TEKMOVALNE PROPOZICIJE V LIGAH MNZ CELJE ZA TL 2020/2021

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "TEKMOVALNE PROPOZICIJE V LIGAH MNZ CELJE ZA TL 2020/2021"

Transkripcija

1 Na podlagi 27. člena Statuta Medobčinske nogometne zveze Celje in 8. člena Tekmovalnega pravilnika NZS je Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Celje na svoji seji, dne sprejel naslednje TEKMOVALNE PROPOZICIJE V LIGAH MNZ CELJE ZA TL 2020/2021 I. UVODNE IN SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen MNZ Celje je organizator tekmovanj v tekmovalnem letu 2020/2021 na območju MNZ Celje v starostnih kategorijah, kot je navedeno v 3. členu. Klubi, ki se prijavijo v tekmovanja, ki jih organizira MNZ Celje, so organizatorji prvenstvenih tekem in so v celoti odgovorni za vsa dogajanja na tekmah. Klubi tekmujejo s svojimi ekipami na lastno odgovornost. 2. člen S temi Tekmovalnimi propozicijami (v nadaljevanju TPr) se ureja tekmovanje v članskih, veteranskih, mladinskih in kadetskih kategorijah in tekmovanje starejših in mlajših dečkov ter starejših in mlajših cicibanov v prvenstvenih oziroma pokalnih tekmovanjih MNZ Celje. Določila TPr veljajo za tekmovanje tako članskih, mladinskih, kadetskih kot tudi moštev starejših, mlajših dečkov ter starejših in mlajših cicibanov, kolikor ni pri posameznih členih izrecno določeno, da veljajo samo za tekmovanje določene kategorije. Tekmovanje mlajših dečkov in cicibanov se odvija po posebnih propozicijah, ki so sestavni del TPr za TL 2020/ člen Tekmovanja v medobčinskih ligah MNZ Celje so : a) Prvenstvena b) Pokalna - člani - za člane - veterani (35+) - za mladince - mladina (U19) - kadeti (U17) - starejši dečki (U15) - mlajši dečki (U13) - starejši cicibani (U11) - starejši cicibani (U10) - mlajši cicibani (U9) - mlajši cicibani (U7) Ver.:

2 4. člen V pokalnem tekmovanju MNZ članov in mladincev so dolžne nastopati vse ekipe, ki sodelujejo v prvenstvenih tekmovanjih MNZ in NZS, razen ekip, ki nastopajo v 1. SNL in ekip, ki nastopajo v veteranski ligi. Pokalno tekmovanje se šteje kot ločeno tekmovanje. Moštva v pokalnem tekmovanju, vključno s finalom igrajo eno tekmo v vsakem krogu. Pravico nastopa na pokalnih tekmah imajo vsi igralci, ki imajo na dan tekme pravico nastopa za ekipo. Pokalne tekme se igrajo 2 x 45 minut, v kolikor po rednem delu tekme ni zmagovalca, ekipi takoj pristopita k izvajanju 11-metrovk. Igralni čas v veteranski kategoriji je 2x35 minut. 5. člen Za izvedbo tekmovanja imenuje IO MNZ Celje vodjo tekmovanja in njegovega namestnika, za sankcioniranje disciplinskih prekrškov pa disciplinskega sodnika in njegovega namestnika. Vsaka odločitev navedenih pooblaščenih oseb se smatra kot odločitev na prvi stopnji. Pritožbe zoper sklep v prvem odstavku tega člena navedenih prvostopenjskih organov, obravnava in rešuje Izvršni odbor MNZ Celje. Vse dopise v zvezi s tekmovanji morajo nogometni klubi, kakor tudi drugi organi nogometnih organizacij naslavljati po pošti na naslov MNZ Celje, p.p. 212, 3001 Celje s pripisom naziva tistega organa, na katerega se zadeva nanaša, ali po elektronski pošti na elektronski naslov MNZ Celje. 6. člen Tekmovanja v vseh starostnih kategorijah potekajo praviloma po dvojnem točkovnem sistemu, kjer mora biti vsaka ekipa enkrat gostitelj in enkrat gost. V ligi s 7 ali z 8 ekipami poteka tekmovanje praviloma tri krožno, v ligah s 6 ekipami praviloma štiri krožno oziroma v ligah s 4 ekipami praviloma šest krožno. 7. člen Tekmovanja se odvijajo po koledarju tekmovanj MNZ Celje, ki ga za jesensko in pomladansko sezono sprejme IO MNZ Celje na predlog vodje tekmovanja. Koledar tekmovanj se objavi na spletni strani MNZ Celje. 8. člen Žrebanje tekmovalnih številk in razvrstitev tekmovalnih parov po posameznih krogih in kategorijah opravi in objavi vodja tekmovanja. Delegiranje prvenstvenih tekem za posamezne kroge mora biti objavljeno najmanj 8 dni pred predvidenim dnevom igranja, v nujnih primerih pa najmanj 5 dni pred Ver.:

3 predvidenim dnevom igranja tekme. Delegiranje tekem se objavlja na internetni strani MNZ Celje. Praviloma morajo biti vse tekme iste starostne kategorije odigrane sočasno. Pod pojmom sočasnost se razume igranje tekem v okviru igralnega dne. Igralni dnevi po starostnih kategorijah: člani sobota veterani - sreda mladina nedelja kadeti sobota starejši dečki petek mlajši dečki nedelja starejši in mlajši cicibani (U9) sobota dopoldan mlajši cicibani (U7) četrtek popoldne Z delegiranjem tekem se v skladu s koledarjem tekmovanj odredi kraj in čas igranja tekme, uradni predstavnik tekmovalnega organa - delegat, kakor tudi druge zadeve, pomembne za igranje tekme. Tekmo je potrebno odigrati ob času, v katerem je bila delegirana, razen če niso izpolnjeni pogoji za preložitev posamezne tekme ali vseh tekem posameznega kroga na drugi termin po uradni dolžnosti ali po pisnem sporazumu prizadetih klubov, skladno z določbami Tekmovalnega pravilnika NZS. Pisni sporazum obeh ekip je potrebno poslati vodstvu tekmovanja po elektronski pošti najmanj 7 dni pred delegirano tekmo. Domačin ima pravico izbrati uro pričetka tekme v okviru igralnega dne. Igralni dan za preložene tekme je sreda. II. PRAVICE IN DOLŽNOSTI SODELUJOČIH MOŠTEV 9. člen Klubi, ki so se s prijavnicami prijavili v tekmovanja, ki jih organizira MNZ Celje, so v vsem odgovorni, bodisi kot organizatorji ali kot udeleženci tekem. V vsem tudi odgovarjajo za svoje članstvo. Odgovornost za nastopanje v tekmovanjih so potrdili s prijavnico. Stroške vodenja tekmovanj v skladu s cenikom klub prijavitelj plača v dveh delih: prvi del do in drugi del do Klub prijavitelj mora spoštovati tudi Pravilnik o minimalnih pogojih. 10. člen MNZ Celje zagotavlja osnovne organizacijsko - informacijske pogoje za izvedbo tekmovanj. V tem smislu poskrbi za: vodenje tekmovanj, izdelavo razporedov tekmovanj, skrbi za potek tekmovanj, Ver.:

4 sprejema vsa pravila, ki zagotavljajo, da se uveljavlja enakost med udeleženci tekmovanj, zbira podatke o tekmah, izdeluje lestvice lig, obvešča o rezultatih, obvešča udeležence o datumih tekem, koordinacijo med člani lig, da se tekmovanja tekoče izvajajo, arbitira med udeleženci tekmovanj v zvezi s tekmovanji, v tem smislu ima tudi disciplinsko vlogo, skrbi za finančno plat tekmovanj, določa cenik tekmovanj, propagira tekmovanja v ožji in širši skupnosti, skrbi za red in disciplino v tekmovanjih, spoštovanje predpisov tekmovanj, vodi vse potrebne statistične evidence za potrebe napredovanja klubov. 11. člen V ceni organizacije in vodenja tekmovanj so zajeti naslednji elementi: oblikovanje tekmovanja, določitev koledarja tekmovanja, žrebanja, izdelava razporeda, delegiranje tekem, registracija tekem, vodenje rezultatov, izdelava lestvice, koordinacija med klubi, spreminjanje terminov tekem, delegiranje delegatov, delegiranje sodnikov obveščanje, obravnava prekrškov in pritožb na prvi stopnji, stroški prostorov, stroški komunikacij. 12. člen Pred začetkom tekmovanja mora vsako sodelujoče moštvo organizatorju tekmovanja sporočiti: - imena moštev kluba, ki bodo nastopale v tekmovanjih, - barvo dresov, v katerih bo nastopalo na tekmah, - ime in priimek ter naslov predstavnika kluba in telefonsko številko v primeru nujnih sporočil, - transakcijski račun kluba, - elektronski naslov. Če želita nastopiti ekipi v dresih enake ali podobne barve, mora drese zamenjati gostujoča ekipa. Če v prej navedenem primeru domača ekipa ne nastopi v prijavljeni barvi dresov, mora drese zamenjati ona. V kolikor domača ekipa nastopi Ver.:

