Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc"

Transkripcija

1 Pravilnik NZS za futsal V1.0;

2 Na podlagi 27. in 33. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije je Odbor za nujne zadeve na seji dne sprejel 2 PRAVILNIK NOGOMETNE ZVEZE SLOVENIJE ZA FUTSAL I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (1) Ta pravilnik ureja organizacijo malega nogometa v Republiki Sloveniji, ter tekmovalna, registracijska in disciplinska pravila za mali nogomet. (2) Glede vprašanj, ki s tem pravilnikom niso posebej urejena, se uporabljajo splošna pravila Nogometne zveze Slovenije. 2. člen (1) Za namene tega pravilnika imajo spodaj navedeni izrazi naslednji pomen: - FIFA: Fédération Internationale de Football Association. - NZS: Nogometna zveza Slovenije. - MNZ: Medobčinska nogometna zveza. - RS: Republika Slovenija. - IFAB: Odbor mednarodne nogometne zveze (the International Football Association Board). - Nogometni klub: pravna oseba, ki je ustanovljena v skladu s predpisi, ki veljajo v RS, ima sedež v RS, je vpisana v register klubov NZS, je član tiste MNZ, na območju katere ima sedež in ima najmanj eno nogometno ekipo v uradnem tekmovanju NZS. - Futsal: mali nogomet, ki se igra v skladu s Pravili igre za futsal, ki jih sprejema FIFA. - KMN: klub malega nogometa je pravna oseba, ki je ustanovljena v skladu s predpisi, ki veljajo v RS, ima sedež v RS, je vpisana v register klubov malega nogometa NZS, je član tiste MNZ, na območju katere ima sedež in ima najmanj eno nogometno ekipo v uradnem tekmovanju NZS. - Ekipa: ekipa, s katero KMN tekmuje na tekmovanju pod okriljem NZS. - Igralec: vsak igralec malega nogometa, ki je registriran pri NZS. - Liga: prvenstveno tekmovanje KMN pod okriljem NZS. - SFL: Slovenska futsal liga. - MLMN: Medobčinska liga malega nogometa. - SNL: Slovenska nogometna liga. - SML: Slovenska mladinska liga. - SKL: Slovenska kadetska liga. - IO NZS: Izvršni odbor NZS, ki je izvršilni organ NZS. (2) Opredelitev fizičnih oseb v tem pravilniku je nevtralna in se nanaša na pripadnike obeh spolov. Vsak izraz v ednini se lahko, kjer je to potrebno, uporabi tudi v množini in obratno.

3 3. člen Komisija NZS za mali nogomet skrbi za razvoj malega nogometa v RS, pripravlja predloge za tekmovanje in skrbi za druge zadeve v zvezi z malim nogometom člen Vse javne tekme v malem nogometu, ki jih vodijo organizatorji tekmovanj v malem nogometu v RS, se morajo igrati po Pravilih igre za futsal, ki jih sprejema FIFA, sklepih IFAB, odločbah NZS ter drugih predpisih NZS. II. SISTEM TEKMOVANJ 5. člen (1) Organizator tekmovanj v malem nogometu je NZS. (2) NZS lahko za organizacijo posameznega tekmovanja v malem nogometu določi tudi drugega organizatorja. 6. člen (1) Tekmovanja v malem nogometu v RS so prvenstvena in pokalna. (2) Stopnje prvenstvenih tekmovanj v malem nogometu so: a. medobčinska: MLMN, b. tretja državna: 3. SFL, c. druga državna: 2. SFL in d. prva državna: 1. SFL. (3) Stopnji pokalnega tekmovanja v malem nogometu sta: a. medobčinska in b. državna. (4) Organizacijo in potek pokalnih tekmovanj v malem nogometu in tekmovanj 1. SFL, 2. SFL ter 3. SFL, določi IO NZS s Propozicijami, ki jih sprejme na predlog Komisije NZS za mali nogomet. 7. člen (1) Na tekmovanjih v malem nogometu lahko nastopajo KMN. (2) V isti stopnji tekmovanja lahko nastopa ena ekipa istega KMN. (3) KMN lahko z drugo člansko ekipo nastopajo v nižji stopnji prvenstvenega tekmovanja. (4) Za drugo člansko ekipo KMN lahko nastopajo igralci, ki: - so registrirani za KMN, - v istem dnevu niso nastopili za prvo člansko ekipo KMN, ki tekmuje v višji stopnji tekmovanja. (5) Če druga članska ekipa KMN osvoji mesto, ki prinaša napredovanje v višjo stopnjo tekmovanja, ne more napredovati, če s tem ni več izpolnjen pogoj iz tretjega odstavka tega člena. Pravica napredovanja v tem primeru pripada naslednje uvrščeni ekipi. (6) Druga članska ekipa KMN nima pravice nastopa v pokalnem tekmovanju v malem nogometu.

4 8. člen (1) KMN imajo ekipe mlajših tekmovalcev. (2) Sistem tekmovanj ekip mlajših tekmovalcev in sodelovanje KMN določi IO NZS s Propozicijami, ki jih sprejme na predlog Komisije NZS za mali nogomet. (3) Sodelovanje v organiziranem tekmovanju v malem nogometu za ekipe mlajših tekmovalcev je obvezno za vse KMN, ki tekmujejo v 1. SFL, 2. SFL in 3. SFL. 4 III. ORGANIZACIJA TEKMOVANJ 9. člen (1) Tekmovalno leto malega nogometa se začne 1. julija tekočega leta in konča 30. junija naslednjega leta. (2) Igralni dan v 1. SFL, 2. SFL in 3. SFL je praviloma petek. Organizator tekmovanja v malem nogometu lahko s sklepom določi igralni dan tudi na druge dni v tednu. 10. člen (1) Organizator tekmovanja v malem nogometu določi tekmovalni koledar praviloma dva meseca pred začetkom tekmovanja. (2) Tekmovalne pare določi organizator tekmovanja v malem nogometu z žrebom. Tekmovalni razpored se določi po Bergerjevih lestvicah, ki so sestavni del tega pravilnika (Dodatek 1). 11. člen (1) Tekmovalnega koledarja in razporeda po določitvi praviloma ni mogoče spreminjati. Organizator tekmovanja v malem nogometu lahko s sklepom spremeni določitev tekmovalnega koledarja in razporeda v primeru naknadnih obveznosti oziroma tekem reprezentance Slovenije v malem nogometu, in v primerih, določenih s Tekmovalnim pravilnikom NZS. (2) Organizator tekmovanja v malem nogometu lahko preloži tekmo, če je v reprezentanco Slovenije v malem nogometu povabljen eden ali več igralcev KMN, ki predlaga preložitev najmanj pet dni pred delegirano tekmo. IV. ORGANIZACIJA TEKEM 12. člen (1) Tekme se igrajo na igriščih, ki morajo biti registrirana pri NZS. Tekme v 1. SFL, 2. SFL in 3. SFL, ter tekme pokalnega tekmovanja v malem nogometu, se igrajo izključno v dvoranah, katerih primernost se presoja v skladu s kriteriji, določenimi s Propozicijami. (2) Organizacija posamezne tekme v malem nogometu se določi s sklepom tekmovalnega organa tekmovanja v malem nogometu. (3) Dan in uro začetka tekme mora organizator tekmovanja v malem nogometu sporočiti najmanj 15 dni pred dnem tekme, če Propozicije ne določajo drugačnega roka.

