TELE System

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "TELE System"

Transkripcija

1

2 TELE System

3 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK KAZALO 1. Opozorila-WEEE... p.4 2. Omreţne nastavitve... p.5 3. Opis izdelka... p.5 4. Vmesnik in povezave... p.6 5. Mobilna aplikacija... p.9 6. Prva namestitev... p.9 7. Povezovanje Hello na pametne telefone ali tablice... p Postopki p Odpravljanje teţav... p Lastnosti... p.18 TELE System Digital Srl opozarja, da lahko spremembe v programski in/ali strojni opremi s ciljem izboljšanja proizvoda povzročijo nedoslednosti med vsebino tega priročnika ter izdelkom v vaši lasti. Več informacij, navodil ter pojasnil v povezavi z materialom, najdete na spletni strain Če želite prejemati sveže novice iz sveta TELE System, nadgrajevanja programske opreme in novice o izdelkih, rešitvah, storitvah ter posebnih ponudbah, se registrirajte na stran ali všečkajte našo stran na facebook.com (telesystem italy)

4 4 TELE System 1. Opozorila-WEEE Za varno uporabo naprave ter za vašo varnost, prosimo preberite naslednje nasvete glede varnostnih ukrepov.ne odpirajte ali razstavljajte naprave. Znotraj enote lahko pride do večje napetosti, katera lahko ogrozi varnost uporabnika. Nepooblaščeno odpiranje naprave prekine garancijsko dobo. TEKOČINE Hranite izdelek stran od katerekoli tekočine. Naprava ne sme biti nameščena na mestih, kjer lahko pride v stik s pršenjem ali politjem tekočin ali kjer je povečana vlaţnost. ČIŠČENJE Za čiščenje ohišja uporabite suho krpo ali rahlo navlaţeno z vodo. Izogibajte se kemikalijam in topilom. ZRAČENJE Poskrbite, da je naprava nameščena na mestu z dobro prezračevanostjo, da se omogoči zadostno odvajanje toplote in prepreči pregrevanje. POZOR Simbol s prečrtanim košem za smeti pomeni, da je prepovedano odlaganje izdelka v okolje ali v mešane komunalne odpadke. Kdor ne spoštuje tega pravila se kaznuje v skladu z veljavno zakonodajo. Pravilno odlaganje naprave nam omogoča, da se izognemo morebitnemu onesnaţevanju okolja in poslabšanju zdravja ljudi, kot tudi olajšanje recikliranja vsebovanih sestavnih delov in materialov, kar ima za posledico prihranek energije in virov. Proizvajalec je vzpostavil sistem za predelavo odpadkov iz električne in elektronske opreme (RAEE ali OEEO). Izdelek je predmet ločenih sistemov za zbiranje in obdelavo z uporabo rastlin, v skladu z veljavnimi določbami. Poskrbite, da izdelek, ki ni več uporaben (ter vsi dodatki, vključno z baterijami) odloţite na pooblaščenem zbirnem mestu, kjer lahko rokujejo z odpadno električno in elektronsko opremo. Druga moţnost je vrnitev rabljene naprave ob nakupu novega izdelka enake vrste, ali brezplačno v primeru gospodinjskih aparatov zunanjih dimenzij manjših od 25 cm.

5 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK 5 2. Omrežne nastavitve 3. Opis izdelka Sistem Hello je zasnovan kot naprava za prenos zvoka in slike prek spleta, z oddaljene lokacije ter realnem času. Uporabnik lahko ob kateremkoli času, preko pametnega telefona ali tablice prejme zvočni in video poziv obiskovalca, ki je pritisnil zvonec. Zahvaljujoč kompresijskemu protokolu H.264 je funkcija ţivega prenosa zvoka in slike v visoki kvaliteti preprosta. Protokol prenosa TCP/IP pa omogoča uporabo funkcije na razdaljo.

6 6 TELE System 4. Vmesnik in povezave 4.1 Zunanja enota 1. GN & WH: RJ45 adapter 2. GN: RJ45 adapter 3. OG & WH: RJ45 adapter 4. OG: RJ45 adapter 5. RD: DC 12V 6. BK: (GND) masa 7/8. BN: odklepanje ključavnice A Slika 1 OPOZORILO Za zagotovitev pravilne pozicije ljudi v objektivu domofona, priporočamo namestitev sistema Hello na minimalno višino 130 cm od tal.to

7 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK 7 Napajanje: Vir električne energije sistema Hello prihaja iz notranje enote sistema, ki mora biti povezan na električno omreţje (100 ~ 240V, 50/60 Hz). Poveţite rdeč in črn kabel z notranjo enoto s pomočjo priloţenega adapterja, ob upoštevanju polarnosti in barv. Povezava prek kabla: V primeru nedostopnega brezţičnega signala ali če imate raje povezavo preko kabla, poveţite RJ45 kable, kot je prikazano na sliki 2. Adapter bo omogočil povezavo sistema Hello na splet prek RJ45 kabla. Slika 2 OPOZORILO Adapter ima moţnost dveh namestitev ( A in B ), ki vam omogočata uporabo dveh standardov (EIA/TIA-568A in EIA/TIA- 568B). Ko se povezujete na router, je potrebno obdrţati standard, ki je uporabljen v domačem omreţju. Najbolj pogosta ţična shema je EIA/TIA-568B, vendar je potrebna preveritev preden sistem namestimo. Sprostitev električnega zaklepanja: Standardna nastavitev sistema za zaklepanje je praviloma normally open (OP). To pomeni, da je krog (označen kot XX) odprt. Če pritisnete gumb za odpiranje, se krog zaradi sprostitve sistema za zaklepanje zapre. Glasnost zvočnika: Nastavitev glasnosti lahko prilagajate preko obračanja potenciometra na zadnji strani zunanje enote. (Označeno s črko A na sliki 1 )

8 8 TELE System 4.2 Notranja enota 1. STOP: prekinitev zvonenja 2. MUSIC: izbira zvonenja 3. PLAY: zvonenje 4. ZVOČNIKI 5. GLASNOST: nastavitev glasnosti zvonenja 6. NAPAJALNI PRIKLJUČEK: poveţite rdeč in črn kabel z ustreznimi vhodi na zunanji enoti glede na upoštevanje barv (poglavje 4, povezave zunanje enote 5 RD: DC12V in 6BK: masa (GND)). OPOZORILO Notranja enota je oblikovana za opozorilno zvonenje, ko obiskovalec pritisne gumb za zvonenje. Nameščena mora biti v notranjosti objekta.

