DOBITNIKI PRIZNANJ. Vane Povše (1. c) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike.

Velikost: px
Začni prikazovanje s strani:

Download "DOBITNIKI PRIZNANJ. Vane Povše (1. c) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike."

Transkripcija

1 VULKANI 2016 NA GIMNAZIJI LAVA DOBITNIKI PRIZNANJ Kategorija: uspehi na tekmovanjih v znanju in športu Matija Krumpak (1. c) za 11. mesto in zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju razvedrilne matematike, zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju logike in srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike in srebrno Preglovo plaketo na državnem tekmovanju iz kemije. Vane Povše (1. c) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike. Tim Pečnik (2. a) za srebrno Stefanovo priznanje na državnem tekmovanju v znanju fizike. Aleksandra Keše (2. a) za srebrno Dominkovo priznanje na državnem tekmovanju v znanju astronomije. Žiga Volavšek (3. e) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju logike, srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju razvedrilne matematike, srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike in srebrno Stefanovo priznanje na državnem tekmovanju v znanju fizike. Alja Kolenc (4. d) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike. Rožle Toš (4. e) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike, srebrno Stefanovo priznanje na državnem tekmovanju v znanju fizike in nagrajeni ciklus haikujev na vseslovenskem natečaju za najboljši srednješolski haiku. Urban Bratina (3. a) za zlato Preglovo plaketo na državnem tekmovanju iz kemije (7. mesto in najboljši dosežek v celjski regiji). Janez Leskovšek (1. e ) za zlato Proteusovo plaketo na državnem tekmovanju iz biologije.

2 Luka Šegota (1. d) za srebrno Preglovo plaketo na državnem tekmovanju iz kemije. Žan Kramaršek (2. a ) za srebrno Preglovo plaketo na državnem tekmovanju iz kemije. Vid But (2. d) za srebrno Preglovo plaketo na državnem tekmovanju iz kemije. Manca Knez (3. b) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju iz poznavanja sladkorne bolezni. Karmen Hudej (2. e) za zlato priznanje na državnem tekmovanju iz poznavanja sladkorne bolezni. Ana Simončič (4. a) za srebrno priznanje na državnem tekmovanju iz poznavanja sladkorne bolezni. Marko Gačnik (3. a) za zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju angleškega jezika. Lara Kolar (2. b) za zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju nemškega jezika. Neža Zdolšek (3. a) za zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju nemškega jezika. Domen Antlej (4. e) za 15. mesto in srebrno priznanje na 11. tekmovanju ACM v znanju računalništva. Janko Knez (4. e) za 18. mesto in srebrno priznanje na 11. tekmovanju ACM v znanju računalništva. Andraž Pevcin, Laura Levstik in Matic Pesjak (vsi 1. e) za 6. mesto na turnirju Lego Masters. Žiga Volavšek in Luka Četina (oba 3. e) za 3. mesto na regijskem in 14. mesto na državnem tekmovanju RoboCupJunior Reševanje Črta. Nuša Pintar (4. b) za štiriletno sodelovanje na atletskih tekmovanjih, na katerih je dosegala odlične posamične rezultate in vedno prispevala tudi k ekipnemu uspehu. Špela Bednjanič (4. b) za štiriletno udejstvovanje na šolskih športnih tekmovanjih v odbojki.

3 Aleš Dobrajc (4. c) za štiriletno udejstvovanje na šolskih športnih tekmovanjih v rokometu, nogometu in atletiki. Aljaž Tuhtar (4. e) za štiriletno udejstvovanje na šolskih športnih tekmovanjih v nogometu in atletiki. Jernej Moljk (4. e) za večletne tekmovalne dosežke v rokometu in atletiki ter za posebno prizadevnost pri pouku športne vzgoje. Kategorija: ustvarjalni in poustvarjalni dosežki v interesnih dejavnostih Manca Vorina (4. a) in Laura Kolšek (4. d) za štiriletno sodelovanje v Mešanem mladinskem pevskem zboru Šolskega centra Celje. Hana Zupančič (4. b) in Neža Kroflič (4. c) za sodelovanje v plesni skupini, s katero sta vsa štiri leta šolanja nastopali na številnih športnih in kulturnih dogodkih na Gimnaziji Lava, pa tudi na prireditvah izven šole. Nina Dolar (4. d) za nagrajeni haiku v angleščini na vseslovenskem natečaju za najboljši srednješolski haiku. Marcel Rezar (4. e) za nagrajeni družbeni haiku v slovenščini na vseslovenskem natečaju za najboljši srednješolski haiku. Manca Mokotar (4. b) za nagrajeni haiku z bivanjsko tematiko v slovenščini na vseslovenskem natečaju za najboljši srednješolski haiku. Člani šolskega benda ERUPTION Luka Logar (2. b), Miha Gradišnik (2. f), Hana Polenek (2. e) in Nace Pogačar (E-2. b) za odlične glasbene nastope na šolskih prireditvah, informativnem dnevu, dnevu odprtih vrat in dobrodelnih prireditvah naše gimnazije na šoli ali izven nje. Vseh njihovih nastopov skupaj z ostalimi člani (Julijo Lubej, Valentino Reberšak, Jako Krušičem in Luko Ribičem) je bilo letos skoraj 30. Kategorija: delo v dijaški skupnosti Tadej Pušnik (3. e) in Neža Kroflič (4. c) za zavzeto delo v Dijaški skupnosti Gimnazije Lava.

4 DOBITNIKI VULKANOV Kategorija: uspehi na tekmovanjih v znanju in športu Miha Berk Bevc (1. e) za 4. mesto na državnem tekmovanju iz kemije in zlato Preglovo plaketo. Miha je dosegel kar 98 % vseh možnih točk in s tem rezultatom premagal vse prvošolce celjskih gimnazij. Matija Krumpak (1. c) za 1. mesto, 1. nagrado ter zlato priznanje na državnem tekmovanju v računalniškem razmišljanju Bober. Poleg tega je Matija v letošnjem šolskem letu nanizal še kar nekaj izjemnih tekmovalnih uvrstitev, in sicer na državnem tekmovanju v znanju razvedrilne matematike (11. mesto in zlato priznanje), v znanju matematike (srebrno priznanje), logike (zlato priznanje) in kemije (srebrna Preglova plaketa). Alja Kolenc (4. d) za 5. mesto in srebrno priznanje na državnem tekmovanju v računalniškem razmišljanju Bober. Poleg tega je izvrstna tudi v matematiki, na državnem tekmovanju je osvojila srebrno priznanje. Ekipa dijakov MindGears (Janez Turnšek, 4. a, Jan Časl in Rok Krumpak, oba 4. e), ki so je že tretjič udeležila svetovnega prvenstva v konstruiranju in programiranju robotov. To je potekalo julija 2015 v kitajskem mestu Hefei. V končni razvrstitvi so zasedli skupno zelo dobro 13. mesto. Tekmovali so s samogradnim robotom, ki temelji na procesorju Arduino in so ga izdelali v lanskem šolskem letu. Njihova najuspešnejša vožnja je bila šesta najboljša na celem tekmovanju. Posebno priznanje, ki so ga prejeli, je nagrada Best Hardware Design, s katero tehnični komite tekmovanja vsako leto nagradi oblikovno in tehnično najbolj dovršenega robota v posamezni kategoriji. Gradnjo in delovanje robota, s katerim so se udeležili tekmovanja na Kitajskem, so letos opisali tudi v raziskovalni nalogi, za katero so na natečaju Mladi za Celje dobili 100 točk in se uvrstili v prvo skupino. Povabljeni so bili tudi na 50. Srečanje mladih raziskovalcev Slovenije v Murski Soboti, na katerem so dobili srebrno priznanje. Na državnem tekmovanju RoboCupJunior v kategoriji Reševanje Črta pa so ob precejšnji meri programerske iznajdljivosti osvojili odlično 4. mesto.

