MERILA ZA VREDNOTENJE IN IZBOR PROGRAMOV ŠPORTA V OBČINI KANAL OB SOČI

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "MERILA ZA VREDNOTENJE IN IZBOR PROGRAMOV ŠPORTA V OBČINI KANAL OB SOČI"

Transkripcija

1 MERILA ZA VREDNOTENJE IN IZBOR PROGRAMOV ŠPORTA V OBČINI KANAL OB SOČI 1. Splošne določbe Vrednotenje programov športa se vrši na podlagi razdelitve panog v štiri skupine: 1. individualni športi, v katerih športnikih tekmujejo v uradnih tekmovalnih sistemih nacionalne panožne športne zveze za naslov državnega prvaka, 2. kolektivni športi, v katerih športniki tekmujejo v uradnih tekmovalnih sistemih nacionalnih panožnih športnih zvez za naslov ekipnega državnega prvaka, 3. športno-rekreativni programi, 4. miselne igre (šah). Elementi za opredelitev obsega sofinanciranja letnega programa športa so: obseg programa, velikost vadbene skupine, vrednost ure strokovnega kadra, vrednost ure najema športnega objekta, materialni stroški za izpeljavo programov, drugi elementi v skladu z usmeritvami nacionalnega programa športa v RS. Kot prostorski, kadrovski in drugi pogoji se upoštevajo: pogoji za nemoteno izvajanje procesa treniranja in nastopanja, strokovni kader z ustrezno izobrazbo, usposobljenostjo in veljavno licenco, organizacijski delavci, organiziranost kluba, zagotovljena finančna sredstva za izvajanje prijavljenih programov. 2. Obseg financiranja Obseg financiranja športnih programov je odvisen od vsakoletnih razpoložljivih sredstev v proračunu Občine Kanal ob Soči. Če proračunska sredstva v posameznem letu ne zadoščajo za realizacijo nacionalnega programa v celoti, se v letnem programu upoštevajo prednostne naloge na podlagi prioritet in sicer so prioritete navedene v prvi skupini. V prvo skupino spadajo naslednji programi: šport otrok, mladine in študentov, šport otrok in mladine s posebnimi potrebami, vrhunski šport, kakovostni šport, šport invalidov, športna rekreacija, vzdrževanje športnih objektov, večje športne prireditve, izobraževanje, usposabljanje, izpopolnjevanje strokovnih kadrov. V drugo skupino spadajo naslednji programi: znanstveno raziskovalna dejavnost, založniška dejavnost, informacijski sistem na področju športa.

2 2.1 Vrednost ure strokovnega kadra Vrsta športnega programa Vrednost ure v točkah Interesna športna vzgoja predšolskih otrok 1 Interesna športna vzgoja šoloobveznih otrok 1 Interesna športna vzgoja otrok s posebnimi potrebami 1 Interesna športna vzgoja mladine 1 Športna vzgoja otrok, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport 1 Športna vzgoja mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport 1 Športna rekreacija socialno, zdravstveno ogroženi in starejši občani nad 65 let 1 Šport invalidov 1 Kakovostni šport 1 Izračun točk za strokovni kader: Točke za kader x vadbene ure x število skupin 2.2 Vrednost ure objekta VRSTA OBJEKTA Število točk/uro Pokrite površine občinskega pomena 1 Športna dvorana pri OŠ Kanal 1 Mala telovadnica pri OŠ Kanal 1 Telovadnica pri OŠ Deskle 1 Mala telovadnica pri OŠ Deskle 1 Izračun točk za objekt: Število točk za objekt x vadbene ure x število skupin

3 Najem objekta je skladno s 17. členom Pravilnika za vrednotenje letnega programa športa v Občini Kanal ob Soči za izvajalce športnih programov v obsegu letnega programa športa brezplačen. Objekt se vrednoti na osnovi zgornje tabele. 3. INTERESNA ŠPORTNA VZGOJA PREDŠOLSKIH ŠOLOOBVEZNIH OTROK, MLADINE IN ŠTUDENTOV Športna vzgoja otrok in mladih, ki se prostovoljno ukvarjajo s športom zunaj obveznega izobraževalnega programa ima poleg sklopa pozitivnih učinkov na skladen biopsihosocialni razvoj odraščajočega in zorečega mladega človeka še izrazito vzgojni pomen. Opredelimo jo lahko kot vzgojo za zdravo življenje. Zato ima šport mladih prednostno mesto v nacionalnem programu športa Interesna športna vzgoja predšolskih otrok (do 6. leta ) Predšolsko obdobje obsega čas od otrokovega rojstva do sprejema v šolo. Programi morajo po kakovosti in obsegu zadovoljevati otrokovo dnevno potrebo po gibanju, igri in sprostitvi. Sistematično pa morajo vplivati na zdravje predšolskih otrok. Minimalni program je Zlati sonček, obsega vsa temeljna športna znanja, ki jih morajo otroci te starosti spoznati in osvojiti, poudarjeno je zlasti učenje plavanja. Poleg Zlatega sončka so še program Ciciban planinec, program Naučimo se plavati in druge oblike redne športne vadbe. 1.1 Zlati sonček propagandno gradivo (nabava knjižice in značke), kolikor ga ne financira Ministrstvo za šolstvo in šport programi, ki se izvaja v organiziranih skupinah, v katerih je največ 20 otrok. Za programe, ki se izvajajo izven rednega vzgojno-izobraževalnega procesa vrtca in so namenjeni tudi tistim otrokom, ki vrtca ne obiskujejo, se sofinancira tudi najem objekta in strokovni kader enako kot za druge 60 urne programe. 1.2 Naučimo se plavati strokovni kader (1 točka/uro za skupino, v kateri je največ 8 otrok) najem objekta (v višini dejanskih stroškov) do 10-urni program se izvaja v organiziranih skupinah. 1.3 Ciciban planinec strokovni kader (1 točka/uro za skupino, v kateri je največ 20 otrok) program se izvaja v organiziranih skupinah, v katerih je največ 20 otrok. 1.4 Športne dejavnosti v organizaciji društev in drugih izvajalcev (različni programi) strokovni kader (1 točka/ uro za skupino, v kateri je 10 do 20 otrok) objekt do 60- urni program se izvaja v organiziranih skupinah, v katerih je največ 20 otrok Interesna športna vzgoja šoloobveznih otrok (od 6. do 15. leta ) Interesna športna vzgoja šoloobveznih otrok je dejavnost otrok, ki so prostovoljno vključeni v športne programe. Zaradi pomena gibalne dejavnosti za skladen razvoj otroka je pomembno, da bi bil otrok športno aktiven vsak dan. Programe za otroke od 6. do 15. leta lahko izvajajo vsi izvajalci športne dejavnosti.