9 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK 9 5. Mobilna aplikacija Sistem Hello pošilja podatke na mobilno napravo (pametni telefon ali tablico) tako, da lahko daljinsko dostopamo do nadzornega sistema. Za upravljanje in uporabo kamere na daljavo morate namestiti aplikacijo, ki je na voljo za Android naprave na GooglePlay ter za uporabnike ios na AppStore. Aplikacija se imenuje athome Control Application. OPOZORILO Za dostop do aplikacije mora biti vaša mobilna naprava povezana na podatkovni prenos (npr. 3G) ali Wi-Fi. Za več informacij prosimo kontaktirajte vaše mobilnega operaterja. Z uporabo aplikacije lahko spremljate do 4 podatkovne tokove, ki prihajajo iz različnih naprav (sistem Hello in/ali kamere iz iste serije izdelkov, katere lahko najdete na spletni strani Upoštevajte, da se z nastavitvijo kvalitete videa na najvišjo kakovost poveča poraba podatkov na mobilnih napravah. V primeru slabe povezave z omreţjem lahko nastane zakasnitev prenosa. Takrat je priporočeno nastaviti kvaliteto videa prenosu podatkov primerno. 6. Prva namestitev Če naprave ne moremo povezati na splet preko kabla, lahko uporabimo brezţično metodo (priporočena je namestitev priloţene antene za povečanje stabilnosti povezave). Potrebujemo Wi-Fi router in mobilno napravo (Android ali ios). 1. Namestite aplikacijo athome Control s trgovin GooglePlay ali AppStore (odvisno od vaše naprave). 2. Priţgite Wi-Fi na vašem pametnem telefonu ali tablici, zaţenite aplikacijo athome Control in pritisnite + za dodajanje nove naprave. Izberite Configure and add a new wireless device (nastavi in dodaj novo brezţično napravo) 3. Zagon sistema Hello v načinu AP: Ko je naprava povezana na električno omreţje, pridrţite gumb call za 5 sekund, dokler ne slišite piska. Ponovite trikrat zaporedoma in naprava se bo samodejno ponovno zagnala v načinu AP in ustvarila WiFi mreţo. (ime SSID: IP Port + UID)

10 10 TELE System 4. Poveţite vašo mobilno napravo na mreţo sistema Hello. Uporabniki ios naprav morajo prek Wi-Fi nastavitev ročno najti omenjeno mreţo, medtem ko uporabniki sistema Android lahko dostopajo do mreţe direktno preko aplikacije athome Control. 5. Vrnite se v meni Wi-Fi device Settings aplikacije athome Control in se vpišite. Tukaj boste našli razpoloţljive Wi-Fi mreţe (nameščene preko routerja), izberite ţeljeno ter vpišite geslo. Bodite previdni pri vpisu in potrditvi. Sistem Hello se bo samodejno ponovno zagnal in se povezal na ţeljeno mreţo. 6. Poveţite vašo mobilno napravo na Wi-Fi mreţo katero ste predhodno povezali s sistemom Hello. 7. Aplikacija athome Control bo predlagala stran z nastavitvami, katere lahko spreminjate. Privzeto geslo za spreminjanje nastavitev je S sistemom Hello lahko komunicirate direktno z obiskovalcem, hkrati pa lahko spremljate območje ki ga kamera pokriva. Z aplikacijo athome CONTROL lahko snemate video posnetke in fotografirate direktno z vaše mobilne naprave. OPOZORILO Naslednja shema prikazuje korake namestitve za pametni telefon oziroma tablico s sistemom Android. Postopek na sistemu ios je podoben, razen pri povezavi na mreţo sistema Hello.

11 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK 11

12 12 TELE System 7. Povezovanje Hello na pametne telefone ali tablice Postopek prikazuje moţnost povezave domofona Hello z vašo mobilno napravo, katera je ţe povezana na Wi-Fi mreţo (ali preko kabla). 1. Namestite aplikacijo athome Control s trgovin GooglePlay ali AppStore (odvisno od vaše naprave). 2. Poveţite vašo mobilno napravo ma isto mreţko, kot je povezan sistem Hello. 3. Zaţenite aplikacijo athome Control in pritisnite +. Izberite moţnost add device already connected to the network (dodajte napravo, ki je ţe povezana v mreţo). 4. Izberite moţnost iskanja povezave preko: Scan QR code (skeniranje QR kode), Enter manually (ročnega vnosa) ali LAN search. 5. Vnesite ustrezne podatke v zvezi z napravo. Privzeto uporabniško ime Admin in geslo Če ste ime ali geslo predhodno spreminjali, uporabite slednjega. 6. Po pravilno nameščeni povezavi se Hello pojavi na glavnem zaslonu aplikacije. Uporabnik ga lahko uporablja po svoji volji z moţnostjo vklopa ali izklopa potisnih obvestil. Primer: Prikazan postopek velja za povezavo preko možnosti LAN Search.

13 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK 13 Vključitev preko QR KODE (priporočeno) Pritisnite Scan QR Code in skenirajte QR kodo, katera se nahaja na etiketi proizvoda (zadnja stran zunanje enote) ali na embalaţi paketa (UIC identifikacijska koda). Ročni vnos (za napredne uporabnike) Pritisnite Manual entry (ročni vnos) in vpišite UID sistema Hello ali enak IP naslov: a. Možnost UID: Po izbiri UID, zapolnite naslednja polja: Name: rename/sets the name (ime: preimenuj/nastavi ime). UID: Hello, ID natisnjen na etiketi proizvoda ali na embalaţi paketa. b. Možnost IP: Pritisnite IP za dostop do nastavitev in zapolnite naslednja polja: Name: set the name. (ime: nastavi ime) Address: javni IP naslov ali Hello DDN. (naslov) Port: IP port sistema Hello omogoča dostop na daljavo preko pametnega telefona/tablice. Privzeta vrednost je (vrata)

14 14 TELE System Postopek LAN Search Povezite vaš pametni telefon ali tablico na Wi-Fi mreţo in pritisnite LAN Search in video domofon Hello bo viden na seznamu. Izberite ga in zapolnite naslednja polja: User: Uporabniško ime za dostop. Privzeto uporabniško ime: Admin Password: Privzeto geslo: Pritisnite Confirm (potrdi) in shranite nastavitve. OPOZORILO Moţno je nastaviti/spremeniti parametre za vsako od treh metod povezav. Name: nastavite ime. User: Nastavite uporabniško ime za dostop. Privzeto uporabniško ime: Admin. Password: Privzeto geslo: Pritisnite Confirm (potrdi) in shranite nastavitve. POZOR! Za spreminjanje nastavitev si je vsako spremembo uporabniškega imena ali gesla potrebno zapomniti. Po pravilni povezavi s sistemom Hello, bo naprava na voljo za standardno delovanje. Izberite Hello in omogočite kanal (okrogla oštevilčena ikona) za ogled slike na ekranu.

