Lepotni vodnik

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "Lepotni vodnik"

Transkripcija

1 Lepotni vodnik

2 Znanstvene metode in strokovni standardi za kozmetiko, ki temelji na naravnih sestavinah in daje varen občutek, da ste izbrali najboljše. Izdelano v Nemčiji. DR. GRANDEL kozmetika Dotik popolnosti. Znanstvene metode Osrednja vloga v lastnih laboratorijih in proizvodnih obratih podjetja v Augsburgu, v Nemčiji.... v izjemnih inovativnih zmožnostih samostojnega družinskega podjetja.... v globalnem omrežju z vodilnimi znanstvenimi laboratoriji.... pri notranjem in zunanjem zagotavljanju kakovosti. Učinkovitost in primernost izdelkov ste zagotavljena z upoštevanjem strogih predpisov, ki jih nadzirajo neodvisni znanstveni inštituti in klinike z uporabo dermatoloških testov na prostovoljcih. Ti dejavniki pripomorejo k varnemu občutku, da je DR. GRANDEL kozmetika prava izbira. Strokovni standardi Najboljša učinkovitost, najboljša toleranca in nepozabna izkušnja nege. Učinkovitost, ki jo zagotavljajo: znanstvene metode in strokovna izbira izdelkov: DR. GRANDEL Kozmetika ponuja odlične izdelke za nego, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu kupca. Toleranca, ki jo zagotavlja: narava: koncepti in formulacije aktivnih sestavin temeljijo na izvirni naravi in jih dopolnjujejo visokotehnološke komponente, s poudarkom na potrebah kože: snovi in se osredotočajo izključno na to, kar je najboljše za kožo. Nepozabno doživetje nege je zagotovljeno: s prijetnimi dišavami, široko paleto gladkih tekstur in privlačno obliko izdelka. Zaradi teh strokovnih standardov DR. GRANDEL kozmetika odlično izpolnjuje velika pričakovanja zahtevnih strank.

3 Narava Osnovna filozofija, na kateri temeljita razvoj in proizvodnja naših izdelkov, je razumna uporaba in varovanje narave. Vedno se osredotočamo na naslednje: Prednostna uporaba naravnih sestavin, kot so koži lastne snovi: hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. učinkovin najrazličnejših rastlinskih izvlečkov, ki ustrezajo ekološkim in dermatološkim standardom. Podpora v obliki sintetičnih ali biotehnoloških snovi, kadar je to primerno in kadar to koža dobro prenaša. Prisegamo na optimalno medsebojno vplivanje narave in tehnologije da bi dosegli popolno ravnovesje. Za koncepte to pomeni: Toliko narave, kot je dobro za kožo. Najpomembnejša kriterija sta učinkovitost in toleranca kože, kar je še posebej pomembno pri kozmetičnih negah. Številni visoko učinkoviti izdelki se uporabljajo zaporedno. Koža jih optimalno absorbira in prenaša, kar pripomore k doseganju splošnega rezultata. Pomembna prednosti pri domači uporabi: DR. GRANDEL izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože. Izdelano v Nemčiji Čudovit občutek je, kadar veš, kje so izdelki narejeni: v samostojnem družinskem podjetju s 70-letno tradicijo, lastne raziskave, razvoj, proizvodnja in logistika na sedežu družbe v Augsburgu v Nemčiji, po najboljših družbenih in ekoloških standardih, 250 sodelavcev v Augsburgu in izvozni partnerji z dolgoletnimi izkušnjami v več kot 40 državah, dosledna družbena, kulturna in ekološka zavezanost na številnih področjih, sodobne, dolgoročne strategije za varno prihodnost. Dotik v mnogih pogledih. za nego se dotikajo kože. Izkušnje z nego kože se dotikajo čutov kozmetičark po vsem svetu pri svojem delu uporablja kozmetiko DR. GRANDEL in z dotikom kože med samim tretmajem ustvarja nepozabne trenutke dobrega počutja in nege. Dišave, teksture, privlačna embalaža in učinek produkta pričarajo popolno doživetje nege kože. blagovne znamke, ki je odlično ujemanje... z lastno kožo, z osebnimi vrednotami in s potrebami posameznika... ustvarja dodaten občutek varnosti in čustven dotik.

4 LINIJA perfect age HYDRO ACTIVE PROTECT BEAUTYGEN TIMELESS NUTRI SENSATION HYDRO LIPID LINIJA life style BEAUTY X PRESS PERFORMANCE ELEMENTS 3D OF NATURE LINIJA skin control SENSITIVE ULTRA PURIFACE PHYTO CARE BALANCE SENSITIVE LINIJA additionals CLEANSING AMPOULES SPECIALS MEN PROFESSIONAL COLLECTION

5 LINIJA Perfect age HYDRO ACTIVE PROTECT BEAUTYGEN TIMELESS NUTRI SENSATION HYDRO LIPID LINIJA CILJNA SKUPINA Za suho, občutljivo kožo, ki potrebuje učinkovito vlažilno nego. Osebe, katerih koža je izpostavljena stresnim, škodljivim okoljskim vplivom in zahteva posebno nego. Za osebe, ki želijo pomladiti in obnoviti kožo z uporabo najsodobnejših konceptov aktivnih učinkovin. Za osebe, ki želijo zmanjšati in odpraviti različne znake staranja, kot so drobne gubice, znaki utrujenosti in stresa. Za osebe, ki želijo okrepiti nego tanke in občutljive kože, ki ni več voljna in čvrsta, kot nekoč. Za zelo suho kožo, ki potrebuje bogato intenzivno nego z veliko bogatih olj. KORISTI Intenzivno vlaženje»inteligentne«, olja za nego in posebne tehnike inkapsulacije zagotavljajo teksture, ki globinsko vlažijo kožo. Vitamini za mladostno kožo Vitamini A, C in E krepijo sposobnost kože, da se zaščiti pred negativnimi vplivi okolja. Mladosten in obnovljen videz Znanstveniki so uspeli dekodirati»lepotni gen kože«. Izvleček iz snežnih alg aktivira lepotni gen ter s tem gladko in sijočo kožo. Brezčasna lepota Pomlajevalna moč bukovega popka v kombinaciji z visoko učinkovitimi sestavinami, zmanjšuje gube in manjše gubice ter hkrati spodbuja celično obnovo. Koža je obnovljena in naravno sijoča. TIMELESS gladi in poživi kožo. Obnavlja, hrani, učvrščuje Obnovitvena serija za nego kože, ki se osredotoča na specifične potrebe zahtevne kože. Za vidno sproščeno, sijočo in čvrsto polt. Za zahtevno kožo Obnavlja in oživlja zahtevno, zrelo in suho kožo. HYDRO LIPID zagotavlja koži lipide, vlago in regenerativne.

6 LINIJA Life style LINIJA Skin control BEAUTY X PRESS PERFORMANCE 3D ELEMENTS OF NATURE SENSITIVE BALANCE ULTRA SENSITIVE PURIFACE PHYTO CARE LINIJA CILJNA SKUPINA Za osebe, ki želijo energetski učinek ter svežo in sijočo kožo. Za osebe, ki iščejo trojno visokotehnološko oskrbo z optimalnimi kratkoročnimi, srednjeročnimi in dolgoročnimi rezultati. Za osebe, ki prisegajo na naravno kozmetiko, ki temelji na kakovosti in najnovejših znanstvenih spoznanjih. Za suho in občutljivo kožo, ki ji je treba vrniti naravno ravnovesje. Za zelo občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijskim reakcijam. Za kožo, ki se rada oljnato sveti in je nagnjena k nečistočam ter za suho in razdraženo kožo. Za osebe, ki prisegajo na tradicionalne, preizkušene in dokazane snovi. KORISTI Energija x Svežina x Sijaj Serija namenjena hitremu tempu življenja sodobnih žensk. Za vse, ki nimajo vedno dovolj časa za dnevne lepotne rituale, a niso pripravljene na kompromise pri kozmetičnih rezultatih. Večdimenzionalni rezultati Inovativna 3D tehnologija in maksimalna koncentracija aktivnih sestavin vračata mladostnost koži in predstavljata resnično alternativo estetski medicini. Naravna lepota Epigran, multiaktivna esenca iz pšeničnih kalčkov, je srce te linije. Predstavlja ključni element, ki združuje naravo in tradicijo z učinkovitostjo. Za občutljivo, razdraženo kožo Pomirja občutljivo, suho kožo z naravnimi olji iz žitnih kalčkov in avokada ter ščiti kožo pred izsušenostjo. Za zelo občutljivo kožo Popolnoma drugačna osnova daje občutek druge kože in s tem krepi pregradno funkcijo. Za zelo občutljivo kožo. Za čisto, svežo polt Linija, ki vrača koži ravnovesje. Tradicionalni pripomočki Hranljivi rastlinski ekstrakti, ki dodatno ščitijo in pomirjajo kožo.

7 LINIJA Additionals CLEANSING/ PEELING/TONIC AMPOULES SPECIALS MEN LINIJA CILJNA SKUPINA Za vse, ki si želijo strokovnega čiščenja kože, v skladu s tipom kože in želeno nego. Za vse, ki želijo okrepiti rezultate in hitreje doseči cilj nege kože. Za osebe, ki želijo dnevni negi kože dodati posebno učinkovitost (UV zaščita, proti pigmentnim znamenjem in kuperozi). Za moške, ki si želijo izdelkov, prilagojenih potrebam njihove kože. KORISTI Urejen videz se začne s čiščenjem DR. GRANDEL izdelki za čiščenje kože so razdeljeni v štiri kategorije. Z njimi lahko dosežete popoln občutek - glede na vrsto potrebe kože. Majhna ampula, odlični rezultati V profesionalni negi kože so ampule z aktivnimi sestavinami postale praktično nepogrešljive. Prednosti steklenih ampul so očitne: takojšnji rezultati, manj konzervansov in varna uporaba. BB, UV & CO Posamezni pripomočki za nego kože, ki jih je mogoče kombinirati z drugimi linijami DR. GRANDEL. Linija izdelkov, ki je posebej oblikovana za moško kožo. Za občutek gladke kože - tudi po britju.

8 HYDRO ACTIVE Intenzivno vlaženje Eye Contour Gel 24-urni vlažilni gel s hialuronom Eye Contour Cream & Mask 24-urna vlažilna krema s hialuronom Balancer 24-urna nega za kombinirano kožo Moisturizer 24-urna nega za suho kožo Oxygen Moisturizer 24-urni fluid s hialuronom Hyaluron Refill Cream 24-urna vlažilna nega kože, ki gladi gube vlaži in hladi zmanjšuje zabuhlost predela okrog oči gladi in učvrsti predel okrog oči ne vsebuje olj, zato je idealen za uporabnike kontaktnih leč vlaži in neguje predel okrog oči z dragocenimi lipidi dolgotrajno vlaženje kože zmanjša zabuhlost okrog oči in krepi konture dodatno vlaži zmanjšuje neprijeten masten sijaj koži daje občutek prijetne svežine in lahkotnosti dodatno vlaži gladi hrapave predele omili občutek zateglosti kože kožo naredi čudovito mehko dodatno vlaži kisik poživi kožno presnovo daje čudovito lepo, revitalizirano polt dodatno vlaži vidno zmanjšuje gube zaradi suhe kože daje mehko in gladko kožo hialuronska kislina izvleček bršljana izvleček preslice hialuronska kislina kompleks peptidov olje žitnih kalčkov kompleks morskih alg»inteligentni sebum balancer«babassu olje kompleks morskih alg ceramidi vitamin F babassu olje perfluoro-dekalin hialuronska kislina jojoba olje kompleks morskih alg hialuronska kislina z učinkom polnila karitejevo maslo skvalen Vrsta kože n, k, m n, k, s n, k, m n, s n, s, k, m n, s, k Stanje kože o o o, z o o, z z Tekstura lahka srednja lahka lahka /srednja srednja srednja Nanesite na očiščeno kožo okrog oči zjutraj in zvečer. Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo predela okoli oči. Izdelek lahko uporabite tudi kot intenzivno masko tako, da nanesete nekoliko večjo količino izdelka na predel okoli oči, pustite delovati minut in nato preostanek odstranite z vlažno blazinico vate. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. Oxygen Moisturizer, z visoko vsebnostjo kisika lahko uporabljate skupaj z drugimi kremami. Na primer, Oxygen Moisturizer zjutraj in zvečer kak drug DR. GRANDEL izdelek za nego kože.

9 HYDRO ACTIVE Intenzivno vlaženje Hyaluron Refill Night Nočna krema Moisture Depot Vlažilni koncentrat s»počasnim sproščanjem«hyaluron Filler Caps Vlažilne kapsule Moisture Mask 3-minutna vlažilna maska Hyaluron Body Vlažilna krema za telo spodbuja naravno proizvodnjo hialuronske kisline zadrži vlago v koži več ur napne kožo in znatno zmanjša gube kožo naredi svilnato gladko zadrži vlago v koži še ure po nanosu omili občutek neprijetne zateglosti in zmanjša gube, ki jih povzroča prekomerno suha koža»pogasi žejo«! ima takojšen učinek mehčanja in uravnoteženja kože napne kožo in jo naredi čvrsto naredi žametno, nežno kožo čarobna formula za gladko kožo hitro in intenzivno ter trajno zviša količino vlage v koži poživi kožo takoj po nanosu in odpravi znake utrujenosti poživi vsak tip kože bogato vlažilna za prefinjeno mehko kožo kožo naredi svežo in ji doda potrebno vlažnost kompleks morskih alg»synthesis booster«hialuronska kislina hialuronsko polnilo kompleks morskih alg oblika hialuronske kisline s podaljšanim sproščanjem kompleks morskih alg hialuronska kislina z učinkom polnila kompleks morskih alg kofein kompleks morskih alg hialuronska kislina skvalen Vrsta kože n, s, k n, k, m n, s, k n, s, k, m n, s, k Stanje kože o, z o o, z z o, z Tekstura srednja lahka bogata lahka lahka/srednja Pred spanjem nanesite za velikost grahovega zrna na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Predhodno uporabite ustrezen dr. Grandel izdelek za nego predela okrog oči. Po čiščenju in pred nanosom vlažilne kreme, zjutraj in/ali zvečer nanesite za velikost grahovega zrna izdelka na obraz, vrat in dekolte. Pred nanosom vlažilne nege kratek čas počakajte, da koža izdelek vpije. Po čiščenju nanesite približno 2 majhni žlički na obraz, vrat in dekolte ter pustite delovati 3 5 minut. Preostanek odstranite z vlažno gobico. Razvajajte svoje telo po prhanju, kopeli ali kadarkoli vam ustreza. Hyaluron Body je primeren tudi za moške.

