R-Link 2. Hitri vodnik

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "R-Link 2. Hitri vodnik"

Transkripcija

1 R-Link 2 Hitri vodnik

2 1 DOBRODOŠLI V SISTEM R-LINK 2 Čestitamo vam za izbiro. Za brezskrbno uporabo vaše naprave z vgrajenim zaslonom multimedijskega sistema vam priporočamo, da se v tem dokumentu seznanite z glavnimi funkcijami in nastavitvami vašega multimedijskega sistema in prednostmi povezljivosti. Poiščite celotna navodila za vaš multimedijski sistem R-Link tako, da na zaslonu glavnega menija pritisnete gumb pojavnega menija in nato «Uporabniški priročnik». Ta dokument ne nadomešča navodila za uporabo. Za podrobnejše informacije o funkcijah, opisanih v tem kratkem vodiču po multimedijskem sistemu, preberite navodila za uporabo vozila. Ta kratki vodič vsebuje celoten izbor razpoložljivih funkcij (serijskih ali plačljivih); njihova prisotnost v navigacijskem sistemu R-Link je odvisna od izvedenke, izbranih možnosti in posameznega tržišča. Pri nekaterih znamkah in modelih telefonov so lahko nekatere funkcije delno ali v celoti nezdružljive z multimedijskim sistemom vozila. Prikazani zasloni v navodilih so informativne narave. Za več informacij se obrnite na predstavnika servisne mreže za vaše vozilo. Prevedeno iz francoščine. Ponatis ali prevod tega dokumenta v celoti, kot tudi samo delno, je brez pisnega dovoljenja s strani proizvajalca vozila prepovedan.

3 Prva uporaba 3 Multimedijski sistem 7 Poslušanje radia 8 Vnos destinacije 9 Telefonska povezava Bluetooth 13 Klicanje in sprejemanje klicev 14 Vozilo 16 Storitve 19 Možnosti nastavitve sistema 20

4 PRVA UPORABA (1/4) 3 A B C Delovanje Multimedijski sistem se vklopi: ob zagonu motorja; ob vklopu stikala za vklop/izklop plošče multimedijskega sistema; ob dotiku zaslona. POVEZOVANJE SISTEMA Vklopite povezane storitve s pritiskom gumba «Vzpostavi povezavo» v glavnem meniju multimedijskega sistema in prenesli boste lahko aplikacije iz storitve R-Link Store. Mirovanje Multimedijski sistem se izklopi: ob vklopu stikala za vklop/izklop plošče multimedijskega sistema; ob zaklepanju odpiralnih delov vozila. Multimedijska ploščica Sistem je opremljen z zaslonom multimedijskega sistema A, B ali C. Funkcijo ali tipko zaslona izberete tako, da se ga dotaknete s prstom. UPRAVLJALNI ZASLON A, B, C ET D 1 Kratek pritisk: vožnja/zaustavitev. Daljši pritisk: ponovni vklop sistema. 2 Povečanje glasnosti. 3 Zmanjšanje glasnosti. 4 Dostop do začetnih strani. 5 Dostop do menija za nastavitev sistemov za pomoč pri vožnji. 6 Dostop do menija za nastavitev prikazovalnikov. 7 Neposreden dostop do zaslona funkcije»pomoč pri parkiranju«. 8 Dostop do zaslona z nastavitvami»pomoč pri vožnji«ali dostop do uporabniških nastavitev. 9 Dostop do začetnih strani.

5 PRVA UPORABA (2/4) 4 D 1 E F Kratek pritisk: vožnja/zaustavitev. Daljši pritisk: ponovni vklop sistema. Vrtenje: prilagoditev glasnosti vira med poslušanjem. 11 Prikaz praznega zaslona. GLAVNA UPRAVLJALNA ENOTA E 12 Vrnitev na predhodni zaslon. 13 Dostop do začetnih strani. 14 Dostop do kontekstnega menija. 15 Premikanje: krmarjenje po izbranem območju; gor/dol: pomikanje po različnih območjih menija (zgornja vrstica, osrednje območje, spodnja vrstica); levo/desno: pomikanje po različnih zavihkih menija. Vrtenje: pomikanje po različnih elementih območja; pomikanje po seznamu; sprememba merila zemljevida za navigacijo (način ZOOM). Pritisk: potrditev. 16 Izberite meni sistema MULTI-SENCE ali spremenite način, ki je bil predhodno izbran za priljubljenega. STIKALO POD VOLANOM F 17 Izbira vira zvoka. 18 Dostop do funkcij telefona. 19 Povečanje glasnosti vira med poslušanjem. 20 Vklop ali izklop zvoka radia, izklop glasovnega prepoznavanja ali začasna zaustavitev/predvajanje zvočnega posnetka. 21 Zmanjšanje glasnosti vira med poslušanjem. 22 Kratek pritisk: sprememba načina za izbiro radijske postaje (prednastavljeno/seznam/frekvenca) ali potrditev funkcije. Dolg pritisk: izhod iz seznama (mape/zvočni posnetki). 23 Pomikanje po radijskih postajah/zvočnih posnetkih/zbirkah.

6 PRVA UPORABA (3/4) 5 Navigacija Telefon Vozilo Meni Vzpostavi povezavo Večpredstavnost Aplikacije Sistem Zaslon menijev V spodnjem delu vsakega zaslona je menijska vrstica, v kateri so dva ali trije gumbi: 24»Nazaj«(vedno prikazan): če na kratko pritisnete ta gumb, se vrnete na prejšnji zaslon; če gumb pritisnete in držite, se vrnete nazaj na začetno stran. 25»Večfunkcijski«: ta gumb se uporablja za glavno opravilo na zaslonu (če je neaktiven, izgine ali pa je obarvan sivo). 26»Možnosti«(gumb je obarvan sivo, če je neaktiven): uporablja se za dostop do kontekstnega menija Camille Meni Začetni zasloni 27 Ura 28 Zunanja temperatura. 29 Informacije o telefoniji (omrežje in baterija). 30 Obvestila (telefona in aplikacij). 31 Indikator strani. 32 Prikaz ure in datuma. 33 Dostop do možnosti pozdravnega zaslona (pojavni meni). 34 Informacije o klimatski napravi. 35 Dostop do glavnega menija. 36 Izbrane informacije uporabniškega profila. 37 Bližnjica»Vir zvoka«. 38 Bližnjica»Nastavitve zemljevida«. 39 Vsebina strani Camille Meni Multimedijski sistem ima štiri začetne strani, od katerih lahko prilagodite tri. Začetne strani so sestavljene iz več pripomočkov, ki vodijo do različnih funkcij. Z ene strani na drugo se premaknete tako, da s prstom povlečete v vodoravni smeri. Na voljo sta ena ali dve velikosti pripomočkov, odvisno od funkcije. Na začetno stran lahko odvisno od velikosti zaslona dodate največ štiri manjše pripomočke, dva velika pripomočka ali dva manjša pripomočka in en velik pripomoček. spremenite lahko konfiguracijo začetne strani in obliko ure. Glejte navodila za uporabo sistema.

