UGLED DELODAJALCA. Poročilo blagovne znamke delodajalca Pripravite strategijo blagovne znamke delodajalca, prilagojeno vašim ciljnim skupinam.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "UGLED DELODAJALCA. Poročilo blagovne znamke delodajalca Pripravite strategijo blagovne znamke delodajalca, prilagojeno vašim ciljnim skupinam."

Transkripcija

1 UGLED DELODAJALCA Poročilo blagovne znamke delodajalca Pripravite strategijo blagovne znamke delodajalca, prilagojeno vašim ciljnim skupinam.

2 Kako do uspešne blagovne znamke delodajalca? Kako uspešni ste pri gradnji vaše blagovne znamke delodajalca? Kako strategija in cilji vašega podjetja vplivajo na potrebo po kadru? Kdo so vaši talenti? Redno spremljajte in analizirajte zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih, stopnjo fluktuacije, število in kvaliteto prijav na vaše zaposlitvene oglase, stroške selekcijskega postopka in število sledilcev na korporativnih straneh na družbenih omrežjih. MERJENJE USPEŠNOSTI PRIPRAVA STRATEGIJE Pripravite strategijo blagovne znamke delodajalca, s katero boste v podjetje pritegnili najboljše kandidate, ki vam bodo pomagali pri doseganju poslovnih ciljev in zadržali tiste, ki so pri vas že zaposleni. Določite primarne in sekundarne ciljne skupine - kakšen kader zaposlujete sedaj in kakšnega boste zaposlovali v prihodnje. Kako se uspešno predstaviti potencialnim kandidatom in povečati svoj ugled na trgu dela? Kako pritegniti za vas zanimivo publiko in kako njihovo pozornost obdržati? Prilagodite svoje aktivnosti glede na vašo ciljno skupino ter z ustvarjanjem zanimive in koristne vsebine pritegnite za vas potencialne kandidate. Izpostavite elemente zaposlitvene ponudbe, ki so za izbrano ciljno skupino najbolj privlačni, kredibilni in edinstveni. Kdo ste? Kakšni ste? Katere so za vas pomembne vrednote? Kakšen je vaš odnos do ljudi? Kakšno je delovno okolje v vašem podjetju? Kakšna je vaša skrb za razvoj zaposlenih? Kandidati pred prijavo na prosto delovno mesto dobro raziščejo podjetje na spletni strani, različnih zaposlitvenih portalih in socialnih omrežjih. Zato poskrbite, da potencialnim kandidatom na ustreznih komunikacijskih kanalih omogočite unikaten vpogled v vaše podjetje, delovno okolje, zaposlene. GRADNJA BLAGOVNE ZNAMKE DELODAJALCA KREATIVNI KONCEPT IN KOMUNIKACIJA EKSTERNA RAZISKAVA INTERNA RAZSIKAVA Kakšno mnenje o vas kot delodajalcu imajo vaši zaposleni in kako zadovoljni so na delovnem mestu? Prvi korak do večjega ugleda vašega podjetja je raziskava zadovoljstva zaposlenih in njihove percepcije, mnenja o vas kot delodajalcu. Preverite kako zadovoljni so vaši zaposleni, kako vas percepirajo kot delodajalca in kaj jih najbolj motivira. Identificirajte kritična področja in uvedite ukrepe za izboljšanje trenutnega stanja. Kateri so ključni motivatorji za potencialne kandidate in kako se le ti ujemajo z njihovo percepcijo vašega podjetja? Če želite izboljšati svoj ugled, morate najprej dobro spoznati potencialne kandidate. Preverite, kako vas kot delodajalca ocenjujejo kandidati na trgu dela, kakšne so vaše prednosti primerjavi s konkurenco in raziščite, kaj motivira vaše potencialne kandidate.

3 Prednosti močne blagovne znamke delodajalca Dobro ocenjena blagovna znamka delodajalca ima mnogo pozitivnih učinkov pri privabljanju in ohranjanju zaposlenih. Blagovna znamka delodajalca je pomembna Raziskava kaže, da je blagovna znamka delodajalca do dvakrat bolj pomembna pri izbiri delodajalca kot korporativna. Nižja fluktuacija Podjetja z močno blagovno znamko delodajalca imajo do 28% manjšo stopnjo fluktuacije kot podjetja s šibko blagovno znamko delodajalca. * Konkurenčna prednost Samo 69% podjetij gradi svojo blagovno znamko delodajalca v skladu z zastavljeno strategijo.** Nižji stroški zaposlovanja Stroški zaposlovanja v podjetjih z močno blagovno znamko delodajalca so lahko tudi do dvakrat nižji. *** 50% nižji stroški zaposlovanja 1.8x povečanje dobička 28% nižja stopnja fluktuacije 2.4x rast prihodkov *Linkedin Whitepaper, Why Your Employer Brand Matters, 2012 **Talent Attraction Barometer 2012 (How does your organisation approach employer branding?) ***Boston Consulting Group, Creating People Advantage 2012, Mastering HR Challenges in a Two-Speed World

4 Ugled delodajalca - kaj vam omogoča raziskava? V raziskavi merimo poznavanje podjetij kot delodajalcev, upoštevanje podjetij kot potencialnih delodajalev, zaželenost oziroma ugled delodajalcev in potencialne prijave na razpisana delovna mesta v podjetjih ter najbolj pogoste asociacije, s katerimi anketiranci povezujejo posamezne delodajalce. RAZISKAVA OMOGOČA VPOGLED V: Kakšne so želje/pričakovanja potencialnih kandidatov Kakšno mnenje imajo o vas potencialni kandidati V čem se razlikujete od konkurence

5 Celovit vpogled v vašo blagovno znamko delodajalca in primerjava s konkurenco Poročila blagovne znamke delodajalca se podjetja poslužujejo, da dobijo vpogled v to, kaj si želijo potencialni kandidati, kako je percepirano njihovo podjetje, kako so percepirana konkurenčna podjetja in kateri kanali so primerni za oglaševanje, da bi dosegli svojo ciljno skupino. Kaj motivira vaše potencialne kandidate? Kaj si kandidati dejansko želijo na njihovi karierni poti? Ali jim vaše podjetje lahko to zagotovi? Kako privlačni ste kot delodajalec v primerjavi s konkurenčnimi podjetji? S katerimi asociacijami potencialni kandidati povezujejo vaše podjetje? Ali vas pravilno percepirajo? Ali bi se potencialni kandidati želeli zaposliti v vašem podjetju? Zakaj ja/ne? Kaj jih privlači pri konkurenci? Kaj vas loči od konkurence? V čem se najbolj razlikujete od ostalih? Je vaša komunikacija s potencialnimi kandidati uspešna? Ste opazni na kanalih, kjer se zadržujejo potencialni kandidati? Odgovore na zastavljena vprašanja boste dobili v poročilu blagovne znamke delodajalca.

