Multivan.' Gospodarska vozila Edinstven in originalen: Multivan. NIZKA PORABA GORIVA. Z najsodobnejšo tehnologijo motorjev. UČINKOVITI PAKET BLUEMOTIO

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Multivan.' Gospodarska vozila Edinstven in originalen: Multivan. NIZKA PORABA GORIVA. Z najsodobnejšo tehnologijo motorjev. UČINKOVITI PAKET BLUEMOTIO"

Transkripcija

1 Multivan.' Gospodarska vozila Edinstven in originalen: Multivan. NIZKA PORABA GORIVA. Z najsodobnejšo tehnologijo motorjev. UČINKOVITI PAKET BLUEMOTION TECHNOLOGY. Serijsko za vse motorje EDINSTVEN KONCEPT POGONA. Štirikolesni pogon 4MOTION v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG. 1), 2) STROKOVNJAK ZA NEUTRJENE POTI. S kombinacijo štirikolesnega pogona 4MOTION, asistence za nadzorovani spust in mehanske zapore diferenciala. 1) NAPREDNI ASISTENČNI SISTEMI. Od ACC 1) preko sistemov Front Assist 1) in Light Assist 1) do funkcije večnaletnega zaviranja. MAKSIMALNA PRILAGODLJIVOST. Domiselni sistem vodil za optimalno izrabo prostora. NAJBOLJ PRILJUBLJENA VELIKOPROSTORSKA LIMUZINA. Že desetletja vodilna na trgu. NAJSODOBNEJŠI MULTIMEDIJSKI SISTEMI. 1) Intuitivno upravljanje, pametne funkcije, odlična povezljivost. INOVATIVNE MOBILNE SPLETNE STORITVE. 1) Z moduloma Car-Net App-Connect in Car-Net Guide & Inform. NAJVIŠJA STOPNJA INDIVIDUALIZACIJE. Različni nivoji opreme, številne kombinacije motorja in menjalnika ter dve medosni razdalji. VISOKOKAKOVOSTNA OBLIKOVNA ZASNOVA NOTRANJOSTI. Številne odlagalne možnosti, električni 12-smerno nastavljivi sedež 1). 1) Dodatna oprema za doplačilo. 2) Ni na voljo za vse motorne izvedbe.

2 Zunanjost Multivan Highline. PanAmericana. Comfortline. Trendline Multivan. 02 Zunanjost. 08 Notranjost in multimedijski sistemi. 10 Zunanjost. 12 Prilagodljivost in funkcionalnost. 14 Varnostni sistemi. 16 Asistenčni sistemi. 18 Pogonske tehnologije. 18 Štirikolesni pogon 4MOTION. Izbira modelov. 20 Original. 22 Pregled paketov opreme. 24 Multivan Trendline. 28 Multivan Comfortline. 32 Multivan PanAmericana. 36 Multivan Highline. 40 Oprema. 40 Pregled serijske opreme. 42 Multivan Generation Six. 44 Multivan Edition. 46 Multivan Colour Concept. 48 Barve lakov. 50 Platišča in pnevmatike. 52 Sedežne prevleke in barve notranjosti. 56 Zunanjost. 58 Multimedijski sistemi. 60 Notranjost in udobje. 64 Originalna dopolnilna oprema Volkswagen. 66 Mobilne spletne storitve. Odličnost šeste generacije. Multivan je že več kot 65 let idealen odgovor na najrazličnejše zahteve, s katerimi se srečujete vsakodnevno ali v prostem času. Navdušuje z vsestransko uporabnostjo in kakovostjo še tako majhnih detajlov in to s kar štirimi nivoji opreme. Z njegovo izjemno prostornostjo in prilagodljivo izrabo prostora boste odlično pripravljeni na vse, kar je pred vami. Edinstvenost in eleganca zaznamujeta markantno oblikovno zasnovo in kakovostno notranjo opremo z najsodobnejšimi multimedijskimi sistemi. Med najpomembnejše prednosti Multivana med drugim spadajo napredni asistenčni sistemi in izjemno učinkoviti motorji. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

3 Zunanjost Multivan Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

4 06 07 Multivan Zunanjost Markanten dizajn, ki postavlja merila. Natančne linije in poudarjeni robovi za prepoznaven videz. Izžarevati veličino in ob tem ostati originalen Multivanu to uspeva na izjemen način. Drznejši dizajn z natančnimi linijami in robovi naredi prečiščeno obliko velikoprostorske limuzine še posebej markantno in ustvarja prepoznaven videz vozila. Prava posebnost so sprednji LED-žarometi. 1) Napredno LED-tehnologijo odlikujejo velika svetilnost, dolga življenjska doba, svetlobni spekter, podoben dnevni svetlobi, in izjemno nizka poraba energije. Za dodatno privlačnost na cesti poskrbijo 17-palčna aluminijasta platišča Cascavel v srebrni barvi 2) ter široka ponudba atraktivnih univerzalnih, kovinskih in bisernih lakov ter možnost dvobarvnega lakiranja. 1) Dodatna oprema za doplačilo. 2) Serijska oprema za Multivan Highline, dodatna oprema za doplačilo za Trendline in Comfortline. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

5 Notranjost in multimedijski sistemi Multivan Prvovrstno udobje in multimedijski sistemi. Izjemno kakovostna vozniška kabina in inovativne mobilne spletne storitve. Visokega nivoja vožnje v Multivanu ne gre pripisati samo visokemu sedežnemu položaju, ki zagotavlja zelo dobro preglednost. K prijetnemu ambientu notranjosti prispevajo odlično obdelani visokokakovostni materiali, ki so še posebej opazni pri komfortni armaturni plošči. 1) Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Opcijski radijsko-navigacijski sistem Discover Media Plus že vključuje modul Car-Net App-Connect. Združljivo s tehnologijami MirrorLink, CarPlay in Android Auto. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva z opcijo Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno preko vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta. Več informacij poiščite na spletni strani 2) Na voljo samo v kombinaciji z radijsko-navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. Uporaba je od četrtega leta naprej plačljiva. Uporabnik za vzpostavitev internetne povezave potrebuje lasten prenosni WLAN-usmerjevalnik (npr. pametni telefon s funkcijo za vzpostavitev dostopne točke) ali primeren USB-ključ za UMTS (npr. Volkswagen CarStick) ter lastno SIM-kartico z opcijo za internetni prenos podatkov. * Nekatere storitve Car-Net zaenkrat še niso na voljo za slovenski trg. 3) Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskima sistemoma Composition Colour in Composition Media ter radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. 4) Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Pozornost pritegnejo tudi multimedijski sistemi. Tako na primer zasloni na dotik pri opcijskih radijsko-navigacijskih sistemih omogočajo intuitivno upravljanje in optimalen prikaz želenih podatkov. Z modulom Car-Net App-Connect 1) lahko upravljate izbrane aplikacije, ki jih imate naložene na svojem pametnem telefonu (sl. 01). Številne mobilne spletne storitve Car-Net Guide & Inform 2) vam med vožnjo zagotavljajo dostop do najbolj aktualnih informacij. Telefonski vmesnik Comfort 3) omogoča izvrstno kakovost sprejema z vašim pametnim telefonom. Elektronski ojačevalnik govora 4) izboljšuje komunikacijo s sopotniki v potniškem prostoru. Za več informacij se obrnite na izbranega partnerja Volkswagen Gospodarska vozila ali obiščite spletno stran

6 Zunanjost Multivan Privlačen z vseh zornih kotov. Zadek, ki se postavlja pred drugimi. Multivan tudi z zadnje strani dokazuje, kako privlačne in dinamične so lahko večje dimenzije. Širino zadka poudarjajo vodoravne linije. Povečano zadnje okno omogoča zelo dobro vidljivost in preglednost. Zadnje LED-luči* po poskrbijo še za dodatno prepoznavnost. * Dodatna oprema za doplačilo. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

7 12 13 Multivan Prilagodljivost in funkcionalnost 01 Prostor, ki se maksimalno prilagaja. Od pametnega sistema vodil do enojnih sedežev, vrtljivih za 360 stopinj. Multivan ponuja veliko več kot samo veliko prostora. Njegova edinstvena prilagodljivost je kot nalašč za življenje, ki je vedno v gibanju. Na do sedmih udobnih sedežnih mestih 1) boste vi in vaši sopotniki uživali v obilici prostora za glavo in noge tudi v drugi in tretji sedežni vrsti. Edinstvena rešitev: enojna sedeža v drugi vrsti sta vrtljiva za 360 stopinj in ju lahko enostavno zasučete v nasprotno smer vožnje, tako da vam ju ni treba ročno prestavljati (sl. 01). Če potrebujete dodatni prostor za prtljago ali nakupe, lahko enojna sedeža in sedežno klop izgradite iz vozila. Pritrdilni obročki služijo za fiksiranje prtljage med vožnjo. 1) Do osem sedežev v izvedbi Multivan Comfortline z dolgo medosno razdaljo.

8 14 15 Multivan Varnostni sistemi Varnostni sistemi, ki jih skoraj nič ne more presenetiti. Visoka zaščita pri vsaki vožnji. Varnostni sistemi pomagajo vozniku ter vsem potnikom in udeležencem v prometu zagotavljajo znatno več varnosti in udobja. Sistemi lahko po potrebi posežejo v delovanje vozila in na ta način zmanjšajo nevarnosti v prometu. Elektronski stabilizacijski program. 1) Z načrtnim zaviranjem posameznih koles preprečuje podkrmiljenje ali prekrmiljenje. Antiblokirni sistem (ABS). Prepreči blokiranje koles in ohrani vodljivost vozila. Regulacija zdrsa pogonskih koles (ASR). Preprečuje, da bi katero od koles izgubilo stik s podlago. Elektronska zapora diferenciala (EDS). Porazdeli pogonsko moč na kolesa, ki ne zdrsavajo. Varnostne blazine. Serijsko nudijo optimalno zaščito v primeru čelnega ali bočnega trčenja. Če na sovoznikov sedež namestite otroški sedež, lahko sovoznikovo čelno varnostno bla zino deaktivirate z avtomobilskim ključem. V potniškem prostoru so za potnike opcijsko na voljo varnostne blazine za glavo. 2) Opozorilnik za nepripet varnostni pas. Po zagonu motorja z optičnim opozorilom, po začetku vožnje pa tudi z zvočnim signalom pozove voznika, naj se pripne z varnostnim pasom. Funkcija večnaletnega zaviranja. 1) Če pride do naleta, sproži postopek zaviranja, da v idealnem primeru prepreči posledice trčenja. Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) V okviru sistemskih omejitev. 2) Ni na voljo za Multivan Comfortline z dolgo medosno razdaljo. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

9 16 17 Multivan Asistenčni sistemi Asistenčni sistemi za več udobja. Podpora v kritičnih situacijah. Napredni asistenčni sistemi zaznavajo kritične situacije in nekateri po potrebi načrtno posežejo v delovanje zavornega sistema oz. krmiljenje motorja. Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika. 2) Z optičnimi opozorili in zvočnimi signali vozniku priporoči postanek, takoj ko med vožnjo zazna znake, ki nakazujejo voznikovo utrujenost. Zavorna asistenca. Zaznava, s kolikšno hitrostjo voznik pritisne na zavorni pedal. Pri nenadnem refleksnem zaviranju ali zaviranju v sili hitreje vzpostavi maksimalni zavorni tlak. Dnevne luči. Avtomatsko se vključijo ob vklopu kontakta in med vožnjo podnevi zmanjšujejo nevarnost nezgode. Kamera za vzvratno vožnjo Rear View. Pomaga pri parkiranju vozila, s tem da snema območje za vozilom in sliko predvaja na zaslonu radijskega 1) ali radijsko-navigacijskega sistema. Parkiranje olajšujejo tudi pomožne črte, ki se dodatno izrišejo na zaslonu. Kamera za vzvratno vožnjo je lahko vgrajena samo v kombinaciji z zadnjimi dvižnimi vrati. ParkPilot. 2) Med postopkom parkiranja voznika z zvočnimi signali opozarja na zaznane ovire pred in za vozilom ter na zaslonu tudi optično 1) prikazuje oddaljenost od ovir. Asistenca za speljevanje na klancu. Na strmini preprečuje, da bi vozilo ušlo navzdol. S tem zagotavlja udobno upravljanje vozila pri speljevanju. Prikaz prenizkega tlaka pnevmatik. 2) Pri padcu tlaka voznika pozove, naj čim prej preveri tlak v pnevmatikah. Tempomat. Ne glede na vzpon ali spust od 30 km/h naprej ohranja hitrost vožnje, ki jo je nastavil voznik. Avtomatsko uravnavanje razdalje ACC. 2) Samodejno prilagaja hitrost spredaj vozečemu vozilu in pri tem vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik. Pri tem ne prekorači nastavljene hitrostne omejitve. ACC vključuje tudi sistem za nadzor prometa Front Assist. Asistenca za menjavo voznega pasu Side Assist. 2) Če pri menjavi voznega pasu s senzorji zazna vozilo v mrtvem kotu, voznika na to opozori s svetlobnim indikatorjem v zunanjem ogledalu. Avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist. Avtomatsko zasenči svetlobni snop dolgih luči, ko zazna nasproti ali spredaj vozeča vozila, da ne zaslepi drugih voznikov. Če je sistem aktiviran, se pri hitrosti nad 60 km/h in v popolni temi dolge luči vključijo samodejno. Sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih žarometov. V slabih vremenskih pogojih skrbita za optimalno vidljivost. Ko zavijate, se vklopi sprednja meglenka na notranji strani ovinka in s funkcijo smerno prilagodljive luči osvetli rob cestišča. Sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili 3). 2) Z radarskim sistemom prepozna kritično zmanjšanje varnostne razdalje in pomaga skrajšati zavorno pot. Voznika na nevarno situacijo najprej opozori z optičnimi opozorili in zvočnimi signali, nato pa še z zavornim sunkom. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) Odvisno od različice radijskega sistema. 2) V okviru sistemskih omejitev. 3) Do hitrosti 30 km/h.