10 PROTECT Lepotni vitamini za mladostno kožo A-C-E Vita Day Dnevna krema A-C-E Vita Night Nočna krema A-C-E Vita Phase Vlažilni koncentrat/dnevna krema Cell Vital C Koncentrat aktivnih sestavin daje vitalnost in svežino posebna DNA zaščita na rastlinski osnovi, kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja vlaži in gladi ustvari trajno sijočo polt podpira koži naravno sposobnost obnavljanja gladi in preprečuje prezgodnje staranje kože v času nočnega počitka krepi zaščitno funkcijo kože, ki jo ta potrebuje naslednji dan omili posledice vpliva škodljivih dejavnikov iz okolja preprečuje prezgodnje staranje kože bogato vlaži ustvari svežo, navlaženo polt koži daje sijoč in mladosten videz poživlja in kožo oskrbi s svežo energijo podpira mikrocirkulacijo utrujena koža, brez življenja je videti bolj mladostna, bolj vitalna in veliko bolj sveža vitamini A, C in E izvleček lubenice jojoba olje vitamini A, C in E izvleček iz bambusa babassu olje vitamini A, C in E biološki regulator vlage v koži olje korenja sadne celice in sadna voda iz kivija ekstrakt acerole Vrsta kože n, s n, s n, s, k n, s, k Stanje kože z z z z Tekstura bogata bogata srednja lahka Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte ACE Vita Day in ACE Vita Night sta čudovita kombinacija za vsakodnevno osnovno nego kože. Dopolnite ju lahko s katerimkoli koncentratom snovi v liniji ali z dodatnimi ampulami. 5 do 7-krat pritisnite na črpalko, da iztisnite izdelek (vsakič 0,7 ml) na dlan in nato (zjutraj in/ali zvečer) po čiščenju ter pred nanosom vlažilne kreme nanesite na obraz, vrat in dekolte ter počakajte, da koža izdelek vpije. V toplih poletnih mesecih lahko ACE Vita Phase uporabljate kot samostojno dnevno vlažilno nego. 2 do 3 krat pritisnite na črpalko, da iztisnite izdelek (vsakič 0.7 ml) na dlan in nato (zjutraj in/ali zvečer) po čiščenju ter pred nanosom vlažilne kreme nanesite na obraz, vrat in dekolte in počakajte, da koža izdelek vpije. Cell Vital C lahko čudovito kombinirate z vsemi DR. GRANDEL kremami, saj je peresno lahek in se hitro vpije.

11 BEAUTYGEN Mladosten in obnovljen videz RENEW EYE & LIP Pomlajevalna nega za predel okoli oči in ustnic RENEW I 1 - svileni dotik - 24-urna pomlajevalna nega za normalno do kombinirano kožo RENEW II 2 - žametni dotik - 24-urna pomlajevalna nega za suho kožo RENEW ESSENCE Koncentrat za nego, ki učvrsti in pomladi kožo aktivira delovanje kožnega»gena lepote«ima učinek takojšnjega liftinga odpravlja drobne gubice okoli oči in ustnic vidno dvigne veke pomladi predel okoli oči aktivira delovanje kožnega»gena lepote«upočasni proces staranja kože kožo učvrsti in daje videz poenotene polti daje videz svežine aktivira delovanje kožnega»gena lepote«koža znova postane prožna in je videti gladka ter sijoče lepa žametno mehka olja razvajajo kožo in jo naredijo mehko ter voljno aktivira delovanje kožnega»gena lepote«za bolj čvrsto kožo mladostnega videza izvir mladosti kože zoži pore izvleček snežne alge anti-age peptidi svilnata albicija»sea liftsoft-focus«pigmenti izvleček snežne alge anti-age peptidi kokosovo maslo olje divje vrtnice izvleček snežne alge anti-age peptidi kombinacija bogatih olj izvleček snežne alge anti-age peptidi saharidi pridobljeni iz morskih organizmov olje divje vrtnice Vrsta kože n, s, k n, k, m n, s, k n, s, k, m Stanje kože o, z z z, o o, z Tekstura lahka srednja srednja lahka Majhno količino nanesite vsak dan po čiščenju na predel okoli oči in ustnic ter vtrite z nežnim trepljanjem. Izdelek naj ne pride v stik s trepalnicami. Nego zaključite z nanosom ustreznega negovalnega izdelka. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po nanosu ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite kremo za nego kože na obraz, vrat in dekolte. Zjutraj in zvečer po čiščenju in pred nanosom negovalne kreme, 2 do 3-krat pritisnite na črpalko, iztisnite izdelek na dlan ter ga nanesite na obraz, vrat in dekolte in pustite delovati nekaj časa.

12 BEAUTYGEN Mladosten in obnovljen videz RENEW PEARLS Pomlajevalni in gladilni serum (2 v 1) RENEW AMPOULE Pomlajevalni aktivni koncentrirat s takojšnjim učinkom RENEW NECK CREAM Pomlajevalna in učvrščevalna krema za predel vratu RENEW BODY Pomlajevalna krema za telo aktivira delovanje kožnega»gena lepote«izboljša prožnost in ščiti kolagenska vlakna v koži aktivira procese za njeno obnovo spodbuja celično zaščito pred oksidativnim stresom in nevtralizira proste radikale daje popolnoma nov občutek kože: svež, gladek in negovan aktivira delovanje kožnega»gena lepote«upočasni proces staranja kože skrije majhne gubice in nepravilnosti koža na novo zažari aktivira delovanje kožnega»gena lepote«izboljša tonus in elastičnost kože podpira predel vratu kot»druga koža«aktivira delovanje kožnega»gena lepote«krepi elastičnost kože in ščiti kolagenska vlakna intenzivno in dolgotrajno vlaži koža postane bolj enotna in ji daje nežen sijaj izvleček snežne alge anti-age peptidi peptidi za zaščito celic»age corrector complex«izvleček snežne alge anti-age peptidi»sea liftsoft-focus«pigmenti izvleček snežne alge izvleček planike tara spinosa izvleček izvleček snežne alge anti-age peptidi izvleček alg Vrsta kože n, k, m n, s, k n, d, c, o n, s, k, m Stanje kože o, z, r z z, r o, z, r Tekstura lahka lahka lahka srednja Glede na potrebe po negi kože uporabite samostojno ali v kombinaciji s 24-urnim izdelkom za nego kože. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in negi predela okrog oči) nanesite majhno količino izdelka RENEW PEARLS na obraz, vrat in dekolte. Primeren tudi kot podlaga za ličenje. Pred uporabo koncentrat pretresite. Ampulo s pomočjo robca ali posebnega orodja za odpiranje ampul odprite na predvidenem mestu (pika). Celotno vsebino ampule nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Nego zaključite z nanosom ustrezne negovalne kreme. Zjutraj in zvečer po čiščenju nanesite za lešnik majhno količino na predel vratu s počasnimi gibi navzgor z gnetljivimi gibi (od kostne kosti do čeljusti). Popolnoma deluje s katerim koli izdelkom za nego kože. Nanesite po prhanju, kopanju ali kadarkoli to želite. Lahka, kremna formula se hitro absorbira in pusti svilnato mehko kožo. Odlična po depilaciji.

13 TIMELESS Brezčasna lepota Eye & Lip Učvrstitvena nega predela okrog oči in ustnic Balancing Cream 24-urna krema za normalno do kombinirano kožo Revitalizing Cream 24-urna krema za suho kožo Nourishing Cream 24-urna nega za zelo suho kožo Sleeping Cream & Mask Regenerativna nočna krema in maska Retinol Balm Intenzivna korektivna nege kože odpravi poškodbe, nastale zaradi škodljivih dejavnikov okolja ter ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi omili gubice, ki nastajajo pri smejanju in vertikalne gubice nad zgornjo ustnico omili kolobarje pod očmi in zabuhlost predela okoli oči kožo predela okoli oči in ustnic naredi bolj čvrsto in gladko izvleček iz popka bukve»age corrector complex«kompleks sestavin, ki spodbujajo drenažo pigmenti, ki lomijo svetlobne žarke skvalen preprečuje prezgodnje staranje kože gladi gubice preprečuje sijaj mastne kože ustvarja mladosten videz in koži daje občutek svežine izvleček iz popka bukve izvleček ovsa»intelligent sebum balancer«ceramidi skvalen preprečuje prezgodnje staranje kože gladi obrazne linije in drobne gubice krepi kožo in varuje pred izgubo vlage ustvarja mladostno gladko polt in svilnato kožo izvleček iz popka bukve izvleček ovsa ceramidi skvalen vlaži zelo suho kožo in jo naredi žametno gladko gladi obrazne linije in drobne gubice kožo naredi svilnato in gladko gladi in hrani suho, razpokano kožo izvleček iz popka bukve izvleček ovsa ceramidi kompleks lipidov preprečuje prezgodnje staranje kože zavira naravne procese zmanjševanje kolagena izboljša sposobnost celic za regeneracijo gladi, obnovi in učvrsti kožo čez noč izvleček iz popka bukve izvleček planike»crystal protector«poenoti strukturo polti spodbuja celično obnovo gladi in izboljša kožo znatno zgladi obrazne linije in drobne gubice izvleček iz popka bukve retinol (liposomske kapsule) ekvivalent retinola vitamin A klasična hialuronska kislina Vrsta kože n, s, k, m n, k, m n, s s n, t, m n, s, k, m Stanje kože z z z z, r z, r z Tekstura lahka lahka srednja bogata srednja srednja Majhno količino (velikost bisera) nanesite vsak dan zjutraj in zvečer na očiščen predel okoli oči in ustnic ter vtrite z nežnim trepljanjem preprečite stik s trepalnicami. Nego zaključite z nanosom ustrezne vlažilne kreme za obraz. Zjutraj in zvečer (po Pred spanjem nanesite na čiščenju in po uporabi obraz, vrat in dekolte po ustreznega izdelka za čiščenju in negi predela nego predela okrog oči) okrog oči. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego nanesite količino kreme v Uporabite kot maskonanesite debel, prekrivni predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat velikosti lešnika na obraz, in dekolte. vrat in dekolte. Retinol sloj (približno 2 čajni žlički) Balm se lahko uporablja in pustite počivati pribl. 15 kot koncentrat ali kot minut. Preostanek vtrite v 24-urna nega kože (po kožo. koncentratu).

14 TIMELESS Brezčasna lepota Serum Serum za izboljšanje kože Concentrate Koncentrat za učvrstitev kože Sugar Scrub Piling za telo Body Cream Učvrstitvena krema za telo preprečuje prezgodnje staranje kože koža se intenzivno izboljša in popravi podpira proces naravnega pilinga kože gladi kožo in jo naredi mladostno učvrsti obrazne linije, vrača elastičnost pigmenti, ki lomijo svetlobne žarke, dajejo koži naraven sijaj preprečuje prezgodnje staranje kože omili gubice in gube kateregakoli izvora izboljša izraznost obraznih linij, poveča voljnost kože pigmenti, ki lomijo svetlobne žarke imajo»soft-focus«učinek in dajejo koži poseben sijaj odstrani suhe, zadebeljene predele na koži kožo mehča in jo pripravi na nadaljnjo nego učinkovito odstrani odmrle celice in izboljša videz kože kožo naredi čudovito sproščeno učvrsti, gladi in pomladi kožo krepi vezivno tkivo bogata vlažilna nega, ki prinaša harmonijo drobni zlati pigmenti razporejeni po koži ustvarijo prefinjen lesket izvleček iz popka bukve AHA sistem klasična hialuronska kislina izvleček iz popka bukve kompleks izoflavona peptidi za sproščanje kože pigmenti, ki lomijo svetlobne žarke kristali sladkorja jojoba olje sončnično olje izvleček iz popka bukve»silicon protein complex«olje pridobljeno iz belega volčjega boba zlati pigmenti Vrsta kože n, s, k, m n, s, k, m n, s, k n, s, k Stanje kože z z, r o, z o, z Tekstura lahka lahka bogata bogata Zjutraj in zvečer (po čiščenju) nanesite majhno količino izdelka na obraz, vrat in dekolte. Ko se izdelek absorbira, uporabite ustrezen izdelek za nego obraza. Primeren za vsakodnevno nego. Pred kopeljo ali prhanjem vmasirajte v suho kožo s krožnimi gibi. Nato sperite med prhanjem ali odstranite s toplo, vlažno rokavico za umivanje. Soft Sugar Scrub je idealen tudi za suho kožo na primer na komolcih in kolenih. Po uporabi so tudi ti deli telesa čudovito mehki. Razvajajte svoje telo po kopeli ali prhanju ali kadarkoli vam ustreza. Rich Body Cream je popolno darilo za vašo najboljšo prijateljico.