6 RAZIŠČITE KAJ PRIČAKUJEJO / ŽELIJO POTENCIALNI KANDIDATI Spoznajte potencialne kandidate in odkrijte kakšne so njihove želje/pričakovanja. Dobili boste podroben vpogled v to, kaj si želijo potencialni kandidati v svoji karieri in kaj pričakujejo od delodajalca. ODKRIJTE KAKŠNO MNENJE IMAJO KANDIDATI O VAŠEM PODJETJU Želje in pričakovanja kandidatov primerjajte s tem, kar kandidati dejansko mislijo, da vaše podjetje ponuja. Analizirajte ugled svoje znamke v primerjavi s konkurenco, preverite na katerem področju ste močnejši in kakšne so vaše priložnosti za v prihodnje. ODKRIJTE V ČEM SE RAZLIKUJETE OD OSTALIH Pri primerjavi privlačnosti ter ugleda vašega podjetja s konkurenco, boste lahko preverili ali je vaša komunikacija s potencialnimi kandidati uspešna in v čem se razlikujete od ostalih. SWOT ANALIZA IN KPIji Pregled glavnih izzivov s katerimi se soočate in načrtovanje nadaljnjih aktivnosti na podlagi SWOT analize, kritičnih KPIjev in ocenjevalne tabele. KAKO PRIVLAČNI STE ZA POTENCIALNE KANDIDATE? Vpogled v to, kako privlačni ste za vašo ciljno skupino v primerjavi z vašimi ključnimi konkurenti ter podrobnejšo analiza glede na zaključeno šolanje in spol potencialnih kandidatov. ZAPOSLITVENI LIJAK Odkrijte, na kateri točki v zaposlitvenem procesu izgubljate kandidate: vas sploh ne poznajo ali se samo ne želijo zaposliti v vašem podjetju. Glede na izzive, s katerimi se soočate, pripravite strategijo za uspešno blagovno znamko delodajalca. ODKRIJTE SVOJE EDINSTVENE PRODAJNE TOČKE Najdite čim boljši presek resničnih, privlačnih in kredibilnih dejavnikov, ki jih boste predstavili potencialnim kandidatom in tako gradili ter vzdrževali uspešnost blagovne znamke delodajalca. KOMUNIKACIJSKA STRATEGIJA Kateri komunikacijski kanali so najbolj učinkoviti za promocijo vaše blagovne znamke delodajalca in so v skladu z vašim zastavljenim proračunom? Kaj se dogaja v digitalnem svetu in na kakšne načine lahko izkoristite socialna omrežja pri komunikaciji s kandidati? Kako so kandidati dobili informacije o vas kot delodajalcu? Je to v skladu z vašimi pričakovanji?

7 1. IZBERITE SVOJO CILJNO SKUPINO 2. IZBERITE SVOJE KONKURENTE Katere kandidate targetirate? Vas zanima posebno področje študija? Ste zainteresirani za kandidate s specifičnimi izkušnjami? Targetirate kandidate po spolu? Izberite 5 ključnih konkurentov V raziskavi zajamemo veliko podatkov o kandidatih, zato lahko zagotovimo bolj podrobno analizo vaše blagovne znamke delodajalca glede na izbrano ciljno skupino

8 Priprava poročila in cenik Poročila bodo na voljo decembra 2019, poročilo pa vam bomo dostavili v roku 10 delovnih dni od dneva naročila. Poročilo vključuje: SWOT analizo blagovne znamke delodajalca, pregled kritičnih KPI-jev, diagnozo vaše blagovne znamke delodajalca in ocenjevalno tabelo za merjenje uspešnosti vaših aktivnosti na področju blagovne znamke delodajalca Podrobno vizualno predstavitev rezultatov raziskave Cena poročila: DDV

9 Kakšna so pričakovanja potencialnih kandidatov? Dejavniki, ki vplivajo na privlačnost delodajalca vam dajo celotno sliko, kaj je za kandidate pomembno na njihovi karierni poti in kakšne asociacije imajo z določenimi podjetji. Ugled vašega podjetja kot delodajalca je ocenjen znotraj vsakega od področij in je primerjan s konkurenčnimi podjetji.

10 SWOT analiza SWOT analiza blagovne znamke je osnovana na podlagi vseh rezultatov raziskave in povzema najbolj pomembne ugotovitve.

11 Merjenje uspešnosti Razvili smo serijo ključnih kazalnikov uspeha (KPI), ki vam pomagajo pri merjenju uspešnosti aktivnosti v sklopu gradnje blagovne znamke delodajalca. To lahko uporabite kot osnovo pri sprejemanju nadaljnjih odločitev.

12 Privlačnost in ugled delodajalca Zaposlitveni lijak prikazuje vaše prednosti in izzive v zaposlitvenem procesu: ali vas potencialni kandidati poznajo kot delodajalca, kako ste se uvrstili kot upoštevani delodajalec in zaželeni delodajalec ter kako uspešni ste pri prepričevanju kandidatov, naj se prijavijo na razpisano delovno mesto v vašem podjetju. Višja kot je vaša uvrstitev, bolj ste uspešni.

13 Identifikacija izzivov Ocenjevalna tabela vam pomaga pri identifikaciji vaših izzivov v zaposlitvenem lijaku in vam omogoča primerjavo z vašimi glavnimi konkurenti. Barve predstavljajo uspešnost delodajalca v primerjavi s konkurenti. NIZKA VISOKA

14 Odkrijte, kdo vam krade potencialne kandidate Se zavedate svoje konkurence? Kateri delodajalci vam kradejo potencialne kanidate? Kaj ti delodajalci počnejo bolje od vas?

15 Najbolj pogoste asociacije Na kaj talenti prvo pomislijo, ko kdo omeni vas kot delodajalca? Ste kandidatom privlačni zaradi vaše korporativne znamke ali imate dobro razvito tudi blagovno znamko delodajalca?

16 Primerjava vašega ugleda v primerjavi s konkurenti Konkurenčna primerjava vašega ugleda in dejavnikov, ki so povezani z vašim podjetjem.

17 Katere so vaše unikatne prodajne točke? Da bi pritegnili prave kandidate, ki vam bodo pomagali pri doseganju poslovnih ciljev, je ključno razumevanje različnih vidikov, ki vplivajo na blagovno znamko delodajalca: Kaj je tisto, kar vas predstavlja kot privlačnega delodajalca? Katere asociacije kandidatov so v skladu s tem, kar lahko dejansko ponudite kandidatom? Kaj od tega je kredibilno? In seveda kaj je tisto kar naredi vašo ponudbo unikatno in drugačno od konkurenčne?

18 Komunikacijski kanali, ki jih kandidati najpogosteje uporabljajo Katere kanale uporabljajo potencialni kandidati za pridobivanje informacij o delodajalcih?

19 Družbena omrežja Kje targetirati potencialne kandidate? Katera družbena omrežja najpogosteje uporabljajo? Kako pogosto?

20 Kje targetirati potencialne kandidate? Katera socialna omrežja najbolj uporabljajo? Kako pogosto?

Dobrošli na ON-LINE kariernem sejmu 2020 Prihodnost je tu! Dobrodošli na On-line kariernem sejmu, kjer bomo ponovno združili prednosti tehnologije, in

Dobrošli na ON-LINE kariernem sejmu 2020 Prihodnost je tu! Dobrodošli na On-line kariernem sejmu, kjer bomo ponovno združili prednosti tehnologije, in Dobrošli na ON-LINE kariernem sejmu 2020 Prihodnost je tu! Dobrodošli na On-line kariernem sejmu, kjer bomo ponovno združili prednosti tehnologije, inovativnost, prijazno uporabniško izkušnjo in diskretnost.