4 2.1 Zlati sonček propagandno gradivo (nabava knjižic, diplom in značk), kolikor ga ne financira Ministrstvo za šolstvo in šport 2.2 Krpan propagandno gradivo (nabava knjižic, diplom in značk) kolikor ga ne financira Ministrstvo za šolstvo in šport Za programe, ki se izvajajo izven rednega vzgojno-izobraževalnega procesa šole, se sofinancira tudi najem objekta in strokovni kader enako kot za druge 80-urne programe 2.2 Naučimo se plavati strokovnega kadra (1 točka/ na uro za skupino do 10 otrok) najem objekta (v višini dejanskih stroškov). do 20- urni program se izvaja v organiziranih skupinah, v katerih je največ 10 otrok. 2.3 Drugi 80-urni programi strokovni kader (1 točka/na uro za skupino z največ 20 otrok) objekt do 80- urni program se izvaja v organiziranih skupinah, v katerih je največ 20 otrok. 2.4 Šolska športna tekmovanja (osnovne šole) Sofinancira se: organizacija in izpeljava medobčinskih šolskih tekmovanj področna šolska športna tekmovanja na nivoju Goriške regije (sofinancirajo se priznanja, sodniški stroški) do 10 točk/posamezno tekmovanje državna športna tekmovanja osnovnih šol (sofinancirajo se prevozni stroški, priznanja, sodniški stroški) do 20 točk/posamezno tekmovanje Sodelovanje v tekmovanju ŠKL 20 točk/posamezno tekmovanje (sofinancira se prevoz, prijavnina za tekmovanje) 2.5 Specifične športne panoge Med specifične športne panoge spada šah, planinci in taborniki. Sofinancirajo se dejavnosti specifičnih športnih panog (pohodništvo, planinske šole, poletni tabori, zimovanja,..) Za izvajanje programov specifičnih športnih panog za otroke se sofinancira strokovni kader in objekt. SPECIFIČNA ŠPORTNA PANOGA DEJAVNOST Min. število udeležencev Štev. ur trajanja Strokovni kader PLANINCI POHODNIŠTVO PLANINCI PLANINSKA ŠOLA ŠAH REDNA VADBA otroci Sofinancira se do največ 3 dejavnosti posameznega izvajalca specifične športne panoge Interesna športna vzgoja mladine ( od 15. do 20. leta ) Interesna športna vzgoja mladine je dejavnost mladih, ki se prostovoljno vključujejo v športne programe. Športna dejavnost v tem obdobju je namenjena predvsem izboljšanju športnih znanj, zagotavljanju primerne psihofizične sposobnosti mladine, odpravljanju in zmanjševanju negativnih posledic sedenja in drugih negativnih vplivov sodobnega življenja, preprečevanju zdravju škodljivih razvad. Sofinancira se strokovni kader in objekt. Programe za mladino od 15. do 20. leta lahko izvajajo vsi izvajalci športne dejavnosti. strokovni kader (1 točka/na uro za skupino z največ 20 mladimi) objekt do 80- urni program se izvaja v organiziranih skupinah, v katerih je najmanj 12 in največ 20 mladih.

5 3.4. Športna dejavnost študentov Študentom je športna dejavnost pomembna sestavina življenja. Je dopolnilo intelektualnemu delu in pripomore k polnejši uresničitvi človeka, bogastvu njegovega telesnega in duševnega zdravja ter integriteti osebnosti. Sofinancira se najem objekta in strokovni kader. strokovni kader 1 točka/ na uro na skupino in zagotovi objekt za izvedbo 80 ur programa na skupino v kateri je najmanj 12 in največ 20 študentov Športna vzgoja otrok in mladine s posebnimi potrebami Športna vzgoja otrok in mladine s posebnimi potrebami je v tem obdobju namenjena predvsem ustrezni skrbi za vključevanje v vsakdanje življenje. Oblike dejavnosti so športna vadba, tekmovanje in tečaji ter posebni programi za posamezne vrste ovir. V te programe se glede na interes lahko vključujejo otroci s posebnimi potrebami, ki imajo stalno bivališče v Občini Kanal ob Soči. Sofinancira se najem objekta in strokovni kader za 80 urne programe za skupino z najmanj 7 udeleženci. objekt in strokovni kader (1 točka/ na uro za skupino z največ 20 mladimi) 80- urni program se izvaja v organiziranih skupinah, v katerih je najmanj 7 in največ 20 mladih. 4. ŠPORT OTROK IN MLADINE USMERJENIH V KAKOVOSTNI IN VRHUNSKI ŠPORT (panožne športne šole prednostni program) 4.1. Športna vzgoja otrok, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport Športna vzgoja pomeni v tem obdobju temeljno pripravo na športno uspešnost. V programe se vključujejo otroci, ki imajo interes, sposobnosti, ustrezne osebnostne značilnosti in visoko motivacijo, da bi lahko postali vrhunski športniki. Člani vadbenih skupin so vključeni v uradne tekmovalne sisteme nacionalnih panožnih zvez. To so programi za otroke od 6. do 15. leta in jih lahko izvajajo vsi izvajalci športne dejavnosti. Programi športne vzgoje otrok, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport, so lahko razdeljeni v tri stopnje. Obseg treninga pa je odvisen od specifičnosti športne panoge: Stopnja: Kategorija: Obseg treninga (št. vadbenih ur): I. Cicibani in cicibanke do 240 ur II. Mlajši dečki in deklice 240 do 400 ur III. Starejši dečki in deklice 300 do 800 ur Iz proračuna občine se sofinancira strokovni kader, najem objekta in materialni stroški. Najem objekta je skladno s 17. členom Pravilnika za vrednotenje letnega programa športa v Občini Kanal ob Soči je za izvajalce športnih programov v obsegu letnega programa športa brezplačen.

6 KOLEKTIVNE ŠPORTNE PANOGE Stopnja (6 do 15 let): Objekt Strokovni kader Materialni stroški Meritve in spremljanje treniranosti Nezgodno zavarovanje Sofinancirajo se Cicibani in cicibanke U - 8 U točka 100 točk do 240 urni programi Mlajši dečki in deklice U točka 100 točk do 240 urni programi Starejši dečki in deklice U točka 120 točk do 300 urni programi Opomba: V primeru manjšega števila udeležencev od normativa in manjšega obsega programa se pri izračunu upošteva sorazmeren delež v %. Pri vrednotenju programov ekipnih športnih panog se upošteva število udeležencev v posamezni skupini (velikost vadbenih skupin posamezne športne panoge), in sicer: Cicibani / cicibanke Mlajši dečki / deklice Starejši dečki / deklice Mater. str. (tč/skup) Mater. str. (tč/skup) Mater. str. (tč/skup) Kole Kolektivni športi ODBOJKA 10 do do do OŠARKA, TWIRLING 10 do do do Individualni športi Strelstvo, lokostrelstvo 6 do do do Tenis, kolesarstvo 6 do do do V primeru manjšega števila športnikov od normativa in manjšega obsega programa se pri izračunu upošteva sorazmeren delež v %. V primeru večjega števila članov v skupini pa se sofinanciranje ne povečuje. Uspešnost športne panoge Vrednotijo se doseženi rezultati na državnih prvenstvih za otroke ter mladino in sicer: ekipni športi Mesto Število točk

7 Individualni športi Mesto Število točk Športna vzgoja mladine, usmerjene v kakovostni in vrhunski šport Programi športne vzgoje zajemajo načrtno vzgojo mladih športnikov, ki so usmerjeni v doseganje vrhunskih rezultatov, primerljivih z dosežki vrstnikov v mednarodnem merilu. Programi morajo omogočati ob športnih uspehih tudi uspešno izobraževanje skladno s Pravilnikom o prilagajanju šolskih obveznosti oz. v posebnih organizacijskih oblikah (športnih oddelkih). Programi, ki jih imenujemo»panožne športne šole«, se sofinancirajo, če izvajalci zadostijo prostorskim, kadrovskim in drugim zahtevam za strokovno izpeljavo programa, ki jih določata Ministrstvo za šolstvo in šport in Olimpijski komite Slovenije združenje športnih zvez. Programi športne vzgoje mladine, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport, so lahko razdeljeni v dve stopnji. Obseg treninga pa je odvisen od specifičnosti športne panoge: Stopnja: Kategorija: Obseg treninga (št. vadbenih ur): IV. Mlajši mladinci in mladinke programi v obsegu od 400 do 1100 ur V. Starejši mladinci in mladinke KOLEKTIVNE ŠPORTNE PANOGE Stopnja (15 do 20 let): Objekt Strokovni kader Materialni stroški Meritve in spremljanje treniranosti Nezgodno zavarovanje Sofinancirajo se Mlajši mladinci in mladinke U-16 1 točka 160 točk do 400 urni programi Starejši mladinci in mladinke U-18 1 točka 175 točk do 440 urni programi Pri vrednotenju programov ekipnih športnih panog se upošteva število udeležencev v posamezni skupini (velikost vadbenih skupin posamezne športne panoge), in sicer: Mlajši mladinci / mladinke Starejši mladinci / mladinke Kolektivni šport ODBOJKA 12 do do KOŠARKA 12 do do 440 1

