Tehnicni_bilten_SS_

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Tehnicni_bilten_SS_"

Transkripcija

1 FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ATLETIKI za dijakinje in dijake (Domžale, ) Tehnični bilten

2 Uvodne besede Spoštovani dijakinje, dijaki, vodje ekip in trenerji! Veseli nas, da vas lahko v letošnjem šolskem letu prvič gostimo na finalu državnega prvenstva v atletiki. Sodelovanje v finalu državnega prvenstva je zagotovo za vsakega udeleženca dogodek posebne vrste, saj velja za enega kvalitetnejših srednješolskih tekmovanj, kjer lahko nastopijo le najboljši po posameznih disciplinah. Morda se ob koncu lahko razveselijo uvrstitve na zmagovalni oder ali celo naslova srednješolskega državnega prvaka. Število sodelujočih na tekmovanju potrjuje, da v Sloveniji športnega talenta in duha ne primanjkuje. Ponovno bodo v atletskem državnem finalu nastopili tudi mladi športniki invalidi. Tekmovali bodo v štirih disciplinah in s svojo prisotnostjo oplemenitili srednješolsko tekmovanje. V organizacijskem odboru se bomo potrudili, da se bodo vsi sodelujoči dobro počutili, da se bodo tekmovalci, trenerji in vodje ekip lahko posvetili le svojemu delu in bodo kar najbolj uspešni. Verjamemo, da bomo ponovno spremljali lepo tekmovanje z razburljivimi boji in da je pred temi mladimi atleti še lepa športna prihodnost. Želimo vam veliko uspeha! Organizacijski odbor

3 Predstavitev šole Začetki izobraževanja v Domžalah segajo v leto 1921, ko je oddelek Ministrstva za trgovino in industrijo v takratni Kraljevini SHS ustanovilo Obrtno-nadaljevalno šolo Domžale, ki jo je v prvem šolskem letu delovanja obiskovalo že 100 vajencev. Vse do konca druge svetovne vojne je potekalo poklicno šolanje vajencev različnih strok, odvisno od potreb v gospodarstvu. Po vojni se je pokazala potreba tudi po srednje kvalificiranih usnjarjih in leta 1948 je bil ustanovljen Usnjarski tehnikum Domžale. Srednješolsko izobraževanje se je v Domžalah nenehno prilagajalo zahtevam v industriji in mnogim šolskim reformam, zato so se programi pogosto spreminjali, čemur so sledila tudi konstantna preimenovanja šol. V predhodnicah današnje šole so se dijaki izobraževali za različne poklice usnjarske in kovinarske stroke, krajši čas tudi za ekonomske poklice, v 80. letih pa so med izobraževalnimi programi ukinili ekonomsko usmeritev in uvedli usnjarsko konfekcijsko smer. V 90. letih preteklega stoletja je šola dobila ime, ki ga ima še danes Srednja šola Domžale. Izobraževalni programi so se dopolnjevali z obrtnimi programi šolanja in programom Trgovec. Po pridobitvi poklica prodajalec dijaki lahko nadaljujejo izobraževanje v dvoletnem diferencialnem programu in si pridobijo naziv ekonomsko-komercialni tehnik. Takšno možnost imajo tudi dijaki strojništva, ki si pridobijo naziv strojni tehnik. Zaradi krize v usnjarski industriji pa je upadel interes za poklice v usnjarski stroki in petdeset let po ustanovitvi Usnjarskega tehnikuma se je izobraževanje usnjarjev prenehalo. Novo tisočletje je še pospešilo prizadevanja za pridobitev novih, zahtevnejših programov. V Domžalah je bila leta 2002 ustanovljena gimnazija, leta 2010 smo pričeli izvajati tudi program Tehnik računalništva. Današnja Srednja šola Domžale, edina srednja šola v mestu, je zavod z dvema organizacijskima enotama, in sicer Gimnazijo ter Poklicno in strokovno šolo. Na gimnazijo se vsako leto vpišeta dva polna oddelka, skupaj imamo torej osem oddelkov; na poklicni šoli se dijaki izobražujejo za poklice trgovec, avtoserviser in inštalater strojnih instalacij, v poklicnotehniških programih pa lahko pridobijo naziv ekonomski tehnik, strojni tehnik ali tehnik računalništva.

4 Srednja šola Domžale se prilagaja tudi potrebam dijakom športnikov torej dijakom, ki se poleg rednega šolskega dela aktivno ukvarjajo s športom in so perspektivni ali vrhunski športniki v svojih starostnih kategorijah. Današnji utrip šole Šolo že nekaj let obiskuje dobrih 600 dijakov, ki so v približno enakem razmerju vključeni v štiri različne programe: gimnazijskega, strojniškega, ekonomskega in računalniškega. Vsi zaposleni na šoli se zavedamo, da današnja družba potrebuje aktivnega, sposobnega in odgovornega človeka, ki se prilagaja hitrim spremembam, zato vlagamo veliko energije v posodabljanje pouka in izvajanje dodatnih aktivnosti, pri katerih dijaki lahko čim bolj sproščeno razvijajo spretnosti in veščine ter ustvarjajo in krepijo pozitivno samopodobo. Pod mentorstvom nekaterih profesorjev na šoli potekajo številne interesne dejavnosti, in sicer računalniški, astronomski, šahovski, zgodovinski, bralni, debatni krožek. Dijaki se lahko fakultativno učijo ruščino. Pri pouku angleščine in likovne umetnosti sodeluje tudi tuja učiteljica. Poseben izziv za mlade je prav gotovo sodelovanje v programu MEPI (Mednarodno priznanje za mlade), kjer se morajo izkazati na štirih področjih: v športu, veščinah, prostovoljnem delu in odpravi. Srednja šola Domžale je vključena tudi v popularno Šolsko košarkarsko ligo, v kateri se fantje uspešno merijo z ostalimi šolami. V okviru šole se lahko dijaki udeležujejo šolskih, regijskih in državnih tekmovanj iz matematike, zgodovine, materinščine in tujih jezikov ter tekmovanja v tehniki prodaje; pripravljajo proslave, predstave, projekte in se poleg tega izobražujejo na taborih, delavnicah ter ekskurzijah doma in po svetu. Med zanimivimi dogodki na šoli so vsekakor LAN Party, kemijski popoldnevi; obiski slovenskih besednih umetnikov, večeri ruske glasbe, literature in kulture Tako številne dejavnosti na sicer relativno majhni šoli dokazujejo plodno sodelovanje med profesorji, dijaki in starši, saj dobro vemo, da je pogoj za uspeh sproščeno počutje vseh. Posebno pozornost namenjamo med