5 Ekipa dijakov Pod mizo (Andraž Pevcin, 1. e, Nejc Debenak in Nejc Rihter, oba SŠ KER), ki je maja 2016 na državnem tekmovanju RoboCupJunior v kategoriji Reševanje Črta zasedla 2. mesto. Ekipa dijakov Lego Duplo (Tilen Ravnak in Žiga Volk, oba 3. e), ki je maja 2016 na državnem tekmovanju RoboCupJunior v kategoriji Reševanje Črta zasedla zasedla 3. mesto, na turnirju Lego Masters pa 5. mesto. Ekipa dijakov Stari mački (Janez Petauer, Jernej Pevec in Gašper Lončar, vsi 2. f), ki je maja 2016 na državnem tekmovanju RoboCupJunior v kategoriji Reševanje Črta zasedla 5. mesto in na turnirju Lego Masters 8. mesto. Rok Krumpak (4. e) za 1. mesto, 1. nagrado ter zlato priznanje na državnem tekmovanju v računalniškem razmišljanju Bober, 5. mesto, 3. nagrado ter srebrno priznanje na 11. tekmovanju ACM v znanju računalništva, s tem rezultatom se je uvrstil tudi v slovensko ekipo, ki se bo udeležila mednarodnega tekmovanja CEOI (The Central European Olympiad in Informatics) 2016, ki bo letos julija v Romuniji, 2. mesto, 2. nagrado in zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju razvedrilne matematike, 3. mesto in zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju logike, 5. mesto, 3. nagrado in zlato priznanje na državnem tekmovanju v znanju matematike, 10. mesto in srebrno Stefanovo priznanje na državnem tekmovanju v znanju fizike in 22. mesto in srebrno Dominkovo priznanje na državnem tekmovanju v znanju astronomije. Rok se je maja 2016 udeležil tudi slavnostne podelitve nagrad najboljšim tekmovalcem v znanju matematike, fizike in astronomije v Sloveniji. Podelitev z naslovom Bistroumi 2016 je organiziralo Društvo matematikov, fizikov in astronomov Slovenije kot nagrado tekmovalcem za dosežene uspehe. Urška Pušnik (4. a) za številne športne uspehe na državnih tekmovanjih, na katerih je zasedala najvišja mesta. V štirih letih šolanja na Gimnaziji Lava je nanizala številne odlične uvrstitve. 2013: Evropski klubski pokal za člane in članice (4. mesto) Atletski pokal Slovenije za mlajše mladince in mladinke (3. mesto) Državno prvenstvo Slovenije v cestnih tekih (2. mesto) 2014: 20. mednarodni atletski miting mladih - memorial Vučko (1. mesto)

6 2015: Evropski klubski pokal za mladince in mladinke (6. mesto) Prvenstvo Slovenije v krosu (2. mesto) 49. kros občinskih reprezentanc (2. mesto) Prvenstvo Slovenije za starejše mladince in mladinke (3. mesto) Poleg klubskih uspehov je bila vedno pripravljena nastopiti v dresu Gimnazije Lava na šolskih športnih tekmovanjih, na katerih je dosegala odlične rezultate tako posamično (letos 2. mesto na državnem krosu in Ljubljanskem maratonu) kot ekipno tako na atletskih tekmovanjih kot tudi na krosih. Vita Vlašič (4. b) za štiriletno uspešno udejstvovanje na področju plesa. V okviru klubskega delovanja v plesni šoli Urška je nanizala številne uspehe na tekmovanjih na državni ravni. S soplesalko Tamaro Tavčar sta bili leta 2012 državni prvakinji, večkrat podprvakinji v kategoriji Disco dance duo, mnogokrat pa sta se uspešno predstavili tudi zunaj meja Slovenije. S skupino je bila Vita vedno pripravljena nastopiti na šolskih športnih tekmovanjih, dnevih odprtih vrat, informativnih dnevih, pa tudi na prireditvah izven šole (Evropska vas, Zlati maturant ). Odgovorno je prevzemala vlogo vodje skupine, pripravljala koreografije in organizirala treninge. Nastopala je tudi kot solistka ali v duetu s klubsko soplesalko. Ana Simončič (4. a) za raznovrstno in vztrajno udejstvovanje na šolskih športnih tekmovanjih v rokometu, nogometu, atletiki ter lokostrelstvu. Ana je športnica z mnogimi talenti, v lokostrelstvu pa je postala tudi večkratna državna prvakinja. Kategorija: ustvarjalni in poustvarjalni dosežki v interesnih dejavnostih Lana Kuzman (3. d) za izjemne ustvarjalne dosežke. Na natečaju v tujem jeziku (angleščini, nemščini ali francoščini) Bodi pisatelj 2016, ki ga je razpisal Pionirski dom Ljubljana Center za kulturo mladih, je bila Lanina kratka zgodba The Hidden Music izbrana za najboljšo med vsemi. Že kot prvošolka je Lana prevedla eno izmed škotskih pravljic, ki so sedaj objavljene v naši knjižici Škotske pravljice. S svojo interpretacijo Shakespearovega Soneta 18 je letos popestrila vse tri izvedbe informativnega dne. Poleg tega pa je dosegla tudi srebrno priznanje na državnem tekmovanju iz angleščine. Vita Vybihal (4. b) za štiriletno delo na kulturno-umetniškem področju. Vita ima izreden čut za raznovrstno umetniško izražanje in javno nastopanje. Že v 1. letniku se je preizkusila v šolski gledališki skupini in svojo vlogo v predstavi Zeleni fantek odigrala več kot odlično. Kot recitatorka in povezovalka programa je sodelovala na kulturnih prireditvah Gimnazije Lava. Odlikuje se po

7 kakovostnem literarnem ustvarjanju, njene pretanjene pesmi so izhajale v šolskem glasilu Naj ti povem. Julija Lubej (4. a) za štiriletno delo na glasbenem področju. S svojo nepozabno in vsestransko pevsko ustvarjalnostjo (solistično, v številnih priložnostnih komornih zasedbah in še posebej kot članica šolskega benda ERUPTION) je Julija na številnih šolskih in izvenšolskih prireditvah navduševala občinstvo. Vsa srednješolska leta je bila tudi članica Mešanega mladinskega pevskega zbora Šolskega centra Celje in je kot izjemna glasbenica na naši šoli pustila neizbrisen pečat. Valentina Reberšak (4. b) za štiriletno uspešno delo na glasbenem področju. Bila je članica šolskega benda ERUPTION. Valentina je sinonim za ljubezen do glasbe, odlične vokalne sposobnosti in prepričljive pevske interpretacije, ki so bile iz leta v leto samozavestnejše. Njeni nastopi so želi občudovanje tako na šolskih kot na izvenšolskih prireditvah. Jaka Krušič (4. c) za štiriletno uspešno delo na glasbenem področju. Jaka je bil saksofonist, pevec in bas kitarist v šolskem bendu ERUPTION. Odlikuje ga vsestranska glasbena nadarjenost, zaradi katere so bili nastopi šolskega benda še toliko boljši. Je izjemen bas kitarist, ki ga lahko slišimo v najrazličnejših orkestrih Glasbene šole Celje in še mnogih drugih instrumentalnih zasedbah v celjski regiji. Nagrado vulkan prejmeta tudi Luka Ribič in Laura Divjak (oba iz 4. d) ki sta se izkazala kar na dveh kulturno-umetniških področjih. Luka Ribič (4. d) za štiriletno sodelovanje na kulturnih prireditvah Gimnazije Lava, na katerih je nastopal kot recitator ali povezovalec programa, in za izjemno delo na glasbenem področju. S svojim prepričljivim nastopom in z ustvarjalnim pristopom je obogatil naše prireditve, kot bobnar šolskega benda ERUPTION pa znal navduševati publiko v dvoranah. Laura Divjak (4. d) za štiriletno sodelovanje na kulturnih prireditvah Gimnazije Lava, na katerih je nastopala kot recitatorka, in za odlične pevske nastope ob instrumentalni spremljavi naših dijakov. Laura je s svojo predanostjo in odličnim vokalom bodisi kot solistka bodisi kot članica komornih zasedbah navduševala poslušalce. Vsa štiri leta je bila tudi članica Mešanega mladinskega pevskega zbora Šolskega centra Celje. Nagrada vulkan za izjemne tekmovalne ter ustvarjalne in poustvarjalne dosežke

