računalniški inženiring

ISOFT , računalniški inženiring ISOFT, računalniški inženiring Marko Kastelic s.p. Sad 2, 1296 Šentvid pri stični Spletna stran podjetja:http://www.isoft.si podjetja ISOFT Spletna stran sistema sledenja vozil track.si: http://www.track.si

Prikaži več

Microsoft Word - Splošni pogoji Horizont veljavni od docx

Microsoft Word - Splošni pogoji Horizont veljavni od docx SPLOŠNI POGOJI UPORABE STORITVE T-2 HORIZONT V Ljubljani, dne 14.9.2015, 15.06.2017 Kazalo vsebine I. SPLOŠNE DOLOČBE... 3 II. PRIDOBITEV IN PRENEHANJE UPRAVIČENJA DO UPORABE STORITVE T-2 HORIZONT 4 III.

Prikaži več

GT-P7500 Navodila za uporabo

GT-P7500 Navodila za uporabo GT-P7500 Navodila za uporabo Uporaba tega priročnika Čestitamo vam za nakup tabličnega računalnika Samsung P7500. Ta zmogljiva naprava, ki jo lahko vzamete povsod s seboj, vam z nepotratno, zelo prilagodljivo

Prikaži več

SM-J330FN SM-J530F SM-J530F/DS SM-J730F/DS Navodila za uporabo Slovenian. 06/2017. Rev.1.0

SM-J330FN SM-J530F SM-J530F/DS SM-J730F/DS Navodila za uporabo Slovenian. 06/2017. Rev.1.0 SM-J330FN SM-J530F SM-J530F/DS SM-J730F/DS Navodila za uporabo Slovenian. 06/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 8 Vsebina paketa 9 Postavitev

Prikaži več

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 101353 www.conrad.si TFA LT-102 VBODNI TERMOMETER Št. izdelka: 101353 1 KAZALO 1 LASTNOSTI...3 2 LCD ZASLON...3 3 ZAČETEK OBRATOVANJA...3 4 UPRAVLJANJE...4

Prikaži več

Microsoft Word Navodila za povezavo naprave v oblak_SLO

Microsoft Word Navodila za povezavo naprave v oblak_SLO Navodila za povezavo naprave v oblak Navodila naj se predajo končnemu uporabniku. SLO Id.: 17-16-14-2968-03 5.2017 Navodila za povezavo naprave v oblak Id.: 17-16-14-2968-03 5.2017 Natisnjeno v Sloveniji,

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Ajax profesionalni brezžični alarmni sistem Ajax profesionalni brezžični alarmni sistem Protivlomna in požarna zaščita & zaznavanje puščanja vode Ajax profesionalni brezžični alarmni sistem Možna integracija

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Vzgoja za internet kako skupaj varno in odgovorno soustvarjati internet Zala Bricelj Spletna etika Varnost - Zasebnost - Novi izzivi Tehnologija del našega življenja Pametni telefoni so sodobni, zmogljivi

Prikaži več