7 PRVA UPORABA (4/4) 6 G Konfiguracija domačih strani Kakovost zraka Kakovost zraka Driving eco2 Driving eco2 Priljubljeno MULTI-SENCE MULTI-SENCE Večpredstavnost Večpredstavnost DODAJANJE PRIPOMOČKOV V kontekstnem meniju na glavnem zaslonu pritisnite gumb in nato izberite»uredi domače strani«. Na zaslonu G lahko dodate pripomoček. S prstom pritisnite in pridržite pripomoček, ki ga želite dodati, nato ga povlecite in spustite na želeno mesto na vrhu zaslona. ODSTRANITEV PRIPOMOČKOV Če želite izbrisati pripomoček, pritisnite»x«ob njem zgoraj desno. Na zaslonu se prikaže potrditveno sporočilo. Pritisnite»Da«za potrditev izbrisa. Posodobitev Posodobitve zemljevidov se redno urejajo. Lahko se zgodi, da se gradijo nove ceste in karte še niso posodobljene. Opomba: ključek USB ali kartica SD mora biti v obliki FAT32 s prostornino vsaj 8Go. Vstavite ključ USB v režo ali kartico SD v ustrezen vhod v vozilu. Multimedijski sistem ustvarja odtis navigacijskega sistema; povežite ga z računalnikom in prenesite posodobitve iz trgovine R-Link Store ali spletnega mesta zaženite vozilo in ne ugašajte motorja med posodabljanjem sistema; vstavite ključ USB ali kartico SD v vhodu v vozilu in sledite navodilom. Ko je namestitev končana, se sistem ponovno zažene. Na zaslonu se prikaže sporočilo, da je bila namestitev uspešna. Pritisnite»Da«, da izbrišete posodobitveno datoteko s ključa USB ali kartice SD, oz.»nie«, da jo obdržite. Opomba: priporočamo, da ustvarite račun MY Renault v svojem računalniku in sistem pogosto posodabljate. Glasovno prepoznavanje Gumb na volanu omogoča upravljanje glasovnega prepoznavanja v vašem multimedijskem sistemu in/ali telefonu, kadar je ta povezan s sistemom. Če želite več informacij, glejte navodila za uporabo multimedijskega sistema. Za več informacij obiščite spletno mesto easyconnect.renault.com (odvisno od države). Če želite več informacij, glejte navodila za uporabo, ki so na voljo v vašem sistemu, tako da pritisnete tipko za kontekstni meni na zaslonu glavnega menija in nato»uporabniški priročnik«.

8 MULTIMEDIJSKI SISTEM 7 Meni»VečpredstavnostPREDSTAVNOSTVIDEO«Vaše vozilo je opremljeno z multimedijskim sistemom. V glavnem meniju izberite Multimedijski sistem in nato izberite na naslednjem seznamu:»radio«,»predstavnost«,»fotografije«,»video«,»nastavitve«. Izberete lahko različne vhodne vire:»usb-1" (vrata USB);»USB-2" (vrata USB);»SD«(kartica SD);»CD" (zvočni CD ali MP3);»AUX-1" (priključek);»aux-2" (priključek); povezava Bluetooth. Opomba: nekateri viri zvoka se zaženejo samodejno, ko so zaznani.»radio«glejte poglavje»avtoradio«v tem dokumentu. Za dostop do želenih zvočnih datotek pritisnite tipko»mediji«in izberite nosilec, ki je povezan s sistemom. Opomba: izberete lahko le nosilce, ki so na voljo. Nosilci, ki niso na voljo, so sive barve. Opomba: sistem ne more brati nekaterih oblik datotek.»fotografije«pritisnite gumb»fotografije«, nato pa izberite povezani vir (kartica SD ali vhod USB) za dostop do fotografij. Sistem predlaga dve vrsti predvajanja: Prikaz fotografije; predvajanje diaprojekcije. Opomba: sistem ne more brati nekaterih oblik datotek. Pritisnite gumb»video«, nato pa izberite povezani vir (kartica SD ali vhod USB) za dostop do videoposnetkov. Za predvajanje videoposnetka izberite videoposnetek, ki si ga želite ogledati. Opomba: sistem ne more brati nekaterih oblik datotek.»nastavitve«v tem meniju lahko nastavite različne funkcije menija»multimedijski sistem«. Za dodatne informacije glejte navodila za uporabo sistema. Predstavitev fotografij in predvajanje videoposnetkov sta možna le pri zaustavljenem vozilu.

9 POSLUŠANJE RADIA 8 DR»Radio«Frekvence Postaje Postaje Kanali Postaje Postaje V glavnem meniju pritisnite»multimedijski sistem«in nato»radio«. IZBIRA FREKVENČNEGA OBMOČJA Izberite želeno frekvenčno območje, tako da pritisnete tipko 4»Frekvenčni pas« Frekvenčni pas Frekvenčni pas 5»AM«in»FM«NAČIN»FREKVENCE«Radijsko postajo ročno iščete tako, da pritisnete zavihek»frekvence«. Na voljo sta dva načina iskanja: ročno iskanje s pritiskanjem na 1 ali 2; polsamodejno iskanje s pritiskanjem na 3 ali 7. NAČIN»POSTAJE«(SAMO FM) Do seznama radijskih postaj dostopate tako, da pritisnete zavihek»postaje«in nato izberete želeno postajo. NAČIN»POSTAJE«Do seznama shranjenih radijskih postaj dostopate tako, da pritisnete zavihek»postaje«in nato izberete želeno postajo. Če želite dodati postajo, ki jo trenutno poslušate, pritisnite in zadržite želeno številko. Opomba: tipka 5 omogoča dostop do možnosti (»Spremeni vir«,»nastavitve«...). S tipko 6 se lahko vrnete na prejšnjo stran. Če želite dodatne informacije, glejte navodila za uporabo sistema.»dr«(digitalni radio) Digitalni radio omogoča večjo izbiro radijskih postaj, boljšo kakovost zvoka in dodatne informacije. NAČIN»KANALI«Ta način vam omogoča, da poslušate radijske postaje, ki so na voljo. Z enega kanala na drugega preklopite s pritiskom na 8 ali 9. NAČIN»POSTAJE«Ta način prikaže seznam radijskih postaj, ki so na voljo. NAČIN»POSTAJE«Glejte zgornji razdelek.

10 VNOS CILJA (1/4) 9 Meni»Navigacija«Na začetnem zaslonu pritisnite»meni«in nato»navigacija«za dostop do naslednjih menijev:»cilj«;»potovalni načrt«;»preberi prometne novice«;»nastavitve zemljevida«;»nastavitve«.»cilj«ta meni ponudi različne načine za vnos cilja.»naslov«v tem meniju lahko vnesete celotni ali delni naslov (država, mesto, ulica in hišna številka ali križišče). Vnos naslova: Izbira kraja A B vnesite ime ali poštno številko želenega kraja s tipkovnico na dotik B. Sistem lahko predlaga več imen krajev na zadevnem območju A; izberite želeni kraj; Uporabite enak postopek pri zaslonih»ulica«in»hišna številka«. Če ne želite vnesti hišne številke ali če sistem vaše številke ne prepozna, lahko določite križišče. Na zaslonu»naslov«pritisnite gumb»križišče«in izberite križišče.»zgodovina«ta meni omogoča izbiro cilja s seznama nazadnje uporabljenih naslovov. Ti naslovi se shranijo samodejno. Kadar želite med vodenjem poiskati nov cilj, ga lahko določite kot etapo, nov cilj ali končni cilj. Prikažite navodila za svoj multimedijski sistem tako, da na zaslonu menija»navigacija«pritisnete gumb pojavnega menija, nato pa pritisnite»uporabniški priročnik«.

11 VNOS CILJA (2/4) 10»Interesne točkedom.najdi na zemljevidu«v tem meniju lahko iščete točke zanimanja. Iščete jih lahko po: imenu; legi (»V mestu«,»blizu zadnjega položaja«,»na poti«...); kategorijah (črpalka, parkirišč, restavracija, nastanitev...). Sistem vam ponudi seznam točk od najbližjih vašemu položaju do najbolj oddaljenih. Ta meni omogoča zagon vodenja proti domu, ki ste ga predhodno določili.»delo«ta meni omogoča zagon vodenja proti kraju dela, ki ste ga predhodno določili. Ta meni omogoča, da določite cilj na zemljevidu. V meniju»navigacija«izberite»cilj«in nato»najdi na zemljevidu«. Pomaknite se po zemljevidu, da postavite kurzor na svoj cilj, nato pa izbiro potrdite s pritiskom na»konč«: sistem izračuna načrt poti. Opomba: izbrani naslov lahko dodate v imenik tako, da v kontekstnem meniju pritisnete gumb»dodaj v imenik«.»adresar«ta meni vam omogoča, da cilj shranite v multimedijski sistem in ga po potrebi izberete (»Dom.«,»Delo«in»Adresar«).»Koordinate«Ta meni omogoča, da z zemljepisno širino in dolžino določite cilj na zemljevidu. Za ponastavitev službenega ali domačega naslova v kontekstnem meniju pritisnite gumb»ponastavi službeni naslov«ali»ponastavi domači naslov«v meniju»adresar«. Če želite ponastaviti vse, v kontekstnem meniju pritisnite gumb»ponastavi«v meniju»nastavitve«.