5 predmetni povezavi, timskemu učenju in učenju z informacijsko komunikacijsko tehnologijo. Z dijaki na ta način celostno, strokovno poglobljeno in privlačno obravnavamo določeno temo, omogočimo jim aktivno sodelovanje pri pouku in samostojno raziskovanje na izbranem terenu. Takšna oblika učenja je seveda dosti zabavnejša in učinkovitejša kot klasični pouk v šolskih učilnicah. Ob omenjenih aktivnih oblikah izobraževanja se osebnostno bogatimo tako dijaki kot učitelji, zato jih bomo razvijali tudi v prihodnosti. (Povzeto po prispevkih Tanje Stergar.) Šola, ki mi je blizu.

6 TEHNIČNE INFORMACIJE ORGANIZATOR: Zavod za šport RS Planica in Atletska zveza Slovenije IZVAJALEC: Srednja šola Domžale, Cesta talcev 12, 1230 Domžale (zemljevid) KRAJ TEKMOVANJA: Športni park Domžale, Kopališka 4, 1230 Domžale (zemljevid) DATUM TEKMOVANJA: sreda, POGOJI IN PROGRAM TEKMOVANJA: Podrobna pravila in program tekmovanja so objavljeni v reviji Informator 1. ŠTARTNA LISTA: Štartna lista bo objavljena na spletnih straneh TIMING Ljubljana, Šport mladih, Atletske zveze Slovenije in Srednje šole Domžale. Na dan tekmovanja bo štartna lista objavljena na oglasni deski pri prijavnem mestu. TEHNIČNI SESTANEK: Sestanek vodij ekip bo ob 9. uri na Srednji šoli Domžale v učilnici 104.

7 URNIK TEKMOVANJA 9.00: sestanek vodij ekip 10.00: slovesna otvoritev tekmovanja 11.00: pričetek tekmovalnega dela 11.00: tek na 2000 m (m), skok v daljino (ž), skok v višino (ž), skok v višino (m) in suvanje krogle (m) 11.15: tek na 100 m (m) predteki 11.30: tek na 100 m (ž) predteki 11.45: tek na 100 m za invalide (m) 11.50: tek na 100 m za invalide (ž) 11.55: tek na 400 m (m) 12.15: tek na 400 m (ž) 12.15: skok v daljino (m), suvanje krogle (ž) 12.35: tek na 400 m za invalide (m) 12.45: tek na 400 m za invalide (ž) 12.55: tek na 100 m (m) finale 13.00: tek na 100 m (ž) finale 13.10: tek na 1000 m (m) 13.20: tek na 1000 m (ž) 13.35: štafeta 4 x 100 m (ž) 13.45: štafeta 4 x 100 m (m) 14.15: razglasitev rezultatov POSAMIČNA POTRDITEV NASTOPA NA PRIJAVNEM MESTU Prijavno mesto bo na VIP-prostoru glavnega stadiona. Vsi nastopajoči morajo na prijavnem mestu potrditi svoj nastop najkasneje 5 minut pred odhodom s prijavnega mesta na tekmovališče. Razpored odhoda s prijavnega mesta je prilagojen individualni predstavitvi finalistov v posamezni disciplini.

8 Urnik odhoda s prijavnega mesta 10.25: skok v daljino (ž) 10.30: skok v višino (ž) in skok v višino (m) 10.35: suvanje krogle (m) 10.40: tek na 2000 m (m) 10.55: tek na 100 m (m) predteki 11.10: tek na 100 m (ž) predteki 11.25: tek na 100 m za invalide (m) 11.30: tek na 100 m za invalide (ž) 11.35: tek na 400 m (m) 11.40: skok v daljino (m) 11.45: suvanje krogle (ž) 11.55: tek na 400 m (ž) 12.15: tek na 400 m za invalide (m) 12.25: tek na 400 m za invalide (ž) 12.35: tek na 100 m (m) finale 12.40: tek na 100 m (ž) finale 12.50: tek na 1000 m (m) 13.00: tek na 1000 m (ž) 13.15: štafeta 4 x 100 m (ž) 13.25: štafeta 4 x 100 m (m) ŠTARTNE ŠTEVILKE Prevzem štartnih številk v teku na 1000 m in 2000 m bo na prijavnem mestu. Tja vodje ekip tudi vrnejo štartne številke. DVIGOVANJE LETVICE Skok v višino za dijake: Skok v višino za dijakinje: MERITEV IN OBDELAVA REZULTATOV Elektronsko merjenje časov in obdelavo rezultatov bo opravil TIMING Ljubljana.

