KRS-obcni zbor

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "KRS-obcni zbor"

Transkripcija

1 GRADIVO ZA OBNI ZBOR KRS ŠOŠTANJ 2006 etrtek, 20. april 2006, ob 8. uri

2 ZAPISNIK Zapisnik Obnega zbora zadruge KRS Kabelsko razdelilni sistem Šoštanj, ki je bil v etrtek, 22. aprila 2004, ob 7. uri v Kulturnem domu Šoštanj. Seznam navzoih lanov zadruge: Baovnik Alojz, Cesar Matjaž, Gaguli Marija (zastopnik Bojan Rotovnik), Hriberšek Nada, Jambovi Ivanka, Kova Jože, Mašek Franjo, Mlinar Konrad, Napotnik Janez, Obreza Franc, Ošlovnik Albin, Ošlovnik Jožef, Ošlovnik Marija, Petelinšek Avgust, Pirtovšek Valter, Plešnik Jožica, Rojc Vida, Rotovnik Vinko, Sekuli Milan, Slapnik Ivan, Srnovršnik Angela, Šraml Olga, Toter Anton, Trivunovi Gosto, Vengust Branka, Vnuec Ivan, Vogrinc Jože in Žnidar Ivan. Vsak lan zadruge je imel na obnem zboru glas ne glede na število deležev v zadrugi. Seznam vabljenih gostov: Igor Simoni (Velkom d.o.o.), Peter Govekar (Amis.net) in Vanja Ravljen (KRS Velenje d.d.). Dnevni red:. Pozdrav prisotnim, ugotovitev sklepnosti in imenovanje organov obnega zbora (overovatelja zapisnika in zapisnikarja) 2. Poslovno in finanno poroilo za leto Poslovni in finanni nart za leto Poroilo preglednika 5. Razprava in sprejem poroil 6. Lokalni televizijski program Šoštanj 7. Spremembe pravil zadruge 8. Pobude in vprašanja Ob 8.5 uri je predsednik zadruge Albin Ošlovnik pozdravil vse prisotne in podal ugotovitev, da je prisotnih 28 lanov zadruge od 268 lanov, kar predstavlja 0,44% vseh lanov. Po doloilu 34. lena pravil zadruge lahko obni zbor veljavno sklepa, e je navzoih ve kot polovica vseh lanov. lani zadruge so bili z vabilom na obni zbor posebej opozorjeni, da bo obni zbor v primeru, da ob napovedani uri ne bo sklepen, nadaljeval z delom ob 8. uri ne glede na število navzoih lanov. Ad Predsednik zadruge je pozdravil vse prisotne, predstavil predlagan dnevni red obnega zbora in v izvolitev predlagal overovatelja zapisnika in zapisnikarja. SKLEP št. : Potrdi se dnevni red obnega zbora, kot je bil predlagan z vabilom. Sklep je bil soglasno sprejet.

3 SKLEP št. 2: Za overovatelja zapisnika se imenuje Jožeta Kovaa in za zapisnikarja Bojana Rotovnika. Sklep je bil soglasno sprejet. Ad 2 Predsednik zadruge je podal Poslovno in finanno poroilo za leto Gradivo je bilo posredovano lanom zadruge skupaj z vabilom. Ad 3 Predsednik zadruge je podal Poslovni in finanni nart za leto Gradivo je bilo posredovano lanom zadruge skupaj z vabilom. Ad 4 Predsednik zadruge je prebral poroilo preglednika zadruge za leto Poroilo preglednika je bilo posredovano lanom zadruge skupaj z vabilom. Ad 5 Razprave po poroilih: Ivan Žnidar je postavil vprašanje, zakaj ni v nart posodobitve kabelskega omrežja za potrebe kabelskega interneta vkljuen tudi Trg Jožeta Lampreta. o Predsednik zadruge mu je odgovoril, da je nart posodobitve povezan s finannimi sredstvi in s številom naronikov kabelskega interneta. Igor Simoni (Velkom d.o.o.) je kot pogodbeni vzdrževalec kabelskega omrežja v Šoštanju povedal, da so prevzeli sistem v zelo slabem stanju, ki se tudi z njihovo pomojo v obliki kreditiranje obnove poasi modernizira in obnavlja. Prosil je za potrpežljivost glede kabelskega interneta, saj so finanna sredstva omejena. Matjaž Cesar je postavil vprašanje, kako se lahko v programsko shemo vkljuijo novi programi in hkrati predlagal vkljuitev programov Travel channel in Viva. o Predsednik zadruge mu je odgovoril, da bo upravni odbor zadruge odbravnaval vse predloge za nove programe, ki jih bodo prejeli. Utemeljene predloge za vkljuitev novih programov v programsko shemo bo upravni odbor posredoval dobavitelju programskega paketa, KRS Velenje. Omenil je tudi možnost izvedbe ankete med naroniki, a je ob tem povedal negativno izkušnjo z zadnjo anketo, ki jo je vrnila le pešica naronikov. Alojz Baovnik je postavil vprašanje, kaj vse v finannem poroilu vkljuujejo stroški dela. o Predsednik zadruge mu je odgovoril, da so to v veini stroški vzdrževalcev, ki se plaujejo preko pogodb, stroški raunovodstva in stroški sejnin. Matjaž Cesar je omenil problem neplanikov naronine, kar povzroa težave pri financiranju tekoega poslovanja. o Predsednik zadruge je naštel nekaj podroij, kjer so najveji neplaniki in dodal, da se s posodobitvijo kabelskega omrežja postopno urejuje tudi problem neplanikov. Mašek Franjo je postavil vprašanje, kdaj se bo posodobilo omrežje na Cankarjevi ulici?

4 Konrad Mlinar se je pritožil na delo serviserjev. Alojz Baovnik je predlagal uvedbo delovnih nalogov za serviserje, ki odpravljajo prijavljene napake. o Predsednik zadruge mu je odgovoril, da delovni nalogi niso potrebni, saj je v veliki veini intervencij osebno prisoten in nadzira delo vzdrževalcev. Konrad Mlinar je povedal, da se kvaliteta slike spreminja in da je velika razlika v kvaliteti slike tudi med posameznimi programi. o Simoni (Velkom d.o.o.) je kot vzdrževalec omrežja povedal, da je kabelsko omrežje v lasti zadruge in da je v slabem stanju ter potreben celovite obnove. Dobavitelj signala je KRS Velenje, ki tudi odgovarja za kvaliteto slike na vstopu v kabelsko omrežje v Šoštanju. Bojan Rotovnik je postavil vprašanje glede kabelskega interneta na Aškerevi cesti. o Igor Simoni (Velkom d.o.o.) mu je odgovoril, da je kabelski internet še bolj obutljiv na kvaliteto omrežja in da so novi priklopi na kabelski internet odvisni od prenove sistema. Ker ni bilo ve razprav na podana poroila je predsednik zadruge dal vsa poroila na glasovanje. SKLEP št. 3: Obni zbor KRS z.o.o. potrjuje poslovno in finanno poroilo za leto Sklep je bil soglasno sprejet. SKLEP št. 4: Obni zbor KRS z.o.o. potrjuje poslovni in finanni nart za leto Sklep je bil soglasno sprejet. SKLEP št. 5: Obni zbor KRS z.o.o. potrjuje poroilo preglednika za leto Sklep je bil soglasno sprejet. Ad 6 Predsednik zadruge je predstavil predlog o ustanovitvi lokalnega televizijskega programa v Šoštanju. Kratko obrazložitev je podal tudi Bojan Rotovnik. Celotno gradivo je bilo posredovano lanom zadruge skupaj z vabilom. SKLEP št. 6: Obni zbor KRS z.o.o. soglaša z ustanovitvijo lokalnega televizijskega programa in v ta namen iz tekoih prilivov zadruge v letu 2004 namenja do SIT (nabava ustrezne opreme, opremljanje studia, vsi postopki za vpis novega medija v razvid medijev in drugi stroški). Sklep je bil soglasno sprejet. SKLEP št. 7: Obni zbor KRS z.o.o. pooblaša Upravni odbor KRS z.o.o. za izvedbo vseh postopkov in imenovanj pri ustanovitvi lokalnega televizijskega programa. Sklep je bil soglasno sprejet.