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Napovedno oglaševanje Kombiniranje internih in eksternih podatkov za boljšo učinkovitost oglaševanja Miloš Suša, iprom Andraž Zorko, Valicon Mojca Pesendorfer, Atlantic Grupa Ljubljana, 22.10.2018 PREDIKTIVNO

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Impletum Trzenje sol Rozman [Samo za branje]

Microsoft PowerPoint - Impletum Trzenje sol Rozman [Samo za branje] Projekt IMPLETUM Uvajanje novih izobraže valnih programov na področju višje ga strokovnega izobraže vanja v obdobju 2008-11 Upravljanje zaposlenih in blagovne znamke (strateška povezava marketinga in HRM

Prikaži več

Slide 1

Slide 1 Akademija upravljanja s človeškimi viri Informativni dan J A S M I N A R I D Z I F R A N J A R I D Z I D R. A L E K S A N D E R Z A D E L P R I M O Ž K O Č A R 0 4. J U L I J, 2 0 0 8 Zakaj HRM Akademija?

Prikaži več

Microsoft Word - 13-Selekcijski intervju.docx

Microsoft Word - 13-Selekcijski intervju.docx številka 13, 15. dec.2004, ISSN 1581-6451, urednik:radovan Kragelj Pozdravljeni! Danes nadaljujemo z vprašanji, s katerimi vrednotite konkretne lastnosti in sposobnosti posameznega kandidata. V prejšnjih

Prikaži več

PROJEKT RAZVOJA MLADIH PERSPEKTIVNIH KADROV V BANKI KOPER D.D. mag. Katja Sabadin, vodja projekta razvoja kadrov v Banki Koper, d.d "Vse organizacije,

PROJEKT RAZVOJA MLADIH PERSPEKTIVNIH KADROV V BANKI KOPER D.D. mag. Katja Sabadin, vodja projekta razvoja kadrov v Banki Koper, d.d Vse organizacije, PROJEKT RAZVOJA MLADIH PERSPEKTIVNIH KADROV V BANKI KOPER D.D. mag. Katja Sabadin, vodja projekta razvoja kadrov v Banki Koper, d.d "Vse organizacije, podjetja in ustanove danes rutinsko zatrjujejo, da

Prikaži več

Microsoft Word - Predstavitev Ringaraja net_junij 2009.doc

Microsoft Word - Predstavitev Ringaraja net_junij 2009.doc OGLAŠEVANJE NA SPLETNEM PORTALU ZA STARŠE in BODOČE STARŠE Na portalu Ringaraja.net so na voljo različne možnosti oglaševanja, ki omogočajo tako doseg celotne ciljne javnosti, ciljanje po posameznih vsebinskih

Prikaži več

Microsoft Word - 10-Selekcijski intervju _4.del_.docx

Microsoft Word - 10-Selekcijski intervju _4.del_.docx številka 10,27.avg. 2004, ISSN 1581-6451, urednik:radovan Kragelj Pozdravljeni! V prejšnji številki mesečnika smo si ogledali, katera področja moramo vsebinsko obdelati v sklopu delovne zgodovine. V današnji

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Upravljanje tveganj nabave VSEBINA predavanj Opredelitev TVEGANJ, njihovih OBLIK in VZROKOV Upravljanje tveganja PRISTOPI in STRATEGIJE upravljanja tveganj METODE ublažitve tveganj Primer analize tveganja.

Prikaži več

KONTINGENČNI PRISTOP K OBLIKOVANJU SISTEMA STRATEŠKEGA POSLOVODNEGA RAČUNOVODSTVA: EMPIRIČNA PREVERBA V SLOVENSKIH PODJETJIH

KONTINGENČNI PRISTOP K OBLIKOVANJU SISTEMA STRATEŠKEGA POSLOVODNEGA RAČUNOVODSTVA:  EMPIRIČNA PREVERBA V SLOVENSKIH PODJETJIH Temelji poslovodnega računovodstva(1) Uvod v poslovodno računovodstvo (kontroling) Prof. dr. Simon Čadež simon.cadez@ef.uni-lj.si 2 CILJI PREDMETA Opredeliti vlogo managerjev in poslovodnega računovodstva

Prikaži več

08_03

08_03 OBVESTILO O RAZPISU ZA OBLIKOVANJE REZERVNEGA SEZNAMA Naziv delovnega mesta Funkcionalna skupina/razred AD 6 Vrsta pogodbe Sklic Rok za prijavo Kraj zaposlitve Veljavnost rezervnega seznama do Število

Prikaži več

RAZPIS NETKO 2019 Organizator tekmovanja Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) kot lastnik nagrade Netko in Register.si, skrbnik slovenske nacionalne d

RAZPIS NETKO 2019 Organizator tekmovanja Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) kot lastnik nagrade Netko in Register.si, skrbnik slovenske nacionalne d RAZPIS NETKO 2019 Organizator tekmovanja Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) kot lastnik nagrade Netko in Register.si, skrbnik slovenske nacionalne domene.si in organizator nagrade Netko 2019 (v nadaljevanju

Prikaži več

2017 Seven CORPORATE_IZVOZNI FOCUS_slo

2017 Seven CORPORATE_IZVOZNI FOCUS_slo Izvozni focus 2017 Seven Refractories je podjetje, ki proizvaja materijale za ognjeodporno keramiko. Ustanovljeno je bilo maja 31.maja 2010. Izgraditev hale in postavitev dveh proizvodnih linij smo zaključili

Prikaži več

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A)

REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A) ZAKON O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O UREJANJU TRGA DELA (ZUTD-A) Poglavitni cilji sprememb ZUTD: doseganje večje fleksibilnosti na trgu dela zmanjšanje pasti brezposelnosti za brezposelne osebe odprava

Prikaži več

Microsoft Word - KAZALNIK ZADOVOLJSTVA S PREHRANO 2017

Microsoft Word - KAZALNIK ZADOVOLJSTVA S PREHRANO 2017 Neobvezni kazalnik kakovosti KAZALNIK ZADOVOLJSTVO S PREHRANO V PSIHIATRIČNI BOLNIŠNICI IDRIJA ZA LETO 2017 Kazalnik pripravila Andreja Gruden, dipl. m. s., Hvala Nataša, dipl. m. s. 1. POIMENOVANJE KAZALNIKA

Prikaži več

Microsoft Word - Intervju_Lebar_SID_banka

Microsoft Word - Intervju_Lebar_SID_banka INTERVJU: Leon Lebar, direktor oddelka za zavarovanje kreditov in investicij SID banke, d.d. G. Leon Lebar je bil kot gost iz prakse letos povabljen k predmetu Mednarodno poslovanje. Študentom je na primerih

Prikaži več

DRUŽINSKO BRANJE

DRUŽINSKO BRANJE DRUŽINSKO BRANJE: BRALNI PROJEKT MESTNE KNJIŽNICE KRANJ Jure Bohinec Ponedeljek, 10. 9. 2018 Bralno društvo Slovenije Nacionalni strokovni posvet BEREMO SKUPAJ, Cankarjev dom v Ljubljani Dejavnosti za

Prikaži več

Letni posvet o izobraževanju odraslih november 2013, Austria Trend Hotel Ljubljana Izhodišč

Letni posvet o izobraževanju odraslih november 2013, Austria Trend Hotel Ljubljana   Izhodišč 20. november 2013, Austria Trend Hotel Ljubljana Izhodišča za novo finančno perspektivo 2014-2020 na področju izobraževanja odraslih Mag. Katja Dovžak Partnerski sporazum med Slovenijo in Evropsko komisijo

Prikaži več

Novo, certificirano izobraževanje "Fit for Export" Strateško in ciljno vstopiti na nemško govoreče trge regije DACH! Nič ni bolj razburljivo, kot spoz

Novo, certificirano izobraževanje Fit for Export Strateško in ciljno vstopiti na nemško govoreče trge regije DACH! Nič ni bolj razburljivo, kot spoz Novo, certificirano izobraževanje "Fit for Export" Strateško in ciljno vstopiti na nemško govoreče trge regije DACH! Nič ni bolj razburljivo, kot spoznavanje sebe: na začetku izobraževanja boste najprej

Prikaži več

Sezana_porocilo okt2013

Sezana_porocilo okt2013 Občani Sežane o aktualnih vprašanjih telefonska raziskava Izvajalec: Ninamedia d.o.o. Ljubljana, oktober 2013 1. POVZETEK Zaposlitvene možnosti so trenutno največji problem, ki ga zaznavajo anketiranci.