8 Mlajši mladinci / mladinke Starejši mladinci / mladinke Kolektivni šport Individualni športi Tenis, kolesarstvo, strelstvo 8 do do Opomba: V primeru manjšega števila udeležencev od normativa in manjšega obsega programa se pri izračunu upošteva sorazmeren delež v %. Najem objekta je skladno s 17. členom Pravilnika za vrednotenje letnega programa športa v Občini Kanal ob Soči za izvajalce športnih programov v obsegu letnega programa športa brezplačen. Uspešnost športne panoge Točke za dosežen rezultat na državnem prvenstvu: za mlajše in starejše mladinke / mladince: ekipni športi Mesto Število točk za mlajše in starejše mladinke / mladince: individualni športi Mesto Število točk Glede na kategorizacijo športnikov po seznamu OKS-ZŠZ se prizna: športnik mladinskega razreda 6 točk športnik državnega razreda 12 točk 5. ŠPORTNA REKREACIJA Športna rekreacija je športna dejavnost odraslih vseh starosti in športna dejavnost družin. Cilj športne rekreacije odraslih je ohranjati in izboljševati celostni zdravstveni status, humanizirati človekovo življenje, zmanjševati negativne posledice današnjega načina življenja in dela, preprečevati upadanje splošne vitalnosti človeka ter s temi motivi pritegniti čim večje število ljudi v redne oblike dejavnosti.

9 To vrsto športne dejavnosti plačujejo občani praviloma sami. Vendar zaradi javnega interesa po vključevanju čim večjega števila občanov v športno aktivnost se sofinancira in zagotavlja iz občinskega proračuna: največ 80 ur objekt /skupino socialno in zdravstveno ogroženim ter občanom starejšim od 65 let, se sofinancira največ do 80 ur strokovni kader 1 točka/na uro na skupino. mora biti najmanj 12 do največ 20 udeležencev. 6. KAKOVOSTNI ŠPORT V kakovostni šport sodijo priprave in športna tekmovanja ekip in posameznikov, ki nimajo objektivnih strokovnih, organizacijskih in materialnih možnosti za vključitev v program vrhunskega športa in ki jih program športne rekreacije ne zadovoljuje, so pa pomemben dejavnik razvoja športa. Zajema vadbo in športna tekmovanja ekip ter posameznikov članov in članic, registriranih pri panožnih športnih zvezah, ki nastopajo v uradnih tekmovalnih sistemih nacionalnih panožnih športnih zvez. Nimajo objektivnih strokovnih, organizacijskih in materialnih možnosti za vključitev v program vrhunskega športa ter jih program športne rekreacije ne zadovoljuje, so pa pomemben dejavnik razvoja športa v občini. Občina Kanal ob Soči sofinancira programe izvajalcev: če nastopajo uradnih tekmovalnih sistemih panožnih športnih zvez do naslova državnega prvaka, če imajo redno vadbo vsaj 3 x tedensko, če je v individualnih panogah vsaj 8 vadečih v skupini in nastopajo na vsaj 5 tekmah letno, če je v ekipnih športih vsaj 12 vadečih v ekipi in nastopajo v ligi z vsaj 10 tekmami letno. 1. Individualne športne panoge: Kdor kandidira, mora izpolnjevati pogoj število vadbenih ur skupine do 320 ur letno, Kakovostni šport individualno člani/članice Športna panoga število članov v skupini vadbenih ur Balinanje 8 do 320 Downhill 8 do 320 Strelstvo 8 do 320 Tenis 8 do 320 zagotavlja se objekt in strokovni kader 1 točka na uro Opomba: V primeru manjšega števila udeležencev od normativa in manjšega obsega programa se pri izračunu upošteva sorazmeren delež v %. 2. Kolektivne športne panoge: Kdor kandidira, mora izpolnjevati pogoje: število vadbenih ur skupine do 320 ur letno, Kakovostni šport kolektivni člani/članice Športna panoga število članov v skupini vadbenih ur ODBOJKA 12 do 320 KOŠARKA, TWIRLING 12 do 320

10 zagotavlja se objekt in strokovni kader 1 točka na uro Glede na kategorizacijo športnikov po seznamu OKS-ZŠZ se prizna: športniku državnega razreda 12 točk 7. VRHUNSKI ŠPORT Vrhunski šport je priprava in tekmovanje športnikov, ki imajo status, državnega, perspektivnega, mednarodnega in svetovnega razreda v individualnih in v kolektivnih športnih panogah, ki so na rednem programu olimpijskih iger. V te programe so vključeni člani kateri so kategorizirani vrhunski športniki ali nastopajo v I. ali II. državni ligi. Upoštevajo se kategorizirani športniki po kriterijih Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez, ki so objavljeni v oktobrskih Obvestilih. število vadbenih ur skupine je do 1200 ur, sofinancira se strokovni kader in zagotavlja objekt. Vrhunski šport člani/članice Športna panoga število članov v skupini normativ vadb. ur strokovni kader Kolektivni šport ODBOJKA 12 do Opomba: V primeru manjšega števila udeležencev od normativa in manjšega obsega programa se pri izračunu upošteva sorazmeren delež v %. Glede na kategorizacijo športnikov po seznamu OKS-ZŠZ se prizna: športniku svetovnega razreda 60 točk športniku mednarodnega razreda 30 točk športniku perspektivnega razreda 18 točk 8. ŠPORT INVALIDOV Športna dejavnost invalidov je namenjena predvsem ohranjanju gibalnih sposobnosti, zdravju, revitalizaciji, resocializaciji, razvedrilu in tekmovanju invalidov, ki se prostovoljno ukvarjajo s športom. Iz proračuna občine se sofinancira objekt in strokovni kader. Stopnja: Objekt Strokovni kader Sofinancirajo se: Program vadbe v različnih športnih panogah 1 točka do 80 urni programi (za skupine z največ 10 invalidi)

11 9. SPECIFIČNE ŠPORTNE PANOGE Med specifične športne panoge spada šah, planinci in taborniki. Sofinancirajo se dejavnosti specifičnih športnih panog (pohodništvo, planinske šole, poletni tabori, zimovanja,..) Za izvajanje programov specifičnih športnih panog za otroke in mladino: strokovni kader in objekt. SPECIFIČNA ŠPORTNA PANOGA DEJAVNOST Min.število udeležencev Štev. ur trajanja Strokovni kader PLANINCI POHODNIŠTVO PLANINCI PLANINSKA ŠOLA ŠAH REDNA VADBA Sofinancira se do največ 3 dejavnosti posameznega izvajalca specifične športne panoge. 10. RAZVOJNE IN STROKOVNE NALOGE V ŠPORTU 1. Izobraževanje, usposabljanje in izpopolnjevanje strokovnih kadrov v športu Programi izobraževanja, usposabljanja in izpopolnjevanja strokovnih kadrov so namenjeni pridobivanju ustreznih nazivov, licenc in njihovo potrjevanje. Formalno izobraževanje (za pridobitev višje stopnje strokovne izobrazbe) ni predmet sofinanciranja. Izobraževanje in usposabljanje trenerjev, inštruktorjev in vodnikov poteka v skladu s pravilniki OKS ZŠZ, FŠ oz. panožnih strokovnih zvez. Udeleženec izobraževanja in usposabljanja (oz. klub) je upravičen do sofinanciranja stroškov, ko predloži dokazilo o izvedbi izobraževanja in dokumentacijo o uspešno opravljenem šolanju, tečaju oz. preizkusu znanja (če je preizkus predviden). Sofinancira se kotizacija do višine 50 % stroškov, stroški bivanja pa do višine 50 %, če je kraj izvedbe izobraževanja oddaljen najmanj 100 kilometrov od Kanala. Višina sofinanciranja je odvisna od višine razpoložljivih sredstev za ta namen. 2. Založniška in propagandna dejavnost v športu Na področju založništva se lahko sofinancira dejavnost izdajanja strokovne literature in drugih periodičnih, občasnih, informativnih publikacij in propagandnega gradiva na temo športnih dejavnosti, povezanih s športno dejavnostjo v Občini Kanal ob Soči. Sofinancira se materialne stroške v zvezi z izdajo literature, publikacije ali drugega založniškega gradiva do višine 10 % stroškov. 3. Znanstveno raziskovalna dejavnost Namen je izvajati uporabne in razvojne raziskave s področja športa v Občini Kanal ob Soči ter prenašanje izsledkov v prakso. Izvajalci morajo k vlogi predložiti tudi mnenje ustrezne institucije. Občina sofinancira: materialne stroške v zvezi z raziskavo do višine 50 % stroškov. 4. Informacijski sistem na področju športa Informacijski sistem vsebuje podatke s področja organiziranosti športa, športnih oddelkov, financiranja športa in športnih programov ter razvide, ki so določeni z zakonom. Občina sofinancira izdelavo informacijskih baz in sofinanciranje nakupa tehnologije za potrebe lokalnih skupnosti do višine 50 % stroškov. Programe lahko izvaja izvajalec, ki ima zagotovljene strokovne in tehnične pogoje za kvalitetno delo.