8 Janez Turnšek (4. a) Bil je izvrsten na državnem tekmovanju v znanju fizike, pohvali se lahko z zlatim Stefanovim priznanjem. Zato je bil tudi povabljen na slavnostno podelitev nagrad Bistroumi 2016, ki jo je organiziralo Društvo matematikov, fizikov in astronomov Slovenije kot nagrado tekmovalcem za dosežene uspehe. Kot konstruktor in programer robotov se je kar trikrat udeležil svetovnega prvenstva in z ekipami vselej posegal po najvišjih mestih. Poleg tega pa je tudi odličen pevec, vsa štiri leta šolanja na Gimnaziji Lava je bil član Mešanega mladinskega pevskega zbora Šolskega centra Celje. Zapomnili si ga bomo tudi po nepozabnih solističnih nastopih in nastopih v komornih zasedbah. S svojim petjem nam je vedno znova segel v srce. Odličen dijak, sposoben, delaven, nadarjen in srčen.

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven

Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prven Športni dosežki v šolskem letu 2017/2018 Prvenstvo OŠ Ljubljane v tenisu Učenka Nika Završki je usvojila prvo mesto v kategoriji mlajših deklic. Prvenstvo OŠ Ljubljane v krosu (skupina B) 1. mesto Žiga

Prikaži več

VLOGA ZA UDELEŽBO DIJAKA/DIJAKINJE NA NAGRADNI STROKOVNI EKSKURZIJI za šolsko leto 2016/2017, rojen(a), (ime in priimek) (datum rojstva) dijak(inja) o

VLOGA ZA UDELEŽBO DIJAKA/DIJAKINJE NA NAGRADNI STROKOVNI EKSKURZIJI za šolsko leto 2016/2017, rojen(a), (ime in priimek) (datum rojstva) dijak(inja) o VLOGA ZA UDELEŽBO DIJAKA/DIJAKINJE NA NAGRADNI STROKOVNI EKSKURZIJI za šolsko leto 2016/2017, rojen(a), (ime in priimek) (datum rojstva) dijak(inja) oddelka v šolskem letu 2016/2017 se želim udeležiti

Prikaži več

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc

Microsoft Word - pravilnik o podeljevanju pohval.doc PRAVILNIK O PODELJEVANJU POHVAL, PRIZNANJ IN NAGRAD UČENCEM NA OŠ III MURSKA SOBOTA Dopolnjen dne: 10. 06. 2011 Ravnateljica: Dominika Sraka Na podlagi 58. člena Zakona o osnovni šoli (Ur. l. RS št. 12/96,

Prikaži več

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občins

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta:   KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občins ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: strelci.skofjaloka@gmail.com www.sd-skofjaloka.si KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prvenstvo osnovnih in srednjih šol v streljanju

Prikaži več

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11

Na podlagi statuta Športne zveze Koper in sklepa Strokovnega sveta z dne 11 ŠPORTNA ZVEZA OBČINE GORIŠNICA GORIŠNICA 83 2272 GORIŠNICA gor.sport@gmail.com Na podlagi 5., 6., 9., 15., 18. in 29. člena statuta Športne zveze občine Gorišnica so predstavniki društev in klubov na 7.

Prikaži več

ŠPORTNI ZNAKI za 2017: 1 MARJAN ŽALAR šp. znak JOŽE LAMPE MONIKA PODLOGAR EP v kegljanju za slepe in slabovidne, Apatin, Srbija

ŠPORTNI ZNAKI za 2017: 1 MARJAN ŽALAR šp. znak JOŽE LAMPE MONIKA PODLOGAR EP v kegljanju za slepe in slabovidne, Apatin, Srbija 1 MARJAN ŽALAR šp. znak 1977 2 JOŽE LAMPE 1959 3 MONIKA PODLOGAR 1998 17. EP v kegljanju za slepe in slabovidne, Apatin, Srbija, 29.5.- 4.6.2017: 2x 1.m. (posamično, kombinacija; evropski rekord 791 in

Prikaži več

OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALN

OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALN OSNOVNA ŠOLA PRIMOŽA TRUBARJA VELIKE LAŠČE je v sodelovanju z ZAVODOM ZA ŠPORT RS PLANICA IN KOŠARKARSKO ZVEZO SLOVENIJE priredila DRŽAVNO ČETRTFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA MLAJŠE UČENCE 2018/19 53.

Prikaži več

Gosposvetska cesta Maribor tel.: , fax.: VODNIK OBOGATITVEN

Gosposvetska cesta Maribor tel.: , fax.: VODNIK OBOGATITVEN VODNIK OBOGATITVENIH DEJAVNOSTI ZA NADARJENE UČENCE IN ZAINTERESIRANE UČENCE ŠOLSKO LETO 2017/2018 Učenci in starši Delo z nadarjenimi učenci, ki na naši šoli poteka tako v okviru pouka kot drugih načrtovanih

Prikaži več

Opravljeni izpiti SZŠ Program izob. : * Letnik : 4 Datum : Oddelek : II - ZN-B Središče izob. : * Redni / izredni : * Skupina : * Vrsta izpi

Opravljeni izpiti SZŠ Program izob. : * Letnik : 4 Datum : Oddelek : II - ZN-B Središče izob. : * Redni / izredni : * Skupina : * Vrsta izpi Opravljeni izpiti SZŠ Program izob. : * Letnik : 4 Datum : 25.2.2016 Oddelek : II - ZN-B Središče izob. : * Redni / izredni : * Skupina : * Vrsta izpita: * Šol. leto vpisa : * 3351 Slovenščina 1 2012/13

Prikaži več

No Slide Title

No Slide Title Splošni oddelek Športni oddelek Maturitetni tečaj 334 dijakov 37 profesorjev Predmetnik 1. letnik 2. letnik 3. letnik 4. letnik Skupno Matur. PREDMETI št. ur na št. ur na št. ur na št. ur na št. ur v programu

Prikaži več

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja:

ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: ATLETSKI POKAL SLOVENIJE ZA STAREJŠE MLADINCE in STAREJŠE MLADINKE 249. Kraj in prireditelj: Slovenj Gradec, AK Slovenj Gradec 250. Datum tekmovanja: sobota, 7. september 2019 ob 15.30 uri, nedelja, 8.