9 OBJAVA REZULTATOV Rezultati končanih disciplin bodo v času tekmovanja objavljeni na oglasnih deskah. Rezultati tekmovanja po končanem tekmovanju bodo objavljeni v reviji Šport mladih, na spletnih straneh Športa mladih sportmladih.net, Timinga Ljubljana Atletske zveze Slovenije in Srednje šole Domžale ter v zaključnem biltenu. PODELITEV PRIZNANJ IN NAGRAD Podelitev priznanj in nagrad bomo izvedli po končani posamezni disciplini in roku za pritožbe. Posebna nagrada za vsakega nastopajočega tekmovalca Atletska zveza Slovenije in Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., sta v letošnjem letu obnovili sodelovanje. Partnerja se zavedata pozitivnih učinkov športa na posameznika in pozitivnih vrednot športa. Posebej pa je razveseljivo število udeležencev šolskih športnih tekmovanj, ki vsako leto sodelujejo, tekmujejo, spoznavajo šport in zdrav način življenja na atletskih tekmovanjih. Vsi udeleženci posamičnega finalnega tekmovanja srednjih šol prejmejo s strani sponzorja Atletske zveze Slovenije, Vzajemne zdravstvene zavarovalnice, d.v.z., brezplačno nezgodno zavarovanje za šolsko leto 2015/2016*. Zavarovanje vključuje kritje za primer trajne invalidnosti zaradi nezgode (zavarovalna vsota za trajno invalidnost je 5.000,00 EUR) ter kritje dnevnega nadomestila za bolnišnično zdravljenje zaradi nezgode (dnevno nadomestilo je 5 EUR na nočitev v bolnišnici). *Vsak udeleženec tekmovanja prejme le eno nezgodno zavarovanje, ne glede na morebitno večje število prijav na tekmovanje. V prijavnici bodo nastopajoči prejeli letak in kupon, na katerega posameznik lahko zapiše ime, priimek, naslov stalnega bivališča in datum rojstva. Kupon bo oddal v prijavnici ali poslali na naslov Atletske zveze Slovenije. SODNIŠKA SLUŽBA Sodnike delegira Zbor atletskih sodnikov Domžale. OMEJITEV NASTOPA Tekmujejo redno vpisani dijaki in dijakinje, rojeni leta 1996 in mlajši. Posamezni dijak ali dijakinja sme nastopiti le v eni disciplini in štafeti.

10 PRITOŽBE Zoper sodniške odločitve je mogoče vložiti pisno pritožbo (Obrazec 6), in sicer najkasneje 20 minut po objavi dosežkov na oglasni deski in s plačilom 10,00 EUR. Če je pritožba upravičena, se denar vrne. Pritožbo rešuje pritožbena komisija: vodja tekmovanja, vodja sodniške službe in koordinator za šolska atletska tekmovanja. Odločitev komisije je dokončna. NAGRADE Prvi trije v vsaki disciplini prejmejo medalje. Za najboljši rezultat (ocenjen po tablicah IAAF) bosta dijakinja in dijak prejela pokal. KONČNE DOLOČBE Na tekmovanju veljajo pravila za atletska tekmovanja. Ponovno bi radi poudarili, da morajo dijakinje/ dijaki na finalnem tekmovanju nastopati v šolskih dresih. Za razlago pravil in razpisa na državnem finalu je pristojen koordinator za atletska šolska tekmovanja. Vsi udeleženci nastopajo na lastno odgovornost. PREHRANA Po končanem tekmovanju vam ponujamo kosilo v restavraciji PARK (nasproti stadiona), (restavracija park domžale). Kosilo po ceni 5,50 EUR na osebo lahko rezervirate pri Gregi Lipovšku (tel ) ali na naslovu restavracija.park@siol.net) do ponedeljka, Na dan tekmovanja lahko izkoristite kosilo od do (razen v času podelitve). Jedilnik: puranji zrezek po dunajsko, pražen krompir, solata, 2 dcl soka. FOTOGRAFI Na letošnjem tekmovanju bomo za vse fotografe uredili akreditacijo. Fotografi, ki želite fotografirati samo prireditev na samem stadionu predhodno sporočite do torka do ure na elektronski naslov: gregor.cedilnik@guest.arnes.si. Akreditacijo prevzamete na dan sprejema ob 9.30 v učilnici 102 Srednje šole Domžale. DODATNE INFORMACIJE Dragan Miškovič, vodja tekmovanja, tel , e-pošta: svz.ssdomzale@guest.arnes.si

11 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik organizacijskega odbora: Člani: Koordinator atletskih šolskih tekmovanj: Marjan Ravnikar Primož Škofic - direktor Sašo Kukič - učitelj ŠVZ Tomaž Kališnik - učitelj ŠVZ Katja Dovč - učiteljica ŠVZ Borut Jagarinec - učitelj Tadej Trinko - učitelj Janez Zupančič - Zavod za šport Domžale Tomaž Jarc - AK Domžale Zdravko Peternelj Vodja tekmovanja: Dragan Miškovič - učitelj ŠVZ

12 TEHNIČNI ODBOR Tehnična služba: Vodja sodniškega zbora: Vodja prijavnega mesta: Vodja otvoritve: Vodja proglasitve: Sprejem gostov: Tiskanje priznanj: Fotografije: Meritev časov in obdelava podatkov: Zdravstvena služba: Komisija za pritožbe: Tomaž Kališnik Marjan Gorza Urška Lavrač Marjan Ravnikar Katja Dovč Primož Škofic, Marjan Ravnikar Borut Jagarinec Gregor Cedilnik TIMING Ljubljana ZD Domžale Dragan Miškovič Marjan Gorza Zdravko Peternelj

13 REKORDI ATLETSKIH TEKMOVANJ ZA SREDNJE ŠOLE (Stanje ) DIJAKI (1996 in mlajši) 100 m ŠUŠTERŠIČ Matic-80 SŠELR, Ljubljana Ravne 400 m VONČINA Erik-90 SGLŠ Postojna Ljubljana 1000 m 2:24.28 RUDOLF Žan-93 Srednja šola za farmacijo, kozmetiko Ljubljana in zdravstvo, Ljubljana 2000 m 5:19.91 PETRAČ Jan-95 Gimnazija Šentvid, Ljubljana Domžale 4 x 100 m GIMNAZIJA ŠENTVID, Ljubljana Ljubljana Hajdu G.-92, Pirnat S.-92, Končina L.-94, Lindič Mit.-93 Daljina BUCALO Rožle-87 Gimnazija Brežice Ljubljana Daljina (cona) ČEHOVIN Urban-93 Gimnazija Nova Gorica Ljubljana Višina 2.17 APOSTOLOVSKI Sašo-63 Gimnazija Šentvid, Ljubljana Celje 2.17 PREZELJ Rožle-79 Gimnazija Šiška, Ljubljana Ravne Krogla (5 kg) PLEŠKO Nace-96 Gimnazija Šentvid, Ljubljana Domžale DIJAKINJE (1996 in mlajše) 100 m SITAR Alja-92 Srednja šola in gimnazija Domžale Ljubljana 400 m LANGERHOLC Brigita-76 Gimnazija Šiška, Ljubljana Ljubljana * POGOREVC Maja-96 Šolski center Slovenj Gradec (gimnazija) Celje 1000 m 2:46.36 MIŠMAŠ Maruša-94 Gimnazija Vič, Ljubljana Ljubljana 4 x 100 m GIMNAZIJA ŠIŠKA, Ljubljana Postojna (Alibabič E., Čarman T., Langerholc B., Umnik M.) Daljina KOKOT Nina-88 Šolski center Velenje Ljubljana 6.15 BRATKIČ Maja-91 Šolski center Nova Gorica, Nova Gorica Nova Gorica Daljina (cona) BOŽIČ Tina-97 II. gimnazija, Maribor Ljubljana Višina 1.82 OMERZU Lara-78 Gimnazija Brežice Domžale Krogla (3 kg) AVBELJ Manca-96 Srednja frizerska šola, Ljubljana Domžale

