POJASNILO št. 2 k razpisni dokumentaciji: Vzpostavitev, razvoj in vzdrževanje kadrovskega informacijskega sistema (int. ev. št.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "POJASNILO št. 2 k razpisni dokumentaciji: Vzpostavitev, razvoj in vzdrževanje kadrovskega informacijskega sistema (int. ev. št."

Transkripcija

1 DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI d.d. POJASNILO št. 2 k razpisni dokumentaciji: Vzpostavitev, razvoj in vzdrževanje kadrovskega informacijskega sistema (int. ev. št /2019) Ljubljana, december 2019

2 V skladu z določili razpisne dokumentacije in Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/2015 in 14/2018; v nadaljevanju ZJN-3) vam posredujemo pojasnilo številka 2 za javno naročilo»vzpostavitev, razvoj in vzdrževanje kadrovskega informacijskega sistema«(int. ev. št /2019). Pojasnilo številka 2: Vprašanje 1: V vaši dokumentaciji (točka 2.6.) je zapisano, da mora vodja oceniti napredek po izobraževanju, kako delavec uporablja znanje. Ali je to lahko ocena napredka v kompetenci, ki jo izobraževanje podpira? Odgovor 1: V tem delu je lahko ocena izboljšanja kompetence zaposlenega oz. lahko je tudi ocena vodje ali je zaposleni osvojil npr. določeno zakonodajno novost in uspešno uporablja v delovnem procesu. Vprašanje 2: Kaj upoštevate v vašem podjetju kot merila za napredovanje (točka 2.5.)? Odgovor 2: Ločimo pogoje za napredovanje, ki so odvisni od obdobja od zadnjega napredovanja, ki mora poteči, da lahko delavec ponovno napreduje ter ocene delovne uspešnosti (skupne in posamične ocene) v določenem ocenjevalnem obdobju za napredovanje. V kolikor delavec te pogoje izpolni, je v odvisnosti od razpoložljivih finančnih sredstev predlagatelju napredovanja/vodji na voljo 7 različnih meril (ki so določena z internim aktom naročnika) na podlagi katerih lahko delavec napreduje (1 ali 2 plačilna razreda). Vprašanje 3: Prosimo za točno informacijo, kakšno bo trajanje tega projekta: ali govorimo o 1 letu uvedbe in potem še 2 leti vzdrževanja skupno torej 3 leta projekta? Ali govorimo o 2 letih projekta, torej se vzdrževanje začne ob namestitvi rešitve/prvega modula? Odgovor 3: V skladu s 5. členom pogodbe se pogodba sklepa za 24 mesecev. Pogodbene obveznosti iz naslova vzdrževanja se začnejo izpolnjevati ob podpisu primopredajnega zapisnika, ki se podpiše ob predaji sistema z vsemi zahtevanimi funkcionalnostmi v uporabo naročniku. Vprašanje 4.1: V razpisni dokumentaciji ste kot merila zapisali: - ponudbena cena (v EUR brez DDV) od 50 do največ 70 točk - podpora e-učenju z možnostjo uvoza lastnih vsebin največ 20 točk - podpora povezovanju s portalom evem največ 5 točk - možnost povezave z zaposlitvenim portalom Mojedelo.com za potrebe objav prostih delovnih mest največ 5 točk Zanima nas naslednje oziroma prosimo za pojasnila: 1. Kako boste primerjali ponudbeno ceno ponudnika, ki bo ponudil nakup rešitve v primerjavi s ceno ponudnika, ki bo ponudil ceno za najem rešitve za 1 leto? Koliko let najema boste torej upoštevali, da boste dobili primerljivo končno ceno?

3 Odgovor 4.1: Prejete ponudbe se bodo ocenjevale glede na ponujeni znesek izvedbe projekta v zahtevanem obdobju, ne pa glede na posamezne postavke. Od ponudnika se pričakuje, da glede na ponujeno rešitev izpolni v ponudbenem predračunu postavko C ali CN. Naročnik bo primerjal končno ponudbeno ceno v EUR brez DDV. Upoštevano bo obdobje najema za 12 mesecev. Vprašanje 4.2: 2. Prosimo za pojasnilo glede zahtev za sistem e-učenje - ali želite sistem za e-učenje v njegovem pravem pomenu? Torej, sistem, ki omogoča sledenje učenju in orodje za pripravo kombiniranih vsebin - video z vprašalniki, sledenje uporabnikov, koliko časa je uporabnik gledal izobraževanja itd. Ali pričakujete, da je vsebina za izobraževanje v eni ali več oblikah uporabniku na voljo v kadrovskem sistemu? Prosimo za podrobno pojasnilo. Odgovor 4.2: Pod sistemom za e-učenje smatramo platformo za spletno učenje, ki bo omogočala pripravo delavnic in internih tečajev vključno z možnostjo hrambe in prikaza gradiv ter spremljanja in končnega preverjanja znanja uporabnikov v obliki vprašalnikov. Pričakujemo, da je sistem e- učenja del kadrovskega sistema in povezan z njegovimi ostalimi funkcionalnostmi, predvsem z evidenco izobraževanj, ki vključuje tako interna kot zunanja izobraževanja in vodenjem kompetenc, ki izhajajo iz opravljenih izobraževanj. Vprašanje 4.3: 3. Točka možnost povezave s portalom MojeDelo.com. V merilih je zapisano, da naj ima sistem možnost povezave s portalom MojeDelo in da v tem primeru ponudnik pridobi 5 točk. V podrobni razčlenitvi pa že zahtevate, da mora biti sistem aktiven in se je vzdrževal najmanj 1 leto, obenem mora biti za ta namen podpisana referenca. Ne razumemo zakaj zahtevate, da je sistem že povezan točno z MojeDelo. Integracije s spletnimi portali ali spletnimi stranmi so narejene na enak način, zato vas pozivamo, da merilo razširite in omogočite, da vsi ponudniki, ki imajo narejeno kakšno integracijo s katerokoli spletno stranjo ali spletno platformo za objavo zaposlitvenih oglasov dobijo 5 točk pri tem merilu. Odgovor 4.3: Naročnik objavlja prosta delovna mesta le na portalu mojedelo.com. Naročnik v tem delu ne bo spreminjal razpisne dokumentacije. Vprašanje 5: Prosimo, da bolj natančno opišete, kaj za vas pomeni podpora e-učenju? Odgovor 5: Pod sistemom za e-učenje smatramo platformo za spletno učenje, ki bo omogočala pripravo delavnic in internih tečajev vključno z možnostjo hrambe in prikaza gradiv ter spremljanja in končnega preverjanja znanja uporabnikov v obliki vprašalnikov. Pričakujemo, da je sistem e- učenja del kadrovskega sistema in povezan z njegovimi ostalimi funkcionalnostmi, predvsem z evidenco izobraževanj, ki vključuje tako interna kot zunanja izobraževanja in vodenjem kompetenc, ki izhajajo iz opravljenih izobraževanj. Vprašanje 6.1: Vprašanja vezana na 3. tehnična dokumentacija? 3.2 POVEZAVA Z ZALEDNIMI SISTEMI NAROČNIKA IN ŠIFRANTI, Točka 2.8, vsebina iz