Prikaži več

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS

PRAVILNIK O PRIZNANJIH IN NAGRADAH TZS PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH TZS TENIŠKA ZVEZA SLOVENIJE 10. maj 2017 Skupščina Teniške zveze Slovenije je na svojem zasedanju dne 10. maja 2017 v Ljubljani sprejela PRAVILNIK O NAGRADAH IN PRIZNANJIH

Prikaži več

tekmovalci_kat

tekmovalci_kat kategorija: Mulčki 1 13 Urh Luznar 2008 100 100 100 100 90 100 100 100 100 90 90 0 1070 2 12 Vid Šolar 2008 90 90 80 80 100 80 90 90 70 100 80 0 950 3 11 Miha Lušina 2008 60 80 90 90 70 90 80 80 40 70

Prikaži več

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s

MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo s MEDNARODNA FIZIKALNA OLIMPIJADA - BANGKOK 2011 Od 10. do 18. julija je v Bangkoku na Tajskem potekala 42. mednarodna fizikalna olimpijada. Slovenijo sta skupaj z dvema dijakoma iz Gimnazije Bežigrad in

Prikaži več

Območne izpostave JSKD SLOVENJ GRADEC JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za

Območne izpostave JSKD SLOVENJ GRADEC JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za Območne izpostave JSKD SLOVENJ GRADEC JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za aktivno ustvarjalnost, razvoj ustvarjalnih kapacitet

Prikaži več

Microsoft Word - posast201112

Microsoft Word - posast201112 MATHEMA ZAVOD ZA POPULARIZACIJO MATEMATIKE R A Z P I S šolsko leto 2011/12 10. TEKMOVANJE ZA LOGIČNO POŠAST (dopolnjena verzija z dne 24. 8.2011) MATHEMA 1 ZGODOVINA TEKMOVANJA Tekmovanje je do sedaj (9

Prikaži več

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5,

VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, VABIMO VAS NA 18. LETNE ŠPORTNE IGRE SDS, ki bodo v soboto, 3. junija 2017, v Dupleku. Zbor tekmovalcev je pri Pošti Spodnji Duplek (Cesta k Dravi 5, 2241 Spodnji Duplek) Prijave tekmovalcev: od 8. do

Prikaži več

Rezultati reg. tekm. z dne xls

Rezultati reg. tekm. z dne xls Mestna strelska zveza Ljubljana Regijsko prvenstvo Osrednje regije v streljanju z zračnim orožjem za vse kategorije Ljubljana, dne 18. 3.2012 Regijsko prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem Ljubljana,

Prikaži več

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv

ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta:   KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prv ŠPORTNA ZVEZA ŠKOFJA LOKA STRELSKO DRUŠTVO ŠKOFJA LOKA e - pošta: sd_skofjaloka@siol.net www.sd-skofjaloka.si KONČNI REZULTATI STRELJANJA Občinsko prvenstvo osnovnih in srednjih šol v streljanju z serijsko

Prikaži več

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport

Zapisnik 5 seje strokovnega sveta za sport STROKOVNI SVET ZA ŠPORT PRI JZR Železniki, 6.12.2011 Zapisnik 5. redne seje Strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki je potekala v pisarni direktorja JZR, v torek 6.12.2011, s pričetkom

Prikaži več

smucanje_regijsko_2012

smucanje_regijsko_2012 REGIJA LJUBLJANA I. MLADINSKA KOMISIJA Datum: 25. januar 2012 GASILSKIM ZVEZAM Regija Ljubljana I. v skladu s programom dela Mladinske komisije RAZPISUJE 7. REGIJSKO TEKMOVANJE GASILSKE MLADINE V SMUČANJU

Prikaži več

ZADEVA: Obrazložitve priznanj najboljšim učenkam, učencem, dijakinjam in dijakom Osnovna šola Frana Albrehta Kamnik Sergej Mihajlov, 9. a Sergej je vs

ZADEVA: Obrazložitve priznanj najboljšim učenkam, učencem, dijakinjam in dijakom Osnovna šola Frana Albrehta Kamnik Sergej Mihajlov, 9. a Sergej je vs ZADEVA: Obrazložitve priznanj najboljšim učenkam, učencem, dijakinjam in dijakom Osnovna šola Frana Albrehta Kamnik Sergej Mihajlov, 9. a Sergej je vsa leta šolanja vzoren in vesten učenec, ki z zavzetostjo

Prikaži več

DPSt.lista in rezultatiABCSTEZA14.xls

DPSt.lista in rezultatiABCSTEZA14.xls KATEGORIJA: dečki C REZULTATI - Vožnja na razdaljo (scratch race ) 1 5 SLO20020216 COLNAR Aljaž KK ADRIA MOBIL 2 40 SLO20020528 VANDUR Gaber TANIN SEVNICA 3 6 SLO20020501 GLIVAR Gal KK ADRIA MOBIL 4 24

Prikaži več

K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do

K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do K A R A T E 44. EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE Sofija - BOLGARIJA 17. do 19.2.2017 VODSTVO REPREZENTANCE Dr. Igor ZELINKA Predsednik KZS Vlado BOŠNJAK Josip MAKOVEC Bor DEREANI

Prikaži več

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov

Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne sklenili Olimpijski komite Slov Na podlagi Dogovora o sofinanciranju štipendij za nadarjene športnike v Republiki Sloveniji, ki so ga dne 22. 12. 2011 sklenili Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez, ministrstvo, pristojno

Prikaži več

14. ŠPORTNE IGRE PSS

14. ŠPORTNE IGRE PSS Organizacija iger Mitja Tavčer 041 464 998 Anton Vodopivec 051 325 100 Aleš Pribožič 070 710 361 Tuji gostje Aleksander Žnidarko 031 704 501 Damjan Stopar 041 491 481 Medijska podpora in nastanitve Klemen

Prikaži več

SD ŽELEZNIKI REGIJSKO PRVENSTVO 2014 ŠKOFJA LOKA,

SD ŽELEZNIKI REGIJSKO PRVENSTVO 2014 ŠKOFJA LOKA, SD ŽELEZNIKI REGIJSKO PRVENSTVO 2014 ŠKOFJA LOKA, 8.3.2014 ŠKOFJA LOKA, 8.3.2014 POROČILO Tekmovanje je potekalo, po pravilih ISSF in SZS, na 12. mestnem strelišču v Škofji Loki. FUNKCIONARJI NA REGIJSKO

Prikaži več

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO

Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KO Na podlagi Statuta Zveze društev INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE Slovenije je na seji dne 23. 08. 2014 sprejet PRAVILNIK TEKMOVALNE KOMISIJE INTERNACIONALNE TRADICIONALNE KARATE FEDERACIJE

Prikaži več

Rezultati

Rezultati REZULTATI ORGANIZATOR ATLETSKI KLUB DOMŽALE, Domžale člani, 10.000 m 19.2014, 17:15 9. 10. 1 1 1 1 73 15635 78 15883 76 3453 60 16077 29 2644 16 1198 30 3114 79 1922 71 16901 65 1349 62 42 616 7 17033

Prikaži več

ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI IN MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4,

ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI IN MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4, ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI Domžale sobota, 22. februar 2014 REZULTATI ORGANIZATOR Kopališka cesta 4, Domžale ZIMSKO PRVENSTVO SLOVENIJE V METIH ZA ČLANSKI in MLAJŠI MLADINSKI KATEGORIJI

Prikaži več

Glasbena šola Risto Savin Žalec Keblič Maja, :59:23 Skupina Ura: 13:00 Prostor: Žalec IZPIT Čembalo, Harmonika, Klavi

Glasbena šola Risto Savin Žalec Keblič Maja, :59:23 Skupina Ura: 13:00 Prostor: Žalec IZPIT Čembalo, Harmonika, Klavi Skupina 1-12. 6. 2019 IZPIT Čembalo, Harmonika, Klavir 1. Arh Nika Klavir, 2. razred Avšič Damijana 2. Bogataj Larisa Klavir, 2. razred Avšič Damijana 3. Lobanova Ekaterina Klavir, 2. razred Gorišek Regoršek

Prikaži več

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1

R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, Popravek sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 R A Z P I S TEKMOVANJ GASILSKE ZVEZE ŽALEC ZA LETO 2018 Žalec, 11. 4. 2018 Popravek 5.7.2018 sklep Poveljstva GZ Žalec - Sprememba na strani 2 Stran 1 od 8 KAZALO: 1. Razpis članskega in mladinskega gasilskega

Prikaži več

MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec

MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec MARIBORSKI e-šport 1/2019 IZBOR ŠPORTNIKA MARIBORA 2018 Foto: MP Produkcija ŠPORTNIK MARIBORA 2018 Ivan Trajkovič ŠPORTNICA MARIBORA 2018 Ilka Štuhec 3. mesto na evropskem prvenstvu 2 x 1. mesto na svetovnem