5 Ad 7 Pravila zadruge so bila sprejeta leta 996 in jih od tedaj zadruga še ni spreminjala. Zaradi novih potreb in zaradi razširitve dejavnosti so lani skupaj z gradivom prejeli predloge dopolnil in sprememb pravil zadruge. SKLEP št. 8: Spremenijo oz. dopolnijo se naslednji leni pravil zadruge: 2. len: Spremeni se sedež zadruge iz Partizanska pot 3 v Trg svobode len: Dopolnijo se dejavnosti zadruge (sedaj je vpisana samo dejavnost: Telekomunikacije) z naslednjimi : o Dajanje drugih strojev in opreme v najem o Oglaševanje, o Prirejanje razstav, sejmov in kongresov o 92.0 Snemanje filmov in video filmov o Distribucija filmov in video filmov o Radijska in televizijska dejavnost 43. len: Povea se število lanov upravnega odbora zadruge iz tri na pet lanov. Doloi se tudi mandatna doba upravnega odbora zadruge, ki je enaka mandatu predsednika zadruge. 44. len: Izpusti se doloilo, da morajo biti lani Programskega sveta zadruge tudi lani zadruge, saj so po Zakonu o medijih lahko lani sveta tudi predstavniki iz drugih podroij (kultura, šport, lokalna samouprava ipd.). Doloi se tudi novo delovno podroje programskega sveta za urejanje lokalnega televizijskega programa. Pri tem delu je programski svet samostojen. Doloijo se tudi osnovna razmerja med lani programskega sveta. Sklep je bil soglasno sprejet. Ad 8 Predsednik zadruge je povedal, da konujejo s postopkom vpisa novih lanov zadruge v sodni register. Ker je za vpis potrebna enotna matina številka obana in ker je nekaj lanov še ni poslalo, so bili vsem tem poslani posebni dopisi s pozivom za posredovanje EMŠO številke. V kolikor lan ne bo poslal EMŠO številke do 30. aprila 2004 bo zadruga smatrala, da posameznik odstopa od vloge za vpis lastniškega deleža v zadrugo. Ker ni bilo ve razpravljalcev, je predsednik zadruge ob 8.40 uri zakljuil obni zbor in se vseh prisotnim zahvalil za udeležbo. V Šoštanju, 26. aprila 2004 Zapisnikar: Overovatelj: Predsednik zadruge: Bojan Rotovnik Jože Kova Albin Ošlovnik

6 GRADIVO ZA OBNI ZBOR KABELSKO RAZDELILNEGA SISTEMA ŠOŠTANJ z.o.o. etrtek, 20. april 2006, ob 8. uri PREDSTAVITEV. ZGODOVINA V obdobju je potekala izgradnja kabelsko razdelilnega sistema v Šoštanju, ki ga je organizirala Krajevne skupnosti Šoštanj. Finanna sredstva za izgradnjo omrežja so bila v pretežni meri zagotovljena iz lastnih sredstev krajanov (97,5 %) in iz sredstev krajevnega samoprispevka (2,5%). Po takratnih podatkih je v izgradnjo kot soinvestitor vsakdo vložil tolarski znesek v protivrednosti 840 DEM. Po konani izgradnji, ki jo je po sklepu Sveta KS Šoštanj sicer vodil Odbor za izgradnjo CATV sistema, je bil leta 996 na zboru soinvestitorjev sprejet sklep, da se za upravljanje in vodenje kabelsko razdelilnega sistema ustanovi zadruga. Takoj se je pristopilo k sprejemu Akta o ustanovitvi zadruge. Le ta je poslovala kot KRS ŠOŠTANJ z.o.o., upravljala in vzdrževala kabelsko razdelilni sistem za distribucijo radijskih in televizijskih signalov in v sodni register priglasila vpis dejavnosti - Telekomunikacije. V letu 997 je pristopila v Združenje kabelskih operatorjev Slovenije, kjer se lahko pridobijo vse informacije o novosti tako pravnih kot organizacijskih na podroju kabelskih sistemov doma in v svetu. V združenju je sedaj preko 70 kabelskih operaterjev. Zelo pomembna pridobitev je bil podpis pristopne izjave o dogovoru o prenosu pravice prikljuitve na omrežje kabelsko razdelilnega sistema drugje po Sloveniji. V Šoštanju je obstajala zrana linija in majhna ponudba programov. Ker smo želeli pridobiti ve zemeljskih programov, smo postavili dva antenska stolpa in sicer pri Hudobrezniku ter na glavni postaji. Cena dodatnih 4 programov je bila višja kot bi bila dobava programov iz Velenja. Zato so bila položena optina vlakna od obinske zgradbe do glavne postaje in smo prvi gledali nov programski paket, katerega imamo še danes. Skupaj s Telekomom smo v Šoštanju položili okoli 27 km sekundarnega kabla.

7 .2 USTANOVITEV KRS z.o.o. Zadruga KRS KABELSKO RAZDELILNI SISTEM ŠOŠTANJ z.o.o. je bila registrirana in vpisana v sodnem registru Okrožnega sodiša v Celju dne Z dnem vpisa v sodni register je zadruga prevzela v upravljanje celotni zgrajeni kabelsko razdelilni sistem Šoštanj. Za nemoteno delo so bile potrebne naslednje aktivnosti: Potrebno je bilo odpreti nov žiro raun in pogodbeno najeti finanni servis Sprejet je bil pravilnik o varovanju osebnih podatkov ter o varovanju dokumentarnega gradiva Ugasnil je interni kanal. Vzdrževanje in investicije je še naprej vodilo podjetje DUMA-S Od Ministrstva za promet in zveze Uprava Republike Slovenije za telekomunikacije je bilo pridobljeno dovoljenje za opravljanje tržnih telekomunikacijskih storitev za doloen as (obdobje enega leta). To dovoljenje moramo vsako leto podaljšati, ker še ni pridobljeno uporabno dovoljenje Pri zavarovalnici Adriatic je bilo sklenjeno zavarovanje za ojaevalce na terenu in poškodbe na kablih Zadruga je organizirana in posluje v skladu z predpisi, ki urejajo poslovanje zadruge. Posle zadruge vodi predsednik, ki ga nadzoruje preglednik, za svoje delo pa odgovarja obnemu zboru. Izbor programov je v pristojnosti programskega sveta. Obni zbor zadruge se redno sestaja enkrat letno in odloa o sprejemu letnega poroila, v letu 2002 pa tudi o imenovanju upravnega odbora in programskega sveta. Sprejeli smo pravilnik o varovanju osebnih podatkov ter o varovanju dokumentarnega gradiva. Ugasnil je interni kanal. Vzdrževanje in investicije je še najprej vodilo podjetje DUMA s. Pridobili smo od Ministrstva za promet in zveze Uprava Republike Slovenije za telekomunikacije dovoljenje za opravljanje tržnih telekomunikacijskih storitev za doloen as za obdobje enega leta, kar vsako leto podaljšujemo saj nimamo uporabnega dovoljenja. Mislimo, da ga bomo v letošnjem letu pridobili. V letu 2000 smo pridobili odlobo od upravne enote Velenje, da izpolnjujemo vse z zakonom doloene pogoje za opravljanje gospodarske dejavnosti z.o.o: TELEKOMUNIKACIJE (prenos zvoka, slike, podatkov in drugih informacij po kablih).

8 Pri Zavarovalnici Adriatic smo zavarovali ojaevalce na terenu za poškodbe na kablih. Sklenili smo najem pisarniških prostorov od firme DUMA-s. Ker nismo smeli biti v istih prostorih dve po dejavnosti enakih podjetjih smo konec 999 leta sklenili z Obino Šoštanj najemno pogodbo o oddaji poslovnega prostora v III. nadstropju na Trgu svobode 2 v Šoštanju. Ker firma Duma-s kljub vekratnem opozarjanju o primopredaji in izvrševanju pogodbenih obveznosti ni storila niesar smo konec 999 leta objavili dva razpisa: javni razpis za oddajo lokalnega kanala v KRS Šoštanj v najem (kjer se ni prijavil nobeden kandidat). Tako smo ga kar sami ponovno usposobili na kanalu K03 in to s staro opremo. Ko pa smo po potrebi kabelskega interneta, morali sprostiti kanal K03, smo kupili novo opremo in interni kanal prestavili na kanal C22. javni razpis za izbiro vzdrževalca omrežja KRS Šoštanj (prijavila dva kandidata in to SMARTKOM- VELKOM d.o.o Velenje in SIGNAL Ljutomer. Na osnovi ponudbe bil izbran SMARTKOM VELKOM d.o.o Velenje). S. septembrom 2000 je firma Smartkom Velkom uradno sprejela vzdrževanje KRS Šoštanj. V letu 2000 je imela 27 intervencij, v letu 200 pa 78 intervencij. Najpogostejše napake so bile : izpad elektrine energije, okvare na hišnih predajnih mestih, rni priklopi, televizorji, okvare na ojaevalcih, itd) V prvi polovici 2000 smo podpisali Sporazum o skupnem upravljanju kabelsko razdelilnih omrežjih, zgrajenih na obmoju obine Šoštanj. Podpisniki sporazuma smo ugotovili, da obstaja skupni interes po skupnem upravljanju in vodenju razvoja kabelskih omrežij, zgrajenih na obmoju obine Šoštanj. Zato smo s tem sporazumom ustanovili skupni organ z imenom: Upravni odbor KRS Šoštanj.