10 Štirikolesni pogon 4MOTION Multivan Na terenu mu ni enakega. Edinstvena kombinacija štirikolesnega pogona 4MOTION in menjalnika z dvojno sklopko DSG. Multivan je vaš sopotnik, ki suvereno obvladuje tudi izzive daleč od utrjenih cest. Njegov opcijski stalni štirikolesni pogon 4MOTION glede na potrebe porazdeljuje pogonsko moč med sprednjo in zadnjo premo na vsa štiri kolesa. Rezultat: optimalen stik s površino cestišča. Štirikolesni pogon 4MOTION. Pri opcijskem štirikolesnem pogonu 4MOTION se zdaj uporablja štirikolesna sklopka najnovejše generacije. Njene prednosti so manjša masa ter izpopolnjene vozne lastnosti in vozna dinamika. 01 Štirikolesni pogon 4MOTION z DSG.* Multivan je kot edini v svojem razredu na voljo z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION in opcijskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko DSG (sl. 01). Tako boste še posebej na hribovitih cestah s popolnoma avtomatskim menjavanjem prestav pri vožnji deležni izjemnega udobja. Asistenca za nadzorovani spust. Opcijski sistem z zmanjšanjem števila motornih vrtljajev in po potrebi s posegom v zavorni sistem zagotavlja nadzorovano, varno vožnjo po klancu navzdol. Hitrost vozila se brez pomoči voznika konstantno vzdržuje na ravni koračne hitrosti, zato je voznik manj obremenjen. Mehanska zapora diferenciala. Vozila z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION imajo na zadnji premi lahko vgrajeno opcijsko mehansko zaporo diferenciala. Ta olajšuje speljevanje v težavnih pogojih, na primer na neutrjenem terenu brez cest. * Ni na voljo za vse motorne izvedbe. Multivan, motor 2.0 TDI s 110 kw in pogonom 4MOTION, poraba goriva v l/100 km: mestna med 7,9 in 7,0, izvenmestna med 6,0 in 5,9, kombinirana med 6,7 in 6,3. Emisija CO2 v g/km, kombinirana: med 174 in 163. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

11 20 21 Multivan Original Ne samo uporaben, temveč tudi priljubljen. Originalen že več kot 65 let. Z Bullijem legendarnim hipijevskim kombijem z modelsko oznako T1 se je začela edinstvena zgodba o uspehu, ki se zdaj nadaljuje s šesto generacijo Multivana modelom T6. Model T1 je takrat vzdevek Bulli dobil prav zaradi edinstvene vsestranskosti svojega koncepta: gre za sestavljenko iz nemških besed Bus in Lieferwagen, torej kombi in dostavnik. Multivan to vsestranskost uteleša s sodobno obliko in morda je celo na dobri poti, da postane nova legenda na štirih kolesih. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

12 22 23 Multivan Pregled paketov opreme Trendline. PanAmericana. Comfortline. Highline. Najbolj vsestranski v svojem razredu. Multivan je tako vsestranski, kot so raznolike želje in potrebe ljudi, ki se vozijo z njim. Njegova notranjost ne izstopa samo s prostornostjo, pač pa tudi z ambientom za dobro počutje. Zato je odločitev za nakup Multivana preprosta. Enako velja tudi za izbiro idealnega paketa opreme. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

13 24 25 Multivan Trendline Optimalen za vse, ki se jim vedno kaj dogaja. Multivan Trendline. Idealen za družine, pri katerih vsakdan ni prav nič vsakdanji: v Multivanu Trendline na sliki lakiran v opcijskem zvezdno modrem kovinskem laku se pod skupno streho lahko brez težav družijo najrazličnejši interesi. Po eni strani je namreč dovolj vzdržljiv za vse, kar utegnejo ušpičiti otroci, po drugi strani pa je dovolj prilagodljiv za vse, kar imajo v načrtu odrasli. Velik, maksimalno prilagodljiv prtljažni in tovorni prostor z dolžino do 5,8 m 3 (če so sedeži izgrajeni). Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

14 Multivan Trendline Multivan Comfortline Izberete lahko tudi samo 5 sedežev. Pridružite se nam na sedmih sedežih, oblečenih v tekstilne, za čiščenje enostavne prevleke Kutamo. Enojna sedeža v potniškem prostoru sta vrtljiva za 360 stopinj in zanju lahko po želji dodatno naročite tudi integrirani otroški sedež. Notranjost vozila je v celoti tapecirana s trpežnimi materiali, s katerih lahko brez težav odstranite manjše madeže. Kabina je med drugim opremljena s klimatsko napravo Climatic, radijskim sistemom Composition Audio z Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom ter s številnimi praktičnimi predali in odlagalnimi mesti. 01 Kombinirani instrument. Vedno pred očmi in dobro čitljiv: večfunkcijski prikazovalnik. 02 Zložljiva miza.* V potniškem prostoru mizo postavite tako, da jo vpnete v stransko vodilo, uporabljate pa jo lahko tudi zunaj vozila. Kadar mize ne potrebujete, jo lahko pospravite v drsna vrata Domiselni sistem vodil z vrtljivima sedežema za vsestransko uporabnost (serijska oprema). Idealen za vse, ki si želijo še več udobja. Multivan Comfortline. Oprema modela Multivan Trendline. Idealen za ljudi, ki so tudi med vožnjo radi deležni dodatne mere udobja. Z Multivanom Comfortline tukaj lakiran z opcijskim kovinskim lakom kostanjevo rjave barve je vsaka vožnja takšen užitek, da je cilj skoraj drugotnega pomena: izlet ob koncu tedna, spontano raziskovanje mestnih znamenitosti ali obisk pri prijateljih in sorodnikih. Pregled serijske opreme najdete na straneh * Zložljivo mizo smete uporabljati samo, ko vozilo miruje.

15 Multivan Comfortline z dolgo medosno razdaljo Dodatnih 40 cm za še več možnosti. Multivan Comfortline z dolgo medosno razdaljo. Povečajte potniški prostor za dodatnih 40 centimetrov s tem bo vaš manevrski prostor postal nekajkrat večji. Na opcijskih enojnih sedežih je dovolj prostora za osem oseb*, na primer za skupinska potovanja. Na ta račun pa v Multivanu Comfortline z dolgo medosno razdaljo v opremi ni na primer zložljive mize, integrirane v stranski steni, in predalov v oblogah stranic. Opcijsko je na voljo večfunkcijska miza z dodatnima vodiloma. Kadar v vozilu nimate potnikov, lahko zaradi izjemne prostornosti z njim zlahka prevažate tudi večje kose prtljage. Primerjava med kratko in dolgo medosno razdaljo: 0,9 m 3 dodatnega tovornega prostora (če so sedeži v potniškem prostoru izgrajeni). 40 cm 8 sedežev opcijsko.* 7 sedežev serijsko. 7 sedežev serijsko. * Ni na voljo za vse motorne izvedbe. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

16 30 31 Multivan Comfortline 7 sedežev serijsko. 01 Sedem oseb lahko udobno potuje na sedežih, ki so oblečeni v tekstilne prevleke Pandu, ki so na voljo v titanovo črni ali mesečevo sivi barvi. Enojna sedeža v potniškem prostoru sta vrtljiva za 360 stopinj, zložljivo mizo pa lahko pospravite v stransko steno vozila. Potniški prostor krasijo dekorativni elementi v izvedbi "dark silver brushed", tla pa so tapecirana s trpežno tekstilno talno oblogo. Vozniška kabina je opremljena s komfortno armaturno ploščo, usnjenim volanom in usnjeno glavo prestavne ročice, klimatsko napravo Climatic, radijskim sistemom Composition Colour ter številnimi praktičnimi predali in odlagalnimi mesti. Od opreme vozila velja omeniti tudi aluminijasta platišča Clayton ter sistem za zaznavanje utrujenosti voznika. Oprema modela Multivan Comfortline Komfortna stropna obloga. Prezračevalne šobe v stropni oblogi v potniški prostor dovajajo svež zrak in zmanjšujejo rošenje stranskih stekel. Premične bralne lučke je mogoče individualno nastavljati. 02 Kombinirani instrument z večfunkcijskim prikazovalnikom Plus. Na zaslonu TFT so prikazani aktualni podatki, med drugim zunanja temperatura, akcijski radij, povprečna hitrost in povprečna poraba goriva. Pregled serijske opreme najdete na straneh Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

17 32 33 Multivan PanAmericana Multivan PanAmericana. Ustvarjen za vse, ki jih pogosto vleče v širni svet. Klicu divjine boste na najbolj eleganten način sledili z Multivanom PanAmericana. Ta model ponuja vso bistveno opremo, ki jo za manjše ali večje odprave potrebuje do sedem popotnikov s pripadajočo prtljago na primer ekskluzivne oblikovne dodatke za notranjost in zunanjost vozila ter druge komfortne rešitve, kot je serijska klimatska naprava Air Care Climatronic. Še bolj svobodno pa boste lahko potovali, če se boste odločili za Multivan PanAmericana z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

18 34 35 Multivan PanAmericana 7 sedežev serijsko. 01 Vsi sedeži so po želji oblazinjeni z dvobarvnimi prevlekami iz napa usnja 1) v marakeški/titanovo črni kombinaciji s šivi tobačno rjave barve. Pri talni oblogi za potniški prostor lahko opcijsko izbirate med robustno aluminijasto rebričasto pločevino ali prijetnim videzom lesa Halifax Maple (sl. str. 61) Vozniška kabina. Vozniška kabina vas bo navdušila s kakovostno opremo, ki vključuje večfunkcijski usnjeni volan in usnjeno glavo prestavne ročice s šivi mesečevo sive barve, klimatsko napravo Air Care Climatronic in večfunkcijski prikazovalnik Plus (sl. 03) s sistemom za zaznavanje utrujenosti voznika. Privlačen je tudi prostor za noge, kjer izstopajo pedali z videzom legiranega jekla in vstopne lučke z napisom "PanAmericana". Oprema modela Multivan PanAmericana Zunanjost. Robusten videz za ljubitelje avantur: ojačitve na stranskih pragovih, nov ščitnik za podvozje, logotipa "PanAmericana" na obeh straneh vozila, zatemnjena stekla v potniškem prostoru, zatemnjene zadnje LED-luči in 17-palčna aluminijasta platišča Casavel antracit kar kličejo k novim pustolovščinam. Pregled serijske opreme najdete na straneh ) Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz napa usnja. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

19 36 37 Multivan Highline Kot nalašč za vse, ki iščejo nekaj posebnega. Multivan Highline. Idealen za ljudi, ki od velikoprostorske limuzine pričakujejo le najboljše. Multivan Highline na sliki lakiran v opcijskem mojave bež kovinskem laku s svojo kakovostno in bogato opremo ter elegantnim videzom izstopa povsod, kjer se pojavi. Drsna vrata se na obeh straneh odpirajo in zapirajo električno s stikalom v sredinski konzoli ali z daljinskim upravljalnikom. Na voljo je tudi Multivan Business, ki je posebej prilagojen za poslovno rabo. Za več informacij se obrnite na izbranega partnerja Volkswagen Gospodarska vozila. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

20 Multivan Highline sedežev serijsko. Sedem sedežev je serijsko oblazinjenih s prevlekami iz alkantare 1) titanovo črne barve. Oba enojna sedeža v potniškem prostoru sta vrtljiva za 360 stopinj. Opcijska večfunkcijska miza je vpeta v ločena vodila in jo je mogoče ekonomično zložiti in pospraviti med oba enojna sedeža. Zatemnjena stekla v potniškem prostoru varujejo pred radovednimi pogledi, alarmna naprava pa pred dolgo prstneži. Vozniška kabina je opremljena s komfortno armaturno ploščo z večfunkcijskim usnjenim volanom, 3-consko klimatsko napravo Air Care Climatronic in radijskim sistemom Composition Colour ter ima veliko praktičnih predalov in odlagalnih mest Elektronski ojačevalnik govora. 2) Zagotavlja, da se voznika dobro sliši tudi na zadnjih sedežih. Mikrofon za prostoročno telefoniranje posname voznikov govor, ga ojača in predvaja preko zadnjih zvočnikov. 02 Kombinirani instrument z večfunkcijskim prikazovalnikom Premium. Na barvnem zaslonu so prikazani aktualni podatki, med drugim zunanja temperatura, akcijski radij, povprečna hitrost in povprečna poraba goriva. 01 Oprema modela Multivan Highline. Pregled serijske opreme najdete na straneh ) Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare. 2) Dodatna oprema za doplačilo. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