5 13. člen (1) Igralni čas tekem je 2 x 20 minut z največ 15 minutnim odmorom med polčasoma. Določilo je obvezno upoštevati na vseh tekmah v SFL in Pokalu NZS. Igralni čas tekem na tekmovanjih mlajših ekip določajo Propozicije. (2) Če se tekma zaradi opravičenega razloga ne more odigrati, ali je zaradi tega prekinjena, se mora odigrati v času, ki ga določi tekmovalni organ. V primeru prekinitve se tekma nadaljuje od tistega trenutka, ko je bila prekinjena. Stroške organizacije nove tekme ali nadaljevanja prekinjene tekme praviloma krije klub domačin člen (1) Tekme v 1. SFL, 2. SFL, 3. SFL in tekme pokalnega tekmovanja v malem nogometu sodita dva sodnika. (2) Tekme v MLMN sodi eden ali dva sodnika. Število sodnikov, ki sodijo tekme v MLMN določi organizator tekmovanja s Propozicijami. (3) Organizator tekmovanja za vsako tekmo določi delegata tekme. V primeru njegove odsotnosti opravlja vlogo delegata glavni sodnik. V. POGOJI NASTOPANJA NA TEKMI 15. člen (1) Na tekmi lahko nastopijo igralci, ki so pred začetkom tekme vpisani v zapisnik in imajo pravico nastopa. (2) Vsak KMN lahko za posamezno tekmo prijavi največ dva igralca, ki nista državljana Evropske unije. 16. člen (1) Tekma se lahko začne, ko ima ena izmed ekip na igrišču najmanj pet (1+4) igralcev, ki imajo pravico nastopa. (2) Če ena izmed ekip ostane med tekmo z manj kot tremi (1+2) igralci, je sodnik dolžan prekiniti igro. (3) Če položaj iz prejšneja odstavka tega člena nastopi zaradi izključitve igralcev, sodnik tekmo takoj prekine. V primeru poškodbe igralca mora sodnik počakati 5 minut. Če ekipa po preteku 5 minut nima minimalnega števila igralcev, sodnik tekmo prekine. 17. člen (1) Na tekmah v malem nogometu je število menjav igralcev neomejeno. (2) Menjave igralcev se izvedejo v označenem prostoru pri sredini igrišča, na mestu, kjer so rezervne klopi in prostor za delegata, časomerilca in zapisnikarja tekme. 18. člen (1) Dresi, hlačke in nogavice igralcev posamezne ekipe morajo biti enakobarvne in enakokrojne. (2) Dresi igralcev morajo biti takšne barve, da se ekipi razlikujeta. Dresi vratarjev se morajo razlikovati od barve dresov ostalih igralcev na tekmi in sodnikov. (4) Dresi morajo biti na hrbtni strani oštevilčeni v skladu s prijavo v zapisnik tekme. Če postane vratar eden izmed igralcev, mora imeti na dresu isto številko, kot jo je imel pred zamenjavo. (5) Igralci morajo nositi ščitnike za noge in nogavice, ki morajo ščitnike povsem pokrivati.

6 19. člen (1) Na prvenstvenih in pokalnih tekmah v malem nogometu lahko nastopijo samo tisti igralci, katerih identiteto ugotovi delegat pred začetkom tekme na podlagi športne izkaznice, ki jo predpiše NZS. (2) Če se pri ugotavljanju istovetnosti (primerjava s fotografijo) pojavi sum glede identitete igralca, sme delegat zahtevati osebno izkaznico, potni list ali drugo veljavno javno listino, opremljeno s fotografijo igralca. Če se tudi na ta način identiteta igralca ne more zanesljivo ugotoviti, igralec na tekmi ne sme nastopiti. (3) Izjemoma se identiteta igralca ugotavlja kasneje. Ugotavljanje identitete igralca po končani tekmi mora biti zapisniško potrjeno. (4) Na tekmah v 1. SFL, 2. SFL, U21 in Pokalu NZS, ekipe s klopi vodijo trenerji s Futsal licenco NZS člen (1) Vsi igralci, ki nastopajo na tekmovanjih v malem nogometu, morajo biti zdravniško pregledani. (2) Veljavnost zdravniškega potrdila iz prejšnjega odstavka tega člena je 12 mesecev, razen če zdravniško potrdilo ne določa drugačnega roka veljavnosti. (3) Zdravniški pregled mora biti potrjen v športni izkaznici. VI. REZULTATI TEKEM IN UGOTAVLJANJE UVRSTITVE EKIP 21. člen (1) Na prvenstveni tekmi v malem nogometu dobi zmagovalec tekme tri točke, poraženec pa nič točk. (2) V primeru neodločenega rezultata dobi vsaka ekipa eno točko. 22. člen (1) Uvrstitev ekipe na prvenstvenem tekmovanju v malem nogometu se določa na podlagi števila osvojenih točk, tako, da več točk pomeni boljšo uvrstitev. (2) Če dve ali več ekip osvoji enako število točk in je potrebno razvrstitev odrediti zaradi ugotovitve: - katera ekipa je prvak, - katera ekipa je izpadla iz lige, - kakšna je razvrstitev ekip pred končnico prvenstva, - končne razvrstitve na lestvici, se njihova mesta na lestvici odredijo na podlagi naslednjih zaporednih kriterijev: - število točk iz medsebojnih srečanj, - razlika med danimi in prejetimi goli v medsebojnih srečanjih, - število doseženih zadetkov v gosteh v medsebojnih srečanjih, - gol razlika iz vseh tekem, - število danih zadetkov na vseh tekmah, - število zadetkov v gosteh na vseh tekmah, - fair play uvrstitev ekip, - žreb. 23. člen Rezultati končnice štejejo kot končni vrstni red tekmovanja.