9 .3 ORGANIZIRANOST Zadruga je organizirana in posluje v skladu z predpisi, ki urejajo poslovanje zadruge ter v skladu s pravili zadruge. Posle zadruge vodi predsednik, ki ga nadzoruje preglednik, za svoje delo pa odgovarja obnemu zboru. Izbor programov je v pristojnosti programskega sveta..3. SESTAVA ORGANOV ZADRUGE Predsednik zadruge: Albin Ošlovnik lani upravnega odbora: Matjaž Cesar Viki Drev Albin Ošlovnik Valter Pirtovšek Preglednik: Milan Sekuli Namestnik preglednika: Sandi Zagradišnik

10 .4 RADIJSKI PROGRAMSKI PAKET.4. ZEMELJSKI RADIJSKI PROGRAMI Zap.št. Program Kanal. SLOVENIJA I 87,50 S 2. SLOVENIJA II 90,40 S 3. RADIO VELENJE RADIO ALFA 04,20 S 4. KOROŠKI RADIO 90,80 S 5. BLUE DANUBE AVSTRIJA 99,90 S 6. ORF RADIO 3 9,20 S 7. HRVAŠKI RADIO II 94,20 S 8. RADIO LASER 00,30 S 9. SLOVENIJA III 87,90 S 0. MOJ RADIO 97,90 S. FANTASY 94,60 S 2. MOJ RADIO - TREND 88,30 S S - stereo.4.2 SATELITSKI RADIJSKI PROGRAMI Zap.št. Program Kanal. DEUTSCHE WELLE I 06,70 S 2. SKY RADIO 07,0 S 3. CMR 07,50 - S 4. BBC RADIO 3 06,30 - S 5. BBC RADIO 05,90 - S S stereo.5 TELEVIZIJSKI PROGRAMSKI PAKET Zap.št. Program Kanal. POP TV C 2 2. A-KANAL S 3. SLOVENIJA C 4. SLOVENIJA 2 C TV 3 C TV CELJE C ŠOŠTANJ interni kanal C VTV Vaša televizija C 0 9. HELLMARK S HRT S 05. HRT 2 S 03

11 2. HRT 3 S TV PINK S RTV SRBIJA S DISCOVERY CHANNEL S NATIONAL GEOGRAFIC CHANNEL S ANIMAL PLANET CHANNEL S REALITY TV S EUROSPORT S ORF C ORF 2 S PRO 7 S VOX S DSF S SAT S SAT S RTL S RTL 2 S SUPER RTL S TV 5 S RAI UNO S CNN S MTV S MTV-VH S CARTOON NETWORK S ZDF C HAYAT TV S ROMANTICA S RTV KOSOVO S MAKEDONSKA TV S PANORAMA VELENJA S TV VELENJE; reklamni kanal C KRS VELENJE; reklamni kanal S VIDEO C DIGITAL S DIGITAL S PRIVATE GOLD noni program [plaljiv program] S I-TV (INFO TV) informativni program [NOVO] C TRAVEL CHANNEL [NOVO] C 29

12 2 POSLOVNO IN FINANNO POROILO ZA LETO POSLOVNO POROILO ZA LETO 2005 Poslovni nart za leto 2005 je bil v celoti realiziran, na podroju prenove omrežja pa celo presežen. V primerjavi s preteklimi leti so se nekoliko poveali stroški materiala in amortizacije. Poveal se je delež stroškov storitev, kar je posledica poveanja obveznosti za plaevanje retransmisije programov in stroškov kolektivnih avtorskih pravic. Zaradi nujnosti posodabljanja omrežja se je poveal delež sredstev za naložbe. V okviru rednega vzdrževanja in posodobitve sistema smo morali celoten sistem znivelirati, popravit oz. zamenjat konektorje zaradi slabega stika ali oksidiranega kabla, menjava spojk, ki so bile nestrokovno izvedene in neprimerne za kvalitetni prenos signala, menjava kablov, v primeru e imajo le-ti preveliko slabljenje za svojo dolžino. V letu 2005 smo na podroju prenove omrežja storili naslednje: Posodobili smo kabelski sistem za zagotovitev dvosmernih komunikacij in s tem zagotovili naronikom možnost pridobitve kabelskega interneta in dobrega signala za celotno obmoje mesta Šoštanj Pridobili smo projekt izvedenih del za celoten Šoštanj Obnovili smo tercialne inštalacije na naslednjih objektih: celotno Cankarjevo naselje, Kajuhova, Tekavevo, Levstikova in Cesta talcev Obnovili smo dogovor o sodelovanju med KRS z.o.o., Zavodom za kulturo Šoštanj in Portalom Šoštanj.info na podroju medsebojnega reklamiranja in objavljanja Napovednika prireditev. Podpisali smo pogodbo o najemu spletnih strani KRS z.o.o., ki se nahajajo na spletnem naslovu: Naroili smo izdelavo analize možnosti za razvoj internega kanala KRS Šoštanj. Upravni odbor je glede na analizo sprejel odloitev, da bi bila uvedba lokalnega televizijskega programa v Šoštanju smiselna.

13 Pri vzdrževanju sistema je bilo v letu 2005 izvedeno 43 intervencij. Najpogostejše napake so bile: izpad elektrine energije, okvare na hišnih predajnih mestih, rni priklopi in okvare na ojaevalcih. 2.2 FINANNO POROILO ZA LETO BILANCA STANJA NA DAN BILANCA STANJA NA DAN 3/2/2005 OPIS LETO 2004 LETO 2005

14 STALNA SREDSTVA neopredmetena dolgorona sredstva - - opredmetena osnovna sredstva dolgorone finanne naložbe - - popravek kapitala - - GIBLJIVA SREDSTVA Zaloge - - dolgorone terjatve iz poslovanja - - kratkorone terjatve iz poslovanja kratkorone finanne naložbe - - denarna sredstva aktivne asovne razmejitve - - SREDSTVA ZUNAJBILANNA SREDSTVA - KAPITAL osnovni kapital - - vplaani presežek kapitala - - rezerve preneseni isti dobiek iz prejšnjih let prenesena ista izguba iz prejšnjih let - - revalorizacijski popravek kapitala - - nerazdeljeni dobiek poslovnega leta ista izguba poslovnega leta - - DOLGORONE REZERVACIJE - - DOLGORONE OBVEZNOSTI KRATKORONE OBVEZNOSTI kratkorone obveznosti iz poslovanja kratkorone obveznosti iz financiranja - - PASIVNE ASOVNE RAZMEJITVE - - OBVEZNOSTI DO VIROV SREDSTEV ZUNAJBILANNE OBVEZNOSTI IZKAZ USPEHA ZA LETO 2005 IZKAZ USPEHA OD 0/0/2005 DO 3/2/2005 OPIS LETO 2004 LETO 2005 ISTI PRIHODKI OD PRODAJE Poveanje vrednosti zalog in nedokonane proizvodnje - - Zmanjšanje vrednosti zalog in nedokonane proizvodnje - -

15 Vrednost usredstvenih lastnih proizvodov, storitev, blaga in materiala - - Drugi prihodki iz poslovanja - - KOSMATI DONOS IZ POSLOVANJA Stroški blaga materiala in storitev Nabavna vrednost blaga Stroški materiala Stroški storitev Stroški dela - -. Stroški pla Stroški socialnega in pokojninskega zavarovanja Drugi stroški dela - - Amortizacija (neopredme. dolgoronih in opredme. osnovnih sredstev) Odpisi obratnih sredstev - - Rezervacije - - Drugi odhodki poslovanja 225 DOBIEK IZ POSLOVANJA IZGUBA IZ POSLOVANJA - - Prihodki od financiranja 3 4 Odpisi dolgoronih in kratkoronih finannih naložb - - Stroški obresti in drugi odhodki financiranja DOBIEK REDNEGA DELOVANJA IZGUBA REDNEGA DELOVANJA - - Izredni prihodki 2 96 Izredni odhodki 8 73 CELOTNI DOBIEK CELOTNA IZGUBA - - Davek iz dobika - - ISTI DOBIEK POSLOVNEGA LETA ISTA IZGUBA POSLOVNEGA LETA - - ŠTEVILO MESECEV POSLOVANJA POSLOVNI IN FINANNI NART ZA LETO POSLOVNI NART ZA LETO 2006 Za leto 2006 so v okvirih poslovne politike doloene naslednje naloge:

16 redno vzdrževanje sistema, vgradnja alternativnega napajanja za as izpada elektrine energije in s tem poveati zanesljivost sistema, digitalizacija sprejema in retramisije programov, realizacija optine napeljave RTP TEŠ Gorenje glavna postaja (lastna optina vlakna, poveanje ponudbe plaljivih programov, cenitev sistema in pridobitev uporabnega dovoljenja za nedoloen as, ažurirati naroniška razmerja intenzivirati spoštovanje splošnih pogojev uporabe KRS prikljukov, poveanje programske ponudbe za štiri nova lokarizirana programa, intenzivna prenova blokovnih inštalacij. Vzpostavitev in vzdrževanje katastra kabelskega omrežja 3.2 FINANNI NART ZA 2006 PRIHODKI Opis Znesek (SIT) Dobiek iz leta ,00 Prihodki od najemnine ,00 Prihodki od novih prikljukov ,00 SKUPAJ ,00 ODHODKI Opis Znesek (SIT) Materialni stroški ,00 Energija ,00 Transportne storitve ,00 Najemnine ,00

17 Vzdrževanje KTV sistema ,00 Amortizacija ,00 Odhodki financiranja ,00 Odpisi terjatev ,00 Finanni odhodki ,00 Obvezni rezervni sklad ,00 Investicije ,00 SKUPAJ ,00 4 POROILO PREGLEDNIKA Kot preglednik KRS Šoštanj z.o.o. podajam poroilo o mojem delu v preteklem letu:. Bil sem povabljen kot preglednik na vse seje KRS Šoštanj in sestankov o vzdrževanju in širitvi sistema. 2. Upravni odbor KRS Šoštanj je vseskozi delalo na kvaliteti signala in širitvi omrežja. Delo je bilo opravljeno kvalitetno in racionalno. 3. Predsednik KRS Šoštanj in upravni odbor je kvalitetno in strokovno vpeljal kabelski internet uporabnikom kabelskega sistema Šoštanj. 4. Na vsaki seji je finannik obvešal o svojem plaevanju in porabi denarja. Zato kot preglednik nisem imel težkega dela in se strinjam s finannikovem poroilu. 5. Vse nepravilnosti, ki sem jih ugotovil sem prenesel na upravni odbor KRS Šoštanj, ta pa jih je sproti reševal. Zato nimam nobenih pritožb na delo KRS Šoštanj. 6. Kot preglednik bi predsednika, finannika in upravni odbor pohvalil za uspešno opravljeno delo na podroju kvalitete slike in razširitve omrežja. Preglednik KRS Šoštanj Milan Sekuli 5 RAZPRAVA PO PODANIH POROILIH

18 PREDLOG SKLEPA št. 2: Obni zbor KRS z.o.o. potrjuje poslovno in finanno poroilo za leto PREDLOG SKLEPA št. 3: Obni zbor KRS z.o.o. potrjuje poslovni in finanni nart za leto PREDLOG SKLEPA št. 4: Obni zbor KRS z.o.o. potrjuje poroilo preglednika za leto BELEŽKA.

19 IZPOLNJEN OBRAZEC ODDATI PRI VHODU V DVORANO OBNI ZBOR - etrtek, 20. april 2006

20 VERIFIKACIJSKI LIST ZA UGOTOVITEV PRISOTNOSTI IN ŠTETJE GLASOV SPODAJ PODPISANI (ime in priimek) NASLOV (naslov stalnega bivališa). SEM LAN ZADRUGE KRS ŠOŠTANJ Z.O.O. DA / NE (obkroži) 2. SEM VABLJENI GOST IZ (naziv organizacije) LASTNORONI PODPIS:

IZKAZ FINANČNEGA POLOŽAJA DRUŽBE DATALAB D.D. OB KONCU OBDOBJA NA DAN Postavka AOP INDEKS 2013/2012 SREDSTVA (

IZKAZ FINANČNEGA POLOŽAJA DRUŽBE DATALAB D.D. OB KONCU OBDOBJA NA DAN Postavka AOP INDEKS 2013/2012 SREDSTVA ( IZKAZ FINANČNEGA POLOŽAJA DRUŽBE DATALAB D.D. OB KONCU OBDOBJA NA DAN 30.09.2013 Postavka AOP 30.9.2013 30.9.2012 INDEKS 2013/2012 SREDSTVA (002+032+053) 001 7.565.152 6.566.959 115,20 A. DOLGOROČNA SREDSTVA

Prikaži več

31

31 Hram Holding, finančna družba, d.d. Vilharjeva 29, Ljubljana, skladno z Zakonom o trgu finančnih instrumentov ter Sklepom o izvajanju obveznosti razkrivanja nadzorovanih informacij, objavlja podatke iz

Prikaži več

STRUKTURA STANDARDNIH ZOŽENIH IZBOROV PODATKOV IZ LETNIH POROČIL GOSPODARSKIH DRUŽB, ZADRUG IN SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV ZA LETO 2013 ZA JAVNO OBJAVO 1.

STRUKTURA STANDARDNIH ZOŽENIH IZBOROV PODATKOV IZ LETNIH POROČIL GOSPODARSKIH DRUŽB, ZADRUG IN SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV ZA LETO 2013 ZA JAVNO OBJAVO 1. STRUKTURA STANDARDNIH ZOŽENIH IZBOROV PODATKOV IZ LETNIH POROČIL GOSPODARSKIH DRUŽB, ZADRUG IN SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV ZA LETO 2013 ZA JAVNO OBJAVO 1. Struktura standardnega zoženega izbora podatkov iz

Prikaži več

Priloga_AJPES.xls

Priloga_AJPES.xls 1. IZKAZ PRIHODKOV IN ODHODKOV - DOLOČENIH UPORABNIKOV PODSKUPIN KONTOV NAZIV PODSKUPINE KONTOV Plan Ocena realizacije Plan 2014 2014 2015 Plan 2015 / Plan 2014 Plan 2015 / Ocena realizacije 2014 Razlika

Prikaži več

SPLOŠNI PODATKI O GOSPODARSKI DRUŽBI 1. Ime PIPISTREL Podjetje za alternativno letalstvo d.o.o. Ajdovščina 2. Naslov Goriška cesta 50A, 5270 Ajdovščin

SPLOŠNI PODATKI O GOSPODARSKI DRUŽBI 1. Ime PIPISTREL Podjetje za alternativno letalstvo d.o.o. Ajdovščina 2. Naslov Goriška cesta 50A, 5270 Ajdovščin SPLOŠNI PODATKI O GOSPODARSKI DRUŽBI 1. Ime PIPISTREL Podjetje za alternativno letalstvo d.o.o. Ajdovščina 2. Naslov Goriška cesta 50A, 5270 Ajdovščina 3. ID za DDV/Davčna številka SI68911564 4. Datum

Prikaži več

SPLOŠNI PODATKI O GOSPODARSKI DRUŽBI 1. Ime PIPISTREL Podjetje za alternativno letalstvo d.o.o. Ajdovščina 2. Naslov Goriška cesta 50A, 5270 Ajdovščin

SPLOŠNI PODATKI O GOSPODARSKI DRUŽBI 1. Ime PIPISTREL Podjetje za alternativno letalstvo d.o.o. Ajdovščina 2. Naslov Goriška cesta 50A, 5270 Ajdovščin SPLOŠNI PODATKI O GOSPODARSKI DRUŽBI 1. Ime PIPISTREL Podjetje za alternativno letalstvo d.o.o. Ajdovščina 2. Naslov Goriška cesta 50A, 5270 Ajdovščina 3. ID za DDV/Davčna številka SI68911564 4. Datum

Prikaži več

Na podlagi 109. člena Poslovnika Sveta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 15/06 - uradno prečiščeno besedilo, 22/08, 4/15 in 1/16)

Na podlagi 109. člena Poslovnika Sveta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 15/06 - uradno prečiščeno besedilo, 22/08, 4/15 in 1/16) Na podlagi 109. člena Poslovnika Sveta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 15/06 - uradno prečiščeno besedilo, 22/08, 4/15 in 1/16) je Svet Mestne občine Velenje na 12. seji dne 22. 3.