Prikaži več

499-3 Ljubljana, Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 201

499-3 Ljubljana, Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 201 499-3 Ljubljana, 15. 07. 2013 Predstavitev SLOVENSKE STRELSKE REPREZENTANCE pred odhodom na EP OSIJEK 2013 20. julija - 2. avgusta 2013 in EP SUHL 2013 26. julija - 1. avgusta 2013 UDELEŽENCI EP OSIJEK

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 RAZPIS MESTNEGA PRVENSTVA OŠ LJUBLJANE V ATLETIKI Ljubljana, 27. maj 2015 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema,

Prikaži več

6. Šolsko tekmovanje iz kemije Tekmovanja se je udeležilo 242 dijakov. 38 dijakov se je uvrstilo na državno tekmovanje. Iz 1. letnika 17, iz 2. letnik

6. Šolsko tekmovanje iz kemije Tekmovanja se je udeležilo 242 dijakov. 38 dijakov se je uvrstilo na državno tekmovanje. Iz 1. letnika 17, iz 2. letnik 6. Šolsko tekmovanje iz kemije Tekmovanja se je udeležilo 242 dijakov. 38 dijakov se je uvrstilo na državno tekmovanje. Iz 1. letnika 17, iz 2. letnika 7, iz 3. letnika 5 in iz 4. letnika 9. 80 dijakov

Prikaži več

Microsoft Word _KOŀARKA_Oŀ_mlajši

Microsoft Word _KOÅ€ARKA_OÅ€_mlajÅ¡i Košarka za učence in učenke, letnik 2005 in mlajši Datum in kraj tekmovanja Šolska tekmovanja: od oktobra 2017 do maja 2018. Občinska tekmovanja: od decembra 2017 do februarja 2018. Področna tekmovanja:

Prikaži več

2. KROG_1SKLML_2015_16

2. KROG_1SKLML_2015_16 1. SLOVENSKA KADETSKA LIGA REZULTATI po odigranem 3. krogu Domači : Gosti Rezultat Kraj Datum Ura Šampion : Interblock 1:2 (1:2) Žalec 15.8.2015 16.00 Maribor : Olimpija Ljubljana 0:4 (0:2) Jarenina 15.8.2015

Prikaži več

Microsoft Word - obrazci_za_nagrade_priznanja.doc

Microsoft Word - obrazci_za_nagrade_priznanja.doc PREDLAGATELJ: (ime in priimek) (GSM) DATUM: KOMISIJA ZA MANDATNA VPRAŠANJA, VOLITVE IN IMENOVANJA Predlog za podelitev nagrade občine Grosuplje z zlatim znakom občine Grosuplje PODATKI O KANDIDATU (fizična

Prikaži več

1. OBČINSKO TEKMOVANJE V ERGOMETRIČNEM VESLANJU IZOLA OPEN INDOOR ROWING 2013 REZULTATI OŠ Livade, 4 marec 2013 VK ARGO

1. OBČINSKO TEKMOVANJE V ERGOMETRIČNEM VESLANJU IZOLA OPEN INDOOR ROWING 2013 REZULTATI OŠ Livade, 4 marec 2013 VK ARGO 1. OBČINSKO TEKMOVANJE V ERGOMETRIČNEM VESLANJU IZOLA OPEN INDOOR ROWING 2013 REZULTATI, 4 marec 2013 WWW.VKARGO.SI Razvrtitev šol po prejetih medaljah Mesto Osnovna šola Zlate Srebrne Bronaste Skupaj

Prikaži več

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc

Microsoft Word - Veleslalom gradbincev 2017.doc ORGANIZIRA XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA POKROVITELJ TRIJE KRALJI, 3. 3. 2017 XXX. VELESLALOM GRADBINCEV PTUJA pod pokroviteljem TENZOR d. o. o., Mariborska cesta 13, 2250 PTUJ in organizatorjem SMUČARSKI

Prikaži več

Bilten - Zaključni turnir ciklusa turnirjev mladih _docx

Bilten - Zaključni turnir ciklusa turnirjev mladih _docx ZAKLJUČNI turnir MLADIH 2017/2018 Komenda; 15. 6. 2018 Pripravil in razmnožil: Franc Poglajen I. PRAVILNIK 1. Šahovski klub Komenda organizira CIKLUS ŠAHOVSKIH TURNIRJEV MLADIH. 2. Ciklus šahovskih turnirjev

Prikaži več

PREGLED DOSEŽENIH UVRSTITEV SLOVENSKIH LOKOSTRELSKIH REPREZENTANTOV NA MEDNARODNIH TEKMOVANJIH V LETU 2002

PREGLED DOSEŽENIH UVRSTITEV SLOVENSKIH LOKOSTRELSKIH REPREZENTANTOV NA MEDNARODNIH TEKMOVANJIH V LETU 2002 PREGLED DOSEŢENIH REZULTATOV IN UVRSTITEV SLOVENSKIH TEKMOVALCEV V LOKOSTRELSTVU NA MEDNARODNIH TEKMOVANJIH V LETU 2009 Č L A N I SVETOVNO PRVENSTVO INDOOR Rzeszow, Poljska, 02. - 08.03.2009 Članice sestavljeni

Prikaži več

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018

EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 EKIPNO PRVENSTVO SLOVENIJE V TEKMOVALNI HOJI 1. tekma ŠTARTNA LISTA Velenje, 6. maj 2018 VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Napovedovalec: Vodja tajništva: Vodja tehnične službe: Vodja prijavnice: Meritve

Prikaži več

DRŽAVNO PRVENSTVO V KAJAKU SPRINT Tekma št. 1 Ml. dečki K m štart ob 9:00 Q1 Proga Ime in priimek Klub Čas 1 Rok Štefič KKK Orka 5:32:

DRŽAVNO PRVENSTVO V KAJAKU SPRINT Tekma št. 1 Ml. dečki K m štart ob 9:00 Q1 Proga Ime in priimek Klub Čas 1 Rok Štefič KKK Orka 5:32: Tekma št. 1 Ml. dečki K-20 1000m štart ob :00 Q1 1 Rok Štefič KKK Orka :32: 1. Rihard Colja KKK Orka ::33 2. Miha Hajduk BD Ranca Ptuj ::33 3. 2 Darjan Vezovnik KKK Ankaran DNS 3 David Franca KKK Žusterna

Prikaži več

ŠPORTNA VZGOJA V PRVEM TRILETJU OSNOVNE ŠOLE

ŠPORTNA VZGOJA V PRVEM TRILETJU OSNOVNE ŠOLE UČNI NAČRT ZA ŠPORTNO VZGOJO - OSNOVNA ŠOLA DR. MARJETA KOVAČ DR. JANKO STREL SPLOŠNI PODATKI Sprejet na 21. seji Strokovnega sveta za splošno izobraževanje dne 12. 11. 1998. Kupite ga lahko v založni

Prikaži več

Na podlagi 65. člena Akta o ustanovitvi zasebnega vzgojno izobraževalnega zavoda»waldorfska šola Ljubljana«z dne je po predhodni obravnavi

Na podlagi 65. člena Akta o ustanovitvi zasebnega vzgojno izobraževalnega zavoda»waldorfska šola Ljubljana«z dne je po predhodni obravnavi Na podlagi 65. člena Akta o ustanovitvi zasebnega vzgojno izobraževalnega zavoda»waldorfska šola Ljubljana«z dne 13. 7. 2015 je po predhodni obravnavi in potrditvi besedila na pedagoški konferenci zavoda

Prikaži več

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc

Microsoft Word - YUGO Pokal Pravilnik.doc AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE YUGO POKAL 2015 DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2015 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a

Prikaži več

POKAL YUGO 2011

POKAL YUGO 2011 AVTO KLUB MODRI DIRKAČ na osnovi določil Športnega pravilnika AŠ 2005 RAZPISUJE DODATNI PRAVILNIK POKALA za leto 2018 Kontakt organizatorja YUGO POKALA Avto Klub MODRI DIRKAČ Kamnje 33a 5263 Dobravlje