21 40 41 Multivan Pregled serijske opreme Serijska oprema za navedene modele Multivan. Dodatna serijska oprema za Multivan Trendline. Dodatna serijska oprema za Multivan Comfortline. Dodatna serijska oprema za Multivan PanAmericana. Dodatna serijska oprema za Multivan Highline. Pregled serijske opreme. Zunanjost 16- oz. 17-palčno podvozje s 17-palčnimi zavornimi koluti 1) Odbijača v barvi vozila Drsna vrata na desni strani Termoizolacijska zasteklitev Notranjost 7 sedežev Komfortna sedeža v 1. sedežni vrsti z nastavljivo višino, ledveno oporo in po dvema naslonoma za roke 2 vrtljiva sedeža z vzdolžnim pomikom in pritrdišča ISOFIX za otroške sedeže v potniškem prostoru 3-sedežna klop s funkcijo ležišča in pritrdišči ISOFIX za namestitev dveh otroških sedežev na zunanja sedeža ter z odprtino za prevoz daljših predmetov Sistem 4 vodil v potniškem prostoru Tekstilna talna obloga v vozniški kabini Sovoznikov predal s ključavnico Vstopni ročaj na voznikovi in sovoznikovi strani Zunanjost 16-palčna jeklena platišča s polnimi kolesnimi pokrovi Halogenski žarometi H4 Ohišji zunanjih ogledal in montažni deli nelakirani Zaščitna mreža hladilnika nelakirana, s kromirano lamelo Notranjost Tekstilne sedežne prevleke Kutamo Zložljiva miza (za notranjo in zunanjo uporabo) Armaturna plošča z več odprtimi predali Tla iz plastične mase v potniškem prostoru, enostavna za čiščenje Zunanjost 16-palčna aluminijasta platišča Clayton Halogenski žarometi H7 Ohišji zunanjih ogledal in montažni deli lakirani v barvi vozila Zaščitna mreža hladilnika črno lakirana, s kromiranimi lamelami Notranjost Tekstilne sedežne prevleke Pandu v titanovo črni ali mesečevo sivi barvi Zložljiva miza, spravljena v stranici 2) Komfortna armaturna plošča Večfunkcijski prikazovalnik Plus Sredinski predal s pokrovom, sovoznikov predal zgoraj s pokrovom Elegantna talna obloga v potniškem prostoru Dekorativni elementi 'dark silver brushed' Tekstilne aplikacije na oblogah stranic Zunanjost Za 20 mm dvignjeno podvozje (na željo stranke) 17-palčna aluminijasta platišča Devonport s celoletnimi pnevmatikami Zatemnjene zadnje LED-luči Strukturno lakiranje sprednjega odbijača na spodnjem delu in zadnjega odbijača Ščitnik za podvozje spredaj in zadaj, ojačitve na stranskih pragovih in dekorativna folija 3) z napisom "PanAmericana" na spodnjem delu stranic vozila Logotipa "PanAmericana" na B-stebričkih Zatemnjena stekla v potniškem prostoru Notranjost Tekstilne sedežne prevleke Black & White v črno-beli kombinaciji z aplikacijami iz alkantare in šivi mesečevo sive barve Vstopne lučke z napisom "PanAmericana" Pedali in opora za voznikovo levo nogo iz legiranega jekla Komfortna armaturna plošča Večfunkcijski prikazovalnik Plus Sredinski predal s pokrovom, sovoznikov predal zgoraj s pokrovom Elegantna talna obloga v potniškem prostoru Dekorativni elementi 'dark silver brushed' Zunanjost 17-palčna aluminijasta platišča Cascavel v srebrni barvi Ohišji zunanjih ogledal in montažni deli lakirani v barvi vozila Zaščitna mreža hladilnika črno lakirana, s kromiranimi lamelami Paket kromiranih dodatkov (kromirane letve ob straneh in na zadku ter kromirana lamela na spodnji zaščitni mreži odprtine za dovod zraka) Sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih luči Drsna vrata na levi in desni strani Dinamično podvozje (spuščeno za pribl. 20 mm) Zatemnjena stekla v potniškem prostoru Notranjost Sedežne prevleke Alkantara 4) v titanovo črni barvi Komfortna armaturna plošča Večfunkcijski prikazovalnik Premium z večbarvnim zaslonom Sredinski predal s pokrovom, sovoznikov predal zgoraj s pokrovom Elegantna talna obloga v potniškem prostoru Dekorativni elementi 'structural X' 3-sedežna klop s poklopnim sredinskim naslonom za roke Poklopni, kromirani obešalnik za oblačila na zadnjem portalu Stopnica z vstavkom iz legiranega jekla Zaščita spodnjega roba prtljažnika iz legiranega jekla Funkcionalnost Električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali Električni pomik stekel Komfortna stropna obloga v potniškem prostoru z 2 pasovoma prezračevalnih šob in integriranimi, premičnimi bralnimi lučkami 2 zložljiva radijska ključa za centralno zaklepanje z radijskim daljinskim upravljalnikom 12-voltna električna vtičnica Protiprašni filter Dodatno ogrevanje za potniški prostor Volan nastavljiv po višini in globini Rezervno kolo Funkcionalnost Klimatska naprava Climatic Radijski sistem Composition Audio z Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom 4 zvočniki Servo volan Funkcionalnost Klimatska naprava Climatic Radijski sistem Composition Colour z Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom 6 zvočnikov Servo volan Usnjeni volan in usnjena glava prestavne ročice Komfortna stropna obloga v potniškem prostoru z 2 pasovoma prezračevalnih šob in integriranimi premičnimi bralnimi lučkami Funkcionalnost 3-conska klimatska naprava Air Care Climatronic Radijski sistem Composition Colour z Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom 6 zvočnikov Servo volan Večfunkcijski usnjeni volan in usnjena glava prestavne ročice s šivi mesečevo sive barve Komfortna stropna obloga v potniškem prostoru z 2 pasovoma prezračevalnih šob in integriranimi premičnimi bralnimi lučkami Funkcionalnost 3-conska klimatska naprava Air Care Climatronic Radijski sistem Composition Colour z Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom 6 zvočnikov Servotronic, servokrmiljenje, ki se prilagaja hitrosti vožnje Večfunkcijski usnjeni volan in usnjena glava prestavne ročice Električna asistenca za zapiranje zadnjih dvižnih vrat Ogrevanje sprednjih sedežev Električna drsna vrata Tempomat Varnost Čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter možnost deaktiviranja sovoznikove varnostne blazine Stranski varnostni blazini in varnostni blazini za glavo za voznika in sovoznika Elektronski stabilizacijski program z zavorno asistenco, ABS, ASR, EDS in asistenco za speljevanje na klancu Otroška blokada na drsnih vratih v potniškem prostoru Varnostno notranje vzvratno ogledalo z možnostjo zasenčenja Dnevne luči 6 pritrdilnih obročkov za zavarovanje prtljage Varnost Elektronska blokada zagona motorja Stran 24 Varnost Elektronska blokada zagona motorja Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika Stran 28 Varnost Elektronska blokada zagona motorja Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika Stran 32 Varnost Avtomatski vklop/izklop luči s funkcijo Coming Home/Leaving Home Senzor za dež in varnostno notranje vzvratno ogledalo s funkcijo avtomatskega zasenčenja Alarmna naprava z nadzorom notranjosti, hupo z lastnim napajanjem in zaščito pred odvleko vozila Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika Stran 36 1) Odvisno od kombinacije motorja in menjalnika. 2) Samo pri kratki medosni razdalji. 3) Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od enega do treh let pojavijo sledovi obrabe in staranja. 4) Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

22 ŠESTA GENERACIJA IKONE. MULTIVAN GENERATION SIX. Multivan Generation Six Oprema modela Multivan Generation Six. Multivan ZUNANJOST LED-žarometi z dnevnimi LED-lučmi Zadnje LED-luči Naprava za čiščenje žarometov Sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih žarometov Paket kromiranih dodatkov Paket izolacijskih stekel Zatemnjena stekla Logotip "Generation Six" na B-stebričkih NOTRANJOST Usnjeni volan in usnjena glava prestavne ročice z barvnimi šivi Sedežne prevleke Alkantara v titanovo črni ali mesečevo sivi barvi Tekstilni predpražniki z barvno obrobo Vstopni stopnici z vstavkom iz legiranega jekla in osvetljenim napisom "Generation Six" Dekorativni elementi 'dark silver brushed' Dekorativni panel po želji barvno usklajen z zunanjim lakom Tudi s šesto generacijo Multivan ostaja zvest samemu sebi in se v izvedbi Multivan Generation Six vizualno brez dvoma vrača k svojim koreninam. Markantni dizajn z dvobarvnim lakiranjem se opira na zunanjo podobo legendarnega hipijevskega kombija. Izbirate lahko med več privlačnimi barvnimi kombinacijami. Neobičajna podoba se nadaljuje v notranjosti vozila, med drugim z barvno usklajenim dekorativnim panelom. Impresivni vtis lahko po želji dopolnite z 18-palčnimi aluminijastimi platišči Disc. Z bogato in kakovostno serijsko opremo, ki temelji na modelu Multivan Comfortline, ter najsodobnejšimi motorji Euro 6 je Multivan Generation Six že danes na dobri poti, da postane nova legenda. FUNKCIONALNOST 3-conska klimatska naprava Air Care Climatronic Ogrevanje sedežev v vozniški kabini Večfunkcijski prikazovalnik Premium z večbarvnim zaslonom ParkPilot spredaj in zadaj Asistenca za menjavo voznega pasu Side Assist Električno poklopni, nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali Senzor za dež in notranje vzvratno ogledalo s funkcijo avtomatskega zasenčenja Avtomatski vklop/izklop luči s funkcijo Coming Home/Leaving Home Multivan Generation Six temelji na modelu Multivan Comfortline. Ostala serijska oprema izvedbe Multivan Comfortline je navedena na straneh * Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

23 Multivan Edition Multivan Oprema modela Multivan Edition. ZUNANJOST Ohišji zunanjih ogledal lakirani v globoko črni biserni barvi Streha in B-stebrička v črni barvi s sijajem 17-palčna aluminijasta platišča Cascavel v črni barvi, polirana 1) Sprednji žarometi in zatemnjene zadnje luči z LED-tehnologijo Sprednji meglenki s funkcijo statičnih smerno prilagodljivih žarometov Smerniki, s črno obrobo Zatemnjena stekla v potniškem prostoru Dekorativna folija 2) na stranskih pragovih in zadku Stekleno pomično strešno okno NOTRANJOST Večfunkcijski usnjen volan in manšeta prestavne ročice z barvnimi šivi Vstopni stopnici z osvetljenim napisom "Edition" Komfortna osvetlitev Komfortna armaturna plošča z dekorativnim panelom v svetleče črni izvedbi FUNKCIONALNOST Radijski sistem Composition Media Večfunkcijski prikazovalnik Premium Električno poklopni, nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali Tempomat BARVE LAKOV 01 univerzalni lak candy bela 02 univerzalni lak češnjevo rdeča 03 kovinski lak mojave bež 3) 04 kovinski lak zrcalno srebrna 3) 05 kovinski lak indijevo siva 3) 06 kovinski lak bambusovo zelena 3) 07 kovinski lak acapulco modra 3) 08 kovinski lak kurkumino rumena 3) 09 biserni lak oriksovo bela 3) Športna eleganca v črno-beli kombinaciji. Multivan Edition. Model Multivan Edition obeležuje individualno zunanjo podobo z bogato serijsko opremo. Temelji na izvedbi Multivan Comfortline in na edinstven način izžareva športno eleganco. Izbrane barve lakov dopolnjujejo črne površine in črni montažni deli. Potniški prostor pred radovednimi pogledi in soncem varujejo zatemnjena stekla. Motorji s serijskim paketom BlueMotion Technology vas bodo učinkovito in dinamično pripeljali do vsakega cilja. 10 SEDEŽNE PREVLEKE Ekskluzivne sedežne prevleke v titanovo črni barvi z barvnimi šivi (sl. 10). Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz tkanine Clip Uni, stranice sedežev iz umetnega usnja Carbon A. Multivan Edition temelji na modelu Multivan Comfortline. Ostala serijska oprema izvedbe Multivan Comfortline je navedena na straneh ) Ekskluzivno za modele Edition so opcijsko na voljo 18-palčna aluminijasta platišča Springfield v črni barvi. 2) Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od enega do treh let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že prej kot v enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo. 3) Dodatna oprema za doplačilo. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

24 Multivan Colour Concept. Multivan Colour Concept Multivan Izbrane barvne kombinacije za vsak okus. Dvobarvno lakiranje: candy bela/češnjevo rdeča Dvobarvno lakiranje: candy bela/kurkumino rumena Dvobarvno lakiranje: candy bela/mojave bež Dvobarvno lakiranje: candy bela/zvezdno modra Dvobarvno lakiranje: candy bela/indijevo siva Dvobarvno lakiranje: zrcalna srebrna/acapulco modra Dvobarvno lakiranje: indijevo siva/globoko črna Opcija Colour Concept daje vsestranskosti Multivana posebno noto. Poleg številnih enobarvnih lakov je za Multivan na voljo osem atraktivnih možnosti dvobarvnega lakiranja. Po želji lahko izbrano dvobarvno lakiranje kombinirate z usklajenimi barvami za dekorativni panel v notranjosti. Še posebej privlačne barvne kombinacije so prikazane na slikah na tej strani. Več informacij o barvah lakov in barvah notranjosti boste našli na straneh od 48 do 55. Dekorativni panel 1) : češnjevo rdeča 2) Dekorativni panel 1) : kovinsko antracitna 3) Dekorativni panel 1) : mojave bež 2) Dekorativni panel 1) : kovinsko antracitna 3) Dekorativni panel 1) : kovinsko antracitna 3) Dekorativni panel 1) : acapulco modra 2) Dekorativni panel 1) : svetleče črna Dvobarvno lakiranje: candy bela/bambusovo zelena Dekorativni panel 1) : bambusovo zelena 2) 1) Na voljo samo v kombinaciji s komfortno armaturno ploščo. 2) Na voljo samo za izbrane barve lakov. Pregled možnih barv najdete na strani 55. 3) V predstavljeni barvni kombinaciji je za Multivan Highline dekorativni panel na voljo v svetleče črni barvi. Slike na teh straneh naj služijo le za orientacijo, saj tiskarski postopki ne omogočajo reprodukcije dejanskega videza barv lakov. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

25 Barve lakov. Kovinski laki. Dvobarvno lakiranje.* Biserni laki. Barve lakov Multivan Univerzalni laki. 01 candy bela 02 češnjevo rdeča TL CL HL Kovinski laki. 03 mojave bež 04 zrcalno srebrna 05 indijevo siva 06 kostanjevo rjava TL CL HL 07 bambusovo zelena TL CL HL 08 acapulco modra TL CL HL 09 zvezdno modra 10 kurkumino rumena Dvobarvno lakiranje.* 11 candy bela/češnjevo rdeča TL CL HL 12 candy bela/mojave bež TL CL HL 13 candy bela/indijevo siva TL CL HL 14 candy bela/bambusovo zelena TL CL HL 15 zrcalno srebrna/acapulco modra TL CL HL 16 candy bela/zvezdno modra TL CL HL 17 indijevo siva/globoko črna TL CL HL 18 candy bela/kurkumino rumena TL CL HL Biserni laki. 19 oriksovo bela 20 globoko črna Univerzalni laki Individualne barve laka Opcijsko je vaš Multivan na voljo tudi v drugih barvnih odtenkih. Za več informacij o različnih možnostih individualnih barv laka se obrnite na izbranega partnerja za Volkswagen Gospodarska vozila. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline * Ni na voljo v kombinaciji z zadnjimi krilnimi vrati. Slike na teh straneh naj služijo le za orientacijo, saj tiskarski postopki ne omogočajo reprodukcije dejanskega videza barv lakov.