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - 7-Morfoloþka analiza

Microsoft PowerPoint - 7-Morfoloþka analiza MORFOLOŠKA ANALIZA ENOSTAVNA TEHNIKA ZA KREATIVNI PROCES 1/18 ORODJA MI SMO TUKAJ! TEHNIKE FAZE 0 Predispozicija Usposabljanje za kreativnost 1 Eksterna analiza veriga vrednosti 2 Interna analiza SWOT

Prikaži več

Naslov

Naslov Kriminaliteta v mestnih občinah v Republiki Sloveniji KATJA EMAN ROK HACIN 1 Uvod Meško (2016) kriminaliteto zločinstvenost ali hudodelstvo opredeli kot skupek ravnanj, ki napadajo ali ogrožajo tako temeljne

Prikaži več

Microsoft Word - Anketa-zaposleni-2014.doc

Microsoft Word - Anketa-zaposleni-2014.doc Izvedba ankete za zaposle FERI "Raziskava delovga zadovoljstva - Vprašalnik za zaposle 2014" Ocena stanja Anketo za zaposle»raziskava delovga zadovoljstva Vprašalnik za zaposle 2014«smo izvedli od 8.4.2014

Prikaži več

Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje

Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje Zakon o državni statistiki (Uradni list RS, št. 45/1995 in št. 9/2001) Letni program statističnih raziskovanj (Uradni list RS, št. 89/2015) Sporočanje podatkov je obvezno. Vprašalnik za statistično raziskovanje

Prikaži več

ZELENA DOLINA

ZELENA DOLINA REPUBLIKA SLOVENIJA MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE ZELENA DOLINA Evalvacija programa dr. Janez Drobnič Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje

Prikaži več

Microsoft Word Updated FAQ-EN_SL.docx

Microsoft Word Updated FAQ-EN_SL.docx TVOJA PRVA ZAPOSLITEV EURES Pogosta vprašanja Splošno Kje najdem informacije o programu Tvoja prva zaposlitev Eures? Informacije lahko prenesete z Euresovega portala na naslovu http://eures.europa.eu ali

Prikaži več

Microsoft Word - b-malec.docx

Microsoft Word - b-malec.docx SVETA VLADAR - BLAGOVNA ZNAMKA, KI MLADE RAZUME Primer uspešnega in inovativnega komuniciranja z mladimi skozi blagovno znamko Nina Malec Nova Kreditna banka Maribor, Slovenija, sektor marketinga in korporativnega

Prikaži več

Letnik XXIV, oktober 2018 EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA Podjetja v iskanju svežih moči Izvozna pričakovanja visoka

Letnik XXIV, oktober 2018 EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA Podjetja v iskanju svežih moči Izvozna pričakovanja visoka Letnik XXIV, oktober 2018 EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA ANALIZA ANKETNEGA VPRAŠALNIKA Podjetja v iskanju svežih moči Izvozna pričakovanja visoka stran 2 Pričakovanja podjetij glede na velikost stran

Prikaži več

Prirocnik2.indd

Prirocnik2.indd Priročnik celostne grafi čne podobe podjetja Kemofarmacija d.d. Uvod Pravilna in dosledna uporaba podobe blagovne znamke je zelo pomembna, saj je le-ta najpomembnejši element vizualne komunikacije. Ob

Prikaži več

18.SMK Tomaž Berločnik - za objavo

18.SMK Tomaž Berločnik - za objavo 18. Slovenska marketinška konferenca Energija za prihodnost PETROL Mag. Tomaž Berločnik Portorož, 21.5.2013 1. POSLOVANJE SKUPINE PETROL Predstavitev skupine Petrol Vodilna slovenska energetska družba

Prikaži več

Deans Office

Deans Office Dekan izr. prof. dr. Janez Stare Gosarjeva ulica 005 SI-1000 Ljubljana T: +386 1 5805 561 F: +386 1 5805 521 crpo@fu.uni-lj.si www.fu.uni-lj.si Datum: 20. 6. 2016 Številka: 30000-07/2016-1 V skladu z določili

Prikaži več

(Microsoft Word - Dodatek \232t. 1 k DIIP - Oskrba s pitno vodo Obale in Krasa s sklepom)

(Microsoft Word - Dodatek \232t. 1 k DIIP - Oskrba s pitno vodo Obale in Krasa  s sklepom) DODATEK ŠT. 1 K DOKUMENTU IDENTIFIKACIJE INVESTICIJSKEGA PROJEKTA (DIIP) za projekt OSKRBA S PITNO VODO OBALE IN KRASA ZA DINAMIKO VLAGANJ IN FINANCIRANJA ZA OBČINO MIREN- KOSTANEJVICA 1 Občinski svet

Prikaži več

20. andragoški kolokvij

20. andragoški kolokvij 21. andragoški kolokvij in sklepni dogodek projekta EPUO Neformalno izobraževanje odraslih kot strategija odzivanja na spremembe 3. in 4. oktober 2017 Stavba Vertikala (Pipistrel Vertical Solutions), Vipavska

Prikaži več

Spodbude za omilitev podnebnih sprememb

Spodbude za omilitev podnebnih sprememb mag. Karin Žvokelj Služba za razvojna sredstva Kohezijska sredstva in omilitev podnebnih sprememb cca. 160 mio EUR (cca 85 mio nepovratnih sredstev) prednostna naložba 1.2: 53,3 mio EUR (nepovratna sredstva:

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - Ponudba Askit.pptx

Microsoft PowerPoint - Ponudba Askit.pptx Organizacije potrebujejo rešitve za. obvladovanje vse bolj kompleksnega, nestanovitnega in negotovega poslovnega okolja; hitro vzpostavitev unikatnih poslovnih modelov, ki zagotavljajo višje dobičke in

Prikaži več

SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije Komisija za Mednarodno sodelovanje Podutiška LJUBLJANA Internat

SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije Komisija za Mednarodno sodelovanje Podutiška LJUBLJANA Internat SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije Komisija za Mednarodno sodelovanje Podutiška 149 1000 LJUBLJANA International ski instructors Association ISIA MEDNARODNA ZVEZA

Prikaži več

Plan 2019 in ocena 2018

Plan 2019 in ocena 2018 01 Povzetek poslovnega načrta družbe Luka Koper, d. d., in Skupine Luka Koper za leto 2019 in ocena poslovanja za leto POVZETEK POSLOVNEGA A DRUŽBE, IN SKUPINE LUKA KOPER ZA LETO 2019 IN POSLOVANJA ZA

Prikaži več

1. IME IN KODA POKLICNEGA STANDARDA MLADINSKI DELAVEC/MLADINSKA DELAVKA POKLICNI STANDARD čistopis IME IN KODA POKLICA Klasius-P: Osebnost