12 VNOS CILJA (3/4) Najkrajša. Pregled Zemljevid za vodenje 1 Pojdi Nav Glasovno prepoznavanje Z glasovnim upravljanjem sistema lahko vnesete cilj brez delovanja na zaslonu. Pritisnite gumb 1 ter sledite navodilom sistema in navodilom na zaslonu. Potrditev cilja Ko so informacije o vašem cilju vnesene, sistem prikaže povzetek poti za potrditev. Zaslon se deli na dve polji: območje 2 prikazuje uporabljeno metodo za izračun; območje potovanja 3 prikazuje povzetek načrta poti (razdaljo, čas potovanja, promet in omejitve, ki bodo vplivale na vaše potovanje). Ko je izračun končan, sistem prikaže povzetek načrta poti in ponudi tri možnosti:»nazaj«: vrnitev na predhodni zaslon;»pojdi«: vodenje se začne;»možnosti«: izbira, nastavitev ali dodajanje načrta poti v beležko naslovov. Opomba: če izbire ne potrdite, se ta stran zapre po približno desetih sekundah in vodenje se samodejno zažene v privzetem načinu za načrt poti (najhitrejša, najcenejša ali najkrajša pot). NASTAVITVE NAVIGACIJE Različne nastavitve lahko konfigurirate tako, da izberete naslednje bližnjice: 4: omogoča povečavo zemljevida; 5: omogoča, da vklopite ali izklopite navodila za vodenje; 6: omogoča spremembo načina prikaza (2D/3D in 2D sever).

13 VNOS CILJA (4/4) 12 Zemljevid za vodenje Foch Avenue C D E»Pregled«: omogoča prikaz celotne poti na zemljevidu.»možnosti poti«: omogoča spreminjanje vrste ceste, po kateri se želite voziti. V tem meniju lahko določite, da se sistem izogne cestam, za katere je treba plačati cestnino (med računanjem najhitrejše poti). Če posebni dogodki vplivajo na načrt poti, lahko navigacijski sistem predlaga obvoz za skrajšanje časa potovanja, ki ga lahko izberete. Sistem lahko predlaga obvoz ali ga samodejno izbere, odvisno od vaše nastavitve. Nav»NASTAVITVE ZEMLJEVIDAPOTOVALNI NAČRT«Ta meni omogoča dostop do naslednjih funkcij:»uredi pot«: omogoča dodajanje/odstranjevanje etap pri vodenju.»prekliči pot«: omogoča preklic vodenja po poti.»promet na poti«: omogoča dostop do informacij o prometu na poti.»izogibanje«: omogoča, da se izognete določenim vrstam cest, po katerih se ne želite voziti.»preberi PROMETNE NOVICE«Navigacijski sistem prikazuje motnje v prometu: po barvi C (zelena ali rdeča), odvisno od prometnih razmer, in črna za zaprte ceste, s podaljšanjem časa D za zamude zaradi razmer v prometu; s povzetkom razmer v prometu na poti, ki je prikazan v vrstici prometa E.»OBVOZ«To možnost vklopite, da navigacijskemu sistemu omogočite uporabo informacij o prometu za ustrezno preračunavanje načrta poti z upoštevanjem trenutnih razmer v prometu. Ta meni omogoča, da sledite vodenju in poiščete informacije zanj. Pritisnite tipko kontekstnega menija za dostop do naslednjih menijev:»prometna karta«;»možnosti poti«ali»potovalni načrt«:»nastavitve zemljevida«;»kje sem?«ali»gps informacije«;»prekliči pot«. Opomba: s pritiskom kartice lahko prek pojavnega menija dostopate do drugih funkcij in na primer poiščete interesne točke v bližini.

14 TELEFONSKA POVEZAVA BLUETOOTH 13 Meni»Telefon«SEZNANJANJE PRVEGA TELEFONA Če želite uporabljati sistem za prostoročno telefoniranje, seznanite svoj mobilni telefon Bluetooth s sistemom v vozilu. Prepričajte se, da je Bluetooth na vašem mobilnem telefonu vključen in njegovo stanje»viden«. V glavnem meniju vašega sistema: pritisnite»telefon«. Na zaslonu se prikaže sporočilo, ki zahteva seznanitev vašega telefona s sistemom. Pritisnite»Da«. Multimedijski sistem poišče telefone v bližini, ki se lahko vklopijo; izberite svoj telefon; izberite funkcije, ki jih želite seznaniti, za prostoročno upravljanje in/ali»predstavnost«. Vaš telefon je zdaj seznanjen z multimedijskim sistemom. Odvisno od modela in zahteve multimedijskega sistema v telefon vnesite kodo za povezavo Bluetooth, da ga seznanite s sistemom, ali pa potrdite zahtevo za seznanjanje. Vaš telefon lahko prosi za potrditev deljenja stikov, dnevnika klicev in medijev. Sprejmite deljenje, če želite te podatke prenesti v multimedijski sistem. Če želite uporabiti drugačen način seznanjanja, glejte navodila za uporabo sistema. POVEZOVANJE TELEFONA Ko se sistem za prostoročno telefoniranje zažene, išče seznanjene telefone z vključeno tehnologijo Bluetooth v bližini. Sistem samodejno prenese podatke iz zadnjega povezanega telefona (imenik, glasba itd.). Če želite to možnost izključiti, glejte poglavje»klicanje/sprejetje klica«. Opomba: če med povezavo s telefonom poteka klic, se samodejno prenese na zvočnike vozila. Seznam združenih naprav Téléphone de Nicolas Téléphone de Elodie Téléphone de Pierre Téléphone de Sandrine Dodaj napravo SPREMINJANJE POVEZANEGA TELEFONA S sistemom lahko seznanite največ šest mobilnih telefonov, istočasno pa je lahko s sistemom povezan samo eden. Kadar koli se lahko z enim od telefonov povežete ali z njim prekinete povezavo. V ta namen v glavnem meniju: pritisnite»telefon«,»nastavitve«in»seznam združenih naprav«; izberite telefon, ki ga želite priklopiti ali odklopiti. Če vašega telefona ni na seznamu, ga dodajte po navodilih za uporabo sistema. Za podrobnejše informacije o seznamu združljivih telefonov obiščite spletno mesto easyconnect.renault.com. Lahko seznanite dva telefona istočasno: enega za multimedijski sistem, drugega pa za telefonijo.

15 KLICANJE IN SPREJEMANJE KLICEV (1/2) 14 Meni»Telefon««ZGODOVINA KLICEV»»SMS«V glavnem meniju izberite»telefon«. Klic lahko vzpostavite z izborom: stika v možnostih; številke iz zgodovine klicev; tipkovnice za vnos številke.»imenik«ta meni vam omogoča dostopanje do: vseh klicev (dohodnih, izhodnih, neodgovorjenih); dohodnih klicev; neodgovorjenih klicev; izhodnih klicev. Izberite želeni zavihek in pritisnite stik, da začnete s klicanjem. Opomba: na vseh seznamih so stiki prikazani od najnovejšega do najstarejšega. Ta meni vam omogoča ogled sporočil (SMS) ali glasno branje prek sintetizatorja glasu. Dostopate lahko le do sporočil (SMS), ki jih prejmete, ko je telefon povezan z multimedijskim sistemom. Opomba: če želite prek sistema dostopati do sporočil (SMS), dovolite skupno rabo podatkov v telefonu. Opomba: prek multimedijskega sistema je mogoče brati le sporočila SMS. Drugih vrst sporočil ni mogoče brati. Ta meni vam omogoča, da vzpostavite klic z uporabo stikov, ki so že shranjeni v vaš telefon. Izberite stik (če ima stik več številk, izberite tisto, ki jo želite poklicati). Klic se vzpostavi samodejno po pritisku številke stika. Opomba: stiki, shranjeni na kartici SIM, niso vidni. Vidni so samo stiki, shranjeni v telefonu.»kliči ŠTEVILKO«Ta meni vam omogoča vnos številke s številsko tipkovnico. Ko izberete številko, pritisnite»kliči «, da začnete klic. Za podrobnejšo razlago glejte navodila za svoj multimedijski sistem.»odzivnik«ta meni vam omogoča pregled zvočnih sporočil, ki ste jih prejeli na svoj telefon. Vnesite številko telefonskega predala prek menija»nastavitve«in nato prek»nastavitve odzivnika«ob prvi uporabi.