15 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK Postopki 8.1 Zaslon Uporabnik lahko prosto spreminja vrstni red pogledov kamer ob ogledu v ţivo. Preprosto potegnite pogled drugam. 8.2 Potisna obvestila Moţen je vklop ali izklop potisnih obvestil (Push notifications). Ko obiskovalec pritisne gumb na zunanji enoti sistema, se ob vklopljeni nastavitvi uporabniku prikaţe obvestilo z zvokom. Ob aktiviranju funkcije se prepričajte, da je vaša mobilna naprava povezana s kamero. 8.3 Dodatne možnosti Med uporabo aplikacije lahko preverite nekaj moţnosti, ki so vidne v orodni vrstici na dnu glavnega zaslona (od leve proti desni). Unlock: moţnost odklepanja električne ključavnice (odkleni). Photo capture: omogoča zajem kadra izbrane kamere in jo shrani kot sliko. (fotografiranje) Record: Pritisnite tipko za ročni začetek snemanja. Med snemanjem se bo v zgornjem desnem kotu pojavil simbol [REC]. Za prekinitev snemanja ponovno pritisnite isto tipko (snemanje). Audio: Omogoča vklop/izklop mikrofona na kameri. Zvok je vključen, ko je tipka poudarjena (zvok). Voice: Za pogovor pritisnite tipko, za govorjenje v mikrofon mobilne naprave tipko ali pritisnite tipko za izklop funkcije mikrofona (pogovor z obiskovalci kot po telefonu). Za izklop govorjenja pritisnite ponovno tipko. Ob pritisku ikone pridemo do dodatnih moţnosti

16 16 TELE System Seznam naprav: pritisnite tipko, ki vam omogoča dostop do seznama povezav z mobilno napravo. Tu lahko dostopate do strani za urejanje parametrov. Mapa: dostop do mape s shranjenimi fotografijami in video posnetki. Prijavite se na seznam vmesnika za izbiranje naprave z vstavljeno SD kartico, prek katere lahko mnoţite posnetek daljinsko (kot prikazano). Pritisnite za dostop do menija Search device (išči napravo). Uporabnik lahko izbira kanal, izbere Registration Type (tip registracije), Start (začetek) in End (zaključek) v kriterijih iskanja za dostop do seznama posnetkov. Funkcija moţna le na IP kamerah. Nastavitve: dostop do lokalnih nastavitev: omogočeno število prikazov in velikost prikaza ekrana. [Video View]: Izberite 1 (privzeto) in samo en kanal bo omogočen za prikazovanje videa na ekranu.izberite 4 in štirje prikazi kanalov bodo omogočeni. Privzeta nastavitev omogoča prikaz štirih prikazov iz štirih različnih izvorov. [Video aspect]: moţnosti original and full screen (cel zaslon). Pomoč: dostop do pomoči Urejanje parametrov V zavihku Device (naprava) lahko spreminjamo določene nastavitve sistema Hello. Poskrbite, da je pred nadaljevanjem funkcija potisnih obvestil Push notifications izklopljena. Pritisnite na ime naprave in izberite Edit (urejanje). Za spreminjanje nastavite je potreben vpis gesla (privzeto geslo: ) Parametri, ki jih lahko spreminjate: Unlock password (odkleni geslo): če je moţnost aktivna, za odklepanje električne ključavnice na sistemu Hello potrebujete vpisati geslo (za ponastavitev gesla poglejte moţnost spremembe gesla). Resloution (ločljivost): moţnosti sta HQ (visoka kvaliteta) in Smooth (nemotena); HQ vključuje čistejšo in bolj definirano sliko, vendar z moţnostjo zakasnitev v prenosu. Moţnost Smooth pa omogoča hitrejši video, vendar slabše kvalitete. Device settings (nastavitve naprave): vstopite v meni za spremembo parametrov video domofona. Release Duration (čas odklepanja): določite trajanje sprostitve električne ključavnice. Notifications (obvestila): obvestila aktivnega senzorja gibanja (samo pri IP kamerah). Motion (gibanje): omogočite senzor gibanja (samo pri IP kamerah). (elektronska pošta): omogočite dobivanje obvestil preko senzorja gibanja (samo pri IP kamerah)

17 PAMETNI Wi-Fi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK 17 Time Settings (nastavitev časa): Sinhronizacija z vašim telefonom ali tablico. Restart device (ponovni zagon naprave): ponovni daljinski zagon sistema Hello. Change Admin password (spremeni geslo Admina): spremeni geslo za dostop do pametnega telefona ali tablice. User Management (upravljanje uporabnikov): omogoči administratorju (Admin) ustvariti seznam uporabnikov (nastavitev uporabniškega imena in gesla za dostop do sistema) in omogoča omejitev nadzora in dostopa do sistema Hello. Unlock Password Changes (odkleni spremembe gesla): omogoči nastavitev gesla samo za električno ključavnico. Wi-Fi device Settings (nastavitev brezţične povezave): omogoči povezavo sistema Hello z drugo Wi-Fi mreţo, kot je bila izbrana med prvotno namestitvijo. Če je mreţa zavarovana z geslom, je potreben vpis gesla. Sistem se bo ponovno zagnal in se avtomatsko povezal na novo povezavo. Delete (izbris): odstranitev sistema Hello iz seznama. 9. Odpravljanje težav Mobilna naprava se noče povezati na sistem Hello: Preverite povezavo naprave s spletom. Če ste povezani na isto povezavo kot sistem Hello, ponovno zaţenite napravo ali ponastavite nastavitve (kot opisano v poglavju 6). Zakasnitev zvoka in videa: Zaostajanje prenosa zvoka in videa je normalno in je odvisno od kvalitete in hitrosti internetne povezave. Ne dobivate obvestil na mobilno napravo: Preverite moţnosti prejemanja obvestil v nastavitvah na vašem pametnem telefonu ali tablici. Onemogočenje obvestil: poiščite seznam naprav povezanih na sistem Hello (other device list) in onemogočite prejemanje obvestil. Spletni konfigurator: (za napredne uporabnike) za dostop do spletnega uporabnika sistema Hello je potreben vpis IP naslova, naslov spletnega brskalnika (priporočljiv Internet explorer) ter uporabniškega imena in gesla. POZOR: Nekatere moţnosti spletnega konfiguratorja morda niso aktivne ali na voljo za povezano napravo. Konfigurator je zasnovan za interoperabilnost z različnimi napravami s tehničnimi značilnostmi, ki se lahko razlikuje od modela do modela. Do spletnega konfiguratorja lahko dostopa samo uporabnik Admin (Administrator).

18 18 TELE System 9. Lastnosti SENZOR SLIKE CMOS 1, x 720 pxl MINIMALNA OSVETLITEV 0.01Lux@ (F1.2, AGC ON), 0Lux with IR; 0.017Lux@ (1.6, AGC ON), 0Lux with IR LEČA M12, F 3,6 mm VIDEO RESOLUCIJA Main stream: 720p (HD 128x720), Sub stream: QVGA KOMPRESIJA H.264 VISION MODE Daylight color- Night b/w with IR LED lighting ZVOK Mikrofon/zvočnik ETHERNET VMESNIK RJ45 LAN socket 10/100M WIFI VMESNIK b/g/n 2,4 GHz - WPS, WEP, WPA, WPA2 NOČNI VID IR led CUT VIDNI KOT 115 SNEMANJE Na vašo mobilno napravo KOMPATIBILNOST Android in ios VODOODPORNOST SI - IP66 NAPAJANJE (zunanja enota) 12V DC (zagotovljena preko notranje enote) NAPAJANJE (notranja enota) 100~240VAC 50/60Hz PORABA ENERGIJE (zunanja enota) 12W Max. TEMPERATURA OBRATOVANJA -40 C ~ 60 C DIMENZIJE (mm) 48 x 128 x 40 (outdoor unit) x 75 x 25 (internal unit) TEŢA (gr.) 460 DODATKI Antena 3dB + RJ45 adapter

