SPLOŠNE INFORMACIJE ZA KRIŽARJENJE LADJAR MSC Spoštovani, zahvaljujemo se vam za rezervacijo. Prosimo vas, da natančno preberete splošne informacije,

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "SPLOŠNE INFORMACIJE ZA KRIŽARJENJE LADJAR MSC Spoštovani, zahvaljujemo se vam za rezervacijo. Prosimo vas, da natančno preberete splošne informacije,"

Transkripcija

1 SPLOŠNE INFORMACIJE ZA KRIŽARJENJE LADJAR MSC Spoštovani, zahvaljujemo se vam za rezervacijo. Prosimo vas, da natančno preberete splošne informacije, ki vam bodo koristile na križarjenju z ladjami MSC. POTOVALNI DOKUMENTI Za vkrcanje na ladjo potrebujete potni list, veljaven vsaj še 6 mesecev od datuma odhoda ter voucher za križarjenje. Za slovenske državljane je za nekatera križarjenja znotraj EU dovolj osebna izkaznica, za določena križarjenja pa je potreben tudi vizum. Za natančne informacije glede dokumentov povprašajte na vašem prodajnem mestu. V primeru, da si vize ne uredite pravočasno, je v določenih pristaniščih izkrcanje na kopno nemogoče, ladjar pa ima pravico zavrniti potnika pri vkrcanju na samo križarjenje. V kolikor od vas ne prejmemo končnega plačila oziroma vseh potrebnih podatkov izdaja voucherja ne bo mogoča. V CENO JE VKLJUČENO: izbrana kabina, pristaniške pristojbine, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja in polnočni buffet), kava, čaj in voda so v samopostrežni restavraciji ob zajtrku brezplačni, gala večerje in večerne zabave v ladijskem gledališču in salonih, uporaba bazenov in fitnesa, vse zabavne prireditve, animacija ter rekreacijski program na ladji za otroke in odrasle. V CENO NI VKLJUČENO: alkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih naročite pri natakarjih ali v barih (kava, čaj in voda so v samopostrežni restavraciji brezplačni samo ob zajtrku), posebne restavracije z a la carte ponudbo, fakultativni izleti v pristaniščih, kjer ladja pristane (shore excursions), nakupi v trgovinah na ladjah, storitve v frizerskem salonu, masaže ter ostale storitve v SPA-ju, igre na srečo v ladijskih casinojih, storitve pri ladijskem zdravniku (tablete proti glavobolu in slabosti so brezplačne), napitnine za osebje (del tradicije pomorskih potovanj). PRTLJAGA Predlagamo en kos večje prtljage na osebo (do 30 kg) ter ročno/osebno prtljago, katere dimenzije ne smejo presegati 55x35x25 cm in jo hranite pri sebi ob vkrcanju na ladjo. V osebni prtljagi imejte denar, potovalne dokumente, zdravila, nakit, prenosni računalnik, fotoaparat,...). Pri križarjenjih z ladjarjem MSC je teža prtljage na osebo omejena do 30 kg, pazite le kadar do kraja vkrcanja na ladjo potujete z letalom, tam veljajo pravila letalskih prevoznikov. Na ladjo je prepovedan vnos hrane in pijače (izjema je hrana za dojenčke), ostrih predmetov (npr. noži), strupenih tekočin ali kakršnegakoli orožja. Ladjar MSC vam priporoča, da svojo prtljago zavarujete.

2 Oznaka prtljage : skupaj z dokumenti za križarjenje boste prejeli tudi oznake za prtljago. Dokumente je potrebno natisniti, jih vzeti s seboj na vkrcanje, oznake za prtljago pa nato z lepilnim trakom ali z sponkami pripeti okoli ročaja vašega kovčka. S pomočjo nalepk bodo prtljago dostavili v vašo kabino. Zaradi velike količine prtljage, lahko traja dostava tudi več ur, zato vas prosimo, da imate predmete, katere nujno potrebujete, pri sebi v ročni oz. osebni prtljagi. OBLAČILA Za sproščen dan na ladji ali fakultativnih izletih priporočamo športna, lahka in predvsem udobna oblačila in obutev. Temperatura na ladji se spreminja glede na lokacijo, zato je v nekaterih prostorih zaradi klime včasih lahko zelo hladno. Tudi v poletnih mesecih priporočamo, da vzamete s seboj suknjič ali jopico. Na vsakem križarjenju je tudi svečani večer, za katerega je potrebna večerna toaleta. Za gospode je priporočljiv suknjič (kravata ni obvezna). Kratke hlače niso v glavni restavraciji niso dovoljene. V kolikor ne želite večerjati na Gala večerji, vam ladjar MSC ponuja možnost večerje v samopostrežni restavraciji, kjer je okolje bolj sproščeno. HRANA NA LADJI Hrana na ladjah je mednarodna in zelo raznolika. Vsak dan lahko izbirate med glavno restavracijo (kjer je večerja postrežena) in samopostrežno restavracijo. V glavni restavraciji večerjate vedno za določeno mizo, v določeni restavraciji ter ob določenem času, ki ga določi ladjar. Želen termin nam lahko sporočite ob rezervaciji kot željo, ki jo predamo ladjarju. Obroki se navadno strežejo v dveh izmenah, vendar naj vas opozorimo, da se čas obrokov lahko vsak dan malenkost spremeni, odvisen je od geografske lokacije in itinerarja ladje. Natančen čas obrokov boste našli v dnevnem programu/časopisu. Zgodnji termin večerje je predvidoma ob 18:30 uri Pozni termin večerje je predvidoma ob 21:00 uri Posebne zdravstvene diete (alergije, brezglutenska dieta) je potrebno zahtevati in najaviti OB PRIJAVI/REZERVACIJI križarjenja in pri vkrcanju na ladjo naj potnik še enkrat preveri, če je ladjar seznanjen s to informacijo. OPOZORILO: Pri Kompasovih skupinskih odhodih je ponavadi skupina najavljena za prvi termin, razen če ob rezervaciji najavite drug termin. Vsi potniki MSC Yacht Cluba lahko tekom celega dneva uživajo ob postrežbi obrokov v kabini. Na voljo vam je tudi restavracija, ki je rezervirana izključno za goste MSC Yacht Cluba. Dodatna ugodnost je tudi postrežba tradicionalnega angleškega čaja vsak dan ob uri v salonu Top Sail. PIJAČA NA LADJI Na ladji je na razpolago velik izbor vin, alkoholnih in brezalkoholnih pijač znanih italijanskih in svetovnih proizvajalcev. Pijačo na ladji je potrebno doplačati, saj ni vključena v ceno (izjema je le pijača iz avtomata pri zajtrku). Ob naročilu pijače vam zaračunajo postrežnina v višini 15% od posameznega računa in se plačuje z ladijsko kartico. Pijača, kupljena v Duty free trgovinah na ladji ali na kopnem, bo varovana na ladji do vašega izkrcanja.

3 PAKETI PIJAČ (velja za križarjenja po Sredozemlju in Kuba) Ladjar MSC potnikom pred odhodom na križarjenje ponuja rezervacijo "paketov pijač" po ugodnejših cenah. V kolikor se odločite za nakup paketov na ladji, se cena paketa poviša za 15%, kolikor znaša strošek postrežnine. PAKET EASY Z paketom Easy lahko brezskrbno uživate ves čas križarjenja. Paket velja 24 ur na dan v glavni in samopostrežni restavraciji ter v vseh ladijskih barih, razen v specializiranih restavracijah. Neomejena poraba izbranih alkoholnih in brezalkoholnih pijač do vrednosti 6, oziroma 5USD. Paket vključuje: vino na kozarec (izbrana ponudba hišnih vin), točeno pivo, brezalkoholne pijače na kozarec, ustekleničena mineralna voda, tople napitke (espresso, kapučin, bela, posebne kave in čaj ter topla čokolada), bogat izbor koktajlov in aperitivov. Pijače, ki so vključene v paket ne smejo presegati vrednosti 6 /5USD/pijačo in se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji, razen v specializiranih restavracijah. Cena paketa: 29 / osebo/ dan PAKET PREMIUM Paket Premium vam omogoča uživanje raznovrstnih pijač, kjer in kadarkoli želite. 24 urna neomejena pijača, ki poleg standardnih, vključuje tudi premium pijače, do vrednosti 10, oziroma 12 USD. Neomejena poraba alokoholnih in brezalkoholnih pijač do vrednosti 10 /12USD/pijačo, ki dodatno k paketu EASY vključuje: vsa ustekleničena in točena piva, vsa vina strežena na kozarec (bela, rdeča in rosé vina ter peneča vina), vse standard in premium žgane pijače, vse aperitive, grenčice in likerje. Pijače ne smejo presegati vrednosti 10 /12USD/pijačo in se lahko uživajo v vseh barih in restavracijah na ladji, rezen v specializiranih restavracijah. Cena paketa: 39 / osebo / dan (Mediteran, Severna Evropa, Emirati, Antili in Kuba) 52 / osebo / dan (Karibi in Severna Amerika) 47 / osebo / dan (Južna Amerika) PAKET PREMIUM PLUS Paket Premium Plus vam omogoča razvajanje kjerkoli na ladji, tudi z izborom pijač iz minibara. Neomejena poraba alokoholnih in brezalkoholnih pijač, postreženih na kozarec, v vseh restavracijah in barih na ladjah, v mini baru in tematskih barih. Dodatno k paketu premium vključuje: izbor žganih pijač za poznavalce, peneče vino na kozarec, vsi koktejli, vključno z koktejli, pripravljenimi z penečimi vini, hrana in pijača iz menija sobne postrežbe, pijača iz menija tematskih barov, 30% popust na ustekleničena vina in peneča vina iz vinske karte. Pijače se lahko uživajo v vseh restavracijah in barih na ladji, vključno s specializiranimi restavracijami. Cena paketa: 55 / osebo / dan (Mediteran, Severna Evropa, Emirati, Antili in Kuba) 66 / osebo / dan (Karibi in Severna Amerika) 21 / osebo / dan (Južna Amerika) Paket morajo kupiti vsi potniki, ki si delijo isto kabino in vsi, ki bi želeli sedeti pri isti mizi pri večerji. Cena paketa se računa za vsak dan križarjenja, razen za dan izkrcanja.