1. IME IN KODA POKLICNEGA STANDARDA MLADINSKI DELAVEC/MLADINSKA DELAVKA POKLICNI STANDARD čistopis IME IN KODA POKLICA Klasius-P: Osebnost 1. IME IN KODA POKLICNEGA STANDARDA MLADINSKI DELAVEC/MLADINSKA DELAVKA POKLICNI STANDARD čistopis 16052016 2. IME IN KODA POKLICA Klasius-P: Osebnostni razvoj (drugo) 0909 Novi Klasius P bo 0922 Skrb

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev »ŠTUDIJA O IZVEDLJIVOSTI PROJEKTA PRIDELAVE IN PREDELAVE SLADKORNE PESE«Državni svet. 14.11. 2013 Prof. dr. Črtomir Rozman Svetovna proizvodnja sladkorja 123 držav: 80% sladk. Trs, 20 % sladk. Pesa 43

Prikaži več

Poročilo anket

Poročilo anket POROČILO ANKET Zadovoljstvo na delovnem mestu 2018 V času od 11. 6. do 22. 6. 2018 je med zaposlenimi na Univerzi v Mariboru, Fakulteti za zdravstvene vede potekala anonimna anketa»zadovoljstvo na delovnem

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev OD STRATEGIJ DO RECEPTA ZA IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH Samo Hribar Milič, Gospodarska zbornica Slovenije Andragoški kolokvij, Ljubljana, 31.5.2019 KAJ JE POMEMBNEJŠE ZA NAČRTOVANJE: - Tisto kar vemo - Tisto

Prikaži več

BH_cenik_apr2019

BH_cenik_apr2019 Možnost zakupa bolha.com trgovine Za 1 mesec že od 19,90 Splošne kategorije Avto-moto št. oglasov: 1* 2-5 6-50 51-150 151-300 301-500 nad 500** cena: 19,90 40,90 54,90 74,90 94,90 119,90 + 80 št. oglasov:

Prikaži več

Microsoft Word - PRzjn-2.doc

Microsoft Word - PRzjn-2.doc Na podlagi 24. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. l. RS, št. 128/06) (v nadaljevanju ZJN-2), in 33. člena Statuta Občine Vrhnika (Ur. l. RS, št. 99/99, 39/00 36/01 in 77/06) izdajam naslednji P R A V

Prikaži več

Povzetek analize anket za študijsko leto 2012/2013 Direktor Andrej Geršak Povzetek letnega poročila je objavljen na spletni strani Celje,

Povzetek analize anket za študijsko leto 2012/2013 Direktor Andrej Geršak Povzetek letnega poročila je objavljen na spletni strani   Celje, Povzetek analize anket za študijsko leto 2012/2013 Direktor Andrej Geršak Povzetek letnega poročila je objavljen na spletni strani www.fkpv.si. Celje, marec 2014 Kazalo vsebine 1 UVOD... 1 1.1 Odzivnost

Prikaži več

Styria Digital Marketplaces d.o.o. Verovškova 55 SI-1000 Ljubljana T F E CENIK 2018 BOLHA.COM TRGO

Styria Digital Marketplaces d.o.o. Verovškova 55 SI-1000 Ljubljana T F E CENIK 2018 BOLHA.COM TRGO Styria Digital Marketplaces d.o.o. Verovškova 55 SI-1000 Ljubljana T +386 1 420 16 40 F +386 1 420 16 59 E podpora@bolha.com CENIK 2018 BOLHA.COM TRGOVINA IN POVEZANI PRODUKTI Splet je postal najbolj pomembno

Prikaži več

PROJECT OVERVIEW page 1

PROJECT OVERVIEW page 1 N A Č R T P R O J E K T A : P R E G L E D stran 1 Ime projekta: Ustvarjanje s stripom Predmet/i: Slovenščina Avtorja/i projekta: Jasmina Hatič, Rosana Šenk Učitelj/i: Učitelji razrednega pouka Trajanje:

Prikaži več

Razpis - podiplomski študij

Razpis - podiplomski študij RAZPIS ZA VPIS V DOKTORSKA ŠTUDIJSKA PROGRAMA 3. STOPNJE UNIVERZE NA PRIMORSKEM PEDAGOŠKE FAKULTETE V ŠTUDIJSKEM LETU 2016/2017 Za vpis v podiplomske doktorske študijske programe 3. stopnje v študijskem

Prikaži več

Univerzitetni študijski program Fizika I

Univerzitetni študijski program Fizika I Medicinska fizika II. stopnja 1. Splošni podatki o študijskem programu Ime študija: Magistrski študijski program Medicinska fizika. Stopnja študija: Druga bolonjska stopnja. Vrsta študija: Enopredmetni

Prikaži več

RAZVOJNI CENTER ZA ZAPOSLITVENO REHABILITACIJO VEČLETNA EVALVACIJA ZAPOSLOVANJA INVALIDOV mag. Aleksandra Tabaj Vodja Razvojnega centra za zaposlitven

RAZVOJNI CENTER ZA ZAPOSLITVENO REHABILITACIJO VEČLETNA EVALVACIJA ZAPOSLOVANJA INVALIDOV mag. Aleksandra Tabaj Vodja Razvojnega centra za zaposlitven RAZVOJNI CENTER ZA ZAPOSLITVENO REHABILITACIJO VEČLETNA EVALVACIJA ZAPOSLOVANJA INVALIDOV mag. Aleksandra Tabaj Vodja Razvojnega centra za zaposlitveno rehabilitacijo mag. Robert Cugelj Generalni direktor

Prikaži več

BH_cenik_apr2019

BH_cenik_apr2019 Možnost zakupa bolha.com trgovine Za 1 mesec že od 19,90 Splošne kategorije Avto-moto št. oglasov: 1* 2-5 6-50 51-150 151-300 301-500 nad 500** cena: 19,90 40,90 54,90 74,90 94,90 119,90 + 80 št. oglasov:

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation DRŽAVNOZBORSKE VOLITVE Ljubljana, 3. 5. OGLAŠEVANJE MED INFORMATIVNIM PROGRAMOM 1 Naročnik: Stranka Ime akcije: Datum ponudbe: maj Časovni pas Št. 15'' oglasov Cena POP TV Med 24ur Popoldne 17h 10 Med

Prikaži več

Microsoft Word - Objave citati RIF in patentne prijave za MP.doc

Microsoft Word - Objave citati RIF in patentne prijave za MP.doc Primerjalna analiza gibanja števila objav, citatov, relativnega faktorja vpliva in patentnih prijav pri Evropskem patentnem uradu I. Uvod Število objav in citatov ter relativni faktor vpliva so najbolj

Prikaži več

»Turizem je najbolj lokalni proizvod, ki se trži najbolj globalno.«je SEDAJ PRAVI ČAS IN POTREBA ZA PRIPRAVO REALNIH IN IZREDNO PRIVLAČNIH TER POSLOVN

»Turizem je najbolj lokalni proizvod, ki se trži najbolj globalno.«je SEDAJ PRAVI ČAS IN POTREBA ZA PRIPRAVO REALNIH IN IZREDNO PRIVLAČNIH TER POSLOVN »Turizem je najbolj lokalni proizvod, ki se trži najbolj globalno.«je SEDAJ PRAVI ČAS IN POTREBA ZA PRIPRAVO REALNIH IN IZREDNO PRIVLAČNIH TER POSLOVNO USPEŠNIH RAZVOJNIH NALOŽBENIH PROJEKTOV IN POVEČANJE