19 PAMETNI WiFi HD VIDEO DOMOFON HELLO PRIROČNIK

20 Product Code: HELLO TELE System Digital Srl declares under its own responsabilty that all the products described in this user manual are sati-sfying the european regualtions 2014/30/EU (EMC - Electromagnetic Compatibility), 2014/35/EU (LVD - Low Voltage Directive), 2011/65/UE (RoHS - Restriction of Hazardous Substances Directive). All related documentations concerning the conformity to the regulations are available by TELE System Digal Srl and on the homepage TELE System Digital Srl Via dell Artigianato, Bressanvido (VI) - Italy Customer Service: QSG IP Doorbell HELLO Cod Rev.01 del 10/07/15

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr

NAVODILA ZA UPORABO K01-WIFI Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shr NAVODILA ZA UPORABO Hvala, ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta in jih shranite za prihodnjo rabo Vsebina 1. Pregled 2. Sistem 3. Prednosti 4. Upravljanje

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini snemalnik

Navodila za uporabo Mini snemalnik Navodila za uporabo Mini snemalnik www.spyshop.eu Pred vami so navodila za pravilno uporabo mini snemalnika in opis funkcionalnosti. Lastnosti snemalnika: Naziv Mere Teža Kapaciteta spomina Snemanje Format

Prikaži več

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6100 WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800

Kratka navodila za uporabo razširjevalnika dosega WiFi AC750 model EX3800 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi AC750 Model EX3800 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd

DCS-2330L_A1_QIG_v1.00(EU).indd HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L KRATKA NAVODILA ZA UPORABO VSEBINA PAKETA HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L NAPAJALNI ADAPTER ADAPTER ETHERNET KABEL (CAT5 UTP) MED POSTAVITVIJO,

Prikaži več

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide

NETGEAR R6250 Smart WiFi Router Installation Guide Blagovne znamke NETGEAR, logotip NETGEAR in Connect with Innovation so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NETGEAR, Inc. in/ali njenih povezanih družb v ZDA in/ali drugih državah.

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model EX2700 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.:

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 75 31 33 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO WLAN usmerjevalnik TP LINK Archer C5 Kataloška št.: 75 31 33 KAZALO 1. PRIKLOP STROJNE OPREME...3 2. KONFIGURACIJA

Prikaži več

innbox_f60_navodila.indd

innbox_f60_navodila.indd Osnovna navodila Komunikacijski prehod Innbox F60 SFP AC Varnostna opozorila Pri uporabi opreme upoštevajte naslednja opozorila in varnostne ukrepe. Da bi v največji meri izkoristili najnovejšo tehnologijo

Prikaži več

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3

Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Hiter začetek Razširjevalnik dosega WiFi N300 Model WN2000RPTv3 Začetek uporabe Razširjevalnik dosega WiFi NETGEAR doseg omrežja WiFi poveča tako, da okrepi obstoječi signal WiFi in izboljša splošno kakovost

Prikaži več

VHF1-VHF2

VHF1-VHF2 VHF BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET VHF1: 1 CHANNEL VHF2: 2 CHANNELS NAVODILA ZA UPORABO SLO Hvala, ker ste izbrali naš BREZŽIČNI MIKROFONSKI KOMPLET IBIZA SOUND. Za vašo lastno varnost, preberite ta navodila

Prikaži več

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Pridržujemo si pravico do sprememb tehničnih podatkov, podatkov o lastnostih izdelkov in njihovi uporabi, ki jih navaja ta priročnik, brez predhodnega obvestila. Različica

Prikaži več

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app

NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app NAVODILA ZA MONTAŽO SI EWPE SMART Wi-FI app Uporabniški račun V aplikacijo se je treba prijaviti z uporabniškim računom. Ob prvem zagonu vas bo aplikacija pozvala k registraciji (sign up) ali prijavi (sign

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 58 86 58 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Spajkalna postaja digitalna 80 W Ersa i- CON pico +150 do +450 C Kataloška št.: 58 86 58 Kazalo 1. Dodatki. 2 2.

Prikaži več

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje

ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in preje ZAČETNI VODNIK ZA POVEZAVO Izkusite prilagojeno nego perila z aplikacijo My AEG Care. Pralni stroj lahko povežete in upravljate od koder koli in prejemate obvestila o tem, kdaj je perilo pripravljeno.

Prikaži več

docx

docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 139 55 62 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Full HD akcijska kamera Denver ACT-5040W Kataloška št.: 139 55 62 KAZALO UVOD... 3 SISTEMSKE ZAHTEVE... 3 LASTNOSTI

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CNR-MPV2 Quick Guide_SI Canyon multimedijski MP3 predvajalnik Artikel: CNR-MPV2 Opozorilo: Pred uporabo pozorno preberite navodila za uporabo. Podrobna navodila se nahajajo na priloženem CD mediju. Opozorilo: Pred uporabo napolnite

Prikaži več

CD190/195 Slovenian Quick start guide

CD190/195 Slovenian Quick start guide Registrirajte izdelek in pridobite podporo na www.philips.com/welcome CD190 CD195 Vodnik za hiter začetek 1 Povezava z drugimi napravami 2 Začetek uporabe 3 Uporaba Pomembna varnostna navodila Uporabljajte

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev TIK terminal nima povezave s strežnikom Ob vpisu v TIK Admin se pojavi napis ni povezave s strežnikom Na terminalu je ikona 1. preverimo ali je pravilno nastavljen IP strežnika 1. Preverimo datoteko TIKSAdmin.INI

Prikaži več

ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo

ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo ThiEYE i60+ 4K športna kamera Navodila za uporabo Vsebina embalaže Izgled 1. Objektiv 2. Vklop/Način tipka 3. LED indikator 4. Sprožilec/Izbor tipka 5. USB vtičnica 6. Reža za Mikro SD kartico 7. Mikro

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 132 63 11 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bluetooth slušalka Plantronics Explorer 10 Kataloška št.: 132 63 11 KAZALO UVOD...3 VSEBINA PAKETA...3 SESTAVNI

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 973911 www.conrad.si OJAČEVALNIK SIGNALA NETGEAR WN2000RPT Št. izdelka: 973911 1 KAZALO 1 OBSEG DOBAVE... 3 2 LED PRIKAZI OJAČEVALNIKA SIGNALA... 3 3

Prikaži več

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd

_ _BDA_CapitalSports_CS-Timer.indd 10028194 10029391 CS Timer 6 Spoštovani kupci, Čestitamo Vam za nakup. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi in uporabi, da bi ste izognili tehničnim poškodbam. Za

Prikaži več

Linksys PLEK500 User Guide

Linksys PLEK500 User Guide Uporabniški priročnik Linksys PLEK500 Omrežni vmesnik Powerline Vsebina Pregled............... 2 Funkcije..................... 2 Kako deluje omrežje Powerline 3 Primer namestitve 3 Namestitev omrežja Powerline.....