4 PAKET BREZALKOHOLNIH PIJAČ Neomejena poraba brezalkoholnih pijač v vseh restavracijah in ladijskih barih, razen v specializiranih restavracijah. Neomejena poraba brezalkohlonih pijač vključuje: brezalkoholne koktejle, gazirane pijače, energijske pijače, ustekleničeno mineralno vodo, vodo z okusom, sadne sokove, premium kave, toplo čokolado, izbor raznih čajev, točen sladoled. Pijače se lahko uživajo v glavni restavraciji, v samopostrežni restavraciji in v vseh ladijskih barih. Paket pijač ne velja v specializiranih restavracijah. Cena paketa: 19 / osebo / dan (Mediteran, Severna Evropa, Emirati, Antili in Kuba) 24 / osebo / dan (Karibi in Severna Amerika) 21 / osebo / dan (Južna Amerika) PAKET BREZALKOHOLNIH PIJAČ ZA OTROKE Neomejena poraba brezalkohlonih pijač vključuje: brezalkoholne koktejle, gazirane pijače, energijske pijače, ustekleničeno mineralno vodo, vodo z okusom, sadne sokove, premium kave, toplo čokolado, izbor raznih čajev, točen sladoled. Pijače se lahko uživajo v glavni restavraciji, v samopostrežni restavraciji in v vseh ladijskih barih. Paket pijač ne velja v specializiranih restavracijah. Cena paketa: 14 / osebo / dan KOŠARA SADJA NA DAN VKRCANJA : 7 V košari je 7 vrst svežega sezonskega sadja. ŠAMPANJEC IN JAGODE: 29 Steklenica sladkega penečega šampanjca Asti in pladenj jagod s čokolado (10 kosov) postreženo v kabini KABINE Na ladji je več tipov kabin (notranja, zunanja z oknom in zunanja z zasebnim balkonom). Vsaka kabina ima Interaktiven TV, radio (deluje preko TV-ja), klimo napravo, sušilec za lase, hladilnik z mini barom (artikli iz mini bara so za doplačilo), telefon, kopalnico (vsak dan sveže brisače ter gel za tuširanje), knjigo s splošnimi informacijami. Vse kabine imajo večjo zakonsko posteljo (king size), ki jo je mogoče spremeniti v dve manjši/ločeni postelji. V nekaterih kabinah so tudi dodatna ležišča za 3. ali 4. osebo. To ležišče je lahko raztegljiv kavč ali pograd (sestavi se iz postelje ob steni kabine). V kabini so lahko največ 4 osebe (izjemoma 5 oseb ob predhodni potrditvi ladjarja, to je možno v kolikor je najmlajši otrok star manj kot 6 let). Največjo kapaciteto kabin določi ladjar, glede na posamezen odhod in proste kapacitete na ladji.

5 KATEGORIJE KABIN BELLA največ kar lahko dobite za vaš denar za vsak tip kabine vam bo na voljo najugodnejša cena, standardno udobje in oprema, možna doplačila za ostale storitve glede na trenutno razpoložljivost. FANTASTICA udobje in prilagodljivost Premium kabine (boljša lega, višja paluba), prednost pri izboru termina večerje, zajtrk lahko brezplačno naročite v kabino, brezplačna dostava hrane in pijače v kabino (24 ur), možna doplačila za ostale storitve glede na trenutno razpoložljivost. WELLNESS posebno wellness doživetje vse kar je vključeno v kategorijo Bella in Fantastica paket wellness vključuje kopalni plašč, torbo, športna oblačila in brisačo, mini bar napolnjen z energijskimi pijačami in ploščicami (ena športna pijača na dan brezplačno), pranje in čiščenje športnih oblačil, fitness TV kanal prilagojena wellnes prehrana, paket vode z neomejeno porabo v vseh barih in restavracijah InBody analiza in posvetovanje, osebni sestanek s trenerjem, ena ura na dan v telovadnici (na dan vkrcanja in izkrcanja ni vključena) tri izbrane ekskluzivne wellness aktivnosti na plaži (vadba na plaži, treking, kolesarjenje,..) AUREA sproščujoče ugodnosti za telo in dušo vse kar je vključeno v kategorijo Bella in Fantastica, fleksibilnost pri izbiri termina večerje, spa paket (termalni center, Bali masaža, koktajl dobrodošlice), brezplačni izdelki za dobro počutje, kopalni plašč, copati, brezplačni dostop do zasebne terase za sončenje (samo za odrasle), za vas rezerviran del restavracije in paket pijač EASY, prednost pri vkrcanju potnika in prtljage. YACHT CLUB poosebljenje elegance in luksuza na morju bogato opremljeni apartmaji, 24 urna postrežba butlerja, all inclusive a la carte obroki, ob želeni uri, v zasebni restavraciji, neomejeno število pijač v prostorih MSC Yacht Cluba ali iz vašega minibara, dostop do terase za sončenje The One Sun Deck, so salona Top Sail Lounge. GARANTIRANA KABINA/SKUPINSKI ODHOD Kabina z oznako guarantee cabin pomeni, da lahko stranka na ladji dobi najmanj tisto kategorijo kabine, ki jo je rezervirala z možnostjo premestitve v kabino višjega cenovnega razreda (upgrade). Edini pogoj ladjarja je, da bo številko kabine in lokacijo javil naknadno ali celo na dan odhoda ladje pri vkrcanju na ladjo. Pri tem tipu kabine želje glede lokacije niso možne. POMEMBNO : V kolikor ste se prijavili na skupinski odhod, ste rezervirali kabino določene kategorije, ne pa že v naprej znano številko ali lokacijo kabine. Številke kabin bodo znane tik pred začetkom križarjenja.

6 ENOPOSTELJNE KABINE Razpoložljivost enoposteljnih kabin je omejena in je na vprašanje. Doplačilo za enoposteljno kabino je predvidoma %. KABINE, PRILAGOJENE ZA INVALIDSKE VOZIČKE Na vseh MSC-jevih ladjah je mogoča rezervacija invalidske kabine, v kolikor je le ta še na voljo. Kabine imajo večje, prilagojene kopalnice, nameščene ročke na stenah in širša vrata za invalidske vozičke. ORGANIZIRAN PREVOZ ALI REZERVACIJA PARKIRIŠČA Pri naših skupinskih odhodih vam ponujamo možnost organiziranega povratnega prevoza iz Ljubljane in večjih mest (odvisno od števila prijavljenih potnikov). V kolikor se odločite za vstop npr. v Sežani, je o tem potrebno OB PRIJAVI obvestiti vaše prodajno mesto. V kolikor potujete z lastnim prevozom, lahko za vas uredimo predhodno rezervacijo parkirišča v pristaniščih, kot so Benetke, Savona ali Genova. Cena parkirišča se giblje od 11 do 13 na dan za osebno vozilo, cena za večja osebna vozila ali kombije se podraži za cca.2 /dan. Za vse individualne odhode vam lahko ponudimo povratne transferje iz Ljubljane po ceni: LJ - TRST - LJ: 36 /osebo LJ - BENETKE - LJ: 56 /osebo LJ - GENOVA - LJ: 130 /osebo LJ - SAVONA - LJ: 130 /osebo Za individualne transferje veljajo posebni pogoji, ki so na voljo v vseh poslovalnicah in na spletni strani FAKULTATIVNI IZLETI NA KOPNO LADJARJEVI IZLETI: Izleti na kopnem so fakultativni in se prodajajo ž e o b r e z e r v a c i j i a l i n a l a d j i s a m i. Lahko jih rezervirate preko interaktivnega sistema na vaši televiziji v kabini (ni na voljo na vseh ladjah), v pisarni za izlete, lahko pa jih predhodno rezervirate preko interneta ali na vašem prodajnem mestu. V kolikor rezervacijo izleta uredite že pred odhodom, plačilo izleta uredite na vašem prodajnem mestu. Izleti so vodeni v enem od tujih evropskih jezikov. Organizator si pridržuje pravico do spremembe urnika ali programa izletov. V primeru odpovedi izleta s strani organizatorja, bo potniku povrnjena vplačana vsota. Za morebitne odpovedi na že vplačane izlete veljajo ladjarjevi splošni pogoji. KOMPASOVI IZLETI: za potnike prijavljene na naš skupinski odhod, bo ob dovolj velikem številu prijavljenih potnikov (20-30 odraslih oseb), mogoča prijava na izlete izvedene v slovenskem vodenju. Prijava za izlete je možna že n a v a š e m p r o d a j n e m m e s t u p r e d o d h o d o m a l i n a l i c u m e s t a pri K o m p a s o v i vodnici/vodniku, kjer boste dobili tudi vse informacije o posameznem izletu. LADIJSKA (MSC) KARTICA Pri vkrcanju na ladjo vsak potnik prejme svojo MSC kartico, s katero bo v prihodnje na ladji izvajal vsa plačila. Izjema je le casino, kjer je kartica MSC sprejemljiva samo, če je predhodno registrirana. Priporočamo vam, da svoj ladijski račun odprete ob vkrcanju, z vašo kreditno kartico. Na ladji lahko koristite naslednje kreditne kartice: American Express, VISA, Mastercard in Diners. Elektronskih, debetnih kartic in osebnih čekov ne sprejemajo. Račun lahko odprete tudi z gotovino, vendar boste tako morali imeti na računu vedno dovolj gotovine za sprotno porabo. Minimalni polog za