16 KLICANJE IN SPREJEMANJE KLICEV (2/2) 15»NASTAVITVESPREMINJANJE GESLA«Ta možnost vam omogoča spreminjanje gesla za Bluetooth. Prikaže se trenutno geslo. 1 Ta meni omogoča: vklop/izklop Bluetooth ; dostop do seznama seznanjenih naprav; zamenjavo kode za dostop; nastavitev glasnosti različnih zvokov seznanjenega telefona; nastavitev zvočnega telefonskega predala; vklop/izklop samodejne uvrstitve klica na čakanje; vklop/izklop zvonjenja telefona; pridobivanje pomoči za pametni telefon; vklop/izklop načina SMS.»BLUETOOTH «Za vklop/izklop Bluetooth pritisnite»on«/»off«.»seznam ZDRUŽENIH NAPRAV«Dostop do seznama naprav, ki so seznanjene z multimedijskim sistemom, in dodajanje/brisanje naprav.»ravni ZVOKA«Nastavite lahko glasnost zvonjenja in sistema za prostoročno telefoniranje ter občutljivost mikrofona.»nastavitve ODZIVNIKA«Vnesite številko telefonskega predala s številsko tipkovnico in nato pritisnite «Shrani».»SAMODEJNO KLIC NA ČAKANJE«Za vklop/izklop samodejne uvrstitve klica na čakanje pritisnite»on«ali»off«.»pomoč ZA PAMETNI TELEFON«Omogoča dostop do vodnika o uporabi telefona z multimedijskim sistemom.»sms«za vklop/izklop funkcije pritisnite «ON" ali "OFF". Glasovno prepoznavanje Glasovni ukaz lahko uporabite v multimedijskem sistemu ali telefonu za vnos številke ali klicanje stika iz imenika. Pritisnite ali pritisnite in zadržite gumb 2, če želite omogočiti ali onemogočiti glasovno prepoznavanje v multimedijskem sistemu ali v telefonu, če je povezan z multimedijskim sistemom. Po pisku sledite navodilom multimedijskega sistema. 2 Klic lahko sprejmete ali ga končate neposredno s pritiskom gumba 1 upravljalne enote na volanu.

17 VOZILO (1/3) 16 Meni «Vozilo» Ta meni vam omogoča dostop do spodnjih menijev.»osvetlitev PROSTORA«Ta meni omogoča, da prilagodite prostorsko osvetlitev v notranjosti vozila. Na voljo so naslednje nastavitve:»osvetlitev prostora«(»vklopljeno«/«izklopljeno«); Barva prostorske osvetlitve;»intenzivnost«; armaturna plošča in območje potniškega prostora spredaj/zadaj. Opomba: nastavitve niso na voljo, kadar je prostorska osvetlitev izklopljena. Opomba: shranite lahko izbrane nastavitve iz menija»multi-sense«ali»prostorska osvetlitev«glede na opremo vozila.»sedeži«ta meni vam omogoča dostop do spodnjih možnosti.»masaža«v tem meniju lahko nastavite masažno funkcijo na sedežih»voznik«ali»sovoznik«: v načinu vožnja/mirovanje; z želenim programom;»intenzivnost«in»hitrost«. Opomba: kadar sta masažna sedeža izključena, nastavitve niso na voljo. Opomba: nastavitev masaže ni mogoče shraniti.»zlaganje one-touch«število nameščenih sedežev se razlikuje glede na vozilo. Na zaslonu pritisnite na prikaz sedeža ali sedežev, ki ga/jih želite preklopiti, in nato na»zloži«. Pritisnite»Da«za potrditev. Za preklop vseh sedežev pritisnite»vse«in nato»zloži«. Pred preklopom sedežev se prepričajte, da sedeži niso zasedeni. Ta možnost je dostopna le, če je vozilo ustavljeno in varnostni pasovi odpeti.»nastavitve«ta meni omogoča, da prilagodite položaj sovoznikovega in voznikovega sedeža zaradi lažjega dostopa, ko vstopate v vozilo. Na voljo so naslednje nastavitve:»preprost dostop za sovoznika«;»udobje za sovoznika«;»položaj«. Če želite ponastaviti svoje izbire, pritisnite tipko za kontekstni meni in nato»ponastavi«. Ta meni omogoča, da preklopite enega ali vse zadnje sedeže.

18 VOZILO (2/3) 17»MULTI-SENSE«Opomba: za dostop do nastavitev, kjer lahko prilagodite različne načine, se dotaknite sredine zaslona multimedijskega sistema. Opomba: če želite ponastaviti izbrane nastavitve, pritisnite gumb za kontekstni meni in nato»ponastavi«. Ta meni vam omogoča, da prilagodite delovanje nekaterih vgrajenih sistemov. V tem meniju izberite enega ali dva priljubljena načina od petih, prikazanih spodaj:»comfort«;»sport«;»eco«;»neutral«;»perso«. Če želite nastaviti izbrani način, pritisnite tipko za kontekstni meni in nato»konf. trenutnega načina «. Glede na izbrani način se vam prikažejo vrednosti parametrov, ki jih je mogoče prilagoditi:»krmiljenje«;»4control«;»vzmetenje«;»pogonski skolop«;»temperaturno udobje«;»zaslon«;»zasnova zvoka motorja«;»osvetlitev prostora«;»sporočilo za voznika«.»pomoč PRI VOŽNJI«Ta meni omogoča dostop in nastavitev naslednjih elementov:»opozorilo za zapustitev voznega pasu«;»pomoč za ostajanje na pasu«;»nast. opoz. za zapus. voz. pasu«; nastavitve za»pomoč za ohranjanje voznega pasu«;»opozorilo za razdaljo«;»aktivno zaviranje«;»opozorilo o mrtvem kotu«;»nastavitve opozorila za hitrost«;»upravljanje vleke«;»samodejne dolge luči«. Za prikaz predstavitvenega videoposnetka načina»multi-sense" pritisnite gumb kontekstnega menija na zaslonu za izbiro načina, nato pa izberite "Vizitka«.»POMOČ PRI PARKIRANJU«Ta meni omogoča dostop in nastavitev naslednjih elementov:»zaznavanje ovir«;»vzvratna kamera«;»pomoč pri parkiranju«.»zaznavanje ovir«ta meni izberite za nastavitev različnih možnosti, povezanih z zaznavanjem ovir.»vzvratna kamera«ta meni izberite za nastavitev različnih možnosti za kamero za vzvratno vožnjo.

19 VOZILO (3/3) 18 «Pomoč pri parkiranju» Izberite ta meni za konfiguracijo možnosti, povezanih s funkcijo»pomoč pri parkiranju«.»driving ECO2«S tem menijem lahko ocenite svoj slog vožnje.»računalnik V VOZILU«Ta meni vam omogoča dostop do informacij o vaši poti.»kakovost zraka«v tem meniju si lahko ogledate grafični prikaz kakovosti zunanjega zraka in vklopite/izklopite cikel odstranjevanja vonjav.»tlak V PNEVMATIKAH«Ta meni omogoča, da ste obveščeni, če je tlak v pnevmatikah prenizek ali če prihaja do puščanja. Za zagon ponastavitve pritisnite»ponastavitev«. Na zaslonu se prikaže potrditveno sporočilo.»uporabniške NASTAVITVE«Ta meni omogoča, da vklopite/izklopite naslednje možnosti: odklepanje samo voznikovih vrat; samodejno zaklepanje vrat med vožnjo; funkcija za prostoročno telefoniranje; glasnost utripalk (pritisnite»+«ali»-«); notranji zvok dobrodošlice; zunanja dobrodošlica; samodejna osvetlitev; brisalec zadnjega stekla (če je vklopljena vzvratna prestava); nastavitev parametrov za indikator načina vožnje na instrumentni plošči;... Če želite ponastaviti svoje podatke, pritisnite tipko za kontekstni meni in nato»ponastavi«. Glejte navodila za svoj multimedijski sistem tako, da na zaslonu menija»vozilo«pritisnete gumb pojavnega menija, nato pa pritisnite»uporabniški priročnik«. Vrstni red prikazovanja menijev je lahko drugačen.