26 Platišča in pnevmatike. 18" Platišča in pnevmatike Multivan " Jeklena platišča s polnimi kolesnimi pokrovi 1) 6 1 /2 J x 16. S pnevmatikami 215/65 R 16. TL Aluminijasta platišča Clayton 6 1 /2 J x 16. S pnevmatikami 215/65 R 16. TL Aluminijasta platišča Toluca 8 J x 18. S pnevmatikami 255/45 R " CL HL Aluminijasta platišča Springfield 8 J x 18. S pnevmatikami 255/45 R 18. CL HL Aluminijasta platišča Springfield. 2) 8 J x 18. Površina polirana do visokega sijaja. S pnevmatikami 255/45 R 18. HL Aluminijasta platišča Springfield. 3) 8 J x 18. Površina v črni barvi. S pnevmatikami 255/45 R 18. CL HL Aluminijasta platišča Disc 4) 8 J x 18. Površina v srebrni barvi. S pnevmatikami 255/45 R 18. TL CL HL Aluminijasta platišča Disc 5) 8 J x 18. Površina v srebrni barvi z belimi kraki. S pnevmatikami 255/45 R 18. TL CL HL Aluminijasta platišča Palmerston 8 J x 18. S pnevmatikami 255/45 R 18. Pnevmatike z izboljšanimi kotalnimi lastnostmi (brez slike). V okviru ukrepov BlueMotion Technology so vsa platišča opremljena s pnevmatikami z izboljšanimi kotalnimi lastnostmi. Manjši kotalni upor zagotavlja manjšo porabo goriva in s tem tudi manjše emisije CO 2. Jeklena dizajn platišča 1) 7 J x 17. S pnevmatikami 235/55 R 17. TL Aluminijasta platišča Timaru 7 J x 17. S pnevmatikami 235/55 R 17. TL CL HL Aluminijasta platišča Devonport 7 J x 17. S pnevmatikami 235/55 R 17. Aluminijasta platišča Woodstock 7 J x 17. Površina polirana. S pnevmatikami 235/55 R 17. TL CL HL Aluminijasta platišča Cascavel 7 J x 17. Površina polirana v srebrni barvi. S pnevmatikami 235/55 R 17. TL CL HL Aluminijasta platišča Cascavel 7 J x 17. Površina polirana v črni barvi. S pnevmatikami 235/55 R 17. TL CL HL Aluminijasta platišča Cascavel 7 J x 17. Površina polirana v antracitni barvi. S pnevmatikami 235/55 R 17. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) Odvisno od kombinacije motorja in menjalnika. 2) Lahko se podaljša dobavni rok. 3) Na voljo samo za model Multivan Edition in v kombinaciji s paketom športne zunanje opreme. 4) V povezavi z dvobarvnim lakiranjem je mogoče izbrati samo kombinacijo zrcalno srebrna/acapulco modra. 5) Ni na voljo v kombinaciji z dvobarvnim lakiranjem zrcalno srebrna/acapulco modra. Vozila znamke Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami. Za podrobnejše informacije se obrnite na izbranega partnerja za Volkswagen Gospodarska vozila.

27 Sedežne prevleke. Usnjene sedežne prevleke Sedežne prevleke Multivan tekstilne prevleke Kutamo titanovo črna/mesečevo siva TL 02 tekstilne prevleke Pandu titanovo črna CL 03 tekstilne prevleke Pandu mesečevo siva CL 04 tekstilne prevleke Black & White črna/bela PA 05 alkantara 1) mesečevo siva CL 06 alkantara 1) titanovo črna CL HL 07 alkantara 1) mesečevo siva/titanovo črna CL HL 01 napa 2) mesečevo siva CL 02 napa 2) titanovo črna CL HL 03 napa 2) puščavsko bež HL 04 napa 2), 3) marakeška/titanovo črna PA 05 napa 2) kavno rjava/titanovo črna CL HL 06 napa 2) mesečevo siva/titanovo črna CL HL 07 napa 2) puščavsko bež/titanovo črna HL Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare. 2) Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz napa usnja. 3) Na voljo tudi v kombinaciji s paketom Executive. Slike na teh straneh naj služijo le za orientacijo, saj tiskarski postopki ne omogočajo reprodukcije dejanskega videza sedežnih prevlek in drugih vzorcev.

28 Barve notranjosti. Dekorativni elementi. A B C Dekorativni paneli. Splošne informacije. Barve notranjosti Multivan Vračilo in recikliranje izrabljenih vozil. A Volkswagen se spoprijema z izzivi sodobne družbe in jih upošteva pri snovanju vseh novih proizvodov blagovne znamke Volkswagen. To seveda velja tudi za varovanje okolja in naravnih virov. Zato je vsa nova vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila mogoče reciklirati na okolju prijazen način. Podrobnejše informacije lahko dobite pri partnerjih za Volkswagen Gospodarska vozila. DSG, TDI in 4MOTION so zaščitene blagovne znamke v lasti družbe Volkswagen AG in drugih podjetij koncerna Volkswagen v Nemčiji in drugih državah. Dejstvo, da določeno ime v katalogu ni označeno z, ne pomeni, da to ime ni zaščitena blagovna znamka in/ali da je njegova uporaba dovoljena brez predhodnega pisnega soglasja družbe Volkswagen AG. C Nekatera vozila iz tega kataloga so opremljena z dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Na slikah prikazani dekorativni izdelki niso predmet ponudbe. enthalten. Serijske in dodatne opreme v tem katalogu ni mogoče predstaviti v polnem obsegu. Nekatere opcije so lahko razlog za daljši dobavni rok vozila. Zajamčena kakovost. B Volkswagen poleg zakonsko predpisane garancije zagotavlja tudi 2-letno jamstvo za novo vozilo, 3-letno jamstvo za lak in 12-letno jamstvo proti prerjavenju karoserije. Vsi podatki o garanciji in jamstvih veljajo le za vozila znamke Volkswagen skladno s trenutno veljavno ponudbo za Slovenijo. Podatki o obsegu in vrsti opreme, videzu, tehničnih podatkih in stroških obratovanja vozil ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Informacije glede opreme in tehničnih podatkov izhajajo iz ponudbe za slovenski trg. Podrobnejše informacije lahko dobite pri partnerjih za Volkswagen Gospodarska vozila. Pridržujemo si pravico do sprememb. A Barve notranjosti: 01 titanovo črna/puščavsko bež HL 02 mesečevo siva CL 03 titanovo črna Dekorativni elementi: 04 dark silver brushed CL PA 05 structural X HL 06 golden chestnut HL 07 linearus CL HL 07 Dekorativni paneli: 08 češnjevo rdeča 1) CL HL 09 mojave bež 2) CL PA HL 10 bambusovo zelena 3) CL HL 11 acapulco modra 4) CL HL 12 svetleče črna 5) CL HL 13 kovinsko antracitna 6) CL PA HL Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) Samo v kombinaciji z lakom češnjevo rdeča in dvobarvnim lakiranjem candy bela/češnjevo rdeča. 2) Samo v kombinaciji z lakom mojave bež in dvobarvnim lakiranjem candy bela/mojave bež. 3) Samo v kombinaciji z lakom bambusovo zelena in dvobarvnim lakiranjem candy bela/bambusovo zelena. 4) Samo v kombinaciji z lakom acapulco modra in dvobarvnim lakiranjem zrcalno srebrna/acapulco modra. 5) Za Comfortline samo v kombinaciji z bisernim lakom globoko črna in dvobarvnim lakiranjem indijevo siva/globoko črna. 6) Za Highline samo v kombinaciji z lakom indijevo siva. Slike na teh straneh naj služijo le za orientacijo, saj tiskarski postopki ne omogočajo reprodukcije dejanskega videza sedežnih prevlek in drugih vzorcev.

29 Zunanjost Zunanjost Multivan Drsni okni. Z eno potezo enostavno in hitro poskrbite za svež zrak z drsnim oknom na levi in desni strani potniškega prostora to ni noben problem. Zadnja krilna vrata (brez slike). Olajšajte si dostop do prtljažnega prostora tudi v situacijah, ko je za vozilom bolj malo prostora. Pri Multivanu Highline je obloga spodnjega roba prtljažnika realizirana tako kot pri Multivanu Comfortline, odpade pa obešalnik za oblačila v zadnjem delu vozila. TL CL HL 02 Črna folija za zaščito pred soncem. 1) V potniški prostor prepušča samo 39 % sončnega sevanja; 54 % sevanja absorbira, preostalih 7 % pa odbije. Če jo kombinirate z zatemnjenimi stekli, dobite skoraj neprosoj no zasteklitev potniškega prostora. 03 Ščitnik za dno vozila. Ta trdna kovinska plošča tudi v ekstremnih situacijah zagotavlja učinkovito zaščito motorja in menjalnika ter ščiti pred umazanijo in nasedanjem. Za dno vozila so poleg tega na voljo še drugi ščitniki. Upoštevati je treba, da se zaradi povečane mase praznega vozila zmanjša nosilnost vozila. 04 Paket Protection. 1) Zajema štiri različne ščitnike za podvozje: ščitnik za motor in menjalnik, ščitnik za diferencial na zadnji premi, ščitnik za glavni glušnik, ščitnik za desni stranski prag in ščitnik za rezervoar, ki pred poškodbami obenem ščiti tudi levi stranski prag. Paket Protection je na voljo samo v kombinaciji s štirikolesnim pogonom 4MOTION. TL CL HL Vlečna naprava (brez slike). Vlečna kljuka je snemljiva oz. je zavarovana s ključavnico ter vključuje funkcijo stabiliziranja prikolice. 05 Naprava za čiščenje žarometov. Če so zasenčene ali dolge luči vključene, se ob vsakem petem vklopu naprave za čiščenje vetrobranskega stekla hkrati očistijo tudi stekla žarometov. 06 Sprednji LED-žarometi. Zasenčene in dolge luči so realizirane z varčno LED-tehnologijo. Zanesljivo delovanje in dolga življenjska doba svetlečih diod zvišujeta raven varnosti zaradi majhne možnosti izpada. LED-žaromete med drugim odlikujejo velika svetilnost, dolga življenjska doba, svetlobni spekter, podoben dnevni svetlobi, in nizka poraba energije. Na voljo so samo v kombinaciji z zadnjimi LED-lučmi. 07 Paket kromiranih dodatkov. 2) To je pravšnja izbira za vse, ki stavijo na bolj prefinjen slog. Kromirani detajli na spodnji odprtini za zajemanje zraka, ob straneh in na zadku poskrbijo za elegantne blesteče poudarke. CL HL Paket izolacijskih stekel (brez slike). Nivo zunanjega hrupa zmanjša za do 6 db (A). Vetrobransko steklo je izdelano iz izolacijskega stekla in je prevlečeno s posebnim slojem, stranska stekla pa so debelejša. Vsa stekla v potniškem prostoru so zatemnjena. Opcijska drsna okna ne morejo biti izdelana iz akustičnega stekla. Električna drsna vrata (brez slike). Drsna vrata so opremljena s funkcija omejitve sile zapiranja ter jih je mogoče odpirati in zapirati z daljinskim upravljalnikom ali s tipko iz vozniške kabine. Za Multivan Trendline so na voljo samo ena električna drsna vrata. LED-osvetlitev registrske tablice (brez slike). Serijska pri vseh modelih. 08 Logotip "Bulli". Namesto napisa z oznako tipa vozila na zadku se lahko odločite za logotip "Bulli". Ta je skupaj s stranskima smernikoma v videzu kroma nameščen na voznikovih in sovoznikovih vratih. 09 Zadnje LED-luči. 3) Pozicijska in zavorna luč sta realizirani z energijsko varčnimi svetlečimi diodami. 10 Električno poklopni zunanji ogledali. Zunanji ogledali sta serijsko električno nastavljivi in ogrevani, opcijsko pa sta lahko tudi električno poklopni. Odvisno od modela sta ohišji zunanjih ogledal lakirani ali ne. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) Lahko se podaljša dobavni rok. 2) Ni na voljo za Multivan Comfortline z dolgo medosno razdaljo. 3) Pri Multivanu PanAmericana zatemnjene zadnje LED-luči.