5 v prijavljeni barvi dresov in v primeru, da gostujoča ekipa nima s seboj rezervnega kompleta dresov, je domača ekipa dolžna posoditi komplet dresov gostujoči ekipi, ki pa mora pred tekmo skleniti pisni dogovor o plačilu obrabnine za uporabo dresov. Igralci morajo nositi majice za hlačkami. Sodnik je pooblaščen pregledati opremo igralcev in zagotoviti, da igralec ne uporablja opreme ali nosi česarkoli, kar je nevarno zanj ali drugega igralca (vključno s kakršnimkoli nakitom). Vsaka ekipa je na tekmah članov, mladincev, kadetov in starejših dečkov dolžna nastopiti z 11 igralci. Kapetan moštva mora imeti na levem rokavu kapetanski trak. 13. člen Ime kluba - ekipe je lahko sestavljeno največ iz dveh besed. Ime mora biti znano na dan žrebanja tekmovalnih parov in se v času ene tekmovalne sezone lahko spremeni samo enkrat - po končanem jesenskem delu prvenstva, vendar najkasneje do 1. februarja naslednjega leta. 14. člen Vodstvo moštva - gostitelja je dolžno za nemoteno delo delegata zagotoviti: 1. Registracijski, tekmovalni in disciplinski pravilnik NZS, 2. Odločbo o registraciji igrišča, 3. Izvod Tekmovalnih propozicij za TL 2020/2021, 4. Osebni računalnik s tiskalnikom in usposobljeno osebo za pisanje zapisnika, 5. Internetno povezavo. 15. člen Vsak klub mora za igranje prvenstvenih tekem svojih moštev posedovati svoje oz. lastno igrišče ali imeti sklenjeno pogodbo s klubom, na katerem igrišču bo igralo svoje prvenstvene tekme. V kolikor klub sklene pogodbo z drugim klubom o igranju tekem na njegovem igrišču, mora biti lokacija tega igrišča obvezno na področju MNZ Celje. Igrišče mora biti urejeno po Pravilih nogometne igre in v skladu s Pravilnikom o minimalnih tehničnih pogojih MNZ Celje. Za predpisano pripravo igrišča ter za red na igrišču pred tekmo, med njo in po njej, je odgovorno vodstvo moštva - gostitelja, ki tudi nosi vse morebitne posledice v zvezi z neredom na igrišču ali ob njem po določbah ustreznih pravilnikov NZS. Uporabljajo se določila "Hišnega reda na športnih in javnih prireditvah", navodila "Varnost na stadionih", druga navodila NZS, MNZ Celje ali vodstva tekmovanja ter ostalih državnih predpisov. Še posebej je vodstvo kluba - gostitelja dolžno ukreniti vse za varnost sodnikov, delegata in gostujoče ekipe, tako v času trajanja tekme kot po njenem zaključku, vse do zapustitve igrišča, oz. stadiona z ustreznim prevoznim sredstvom. Ver.:

6 16. člen Za vsako prvenstveno tekmo mora vodstvo kluba - gostitelja poskrbeti za maksimalno varnost udeležencev prireditve. V kolikor pride med prireditvijo do incidenta, je zanjo odgovoren gostitelj. V vseh ligah mora gostitelj zagotoviti najmanj pet (5) enakovredno kvalitetnih žog za igranje, ki se morajo pravočasno vračati na igrišče. 17. člen Predstavnika moštev morata na tekmah članskih, veteranskih, mladinskih in kadetskih moštev ter moštev starejših in mlajših dečkov predložiti delegatu (oziroma izmenjati med sabo, kjer ni delegata) vsaj 45 minut pred začetkom tekme (v vseh ostalih kategorijah pa 30 minut pred začetkom med seboj izmenjati) športne izkaznice nastopajočih igralcev ter izpolnjen in podpisan seznam ekipe na predpisanem obrazcu, kakor tudi izkaznico z licenco trenerja ekipe. Domačin mora zagotoviti vodenje administracije tekme in tam, kjer delegata ni, poskrbi, da so vsi dokumenti pravočasno dostavljeni organizatorju. V primeru kršitve določb iz 14., 15. ali 16. člena in prvega odstavka tega člena morajo udeleženci (delegat, sodnik, predstavnik gostujoče ekipe) o razlogih za kršitev neposredno po končani tekmi obvestiti predstavnika gostitelja, da bo v Poročilo delegata o tekmi navedel pomanjkljivosti. 18. člen Igralec za katerega ekipa pred začetkom tekme ne predloži športne izkaznice, na tekmi ne more nastopiti. Takega igralca se ne sme vpisati v zapisnik o tekmi. To velja za vse ekipe v tekmovanjih, ki jih organizira MNZ Celje. 19. člen V času igranja tekme smejo biti v ograjenem delu igrišča še poleg igralcev, sodnikov in delegata: rezervni igralci v športnih dresih oz. drugi primerni športni opremi, oba trenerja, predstavnika moštev, dežurni zdravnik ali bolničar (najmanj 80 urni tečaj iz prve pomoči) in kontrolor sojenja. V članski ligi morajo vse uradne osebe vpisane v zapisnik obvezno nositi priponke z nazivom funkcije, ki jo opravljajo na tekmi. Trenerji, predstavniki ekip in rezervni igralci, ki se ne pripravljajo za vstop v igro, se morajo med tekmo zadrževati v okviru meja označenega tehničnega prostora (1 m na vsako stran klopi za rezervne igralce in 1 m do vzdolžne črte igrišča). Navzočnost navedenih oseb v ograjenem delu igrišča preverja sodnik srečanja. 20. člen Tekmovalni organ lahko sprejme podrobnejša navodila o organizaciji tekme in redu na igrišču, ki jih objavi na internetni strani MNZ Celje. Ver.:

7 III. PRAVICA NASTOPA IGRALCEV 21. člen Na vseh tekmovanjih, katerih organizacija se ureja s temi TPr, smejo nastopati igralci, ki izpolnjujejo splošna določila tekmovalnega pravilnika NZS. Na tekmi lahko nastopijo igralci, ki so pred začetkom tekme vpisani v zapisnik, imajo pravico nastopa in katerih identiteto ugotovi delegat. Na tekmah, kjer ni delegatov, športne izkaznice pregleda sodnik in predstavnika ekip. V primeru suma o identiteti določenega igralca ekipe, lahko predstavnik nasprotne ekipe zahteva predložitev osebnega dokumenta oz. druge uradne javne listine, v kateri je fotografija določenega igralca. V kolikor takšen dokument ni predložen, sumljivi igralec ne more nastopiti na tej tekmi. Pred začetkom tekme predstavnika ekip podpišeta zapisnik (list 1), s čimer jamčita, da imajo vsi igralci njihovih ekip pravico nastopa. V kolikor se ugotovi, da kateri od igralcev te pravice ni imel, se ekipa, v kateri je tak igralec nastopil, kaznuje v skladu s 47. členom TPr. Igralci, ki so igrali takrat, ko niso imeli pravice, se predajo v disciplinski postopek, kakor tudi trener, predstavnik ekipe in klub. Vsi igralci v tekmovanju v MNZ Celje igrajo na lastno odgovornost. Izjemoma se identiteta igralca ugotavlja kasneje, vendar pa najpozneje 15 minut po končani tekmi, za tistega igralca, ki do začetka tekme še ni prispel na igrišče. Ugotavljanje identitete igralca po končani tekmi mora biti zapisniško potrjeno. 22. člen Na prvenstveni tekmi lahko ekipa za tekmo prijavi 3 igralce, ki nimajo slovenskega državljanstva, oziroma državljanstva držav EU. Evidenco o pravici nastopanja igralcev (npr. zaradi izrečenih disciplinskih ukrepov, prejetih javnih opominov na tekmah, suspenzov in drugo) so vodstva sodelujočih moštev dolžna voditi sama. 23. člen Igralec v istem prvenstvenem tekmovanju po skupaj prejetih štirih /4/, sedmih /7/, devetih /9/, desetih /10/, enajstih /11/, dvanajstih /12/ itd. javnih opominih /rumenih kartonih/, prestaja kazen prepovedi igranja ene tekme na prvi naslednji prvenstveni tekmi. V primeru izključitve igralca zaradi dveh javnih opominov, se javna opomina ne sankcionirata. V krogu, ko igralec prestaja kazen iz prvega odstavka tega člena nima pravice nastopa za nobeno drugo ekipo in klub. Ver.:

8 Igralec, ki prestaja kazen prepovedi igranja določenega števila tekem in še kazen ene tekme zaradi določenega skupnega števila javnih opominov iz prvega odstavka, najprej prestaja kazen prepovedi igranja določenega števila tekem, kazen ene tekme iz prvega odstavka pa po prestani kazni prepovedi igranja določenega števila tekem. Igralec prestaja kazen prepovedi igranja v tisti kategoriji, kjer je kazen prejel. Prejeti kartoni za posameznega igralca se vodijo ločeno za vsako kategorijo posebej. V kolikor se tekma, na kateri bi igralec odslužil kazen, iz kakršnega koli razloga ne odigra, igralec ne odsluži kazni, ne glede registracijo tekme po uradni dolžnosti. 24. člen Igralec ne more istega dne nastopiti na dveh ali več tekmah, razen, če se vse tekme igrajo s skrajšanim igralnim časom, pri čemer je potrebno upoštevati normalne igralne čase posameznih starostnih kategorij. Klub, ki ima v tekmovalnemu letu v tekmovanju več ekip iste starostne kategorije, ne more igrati v isti ligi in mora pred začetkom tekmovalne sezone vodstvu tekmovanja dostaviti spisek igralcev posamezne ekipe. Spisek igralcev se lahko menja le ob zaključku tekmovalne sezone. 25. člen Za tekmo lahko posamezen klub prijavi največ 18 igralcev. Igralci se pred tekmo vpišejo na zapisnik z navedbo številk, ki jih imajo na dresih. Številke na dresih morajo biti v skladu s Pravili Nogometne igre. Tekmo lahko začnejo le igralci, ki so zapisani v zapisnik. Če kateri izmed prvih enajstih igralcev, vpisanih v zapisnik, iz kateregakoli razloga ne more začeti tekme, ga lahko nadomesti eden izmed rezervnih igralcev v zapisniku. To bo ustrezno zmanjšalo število rezervnih igralcev. Nadomeščeni igralec ne more biti rezervni igralec. Če kateri izmed rezervnih igralcev, vpisanih v zapisnik, iz kateregakoli razloga ne more nastopiti, ga ne more nadomestiti nihče, kar pomeni, da se bo ustrezno zmanjšalo število rezervnih igralcev. Če vratar (ali rezervni vratar), vpisan v zapisnik, iz kateregakoli razloga ne more nastopiti, ga lahko do začetka tekme nadomesti drug vratar, ki predhodno ni bil vpisan v zapisnik. Ver.:

9 Dovoljene menjave igralcev: - Člani 5 igralcev - Veterani 7 igralcev - Mladinci 5 igralcev - Kadeti 5 igralcev - Starejši dečki 5 igralcev 26. člen Proti igralcu, športnemu delavcu (uradnim osebam) ali ekipi, ki prekrši določbe tekmovalnega pravilnika in teh TPr, se uporabljajo disciplinske in tekmovalne sankcije. V kolikor se na tekme s strani navijačev, ne glede ali gre za organizirano skupino ali posameznike, pojavi nešportno obnašanje v smislu žaljenja igralcev obeh ekip, uradnih oseb na tekmi ali športnih organizacij, lahko prizadeti sprožijo postopek v skladu z državno zakonodajo. 27. člen a.) Na tekmah mlajših cicibanov U7 lahko nastopijo igralci, ki so rojeni po b.) Na tekmah mlajših cicibanov U9 lahko nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 6 (šest) let in so rojeni po c.) Na tekmah mlajših cicibanov U10 lahko nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 7 (sedem) let in so rojeni po d.) Na tekmah starejših cicibanov U11 lahko nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 8 (osem) let in rojeni po e.) Na tekmah mlajših dečkov U13 lahko nastopijo igralci, ki niso mlajši od 10 (deset) let in so rojeni po f.) Na tekmah starejših dečkov U15 lahko nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 12 (dvanajst) let in so rojeni po g.) Na tekmah kadetov U17 lahko nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 13 let in so rojeni po h.) Na tekmah mladincev U19 lahko nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 15 let in so rojeni po S posebnim zdravniškim mnenjem za nastopanje v mladinski kategoriji, ki mora biti vpisano v bazi podatkov NZS, lahko na tekmah mladincev nastopajo tudi igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 14 let. i.) Na tekmah članov lahko nastopijo igralci, ki na dan igranja tekme niso mlajši od 17 let. S posebnim zdravniškim mnenjem za nastopanje v članski kategoriji, ki mora biti vpisano v bazi podatkov NZS, lahko na tekmah članov nastopajo tudi igralci, ki na dan tekme niso mlajši od 16 let. j.) Na tekmah veteranov (35+) lahko nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši kot 35 let. Ver.:

10 Posebne omejitve pravice nastopa na tekmah starejših dečkov Za klube katerih ekipe poleg nastopanja v 1LSD oziroma 2LSD nastopajo tudi v tekmovanju U15 NZS, v tekmovanju 1LSD oziroma 2LSD veljajo naslednje omejitve: 1. igralec letnika 2006 ali 2007 sme nastopiti v 1LSD oziroma 2LSD brez omejitev le pod pogojem, da v celotnem tekmovalnem letu v U15 NZS ne igra več kot 370 minut, 2. igralec letnika 2006 ali 2007, ki v celotnem tekmovalnem letu v tekmovanju U15 NZS igra več kot 370 minut, lahko v 1LSD oziroma 2LSD igra le 370 minut. Ekipa se v primeru kršitve zgoraj omenjenih omejitev po koncu tekmovalnega leta kaznuje z odvzemom devetih (9) točk. Za igralce letnik 2008 in mlajše zgornje omejitve ne veljajo. 28. člen Sodniki, kateri so igralci, trenerji ali funkcionarji v klubih in obratno, kar velja za celo tekmovalno sezono, ne morejo soditi prvenstvenih tekem v tistih ligah, v katerih nastopa njegova ekipa. Enako velja za delegate. IV. PRAVICE IN DOLŽNOSTI DELEGATOV 29. člen Za vsako prvenstveno tekmo članskih ekip odredi vodja tekmovanja delegata s posebne liste službujočih, ki jo na njegov predlog sprejme oziroma potrdi IO MNZ Celje. Na prvenstvenih tekmah ostalih starostnih kategorij opravlja tehnično funkcijo delegata domačin tekme tako, da piše zapisnik tekme od začetka do konca ter ga zaključi z vpisom vseh zahtevanih podatkov. Po uskladitvi podatkov zapisnik podpišejo predstavnika ekip in sodnik. V kolikor se uradne osebe ne uskladijo, vsaka doda svoje mnenje in ga podpiše. Delegat je dolžan v roku 24 ur po odigrani tekmi oddati vsa poročila v sistem Regista in poslati kopijo prve strani zapisnika na elektronski naslov MNZ Celje. Delegati iz prvega odstavka tega člena morajo spoštovati Pravilnik o delegatski službi v MNZ Celje, ki ga je sprejel IO MNZ Celje. Odrejeni delegat je predstavnik organizatorja tekmovanja, v njegovi pristojnosti pa je celovit nadzor organizacije in poteka tekme. Vodja tekmovanja lahko na katerokoli tekmo v vseh starostnih kategorijah odredi posebnega opazovalca (letečega delegata), če smatra, da je to potrebno oziroma Ver.:

11 je podan sum, da bi se na taki tekmi dogodile določene nepravilnosti s strani klubov, delegatov ali sodnikov. Posebnega opazovalca vodja tekmovanja imenuje tudi na predlog enega od klubov, ki igra tekmo. V tem primeru stroške posebnega opazovalca krije klub, ki je predlagal imenovanje. Tako odrejeni opazovalec iz predhodnega odstavka je dolžan v roku 48 ur po odigrani tekmi na posebnem obrazcu poročati vodji tekmovanja o svojih ugotovitvah. V primeru, da na tekmo ni odrejenega službujočega delegata, mora dolžnost delegata opraviti glavni sodnik tekme. Za dodatna dela na tekmi in za dodatna dela in stroške na domu, glavnemu sodniku pripada 40% delegatske takse. 30. člen Delegati so funkcionarji MNZ Celje. Delegate na tekme delegira vodja tekmovanja. 31. člen Organizator tekme z delegatom tekme podpiše ustrezen dokument za plačilo opravljenega delegatskega dela. Delegatske storitve se obračunajo skladno s cenikom MNZ Celje in poravnajo v roku, ki ga s sklepom določi IO MNZ Celje. V. OPRAVLJANJE SODNIŠKIH DOLŽNOSTI 32. člen V tekmovanjih MNZ Celje člani, veterani, mladina (U19), kadeti (U17), starejši dečki (U15) in mlajši dečki (U13) tekme sodijo sodniki, ki so člani ZNSS. Listo sodnikov oblikuje MDNS Celje. 33. člen V kolikor organizator tekme ne zagotovi pogojev za normalno igranje tekme, je sodnik ne začne oz. jo prekine. Organizator se preda v postopek disciplinskemu sodniku. 34. člen Sodnik tekme ne začne oz. jo prekine v skladu s pooblastili, ki jih ima. Odgovorni za prekinitev se predajo v obravnavo disciplinskemu sodniku MNZ Celje. Dogodke ob prekinitvi opišejo sodniki, predstavniki klubov in delegat na tekmah, kjer je delegiran. Odgovorna oseba oz. klub odgovarja za prekinitev oz. kršitev disciplinskega pravilnika NZS (MNZ Celje, predpisov MNZ Celje in NZS). 35. člen Organizator tekme s sodniki tekme podpiše ustrezen dokument za plačilo opravljenega sodniškega dela. Sodniške storitve se obračunajo skladno s cenikom Ver.:

12 MNZ Celje, ki ga potrdi IO MNZ Celje na predlog MDNS Celje in poravnajo v roku, ki ga s sklepom določi IO MNZ Celje. VI. TRENERJI 36. člen Trenersko dolžnost lahko opravljajo: - na tekmah članov - trenerji z veljavno licenco B ali višjo, - na tekmah ostalih starostnih kategorij - trenerji z veljavno licenco "C" ali višjo. Vsi trenerji morajo biti člani DNT. Prisotnost trenerja na tekmah veteranov ni obvezna. DNT pred pričetkom prvenstva pripravi seznam trenerjev in klubov v katerih delujejo. Vsako spremembo oz. zamenjavo trenerja je klub dolžan takoj, oziroma še pred prvo tekmo, ki jo vodi novi trener javiti Vodstvu tekmovanja. Trener v tekmovalnem letu lahko vodi največ dve ekipi, glede na predpise ZNTS. 37. člen Le ena oseba istočasno ima pravico dajati taktična navodila iz tehničnega prostora. Trener in druge uradne osebe se morajo zadrževati v mejah tehničnega prostora, razen v posebnih okoliščinah, na primer, ko zdravnik in maser z dovoljenjem sodnika vstopita na igrišče, da bi ocenila stanje poškodovanega igralca. Trener in druge uradne osebe v tehničnem prostoru se morajo vesti na odgovoren način. VII. PRITOŽBENI POSTOPEK 38. člen Prvostopenjski in drugostopenjski organ mora o vloženi pritožbi v nujnih primerih, kadar to zahteva regularnost prvenstva namesto v roku 15 dni, odločiti najkasneje v roku 8 dni. Roki iz prejšnjega odstavka tega člena ne veljajo za primere, ko je odločitev o pritožbi odvisna od predhodne odločitve drugega organa. 39. člen Pritožbeno takso v višini 200 je potrebno vplačati na transakcijski račun Medobčinske nogometne zveze Celje. Kopija potrdila o plačilu mora biti priložena k pritožbi. Pritožbena taksa mora biti vplačana v roku, ki velja za vložitev pritožbe. 40. člen V primeru ugodne rešitve se pritožniku vplačana taksa vrne v celoti, stroški postopka v višini pritožbene takse pa se zaračunajo strani, ki je postopek izgubila. Ver.:

13 VIII. UGOTAVLJANJE REZULTATOV TEKEM IN UVRSTITVE EKIP 41. člen Na tekmi zmaga tista ekipa, ki doseže več golov. V primeru, da sta obe ekipi dosegli enako število golov ali pa nista dali nobenega, je rezultat neodločen. V tekmovanju, ki poteka po točkovnem sistemu, dobi zmagovalec tekme tri točke, v primeru neodločenega rezultata pa vsaka ekipa po eno točko. Uvrstitev se določa po številu osvojenih točk tako, da več točk pomeni boljšo uvrstitev. Če dve ali več ekip osvoji enako število točk in je potrebno razvrstitev odrediti zaradi ugotovitve: - katera ekipa je prvak, - katera ekipa izpada iz lige, - kakšna je razvrstitev ekip pred končnico prvenstva, - ostale končne razvrstitve na lestvici, se njihova mesta na lestvici odredijo na osnovi naslednjih zaporednih kriterijev: - število točk iz medsebojnih srečanj, - razlike med danimi in prejetimi goli v medsebojnih srečanjih, - števila doseženih zadetkov v gosteh v medsebojnih srečanjih, - gol razlike z vseh tekem, - števila danih zadetkov na vseh tekmah, - števila zadetkov v gosteh na vseh tekmah, - fair play uvrstitve ekip, - žreb. 42. člen Moštvo, ki v ligi članov osvoji prvo mesto, postane prvak MNZ Celje in si pridobi pravico do nastopa v kvalifikacijah za 3. SNL vzhod v kolikor izpolnjuje pogoje te lige. 43. člen Moštvo, ki osvoji prvo mesto v mladinski ligi, postane prvak MNZ Celje. Najbolje uvrščena ekipa v skupnem seštevku točk mladinske in kadetske ekipe, si pridobi pravico do sodelovanja v kvalifikacijah za popolnitev 2. SKL/2. SML Vzhod, v kolikor izpolnjuje pogoje te lige. V kvalifikacijah igrata obe ekipi (mladinska in kadetska). Če se najbolje uvrščena ekipa odreče pravici sodelovanja v kvalifikacijah za popolnitev 2. SKL/2. SML Vzhod, se vanj uvrsti prvo naslednje na lestvici uvrščeno moštvo v skupnem seštevku. 44. člen Moštvo, ki osvoji prvo mesto v 1. ligi starejših dečkov, postane prvak MNZ Celje in si pridobi pravico do sodelovanja v tekmovanju za popolnitev lige U15 vzhod, v kolikor izpolnjuje pogoje te lige. Če se prvak odreče pravici sodelovanja v kvalifikacijah za popolnitev lige U15 vzhod, se sodelovanje v kvalifikacijah ponudi naslednje uvrščeni ekipi, vendar največ do vključno 2. mesta. Iz 1. lige (1. LSD) izpade ekipa uvrščena na zadnje mesto. Ver.:

14 Moštvo, ki osvoji prvo mesto v 2. ligi starejših dečkov, se uvrsti v 1. ligo (1. LSD). 45. člen Prvouvrščeno moštvo v 2. ligi mlajših dečkov (2. LMD) se uvrsti v 1. ligo mlajših dečkov (1. LMD). V kolikor je tekmovanje organizirano tako, da je 2. LMD razdeljena na več skupin, se v 1. LMD uvrstijo prvouvrščena moštva vsake skupine. Iz 1. LMD izpade zadnje uvrščeno moštvo, oziroma v primeru, da je tekmovanje organizirano tako, da je 2. LMD razdeljena na več skupin, toliko moštev kot je skupin v 2. LMD. Moštvo, ki osvoji prvo mesto v ligi najvišjega ranga mlajših dečkov, postane prvak MNZ Celje. IX. PRIZNANJA ZA DOSEŽENE USPEHE IN FAIR PLAY 46. člen Prvouvrščenemo moštvo v Fair Play tekmovanju prejme 6 žog in priznanje, drugouvrščeno 4 žoge in tretjeuvrščeno 2 žogi. X. DISCIPLINSKE KAZNI 47. člen Disciplinske kazni za prekrške ekip so sledeče: neprihod na tekmo: člani 300 neprihod na tekmo: mladina 200 neprihod na tekmo: kadeti 200 neprihod na tekmo: st. dečki 100 neprihod na tekmo: ml. dečki 100 neprihod na tekmo: ml. in st. cicibani 100 manj kot 11 igralcev začne prvenstveno srečanje: prvič 30, vsaka naslednja ponovitev se kazen poveča za 15 pet javnih opominov na eni tekmi: 50, vsak naslednji prejeti karton 10 nastop igralca ali ekipe pod kaznijo: 200, vsaka ponovitev se kazen poveča za 50 nastop ekipe brez trenerja ali vodenje ekipe brez veljavne licence : 100 ob ponovni kršitvi se kazen poveča za 30 % nastop igralca pod drugim imenom: 200 vsak prejeti javni opomin ali izključitev v ligi se sankcionira z 2 in se obračuna po koncu tekmovalne sezone prekinitev tekme 250 neupoštevanje določb 14. člena tega pravilnika 50 odstop ekipe od tekmovanja pred ali med tekmovalnim letom kazen v višini dvakratne kotizacije, (mlajši cicibani 120 ) neoddan zapisnik v sistem Regista, ali neposlan prvi list zapisnika ali poročilo o odigranem turnirju po elektronski pošti 50 slaba organizacija tekme najmanj 100 Ver.:

15 48. člen Moštva vseh kategorij, ki so kriva za prekinitev tekme, neopravičeno ne odigrajo tekme in nastopajo z igralci, ki nimajo pravice nastopa na posamezni tekmi, se poleg tekmovalnih sankcij kaznujejo z odvzemom najmanj ene (1) točke. Moštvom, ki so nastopila z igralcem pod drugim imenom se odvzame tri (3) točke, drugič šest (6) točk in tretjič devet (9) točk in četrtič izključitev iz tekmovanja. XI. PREHODNE IN KONČNE DOLOČBE 49. člen Proti klubu, za katerega se ugotovi, da ne izpolnjuje določb po aktih NZS in MNZ Celje, se disciplinsko ukrepa. 50. člen Za vse, kar ni predvideno s temi propozicijami, veljajo ustrezna določila tekmovalnega pravilnika NZS ter drugi predpisi in tolmačenja, ki jih sprejme ali izda IO MNZ Celje in ostalih pravilnikov NZS 51. člen Če člansko moštvo med tekmovalnim letom ne izpolnjuje več zahtev iz 4. člena Pravilnika o minimalnih pogojih se kaznuje z odvzemom 1-6 točk glede na število odigranih tekem. XII. OBVEŠČANJE 52. člen Vodstvo tekmovanja obvešča klube, igralce in funkcionarje preko objav na uradni spletni strani MNZ Celje. Odgovorni v klubih, igralci in funkcionarji so dolžni spremljati objave na uradni spletni strani MNZ Celje. Z dnem objave na uradni spletni strani MNZ Celje, se smatra, da je posamezen sklep klubom, igralcem in funkcionarjem vročen in s tem dnem začno teči roki. Za vse, kar ni predvideno s temi propozicijami, veljajo TP NZS. Predsednik MNZ Celje Vlado Močnik, l.r. Ver.:

16 PROPOZICIJE TEKMOVANJA MLAJŠIH DEČKOV V TL 2020/ člen Tekmovanje ml. dečkov oblikuje IO MNZ Celje s sklepom, ki je del teh propozicij na podlagi razpisa za tekmovanja v ligah MNZ za tekoče tekmovalno leto. 2. člen Tekme se igrajo na zmanjšanem nogometnem igrišču širine 50m in dolžine 60-72m. Igrišče mora biti začrtano ali kako drugače označeno (s klobučki). Velikost vratarjevega prostora je 25 m x 10 m. Velikost nogometnih vrat je 5m x 2m. Organizator tekme je dolžan poskrbeti za varno namestitev nogometnih vrat. 3. člen Tekme v kategoriji mlajših dečkov U13 se igrajo z žogo velikosti št člen Igralni čas tekme je 2 x trideset (30) minut. Odmor med polčasoma traja pet (5) minut. Po koncu 1. polčasa ekipi zamenjata strani in napadata na nasprotna druga vrata. 5. člen Število prijavljenih igralcev enega moštva za vsako tekmo je največ osemnajst igralcev in najmanj devet igralcev, igra pa jih devet, od katerih je eden vratar. V igro morajo na vsaki tekmi vstopiti vsi prijavljeni igralci. Kršitev tega določila se smatra kot nastop z igralcem, ki ni imel pravice nastopa. Vsako moštvo mora imeti na igrišču ob začetku tekme devet igralcev. V kolikor ostane med tekmo na igrišču le šest igralcev, se tekma prekine. 6. člen Menjave igralcev so brez omejitev, kar pomeni, da isti igralec lahko večkrat vstopi v igro (t.i. leteče menjave). Menjave se vršijo na sredini igrišča ob prekinitvi igre z najavo sodniku. Najprej mora zapustiti igrišče igralec, ki odhaja iz igre, nato lahko v igro vstopi nov igralec. 7. člen Na tekmah mlajših dečkov lahko v skladu z določili veljavnega Tekmovalnega pravilnika NZS (TP NZS) nastopijo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od deset (10) let in vso tekmovalno leto tudi igralci, ki napolnijo dvanajst (12) let v koledarskem letu v katerem se je tekmovalno leto pričelo. Pravico nastopa v tej kategoriji pa imajo tudi igralke, ki na dan tekme niso mlajše od deset (10) let in vso tekmovalno leto tudi igralke, ki napolnijo trinajst (13) let v koledarskem letu v katerem se je tekmovalno leto pričelo. Ver.:

17 8. člen Na tekmah mlajših dečkov lahko nastopijo le registrirani igralci z veljavnimi športnimi izkaznicami, ki ustrezajo identiteti igralca. Ugotavljanje identitete se opravi skladno z določili TP NZS. 9. člen Igralcem je dovoljeno igrati v nogometnih čevljih s plastičnimi ali gumijastimi podplati. Igralci istega moštva morajo biti enotno oblečeni (izjema je le vratar). 10. člen Na tekme so imenovani usposobljeni sodniki. Vsako tekmo nadzoruje en sodnik, ki ima na tekmi tudi vlogo delegata. 11. člen Trenerji morajo imeti za vodenje ekipe ustrezno licenco ZNTS, izdano na podlagi Pravilnika ZNTS o podeljevanju licenc. Zahtevana licenca za vodenje ekip v ligi mlajših dečkov je licenca C. Trener se lahko giblje ob vzdolžni črti na svoji polovici igrišča. Rezervni igralci in spremljevalci moštva (polnoletna oseba) morajo sedeti na rezervni klopi izven igrišča. 12. člen Pred začetkom in ob koncu tekme se morajo igralci obeh moštev pozdraviti in rokovati na sredini igrišča, trenerja in sodnik pa ob igrišču. 13. člen Udarec od vrat se izvaja z nogo s poljubno izbranega mesta znotraj kazenskega prostora. Pri udarcu od vrat in vratarjevemu vmetavanju žoge v igro z roko ali z nogo iz kazenskega prostora, žoga ne sme po zraku preiti sredine igrišča brez predhodnega dotika igralca ali brez predhodnega dotika igrišča braneče igralne polovice. Pri kršitvi tega pravila sodnik dosodi indirektni strel na kraju, kjer je žoga preletela sredinsko črto. Udarec iz kota se izvaja na stičišču prečne in vzdolžne črte. Vmetavanje iz avta se izvaja z roko v skladu s Pravili nogometne igre. Kazenski udarec se izvaja z razdalje devet metrov od vrat. Pri direktnem prostem udarcu morajo biti igralci branečega moštva oddaljeni od žoge najmanj sedem metrov. Pravilo nedovoljenega položaja se ne upošteva. 14. člen Poleg Pravil nogometne igre in zgoraj navedenih določil, se skladno upoštevajo tudi vsi ostali pravilniki in predpisi MNZ Celje in NZS. Ver.:

18 Ver.:

19 Ver.:

20 PROPOZICIJE TEKMOVANJA STAREJŠIH CICIBANOV U11 V TL 2020/2021 (smiselno se uporabljajo tudi za tekmovanje U10) 1. člen Pravico nastopa za starejše cicibane U11 imajo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od osem (8) let in vso tekmovalno leto tudi igralci, ki napolnijo deset (10) let v koledarskem letu, v katerem se je tekmovalno leto pričelo. Pravico nastopa v tej kategoriji pa imajo tudi igralke, ki na dan tekme niso mlajše od osem (8) let in vso tekmovalno leto tudi igralke, ki napolnijo enajst (11) let v koledarskem letu v katerem se je tekmovalno leto pričelo. Igralcu, ki ne izpolnjuje starostnih pogojev se ne dovoli nastopiti. 2. člen Igra se na polovici nogometnega igrišča za veliki nogomet. Igrišče mora biti začrtano ali pa kako drugače označeno (stožci). Velikost nogometnih vrat je 5 x 2 metra. 3. člen Število prijavljenih igralcev je največ 11, igra pa se s 6+1 igralci. Število menjav je neomejeno. V igro morajo na vsaki tekmi vstopiti vsi prijavljeni igralci. 4. člen Igralni čas je 2 x 20 minut s 5 minutnim odmorom. 5. člen Tekme se igrajo z žogo št. 5. Na tekmah ni sodnikov. V situacijah, kjer se pojavijo kršitve pravil, vlogo sodnika prevzameta oba trenerja. 6. člen Igralcem je dovoljeno igrati v športnih copatih ali v nogometnih čevljih z gumijastimi ali plastičnimi podplati. 7. člen V igri ni nedovoljenega položaja, out se izvaja z roko, oddaljenost od žoge ob prekinitvi pa je 5 metrov. Ostala pravila veljajo enako kot pri velikem nogometu. 8. člen Pravico nastopa imajo le registrirani igralci z veljavno športno izkaznico, ki ustreza identiteti igralca. Na tekmah morajo predstavniki ekip obvezno predložiti športne izkaznice. V kolikor športna izkaznica ni predložena, igralec na tekmi ne more nastopiti. Ver.:

21 9. člen Sistem tekmovanja določi IO MNZ Celje na predlog vodje tekmovanja na podlagi prijav klubov. 10. člen Domačin mora v skladu z osnovnim tekmovalnim pravilnikom poslati zapisnik v elektronski obliki takoj po končani tekmi, po redni pošti pa še zapisnik prvi delovni dan. 11. člen Ostala določila veljajo po TPr MNZ Celje za veliki nogomet. 12. člen Za vse, kar ni predvideno s temi propozicijami, velja TP NZS. Ver.:

22 PROPOZICIJE TEKMOVANJA MLAJŠIH CICIBANOV U9 V TL 2020/2021 (smiselno se uporabljajo tudi za tekmovanje U7) 1. člen Pravico nastopa za mlajše cicibane U11 imajo igralci, ki na dan tekme niso mlajši od šest (6) let in vso tekmovalno leto tudi igralci, ki napolnijo osem (8) let v koledarskem letu, v katerem se je tekmovalno leto pričelo. Pravico nastopa v tej kategoriji pa imajo tudi igralke, ki na dan tekme niso mlajše od šest (6) let in vso tekmovalno leto tudi igralke, ki napolnijo devet (9) let v koledarskem letu v katerem se je tekmovalno leto pričelo. Igralcu, ki ne izpolnjuje starostnih pogojev se ne dovoli nastopiti. 2. člen Tekme se igrajo na zmanjšanem nogometnem igrišču(glej skico). Igrišče mora biti začrtano ali kako drugače označeno (s klobučki). Velikost nogometnih vrat je 2 m x 1m. Organizator tekme je dolžan poskrbeti za varno namestitev nogometnih vrat. 3. člen Tekme v kategoriji mlajših cicibanov U9 se igrajo z žogo velikosti št člen Igra 4:4 poteka na majhnem igrišču velikosti 26 m x 18 m. V igri sodelujejo vsi štirje igralci, vratarja ni. 5. člen Igranje tekem za kategorijo U9 je organizirano v obliki turnirja štirih (4) moštev. Izjemoma je lahko na turnirju prisotno tudi več ali manj moštev. Turnir se izvede tako, da vsako moštvo odigra 3 tekme. Vsako moštvo igra tekme hkrati na dveh (2) igriščih, to pomeni, da se tekme igrajo hkrati na štirih (4) igriščih. V ligah kjer ekipe nastopajo samo z enim moštvom se igrajo tekme hkrati na dveh (2) igriščih. 6. člen Skupni igralni čas je šestdeset (60) minut. Igralni čas posamezne tekme je dvajset (20) minut. Odmor med posameznimi tekmami traja pet (5) minut. 7. člen Maksimalno število prijavljenih igralcev enega moštva ni omejeno, se pa določa spodnje minimalno število igralcev in sicer osem (8) oziroma štiri (4) v ligah s po enim moštvom. Ver.:

23 8. člen Menjave igralcev so leteče. Število dovoljenih menjav med igro je neomejeno. V igro morajo na vsaki posamezni tekmi vstopiti vsi igralci. 9. člen Igralcem je dovoljeno igrati v nogometnih čevljih s plastičnimi ali gumijastimi podplati ali v športnih copatih. Igralci istega moštva morajo biti enotno oblečeni. 10. člen Na tekmah ni sodnikov. V situacijah, kjer pa se pojavijo kršitve nogometnih pravil, vlogo sodnika prevzameta oba trenerja, ki hkrati na ta način tudi izobražujeta igralce. 11. člen Pred začetkom in ob koncu tekme se morajo igralci in trenerja obeh moštev pozdraviti in rokovati na sredini igrišča. Vsi trenerji so dolžni igralce navajati na igranje nogometa v skladu z 10 zlatimi pravili Fair playa. 12. člen Začetni udarec se izvaja na sredini igrišča. Udarec iz kota se izvaja na stičišču prečne in vzdolžne črte. Avt se izvaja z nogo na mestu,kjer je žoga s celim obsegom prešla vzdolžno črto. Udarec od vrat se izvaja izpred malih vrat in sicer tako, da izvajalec poda žogo soigralcu z nogo ali sam prične z vodenjem žoge v polje. Ker v igri ni vratarjev, se ne sme izvajati gol avta z roko. Pri direktnem prostem udarcu morajo biti igralci branečega moštva oddaljeni od žoge najmanj tri (3) metre. Po prejetem zadetku se igra nadaljuje izpred vrat z vodenjem žoge ali s podajo. Zadetek dosežen direktno iz avta ni veljaven, če se po udarcu nihče od igralcev obeh ekip ni dotaknil žoge. Pravilo nedovoljenega položaja se ne upošteva. 13. člen Pravico nastopa imajo le registrirani igralci z veljavno športno izkaznico, ki ustreza identiteti igralca. Na tekmah morajo predstavniki ekip obvezno predložiti športne izkaznice. V kolikor športna izkaznica ni predložena, igralec ne more nastopiti.ž 14. člen Sistem tekmovanja določi IO MNZ Celje na predlog vodje tekmovanja in na podlagi prijav klubov. 15. člen Domačin mora takoj po končani tekmi v elektronski obliki poslati poročilo o izvedenem turnirju. Original poročila pa tudi po redni pošti prvi naslednji delovni dan. Ver.:

24 Ver.:

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA MNZ STAREJŠI DEČKI U15

Prikaži več

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc Pravilnik NZS za futsal V1.0; Na podlagi 27. in 33. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije je Odbor za nujne zadeve na seji dne 29.08.2011 sprejel 2 PRAVILNIK NOGOMETNE ZVEZE SLOVENIJE ZA FUTSAL I. SPLOŠNE

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA ZA POKAL MNZ (ČLANI IN

Prikaži več

Navodila_1819_Regions' Cup

Navodila_1819_Regions' Cup NZS STANDARD Št. / ozn. : NAV_1819_RC Verzija: V1.0 Zadeva: NAVODILA ZA KVALIFIKACIJSKO TEKMOVANJE REPREZENTANC MNZ ZA 11. UEFA POKAL REGIJ 2018/2019 1. ORGANIZACIJA ŠPORTNE PRIREDITVE 1.1. Splošno Nogometne

Prikaži več

Microsoft Word - navodila1SMLSKLjesen 09.doc

Microsoft Word - navodila1SMLSKLjesen 09.doc NAVODILA - OPOZORILA za 1. SML in 1. SKL JESEN TL 2009/2010 Klubom, ki so lastniki prostorov (igrišč) ali imajo sklenjeno pisno pogodbo z lastnikom o uporabi in ob upoštevanju še drugega pogoja, da imajo

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na Zadeva: Ljubljana, 6. 3. 2018 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na Zadeva: Ljubljana, 4. 3. 2019 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Po 6

Po 6 Po 21 členu Statuta Zveze nogometnih trenerjev Slovenije je Skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije na zasedanju dne 31. marca 2014 sprejela Disciplinski pravilnik Zveze nogometnih trenerjev Slovenije

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami s PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2019 tekmovanje mladih (kategorije rojenih leta 2002, 2004 in 2006) 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva

Prikaži več

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. SNL V 1.0; 16.08.2017 Na podlagi določil Statuta NZS

Prikaži več

Microsoft Word - Osnutek zapisnika 7. seje IO MNZ Maribor.doc

Microsoft Word - Osnutek zapisnika 7. seje IO MNZ Maribor.doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99-90 fax: 02/250-99-91 02/250-99-99 fax: 02/250-99-98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa

PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa PROPOZICIJE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ROKOMETU NA MIVKI 2017 1. člen S temi propozicijami se določa način tekmovanja v okviru državnega prvenstva rokometa na mivki za leto 2017. Na turnirjih prejmejo prve

Prikaži več

1

1 ROKOMET IGRIŠČE Igrišče je pravokotnik, dolg 40m in širok 20m. Sestavljen je iz dveh enakih polj za igro in dveh vratarjevih prostorov. Daljši stranici se imenujeta vzdolžne črte, krajše pa prečne črte

Prikaži več

Microsoft Word - Razpored tekmovanja 11. memoriala 2013-U13

Microsoft Word - Razpored tekmovanja 11.  memoriala 2013-U13 MEDNARODNI DVORANSKI NOGOMETNI TURNIR 11. MEMORIAL DANILA GOSTENČNIKA RAZPORED TEKMOVANJA U - 13 Dravograd-Dvorana Špic D, 07. DECEMBER 2013 Igralni dan SOBOTA, 07. DECEMBRA 2013 U - 13(2001 in mlajši)

Prikaži več

PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/ člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pra

PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/ člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pra PRAVILA TEKMOVANJA V ODBOJKI za člane in članice v državnih ligah v tekmovalni sezoni 2019/2020 1. člen OT OZS vodijo tekmovanje na osnovi Uradnih pravil odbojkarske igre (FIVB), Pravilnika o tekmovanju

Prikaži več

POKAL YUGO 2011

POKAL YUGO 2011 AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2018 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a 5263 Dobravlje

Prikaži več

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE YUGO POKAL 2015 DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2015 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a

Prikaži več

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc

Microsoft Word - Propozicije za ligo doc PROPOZICIJE ZA EKIPNA ČLANSKA LIGAŠKA TEKMOVANJA OZ. EKIPNO ČLANSKO DRŽAVNO PRVENSTVO KEGLJAŠKE ZVEZE SLOVENIJE V SEZONI 2012/2013 1. člen Vsa ekipna ligaška tekmovanja bodo v sezoni 2012/2013 potekala

Prikaži več

5

5 PRAVILNIK EKIPNIH REKREATIVNIH TENIŠKIH LIG 1.0. SPLOŠNO Ta pravila določajo način igranja rekreativnih teniških lig GERTL Gorenjske ekipne rekreativne teniške lige (v nadaljnjem besedilu GERTL). Podroben

Prikaži več

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne 20. februarja 2018 sprejel dopolnjeni PRAVILNIK O LICENCAH I. Splošno 1. člen Ta pravilnik podrobneje določa vrste licenc,

Prikaži več

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se

RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski se RAZPIS ZA ORGANIZATORJE TEKMOVANJ TZS NOVEMBER 2015/APRIL 2016 Teniška zveza Slovenije objavlja razpis za organizatorje teniških tekmovanj v zimski sezoni 2015/2016. V ta namen vam pošiljamo gradivo, ki

Prikaži več

ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE

ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE ATLETSKA ZVEZA SLOVENIJE Letališka cesta 33c, Ljubljana Upravni odbor AZS je na svoji 23. korespondenčni seji dne, 9. marca 2019, v skladu z 28. členom Statuta AZS sprejel PRAVILNIK O REGISTRACIJI IN PRESTOPIH

Prikaži več

Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v ko

Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v ko Pravila škofjeloške poletne teniške lige 2019 Splošno o ligi pravica nastopa, formiranje skupin, igrišča in uradna žoga 1. Pravico igranja imajo (v kolikor tekmovalna komisija na podlagi prijav ne odloči

Prikaži več

(Microsoft Word - SODNI\212KA NAVODILA ZA TEKMOVALNO SEZONO docx)

(Microsoft Word - SODNI\212KA NAVODILA ZA TEKMOVALNO SEZONO docx) SODNIŠKA NAVODILA ZA TEKMOVALNO SEZONO 2016/2017 Na podlagi sodniških navodil in sklepa Predsedstva KZS, Sodniška komisija KZS izdaja sodnikom navodila o načinu dela na ekipnih in drugih tekmovanjih KZS

Prikaži več

Microsoft Word _KOŀARKA_Oŀ_mlajši

Microsoft Word _KOÅ€ARKA_OÅ€_mlajÅ¡i Košarka za učence in učenke, letnik 2005 in mlajši Datum in kraj tekmovanja Šolska tekmovanja: od oktobra 2017 do maja 2018. Občinska tekmovanja: od decembra 2017 do februarja 2018. Področna tekmovanja:

Prikaži več

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA SKRAJŠANI DISCIPLINSKI PRAVILNIK KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE ZA PARKL 1. LIGA PARKL 2. LIGA PARKL DISCIPLINSKI PRAVILNIK 1 1. SPLOŠNE DOLOČBE 3 2. DISCIPLINSKI

Prikaži več

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev Na podlagi 10., 11., 13. in 28. člena Statuta Judo zveze Slovenije je Izvršilni odbor Judo zveze Slovenije (IO) na svoji 22. redni seji, 14. 4. 2016 sprejel: P R A V I L N I K o registraciji članic Judo

Prikaži več

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška 25 1000 LJUBLJANA Slovenija DRŽAVNO PRVENSTVO MLADINCEV U-18 v sezoni 2016/17 V tekmovanju za DP mladincev nastopajo naslednja moštva: 1. Hk Triglav Kranj 2. Hk Olimpija

Prikaži več

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne 22. 12. 2011 sklenili Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez, ministrstvo, pristojno

Prikaži več

Microsoft Word - HZS - Registracijski pravilnik (1).docx

Microsoft Word - HZS - Registracijski pravilnik (1).docx Predsedstvo Hokejske zveze Slovenije (v nadaljevanju: Predsedstvo) je na svoji 150. seji, dne 27.2.2017, v posledici sprejema novega Pravilnika o tekmovanju hokeja na ledu Hokejske zveze Slovenije, sprejelo

Prikaži več

Microsoft Word - Sklepi DS doc

Microsoft Word - Sklepi DS doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99 90 fax: 02/250 99 91 02/250-99 99 fax: 02/250 99 98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI

RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI RC MNZ - kategorija U12 in U13 TRENING 3-4 SKLOP: Igra 1:1 USMERITEV TRENINGA: CILJ: Igra 1:1 v napadu Utrjevanje uspešnosti igre 1:1 v napadu UVODNI DEL (20 minut) 1. NAVAJANJE NA ŽOGO (12 minut) S klobučki

Prikaži več

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom

KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom KLUBOM ČLANOM KZS Ljubljana, 10. 7. 2018 NAVODILA REGISTRACIJSKE KOMISIJE O PRESTOPIH IGRALCEV Registracijski pravilnik je zaradi uskladitve z Zakonom o športu in opravljenih pogovorih v okviru Direktorata

Prikaži več

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info:

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: http://www.vknautilus.si http://regate.veslanje.si 1. VABILO:

Prikaži več

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11 ŠPORTNA ZVEZA OBČINE GORIŠNICA GORIŠNICA 83 2272 GORIŠNICA gor.sport@gmail.com Na podlagi 5., 6., 9., 15., 18. in 29. člena statuta Športne zveze občine Gorišnica so predstavniki društev in klubov na 7.