15 NUTRI SENSATION Obnavlja, hrani, učvrščuje Eye Cream & Mask Regenerativna krema in maska za okrog oči The Ampoule Regenerativna ampula z aktivnimi sestavinami Revitalizer 24-urna učvrščevalna nega Nutrilizer 24-urna hranilna krema Night Repair Koncentrat aktivnih sestavin za nočno nego Repair Mask Regenerativna maska aktivira koži lastne procese obnavljanja kožo gladi in naredi bolj čvrsto izboljša izraznost obraznih linij izboljša elastičnost kože, zato učinkuje čvrstilno preprečuje zabuhlost aktivira koži lastne regenerativne procese hrani in podpira naravno odpornost kože naravni izdelek, ki učvrsti kožo aktivira koži lastne procese obnavljanja pomladi in izboljša izraznost obraznih linij podpira delovanje celic, kožo poživlja in ji daje mladostno svež sij aktivira koži lastne procese obnavljanja neguje in kožo oskrbi z bogato zalogo vlage, ceramidov in dragocenih olj podpira delovanje celic za opazno izboljšano izraznost obraznih linij in videz čudovito negovane kože aktivira koži lastne procese obnavljanja obnovi in okrepi koži lastne mehanizme zaščite in podaljša življenjsko dobo celic pomaga popraviti obstoječe poškodbe in okrepi odpornost kože v času nočnega počitka izboljša videz kože aktivira koži lastne procese obnavljanja pomirja rdečico in nadraženo kožo, ter koži daje»spočit«in harmoničen videz zviša koži lastne zaloge vlage in koži daje gladek in poživljen videz ter občutek dolgotrajne svežine olje malinovih pešk izvleček rdeče alge kompleks peptidov skvalen olje malinovih pešk Jiaogulan oz. zelišče nesmrtnosti»sea lift«olje malinovih pešk lifting peptilni kompleks»age corrector complex«babassu olje olje malinovih pešk»age corrector complex«aminokisline rastlinskega izvora kokosovo maslo olje malinovih pešk lipo-peptidni kompleks Aminokisline rastlinskega izvora olje žafranike olje malinovih pešk oblika hialuronska kisline s podaljšanim sproščanjem alantoin olje žafranike Vrsta kože n, k, m n, s, k n, k, m n, s, k n, s, k n, k, m Stanje kože o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r Tekstura srednja lahka/srednja srednja srednja lahka srednja Zjutraj in zvečer (po čiščenju) nanesite majhno količino (velikost grahovega zrna) okoli oči in ustnic in nežno vtrite, vendar preprečite stik s trepalnicami. Nato uporabite ustrezen izdelek za nego obraza. Eye Cream & Mask je primerna tudi kot maska za nego kože okrog oči. Nanesite in pustite delovati pribl. 15 minut, nato odstranite. Pred uporabo koncentrat pretresite. Odprite vrat ampule z robčkom ali orodjem za odpiranje ampule na točki preloma (pika). Nanesite celotno vsebino na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Ne nanašajte na predel okrog oči. Po uporabi ampule nanesite primerno kremo za nego kože. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte 2 do 3-krat pritisnite na črpalko, da iztisnite izdelek (vsakič 0,7 ml) na dlan in nato zvečer po čiščenju ter pred nanosom vlažilne kreme nanesite na obraz, vrat in dekolte. Kratek čas počakajte, da koža izdelek vpije. Night Repair lahko čudovito kombinirate z vsemi kremami DR.GRANDEL, saj je peresno»lahek«in se hitro vpije. Po čiščenju nanesite približno 2 čajni žlički izdelka na obraz, vrat in dekolte in pustite delovati približno 15 minut. Preostanek odstranite s toplo, vlažno blazinico za umivanje ali s kozmetičnim robcem. Odvisno od občutka na koži, pa lahko nego zaključite z nanosom ustrezne kreme za predel okoli oči/obraz.

16 HYDRO LIPID Za zahtevno kožo Supermoist Dnevna krema za zahtevno kožo Ultra Night Nočna krema za zahtevno kožo Ultra Mask Intenzivna maska koži zagotavlja dolgotrajno vlaženje in dragocene lipide naravna negovalna olja ščitijo kožo skozi ves dan koža postane še posebej mehka in gladka vzpostavi popolno ravnovesje med vlago in lipidi v koži obnavlja v času nočnega počitka dolgotrajno odpravlja občutek zateglosti in gladi kožo na hrapavih predelih ustvarja gladko, mehko polt mladostnega videza izboljša voljnost in elastičnost naredi polt bolj gladko in čvrsto izboljša teksturo kože površina kože je sveža in čvrsta epigran aloe vera olje pšeničnih kalčkov in jojobino olje epigran aloe vera olje pšeničnih kalčkov in jojobino olje bio peptidi vitamin A karitejevo in kakavovo maslo Vrsta kože n, s n, s n, s Stanje kože o, z o, z o, z Tekstura bogata bogata srednja Zjutraj ali zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. Supermoist in Ultra Night izdelka predstavljata idealno kombinacijo osnovne vsakodnevne nege, ki ju lahko dopolnite z izdelki te linije ali dodatnimi ampulami. Po čiščenju nanesite približno 2 čajni žlički na obraz, vrat in dekolte in pustite delovati pribl. 15 minut. Preostanek lahko pustite delovati čez noč. Lahko ga tudi nežno vtrete v kožo. Ultra Mask izdelek je čudovita maska tudi za roke, še posebej v zimskih mesecih, ko koža na rokah potrebuje več nege kot običajno.

17 BEAUTY X PRESS Energija x Svežina x Sijaj Eye Contour Za sijoče, lepe oči Reload 24-urna poživljajoča vlažilna nega Moisturize 24-urna sproščujoča vlažilna nega Optimize 24-urna nega, ki matira spodbudi mikrocirkulacijo in na ta način krepi in poveča čvrstost kože na predelu okoli oči kožo oskrbi z obilo vlage ter gladi majhne gube in gubice kožo oskrbi z dolgotrajno zalogo vlage in prepreči izgubo le-te kožo varuje pred negativnimi vplivi okolja in prezgodnjim staranjem koži daje svež in poživljen videz kožo oskrbi z dolgotrajno zalogo vlage in prepreči izgubo le-te kožo varuje pred negativnimi vplivi okolja in prezgodnjim staranjem deluje kot takojšen protistresni program za kožo očara na večih ravneh: zmanjša vidnost por, matira mastno polt in ji daje novo svežino takoj vidni rezultat: gladka koža in prepričljivo lep sij»bright eye complex«črni oves»hydra herba«kompleks»lemon protect«kompleks kofein»hydra herba«kompleks»lemon protect«kompleks kompleks za odpornost kože»teint-optimize«kompleks Vrsta kože n, s, k, m n, k, m n, s, k n, k, m Stanje kože o, z, r z, r o, z, r o, z Tekstura lahka lahka srednja lahka Zjutraj in zvečer (po čiščenju in pred nanosom negovalnega izdelka za predel okoli oči) nanesite s pomočjo hladilne kroglice roll-on tube. Ne nanašajte na trepalnice. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po nanosu ustreznega izdelka za nego predela okoli oči) nanesite za lešnik veliko kapljo izdelka na kožo obraza, vratu in dekolteja. Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu indekolteja. Potem si umijte roke. Kadar izdelek uporabljate kot koncentrat: po unjegovi uporabi nanesite ustrezno DR. GRANDEL negovalno kremo.

18 BEAUTY X PRESS Energija x Svežina x Sijaj The Ampoule Koncentrat aktivnih sestavin Concealer Prekrije nepravilnosti in poenoti polt Foam your Hands Pena za roke opazno gladi in omili majhne gube in gubice, ki nastanejo zaradi obrazne mimike intenzivno vlaži zahvaljujoč»soft-focus«učinku ustvari videz svežine in leska takoj viden rezultat: osvežujoč»wow-effect«prekrije nepravilnosti, majhne gubice in kolobarje pod očmi se popolnoma zlije z vsakim odtenkom in pomiri od stresa obremenjene predele okoli oči vodoodporen, hladilen lahkotna struktura z»anti-age«učinkom izboljša vlažnost kože poenoti strukturo kože tre hkrati zmanjšuje rdečico in hrapavost koža se bolje regenerira in nova vrstica: krepi zaščitne funkcije kože idealna za zaščito in nego kože, ki daje mehkobo in svežino izvleček alg kamilica pigmenti za lesk izvleček kamilice kombinacija vitamina E in zaščitnih peptidov urea vitamin E karitejevo maslo jojoba olje Vrsta kože n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m Stanje kože o, z, r o, z, r o, z, r Tekstura lahka lahka lahka Pred uporabo koncentrat pretresite. Odprite vrat ampule z robčkom ali orodjem za odpiranje ampule na točki preloma (pika). Nanesite celotno vsebino na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Ne nanašajte na predel okrog oči. Po nanosu uporabite primerno DR. GRANDEL negovalno kremo. Concealer uporabite zjutraj pred ali po uporabi podlage za ličila. Nanesite ga na izbrane predele in nato razmažite s prstancem ali z nežnim tapkanjem vtrite v kožo. Namig: z izdelkom Concealer lahko ustvarite odlične poudarke bodisi visoko na ličnicah, na čelu ali na bradi za takojšen svež lesk. Priporočena uporaba po vsakem umivanju rok. Pred uporabo vsebino dobro pretresite in embalažo držite v vertikalnem položaju. Za oreh veliko kepico iztisnite na dlan in vtrite z masažnimi gibi v kožo.

19 PERFORMANCE 3D Večdimenzionalni rezultati EYE Koncentrirana nega za oči FACE Koncentrirana 24-urna krema ULTRA LIFT Koncentrat aktivnih snovi visoko učinkovita nega s trojnim delovanjemsprosti, gladi in pomladi predele okrog oči opazno in trajno zmanjša manjše gube in gubice odpravi temne kolobarje pod očmi in druge znake utrujenosti odpravi vrsto znakov staranja na predelu okoli oči in ustnic kožo varuje pred stresom in drugimi škodljivimi dejavniki okolja ter koži daje mladosten videz hialuronska kislina s podaljšanim sproščanjem izvleček mire»mikrolift«kompleks sestavin, ki spodbujajo drenažo»eye fit«pigmenti, ki lomijo svetlobne žarke»cell-active-vip «jojobino olje za svežo, sijočo, sproščeno kožo mladostnega videza visoko učinkovita nega s trojnim delovanjem gladi gubice in gube kožo trajno in intenzivno oskrbi z vlago in visoko kakovostnimi negovalnimi sestavinami odpravi vrsto znakov staranja in kožo varuje pred stresom ter drugimi škodljivimi dejavnikiiz okolja za navlaženo polt mladostnega videza hialuronska kislina hialuronska kislina s podaljšanim sproščanjem hialuronska kislina z učinkom polnila peptidi za sproščanje kože izvleček mire»mikroliftcell-active-vip «jojobino olje nemudoma izboljša teksturo kože in ji da bolj poenoten videz gladi gube od znotraj navzven, tudi gubice na predelu dekolteja nudi dolgotrajno podporo strukturi kože in jo krepi zviša kožne lastne zaloge vlage in s tem ustvarja živahen, mladosten videz idealen kot podlaga za make-up izvleček mire kompleks diamantnega prahu cell-active-vip izvleček hidraherbe Vrsta kože n, s, k n, s, k n, s, k Stanje kože z z z Tekstura srednja srednja bogata Zjutraj in zvečer (po čiščenju) nanesite majhno količino (velikost grahovega zrna) okoli oči in ustnic in nežno vtrite, vendar preprečite stik s trepalnicami. Nato uporabite ustrezen izdelek za nego obraza. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. 2 do 3-krat pritisnite na črpalko, da iztisnite izdelek (vsakič 0.7 ml) na dlan in nato (zjutraj in/ali zvečer) po čiščenju ter pred nanosom vlažilne kreme nanesite na obraz, vrat in dekolte in počakajte, da koža izdelek vpije. Nato uporabite ustrezen izdelek za nego obraza.

20 ELEMENTS OF NATURE Naravna lepota Puri Soft Nežni čistilni gel Contour Balm Čvrstilna nega za predel okoli oči in ustnic Hydro Soft Sveža vlažilna krema Hyaluron Intenzivna vlažilna nega Anti Age Krema za mladostno kožo blago, nežno čiščenje na naravni podlagi omili občutek zateglosti na koži odstrani tudi vodoodporna ličila za oči in šminko ustvari občutek nove, naravne čistosti gladi gubice in gube izboljša izraznost linij na predelu oči in ustnic izboljša mikrocirkulacijo in sposobnost obnavljanja kože kožo vlaži in ohranja njeno vlažnost za gladek, mehak predel okoli oči in ustnic kožo bogato in dolgotrajno vlaži koža je občutno manj zategla gladi hrapava področja kože, ki se luščijo za posebno gladko, mehko polt za takojšen, opazen vlažilni učinek osvežilno vlaženje, ki traja še ure po nanosu podpira lastno sposobnost kože, da zadrži vlago za dolgotrajno svežino in mladostno polt gladi gubice in gube zmanjša globino gub pozitivno vpliva na obnovo celic in kožo ščiti pred prekomerno izgubo vlage ščiti pred negativnimi zunanjimi dejavniki za gladko, mladostno in čvrsto polt blage čistilne olja koruznih kalčkov epigran izvleček sivke karoten arganovo olje vitamin F (linolenska kislina) aloe vera aminokisline rastlinskega izvora hialuronska kislina s podaljšanim sproščanjem kalcij karoten olje iz plemenitih pšeničnih kalčkov in zaščitno arganovo olje za nego kože Vrsta kože n, s, k, m n, s, k, m n, s, k n, s, k, m n, s, k Stanje kože o, z, r o, z, r z o, z n, s, k Tekstura lahka srednja lahka lahka srednja Zjutraj in zvečer z rahlo navlaženimi prsti nanesite na obraz, vrat in dekolte ter vtrite v kožo. Sperite z mlačno vodo ali odstranite z ogreto, vlažno flanelno brisačo. Zjutraj in zvečer (po čiščenju) nanesite majhno količino (velikost grahovega zrna) okoli oči in ustnic ter nežno vtrite v kožo, a preprečite stik s trepalnicami. Nato uporabite ustrezen izdelek za nego obraza. Contour Balm je primeren tudi kot maska za nego kože okrog oči. Nanesite na celotni predel okoli oči in pustite delovati pribl. 15 minut. Potem odstranite ali nežno vtrite v kožo. Zjutraj ali zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči - Contour Balm) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. Kreme iz te linije lahko zelo dobro kombinirate med seboj, kadar koža zvečer potrebuje nekoliko več bogate nege, pomirjanje idr. (zjutraj Hydro Soft in zvečer Anti Age ali zjutraj Nutra Lifting in zvečer Anti Stress). linije»elements of nature«linije so čudoviti spremljevalci na poti do naravno lepe kože.