20 STORITVE 19»AplikacijeR-LINK STORE««ZASEBNOST» Ta storitev omogoča dostop do storitev, opisanih v nadaljevanju. V glavnem meniju pritisnite»aplikacije«. Nekatere storitve so v preizkusnem obdobju dostopne brezplačno. Naročnino lahko podaljšate prek spletnega mesta www. myrenault.com ali pa neposredno iz vozila prek trgovine R-Link Store. Ta meni omogoča nakup aplikacij, funkcij in storitev neposredno iz vašega vozila prek varnega spletnega sistema. Opomba: dostop do trgovine R-Link Store je na voljo le, če so storitve vklopljene in vozilo miruje. OPOMBA: Za več informacij obiščite spletno mesto (odvisno od države). Ta meni omogoča vklop/izklop skupne rabe podatkov. Opomba: izklop tega menija lahko povzroči nepravilno delovanje nekaterih aplikacij. MY Renault je aplikacija za pametne telefone, ki vam omogoča prejemanje informacij o vašem vozilu.»moje APLIKACIJE«Ta storitev omogoča vpogled v nameščene aplikacije. Pritisnite»Moje aplikacije«in nato ikono želene aplikacije, da jo zaženete. Opomba: aplikacijo odstranite tako, da pritisnete gumb za kontekstni meni in nato»organiziranje aplikacij«. Pritisnite»x«na zgornji desni strani aplikacije, ki jo želite odstraniti.»upravitelj APLIKACIJ«Ta storitev omogoča upravljanje aplikacij in prikaže informacije o aplikacijah, nameščenih v multimedijskem sistemu. Opomba: če želite zaustaviti aplikacijo, ki se izvaja, jo izberite in nato pritisnite»ustavi«na dnu zaslona.»android Auto "/"Carplay ": pametni telefon priključite v vhod USB v vašem vozilu in dostopajte do aplikacij v vašem pametnem telefonu prek multimedijskega sistema. Za navodila za multimedijski sistem odprite meni»aplikacije«in izberite»uporabniški priročnik«.

21 NASTAVITVE SISTEMA (1/3) 20 Meni»SistemPROFIL UPORABNIKAZASLON«V glavnem meniju pritisnite»sistem«, če želite dostopati do spodnjih nastavitev. Opomba: če želite dostopati do virtualnih navodil za sistem, pritisnite gumb za kontekstni meni in nato»uporabniški priročnik«.»začetna STRAN«V tem meniju lahko konfigurirate začetni zaslon. V zgornjem delu zaslona se za predogled vaše izbire prikažejo tri začetne strani, ki so na voljo. Pripomočki, ki so na voljo, so na spodnjem delu zaslona in so lahko prikazani na več straneh. Za dodajanje ali brisanje pripomočkov glejte razdelek»prva uporaba«v tem priročniku. V tem meniju lahko izberete uporabniški profil za sistem. Gumb za kontekstni meni omogoča: preimenovanje profila; zamenjavo fotografije za profil; podvojitev profila; ponastavitev profila. V uporabniškem profilu se shranijo naslednji parametri: jezik sistema; izbrana enota razdalje; konfiguracija začetne strani; prednastavljene radijske postaje; zgodovina navigacije; priljubljene navigacije; parametri zaupnosti. In nastavitve: prikazovalnika;»multi-sence«; prostorske osvetlitve; izbrana enota razdalje; položaj voznikovega sedeža; položaj vzvratnih ogledal. V tem meniju lahko dostopate do spodnjih podatkov.»osrednji zaslon«v tem meniju lahko spreminjate videz zaslona multimedijskega sistema. Izberite želeno temo in nato nastavite njeno svetlost s pritiskom na»+«ali»-«. Opomba: način»način dnevne zatemnitve«je izključen ponoči in način»način nočne zatemnitve«je izključen podnevi.

22 NASTAVITVE SISTEMA (2/3) 21»Instrument plošča«v tem meniju lahko spreminjate videz instrumentne plošče. Izberite slog med štirimi slogi, ki vam jih ponuja sistem, in nato nastavite»način nočne zatemnitve«s pritiskom na»+«ali»-«. Opomba: funkcija»način nočne zatemnitve«se aktivira samo, če so luči vklopljene. Opomba: te nastavitve so na voljo, če je funkcija»prosojen zaslon«vključena in motor teče.»zatemnitev«ta meni omogoča nastavitev osvetlitve instrumentne plošče, multimedijskega zaslona in prikazovalnika na vetrobranskem steklu. opozorilo za skrenitev z voznega pasu; glasovno upravljanje. Opomba:»0«= nastavitev na nemo. «JEZIK» V tem meniju lahko izberete jezik, ki ga bo uporabljalo vozilo. Izberite želeni jezik.»prosojen zaslon«ta meni omogoča nastavitev naslednjih parametrov: vklop ali izklop funkcije»prosojen zaslon«; vklop ali izklop samodejnega uravnavanja svetlosti; jakost svetlosti zaslona; višina prikazovalnika na vetrobranskem steklu.»glasnost«v tem meniju lahko nastavite glasnost naslednjih parametrov s pritiskom na»+«ali»-«: glasnost glavnega zvoka; zvonjenje telefona; telefonski pogovor; navigacijski sistem, opozorilni zvoki; zvok tipk; indikator glasnosti: zaznava ovire;»tipkovnica«v tem meniju lahko izberete vrsto virtualne tipkovnice, ki jo uporablja sistem (»azerty«,»qwerty«,»qwertz«...). Glejte navodila za svoj multimedijski sistem tako, da na zaslonu menija»sistem«pritisnete gumb pojavnega menija, nato pa pritisnite»uporabniški priročnik«.

23 NASTAVITVE SISTEMA (3/3) 22»DATUM IN ČASSISTEMSKE INFORMACIJEVMESNIK ZA PAMETNI TELEFON«V tem meniju lahko ročno nastavite parametre sistemske ure in obliko njenega prikaza. Priporočljivo je, da ohranite samodejno nastavitev. Ta meni omogoča vpogled v različne informacije o sistemu (različica programske opreme, informacije o navigaciji, trenutni jezik, licenca itd.). V tem meniju si lahko ogledate»android Auto «/»CarPlay «(»Samodejni zagon«za telefon in»android Auto «/»CarPlay Vodnik«za aplikacije).»enote«v tem meniju lahko izberete enoto razdalje (»km«ali»milje«).»glasovno UPRAVLJANJE«V tem meniju lahko izbirate, ali bo sistem uporabljal moški ali ženski glas.»vrstica S PREDLOGI«Ta meni omogoča prikaz obvestil med vožnjo. Ta obvestila lahko omogočite ali onemogočite, navedena pa so po kategorijah (»Obvestil«,»Navigacija«,»Večpredstavnost«,»Telefon«itd.). Opomba: ko je funkcija»obvestila«izklopljena, so vse zgornje podkategorije samodejno izklopljene.»splošna PONASTAVITEV«Ta funkcija vam omogoča, da povrnete sistem na tovarniške nastavitve. Vsi podatki, aplikacije in konfiguracija se izbrišejo. Ponastavitev potrdite s pritiskom na»da«. Če želite več informacij, glejte navodila za uporabo multimedijskega sistema. Opomba:če želite obnoviti svoje aplikacije, sinhronizirajte sistem s trgovino R-Link Store. Večje aplikacije se lahko obnovijo izključno prek računalnika, povezanega s trgovino R-Link Store. Vrstni red prikazovanja menijev je lahko drugačen.