Prikaži več

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA

PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA 1 PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA 1. LIGA PARKL 2. LIGA PARKL PTUJSKA AMATERSKA REGIONALNA KOŠARKARSKA LIGA 2 1. TEMELJNE DOLOČBE.3 1.1 Splošna

Prikaži več

Microsoft Word - Sklepi DS doc

Microsoft Word - Sklepi DS doc MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA MARIBOR Ulica Vita Kraigherja 008, 2000 Maribor Tel: 02/250-99 90 fax: 02/250 99 91 02/250-99 99 fax: 02/250 99 98 e-mail: mnzm-mb@siol.net, mnzm-3snl@siol.net, info@mnzveza-mb.si

Prikaži več

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja:

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: sobota, 7. september 2019 ob 15.30 uri, nedelja, 8.

Prikaži več

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL čl

HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL čl HOKEJSKA ZVEZA SLOVENIJE Celovška 25 1000 LJUBLJANA Slovenija INTERNATIONAL HOCKEY LEAGUE 2019/20 MEDNARODNA HOKEJSKA LIGA 2019/20 V tekmovanju IHL članov bodo nastopala moštva naslednjih klubov: 1. SKHL

Prikaži več

Na podlagi 24. člena Statuta Judo zveze Slovenije (v nadaljevanju JZS) je zbor članic JZS na seji dne sprejel DISCIPLINSKI PRAVILNIK JUDO

Na podlagi 24. člena Statuta Judo zveze Slovenije (v nadaljevanju JZS) je zbor članic JZS na seji dne sprejel DISCIPLINSKI PRAVILNIK JUDO Na podlagi 24. člena Statuta Judo zveze Slovenije (v nadaljevanju JZS) je zbor članic JZS na seji dne 26. 3. 2019 sprejel DISCIPLINSKI PRAVILNIK JUDO ZVEZE SLOVENIJE SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Ta pravilnik

Prikaži več

Okrožnica 40/12 Ljubljana, Št.: 40/12 Ozn.: GP EČ/AZ Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS 2012/2013 Spoštovani, obveščamo vas,

Okrožnica 40/12 Ljubljana, Št.: 40/12 Ozn.: GP EČ/AZ Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS 2012/2013 Spoštovani, obveščamo vas, Okrožnica 4/ Ljubljana,.. Št.: 4/ Ozn.: GP Č/Z Zadeva: Spremembe koledarja futsal tekmovanj NZS / Spoštovani, obveščamo vas, da je Izvršni odbor NZS zaradi sprememb sistema kvalifikacijskega tekmovanja

Prikaži več

PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju i

PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju i PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju in licenciranju strokovnih kadrov Odbojkarske zveze

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Napovedovalec: Vodja tajništva: Vodja tehnične službe: Vodja prijavnice: Meritve

Prikaži več

Pravila o tekmovanjih –

Pravila o tekmovanjih – IZVRŠNI ODBOR BALINARSKE ZVEZE SLOVENIJE Pravila o tekmovanjih Ljubljana, 21.03.2016 1 Na osnovi določil 52. člena Statuta Balinarske zveze Slovenije je Izvršni odbor BZS na svoji seji dne, 21. marca 2016

Prikaži več

Microsoft Word - odlok AZIL.doc

Microsoft Word - odlok AZIL.doc Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Na podlagi 17. člena Statuta Občine Miren-Kostanjevica (Uradni list RS št. 112/2007) in na podlagi 27. člena Zakona o zaščiti živali (Uradni list RS, št. 98/99,

Prikaži več

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM:

NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: GSM: NADALJEVALNI BILTEN DRŽAVNEGA PRVENSTEV ZA DEKLETA U13 1. SKL SEZONA 2018 2019 komisar tekmovanj Gorazd TRONTELJ telefon: 01 520 10 15 GSM: 031 878 805 e-mail: gorazd.trontelj@kzs.si 1. DEKLETA U13 1.

Prikaži več

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi Športno društvo TABLA Bresterniška graba 9 2354 Bresternica tel 041 655 561 e-mail : boris.majer@kzs.si BILTEN št. 01 STAREJŠI UČENCI I N UČENKE PRVENSTVA OSNOVNIH ŠOL ŠOLSKO LETO 2014/2015 Maribor,18.11.2014

Prikaži več

Microsoft Word - pravil.doc

Microsoft Word - pravil.doc S P L O Š N I Š P O R T N I P R A V I L N I K December 2000 Prične veljati 21. december 2000 Športna komisija pri LZS Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana Tel: 01 422 3333 - Fax: 01 422 3330 - email : lzs@guest.arnes.si

Prikaži več

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne 23. 08. 2014 sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KOMISIJE INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE

Prikaži več

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc ORGANIZIRA XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA POKROVITELJ TRIJE KRALJI, 3. 3. 2017 XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA pod pokroviteljem TENZOR d. o. o., Mariborska cesta 13, 2250 PTUJ in organizatorjem SMUČARSKI

Prikaži več

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DOLOČBE 1. člen Ta navodila urejajo prilagajanje študijskih

Prikaži več

Microsoft Word - tp streljanju.doc

Microsoft Word - tp streljanju.doc Štev: PJ/JO-112-19.02/15 Na podlagi 32. člena Splošnega pravilnika za izvedbo tekmovanj v Zvezi za šport invalidov Slovenije-Paraolimpijskem komiteju (v nadaljnjem besedilu ZŠIS-POK) je Komisija za tekmovalni

Prikaži več

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc

Microsoft Word - Razpisna dokumentacija doc Razpisna dokumentacija JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DEJAVNOSTI DRUŠTEV V KRAJEVNI SKUPNOSTI MESTA KRŠKO ZA LETO 2016 VSEBINA: I. Vsebina javnega razpisa II. Obrazec za prijavo III. Vzorec pogodbe Številka:

Prikaži več

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5,

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, 2241 Spodnji Duplek) Prijave tekmovalcev: od 8. do

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

POVOD

POVOD RAZPIS 21. VAŠKA OLIMPIJADA OBČINE GORIŠNICA Športna zveza občine Gorišnica prireja 21. vaško olimpijado, ki bo v soboto, 13. julija 2019 s pričetkom ob 8.30 uri v Športnem parku Gorišnica TEKMOVANJA Tekmovanja

Prikaži več

Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce Trzin Šolsko leto PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do

Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce Trzin Šolsko leto PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do Zavod ŠKL Ljubljana Brezovce 9 1230 Trzin Šolsko leto 2015-2016 PRAVILA TEKMOVANJA ŠKL TEE BALL Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: zabava in učenje

Prikaži več

Uradni list RS - 102/2015, Uredbeni del

Uradni list RS - 102/2015, Uredbeni del PRILOGA 6 NAPOVED ZA ODMERO DOHODNINE OD OBRESTI ZA LETO (razen od obresti na denarne depozite pri bankah in hranilnicah, ustanovljenih v Republiki Sloveniji ter v drugih državah članicah EU) OZNAKA STATUSA

Prikaži več

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, 11. 4. 2018 Popravek 5.7.2018 sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 od 8 KAZALO: 1. Razpis članskega in mladinskega gasilskega

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri Marcus & Martinus 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcu Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Marcus & Martinus" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»marcus & Martinus«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena prav

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena prav SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA ZA PRIDOBITEV NAGRADE V NAGRADNI IGRI»LUKA DONČIČ«Uvodne določbe 1. člen S temi splošnimi pogoji so urejena pravila sodelovanja ter izvedba nagradne igre, ki jo organizira

Prikaži več

Navodila 1920_PLTS

Navodila 1920_PLTS Navodila za tekmovanje v 1. SNL za tekmovalno leto 2019/2020 V1.0; 01.07.2019 2 Kazalo vsebine I. NAVODILA ZA TEKMOVANJE V 1. SNL... 4 ORGANIZACIJA ŠPORTNE PRIREDITVE... 4 Splošno... 4 Prijava športne

Prikaži več

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e

Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in e Na podlagi tretjega odstavka 34. člena in 41. člena Družinskega zakonika (Uradni list RS, št. 15/17) ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, v soglasju z ministrom za javno upravo,

Prikaži več

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen na

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen na Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri»dm tek«i. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen: Ti splošni pogoji določajo način izvedbe nagradne igre»dm tek«. Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Mitsubishi

Prikaži več

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je

Številka: 4/14-3 Datum: Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Številka: 4/14-3 Datum: 24. 4. 2014 Na podlagi prvega odstavka 35.člena Zakona o sodiščih (Uradni list RS, št. 19/94 s spremembami in dopolnitvami) je Sodni svet Republike Slovenije na 34. seji dne 24.

Prikaži več

Predsedstvo ZOSS 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva

Predsedstvo ZOSS 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva 1 ZVEZA ODBOJKARSKIH SODNIKOV SLOVENIJE PREDSEDSTVO ZOSS Datum: 24. september 2013 ZAPISNIK 7. SEJE PREDSEDSTVA ZOSS Seja predsedstva ZOSS je bila 24.09.2013 v prostorih OZS/ZOSS Seja se je začela ob 18.10

Prikaži več

SIQHA Slovensko Združenje Quarter Konja, PRAVILNIK ZA IZVEDBO REJSKEGA OCENJEVANJA POD OKRILJEM SIQHA IN AQHA 1. Člen Uvod

SIQHA Slovensko Združenje Quarter Konja,   PRAVILNIK ZA IZVEDBO REJSKEGA OCENJEVANJA POD OKRILJEM SIQHA IN AQHA 1. Člen Uvod PRAVILNIK ZA IZVEDBO REJSKEGA OCENJEVANJA POD OKRILJEM SIQHA IN AQHA 1. Člen Uvodne določbe Za zagotavljanje rejskega napredka se izvajajo ukrepi iz rejskih programov za pasme ameriški quarter konj, ameriški

Prikaži več

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij

PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dij PRAVILA O DOLŽNOSTIH DIJAKOV S STATUSOM ŠPORTNIKA IN PRILAGAJANJU UČNIH OBVEZNOSTI 1. Načrtovanje učnih obveznosti Načrtovanje učnih obveznosti za dijaka s statusom športnika je odvisno od njegove obremenitve