Prikaži več

Bilanca stanja

Bilanca stanja Krka, d. d., Novo mesto, Šmarješka cesta 6, 8501 Novo mesto, skladno s Pravili Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana in Zakonom o trgu vrednostnih papirjev (ZTVP-1, Ur. l. RS št. 56/99) objavlja REVIDIRANE

Prikaži več

1/18 SI BONITETNO POROČILO (c) Coface Slovenia d.o.o. office-sl

1/18 SI BONITETNO POROČILO (c) Coface Slovenia d.o.o.   office-sl 1/18 SI BONITETNO POROČILO (c) Coface Slovenia d.o.o. email: office-slovenia@coface.com 14.12.2016 22:11(+1) POROČILO O PODJETJU IZMIŠLJENO PODJETJE D.O.O. Druga imena: IZMIŠLJENO d.o.o. Sedez podjetja:

Prikaži več

Microsoft Word - Povzetek revidiranega letnega porocila 2006.doc

Microsoft Word - Povzetek revidiranega letnega porocila 2006.doc CINKARNA Metalurško kemična industrija Celje, d.d. Kidričeva 26, 3001 Celje OBJAVA POVZETKA REVIDIRANEGA LETNEGA POROČILA ZA LETO 2006 V skladu z ZTVP-1 ter Sklepom o podrobnejši vsebini in načinu objave

Prikaži več

RAČUNOVODSKE USMERITVE SKUPINE PETROL

RAČUNOVODSKE USMERITVE SKUPINE PETROL ČETRTLETNO POROČILO POSLOVODSTVA DRUŽBE DATALAB TEHNOLOGIJE, d. d. in njenih odvisnih družb za obdobje od 01.07.2016 do 31.3.2017 1. PREDSTAVITEV DRUŽBE 1.1 Osnovni podatki Kratki naziv: DATALAB d. d.

Prikaži več

STRUKTURA STANDARDNIH IZPISOV PODATKOV IZ LETNIH POROČIL GOSPODARSKIH DRUŽB, ZADRUG IN SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV ZA LETO 2006 ZA JAVNO OBJAVO 1. Struktu

STRUKTURA STANDARDNIH IZPISOV PODATKOV IZ LETNIH POROČIL GOSPODARSKIH DRUŽB, ZADRUG IN SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV ZA LETO 2006 ZA JAVNO OBJAVO 1. Struktu STRUKTURA STADARDIH IZPISOV PODATKOV IZ LETIH POROČIL GOSPODARSKIH DRUŽB, ZADRUG I SAMOSTOJIH PODJETIKOV ZA LETO 2006 ZA JAVO OBJAVO 1. Struktura standardnega izpisa podatkov iz letnih poročil gospodarskih

Prikaži več

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12 Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12. člena Pravilnika o organiziranosti vodnikov Planinske zveze Slovenije, dne 29. 11. 2003 sprejel in 21. 11. 2008 potrdil spremembe ter Zbor predstavnikov

Prikaži več

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Številka: 4/14-3 Datum: 24. 4. 2014 Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Sodni svet Republike Slovenije na 34. seji dne 24.

Prikaži več

LETNO POROČILO ZA LETO 2013 Javni zavod ŠPORT LJUBLJANA 1

LETNO POROČILO ZA LETO 2013 Javni zavod ŠPORT LJUBLJANA 1 LETNO POROČILO ZA LETO 2013 Javni zavod ŠPORT LJUBLJANA 1 ... 3... 4... 9... 35 2 ... 48 3 4 5 6 7 ZŠ KAZALEC OZ. KAZALNIK LETO 2013 LETO 2012 I 13/12 1 ŠTEVILO ZAPOSLENIH KONEC LETA 115 110 104,5 PO OBRAČUNSKEM

Prikaži več

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki jo zastopata zastopnika

Prikaži več

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana T: 01 369 59 00 F: 01 369 59 01 E: gp.mk@gov.si www.mk.gov.si Številka: 1004-42/2018/6 Ljubljana, 22. 6. 2018 EVA (če se akt objavi v Uradnem listu RS) GENERALNI SEKRETARIAT

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU UKREPI DE MINIMIS V SKLADU Z UREDBO KOMISIJE

Prikaži več

JAVNA AGENCIJA: Slovenski filmski center, javna agencija RS FINANČNI NAČRT ZA LETO 2014 Načrt prihodkov in odhodkov določenih uporabnikov po vrstah de

JAVNA AGENCIJA: Slovenski filmski center, javna agencija RS FINANČNI NAČRT ZA LETO 2014 Načrt prihodkov in odhodkov določenih uporabnikov po vrstah de JAVNA AGENCIJA: Slovenski filmski center, javna agencija RS FINANČNI NAČRT ZA LETO 2014 Načrt prihodkov in odhodkov določenih uporabnikov po vrstah dejavnosti Javna služba Konto Realizacija 2012* Realizacija

Prikaži več

Nerevidirano poročilo o poslovanju Skupine KD in KD, finančne družbe, d. d. za obdobje od 1. januarja do 31. marca 2017

Nerevidirano poročilo o poslovanju Skupine KD in KD, finančne družbe, d. d. za obdobje od 1. januarja do 31. marca 2017 Nerevidirano poročilo o poslovanju Skupine KD in KD, finančne družbe, d. d. za obdobje od 1. januarja do 31. marca 217 Vsebina Sestava Skupine KD... 3 Analiza poslovanja Skupine KD v obdobju 1-3 217...

Prikaži več

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K

KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, ob uri v prostorih K KRAJEVNA SKUPNOST LESKOVEC PRI KRŠKEM ZAPISNIK 27. redne seje sveta KS Leskovec pri Krškem, ki je bila v četrtek, 19.9.2013 ob 19.00 uri v prostorih KS Leskovec. Predlagani dnevni red: 1. Sprejetje sklepa

Prikaži več

AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V REPUBLIKI SLOVE

AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V REPUBLIKI SLOVE AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V REPUBLIKI SLOVENIJI V LETU 2005 Ljubljana, maj 2006 K A Z A L O Stran

Prikaži več

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniš

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniš RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina v enotah: 1. TRIS Kanižarica,

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc MESTNA OBČINA NOVA GORICA Na podlagi 4. člena Zakona o javnih skladih (Ur. list RS, št. 22/00) in svojih statutov so občine sprejele: na podlagi 11. člena statuta mestni svet Mestne občine Nova Gorica

Prikaži več

OBVESTILO O GRADNJI IN OBRATOVANJU JAVNEGA TELEKOMUNIKACIJSKEGA OMREŽJA

OBVESTILO O GRADNJI IN OBRATOVANJU JAVNEGA TELEKOMUNIKACIJSKEGA OMREŽJA Priloga Obrazec za obvestilo o zagotavljanja javnih komunikacijskih omrežij oziroma izvajanju javnih komunikacijskih storitev Izpolni agencija Vpisna št. v ur. evidenco operaterjev Osnovni podatki o operaterju

Prikaži več

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LETO 2018 I. PODATKI O PRIJAVITELJU: 1. Ime oziroma naziv

Prikaži več

Agencija za trg vrednostnih papirjev

Agencija za trg vrednostnih papirjev GRADIVO za skupščino delničarjev družbe ALTA Skupina d.d. KAZALO 1. Gradivo k prvi točki dnevnega reda 2. Gradivo k drugi točki dnevnega reda 3. Gradivo k tretji točki dnevnega reda 4. Gradivo k četrti

Prikaži več

Microsoft Word - pregled sklepov.doc

Microsoft Word - pregled sklepov.doc OBČINSKI SVET OBČINE SEVNICA Številka: 011-0003/2012 Datum: 22. 03. 2012 P R E G L E D SKLEPOV 11. REDNE SEJE OBČINSKEGA SVETA, Z DNE 29. 02. 2012 1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda 11.