30 Multimedijski sistemi Multimedijski sistemi Multivan Radijski sistem Composition Audio. Sistem je opremljen z monokromatskim zaslonom TFT, izhodno močjo 4 x 20 W, štirimi zvočniki, režo za SD-kartice, vhodom AUX-IN, vhodom USB in Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom. TL Volkswagen Media Control (brez slike). 1) Spremenite svoj pametni telefon ali tablični računalnik v daljinski upravljalnik 2) za navigacijski sistem in funkcije avdiosistema za potniški prostor udobno upravljajte prek WLAN-povezave. Ali pa npr. prenesite navigacijsko pot z vašega tabličnega računalnika na barvni zaslon na dotik. 02 Radijski sistem Composition Colour. Sistem ima 12,7 cm (5 palcev) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov, režo za SD-kartice, vhod AUX-IN in vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iphone, vmesnik Bluetooth za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem. 03 Radijski sistem Composition Media. Sistem, ki podpira Car-Net App-Connect, ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov, režo za SD-kartice, v sovoznikovem predalu vhod AUX-IN in vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iphone, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala. Elektronski ojačevalnik govora (sl. str. 39). 3) Ob aktivaciji predvaja voznikov glas prek zadnjih zvočnikov. Tako se vozniku za jasno komuniciranje ni treba obračati ali glasno govoriti prek 04 Radijsko-navigacijski sistem Discover Media. Sistem, ki podpira Car-Net Guide & Inform in App-Connect, ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov, vhod AUX-IN, v sovoznikovem predalu vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iphone, vmesnik Bluetooth za povezavo z mobilnim telefonom, dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala, dve reži za SD-kartice in SD-kartico s kartografijo za zahodno ali vzhodno Evropo. Nameščeno kartografijo lahko brezplačno posodabljate s storitvijo Volkswagen MapCare, do katere lahko dostopate prek Volkswagnove domače strani. TL Radijsko-navigacijski sistem Discover Media Plus (brez slike). Poleg funkcij radijskonavigacijskega sistema Discover Media s šestimi zvočniki dodatno vključuje še digitalni radijski sprejemnik DAB+, glasovno upravljanje, Car-Net App-Connect, aplikacijo Volkswagen Media Control, elektronski ojačevalnik govora in vmesnik za mobilni telefon Comfort z multimedijskima vmesnikoma MEDIA-IN in WLAN. 05 Glasovno upravljanje. 3) Voznik lahko telefonske, navigacijske in avdio funkcije upravlja, ne da bi roke odmikal z volana. Z glasovnimi ukazi je mogoče na zaslonu radijskega oz. radijsko-navigacijskega sistema priklicati domala vse menije in prikaze. 06 CarStick. Na enostaven način poveže radijsko-navigacijska sistema Discover Media in Discover Media Plus z internetom. Za druge naprave lahko CarStick vzpostavi WLAN, prek katerega se lahko povežejo z internetom. 07 Vmesnik za mobilni telefon Comfort. 4) Poseben predal za mobilni telefon vzpostavi brezžično povezavo z zunanjo anteno in tako zagotavlja optimalno sprejemanje in oddajanje signala mobilne telefonije. Tudi polnjenje je povsem enostavno: uporabnik mora le priključiti telefon na vhod USB v predalu. 08 Avdiosistem DYNAUDIO. 5) Enajst natančno usklajenih zvočnikov, vklj. z osrednjim zvočnikom v armaturni plošči, z 11-kanalnim ojačevalnikom ustvarja poln zvok z močjo do 600 W. CL PA HL 09 Sistem RSE. Multimedijsko razvedrilo v potniškem prostoru ponuja 15,4-palčni (39,1 cm) ploski zaslon, ki je nameščen na stropno oblogo. Zaslon se električno dvigne in spusti, upravljanje pa poteka prek daljinskega upravljalnika. Predvajanje številnih datotečnih formatov zunanjih podatkovnih medijev in priklop končnih naprav potekata prek treh vhodov USB in dveh vhodov HDMI. Pri vsaki vrsti vhodov je eden zlahka dosegljiv v spodnjem delu potniškega prostora. Odslej lahko Miracast prezrcali združljivo mobilno napravo neposredno na zaslon. V naročilo so zajete tudi dvoje infrardeče slušalke. vseh sedežnih vrst. 1) Na voljo samo v kombinaciji z radijsko-navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. 2) Voznik funkcij aplikacije Volkswagen Media Control ne sme uporabljati med vožnjo, saj bi s tem kršil prometne predpise. 3) Samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media ali radijskonavigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. 4) Na voljo v kombinaciji z radijskima sistemoma Composition Colour in Composition Media ter radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Na sliki je predal v komfortni armaturni plošči. Pri armaturni plošči je predal nad sovoznikovim predalom. 5) Na voljo samo v kombinaciji z radijskima sistemoma Composition Colour in Composition Media ter radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media Plus. Ni na voljo za Multivan Comfortline z dolgo medosno razdaljo. Car-Net zaenkrat še niso na voljo za slovenski trg. Za več informacij se obrnite Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline na izbranega partnerja Volkswagen Gospodarska vozila.

31 Notranjost in udobje Notranjost in udobje Multivan B C E D A F A G 01 Komfortna armaturna plošča Vodoraven potek linij, ki je značilen za zunanji dizajn vozila, se v notranjosti nadaljuje z zasnovo armaturne plošče. Barvna usklajenost dekorativnega panela, dekorativnih elementov in barve notranjosti ustvarja prijeten ambient, ki ga zaokrožajo številni praktični predali in odlagalna mesta. CL PA HL A Zgornji predal v voznikovih in sovoznikovih vratih. B Sredinski predal s pokrovom. 1) C Zgornji sovoznikov predal s pokrovom, z integriranima vtičnicama MEDIA-IN in AUX-IN. D Spodnji sovoznikov predal s ključavnico. E Predal s pokrovom, integrirana 12-voltna električna vtičnica in telefonski vmesnik Comfort (opcijsko). F 2 držali za pijačo. G Zaprt predal za 1,0-litrske steklenice, s funkcijo hlajenja. 02 Sistem vodil. Potniški in prtljažni prostor lahko na površini 5,8 m 2 (pri kratki medosni razdalji) oz. 6,7 m 2 (pri dolgi medosni razdalji) uredite glede na lastne potrebe, kajti domiselni sistem vodil omogoča enostavno in skoraj brezstopenjsko pomikanje 3-sedežne klopi in enojnih sedežev. Preprosta odstranitev prekrivnega elementa vodil olajšuje vgradnjo in izgradnjo 3-sedežne klopi in enojnih sedežev. 03 Komfortna sedeža. Ergonomsko oblikovana sedeža za voznika in sovoznika sta nastavljiva po višini ter serijsko opremljena z dvema naslonoma za roke in ledveno oporo. Po želji je ledvena opora elek trično nastavljiva. Opcijsko je na voljo tudi električno 12-smerno nastavljanje sedeža 2). Z njim je mogoče idealno nastaviti ledveno oporo, naklon naslonjala, višino sedeža ter naklon in vzdolžni položaj sedišča. Električno 12-smerno nastavljanje vključuje ogrevanje sedeža in možnost shranjevanja treh različnih nastavitev voznikovega sedeža. CL PA HL Večfunkcijska miza (sl. str. 38). Ta okrogla miza ima tudi številne predale za manjše in večje potovalne potrebščine. Kadar mize ne potrebujete, lahko ploščo obrnete za 90, jo poklopite in spravite v podnožje. Nato jo po dveh dodatnih sredinskih vodilih lahko potisnete med oba enojna sedeža. CL PA HL 04 Vrtljiv sedež z integriranim otroškim sedežem. Enojni sedež za odraslo osebo s tritočkovnim varnostnim pasom in naslonoma za roke, ki ga lahko po potrebi obrnete, je mogoče hitro in enostavno spremeniti v robusten otroški sedež. 05 Pritrdilni obročki. Za varen prevoz tovora oz. prtljage skrbi skupno šest pritrdil nih obročkov v potniškem in prtljažnem prostoru. Predelna mreža (brez slike). Pasivno zaščito zagotavlja trpežna predelna mreža. Lahko jo vpnete v pritrdišča, ki so za B- ali pred D-stebričkom. 06 Sedežne prevleke za 3-sedežno klop. V kombinaciji s sedežnimi prevlekami iz napa usnja 3) in alkantare 4) so sedišča izoblikovana bolj izrazito in zagotavljajo boljšo stransko oporo. CL PA HL 07 Tla z videzom lesa za potniški prostor. 5) Za prijetnejši ambient potniškega prostora poskrbijo trpežna, za čiščenje enostavna tla z videzom lesa Halifax Maple. CL PA HL 08 Večnamenska plošča. V kombinaciji s 3-sedežno klopjo je na voljo oblazinjena večnamenska plošča. Pritrditi jo je mogoče v sistem talnih vodil, omogoča predelitev prtljažnika ter služi kot dodatna odlagalna površina ali za povečanje ležišča. V tem primeru odpade prtljažni rolo. 09 Paket za lahko noč. V kombinaciji z večnamensko ploščo je na voljo paket za lahko noč. Vključuje temne tekstilne zastore za okna, mini bralno lučko, pralno prevleko za ležišče in tri predale pod 3-sedežno klopjo. 10 Termohladilni zaboj. Deluje na električno napajanje ter je primeren za hlajenje in ogrevanje. V 32-litrski zaboj antracitne barve lahko shranite 1,5-litrske plastenke (leže) ali 1,0-litrske plastenke (pokončno). Sredinski naslon za roke (brez slike). Naslon je poklopen in zagotavlja še več udobja na 3-sedežni klopi. V kombinaciji s sedežnim oblazinjenjem iz napa usnja 3) ali alkantare 4) je serijsko integriran v 3-sedežno klop. CL HL 11 Gumijasti predpražniki. Vozniško kabino ščitijo pred vlago in večjo umazanijo. Enostavno jih lahko vzamete iz vozila in sperete z vodo. 12 Tekstilni predpražniki. Za prijetnejše počutje v vozniški kabini poskrbijo trpežni predpražniki iz velurja. Komfortna stropna obloga (sl. str. 30). Prezračevalne šobe v stropni oblogi dovajajo svež zrak v potniški prostor in zmanjšujejo rošenje stranskih stekel. Premične bralne lučke je mogoče individualno nastavljati. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) Na sliki je opcijski avdiosistem DYNAUDIO. 2) Samo v kombinaciji s prevlekami iz napa usnja in alkantare. 3) Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz napa usnja. 4) Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare. 5) Ni na voljo v kombinaciji z zadnjimi krilnimi vrati in dolgo medosno razdaljo.