7 gotovino znaša 250 /osebo. V kolikor vam na računu ostane gotovina, vam to seveda povrnejo ob koncu križarjenja. Računi se zapirajo in plačujejo na koncu križarjenja. Takrat lahko plačate tudi z drugo kartico, kot ste jo na račun položili prvi dan ali pa račun v celoti poravnate z gotovino. REŠEVALNA VAJA Na prvi dan križarjenja, bo ladjar organiziral reševalno vajo. Prisotnost je za vse potnike obvezna. Ko boste zaslišali pet glasnih signalov preko ladijske sirene, se takoj odpravite v svojo kabino, iz omare vzemite rešilni jopič, si ga nadenite ter si oglejte navodila na notranji strani vrat v vaši kabini. Na vašem rešilnem jopiču boste našli oznako (ponavadi velika črka A, B, C ). Glede na oznako ter navodila na vaših vratih, se odpravite na zbirno mesto. Sledite navodilom, ki vam jih bodo predali preko ozvočenja. ZDRAVSTVENE STORITVE Na vsaki ladji je na razpolago zdravnik in medicinsko osebje. Zdravnik na ladji ni specialist ampak splošni zdravnik, prav tako tudi ambulanta na ladji ni opremljena po enakih standardih kot bolnišnice na kopnem. Storitve so plačljive, zato vam priporočamo, da si pred odhodom uredite dodatno zdravstveno zavarovanje. Zdravila proti morski bolezni so brezplačna in jih dobite na recepciji ali v ambulanti. ZDRAVSTVENE TEŽAVE IN POSEBNA DIETA V kolikor imate resnejše težave, o katerih bi moral biti seznanjen ladijski zdravnik oziroma zaradi katerih potrebujete posebno dieto, močnejša zdravila ali injekcijske igle ( npr. inzulin), ste po zakonu dolžni o tem obvestiti agenta, ki mora najavo pravočasno posredovati ladjarju. Na voljo so posebni obroki, vključno z nizkokaloričnimi, vegetarijanskimi, brezglutenskimi jedmi ter obroki brez sladkorja in maščob. Zahteve za posebne diete je potrebno navesti ob sami rezervaciji/prijavi. Posebne diete ni možno zagotoviti na ladjarjevih izletih. CEPLJENJE Ladjar MSC priporoča, da preverite pravila o cepljenju v vsaki državi, kamor potujete in uredite cepljenje (v kolikor je to potrebno) vsaj 8 tednov pred odhodom. MSC CLUB MSC Club je način nagrajevanja povratnih gostov s posebnimi in drugimi ugodnostmi. MSC Club kartico morate predložiti vsakič ob rezervaciji križarjenja ali koriščenju storitve na katero se nanaša članski popust. Za več informacij ali pomoč vprašajte na ladji na MSC Club info točki. NAPITNINE *Priporočljiv znesek napitnin na odraslo osebo je 10 EUR na noč, za otroka 3-14 let pa 5 EUR na noč (odvisno od dolžine križarjenja in destinacije). Ladjar priporočeni znesek doda na vaš ladijski račun. Ali so napitnine obvezne ali ne je povsem v domeni ladjarja, ki lahko zadevo kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni. FITNES, BAZENI, MASAŽNI BAZENI IN SAVNE Uporaba fitnesa, bazenov in masažnih bazenov je všteta v ceno vašega križarjenja, medtem, ko je savne potrebno doplačati. V savnah je obvezna uporaba kopalk. Za uporabo fitnesa so obvezni športni copati, ki so namenjeni izključno za notranje prostore. KOPALNE BRISAČE Kopalne brisače za ladijske bazene ali za kopanje na plaži so na voljo na ladji brez doplačila.

8 SPA IN WELLNESS CENTER Na MSC-jevih ladjah boste našli vrhunske Wellness centre, ki vam za doplačilo ponujajo različne masaže, savne, kozmetiko, pedikuro, manikiro, čiščenje obraza, itd. V savnah je uporaba kopalk obvezna. SIMBOLIČNA POROKA NA LADJI S pomočjo vašega agenta se lahko dogovorite o podrobnostih simbolične poroke, obnove zakramenta, praznovanju obletnic, itd. NOSEČNICE Priporočamo, da se nosečnice, ki so noseče manj kot 12 tednov, pred potovanjem posvetujejo z svojim zdravnikom. Zaželeno je, da nosečnice s seboj prinesejo potrdilo o nosečnosti, napisano v angleškem jeziku. Ženskam, ki so noseče več kot 24 tednov (na dan izkrcanja) zaradi nevarnosti prezgodnjega rojstva otroka, potovanje/križarjenje ni dovoljeno. Ladjar ne odgovarja za morebitne zaplete tekom potovanja. OTROŠKA ANIMACIJA Za otroke bo ladijsko osebje predvidoma na razpolago vsak dan od ure. Urnik se lahko razlikuje glede na posamezno ladjo. V nizki sezoni je animacija omejena, program pa je objavljen na ladji. Obstaja 5 vrst starostnih skupin : BABY CLUB: do 3.leta, MINI: 3-6.leta, JUNIOR: 7-11.leta, YOUNG: leta, TEENAGERS: leta. Na ladjah je za doplačilo organizirano tudi varstvo otrok. SOBNA STREŽBA Sobna strežba vam je na voljo 24 ur. Cenik hrane in pijače najdete v svoji kabini. Storitev je plačljiva le za kategorijo Bella. INTERAKTIVNI TV Na MSC-jevih ladjah boste na vašem TV pilotu našli funkcijo MENU, s pomočjo katere si boste lahko na vašem TV sprejemniku ogledali stanje vašega ladijskega računa, naročili izlete in druge ladijske storitve ali si naročili ogled filma po izbiri (doplačilo). SEF V vsaki kabini je gostom na voljo manjši sef, primeren za shranjevanje osebnih predmetov. DNEVNI PROGRAM TODAY NEWSPAPER Pester program vseh aktivnosti na ladji bo vsak večer dostavljen v vašo kabino. Na voljo je v različnih jezikih, v angleščini, nemščini, italijanščini, francoščini ter španščini. V časopisu je navedena tudi ura odhoda ladje iz pristanišča ter kontaktne številke. POMEMBNO : Časopis je na voljo v slovenskem jeziku samo kadar se prijavite na skupinski odhod. Časopis na ladji prevaja slovenski vodnik, zato bo na voljo kasneje, kot časopisi v tujih jezikih. FOTOGRAFIRANJE Vse fotografije posnete s strani ladijskih fotografov bodo razstavljene v galeriji, kjer si lahko izberete in kupite najljubšo. Na nekaterih potovanjih je na razpolago tudi video zapis potovanja. KAJENJE

9 Na ladjah je prepovedano kajenje v restavracijah, kabinah in v vseh prostorih z oznako prepovedano kajenje. Kajenje pip, cigar in cigaret je dovoljeno samo na zunanjem delu palube oz. predelih v barih, namenjenim izključno temu. INTERNET CAFE Vse MSC-jeve ladje imajo Internet Cafe s satelitsko povezavo in WIFI signal na celotni ladji, na novejših ladjah lahko do WIFI povezave dostopate tudi v kabini. Storitev je plačljiva. PAKET CHAT & DRUŽABNA OMREŽJA: podpira aplikacije: WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, WeChat, Pinterest, VK, Osnokhlassniki, Sinaweibo, Qzone, Linkedin. Vključuje 1GB podatkov in podpira 1 napravo. Cena paketa: 24,90 / paket (velja za križarjenja, ki trajajo 6-8 dni na območju Mediterana, Severne Evrope in Kube (ne velja na ladjah MSC Seaview, Bellissima in Grandiosa). Cena paketa: 31,90 / paket (velja za križarjenja, ki trajajo 6-8 dni na območju Mediterana, Severne Evrope in Kube (velja na lajah MSC Seaview, Bellissima in Grandiosa in vključuje 1,3GB podatkov). PAKET STANDARD INTERNET: polni internetni dostop. Vključuje uporabo vseh družabnih omrežij, preverjanje elektronske pošte in brskanje po spletu. Vključuje 2GB podatkov in podpira do 2 napravi. Cena paketa: 47,90 / paket (Cena velja ob predhodnem naročilu. Velja za križarjenja, ki trajajo 6-8 dni na območju Mediterana, Severne Evrope in Kube (ne velja na ladjah MSC Seaview, Bellissima in Grandiosa). Cena paketa: 51,90 / paket (Cena velja ob predhodnem naročilu. Velja za križarjenja, ki trajajo 6-8 dni na območju Mediterana, Severne Evrope in Kube (velja na lajah MSC Seaview, Bellissima in Grandiosa, kjer je vključenih 2,5GB podatkov). PAKET PREMIUM INTERNET: polni internetni dostop. Odličen za pogosto uporabo interneta. Možnost uporabe vseh družabnih omrežij (WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, WeChat, Pinterest, VK, Osnokhlassniki, Sinaweibo, Qzone, Linkedin, Viber), preverjanje elektronske pošte in brskanje po spletu. Vključuje 4 GB podatkov in podpira do 4 naprave. Cena paketa: 71,90 / paket (Cena velja ob predhodnem naročilu. Velja za križarjenja, ki trajajo 6-8 dni na območju Mediterana, Severne Evrope in Kube (ne velja na ladjah MSC Seaview, Bellissima in Grandiosa). Cena paketa: 71,90 / paket (Cena velja ob predhodnem naročilu. Velja za križarjenja, ki trajajo 6-8 dni na območju Mediterana, Severne Evrope in Kube (velja na lajah MSC Seaview, Bellissima in Grandiosa, kjer je vključenih 4GB podatkov). MOBILNI TELEFONI Bodite pozorni na signale med plovbo, saj včasih kopenskega signala ni in takrat se uporablja satelitska