4 Rešitev mora omogočati izmenjavo podatkov z naslednjimi obstoječimi zalednimi sistemi: ERP sistemom Microsoft Dynamics NAV verzije 2009 R2, dokumentacijskim sistemom PAM STORAGE proizvajalca H&S Heilig und Schubert Software AG, aplikacijo za informacijsko podporo procesom varstva in zdravja pri delu poizvajalca Tref d.o.o. Kakšna je tehnologija, struktura za uvoz in izvoz za ERP sistemom Microsoft Dynamics NAV verzije 2009 R2? Odgovor 6.1: Povezava z ERP sistemom je možna preko izmenjevalne baze, ki jo zagotavlja naročnik ali spletni servis. Vprašanje 6.2: Kakšna je tehnologija za dokumentacijski sistem PAM STORAGE, ali se dokumenti samo pošiljajo ali morata sistema med sabo sodelovati, kakšna so pravila generiranja šifer? Odgovor 6.2: Povezava z dokumentnim sistemom je možna preko izmenjevalne baze, ki jo zagotavlja naročnik. Medsebojno sodelovanje sistemov ni predvideno. Edina podatka relevantna za kadrovski informacijski, ki se bosta pridobila iz dokumentnega sistema sta vložna številka in datum prejema dokumenta. Šifre se generirajo znotraj dokumentnega sistema. Vprašanje 6.3: Kakšna je struktura izvoznih podatkov in tehnologija za aplikacijo za informacijsko podporo procesom varstva in zdravja pri delu poizvajalca Tref d.o.o.? Odgovor 6.3: Baza podatkov aplikacije za informacijsko podporo procesom varstva in zdravja pri delu teče na MS SQL strežniku. Povezava je možna preko izmenjevalne baze, ki jo zagotavlja naročnik. Vprašanje 7: (Vprašanje 20) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.8, vsebina iz možnost izpisa stanja postopkov glede na fazo postopka kot nezaključene tekoče postopke, zaključene postopke ter realizacije ciljev in možnost generiranja poročil in analitike (najmanj po organizacijski enoti, zaposlenih, po ocenah, po kompetenčnih profilih, itd., ) Prosim konkretno definirajte kaj v sklopu zgoraj navedenega stavka pomeni itd.,? Odgovor 7: Ena od»itd.«je tudi, da rešitev mora omogoča primerjavo/analitiko in izpis rezultatov kompetenc med 3 zadnjimi merjenji kompetenc (merjenje napredka): - za posameznega zaposlenega, - za kompetenčni profil. V tej alineji so navedene trenutno prepoznane zahteve, ki pa se glede na različne okoliščine in razvoj strokovnega področja lahko spreminjajo.»itd.«pomeni, da mora rešitev omogočati morebitne potrebne nadgradnje v tem delu. Vprašanje 8: (Vprašanje 19) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.8: Prosimo za opis procesa kompetence?

5 Odgovor 8: Merjenje kompetenc v sistemu 360 stopinj pomeni ocenjevanje kompetenc vodij/zaposlenih iz naslednjih smeri: s strani nadrejenega, s strani podrejenih, s strani kolegov, s katerimi največ sodeluje in samoocena. Vsi udeleženci ocenjujejo iste kompetence in poslovna vedenja. Tako dobimo ocene kompetenc s strani vseh, ki tesno sodelujejo z vodjo/zaposlenim. Rezultati omogočajo ocenjevanemu vodji/zaposlenemu, da izboljša svoja poslovna vedenja na področjih, kjer so opazne kompetenčne vrzeli. Vprašanje 9.1: (Vprašanja 18) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.7, vsebina iz Prosimo za opis procesa razvoja zaposlenih? Odgovor 9.1: Proces razvoja zaposlenih pomeni voden proces, ki temelji na: - izvajanju razvojnih pogovorov, zato mora rešitev omogočati kreiranje vsebina razvojnega pogovora z določitvijo razvojnih ciljev ter poti razvoja: o ocena dela o določitev razvojnih ciljev o roki za realizacijo ciljev o potrebna izobraževanja in usposabljanja (povezava s katalogom izobraževanj, poljuden izbor - vpis) o vključitev v sistem projektnega dela, mentorstva, talentov, nasledstev Vprašanje 9.2: Ali se pričakuje kakšna povezava med postavljenimi cilji in letnimi razgovori, če da, kakšne povezave se pričakuje? Odgovor 9.2: Postavljanje ciljev je ključna vsebina razvojnih pogovorov, kar pomeni, da gre za neposredno povezavo. Realizacija postavljenih ciljev se preverja skozi nadaljnje izvajanje razvojnih pogovorov. Vprašanje 9.3: Ali se pričakuje, da bo v aplikaciji zaposleni poročal o izvedenih nalogah in realiziranih ciljih ali to vne-se vodja? Odgovor 9.3: Rešitev mora omogočati, da delavec lahko poroča o izvedenih nalogah in realiziranih ciljih, kar nato preverja vodja ali delavec skupaj z vodjem na naslednjem razvojnem pogovoru. Vprašanje 10: (Vprašanja 17) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.5, vsebina iz možnost izbora meril in kriterijev za izvedbo napredovanj naročnika s strani nadrejenega ali vodilnega delavca v programski rešitvi (glede na razpoložljiva sredstva v okviru organizacijske enote) ter možnost naknadnega potrjevanja s strani določenih oseb, z možnostjo sa-modejnega opomnika o poteku roka za oddajo seznama, Kaj na primeru v procesu pomeni možnost naknadnega potrjevanja, kakšne so omejitve? Odgovor 10: V kolikor vodja/nadrejeni delavec na 3. ravni vodenja predlaga napredovanje za določenega delavca, gre v naknadno/dodatno potrditev vodji na 2. ravni vodenja (vodilni delavec).

6 Vprašanje 11: (Vprašanje 16) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.5, vsebina iz izpis iz sistema ocenjevanja delovne uspešnosti glede na določeni zadnji dve ocenjevalni obdobji, z možnostjo izločanja/filtriranja zaposlenih glede na oceno delovne uspešnosti ter skupno oceno delovne uspešnosti in omejitev napredovanja na vsake dve leti ter dodaja-nje drugih parametrov delavca (tarifni razred, plačilni razred, izobrazba, odlična ocena) z možnostjo naknadnega izbiranja posameznih kriterijev in meril v primeru spremembe sistema napredovanja, Prosim pojasnite na primeru: omejitev napredovanja na vsake dve leti ter dodajanje drugih para-metrov delavca? Odgovor 11: Primer: Delavec je napredoval za koledarsko leto 2018, v letu 2019 je imel v zadnjih dveh ocenjevalnih obdobjih oceno 90 točk, po vsakem kriteriju je bil ocenjen najmanj dobro. V tem delu se pričakuje da sistem, v kolikor pripravljamo seznam zaposlenih za napredovanja za leto 2019, sam predvidi/izloči iz seznama zaposlene delavce, ki ne ustrezajo vsem pogojem Vprašanje 12: (Vprašanje 15) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.5, vsebina iz Generiranje zbirnega seznama ocen delovne uspešnosti in posredovanje v potrditev vodilnemu delavcu in Službi za upravljanje s kadri, Kakšni so parametri pri generiranju zbirnega seznama ocen delovne uspešnosti in ko se generira ali se pričakuje pošiljanje na gumb? Odgovor 12: Zbirni seznam vsebuje: matično številko delavca, priimek in ime, področje, služba, oddelka, merila za ocenjevanje, postavka»neocenjen«, šifra ocenjevalca, ime in priimek ocenjevalca. Pričakuje se pošiljanje»na gumb«, vendar z možnostjo predhodnega ročnega popravka podatkov (npr. ocenjevalec, področje služba) Vprašanje 13: (Vprašanje 14) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Vodenje stanja postopka (vidne vse faze stanja postopka), možnost pregleda stanja postopkov glede na fazo postopka kot nezaključene tekoče postopke ter zaključene postopke v programski rešitvi (glede na posameznega nosilca postopka kadrovanja vključno s povprečnim časom kadrovanja ter drugimi podatki) ter možnost izpisa podatkov in oblikovanja poročil. Prosimo za primer postopka in kaj pomeni in na kakšen način izračunate povprečni čas kadrovanja? Odgovor 13: Najprej prejmemo predlog vodje za objavo delovnega mesta, nato se pripravi predlog sklepa uprave za objavo delovnega mesta, izvede se interna in/ali eksterna objava delovnega mesta, prijave kandidatov, selekcija kandidatov in posredovanje vodjem, izvedba intervjujev in morebitna testiranja, predlog sklepa uprave za izbor kandidata, zdravniški pregled, predlog pogodbe o zaposlitvi, sprejem delavca in seminar iz VZD, podpis pogodbe o zaposlitvi in na koncu nastop na delo.