Prikaži več

Politike in postopki razvrščanja strank

Politike in postopki razvrščanja strank Na podlagi prvega odstavka 160. člena Zakona o investicijskih skladih in družbah za upravljanje (Uradni list RS, št. 77/11, 10/12 - ZPre-1C in 55/12; ZISDU-2) v povezavi z določbo 210. člena Zakona o trgu

Prikaži več

Predstavitev IPro06

Predstavitev IPro06 REVIZIJSKO POROČILO O PREDLOGU ZAKLJUČNEGA RAČUNA PRORAČUNA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA LETO 2006 CILJI REVIZIJE 1. Izrek mnenja o predlogu splošnega dela zaključnega računa 2. Izrek mnenja o pravilnosti izvršitve:

Prikaži več

VELJA OD DALJE PREVERJALNI SEZNAM RAZKRITIJ ZGD- 1 (69.člen) Izobraževalna hiša Cilj

VELJA OD DALJE PREVERJALNI SEZNAM RAZKRITIJ ZGD- 1 (69.člen) Izobraževalna hiša Cilj VELJA OD 1. 1. 2016 DALJE PREVERJALNI SEZNAM RAZKRITIJ ZGD- 1 (69.člen) RAZKRITJA 69. ČLEN ZGD- 1 (OD 1.1.2016 DALJE) da pogojno ne Člen ZGD- 1 OPIS VELIKOST DRUŽBE VELIKA SREDNJA MAJHNA MIKRO (70a. člen)

Prikaži več

BONITETNO POROCILO Izdano dne Izdano za: Bisnode d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska BONITETNO POROČILO, vse pravice pridržane

BONITETNO POROCILO Izdano dne Izdano za: Bisnode d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska BONITETNO POROČILO, vse pravice pridržane BONITETNO POROCILO Izdano za: Bisnode d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska Bonitetno poročilo PROFIL PODJETJA Poglavje 1 Podjetje: Naslov: Dejavnost: J 58.190 DRUGO ZALOŽNIŠTVO Matična številka:

Prikaži več

Microsoft Word - november Z 2 OS.doc

Microsoft Word - november Z 2 OS.doc P R E D L O G Z A P I S N I K 2. redne seje Obinskega sveta Mestne obine Novo mesto, ki je bila v etrtek, 25. novembra 2010, ob 16. uri v sejni dvorani Mestne obine Novo mesto, Novo mesto, Glavni trg 7

Prikaži več

BONITETNO POROČILO ECUM RRF d.o.o. Izdano dne Izdano za: Darja Erhatič Bisnode d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska BONITETNO POR

BONITETNO POROČILO ECUM RRF d.o.o. Izdano dne Izdano za: Darja Erhatič Bisnode d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska BONITETNO POR BONITETNO POROČILO Izdano za: Darja Erhatič Bisnode d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska www.bisnode.si, tel: +386 (0)1 620 2 866, fax: +386 (0)1 620 2 708 Bonitetno poročilo PROFIL PODJETJA

Prikaži več

(I. Splo\232ni del prora\350una)

(I. Splo\232ni del prora\350una) DOPOLNJEN PRORAČUNA OBČINE LJUTOMER ZA LETO I. SPLOŠNI DEL I. SKUPAJ PRIHODKI (7+71+72+73+74+78) 11.817.73 11.817.73 11.389.216 11.585.789 196.573 98, 98, TEKOČI PRIHODKI (7+71) 9.772.584 9.772.584 9.78.4

Prikaži več

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DARS d.d. POGLAVJE 10 SPOSOBNOST za Izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo poslovne stavbe DARS na lokaciji Grič Junij 2018 Opozorilo ponudnikom: Vsi predloženi

Prikaži več

SCs V Portorož 3 Skupščina - vabilo s sklepi

SCs V Portorož 3 Skupščina  - vabilo s sklepi Številka: SCs_170511_Portorož_V_1_Skupščina_170412 Datum: 12.4.2017 Člani združenja Občine - ustanoviteljice športnih centrov, zavodov, podjetij in agencij Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport,

Prikaži več

POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE

POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE KAZALO I. SPLOŠNO... 3 II. UDELEŽENCI... 3 III. POTEK SKUPŠČINE... 4 IV. SKLEPČNOST IN ODLOČANJE... 4 V. VOLITVE ORGANOV ZVEZE... 5 VI. KONČNE DOLOČBE... 7 POSLOVNIK O DELU SKUPŠČINE

Prikaži več

SPOŠTOVANI DELNIČARJI GORENJA, v petek, , bo ob 9. uri devetnajsto zasedanje skupščine delničarjev družbe Gorenje, d.d., v veliki dvorani Hote

SPOŠTOVANI DELNIČARJI GORENJA, v petek, , bo ob 9. uri devetnajsto zasedanje skupščine delničarjev družbe Gorenje, d.d., v veliki dvorani Hote SPOŠTOVANI DELNIČARJI GORENJA, v petek, 5.7.2013, bo ob 9. uri devetnajsto zasedanje skupščine delničarjev družbe Gorenje, d.d., v veliki dvorani Hotela Paka, Rudarska ul. 1, Velenje. Dnevni red zasedanja

Prikaži več

21. DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ ZNANJA RAČUNOVODSTVA 9. april 2019 (osnovni nivo) Čas reševanja: 60 minut Šifra dijaka: REŠITEV Odstotek: Točke / Sklop 1. 2

21. DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ ZNANJA RAČUNOVODSTVA 9. april 2019 (osnovni nivo) Čas reševanja: 60 minut Šifra dijaka: REŠITEV Odstotek: Točke / Sklop 1. 2 1. DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ ZNANJA RAČUNOVODSTVA 9. april 019 (osnovni nivo) Čas reševanja: 60 minut Šifra dijaka: REŠITEV Odstotek: Točke / Sklop 1.. SKUPAJ Možne točke: 55 36 91 Dosežene točke: Pišite s

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc Številka: 322-2/2010 (2020) Datum: 31.5.2010 OBINSKI SVET MESTNE OBINE NOVO MESTO ZADEVA: Namen: POROILO O POSLOVANJU JAVNEGA ZAVODA ZA TURIZEM NOVO MESTO V LETU 2009 Seznanitev s poroilom javnega zavoda

Prikaži več

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax

OBÈINA DOBREPOLJE Videm 35, Videm-Dobrepolje tel fax Občina Dobrepolje Videm 35, 1312 Videm-Dobrepolje, tel. 01/786-70-10, fax: 01/780-79-23, e-mail: obcina.dobrepolje@siol.net PODATKI O PONUDNIKU IN PONUDBI Firma oziroma ime:. Zakoniti zastopnik: Identifikacijska

Prikaži več

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris

Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, z začetkom ob uri v športnem parku Virtus Pris Z A P I S N I K 4. seje skupščine Športne zveze občine Kamnik, ki je bila v četrtek, 19. 03. 2015 z začetkom ob 18.00 uri v športnem parku Virtus Prisotni (predstavniki članic ŠZ Kamnik-debelo označeni

Prikaži več

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana gp.mizs@gov.si Številka: 382-28/2014/57 Ljubljana, 14. 7. 2015 EVA (če se akt objavi v Uradnem listu RS) GERALNI SEKRETARIAT VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE Gp.gs@gov.si ZADEVA: Prenos ustanovitvenega deleža

Prikaži več

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 056NKP Davčna: Po razpolož ljivih podatkih poslovni subjekt nima tež av s tekočim

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 056NKP Davčna: Po razpolož ljivih podatkih poslovni subjekt nima tež av s tekočim Bonitetno poročilo Izdano dne 23.9.214 Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 56NKP Davčna: Po razpolož ljivih podatkih poslovni subjekt nima tež av s tekočim poslovanjem in slabš e posluje. Finančna ocena 213 17

Prikaži več

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri

SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri SKUPŠČINSKA PRILOGA Vabilo in gradivo za Skupščino PZS Tržič, 12. januar 2013, ob 11. uri VSEBINA Sklic Skupščine Planinske zveze Slovenije 3 Program praznovanja 120-letnice organiziranega planinstva v

Prikaži več

AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V NOTRANJSKO-KRAŠ

AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V NOTRANJSKO-KRAŠ AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V NOTRANJSKO-KRAŠKI REGIJI V LETU 2010 Postojna, maj 2011 KAZALO I.