Prikaži več

Microsoft Word - Publikacija SM 001

Microsoft Word - Publikacija SM 001 IV HIŠNI RED V skladu z Zakonom o osnovni šoli je ravnateljica šole sprejela naslednji HIŠNI RED za Osnovno šolo Slave Klavore Maribor Osnovna šola Slave Klavore Maribor določa s hišnim redom vprašanja,

Prikaži več

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12

Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12 Zbor vodnikov Planinske zveze Slovenije, je na podlagi 12. člena Pravilnika o organiziranosti vodnikov Planinske zveze Slovenije, dne 29. 11. 2003 sprejel in 21. 11. 2008 potrdil spremembe ter Zbor predstavnikov

Prikaži več

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE NOGOMETNI UTRINEK SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40 a, 4000 Kranj (v nadaljevanju organizator). POGOJI SODELOVANJA

Prikaži več

KM_C

KM_C VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA NA ZELENICI 8 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1077-19-33 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem vabilu k oddaji zavezujočih ponudb za nakup stanovanja

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 52K050717 Javno naročilo Prevzem odpadkov javnega zdravstvenega zavoda Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v

Prikaži več

Na podlagi 8. točke prvega odstavka 197. člena Statuta UL (Ur. l. RS, št. 4/2017) je Senat Univerze v Ljubljani na 39. seji dne sprejel Št

Na podlagi 8. točke prvega odstavka 197. člena Statuta UL (Ur. l. RS, št. 4/2017) je Senat Univerze v Ljubljani na 39. seji dne sprejel Št Na podlagi 8. točke prvega odstavka 197. člena Statuta UL (Ur. l. RS, št. 4/2017) je Senat Univerze v Ljubljani na 39. seji dne 27. 6. 2017 sprejel Študijski red Univerze v Ljubljani 1 SPLOŠNA DOLOČILA

Prikaži več

PRAVILA ŠOLSKEGA REDA

PRAVILA ŠOLSKEGA REDA PRAVILA VEDENJA V ŽTK MARIBOR (KODEKS) APRIL, 2016 1 VSEBINA 1 UVOD 4 2 PRAVICE IN OBVEZNOSTI TENIŠKIH IGRALCEV 5 2.1 Pravice igralcev, ki obiskujejo teniško šolo in tekmovalne programe: 5 2.2 Pravila,

Prikaži več

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mestni občini Maribor (MUV, št. 2/2010, 15/2015, 512016,

Prikaži več

Microsoft Word - P-2_prijava

Microsoft Word - P-2_prijava PRIJAVA Naročnik Oznaka Ime posla NIJZ Trubarjeva cesta 2 1000 LJUBLJANA 49K040717 Javno naročilo Nakup novih diskovnih kapacitet Povsod, kjer obrazec P-2 uporablja izraz»ponudnik«, gre v postopkih, kjer

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in 31/2014) in Odloka o proračunu Občine za leto 2016 (Uradno

Prikaži več

TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: za

TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: za TEE BALL KO ŽIVLJENJE NIKOLI NI DOLGOČASNO! Kaj je Tee ball Tee ball je športni program, namenjen otrokom od 6 do 12 leta. Vodilo tega programa je: zabava in učenje osnovnih veščin baseballa: odbijanje

Prikaži več

Microsoft Word - pravila Studentski dom.doc

Microsoft Word - pravila Studentski dom.doc Pravila o merilih za sprejem in podaljšanje bivanja v študentskem domu Nova Gorica, 25. julij 2008 Prejmejo: Študentska pisarna Komisija za študentske zadeve Študentski svet Predsednik Predstojnik Ime

Prikaži več

Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0;

Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0; Pravilnik o posrednikih v nogometu V1.0; 18.06.2015 Na podlagi 27. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije, z dne 10.12.2009, spremenjenega dne 26.02.2010 ter dne 19.04.2012, je Izvršni odbor Nogometne

Prikaži več

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "NOVI CHIO ČIPS" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»novi Chi

Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri NOVI CHIO ČIPS 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»novi Chi Navodila in pravila za sodelovanje v nagradni igri "NOVI CHIO ČIPS" 1. člen (splošne določbe) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre»novi Chio čips«(v nadaljevanju: nagradna igra). Organizator

Prikaži več

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem jahališču Hipodroma Lipica. Splošne informacije: Tekmovanje

Prikaži več

Microsoft Word - Splošni pogoji in pravila za sodelovanje na nagradnem tekmovanju_2019_final.docx

Microsoft Word - Splošni pogoji in pravila za sodelovanje na nagradnem tekmovanju_2019_final.docx Splošni pogoji in pravila za sodelovanje v nagradni igri "Z VSO E-NERGIJO" OBVESTILO: udeleženec nagradne igre potrjuje, da je seznanjen z vsemi določbami Splošnih pogojev za udeležbo v nagradni igri in

Prikaži več

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx

Microsoft Word - NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.docx NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI 1. KAJ SO IZREDNI ROKI? KOLIKO JIH JE? KOMU PRIPADAJO? POSTOPEK. Pravilnik o študiju 202. člen Izredni izpitni roki so izpitni roki zunaj izpitnih obdobij in v času

Prikaži več

KM_C

KM_C POVABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJA TRNOVELJSKA CESTA 14 V CELJU - NEPREMIČNINE CELJE ID 1073-2466-13 IN GARAŽNEGA MESTA ID 1073-2466-63 1 Predmet prodaje Predmet prodaje v tem povabilu

Prikaži več

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«1. UVODNA DOLOČILA Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji»toplotne črpalke 2013«(v nadaljevanju: Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji)

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA NAVODILA ZA IMENOVANJA RAVNATELJA Svet zavoda imenuje ravnatelja, vršilca dolžnosti ravnatelja, pomočnika ravnatelja na podlagi določb Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 17/91, 55/92, 66/93,

Prikaži več

Številka: / Datum: Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije (v nadaljevanju: sklad) na podlagi Zakona o

Številka: / Datum: Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije (v nadaljevanju: sklad) na podlagi Zakona o Številka: 1103-2/2014-1 Datum: 19. 6. 2014 Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije (v nadaljevanju: sklad) na podlagi Zakona o štipendiranju (Uradni list RS, št. 59/07 (63/07 popr.),

Prikaži več

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH TZS TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE 10. maj 2017 Skupščina Teniške zveze Slovenije je na svojem zasedanju dne 10. maja 2017 v Ljubljani sprejela PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH

Prikaži več

TEHNIČNO NAVODILO

TEHNIČNO NAVODILO 48. VELIKA NAGRADA KRANJA MEMORIAL FILIPA MAJCNA NEDELJA, 31. julij 2016 TEHNIČNA NAVODILA 1. člen ORGANIZACIJA Kolesarsko dirko za 48. Veliko nagrado Kranja Memorial Filipa Majcna organizira: Kolesarski

Prikaži več

II. Olimpijada krajevnih skupnosti Novega mesta II. OLIMPIJADA KRAJEVNIH SKUPNOSTI NOVEGA MESTA PRAVILA TEKMOVANJA IN PROGRAM KS Drska, 18. maj 2019

II. Olimpijada krajevnih skupnosti Novega mesta II. OLIMPIJADA KRAJEVNIH SKUPNOSTI NOVEGA MESTA PRAVILA TEKMOVANJA IN PROGRAM KS Drska, 18. maj 2019 II. OLIMPIJADA KRAJEVNIH SKUPNOSTI NOVEGA MESTA PRAVILA TEKMOVANJA IN PROGRAM KS Drska, 18. maj 2019 UVOD Krajevna skupnost Drska organizira 2. Olimpijado KS Novega mesta. Vabljeni vsi rekreativci in ostali

Prikaži več

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr

Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubr Navodilo za izpolnjevanje obrazca M-2 (maj 2015) Kazalo vsebine Podatki o ZAVEZANCU... 3 Rubrika 1 Firma in sedež/osebno ime in prebivališče... 3 Rubrika 2 Registrska številka... 3 Rubrika 3 Matična številka

Prikaži več

TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE Tekmovalno registracijska komisija BILTEN TZS 2005/2 SEZNAM PRILOG 1. UVOD V BILTEN 1.1. SPREMEMBE V KOLEDARJU TEKMOVANJ TZS 2

TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE Tekmovalno registracijska komisija BILTEN TZS 2005/2 SEZNAM PRILOG 1. UVOD V BILTEN 1.1. SPREMEMBE V KOLEDARJU TEKMOVANJ TZS 2 TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE Tekmovalno registracijska komisija BILTEN TZS 2005/2 SEZNAM PRILOG 1. UVOD V BILTEN 1.1. SPREMEMBE V KOLEDARJU TEKMOVANJ TZS 2005 1.2. LIGAŠKO TEKMOVANJE m2, m3, ž1, ž2, liga do

Prikaži več

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o avtotaksi prevozih, ki obsega: - Odlok o avtotaksi prevozih (Uradni list RS, št. 33/08 z dne ), - Odlo

Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o avtotaksi prevozih, ki obsega: - Odlok o avtotaksi prevozih (Uradni list RS, št. 33/08 z dne ), - Odlo Neuradno prečiščeno besedilo Odloka o avtotaksi prevozih, ki obsega: - Odlok o avtotaksi prevozih (Uradni list RS, št. 33/08 z dne 4. 4. 2008), - Odlok o spremembi in dopolnitvi Odloka o avtotaksi prevozih

Prikaži več

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc TEKMOVALNI PRAVILNIK ZA UMETNOSTNO DRSANJE I. SPLOŠNA PRAVILA 1. člen Tekmovalni pravilnik ZDŠS je v razmerju do pravilnika mednarodne drsalne zveze ISU poseben pravilnik in ni v nasprotju z odločitvami

Prikaži več