Prikaži več

21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na: Kontakt: Referat Pedagoške fakultete

21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na:   Kontakt: Referat Pedagoške fakultete 21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na: www.pef.uni-lj.si Kontakt: Referat Pedagoške fakultete (referat@pef.uni-lj.si, tel.: +386(0)15892343, +386(0)15892201)

Prikaži več

KJER SE RAZVIJA NAJBOLJŠA PODPORA MENEDŽMENTU KONGRES ADMA maj 2019, GH Bernardin, Portorož

KJER SE RAZVIJA NAJBOLJŠA PODPORA MENEDŽMENTU KONGRES ADMA maj 2019, GH Bernardin, Portorož KJER SE RAZVIJA NAJBOLJŠA PODPORA MENEDŽMENTU KONGRES ADMA 2019 16. 18. maj 2019, GH Bernardin, Portorož www.adma.si/kongres 2 ADMA KONGRES www.adma.si/kongres Kongres ADMA bo od 16. do 18. maja 2019 v

Prikaži več

PKP projekt SMART WaterNet_Opis

PKP projekt SMART WaterNet_Opis PKP projekt SMART WaterNet Po kreativni poti do znanja (PKP) opis programa Program Po kreativni poti do znanja omogoča povezovanje visokošolskih zavodov s trgom dela in tako daje možnost študentom za pridobitev

Prikaži več

Univerza v Ljubljani Filozofska fakulteta Oddelek za psihologijo ZAVZETOST ZAPOSLENIH Seminarska naloga pri predmetu Karierni razvoj zaposlenih Tanja

Univerza v Ljubljani Filozofska fakulteta Oddelek za psihologijo ZAVZETOST ZAPOSLENIH Seminarska naloga pri predmetu Karierni razvoj zaposlenih Tanja Univerza v Ljubljani Filozofska fakulteta Oddelek za psihologijo ZAVZETOST ZAPOSLENIH Seminarska naloga pri predmetu Karierni razvoj zaposlenih Tanja Drozg Ljubljana, 2019 1 UVOD Zavzetost zaposlenih Zavzetost

Prikaži več

Folie 1

Folie 1 S&TLabs Innovations mag. Damjan Kosec, S&T Slovenija d.d. marec 2013 S&TLabs Laboratorij za inovacije in razvoj spletnih in mobilnih informacijskih rešitev Kako boste spremenili svoj poslovni model na

Prikaži več

Poročilo anket

Poročilo anket POROČILO ANKET Zadovoljstvo zaposlenih 2016 V času od 10. 6. do 30. 6.2016 je med zaposlenimi na Univerze v Mariboru, Fakulteti za zdravstvene vede potekala anonimna anketa»zadovoljstvo na delovnem mestu«.

Prikaži več

PowerPoint slovenska predloga

PowerPoint slovenska predloga NSP/2019/010 Predstavitev predloga koncepta analize trga plačil Tina Vehovar Smole, Banka Slovenije 14. seja Nacionalnega sveta za plačila 4. julij 2019 Izhodišča za pripravo analize Aktivnost priprave

Prikaži več

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniš

RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniš RIC Bela krajina v sodelovanju z Občino Črnomelj, Občino Metlika in Občino Semič objavlja JAVNI POZIV k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Bela krajina v enotah: 1. TRIS Kanižarica,

Prikaži več

Uporaba socialnih omrežij pri pridobivanju in izbiranju kadrov

Uporaba socialnih omrežij pri pridobivanju in izbiranju kadrov UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE Laura Sapač Uporaba socialnih omrežij pri pridobivanju in izbiranju kadrov Diplomsko delo Ljubljana, 2017 UNIVERZA V LJUBLJANI FAKULTETA ZA DRUŽBENE VEDE

Prikaži več

Event name or presentation title

Event name or  presentation title Marko Škufca Vodja programa BI, ADD d.o.o. Gorazd Cah Specialist področja Služba za informatiko, DARS d.d. Izziv Rešitev Rezultati... PROCESI + TEHNOLOGIJA + LJUDJE Poslanstvo: s sodobnimi pristopi in

Prikaži več

Letni posvet o IO 2018 in letna konferenca projekta EUPO

Letni posvet o IO 2018 in letna konferenca projekta EUPO 23. in 24. oktober, Kongresni center Habakuk, Maribor RAZVOJNI KORAKI DO LETA 2020 IN NAPREJ VIDIK ANDRAGOŠKEGA CENTRA SLOVENIJE Andrej Sotošek, Andragoški center Slovenije Vsebina predstavitve Ključni

Prikaži več

give yourself a digital makeover

give  yourself  a digital  makeover Prenos znanja v praksi in projekti pametne vasi prof. dr. Janez Bešter 33. Posvet Javne službe kmetijskega svetovanja, 26.11.2018, Thermana, Laško Načrti in primeri AKIS Od načrtov v izvedbo in praktično

Prikaži več

NAČRTOVANJE OGLAŠEVANJA OKEN IN VRAT V PODJETJU ARCONT IP d.o.o.

NAČRTOVANJE OGLAŠEVANJA OKEN IN VRAT V PODJETJU ARCONT IP d.o.o. UNIVERZA V MARIBORU EKONOMSKO POSLOVNA FAKULTETA MARIBOR DIPLOMSKO DELO NAČRTOVANJE OGLAŠEVANJA OKEN IN VRAT V PODJETJU ARCONT IP d.o.o. Kandidatka: Sabina Stranjšak Študentka izrednega študija Številka

Prikaži več

Zapisnik 1

Zapisnik 1 Letno poročilo o študentski anketi UP FHŠ za študijsko leto 2014/15 Letno poročilo o rezultatih anketiranja se pripravi skladno s Pravilnikom o izvajanju študentske ankete Univerze na Primorskem in vsebuje:

Prikaži več

marketing za maksimalen roi

marketing za maksimalen roi PODROČJA DELOVANJA S L O V E N S K E T U R I S T I Č N E O R G A N I Z A C I J E VSEBINSKI DIGITALNI MARKETING KOMUCINIRANJE S POSLOVNIMI JAVNOSTMI RAZISKAVE & RAZVOJ B2C B2B P R E D S T A V N I Š T V

Prikaži več

DMS-Valicon

DMS-Valicon Maja Makovec Brenčič Predsednica Društva za marketing Slovenije in Ekonomska fakuleta Andraž Zorko Partner, Valicon Trženjski monitor je nov kazalnik na slovenskem trgu, ki je nastal v okviru Društva za

Prikaži več

Klemen Štruc: Pametno & Ucinkovito Spletno Trženje v Težkih Časih

Klemen Štruc: Pametno & Ucinkovito Spletno Trženje v Težkih Časih Kako v času recesije učinkovito oglaševati, tržiti, povečati dobiček, povoziti konkurenco in zavzeti še večje tržne deleže Avtor in predavatelj: Klemen Štruc 1 Kako v času recesije učinkovito oglaševati

Prikaži več

(Microsoft Word - Merila, metode in pravila - \350istopis )

(Microsoft Word - Merila, metode in pravila - \350istopis ) DRŽAVNOTOŽILSKI SVET Trg OF 13, 1000 LJUBLJANA Tel.: 01 434 19 63 E-pošta: dts@dt-rs.si Številka: Dts 5/15-12 Datum: 27. 10. 2016 Državnotožilski svet (v nadaljevanju: Svet) je na svoji 64. seji dne 27.