7 24. člen Če se v MLMN igra po enokrožnem ali drugačnem sistemu, se ugotavljanje uvrstitve določi v Propozicijah člen Če se ekipa, ki tekmuje v SFL, odpove nastopanju na zagotovljeni stopnji tekmovanja v naslednjem tekmovalnem letu, ali se pravočasno ne prijavi na tekmovanje, o nadomestitvi ekipe odloči organizator tekmovanja v malem nogometu. VII. PRAVICA NASTOPA 26. člen (1) Igralec sme v istem dnevu nastopiti praviloma na eni tekmi malega nogometa, razen če Propozicije ne določajo drugače. (2) Na tekmah članov lahko nastopijo igralci, ki na dan igranja tekme niso mlajši od 17 let. S posebnim zdravniškim mnenjem za nastopanje v članski kategoriji, ki mora biti vpisano v športni izkaznici, lahko na tekmah članov nastopajo tudi igralci, ki na dan igranja tekme niso mlajši od 16 let. (3) Pravico nastopa na tekmovanju v malem nogometu za ekipe mlajših igralcev in njegovih kategorijah opredeljujejo Propozicije. 27. člen (1) Pravico nastopa v ekipi KMN imajo igralci vseh nogometnih klubov, razen: a.) igralci klubov 1. SNL, 2. SNL in 3. SNL, b.) igralci klubov 1. SML in 2. SML, in c.) igralci klubov 1. SKL in 2. SKL. (2) Pravico nastopa igralec izgubi takoj, ko se registrira za klub iz prejšnjega odstavka tega člena. VIII. REGISTRACIJA IGRALCEV IN PRESTOPNI ROK 28. člen (1) Registracija je obvezna za vse igralce, ki nastopajo na tekmovanjih v malem nogometu, ki jih ureja ta pravilnik. (2) O registraciji igralcev malega nogometa odloča Registracijska komisija NZS v skladu z določili Pravilnika NZS o registraciji in statusu igralcev. (3) Vsako registracijo je potrebno posredovati vsem MNZ in KMN, ki nastopajo v SFL. 29. člen (1) Igralec je lahko istočasno registriran za en KMN. (2) Igralci nogometnih klubov s pravico nastopa na tekmovanjih v malem nogometu so lahko istočasno registrirani za nogometni klub in za KMN. (3) Igralcu KMN, ki se registrira za nogometni klub iz prvega odstavka 27. člena tega pravilnika, preneha registracija za KMN. (4) Igralec KMN, ki se registrira za nogometni klub iz prvega odstavka 27. člena tega pravilnika brez izpisnice KMN, se ne more registrirati za drug KMN brez izpisnice dosedanjega KMN, razen če gre za prestop v prestopnem roku.

8 Prestopni rok za igralce KMN določi IO NZS. 30. člen 8 IX. NADOMESTILO ZA VZGOJO IN USPOSABLJANJE IGRALCA 31. člen (1) Ob prestopu igralca sme dosedanji klub uveljavljati obveznost plačila nadomestila za vzgojo in usposabljanje igralca v skladu z določili Pravilnika NZS o registraciji in statusu igralcev. (2) Nadomestilo iz prejšnjega odstavka tega člena se za igralca, ki je v zadnjem tekmovalnem letu pred prestopom odigral pet ali več tekem za reprezentanco Slovenije v malem nogometu, pomnoži s faktorjem 2. X. DISCIPLINSKA ODGOVORNOST 32. člen (1) Če ta pravilnik ne določa drugače, se za presojo disciplinske odgovornosti igralcev, trenerjev, sodnikov in vseh uradnih oseb, KMN in agentov igralcev za kršitve Pravil igre za futsal, statutov, pravilnikov, navodil, sklepov in odločb NZS, FIFA in UEFA in Etičnega kodeksa FIFA, pravil športnega obnašanja ter za druge kršitve discipline na tekmovanjih v malem nogometu v organizaciji NZS oziroma pod okriljem NZS uporabljajo določila Disciplinskega pravilnika NZS. (2) Za odločanje v disciplinskem postopku je pristojen disciplinski organ NZS. 33. člen (1) Kršitev obveznosti sodelovanja v organiziranem tekmovanju v malem nogometu za ekipe mlajših tekmovalcev (tretji odstavek 8. člena tega pravilnika) predstavlja neupravičeni izostanek s tekme. Kazen za navedeni disciplinski prekršek se lahko izvrši v breme članske ekipe kršitelja. (2) Igralec po skupaj prejetih dveh opominih v istem prvenstvenem tekmovanju, prestaja kazen prepovedi nastopanja na eni tekmi na prvi naslednji tekmi istega prvenstvenega tekmovanja. Igralec po skupaj prejetih dveh opominih v istem pokalnem tekmovanju, prestaja kazen prepovedi nastopanja na eni tekmi na prvi naslednji tekmi istega pokalnega tekmovanja. XI. PRITOŽBENI POSTOPEK 34. člen Če ta pravilnik ne določa drugače, se pritožbeni postopek vodi v skladu s splošnimi pravili NZS. 35. člen (1) Proti sklepu tekmovalnega ali disciplinskega organa v zvezi s tekmovanjem v malem nogometu, ki se nadaljuje isti ali prvi naslednji dan po izrečenem sklepu, je dovoljena pritožba v roku 30 minut od vročitve. (2) O pritožbi, vloženi v skladu s prejšnjim odstavkom tega člena, Komisija za pritožbe NZS odloči pred nadaljevanjem tekmovanja. Sklep Komisije za pritožbe NZS je dokončen.