32 01 02 Notranjost in udobje Notranjost in udobje Multivan Večfunkcijski usnjeni volan. Ta izvedba volana omogoča dober oprijem in enostavno uporabo različnih funkcij. S tipkami lahko npr. upravljate radijski oz. radijsko-navigacijski sistem, mobilni telefon ali tempomat. Opcijski sistem Servotronic, ki servopodporo prilagaja glede na hitrost vožnje, olajšuje manevriranje in parkiranje. Elektronika z naraščanjem hitrosti zmanjšuje stopnjo servopodpore. Tako lahko voznik pri visoki hitrosti vozilo usmerja še bolj natančno in načrtno kot z običajnim servokrmiljenjem. Večfunkcijski usnjeni volan s prestavnima tipkama (brez slike). 1) Pri vozilih z menjalnikom z dvojno sklopko DSG prestavni tipki po želji omogočata bolj športno ročno menjavanje prestav. Ogrevanje sedežev (brez slike). Je ločeno nastavljivo za voznika in sovoznika in omogoča poljubno dovajanje toplote. 02 Tempomat. Od hitrosti 30 km/h naprej konstantno ohranja hitrost vožnje, ki jo nastavi voznik. Nogo lahko enostavno odmaknete s pedala za plin. Tempomat z enakomerno vožnjo omogoča tudi zmanjšanje porabe. 03 Klimatska naprava Climatic. Polavtomatska klimatska naprava ima senzor v notranjosti vozila. Temperaturo v prostoru stalno primerja z nastavljeno želeno temperaturo za vozniško kabino. Poleg tega zagotavlja optimalen razvod zraka v potniškem prostoru. Na sliki je prikazan Multivan Trendline. TL CL 04 Klimatska naprava Air Care Climatronic. Ta sistem omogoča 3-consko uravnavanje temperature: za voznikov in sovoznikov del kabine ter za potniški prostor. Zaznava jakost sončnih žarkov in zunanjo temperaturo ter temu ustrezno dovaja bolj ali manj hladen zrak. Za prijetno ozračje skrbijo avtomatski preklop na zaprto kroženje zraka, senzor kakovosti zraka, dodatne prezračevalne šobe v stropni oblogi nad zadnjim delom potniškega prostora in dodatni grelnik. Premaz novega protialergenskega filtra zadrži tudi snovi, ki povzročajo alergije, denimo pelod in trosi. 05 Električna zadnja dvižna vrata. 2) Za udobno odpiranje in zapiranje električnih zadnjih dvižnih vrat je na voljo več možnosti: s ključem za centralno zaklepanje (odpiranje), tipko na notranji strani voznikovih vrat (odpiranje), ročajem na zadnjih dvižnih vratih (odpiranje), zanko za zapiranje na zadnjih dvižnih vratih (zapiranje) in tipko na notranji strani zadnjih dvižnih vrat (zapiranje in ustavitev). Senzorji parkirnega sistema preverijo, ali je za odpiranje zadnjih dvižnih vrat na voljo dovolj prostora. Ogrevanje zadnjega stekla (brez slike). Izjemno hitro zagotovi dobro vidljivost ob pogledu skozi zadnje steklo tudi v hladnem in vlažnem vremenu. 06 Ogrevanje mirujočega vozila. Deluje neodvisno od sistema ogrevanja in prezračevanja. Upravljate ga lahko preko osrednje upravljalne enote ali tudi z radijskim daljinskim upravljalnikom. Alternativno je mogoče naročiti tudi dodatni vodni grelnik. 07 Senčni roloji. Potniški prostor pred neprijetno sončno pripeko in radovednimi pogledi ščitijo senčni roloji. Na stranskih steklih jih lahko izvlečete iz obloge od spodaj navzgor in vpnete na zgornji strani oken. 08 Dvižno-pomično strešno okno. S predizbirno avtomatiko ali vrtljivim stikalom na stropni oblogi (gl. tudi sl. 06) lahko strešno okno odprete, privzdignete ali zaprete. Če okno pri pomikanju naleti na odpor, elektronika takoj prekine postopek in prepreči ukleščenje. Ogrevanje vetrobranskega stekla (brez slike). 3) V vetrobransko steklo so integrirani grelni elementi, ki tudi v vlažnem in hladnem vremenu zelo hitro zagotovijo neoviran pogled skozi steklo. 09 Paket Luči & vidljivost. Paket za boljšo vidljivost vključuje notranje vzvratno ogledalo z avtomatskim zasenčenjem, ki preprečuje, da bi luči zadaj vozečih vozil slepile voznika, in senzor za dež, ki vključi brisalce. Avtomatski vklop/izklop zasenčenih luči s funkcijo Coming Home/Leaving Home z osvetlitvijo okolice vozila prispeva k večji varnosti in udobju. 10 Komfortna osvetlitev. Uživajte v prijetnem ambientu notranjosti, ki ga ustvarja posredna osvetlitev. S svetlečimi diodami so osvetljeni naslednji elementi: senčnika, stropna konzola v vozniški kabini, stropna obloga v potniškem prostoru, prostori za noge, notranji ročaji za odpiranje vrat in zgornja predala v vratih vozniške kabine. CL PA HL 11 Osvetlitev stopnic. Osvetljeni napis olajšuje vstopanje in izstopanje ter notranjosti vozila pridaja eleganco. Alarmna naprava (brez slike). Ob poskusu vloma v vozilo sproži zvočne in optične opozorilne signale. Sistem je na voljo tudi z nadzorom notranjosti, ki ga lahko po potrebi deaktivirate s posebnim stikalom. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 1) Ni na voljo za vse motorne izvedbe. Na voljo pozneje. 2) Na voljo samo v kombinaciji s ParkPilotom; ni na voljo za Multivan Freestyle. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. 3) Pri Multivanu Trendline na voljo samo v kombinaciji s paketom Luči & vidljivost.

33 Originalna dopolnilna oprema Volkswagen Originalna dopolnilna oprema Volkswagen Multivan Multivan je izjemno prilagodljiva in udobna velikoprostorska limuzina, ki omogoča uresničitev individualnih želja. Z originalno dopolnilno opremo Volkswagen lahko smiselno dopolnite funkcionalnost in možnosti svojega vozila ter ga prilagodite svojim individualnim potrebam. Oprema je zasnovana v sodelovanju z razvojnim in oblikovalskim oddelkom, njena poglavitna prednost pa je vrhunska kakovost. Naprodaj je samo pri partnerjih Volkswagen. Tako ste lahko prepričani, da se bodo vse komponente optimalno prilegale Potovalni in komfortni sistem. Sestavljajo ga osnovni modul, ki ga pritrdite med nosilca sprednjega vzglavnika, ter različni dodatni moduli: po en nosilec za tablični računalnik za Samsung Galaxy, za ipad (od 2. do 4. generacije), za ipad Air (1. generacija) in za ipad mini ter poklopna mizica z držalom za pijačo, obešalnik za oblačila in stabilen kaveljček za vrečke. Dodatne module preprosto pritrdite na osnovni modul in jih po potrebi zamenjujete. Serijska oprema Dodatna oprema TL Trendline CL Comfortline PA PanAmericana HL Highline 02 Nosilec za kolesa. Po meri zasnovani nosilec za štiri kolesa omogoča varno montažo na zadnja dvižna vrata. Izdelan je iz eloksiranega aluminijastega profila, namestitev je enostavna, njegova nosilnost pa je 60 kg. Pri natovarjanju so še posebej praktična pomična vodila za kolesa, enoročno snemljive pritrdilne ročice in pritrdilni nastavki s hitrimi vpenjalniki. 03 Ščitnika proti vetru in dežju. Pri vožnji z delno odprtim oknom učinkovito zmanjšujeta škropljenje in moteč piš vetra. Poleg tega služita kot praktična stranska zaščita pred vpadom sončnih žarkov. Ščitnika se vozilu natančno prilegata, namestite pa ju lahko brez vrtanja in lepljenja. 04 Osnovna strešna nosilca. Za Multivan sta na voljo osnovna strešna nosilca iz eloksiranega aluminijastega profila, ki sta uspešno opravila test City Crash. Opremljena sta s ključavnico. Zasnovana sta za nosilnost do 94 kg, kombinirati pa ju je mogoče z različnimi sistemskimi nosilci. Po želji je na voljo nosilec za smuči in snežne deske s ključavnico, ki ga enostavno montirate na osnovna nosilca. Omogoča transport do šestih parov smuči, štirih snežnih desk ali ene vodne deske. Široke tipke za odpiranje in praktična izvlečna funkcija olajšujejo natovarjanje in raztovarjanje, tudi če imate oblečene debele rokavice. 05 Strešni kovček ali 460-litrski kovček titanovo sive kovinske barve lahko s hitrimi vpenjalniki enostavno montirate na osnovna strešna nosilca. Opremljen je s sistemom DuoLift, ki omogoča odpiranje z obeh strani. Za učinkovito zaščito proti kraji skrbi tritočkovno centralno zaklepanje. 06 Zaščita spodnjega roba prtljažnika. Zaščita, ki jo nalepite na spodnji rob prtljažnika, je izdelana iz plastične mase v videzu kakovostnega legiranega jekla. Odbijač ščiti pred praskami, ki bi lahko nastale med natovarjanjem in raztovarjanjem prtljažnika. Funkcionalni oblikovni element polepša spodnji rob Multivana in hkrati prispeva k ohranjanju njegove vrednosti. 07 Prtljažna mreža. Trpežno, elastično mrežo lahko z integriranimi kaveljčki enostavno vpnete v pritrdilne obročke v prtljažnem prostoru tako bodo manjši do srednjeveliki kosi prtljage med vožnjo ostali na svojem mestu. 08 Podloga za prtljažnik. Lahka in praktična podloga se natančno prilega obliki prtljažnika v modelu Multivan. Pribl. 5 cm visok rob zagotavlja zaščito pred mokroto in umazanijo, strukturirana površina pa preprečuje drsenje. Kadar podloge ne potrebujete, jo lahko zvijete in pospravite. 09 Otroška lupinica za dojenčke G0 plus ISOFIX. Sistemski sedež zagotavlja novorojenčkom in malčkom do starosti 15 mesecev (ali težkim do 13 kg) visoko raven udobja in optimalno zaščito. Podnožje, ki ga v pritrdiščih sistema ISOFIX fiksno pritrdite v vozilo, predstavlja osnovo za prenosno otroško lupinico. Ta z možnostjo individualnih nastavitev ter po višini nastavljivim 5-točkovnim varnostnim pasom skrbi, da je malček med vožnjo varno nameščen v sedežu. Sistemski sedež je poleg tega opremljen s snemljivim senčnikom, nastavljivim ročajem za nošenje ter hitro snemljivo in pralno tekstilno prevleko. 10 Otroški sedež G1 ISOFIX DUO plus Top Tether. Udobni sistemski sedež omogoča optimalno sedenje otrokom v starosti od osem mesecev do štirih let (ali težkim od 9 do 18 kilogramov). Individualno nastavljiv sedežni položaj in po višini nastavljiv 5-točkovni varnostni pas poskrbita, da je malček med vožnjo varno nameščen v sedežu. Sistemski sedež v vozilu vpnete v pritrdišča ISOFIX in v dodatno pritrdišče na zadnji klopi (Top Tether). 11 Otroški sedež G2-3 ISOFIT. Udobni otroški sedež optimalno ščiti otroke, stare od tri do dvanajst let (težke od 15 do 36 kg). Posebna stranska konstrukcija zagotavlja najboljšo možno zaščito. Sedež v vozilo vpnete s pritrdišči ISOFIX. Individualne nastavitve sedeža omogočajo optimalno zavarovanje otroka z avtomobilskim 3-točkovnim varnostnim pasom. Če se sedežna prevleka umaže, jo lahko enostavno snamete in operete. Dopolnilna oprema Volkswagen je naprodaj samo pri partnerjih Volkswagen. Za več informacij o ponudbi originalne dopolnilne opreme se obrnite na izbranega partnerja Volkswagen Gospodarska vozila.

34 Car-Net Guide & Inform. Car-Net App-Connect. Storitve Mobilne spletne storitve Multivan Z vmesnikom Car-Net Guide & Inform 1) boste radijsko-navigacijski sistem razširili z dodatnimi informacijskimi storitvami v vozilu. Tako boste med vožnjo še bolje obveščeni o trenutni prometni situaciji, prostih parkirnih mestih in bencinskih servisih z ugodnimi cenami goriva. Skupno vam je na voljo enajst storitev, ki jih prva tri leta lahko uporabljate brezplačno. 2) Več informacij poiščite na spletni strani Z vmesnikom Car-Net App-Connect 4) lahko med vožnjo uporabljate številne funkcije pametnega telefona s sistemom ios ali Android povsem udobno in varno prek zaslona na dotik vašega infotainment sistema. Z USBkablom pametni telefon enostavno povežete s sistemom. Nato Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink vse združljive aplikacije prezrcalijo na zaslon. Več informacij in storitev poiščite na spletni strani Siri in Google Assistant. Apple CarPlay TM med vožnjo omogoča uporabo glasovne digitalne pomočnice Siri. Siri med drugim pomaga pri telefoniranju in prebere prejeta SMS-sporočila. Imetnikom pametnega telefona z operacijskim sistemom Android je na voljo Google Assistant. 02 Spotify. Apple CarPlay TM in Android Auto TM podpirata izbrane aplikacije za pametne telefone. Tako boste lahko na primer z aplikacijo Spotify pretakali glasbo in jo poslušali prek zvočnikov infotainment sistema. Ali pa prek aplikacije Amazon Music predvajajte posnetke iz svoje glasbene zbirke Amazon. Zajamčena kakovost Volkswagen Gospodarska vozila poleg zakonsko predpisane garancije zagotavlja tudi 2-letno jamstvo za novo vozilo, 3-letno jamstvo za lak in 12-letno jamstvo proti prerjavenju karoserije. Vsi podatki o garanciji in jamstvih veljajo le za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila skladno s trenutno veljavno ponudbo za Slovenijo. Originalna dopolnilna oprema Volkswagen Volkswagen Gospodarska vozila so resnično vsestranska. Če boste vseeno imeli občutek, da potrebujete še kaj, si podrobneje oglejte ponudbo Originalne dopolnilne opreme Volkswagen. Ta je bila posebej za vaše vozilo zasnovana v sodelovanju z razvojnim in oblikovalskim oddelkom z namenom strankam ponuditi uporabne, varne in zanesljive izdelke vrhunske kakovosti. Glede ponudbe in nakupa opreme se obrnite na pooblaščene partnerje Volkswagen Gospodarska vozila. Storitve financiranja, zavarovanja in vzdrževanja ali celovita rešitev upravljanja voznega parka V sodelovanju s skupino Porsche Finance Group Slovenia vam v prodajnem salonu uredimo kredit ali leasing in zavarovanje vozila po ugodnih pogojih, poleg tega tako lahko poskrbimo za vzdrževanje vašega vozila. Individualno, kakovostno in učinkovito upravljanje celotnega voznega parka je rešitev za vaše podjetje, ki vključuje servisiranje in vzdrževanje vozil, vzdrževanje pnevmatik, registracijo in zavarovanje vozil ter obravnavo škodnih primerov. S strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami vam bomo pomagali izbrati najprimernejšo obliko financiranja, zavarovanja in vzdrževanja ali celovito rešitev upravljanja voznega parka, ki bo prilagojeno vašim željam, potrebam in finančnim zmožnostim. Več informacij dobite na in Podaljšano jamstvo Porshe Slovenija Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija. Volkswagen veliko pozornosti posveča udobju in dobremu počutju svojih kupcev. Poleg osnovne 2-letne garancije za novo vozilo, 3-letnega jamstva za lak in karoserijo ter 12-letnega jamstva proti prerjavenju karoserije vam kot vozniku vozila Volkswagen nudimo Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s katerimi boste v vožnji lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vozila ali do prevoženih kilometrov, odvisno od tega, kaj nastopi prej. Ponudba velja brez doplačila za vsa nova vozila Volkswagen, ki so prodana v pooblaščeni mreži Volkswagen v Sloveniji. Porsche Slovenija d.o.o. opcijsko in za doplačilo nudi podaljšano jamstvo tudi za peto leto ali do prevoženih kilometrov in šesto leto ali do prevoženih kilometrov, odvisno od tega, kaj nastopi prej. Jamstveni pogoji in vse ostalo so predstavljeni v knjižici Porsche Slovenija - Vrhunska mobilnost. Servisne storitve 01 Spletne prometne informacije. S spremljanjem aktualne prometne situacije in z dinamičnim prilagajanjem poti se izognite prometnim zastojem. 03 Parkirišča. Prihranite si čas z optimiziranim iskanjem parkirišč. Storitev omogoča prikaz prostih parkirnih mest, vključno s cenami in odpiralnimi časi. 3) Pooblaščeni partnerji servisne mreže Volkswagen Gospodarska vozila vam nudijo bogato ponudbo servisnih storitev po meri vašega vozila. Ponudba bo prilagojena vašim željam in potrebam. Asistenca Volkswagen Gospodarska vozila jamstvo mobilnosti* 02 Spletno iskanje posebnih ciljev. V radijsko-navigacijskem sistemu lahko z iskalnikom Google poiščete svoj cilj, tudi če ne veste točnega naslova, vključno z najrazličnejšimi dodatnimi informacijami. 04 Bencinske črpalke. Poiščite bencinske servise z najugodnejšimi cenami goriva v vaši okolici in njihove odpiralne čase. Sistem avtomatsko prepozna, katero vrsto goriva uporablja vaše vozilo. 1) Uporaba storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča le z opcijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN, ali UMTS-modem Volkswagen CarStick s plačljivo SIM-kartico poljubnega mobilnega operaterja. Storitve Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi možne količine podatkov, ki se prenašajo pri storitvah Car-Net, priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www. volkswagen-car-net.com/portal registrira svoje vozilo. Po 90. dnevu se brezplačna razpoložljivost skrajša. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja. 2) Brezplačna triletna razpoložljivost prične teči takoj, ko se uporabnik registrira na portalu Car-Net, najkasneje pa 90 dni po prevzemu vozila. 3) Na voljo za parkirišča z ustrezno tehnično infrastrukturo. Informacije o višini uvozov v posamezne parkirne hiše zaenkrat še niso na voljo. 4) Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in radijskonavigacijskim sistemom Discover Media. Opcijski radijsko-navigacijski sistem Discover Media Plus že vključuje modul Car-Net App-Connect. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva s tehnologijami MirrorLink, CarPlay in Android Auto, ki jih vključuje vmesnik Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno prek vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta. Več informacij poiščite na spletni strani Car-Net Guide & Inform in Car-Net App-Connect sta na voljo opcijsko. Asistenca Volkswagen Gospodarska vozila jamstvo mobilnosti vam zagotavlja hitro in zanesljivo pomoč na cesti, štiriindvajset ur na dan v vseh evropskih državah. Manjša popravila bomo opravili kar na kraju samem, tako da bo vaše vozilo za vožnjo pripravljeno v najkrajšem času. V primeru večjih okvar vam bomo nadaljevanje poti omogočili z nadomestnim vozilom ali javnim prevozom. Tako boste ostali mobilni tudi takrat, ko bomo skrbeli za vaše vozilo. Asistenco Volkswagen Gospodarska vozila - jamstvo mobilnosti prejmete ob nakupu novega vozila. Podaljšuje se z vsakim redno opravljenim servisnim pregledom na pooblaščenem servisu Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji skladno z Navodili za uporabo in Servisno knjižico. Telefonska številka klicnega centra Asistence Volkswagen Gospodarska vozila: oz za klice iz tujine. * Več informacij o ASISTENCI Volkswagen Gospodarska vozila jamstvu mobilnosti na in na izbranem pooblaščenem servisu Volkswagen Gospodarska vozila.