21 ELEMENTS OF NATURE Naravna lepota Nutra Lifting Učvrsti in poživi kožo izboljša videz obraznih linij in jih opazno gladi ima učinek naravnega liftinga vidno zmanjša znake staranja za takojšen občutek svežine za bolj gladko in mladostno sijočo kožo Regeneration Izdatna nega za obrazne linije gladi majhne gubice in gube zmanjša globino gub pozitivno vpliva na obnovo celic in kožo ščiti pred prekomerno izgubo vlage kožo varuje pred škodljivimi dejavniki okolja za gladko, mladostno čvrsto polt Hyaluron Sleeping Cream Nočna krema za napeto, sproščeno kožo intenzivno vlaži tudi globlje sloje kože spodbuja distribucijo hialuronske kisline v koži spodbuja delitev celic in s tem regeneracijo kože krepi odpornost kože pred okoljskimi vplivi Anti Stres Pomirjujoča, bogata nega za nežno, dolgotrajno nego vlaži in ščiti kožo pred stresnimi dejavniki uravnava in pomirja kožo koža jo zelo dobro prenaša za enakomerno pomirjeno, enotno polt Derma Pur Ravnovesje za kožo uravnava in uravnoteža zmanjša neprivlačen masten sijaj odpravlja kožne nepravilnosti pomirja rdečico in razdraženo kožo pozitivno vpliva na regeneracijo razdražene kože za pomirjeno, poenoteno polt vitamin E kamilica biopeptidi vitamin E bioflavonoidi mikro hialuronska kislina pantenol črni oves magnezij azulen vitamin B7 (biotin) cink Vrsta kože n, s, k n, s n, s, k n, s, k n, s, k, m Stanje kože o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r z Tekstura srednja bogata srednja srednja lahka Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči - Contour Balm) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. Kreme iz te linije lahko zelo dobro kombinirate med seboj, kadar koža zvečer potrebuje nekoliko več bogate nege, pomirjanje idr. (zjutraj Hydro Soft in zvečer Anti Age ali zjutraj Nutra Lifting in zvečer Anti Stress). linije»elements of nature«so čudoviti s premljevalci na poti do naravno lepe kože. Pred spanjem nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte. Predhodno nanesite Contour Balm na predel okrog oči. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči - Contour Balm) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. Kreme iz te linije lahko zelo dobro kombinirate med seboj, kadar koža zvečer potrebuje nekoliko več bogate nege, pomirjanje idr. (zjutraj Hydro Soft in zvečer Anti Age ali zjutraj Nutra Lifting in zvečer Anti Stress). linije»elements of nature«so čudoviti s premljevalci na poti do naravno lepe kože.

22 ELEMENTS OF NATURE Naravna lepota Epigran Multiaktiven izvleček pšeničnih kalčkov Nutra Rich Regenerativno olje Cream Mask Gladi in vrača ravnovesje Body Cream Svilnata, čvrsta koža gladi in učvrsti zmanjšuje gube spodbuja naravno obnovo celic opazno izboljša mikrocirkulacijo in vlažnost kože bogata z osnovnimi hranilnimi snovmi, pomaga, da koža ostane mladostna krepi regenerativno moč kože in ščiti pred negativnimi vplivi okolja sprošča in gladi gube, ki nastanejo zaradi mimike obraza hranilna nega za suhe in občutljive predele kože, ki obnovi lipidno ravnovesje preprečuje prezgodnje nastajanje gub spodbuja mikrocirkulacijo in aktivira dejavnike, ki vplivajo na obnovo kože koži zagotavlja blagodejno vlažnost uravnoteži in izboljša videz za enakomerno lepo, gladko in mehko kožo gladi in učvrsti koži zagotavlja vlažnost spodbuja mikrocirkulacijo in aktivira dejavnike, ki vplivajo na obnovo kože za svilnato, mehko, gladko kožo epigran olje rakitovca izvleček sivke vitamin F (linolenska kislina) epigran kaolin arganovo olje epigran aminokisline olje pšeničnih kalčkov arganovo olje Vrsta kože n, s, k, m n, k, s n, s, k, m n, s, k, m Stanje kože o, z, r o, z, r o, z, r n, s, k, m Tekstura lahka bogata srednja srednja Zjutraj in zvečer (po čiščenju in pred nanosom vlažilne kreme) nanesite vsebino približno 2 pipet (0.7 ml) na obraz, vrat in dekolte ter pustite, da koža izdelek vpije. EPIGRAN je na voljo tudi v ampulah. Za še opaznejši rezultat lahko izdelek Epigran uporabite tudi za nego predela okoli oči. Po njegovi uporabi nanesite ustrezen izdelek za nego obraza. Po čiščenju in negi predela okoli oči, vtrite 1 do 2 kapljici izdelka v kožo obraza, vratu in dekolteja. Nego zaključite z ustrezno DR. GRANDEL kremo, s čimer okrepite in zagotovite svež in prijeten obutek kože. Nanesite približno 2 čajni žlički na obraz, vrat in dekolte po čiščenju in pustite delovati pribl. 15 minut. Preostanek odstranite z rahlo ogreto in vlažno flanelno brisačo ali kozmetičnim robcem. Po potrebi nanesite še ustrezno kremo za nego predela okoli oči in obraza. Po tuširanju, kopeli ali kadarkoli vam ustreza. Ta visoko kakovosten izdelek je primeren tudi za nego rok. Najprej nanesite majhno količino Epigran izdelka in nato Body Cream ter pustite delovati približno minut. Zaključite z nežno masažo. Body Cream je tudi idealna nega za moškega, ki se zaveda pomena nege kože.

23 SENSITIVE BALANCE Za občutljivo, razdraženo kožo Day Care Dnevna krema Night Care Nočna krema Elissima Kapsule za nego kože podpira koži lastno odpornost in jo tako varuje pred vsavsakodnevni stresi pomirja in neguje občutljivo kožo kožo ščiti in spodbuja njeno naravno sposobnost ohranjanja vlažnosti za pomirjeno, poenoteno polt in občutek ugodja razvaja in neguje kožo v času nočnega počitka pomirja občutljivo kožo spodbuja obnovo celic zagotavlja dolgotrajno vlažnost kože za pomirjeno, poenoteno lepo polt in občutek ugodja za posebno nego suhe, občutljive in hitro razdražljive kože vidno in opazno izboljša in pomirja strukturo kože že ob prvem nanosu ščiti kožo pred negativnimi okoljskimi dejavniki deluje protivnetno za lepo, pomirjeno in poenoteno polt Bisabolol Alantoin Olje avokada in pšenično olje Bisabolol Alantoin Olje avokada in pšenično olje Gamma-linolenska kislina iz olja svetilina in borage Izvleček riževe lupine Vitamin E Vrsta kože n, d n, d n, d Stanje kože s, r s, r s, z, r Tekstura srednja bogata bogata Zjutraj ali zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. Day Care in Night Care kremi predstavljata idealno kombinacijo za osnovno vsakodnevno nego, ki jo lahko za še večji učinek dopolnite bodisi z aktivnim koncentratom Ellissima ali z dodatnimi ampulami. Vsebino ene kapsule zjutraj in/ali zvečer nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja preden nanesete vlažilno kremo. Počakajte, da koža izdelek vpije. Nato uporabite ustrezno kremo za nego kože.

24 ULTRA SENSITIVE Za zelo občutljivo kožo Eye Cream Krema za oči proti gubam Anti-Stress Fluid Pomirjujoči 24-urni balzam Repair Cream Pomirjujoča krema proti staranju ščiti tanko, razdraženo kožo okoli oči spodbuja koži lastno zaščitno pregrado pomirja razdraženo kožo sprošča, gladi in zmanjša gubice in gube intenzivna vlaga za razdraženo kožo srbečica, zateglost in občutek suhe kože izginejo takoj po nanosu krepi koži lastne zaščitne mehanizme gladi in pomirja hrapave in suhe predele kože bogata vlažilna nega kože pomirja rdečico in razdraženo kožo podpira koži lastno zaščitno pregrado gladi hrapavo kožo in jo naredi gladko sprošča, gladi in zmanjša gubice in gube izvleček tamarinde»skin repair complex«(izvleček kvasa) izvleček vodne kreše avokadovo olje izvleček tamarinde izvleček tigrove trave»defence balancer«olje slivovih koščic izvleček tamarinde izvleček tigrove trave izvleček vodne kreše olje semen amaranta Vrsta kože n, s, k, m n, k, m n, s, k Stanje kože o, z, r o o, z, r Tekstura lahka lahka srednja Zjutraj in zvečer (po čiščenju) nanesite manjšo količini kreme (v velikosti grahovega zrna) in jo nežno vtrite v kožo. Preprečite stik s trepalnicami. Po uporabi kreme nanesite ustrezen izdelek za nego obraza. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego oči iz te linije - Eye Cream) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte.

25 PURIFACE Za čisto, svežo polt Dermabalance 24-urna nega Dermabalance Mask Maska z aktivnimi sestavinami Sebocontrol light 24-urna nega odstranjuje nečistoče gladi hrapave in nadražene predele kože krepi naravno pregrado kože kožo sprosti za čisto in enakomerno polt pomirja in gladi zmanjšuje rdečico, pekoč občutek in srbenje deluje protivnetno neguje, gladi in čisti suho, poškodovano kožo povečuje količino vlage v koži in krepi lastno zaščito 24-urna krema, ki ne masti zmanjšuje prekomerno tvorbo sebuma učinkuje antibakterijsko in preprečuje nepravilnosti čisti polt odpravi mozolje in izpuščaje uravnoteži razmerje med vlago in maščobo»defence balancer«bio regulator vlage v koži»sensitive normalizer«bio regulator vlage kože»clear-skin complex«izvleček avokada črni oves Vrsta kože n, s, k n, s, k n, k, m Stanje kože o, z o, z o Tekstura lahka/srednja lahka/srednja lahka Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte. Nanesite približno 2 čajni žlički na obraz, vrat in dekolte po čiščenju in pustite delovati pribl. 15 minut. Preostanek nežno vtirajte v kožo ali odstranite z rahlo ogreto in vlažno flanelno brisačo ali kozmetičnim robcem. Po potrebi nanesite še ustrezno negovalno kremo. Zjutraj in zvečer (po čiščenju in po uporabi ustreznega izdelka za nego predela okrog oči) nanesite količino kreme v velikosti lešnika na obraz, vrat in dekolte.

26 PHYTO CARE Tradicionalni pripomočki Azulen 24-urna obrazna nega pomirja razdraženo, pordelo kožo zmanjša razdražljivost krepi regenerativne moči zagotavlja blagodejno vlažnost kože za uravnoteženo polt in občutek gladke kože azulen vitamin A in E epigran olje žitnih kalčkov Vrsta kože Stanje kože Tekstura n, s, k z srednja Po nanosu primernega izdelka za nego predela okoli oči zjutraj in/ ali zvečer nanesite za lešnik veliko kapljo izdelka na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Kremo Azulene lahko uporabite na kateremkoli predelu telesa, kjer se pojavi rdečica in kjer koža potrebuje pomiritev ter podporo.

27 CLEANSING Čisti užitek čiščenja REMOVE občuti svobodo CLEAN SOFT - občuti mehkobo Eye Make-up Remover Gel Odstranjevalec ličil za oči Micell Cleansing Water Čistilna voda z micel tehnologijo Micell Cleansing Oil Čistilno olje z micel tehnologijo Cleansing Milk Nežno mleko za čiščenje Gentle Foam Cleanser Nežna čistilna pena za občutljivo kožo Soft Tonic Pomirjujoči tonik brez alkohola nežno odstrani ličila z oči in ustnic izdelek dobro prenaša vsaka koža regenerira in uravnava vlago občutljive kože na predelu oči globinsko čiščenje por uporablja se brez vode, zato je primeren za potovanja lahko se uporablja tudi za odstranjevanje ličil z oči in ustnic deluje protivnetno in zmanjšuje pore odličen za odstranjevanje zelo obstojnih ličil, saj topi tudi liposolubilne delce pomirja kožo in ji daje občutek svobode nežno čiščenje ima pomirjevalni učinek na občutljivo kožo obnavlja maščobo, odpravlja neprijetne občutke zategnjenosti koži daje izjemno gladek občutek nežno, pomirjajoče čiščenje za razdraženo in zelo občutljive kožo ščiti naravno pregradno funkcijo kože koža je po uporabi vlažna, čista in mehka kožo dodatno navlaži pomirja občutljivo in napeto kožo daje koži občutek sproščenosti pantenol blagi tenzidi»phyto detox«pantenol oljna struktura iz tekočega karitejevega masla, skvalana in jojoba olja. pantenol»hydrosoft«jojoba olje izvleček tamarinde blagi tenzidi iz jabolk alantoin Vrsta kože n, s, k, m n, s, k, m n, s, k n, s, k n, s, k, m n, s, k Stanje kože o, z, r o o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r Tekstura srednja srednja srednja lahka srednja lahka Zjutraj in zvečer ga nanesite na kožo s pomočjo bombažne blazinice in ga pustite delovati kratek čas. Nato odstranite ličila s krožnimi gibi. Nanesite na bombažne blazinice in najprej odstranite ličila s predela oči. Nato očistite obraz, vrat in dekolte. Postopek lahko večkrat ponovite - odvisno od intenzivnosti ličila. Nanesite na suho kožo obraza, vratu in dekolteja. Z rahlo navlaženimi rokami in sperite z mlačno vodo. Zjutraj in zvečer nanesite na obraz, vrat in dekolte s suhimi ali rahlo navlaženimi rokami, masirajte v kožo in sperite z mlačno vodo ali z vlažno in toplo brisačo. Gentle Foam Cleanser bo prav tako odstranil ličila z oči in ustnic. Zjutraj in zvečer (po čiščenju ali po pilingu) nanesite izdelek na bombažne blazinice in rahlo udarjajte po obrazu, vratu in dekolteju.