Prikaži več

III. 2 Na podlagi 128. člena Zakona o bančništvu (ZBan-2, Ur. list RS, št. 25/2015 s spremembami), 8. člena Sklepa o ureditvi notranjega upravljanja,

III. 2 Na podlagi 128. člena Zakona o bančništvu (ZBan-2, Ur. list RS, št. 25/2015 s spremembami), 8. člena Sklepa o ureditvi notranjega upravljanja, III. 2 Na podlagi 128. člena Zakona o bančništvu (ZBan-2, Ur. list RS, št. 25/2015 s spremembami), 8. člena Sklepa o ureditvi notranjega upravljanja, upravljalnem organu in procesu ocenjevanja ustreznega

Prikaži več

UNIVERZA NA PRIMORSKEM VISOKOŠOLSKA PRIJAVNO-INFORMACIJSKA SLUŽBA ANALIZA PRIJAVE IN VPISA NA UNIVERZO NA PRIMORSKEM ŠTUDIJSKO LETO 2014/2015 Koper, N

UNIVERZA NA PRIMORSKEM VISOKOŠOLSKA PRIJAVNO-INFORMACIJSKA SLUŽBA ANALIZA PRIJAVE IN VPISA NA UNIVERZO NA PRIMORSKEM ŠTUDIJSKO LETO 2014/2015 Koper, N UNIVERZA NA PRIMORSKEM VISOKOŠOLSKA PRIJAVNO-INFORMACIJSKA SLUŽBA ANALIZA PRIJAVE IN VPISA NA UNIVERZO NA PRIMORSKEM ŠTUDIJSKO LETO 2014/2015 Koper, November 2014 ANALIZA PRIJAVE IN VPISA ZA ŠTUDIJSKO

Prikaži več

POVEZOVANJE REJCEV DROBNICE NA OBMOČJU LAS POVEZOVANJE REJCEV DROBNICE NA OBMOČJU LAS Meso drobnice priložnost in izziv 1

POVEZOVANJE REJCEV DROBNICE NA OBMOČJU LAS POVEZOVANJE REJCEV DROBNICE NA OBMOČJU LAS Meso drobnice priložnost in izziv 1 POVEZOVANJE REJCEV DROBNICE NA OBMOČJU LAS POVEZOVANJE REJCEV DROBNICE NA OBMOČJU LAS 1 Dokument Povezovanje rejcev drobnice na območju LAS je nastal v okviru LEADER projekta Ugotovitev stanja rejcev drobnice

Prikaži več

Porocilo_Sinergija_ _ok.indd

Porocilo_Sinergija_ _ok.indd M r e ž a d r u ž b e n e k o r i s t n o s t i Kaj se dogaja v okviru kampanje Energija si, bodi učinkovit? - Akcija Varčna sijalka v vsak dom se je zaključila (rezultate bomo posredovali kasneje). -

Prikaži več

Porevizijsko poročilo: Popravljalni ukrep Ministrstva za notranje zadeve pri izvajanju ukrepov za integracijo humanitarnih migrantov

Porevizijsko poročilo: Popravljalni ukrep Ministrstva za notranje zadeve pri izvajanju ukrepov za integracijo humanitarnih migrantov Porevizijsko poročilo Popravljalni ukrep Ministrstva za notranje zadeve pri izvajanju ukrepov za integracijo humanitarnih migrantov POSLANSTVO Računsko sodišče pravočasno in objektivno obvešča javnosti

Prikaži več

Na podlagi prvega odstavka 42. in 54. člena Zakona o zunanjih zadevah (Uradni list RS, št. 113/03 - uradno prečiščeno besedilo, 20/06 - ZNOMCMO, 76/08

Na podlagi prvega odstavka 42. in 54. člena Zakona o zunanjih zadevah (Uradni list RS, št. 113/03 - uradno prečiščeno besedilo, 20/06 - ZNOMCMO, 76/08 Na podlagi prvega odstavka 42. in 54. člena Zakona o zunanjih zadevah (Uradni list RS, št. 113/03 - uradno prečiščeno besedilo, 20/06 - ZNOMCMO, 76/08 in 108/09) minister za zunanje zadeve v soglasju z

Prikaži več

PPT

PPT Koliko vas stane popust v maloprodaji? Kako privabiti kupce v trgovino in kako si zagotoviti, da se vrnejo? Kakšni so učinki popustov na nakupe? V raziskavah so ugotovili, da se ljudje zaradi popustov

Prikaži več

Vloga Onkološkega inštituta Ljubljana v projektu skupnega ukrepa ipaac Urška Ivanuš OBVLADOVANJE RAKA V EU KAKO NAPREJ ipaac Local

Vloga Onkološkega inštituta Ljubljana v projektu skupnega ukrepa ipaac Urška Ivanuš OBVLADOVANJE RAKA V EU KAKO NAPREJ ipaac Local Vloga Onkološkega inštituta Ljubljana v projektu skupnega ukrepa ipaac Urška Ivanuš () OBVLADOVANJE RAKA V EU KAKO NAPREJ ipaac Local Stakeholder Meeting NIJZ, 31. maj 2019 ZARADI KATERIH BOLEZNI UMIRAMO

Prikaži več

Nebo je zgoraj, zemlja je spodaj, kar biva zgoraj, biva tudi spodaj, kakor je znotraj, je tudi zunaj. To je skrivnost nad skrivnostmi, Vrh nad vrhi. T

Nebo je zgoraj, zemlja je spodaj, kar biva zgoraj, biva tudi spodaj, kakor je znotraj, je tudi zunaj. To je skrivnost nad skrivnostmi, Vrh nad vrhi. T Nebo je zgoraj, zemlja je spodaj, kar biva zgoraj, biva tudi spodaj, kakor je znotraj, je tudi zunaj. To je skrivnost nad skrivnostmi, Vrh nad vrhi. Tako pravi Trismigistus, Mag nad magi. (Hermes Trismigistus

Prikaži več

Slide 1

Slide 1 28. november 2017 Poročilo Javnomnenjska raziskava na temo evropske kohezijske politike Naročnik: Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko Kotnikova 5 1000 Ljubljana Izvajalec: Episcenter

Prikaži več

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold.

Titelfolie. Lorem ipsum dolor sit amet, consecteluer iguat eget dolor y consetateur. Aenea, lorem ipsum, sit ligula. Arial, 18 pt, bold. PERFECT CAR INTERIOR Novem Predstavitev podjetja PERFECT CAR INTERIOR 1) Vizija Strategija Vrednote Dejstva in podatki Kupci in reference Ponudba storitev Kariera Naša obljuba Stran 2 Vizija Strategija

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - UN_OM_G03_Marketinsko_raziskovanje

Microsoft PowerPoint - UN_OM_G03_Marketinsko_raziskovanje .: 1 od 10 :. Vaja 3: MARKETINŠKO KO RAZISKOVANJE Marketinško ko raziskovanje Kritičen del marketinškega informacijskega sistema. Proces zagotavljanja informacij potrebnih za poslovno odločanje. Relevantne,

Prikaži več

Kratek pregled vsebine Delovne skupne za izobraževanje odraslih Ema Perme, članica delovne skupine za izobraževanje odraslih pri Evropski komisiji (20

Kratek pregled vsebine Delovne skupne za izobraževanje odraslih Ema Perme, članica delovne skupine za izobraževanje odraslih pri Evropski komisiji (20 Kratek pregled vsebine Delovne skupne za izobraževanje Ema Perme, članica delovne skupine za izobraževanje pri Evropski komisiji (2014-2015) Ljubljana, 3. december 2014, Strokovni seminar PIAAC Podlage