24 ( ) Renault s.a.s. Société par Actions Simplifiée au capital de / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt R.C.S. Nanterre SIRET / Tél. : RP R 02/2019 Edition slovène à ríòîä MR

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI Canyon multimedijski MP3 predvajalnik Artikel: CNR-MPV2 Opozorilo: Pred uporabo pozorno preberite navodila za uporabo. Podrobna navodila se nahajajo na priloženem CD mediju. Opozorilo: Pred uporabo napolnite

Prikaži več

CD190/195 Slovenian Quick start guide

CD190/195 Slovenian Quick start guide Registrirajte izdelek in pridobite podporo na www.philips.com/welcome CD190 CD195 Vodnik za hiter začetek 1 Povezava z drugimi napravami 2 Začetek uporabe 3 Uporaba Pomembna varnostna navodila Uporabljajte

Prikaži več

TomTom VIA

TomTom VIA TomTom VIA Uporabniški priročnik 17.1 Contents Pozdravljeni v navigaciji s TomTomom 7 Kaj je novega 8 Novo v tej izdaji... 8 Videodelavnice... 9 Začetek uporabe 10 Namestitev v avtomobil...10 Postavitev

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

MT40X Kratka navodila

MT40X Kratka navodila MT40X Kratka navodila Spoznajte svojo uro Kamera Mikro vrata USB Tipka za vklop/ izklop Reža kartice SIM 2 Tipka za vklop/izklop Pritisnite in zadržite 3 sekunde za vklop. Pritisnite in zadržite 3 sekunde,

Prikaži več

Safety and Regulatory Information

Safety and Regulatory Information WayteQ GPS Navigacija X980BT Navodila za uporabo Slovenska verzija Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje z uporabo WAYTEQ izdelkov! WAYTEQ si pridružuje pravico do končne verzije navodil za uporabo.

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 132 63 11 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 63 11 KAZALO UVOD...3 VSEBINA PAKETA...3 SESTAVNI

Prikaži več

Infotainment system Movano-B, v.17 (rev 3), sl-SI (Work nr: PP A_50)

Infotainment system Movano-B, v.17 (rev 3), sl-SI (Work nr: PP A_50) Navodila za uporabo Infotainment sistema Vsebina Uvod... 4 Radio... 49 CD predvajalnik... 58 AUX vhod... 63 USB vhod... 65 Bluetooth glasba... 69 Zunanje naprave... 75 Vodenje... 77 Glasovno vodenje...

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi AC750 Model EX3800 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf Navodila za uporabo MT40X Vsebina 1 1 Glej pregled... 1 Tipka za vklop/izklop... 1 2 2 Odstranite trakove... 2 Pripenjanje novih trakov... 3 3 3... 3... 4 Vklop ure... 4... 4 Jezik... 4 4 5 5 5 6 6 7...

Prikaži več

Adaptive Sound Technology Dodatek

Adaptive Sound Technology Dodatek Adaptive Sound Technology Dodatek Prva namestitev televizorja Sistem je opremljen s funkcijo Adaptive Pregled prve namestitve Sound Technology, ki omogoča optimalno doživetje zvoka pri postavitvi več zvočnikov,

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INTRANET - DETEKTIV Detektivska zbornica Republike Slovenije Pozdravljeni, v kratki predstaviti in navodilih za delo z intranet sistemom Detektiv. Intranet članom Detektivske zbornice RS omogoča, da: -

Prikaži več

BDV-N890W/BDV-N790W

BDV-N890W/BDV-N790W Sistem za domači kino s predvajalnikom Blu-ray Disc /DVD BDV-N890W BDV-N790W SI Začnite tukaj Kratka navodila za postavitev in uporabo BDV-N790W BDV-N890W 1 Vsebina embalaže/nastavitev zvočnikov BDV-N890W

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini snemalnik

Navodila za uporabo Mini snemalnik Navodila za uporabo Mini snemalnik www.spyshop.eu Pred vami so navodila za pravilno uporabo mini snemalnika in opis funkcionalnosti. Lastnosti snemalnika: Naziv Mere Teža Kapaciteta spomina Snemanje Format

Prikaži več

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

Infotainment system Movano-B, v.13 (rev 2), sl-SI (Work nr: PP-96964A_50)

Infotainment system Movano-B, v.13 (rev 2), sl-SI (Work nr: PP-96964A_50) MOVANO / VIVARO Navodila za uporabo Infotainment sistema Vsebina Uvod... 4 Radio... 50 CD predvajalnik... 59 AUX vhod... 64 USB vhod... 66 Bluetooth glasba... 70 Zunanje naprave... 76 Vodenje... 78 Glasovno

Prikaži več

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: +386 1 729 6 460 Faks.: +386 1 729 6 466 www.nevtrin.si info@elektrina.si USB RFID READER Navodila za uporabo?

Prikaži več

Sledilna ploščica in tipkovnica Uporabniški priročnik

Sledilna ploščica in tipkovnica Uporabniški priročnik Sledilna ploščica in tipkovnica Uporabniški priročnik Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je zaščitena blagovna znamka družbe Microsoft Corporation v ZDA. Informacije v tem

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik CNR-BTU3 Bluetooth vmesnik A. Vsebina pakiranja Bluetooth USB Adapter Bluetooth programska oprema in CD z gonilniki Navodila za uporabo in CD 1. Namestitev Bluetooth programske opreme za Windowse 1. Vstavite

Prikaži več

Kazalne naprave in tipkovnica Uporabniški priročnik

Kazalne naprave in tipkovnica Uporabniški priročnik Kazalne naprave in tipkovnica Uporabniški priročnik Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je zaščitena blagovna znamka družbe Microsoft Corporation v ZDA. Opomba o izdelku V

Prikaži več

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 121 84 31 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Plantronics K100 Bluetooth prostoročni sistem, črn, Bluetooth prostoročni sistem (čas pogovora, 360 ur 83900-05)

Prikaži več

Linksys PLEK500 User Guide

Linksys PLEK500 User Guide Uporabniški priročnik Linksys PLEK500 Omrežni vmesnik Powerline Vsebina Pregled............... 2 Funkcije..................... 2 Kako deluje omrežje Powerline 3 Primer namestitve 3 Namestitev omrežja Powerline.....

Prikaži več

Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike

Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike Kazalne naprave in tipkovnica Vodnik za uporabnike Avtorske pravice 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je v ZDA zaščitena blagovna znamka družbe Microsoft Corporation. Informacije v

Prikaži več

SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0

SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0 SM-G318H/DS SM-G318H Navodila za uporabo Slovenian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Preberi najprej Uvod 6 Vsebina paketa 7 Postavitev naprave 9 Uporaba kartice SIM ali USIM in baterije 15 Uporaba

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Uporaba storitve Office 365 v napravi iphone ali ipad Priročnik za hiter začetek dela Ogled e-pošte Nastavite napravo iphone ali ipad tako, da boste lahko pošiljali in prejemali e-pošto iz računa v storitvi

Prikaži več

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 1.0. Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 Vsebina Varnost 4 Hitri začetek 5 Tipke in deli 5 Tipke za pomik nazaj, zagon in iskanje 5 Predeli z antenami 6

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja.

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. www.samsungmobile.com Printed in Korea Code No.:GH68-27763A

Prikaži več

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski naslov: podpora@coks.si

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Nameščanje programa Samsung Kies (PC Sync) 1. S spletnega

Prikaži več

SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0

SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0 SM-G925F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Vsebina paketa 6 Postavitev naprave 8 Kartica SIM ali USIM 10 Baterija 15 Vklop ali izklop naprave

Prikaži več

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Pridržujemo si pravico do sprememb tehničnih podatkov, podatkov o lastnostih izdelkov in njihovi uporabi, ki jih navaja ta priročnik, brez predhodnega obvestila. Različica

Prikaži več

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom www.spyshop.eu Izdelku so priložena navodila v angleščini, ki poleg teksta prikazujejo tudi slikovni prikaz sestave in delovanja izdelka. Lastnosti

Prikaži več

ISOFT , računalniški inženiring

ISOFT , računalniški inženiring ISOFT, računalniški inženiring Marko Kastelic s.p. Sad 2, 1296 Šentvid pri stični Spletna stran podjetja:http://www.isoft.si podjetja ISOFT Spletna stran sistema sledenja vozil track.si: http://www.track.si

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Namestitev Samsung Kies (PC Sync) 1. Prenesite najnovejšo

Prikaži več

B5310-SL.book

B5310-SL.book Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vaš telefon. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. World Wide Web http://www.samsungmobile.com Printed

Prikaži več

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd 10028194 10029391 CS Timer 6 Spoštovani kupci, Čestitamo Vam za nakup. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi in uporabi, da bi ste izognili tehničnim poškodbam. Za

Prikaži več

innbox_f60_navodila.indd

innbox_f60_navodila.indd Osnovna navodila Komunikacijski prehod Innbox F60 SFP AC Varnostna opozorila Pri uporabi opreme upoštevajte naslednja opozorila in varnostne ukrepe. Da bi v največji meri izkoristili najnovejšo tehnologijo