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 Ljubljana, 31. maj 2018 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema, tekmovalkama v vsaki disciplini in štafeto. Točke

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 RAZPIS MESTNEGA PRVENSTVA OŠ LJUBLJANE V ATLETIKI Ljubljana, 27. maj 2015 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema,

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Napovedovalec: Vodja tajništva: Vodja tehnične službe: Vodja prijavnice: Meritve

Prikaži več

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja:

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: sobota, 7. september 2019 ob 15.30 uri, nedelja, 8.

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V ATLETIKI ZA UČENKE IN UČENCE OSNOVNIH ŠOL Tehnični bilten Velenje,

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V ATLETIKI ZA UČENKE IN UČENCE OSNOVNIH ŠOL Tehnični bilten Velenje, EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V ATLETIKI ZA UČENKE IN UČENCE OSNOVNIH ŠOL Tehnični bilten Velenje, 12. 10. 2017 UVODNE BESEDE organizatorja Spoštovane učenke in učenci, spoštovani mentorji in ostali udeleženci

Prikaži več

APRILSKI MITING BREŽICE ŠTARTNA LISTA Brežice,

APRILSKI MITING BREŽICE ŠTARTNA LISTA Brežice, APRILSKI MITING BREŽICE Brežice, 23.4.2016 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Ivan Kostevc Podpredsednik: Franc Krošelj VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Iztok Glojnarič Pomočnik vodje tekmovanja: Vladka

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

PRAVILNIK Osveženo:

PRAVILNIK Osveženo: PRAVILNIK Osveženo: 29.6.2016 RED BULL 400 WORLD CHAMPIONSHIPS 2016 PLANICA OSNOVNI PODATKI Red Bull 400 letos ponovno vabi tekače, gorske tekače, kolesarje, pohodnike in ostale adrenalina željne športnike

Prikaži več

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc ORGANIZIRA XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA POKROVITELJ TRIJE KRALJI, 3. 3. 2017 XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA pod pokroviteljem TENZOR d. o. o., Mariborska cesta 13, 2250 PTUJ in organizatorjem SMUČARSKI

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na Zadeva: Ljubljana, 4. 3. 2019 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 08. in 09. september 2018

ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 08. in 09. september 2018 ATLETSKI MITING NOVA GORICA ŠTARTNA LISTA Nova Gorica, 08. in 09. september 2018 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Podpredsednik: Vodja tekmovanja: Vodja pressa: Vodja financ: Oliver Batagelj Marjan Devetak

Prikaži več

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne 22. 12. 2011 sklenili Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez, ministrstvo, pristojno

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na Zadeva: Ljubljana, 6. 3. 2018 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

ŠTARTNA LISTA ŽALEC, 2. Junij 2018

ŠTARTNA LISTA ŽALEC, 2. Junij 2018 ŠTARTNA LISTA ŽALEC, 2. Junij 2018 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Boris Podpečan Ozvočenje: Žan Videc Napovedovalec: Aleš Kramaršek Vodja tehnične službe: Tomo Željkovič Meritve časov in obdelava

Prikaži več

Zapisnik_23_seje_27_06_2012

Zapisnik_23_seje_27_06_2012 STROKOVNI ODBOR ATLETSKIH SODNIKOV SLOVENIJE Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) 520 69 14 Fax: +386 (01) 520 69 16 e-pošta: info@atletska-zveza.si http://www.atletska-zveza.si

Prikaži več

ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE

ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE Letališka cesta 33c, Ljubljana Upravni odbor AZS je na svoji 23. korespondenčni seji dne, 9. marca 2019, v skladu z 28. členom Statuta AZS sprejel PRAVILNIK O REGISTRACIJI IN PRESTOPIH

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc PRAVILNIK O PODELJEVANJU POHVAL, PRIZNANJ IN NAGRAD UČENCEM NA OŠ III MURSKA SOBOTA Dopolnjen dne: 10. 06. 2011 Ravnateljica: Dominika Sraka Na podlagi 58. člena Zakona o osnovni šoli (Ur. l. RS št. 12/96,

Prikaži več

ŠPORTNI CENTER ŽALEC

ŠPORTNI CENTER ŽALEC ŠPORTNI CENTER ŽALEC Žalec Prva omemba mesta Žalec je iz leta 1182, dandanes pa je Žalec mesto z živahnim utripom. Žalcu in okolici dajejo pečat nasadi hmelja, po katerem dolino imenujejo tudi dolina zelenega

Prikaži več

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5,

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, 2241 Spodnji Duplek) Prijave tekmovalcev: od 8. do

Prikaži več

POVOD

POVOD RAZPIS 21. VAŠKA OLIMPIJADA OBČINE GORIŠNICA Športna zveza občine Gorišnica prireja 21. vaško olimpijado, ki bo v soboto, 13. julija 2019 s pričetkom ob 8.30 uri v Športnem parku Gorišnica TEKMOVANJA Tekmovanja

Prikaži več

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski sezoni 2015/2016. V ta namen vam pošiljamo gradivo, ki

Prikaži več

Zapisnik_25_seja_27_09_2012

Zapisnik_25_seja_27_09_2012 STROKOVNI ODBOR ATLETSKIH SODNIKOV SLOVENIJE Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) 520 69 14 Fax: +386 (01) 520 69 16 e-pošta: info@atletska-zveza.si http://www.atletska-zveza.si

Prikaži več

ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI IN MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4,

ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI IN MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4, ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4, Domžale ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI in MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI

Prikaži več

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11 ŠPORTNA ZVEZA OBČINE GORIŠNICA GORIŠNICA 83 2272 GORIŠNICA gor.sport@gmail.com Na podlagi 5., 6., 9., 15., 18. in 29. člena statuta Športne zveze občine Gorišnica so predstavniki društev in klubov na 7.