Prikaži več

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom

Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom Navodila za uporabo Mini prenosna HD kamera s snemalnikom www.spyshop.eu Izdelku so priložena navodila v angleščini, ki poleg teksta prikazujejo tudi slikovni prikaz sestave in delovanja izdelka. Lastnosti

Prikaži več

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000

Kratka navodila za uporabo tripasovnega usmerjevalnika WiFi Nighthawk X6 AC3200 Model R8000 Podpora Zahvaljujemo se vam za nakup izdelka NETGEAR. Po namestitvi naprave poiščite serijsko številko na nalepki izdelka in jo uporabite za registracijo izdelka na spletni strani https://my.netgear.com.

Prikaži več

MT40X Kratka navodila

MT40X Kratka navodila MT40X Kratka navodila Spoznajte svojo uro Kamera Mikro vrata USB Tipka za vklop/ izklop Reža kartice SIM 2 Tipka za vklop/izklop Pritisnite in zadržite 3 sekunde za vklop. Pritisnite in zadržite 3 sekunde,

Prikaži več

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in

NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: Faks.: in NEVTRIN d.o.o. Podjetje za razvoj elektronike, Podgorje 42a, 1241 Kamnik, Slovenia Telefon: +386 1 729 6 460 Faks.: +386 1 729 6 466 www.nevtrin.si info@elektrina.si USB RFID READER Navodila za uporabo?

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-MPV4A quick guide_SI

Microsoft Word - CNR-MPV4A quick guide_SI Canyon multimedijski MP3 predvajalnik Artikel: CNR-MPV4A Hitra navodila za uporabo v1.0 Varnostna opozorila Pred uporabo si pozorno preberite vsa varnostna navodila. Sledite vsem navodilom v teh hitrih

Prikaži več

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx

Microsoft Word - NAVODILA ZA UPORABO.docx NAVODILA ZA UPORABO VODILO CCM-18A/N-E (K02-MODBUS) Hvala ker ste se odločili za nakup našega izdelka. Pred uporabo enote skrbno preberite ta Navodila za uporabo in jih shranite za prihodnjo rabo. Vsebina

Prikaži več

Področje uporabe

Področje uporabe Regulator Področja uporabe Regulator DIALOG EQ je namenjen predvsem vodenju in nadziranju sistemov ogrevanja in hlajenja, lahko pa se uporabi tudi na različnih področjih avtomatizacije in inteligentnih

Prikaži več

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer

101353_-an-01-sl-_vbodni_termometer SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 101353 www.conrad.si TFA LT-102 VBODNI TERMOMETER Št. izdelka: 101353 1 KAZALO 1 LASTNOSTI...3 2 LCD ZASLON...3 3 ZAČETEK OBRATOVANJA...3 4 UPRAVLJANJE...4

Prikaži več

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov

Document ID / Revision : 0519/1.3 ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov ID Issuer System (sistem izdajatelja identifikacijskih oznak) Navodila za registracijo gospodarskih subjektov Gospodarski subjekti Definicija: V skladu z 2. členom Izvedbene uredbe Komisije (EU) 2018/574

Prikaži več

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide

Universal WiFi Range Extender WN3000RP Installation Guide Navodila za namestitev kompleta Powerline Nano500 XAVB5101 2012 NETGEAR, Inc. Vse pravice pridržane. Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno reproducirati, prenašati, prepisovati, shranjevati v sistemu

Prikaži več

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf

Watch 40_MT40X_UM_SL.pdf Navodila za uporabo MT40X Vsebina 1 1 Glej pregled... 1 Tipka za vklop/izklop... 1 2 2 Odstranite trakove... 2 Pripenjanje novih trakov... 3 3 3... 3... 4 Vklop ure... 4... 4 Jezik... 4 4 5 5 5 6 6 7...

Prikaži več

Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje

Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje Vaja 3 Kopiranje VM in namestitev aplikacij - strežnik SQL 2000 SP3a A. Lokalni strežnik Vmware ESX 3.5 1. Dodajanje uporabnikov vajexx v skupino Vaje 2. Kopiranje Win2003 strežnika in registracija na

Prikaži več

BDV-N890W/BDV-N790W

BDV-N890W/BDV-N790W Sistem za domači kino s predvajalnikom Blu-ray Disc /DVD BDV-N890W BDV-N790W SI Začnite tukaj Kratka navodila za postavitev in uporabo BDV-N790W BDV-N890W 1 Vsebina embalaže/nastavitev zvočnikov BDV-N890W

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 67 80 13 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO DVB T, DVB C TV ključek PCTV Systems Quatro Kataloška št.: 67 80 13 KAZALO VSEBINA PAKETA...3 NAMESTITEV IN UPORABA...3

Prikaži več

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl

Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica nasl Na podlagi 24. in 25. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS, št. 94/07), sprejema ravnatelj javnega zavoda Dijaški dom Nova Gorica naslednji P RAVILNIK o izvajanju videonadzora I. SPLOŠNE

Prikaži več

_ _ _BDA_Glasheizung_Klarstein_Update.indd

_ _ _BDA_Glasheizung_Klarstein_Update.indd KONVEKCIJSKI GRELEC 10006588 10006589 10011265 Spoštovani kupci, Čestitamo Vam za nakup. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi in uporabi, da bi ste izognili tehničnim

Prikaži več

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI

Microsoft Word - CN-BTU4 Quick Guide_SI Bluetooth Dongle Artikel: CN-BTU4 NAVODILA v1.0 Sistemske zahteve Zahteve za PC: - Proc.: Intel Pentium III 500MHz or above. - Ram: 256MB ali več. - Disk: vsaj 50MB. - OS: Windows 98SE/Me/2000/XP - Prost

Prikaži več

Microsoft Word Navodila za povezavo naprave v oblak_SLO

Microsoft Word Navodila za povezavo naprave v oblak_SLO Navodila za povezavo naprave v oblak Navodila naj se predajo končnemu uporabniku. SLO Id.: 17-16-14-2968-03 5.2017 Navodila za povezavo naprave v oblak Id.: 17-16-14-2968-03 5.2017 Natisnjeno v Sloveniji,

Prikaži več

(Microsoft Word - MSDN AA Navodila za \232tudente FS.doc)

(Microsoft Word - MSDN AA Navodila za \232tudente FS.doc) 1. Pogoji uporabe programske opreme Pred uporabo programske opreme iz programa MSDNAA morate prebrati in se strinjati s pogoji in določili Licenčne pogodbe za končnega uporabnika programske opreme MSDN

Prikaži več

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč

Navodila za nastavitev mail odjemalca na ios in Android napravah TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomoč TELEFONI iphone (ios 12) Predlagamo, da do svoje študentske e-pošte dostopate s pomočjo aplikacije Outlook, katero lahko prenesete s pomočjo trgovine App Store. Ko aplikacijo zaženete se vam pojavi naslednje