10 povezava. USLUGE PRALNICE, LIKANJA IN KEMIČNEGA ČIŠČENJA Pranje, likanje in kemično čiščenje je na ladjah na voljo za doplačilo. Cenik storitev boste našli v kabini. Za naročanje zgornjih storitev kontaktirajte svojega stevarda. TRGOVINE V ladijskih trgovinah lahko najdete: parfume, oblačila, kozmetiko, nakit, ure, vsakodnevne pripomočke, prigrizke, veliko izbiro spominkov, itd. Trgovine Duty free so na voljo le v času plovbe. DNEVNI ČASOPIS Izbor mednarodnih dnevnih časopisov, ki so na razpolago potniku, je odvisen od posamezne ladje. IZGUBLJENO / NAJDENO Če kaj izgubite ali najdete, zaprosite za pomoč ladijsko recepcijo. ELEKTRIČNA NAPETOST Na vseh ladjah je napetost 220V. Prepovedana je uporaba l i k a l n i k a v k a b i n i. Sušilci za lase so v vseh kabinah na vseh ladjah. DOMAČE ŽIVALI Domačim ljubljenčkom vstop na ladjo ni dovoljen. MSC KRIŽARJENJA IN UNICEF Od , sodeluje ladijska družba MSC s posebnim programom Unicefa, s katerim omogoča izobraževanje otrok iz revnih, zapostavljenih območij Ria de Janeira in Sao Paula. Donacija se obračuna v znesku 1 po potniku za celotno križarjenje na vseh ladjah družbe MSC. Donacija ni obvezna. Svojo odločitev je potrebno sporočiti do ure zvečer pred izkrcanjem. V kolikor do navedene ure svoje odločitve ne sporočite, bo vaš kabinski račun bremenjen z donacijo v znesku 1. Dodatne informacije so vam na voljo na spletni strani POSTOPEK IZKRCANJA Na zadnji dan križarjenja ladjar organizira sestanek, na katerem vam bo razložen postopek izkrcanja. V kabino boste prejeli barvne nalepke, ki jih nalepite na vašo prtljago. Nalepke, ki ste jih prejeli ob vkrcanju vrzite stran, saj jih ne boste več potrebovali. Večer pred izkrcanjem (običajno do ure) pred vašo kabino postavite prtljago, da jo bodo lahko ob prihodu v pristanišče odnesli z ladje. Izkrcanje poteka po barvah vaših nalepk na prtljagi. Kabino boste morali navadno zapustiti uro pred prihodom v luko izkrcavanja (običajno do ure) ter počakati na določenem mestu na ladji. Ko boste preko zvočnikov zaslišali svojo barvo nalepke, se odpravite proti izhodu. Zunaj, pred ladjo vas bo čakala vaša prtljaga. Želimo vam prijetno križarjenje in polno nepozabnih trenutkov! Vaš Kompas

SPLOŠNE INFORMACIJE ZA KRIŽARJENJE LADJAR COSTA Spoštovani, zahvaljujemo se vam za rezervacijo. Prosimo vas, da natančno preberete splošne informacije

SPLOŠNE INFORMACIJE ZA KRIŽARJENJE LADJAR COSTA Spoštovani, zahvaljujemo se vam za rezervacijo. Prosimo vas, da natančno preberete splošne informacije SPLOŠNE INFORMACIJE ZA KRIŽARJENJE LADJAR COSTA Spoštovani, zahvaljujemo se vam za rezervacijo. Prosimo vas, da natančno preberete splošne informacije, ki vam bodo koristile na križarjenju z ladjami COSTA.

Prikaži več

LAST MINUTE PONUDBE ZA ODHODE V MAJU IN JUNIJU COSTA FORTUNA, ZAHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ GENOVE: GENOVA MARSEILLE TARRAGONA MALLORCA IBIZA OLBIAA O

LAST MINUTE PONUDBE ZA ODHODE V MAJU IN JUNIJU COSTA FORTUNA, ZAHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ GENOVE: GENOVA MARSEILLE TARRAGONA MALLORCA IBIZA OLBIAA O COSTA FORTUNA, ZAHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ GENOVE: GENOVA MARSEILLE TARRAGONA MALLORCA IBIZA OLBIAA ODHOD 31.05.2019, 8 DNI / 7 NOČI: - Garantirana notranja kabina basic: od 549 na osebo - Garantirana

Prikaži več

LAST MINUTE PONUDBE ZA ODHODE V APRILU IN MAJU COSTA DELIZIOSA, VZHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ BENETK: BENETKE -BARI KRF PIREJ (ATENE) KOTOR DUBROVNIK

LAST MINUTE PONUDBE ZA ODHODE V APRILU IN MAJU COSTA DELIZIOSA, VZHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ BENETK: BENETKE -BARI KRF PIREJ (ATENE) KOTOR DUBROVNIK COSTA DELIZIOSA, VZHODNO SREDOZEMLJE, ODHOD IZ BENETK: BENETKE -BARI KRF PIREJ (ATENE) KOTOR DUBROVNIK ODHOD 21.04.2019, 8 DNI / 7 NOČI: - Garantirana notranja kabina basic: od 579 na osebo - Garantirana

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation NEW 2018 Remisens Hotel Lucija Remisens Hotel Lucija (3*) se nahaja ob glavni promenadi v neposredni bližini plaže in športnega centra ter je idealen kraj za nepozaben družinski dopust. ODDALJENOS LOKACIJA

Prikaži več

ITALIJA-GRČIJA NOVA LINIJA Trst - Igumenitsa - Patras Ankona - Igumenitsa - Patras Brindisi - Igumenitsa - Patras Pirej - Heraklion CENE

ITALIJA-GRČIJA NOVA LINIJA Trst - Igumenitsa - Patras Ankona - Igumenitsa - Patras Brindisi - Igumenitsa - Patras Pirej - Heraklion   CENE ITALIJA-GRČIJA NOVA LINIJA Trst - Igumenitsa - Patras Ankona - Igumenitsa - Patras Brindisi - Igumenitsa - Patras Pirej - Heraklion www.minoan.gr CENE V EVRIH ZGODNJA REZERVACIJA DO 20 % PRIJATELJI IN

Prikaži več

B elek Turč ija Belek je novejše turistično središče s prvovrstnimi hotelskimi naselji, ki jih obdajajo pinijevi in evkaliptusovi gaji, ob lepo urejen

B elek Turč ija Belek je novejše turistično središče s prvovrstnimi hotelskimi naselji, ki jih obdajajo pinijevi in evkaliptusovi gaji, ob lepo urejen B elek Turč ija Belek je novejše turistično središče s prvovrstnimi hotelskimi naselji, ki jih obdajajo pinijevi in evkaliptusovi gaji, ob lepo urejenih prostranih peščenih plažah. Hotelska naselja so

Prikaži več

Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko konta

Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko konta Katalonija, Reus julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Maša Lukež, 6. letnik (za več informacij me lahko kontaktiraš na 041 529 631 ali pišeš na masa.lukez@gmail.com)

Prikaži več

INFORMACIJE

INFORMACIJE INFORMACIJE O 10. MLADINSKI POLETNI ŠOLI SLOVENŠČINE Prihod in namestitev Prihod: Dijake, ki boste stanovali v Dijaškem domu Bežigrad, pričakujemo v Ljubljani v nedeljo, 28. junija, od 15.00 naprej. Informativni

Prikaži več

TU PONUDBA / REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka reze

TU PONUDBA / REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka reze TU PONUDBA / 1. 6.- 30. 8. 2019 REZERVIRAJTE nepozabne počitnice PO TUŠ KLUB CENAH Več kot aktualnih poletnih destinacij Praznujemo skupaj! Vsaka rezervacija vam prinese do 30 vračila -ja na Tuš klub kartico

Prikaži več

asist. Dr. Urška Bukovnik Program: Terapije Hotel PLESNIK 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski progra

asist. Dr. Urška Bukovnik Program: Terapije Hotel PLESNIK 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski progra 4-DNEVNI TERAPEVTSKI PROGRAM Lokacija: butični Hotel Plesnik KRATEK OPIS: Terapevtski program je osnovan na individualni obravnavi posameznika in namenjen vsem ki se spopadajo z izgorelostjo, vsem ki bi