12 11. DELOVANJE ŠPORTNIH DRUŠTEV Na področju športa delujejo na lokalni ravni društva in njihove zveze, ki za svoje osnovno delovanje potrebujejo sredstva za kritje materialnih stroškov poslovanja. Delovanje športnih društev se sofinancira v skladu z višino sredstev iz sprejetega Letnega programa športa Občine Kanal ob Soči glede na število članov posameznega športnega društva. Pri izračunu višine sredstev za delovanje društva se upošteva: do 50 članov 50 točk od 50 do 100 članov 100 točk nad 100 članov točk Pri izračunu višine sredstev za delovanje društva se upoštevajo samo člani društva, ki so v tekočem letu plačali članarino. Za ta sredstva lahko kandidirajo samo športna društva in njihove zveze. Pogoj za pridobitev teh sredstev je, da društvo oz. klub v tekočem letu ni pridobilo sredstva za delovanje iz drugih proračunskih postavk občinskega proračuna. Višina sofinanciranja je odvisna od višine razpoložljivih sredstev za ta namen. 12. VEČJE ŠPORTNE IN ŠPORTNO REKREATIVNE PRIREDITVE Za vrednotenje večjih športnih prireditev in množično športno rekreativnih prireditev, ki jih organizirajo športna društva v občini, se pri dodelitvi sredstev upoštevajo naslednji pogoji in merila: 1. Večje športne prireditve: prireditve morajo biti navedene v mednarodnem oz. državnem koledarju; na njih morajo nastopati tudi športnice in športniki iz Občine Kanal ob Soči, prireditev mora biti odmevna v širšem prostoru. Večja športna prireditev Število udeležencev večje športne prireditve od 30 do 60 od 60 do 100 nad 100 Občinsko 20 točk 40 točk 80 točk Medobčinsko 30 točk 50 točk 90 točk Regijsko 40 točk 60 točk 100 točk Državno 80 točk 140 točk 200 točk Mednarodno 120 točk 180 točk 280 točk 2. Množične športno rekreativne prireditve: imeti morajo daljšo tradicijo, primerne morajo biti za vse starostne kategorije, potekati morajo na območju Občine Kanal ob Soči. Množična športno rekreativna prireditev Število udeležencev množične športno rekreativne prireditve od 30 do 60 od 60 do 100 Občinsko 10 točk 20 točk Medobčinsko 20 točk 30 točk

13 Množična športno rekreativna prireditev Število udeležencev množične športno rekreativne prireditve od 30 do 60 od 60 do 100 Regijsko 30 točk 40 točk Državno 40 točk 50 točk Mednarodno 50 točk 60 točk Prijava mora vsebovati: opis športne prireditve, finančno konstrukcijo. Občina sofinancira do največ 50 % predračunske vrednosti posamezne večje športne prireditve in do 60 % predračunske vrednosti posamezne množične športno rekreativne prireditve. Občina organizatorju sofinancira do največ tri prireditve od tega eno večjo prireditev in dve množično rekreativni prireditvi letno, ki so organizirane na območju Občine Kanal ob Soči. Prednost imajo mednarodne in tradicionalne prireditve. Sofinanciranje pomembnih jubilejev: (dodatne točke) za 25 let delovanja 30 točk za 50 let delovanja 50 točk za vsakih nadaljnjih 10 let 10 točk 13. KONČNE DOLOČBE: Izračun vrednosti točke: odvisna je od razpoložljivih sredstev, ki so namenjeni za posamezne vsebine letnega programa športa v Občini Kanal ob Soči, kar pomeni, da se vrednost točke za posamezne vsebine športnega programa izračuna, kot razmerje med obsegom sredstev in skupnim številom točk na javni razpis prijavljenih izvajalcev posameznega športnega programa. Izračun pripadajočih sredstev: z letnim programom športa se vsako leto v proračunu določi obseg sredstev za posamezni program. Vlagatelju pripadajo sredstva glede na vsoto zbranih točk po posameznih merilih. Vrednost točke iz posameznega programa se izračuna tako, da se vsota vseh točk deli s sredstvi posameznega programa. Pripadajoča sredstva posameznega prijavitelja, predstavljajo produkt števila točk in vrednosti točke. Pogoj za pridobitev sredstev iz naslova sofinanciranja programa športa iz občinskega proračuna je, da klub ali društvo v tekočem letu ni pridobilo sredstva za iste programe iz drugih proračunskih postavk občinskega proračuna Občine Kanal ob Soči.

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad

Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v sklad Objavljeno v Našem časopisu št. 408 z dne 30. 9. 2013 Na podlagi 7. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 27/02, 110/02 in 15/03), v skladu z Nacionalnim programom športa v Republiki Sloveniji

Prikaži več

II

II ŽUPAN OBČINA LOGATEC www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka: 671-1/2015-2 Datum: 12.01.2015 OBČINSKI SVET OBČINE LOGATEC

Prikaži več

Datum: 21

Datum: 21 Datum: 20.2.2019 ČLANOM OBČINSKEGA SVETA OBČINE BOROVNICA ZADEVA: LETNI PROGRAM ŠPORTA V OBČINI BOROVNICA ZA LETO 2019 PRAVNA PODLAGA: Zakon o športu ((ZŠpo-1, Ur. l. RS, št. 29/17) Resolucija o Nacionalnem

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA

MESTNA OBČINA LJUBLJANA Na podlagi 9. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 97/01 - ZSDP, 110/02 - ZGO-1, 15/03 - ZOPA), Nacionalnega programa športa v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 24/00 in 31/00 popr.),

Prikaži več

OBČINA LOGATEC

OBČINA LOGATEC Župan Občine Logatec, Tržaška c. 50 A, Logatec, na podlagi 8. člena Odloka o sofinanciranju programov in področij letnega programa športa v občini Logatec (Logaške novice, št. 2/19; v nadaljevanju: odlok),

Prikaži več

(Microsoft Word - Program \232porta 2018)

(Microsoft Word - Program \232porta 2018) Na podlagi 13. člena Zakona o športu (Uradni list, RS, št. 29/17), 29. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 - ZLS-UPB2, 27/08 - odločba US RS, 76/08, 79/09, 51/10, 40/12 - ZUJF,

Prikaži več

ŽUPAN OBČINA LOGATEC e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: /20

ŽUPAN OBČINA LOGATEC   e: Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: , f: Številka: /20 ŽUPAN OBČINA LOGATEC www.logatec.si e: obcina.logatec@logatec.si Tržaška cesta 50 A, 1370 Logatec t: 01 759 06 00, f: 01 759 06 20 Številka: 6710-1/2019-12 Datum: 6.3.2019 OBČINSKI SVET OBČINE LOGATEC