28 Purigel Osvežilni čistilni gel kožo globinsko očisti in jo poživi odstrani nadležen masten sijaj daje koži občutek svežine blagi tenzidi 2 in 1 Cleansing Foam Poživljajoča čistilna pena z učinkom pilinga globinsko čisti kožo odstranjuje nečistoče za prefinjeno in čisto polt rastlinski tenzidi 4% sadna kislina, ph vrednost 4,5 5,0 Fresh Tonic Osvežilni tonik kožo vlaži deluje antibakterijsko in sproščujoče polepša in matira polt primeren tudi za po britju 4 % AHA (vinska in glikolna kislina) 7 % alkohola Effect Peeling Prefinjen piling na osnovi encimov intenzivno vlaži in gladi kožo za globinsko čiščenje kože nežno odstranjuje mrtvo kožo odvisno od uporabe, lahko tudi a) aktivira cirkulacijo kože ali b) pomirja proteaza (encim) bambusovi delci porcelanska glina (kaolin) Alpha Effect AHA- Peeling Peel Index 20 s pomočjo sadnih kislin, ki kožo mehčajo, zmanjša gubice in gube polt gladi in ji daje uravnotežen videz zmanjšuje gubice in gube ter ima trajni vlažilni učinek odpravi rdečico, nepravilnosti in pigmentna znamenja vidno izboljša kožo že po nekaj nanosih liposomsko kapsulirana jabolčna kislina 5 % AHA = (citronska kislina in mlečna kislina) ph 4,0 4,5 Ferment Peeling Blagi encimski piling za izboljšan videz kože za prefinjen in gladek videz kože prijetna izkušnja z nego kože, tudi za zelo občutljivo kožo ne vsebuje dišav ali barvil papain (encim papaje) Vrsta kože n, k, m n, k, m n, k, m n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m Stanje kože n, z, r o z o, z o, z, r o, z Tekstura lahka lahka srednja srednja tekočina prašek CLEANSING Čisti užitek čiščenja CLEAN FRESH občuti svežino PEEL - dober občutek Zjutraj in zvečer nanesite na obraz, vrat in dekolte z rahlo navlaženimi rokami, zmasirajte in sperite z mlačno vodo. Zjutraj in zvečer nanesite na obraz, vrat in dekolte z rahlo navlaženimi rokami, zmasirajte in sperite z mlačno vodo. Pazite, da ne pride v oči. Zjutraj in zvečer (po čiščenju ali pilingu) nanesite tonik z blazinico vate ali s prsti na kožo obraza, vratu in dekolteja. Enkrat ali dvakrat na teden: Mehanski piling: z rahlo navlaženimi blazinicami prstov razporedite izdelek na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja ter s krožnimi gibi masirajte 2 3 minute. Sperite z vodo in nanesite primeren izdelek za nego kože. Encimski piling: nanesite kot masko na predhodno očiščeno kožo. Pustite delovati 5 10 minut, nato sperite. Zvečer na očiščeno kožo nanesite vsebino 1 2 pipet in pustite delovati 5 10 minut (lahko da boste čutili precejšnje ščemenje). Nato nadaljujte z običajnim izdelkom za nego kože. Izpiranje ni potrebno. Izdelek uporabite enkrat do dvakrat tedensko. Premešajte pol čajne žličke izdelka z nekaj vode v posodi s čopičem in nanesite peno na kožo. Pustite 5 do 10 min in navlažite s prsti. Nato temeljito sperite. Izdelek uporabite enkrat do dvakrat tedensko.

29 AMPULE Majhna ampula, odlični rezultati Episome (samo strokovna uporaba) Hydro Active Hyaluron Hyaluron Moisture Flash Hyaluron at Night Instant Smoother Beauty Date vlaži gladi pomirja vlaži gladi osveži vlaži gladi kožo napne vlaži osveži sijoča polt vlaži regenerira hrani gladi matira gladi gladi poenoti polt za lepo, rožnato polt aloe vera liposomi izvleček morskih alg kofein hialuronska kislina z učinkom polnila skvalenom klasična hialuronska kislina Mikro hiluronska Modre mikro alge hialuronska kislina»synthesis booster«skvalen matysoft»intelligent sebum balancer«liposomi peptidi za sproščanje kože matysoft ekstrakt alpskih marjetic Vrsta kože n, k, s n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m n, k, s n, k, m n, s, k, m Stanje kože o, z, r z o, z k, z o, z, r o, z z, r Tekstura lahka lahka lahka/srednja lahka lahka lahka lahka Ampule lahko uporabljate za doseganje posebnega učinka (kadarkoli ali ob posebnih priložnostih) ali kot del dolgotrajnejše nege za izboljšanje stanja kože. Postopek nege lahko traja 1 4 tedne, odvisno od želenega učinka. Ampule lahko uporabljate po čiščenju in pred vlaženjem, dva do trikrat na teden. Celotno vsebino ampule nanesite na obraz, vrat in dekolte s prsti in nežno masirajte v kožo. Idealni čas za uporabo je zvečer, lahko pa jih uporabite tudi zjutraj ali čez dan. Če ste ampulo uporabili zjutraj, nanjo nanesite še primerno vlažilno ali obarvano dnevno kremo, saj tako dosežete boljšo absorbcijo koncentrata. Po nanosu ampule lahko nanesete tudi masko. V tem primeru najprej počakajte, da se vsebina ampule absorbira v kožo in nato nanesite masko v sloju, ki prekrije kožo obraza, vratu in dekolteja. Pustite delovati minut, nato preostanek maske vtirajte ali odstranite s kozmetičnim robcem. Medsebojno dopolnjujoče delovanje ampule in maske daje še boljše rezultate.

30 AMPULE Majhna ampula, odlični rezultati Forever 39 Contour Lift Retinol Time Out Beauty Sleep Collagran Cell Repair Beauty Flash SOS učvrsti krepi ponovno aktivira gladi krepi učvrsti gladi poenoti polt regenerira regenerira pomirja intenzivno vlaži regenerira pomirja gladi gube zaradi obrazne mimike gladi vlaži stimulira gladi pomlajuje vzpodbudi obnovo gladi uravnoteži poenoti polt pomirja regenerira korigira izvleček makro alge rubin v prahu kofein ekstrakt sirke kompleks peptidov z učinkom liftinga retinol liposomi izvleček iz popka cedre izvleček fige pantenol izvleček sivke izvleček kamilice izvleček korenja bio peptidi matične celice jabolka in grozdja skvalen matysoft izvleček krvavega mlečnika kompleks sladkega korena, divjega kostanja in kofeina glukan Vrsta kože n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m n, k, m n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m n, k, s Stanje kože o, z, r o, z o, z o, z, r o o, z o, z o, z o Tekstura lahka lahka lahka lahka lahka/srednja lahka lahka lahka lahka Ampule lahko uporabljate za doseganje posebnega učinka (kadarkoli ali ob posebnih priložnostih) ali kot del dolgotrajnejše nege za izboljšanje stanja kože. Postopek nege lahko traja 1 4 tedne, odvisno od želenega učinka. Ampule lahko uporabljate po čiščenju in pred vlaženjem, dva do trikrat na teden. Celotno vsebino ampule nanesite na obraz, vrat in dekolte s prsti in nežno masirajte v kožo. Idealni čas za uporabo je zvečer, lahko pa jih uporabite tudi zjutraj ali čez dan. Če ste ampulo uporabili zjutraj, nanjo nanesite še primerno vlažilno ali obarvano dnevno kremo, saj tako dosežete boljšo absorbcijo koncentrata. Po nanosu ampule lahko nanesete tudi masko. V tem primeru najprej počakajte, da se vsebina ampule absorbira v kožo in nato nanesite masko v sloju, ki prekrije kožo obraza, vratu in dekolteja. Pustite delovati minut, nato preostanek maske vtirajte ali odstranite s kozmetičnim robcem. Medsebojno dopolnjujoče delovanje ampule in maske daje še boljše rezultate.

31 Vlaži Anti-age Obnavlja Stimulira Izboljša Pomiri Hydro Active Hyaluron Hyaluron Moisture Flash Hyaluron at Night Instant Smoother Beauty Date Forever 39 takojšna vlažnost dolgotrajna vlažnost globoka vlažnost Contour Lift Retinol Time Out Beauty Sleep Collagran Cell Repair Beauty Flash SOS kožo napne poživlja revitalizira kožo pomladi učvrsti gladi gubice in gube z učinkom push-up stimulira, korigira obnavlja Regenerira hrani poenoti polt pomirja, poenoti matira sijaj

32 Infiltriranje koncentratov aktivnih sestavin Linija PROFESIONALNA KOLEKCIJA - AMPULE Izdelek Episome Hydro Active Oxygen O2 Hyaluron Hyaluron Moisture Flash Hyaluron at Night Anti-Age instant Smoother Dozirna posoda ampula ampula ampula ampula ampula ampula ampula ampula ampula Ionotoforesija ne katoda (-) ne ne katoda (-) ne anoda (+) ne katoda (-) Ultrazvok primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno Linija PROFESIONALNA KOLEKCIJA - Ampule Izdelek Forever 39 Contour Lift Retinol Time Out Beauty Sleep Collagran Cell Repair Beauty Flash SOS Dozirna posoda ampula ampula ampula ampula ampula ampula ampula ampula ampula Ionotoforesija anoda (+) katoda (-) ne katoda (-) ne katoda (-) ne ne anoda (+) Ultrazvok primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno Linija BEAUTYGEN NUTRI SENSATION BEAUTY X PRESS ELEMENTS OF NATURE Izdelek RENEW AMPOULE ampula ampula epigran Dozirna posoda ampula ampula ampula dozirnik Ionotoforesija anoda (+) ne anoda (+) katoda (-) Ultrazvok primerno primerno ne primerno Linija HYDRO ACTIVE PROTECT PROTECT BEAUTYGEN TIMELESS TIMELESS HYDRO LIPID Izdelek Moisture Depot A.C.E Vita Phase Cell Vital C RENEW ESSENCE Concentrate Serum Two Phase Ultra Lift Dozirna posoda dozirnik pršilo dozirnik dozirnik dozirnik dozirnik pršilo dozirnik Ionotoforesija katoda (-) ne anoda (+) katoda (-) ne anoda (+) ne ne Beauty Date PERFOR- MANCE 3D Ultrazvok primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno primerno Linija HYDRO ACTIVE SENSITIVE BALANCE Izdelek Hyaluron FillerCaps Ellissima Dozirna posoda kapsula kapsula Ionotoforesija ne ne Ultrazvok primerno primerno Legenda Iontoforezija: Ne = ionotoforesija ni ustrezna, ker izdelek vsebuje lipide in ne povzroči vidnega izboljšanja kože. Čas tretmaja 5 7 minut je v osnovi priporočljiv za iontoforezo. Običajni tok 0,4 ma/cm 2 je dovolj. Ultrazvok: Vsi koncentrati DR. GRANDEL so primerni za uporabo z ultrazvokom.

33 SPECIALS BB, UV & CO COUPEROSE EXPERT Cream Regenerativna krema proti kuperozi COUPEROSE EXPERT Concentrate Serum proti kuperozi PERFECTION AP Koncentrat proti pigmentnim znamenjem PERFECTION BB Beauty Balm PROTECTION UV LPF 30 Serum PROTECTION HAND Anti-age krema za roke z UV filtrom krepi krvne žilice v koži in pripomore k stabilizaciji kožne bariere dolgoročno zmanjšuje pojav rdečice kožo obnavlja in izboljša njeno prožnost kožo ščiti pred vplivom infrardečega sevanja takoj pomiri vzdraženo kožo rahlo prekrije vidno rdečico krepi krvne žilice v koži in pripomore k stabilizaciji kožne bariere dolgoročno zmanjšuje pojav rdečice kožo obnavlja in izboljša njeno prožnost kožo ščiti pred vplivom infrardečega sevanja takoj pomiri vzdraženo kožo rahlo prekrije vidno rdečico prilagodi se potrebam posameznika deluje na prekomerno pigmentacijo na treh ravneh (zmanjša nastanek in širjenje pigmentnih znamenj ter zavira koncentracijo melanina na enem mestu) zmanjša izrazitost starostnih peg in preprečuje nastajanje novih koži daje poenoten videz in jo posvetli poenoti kožo, zmanjšuje rdečico, pomirja in intenzivno vlaži obarva zaradi prisotnosti mineralnega UV filtra (SPF 20) ščiti pred prezgodnjim staranjem in ohranja svežo, gladko kožo prilagodi se potrebam posameznika očara s svojo svileno, lahkotno teksturo ščiti pred UV žarki in daje koži harmoničen videz pozitivno vpliva na obnovo celic in daje koži videz dobro negovane in sveže kože ščiti pred staranjem kože zaradi UV žarkov intenzivno vlaži in zagotavlja žametno kožo izvleček škrlatne alge kompleks peptidov z bakrom biotehnološki encimi izvleček škrlatne alge kompleks peptidov z bakrom biotehnološki encimi»herbal active white complex«izvleček srčastolistne mračice izvleček kvinoje mineralni pigmenti vitamin E pantenol iz domačih divjih rož aminokisline na rastlinski osnovi Vrsta kože n, s n, s, k n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m n, s, k, m Stanje kože o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r o, z, r Tekstura srednja lahka lahka srednja srednja srednja Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Za še hitrejše rezultate uporabite koncentrat COUPEROSE EXPERT Concentrate (pred nanosom kreme). PERFECTION BB je priporočljiv kot zaključek dnevne nege. Nanesite 2 3 črpanja na očiščen obraz zjutraj in zvečer ter rahlo vtrite v kožo. Nato uporabite kremo COUPEROSE EXPERT Cream ali drugo primerno kremo DR. GRANDEL za nego. PERFECTION BB je priporočljiv kot zaključek dnevne nege. Zjutraj in/ali zvečer (po čiščenju) nanesite na obraz, vrat in dekolte. Pazite, da ne pride v oči. Nato uporabite primerno DR. GRANDEL negovalno kremo. Za vidno odpravo pigmentnih znamenj je potrebna redna uporaba. Zjutraj po čiščenju hitro nanesite tanko plast na obraz, vrat in dekolte. Namig: Strankam z zelo suho kožo, ki potrebuje dodatno nego, priporočamo, da pred nanosom uporabijo ampulo DR. GRANDEL. Zaščita pred intenzivno izpostavljenostjo UV žarkom: zjutraj po čiščenju nanesite 1 3 kapljice iz pipete (pred ali po ustrezni negovalni kremi DR. GRANDEL) na obraz, vrat in dekolte. Za oreh veliko kapljo razporedite po koži rok. Koža kremo zelo hitro vpije, embalaža pa je primerna za vsako torbico.

lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina

lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina lenses PRIROČNIK za uporabo kontaktnih leč Sentina Pred začetkom uporabe kontaktnih leč Sentina vam svetujemo, da si preberete naslednja navodila. Četudi kontaktne leče uporabljate že dlje časa, je dobro

Prikaži več

Nova paleta izdelkov za profesionalce!