9 XII. PREHODNE IN KONČNE DOLOČBE člen (1) Propozicije, sprejete na podlagi Pravilnika za futsal z dne , ostanejo v veljavi do uveljavitve novih Propozicij, sprejetih na podlagi tega pravilnika. (2) IO NZS mora Propozicije, ki jih sprejema na podlagi tega pravilnika, uskladiti z njegovimi določbami najkasneje do člen Do uveljavitve sprememb Pravilnika NZS o registraciji in statusu igralcev, ki bodo urejale nadomestilo za vzgojo in usposabljanje igralcev malega nogometa, se za določitev višine nadomestila uporabljata določbi drugega in tretjega odstavka 31. člena Pravilnika za futsal z dne člen (1) Z dnem uveljavitve tega pravilnika preneha veljati Pravilnik za futsal z dne (2) Ta pravilnik začne veljati z dnem objave na spletni strani NZS. Ljubljana, Nogometna zveza Slovenije Aleksander Čeferin l.r. Predsednik NZS

10 Dodatek 1: Bergerjeve lestvice 10 3 in 4 udeleženci Krog: 1. 1-(4) (4) (4) in 6 udeležencev Krog: l. 1-(6) (6) (6) (6) (6) in 8 udeležencev Krog: 1. 1-(8) (8) (8) (8) (8) (8) (8) in 10 udeležencev Krog: 1. 1-(10) (10) (10) (l0) (l0) (l0) (l0) (l0) (l0)

11 11 in 12 udeležencev Krog: l. 1-(l2) l (l2) ll (l2) (l2) ll (l2) ll (l2) (12) ll (12)-10 ll (l2) ll 10. (l2) ll. 6-(l2) ll-1 11

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA MNZ STAREJŠI DEČKI U15

Prikaži več

Navodila_1819_Regions' Cup

Navodila_1819_Regions' Cup NZS STANDARD Št. / ozn. : NAV_1819_RC Verzija: V1.0 Zadeva: NAVODILA ZA KVALIFIKACIJSKO TEKMOVANJE REPREZENTANC MNZ ZA 11. UEFA POKAL REGIJ 2018/2019 1. ORGANIZACIJA ŠPORTNE PRIREDITVE 1.1. Splošno Nogometne

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA ZA POKAL MNZ (ČLANI IN

Prikaži več

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. SNL V 1.0; 16.08.2017 Na podlagi določil Statuta NZS

Prikaži več

Microsoft Word - navodila1SMLSKLjesen 09.doc

Microsoft Word - navodila1SMLSKLjesen 09.doc NAVODILA - OPOZORILA za 1. SML in 1. SKL JESEN TL 2009/2010 Klubom, ki so lastniki prostorov (igrišč) ali imajo sklenjeno pisno pogodbo z lastnikom o uporabi in ob upoštevanju še drugega pogoja, da imajo

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na Zadeva: Ljubljana, 6. 3. 2018 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na Zadeva: Ljubljana, 4. 3. 2019 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Po 6

Po 6 Po 21 členu Statuta Zveze nogometnih trenerjev Slovenije je Skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije na zasedanju dne 31. marca 2014 sprejela Disciplinski pravilnik Zveze nogometnih trenerjev Slovenije

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2017 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa na mivki za leto 2017. Na turnirjih prejmejo prve

Prikaži več

ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE

ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE Letališka cesta 33c, Ljubljana Upravni odbor AZS je na svoji 23. korespondenčni seji dne, 9. marca 2019, v skladu z 28. členom Statuta AZS sprejel PRAVILNIK O REGISTRACIJI IN PRESTOPIH

Prikaži več

Microsoft Word - Razpored tekmovanja 11. memoriala 2013-U13

Microsoft Word - Razpored tekmovanja 11.  memoriala 2013-U13 MEDNARODNI DVORANSKI NOGOMETNI TURNIR 11. MEMORIAL DANILA GOSTENČNIKA RAZPORED TEKMOVANJA U - 13 Dravograd-Dvorana Špic D, 07. DECEMBER 2013 Igralni dan SOBOTA, 07. DECEMBRA 2013 U - 13(2001 in mlajši)

Prikaži več

Microsoft Word - Osnutek zapisnika 7. seje IO MNZ Maribor.doc

Microsoft Word - Osnutek zapisnika 7. seje IO MNZ Maribor.doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99-90 fax: 02/250-99-91 02/250-99-99 fax: 02/250-99-98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

Okrožnica 40/12 Ljubljana, Št.: 40/12 Ozn.: GP EČ/AZ Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS 2012/2013 Spoštovani, obveščamo vas,

Okrožnica 40/12 Ljubljana, Št.: 40/12 Ozn.: GP EČ/AZ Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS 2012/2013 Spoštovani, obveščamo vas, Okrožnica 4/ Ljubljana,.. Št.: 4/ Ozn.: GP Č/Z Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS / Spoštovani, obveščamo vas, da je Izvršni odbor NZS zaradi sprememb sistema kvalifikacijskega tekmovanja

Prikaži več

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc PROPOZICIJE ZA EKIPNA ČLANSKA LIGAŠKA TEKMOVANJA OZ. EKIPNO ČLANSKO DRŽAVNO PRVENSTVO KEGLJAŠKE ZVEZE SLOVENIJE V SEZONI 2012/2013 1. člen Vsa ekipna ligaška tekmovanja bodo v sezoni 2012/2013 potekala

Prikaži več

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev Na podlagi 10., 11., 13. in 28. člena Statuta Judo zveze Slovenije je Izvršilni odbor Judo zveze Slovenije (IO) na svoji 22. redni seji, 14. 4. 2016 sprejel: P R A V I L N I K o registraciji članic Judo

Prikaži več

Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0;

Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0; Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0; 18.06.2015 Na podlagi 27. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije, z dne 10.12.2009, spremenjenega dne 26.02.2010 ter dne 19.04.2012, je Izvršni odbor Nogometne

Prikaži več

PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/ člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pra

PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/ člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pra PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/2020 1. člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pravil odbojkarske igre (FIVB), Pravilnika o tekmovanju

Prikaži več

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne 20. februarja 2018 sprejel dopolnjeni PRAVILNIK O LICENCAH I. Splošno 1. člen Ta pravilnik podrobneje določa vrste licenc,

Prikaži več

Na podlagi 24. člena Statuta Judo zveze Slovenije (v nadaljevanju JZS) je zbor članic JZS na seji dne sprejel DISCIPLINSKI PRAVILNIK JUDO

Na podlagi 24. člena Statuta Judo zveze Slovenije (v nadaljevanju JZS) je zbor članic JZS na seji dne sprejel DISCIPLINSKI PRAVILNIK JUDO Na podlagi 24. člena Statuta Judo zveze Slovenije (v nadaljevanju JZS) je zbor članic JZS na seji dne 26. 3. 2019 sprejel DISCIPLINSKI PRAVILNIK JUDO ZVEZE SLOVENIJE SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Ta pravilnik