Prikaži več

Uradni list RS, št

Uradni list RS, št Uradni list RS, št. 24-1065/2000, RS 31-3/2000 NACIONALNI PROGRAM ŠPORTA V REPUBLIKI SLOVENIJI (NPS) 1. UVOD Šport je pomembna dejavnost družbe, izraz njene dinamike in del splošne kulture, ki bogati kakovost

Prikaži več

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne 22. 12. 2011 sklenili Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez, ministrstvo, pristojno

Prikaži več

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /2014-4/4 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLAGATELJ: POROČEVA

OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg Kamnik Številka: /2014-4/4 Datum: OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLAGATELJ: POROČEVA OBČINA KAMNIK ŽUPAN Glavni trg 24 1240 Kamnik Številka: 671-0002/2014-4/4 Datum: 7. 1. 2014 OBČINSKI SVET OBČINE KAMNIK ZADEVA: PREDLAGATELJ: POROČEVALCI: PRAVNA OSNOVA: NAMEN: PREDLOG LETNEGA PROGRAMA

Prikaži več

ŠPORTNA VZGOJA V PRVEM TRILETJU OSNOVNE ŠOLE

ŠPORTNA VZGOJA V PRVEM TRILETJU OSNOVNE ŠOLE UČNI NAČRT ZA ŠPORTNO VZGOJO - OSNOVNA ŠOLA DR. MARJETA KOVAČ DR. JANKO STREL SPLOŠNI PODATKI Sprejet na 21. seji Strokovnega sveta za splošno izobraževanje dne 12. 11. 1998. Kupite ga lahko v založni

Prikaži več

Na podlagi 9

Na podlagi 9 Na podlagi 9. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 97/01-ZSDP, 27/02 Odl. US: U-I-210/98-32, 110/02- ZGO-1 in 15/03-ZOPA), Resolucije o nacionalnem programu športa v Republiki Sloveniji za

Prikaži več

MESTNA OBČINA MARIBOR

MESTNA OBČINA MARIBOR Na podlagi. odstavka 16. člena Zakon o športu (ZŠpo-1, Uradni list RS, št. 29/17 in 21/18 ZNOrg) in 1. odstavka 2. člena Statuta Mestne občine Maribor (MUV št. 10/2011, 8/2014) je Mestni svet Mestne občine

Prikaži več

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11 ŠPORTNA ZVEZA OBČINE GORIŠNICA GORIŠNICA 83 2272 GORIŠNICA gor.sport@gmail.com Na podlagi 5., 6., 9., 15., 18. in 29. člena statuta Športne zveze občine Gorišnica so predstavniki društev in klubov na 7.

Prikaži več

Microsoft Word - Uradne objave Občine Vransko št. 69, sept. 2017

Microsoft Word - Uradne objave Občine Vransko št. 69, sept. 2017 URADNE OBJAVE Občine Vransko Vransko, 29. september 2017 Številka 69/2017 AKTI V S E B I N A LETNI PROGRAM kulture v občini Vransko za leto 2018 LETNI PROGRAM kulture v občini Vransko za leto 2019 LETNI

Prikaži več

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO

NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DO NAVODILA O POSEBNIH POGOJIH IZOBRAŽEVANJA KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV KATEGORIZIRANIH ŠPORTNIKOV FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE I. TEMELJNE DOLOČBE 1. člen Ta navodila urejajo prilagajanje študijskih

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/2013 in 31/2014) in Odloka o proračunu Občine za leto 2016 (Uradno

Prikaži več

Stran 9874 / Št. 69 / Uradni list Republike Slovenije POGOJI IN MERILA ZA VREDNOTENJE LETNEGA PROGRAMA ŠPORTA V MOSG VSEBINA DOKUMENTA Pog

Stran 9874 / Št. 69 / Uradni list Republike Slovenije POGOJI IN MERILA ZA VREDNOTENJE LETNEGA PROGRAMA ŠPORTA V MOSG VSEBINA DOKUMENTA Pog Stran 9874 / Št. 69 / 8. 12. 2017 Uradni list Republike Slovenije POGOJI IN MERILA ZA VREDNOTENJE LETNEGA PROGRAMA ŠPORTA V MOSG VSEBINA DOKUMENTA Pogoji in merila (v nadaljevanju PIM) natančneje določajo

Prikaži več

Delitev na področju D3 za leto programi interesne športne vzgoje otrok in

Delitev na področju D3 za leto programi interesne športne vzgoje otrok in Delitev na področju športa za vse za leto 2019 NAZIV IZVAJALCA NAZIV PROGRAMA VIŠINA DODELJENIH SREDSTEV (v eur) Cheerleading zveza Slovenije cheerleading delavnice 3.400 Cheerleading zveza Slovenije cheerleading

Prikaži več

PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju i

PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju i PRAVILNIK O USPOSABLJANJU IN LICENCIRANJU STROKOVNIH KADROV ODBOJKARSKE ZVEZE SLOVENIJE I. SPLOŠNE DOLOČBE 1. člen (pojem) Pravilnik o usposabljanju in licenciranju strokovnih kadrov Odbojkarske zveze

Prikaži več

2

2 Društvo v javnem interesu: DJI-253/2007 PROGRAM DELA ŠPORTNE ZVEZE LJUTOMER za leto 2015 Ljutomer, marec 2015 Branko Žnidarič, dipl. ekon. (UN), sekretar ŠZ Ljutomer 1/5 PROGRAM DELA ŠPORTNE ZVEZE LJUTOMER

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/13) in

Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini Nazarje (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/13) in Na podlagi Pravilnika o sofinanciranju drugih interesnih skupin in njihovih programov v Občini (Uradno glasilo slovenskih občin, št. 7/13) in Odloka o proračunu Občine za leto 2014 (Uradno glasilo slovenskih

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

Šport v številkah PREGLED ŠPORTA V REPUBLIKI SLOVENIJI v obdobju od leta 2009 do / 2013

Šport v številkah PREGLED ŠPORTA V REPUBLIKI SLOVENIJI v obdobju od leta 2009 do / 2013 Šport v številkah PREGLED ŠPORTA V REPUBLIKI SLOVENIJI v obdobju od leta 2009 do 2012 01 / 2013 ŠPORT V ŠTEVILKAH Pregled športa v Republiki Sloveniji v obdobju od leta 2009 do 2012 Številka 1/2013 november,

Prikaži več

Strategija_IO_priloge

Strategija_IO_priloge PRILOGE KAZALO PRILOG Priloga 1: Število osvojenih medalj na svetovnih prvenstvih v moški športni gimnastiki med letoma 2005 in 2009 in primerjava z drugimi državami... 1 Priloga 2: Število osvojenih

Prikaži več

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 15. redna seja 2012 DNE: 28. junij 2012 TOČKA: 6. NASLOV: Vsebina: CENA N

OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 15. redna seja 2012 DNE: 28. junij 2012 TOČKA: 6. NASLOV: Vsebina: CENA N OBČINA ŠKOFLJICA OBČINSKI SVET GRADIVO ZA OBRAVNAVO NA SEJI OBČINSKEGA SVETA 15. redna seja 2012 DNE: 28. junij 2012 TOČKA: 6. NASLOV: Vsebina: CENA NAJEMA OZ. UPORABE ŠPORTNIH OBJEKTOV IN OGLASNIH MEST

Prikaži več

JAVNI RAZPIS-SLAČILNICE-TŠC Trate 2016-RAZPISNA DOKUMENTACIJA

JAVNI RAZPIS-SLAČILNICE-TŠC Trate 2016-RAZPISNA DOKUMENTACIJA OBČINA GORNJA RADGONA Partizanska c. 13, 9250 Gornja Radgona Tel: 02/564-38-38, Fax: 02/564-38-14 http://www.gor-radgona.si e-pošta: tajnistvo.zupana@gor-radgona.si RAZPISNA DOKUMENTACIJA za prijavo na