Prikaži več

Na podlagi 65. člena Akta o ustanovitvi zasebnega vzgojno izobraževalnega zavoda»waldorfska šola Ljubljana«z dne je po predhodni obravnavi

Na podlagi 65. člena Akta o ustanovitvi zasebnega vzgojno izobraževalnega zavoda»waldorfska šola Ljubljana«z dne je po predhodni obravnavi Na podlagi 65. člena Akta o ustanovitvi zasebnega vzgojno izobraževalnega zavoda»waldorfska šola Ljubljana«z dne 13. 7. 2015 je po predhodni obravnavi in potrditvi besedila na pedagoški konferenci zavoda

Prikaži več

POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA SREDNJE ŠOLE (finale) TEHNIČNI BILTEN Maribor,

POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA SREDNJE ŠOLE (finale) TEHNIČNI BILTEN Maribor, POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA SREDNJE ŠOLE (finale) TEHNIČNI BILTEN Maribor, 15.05.2019 POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA SREDNJE ŠOLE Organizacija: Zavod za šport RS Planica in Atletska zveza Slovenije

Prikaži več

Slovenska atletika 2014

Slovenska atletika 2014 SLOVENSKA ATLETIKA V LETU 2014 Izhodišča Plan sredstev za priprave športnikov znaša 180.000,00 EUR (lani 153.000,00 EUR). Plan sredstev za nagrade na mednarodnih tekmovanjih znaša 30.000,00 EUR (lani 16.000,00

Prikaži več

smucanje_regijsko_2012

smucanje_regijsko_2012 REGIJA LJUBLJANA I. MLADINSKA KOMISIJA Datum: 25. januar 2012 GASILSKIM ZVEZAM Regija Ljubljana I. v skladu s programom dela Mladinske komisije RAZPISUJE 7. REGIJSKO TEKMOVANJE GASILSKE MLADINE V SMUČANJU

Prikaži več

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info:

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: http://www.vknautilus.si http://regate.veslanje.si 1. VABILO:

Prikaži več

VLOGA ZA UDELEŽBO DIJAKA/DIJAKINJE NA NAGRADNI STROKOVNI EKSKURZIJI za šolsko leto 2016/2017, rojen(a), (ime in priimek) (datum rojstva) dijak(inja) o

VLOGA ZA UDELEŽBO DIJAKA/DIJAKINJE NA NAGRADNI STROKOVNI EKSKURZIJI za šolsko leto 2016/2017, rojen(a), (ime in priimek) (datum rojstva) dijak(inja) o VLOGA ZA UDELEŽBO DIJAKA/DIJAKINJE NA NAGRADNI STROKOVNI EKSKURZIJI za šolsko leto 2016/2017, rojen(a), (ime in priimek) (datum rojstva) dijak(inja) oddelka v šolskem letu 2016/2017 se želim udeležiti

Prikaži več

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof.

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. Predstavitev šole 3 Zgodovina košarke v Rogaški Slatini Moška

Prikaži več

Microsoft Word - Bilten - XVIII odprto prvenstvo Komenda pdfMachine from Broadgun Software, a great PDF writer utility!

Microsoft Word - Bilten - XVIII odprto prvenstvo Komenda pdfMachine from Broadgun Software,   a great PDF writer utility! ŠK KOMENDA XVIII. ODPRTO PRVENSTVO KOMENDE 2004 Komenda: 23. 27. 8. 2004 Pripravil in razmnožil: Franc Poglajen Franc BILTEN Stran 24 od 24 1. PRAVILNIK 1. XVIII. ODPRTO PRVENSTVO KOMENDE prireja Šahovski

Prikaži več

Microsoft Word - propozicije_mnogoboj.doc

Microsoft Word - propozicije_mnogoboj.doc SPLOŠNE PROPOZICIJE ATLETSKI MNOGOBOJ UČENCI TEKMUJETE V ATLETSKEM MNOGOBOJU, KAR POMENI, DA TEKMUJETE IZ VEČIH ATLETSKIH DISCIPLIN, REZULTATI PA SE VAM SEŠTEVAJO. TEKMUJE SE V ŠTIRIH KATEGORIJAH: - STAREJŠI

Prikaži več

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM:

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM: NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA 2018 2019 komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: 01 520 10 15 GSM: 031 878 805 e-mail: gorazd.trontelj@kzs.si 1. DEKLETA U13 1.