35 Multivan Tiskano v Sloveniji. Pridržujemo si pravico do sprememb Izdaja: avgust 2018 Internet: Vaš partner za Volkswagen Gospodarska vozila:

Multivan_ML19_04_priprava.xlsx

Multivan_ML19_04_priprava.xlsx Informativni cenik - modelsko leto 2019 moč menjalnik Izpust koda MPC kw ( KM ) (št. prestav) CO2 (g/km) vozila Multivan 2.0 TDI 75 (102) 5 178 SGFBE2WA 36.418 Multivan 2.0 TDI 110 (150) 6 185 SGFBF1WA

Prikaži več

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema Datum izdaje: 26.6.2019 Veljavnost cen od: 26.6.2019 Informativni cenik modelsko leto 2020 Modeli MPC* z bencinskimi

Prikaži več

Nova_Jetta_2011.xls

Nova_Jetta_2011.xls Cenik Nova Jetta Veljaven od 25.01.2011 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw

Prikaži več

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA OCTAVIA RS INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 LIMUZINSKA

Prikaži več

Jetta_ML2018.xlsx

Jetta_ML2018.xlsx Cenik Jetta Veljaven od 25.04.2017 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Nova Jetta Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

Novi Polo_ML_2015.xlsx

Novi Polo_ML_2015.xlsx Cenik Novi Polo Veljaven od 25.04.2014 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI

Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATI Paketi serijske opreme Paket serijske opreme START Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme PREMIUM Paket serijske opreme ELEGANCE PNEVMATIKE IN PLATIŠČA 205/60R16 + jeklena platišča (polni

Prikaži več

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls

Cenik nova Alhambra ML2011_ _P7A.xls Cenik Veljaven od 04.11.2010 Dodatna serijska oprema za slovenski trg: - kovinska barva - avtomatska klimatska naprava - dodatno zatemnjena zadnja stekla Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche

Prikaži več

NOVA H Y BR I D

NOVA H Y BR I D NOVA H Y BR I D PREFINJENOST HIBRIDA HIBRID Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujeta prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko,

Prikaži več

Amarok_ML20_06_v delu.xlsx

Amarok_ML20_06_v delu.xlsx Informativni cenik - modelsko leto 2019 Dvojna kabina moč menjalnik koda MPC kw ( KM ) (št. prestav) vozila AMAROK 3,0 4M 150 (204) 6 S6BB64W6 39.474 AMAROK 3,0 4M Aut. 150 (204) 8 S6BB6AW6 41.656 AMAROK

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Variant Serijska oprema: Parkirni sistem ParkPilot Klimatska naprava Naprava za prostoročno telefoniranje Bluetooth 7 varnostnih blazin Električni pomik stekel Funkcija

Prikaži več

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P

Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT PNEVMATIKE IN P Paketi serijske opreme Barvna paleta zunanjosti Paket serijske opreme COMFORT Paket serijske opreme DELUXE Paket serijske opreme SPORT 175/65R15 + jeklena platiča (polni kolesni pokrovi) Začasno rezervno

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Golf Sportsvan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko

Prikaži več

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx

Maloprodajni cenik in Kalkulacija EcoSport MY _ xlsx MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO 2016.50 TREND MPC ( ) POPUST Akcijska cena ( ) Bencin Samodejni šeststopenjski menjalnik 1.0 EcoBoost 92 kw (125 KM) 1.0 EcoBoost

Prikaži več

幻灯片 1

幻灯片 1 CENIK VOZIL končni kupec DDV Vozilo Giulietta limuzina 5v Koda za naročanje Prostornina Moč ccm KM (kw) 1.4 TB 16v 105 191.C5A.1 SI14 1.368 105 (77) 14.786,88 18.040,00 1.4 TB 16v 105 Impression 191.G5A.1

Prikaži več

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx

e-Golf_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Moč Emisija Vrata Izvedba Menjalnik Koda kw (KM) CO 2 MPC * 100 (136)

Prikaži več

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema SUPERB SPORTLINE INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 9.09.2019 Veljavnost cen od: 9.09.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG

RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: Verzije z dizelskim motorjem Monaco GP 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG RENAULT LAGUNA COUPE Generacija 2013 CENIK VOZIL N 07 Model: LC3 Datum: 01.09.2014 Verzije z dizelskim motorjem 2.0 dci 175 BVA 4 Control MG2 20D180A5 127 (175) 150 5,7 28.434 34.690 Podaljšano jamstvo

Prikaži več

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KAROQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 2.08.2019 Veljavnost cen od: 2.08.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls

Cenik Ibiza ST ML2011_ xls Cenik Ibiza ST "Čili" Veljaven od 14.07.2010 Proizvajalec: SEAT S.A., Španija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana Ibiza ST -"Čili" Informativni AKCIJSKI cenik za modelsko

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica

FORD RANGER MALOPRODAJNI CENIK - MODELNO LETO Velja od: do preklica Popust Enojna kabina 23.890 2.200 21.690 25.260 2.200 23.060 26.050 2.200 23.850 26.730 2.200 24.530 T Popust 29.550 2.200 27.350 30.230 2.200 28.030 LIMITED Popust 33.120 2.200 30.920 33.800 2.200 2.2

Prikaži več

Novi Sharan - ML2011.xls

Novi Sharan - ML2011.xls Cenik Novi Sharan Veljaven od 01.09.2010 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Novi Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Serijska oprema: ESP Klimatska naprava Radio s CD/MP3 predvajalnikom 4 zračne blazine Električni pomik sprednjih stekel Centralno zaklepanje Motorji Motor, menjalnik, elektrika

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.2 8v Eas Cenik FIAT Panda Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.2 8v Easy 319.12B.3 1242 51/69 114 9.490 1.000 8.490 1.2 8v City Cross 319.1CB.3 1242 51/69 129

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema T-Roc Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA KODIAQ INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020 Modeli z bencinskimi

Prikaži več

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA

AUSTRALIAN OPEN PONUDBA AUSTRALIAN OPEN PONUDBA Motor Oprema Koda Menjalnik Redna MPC z DDV EOM 0% popust EOM 0% CENA Gotovinski popust Gotovinska cena Bencin 1.25 MPI 62 kw (84 KM) 1.0 T-GDI 73,6 kw (100 KM) 1.4 MPI 73,3 kw

Prikaži več

263EMEA Import

263EMEA Import DOBLO CARGO IN COMBI CENIK VOZIL IN DODATNE OPREME Avto Triglav d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremenimo cene, opremo in tehnične podatke. O obvezujočem

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Pop Star 357 Cenik FIAT Tipo Vozilo Model Prost. mot. bencin - 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.02B.0 1368 70/95 149 15.390 4.400 10.990 1.4 16v Street 357.02B.0 1368 70/95

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touareg Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Touran Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja 110 kw (150 KM) TSI BlueMotion Technology 4-valjni bencinski 1,5/1498 74,5/80 110 (150)/5000 6000 250/1500 3500 10,0

Prikaži več

Cenik T-Cross Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik T-Cross Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 23.01.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija

Prikaži več

Sharan_ML_2020.xls

Sharan_ML_2020.xls Cenik Sharan Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Sharan Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po

OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem po OPEL Movano Cenik velja za vozila modelskega leta 17.5 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje: 17.

Prikaži več

Caddy

Caddy Caddy Caddy 02 03 Strokovnjak za vsa področja. Caddy. NAJNOVEJŠI MOTORJI. Serijsko z BlueMotion Technology. TGI Učinkovita in udobna vožnja na zemeljski plin (CNG). 2) PREMIŠLJEN ODLAGALNI SISTEM. Do 17

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Polo Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 Vrtina/gib, mm Največja moč, kw (KM) pri 1/min Največji navor, Nm pri 1/min Kompresijsko razmerje

Prikaži več

Tehnicni podatki in oprema

Tehnicni podatki in oprema Tehnični podatki in oprema Tiguan Motorji Motor, menjalnik, elektrika Vrsta motorja Gibna prostornina, l/cm 3 96 kw (131 KM) TSI 1,5/1498 110 kw (150 KM) TSI ACT 1,5/1498 140 kw (190 KM) TSI 4MOTION 2,0/1984

Prikaži več

Renault MEGANE Grandcoupe

Renault MEGANE Grandcoupe Renault MEGANE Grandcoupe DIZAJN Kataloška številka Maloprodajna cena brez DDV Zunanjost Kromirana ohišja zunanjih ogledal 8201547579 58,41 Ohišje za prostoročno kartico Renault v športnem videzu 7711780544

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw

Telefon: (01) Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 0.9 Tw Cenik FIAT Panda 4x4 Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 0.9 TwinAir Turbo 85 4x4 Wild 319.17R.3 875 62/85 129 15.490 2.500 12.990 0.9 TwinAir Turbo

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1

Telefon: (01) Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1 Cenik FIAT Tipo Station Wagon Vozilo Model Prost. mot. bencin - karavan Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Pop Star 357.04B.0 1368 70/95 149 16.390 4.400 11.990 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Izpis cenika vozil

Izpis cenika vozil Vozilo Koda za naročanje CENIK VOZIL končni kupec DDV Prostornina ccm Ducato 35H Cabinato CaD Šasija s pod. kabino - dolg Moč KM(kW) Velja od: PL 2.3 Multijet 16v 130 295.BDB.4 SI14 2.287 131(96) 19.385,24

Prikaži več

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1

Giulietta - cenik 1.4 TB 16v TB Multiair 16v TB Multiair 16v 170 TCT 1.6 JTDm 16v JTDm 16v 120 TCT 1750 TBi 240 TCT 2.0 JTDm 1 - cenik 1.4 TB 16v 120 150 170 1750 TBi 240 2.0 JTDm 16v 150 2.0 JTDm 16v 175 18.990 19.990 21.990 19.990 20.990 22.990 20.990 22.990 21.990 24.990 27.990 Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih

Prikaži več

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Hyundai Tucson DODATNA OPREMA 16 palčna aluminijasta platišča 6.5Jx16, 215/70 R16 (za TPMS ventil*) 52910D711OPAC (TPMS ventil ni vključen) 17 palčna aluminijasta platišča 19 palčna aluminijasta platišča