Nova paleta izdelkov za profesionalce! Nova paleta izdelkov za profesionalce! Popravilo barvanih površin AUTOSOL COMPOUND AUTOSOL POLISH AUTOSOL FINISH AUTOSOL NANO WAX Predstavitev osnove Zakaj se polirne paste uporabljajo? Kakšne poškodbe

Prikaži več

CENIK STORITEV Masaže in aromaterapije cena Klasična masaža (30 min) 25 Klasična masaža (50 min) 40 Masaža Alaria (kombinacija masaž) (100 min) 80 Lim

CENIK STORITEV Masaže in aromaterapije cena Klasična masaža (30 min) 25 Klasična masaža (50 min) 40 Masaža Alaria (kombinacija masaž) (100 min) 80 Lim CENIK STORITEV Masaže in aromaterapije cena Klasična masaža (30 min) 25 Klasična masaža (50 min) 40 Masaža Alaria (kombinacija masaž) (100 min) 80 Limfna drenaža (30 min) 25 Limfna drenaža (50 min) 40

Prikaži več

IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in

IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in IRIS BLEU & IRIS BLANC NOVA DIŠAVNA HARMONIJA IZ KOLEKCIJE LA COLLECTION DE GRASSE Izpopolnjena dišavna harmonija žametne modre perunike iz Grassa in elegantne bele perunike iz Sredozemlja. Kolekcija La

Prikaži več

untitled

untitled SLOVENIJA www.farmasi.si april 2019. Znižano! MR. WIPES SPOMLADANSKA AKCIJA 50 % Bodi tudi ti eco-friendly Mr.Wipes ohranja naravo in misli na prihodnje generacije MR. WIPES BIOHOME / PROMO NOVO! SPECIAL

Prikaži več

depilacija katalog za splet

depilacija katalog za splet popolna ponudba izdelkov za profesionalno depilacijo high quality o podjetju Maystar postane vodilno svetovno podjetje v sistemih za profesionalno o voskih Starpil ENA IZMED VODILNIH BLAGOVNIH ZNAMK NA

Prikaži več

SLO CENIK WELLNESS STORITEV RAZVAJANJE V KRANJSKI GORI

SLO CENIK WELLNESS STORITEV RAZVAJANJE V KRANJSKI GORI SLO CENIK WELLNESS STORITEV RAZVAJANJE V KRANJSKI GORI PAKETI IN RITUALI VITA Za vas smo izbrali nepozabna doživetja. V vsakem paketu in ritualu je že vključena storitev, ki vam jo podarjamo. PAKETI VITA

Prikaži več

Eleganca razvajanja

Eleganca razvajanja Eleganca razvajanja Spa Luisa Na obali Blejskega jezera, v intimnem vzdušju nudi prijetno zatočišče za vsakogar, ki si želi sprostitev, mir in zasebnost. V elegantnem okolju, z razgledom na Blejsko kuliso,

Prikaži več

za 150 točk Prihranim več kot 400! 01/

za 150 točk Prihranim več kot 400! 01/ za 150 točk Prihranim več kot 400! 01/02 2016 Spoštovani, pred vami je nova knjižica ugodnosti za januar in februar, vse bone pa lahko unovčite do 15. marca 2016. V njej najdete številne izdelke dekorative,

Prikaži več

NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN ANTI-AGING

NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN ANTI-AGING NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN ANTI-AGING NAVODILA ZA UPORABO UVOD Čestitamo vam na prvem koraku do brezhibno lepe kože, ki jo boste dosegli z uporabo naprave LUNA TM go T- Sonic TM za čiščenje obraza in anti-aginig.

Prikaži več

Marwell Wellness Cenik storitev

Marwell Wellness Cenik storitev Marwell Wellness Cenik storitev Poseben pridih Istre Nege z lokalnimi ekološkimi izdelki, ki jih je za vas ustvarila naša spa ekipa. Uporabljamo posebno lokalno kozmetiko za nego telesa 45 Degrees, navdihnjeno

Prikaži več

OSEBNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN MASAŽO OBRAZA IN PREPREČEVANJE STARANJA

OSEBNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN MASAŽO OBRAZA IN PREPREČEVANJE STARANJA OSEBNA NAPRAVA ZA ČIŠČENJE IN MASAŽO OBRAZA IN PREPREČEVANJE STARANJA CELOTEN UPORABNIŠKI PRIROČNIK ZAČETEK UPORABE Čestitamo vam ob prvem koraku proti brezhibno lepi koži z nakupom sistema za čiščenje

Prikaži več

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS

spekter edo katalog lazurni 2018 SIKKENS SISTEM ZA Cetol Novatech Cetol HLS Plus Cetol Filter 7 Plus Cetol BLX Pro Cetol BLX Pro Top Cetol BL Unitop Cetol Wetterschutzfarbe Cetol Aktiva Rubbol EPS Plus Rubbol Satura Plus Rubbol Primer/Grund Plus

Prikaži več

Diapozitiv 1

Diapozitiv 1 ZAHTEVE TENIŠKE IGRE V tej predstavitvi bomo... Analizirali teniško igro z vidika fizioloških procesov Predstavili energijske procese, ki potekajo pri športni aktivnosti Kako nam poznavanje energijskih

Prikaži več

Tehnični list 9900 M9 Surfacer, Univerzalno HS polnilo primer Ver.: Opis Univerzalno HS akrilno primer polnilo primerno za manjša popravila ali

Tehnični list 9900 M9 Surfacer, Univerzalno HS polnilo primer Ver.: Opis Univerzalno HS akrilno primer polnilo primerno za manjša popravila ali Opis Univerzalno HS akrilno primer polnilo primerno za manjša popravila ali za večje površine. Možno je izbrati med dvema različnima trdilcema za doseganje hitrega ali normalnega sušenja Lastnosti izdelka

Prikaži več

LUCIJA_2018 november CENIK.cdr

LUCIJA_2018 november CENIK.cdr C E N I K Prvi pregled pri specialistu - estetika 45 (v kolikor se odločite za poseg, je pregled brezplačen) POMLAJEVANJE S TROMBOCITNO PLAZMO PRP 1 PRP terapija 450 GLAJENJE GUB 1 PRP terapija + microneedling

Prikaži več

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni na Koroški cesti v Radljah ob Dravi 15% POPUST av Dr i. *P op u NA NAK

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni na Koroški cesti v Radljah ob Dravi 15% POPUST av Dr i. *P op u NA NAK OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM 11. 4. 2019 v novi dm prodajalni na Koroški cesti v Radljah ob Dravi 15% POPUST av Dr i. *P op u NA NAKUP* st vel ja zgo lj 1 1. 4. 2 0 a,vr 19 v prodajalni

Prikaži več

NAVODILO ZA UPORABO

NAVODILO ZA UPORABO 166 Navodilo za uporabo EXODERIL 10 mg/g krema naftifinijev klorid pri glivičnih okužbah stopal, dimelj ali neporaščene kože Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas

Prikaži več

DELOVANJE KATALIZATORJEV Cilji eksperimenta: Opazovanje delovanja encima katalaze, ki pospešuje razkroj vodikovega peroksida, primerjava njenega delov

DELOVANJE KATALIZATORJEV Cilji eksperimenta: Opazovanje delovanja encima katalaze, ki pospešuje razkroj vodikovega peroksida, primerjava njenega delov DELOVANJE KATALIZATORJEV Cilji eksperimenta: Opazovanje delovanja encima katalaze, ki pospešuje razkroj vodikovega peroksida, primerjava njenega delovanja z delovanjem nebeljakovinskih katalizatorjev in

Prikaži več

DODATEK I

DODATEK I Navodilo za uporabo IBUBEL COMBO 50 mg/30 mg v 1 g gel ibuprofen/levomentol Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri uporabi tega zdravila natančno

Prikaži več

Catalogo Just AUS 2018

Catalogo Just AUS 2018 Splošni katalog Naravna tradicija, način in modrost Že več kot 85 let se na tisoče družin po vsem svetu odloča svoje dobro počutje zaupati Justu. Naše znanje in izkušnje temeljijo na trdnih načelih: visoka

Prikaži več

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni v Ljubljani na Tržaški cesti ob izvozu Brezovica 15% POPUST NA NAKUP *

OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM v novi dm prodajalni v Ljubljani na Tržaški cesti ob izvozu Brezovica 15% POPUST NA NAKUP * OTVORITEV NOVA dm PRODAJALNA PRIDRUŽITE SE NAM 2. 4. 2019 v novi dm prodajalni v Ljubljani na Tržaški cesti ob izvozu Brezovica 15% POPUST NA NAKUP * *Popust velja zgolj 2. 4. 2019 v prodajalni dm, v Ljubljani

Prikaži več

Zlozenka A6 Promocija zdravja na delovnem mestu.indd

Zlozenka A6 Promocija zdravja na delovnem mestu.indd PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU V Zdravstvenem domu Ljubljana izvajamo program Promocija zdravja na delovnem mestu, ki je namenjen ozaveščanju delavcev in delodajalcev o zdravem življenjskem slogu

Prikaži več

Simple booklet A6 new branding 2015

Simple booklet A6 new branding 2015 1 17 16 15 14 13 1 2 3 4 5 12 6 7 8 11 9 10 Slovenščina 6 6 Slovenščina Uvod Čestitamo za nakup in pozdravljeni pri Philipsu! Če želite popolnoma izkoristiti podporo, ki jo ponuja Philips, izdelek registrirajte

Prikaži več

Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni

Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni Moje ugodnosti marec/april Ugodno razvajanje za pomladne dni www.dm-drogeriemarkt.si www.facebook.com/dmslovenija V S O D E LOVA N J U S za 50 60% popust akademija licenja Naučite se konture kot profesionalke

Prikaži več

NAVODILO ZA UPORABO

NAVODILO ZA UPORABO Navodilo za uporabo Lamisil 10 mg/g krema terbinafinijev klorid Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri uporabi tega zdravila natančno upoštevajte

Prikaži več

Canespor - navodilo za uporabo - lekarnanaklik.si

Canespor - navodilo za uporabo - lekarnanaklik.si Canespor 10 mg/g krema bifonazol Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Zdravilo je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo in skrbno, da

Prikaži več

Zdrav način življenja

Zdrav način življenja o o o o Zdrav način življenja vodi k boljšemu počutju in ohranjanju dobrega zdravja, Biti zdrav ni le naša pravica, temveč tudi dolžnost, Človeški organizem za nemoteno delovanje potrebuje ravnovesje,

Prikaži več

NOVICE jan - apr x mm SLO TISK.cdr

NOVICE jan - apr x mm SLO TISK.cdr news - - N O V O S T Zavr te čas nazaj I N O VA C I J A Neuro- Sensitive Znanost nevrokozmetologije L E P O T N A T E M A Peptidi 'Naj' kozme čna sestavina zadnjega četrt stoletja A K A D E M I J A A F

Prikaži več

11-01

11-01 Keramični prah za vlivanje Reliefco 250 in visoko kakovosten keramični prah za vlivanje Reliefco 300 Keramični prah za vlivanje Reliefco 250 je preprost za uporabo. Odlitek ima gladko belo površino. Mešalno

Prikaži več

O Č E S N I C E N T E R ODPRAVA DIOPTRIJE ŽIVLJENJE BREZ OČAL IN KONTAKTNIH LEČ

O Č E S N I C E N T E R ODPRAVA DIOPTRIJE ŽIVLJENJE BREZ OČAL IN KONTAKTNIH LEČ O Č E S N I C E N T E R ODPRAVA DIOPTRIJE ŽIVLJENJE BREZ OČAL IN KONTAKTNIH LEČ LASERSKA ODPRAVA DIOPTRIJE Kaj je laserska korekcija dioptrije? Laserska operacija oči je postopek, s katerim se trajno odpravi

Prikaži več

LiveActive

LiveActive Oblikujte svoje roke s temi 5 vajami brez obiska fitnesa! Dvig noge in nasprotne roke na veliki žogi 1 Vaja Y na telovadni žogi 2 z 8-12 ponovitvami na vsaki strani s 15-20 ponovitvami Dotik roke in nasprotne

Prikaži več

7

7 7.LABORATORIJSKA VAJA PRI BIOLOGIJI Kolonije bakterij POROČILO Januar 2006 Cilj eksperimenta Cilj je bil, da spoznamo v kakšnih pogojih se najbolje razmnožujejo bakterije in kje se sploh nahajajo. Spoznali

Prikaži več

KATALOG 2018/19 FRIZERSKI, MANIKURNI MATERIAL IN PRIPOMOČKI

KATALOG 2018/19 FRIZERSKI, MANIKURNI MATERIAL IN PRIPOMOČKI KATALOG 2018/19 FRIZERSKI, MANIKURNI MATERIAL IN PRIPOMOČKI 2 SPLOŠNE INFORMACIJE IZDAJATELJ: UP TADO, d.o.o. Proizvodnja, storitve in trgovina Cesta Staneta Žagarja 33 4000 Kranj Tel: 059 093 913 E-pošta:

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev MOŽNOSTI ZDRAVLJEN HEMODIALIZA Razumeti ledvično bolezen, njen potek in vedeti za možnosti zdravljenja KAJ DELAJO LEDVICE čistijo kri in odstranjujejo odvečno vodo iz telesa odstranjujejo presnovke vzdržujejo

Prikaži več

Microsoft Word - SI_PIL_Voltaren_Emulgel_11,6 mgg_

Microsoft Word - SI_PIL_Voltaren_Emulgel_11,6 mgg_ NAVODILO ZA UPORABO dietilamonijev diklofenakat Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Zdravilo je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate uporabljati pazljivo

Prikaži več

SOS POMOČ NA DOMU S TKIVNIMI SOLMI Človeško telo sestavlja 12 osnovnih mineralih soli. Anorganske snovi (minerali) so bistvenega pomena za življenje,

SOS POMOČ NA DOMU S TKIVNIMI SOLMI Človeško telo sestavlja 12 osnovnih mineralih soli. Anorganske snovi (minerali) so bistvenega pomena za življenje, SOS POMOČ NA DOMU S TKIVNIMI SOLMI Človeško telo sestavlja 12 osnovnih mineralih soli. Anorganske snovi (minerali) so bistvenega pomena za življenje, saj skupaj z organskimi snovmi tvorijo celice iz katerih