Prikaži več

Ruska pravljica na reki Volgi 2019

Ruska pravljica na reki Volgi 2019 Navdih nam daje bogata zgodovina, umetnost, raznolika pokrajina, omamna kulinarika, posebnosti skri pokazati svojim sopotnikom. RUSKA PRAVLJICA NA REKI VOLGI 10 dni Moskva ODHOD ZAGOTOVLJEN SLOVENSKO VODENJE

Prikaži več

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd

Letak_Maxi_catering_210x148mm_2015_09.indd Za gurmanske užitke Maxi catering, Trg republike 1, 1000 Ljubljana Tel: +386 (0)51 285 336, www.maxi.si/catering Maxi catering V življenju so priložnosti, ob katerih želimo svojim najbližjim, prijateljem,

Prikaži več

POGOJI PREVOZA POTNIKOV IN NJIHOVE PRTLJAGE

POGOJI PREVOZA POTNIKOV IN NJIHOVE PRTLJAGE Conditions of Carriage applicable to sales that take place in SLOVENIA POGOJI PREVOZA POTNIKOV IN NJIHOVE PRTLJAGE Pogoji prevoza, ki so opisani v tem dokumentu, določajo razmerja in odgovornosti, ki veljajo

Prikaži več

Na podlagi 270. člena zakona o zračni plovbi (Uradni list SFRJ, št. 45/86), v zvezi s 4. členom ustavnega zakona za izvedbo temeljne ustavne listine o

Na podlagi 270. člena zakona o zračni plovbi (Uradni list SFRJ, št. 45/86), v zvezi s 4. členom ustavnega zakona za izvedbo temeljne ustavne listine o Na podlagi 270. člena zakona o zračni plovbi (Uradni list SFRJ, št. 45/86), v zvezi s 4. členom ustavnega zakona za izvedbo temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije

Prikaži več

DANSKA, AALBORG julij 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Špela Stražišar, 5. Letnik Čas izmenjave: od 1.

DANSKA, AALBORG julij 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Špela Stražišar, 5. Letnik Čas izmenjave: od 1. DANSKA, AALBORG julij 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Špela Stražišar, 5. Letnik strazisar.spela@gmail.com Čas izmenjave: od 1. 7. do 28. 7. 2018 SPLOŠNO: Država in kraj izmenjave

Prikaži več

D3GO brosura julij_mail

D3GO brosura julij_mail BREZPLAČNO Julij 2013 Televizija na prenosniku, tablici ali pametnem telefonu. Ob kavi v najljubšem baru si oglejte tekmo kar prek tablice. Seznam barov s povezavo WiFi Telemach najdete na www.d3go.si

Prikaži več

4_apr 2019_slo.cdr

4_apr 2019_slo.cdr April Animacijski program, 1.4. 5. 5. 2019 Vsak dan, od 8. do 22. ure: Sladica dneva po promocijski ceni @ Okrepčevalnica Slaščičarna Urška Vsako sredo, od 18. ure dalje: Kulinarično potovanje po regijah

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 P R A V I L A OBNAŠANJA ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN DISCIPLINE NA VAROVANEM OBMOČJU TOVARNE TKI HRASTNIK, d.d. na naslovu C. 1. maja 33, Hrastnik. S temi pravili morajo biti seznanjeni in jih upoštevati

Prikaži več

K A Z A L O

K A Z A L O Objekti Zveze delovnih invalidov Slovenije za izvajanje programa ''Ohranjevanje zdravja'' Ljubljana, 2018 K A Z A L O IZOLA APARTMAJI V SIMONOVEM ZALIVU... 4 ČATEŽ HIŠICE V TERMAH ČATEŽ... 14 ROGAŠKA

Prikaži več

D3 V2 brosura net

D3 V2 brosura net Oktober 2012 Najboljša televizija v visoki ločljivosti. Na pogled POPOLNA. Na dotik ENOSTAVNA. Občutno PRIJAZNA. Najboljša izkušnja pred televizorjem. Zavedamo se, da dobra televizijska vsebina običajno

Prikaži več

Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni

Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni www.dm-drogeriemarkt.si www.facebook.com/dmslovenija V S O D E LOVA N J U S za 50 60% popust akademija licenja Naučite se konture kot profesionalke

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DRŽAVNOZBORSKE VOLITVE Ljubljana, 3. 5. OGLAŠEVANJE MED INFORMATIVNIM PROGRAMOM 1 Naročnik: Stranka Ime akcije: Datum ponudbe: maj Časovni pas Št. 15'' oglasov Cena POP TV Med 24ur Popoldne 17h 10 Med

Prikaži več

Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013

Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013 Raznovrstnost doživetij in edinstvenih voda cenik 2013 Sava Hoteli Bled Sezona A 03.01.-25.04., 18.10.-20.12. B 25.04.-02.08., 25.08.-18.10., 20.12.-28.12. C 02.08.-25.08., 28.12.2013-01.01.2014 Paketi

Prikaži več

(IZVLEČEK ZA VLAGATELJE)

(IZVLEČEK ZA VLAGATELJE) Langusova ulica 4, 1535 Ljubljana T: 01 478 82 72 F: 01 478 87 54 E: gp.mzp@gov.si Izvleček pravnih podlag zakona in pravilnika, ki vplivajo na uveljavljanje pravic do subvencioniranega prevoza dijakov

Prikaži več

MERKUR nepremicnine Poslovna stavba Merkur Naklo Ponudba za najem pisarn, konferenčnih dvoran in organizacijo delavnic

MERKUR nepremicnine Poslovna stavba Merkur Naklo Ponudba za najem pisarn, konferenčnih dvoran in organizacijo delavnic MERKUR nepremicnine Poslovna stavba Merkur Naklo Ponudba za najem pisarn, konferenčnih dvoran in organizacijo delavnic Poslovna stavba Merkur Naklo MERKUR nepremičnine, d.d. telefon: 04 258 7000, Cesta

Prikaži več

Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. l. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je svet zavoda Osnovne šole Pivka na 4. dopisni seji dne obr

Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. l. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je svet zavoda Osnovne šole Pivka na 4. dopisni seji dne obr Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. l. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je svet zavoda Osnovne šole Pivka na 4. dopisni seji dne 24. 6. 2013 obravnaval in sprejel P R A V I L A ŠOLSKE PREHRANE Osnovne

Prikaži več

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard

ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard ZIMSKA PRAVLJICA UGODNOSTI Kot jo piše kartica MasterCard December je čas veselja in obdarovanja. To je tisti mesec, ki kljub nizkim temperaturam prinaša na lica tople nasmehe. K čimer seveda pripomorejo

Prikaži več

PONUDBA TEDNA JADRAN CRIKVENICA AD TURRES PAVILJONI 3* ULTRA LAST MINUTE AKCIJA x POLPENZION Cena po osebi od BREZPLAČNO OTROK do

PONUDBA TEDNA JADRAN CRIKVENICA AD TURRES PAVILJONI 3* ULTRA LAST MINUTE AKCIJA x POLPENZION Cena po osebi od BREZPLAČNO OTROK do PONUDBA TEDNA JADRAN CRIKVENICA AD TURRES PAVILJONI 3* ULTRA LAST MINUTE AKCIJA 6..-13.. x POLPENZION Cena po osebi od 31 255 BREZPLAČNO OTROK do 12. let Kaštel Štafilič: SVETI KRIŽ VILLA KAŠTELA 3* MAJHEN

Prikaži več

POROKA V RIMSKIH TERMAH

POROKA V RIMSKIH TERMAH POROKA V RIMSKIH TERMAH VAŠA POROKA, VAŠI SPOMINI, NEPOZABNA CELOTA Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino, je kot naročen za začetek skupne prihodnosti Poročni dan ostaja v spominu in daje intonacijo

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

2017

2017 2017 www.ghdonat.com info@ghdonat.com +386 (0)3 811 30 00 Poslopje GH Donat je bilo grajeno l. 1973, kot produkt vzora umeščanja moderne arhitekture v naravno okolje. Leta 2001 je hotel prešel v last

Prikaži več

PRAVILNIK O ŠOLSKI PREHRANI

PRAVILNIK O ŠOLSKI PREHRANI OSNOVNA ŠOLA KUNGOTA, Plintovec 10/c, 2201 ZG. KUNGOTA Na podlagi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Ur. I. RS, št. 3/13; ZŠolPre-1) je Svet zavoda Osnovne šole Kungota na seji, dne obravnaval in sprejel

Prikaži več

URNIK PREDAVANJ IN VAJ ŠTUDIJSKEM LETU 2013/2014

URNIK PREDAVANJ IN VAJ ŠTUDIJSKEM LETU 2013/2014 KOZMETIKA - 1. LETNIK (K1) URNIK PREDAVANJ, VAJ IN DRUGIH AKTIVNOSTI ŠTUDENTOV V ŠTUDIJSKEM LETU 2016/2017 POSLOVNA KOMUNIKACIJA IN VODENJE (PKV) Ustni izpit: 05. 01. 2017 (ČET) ob 15:30 11.10.2016 (TOR-5)

Prikaži več

Navodila za uporabo

Navodila za uporabo Navodila za izdajo kartic Julijske Alpe: Bled Pripravil: Turizem Bled, zavod za pospeševanje turizma Ljubljanska cesta 27, 4260 Bled 045 780 500, info@visitbled.si Bled, maj 2019 SPLOŠNE INFORMACIJE 2