Prikaži več

Microsoft Word - original razpis 2017

Microsoft Word - original razpis 2017 Spoštovani mojster, trener, učenci in starši. V čast mi je, da vas povabim na turnir KATANA CUP BOHINJ OPEN 07. Tudi letos smo se potrudili in z pomočjo občine Bohinj in Karate zveze Slovenije še izboljšali

Prikaži več

Microsoft Word - posast201112

Microsoft Word - posast201112 MATHEMA ZAVOD ZA POPULARIZACIJO MATEMATIKE R A Z P I S šolsko leto 2011/12 10. TEKMOVANJE ZA LOGIČNO POŠAST (dopolnjena verzija z dne 24. 8.2011) MATHEMA 1 ZGODOVINA TEKMOVANJA Tekmovanje je do sedaj (9

Prikaži več

Microsoft Word _KOŀARKA_Oŀ_mlajši

Microsoft Word _KOÅ€ARKA_OÅ€_mlajÅ¡i Košarka za učence in učenke, letnik 2005 in mlajši Datum in kraj tekmovanja Šolska tekmovanja: od oktobra 2017 do maja 2018. Občinska tekmovanja: od decembra 2017 do februarja 2018. Področna tekmovanja:

Prikaži več

SSIS-GIC

SSIS-GIC Spoštovani vinogradniki, pred nami je 47. Praznik refoška in slovenske Istre. Tudi z letošnjim našim skupnim praznikom želimo, da je bolj prepoznaven in privlačen za obiskovalce iz vse Slovenije kot tudi

Prikaži več

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu

Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komu Trebnje, 3. april 2019 VABILO 35. tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije Spoštovani! Petintrideseto srečanje delavcev komunalnega gospodarstva - Komunaliada 2019 - bo tokrat

Prikaži več

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne 23. 08. 2014 sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KOMISIJE INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE

Prikaži več

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občins

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta:   KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občins ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: strelci.skofjaloka@gmail.com www.sd-skofjaloka.si KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prvenstvo osnovnih in srednjih šol v streljanju

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH NOVA GORICA 14. maj 2016 HIT Šport center Šempeter pri Gorici PROJEKT SMO IZVEDLI Olimpijski Komite Slovenije ZŠZ Regijska pisarna OKS Nova Gorica Športna zveza Nova Gorica Teniški

Prikaži več

MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani Športna panoga: ODBOJKA Starostna kategorija in spol: DIJAKINJE Stopnja

MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani   Športna panoga: ODBOJKA Starostna kategorija in spol: DIJAKINJE Stopnja MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani www.sportmladih.net Športna panoga ODBOJKA Starostna kategorija in spol DIJAKINJE Stopnja tekmovanja POLFINALE DP Kraj in datum tekmovanja JESENICE

Prikaži več

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN

NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN NOVIGRAD CITTANOVA RUN 2019 (Novigrad, Istra) polmaraton (21 km) štafeta - polmaraton 10,5 km + 10,5 km dirka na 10 km dirka na 5 km otroška dirka FUN RUN na 200 in 500 m ORGANIZATOR: Hoteli in kampi Aminess

Prikaži več

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE UGOVORA ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE Če davčni zavezanec ugotovi, da so podatki v informativnem izračunu nepravilni

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE UGOVORA ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE Če davčni zavezanec ugotovi, da so podatki v informativnem izračunu nepravilni NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE UGOVORA ZOPER INFORMATIVNI IZRAČUN DOHODNINE Če davčni zavezanec ugotovi, da so podatki v informativnem izračunu nepravilni ali nepopolni, v 15 dneh od vročitve informativnega

Prikaži več

Microsoft Word - tp streljanju.doc

Microsoft Word - tp streljanju.doc Štev: PJ/JO-112-19.02/15 Na podlagi 32. člena Splošnega pravilnika za izvedbo tekmovanj v Zvezi za šport invalidov Slovenije-Paraolimpijskem komiteju (v nadaljnjem besedilu ZŠIS-POK) je Komisija za tekmovalni

Prikaži več

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc Pravilnik NZS za futsal V1.0; Na podlagi 27. in 33. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije je Odbor za nujne zadeve na seji dne 29.08.2011 sprejel 2 PRAVILNIK NOGOMETNE ZVEZE SLOVENIJE ZA FUTSAL I. SPLOŠNE

Prikaži več

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, 11. 4. 2018 Popravek 5.7.2018 sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 od 8 KAZALO: 1. Razpis članskega in mladinskega gasilskega

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva

Prikaži več

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DOLOČBE 1. člen Ta navodila urejajo prilagajanje študijskih

Prikaži več

Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI v šolskem letu 2015/16 april 2015

Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI v šolskem letu 2015/16 april 2015 Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI v šolskem letu 2015/16 april 2015 Drage učenke in učenci bodočih 4. in 5. razredov, spoštovani starši! Leto je naokoli, pred

Prikaži več

Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) Fax: +386 (01) Z A P I S N I K 2. sej

Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) Fax: +386 (01) Z A P I S N I K 2. sej Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana, Slovenija Tel: +386 (01) 520-69-12 Fax: +386 (01) 520-69-16 e-mail: info@atletska-zveza.si Z A P I S N I K 2. seje Tehnično tekmovalne komisije AZS (v nadaljevanju:

Prikaži več

499-3 Ljubljana, Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 201

499-3 Ljubljana, Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 201 499-3 Ljubljana, 15. 07. 2013 Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK 2013 20. julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 2013 26. julija - 1. avgusta 2013 UDELEŽENCI EP OSIJEK

Prikaži več

No Slide Title

No Slide Title Splošni oddelek Športni oddelek Maturitetni tečaj 334 dijakov 37 profesorjev Predmetnik 1. letnik 2. letnik 3. letnik 4. letnik Skupno Matur. PREDMETI št. ur na št. ur na št. ur na št. ur na št. ur v programu

Prikaži več

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport STROKOVNI SVET ZA ŠPORT PRI JZR Železniki, 6.12.2011 Zapisnik 5. redne seje Strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki je potekala v pisarni direktorja JZR, v torek 6.12.2011, s pričetkom

Prikaži več

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen na

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen na Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Mitsubishi

Prikaži več

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta:   KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: sd_skofjaloka@siol.net www.sd-skofjaloka.si KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prvenstvo osnovnih in srednjih šol v streljanju z serijsko

Prikaži več

TEHNIČNO NAVODILO

TEHNIČNO NAVODILO 48. VELIKA NAGRADA KRANJA MEMORIAL FILIPA MAJCNA NEDELJA, 31. julij 2016 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Kolesarsko dirko za 48. Veliko nagrado Kranja Memorial Filipa Majcna organizira: Kolesarski

Prikaži več

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars

Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučars Smučarska zveza Slovenije Ljubljana, 13. 11. 2018 Združenje smučarskih panog Izvršilni odbor Z A P I S N I K 14. redne seje Izvršilnega odbora Smučarske zveze Slovenije, ki je potekala v torek, 13. 11.