7 Povprečni čas kadrovanja štejemo od prejema potrjenega sklepa uprave za objavo prostega delovnega mesta. Vprašanje 14: (Vprašanje 13) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Urejanje dokumentov v posameznih postopkih, z omejenim dostopom Kaj za vas pomeni omejeni dostop? Odgovor 14: Glede na posamezen proces je potrebno zagotoviti, da imajo določene osebe pravico le to vpogleda, drugi pa pravico do vpogleda in spreminjanja podatkov. Vprašanje 15: (Vprašanje 12) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Vnos novih postopkov z zaporednim številčenjem po letih Prosimo za primer, kakšni postopki? Odgovor 15: Gre predvsem za selekcijske postopke in postopke spremembe pogodbe o zaposlitvi. Vprašanje 16: (Vprašanje 11) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Posredovanje delavcu predlog pogodbe o zaposlitvi/aneksa k pogodbi o zaposlitvi, Ali se pričakuje dvostranska komunikacija kadrovska zaposleni? Odgovor 16: Dvostranska komunikacija ni predvidena glede na obstoječ proces dela. Predvideva se le seznanitev kandidata s predlogom pogodbe o zaposlitvi. Vprašanje 17: (Vprašanje 10) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Uvedba v organizacijo in seznanitev s ključnimi dokumenti in nalogami Ali se na tem mestu pričakuje kakšen proces uvajanja na delovno mesto? Če da, kakšen je ta proces? Ali se pričakuje le dokument o uvedbi in seznanitvi? Odgovor 17: Da, predvideno je skladno z Zakonom o delovnih razmerjih, da se kandidata najprej seznani z delom, pogoji dela ter pravicami in obveznostmi delavca in delodajalca, ki so povezane z opravljanjem dela, za katero se sklepa pogodba o zaposlitvi. Nato pa mora obstajati možnost vnosa programa spremljanja poskusnega dela ter potrditev vodje, da je delavec uveden v konkretno delo. Vprašanje 18: (Vprašanje 9) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Izbor kandidata (Predlog sklepa uprave za izbor kandidata na objavljeno prosto delovno mesto)

8 Kakšen proces se pričakuje v delu Predlog sklepa uprave (kaj v aplikaciji uprava naredi, če sploh kaj, izpis dokumenta)? Odgovor 18: V aplikaciji se pričakuje generiranje dokumenta»predlog sklepa uprave za izbor na objavljeno delovno mesto«na podlagi podatkov, ki so sistemu dostopni o kandidatu in o samem selekcijskem postopku (npr. sklep uprave za objavo delovnega mesta, datum objave, datum razgovorov, število prijavljenih kandidatov) v predhodnih fazah selekcijskega postopka. Ta dokument se nato samo natisne, (trenutno) ni potrjevanja dokumenta s strani uprave v sami aplikaciji. Vprašanje 19: (Vprašanje 8) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Organizacija intervjujev s kandidati (v primeru več faz se izvajajo intervjuji, preizkuša znanje ter izvaja testiranje) Ali so pričakovanja, da se preizkušanja znanja ter testiranja izvajajo preko aplikacije? Odgovor 19: Da, in sicer na podlagi vsakokratnega vnosa konkretnega vprašalnika/-ov, ki je lahko različen glede na področje dela in zahteve delovnega mesta. Vprašanje 20: (Vprašanje 7) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.4, vsebina iz Beleženje prijav kot vhodne pošte naročnika v sistemu DMS (povezljivost), Prosimo za opis ali dodatno razlago? Odgovor 20: V DMS sistem se beleži vsa vhodna pošta. Prijave na delovna mesta se zaradi varstva osebnih podatkov ne skenirajo in hranijo v dokumentnem sistemu, se pa zabeležijo in se jim dodeli vložna številka. Naročnik pričakuje, da bosta vložna številka in datum vidna v KIS, uparjanje podatkov bo ročno. Vprašanje 21: (Vprašanje 6) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.3, vsebina iz Razdelek DOGODKI V ZVEZI Z DELOM nasledstvo Na kakšen način imate urejen proces nasledstev? Odgovor 21: Sistem nasledstev je v procesu uvajanja, ponujena rešitev pa mora omogočati najmanj: možnost vnosa statusa delavca»naslednik«navedbo delovnega mesta, kjer je delavec predviden kot naslednik in povezavo do zasedenega delovnega mesta (drugega delavca), za katerega je delavec predviden kot naslednik Vprašanje 22: (Vprašanje 5) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.3, vsebina iz

9 Razdelek RAZPOREDITVE DELAVCA število napredovanj po internem pravilniku Ali na tem mestu pričakujete kakšno logiko izračuna ali samo vnosno polje? Odgovor 22: V tem delu je mišljeno, da se v polju logično navede»1«ali»2«plačna razreda napredovanja glede na razliko v številu plačnega razreda, ki ga je delavec imel pred napredovanjem in po napredovanju. Vprašanje 23: (Vprašanje 4) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.3, vsebina iz Razdelek DELOVNO MESTO nočno delo KP 44d pobiranje predornine KP 44e dopust vodenje/izjemni rezultati KP 45. člen Ali se v tem delu pričakuje izbor iz šifranta in vneseni delovni pogoji/veščine/kompetence/dopust? Odgovor 23: Navedeno je pomembno le pri določanju letnega dopusta delavca, in sicer po sistemu, da vodja ali oseba v SUK določi za katerega zaposlenega se uporabi ta parameter. Vprašanje 24: (Vprašanje 3) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.3, vsebina iz Razdelek ZAPOSLITEV vnos podatkov glede plačila prispevkov pomembnih za obračun plač Kateri prispevki so tu mišljeni? Odgovor 24: Tu je mišljeno, da sistem določi tiste zaposlene, kateri imajo skladno z ZPIZ delno oprostitev plačila prispevkov delodajalcev npr. za starejše delavce in tiste, ki so prvič zaposleni za nedoločen čas. Vprašanje 25: (Vprašanje 2) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.3, vsebina iz Razdelek ZAPOSLITEV pravice (kolektivna pogodba / individualna pogodba) Ali se pričakuje označba vrste pogodbe kolektivna pogodba / individualna pogodba, ali se pričakuje kaj več? Odgovor 25: Samo označba vrste pogodbe o zaposlitvi. Vprašanje 26: (Vprašanje 1) PROJEKTNA NALOGA S PONUDBENIM PREDRAČUNOM, Točka 2.1, vsebina iz Zaposleni iz Službe za upravljanje s kadri lahko postopek zaklene za vpogled (preko polja/gumba ali druge funkcionalnosti) v tem primeru imajo dostop do postopka samo vodja