Prikaži več

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info:

MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: MEDNARODNA REGATA ZA POKAL LUKE KOPER Koper, nedelja, 31. marec 2019 RAZPIS PODPIRAJO NAS: Regatni odbor VK NAUTILUS Rezultati / Results info: http://www.vknautilus.si http://regate.veslanje.si 1. VABILO:

Prikaži več

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx

Razpis športne igre zaposlenih RP _docx ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH 2017 RAZPIS IN OBRAZEC ZA PRIJAVO Spoštovani, Olimpijski komite Slovenije Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami organizira Športne igre zaposlenih

Prikaži več

APRILSKI MITING BREŽICE ŠTARTNA LISTA Brežice,

APRILSKI MITING BREŽICE ŠTARTNA LISTA Brežice, APRILSKI MITING BREŽICE Brežice, 23.4.2016 ORGANIZACIJSKI ODBOR Predsednik: Ivan Kostevc Podpredsednik: Franc Krošelj VODSTVO TEKMOVANJA Vodja tekmovanja: Iztok Glojnarič Pomočnik vodje tekmovanja: Vladka

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na Zadeva: Ljubljana, 6. 3. 2018 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2018 / 2019 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

Ljubljana, VSEBINSKO IN FINANČNO POROČILO PANOGE ZA DESKANJE NA SNEGU ZA SEZONO 2018/ Uvod Sezona 2018/19 se je začela dokaj neorg

Ljubljana, VSEBINSKO IN FINANČNO POROČILO PANOGE ZA DESKANJE NA SNEGU ZA SEZONO 2018/ Uvod Sezona 2018/19 se je začela dokaj neorg Ljubljana, 05. 06. 2019 VSEBINSKO IN FINANČNO POROČILO PANOGE ZA DESKANJE NA SNEGU ZA SEZONO 2018/2019 1. Uvod Sezona 2018/19 se je začela dokaj neorganizirano, saj so bile številne aktivnosti, ki bi morale

Prikaži več

3

3 NAČRT OCENJEVANJA ZNANJA SSI-PREDŠOLSKA VZGOJA Šolsko leto 2016/2017 Letnik/oddelek: 2. a Razredničarka: Tanja Galun Založnik 1 PRIPRAVA NAČRTA OCENJEVANJA ZNANJA Predlog Načrta ocenjevanja znanja (v nadaljevanju

Prikaži več

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc

Microsoft Word _Futsal_Priloga 2_pravilnik_ doc Pravilnik NZS za futsal V1.0; Na podlagi 27. in 33. člena Statuta Nogometne zveze Slovenije je Odbor za nujne zadeve na seji dne 29.08.2011 sprejel 2 PRAVILNIK NOGOMETNE ZVEZE SLOVENIJE ZA FUTSAL I. SPLOŠNE

Prikaži več

OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah Telefon/faks: (03) , e-pošta: IZBOR UČBENIKOV ZA ŠOL

OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah Telefon/faks: (03) , e-pošta: IZBOR UČBENIKOV ZA ŠOL OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah Telefon/faks: (03) 817-15-00, 817-15-20 e-pošta: info@os-smarje.si IZBOR UČBENIKOV ZA ŠOLSKO LETO 2019/2020 3. triada Skrbnik učbeniškega sklada:

Prikaži več

Termin in lokacija izvedbe Naslov delavnice Ciljna skupina Cilji in/ali kratek opis Izvajalec Kontaktni e-naslov 6. oktober 2018 Gimnazija Franceta Pr

Termin in lokacija izvedbe Naslov delavnice Ciljna skupina Cilji in/ali kratek opis Izvajalec Kontaktni e-naslov 6. oktober 2018 Gimnazija Franceta Pr Termin in lokacija izvedbe Naslov delavnice Ciljna skupina Cilji in/ali kratek opis Izvajalec Kontaktni e-naslov 6. oktober 2018 Gimnazija Franceta Prešerna, Kranj (ponovitev izvedbe 23. oktobra na OE

Prikaži več

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc

Microsoft Word - TEKMOVALNI PRAVILNIK 2018.doc TEKMOVALNI PRAVILNIK ZA UMETNOSTNO DRSANJE I. SPLOŠNA PRAVILA 1. člen Tekmovalni pravilnik ZDŠS je v razmerju do pravilnika mednarodne drsalne zveze ISU poseben pravilnik in ni v nasprotju z odločitvami

Prikaži več

(Microsoft Word - LP_2013_\212KOFJA LOKA.doc)

(Microsoft Word - LP_2013_\212KOFJA LOKA.doc) LETNO POROČILO JAVNEGA SKLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA KULTURNE DEJAVNOSTI 2013 ŠKOFJA LOKA Ljubljana, 19. 2. 2014 1 1.1 OBMOČNA IZPOSTAVA ŠKOFJA LOKA 1.1.1 Uvod Marko Črtalič Območna izpostava Škofja Loka

Prikaži več

(Microsoft Word - Ponudba \232port_kon\350na.docx)

(Microsoft Word - Ponudba \232port_kon\350na.docx) PONUDBA ŠPORT 2012 RTV SLOVENIJA ŠPORTNE VSEBINE NA TV SLO 2 V LETU 2012 Leto 2012 na TV SLO 2 prinaša bogato izbiro športnih dogodkov, ki se raztezajo skozi celotno leto in tako ponujajo oglaševalcem

Prikaži več

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof.

POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. POLFINALNO TEKMOVANJE V KOŠARKI ZA STAREJŠE UČENCE LETNIK 1999 IN MLAJŠE SEZONA 2013/14 ZAKLJUČNI BILTEN Zbral in uredil: Marko Čonžek, prof. Predstavitev šole 3 Zgodovina košarke v Rogaški Slatini Moška

Prikaži več

Microsoft Word - PRISTAVEC_Porocilo ekipe za prosti slog 2016.docx

Microsoft Word - PRISTAVEC_Porocilo ekipe za prosti slog 2016.docx POROČILO DELA EKIPE ZA PROSTI SLOG Pripravil: Matevž Pristavec Datum: April 2016 Kraj: Polje Sestava Ekip Ekipa A 1. Tim-Kevin Ravnjak, 2. Tit Štante, 3. Aljoša Krivec, 4. Max Kralj Kos, 5. Urška Pribošič

Prikaži več

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja

VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem ja VABILO Dne 15. in 16. junija 2019 vas vabimo na 2. pokalno tekmo Dresurnega Mastersa 2019 ter tekmo za Pokal Slovenije, ki bo na osrednjem zunanjem jahališču Hipodroma Lipica. Splošne informacije: Tekmovanje

Prikaži več

IZBIRNI PREDMETI šolsko leto 2019/2020 neobvezni izbirni predmeti v 4., 5. in 6. razredu

IZBIRNI PREDMETI šolsko leto 2019/2020 neobvezni izbirni predmeti v 4., 5. in 6. razredu IZBIRNI PREDMETI šolsko leto 2019/2020 neobvezni izbirni predmeti v 4., 5. in 6. razredu Spoštovani! Osnovna šola poleg obveznih predmetov in obveznih izbirnih predmetov izvaja v šolskem letu 2017/2018

Prikaži več

21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na: Kontakt: Referat Pedagoške fakultete

21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na:   Kontakt: Referat Pedagoške fakultete 21. PEDAGOŠKA FAKULTETA Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana, Več informacij na: www.pef.uni-lj.si Kontakt: Referat Pedagoške fakultete (referat@pef.uni-lj.si, tel.: +386(0)15892343, +386(0)15892201)

Prikaži več

Univerza v Mariboru

Univerza v Mariboru VISOKOŠOLSKI STROKOVNI PROGRAM PREDŠOLSKA VZGOJA Prerazporeditev ur med semestri štud. programa Predšolska vzgoja je bila potrjena na 9. izredni seji Senata PEF dne 14. 9. 2007 in na 1. korespondenčni