Prikaži več

Izvajalec

Izvajalec Priloga 1 PREDLOG SOFINANCIRANJA PROGRAMOV SOCIALNEGA VARSTVA V LETU 2013 1. PROGRAMI NA PODROČJU HUMANITARNE DEJAVNOSTI: - programi, ki omogočajo vključitev v skupnost osebam z dolgotrajnimi težavami

Prikaži več

PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV za leto 2012 RAZPISNA DOKUMENTACIJA HELIOS Domžale, d.d. in OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE - ZDRUŽENJE ŠPORTNIH ZVEZ raz

PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV za leto 2012 RAZPISNA DOKUMENTACIJA HELIOS Domžale, d.d. in OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE - ZDRUŽENJE ŠPORTNIH ZVEZ raz PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV za leto 2012 RAZPISNA DOKUMENTACIJA HELIOS Domžale, d.d. in OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE - ZDRUŽENJE ŠPORTNIH ZVEZ razpisujeta PROJEKT OBNOVE ŠPORTNIH OBJEKTOV V SLOVENIJI»Uredite

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc PRAVILNIK O PODELJEVANJU POHVAL, PRIZNANJ IN NAGRAD UČENCEM NA OŠ III MURSKA SOBOTA Dopolnjen dne: 10. 06. 2011 Ravnateljica: Dominika Sraka Na podlagi 58. člena Zakona o osnovni šoli (Ur. l. RS št. 12/96,

Prikaži več

(Microsoft Word - Izvedbeni kurikul za SSI PRT november 2010-PRIMER DOBRE PRAKSE PATRICIJA PAVLI\310)

(Microsoft Word - Izvedbeni kurikul za SSI PRT november 2010-PRIMER DOBRE PRAKSE PATRICIJA PAVLI\310) IZVEDBENI NAČRT ZA IZOBRAŽEVALNI PROGRAM Srednjega strokovnega izobraževanja PREDŠOLSKA VZGOJA Šolsko leto 2010/2011 IZOBRAŽEVALNA ORGANIZACIJA: 1. PODLAGE IN VIRI ZA OBLIKOVANJE: 2. Šolska pravila ocenjevanja

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH NOVA GORICA 14. maj 2016 HIT Šport center Šempeter pri Gorici PROJEKT SMO IZVEDLI Olimpijski Komite Slovenije ZŠZ Regijska pisarna OKS Nova Gorica Športna zveza Nova Gorica Teniški

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na Zadeva: Ljubljana, 6. 3. 2018 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest

Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mest Na podlagi 2. točke 17. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 29/2017), 2. in 6. člena Pravilnika o sofinanciranju letnega programa športa v Mestni občini Maribor (MUV, št. 2/2010, 15/2015, 512016,

Prikaži več

Urnik Treningov 3K Velenje_2017_2018

Urnik Treningov 3K Velenje_2017_2018 Triatlon klub Velenje +386 41334028 info@trivelenje.com Gubčeva cesta 20, 3320 Velenje, Slovenija 17. september 2017 SODELOVANJE TRIATLON KLUBA VELENJE s PLAVALNIM KLUBOM VELENJE (PK) ter ŠRK VELENJE in

Prikaži več

Dunajska 22, 1000 Ljubljana Avgust 2017 Številka: RAZPISNA DOKUMENTACIJA k javnemu razpisu Sofinanciranje interesnega programa športa otrok i

Dunajska 22, 1000 Ljubljana Avgust 2017 Številka: RAZPISNA DOKUMENTACIJA k javnemu razpisu Sofinanciranje interesnega programa športa otrok i Dunajska 22, 00 Ljubljana Avgust 2017 Številka: 170016-2 RAZPISNA DOKUMENTACIJA k javnemu razpisu Sofinanciranje interesnega programa športa otrok in mladine»hura, prosti čas«v letu 2017 št. 170016 1.

Prikaži več

Uradni list RS - 046/2019, Razglasni del

Uradni list RS - 046/2019, Razglasni del Digitally signed by Petra Škodlar DN: c=si, o=state authorities, ou=web-certificates, givenname=petra, sn=škodlar, serialnumber=1236780514032, cn=petra Škodlar Reason: Direktorica Uradnega lista Republike

Prikaži več

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LETO 2018 I. PODATKI O PRIJAVITELJU: 1. Ime oziroma naziv

Prikaži več

Uradne objave Na podlagi 9., 61. in 66. člena Zakona o uresničevanju javnega interesa za kulturo (Uradni list RS, št. 96/02, 7/07 Odl. US, 53/07, 65/0

Uradne objave Na podlagi 9., 61. in 66. člena Zakona o uresničevanju javnega interesa za kulturo (Uradni list RS, št. 96/02, 7/07 Odl. US, 53/07, 65/0 Na podlagi 9., 61. in 66. člena Zakona o uresničevanju javnega interesa za kulturo (Uradni list RS, št. 96/02, 7/07 Odl. US, 53/07, 65/07 Odl. US, 56/08 in 4/10), 21. člena Zakona o lokalni samoupravi

Prikaži več

MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec

MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec 3. mesto na evropskem prvenstvu 2 x 1. mesto na svetovnem

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na Zadeva: Ljubljana, 4. 3. 2019 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Microsoft Word Pripombe k osnutku novih pravil OKS.doc

Microsoft Word Pripombe k osnutku novih pravil OKS.doc Šahovska zveza Slovenije, Bravničarjeva 13, Ljubljana Opomba: PREDLOG! Pripravil Iztok Jelen Datum: 28. 06. 2009 Olimpijski komite Slovenije Zveza športnih zvez Celovška 25, 1000 Ljubljana ZADEVA: Javna

Prikaži več

SCs V Portorož 3 Skupščina - vabilo s sklepi

SCs V Portorož 3 Skupščina  - vabilo s sklepi Številka: SCs_170511_Portorož_V_1_Skupščina_170412 Datum: 12.4.2017 Člani združenja Občine - ustanoviteljice športnih centrov, zavodov, podjetij in agencij Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport,

Prikaži več

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport STROKOVNI SVET ZA ŠPORT PRI JZR Železniki, 6.12.2011 Zapisnik 5. redne seje Strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki je potekala v pisarni direktorja JZR, v torek 6.12.2011, s pričetkom

Prikaži več

Microsoft Word - BESEDILO JAVNEGA RAZPISA_SOC_VAR_2017.docx

Microsoft Word - BESEDILO JAVNEGA RAZPISA_SOC_VAR_2017.docx Občina Trebnje na podlagi 99. člena Zakona o socialnem varstvu (Uradni list RS, št. 3/07 uradno prečiščeno besedilo, 23/07 popr., 41/07 popr., 61/10 ZSVarPre, 62/10 ZUPJS, 57/12, 39/16, 52/16 ZPPreb-1

Prikaži več

POKAL YUGO 2011

POKAL YUGO 2011 AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2018 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a 5263 Dobravlje

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predstavlja zgolj delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. O D L O K o ustanovitvi javnega socialno varstvenega zavoda Center

Prikaži več

Microsoft Word - katalog informacij javnega znaēaja TRŽIŀĄE 2019

Microsoft Word - katalog informacij javnega znaÄ“aja TRŽIŀĄE 2019 KATALOG INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA 1. Osnovni podatki o katalogu: naziv organa, ki je izdal katalog: Osnovna šola Tržišče odgovorna uradna oseba, ki je katalog sprejela: Zvonka Mrgole, prof., ravnateljica

Prikaži več

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI

PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETI PRIJAVNI OBRAZEC ZA DODELITEV POMOČI ZA ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU V OBČINI VODICE V LETU 2015 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V KMETIJSTVU UKREPI DE MINIMIS V SKLADU Z UREDBO KOMISIJE

Prikaži več

Občina Ivančna Gorica Občina Ivančna Gorica Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU , F

Občina Ivančna Gorica Občina Ivančna Gorica Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU , F Municipality of Ivančna Gorica Sokolska ulica 8, SI-1295 Ivančna Gorica, EU +386 0 1 7812 100, F +386 0 1 7812 120 obc.ivancna.gorica@siol.net ivancna-gorica.si Številka: 430-0005/2018-142 Datum: 1. 3.