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 67 80 13 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 80 13 KAZALO VSEBINA PAKETA...3 NAMESTITEV IN UPORABA...3

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc

Microsoft Word - Zapisnik 1. seje.doc Mestna občina Ljubljana ČETRTNA SKUPNOST Š E N T V I D Prušnikova 106; 1210 Ljubljana Šentvid Tel. 01/512-46-07, faks: 512 06 81 e.mail: mol.sentvid@siol.net Številka: 900-19/2006-2-14206 Datum: 7. December

Prikaži več

Zavezanec za davek: Davčna številka: PRILOGA 14a PODATKI O UČINKIH NA DAVČNO OSNOVO PRI ZAVEZANCU, KI PRENEHA Z OPRAVLJANJEM DEJAVNOSTI Izjava I Prene

Zavezanec za davek: Davčna številka: PRILOGA 14a PODATKI O UČINKIH NA DAVČNO OSNOVO PRI ZAVEZANCU, KI PRENEHA Z OPRAVLJANJEM DEJAVNOSTI Izjava I Prene Zavezanec za davek: številka: PRILOGA 14a PODATKI O UČINKIH NA DAVČNO OSNOVO PRI ZAVEZANCU, KI PRENEHA Z OPRAVLJANJEM DEJAVNOSTI Izjava I Prenehanje opravljanja dejavnosti: Prilogo predlagam ob prenehanju

Prikaži več

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 001NKP, d.o.o. Po razpoložljivih podatkih poslovni subjekt nima težav s tekočim po

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 001NKP, d.o.o. Po razpoložljivih podatkih poslovni subjekt nima težav s tekočim po Bonitetno poročilo Izdano dne 17.1.2014 Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 001NKP, d.o.o. Po razpoložljivih podatkih poslovni subjekt nima težav s tekočim poslovanjem in zelo dobro posluje. Poslovni subjekt zelo

Prikaži več

Miha Mušič s.p. stečajni upravitelj Ob grabnu 16, 1217 Vodice +386 (0) Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu Kidričeva

Miha Mušič s.p. stečajni upravitelj Ob grabnu 16, 1217 Vodice +386 (0) Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu Kidričeva Miha Mušič s.p. stečajni upravitelj Ob grabnu 16, 1217 Vodice stecaji@palmar.si +386 (0)1 514 07 90 Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu Kidričeva 1 2380 Slovenj Gradec Ljubljana, 30.06.2017 RAZPIS PRVE JAVNE

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska KARBON, čiste tehnologije d.o.o. Velenje Izdano

Prikaži več

Firma: SID Slovenska izvozna in razvojna banka, d.d., Ljubljana Naslov: Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana Matična številka: Davčna

Firma: SID Slovenska izvozna in razvojna banka, d.d., Ljubljana Naslov: Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana Matična številka: Davčna Firma: SID Slovenska izvozna in razvojna banka, d.d., Ljubljana Naslov: Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana Matična številka: 5665493 Davčna številka: SI 82155135 Telefon (h.c.): 01/ 200 75 00

Prikaži več

(Microsoft Word - Razvoj konkuren\350nega gospodarstva in internacionalizacija.docx)

(Microsoft Word - Razvoj konkuren\350nega gospodarstva in internacionalizacija.docx) Razvoj konkurenčnega gospodarstva in internacionalizacija Posredno financiranje NAZIV PRODUKTA: Razvoj konkurenčnega gospodarstva in internacionalizacija NAČIN FINANCIRANJA posredno financiranje preko

Prikaži več

Slide 1

Slide 1 SKUPINA SAVA RE NEREVIDIRANI REZULTATI 2017 23. MAREC 2018 a 2017 KLJUČNI POUDARKI LETA Kosmata premija skupine Sava Re je v letu 2017 prvič presegla 500 milijonov EUR. Čisti poslovni izid in donosnost

Prikaži več

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 036NKP Po razpolož ljivih podatkih poslovni subjekt nima tež av s tekočim poslovan

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 036NKP Po razpolož ljivih podatkih poslovni subjekt nima tež av s tekočim poslovan Bonitetno poročilo Izdano dne 14.4.214 Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 36NKP Po razpolož ljivih podatkih poslovni subjekt nima tež av s tekočim poslovanjem in slabš e posluje. Finančna ocena 212 8 Finančna

Prikaži več

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI GEN-IJ KVIZ NA RADIU 1 1. člen (splošne določbe) (1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre GEN-IJ kviz na Radiu 1 (v nadaljevanju: nagradna igra), ki se

Prikaži več

Leto rojstva Sorodstveno razmerje* Priloga 1 PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišn

Leto rojstva Sorodstveno razmerje* Priloga 1 PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišn Leto rojstva Sorodstveno razmerje* Priloga 1 PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišna številka) (elektronski naslov) (poštna številka,

Prikaži več

Poročilo o letnih računovodskih izkazih Izvajalske agencije za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo za proračunsko leto 2010 z odgovori Ag

Poročilo o letnih računovodskih izkazih Izvajalske agencije za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo za proračunsko leto 2010 z odgovori Ag 15.12.2011 Uradni list Evropske unije C 366/63 POROČILO o letnih računovodskih izkazih Izvajalske agencije za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo za proračunsko leto 2010 z odgovori Agencije

Prikaži več

Na podlagi 2. alineje 12. člena Odloka o ustanovitvi Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 51/09 in 57/13) je

Na podlagi 2. alineje 12. člena Odloka o ustanovitvi Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 51/09 in 57/13) je Na podlagi 2. alineje 12. člena Odloka o ustanovitvi Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Murska Sobota (Uradni list RS, št. 51/09 in 57/13) je Nadzorni svet Javnega stanovanjskega sklada Mestne

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska INŽENIRING TELEKOMUNIKACIJ 100 d.o.o. Izdano dne

Prikaži več

I. Splošni del proračuna

I. Splošni del proračuna ZAKLJUČNI RAČUN PRORAČUNA OBČINE IZOLA ZA LETO 212 I. SPLOŠNI DEL 143 - ZR211 142 - P212_1 156 - VP212 161 - ZR212 I. SKUPAJ PRIHODKI (7+71+72+73+74+78) 16.5.364 22.982.33 22.982.33 15.519.495 96,7 67,5

Prikaži več

Microsoft Word - ponudba_programski_paket

Microsoft Word - ponudba_programski_paket DIJAŠKI DOM BEŽIGRAD LJUBLJANA Kardeljeva ploščad 28, Ljubljana Tel. 01 53 42 867 e-mail: info@ddb.si Datum:15.8.2012 Naročnik : Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, Kardeljeva ploščad 28, 1000 Ljubljana Ponudnik:

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska LIBELA ORODJA, Izdelovanje orodij in perforiranje

Prikaži več

Številka:

Številka: REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana T: 01 478 83 30 F: 01 478 83 31 E: gp.mju@gov.si www.mju.gov.si Številka: 093-10/2017 Datum: 5. 1. 2018 Odbor Republike

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o ustanovitvi javnega socialno varstvenega zavoda Center

Prikaži več

Microsoft Word - PRzjn-2.doc

Microsoft Word - PRzjn-2.doc Na podlagi 24. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. l. RS, št. 128/06) (v nadaljevanju ZJN-2), in 33. člena Statuta Občine Vrhnika (Ur. l. RS, št. 99/99, 39/00 36/01 in 77/06) izdajam naslednji P R A V

Prikaži več

I. Splošni del proračuna

I. Splošni del proračuna ZAKLJUČNI RAČUN PRORAČUNA OBČINE SEŽANA ZA LETO I. SPLOŠNI DEL I. SKUPAJ PRIHODKI (7+71+72+73+74+78) 14.793.384 14.87.659 12.723.11-2.84.558 86, 85,9 TEKOČI PRIHODKI (7+71) 12.62.638 12.624.686 11.62.72-1.22.614

Prikaži več

JAVNA AGENCIJA: Slovenski filmski center, javna agencija RS FINANČNI NAČRT ZA LETO 2013 Načrt prihodkov in odhodkov določenih uporabnikov po vrstah de

JAVNA AGENCIJA: Slovenski filmski center, javna agencija RS FINANČNI NAČRT ZA LETO 2013 Načrt prihodkov in odhodkov določenih uporabnikov po vrstah de JAVNA AGENCIJA: Slovenski filmski center, javna agencija RS FINANČNI NAČRT ZA LETO 2013 Načrt prihodkov in odhodkov določenih uporabnikov po vrstah dejavnosti Konto Realizacija 2011 Realizacija 2011 Ocena

Prikaži več

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubrika 2 Registrska številka... 3 Rubrika 3 Matična številka

Prikaži več

PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU PRILOGA 1 (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišna številka) (elektronski naslov) (p

PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU PRILOGA 1 (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišna številka) (elektronski naslov) (p PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU PRILOGA 1 (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišna številka) (elektronski naslov) (poštna številka, ime pošte) (telefonska številka) VLOGA

Prikaži več

Pravilnik Sindikata zaposlenih v podjetju Si.mobil d.d.