Prikaži več

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA SKRAJŠANI DISCIPLINSKI PRAVILNIK KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE ZA PARKL 1. LIGA PARKL 2. LIGA PARKL DISCIPLINSKI PRAVILNIK 1 1. SPLOŠNE DOLOČBE 3 2. DISCIPLINSKI

Prikaži več

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA 1 PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA 1. LIGA PARKL 2. LIGA PARKL PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA 2 1. TEMELJNE DOLOČBE.3 1.1 Splošna

Prikaži več

Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v ko

Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v ko Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v kolikor tekmovalna komisija na podlagi prijav ne odloči

Prikaži več

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška 25 1000 LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo naslednja moštva: 1. Hk Triglav Kranj 2. Hk Olimpija

Prikaži več

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE YUGO POKAL 2015 DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2015 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a

Prikaži več

POKAL YUGO 2011

POKAL YUGO 2011 AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2018 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a 5263 Dobravlje

Prikaži več

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, 10. 7. 2018 NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom o športu in opravljenih pogovorih v okviru Direktorata

Prikaži več

(Microsoft Word - SODNI\212KA NAVODILA ZA TEKMOVALNO SEZONO docx)

(Microsoft Word - SODNI\212KA NAVODILA ZA TEKMOVALNO SEZONO docx) SODNIŠKA NAVODILA ZA TEKMOVALNO SEZONO 2016/2017 Na podlagi sodniških navodil in sklepa Predsedstva KZS, Sodniška komisija KZS izdaja sodnikom navodila o načinu dela na ekipnih in drugih tekmovanjih KZS

Prikaži več

5

5 PRAVILNIK EKIPNIH REKREATIVNIH TENIŠKIH LIG 1.0. SPLOŠNO Ta pravila določajo način igranja rekreativnih teniških lig GERTL Gorenjske ekipne rekreativne teniške lige (v nadaljnjem besedilu GERTL). Podroben

Prikaži več

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne 22. 12. 2011 sklenili Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez, ministrstvo, pristojno

Prikaži več

Microsoft Word - Sklepi DS doc

Microsoft Word - Sklepi DS doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99 90 fax: 02/250 99 91 02/250-99 99 fax: 02/250 99 98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

Microsoft Word - Sklepi DS doc

Microsoft Word - Sklepi DS doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99 90 fax: 02/250 99 91 02/250-99 99 fax: 02/250 99 98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja:

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: sobota, 7. september 2019 ob 15.30 uri, nedelja, 8.

Prikaži več

Microsoft Word _KOŀARKA_Oŀ_mlajši

Microsoft Word _KOÅ€ARKA_OÅ€_mlajÅ¡i Košarka za učence in učenke, letnik 2005 in mlajši Datum in kraj tekmovanja Šolska tekmovanja: od oktobra 2017 do maja 2018. Občinska tekmovanja: od decembra 2017 do februarja 2018. Področna tekmovanja:

Prikaži več

Microsoft Word - HZS - Registracijski pravilnik (1).docx

Microsoft Word - HZS - Registracijski pravilnik (1).docx Predsedstvo Hokejske zveze Slovenije (v nadaljevanju: Predsedstvo) je na svoji 150. seji, dne 27.2.2017, v posledici sprejema novega Pravilnika o tekmovanju hokeja na ledu Hokejske zveze Slovenije, sprejelo

Prikaži več

Navodila 1920_PLTS

Navodila 1920_PLTS Navodila za tekmovanje v 1. SNL za tekmovalno leto 2019/2020 V1.0; 01.07.2019 2 Kazalo vsebine I. NAVODILA ZA TEKMOVANJE V 1. SNL... 4 ORGANIZACIJA ŠPORTNE PRIREDITVE... 4 Splošno... 4 Prijava športne

Prikaži več

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL čl

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL čl HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška 25 1000 LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL članov bodo nastopala moštva naslednjih klubov: 1. SKHL

Prikaži več

Z A P I S N I K 23. SEJE IZVRŠNEGA ODBORA NTZS, dne , ob uri, sejna soba Varnost Maribor, Šmartinska 106, Ljubljana. Prisotni člani IO

Z A P I S N I K 23. SEJE IZVRŠNEGA ODBORA NTZS, dne , ob uri, sejna soba Varnost Maribor, Šmartinska 106, Ljubljana. Prisotni člani IO Z A P I S N I K 23. SEJE IZVRŠNEGA ODBORA NTZS, dne 03.09.2013, ob 16.00 uri, sejna soba Varnost Maribor, Šmartinska 106, Ljubljana. Prisotni člani IO: Marjan Hribar, Robert Smodiš, Božo Šetina, Danijel

Prikaži več

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11 ŠPORTNA ZVEZA OBČINE GORIŠNICA GORIŠNICA 83 2272 GORIŠNICA gor.sport@gmail.com Na podlagi 5., 6., 9., 15., 18. in 29. člena statuta Športne zveze občine Gorišnica so predstavniki društev in klubov na 7.

Prikaži več

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5,

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, 2241 Spodnji Duplek) Prijave tekmovalcev: od 8. do

Prikaži več

Pravila o tekmovanjih –

Pravila o tekmovanjih – IZVRŠNI ODBOR BALINARSKE ZVEZE SLOVENIJE Pravila o tekmovanjih Ljubljana, 21.03.2016 1 Na osnovi določil 52. člena Statuta Balinarske zveze Slovenije je Izvršni odbor BZS na svoji seji dne, 21. marca 2016

Prikaži več

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info:

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: http://www.vknautilus.si http://regate.veslanje.si 1. VABILO:

Prikaži več

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski sezoni 2015/2016. V ta namen vam pošiljamo gradivo, ki

Prikaži več

Microsoft Word - tp streljanju.doc

Microsoft Word - tp streljanju.doc Štev: PJ/JO-112-19.02/15 Na podlagi 32. člena Splošnega pravilnika za izvedbo tekmovanj v Zvezi za šport invalidov Slovenije-Paraolimpijskem komiteju (v nadaljnjem besedilu ZŠIS-POK) je Komisija za tekmovalni

Prikaži več

Navodila 1819_PLTS_

Navodila 1819_PLTS_ Navodila za tekmovanje v 1. SNL za tekmovalno leto 2018/2019 V1.1; 01.03.2019 2 Kazalo vsebine I. NAVODILA ZA TEKMOVANJE V 1. SNL... 4 ORGANIZACIJA ŠPORTNE PRIREDITVE... 4 Splošno... 4 Prijava športne