Prikaži več

REZULTATI JAVNEGA RAZPISA ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV ŠPORTA V MESTNI OBČINI NOVA GORICA V LETU 2013 SEZNAM PRIJAVLJENIH NA JAVNI RAZPIS 1. Trap klub

REZULTATI JAVNEGA RAZPISA ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV ŠPORTA V MESTNI OBČINI NOVA GORICA V LETU 2013 SEZNAM PRIJAVLJENIH NA JAVNI RAZPIS 1. Trap klub REZULTATI JAVNEGA RAZPISA ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV ŠPORTA V MESTNI OBČINI NOVA V LETU 2013 SEZNAM PRIJAVLJENIH NA JAVNI RAZPIS 1. Trap klub ZLD 2. Vaterpolo klub 3. Športno društvo Invalid 4. Planinsko

Prikaži več

Predupokojitvene aktivnosti za zdravo starost

Predupokojitvene aktivnosti za zdravo starost Predupokojitvene aktivnosti za zdravo starost strokovnih delavcev v VIZ mag. Andrej Sotošek Andragoški Center Slovenije Struktura predstavitve Viri in strokovne podlage Namen in ključni cilji projektne

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA MNZ STAREJŠI DEČKI U15

Prikaži več

1

1 1 Uvod Osnovne naloge ZŠRS Planica so opredeljene v Zakonu o športu, Nacionalnem programu športa, Zakonu o nordijskem centru Planica in Sklepu o ustanovitvi. Poslanstvo ZŠRS Planica je podpora uresničevanju

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje

Microsoft Word - Odlok_SOU_REVIZIJA_prvo_branje Občina Miren-Kostanjevica Občinski svet Predlog V skladu z 49. a členom Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 uradno prečiščeno besedilo, št. 76/08 in št. 79/09) in na podlagi 16. in 56.

Prikaži več

V

V 3. /redna/ seja občinskega sveta Januar 2015 PREDLOG OKVIRNEGA INFORAMTIVNEGA PROGRAMA DELA OBČINSKEGA SVETA OBČINE LENDAVA V LETU 2015 GRADIVO PRIPRAVIL: mag. Anton BALAŽEK, Župan Polgármester PREDLAGATELJ:

Prikaži več

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc ORGANIZIRA XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA POKROVITELJ TRIJE KRALJI, 3. 3. 2017 XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA pod pokroviteljem TENZOR d. o. o., Mariborska cesta 13, 2250 PTUJ in organizatorjem SMUČARSKI

Prikaži več

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE YUGO POKAL 2015 DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2015 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a

Prikaži več

_1. MESTNA OBČiNA MARIBOR MESTNA UPRAVA URAD ZA KULTURO IN MLADINO Številka: / Datum: Na podlagi Zakona o javnem interesu v

_1. MESTNA OBČiNA MARIBOR MESTNA UPRAVA URAD ZA KULTURO IN MLADINO Številka: / Datum: Na podlagi Zakona o javnem interesu v _1. MESTNA OBČiNA MARIBOR MESTNA UPRAVA URAD ZA KULTURO IN MLADINO Številka: 41001-154/2019-11 Datum: 18.06.2019 Na podlagi Zakona o javnem interesu v mladinskem sektorju (Ur.l. RS, št. 42/10, 21/18- ZNOrg),

Prikaži več

Microsoft Word - Katalog informacij javnega znacaja OS Dekani.docx

Microsoft Word - Katalog informacij javnega znacaja OS Dekani.docx OSNOVNA ŠOLA DEKANI Tel.: 05 66 21 240 DEKANI 32 Fax: 05 66 21 241 6271 DEKANI E-pošta: info@os-dekani.si ID za DDV: SI 18370071 www.os-dekani.si KATALOG INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA 1 OSNOVNI PODATKI O

Prikaži več

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel

Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne ………… sprejel Na osnovi Športnega pravilnika AŠ 2005 je Upravni odbor AŠ 2005 na svoji seji dne 20. februarja 2018 sprejel dopolnjeni PRAVILNIK O LICENCAH I. Splošno 1. člen Ta pravilnik podrobneje določa vrste licenc,

Prikaži več

Predlog NPŠ_verzija

Predlog NPŠ_verzija NACIONALNI PROGRAM ŠPORTA V REPUBLIKI SLOVENIJI 2014-2023 PREDLOG verzija 24.09.2013 Uredila: dr. Gregor Jurak mag. Poljanka Pavletič Samardžija Avtorji besedil: dr. Jakob Bednarik Gaja Brecelj dr. Iztok

Prikaži več

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne 23. 08. 2014 sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KOMISIJE INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE

Prikaži več

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH TZS TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE 10. maj 2017 Skupščina Teniške zveze Slovenije je na svojem zasedanju dne 10. maja 2017 v Ljubljani sprejela PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH

Prikaži več

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev

Pravilnik o registraciji članic Judo zveze Slovenije in njihovih tekmovalcev Na podlagi 10., 11., 13. in 28. člena Statuta Judo zveze Slovenije je Izvršilni odbor Judo zveze Slovenije (IO) na svoji 22. redni seji, 14. 4. 2016 sprejel: P R A V I L N I K o registraciji članic Judo

Prikaži več

OBČINA GORNJA RADGONA,

OBČINA GORNJA RADGONA, R A Z P I S N A D O K U M E N T A C I J A Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov na področju turizma Šmarješke Toplice, oktober 2017 VSEBINA RAZPISNE DOKUMENTACIJE: - besedilo javnega razpisa

Prikaži več

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof.

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. Predstavitev šole 3 Zgodovina košarke v Rogaški Slatini Moška

Prikaži več

PROGRAM DELA_vsebina_finance_2019

PROGRAM DELA_vsebina_finance_2019 PROGRAM DELA 2019 TEKMOVANJA 2019 ODBOJKA TEKOČA TEKMOVANJA, SEZONA 2018/2019 DRŽAVNO PRVENSTVO IN POKALNO TEKMOVANJE MOŠKI ŽENSKE POKAL SLOVENIJE POKAL SLOVENIJE 1. DOL 1A. DOL 2. DOL 1B. DOL 3. DOL VZHOD

Prikaži več

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, 11. 4. 2018 Popravek 5.7.2018 sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 od 8 KAZALO: 1. Razpis članskega in mladinskega gasilskega

Prikaži več

Microsoft Word - Okvirni plan dela JZS za leto 2018

Microsoft Word - Okvirni plan dela JZS za leto 2018 Okvirni program dela JADRALNE ZVEZE SLOVENIJE za leto 2018 1. Vizija 2. Temeljni cilji 3. Politika financiranja 4. Politika izobraževanj 5. Politika nastopanja v javnosti 6. Plan reprezentančnih nastopov

Prikaži več

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana

Gregorčičeva 20, 1001 Ljubljana Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana T: 01 369 59 00 F: 01 369 59 01 E: gp.mk@gov.si www.mk.gov.si Številka: 011-3201835 Ljubljana, 4.1.2019 EVA (če se akt objavi v Uradnem listu RS) GERALNI SEKRETARIAT

Prikaži več

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. SNL V 1.0; 16.08.2017 Na podlagi določil Statuta NZS

Prikaži več

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja:

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: sobota, 7. september 2019 ob 15.30 uri, nedelja, 8.

Prikaži več

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo

Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Pravilnost podatkov, navedenih v vlogi, bo Šolsko leto: 2019/2020 preverila komisija za sprejem otrok v vrtec pri upravljavcih zbirk osebnih podatkov, ki Datum oddaje vloge: / jih vodijo v skladu z zakonom.