10 Službe za upravljanje s kadri in oseba, ki vodi postopek. Navedeni osebi lahko postopek odkleneta. Prosimo za podrobnejšo razlago, v kolikor je možno primer? Ali gre za dodeljevanje vlog in pravic za uporabnike, do kje in kaj lahko urejajo? Odgovor 26: Glede na posamezen proces ima možnost vpogleda oseba v SUK in vodja SUK ter po potrebi drugi zaposleni, ki imajo pravico do vpogleda, kar je pa različno glede na vsebino procesa. Primer: Selekcijski postopek vodi oseba v SUK, vpogled ima vodja SUK in/ali druga oseba na področju zaposlovanja, možnost dodelitve pravice so vpogleda in spreminjanja se pa lahko določi vodji organizacijske enote v okviru katere se kadruje novega delavca. DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DARS, d.d.

Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje

Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje podatkov je obvezno. Vprašalnik za statistično raziskovanje

Prikaži več

Na podlagi prvega odstavka 42. in 54. člena Zakona o zunanjih zadevah (Uradni list RS, št. 113/03 - uradno prečiščeno besedilo, 20/06 - ZNOMCMO, 76/08

Na podlagi prvega odstavka 42. in 54. člena Zakona o zunanjih zadevah (Uradni list RS, št. 113/03 - uradno prečiščeno besedilo, 20/06 - ZNOMCMO, 76/08 Na podlagi prvega odstavka 42. in 54. člena Zakona o zunanjih zadevah (Uradni list RS, št. 113/03 - uradno prečiščeno besedilo, 20/06 - ZNOMCMO, 76/08 in 108/09) minister za zunanje zadeve v soglasju z

Prikaži več

Navodila Trgovina iCenter

Navodila Trgovina iCenter Napredovanja v plačne razrede javnih uslužbencev 2019 S pomočjo SAOP programa Kadrovska evidenca lahko ob dokupljeni kodi vodimo napredovanja javnih uslužbencev. Za napredovanja v letu 2019 je potrebno

Prikaži več

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A)

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A) ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A) Poglavitni cilji sprememb ZUTD: doseganje večje fleksibilnosti na trgu dela zmanjšanje pasti brezposelnosti za brezposelne osebe odprava

Prikaži več

Microsoft Word - katalog informacij javnega znaēaja TRŽIŀĄE 2019

Microsoft Word - katalog informacij javnega znaÄ“aja TRŽIŀĄE 2019 KATALOG INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA 1. Osnovni podatki o katalogu: naziv organa, ki je izdal katalog: Osnovna šola Tržišče odgovorna uradna oseba, ki je katalog sprejela: Zvonka Mrgole, prof., ravnateljica

Prikaži več

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI DARS d.d. POGLAVJE 10 SPOSOBNOST za Izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo poslovne stavbe DARS na lokaciji Grič Junij 2018 Opozorilo ponudnikom: Vsi predloženi

Prikaži več

Microsoft Word - PRzjn-2.doc

Microsoft Word - PRzjn-2.doc Na podlagi 24. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. l. RS, št. 128/06) (v nadaljevanju ZJN-2), in 33. člena Statuta Občine Vrhnika (Ur. l. RS, št. 99/99, 39/00 36/01 in 77/06) izdajam naslednji P R A V

Prikaži več

Postopek za pripravo in oddajo kontrolnih podatkov za napoved dohodnine za leto 2007

Postopek za pripravo in oddajo kontrolnih podatkov za napoved dohodnine za leto 2007 Novosti v REK-1 po 1.1.2014 v programu POTNI NALOGI (posodobljeno 17.1.2014) V skladu s spremenjeno zakonodajo glede poročanja na REK obrazcih oziroma Pravilnika o spremembah in dopolnitvah Pravilnika

Prikaži več

TEHNIČNA DOKUMENTACIJA

TEHNIČNA DOKUMENTACIJA TEHNIČNA DOKUMENTACIJA za OBNOVO EVIDENCE DEJANSKE RABE KMETIJSKIH IN GOZDNIH ZEMLJIŠČ (območje V in Z del SLO) Verzija 1.0 Ljubljana, marec 2016 KAZALO 1 UVOD... 3 1.1 OBMOČJE PROJEKTA... 4 1.2 ČASOVNICA

Prikaži več

Microsoft Word - SES2018_MetodološkaNavodila_KONČNA.docx

Microsoft Word - SES2018_MetodološkaNavodila_KONČNA.docx RAZISKOVANJE O STRUKTURI PLAČE ZA LETO 2018 METODOLOŠKA NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE VPRAŠALNIKA ZAP-RSP Splošna navodila za izpolnjevanje vprašalnika ZAP-RSP 1. Poročevalske enote so v vzorec izbrani poslovni

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 49K040717 Javno naročilo Nakup novih diskovnih kapacitet Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 21K160318 Javno naročilo Vzdrževanje portala zvem Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer ne gre

Prikaži več

DNEVNIK

DNEVNIK POROČILO PRAKTIČNEGA USPOSABLJANJA Z DELOM PRI DELODAJALCU DIJAKA / DIJAKINJE. ( IME IN PRIIMEK) Izobraževalni program FRIZER.. Letnik:.. oddelek:. PRI DELODAJALCU. (NASLOV DELODAJALCA) Šolsko leto:..

Prikaži več

Postopek poracuna 2007 za JU

Postopek poracuna 2007 za JU POSTOPEK PORAČUNA PLAČ V JAVNEM SEKTORJU ZA OBDOBJE JANUAR-JUNIJ 2007 Ljubljana, julij 2007 verzija 1.00 Stran - 1 Skladno z objavo Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o sistemu plač v javnem sektorju

Prikaži več

Slide 1

Slide 1 MODEL ODLIČNOSTI REFERENČNE AMBULANTE Darinka Klančar NAMEN PREDSTAVITVE European Practice Assessment EPA Evropski model poslovne odličnosti EFQM Samoocena ambulante/odličnost ambulante EPA European Practice

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 52K050717 Javno naročilo Prevzem odpadkov javnega zdravstvenega zavoda Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v

Prikaži več

Naročnik:

Naročnik: RAZPISNA DOKUMENTACIJA Pleskarska dela v letu 2015 junij 2015 Številka: 439-59/2015 Datum: 11.6.2015 Predmet javnega naročila:»pleskarska dela«vsebina RAZPISNE DOKUMENTACIJE 1. Povabilo k oddaji ponudbe

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev IZKUŠNJE PRI PRILAGODITVI E-STORITEV AJPES ZAHTEVAM EIDAS ZA ČEZMEJNO PRIZNAVANJE MARJAN BABIČ, AJPES Vsebina Razlogi za vključitev v projekt CEF Telecom Izvajalno okolje AJPES in način integracije s SI-PASS