Prikaži več

Območne izpostave JSKD POSTOJNA JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za aktivn

Območne izpostave JSKD POSTOJNA JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih dejavnosti. Skrbi tudi za aktivn Območne izpostave JSKD POSTOJNA JSKD skrbi za razvoj in uresničevanje nacionalnega potenciala ljubiteljskih kulturnih i. Skrbi tudi za aktivno ustvarjalnost, razvoj ustvarjalnih kapacitet in strokovnih

Prikaži več

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014

FINALE EKIPNO LJUBLJANA OŠ 2014 Ljubljana, 31. maj 2018 ob 11.00 uri Finalisti: V finale se uvrsti 8 najbolje uvrščenih ekip učencev in 8 najbolje uvrščenih učenk z dvema tekmovalcema, tekmovalkama v vsaki disciplini in štafeto. Točke

Prikaži več

Microsoft Word - original razpis 2017

Microsoft Word - original razpis 2017 Spoštovani mojster, trener, učenci in starši. V čast mi je, da vas povabim na turnir KATANA CUP BOHINJ OPEN 07. Tudi letos smo se potrudili in z pomočjo občine Bohinj in Karate zveze Slovenije še izboljšali

Prikaži več

ZAPISNIK 4

ZAPISNIK 4 REGISTER SKLEPOV UPRAVNEGA ODBORA TZS 219 Predsednik: Mitja Tašler Člani UO: Miro Kregar, Sandi Ivančič, Uroš Medvedec, Matjaž Zupan, Matjaž Merhar, Bojan Trojar, Urška Ganc, Ana Seliškar Sekretar: Tomaž

Prikaži več

STRELSKA ZVEZA SLOVENIJE SHOOTING UNION OF SLOVENIA 1000 Ljubljana, Dolenjska cesta 11, SLOVENIJA Obnovljeno ZAPIS REKORDOV V SZS Na podlag

STRELSKA ZVEZA SLOVENIJE SHOOTING UNION OF SLOVENIA 1000 Ljubljana, Dolenjska cesta 11, SLOVENIJA Obnovljeno ZAPIS REKORDOV V SZS Na podlag STRELSKA ZVEZA SLOVENIJE SHOOTING UNION OF SLOVENIA 1000 Ljubljana, Dolenjska cesta 11, SLOVENIJA Obnovljeno 24.05.2019 ZAPIS REKORDOV V SZS Na podlagi Pravilnika o državnih rekordih št. 1045-7 z dne 12.10.2017

Prikaži več

Microsoft Word - tp streljanju.doc

Microsoft Word - tp streljanju.doc Štev: PJ/JO-112-19.02/15 Na podlagi 32. člena Splošnega pravilnika za izvedbo tekmovanj v Zvezi za šport invalidov Slovenije-Paraolimpijskem komiteju (v nadaljnjem besedilu ZŠIS-POK) je Komisija za tekmovalni

Prikaži več

16

16 20. M E M O R I A L L U K E K A R N I Č A R J A I N R A D A M A R K I Č A 22. TURNO SM UČARSKO TEKM OVANJE Tekm o va n je g o r sk ih r eševalcev Dr žavn o p r ve n st vo - p a r i in r ekr e a t ivci

Prikaži več

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na

Zadeva: Ljubljana, PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na Zadeva: Ljubljana, 4. 3. 2019 PRIJAVA EKIP MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ za državno prvenstvo in pokalni tekmovanji v tekmovalni sezoni 2019 / 2020 Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis

Prikaži več

MESTNA OBČINA LJUBLJANA

MESTNA OBČINA LJUBLJANA Na podlagi 9. člena Zakona o športu (Uradni list RS, št. 22/98, 97/01 - ZSDP, 110/02 - ZGO-1, 15/03 - ZOPA), Nacionalnega programa športa v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 24/00 in 31/00 popr.),

Prikaži več

Untitled-1

Untitled-1 -$-... 1 100 95 75 25 5 0...... -$- -$web slo prospekt KOLOFON 9. december 2016 18:29:46 Narodna galerija Narodna galerija v Ljubljani, s stoletno tradicijo, utrjuje položaj najodličnejše slovenske kulturne

Prikaži več

Osnovna šola Hinka Smrekarja Gorazdova 16, Ljubljana NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI ZA UČENCE 5. RAZREDA ŠOL. LETO 2018/2019 Ljubljana, april 2018

Osnovna šola Hinka Smrekarja Gorazdova 16, Ljubljana NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI ZA UČENCE 5. RAZREDA ŠOL. LETO 2018/2019 Ljubljana, april 2018 Osnovna šola Hinka Smrekarja Gorazdova 16, Ljubljana NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI ZA UČENCE 5. RAZREDA ŠOL. LETO 2018/2019 Ljubljana, april 2018 V 5. razredu si učenci lahko izberejo največ dve uri pouka

Prikaži več

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05)

MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) , fax: (05) MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA NOVA GORICA Gradnikove brigade 47, 5000 Nova Gorica tel.: (05) 333 30 31, 040 281 292 fax: (05) 333 30 32 e-mail: info@mnzgorica.si PRAVILA TEKMOVANJA MNZ STAREJŠI DEČKI U15

Prikaži več

LDN terminski plan xlsx

LDN terminski plan xlsx 13.8.11 14.8.11 15.8.11 Zadnji rok za poznejšo Zadnji rok za poznejšo 16.8.11 Jesenski izpitni rok 51 17.8.11 Jesenski izpitni rok Rok za oddajo seminarskih nalog in vaj na šoli/ 18.8.11 Jesenski izpitni

Prikaži več

3

3 NAČRT OCENJEVANJA ZNANJA SSI-PREDŠOLSKA VZGOJA Šolsko leto 2017/2018 Letnik/oddelek: 2. a Razredničarka: Karmen Plavec 1 PRIPRAVA NAČRTA OCENJEVANJA ZNANJA Predlog Načrta ocenjevanja znanja (v nadaljevanju

Prikaži več

MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani Športna panoga: ODBOJKA Starostna kategorija in spol: DIJAKINJE Stopnja

MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani   Športna panoga: ODBOJKA Starostna kategorija in spol: DIJAKINJE Stopnja MEDIJSKO POROČILO ŠŠT igre z žogo objava na spletni strani www.sportmladih.net Športna panoga ODBOJKA Starostna kategorija in spol DIJAKINJE Stopnja tekmovanja POLFINALE DP Kraj in datum tekmovanja JESENICE

Prikaži več

UČNI NAČRT PREDMETA / COURSE SYLLABUS Predmet: Magistrsko delo-kompozicija in glasbena teorija Course title: Študijski program in stopnja Študijska sm

UČNI NAČRT PREDMETA / COURSE SYLLABUS Predmet: Magistrsko delo-kompozicija in glasbena teorija Course title: Študijski program in stopnja Študijska sm UČNI NAČRT PREDMETA / COURSE SYLLABUS Predmet: Magistrsko delo-kompozicija in glasbena teorija Course title: Študijski program in stopnja Študijska smer Letnik Semester Study programme and level Study

Prikaži več

Microsoft Word - Razpis_Temsig_2020

Microsoft Word - Razpis_Temsig_2020 R A Z P I S Na podlagi 10. člena Pravil tekmovanj mladih slovenskih glasbenikov in baletnih plesalcev Komisija za glasbena in baletna tekmovanja (TEMSIG) In Zveza slovenskih glasbenih šol (ZSGŠ) razpisujeta

Prikaži več

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc

Microsoft Word - Financni nacrt SSUL 2009 BREZOVAR.doc 1 FINANČNI NAČRT ŠTUDENTSKEGA SVETA UNIVERZE V LJUBLJANI ZA LETO 2009, ki ga je Študentski svet Univerze v Ljubljani sprejel na seji dne 14. 1. 2009 in ga pošilja Upravnemu odboru Univerze v Ljubljani