Prikaži več

Microsoft PowerPoint - ads

Microsoft PowerPoint - ads Novosti pri analogni video-nadzorni opremi Junij 2012 1. Dnevno/nočna kamera ADS-CAM-K2DNC 2. Snemalniki ADS-LIGHT: ADS-0404DH ADS-0804DH ADS-1604DH ADS-0404HED ADS-CAM-K2DNC Dnevno / nočna kamera z IR

Prikaži več

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik

Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Modem in krajevno omrežje Uporabniški priročnik Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informacije v tem priročniku se lahko spremenijo brez prejšnjega obvestila. Edine garancije za HP-jeve

Prikaži več

Miluma Trader Miluma Trader navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati Miluma Trader. 1. Preverite spletno stran Ta po

Miluma Trader Miluma Trader navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati Miluma Trader. 1. Preverite spletno stran Ta po navodila: V nadaljevanju sledijo osnovna navodila, kako začeli uporabljati. 1. Preverite spletno stran Ta posnetek zaslona vam prikazuje, da morate v levem vrhnjem kotu preveriti, če se nahajate na pravi

Prikaži več

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik

Microsoft Word - CNR-BTU3_Bluetooth_vmesnik CNR-BTU3 Bluetooth vmesnik A. Vsebina pakiranja Bluetooth USB Adapter Bluetooth programska oprema in CD z gonilniki Navodila za uporabo in CD 1. Namestitev Bluetooth programske opreme za Windowse 1. Vstavite

Prikaži več

Brezžična Dostopna Točka 300Mb AP5 Repeater Tenda NAVODILA ZA UPORABO PREDSTAVITEV Tenda Brezžična Dostopna Točka (ACCESS POINT) 300N + pasivn

Brezžična Dostopna Točka 300Mb AP5 Repeater Tenda NAVODILA ZA UPORABO PREDSTAVITEV Tenda Brezžična Dostopna Točka (ACCESS POINT) 300N + pasivn 9108044 Brezžična Dostopna Točka 300Mb AP5 Repeater Tenda NAVODILA ZA UPORABO PREDSTAVITEV Tenda Brezžična Dostopna Točka (ACCESS POINT) 300N + pasivni PoE adapter Za boljšo pokritost doma ali pisarne

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA MONTAŽO IN UPORABO : št. art. : 90 79 14 www.conrad.si Zvočniki Hercules XPS 2,1 20 Gloss Št. izdelka: 90 79 14 Navodila za uporabo so sestavni del izdelka. Vsebujejo pomembne napotke

Prikaži več

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah

Vostro 430 Informacijski tehnični list o namestitvi in funkcijah O opozorilih OPOZORILO: OPOZORILO označuje možnost poškodb lastnine, telesnih poškodb ali smrti. Dell Vostro 430 List s tehničnimi informacijami o nastavitvi in funkcijah Pogled s sprednje in zadnje strani

Prikaži več

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj

Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadalj Splošni pogoji poslovanja 1. Uvodna določba 1) Splošni pogoji poslovanja so pravni dogovor med končnim uporabnikom (fizična ali pravna oseba, v nadaljevanju»naročnik«) in družbo VI NOVA d.o.o. (v nadaljevanje»ponudnik«).

Prikaži več

Adaptive Sound Technology Dodatek

Adaptive Sound Technology Dodatek Adaptive Sound Technology Dodatek Prva namestitev televizorja Sistem je opremljen s funkcijo Adaptive Pregled prve namestitve Sound Technology, ki omogoča optimalno doživetje zvoka pri postavitvi več zvočnikov,

Prikaži več

Priročnik za uporabnika SLO _09

Priročnik za uporabnika SLO _09 24849802-04_09 KAZALO SPLOŠNE INFORMACIJE................................................................. Pag. 4 Tehnične značilnosti.................................................................................

Prikaži več

an-01-Stikalo_za_luc_za_na_stopnisce_Zamel_ASP-01.docx

an-01-Stikalo_za_luc_za_na_stopnisce_Zamel_ASP-01.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 146 29 41 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Časovno stikalo za luč za na stopnišče Zamel ASP-01 Kataloška št.: 146 29 41 KAZALO OPIS NAPRAVE... 3 LASTNOSTI...

Prikaži več

PowerPoint Presentation

PowerPoint Presentation Uporaba storitve Office 365 v napravi iphone ali ipad Priročnik za hiter začetek dela Ogled e-pošte Nastavite napravo iphone ali ipad tako, da boste lahko pošiljali in prejemali e-pošto iz računa v storitvi

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Brezžični nadzorni komplet Technaxx TX 28 Kataloška št.: 129

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Brezžični nadzorni komplet Technaxx TX 28 Kataloška št.: 129 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 129 59 04 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Brezžični nadzorni komplet Technaxx TX 28 Kataloška št.: 129 59 04 KAZALO LASTNOSTI...3 SESTAVNI DELI NAPRAVE...3

Prikaži več

an-01-Racunalniski_zvocniki_Hercules_XPS_2.1_Bassboost.docx

an-01-Racunalniski_zvocniki_Hercules_XPS_2.1_Bassboost.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 28 43 00 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Računalniški zvočniki Hercules XPS 2.1 Bassboost Kataloška št.: 28 43 00 KAZALO 1. PREDSTAVITEV... 3 1.1 VSEBINA

Prikaži več

CODEKS IP KAMERA

CODEKS IP KAMERA CODEKS IP KAMERA uporabniška navodila Vse pravice pridržane. Noben del uporabniških navodil se ne sme reproducirati v kakršnikoli obliki ali na kakršen koli način - grafični, elektronski ali mehanski,

Prikaži več

PowerPointova predstavitev

PowerPointova predstavitev INTRANET - DETEKTIV Detektivska zbornica Republike Slovenije Pozdravljeni, v kratki predstaviti in navodilih za delo z intranet sistemom Detektiv. Intranet članom Detektivske zbornice RS omogoča, da: -

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka:

SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka: SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 860750 www.conrad.si HD AKCIJSKA KAMERA MIDLAND XTREME XTC 200 Št. izdelka: 860750 1 AKCIJSKA KAMERA XTC 200 Zahvaljujemo se vam za nakup akcijske kamere

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO TP LINK dvopasovni gigabitni WLANusmerjevalnik N600 Kataloška

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO TP LINK dvopasovni gigabitni WLANusmerjevalnik N600 Kataloška SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 98 68 78 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO TP LINK dvopasovni gigabitni WLANusmerjevalnik N600 Kataloška št.: 98 68 78 KAZALO 1. VSEBINA PAKETA...3 2. PRIKLOP

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 1

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 1 SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 105 06 50 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Avtomobilska kamera Prestigio Roadrunner 300 Kataloška št.: 105 06 50 KAZALO 1. VSEBINA PAKETA...3 2. SESTAVNI DELI

Prikaži več

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI

Upravljanje sistema COBISS Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI Navodila za uporabo tiskalnika CITIZEN S310II V1.0 VIF-NA-27-SI IZUM, 2015 COBISS, COMARC, COBIB, COLIB, IZUM so zaščitene znamke v lasti javnega zavoda IZUM. KAZALO VSEBINE 1 Uvod... 1 2 Uporaba tiskalnika...