Prikaži več

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE YUGO POKAL 2015 DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2015 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a

Prikaži več

POKAL YUGO 2011

POKAL YUGO 2011 AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2018 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a 5263 Dobravlje

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2017 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa na mivki za leto 2017. Na turnirjih prejmejo prve

Prikaži več

IZBIRNI PREDMETI šolsko leto 2019/2020 neobvezni izbirni predmeti v 4., 5. in 6. razredu

IZBIRNI PREDMETI šolsko leto 2019/2020 neobvezni izbirni predmeti v 4., 5. in 6. razredu IZBIRNI PREDMETI šolsko leto 2019/2020 neobvezni izbirni predmeti v 4., 5. in 6. razredu Spoštovani! Osnovna šola poleg obveznih predmetov in obveznih izbirnih predmetov izvaja v šolskem letu 2017/2018

Prikaži več

Po 6

Po 6 Po 21 členu Statuta Zveze nogometnih trenerjev Slovenije je Skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije na zasedanju dne 31. marca 2014 sprejela Disciplinski pravilnik Zveze nogometnih trenerjev Slovenije

Prikaži več

16

16 20. M E M O R I A L L U K E K A R N I Č A R J A I N R A D A M A R K I Č A 22. TURNO SM UČARSKO TEKM OVANJE Tekm o va n je g o r sk ih r eševalcev Dr žavn o p r ve n st vo - p a r i in r ekr e a t ivci

Prikaži več

Microsoft Word - Razpis_Temsig_2020

Microsoft Word - Razpis_Temsig_2020 R A Z P I S Na podlagi 10. člena Pravil tekmovanj mladih slovenskih glasbenikov in baletnih plesalcev Komisija za glasbena in baletna tekmovanja (TEMSIG) In Zveza slovenskih glasbenih šol (ZSGŠ) razpisujeta

Prikaži več

INFORMACIJE

INFORMACIJE INFORMACIJE O 10. MLADINSKI POLETNI ŠOLI SLOVENŠČINE Prihod in namestitev Prihod: Dijake, ki boste stanovali v Dijaškem domu Bežigrad, pričakujemo v Ljubljani v nedeljo, 28. junija, od 15.00 naprej. Informativni

Prikaži več

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prvenstvo OŠ Ljubljane v krosu (skupina B) 1. mesto Žiga

Prikaži več

predstavitev fakultete za matematiko 2017 A

predstavitev fakultete za matematiko 2017 A ZAKAJ ŠTUDIJ MATEMATIKE? Ker vam je všeč in vam gre dobro od rok! lepa, eksaktna veda, ki ne zastara matematičnoanalitično sklepanje je uporabno povsod matematiki so zaposljivi ZAKAJ V LJUBLJANI? najdaljša

Prikaži več

Microsoft Word - Brosura neobvezni IP 2018

Microsoft Word - Brosura  neobvezni IP 2018 Drage učenke in učenci, spoštovani starši! Po 20. a člen ZOoš šola ponuja za učence 1.razreda, 4. 9. razreda neobvezne izbirne predmete. Šola bo za učence 1. razreda izvajala pouk prvega tujega jezika

Prikaži več

POROČILO O DELU

POROČILO O DELU Skladno z dogovorom pri pripravi in sprejemu plana za 2014 se sistem podpore programu atletov nadaljuje tudi v letu 2015. V program so dodana glavna tekmovanja v letu 2015 in skupina mladih atletov z večjim

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Samoevalvacija: POČUTJE UČENCEV V ŠOLI IN OCENA RAZLIČNIH ŠOLSKIH DEJAVNOSTI TER POGOJEV ZA DELO Šolsko leto 2018/19 PREDSTAVITEV REZULTATOV ANKETNEGA VPRAŠALNIKA ZA UČENCE OD 4. DO 9. RAZREDA IN UGOTOVITVE

Prikaži več

Urnik Treningov 3K Velenje_2017_2018

Urnik Treningov 3K Velenje_2017_2018 Triatlon klub Velenje +386 41334028 info@trivelenje.com Gubčeva cesta 20, 3320 Velenje, Slovenija 17. september 2017 SODELOVANJE TRIATLON KLUBA VELENJE s PLAVALNIM KLUBOM VELENJE (PK) ter ŠRK VELENJE in

Prikaži več

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi Športno društvo TABLA Bresterniška graba 9 2354 Bresternica tel 041 655 561 e-mail : boris.majer@kzs.si BILTEN št. 01 STAREJŠI UČENCI I N UČENKE PRVENSTVA OSNOVNIH ŠOL ŠOLSKO LETO 2014/2015 Maribor,18.11.2014

Prikaži več

PEDAGOŠKO VODENJE, kot ena od nalog

PEDAGOŠKO  VODENJE, kot ena od nalog Osebni pogled, refleksija in ključne ugotovitve ob koncu leta 2014/2015 Maja Koretič, pomočnica ravnatelja in pedagoška vodja MOJA VLOGA V ENOTI VRTCA Dela in naloge pomočnice ravnatelja za vrtec glede

Prikaži več

Samoevalvacijsko porocilo

Samoevalvacijsko porocilo POROČILO KOMISIJE ZA KAKOVOST ZA ŠOLSKO LETO 2015/ 2016 NA ŠOLSKEM CENTRU SLOVENSKE KONJICE-ZREČE Svet zavoda sprejel na svoji redni seji dne, 26. 9. 2016 Pripravila: Maja Dragan, univ. dipl. prev. 1 1.

Prikaži več

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Številka: 4/14-3 Datum: 24. 4. 2014 Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Sodni svet Republike Slovenije na 34. seji dne 24.