Prikaži več

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5,

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, 2241 Spodnji Duplek) Prijave tekmovalcev: od 8. do

Prikaži več

erasmus +: mladi v akciji Erasmus+: Mladi v akciji je del programa EU Erasmus+ na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa za obdobje

erasmus +: mladi v akciji Erasmus+: Mladi v akciji je del programa EU Erasmus+ na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa za obdobje erasmus +: mladi v akciji Erasmus+: Mladi v akciji je del programa EU Erasmus+ na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa za obdobje 2014 2020. Namenjen je krepitvi kompetenc in zaposljivosti

Prikaži več

Microsoft Word _KOŀARKA_Oŀ_mlajši

Microsoft Word _KOÅ€ARKA_OÅ€_mlajÅ¡i Košarka za učence in učenke, letnik 2005 in mlajši Datum in kraj tekmovanja Šolska tekmovanja: od oktobra 2017 do maja 2018. Občinska tekmovanja: od decembra 2017 do februarja 2018. Področna tekmovanja:

Prikaži več

Microsoft Word - KRITERIJI-solski-sklad.docx

Microsoft Word - KRITERIJI-solski-sklad.docx KRITERIJI ZA RAZDELJEVANJE IN DODELJEVANJE NAMENSKIH SREDSTEV ŠOLSKEGA SKLADA OSNOVNE ŠOLE DEKANI Dekani, 9. 1. 2017 Predsednik upravnega odbora šolskega sklada Denis Burič Na osnovi 13. točke Pravil šolskega

Prikaži več

(Microsoft Word - razpisna dokumentacija - tehni\350na podpora.doc)

(Microsoft Word - razpisna dokumentacija - tehni\350na podpora.doc) PRIJAVNI OBRAZEC DRUŠTVA ZA DODELITEV POMOČI ZA OHRANJANJE, SPODBUJANJE IN RAZVOJ PODEŽELJA V OBČINI ŠKOFLJICA ZA LETO 2008 ZAGOTAVLJANJE TEHNIČNE PODPORE V PRIMARNEM KMETIJSTVU 1. PODATKI O VLAGATELJU

Prikaži več

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info:

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: http://www.vknautilus.si http://regate.veslanje.si 1. VABILO:

Prikaži več

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi

Microsoft Word - Bilten_01_2014_2015_starejsi Športno društvo TABLA Bresterniška graba 9 2354 Bresternica tel 041 655 561 e-mail : boris.majer@kzs.si BILTEN št. 01 STAREJŠI UČENCI I N UČENKE PRVENSTVA OSNOVNIH ŠOL ŠOLSKO LETO 2014/2015 Maribor,18.11.2014

Prikaži več

Microsoft Word - Program teniskih reprezentanc TZS v letu 2013.doc

Microsoft Word - Program teniskih reprezentanc TZS v letu 2013.doc PROGRAM TENIŠKIH REPREZENTANC TZS 2013 Kapetana koordinatorja in strokovni svet TZS so pripravili program mladih reprezentac TZS v letu 2013. Vsebine programa: - prisotojnosti kapetanov in strokovnega

Prikaži več

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kak Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Pravilnika

Prikaži več

Uradni list RS, št

Uradni list RS, št Uradni list RS, št. 9-361/1998 1. člen S tem odlokom ustanovi Republika Slovenija fundacijo za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji. Ustanoviteljske pravice uresničuje Državni zbor Republike

Prikaži več

Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: identifikaci

Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: identifikaci Pogodba mpšc Prejemnik: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Mestni trg 1, Ljubljana, ki jo zastopa župan Zoran Janković matična številka: 5874025000 identifikacijska številka za DDV: SI67593321 (v nadaljevanju: MOL)

Prikaži več

5

5 5 OBČINA KANAL OB SOČI OBČINSKI SVET PREDLOG Na podlagi 1 člena Statuta Občine Kanal ob Soči (Uradno objave Primorskih novic, št. 41/03, 17/06 in Uradni list RS, št. 70/07 in 51/08) in 20. člena Poslovnika

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA

Microsoft Word - NAVODILA ZA IMENOVANJE RAVNATELJA NAVODILA ZA IMENOVANJA RAVNATELJA Svet zavoda imenuje ravnatelja, vršilca dolžnosti ravnatelja, pomočnika ravnatelja na podlagi določb Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 17/91, 55/92, 66/93,

Prikaži več

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc TEKMOVALNI PRAVILNIK ZA UMETNOSTNO DRSANJE I. SPLOŠNA PRAVILA 1. člen Tekmovalni pravilnik ZDŠS je v razmerju do pravilnika mednarodne drsalne zveze ISU poseben pravilnik in ni v nasprotju z odločitvami

Prikaži več

PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU PRILOGA 1 (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišna številka) (elektronski naslov) (p

PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU PRILOGA 1 (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišna številka) (elektronski naslov) (p PODATKI O DAVČNEM ZAVEZANCU PRILOGA 1 (ime in priimek) (davčna številka) (podatki o bivališču: naselje, ulica, hišna številka) (elektronski naslov) (poštna številka, ime pošte) (telefonska številka) VLOGA

Prikaži več

Na podlagi Pravilnika o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Solčava, (Uradno glasilo Zgornjesavinjskih občin št.

Na podlagi Pravilnika o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Solčava, (Uradno glasilo Zgornjesavinjskih občin št. Na podlagi Pravilnika o dodeljevanju pomoči za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Solčava, (Uradno glasilo Zgornjesavinjskih občin št. 5/15, z dne 16.12.2015., v nadaljevanju pravilnik)

Prikaži več

Microsoft Word - razpiskoncni2011.doc

Microsoft Word - razpiskoncni2011.doc Na podlagi Zakona o javnih financah (Ur.l. RS, št. 79/1999, 124/2000, 79/2001, 30/2002, 56/2002-ZJU, 110/2002-ZTB-B, 127/2006-ZJP, 14/2007-ZSPDPO, 109/2008, 49/2009, 38/2010-ZUKN), Proračuna Republike

Prikaži več

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc Pravilnik NZS za futsal V1.0; Na podlagi 27. in 33. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije je Odbor za nujne zadeve na seji dne 29.08.2011 sprejel 2 PRAVILNIK NOGOMETNE ZVEZE SLOVENIJE ZA FUTSAL I. SPLOŠNE

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA ZA POKAL MNZ (ČLANI IN

Prikaži več

No Slide Title

No Slide Title Splošni oddelek Športni oddelek Maturitetni tečaj 334 dijakov 37 profesorjev Predmetnik 1. letnik 2. letnik 3. letnik 4. letnik Skupno Matur. PREDMETI št. ur na št. ur na št. ur na št. ur na št. ur v programu

Prikaži več

Občina Moravče na podlagi 8. člena Pravilnika o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Moravče za programsko obdobje 2015

Občina Moravče na podlagi 8. člena Pravilnika o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Moravče za programsko obdobje 2015 Občina Moravče na podlagi 8. člena Pravilnika o ohranjanju in spodbujanju razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Moravče za programsko obdobje 2015 2020 (Uradni vestnik Občine Moravče, št. 3/15, 6/15

Prikaži več

J--, MESTNA OBČiNA MARIBOR ŽUPAN Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor,

J--, MESTNA OBČiNA MARIBOR ŽUPAN Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor, J--, MESTNA OBČiNA MARIBOR ŽUPAN Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor, www.maribor.si. email: mestna.obcina@maribor.si 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Prikaži več

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc 1 FINANČNI NAČRT ŠTUDENTSKEGA SVETA UNIVERZE V LJUBLJANI ZA LETO 2009, ki ga je Študentski svet Univerze v Ljubljani sprejel na seji dne 14. 1. 2009 in ga pošilja Upravnemu odboru Univerze v Ljubljani

Prikaži več

smucanje_regijsko_2012

smucanje_regijsko_2012 REGIJA LJUBLJANA I. MLADINSKA KOMISIJA Datum: 25. januar 2012 GASILSKIM ZVEZAM Regija Ljubljana I. v skladu s programom dela Mladinske komisije RAZPISUJE 7. REGIJSKO TEKMOVANJE GASILSKE MLADINE V SMUČANJU

Prikaži več