Prikaži več

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx

an-01-USB_digitalni_zvocniki_Logitech_S-150.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 91 60 80 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO USB digitalni zvočniki Logitech S-150 Kataloška št.: 91 60 80 KAZALO 1. VARNOSTNI NAPOTKI... 3 2. NASTAVITEV VAŠIH

Prikaži več

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str

Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna str Navodila za programsko opremo FeriX Namestitev na trdi disk Avtor navodil: Martin Terbuc Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski naslov: podpora@coks.si

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 882140 www.conrad.si FILMSKI SKENER JAYTECH FS-170 Št. izdelka: 882140 1 KAZALO 1 VARNOSTNI NAPOTKI... 13 2 OBSEG DOBAVE... 14 3 DELI NAPRAVE... 15 reža...

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 884008 www.conrad.si SKENER CONRAD MOBILE SCAN COMFORT, 2 GB Št. izdelka: 884008 1 KAZALO 1 NAMEN UPORABE... 3 2 OBSEG DOBAVE... 3 3 VARNOSTNI NAPOTKI...

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: , NAVODILA ZA UPORABO Temperaturni regulator Voltcraft ETC 100+ Kataloška š

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: , NAVODILA ZA UPORABO Temperaturni regulator Voltcraft ETC 100+ Kataloška š SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.:19 69 79, 19 69 94 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Temperaturni regulator Voltcraft ETC 100+ Kataloška št.: 19 69 79 in 19 69 94 KAZALO 1. NAMEN UPORABE...3

Prikaži več

Vaja 2 Virtualizacija fizičnih strežnikov in virtualni PC A. Strežnik Vmware ESX Namestitev strežnika VMware ESX 3.5 na fizični strežnik 2. Nas

Vaja 2 Virtualizacija fizičnih strežnikov in virtualni PC A. Strežnik Vmware ESX Namestitev strežnika VMware ESX 3.5 na fizični strežnik 2. Nas Vaja 2 Virtualizacija fizičnih strežnikov in virtualni PC A. Strežnik Vmware ESX 3.5 1. Namestitev strežnika VMware ESX 3.5 na fizični strežnik 2. Nastavitve strežnika ESX 3. Namestitev in nastavitve VM

Prikaži več

CT_SLO_White Paper_ENG

CT_SLO_White Paper_ENG UPORABNIŠKI PRIROČNIK //COMTRADE/ UPORABNIŠKI PRIROČNIK ZA PORTAL IN VARNOSTNO SHEMO MIZKŠ Priročnik za ravnatelje Priročnik pokriva glavne akcije, ki jih ravnatelji opravljajo v Varnostni shemi: upravljanje

Prikaži več

_ _BDA_Eisbereiter_Klarstein.indd

_ _BDA_Eisbereiter_Klarstein.indd Zitruspresse orange ICE6 Icemeister 10028097 10028098 Dragi Nakupovalec / Draga Nakupovalka, Čestitamo Vam za nakup Klarstein opreme. Prosimo, da skrbno preberete navodilo in da skrbite za nasvete o namestitvi

Prikaži več

VitAir Turbo SMART VitAir Turbo S

VitAir Turbo SMART VitAir Turbo S VitAir Turbo SMART VitAir Turbo S 10032731 10032732 10032734 Spoštovani kupec, čestitamo vam za nakup vaše naprave. Natančno preberite naslednja navodila in jih upoštevajte, da preprečite morebitne poškodbe.

Prikaži več

311520_-an-01-sl-_Ion_profile_ekpress

311520_-an-01-sl-_Ion_profile_ekpress SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 311520 www.conrad.si ION PROFILE EXPRESS SREBRN, JERMENSKI POGON 33 1/3, 45 RPM Št. izdelka: 311520 1 KAZALO UVOD...3 PREGLED...4 UPRAVLJALNI ELEMENTI...5

Prikaži več

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bresser infrardeča digitalna optična kamera za divjad Katalošk

SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: NAVODILA ZA UPORABO Bresser infrardeča digitalna optična kamera za divjad Katalošk SLO NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 86 10 31 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Bresser infrardeča digitalna optična kamera za divjad Kataloška št.: 86 10 31 KAZALO 1. UVOD... 3 1.1 SPLOŠEN OPIS

Prikaži več

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011

INFORMATOR BIROKRAT 1/2011 ta Veleprodaja Maloprodaja Storitve Računovodstvo Proizvodnja Gostinstvo Turizem Hotelirstvo Ticketing CRM Internetna trgovina Izdelava internetnih strani Grafično oblikovanje NOVOSTI IN NASVETI ZA DELO

Prikaži več

Safety and Regulatory Information

Safety and Regulatory Information WayteQ GPS Navigacija X980BT Navodila za uporabo Slovenska verzija Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje z uporabo WAYTEQ izdelkov! WAYTEQ si pridružuje pravico do končne verzije navodil za uporabo.

Prikaži več

Microsoft Word - Trust-CDsize-12052_12579_14070-al-cp_v5.0.doc

Microsoft Word - Trust-CDsize-12052_12579_14070-al-cp_v5.0.doc PRIROČNIK ZA UPORABO manual Version 5.0 SI TABLET TB-1100 / TB2100 TABLET TB-3100 / TB-4200 1 A B TABLET TB-2100-3100-4200 2 3 4 5 A 6 7 B 8 9 10 11 B A C D 12 A B 13 14 C 15 16 17 18 PRIROČNIK ZA UPORABO

Prikaži več

(Microsoft Word - U\350enje telegrafije po Kochovi metodi.doc)

(Microsoft Word - U\350enje telegrafije po Kochovi metodi.doc) MORSE UČENJE PO KOCHOVI METODI Računalniški program za učenje skupaj z nekaterimi dodatnimi datotekami dobite na spletni strani avtorja: http://www.g4fon.net/. Zanimive strani so tudi: - http://www.qsl.net/n1irz/finley.morse.html

Prikaži več

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0

TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, Verzija 1.0 TRGOVSKI PORTAL SPLETNA APLIKACIJA NAMENJENA TRGOVCEM POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI Ljubljana, 12.11.2018 Verzija 1.0 KAZALO 1 REGISTRACIJA... 3 1.1 Katere podatke potrebujem za registracijo/kreiranje

Prikaži več

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem

an-01-sl-Plantronics_K100_Bluetooth_prostoročni_sistem SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 121 84 31 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Plantronics K100 Bluetooth prostoročni sistem, črn, Bluetooth prostoročni sistem (čas pogovora, 360 ur 83900-05)

Prikaži več

Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte

Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte Navodila za uporabo programske opreme OTRS verzija 2.2.3 Administracijska navodila Avtor navodil: Sebastijan Šilec Datum: December 2007 Center odprte kode Slovenije Spletna stran: http://www.coks.si/ Elektronski