Prikaži več

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide Navodila za namestitev kompleta Powerline Nano500 XAVB5101 2012 NETGEAR, Inc. Vse pravice pridržane. Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno reproducirati, prenašati, prepisovati, shranjevati v sistemu

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL

Priročnik za uporabo Nokia Lumia Izdaja SL Priročnik za uporabo Nokia Lumia 625 1.0. Izdaja SL Ššš... Ta priročnik še ni vse... V telefonu najdete priročnik za uporabo vedno z vami in na voljo, ko ga potrebujete. Na začetnem zaslonu odrinite v

Prikaži več

GT-E2550 Navodila za uporabo

GT-E2550 Navodila za uporabo GT-E2550 Navodila za uporabo Uporaba priročnika Ta uporabniški priročnik je izdelan tako, da vas vodi skozi funkcije in možnosti vašega mobilnega telefona. Za hiter začetek preberite»predstavitev mobilnega

Prikaži več

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364

ASUS Miracast Dongle E-priročnik SL9364 E-priročnik SL9364 SL9364 Revidirana izdaja V2 Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO myphone TANGO

NAVODILA ZA UPORABO myphone TANGO NAVODILA ZA UPORABO myphone TANGO Številka LOT: 201710 Ustvarjamo za vas Hvala, ker ste izbrali napravo myphone Tango. Prosimo pozorno preberite Navodila za uporabo. Brez pisne privolitve proizvajalca,

Prikaži več

Priročnik za uporabnika SLO _09

Priročnik za uporabnika SLO _09 24849802-04_09 KAZALO SPLOŠNE INFORMACIJE................................................................. Pag. 4 Tehnične značilnosti.................................................................................

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.:

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 75 31 33 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: 75 31 33 KAZALO 1. PRIKLOP STROJNE OPREME...3 2. KONFIGURACIJA

Prikaži več

SM-J415FN SM-J415FN/DS Navodila za uporabo Slovenian. 09/2018. Rev.1.0

SM-J415FN SM-J415FN/DS Navodila za uporabo Slovenian. 09/2018. Rev.1.0 SM-J415FN SM-J415FN/DS Navodila za uporabo Slovenian. 09/2018. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 6 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 9 Postavitev naprave in funkcije 12 Baterija

Prikaži več

PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnos

PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnos PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X5.2015 / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnosti predmet sprememb! 1 Predstavitev Zahvaljujemo se

Prikaži več

VHF1-VHF2

VHF1-VHF2 VHF BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET VHF1: 1 CHANNEL VHF2: 2 CHANNELS NAVODILA ZA UPORABO SLO Hvala, ker ste izbrali naš BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET IBIZA SOUND. Za vašo lastno varnost, preberite ta navodila

Prikaži več

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book

UM_Liquid Z6E_SL_v1.book UPORABNIŠKI PRIROČNIK 2-2016 Vse pravice pridržane Acer Liquid Z6 E Uporabniški priročnik Model: T10 Ta revizija: 12/2016 Registrirajte se za Acer ID in uživajte v odličnih prednostih Na seznamu aplikacij

Prikaži več

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0

SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 SM-G390F Navodila za uporabo Slovenian. 03/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 8 Zadrževanje vode in odpornost na prah 9 Vsebina paketa

Prikaži več

SM-R800 SM-R805F SM-R810 SM-R815F Navodila za uporabo Slovenian. 10/2018. Rev.1.1

SM-R800 SM-R805F SM-R810 SM-R815F Navodila za uporabo Slovenian. 10/2018. Rev.1.1 SM-R800 SM-R805F SM-R810 SM-R815F Navodila za uporabo Slovenian. 10/2018. Rev.1.1 www.samsung.com Vsebina Začetek 6 Več o Galaxy Watch 7 Preberi najprej 11 Postavitev naprave 11 Vsebina paketa 12 Galaxy

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Namestitev Samsung Kies (PC Sync) 1. Prenesite najnovejšo

Prikaži več

docx

docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 139 55 62 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Full HD akcijska kamera Denver ACT-5040W Kataloška št.: 139 55 62 KAZALO UVOD... 3 SISTEMSKE ZAHTEVE... 3 LASTNOSTI

Prikaži več

GT-S6310 Navodila za uporabo

GT-S6310 Navodila za uporabo GT-S6310 Navodila za uporabo www.samsung.com Več o teh navodilih Ta naprava ponuja visoko kakovostno mobilno komunikacijo in zabavo s pomočjo visokih standardov in tehnološkega znanja družbe Samsung. Ta

Prikaži več

SM-G935F Navodila za uporabo Slovenian. 02/2016. Rev.1.0

SM-G935F Navodila za uporabo Slovenian. 02/2016. Rev.1.0 SM-G935F Navodila za uporabo Slovenian. 02/2016. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 6 Vsebina paketa 7 Postavitev naprave 9 Baterija 15 Kartica SIM ali USIM (kartica nano-sim) 17

Prikaži več

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI IZUM, 2015 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Uporaba tiskalnika...

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO 2 delni komplet PMR radijskih postaj Midland M48 S Kataloška

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO 2 delni komplet PMR radijskih postaj Midland M48 S Kataloška SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 121 41 10 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO 2 delni komplet PMR radijskih postaj Midland M48 S Kataloška št.: 121 41 10 KAZALO GLAVNE ZNAČILNOSTI...3 VSEBINA

Prikaži več

SM-G930F Navodila za uporabo Slovenian. 02/2016. Rev.1.0

SM-G930F Navodila za uporabo Slovenian. 02/2016. Rev.1.0 SM-G930F Navodila za uporabo Slovenian. 02/2016. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 6 Vsebina paketa 7 Postavitev naprave 9 Baterija 15 Kartica SIM ali USIM (kartica nano-sim) 17

Prikaži več

Navodilo Telemach

Navodilo Telemach Nastavitve za: MOJ TELEMACH Registracija: Na spletni strani Moj Telemach (http://moj.telemach.si) se pomaknite na spodnji del strani in pritisnite gumb REGISTRIRAJ SE. 1. korak Odpre se novo okence, kamor

Prikaži več

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI Bluetooth Dongle Artikel: CN-BTU4 NAVODILA v1.0 Sistemske zahteve Zahteve za PC: - Proc.: Intel Pentium III 500MHz or above. - Ram: 256MB ali več. - Disk: vsaj 50MB. - OS: Windows 98SE/Me/2000/XP - Prost

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi

NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugi NAVODILA ZA UPORABO Smart watch JW018 POZOR! Ura vsebuje magnetne sestavine. Osebe z vgrajenim srčnim spodbujevalnikom (pacemaker) ali kakršnimi drugimi elektromagnetnimi aparati ne smejo uporabljati tega

Prikaži več

Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo

Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Navodila za uporabo Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu- Chek Connect Pregled Aplikacija za vodenje sladkorne bolezni Accu-Chek Connect (v nadaljevanju:

Prikaži več

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app Uporabniški račun V aplikacijo se je treba prijaviti z uporabniškim računom. Ob prvem zagonu vas bo aplikacija pozvala k registraciji (sign up) ali prijavi (sign

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 1

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 1 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 105 06 50 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 105 06 50 KAZALO 1. VSEBINA PAKETA...3 2. SESTAVNI DELI

Prikaži več

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 101353 www.conrad.si TFA LT-102 VBODNI TERMOMETER Št. izdelka: 101353 1 KAZALO 1 LASTNOSTI...3 2 LCD ZASLON...3 3 ZAČETEK OBRATOVANJA...3 4 UPRAVLJANJE...4

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx NAVODILA ZA UPORABO VODILO CCM-18A/N-E (K02-MODBUS) Hvala ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shranite za prihodnjo rabo. Vsebina

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802

ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802 ASUS Tablet PRIROČNIK ZA UPORABO SL8802 SL8802 Prva izdaja Januar 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano,

Prikaži več

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah O opozorilih OPOZORILO: OPOZORILO označuje možnost poškodb lastnine, telesnih poškodb ali smrti. Dell Vostro 430 List s tehničnimi informacijami o nastavitvi in funkcijah Pogled s sprednje in zadnje strani