Prikaži več

Mesec, datum J U L I J A V G U S T SFL 2. SFL U19 U17 U15 U13 Pokal FUTSAL ŽENSKE Reprezentanca A Reprezentanca U21 - U19 UEFA term

Mesec, datum J U L I J A V G U S T SFL 2. SFL U19 U17 U15 U13 Pokal FUTSAL ŽENSKE Reprezentanca A Reprezentanca U21 - U19 UEFA term esec, datum L I V G S T. SFL. SFL 9 5 3 Pokal FTSL ŽNSK eprezentanca eprezentanca - 9 F termini reprezentanc F klubska tekmovanja Petek Sobota 3 Nedelja 4 Ponedeljek 5 Torek Sreda Četrtek Žreb F futsal

Prikaži več

21-11_Futsal_Priloga 1_koledar_ xls

21-11_Futsal_Priloga 1_koledar_ xls esec, datum. SFL. SFL 8 5 3 Pokal ep. ep. - ep. 9 azno F reprez. azno F klubsko Sreda Četrtek 3 Petek 4 Sobota 5 Nedelja 6 Ponedeljek 7 Torek 8 Sreda N 9 Četrtek Petek I Sobota Nedelja 3 Ponedeljek 4 Torek

Prikaži več

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc ORGANIZIRA XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA POKROVITELJ TRIJE KRALJI, 3. 3. 2017 XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA pod pokroviteljem TENZOR d. o. o., Mariborska cesta 13, 2250 PTUJ in organizatorjem SMUČARSKI

Prikaži več

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DOLOČBE 1. člen Ta navodila urejajo prilagajanje študijskih

Prikaži več

1

1 ROKOMET IGRIŠČE Igrišče je pravokotnik, dolg 40m in širok 20m. Sestavljen je iz dveh enakih polj za igro in dveh vratarjevih prostorov. Daljši stranici se imenujeta vzdolžne črte, krajše pa prečne črte

Prikaži več

LIONEL MESSI

LIONEL MESSI LIONEL MESSI OSEBNA IZKAZNICA Polno ime: Luis Lionel Andrés Messi Datum rojstva: 24. junij 1987 ( Rosario, Argentina ) Državljanstvo: argentinsko Drugo državljanstvo: špansko Višina: 169 cm Teža: 67 kg

Prikaži več

PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju i

PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju i PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju in licenciranju strokovnih kadrov Odbojkarske zveze

Prikaži več

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, 11. 4. 2018 Popravek 5.7.2018 sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 od 8 KAZALO: 1. Razpis članskega in mladinskega gasilskega

Prikaži več

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne 23. 08. 2014 sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KOMISIJE INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE

Prikaži več

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem jahališču Hipodroma Lipica. Splošne informacije: Tekmovanje

Prikaži več

PRAVILNIK TEKMOVANJA V PODVODNEM RIBOLOVU 1. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Pod pojmom podvodni ribolov se razume iskanje in ulov rib s podvodno puško v morj

PRAVILNIK TEKMOVANJA V PODVODNEM RIBOLOVU 1. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Pod pojmom podvodni ribolov se razume iskanje in ulov rib s podvodno puško v morj PRAVILNIK TEKMOVANJA V PODVODNEM RIBOLOVU 1. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen P pojmom pvni ribolov se razume iskanje in ulov rib s pvno puško v morju samo s plavanjem in potapljanjem na dah. 2. člen Stem pravilnikom

Prikaži več

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi Športno društvo TABLA Bresterniška graba 9 2354 Bresternica tel 041 655 561 e-mail : boris.majer@kzs.si BILTEN št. 01 STAREJŠI UČENCI I N UČENKE PRVENSTVA OSNOVNIH ŠOL ŠOLSKO LETO 2014/2015 Maribor,18.11.2014

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Napovedovalec: Vodja tajništva: Vodja tehnične službe: Vodja prijavnice: Meritve

Prikaži več

Na osnovi 21

Na osnovi 21 Na osnovi 31. člena Statuta Odbojkarske zveze Slovenije je Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije na seji dne 11.07.2019 sprejelo : REGISTRACIJSKI PRAVILNIK I. POJMI 1. člen Pravilnik je napisan v moški

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 RAZPIS MESTNEGA PRVENSTVA OŠ LJUBLJANE V ATLETIKI Ljubljana, 27. maj 2015 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema,

Prikaži več

ZAPISNIK 4

ZAPISNIK 4 REGISTER SKLEPOV UPRAVNEGA ODBORA TZS 219 Predsednik: Mitja Tašler Člani UO: Miro Kregar, Sandi Ivančič, Uroš Medvedec, Matjaž Zupan, Matjaž Merhar, Bojan Trojar, Urška Ganc, Ana Seliškar Sekretar: Tomaž

Prikaži več

SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije Komisija za Mednarodno sodelovanje Podutiška LJUBLJANA Internat

SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije Komisija za Mednarodno sodelovanje Podutiška LJUBLJANA Internat SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije Komisija za Mednarodno sodelovanje Podutiška 149 1000 LJUBLJANA International ski instructors Association ISIA MEDNARODNA ZVEZA

Prikaži več

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH TZS TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE 10. maj 2017 Skupščina Teniške zveze Slovenije je na svojem zasedanju dne 10. maja 2017 v Ljubljani sprejela PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 Ljubljana, 31. maj 2018 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema, tekmovalkama v vsaki disciplini in štafeto. Točke

Prikaži več

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc TEKMOVALNI PRAVILNIK ZA UMETNOSTNO DRSANJE I. SPLOŠNA PRAVILA 1. člen Tekmovalni pravilnik ZDŠS je v razmerju do pravilnika mednarodne drsalne zveze ISU poseben pravilnik in ni v nasprotju z odločitvami

Prikaži več

PRAVILA ŠOLSKEGA REDA

PRAVILA ŠOLSKEGA REDA PRAVILA VEDENJA V ŽTK MARIBOR (KODEKS) APRIL, 2016 1 VSEBINA 1 UVOD 4 2 PRAVICE IN OBVEZNOSTI TENIŠKIH IGRALCEV 5 2.1 Pravice igralcev, ki obiskujejo teniško šolo in tekmovalne programe: 5 2.2 Pravila,