Prikaži več

INFORMACIJE

INFORMACIJE INFORMACIJE O 10. MLADINSKI POLETNI ŠOLI SLOVENŠČINE Prihod in namestitev Prihod: Dijake, ki boste stanovali v Dijaškem domu Bežigrad, pričakujemo v Ljubljani v nedeljo, 28. junija, od 15.00 naprej. Informativni

Prikaži več

ŠOLSKI PREVOZI 2019/20 (I. verzija, ) JP KOMUNALA RADEČE d.o.o. Titova RADEČE Radeče, URE PREVOZOV OTROK - KOMBI I. DO

ŠOLSKI PREVOZI 2019/20 (I. verzija, ) JP KOMUNALA RADEČE d.o.o. Titova RADEČE Radeče, URE PREVOZOV OTROK - KOMBI I. DO URE PREVOZOV OTROK - KOMBI I. DOPOLDAN Kraj odhoda Čas odhoda Vozači ČIMERNO - JELOVO Katja Ahlin, 2 - Čimerno 6.25 Matic Novak, 6 - Odcep Čeč (Čimerno) 6.30 LEJA KREŽE, 2 6.38 Špela Čeč, 7 - Odcep Rogel

Prikaži več

Štev

Štev Agencija za šport Novo mesto, Kettejev drevored 2, 8000 Novo mesto Tel.: 07 393 29 30, Fax.: 07 393 29 39, SI 44436513, www.as-nm.si Novo mesto, 28. 9. 2013 ŽENSKE DELAVSKE ŠPORTNE IGRE 2013 - KOLESARJENJE

Prikaži več

Microsoft Word - 10-Selekcijski intervju _4.del_.docx

Microsoft Word - 10-Selekcijski intervju _4.del_.docx številka 10,27.avg. 2004, ISSN 1581-6451, urednik:radovan Kragelj Pozdravljeni! V prejšnji številki mesečnika smo si ogledali, katera področja moramo vsebinsko obdelati v sklopu delovne zgodovine. V današnji

Prikaži več

Predlog letne učne priprave za glasbeno vzgojo za 4

Predlog letne učne priprave za glasbeno vzgojo za 4 OŠ ŠENTJANŽ PRI DRAVOGRADU, Šentjanž 88, 2373 Šentjanž KRITERIJI Z OPISNIKI ZA OCENJEVANJE GLASBENA UMETNOST 5. RAZRED PODROČJE odlično 5 prav dobro 4 dobro 3 zadostno 2 nezadostno 1 Pozna, pravilno razume,

Prikaži več

Rezultati MO 2016

Rezultati MO 2016 PK TERME PTUJ Potrčeva cesta 42 2250 Ptuj Na Ptuju, 14.6.2016 URADNI REZULTATI 19. MEDOBČINSKEGA PRVENSTVA OSNOVNIH ŠOL V PLAVANJU 2016 50 m PROSTO DEČKI 1. r. 1. Raj Luka OM 1:23.15 50 m PROSTO DEKLICE

Prikaži več

Šolske potrebščine

Šolske potrebščine Seznam šolskih potrebščin za šol. leto 2019/20 1. RAZRED 2 velika brezčrtna zvezka, velik zvezek (veliki karo), mali zvezek s črtami (široke črte - 11mm), suhe barvice, svinčnik, radirka, šilček, malo

Prikaži več

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S

Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. S Spremembe in dopolnitve Sklepov za tekmovanja v organizaciji NZS v članski kategoriji, ki se nanašajo na spremembo tekmovalnega sistema na nivoju 3. SNL V 1.0; 16.08.2017 Na podlagi določil Statuta NZS

Prikaži več

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET

Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LET Obrazec B: KULTURNI PROJEKT PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV PRORAČUNSKIH SREDSTEV IZVAJALCEM PROJEKTOV NA PODROČJU KULTURE V OBČINI KAMNIK ZA LETO 2018 I. PODATKI O PRIJAVITELJU: 1. Ime oziroma naziv

Prikaži več

PRAVLJIČNI KROŽEK: Učenci se srečajo s knjigo, si privzgojijo odnos do nje, znajo zanjo skrbeti in si s pestrimi vsebinami (pravljice, zgodbe) bogatij

PRAVLJIČNI KROŽEK: Učenci se srečajo s knjigo, si privzgojijo odnos do nje, znajo zanjo skrbeti in si s pestrimi vsebinami (pravljice, zgodbe) bogatij PRAVLJIČNI KROŽEK: Učenci se srečajo s knjigo, si privzgojijo odnos do nje, znajo zanjo skrbeti in si s pestrimi vsebinami (pravljice, zgodbe) bogatijo besedni zaklad. NEMŠČINA: Učenci se skozi igro, pesmi,

Prikaži več

Profesionalna higiena Donatorja Cvetličarna Valerija Grubelnik Kmetijska zadruga Selnica ob Dravi

Profesionalna higiena Donatorja Cvetličarna Valerija Grubelnik Kmetijska zadruga Selnica ob Dravi Profesionalna higiena Donatorja Cvetličarna Valerija Grubelnik Kmetijska zadruga Selnica ob Dravi Prosunt inter se boni Dobri ljudje koristijo drug drugemu. (Seneka ml.) Spoštovani donatorji, že v uvodu

Prikaži več

KOMISIJA ZA LOGIKO 32. TEKMOVANJE IZ ZNANJA LOGIKE DRŽAVNO TEKMOVANJE, in 2. letnik Šifra: NALOGA MOŽNE TOČKE DOSEŽENE TOČKE

KOMISIJA ZA LOGIKO 32. TEKMOVANJE IZ ZNANJA LOGIKE DRŽAVNO TEKMOVANJE, in 2. letnik Šifra: NALOGA MOŽNE TOČKE DOSEŽENE TOČKE KOMISIJA ZA LOGIKO 32. TEKMOVANJE IZ ZNANJA LOGIKE DRŽAVNO TEKMOVANJE, 11. 11. 2017 1. in 2. letnik Šifra: NALOGA MOŽNE TOČKE DOSEŽENE TOČKE 1. 20 2. 17 3. 20 4. 20 Skupaj 77 Opombe: pri 1. nalogi se tabela

Prikaži več

REZULTATI reg. tekmovanja z zr.orožjem_ pdf

REZULTATI reg. tekmovanja z zr.orožjem_ pdf Mestna strelska zveza Ljubljana Dolenjska cesta 11 1000 Ljubljana Regijskega tekmovanja v streljanju Osrednja regija Sezona 2016 / 2017 Člani - puška posamezno 3. 4. 5. 6. 1 DEBEVEC Rajmond Olimpija 100,4

Prikaži več

Microsoft Word - Brosura neobvezni IP

Microsoft Word - Brosura  neobvezni IP Osnovna šola dr. Aleš Bebler - Primož Hrvatini NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI V ŠOLSKEM LETU 2017/18 Drage učenke in učenci, spoštovani starši! Neobvezni izbirni predmeti so novost, ki se postopoma uvršča

Prikaži več

Osnovna šola Antona Ukmarja Koper POT V GAJ KOPER IZBOR UČBENIKOV ZA ŠOLSKO LETO 2019 / RAZRED naziv predmet Cena M. Grginič: KO PRAVLJ

Osnovna šola Antona Ukmarja Koper POT V GAJ KOPER IZBOR UČBENIKOV ZA ŠOLSKO LETO 2019 / RAZRED naziv predmet Cena M. Grginič: KO PRAVLJ Osnovna šola Antona Ukmarja Koper POT V GAJ 2 6000 KOPER IZBOR UČBENIKOV ZA ŠOLSKO LETO 2019 / 2020 1. RAZRED M. Grginič: KO PRAVLJICE OŽIVIJO, berilo za 1. razred, založba IZOLIT, EAN: 9789616279352 Slovenščina

Prikaži več