Prikaži več

Štev

Štev Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov Republike Slovenije Številka javnega naročila pri naročniku: NMV_14/11-B Datum: 27. 7. 2011 Na podlagi 30. a člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 128/06,

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation INFORMACIJSKI SISTEM MFERAC - LETA 2022 mag. Andreja Sladoje Jemec, Sanja Štumberger Kovačič Ministrstvo za finance 10.12.2018 Vsebina predstavitve 1. Projekt MFERAC05 in izhodišča prenove 2. Izvajanje

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Izkušnje pri prilagoditvi e-storitev AJPES zahtevam eidas za čezmejno priznavanje Marjan Babič, AJPES 11. 12. 2018 Vsebina Razlogi za vključitev v projekt CEF Telecom Izvajalno okolje AJPES in način integracije

Prikaži več

Poročanje izdanih računov pri gotovinskem poslovanju

Poročanje izdanih računov pri gotovinskem poslovanju Poročanje izdanih računov pri gotovinskem poslovanju Vrsta dokumenta: Uporabniška navodila Pripravil/i: Za: Naviservice +386 1 548 3999 naviservice@adacta.si Adacta d.o.o. Verovškova 55a, 1000 Ljubljana

Prikaži več

Kazalo vsebine portala Minimalna pravna ureditev 1 Minimalna pravna ureditev 1.1 Copyright 2 Aktualne informacije 2.1 Kazenskopravno varstvo pravic iz

Kazalo vsebine portala Minimalna pravna ureditev 1 Minimalna pravna ureditev 1.1 Copyright 2 Aktualne informacije 2.1 Kazenskopravno varstvo pravic iz Kazalo vsebine portala Minimalna pravna ureditev 1 Minimalna pravna ureditev 1.1 Copyright 2 Aktualne informacije 2.1 Kazenskopravno varstvo pravic iz delovnega razmerja 2.2 Varstvo osebnih podatkov v

Prikaži več

Microsoft Word - ponudba_programski_paket

Microsoft Word - ponudba_programski_paket DIJAŠKI DOM BEŽIGRAD LJUBLJANA Kardeljeva ploščad 28, Ljubljana Tel. 01 53 42 867 e-mail: info@ddb.si Datum:15.8.2012 Naročnik : Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, Kardeljeva ploščad 28, 1000 Ljubljana Ponudnik:

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, 14. 03.2019 Verzija 1.1 KAZALO 1 NAMEN...3 2 REGISTRACIJA...4 3 VNOS GESLA IN AKTIVACIJA RAČUNA...6

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1,

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, Verzija 1.1, TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN PRIJAVO Ljubljana, 14. 03. 2019 KAZALO 1 Namen...3 2 Registracija...4 3 Vnos gesla in aktivacija računa...6 4 Prijava...7

Prikaži več

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubrika 2 Registrska številka... 3 Rubrika 3 Matična številka

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Vodilni spletni računovodski program Enaka bruto plača, različno izplačilo? Na enostaven način razlagamo, zakaj pride do razlik pri izplačilu, čeprav je pogodbena plača enaka. Računovodski servis Valerija

Prikaži več

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki jo zastopata zastopnika

Prikaži več

NAVODILA ZA POSLOVANJE Z MONETO TELEFONSKA PRODAJA

NAVODILA ZA POSLOVANJE Z MONETO TELEFONSKA PRODAJA NAVODILA ZA POSLOVANJE Z MONETO V TELEFONSKI PRODAJI Ljubljana, julij 2013 KAZALO KAZALO... 2 1 UVOD... 3 2 PRIPRAVA PODATKOV ZA SISTEM MONETA... 3 2.1 PRODAJNA MESTA... 3 2.2 SLIKI GLAVE IN NOGE RAČUNA

Prikaži več

ODPRT RAZPIS ERASMUS ZA 2009/2010

ODPRT RAZPIS ERASMUS ZA 2009/2010 RAZPIS ZA MOBILNOST ŠTUDENTOV Z NAMENOM PRAKTIČNEGA USPOSABLJANJA V OKVIRU PROGRAMA ERASMUS+ v študijskem letu 2018/19 Rok za prijavo: 05.03.2018 Razpisna dokumentacija: Razpis Prijavni obrazec Naslov

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU UKREPI DE MINIMIS V SKLADU Z UREDBO KOMISIJE

Prikaži več

ZAHTEVA ZA UVELJAVLJANE PRAVIC POSAMEZNIKA V POVEZAVI Z NJEGOVIMI OSEBNIMI PODATKI Pošta Slovenije skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva o

ZAHTEVA ZA UVELJAVLJANE PRAVIC POSAMEZNIKA V POVEZAVI Z NJEGOVIMI OSEBNIMI PODATKI Pošta Slovenije skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva o ZAHTEVA ZA UVELJAVLJANE PRAVIC POSAMEZNIKA V POVEZAVI Z NJEGOVIMI OSEBNIMI PODATKI Pošta Slovenije skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov posameznikom omogoča uveljavljanje

Prikaži več

21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na: Kontakt: Referat Pedagoške fakultete

21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na:   Kontakt: Referat Pedagoške fakultete 21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na: www.pef.uni-lj.si Kontakt: Referat Pedagoške fakultete (referat@pef.uni-lj.si, tel.: +386(0)15892343, +386(0)15892201)

Prikaži več

08_03

08_03 OBVESTILO O RAZPISU ZA OBLIKOVANJE REZERVNEGA SEZNAMA Naziv delovnega mesta Funkcionalna skupina/razred AD 6 Vrsta pogodbe Sklic Rok za prijavo Kraj zaposlitve Veljavnost rezervnega seznama do Število

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta

JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Mariborska cesta JAVNO ZBIRANJE PONUDB 1. PODATKI O NAROČNIKU Naročnik: Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino Radlje ob Dravi Naslov: Matična številka: 3372421000 Davčna številka: 58270574 Transakcijski

Prikaži več

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mestni občini Maribor (MUV, št. 2/2010, 15/2015, 512016,

Prikaži več

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje:

Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje: Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije Stanje: 17.07.2013 Ver. 2.9.1.2 Spletni portal članov uporabniška navodila

Prikaži več

(Microsoft Word - Merila, metode in pravila - \350istopis )

(Microsoft Word - Merila, metode in pravila - \350istopis ) DRŽAVNOTOŽILSKI SVET Trg OF 13, 1000 LJUBLJANA Tel.: 01 434 19 63 E-pošta: dts@dt-rs.si Številka: Dts 5/15-12 Datum: 27. 10. 2016 Državnotožilski svet (v nadaljevanju: Svet) je na svoji 64. seji dne 27.

Prikaži več

Navodila Trgovina iCenter

Navodila Trgovina iCenter Knjiženje izdanih računov iz modula Fakturiranje glede na način plačila V navodilih, ki sledijo obravnavamo tematiko priprave temeljnice izdanih računov, ki smo jih fakturirali v modulu Fakturiranje. Glede

Prikaži več

Javno posvetovanje o vodniku za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in o vodniku za ocenjevanje prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij

Javno posvetovanje o vodniku za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in o vodniku za ocenjevanje prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij Javno posvetovanje o vodniku za ocenjevanje prošenj za pridobitev licence in o vodniku za ocenjevanje prošenj finančnotehnoloških kreditnih institucij za pridobitev licence Pogosta vprašanja 1 Kaj je banka?