Prikaži več

POVOD

POVOD RAZPIS 21. VAŠKA OLIMPIJADA OBČINE GORIŠNICA Športna zveza občine Gorišnica prireja 21. vaško olimpijado, ki bo v soboto, 13. julija 2019 s pričetkom ob 8.30 uri v Športnem parku Gorišnica TEKMOVANJA Tekmovanja

Prikaži več

INTERNATIONAL SKI INSTRUCTORS ASSOCIATION INTERNATIONALER SKILEHRERVERBAND ASSOCIATION INTERNATIONALE DES MONITEURS DE SKI PRAVILNIK TEKMOVANJA ISIA-

INTERNATIONAL SKI INSTRUCTORS ASSOCIATION INTERNATIONALER SKILEHRERVERBAND ASSOCIATION INTERNATIONALE DES MONITEURS DE SKI PRAVILNIK TEKMOVANJA ISIA- INTERNATIONAL SKI INSTRUCTORS ASSOCIATION INTERNATIONALER SKILEHRERVERBAND ASSOCIATION INTERNATIONALE DES MONITEURS DE SKI PRAVILNIK TEKMOVANJA ISIA- Synchro WC, Maribor 2009 ISIA TC Davos, 11.12.2008

Prikaži več

V SREDO se je Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Ljubljana sestal na RAZŠIRJENI 4. seji, ki je bila v prostorih NK Krka. Seja je po

V SREDO se je Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Ljubljana sestal na RAZŠIRJENI 4. seji, ki je bila v prostorih NK Krka. Seja je po V SREDO 12. 7. 2017 se je Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Ljubljana sestal na RAZŠIRJENI 4. seji, ki je bila v prostorih NK Krka. Seja je potekala v dolenjski regiji, saj je predsednik želel

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc

Microsoft Word - pravilnik-place-2014.doc Na podlagi Zakona o sistemu plač v javnem sektorju (Uradni list RS, št. 108/09 UPB 3, 13/10, 59/10, 85/10, 107/10), Zakona za uravnoteženje javnih financ (Uradni list RS, št. 40/12 in 105/12), Zakona o

Prikaži več

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12 Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12. člena Pravilnika o organiziranosti vodnikov Planinske zveze Slovenije, dne 29. 11. 2003 sprejel in 21. 11. 2008 potrdil spremembe ter Zbor predstavnikov

Prikaži več

VPOGLED V DELO AKADEMIJE ATLETICA IN BENFICE Marjetka Orel Foto: Marko Nešić Strokovno delo v športu obsega načrtovanje, organiziranje, izvajanje, spr

VPOGLED V DELO AKADEMIJE ATLETICA IN BENFICE Marjetka Orel Foto: Marko Nešić Strokovno delo v športu obsega načrtovanje, organiziranje, izvajanje, spr VPOGLED V DELO AKADEMIJE ATLETICA IN BENFICE Marjetka Orel Foto: Marko Nešić Strokovno delo v športu obsega načrtovanje, organiziranje, izvajanje, spremljanje in vrednotenje športnih aktivnosti. Pri tem

Prikaži več

II. Olimpijada krajevnih skupnosti Novega mesta II. OLIMPIJADA KRAJEVNIH SKUPNOSTI NOVEGA MESTA PRAVILA TEKMOVANJA IN PROGRAM KS Drska, 18. maj 2019

II. Olimpijada krajevnih skupnosti Novega mesta II. OLIMPIJADA KRAJEVNIH SKUPNOSTI NOVEGA MESTA PRAVILA TEKMOVANJA IN PROGRAM KS Drska, 18. maj 2019 II. OLIMPIJADA KRAJEVNIH SKUPNOSTI NOVEGA MESTA PRAVILA TEKMOVANJA IN PROGRAM KS Drska, 18. maj 2019 UVOD Krajevna skupnost Drska organizira 2. Olimpijado KS Novega mesta. Vabljeni vsi rekreativci in ostali

Prikaži več

Microsoft Word - propozicije_mnogoboj.doc

Microsoft Word - propozicije_mnogoboj.doc SPLOŠNE PROPOZICIJE ATLETSKI MNOGOBOJ UČENCI TEKMUJETE V ATLETSKEM MNOGOBOJU, KAR POMENI, DA TEKMUJETE IZ VEČIH ATLETSKIH DISCIPLIN, REZULTATI PA SE VAM SEŠTEVAJO. TEKMUJE SE V ŠTIRIH KATEGORIJAH: - STAREJŠI

Prikaži več

TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: za

TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: za TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: zabava in učenje osnovnih veščin baseballa: odbijanje

Prikaži več

0442 I 147/2018 in pristopna I 82/2019 I 143/2019 O D R E D B A Z A J A V N O D R A Ž B O Okrajno sodišče v Brežicah v izvršilni zadevi upnika: BKS BA

0442 I 147/2018 in pristopna I 82/2019 I 143/2019 O D R E D B A Z A J A V N O D R A Ž B O Okrajno sodišče v Brežicah v izvršilni zadevi upnika: BKS BA 0442 I 147/2018 in pristopna I 82/2019 I 143/2019 O D R E D B A Z A J A V N O D R A Ž B O Okrajno sodišče v Brežicah v izvršilni zadevi upnika: BKS BANK AG, ki ga zastopa RANGUS BORUT - ODVETNIK, proti

Prikaži več

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v soglasju z ministrom za javno upravo,

Prikaži več

Microsoft Word - pravil.doc

Microsoft Word - pravil.doc S P L O Š N I Š P O R T N I P R A V I L N I K December 2000 Prične veljati 21. december 2000 Športna komisija pri LZS Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana Tel: 01 422 3333 - Fax: 01 422 3330 - email : lzs@guest.arnes.si

Prikaži več

Microsoft Word - Delac_napad Union Olimpije v sezoni 2005_06.doc

Microsoft Word - Delac_napad Union Olimpije v sezoni 2005_06.doc Teddy DELAČ Napadalne kombinacije KK UNION OLIMPIJA proti osebni obrambi na začetku sezone 2005/06 Uvod V tekmovalni sezoni 2005/06 je prišlo v člansko ekipo KK Union Olimpije veliko novih igralcev, zato

Prikaži več

Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom

Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom Na podlagi 18. člena Zakona o ustanovah (Ur. l. RS, št. 70/05 - UPB1 in 91/05-popr.) ter 14. člena Akta o ustanovitvi Fundacije za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij, ustanove (opr. št. notarskega

Prikaži več

RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI

RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI DEL (20 minut) 1. NAVAJANJE NA ŽOGO (12 minut) S klobučki