Prikaži več

Uporabniški priročnik

Uporabniški priročnik Uporabniški priročnik Vsebina Razburljive funkcije Nova naprava Poteze in delovanje Začetni zaslon VoLTE: Istočasno izvajajte klic in uporabljajte podatke 1 Očistite pomnilnik za hitrejše delovanje 1 Konfiguracija

Prikaži več

SM-J330FN SM-J530F SM-J530F/DS SM-J730F/DS Navodila za uporabo Slovenian. 06/2017. Rev.1.0

SM-J330FN SM-J530F SM-J530F/DS SM-J730F/DS Navodila za uporabo Slovenian. 06/2017. Rev.1.0 SM-J330FN SM-J530F SM-J530F/DS SM-J730F/DS Navodila za uporabo Slovenian. 06/2017. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 5 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 8 Vsebina paketa 9 Postavitev

Prikaži več

GT-I8150 Navodila za uporabo

GT-I8150 Navodila za uporabo GT-I850 Navodila za uporabo Uporaba priročnika Zahvaljujemo se vam za nakup mobilne naprave Samsung. Telefon vam ponuja visokokakovostno mobilno komunikacijo in zabavo na podlagi izjemne tehnologije in

Prikaži več

Spoznajmo PowerPoint 2013

Spoznajmo PowerPoint 2013 Spoznajmo PowerPoint 2013 13 Nova predstavitev Besedilo v predstavitvi Besedilo, ki se pojavlja v predstavitvah lahko premaknemo kamorkoli v diapozitivu. Kadar izdelamo diapozitiv z že ustvarjenimi okvirji

Prikaži več

DVB-T2 Tuner sl Navodila za uporabo

DVB-T2 Tuner sl Navodila za uporabo DVB-T2 Tuner 7 620 320 031 sl Navodila za uporabo 2 1 2 8 7 3 6 4 5 7 620 320 031 06.2019 Kontrolniki sl 3 1 Tipka za stanje pripravljenosti Preklapljanje med normalnim delovanjem in stanjem pripravljenosti

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 59 56 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Mini prenosni zvočnik Technaxx MusicMan Giant Soundstation Kataloška št.: 59 56 58 Izjavo o skladnosti te naprave

Prikaži več

Nokia Lumia Priročnik za uporabo

Nokia Lumia Priročnik za uporabo Priročnik za uporabo Nokia Lumia 620 4.0. Izdaja SL Ššš... Ta priročnik še ni vse... V telefonu najdete priročnik za uporabo vedno z vami in na voljo, ko ga potrebujete. Na začetnem zaslonu odrinite v

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 58 86 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Spajkalna postaja digitalna 80 W Ersa i- CON pico +150 do +450 C Kataloška št.: 58 86 58 Kazalo 1. Dodatki. 2 2.

Prikaži več

Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefo

Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefo Poročilo za 1. del seminarske naloge- igrica Kača Opis igrice Kača (Snake) je klasična igrica, pogosto prednaložena na malce starejših mobilnih telefonih. Obstaja precej različic, sam pa sem sestavil meni

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 122383 www.conrad.si ROČNI OSCILOSKOP VELLEMAN HPS140 Št. izdelka: 122383 1 KAZALO 1 MED UPORABO... 3 2 LASTNOSTI IN TEHNIČNI PODATKI... 3 3 OPIS SPREDNJE

Prikaži več

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informacije v tem priročniku se lahko spremenijo brez prejšnjega obvestila. Edine garancije za HP-jeve

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev TIK terminal nima povezave s strežnikom Ob vpisu v TIK Admin se pojavi napis ni povezave s strežnikom Na terminalu je ikona 1. preverimo ali je pravilno nastavljen IP strežnika 1. Preverimo datoteko TIKSAdmin.INI

Prikaži več

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 91 60 80 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO USB digitalni zvočniki Logitech S-150 Kataloška št.: 91 60 80 KAZALO 1. VARNOSTNI NAPOTKI... 3 2. NASTAVITEV VAŠIH

Prikaži več

LC-40/46/52/60LE8xx Operation-Manual Skype SI

LC-40/46/52/60LE8xx Operation-Manual Skype SI Dobrodošli v storitvi Skype S storitvijo Skype lahko na svojem televizijskem sprejemniku AQUOS uživate v širokozaslonskih video klicih. Ustvarjanje računa Skype ter glasovni in videoklici od enega do drugega

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Slovenian. 03/2019. Rev.1.0

NAVODILA ZA UPORABO SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Slovenian. 03/2019. Rev.1.0 NAVODILA ZA UPORABO SM-G970F/DS SM-G973F/DS SM-G975F/DS Slovenian. 03/2019. Rev.1.0 www.samsung.com Vsebina Osnove 4 Preberi najprej 7 Primeri pregrevanja naprave in rešitve 11 Postavitev naprave in funkcije

Prikaži več

KRMILNA OMARICA KO-0

KRMILNA OMARICA KO-0 KOTLOVSKA REGULACIJA Z ENIM OGREVALNIM KROGOM Siop Elektronika d.o.o., Dobro Polje 11b, 4243 Brezje, tel.: +386 4 53 09 150, fax: +386 4 53 09 151, gsm:+386 41 630 089 e-mail: info@siopelektronika.si,

Prikaži več

Vedno smo vam pripravljeni pomagati Registrirajte izdelek in pridobite podporo na Imate vprašanje? Obrnite se na Philips XL490

Vedno smo vam pripravljeni pomagati Registrirajte izdelek in pridobite podporo na   Imate vprašanje? Obrnite se na Philips XL490 Vedno smo vam pripravljeni pomagati Registrirajte izdelek in pridobite podporo na www.philips.com/support Imate vprašanje? Obrnite se na Philips XL490 XL495 Uporabniški priročnik Vsebina 1 Pomembna varnostna

Prikaži več

GT-P7500 Navodila za uporabo

GT-P7500 Navodila za uporabo GT-P7500 Navodila za uporabo Uporaba tega priročnika Čestitamo vam za nakup tabličnega računalnika Samsung P7500. Ta zmogljiva naprava, ki jo lahko vzamete povsod s seboj, vam z nepotratno, zelo prilagodljivo

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 44 84 98 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth naprava za prostoročno telefoniranje Jabra Drive Kataloška št.: 44 84 98 KAZALO Najlepša hvala... 2 Vaša

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 343712 www.conrad.si RADIO BUDILKA SANGEAN RCR-3 Št. izdelka: 343712 1 KAZALO 1 POMEMBNI VARNOSTNI NAPOTKI...3 2 UPRAVLJALNI ELEMENTI...4 3 LCD ZASLON...6

Prikaži več

ASUS Tablet e-priročnik

ASUS Tablet e-priročnik ASUS Tablet e-priročnik SL10044 Januar 2015 Prva izdaja INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno, prepisano,

Prikaži več

Sony Mobile Communications AB

Sony Mobile Communications AB Navodila za uporabo Xperia Z3 D6603/D6653 Kazalo Uvod...6 O teh navodilih za uporabo...6 Pregled...6 Sestavljanje...7 Prvi zagon naprave...9 Zakaj potrebujem Google Račun?...10 Polnjenje naprave...10 Osnove...12

Prikaži več

ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815

ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815 ASUS Tablet E-PRIROČNIK SL8815 SL8815 Prva izdaja Lahko 2014 INFORMACIJE O AVTORSKIH PRAVICAH Nobeno od teh navodil, vključno s proizvodi in programi, ki so tu opisani, ne sme biti kopirano, preneseno,

Prikaži več

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011 ta Veleprodaja Maloprodaja Storitve Računovodstvo Proizvodnja Gostinstvo Turizem Hotelirstvo Ticketing CRM Internetna trgovina Izdelava internetnih strani Grafično oblikovanje NOVOSTI IN NASVETI ZA DELO

Prikaži več

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja

Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja Možno je, da nekateri podatki v tem priročniku ne veljajo za vašo napravo. To je odvisno od nameščene programske opreme in vašega omrežnega operaterja. Nameščanje programa Kies (PC Sync) 1. Prenesite najnovejšo

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka:

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka: SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 860750 www.conrad.si HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka: 860750 1 AKCIJSKA KAMERA XTC 200 Zahvaljujemo se vam za nakup akcijske kamere

Prikaži več