Pravilnik Sindikata zaposlenih v podjetju Si.mobil d.d. Na podlagi 8. člena statuta Svobodnega sindikata Slovenije je Sindikat zaposlenih v podjetju Si.mobil d.d. na ustanovnem sestanku dne, 06.11.2014 sprejel PRAVILNIK Sindikata zaposlenih v podjetju Si.mobil

Prikaži več

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 010NKP d.o.o. 4 Po razpoložljivih podatkih poslovni subjekt nima težav s tekočim p

Bonitetno poročilo Izdano dne Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 010NKP d.o.o. 4 Po razpoložljivih podatkih poslovni subjekt nima težav s tekočim p Bonitetno poročilo Izdano dne 17.1.2014 Izdajatelj: TSmedia, d.o.o. 010NKP d.o.o. 4 Po razpoložljivih podatkih poslovni subjekt nima težav s tekočim poslovanjem in slabš e posluje. Poslovni subjekt slabš

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska IRMAN trgovina, razvoj, optika, d.o.o. Izdano dne

Prikaži več

Microsoft Word - odlok 2005.doc

Microsoft Word - odlok 2005.doc Na podlagi Zakona o javnih financah (Uradni list RS, št. 79/99, 124/00, 79/01 in 30/02, 56/02-ZJU in 110/02-ZDT-B) ter 27. člena Statuta Mestne občine Ljubljana (Uradni list RS, št. 26/01 in 28/01) je

Prikaži več

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mestni občini Maribor (MUV, št. 2/2010, 15/2015, 512016,

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska IRMAN trgovina, razvoj, optika, d.o.o. Izdano dne

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice,

Prikaži več

Klasifikacijski znak 037

Klasifikacijski znak 037 Klasifikacijski znak 037 Maribor, 28.11.2018 Z A P I S N I K Konstitutivne seje ŠTUDENTSKEGA SVETA Fakultete za strojništvo UM, ki je potekala v torek, 28. novembra 2018, ob 18.00 uri v prostoru B-202.

Prikaži več

Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta Zagorje ob Savi tel.: fax:

Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta Zagorje ob Savi tel.: fax: Republika Slovenija OBČINA ZAGORJE OB SAVI Cesta 9. avgusta 5 1410 Zagorje ob Savi tel.: 03 56 55 700 fax: 03 56 64 011 www.zagorje.si obcina.zagorje@zagorje.si ŽUPAN Številka: 900-5/2018 Datum: 08. 03.

Prikaži več

Razpis - podiplomski študij

Razpis - podiplomski študij RAZPIS ZA VPIS V DOKTORSKA ŠTUDIJSKA PROGRAMA 3. STOPNJE UNIVERZE NA PRIMORSKEM PEDAGOŠKE FAKULTETE V ŠTUDIJSKEM LETU 2016/2017 Za vpis v podiplomske doktorske študijske programe 3. stopnje v študijskem

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska HLADILNA TEHNIKA MILAN KUMER s.p. Izdano dne 18.6.2018

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska JELE KITT proizvodno podjetje d.o.o. Izdano dne

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 49K040717 Javno naročilo Nakup novih diskovnih kapacitet Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer

Prikaži več

1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Urad

1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37. člena Statuta Mestne občine Velenje (Urad 1. julij 2019 Številka: 11/2019 X. mesec 2005 Številka: XX/2005 Mestna občina Velenje - ŽUPAN Na podlagi 37a Statuta Mestne občine Velenje (Uradni vestnik MO Velenje, št. 1/2016 - uradno prečiščeno besedilo)

Prikaži več

Akt o ustanovitvi

Akt o ustanovitvi Na podlagi 8. člena Zakona o zavodih (UL RS, št. 12/1991, 8/1996) sprejema ustanovitelj/ca ta in ta naslednji Akt o ustanovitvi Zavod ta in ta... I. SPLOŠNE DOLOČBE Namen 1. člen Namen ustanovitve zavoda

Prikaži več

Revizijsko poročilo: Pravilnost poslovanja politične stranke Lista Marjana Šarca v letu 2016

Revizijsko poročilo: Pravilnost poslovanja politične stranke Lista Marjana Šarca v letu 2016 Revizijsko poročilo Pravilnost poslovanja politične stranke Lista Marjana Šarca v letu 2016 POSLANSTVO Računsko sodišče pravočasno in objektivno obvešča javnosti o pomembnih razkritjih poslovanja državnih

Prikaži več

AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V REPUBLIKI SLOVE

AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V REPUBLIKI SLOVE AJPES Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV POSAMEZNIKOV V REPUBLIKI SLOVENIJI V LETU 2008 Ljubljana, maj 2009 ISSN 1855-3990

Prikaži več

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani

ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju , ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob uri, v dvorani ZAPISNIK 4. redne seje Občinskega sveta Občine Grosuplje v mandatnem obdobju 2014 2018, ki je bila v sredo, 4. februarja 2015, ob 16.30 uri, v dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje.

Prikaži več

Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom

Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij, ustanove (opr. št. notarskega

Prikaži več

13. SKUPŠČINA ZA OBJAVO NA INTERNETU.doc

13. SKUPŠČINA ZA OBJAVO NA INTERNETU.doc Cestno podjetje Nova Gorica, Družba za vzdrževanje in gradnjo cest, d.d. 13. skupščina delniške družbe CPG, d.d. torek, 15. junij 2010 Nova Gorica, maj 2010 Na podlagi 6.3. točke Statuta delniške družbe

Prikaži več

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Predlog V skladu z 49. a členom Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 uradno prečiščeno besedilo, št. 76/08 in št. 79/09) in na podlagi 16. in 56.

Prikaži več

AAA

AAA BONITETNO POROČILO ODLIČNOSTI Izdajatelj: BISNODE, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije d.o.o. Član skupine BISNODE, Stockholm, Švedska HALDER norm+technik d.o.o. Izdano dne 5.8.2014

Prikaži več

Z A P I S N I K

Z  A  P  I  S  N  I  K Z A P I S N I K 4. redne seje sveta KS Zdole, ki je bila v sredo 01. 04. 2015 ob 19. uri v sejni sobi KS Zdole. PRISOTNI ČLANI SVETA KS: Jože Slivšek, Vinko Planinc, Matjaž Ban, Marjan Zorko, Gričar Marjan,

Prikaži več

AJPE S Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU GOSPODARSKIH DRUŽB V REPUBLIKI SLOVENIJI V LETU 2015

AJPE S Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU GOSPODARSKIH DRUŽB V REPUBLIKI SLOVENIJI V LETU 2015 AJPE S Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve INFORMACIJA O POSLOVANJU GOSPODARSKIH DRUŽB V REPUBLIKI SLOVENIJI V LETU Ljubljana, maj 2016 ISSN 1855-3982 K A Z A L O I. UVOD...

Prikaži več

5

5 5 OBČINA KANAL OB SOČI OBČINSKI SVET PREDLOG Na podlagi 1 člena Statuta Občine Kanal ob Soči (Uradno objave Primorskih novic, št. 41/03, 17/06 in Uradni list RS, št. 70/07 in 51/08) in 20. člena Poslovnika

Prikaži več

TOPLARNA ŽELEZNIKI d.o.o. Češnjica ŽELEZNIKI POROČILO KONCESIONARJA o opravljanju izbirne lokalne gospodarske javne službe distribucije toplot

TOPLARNA ŽELEZNIKI d.o.o. Češnjica ŽELEZNIKI POROČILO KONCESIONARJA o opravljanju izbirne lokalne gospodarske javne službe distribucije toplot TOPLARNA ŽELEZNIKI d.o.o. Češnjica 54 4228 ŽELEZNIKI POROČILO KONCESIONARJA o opravljanju izbirne lokalne gospodarske javne službe distribucije toplote na območju občine Železniki za leto 2017 Poročilo

Prikaži več

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14

Microsoft Word - Zapisnik 14 seje OPF_6.2.14 OBČINA TREBNJE OBČINSKI SVET ODBOR ZA PRORAČUN IN FINANCE www.trebnje.si E: obcina.trebnje@trebnje.si Goliev trg 5, 8210 TREBNJE T: 07 348 11 00 Datum: 6. 2. 2014 ZAPISNIK 14. seje Odbora za proračun in

Prikaži več