Prikaži več

Aktualni izzivi informacijske družbe

Aktualni izzivi informacijske družbe REPUBLIKA SLOVENIJA www.mvzt.gov.si, e: gp.mvzt@gov.si Kotnikova 38, 1000 Ljubljana t: 01 478 4600, f: 01 478 4719 Aktualni izzivi informacijske družbe Dr. Davorka Šel 29.5.2009 1 Vloga Direktorata za

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev Komunikacijske veščine Mag. Edita Krajnović, Mediade Vsebina 1. Kako naj bolj učinkovito komuniciram? 2. Na kaj se ljudje odzovejo? 3. Usta govorijo, telo pove. 4. Zakaj nekateri znajo z ljudmi in drugi

Prikaži več

Microsoft Word - 021_01_13_Pravilnik_o_zakljucnem delu

Microsoft Word - 021_01_13_Pravilnik_o_zakljucnem delu Na podlagi 64. člena Pravil o organizaciji in delovanju Fakultete za humanistične študije, št. 011-01/13 z dne 27. 6. 2013, je Senat Univerze na Primorskem Fakultete za humanistične študije na svoji 4.

Prikaži več

REPUBLIKA SLOVENIJA UNIVERZA V MARIBORU EKONOMSKO-POSLOVNA FAKULTETA MARIBOR SPECIALISTIČNO DELO NAČRT MARKETINŠKEGA KOMUNICIRANJA V PODJETJU»TA HUDA

REPUBLIKA SLOVENIJA UNIVERZA V MARIBORU EKONOMSKO-POSLOVNA FAKULTETA MARIBOR SPECIALISTIČNO DELO NAČRT MARKETINŠKEGA KOMUNICIRANJA V PODJETJU»TA HUDA REPUBLIKA SLOVENIJA UNIVERZA V MARIBORU EKONOMSKO-POSLOVNA FAKULTETA MARIBOR SPECIALISTIČNO DELO NAČRT MARKETINŠKEGA KOMUNICIRANJA V PODJETJU»TA HUDA KLOBASA D. O. O.«Kandidat: Danilo Križe, dipl. ekon.

Prikaži več

IZVEDBENI SKLEP KOMISIJE - z dne marca o določitvi meril za ustanavljanje in vrednotenje evropskih referenčnih mrež in

IZVEDBENI  SKLEP  KOMISIJE  -  z  dne marca o  določitvi  meril  za  ustanavljanje  in  vrednotenje  evropskih  referenčnih  mrež  in 17.5.2014 L 147/79 IZVEDBENI SKLEP KOMISIJE z dne 10. marca 2014 o določitvi meril za ustanavljanje in vrednotenje evropskih referenčnih mrež in njihovih članov ter za lažjo izmenjavo informacij in strokovnega

Prikaži več

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d.

Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Koristne informacije o podjetju Elektro Gorenjska, d. d. Predstavitev podjetja Elektro Gorenjska, d. d., je podjetje za distribucijo električne energije, ki uporabnikom distribucijskega omrežja dnevno

Prikaži več

IZVLEČEK IZ LETNEGA POROČILA 2018 POSLOVANJE SKUPINE GEN-I IN DRUŽBE GEN-I, D.O.O. ZA POSLOVNO LETO 2018 FINANČNI POUDARKI POSLOVANJA

IZVLEČEK IZ LETNEGA POROČILA 2018 POSLOVANJE SKUPINE GEN-I IN DRUŽBE GEN-I, D.O.O. ZA POSLOVNO LETO 2018 FINANČNI POUDARKI POSLOVANJA IZVLEČEK IZ LETNEGA POROČILA 2018 POSLOVANJE SKUPINE GEN-I IN DRUŽBE GEN-I, D.O.O. ZA POSLOVNO LETO 2018 2 KLJUČNI KAZALCI ZA SKUPINO zneski v postavke Poslovni izid 2018 2017 indeks 2018/2017 2016 2015

Prikaži več

Kako dolgo čakati na dolžnika, preden ga damo v izterjavo 14.06.2016 22:30 Finance 114/2016 0 Intervju: Leon Zalar, direktor družbe za izterjavo Pro Kolekt Vedno se trudimo prevaliti strošek izterjave

Prikaži več

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator:

Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013 Predstavitev projekta Organizator: O projektu Funšterc, festival zasavske kulinarike 2013, je nadaljevanje uspešne zgodbe, ki smo jo pričeli graditi v letu 2011.

Prikaži več

OBZORJE 2020 Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA)

OBZORJE 2020 Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA) MSCA IF MASTERCLASS program Univerze v Ljubljani November 2017 mag. Staška Mrak Jamnik in Rebeka Lesjak Univerzitetna služba za evropske projekte Razpis Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships (H2020-MSCA-IF)

Prikaži več

Navodila za pripravo oglasov na strani Med.Over.Net v 2.2 Statistično najboljši odziv uporabnikov je na oglase, ki hitro in neposredno prenesejo osnov

Navodila za pripravo oglasov na strani Med.Over.Net v 2.2 Statistično najboljši odziv uporabnikov je na oglase, ki hitro in neposredno prenesejo osnov Navodila za pripravo oglasov na strani Med.Over.Net v 2.2 Statistično najboljši odziv uporabnikov je na oglase, ki hitro in neposredno prenesejo osnovno sporočilo. Izogibajte se daljših besedil in predolgih

Prikaži več

Ali je varno kupovati ponarejeno blago?

Ali je varno kupovati ponarejeno blago? Ali je varno kupovati ponarejeno blago? Nakup ponarejenega blaga predstavlja tveganja za vašo varnost, zdravje in denarnico. Zato tega raje ne storite! Ste v dvomih? Vprašajte se naslednje: Ali ponaredek

Prikaži več

Ljubljana, 4. marec, 2019 Zadeva: JAVNO POVABILO ZAINTERESIRANIM KANDIDATOM ZA MENTORJE V SKLOPU JAVNEGA RAZPISA MINISTRSTVA ZA KULTURO ZA»SPODBUJANJE

Ljubljana, 4. marec, 2019 Zadeva: JAVNO POVABILO ZAINTERESIRANIM KANDIDATOM ZA MENTORJE V SKLOPU JAVNEGA RAZPISA MINISTRSTVA ZA KULTURO ZA»SPODBUJANJE Ljubljana, 4. marec, 2019 Zadeva: JAVNO POVABILO ZAINTERESIRANIM KANDIDATOM ZA MENTORJE V SKLOPU JAVNEGA RAZPISA MINISTRSTVA ZA KULTURO ZA»SPODBUJANJE KREATIVNIH KULTURNIH INDUSTRIJ - CENTER ZA KREATIVNOST

Prikaži več

POTEK POUKA TUJIH JEZIKOV - dolžnost učencev je, da redno in točno obiskujejo pouk, - pri pouku sodelujejo, pišejo zapiske - k pouku redno prinašajo u

POTEK POUKA TUJIH JEZIKOV - dolžnost učencev je, da redno in točno obiskujejo pouk, - pri pouku sodelujejo, pišejo zapiske - k pouku redno prinašajo u POTEK POUKA TUJIH JEZIKOV - dolžnost učencev je, da redno in točno obiskujejo pouk, - pri pouku sodelujejo, pišejo zapiske - k pouku redno prinašajo učbenik in delovni zvezek, ki sta obvezna učna pripomočka

Prikaži več