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

Microsoft Word Updated FAQ-EN_SL.docx

Microsoft Word Updated FAQ-EN_SL.docx TVOJA PRVA ZAPOSLITEV EURES Pogosta vprašanja Splošno Kje najdem informacije o programu Tvoja prva zaposlitev Eures? Informacije lahko prenesete z Euresovega portala na naslovu http://eures.europa.eu ali

Prikaži več

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna des

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna des Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI TRN ZA LETO 2019 Objava: Oglasna deska krajevne skupnosti in spletna stran Občine Krško

Prikaži več

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica naslednji P RAVILNIK o izvajanju videonadzora I. SPLOŠNE

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev OD STRATEGIJ DO RECEPTA ZA IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH Samo Hribar Milič, Gospodarska zbornica Slovenije Andragoški kolokvij, Ljubljana, 31.5.2019 KAJ JE POMEMBNEJŠE ZA NAČRTOVANJE: - Tisto kar vemo - Tisto

Prikaži več

Navodilo za urejanje zavarovanj po šifri podlage za zavarovanje 033 prek portala e-vem Ljubljana, oktober 2015

Navodilo za urejanje zavarovanj po šifri podlage za zavarovanje 033 prek portala e-vem Ljubljana, oktober 2015 Navodilo za urejanje zavarovanj po šifri podlage za zavarovanje 033 prek portala e-vem Ljubljana, oktober 2015 Kazalo vsebine 1. Pooblastilo za izvajanje postopkov prek portala e-vem... 4 2. Prijava v

Prikaži več

SELECTION D’AGENTS TEMPORAIRES

SELECTION D’AGENTS TEMPORAIRES IZBOR ZAČASNEGA OSEBJA ZA GENERALNI DIREKTORAT ZA PODJETNIŠTVO IN INDUSTRIJO Evropska komisija razpisuje izbor za delovno mesto uslužbenca AD v Generalnem direktoratu za podjetništvo in industrijo, in

Prikaži več

ZELENA DOLINA

ZELENA DOLINA REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZELENA DOLINA Evalvacija programa dr. Janez Drobnič Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Predstavitev novosti COBISS_OPAC_V60_17-18_06_2010_za objavo.ppt

Microsoft PowerPoint - Predstavitev novosti COBISS_OPAC_V60_17-18_06_2010_za objavo.ppt Predstavitev novosti: COBISS/OPAC, V6.0 (1. del) Maribor, 17. junij 2010 Ljubljana, 18. junij 2010 Program predstavite Uvod v predstavitev Marta Seljak Predstavitev COBISS/OPAC, V6.0 Robert Vehovec Predstavitev

Prikaži več

Vzorec pogodbe

Vzorec pogodbe Adria Turistično podjetje d.o.o., Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran, ID za DDV: SI22221158, ki ga skupno zastopata direktor doc.dr. Aleš Semeja (v nadaljevanju: naročnik) in (v nadaljevanju Izvajalec) Skleneta

Prikaži več

Microsoft Word - Navodila za prijavo raziskav na OIL doc

Microsoft Word - Navodila za prijavo raziskav na OIL doc Navodila za prijavo raziskav na Onkološkem inštitutu Ljubljana (OI) Definicije raziskav Na OI izvajamo več oblik raziskovalnega dela v vseh organizacijskih enotah. Raziskovalno delo delimo na tri kategorije:

Prikaži več

IND/L Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 97/2013) Spor

IND/L Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 97/2013) Spor IND/L Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 97/2013) Sporočanje podatkov je obvezno. Vprašalnik za statistično

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

ZAPOSLOVANJE OSEB IZ RANLJIVIH SKUPIN STORITVE MPIS PISARNE, FINANČNE SPODBUDE POSAMEZNIH INSTITUCIJ IN PRIDOBIVANJE NEPOVRATNIH FINANČNIH SREDSTEV (z

ZAPOSLOVANJE OSEB IZ RANLJIVIH SKUPIN STORITVE MPIS PISARNE, FINANČNE SPODBUDE POSAMEZNIH INSTITUCIJ IN PRIDOBIVANJE NEPOVRATNIH FINANČNIH SREDSTEV (z ZAPOSLOVANJE OSEB IZ RANLJIVIH SKUPIN STORITVE MPIS PISARNE, FINANČNE SPODBUDE POSAMEZNIH INSTITUCIJ IN PRIDOBIVANJE NEPOVRATNIH FINANČNIH SREDSTEV (za delodajalce) Projekt delno financira Evropska unija,

Prikaži več

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI

Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI IN PROJEKTOV DRUŠTEV, ZAVODOV IN NEPROFITNIH ORGANIZACIJ V KRAJEVNI SKUPNOSTI VELIKI PODLOG ZA LETO 2019 Objava: Oglasna deska krajevne

Prikaži več

Na podlagi Zakona o visokem šolstvu (Uradni list RS, št

Na podlagi Zakona o visokem šolstvu (Uradni list RS, št Na podlagi Zakona o visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 32/12 - uradno prečiščeno besedilo, 40/11 - ZUPJS-A, 40/12 - ZUJF, 57/12 - ZPCP-2D, 109/12, 85/14, 75/16, 61/17 - ZUPŠ in 65/17), Meril za akreditacijo

Prikaži več

Microsoft Word - 13-Selekcijski intervju.docx

Microsoft Word - 13-Selekcijski intervju.docx številka 13, 15. dec.2004, ISSN 1581-6451, urednik:radovan Kragelj Pozdravljeni! Danes nadaljujemo z vprašanji, s katerimi vrednotite konkretne lastnosti in sposobnosti posameznega kandidata. V prejšnjih

Prikaži več

PRAVILNIK O TUTORSKEM SISTEMU NA FILOZOFSKI FAKULTETI

PRAVILNIK O TUTORSKEM SISTEMU NA FILOZOFSKI FAKULTETI PRAVILNIK O TUTORSKEM SISTEMU NA FILOZOFSKI FAKULTETI 1. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen S tem pravilnikom je urejeno organiziranje in delovanje tutorskega sistema na Filozofski fakulteti v Ljubljani (v nadaljevanju:

Prikaži več

Cenik ES_spremembe_marec2013_ČISTOPIS_Sprememba_

Cenik ES_spremembe_marec2013_ČISTOPIS_Sprememba_ Cenik elektronskih storitev Na podlagi 332. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov in 34. člena Statuta Ljubljanske borze vrednostnih papirjev, d. d., Ljubljana z dne 27.5.1997, z zadnjimi spremembami

Prikaži več

Zavezanec za davek: Davčna številka:. Priloga 8 PODATKI V ZVEZI Z OLAJŠAVO ZA ZAPOSLOVANJE po 55.b, 56. in 57. členu ZDDPO-2 Za obdobje od do PODATKI

Zavezanec za davek: Davčna številka:. Priloga 8 PODATKI V ZVEZI Z OLAJŠAVO ZA ZAPOSLOVANJE po 55.b, 56. in 57. členu ZDDPO-2 Za obdobje od do PODATKI Zavezanec za davek: Davčna številka:. Priloga 8 PODATKI V ZVEZI Z OLAJŠAVO ZA ZAPOSLOVANJE po.b, 6. in 7. členu ZDDPO- Za obdobje od do PODATKI POD ZAP. ŠT..0,. IN.8 OBRAČUNA PREGLEDNICA A: Podatki v zvezi

Prikaži več

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d.

Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: električne energije, d. Elektro Gorenjska, Sedež družbe: Kranj Telefon n. c.: 04 2083 000 podjetje za distribucijo Poslovni naslov: Faks: 04 2083 600 električne energije, d. d. Ulica Mirka Vadnova 3a 4000 Kranj www.elektro-gorenjska.si

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, 12.11.2018 Verzija 1.0 KAZALO 1 REGISTRACIJA... 3 1.1 Katere podatke potrebujem za registracijo/kreiranje

Prikaži več

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc 1 FINANČNI NAČRT ŠTUDENTSKEGA SVETA UNIVERZE V LJUBLJANI ZA LETO 2009, ki ga je Študentski svet Univerze v Ljubljani sprejel na seji dne 14. 1. 2009 in ga pošilja Upravnemu odboru Univerze v Ljubljani

Prikaži več

Razpis - podiplomski študij

Razpis - podiplomski študij RAZPIS ZA VPIS V DOKTORSKA ŠTUDIJSKA PROGRAMA 3. STOPNJE UNIVERZE NA PRIMORSKEM PEDAGOŠKE FAKULTETE V ŠTUDIJSKEM LETU 2016/2017 Za vpis v podiplomske doktorske študijske programe 3. stopnje v študijskem

Prikaži več

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Šolsko leto: 2019/2020 preverila komisija za sprejem otrok v vrtec pri upravljavcih zbirk osebnih podatkov, ki Datum oddaje vloge: / jih vodijo v skladu z zakonom.

Prikaži več

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI 1. KAJ SO IZREDNI ROKI? KOLIKO JIH JE? KOMU PRIPADAJO? POSTOPEK. Pravilnik o študiju 202. člen Izredni izpitni roki so izpitni roki zunaj izpitnih obdobij in v času

Prikaži več

PRILOGA III FINANČNA in POGODBENA PRAVILA I. PRAVILA, KI SE UPORABLJAJO ZA PRORAČUNSKE KATEGORIJE NA PODLAGI PRISPEVKOV NA ENOTO I.1 Pogoji za upravič

PRILOGA III FINANČNA in POGODBENA PRAVILA I. PRAVILA, KI SE UPORABLJAJO ZA PRORAČUNSKE KATEGORIJE NA PODLAGI PRISPEVKOV NA ENOTO I.1 Pogoji za upravič PRILOGA III FINANČNA in POGODBENA PRAVILA I. PRAVILA, KI SE UPORABLJAJO ZA PRORAČUNSKE KATEGORIJE NA PODLAGI PRISPEVKOV NA ENOTO I.1 Pogoji za upravičenost prispevkov na enoto Kadar so nepovratna sredstva

Prikaži več

Microsoft Word - pravila Studentski dom.doc

Microsoft Word - pravila Studentski dom.doc Pravila o merilih za sprejem in podaljšanje bivanja v študentskem domu Nova Gorica, 25. julij 2008 Prejmejo: Študentska pisarna Komisija za študentske zadeve Študentski svet Predsednik Predstojnik Ime

Prikaži več

II-RIS-Primer Seminarske Naloge Redni-LJ

II-RIS-Primer Seminarske Naloge Redni-LJ UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA UPRAVO Študijski program: Visokošolski strokovni program Uprava Prva stopnja (bolonjski) Način študija: redni ČIŠČENJE VOZIL V AVTOPRALNICI Seminarska naloga Predmet:

Prikaži več

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133

1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Poslovni naslov: Naročnik: Poslovni naslov: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 133 1. Obrazci 1.1 Obrazec št. 1 Podatki o ponudniku Ponudnik: Naročnik: Komunala Kočevje, d.o.o. Tesarska ulica 10, 1330 Kočevje Na podlagi javnega razpisa za PREVZEM ODPADNE EMBALAŽE podajamo naslednjo ponudbo:

Prikaži več

SPLETNA PRIJAVA NA IZPITE ZA DIJAKE Dijaki se na izpite prijavite na novem portalu novi.lopolis.si z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ga upora

SPLETNA PRIJAVA NA IZPITE ZA DIJAKE Dijaki se na izpite prijavite na novem portalu novi.lopolis.si z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ga upora SPLETNA PRIJAVA NA IZPITE ZA DIJAKE Dijaki se na izpite prijavite na novem portalu novi.lopolis.si z istim uporabniškim imenom in geslom, kot ga uporabljate tudi za portal Lo.Polis (www.lopolis.si), kjer

Prikaži več

Porevizijsko poročilo o popravljalnih ukrepih Ministrstva za pravosodje

Porevizijsko poročilo o popravljalnih ukrepih Ministrstva za pravosodje POREVIZIJSKO POROCILO O POPRAVLJALNIH UKREPIH MINISTRSTVA ZA PRAVOSODJE Bedimo nad potmi javnega denarja POSLANSTVO Raèunsko sodišèe pravoèasno in objektivno obvešèa javnosti o pomembnih odkritjih revizij

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc Na podlagi Zakona o sistemu plač v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 108/09 UPB 3, 13/10, 59/10, 85/10, 107/10), Zakona za uravnoteženje javnih financ (Uradni list RS, št. 40/12 in 105/12), Zakona o

Prikaži več

Javni razpis za sofinanciranje neformalnih izobraževanj in usposabljanj zaposlenih RAZPISNA DOKUMENTACIJA NAVODILA ZA PRIJAVO NA JAVNI RAZPIS Razpisna

Javni razpis za sofinanciranje neformalnih izobraževanj in usposabljanj zaposlenih RAZPISNA DOKUMENTACIJA NAVODILA ZA PRIJAVO NA JAVNI RAZPIS Razpisna Javni razpis za sofinanciranje neformalnih izobraževanj in usposabljanj zaposlenih RAZPISNA DOKUMENTACIJA NAVODILA ZA PRIJAVO NA JAVNI RAZPIS Razpisna dokumentacija je sestavni del Javnega razpisa za sofinanciranje

Prikaži več

NAVODILA ZA UPORABO SPLETNE APLIKACIJE

NAVODILA ZA UPORABO SPLETNE APLIKACIJE NAVODILA ZA UPORABO SPLETNE APLIKACIJE Kazalo 1. Namen spletne aplikacije... 3 2. Prijava v sistem... 3 3. Sprememba gesla... 3 4. Izbira časovnega obdobja... 4 4.1. Način je preko grafičnega koledarja...