Prikaži več

Cenik_A4_pomlad poletje jesen Rogla_ cdr

Cenik_A4_pomlad poletje jesen Rogla_ cdr SI Cenik POMLD POLETJE JESEN 2019 Izberite svoje mesto za počitnice: lažilni učinki klime na 1517 m ugodno vplivajo na zdravje ter blažijo tegobe z dihali in alergijami. Vpliv klime se poleti še okrepi,

Prikaži več

Cenik Cenik paketov, ki niso več v prodaji Skupine Telemach Paketi Analogni Dvojčki (paketi niso več v prodaji) Mesečna naročnina v EUR DUO INT S....2

Cenik Cenik paketov, ki niso več v prodaji Skupine Telemach Paketi Analogni Dvojčki (paketi niso več v prodaji) Mesečna naročnina v EUR DUO INT S....2 paketov, ki niso več v prodaji Paketi Analogni Dvojčki (paketi niso več v prodaji) DUO INT S....26,75 KTV paket L 1 + internet (6 Mbps/1 Mbps) DUO INT M...37,94 KTV paket L 1 + internet (13,3 Mbps/1,5

Prikaži več

NAROČILNICA-ZA-ROJSTNI-DAN-MINICITY6

NAROČILNICA-ZA-ROJSTNI-DAN-MINICITY6 NAROČILNICA ZA ROJSTNI DAN MINICITY Da bo praznovanje potekalo gladko in po vaših željah, vas prosimo, da izpolnite spodnje podatke. 1) Podatki o naročniku Ime in priimek: Naslov: Pošta: Kraj: Telefon:

Prikaži več

SSIS-GIC

SSIS-GIC Spoštovani vinogradniki, pred nami je 47. Praznik refoška in slovenske Istre. Tudi z letošnjim našim skupnim praznikom želimo, da je bolj prepoznaven in privlačen za obiskovalce iz vse Slovenije kot tudi

Prikaži več

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI NAJ PRIHRANEK 1. Uvodne določbe Organizator nagradne igre je podjetje Energija plus, d. o. o., Vetrinjsk

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI NAJ PRIHRANEK 1. Uvodne določbe Organizator nagradne igre je podjetje Energija plus, d. o. o., Vetrinjsk PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI NAJ PRIHRANEK 1. Uvodne določbe Organizator nagradne igre je podjetje Energija plus, d. o. o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, Slovenija, ID za DDV: 88157598

Prikaži več

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljev

Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre Brezplačne vstopnice za 20 let (v nadaljev Pogoji nagradne igre»brezplačne vstopnice za 20 let«(v nadaljevanju: pogoji) 1. Organizator nagradne igre "Brezplačne vstopnice za 20 let" (v nadaljevanju: igra) je družba A1 Slovenija, d. d., Šmartinska

Prikaži več

BRAZILIJA, BARRETOS - avgust 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Maruša Borovšak, 6. letnik ČAS IZMENJAV

BRAZILIJA, BARRETOS - avgust 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Maruša Borovšak, 6. letnik ČAS IZMENJAV BRAZILIJA, BARRETOS - avgust 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Maruša Borovšak, 6. letnik (borovsak.marusa@gmail.com) ČAS IZMENJAVE: 1.8.2017-31.8.2017 KRAJ IZMENJAVE: Barretos je mesto

Prikaži več

Zloženka športni dan 2018_2019.cdr

Zloženka športni dan 2018_2019.cdr zimski športni dan 18 / 19 osnovne in srednje šole Poslovalnice KRANJ AP Bleiweisova 5 00 Kranj tel. 04/ 13 222, 13 2 faks 04/ 13 221 kranj@alpetour.si ŠKOFJA LOKA Kapucinski trg 13 42 Škofja Loka tel.

Prikaži več

nyc_

nyc_ New York City Ugriznite v veliko jabolko kot znajo samo Newyorčani. 6 dni / Cena: od 1295 28. 4. do 3. 5. 2020 Različne možnosti podaljšanja z vodenjem na daljavo: Washington ali Toronto z Niagarskimi

Prikaži več

florida_

florida_ Florida s križarjenjem po Karibih 14 dni Cena 2295 EUR 24. 10. do 6. 11. 2019 Vrhunci potovanja: Miami, Orlando, močvirje Everglades, Karibi, Portoriko, Dominikanska republika, Deviški otoki, All inclusive

Prikaži več

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob

Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob Erasmus+ : Izmenjava v mestu Kavala v Grčiji 26. 11. 30. 11. 2018 1. dan je bil zelo naporen, saj smo cel dan potovale. Potovanje smo namreč začele ob 15 čez 6 zjutraj, v Kavalo pa smo prispele ob 18.00

Prikaži več

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar

Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednar Pogoji poslovanja Catena.si je spletna trgovina podjetja Catena d.o.o.. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi

Prikaži več

florida_akcija_29_06_2019

florida_akcija_29_06_2019 Florida s križarjenjem po Karibih AKCIJA CENEJE PO SVETU ZA PRIJAVE DO 31. 7. 2019 14 dni Cena 2295 EUR AKCIJSKA CENA: 2245 EUR 24. 10. do 6. 11. 2019 Vrhunci potovanja: Miami, Orlando, močvirje Everglades,

Prikaži več

Cenik storitev KRS Analogna televizija Mesečna naročnina za paket * Cena / mesec Osnovna zelena KTV naročnina 16,53 Osnovna zelena KTV naročnina-nekod

Cenik storitev KRS Analogna televizija Mesečna naročnina za paket * Cena / mesec Osnovna zelena KTV naročnina 16,53 Osnovna zelena KTV naročnina-nekod Cenik storitev KRS Analogna televizija * Osnovna zelena KTV naročnina 16,53 Osnovna zelena KTV naročnina-nekodiran rumen paket DTV brez opreme 19,90 Naročnina osnovna analogna in digitalna TV-nekodiran

Prikaži več

SVETU DOMA DR

SVETU DOMA DR ČISTOPIS Na podlagi 20. in 75. člena Statuta Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane in na predlog direktorice je Svet Doma dr. Jožeta Potrča Poljčane na svoji 16. redni seji, dne 26. 2. 2016, sprejel naslednji

Prikaži več

GRČIJA, Atene - julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Urška Vrbinc Čas izmenjave: od 1.7. do Kraj izmenjav

GRČIJA, Atene - julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Urška Vrbinc Čas izmenjave: od 1.7. do Kraj izmenjav GRČIJA, Atene - julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime in priimek: Urška Vrbinc Čas izmenjave: od 1.7. do 31.7.2017 Kraj izmenjave Atene so glavno mesto Grčije in ležijo na polotoku

Prikaži več

Cenik storitev KRS Analogna televizija Mesečna naročnina za paket * Cena / mesec Osnovna zelena KTV naročnina 16,53 Osnovna zelena KTV naročnina-nekod

Cenik storitev KRS Analogna televizija Mesečna naročnina za paket * Cena / mesec Osnovna zelena KTV naročnina 16,53 Osnovna zelena KTV naročnina-nekod Cenik storitev KRS Analogna televizija * Osnovna zelena KTV naročnina 16,53 Osnovna zelena KTV naročnina-nekodiran rumen paket DTV brez opreme 19,90 Naročnina osnovna analogna in digitalna TV-nekodiran

Prikaži več

Bernarda Jurgec Klemen Gorenčič Nina Jurgec Nuša Borko Samanta Gašparič Nina Žvegla Tjaša Koletnik Kidrič Valentina Mesarec Patricija Korpar Dobrodošl

Bernarda Jurgec Klemen Gorenčič Nina Jurgec Nuša Borko Samanta Gašparič Nina Žvegla Tjaša Koletnik Kidrič Valentina Mesarec Patricija Korpar Dobrodošl Bernarda Jurgec Klemen Gorenčič Nina Jurgec Nuša Borko Samanta Gašparič Nina Žvegla Tjaša Koletnik Kidrič Valentina Mesarec Patricija Korpar Dobrodošli med nami, dobrodošli med Rimljani. Urška Kojc, Samanta

Prikaži več

Optični priključek zasebni uporabniki Cenik Telemach Rotovž d.d. Telemach Tabor d.d. Paketi INTERNET OPTIKA MIX Mesečna naročnina v EUR OPTIKA NET S 6

Optični priključek zasebni uporabniki Cenik Telemach Rotovž d.d. Telemach Tabor d.d. Paketi INTERNET OPTIKA MIX Mesečna naročnina v EUR OPTIKA NET S 6 Paketi INTERNET OPTIKA MIX OPTIKA NET S 6 Mb / 6 Mb 18,30 OPTIKA NET M 12 Mb / 12 Mb 25,42 OPTIKA NET L 25 Mb / 25 Mb 33,55 OPTIKA NET XL 50 Mb / 50 Mb 45,75 OPTIKA NET XXL 80 Mb / 80 Mb 81,33 OPTIKA NET

Prikaži več

PRAVILA NAGRADNE IGRE»VESELE TOČKE«

PRAVILA NAGRADNE IGRE»VESELE TOČKE« PRAVILA NAGRADNE IGRE»VESELE TOČKE« 1 UVODNE DOLOČBE 1. člen S temi pravili in splošnimi pogoji nagradne igre»vesele Točke«so urejena pravila in pogoji sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira

Prikaži več

1 2 Planica je eden najbolj odmevnih in najbolje organiziranih zimsko-športnih dogodkov v Evropi in ponuja priložnost za sprostitev z družino, prijate

1 2 Planica je eden najbolj odmevnih in najbolje organiziranih zimsko-športnih dogodkov v Evropi in ponuja priložnost za sprostitev z družino, prijate 1 2 Planica je eden najbolj odmevnih in najbolje organiziranih zimsko-športnih dogodkov v Evropi in ponuja priložnost za sprostitev z družino, prijatelji, sodelavci. Dogodki v Planici omogočajo tudi edinstvene

Prikaži več

15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE

15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE 15. ŠPORTNE IGRE PSS PREDSTAVITEV IN INFORMACIJE Lokacija prireditve: Ledna dvorana Športni objekti Maribor Koresova 7, 2000 Maribor Otvoritev 13. športnih iger PSS bo potekala v dvorani Tabor. Po otvoritvi

Prikaži več

- 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT

- 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT - 10 % 2 LETI 3 LETA PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA ZIMO IN - 15 % - 20 % 4 LETA IZKORISTITE UGODNOSTI KLUBA ZVESTOBE MYCITROËNPLUS. ZA VAŠE 7 ALI VEČ KOT 7 LET STARO VOZILO VAM PRINAŠA - 25 % 5 LET - 30 %

Prikaži več

BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zg

BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zg BISERI JADRANA PRAVLJIČNA HRVAŠKA OBALA...PREPUSTITE SE ZAPELJATI ČAROM OTOK A KORČULA... Zaliv Stračinčica z magičnimi sončnimi zahodi Ljubezenska zgodba kamna in lesa APARTMAJI OAZA NA KORČULI Apartma

Prikaži več

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV) Posebni pogoji uporabe storitve moj bob

bob p. p Ljubljana Tel.: (cena klica na minuto je 1 z DDV)   Posebni pogoji uporabe storitve moj bob bob p. p. 415 1001 Ljubljana Tel.: 090 068 068 (cena klica na minuto je 1 z DDV) www.bob.si Posebni pogoji uporabe storitve moj bob Kazalo Uvod 5 Opredelitve 5 Registracija in uporaba Storitve moj bob

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Navodila za izdajo kartic.pptx

Microsoft PowerPoint - Navodila za izdajo kartic.pptx Navodila za izdajo kartic Julijske Alpe: Bled Pripravil: Turizem Bled, zavod za pospeševanje turizma Ljubljanska cesta 27, 4260 Bled 045 780 500, info@visitbled.si Bled, maj 2019 SPLOŠNE INFORMACIJE 2

Prikaži več

OGLED FAMILYPARKA IN MALO NAOKOLI NEŽIDERSKEGA JEZERA števec : 6602km V popoldanski uri smo se odpeljali izpred doma

OGLED FAMILYPARKA IN MALO NAOKOLI NEŽIDERSKEGA JEZERA števec : 6602km V popoldanski uri smo se odpeljali izpred doma OGLED FAMILYPARKA IN MALO NAOKOLI NEŽIDERSKEGA JEZERA 22.6.- 25.6.2012 22.6.2012 števec : 6602km V popoldanski uri 16.30 smo se odpeljali izpred doma proti Mariboru, mimo Gradca (A) in naprej skozi mesto

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri Marcus & Martinus 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcus & Martinus«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev CATERING MARIPOSA CATERING SPECIALTY COFFEE KAJ POČNEMO Posebnost kavnega cateringa je v tem, da prinaša vašemu dogodku brezkompromisno najvišjo kakovost. Naši prenosni espresso bar dovoljuje našim profesionalnim

Prikaži več

cenik_klicev_na_090_komercialne_stevilke_bob

cenik_klicev_na_090_komercialne_stevilke_bob cenik klicev na 090 komercialne številke s storitvijo 090 komercialne številke omogočamo vsem bob uporabnikom klicanje na plačljive številke, na katerih želijo prek telefona dostopati do informacij, nasvetov,

Prikaži več

NOVOLETNA MALTA a Malta n t e l o v No 2015 since since

NOVOLETNA MALTA a Malta n t e l o v No 2015 since since NOVOLETNA MALTA a Malta n t e l o v No 015 since since 1989 1989 NOVOLETNA MALTA Okrasto rumene mogočne skale, ki se dvigajo iz kristalno čistega sredozemskega morja. Vmes številne skalnate in peščene

Prikaži več

NASTANITVENI OBJEKTI

NASTANITVENI OBJEKTI NASTANITVENI OBJEKTI HOTEL, MOTEL, ZDRAVILIŠČE, MLADINSKI HOTEL, PENZION 1. PODATKI O PROSILCU ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATA»INVDOM PRIJAZNO«(ustrezno izpolnite) Naziv organizacije: Ime in priimek odgovorne

Prikaži več

DIJAŠKI IN ŠTUDENTSKI DOM NOVO MESTO Šegova ulica NOVO MESTO Tel.: 07 / / PRAVILA BIVANJA V

DIJAŠKI IN ŠTUDENTSKI DOM NOVO MESTO Šegova ulica NOVO MESTO Tel.: 07 / / PRAVILA BIVANJA V DIJAŠKI IN ŠTUDENTSKI DOM NOVO MESTO Šegova ulica 115 8000 NOVO MESTO Tel.: 07 / 393 55 07 / 393 55 99 e-mail: dsd-nm@guest.arnes.si PRAVILA BIVANJA V DIJAŠKEM IN ŠTUDENTSKEM DOMU NOVO MESTO Vsebina: I.

Prikaži več

Indonezija, Surabaya julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Tim Velkavrh, 5. letnik Čas izmenjave: od 12. 7

Indonezija, Surabaya julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Tim Velkavrh, 5. letnik Čas izmenjave: od 12. 7 Indonezija, Surabaya julij 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Tim Velkavrh, 5. letnik Čas izmenjave: od 12. 7. do 12. 8. 2017 Kraj izmenjave Surabaya leži na severnem

Prikaži več

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI 1. KAJ SO IZREDNI ROKI? KOLIKO JIH JE? KOMU PRIPADAJO? POSTOPEK. Pravilnik o študiju 202. člen Izredni izpitni roki so izpitni roki zunaj izpitnih obdobij in v času

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena prav

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena prav SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira

Prikaži več

Jelsa, otok Hvar od 40,80 Adriatiq Resort Fontana ** all inclusive light v sobi z balkonom na morsko stran , ,00 polpenzi

Jelsa, otok Hvar od 40,80 Adriatiq Resort Fontana ** all inclusive light v sobi z balkonom na morsko stran , ,00 polpenzi Jelsa, otok Hvar od 40,80 Adriatiq Resort Fontana ** all inclusive light v sobi z balkonom na morsko stran 11.8.-25.8. 48,00 25.8.-1.9. 42,00 v sobi z balkonom na morsko stran 1.9.-8.9. 40,80 11.8. samo

Prikaži več

Microsoft Word - eDenar - navodila za uporabo osebnega portala clana doc

Microsoft Word - eDenar - navodila za uporabo osebnega portala clana doc Navodila za uporabo osebnega portala člana 13.11.08 Pozor: Ta navodila so le v pomoč uporabnikom. V kolikor so navodila v nasprotju s splošnimi pogoji poslovanja kluba, veljajo splošni pogoji poslovanja

Prikaži več

Ali je varno kupovati ponarejeno blago?

Ali je varno kupovati ponarejeno blago? Ali je varno kupovati ponarejeno blago? Nakup ponarejenega blaga predstavlja tveganja za vašo varnost, zdravje in denarnico. Zato tega raje ne storite! Ste v dvomih? Vprašajte se naslednje: Ali ponaredek

Prikaži več

MIX OSO Pivka_mail

MIX OSO Pivka_mail Paketi D3i OŠO MIX Pivka Že od 31,90 EUR/mesec November 2013 Najboljša izkušnja pred televizorjem. Več kot 120 TV programov Več kot 50 radijskih programov Najboljši nabor športnih lig Programi v visoki

Prikaži več

Grčija, Atene oktober 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Tadej Petek, absolvent Čas

Grčija, Atene oktober 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Tadej Petek, absolvent Čas Grčija, Atene oktober 2017 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA RAZISKOVALNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Tadej Petek, absolvent (tadejpetek01@gmail.com) Čas izmenjave: od 1. 10 do 30.10.2017 Kraj izmenjave Atene

Prikaži več

Microsoft Word - Publikacija SM 001

Microsoft Word - Publikacija SM 001 IV HIŠNI RED V skladu z Zakonom o osnovni šoli je ravnateljica šole sprejela naslednji HIŠNI RED za Osnovno šolo Slave Klavore Maribor Osnovna šola Slave Klavore Maribor določa s hišnim redom vprašanja,

Prikaži več

Na podlagi 180. člena Statuta Mestne občine Koper (Uradne objave, št. 40/00 in 30/01) R A Z G L A Š A M O D L O K O AVTO TAKSI PREVOZIH Številka:K1053

Na podlagi 180. člena Statuta Mestne občine Koper (Uradne objave, št. 40/00 in 30/01) R A Z G L A Š A M O D L O K O AVTO TAKSI PREVOZIH Številka:K1053 Na podlagi 180. člena Statuta Mestne občine Koper (Uradne objave, št. 40/00 in 30/01) R A Z G L A Š A M O D L O K O AVTO TAKSI PREVOZIH Številka:K1053-4/2002 Datum: 13. junija 2003 ŽUPAN Boris Popovič

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 Veterinarska fakulteta 5_Navodil MIŠVF Pferdeklinik am Kottenforst http://www.pferdeklinikkottenforst.de/ Nemčija, zvezna dežela Severno PorenjeVestfalija, Blizu krajev Köln in Bonn ter meje z Belgijo.