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

Na podlagi 21., 50.a in 50.b člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 UPB2, 76/08, 79/09 in 15/10), 3. in 17. člena Zakona o prekr

Na podlagi 21., 50.a in 50.b člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 UPB2, 76/08, 79/09 in 15/10), 3. in 17. člena Zakona o prekr Na podlagi 21., 50.a in 50.b člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 UPB2, 76/08, 79/09 in 15/10), 3. in 17. člena Zakona o prekrških (Uradni list RS, št. 3/07 UPB4, 17/08 in 108/09)

Prikaži več

SENAT UL 2. SEJA DNE Številka: /2017 Datum: Ljubljana, TOČKA: Pravilnik o delovni in pedagoški obveznosti visokošol

SENAT UL 2. SEJA DNE Številka: /2017 Datum: Ljubljana, TOČKA: Pravilnik o delovni in pedagoški obveznosti visokošol SENAT UL 2. SEJA DNE 21. 11. 2017 Številka: 031-12/2017 Datum: Ljubljana, 21. 11. 2017 5. TOČKA: Pravilnik o delovni in pedagoški obveznosti visokošolskih učiteljev in sodelavcev Univerze v Ljubljani Poročevalec:

Prikaži več

Microsoft Word - odlok AZIL.doc

Microsoft Word - odlok AZIL.doc Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Na podlagi 17. člena Statuta Občine Miren-Kostanjevica (Uradni list RS št. 112/2007) in na podlagi 27. člena Zakona o zaščiti živali (Uradni list RS, št. 98/99,

Prikaži več

Microsoft Word - Posebni pogoji za uporabo storitev Google _DONE_.doc

Microsoft Word - Posebni pogoji za uporabo storitev Google _DONE_.doc Posebni pogoji za uporabo Google storitev Družba SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d., Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: Si.mobil), je gospodarska družba, ki v okviru svojih

Prikaži več

2

2 2. PRAVILA TENIŠKIH TEKMOVANJ TZS 2.1 SPLOŠNO 2.1.1 SPLOŠNE DOLOČBE Ta pravilnik - vsebuje osnove za sestavljanje razpisov in razpisnih pogojev tekmovanj, ki jih vodi Tekmovalno registracijska komisija

Prikaži več

TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE Tekmovalno registracijska komisija BILTEN TZS 2005/2 SEZNAM PRILOG 1. UVOD V BILTEN 1.1. SPREMEMBE V KOLEDARJU TEKMOVANJ TZS 2

TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE Tekmovalno registracijska komisija BILTEN TZS 2005/2 SEZNAM PRILOG 1. UVOD V BILTEN 1.1. SPREMEMBE V KOLEDARJU TEKMOVANJ TZS 2 TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE Tekmovalno registracijska komisija BILTEN TZS 2005/2 SEZNAM PRILOG 1. UVOD V BILTEN 1.1. SPREMEMBE V KOLEDARJU TEKMOVANJ TZS 2005 1.2. LIGAŠKO TEKMOVANJE m2, m3, ž1, ž2, liga do

Prikaži več

LETNO POROČILO 2014 Poročilo o delovanju NZS v letu 2014 Ljubljana, marec 2015

LETNO POROČILO 2014 Poročilo o delovanju NZS v letu 2014 Ljubljana, marec 2015 LETNO POROČILO 2014 Poročilo o delovanju NZS v letu 2014 Ljubljana, marec 2015 Široka paleta aktivnosti, s katerimi NZS izpolnjuje svoje poslanstvo za razvoj slovenskega nogometa, je poskrbela, da je bilo

Prikaži več

UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA ŠPORT DIPLOMSKO DELO ANDRAŽ PFAJFAR Ljubljana, 2016

UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA ŠPORT DIPLOMSKO DELO ANDRAŽ PFAJFAR Ljubljana, 2016 UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA ŠPORT DIPLOMSKO DELO ANDRAŽ PFAJFAR Ljubljana, 2016 UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA ŠPORT Športno treniranje Nogomet ANALIZA DOSEŽENIH ZADETKOV NA EVROPSKEM PRVENSTVU

Prikaži več

Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce Trzin Šolsko leto PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do

Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce Trzin Šolsko leto PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce 9 1230 Trzin Šolsko leto 2015-2016 PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: zabava in učenje

Prikaži več

Microsoft Word - 3. seja_T5_Odlok o plakatiranju.doc

Microsoft Word - 3. seja_T5_Odlok o plakatiranju.doc OBČINA POLJČANE Občinski svet 3. redna seja Občinskega sveta, 1. februar 2011 Gradivo za 5. točko dnevnega reda Predlagatelj: Stanislav Kovačič, župan ZADEVA: Odlok o plakatiranju na območju občine Poljčane

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

Microsoft Word - Program teniskih reprezentanc TZS v letu 2013.doc

Microsoft Word - Program teniskih reprezentanc TZS v letu 2013.doc PROGRAM TENIŠKIH REPREZENTANC TZS 2013 Kapetana koordinatorja in strokovni svet TZS so pripravili program mladih reprezentac TZS v letu 2013. Vsebine programa: - prisotojnosti kapetanov in strokovnega

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri Marcus & Martinus 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcus & Martinus«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

Urejanje statusa tujca študentov v Republiki Sloveniji

Urejanje statusa tujca študentov v Republiki Sloveniji Urejanje statusa tujca s strani tujih študentov v Republiki Sloveniji Koper, 9.12.2015 Bivanje v Republiki Sloveniji Prebivanje tujcev v Republiki Sloveniji ureja Zakon o tujcih (Ztuj -2). Zakon je bil

Prikaži več

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof.

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. Predstavitev šole 3 Zgodovina košarke v Rogaški Slatini Moška

Prikaži več

Microsoft Word - A Pravilnik o izobraževanju-preizkušeni Rac+NR+D+RIS 2011 _lektorirano_.doc

Microsoft Word - A Pravilnik o izobraževanju-preizkušeni Rac+NR+D+RIS 2011 _lektorirano_.doc Na podlagi 9. člena in 5. točke drugega odstavka 16. člena Zakona o revidiranju (Uradni list RS, št. 65/08) ter 8. in 9. točke 19. člena Statuta Slovenskega inštituta za revizijo (Uradni list RS, št. 14/09)

Prikaži več

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dijaka s statusom športnika je odvisno od njegove obremenitve

Prikaži več