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 PREDSTAVITEV FORMALNIH OPRAVIL PRI USPOSBLJANJU PROSTOVOLJNIH GASILCEV EVIDENCE: - Razpis izobraževanj OGZ Ptuj 2016/2017 - Formalna prijava preko Vulkana ( prijavijo PGD preko testa za usposabljanje)

Prikaži več

FAKULTETA ZA ORGANIZACIJSKE VEDE Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj Tel.: (04) (04) E pošta: Splet

FAKULTETA ZA ORGANIZACIJSKE VEDE Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj Tel.: (04) (04) E pošta:  Splet FAKULTETA ZA ORGANIZACIJSKE VEDE Kidričeva cesta 55a, 4000 Kranj Tel.: (04) 237 42 22 (04) 237 42 15 E pošta: vs@fov.uni-mb.si; un@fov.uni-mb.si Spletna stran: http://www.fov.uni-mb.si Informativno mesto:

Prikaži več

PRAVILNIK

PRAVILNIK PRAVILNIK O POSTOPKIH IN KRITERIJIH ZA DODELITEV ODLIČJA PRIZNANJE MARKA GERBCA, SLOVENSKEGA ZDRAVNIŠKEGA DRUŠTVA Ustanovitelj priznanja 1. člen Priznanje Marka Gerbca (v nadaljevanju: priznanje) podeljuje

Prikaži več

NASLOV PREDAVANJA IME IN PRIIMEK PREDAVATELJA

NASLOV PREDAVANJA IME IN PRIIMEK PREDAVATELJA Portal e-vem obstoječe stanje in nadaljnji razvoj Jernej Baranja Ana Oblak 2 Registracija s.p. v 1 dnevu (prej 7 dni) Registracija d.o.o. v 3 dneh (prej več kot 60 dni) Brezplačna registracija s.p. in

Prikaži več

PKP projekt SMART WaterNet_Opis

PKP projekt SMART WaterNet_Opis PKP projekt SMART WaterNet Po kreativni poti do znanja (PKP) opis programa Program Po kreativni poti do znanja omogoča povezovanje visokošolskih zavodov s trgom dela in tako daje možnost študentom za pridobitev

Prikaži več

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d

ROLL – RUN Trgovsko in proizvodno podjetje d OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI Tavčarjeva 9 1000 Ljubljana Opr. št. St 1069/2010 Ljubljana, dne 19.3.2018 VABILO K DAJANJU PONUDB (čl. 335. ZFPPIPP) Na podlagi pravnomočnega sklepa Okrožnega sodišča v Ljubljani,

Prikaži več

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp

SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Sp ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SPREMEMBE RAZPISNE DOKUMENTACIJE: Spremembe v Navodilih ponudnikom za pripravo ponudbe

Prikaži več

1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatk

1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatk 1 MMK - Spletne tehnologije Vaja 5: Spletni obrazci Vaja 5 : Spletni obrazci 1. Element form Spletni obrazci so namenjeni zbiranju uporabniških podatkov in njihov prenos med spletnimi mesti. Obrazec v

Prikaži več

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana T: 01 369 59 00 F: 01 369 59 01 E: gp.mk@gov.si www.mk.gov.si Številka: 1004-42/2018/6 Ljubljana, 22. 6. 2018 EVA (če se akt objavi v Uradnem listu RS) GENERALNI SEKRETARIAT

Prikaži več

Številka:

Številka: apple REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA FINANCE FINANČNA UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE Šmartinska cesta 55, p.p. 631, 1001 Ljubljana T: 01 478 38 00 F: 01 478 39 00 E: gfu.fu@gov.si www.fu.gov.si Obračuni

Prikaži več

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE ELEKTRONSKEGA OBRAZCA ZA PRIJAVO IN PREKLIC DIGITALNIH POTRDIL Verzija Datum Opis sprememb dokumenta dokumenta

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE ELEKTRONSKEGA OBRAZCA ZA PRIJAVO IN PREKLIC DIGITALNIH POTRDIL Verzija Datum Opis sprememb dokumenta dokumenta NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE ELEKTRONSKEGA OBRAZCA ZA PRIJAVO IN PREKLIC DIGITALNIH POTRDIL Verzija Datum Opis sprememb dokumenta dokumenta 1.0 22.11.2013 Prva verzija dokumenta 1.1 15.04.2015 Dodana možnost

Prikaži več

Microsoft Word - razpiskoncni2011.doc

Microsoft Word - razpiskoncni2011.doc Na podlagi Zakona o javnih financah (Ur.l. RS, št. 79/1999, 124/2000, 79/2001, 30/2002, 56/2002-ZJU, 110/2002-ZTB-B, 127/2006-ZJP, 14/2007-ZSPDPO, 109/2008, 49/2009, 38/2010-ZUKN), Proračuna Republike

Prikaži več

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV) Posebni pogoji uporabe storitve moj bob

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV)   Posebni pogoji uporabe storitve moj bob bob p. p. 415 1001 Ljubljana Tel.: 090 068 068 (cena klica na minuto je 1 z DDV) www.bob.si Posebni pogoji uporabe storitve moj bob Kazalo Uvod 5 Opredelitve 5 Registracija in uporaba Storitve moj bob

Prikaži več

Š olska pravila ocenjevanja znanja Gimnazije Vic Pravilnik o ocenjevanju znanja v srednjih šolah (Uradni list RS, št. 30/2018) v 12. členu določa, da

Š olska pravila ocenjevanja znanja Gimnazije Vic Pravilnik o ocenjevanju znanja v srednjih šolah (Uradni list RS, št. 30/2018) v 12. členu določa, da Š olska pravila ocenjevanja znanja Gimnazije Vic Pravilnik o ocenjevanju znanja v srednjih šolah (Uradni list RS, št. 30/2018) v 12. členu določa, da posamezne elemente iz procesa ocenjevanja določajo

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INFORMATIKA Tečaj za višjega gasilca OGZ PTUJ 2017 PRIPRAVIL: ANTON KUHAR BOMBEK, GČ VSEBINA TEORETIČNA PREDAVANJA INFORMACIJSKI SISTEMI SISTEM OSEBNIH GESEL IN HIERARHIJA PRISTOJNOSTI PRAKTIČNE VAJE ISKANJE

Prikaži več

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE»S PRINGLESOM DO EUR«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelo

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE»S PRINGLESOM DO EUR«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelo SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE»S PRINGLESOM DO 1.000 EUR«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira Poslovni

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj

Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanj Na podlagi Pravilnika o prispevkih in vrednotenju stroškov na Univerzi v Ljubljani, ki ga je sprejel Upravni odbor Univerze v Ljubljani (v nadaljevanju UO UL) na seji 25. 1. 2018, članica Univerza v Ljubljani,

Prikaži več

Event name or presentation title

Event name or  presentation title Marko Škufca Vodja programa BI, ADD d.o.o. Gorazd Cah Specialist področja Služba za informatiko, DARS d.d. Izziv Rešitev Rezultati... PROCESI + TEHNOLOGIJA + LJUDJE Poslanstvo: s sodobnimi pristopi in

Prikaži več

Prodajna knjižica

Prodajna knjižica Fakturiranje Programska rešitev je namenjena fakturiranju blaga in storitev v domači in tujih denarnih enotah. Računi se lahko izdajajo tako za davčne zavezance kot končne potrošnike. Račune/predračune

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - Objava v Ur. l. RS dne doc

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija - Objava v Ur.  l.  RS dne doc MESTNA OBČINA LJUBLJANA MESTNA UPRAVA Oddelek za zdravje in socialno varstvo Cigaletova ulica 5 1000 Ljubljana JAVNEGA RAZPISA za podelitev koncesije za opravljanje javne službe na področju lekarniške

Prikaži več

Microsoft Word - odlok AZIL.doc

Microsoft Word - odlok AZIL.doc Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Na podlagi 17. člena Statuta Občine Miren-Kostanjevica (Uradni list RS št. 112/2007) in na podlagi 27. člena Zakona o zaščiti živali (Uradni list RS, št. 98/99,

Prikaži več