Prikaži več

AZ_sredstva_katalog_140306

AZ_sredstva_katalog_140306 Sredstva za zaščito vseh vrst ogrevalnih Najboljša zmogljivost v ogrevalnih sistemih in zagotovitev popolne varnosti za uporabnika in okolje Praktični napotki za uporabo AZ sredstev Ogrevalni sistemi radiatorji

Prikaži več

KATALOG IZDELKOV

KATALOG IZDELKOV KATALOG IZDELKOV Matija Šega Fruktus Matija Šega s.p. GSM: 040 504 245 MAIL: info@fruktus.si Kazalo Knjiga o aloe arborescens... 3 Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens... 3 Podnaslov: Za uspešen

Prikaži več

VARNOSTNI LIST

VARNOSTNI LIST MEGLIO WC DEO Lavanda Varnostni list 1. IDENTIFIKACIJA SNOVI/PRIPRAVKA IN PODATKI O DOBAVITELJU 1.1. Identifikacija snovi ali pripravka: MEGLIO WC DEO Lavanda. 1.2. Podatki o dobavitelju: ARONA TRGOVINA

Prikaži več

Biogance Catalog PDF

Biogance Catalog PDF BIOGANCE Biogance je prva naravna kozmetična linija, zasnovana z naravno formulo iz naravnih in organskih sestavin. BREZ parabenov, dodanih barvil in kemičnih substanc. Linija je zasnovana na podlagi spoštovanja

Prikaži več

PRILOGA I OSNOVNA SESTAVA ZAČETNIH FORMUL ZA DOJENČKE, PRIPRAVLJENIH PO NAVODILIH PROIZVAJALCA Vrednosti določene v tej prilogi se nanašajo na končno

PRILOGA I OSNOVNA SESTAVA ZAČETNIH FORMUL ZA DOJENČKE, PRIPRAVLJENIH PO NAVODILIH PROIZVAJALCA Vrednosti določene v tej prilogi se nanašajo na končno PRILOGA I OSNOVNA SESTAVA ZAČETNIH FORMUL ZA DOJENČKE, PRIPRAVLJENIH PO NAVODILIH PROIZVAJALCA Vrednosti določene v tej prilogi se nanašajo na končno pripravljeni obrok, ki se kot tak daje v promet ali

Prikaži več

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si

OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE OLJNI RADIATORJI gorenje.si OBČUTEK TOPLINE ZA DOBRO POČUTJE Oljni radiatorji so odlična izbira za dodatno ogrevanje najrazličnejših prostorov. S pomočjo koles jih z lahkoto

Prikaži več

VARNOSTNI LIST

VARNOSTNI LIST MEGLIO WC DEO Bouquet Varnostni list 1. IDENTIFIKACIJA SNOVI/PRIPRAVKA IN PODATKI O DOBAVITELJU 1.1. Identifikacija snovi ali pripravka: MEGLIO WC DEO Bouquet. 1.2. Podatki o dobavitelju: ARONA TRGOVINA

Prikaži več

Leposana 28.11_piotr A4.indd

Leposana 28.11_piotr A4.indd Name: Name Info Amount PONUDBA VELJA OD 1. 2. DO 19. 2. 2O17 specializirana trgovina z zdravili brez recepta N BREZPLAČNO PREDAVANJE z naslovom SUHA KOŽA Predavateljica: doc. dr. Liljana Mervic dr. med.

Prikaži več

PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od do gorenje.si

PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od do gorenje.si PRAVA IZBIRA ZA CHEFE AKCIJSKA PONUDBA AKCIJA POMIVALNIH STROJEV GORENJE Ponudba gorenje.com velja od 3. 5. do 31. 8. 2018 gorenje.si 16 POGRINJKOV HKRATI V IZJEMNO VARČNEM A +++ ENERGIJSKEM RAZREDU GV67260

Prikaži več

KEMAGLET G

KEMAGLET G KEMAGLET G Bela cementna izravnalna masa Odličen oprijem na podlago Paropropustnost Odpornost na vlago in vodo Primerno za zunanjo in notranjo uporabo Lahka obdelovalnost Ne poka, se ne krči in ne nabreka

Prikaži več

PRILOGA II OSNOVNA SESTAVA NADALJEVALNIH FORMUL ZA DOJENČKE IN MAJHNE OTROKE, PRIPRAVLJENIH PO NAVODILIH PROIZVAJALCA Vrednosti, določene v Prilogi, s

PRILOGA II OSNOVNA SESTAVA NADALJEVALNIH FORMUL ZA DOJENČKE IN MAJHNE OTROKE, PRIPRAVLJENIH PO NAVODILIH PROIZVAJALCA Vrednosti, določene v Prilogi, s PRILOGA II OSNOVNA SESTAVA NADALJEVALNIH FORMUL ZA DOJENČKE IN MAJHNE OTROKE, PRIPRAVLJENIH PO NAVODILIH PROIZVAJALCA Vrednosti, določene v Prilogi, se nanašajo na končno pripravljeni obrok, ki se kot

Prikaži več

ŠOLSKI CENTER VELENJE SPLOŠNA IN STROKOVNA GIMNAZIJA VELENJE Trg mladosti 3, 3320 Velenje MLADI RAZISKOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE RAZISKOVALNA NAL

ŠOLSKI CENTER VELENJE SPLOŠNA IN STROKOVNA GIMNAZIJA VELENJE Trg mladosti 3, 3320 Velenje MLADI RAZISKOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE RAZISKOVALNA NAL ŠOLSKI CENTER VELENJE SPLOŠNA IN STROKOVNA GIMNAZIJA VELENJE Trg mladosti 3, 3320 Velenje MLADI RAZISKOVALCI ZA RAZVOJ ŠALEŠKE DOLINE RAZISKOVALNA NALOGA UGOTAVLJANJE VPLIVA IZVLEČKA BRAZILSKE KREŠE (Acmella

Prikaži več

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi

Akcije jesen september-december Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materi Akcije jesen 2018. september-december 2018. Restorativa Preventiva Endodontija Kerr restorativa Odkrijte našo ponudbo najnovejših restorativnih materialov. Kerr Endodontija Na zamudite aparata za strojno

Prikaži več

Kmetijska šola Grm Sevno Novo mesto PROIZVODNJA IN UPORABA ENCIMOV Marec, 2007

Kmetijska šola Grm Sevno Novo mesto PROIZVODNJA IN UPORABA ENCIMOV Marec, 2007 Kmetijska šola Grm Sevno 13 8000 Novo mesto PROIZVODNJA IN UPORABA ENCIMOV Marec, 2007 O ENCIMIH So najpomembnejša skupina beljakovin, so biokatalizatorji, znanih je okoli 3000, znižujejo aktivacijsko

Prikaži več

Microsoft Word - Jedilniki za APRIL 2014-najmlajsi

Microsoft Word - Jedilniki za APRIL 2014-najmlajsi Šegova ulica 22, 8000 OD 01.04.2014 DO 04.04.2014 TOREK, 1.4.2014 Zajtrk: Obložen sirov kruhek (sir Gauda, ovseni kruh, rezina sveže rdeče paprike), čaj/ mleko Mesno-zelenjavna enolončnica, domači čokoladni

Prikaži več

Program za čistočo Futura Čiščenje, bold nega 18/24, LW 10 Futura in zaščita book s 18/24, KnaufomLW 10 Čiščenje, nega in zaščita 02/2011

Program za čistočo Futura Čiščenje, bold nega 18/24, LW 10 Futura in zaščita book s 18/24, KnaufomLW 10 Čiščenje, nega in zaščita 02/2011 Program za čistočo Futura Čiščenje, bold nega 18/24, LW 10 Futura in zaščita book s 18/24, KnaufomLW 10 Čiščenje, nega in zaščita 02/2011 Močno in čisto V kopalnici, kuhinji ali na vrtu, na klinkerju,

Prikaži več

CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard

CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard CY110 Sistem glavnega ključazmogljivost, ki presega standard Zaupanja vredna tehnologija ploščatih ključev za širok spekter uporabe Patentirani obojestranski ključ CY110 nudi podobne prednosti, kot sistemi

Prikaži več

POLETNA ŠOLA 2015

POLETNA ŠOLA 2015 4. - 8.7.2016 POLETNA ŠOLA LIČČENJA Extreme Beauty, Moda, Glamur, Rdečča preproga, Avantgard, Airbrush makeup. Idealno za vse, ki vas privlačči profesionalen svet mode, modnih editorialov, odrskih performansev,

Prikaži več

ENV _factsheet_bio_SL.indd

ENV _factsheet_bio_SL.indd NARAVA IN BIOTSKA RAZNOVRSTNOST Kaj to pomeni za vas? Biotska raznovrstnost pomeni raznolikost življenja na našem planetu. Je temelj naše blaginje in gospodarstva. Pri preskrbi s hrano in vodo, pa tudi

Prikaži več

ZAKAJ BI IZBRALI RAVNO TO REŠITEV? ZAČETEK ČUDOVITEGA PRIJATELJSTVA Genij se rodi tam, kjer se inovacija sreča z natančnostjo in izkušnjami. Zato je E

ZAKAJ BI IZBRALI RAVNO TO REŠITEV? ZAČETEK ČUDOVITEGA PRIJATELJSTVA Genij se rodi tam, kjer se inovacija sreča z natančnostjo in izkušnjami. Zato je E ZAKAJ BI IZBRALI RAVNO TO REŠITEV? ZAČETEK ČUDOVITEGA PRIJATELJSTVA Genij se rodi tam, kjer se inovacija sreča z natančnostjo in izkušnjami. Zato je EUROCOLOR - ugledni proizvajalec oken in vrat razreda

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Prevod SIOEN prezentacije

Microsoft PowerPoint - Prevod SIOEN prezentacije ZAŠČITA NA PODLAGI INOVACIJ Kratek pregled fasadnih oblog iz tekstilnih materialov Obrazložitev razlike med fasadnimi materiali in različnimi fasadnimi sistemi: Razlikujemo med sistemi oblog in prezračevanimi

Prikaži več

Tekaški program in vaje za prijeten 10 km tek

Tekaški program in vaje za prijeten 10 km tek Tekaški program in vaje za prijeten 10 km tek Tekaški program za tek na 10 km (1. 7. - 7. 7.) Intervalni trening 5 x 400 m (200 m hoje med ovitvami) Tekaški program za tek na 10 km (8. 7. 14. 7.) Fartlek

Prikaži več

Microsoft Word - M docx

Microsoft Word - M docx Državni izpitni center *M1180314* SPOMLADANSKI IZPITNI ROK Izpitna pola Modul gradbeništvo NAVODILA ZA OCENJEVANJE Četrtek, 14. junij 01 SPLOŠNA MATURA RIC 01 M11-803-1-4 IZPITNA POLA Modul gradbeništvo

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Laboratorij za termoenergetiko Jedrska elektrarna 1 Zanimivosti, dejstva l. 1954 prvo postrojenje (Obninsk, Rusija): to postrojenje obratovalo še ob prelomu stoletja; ob koncu 2001 so jedrske elektrarne

Prikaži več

Zlato, Vaša zaščita pred inflacijo! Pred inflacijo ni varna nobena valuta! Z inflacijo se srečujemo na vsakem koraku: pri peku, v trgovini ali na kino

Zlato, Vaša zaščita pred inflacijo! Pred inflacijo ni varna nobena valuta! Z inflacijo se srečujemo na vsakem koraku: pri peku, v trgovini ali na kino Zlato, Vaša zaščita pred inflacijo! Pred inflacijo ni varna nobena valuta! Z inflacijo se srečujemo na vsakem koraku: pri peku, v trgovini ali na kino blagajni. Cene blaga in storitev se stalno višajo.

Prikaži več

JEDILNIK OD IN SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN

JEDILNIK OD IN SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN OD 1.9.2016 IN 2.9.2016 SLAŠČIČARSKI IZDELKI (ŽEMLJE,PECIVO, PIŠKOTI )LAHKO VSEBUJEJO POLEG GLUTENA TUDI SLEDI MLEČNIH IN SOJINIH BELJAKOVIN TER SLEDI OREŠKOV IN SEZAMA! ZLATE MISLI O POGUMU: Naša pot

Prikaži več

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold.