Prikaži več

JUŽNA AFRIKA, PRETORIJA marec 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Lana Vodnik, 6. letnik, Čas

JUŽNA AFRIKA, PRETORIJA marec 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Lana Vodnik, 6. letnik, Čas JUŽNA AFRIKA, PRETORIJA marec 2018 POROČILO ENOMESEČNE IFMSA KLINIČNE IZMENJAVE Ime, priimek, letnik: Lana Vodnik, 6. letnik, vodniklana@gmail.com Čas izmenjave: od 1. 3. do 30. 3. 2018 Kraj izmenjave

Prikaži več

Slike, specifikacije in cene se lahko razlikujejo od prvih podatkov. Za napake ne odgovarjamo, točnost podatkov preverite na Stro

Slike, specifikacije in cene se lahko razlikujejo od prvih podatkov. Za napake ne odgovarjamo, točnost podatkov preverite na   Stro Slike, specifikacije in cene se lahko razlikujejo od prvih podatkov. Za napake ne odgovarjamo, točnost podatkov preverite na www.vinskevitrine.si Strokovnjaki za hlajenje vina S pravo temperaturo do popolnega

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA ŽUPAN Mestni trg 1, p.p. 25, 1001 Ljubljana Številka: / Datum: MESTNA OBČINA LJUB

MESTNA OBČINA LJUBLJANA ŽUPAN Mestni trg 1, p.p. 25, 1001 Ljubljana Številka: / Datum: MESTNA OBČINA LJUB MESTNA OBČINA LJUBLJANA ŽUPAN Mestni trg 1, p.p. 25, 1001 Ljubljana 306-10-10 306-12-14 Številka: 007-26/2008-29 Datum: 23. 4. 2009 MESTNA OBČINA LJUBLJANA M E S T N I S V E T ZADEVA: PRIPRAVIL: NASLOV:

Prikaži več

PRAVILA NAGRADNE IGRE

PRAVILA NAGRADNE IGRE PRAVILA NAGRADNE IGRE»Pril in Somat vas nagrajujeta z Gorenje kuhinjo po meri«1. člen ORGANIZATOR Ta pravila določajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri»pril in Somat vas nagrajujeta z Gorenje

Prikaži več

SLO TERME V OSRČJU KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP

SLO TERME V OSRČJU KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP SLO TERME V OSRČJU KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP DOBRODOŠLI Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno

Prikaži več

II-RIS-Primer Seminarske Naloge Redni-LJ

II-RIS-Primer Seminarske Naloge Redni-LJ UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA UPRAVO Študijski program: Visokošolski strokovni program Uprava Prva stopnja (bolonjski) Način študija: redni ČIŠČENJE VOZIL V AVTOPRALNICI Seminarska naloga Predmet:

Prikaži več

Microsoft Word - pravila nagradne igre.docx

Microsoft Word - pravila nagradne igre.docx PRAVILA NAGRADNE IGRE 1. Kdo lahko sodeluje V nagradni igri»po pote h Ene žlahtne štorije«lahko sodelujejo vse fizične osebe, ki so državljani RS, imajo stalno ali začasno prebivališče na ozemlju RS ter

Prikaži več

IZBRANA POTOVANJA Z Rusko dačo po prostranstvih Rusije, starodavne svilene ceste, po deželah pravljic iz 1001 noči, po starodavnih poteh, kjer so se r

IZBRANA POTOVANJA Z Rusko dačo po prostranstvih Rusije, starodavne svilene ceste, po deželah pravljic iz 1001 noči, po starodavnih poteh, kjer so se r IZBRANA POTOVANJA Z Rusko dačo po prostranstvih Rusije, starodavne svilene ceste, po deželah pravljic iz 1001 noči, po starodavnih poteh, kjer so se rojevale civilizacije. Navdih nam daje bogata zgodovina,

Prikaži več

Microsoft Word - Splosni pogoji za uporabnike storitve_ONA_ doc

Microsoft Word - Splosni pogoji za uporabnike storitve_ONA_ doc Splošni pogoji in navodila za uporabnike storitev ONA V veljavi od 25.08.2015 1. Splošne določbe Splošni pogoji in navodila določajo način uporabe storitev ONA, ki jih nudi tehnični izvajalec (v nadaljevanju

Prikaži več

SPLOŠNI POGOJI

SPLOŠNI POGOJI SPLOŠNI POGOJI OPOZORILO: Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih Splošnih pogojih uporabe plačljivih in brezplačnih spletnih vsebin/storitev 24ur.com. Vsakič,

Prikaži več

Ciper - raj v objemu sonca Ciper, ena izmed najmanjših evropskih držav, se nahaja na severovzhodu Sredozemlja, na stičišču treh celin (Evrope, Azije i

Ciper - raj v objemu sonca Ciper, ena izmed najmanjših evropskih držav, se nahaja na severovzhodu Sredozemlja, na stičišču treh celin (Evrope, Azije i Ciper - raj v objemu sonca Ciper, ena izmed najmanjših evropskih držav, se nahaja na severovzhodu Sredozemlja, na stičišču treh celin (Evrope, Azije in Afrike) in je hkrati 3. največji otok v Sredozemlju.

Prikaži več

Microsoft Word - Pravila - AJKTM 2016.docx

Microsoft Word - Pravila - AJKTM 2016.docx PRAVILA ALI JE KAJ TRDEN MOST 2016 3. maj 5. maj 2016 10. 4. 2016 Maribor, Slovenija 1 Osnove o tekmovanju 1.1 Ekipa Ekipa sestoji iz treh članov, ki so se po predhodnem postopku prijavili na tekmovanje

Prikaži več

(Microsoft Word - Pravila o \232olski prehrani doc)

(Microsoft Word - Pravila o \232olski prehrani doc) PRAVILA O ŠOLSKI PREHRANI Osnovne šole Gornja Radgona OKTOBER 2014 Na osnovi 6. člena Zakona o šolski prehrani (Uradni list RS, št. 43/2010 z dne 31. 5. 2010), (Uradni list RS, št. 3/13 z dne 11. 1. 2013),

Prikaži več

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika Gimnazija Bežigrad Peričeva 4 1000 Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika KAZALO 1. Uvod...3 2. Predstavitev programa Windows 98...5 3. Raziskovanje računalnika...5 4. Raziskovanje Interneta...6

Prikaži več

JGZ Brdo Predoslje Kranj Zap. št.: 51-10/ Datum: VABILO K ODDAJANJU PISNIH PONUDB Na podlagi 16. člena Uredbe o stvarnem

JGZ Brdo Predoslje Kranj Zap. št.: 51-10/ Datum: VABILO K ODDAJANJU PISNIH PONUDB Na podlagi 16. člena Uredbe o stvarnem JGZ Brdo Predoslje 39 4000 Kranj Zap. št.: 51-10/2019-110-1 Datum: 13. 5. 2019 VABILO K ODDAJANJU PISNIH PONUDB Na podlagi 16. člena Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom www.spyshop.eu Izdelku so priložena navodila v angleščini, ki poleg teksta prikazujejo tudi slikovni prikaz sestave in delovanja izdelka. Lastnosti

Prikaži več

ZBIRNIK 2019 KOPER: AQUAPARK HOTEL ŽUSTERNA 3*, polpenzion v /osebo/dan Do Do Tip sobe AKCIJA POČITNICE NA PRAGU MEDIT

ZBIRNIK 2019 KOPER: AQUAPARK HOTEL ŽUSTERNA 3*, polpenzion v /osebo/dan Do Do Tip sobe AKCIJA POČITNICE NA PRAGU MEDIT ZBIRNIK 2019 KOPER: AQUAPARK HOTEL ŽUSTERNA 3*, polpenzion v /osebo/dan Do 1.7. 1.7.-25.8. Do 1.7. 1.7.-25.8. AKCIJA POČITNICE NA PRAGU MEDITERANA MINI MINI POČITNICE 1/2 TWC AC 45 47 / / 1/2+1 TWCB AC

Prikaži več

BIO tehnologija S-ALFA Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO akti

BIO tehnologija S-ALFA Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO akti Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO aktivna. To pomeni da S- ALFA vpiše dodatke v zdravila, ki omogočajo uporabo proti

Prikaži več

EKSKLUZIVNO POVABILO Ob rezervaciji poletnih počitnic do vas vabimo v nove hiške v Termah 3000! 3-dnevni paket z 2 polpenzionoma od 189 za dve o

EKSKLUZIVNO POVABILO Ob rezervaciji poletnih počitnic do vas vabimo v nove hiške v Termah 3000! 3-dnevni paket z 2 polpenzionoma od 189 za dve o EKSKLUZIVNO POVABILO Ob rezervaciji poletnih počitnic do 31.7. vas vabimo v nove hiške v Termah 3000! 3-dnevni paket z 2 oma od 189 za dve osebi. AKCIJA DO -10 % AKCIJA DO -40 % POLNI PENZION Počutim se

Prikaži več