Prikaži več

Microsoft Word - Brosura neobvezni IP

Microsoft Word - Brosura  neobvezni IP Osnovna šola dr. Aleš Bebler - Primož Hrvatini NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Drage učenke in učenci, spoštovani starši! Neobvezni izbirni predmeti so novost, ki se postopoma uvršča

Prikaži več

K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do

K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do 19.2.2017 VODSTVO REPREZENTANCE Dr. Igor ZELINKA Predsednik KZS Vlado BOŠNJAK Josip MAKOVEC Bor DEREANI

Prikaži več

Pravila o tekmovanjih –

Pravila o tekmovanjih – IZVRŠNI ODBOR BALINARSKE ZVEZE SLOVENIJE Pravila o tekmovanjih Ljubljana, 21.03.2016 1 Na osnovi določil 52. člena Statuta Balinarske zveze Slovenije je Izvršni odbor BZS na svoji seji dne, 21. marca 2016

Prikaži več

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev Na podlagi 10., 11., 13. in 28. člena Statuta Judo zveze Slovenije je Izvršilni odbor Judo zveze Slovenije (IO) na svoji 22. redni seji, 14. 4. 2016 sprejel: P R A V I L N I K o registraciji članic Judo

Prikaži več

Bilten - Zaključni turnir ciklusa turnirjev mladih _docx

Bilten - Zaključni turnir ciklusa turnirjev mladih _docx ZAKLJUČNI turnir MLADIH 2017/2018 Komenda; 15. 6. 2018 Pripravil in razmnožil: Franc Poglajen I. PRAVILNIK 1. Šahovski klub Komenda organizira CIKLUS ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH. 2. Ciklus šahovskih turnirjev

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALN

OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALN OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA MLAJŠE UČENCE 2018/19 53.

Prikaži več

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljev

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre Brezplačne vstopnice za 20 let (v nadaljev Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljevanju: igra) je družba A1 Slovenija, d. d., Šmartinska

Prikaži več

POROČILO O DELU KOMISIJE ZA KAKOVOST NA ŠCV

POROČILO O DELU KOMISIJE ZA KAKOVOST NA ŠCV POROČILO O DELU KOMISIJE ZA KAKOVOST NA ŠCV, RUDARSKI ŠOLI V ŠOLSKEM LETU 2011/2012 1. Predstavitev šole V šolskem letu 2011/2012 so bili na Rudarsko šolo vpisani 204 dijaki. Razporejeni so bili v 6 oddelkov

Prikaži več

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem jahališču Hipodroma Lipica. Splošne informacije: Tekmovanje

Prikaži več

KJER SE RAZVIJA NAJBOLJŠA PODPORA MENEDŽMENTU KONGRES ADMA maj 2019, GH Bernardin, Portorož

KJER SE RAZVIJA NAJBOLJŠA PODPORA MENEDŽMENTU KONGRES ADMA maj 2019, GH Bernardin, Portorož KJER SE RAZVIJA NAJBOLJŠA PODPORA MENEDŽMENTU KONGRES ADMA 2019 16. 18. maj 2019, GH Bernardin, Portorož www.adma.si/kongres 2 ADMA KONGRES www.adma.si/kongres Kongres ADMA bo od 16. do 18. maja 2019 v

Prikaži več

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH TZS TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE 10. maj 2017 Skupščina Teniške zveze Slovenije je na svojem zasedanju dne 10. maja 2017 v Ljubljani sprejela PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH

Prikaži več

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, 10. 7. 2018 NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom o športu in opravljenih pogovorih v okviru Direktorata

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA MNZ STAREJŠI DEČKI U15

Prikaži več

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LETO 2018 I. PODATKI O PRIJAVITELJU: 1. Ime oziroma naziv

Prikaži več

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dijaka s statusom športnika je odvisno od njegove obremenitve

Prikaži več

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG

Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG Na podlagi 579. člena Zakona o zavarovalništvu (ZZavar-1, Uradni list RS, št. 93/15 in naslednji) je podružnica zavarovalnice Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji, ki jo zastopata zastopnika

Prikaži več

(Microsoft Word - Ponudba \232port_kon\350na.docx)

(Microsoft Word - Ponudba \232port_kon\350na.docx) PONUDBA ŠPORT 2012 RTV SLOVENIJA ŠPORTNE VSEBINE NA TV SLO 2 V LETU 2012 Leto 2012 na TV SLO 2 prinaša bogato izbiro športnih dogodkov, ki se raztezajo skozi celotno leto in tako ponujajo oglaševalcem

Prikaži več

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc PROPOZICIJE ZA EKIPNA ČLANSKA LIGAŠKA TEKMOVANJA OZ. EKIPNO ČLANSKO DRŽAVNO PRVENSTVO KEGLJAŠKE ZVEZE SLOVENIJE V SEZONI 2012/2013 1. člen Vsa ekipna ligaška tekmovanja bodo v sezoni 2012/2013 potekala

Prikaži več

Datum: 21

Datum: 21 Datum: 20.2.2019 ČLANOM OBČINSKEGA SVETA OBČINE BOROVNICA ZADEVA: LETNI PROGRAM ŠPORTA V OBČINI BOROVNICA ZA LETO 2019 PRAVNA PODLAGA: Zakon o športu ((ZŠpo-1, Ur. l. RS, št. 29/17) Resolucija o Nacionalnem

Prikaži več

TEHNIČNO NAVODILO

TEHNIČNO NAVODILO 50. VELIKA NAGRADA KRANJA MEMORIAL FILIPA MAJCNA NEDELJA, 29. julij 2018 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Kolesarsko dirko za 50. Veliko nagrado Kranja Memorial Filipa Majcna organizira: Kolesarski

Prikaži več

PRAVILNIK DRŽAVNE LIGE TEKMOVANJ S PIŠTOLO IN REVOLVERJEM VELIKEGA KALIBRA

PRAVILNIK DRŽAVNE LIGE TEKMOVANJ S PIŠTOLO IN REVOLVERJEM VELIKEGA KALIBRA PRAVILNIK MEDNARODNE LIGE ALPE - ADRIA V STRELJANJU S PIŠTOLO IN REVOLVERJEM 1. člen Pravilnik Mednarodne lige Alpe - Adria v streljanju s pištolo in revolverjem (v nadaljevanju: pravilnik) ureja pogoje

Prikaži več