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold. PERFECT CAR INTERIOR Novem Predstavitev podjetja PERFECT CAR INTERIOR 1) Vizija Strategija Vrednote Dejstva in podatki Kupci in reference Ponudba storitev Kariera Naša obljuba Stran 2 Vizija Strategija

Prikaži več

8c ChID ChID Navodilo za uporabo Flonidan S 10 mg tablete loratadin pri alergijskih boleznih Pred začetkom jemanja zdravila natančno p

8c ChID ChID Navodilo za uporabo Flonidan S 10 mg tablete loratadin pri alergijskih boleznih Pred začetkom jemanja zdravila natančno p Navodilo za uporabo Flonidan S 10 mg tablete loratadin pri alergijskih boleznih Pred začetkom jemanja zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri jemanju tega zdravila

Prikaži več

ORFFOV JESENSKI SEMINAR 2015 Plesna delavnica Tadeja Mraz Novak 1. Ritmično ogrevanje Prostor: večji odprti prostor Pripomočki: Ročni boben ali drug t

ORFFOV JESENSKI SEMINAR 2015 Plesna delavnica Tadeja Mraz Novak 1. Ritmično ogrevanje Prostor: večji odprti prostor Pripomočki: Ročni boben ali drug t 1. Ritmično ogrevanje Pripomočki: Ročni boben ali drug tolkalni inštrument za podporo ritma Hodimo prosto po prostoru na vsako 8. dobo = PLOSK Hodimo, na 4. dobo = TLESK + na vsako 8. dobo = PLOSK Preštejemo

Prikaži več

ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? -

ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? - ENOTA 1 Izvor hrane Klasifikacija in funkcija hrane Kako se bomo učili? Page Izvor hrane. 2 Skupine hrane... 5 Funkcija hrane 7 KAJ SE BOMO NAUČILI? - Kakšnega izvora je hrana ki jo jemo: živalskega, rastlinskega

Prikaži več

GARJE V USTANOVI

GARJE V USTANOVI IZBRUH GARIJ V USTANOVI (domovi za ostarele, bolnišnice) Dokument je v elektronski obliki objavljen na spletni strani www.nijz.si Ljubljana, november 2017 1/11 November 2017 UVOD Zgodnja zaznava, zdravljenje

Prikaži več

NAVODILO ZA UPORABO 1

NAVODILO ZA UPORABO 1 NAVODILO ZA UPORABO 1 Navodilo za uporabo Lomexin 20 mg/g vaginalna krema fentikonazolijev nitrat Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri uporabi

Prikaži več

ALKOHOLI

ALKOHOLI ALKOHOLI Kaj je alkohol? Alkohol je bistvena učinkovina v alkoholnih pijačah, ter alkoholi so pomembna skupina organskih spojin. V kemiji je alkohol splošen pojem, ki ga uporabljamo za vsako organsko spojino,

Prikaži več

ASPIRIN*

ASPIRIN* Navodilo za uporabo Canespor 10 mg/g krema bifonazol Pred začetkom uporabe zdravila natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Pri uporabi tega zdravila natančno upoštevajte napotke

Prikaži več

KAMENOL

KAMENOL KAMENOL Malta za polaganje kamna Visoke trdnosti Odpornost na vlago in vodo Za zunanjo in notranjo uporabo Zmrzlinska odpornost Dobra obdelovalnost Izdatnost OPIS PROIZVODA PODROČJE UPORABE Srednjeslojna

Prikaži več

Načela družbene odgovornosti skupine ALDI SÜD

Načela družbene odgovornosti skupine ALDI SÜD Načela družbene odgovornosti skupine ALDI SÜD Uvod Poslovna skupina ALDI SÜD, katere del je (skupina) Hofer, posluje po načelih odgovornega upravljanja podjetja. V tem dokumentu predstavljamo, kaj to pomeni

Prikaži več

05/2019 CVETOČA POMLADNA PONUDBA Blossom Hill Aromatizirano vino z okusom maline in črne robide ali z okusom bezga in limone 5,5 % 250 ml vsak 1.90 Gu

05/2019 CVETOČA POMLADNA PONUDBA Blossom Hill Aromatizirano vino z okusom maline in črne robide ali z okusom bezga in limone 5,5 % 250 ml vsak 1.90 Gu 05/2019 CVETOČA POMLADNA PONUDBA Blossom Hill Aromatizirano vino z okusom maline in črne robide ali z okusom bezga in limone 5,5 % 2 vsak Gucci Bloom Set EdPS 100ml, losijon za telo100ml, mini EdPS 105.90

Prikaži več

BOLEZNI KOSTI

BOLEZNI KOSTI BOLEZNI KOSTI Glavni vzroki za osteoporozo so: družinska nagnjenost k osteoporozi, pomanjkanje kalcija v prehrani, pomanjkanje gibanja, kajenje, pretirano pitje alkohola in zgodnja menopavza. Zdravljenje:

Prikaži več

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke VGRADNJA KOMPAKTNEGA KOLEKTORJA ZA OGREVANJE NIZKENERGIJSKE HIŠE S TOPLOTNO ČRPALKO ZEMLJA/VODA Vgradnja kompaktnega zemeljskega kolektorja v obliki košare prihrani 75 % površino zemlje v primerjavi z

Prikaži več

KEMASAN 590 F

KEMASAN 590 F KEMASAN 590 F Fini sanirni omet na osnovi Romanskega apna Za stalno razvlaževanje zelo vlažnih zidov Difuzijska odprtost Za ročni nanos Ustreza zahtevam za omet R po EN 998-1:2004 Odpornost na vlago, soli

Prikaži več

Microsoft Word - KZ_Restavratorske tehnike_les

Microsoft Word - KZ_Restavratorske tehnike_les KATALOG ZNANJA IME PREDMETA: RESTAVRATORSKE TEHNIKE LES (RTL) SPLOŠNI CILJI Splošni cilji predmeta so: spozna osnovne postopke zaščite in obnavljanja dediščine iz lesa in tvoriv, načrtuje izvedbo in dokumentiranje

Prikaži več

SLO wintherwax

SLO wintherwax O projektu Naslov projekta: WINTHERWAX Celoten naslov projekta: WINdow based on THERmally modified wood with high performance WAX coating Številka projekta: 666206 Razpis: H2020-SMEINST-2-2014 Datum začetka

Prikaži več

NAJBOLJŠE PRAKSE ZA VARNO IN UČINKOVITO NANAŠANJE FITOFARMACEVTSKIH SREDSTEV Zmanjšajte zanašanje in obdržite fitofarmacevtska sredstva na svojem pose

NAJBOLJŠE PRAKSE ZA VARNO IN UČINKOVITO NANAŠANJE FITOFARMACEVTSKIH SREDSTEV Zmanjšajte zanašanje in obdržite fitofarmacevtska sredstva na svojem pose NAJBOLJŠE PRAKSE ZA VARNO IN UČINKOVITO NANAŠANJE FITOFARMACEVTSKIH SREDSTEV Zmanjšajte zanašanje in obdržite fitofarmacevtska sredstva na svojem posevku Ta letak vam nudi informacije o dobrih kmetijskih

Prikaži več

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Pridržujemo si pravico do sprememb tehničnih podatkov, podatkov o lastnostih izdelkov in njihovi uporabi, ki jih navaja ta priročnik, brez predhodnega obvestila. Različica

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška š

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška š SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 86 83 42 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Akumulatorski ročni LED reflektor IVT PL 838 4x1WB Kataloška št.: 86 83 42 KAZALO 1. UVOD...3 2. OPOZORILO! POMEMBNI

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka:

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka: SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 672647-672648 www.conrad.si MERILNIK TEMPERATURE / VLAGE / UDOBJA Št. izdelka: 672647-672648 1 NAMEN UPORABE Izdelka sta namenjena za merjenje temperatur

Prikaži več

Niansirane lesne lazure Informacije o izdelku Lesne lazure v 9 klasičnih lesnih niansah, primerne za takojšnjo uporabo: bor oreh macesen tikov

Niansirane lesne lazure Informacije o izdelku Lesne lazure v 9 klasičnih lesnih niansah, primerne za takojšnjo uporabo: bor oreh macesen tikov Lesne lazure v 9 klasičnih lesnih niansah, primerne za takojšnjo uporabo: bor oreh macesen tikovina hrast antika hrast svetel palisander ebenovina. Lazure so uporabne na vseh vrstah lesa na zunanjih površinah:

Prikaži več

KEMAMIX G

KEMAMIX G KEMAMIX G Grobi apnenocementni omet in malta za zidanje Dober oprijem na podlago Pravilna in kontrolirana sestava Ustreza skupini ometov GP CS IV po SIST EN 988-1:2017 Malta za zidanje po SIST EN 988-2:2017

Prikaži več

PREPREČUJMO ŠIRJENJE NALEZLJIVIH BOLEZNI V VRTCU Navodila za zdravje (2018/19)

PREPREČUJMO ŠIRJENJE NALEZLJIVIH BOLEZNI V VRTCU Navodila za zdravje (2018/19) PREPREČUJMO ŠIRJENJE NALEZLJIVIH BOLEZNI V VRTCU Navodila za zdravje (2018/19) Želja nas vseh, tako staršev kot tistih, ki delamo z otroki v vrtcu je, da bi bili otroci zdravi in bi se v vrtcu dobro počutili.

Prikaži več

SEZNAM PREVIDNOSTNIH STAVKOV IN STAVKOV O NEVARNOSTI PREVIDNOSTNI STAVKI PREVIDNOSTNI STAVKI - SPLOŠNO P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora bi

SEZNAM PREVIDNOSTNIH STAVKOV IN STAVKOV O NEVARNOSTI PREVIDNOSTNI STAVKI PREVIDNOSTNI STAVKI - SPLOŠNO P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora bi SEZNAM PREVIDNOSTNIH STAVKOV IN STAVKOV O NEVARNOSTI PREVIDNOSTNI STAVKI PREVIDNOSTNI STAVKI - SPLOŠNO P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102: Hraniti

Prikaži več

Ljubljana,11

Ljubljana,11 DIETNI JEDILNIK ZA OTROKE 1. STAROSTNEGA OBDOBJA - DIETA brez mleka, jajc, soje, arašidov in oreščkov, jagod, sezama (vzg. Andreja, E. Mo) Koruzni kruh (B forma)* Polnozrnata žemlja*, Dietno pecivo*, Jabolko,

Prikaži več

Powered by TCPDF ( Powered by TCPDF ( PRVA FLEKSIBILNA IZOLACIJA Z MAJHNO KOLIČINO DIMA ZA VEČJO VARNOST LJUDI Povečana va

Powered by TCPDF (  Powered by TCPDF (  PRVA FLEKSIBILNA IZOLACIJA Z MAJHNO KOLIČINO DIMA ZA VEČJO VARNOST LJUDI Povečana va Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) PRVA FLEKSIBILNA IZOLACIJA Z MAJHNO KOLIČINO DIMA ZA VEČJO VARNOST LJUDI Povečana varnost zaradi odličnih požarnih lastnosti in manjše

Prikaži več

NAVODILO ZA UPORABO Canesten3 200 mg vaginalne tablete klotrimazol Pred uporabo natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke! Zdravilo je na voljo brez recepta. Kljub temu ga morate

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev MOŽNOSTI ZDRAVLJEN DIETA PRI LEDVIČNI BOLEZNI Razumeti ledvično bolezen, njen potek in vedeti za možnosti zdravljenja KAJ DELAJO LEDVICE čistijo kri in odstranjujejo odvečno vodo iz telesa odstranjujejo

Prikaži več

KAJ JE VZDRŽLJIVOST

KAJ JE VZDRŽLJIVOST 10. 12. 2011 VZDRŽLJIVOST S TEKOM Seminarska naloga KAZALO 1. UVOD... 3 2. KAJ JE VZDRŽLJIVOST... 4 3. METODE ZA RAZVOJ VZDRŽLJIVOSTI... 4 4. TEHNIKA DOLGOTRAJNEGA TEKA... 5 5. GIBALNE (MOTORIČNE) SPOSOBNOSTI...

Prikaži več

O Č E S N I C E N T E R STAROSTNA DALJNOVIDNOST PRESBYOND IN MENJAVA OČESNE LEČE

O Č E S N I C E N T E R STAROSTNA DALJNOVIDNOST PRESBYOND IN MENJAVA OČESNE LEČE O Č E S N I C E N T E R STAROSTNA DALJNOVIDNOST PRESBYOND IN MENJAVA OČESNE LEČE LASERSKA ODSTRANITEV DIOPTRIJE PRESBYOND Kaj pomeni»starostna daljnovidnost«? Starostna daljnovidnost ali t.i. presbiopija

Prikaži več

Hranilna vrednost (HV) kdaj ni potrebno navesti hranilne vrednost (izvzeti iz obveze) in kdaj je potrebno navesti HV 19. točka priloge V Uredbe o zago

Hranilna vrednost (HV) kdaj ni potrebno navesti hranilne vrednost (izvzeti iz obveze) in kdaj je potrebno navesti HV 19. točka priloge V Uredbe o zago Hranilna vrednost (HV) kdaj ni potrebno navesti hranilne vrednost (izvzeti iz obveze) in kdaj je potrebno navesti HV 19. točka priloe V Uredbe o zaotavljanju informacij o živilih potrošnikom z vsemi spremembami

Prikaži več

Microsoft Word - TL SikaTop Armatec -110 EpoCem .doc

Microsoft Word - TL SikaTop Armatec -110 EpoCem .doc Tehnični list Izdaja 06/08/2012 Identifikacijska št.: 02 03 02 01 001 0 000001 SikaTop Armatec -110 EpoCem SikaTop Armatec -110 EpoCem Kontaktni premaz in protikorozijska zaščita armature Construction

Prikaži več

Halogenske žarnice (Seminarska) Predmet: Inštalacije HALOGENSKA ŽARNICA

Halogenske žarnice (Seminarska) Predmet: Inštalacije HALOGENSKA ŽARNICA Halogenske žarnice (Seminarska) Predmet: Inštalacije HALOGENSKA ŽARNICA Je žarnica z nitko iz volframa, okoli katere je atmosfera - prostor, ki vsebuje poleg argona in kriptona doloceno razmerje halogena

Prikaži več

BIO tehnologija S-ALFA Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO akti

BIO tehnologija S-ALFA Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO akti Uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 za čiščenje telesa, psihe, hrane, pijače in zdravil samo za otroke, da postanejo BIO aktivna. To pomeni da S- ALFA vpiše dodatke v zdravila, ki omogočajo uporabo proti

Prikaži več

Stolpec1 Stolpec2 Stolpec3 JEDILNIK mesec maj Datum Malica Kosilo Popoldanska malica Sreda PRAZNIK PRAZNIK Četrtek PRAZNIK PRAZNIK

Stolpec1 Stolpec2 Stolpec3 JEDILNIK mesec maj Datum Malica Kosilo Popoldanska malica Sreda PRAZNIK PRAZNIK Četrtek PRAZNIK PRAZNIK Sreda PRAZNIK PRAZNIK 01.05.2019 Četrtek PRAZNIK PRAZNIK 02.05.2019 Petek POUKA PROST DAN POUKA PROST DAN 03.05.2019 Ponedeljek mleko in sadje (ŠS) cvetačna juha jabolčni krhlji makaronovo meso 06.05.2019

Prikaži več

Microsoft Word - standard_slo.doc

Microsoft Word - standard_slo.doc 16.02.2011/EN FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL) SECRETARIAT GENERAL: 13, Place Albert 1 er B 6530 Thuin (Belgique) FCI-Standard N 209 TIBETANSKI TERIER Slika ne predstavlja nujno idealnega

Prikaži več

VODIČ ZA POTROŠNIKE

VODIČ ZA POTROŠNIKE VODIČ ZA POTROŠNIKE BRIGGS & STRATTON Briggs & Stratton je največji proizvajalec zračno hlajenih bencinskih motorjev za stroje na svetu. Oblikujemo, izdelujemo, tržimo in serviseramo motorje za proizvajalce

Prikaži več