Prikaži več

Microsoft Word doc

Microsoft Word doc SLO - NAVODILO ZA NAMESTITEV IN UPORABO Št. izd. : 191097 www.conrad.si LED PREMIČNA SVETILKA Z JAVLJALNIKOM GIBANJA Št. izdelka: 191097 1 KAZALO 1 NAMEN UPORABE...3 2 VARNOSTNI IN NEVARNOSTNI NAPOTKI...3

Prikaži več

PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnos

PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnos PRO Navodila za uporabo Ta priročnik je namenjen DOOGEE-X5.2015 / 08/24 z mednarodno različico programske opreme. Pri nadgradnji so nekatere značilnosti predmet sprememb! 1 Predstavitev Zahvaljujemo se

Prikaži več

Untitled 2

Untitled 2 Projektna rešitev multimedijske opreme za muzej Lojzeta Slaka - Mirna Peč Bazaarhitektura, d.o.o. Mestni trg 9, Ljubljana Projektna rešitev multimedijske opreme za muzej Lojzeta Slaka - Mirna Peč Projekt

Prikaži več

Microsoft Word - Navodila_NSB2_SLO.doc

Microsoft Word - Navodila_NSB2_SLO.doc Borovniško naselje 7 1412 Kisovec Slovenija Tel.: +386(0) 356 72 050 Fax.: +368(0)356 71 119 www.tevel.si Lastno varni napajalnik Tip NSB2/xx (NAVODILA ZA UPORABO) Navodila_NSB2_SLO.doc2/xx Stran 1 od

Prikaži več

Microsoft Word - Dokument1

Microsoft Word - Dokument1 Specifikacije Leto modela LETO MODELA 2019 Dimenzije in teža ŠIRINA STOJALA Pribl. 72,8 cm VELIKOST ZASLONA (PALCI, PO DIAGONALI) 50 palcev (49,5 palca) VELIKOST ZASLONA (CENTIMETRI, PO DIAGONALI) 125,7

Prikaži več

EB-Therm 205 SL PRIROČNIK ZA EB-Therm 205

EB-Therm 205 SL PRIROČNIK ZA EB-Therm 205 EB-Therm 205 SL PRIROČNIK ZA EB-Therm 205 Kaj je EB-Therm 205 EB-Therm 205 je termostat z mikroprocesorjem in zaslonom LCD. Zaslon ima zatemnjeno ozadje, ki se v celoti osvetli, ko pritisnete enega od

Prikaži več

AKTIVNI PRENOSNI SISTEM Z BATERIJO HYBRID12VHF-BT ( ) 12" / 30cm 500W HYBRID15VHF-BT ( ) 15" / 38cm 700W Navodila za uporabo

AKTIVNI PRENOSNI SISTEM Z BATERIJO HYBRID12VHF-BT ( ) 12 / 30cm 500W HYBRID15VHF-BT ( ) 15 / 38cm 700W Navodila za uporabo AKTIVNI PRENOSNI SISTEM Z BATERIJO HYBRID12VHF-BT (15-6048) 12" / 30cm 500W HYBRID15VHF-BT (15-6049) 15" / 38cm 700W Navodila za uporabo GB Razlaga znakov SLO Trikotnik, ki vsebuje simbol strele se uporablja

Prikaži več

Vaja04_Ver02

Vaja04_Ver02 Vaja 04 Varnost: Zaščita aplikacije, omejitev dostopa 1. Uredite prijavo in odjavo uporabnika brez uporabe menuja Special/Security. Nadgradite aplikacijo iz vaje 2. Kreirajte okno tipa Replace Začetno

Prikaži več

Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, m

Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, m Navodila za uporabo aplikacije mlist - neposredni mentorji za Zdravniško zbornico Slovenije pripravila Gooya, interaktivni mediji, d.o.o. Ljubljana, marec 2019 Vsebina 1 Dostop do aplikacije... 3 1.1 Android...

Prikaži več

Prenosni računalnik HP Referenčni priročnik

Prenosni računalnik HP Referenčni priročnik Prenosni računalnik HP Referenčni priročnik Copyright 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je blagovna znamka svojega lastnika, ki jo na podlagi licence uporablja družba Hewlett-Packard

Prikaži več

Microsoft Word - IPIN slovenska navodila za pridobitev

Microsoft Word - IPIN slovenska navodila za pridobitev IPIN MEDNARODNA IDENTIFIKACIJSKA ŠTEVILKA IGRALCA Spoštovani igralec tenisa! Vsak, ki želi igrati na tekmovanjih pod okriljem mednarodne teniške zveze (ITF), mora pridobiti mednarodno identifikacijsko

Prikaži več

English

English Copyright 2009Huawei Technologies Co., Ltd. Vse pravice pridržane Nobenega dela tega dokumenta ni dovoljeno razmnoževati ali posredovati v kakršnikoli obliki ali na kakršenkoli način brez predhodnega pisnega

Prikaži več

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št

SLO - NAVODILO ZA UPORABO IN MONTAŽO Št SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 10 00 143 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Skrita nadzorna kamera v kemičnem svinčniku Technaxx Kataloška št.: 10 00 143 Kazalo Izjava o skladnosti... 2

Prikaži več

95Mod. 956 DS A LBT20039 ENODRUŽINSKI DVOŽIČNI BARVNI PROSTOROČNI KIT 956/83 PRIROČNIK ZA NAMESTITEV IN UPORABO

95Mod. 956 DS A LBT20039 ENODRUŽINSKI DVOŽIČNI BARVNI PROSTOROČNI KIT 956/83 PRIROČNIK ZA NAMESTITEV IN UPORABO 95Mod. 956 DS956-012A LBT20039 ENODRUŽINSKI DVOŽIČNI BARVNI PROSTOROČNI KIT 956/83 PRIROČNIK ZA NAMESTITEV IN UPORABO 1. VSEBINA OPOZORILA... 3 SPLOŠNA OPOZORILA... 3 NAMESTITVENI VARNOSTNI NAPOTKI...

Prikaži več

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika

Gimnazija Bežigrad Peričeva Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika Gimnazija Bežigrad Peričeva 4 1000 Ljubljana OPERACIJSKI SISTEM Predmet: informatika KAZALO 1. Uvod...3 2. Predstavitev programa Windows 98...5 3. Raziskovanje računalnika...5 4. Raziskovanje Interneta...6

Prikaži več

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo

4P N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN <BRP069A41> Priročnik za montažo 4P359542-1N Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Vmesnik za priključitev v brezžično omrežje LAN Priročnik za montažo Domača stran: http://www.onlinecontroller.daikineurope.com

Prikaži več

an-01-Sonar_za_ribe_Lowrance_Hook_3X.docx

an-01-Sonar_za_ribe_Lowrance_Hook_3X.docx SLO - NAVODILA ZA UPORABO IN MONTAŽO Kat. št.: 148 82 22 www.conrad.si NAVODILA ZA UPORABO Sonar za ribe Lowrance Hook 3X Kataloška št.: 148 82 22 KAZALO PREDSTAVITEV NAPRAVE... 3 OSNOVNO DELOVANJE...

Prikaži več