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto

Telefon: (01) Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popusto Cenik FIAT Doblo Vozilo Model Prost. mot. bencin - za prevoz oseb in stvari 5v Moč mot. kw/km MPC Popust Cena s popustom 1.4 T-Jet 16v Natural Power Easy 152.76U.1 1368 88/120 205 22.690 2.500 20.190 dizel

Prikaži več

Arteon_ML_2020.xls

Arteon_ML_2020.xls Cenik Novi Arteon Veljaven od 19.06.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Novi Arteon Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

Polo_ML_2013.xls

Polo_ML_2013.xls Cenik Polo Veljaven od 22.05.2012 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Akcijski modeli Polo Bunny Modeli z bencinskim motorjem: 1.2 51 (70)

Prikaži več

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik T-Roc Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija

Prikaži več

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx

Maloprodajni cenik Ranger MY veljaven z xlsx MPC ( ) Popust Akcijska cena ( ) Enojna kabina 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x2, 6-stopenjski ročni menjalnik 24.300 2.100 22.200 2.2 TDCi 96 kw (130 KM) - 4x4, 6-stopenjski ročni menjalnik Podaljšana kabina

Prikaži več

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema

ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema ŠKODA SUPERB COMBI INFORMATIVNI CENIK ZA MODELSKO LETO 2020 Cene Motorne različice Serijska oprema št. :2019/1 Datum izdaje: 6.6.2019 Veljavnost cen od: 6.6.2019 Informativni cenik - modelsko leto 2020

Prikaži več

Touran_ML_2020.xls

Touran_ML_2020.xls Cenik Touran Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Touran Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

Mondeo MCA MY CENIK xls

Mondeo MCA MY CENIK xls MPC Popust 4 vrata 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.200 5.300 15.900 5 vrat 1.6 Ti-VCT 88 kw (120 KM)5-stopenjski ročni menjalnik 21.850 5.300 16.550 Karavan 1.6 Ti-VCT 88 kw (120

Prikaži več

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust:

Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo TwinAir Turbo Multijet 16v 95 E6 Cross popust: s popustom: popust: Panda 4x4 - cenik 0.9 TwinAir Turbo 85 0.9 TwinAir Turbo 90 1.3 Multijet 16v 95 E6 17.390 s popustom: 15.890 18.890 s popustom: 17.390 15.650 s popustom: 14.150 16.490 popust: 2.500 s popustom: 13.990

Prikaži več

Amarok_ML13_13_01.xlsx

Amarok_ML13_13_01.xlsx Informativni cenik - modelsko leto 2013 moč menjalnik koda MPC kw ( KM ) (št. prestav) vozila Enojna kabina EK 2.0 TDI 103 (140) 6 2HAA43N6 23.683 EK 2.0 TDI 4M 103 (140) 6 2HAA44N6 25.654 EK 2.0 TDI 132

Prikaži več

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS CT 200h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS PAKETI FINESSE F SPORT F SPORT PREMIUM LUXURY 23.900 27.600 31.500 33.900 34.500 OPREMA Sistem samodejnega odklepanja - 500 500 o o Navigacijska naprava - 1.900 1.900

Prikaži več

CT_C-Elysee_0117.indd

CT_C-Elysee_0117.indd 15X65 NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI NOVI CITROËN C-ELYSÉE TEHNIČNI PODATKI Januar 2017 IZVEDENKE PureTech 82 BlueHDi 100 MOTORJI Administrativna uvrstitev (CV) 4 5 Tip Bencinski Večtočkovno elektronsko

Prikaži več

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME

LEXUS UX 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h CENIK PAKETOV IN OPREME LEXUS 200 in 250h POGONSKI SKLOP Specifikacija motorja: 200 BENCINSKI MOTOR V4 2.0 D-4S 1987 ccm, EURO 6d-TEMP Samodejni CVT Direct Shift 250h FWD (AWD) HIBRID

Prikaži več

Touran_ML_2019_Februar_2019.xls

Touran_ML_2019_Februar_2019.xls Cenik Touran Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Touran Modeli z bencinskim motorjem: Moč Emisija Izvedba Menjalnik

Prikaži več

Sharan_ML_2013.xls

Sharan_ML_2013.xls Cenik Sharan Veljaven od 22.05.2012 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Akcijski modeli Sharan Sky Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva

ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odseva ZUNANJOST Življenje je polno izzivov in lepih trenutkov. Naj nemir prebudi čustva in notranjo lepoto. 1 4 Vstopite v svet presežkov, kjer sanje odsevajo resničnost. Odkrite globine lastne osebnosti. Naj

Prikaži več

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto

Cenik veljaven od: SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto SEAT Ibiza. Informativni cenik za modelsko leto 2020. 1 2 Motor Menjalnik Koda REFERENCE STYLE BEATS BEATS PLUS XCELLENCE FR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena MPC* v EUR Redna cena

Prikaži več

Touareg_ML_2020.xls

Touareg_ML_2020.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Touareg Veljaven od 19.06.2019 Modeli Touareg Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM)

Prikaži več

Polo_ML_2020.xlsx

Polo_ML_2020.xlsx Cenik Polo Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Polo Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (70 kw/95 KM) (85 kw/115 KM) (92 kw/125 KM) (103 kw/140 KM) (107 kw/145 KM) Dizel L1H1 2700 kg 26 657,00 26 957,00 27 957,00 27 407,00 27 857,00 28 157,00 29 157,00

Prikaži več

Novi SEAT Tarraco.

Novi SEAT Tarraco. Novi SEAT Tarraco. Tehnični podatki. 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) 2.0 EcoTSI 190 KM (140 kw) ACT DSG-7 4Drive Start/Stop 2.0 TDI 150 KM (110 kw) 2.0 TDI 190 KM (140 kw) CR DSG-7 4Drive Start/Stop Motor CR

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 Verzija Teža (66 kw/90 KM) (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) (103 kw/140 KM) Dizel L1H1 L1H1 2700 kg 2900 kg 26 657,00 26 901,00 27 407,00 27 651,00 28 157,00 28 401,00 28 757,00

Prikaži več

Hyundai i30

Hyundai i30 CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Cenik in oprema, 25.03.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem MPI 100 T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 95 SmartStream 116 SmartStream 136 Prostornina

Prikaži več

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb

Telefon: (01) Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR v Urb Cenik FIAT 500L Vozilo Model Prost. mot. bencin - limuzina 5v Moč mot. kw/km MPC EUR Popust EUR Cena s popustom EUR 1.4 16v Urban 330.14P.7 1368 70/95 154 13.890 13.890 1.4 16v Cross 330.16P.7 1368 70/95

Prikaži več

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter

Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Tehnični podatki Velja za modelsko leto 2019 Crafter Motorji. Crafter z emisijsko stopnjo Euro 6/EURO VI Motor 2.0 TDI s 75 kw (102 KM) s SCR/Adlue 1) Motor 2.0 TDI z 90 kw (122 KM) s SCR/Adlue 1) Vrsta

Prikaži več

Touareg_ML_2019.xls

Touareg_ML_2019.xls Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Veljaven od 09.05.2018 Modeli Modeli: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik Emisija CO 2 Koda Elegance Atmosphere

Prikaži več

Tiguan_Allspace_ML2019_Februar_2019.xlsx

Tiguan_Allspace_ML2019_Februar_2019.xlsx Cenik Tiguan Allspace Veljaven od 05.02.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Modeli Tiguan Allspace Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba

Prikaži več

EMEA Import 150

EMEA Import 150 150.164.3 150.164.3 150.165.3 150.165.3 150.168.3 150.168.3 150.564.3 150.564.3 150.565.3 150.565.3 150.568.3 150.568.3 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v 1.4 T-Jet 16v

Prikaži več

Tarraco Cenik veljaven od

Tarraco Cenik veljaven od Tarraco Cenik veljaven od 28.3.2019 Izvedba kw (KM) Menjalnik Koda MPC* v EUR 1.5 Eco TSI EVO 110 (150) KN22OXW5 28.065 2.0 TDI 110 (150) KN22PXW5 30.241 2.0 TDI DSG 4DRIVE 110 (150) 7-st. DSG KN22PSW5

Prikaži več

SEAT Tarraco.

SEAT Tarraco. SEAT Tarraco. Tehnični podatki. Motor 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) MQ-6 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 4/16 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 1.498 1.984 Premer in hod bata (mm) 74,5/85,9 82,5/92,8 Kompresijsko

Prikaži več

Golf_ML_2015_ xlsx

Golf_ML_2015_ xlsx Cenik Golf Veljaven od 01.01.2015 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Akcijski modeli Golf 40 let Modeli z bencinskim motorjem: Izvedba Moč

Prikaži več

MODEL S P85D PERFORMANCE

MODEL S P85D PERFORMANCE P85D P85D AKUMULATOR 85 kwh, Dual motor - AWD (pogona na vsa kolesa) okviren doseg 502 km (NEDC) 700 KM (224 KM spredaj, 476 KM zadaj) 0-100 km/h v 3,4 s garancija 8 let brez omejitve kilometrov superpolnjenje

Prikaži več

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback CENIK VOZIL HYUNDAI i30 Fastback Cenik in oprema, 24.05.2019 Model Modeli z bencinskim motorjem T-GDI 120 T-GDI 140 Modeli z dizelskim motorjem SmartStream 136 Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Promocijski

Prikaži več

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem

OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem OPEL Combo Cargo Cenik velja za vozila modelskega leta 17 Cenik ne vključuje akcijskih popustov. Za izračun in konkretno ponudbo se oglasite pri vašem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Datum izdaje:

Prikaži več

Cenik Tiguan Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana

Cenik Tiguan Veljaven od Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Cenik Tiguan Veljaven od 08.07.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana Tiguan "" Modeli z dizelskim motorjem: Izvedba Moč kw (KM) Menjalnik

Prikaži več

Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od * od 915 *

Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od * od 915 * Vsaka vrata Hörmann govorijo svojo zgodbo. Kakšno zgodbo bodo govorila vaša? Vhodna vrata brez obsvetlobe Avtomatska garažna vrata od 1.264 * od 915 * Garažna sekcijska vrata RenoMatic vklj. s pogonom

Prikaži več

Golf Variant _ML2019_september 2019.xlsx

Golf Variant _ML2019_september 2019.xlsx Golf Variant Veljaven od 02.09.2019 Proizvajalec: VOLKSWAGEN AG, Nemčija Uvoznik: Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana *MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila)

Prikaži več

OPEL Vivaro

OPEL Vivaro OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Verzija Teža (85 kw/115 KM) (88 kw/120 KM) L1H1 2700 kg 21 173,00 21 473,00 21 923,00 22 673,00 22 973,00 23 273,00 Dizel L1H1 2900 kg 21 417,00 21 717,00 22 167,00 22 917,00

Prikaži več

A1_ML11.xls

A1_ML11.xls Informativni cenik Audi A1 modeli z bencinskim motorjem menjalnik število valjev/ prostornina motorja v ccm moč v kw (KM) izpuh CO 2 kombinirano v g/km za naročilo 8X1A**A2 8X1B**A2 opombe 5-stopenjski

Prikaži več

SEAT Arona.

SEAT Arona. SEAT Arona. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 95 KM (70 kw) Start/Stop 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) Start/Stop DSG Valji/ventili (skupaj) 3/12 3/12 4/16 Gibna prostornina (cm 3 ) 999 999 1.498 Premer in

Prikaži več

STORITEV CITROEN NOVI CITROËN SPACETOURER_03_10_2016

STORITEV CITROEN NOVI CITROËN SPACETOURER_03_10_2016 NOVI CITROËN SPACETOURER CENIK VOZIL Veljavnost od : 04.10.2016 Proizvodnja : Od oktober 2016 Proizvajalec : Automobiles Citroën, Francija - Generalni uvoznik in distributer : C Automobil Import d.o.o.-

Prikaži več

katalog Mercedes-Benz CLA kupe

katalog Mercedes-Benz CLA kupe Kupe CLA Vse, kar vas dela posebne Popolnoma nov v mestu in pripravljen na to, da bo pustil trajen vtis. S tem oblikovanjem boste zablesteli. Zmogljivost pospešuje vaše življenje. Vmesnik govori vaš jezik.

Prikaži več

Hyundai novi TUCSON

Hyundai novi TUCSON Hyundai novi Tucson Cenik in oprema (15.05.2019) Cenik Modeli z bencinskim motorjem 2-kolesni pogon 1.6 GDI Model Prostornina (ccm) Moč kw (KM) Menjalnik Cena v Promocijski prihranek v Promocijska cena

Prikaži več

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod

Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsod Sedite in se pripnite! Tivoli je pripravljen, da vas odpelje v nove kraje Vznemirljiv na videz in enostaven za vožnjo Tivoli nudi izjemen slog, najsodobnejšo varnost in dinamične vozne lastnosti za aktivne

Prikaži več

CT_JumpyVU_0417.indd

CT_JumpyVU_0417.indd CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI CITROËN JUMPY TEHNIČNI PODATKI April 2017 IZVEDENKE BlueHDi 95 BVM BlueHDi 95 S&S ETG6 BlueHDi 115 S&S BVM6 BlueHDi 120 S&S BVM6 BlueHDi 150 S&S BVM6 BlueHDi 180 S&S EAT6

Prikaži več

SEAT Ateca.

SEAT Ateca. SEAT Ateca. Tehnični podatki. Motor 1.0 EcoTSI 115 KM (85 kw) MQ-6 Start/Stop 1.5 EcoTSI 150 KM (110 kw) ACT MQ-6 Start/Stop ACT DSG-7 Start/Stop Valji/ventili (skupaj) 3/12 4/16 4/16 Gibna prostornina

Prikaži več